רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
יש סיכוי שזה יקלוט בכל שלושת הקומות? תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם לחבר שלי יש בעיה וקיוותי שתוכלו לעזור לו יש לי בעיה במחשב כשאני מנסה לשלוח קובץ (לא משנה איזה גודל) אז זה מתחיל לשלוח לי אותו (לא משנה באיזו תוכנה) ואז מהירות השליחה יורדת לאפס וזה מפסיק (זה מתחיל לשלוח ב- 3kb ככה) עכשיו דיברתי עם בזק וגם עם הספק והם אמרו לי שהכל תקין עם הקו אז חיברתי את המודם אצל חבר וזה באמת תקין (שולח טוב) אז עם מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה בבקשה שיעזור לי... (יכול להיות שזה משהו בהגדרות של המחשב ) יש לי: windows Me (english) 0.5mb אינטרנט אקספלורר גרסא 5.5 המודם מחובר דרך USB. והוא הוריד את הדרייברים הכי חדשים ספק אינטרנט בזק בינלאומי ובזק.. תודה לכל העוזרים!
-
- 11 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
תוך כמה זמן נראה לכם שהטכנולוגיה הזאת תגיע לארץ ? נשמע ממש טוב סוף סוף מהיריות מהירות כמו שצריך
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
האם יש תוכנת מרכזיה. כלומר תוכנה שהיא שולטת באינטרנט שלך ,במהירות בהכל
-
- 1 תגובה
- 894 צפיות
-
-
-
יש לי שנ י מחשבים עם כרטיסים רשת. אחד' מהם מחובר למודם רשת של סמסונגDSL אני רוצה שבשני המחשבים יהיה אנטרנט. אני יזדקק לשתי כרטיסי רשת במחשב המארח?? אגב, התהליךשל שיתוף רשת מסובך יחסית?
-
- 1 תגובה
- 762 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים {שתיהם מריצים WindowsXp} המחשב הראשון מריץ WinXp Home והמחשב השני מריץ WinXp Pro. בקיצר הכל עובד טוב ויפה גם השיתוף אינטרנט וגם המדפסת ברשת עובדת בסדר גמור, אבל יש לי בעיה בשיתוף קבצים {לא ממש בעיה}. במחשב שמריץ WinXp Home שאני משתף תקייה אני רואה אותה במחשב השני שמריץ WinXp Pro דרך התקייה My Network Places אבל שאני משתף תקייה במחשב עם ה-WinXp Pro אני לא רואה את זה במחשב השני שמריץ WinXp Home דרך התקייה My Network Places. ב-WindowsXP Home התקיות שמשותפות מהמחשב השני נמצאות במקום אחר? ואם לא אז איפה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה? תודה מראש, מתן.
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש שירות בארץ שנותך מהירות UPLOAD נורמלי? וכמובן שיהיה במחיר נורמלי... נגיד מהו כמו חצי מגה DOWN וחצי מגה UP?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר לבזק בינלאומי חצי מגה. האינטרנט עובד רגיל מצויין אבל באימיול אין לי ברירה אלא לשתף(האם יש גירסה פרוצה כמו בקאזה?) ואז מורידים ממני ב10 K והאינטרנט בקושי זז ואז זה ממש מעצבן, וגם ההורדה הופכת להיות זוועתית. מה הפתרון? האם אפשר בדרך כלשהו לבטל את השיתוף בeMule?
-
- 18 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ניסיתי להעלות תמונות לכמה אתרים ובאף אחד מהם זה לא מצליח. הוא מעלה, ומעלה ואח"כ אני מקבל HTTP 500. . ד"א ניסיתי למחוק COOKIES
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הוזכר כבר כמה פעמים כאן אבל אני לא ממש הצלחתי להבין בשלמות את העניין. תקנו אותי אם אני טועה, האם כך צריכה להראות רשת שתפעל כמו שצריך עם חיבור אינטרנט ושיתוף קבצים: ברשותי 2 מחשבים (בשתי קומות שונות), מודם אלקטל משודרג (פרו), כבל מוצלב שעובר דרך קיר ומאפשר חיבור בין שני המחשבים ושני כבלים ישרים. מה שאני צריך לעשות זה לחבר את המחשב שבקומה העליונה עם כבל ישר לקיר (שבתוכו כבל מוצלב) ומהקיר ל-Hub שבקומה התחתונה. לאחר מכן לחבר עם כבל ישר את המחשב שבקומה התחתונה ל-Hub. עכשיו אני נתקל בבעיה - אני במצב ששני המחשבים מחוברים אל ה-Hub,אחד פשוט בכבל ישר והשני עם כבל מוצלב וישר. האם אני צריך לחבר את המודם אלקטל פרו ל-Hub עם כבל מוצלב או לא , כבר יש כבל מוצלב בקיר. יכול …
-
- 10 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
אני מחפש אתרים טובים ומקצועיים שיבדקו אם יש לי פירצות אבטחה במחשב ואם הפיירוול שלי מתפקד כראוי אנא אני מחפש אתרים מקצועיים
-
- 0 תגובות
- 788 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם שמתחבר לכרטיס רשת,אני רוצה ששני המחשבים שלי יהייו מחוברים לאינטרנט ואין לי בעיה שאחד מהם יפעל כדי שהשני יתחבר. מה לקנות? נ.ב 1.לכל מחשב יש כרטיס רשת מאותו דגם כאשר במחשב אחד הכרטיס תפוס מהמודם של הכבלים!אני יכול לחבר לאותו מחשב שתי כרטיסי רשת? 2.לשתי המחשבים יש WINDOWS XP PRO בלי SP1. 3.זה אפשרי בלי דברים אחרים כמו נתב,סוויטצ וכו'? תןדה רבה על העזרה זה ממש דחוף!
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האים אפשר לחבר 3 מחשבים ל- switch 8 port וליצור רשת? או שצריך גם רכזת כדי ליצור רשת?
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איזה שרת הכי טוב ובלי בעיות לאחסון קובץ בגודל של 16mb כי כמעט כולם בקושי מרשים בחינם מגה אחד לקובץ
-
- 2 תגובות
- 887 צפיות
-
-
יש לי בעיה הורדתי zone alram pro כי כולם אמרו לי שהוא הכי טוב והוא כל הזמן חוסם פורטים אני חושב שחסמתי משהו שלא הייתי צריך אני רוצה לדעת איך לחזור למצב הלמידה שאתה מחליט בו מה לחסום ומה לאשר וגם רציתי לדעת הפיירוול נורא איטי אני לא סימנתי הגדרות מיוחדות רק הסתרת האי פיי ועל מצב כללי med זה אמור להיות ככה אולי יש בעיה בפיירוול תמיד אמרו לי שהוא הכי טוב אבל הוא נורא איטי מה לעשות? אני נואש ביינתים אני תקוע עם זה מה לעשות אנא עזרו לי
-
- 4 תגובות
- 739 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים עם XP, את הרשת עשיתי דרך האשף המובנה של אקס פי אבל אני רוצה שבמחשב השני (הלקוח) יהיה איי פי קבוע, כשאני משנה את האפשרות מאוטומטי לקבוע ומגדיר איי פי השיתוף אינטרנט לא עובד וה IE לא נכנס לשום אתר. מה עליי לעשות כדי שהרשת תעבוד למרות שהאיי פי במחשב השני יהיה קבוע? זה משנה איזה איי פי לקבוע במחשב הלקוח?
-
- 5 תגובות
- 985 צפיות
-
-
נאמר ויש לי 2 מחשבים, כאשר אחד מהם מחובר לadsl הייתי מעוניין לאפשר לשניהם לגלוש, אם אפשר גם בעת ובעונה אחת. זה אפשרי ? מה אני צריך לרכוש בשביל לאפשר זאת ? כבלים, נתבים וכולי
-
- 8 תגובות
- 927 צפיות
-
-
אני יודע שיש דבר כזה מישהו יודע מה צריך לקנות בשביל זה? ואיך להגדיר את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 814 צפיות
-
-
אז ככה. קיבלתי מחשב! יש לנו בבית עוד 2, כרגע רק אחד מחובר ישירות לאלקטל אני מתכנן ל"עדכן" אותו לגירסת הפרו, ואז לחבר את המודם לUPLINK של ההאב, ולהאב את 3 המחשבים כל מחשב יוגדר כך 10.0.0.1 והשני 10.0.0.2 והשלישי 10.0.0.3 כמובן בכולם 255.255.255.0 עד פה אני רוצה להאמין שבסדר איפה הבעיה? הלפ-טופ של אבא שלי מתחבר לרשת שלו בעבודה בצורה הבאה: פשוט מאוד כל ההגדרות על "אוטומטי" השאלה אם זה "יתפוס" גם לגבי הרשת הביתית והלפ-טופ יבין לבד שהוא צריך להיות גם 10.0.0.4 255.255.255.0 ? תודה לכם חברים על ההקריאה, מקווה לעזרה יונתן
-
- 4 תגובות
- 817 צפיות
-
-
אני מעוניין להקים רשת בייתית ל-3 מחשבים. יש לי מודם אלקטל לא משודרג. השאלה שלי היא האם כדאי לי לקנות נתב עם מודם מובנה ולמכור את מודם אלקטל שיש לי, או לשדרג את המודם ולקנות מתג, או שבכלל מחשב ישן+linux+מתג יעשה את העבודה הכי טוב??? ראיתי כמה נתבים עם מודמים מובנים: WISE.LINK WITH ADSL MODEM 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#60495 CNET CNAD-804NF w/ADSL MODEM+SWITCH 4 PORTS https://www.lamir.co.il/home.htm#604960 Edimax AR-6004A Router 4 ports + ADSL ALCATEL modem !!! w/Firewall http://www.pch.co.il/docs/pd-416264302.htm מה ההבדלים בינהם והאם הפרשי המחירים מוצדקים? 4 יציאות זה אומר שאפשר לחבר 4 מחשבים? מה היתרונות/חסרונות של הנתבים האלה על פני מודם משודרג+מתג? לפי מ…
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לבחור בין 4 סוגי מודמים: 1 סמסונג - מודם עומד בצבע כחול. 2. רוטל - קטן בצבע אפור. 3. רוטל - מודם עומד בצבע כחול. 4. אלקטל שחור פזיזית הוא הגדול מבינהם וללא USB. לא זוכר את הדגמים של המודמים אבל מקווה שתוכלו לעזור לי. תודה מראש שלומי
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני הופך את המודם אלקטל שכרגע במצב פרו, בחזרה לרגיל?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
1) יש למישהו פה המלצה לשרת שמריץ ASP שהוא freeware? (לווינדוס 2000) המחשב שלי דלוק 27/7 ומשמש גם כשרת אינטרנט קטן (התמונה למטה היא מהשרת הביתי שלי.. אין לי כוח לפתוח חשבון איפהשהו) כרגע אני משתמש בשרת אינטרנט קטן שהורדתי מהאינטרנט, הוא שירת אותי טוב מאוד במשך השנה האחרונה אבל עכשיו אני מחפש גם משהו שיכול להריץ ASP... 2) כשהיה לי את הווינדוס 98 עבדתי עם הPWS שהיה די דפוק עכשיו יש לי WIN2000 וכשאני מנסה להפעיל את ה IIS אז הוא מראה לי את ההודעת שגיאה הזו: יש לי פיירוול, אבל נתתי ל IIS את כל מה שהוא צריך כדי לעבוד וזה לא עזר ניסיתי אפילו לכבות אותו לגמרי, גם לא עזר...
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
עשיתי סריקה ראשונה (דרך אגב יש לי ADAWARE) והוא מצא כמה דברים אבל אני לא יודע אם אני יכול לסדר את מה שהוא מצא בביטחה או שלא? ודרך אגב הייתי שמח להסבר על כל מה שהוא מצא לי , תודה ;D
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-