עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by gromeck,

אני צריך ממכם הצלצה ל-3 נתבים 4 Port כאשר בשלושתם חייב להיות שרת מדפסות (חיבור USB) ושיש להם תמיכה בארץ לכל הפרוטוקולים. 1. נתב עם מודם מובנה אלחוטי 2. נתב ללא מודם אלחוטי 3. נתב ללא מודם רגיל אנא צמצמו לחברות של: Edimax, D-Link, TRENDnet, 3COM בתודה, אלי

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  2. שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר שממוקם בסלון (לא ניתן להזזה), וממנו חיבור קווי לאחד החדרים. אני רוצה מכשיר שאוכל לחבר באופן קווי ליציאה שבחדר והוא בעצם יעשה 2 דברים עיקריים: 1. יוסיף נקודת רשת אלחוטית (שיהיה wifi חזק עבור החדרים שרחוקים מהסלון) 2. יוסיף 2 נקוות רשת קווית (ethernet), בשביל 2 מחשבים שבחדר השינה הבנתי שזה יחסית דומה למתג/רכזת רשת/סוויץ', אבל עם תוספת של יציאת רשת אלחוטית - שזה אין ברוב המתגים (ממה שהבנתי לפחות). מצד שני יכול להיות שאני פשוט צריך לקנות ראוטר. אבל גם אז, אני די אבוד בין המון דגמים ואפשרויות. בסך הכל רוצה מכשיר איכותי שלא יהרס תוך שנה. אשמח לשמוע את המלצותיכם!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  3. Started by Buffer,

היי, לפני כמה חודשים קניתי ראוטר WRT54GL של לינקסיס.. ולא מזמן הוא התחיל לעשות בעיות, מדי פעם הוא "מתעייף" אם לקרוא לזה ככה. הוא פשוט מפסיק לעבוד לכמה שעות ועד שלא מוציאים אותו מהחשמל אי אפשר להיכנס להגדרות בדפדפן בכלל.. לא משנה מה עושים, זה בדר"כ לוקח לו חצי יום להתאושש ואז אפשר לגלוש שוב.. אני משתמש ב-Firmware גירסה v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c אני משתמש ביוטורנט לא מעט, אבל עדיין זה לא נראת לי סיבה הגיונית שהראוטר ישבית את האינטרנט לחצי יום.. מישהו מכיר את התופעה? יש פתרונות?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  4. Started by wooper,

שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לעשות שיתוף ביניהם עקבתי אחרי המדריך בwww.netcheif.com עשיתי enable net bios בשניהם יש אותו workgroup עשיתי שיתוף תקיות בשני המחשבים ואין בשני המחשבים firewall הבעיה היא שהמחשב שלי מזהה את המחשב השני כלומר שאני עושה view workgroup computer רואים את המחשב השני אבל דרך המחשב השני אי אפשר לראות את המחשב שלי תודה

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  5. Started by coldplay,

לא מצליח להיכנס לאתרים מסויימים כמו : APPLE.COM YNET.CO.IL מזה יכול להיות?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by dima_ga,

שלום היום שלחתי לעצמי דואר אלקטרוני מהמחשב של חבר שלי מאתר נענע לדוא"ל שלי במחשב. שלחתי בשעות הצהריים 4 תמונות כל אחת בגודל מגה וחצי. מדוע ההודעה לא הגיעה אליי עד עכשיו? עבר הרבה זמן ובדר"כ זה מגיע תוך כמה דקות. בקשה תעזרו לי זה מאד דחוף לי ההודעה הזו.

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  7. Started by The Prophet,

אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  8. זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  9. Started by VeGeTa,

זאת שעובדת במרכזייה אצלנו בקיבוץ לא מסכימה לפתוח את הפורטים שהאימיול יעבוד על high id ... איך אוכל לעקוף את הבעייה?

10. Started by demonshlomo,

אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  11. Started by rani1,

שלום, צריך את עזרת המומחים.. שני מחשבים win7 64 bit. אחד נייח (1), השני נייד (2). חיברתי את שניהם בכבל מוצלב, ויצרתי רשת ביתית. (פעלתי לפי המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/11/01/how-to-share-windows-7.aspx) הגדרתי במחשב (2) שיתוף לתיקייה שהיא כונן (D). במחשב ראשי (1) אני מצליח לראות את הדסקטופ של המחשב השני (2) אבל לא את התיקייה (D). מה שמוזר הוא, שאתמול לכמה דקות כן היה שיתוף, וכן הצלחתי לראות גם את שולחן העבודה וגם את התיקייה (D) של (2). בקיצור- הדסקטופ של (2) משותף, ותיקיה (D) לא. אני צריך את (D). מתוסכל וצריך את עזרכתם. תודה מראש לעוזרים...

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  12. אולי למי שמבין זה ישמע טיפשי אבל חשבי על הרעיון הבא: לחבר שני מחשבים דרך האינטרנט כך שיתפקדו כמו שני מחשבים ברשת ו"יראו" אחד את השני וניתן יהיה למשל לשתף קבצים או לעשות משחק רשת שיהיה כמו משחק של רשת ביתית ולא דרך שרת המשחק. אם זה בלתי אפשרי ו/או טיפשי תסבירו בבקשה למה אם זה ניתן לביצוע תגידו איך בערך עושים את זה ?

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  13. בעבר זה קרה לי שהייתי משאיר את האימיול כל הלילה דלוק אז שהייתי קם בבוקר האימיול היה עדיין מחובר אבל לאתרים אי אפשר להיכנס בכלל הוא מציג דף ריק. לאחר ששאלתי פה בפורום אמרו לי שצריך להוריד את מס' החיבורים לכל קובץ. אז הורדתי מ 2000 ל 500 וזה באמת הסתדר ויותר לא חזרה הבעיה. לאחרונה התחלתי להוריד קצת עם טורנטים ושוב זה קורה לי שהתוכנה נשארת מחוברת אבל בפועל אי אפשר להיכנס לאתרים בכלל. בדקתי את המספר החיבורים לכל קובץ זה עומד על 100 שזה ניראה לי סביר אפילו מעט. יש לי נתב של TP-LINK תודה לעוזרים! וחג שמח לכל משתמשי הפורום.

• 5 תגובות
    • 622 צפיות
  14. Started by db9,

מעוניין לקנות לראוטר אלחוטי (לצורך חיבור מחשב כף יד) המחשבים הנייחים יהיו מחוברים עם כבלים לראוטר האלחוט לצורך חיבור המחשב כף יד בלבד ואיתו תבוצע גלישה באינטרנט ושיחות ב SKYPE לא תיהיה העברת נתונים באלחוט כמו למחשב נייח הראוטר ישב במרכז הבית. והבית עצמו קומה אחת 4 חדרים (לא גדול) תודה וסופ"ש נעים :s05:

• 4 תגובות
    • 622 צפיות
  15. הוא כל הזמן שחור !!! אין לי וירוסים או ספייור אין לי פיירוול וזה קורה בכל טורנט שאני מוריד !!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  16. יש לי שאלה קטנה שאולי מעסיקה גם אתכם... אני מנסה לבנות אינטרנט שיתופי ברשת בין שני מחשבים (ICS).. האם נכון יותר לשים את המחשב עם המעבד החזק יותר כשרת או שזה לא משנה ? ובאותה הזדמנות - בהנחה שיש לי כרטיס רשת אחד על כל מחשב כדאי לשים מודם USB ולחבר את שני המחשבים בכבל רשת או להתקין עוד כרטיס רשת ולשים מודם שמתחבר לאחד מכרטיסי הרשת ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  17. Started by Tabasco,

אני צריך עזרה בבחירה בין השניים, אני לא מבין בזה וקיבלתי הצעות מכמה אנשים שסיבכו אותי כי לכל אחד דעה שונה. כל מקרה בהתחלה המליצו לי על כבל (עולה איזה 20-40 שקל, זה תלוי באורך), נאמר לי שצריך פשוט לחבר אותו בין שני המחשבים ולקבוע משהו בהגדרות רשת. לאחר מכן מישהו אחר נשאל ואמר שעדיף ראוטר, ואז חברים שלי אמרו לי שראוטר מאט את המחשב והורדות וכו' והמליצו לי על הכבל. ואז חבר אחר אמר שראוטר זה בסדר. קיצר זה התבלגן. יכול להיות שאני בכלל לא מבין את המושגים עצמם ולכן יש לי כזה בילבול אז אם מישהו מוכן לתת גם הסבר קצר זה יהיה מאוד נחמד וכמובן לעזור לי להחליט מה עדיף. תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. אוקיי אז ככה האם יש אפשרות לנתק את האינטרנט ברגע שהראוטר "מרגיש" שאחד המחשבים מנותק ולצורך העניין - מחשב מסויים יש לי ראוטר WRT54GL תודה מראש

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  19. http://www.adslautoconnect.net/download.php תהנו.

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  20. ההגבלה של ההורדה? עכשיו גם הגלישה איטית ...... אי אפשר לגלוש ככהה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. Started by Dn2k,

תודה,

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  22. Started by D-Viper,

אין לי שום ידע בנושא כרטיסי רשת ובנושא חיבור רשתות בין מחשבים. אז השאלה שלי היא: האם ייתכן שבמחשב שאני משתמש בו אין כרטיס רשת?? כי אין לי מושג איפה יש חיבור לכבל רשת אצלי במחשב, ואין לי מושג איפה כרטיס הרשת אמור להיות. ערכתי חיפוש בפורום, ורק מצאתי מידע על איך לחבר את הכבל, ואין לי מושג לאיפה לחבר אבל ??? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by Niv A,

שלוום לכולם כרגע יש לי ראוטר D LINK 614 שבכל פעם שאני מתחבר לאימיול , הוא מתחיל להתשגע וגורם לאינטרנט לקרוס. הבעיה הזאת מציקה לי כבר שנה, החלטתי לקנות ראוטר חדש, עד 300 ש"ח. אני צריך ראוטר של חברה טובה ואמינה, ושיוכל לעבוד עם האימיול (לא כמו הDL). כל הצעה תתקבל תודה ניב

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  24. יש לי מודם אלקטל ( השחור ) + נתב ( אדימקס ) שמחובר לשלושה מחשבים בבית . אני מקבל מלא Time Out , אני גולש בwalla , מנסה להתחבר לגיימספוט ומקבל Timeout עוד לפני שאפילו הוא מנסה לטעון , וככה לעוד כמה אתרים ( לאו דווקא מחו"ל ) וזה מאוד מתסכל אותי , לא מצאתי בעיה בהגדרות . עוד מישהו חווה\שמע על הבעיה הזאת ויודע על פתרון אליה ?

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  25. Started by yalaniv,

יש לי אאוטלוק של אופיס 2003. באאוטלוק אקספרס מוגדרים לי מספר חשבונות אימייל, אשר מתארחים אצל שרתי Godaddy באאוטלוק אקספרס אין כל בעיה, אבל כאשר אני מנסה להגדיר אותם באאוטלוק, אני מקבל שגיאה שלא ניתן להתחבר לשרת. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.