רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
-
היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
עשיתי מדריך סתם משהו קטן ממה שאני יודע ואחד אמר לי שזה טוב ואחד אמר לי שלא בבקשה אם מישהו יכול לקרוא את המדריכון ולהגיד לי מה הטעויות בבקשה תודה המדריכון : http://dl5.rapidshare.de/files/5914482/49536590/1.html
-
- 2 תגובות
- 629 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד שלי ואחד של אח שלי בחדר צמוד בשלי יש אינטרנט ובשלו אנו רוצים אינטרנט המחשב שלי בקרוב יעבור אליו אז זה יעמוד באינטרנט והכלל מה הפתרון הכי זול לעניין ומה צריך להגיד לחברת אינטרנט תסיברו לי הכל בבקשה
-
- 4 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שמתי לב שאני בתוכנות שיתוף אני יכול להיות מחובר ל-3 אנשים ולהוריד על 200 ולעומת זאת להיות מחובר ל-150 אנשים ולהוריד על 100 ובכלל הכל מתחיל להיות איטי אז לפני שאני מחליף מודם רציתי לשאול מבין המודמים החינמיים שבזק מביאים איזה הכי כדאי לקחת מבחינת התמודדות עם חיבורים רבים ? חשבתי על ה- ECI B-Focus 270 וכרגע יש לי ALE 070 תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?
-
- 5 תגובות
- 629 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה של ניתוק שרת מארה"ב. אני עובד עם תוכנת מסחר מניות (CLIENT) המכילה בעיקר גרפים המתעדכנים משרת בארה"ב (QUOTE SERVER). לאחר מספר דקות השרת מתנתק (QUOTE SERVER DISCONNECT). הפעלתי SNIFFER על כרטיס הרשת במחשב וראיתי כי השרת שולח TCP RESET ומנתק את ה CONNECTION. במשך כל זמן הבדיקה היה PING בין המחשב (CLIENT) לשרת. השינוי לרעה החל כאשר הוספתי עוד גרפים ל -CLIENT (כלומר = עוד DATA). כאשר אני עובד ללא הגרפים הנוספים - השרת אינו מתנתק. האם יתכן שספק האינטרנט מנתק אותי מהשרת בארה"ב כאשר ה-DATA ב -CONNECTION עובר סף מסוים? איך אני יכול לבדוק זאת ? פרטים: תשתית: כבלים 1.5M ספק: 013 מחשב(WIN XP) מחובר דרך ROUTER XP FIREWALL : DISABLED ROUTER FIREWALL : DISABLED תודה.…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים קניתי ראוטר WRT54GL של לינקסיס.. ולא מזמן הוא התחיל לעשות בעיות, מדי פעם הוא "מתעייף" אם לקרוא לזה ככה. הוא פשוט מפסיק לעבוד לכמה שעות ועד שלא מוציאים אותו מהחשמל אי אפשר להיכנס להגדרות בדפדפן בכלל.. לא משנה מה עושים, זה בדר"כ לוקח לו חצי יום להתאושש ואז אפשר לגלוש שוב.. אני משתמש ב-Firmware גירסה v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c אני משתמש ביוטורנט לא מעט, אבל עדיין זה לא נראת לי סיבה הגיונית שהראוטר ישבית את האינטרנט לחצי יום.. מישהו מכיר את התופעה? יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אהלן, על מנת לשלוח פקס באמצעות המחשב, האם יש צורך במודם Dialup? או שאפשר להשתמש גם במודם ADSL? תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקנות את זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403099 או זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403084 מה ההבדלים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 629 צפיות
-
-
הי, אז ככה, יש אצלי שלושה מחשבים שמחוברים דרך סוויצ' (או האב, אני לא יודעת) למודם אלקטל Speed Touch פרוץ. מחשב אחד הוא פיסי עם מערכת הפעלה XP Pro ושניים הם מקים עם מערכת הפעלה 10. כולם גולשים באינטרנט ללא בעייה. אני גם יכולה לגשת מהמקים לפיסי בפרוטוקול smb, גם כן ללא בעייה. עד לא מזמן יכולתי לגשת מהפיסי אל שני המקים גם ללא בעייה. עכשיו אני לא מצליחה להכנס למחשב אחד שבו מוגדר Automatic DHCP (מק), כל פעם נתקע לי החלון של ה-Network Places עד שאני צריכה להעיף אותו בכוח. ניסיתי בעזרת Search For Computer (קליק ימני על ה"שכונה") והוא מוצא את המחשב לפי הכתובות שאני נותנת אבל לא נותן לי להכנס, הוא אומר שאין לי הרשאות ואפילו לא מבקש סיסמה. יש לכם רעיונות איך אפשר לארגן את העניין?…
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מנסה כבר מלא סמן להגדיר תרשת שלי ולא מצליח אז החלטתי לפנות אליכם. יש לי מחשב אחד עם XP שאליו מחובר מודם כבלים (האינטרנט עובד במחשב הזה בלי בעיות) יש לי מחשב שני עם 98 שני המחשבים מחוברים להאב. אני צריך הסבר / מדריך איך לסדר את הרשת ואני רוצה גם לשתף את האינטרנט וגם את הקבצים. היה פה אחד שהסביר לעשות רשת אבל הוא לא הסביר על שיתוף האינטרנט עשיתי מה שהוא הסביר והרשת לא עובדת וגם שיתוף האינטרנט במחשב עם ה 98 לא עובד בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי מה אני צריך לעשות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 629 צפיות
-
-
אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 629 צפיות
-
-
ראוטר מסוג 3com 72t רוחב פס אינטרנט - 1.5 מגה. גלישה מאוד איטית. כשאני מנסה להוריד קובץ ניסיון מאתר של ספקית האינטרנט, קצה ההורדה עומד על 50 קילו. יש רעיונות מה לבדוק?
-
- 5 תגובות
- 628 צפיות
-
-
?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-
-
-
אני צריך עזרה בבחירה בין השניים, אני לא מבין בזה וקיבלתי הצעות מכמה אנשים שסיבכו אותי כי לכל אחד דעה שונה. כל מקרה בהתחלה המליצו לי על כבל (עולה איזה 20-40 שקל, זה תלוי באורך), נאמר לי שצריך פשוט לחבר אותו בין שני המחשבים ולקבוע משהו בהגדרות רשת. לאחר מכן מישהו אחר נשאל ואמר שעדיף ראוטר, ואז חברים שלי אמרו לי שראוטר מאט את המחשב והורדות וכו' והמליצו לי על הכבל. ואז חבר אחר אמר שראוטר זה בסדר. קיצר זה התבלגן. יכול להיות שאני בכלל לא מבין את המושגים עצמם ולכן יש לי כזה בילבול אז אם מישהו מוכן לתת גם הסבר קצר זה יהיה מאוד נחמד וכמובן לעזור לי להחליט מה עדיף. תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחלתי להתשתש בתוכנת השיתוף ביטורנט על הרשת הביתית שלי אשר מבוססת על נתב WRT54GL. לאחר זמן מסויים של פעילות הנתב מאבד קשר עם עם האינטרנט ולא ניתן לגשת לממשק שלו , למרות שהכתובות הפנימיות ברשת נשמרות. המקסימום חיבורים בתוכנה לע עולה על 100 ולאחר אתחול הנתב המצב חוזר על עצמו. אני מניח שנוצר עומס כלשהוא על הנתב ולכן הוא "'קורס". יצויין שהייתי טכנאי תמיכת רשתות בבזק בינלאומי בעבר ולא מצאתי שום הגדרה בממשק הנתב (4.30.7 מקורי) לא תקינה או שתוכל לעזור לי לתקן את העניין. האם יש צורך בהחלפת FIRMWARE ? האם יש הגדרה כלשהיא שתפתור את המצב ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
אהלן יש לי חיבור אינטרנט של הוט. משם לedimax br 6214k ומשם למספר מחשבים במספר קומות. חבר הביא לי נתב אלחוטי שמקבלים בחיבור בזק - siemens sl2-141. רציתי לחבר אותו לרשת כדי להוסיף יכולת אלחוט. קראתי את המדריך שפרסם cheif, לגבי העניין. "בגדול" זה עובד לי לזמן מה, אבל כמה שעות אחרי שהכל מחובר חלק מהמחשבים מפסיקים לקבל גישה לאינטרנט. חלק מהם כן מקבלים וחלק לא. ניסיתי כל מיני דברים לבדוק, אולי הedimax צריך איפוס, או איזה כבל או משהו.. אבל מה שפתר את הבעיה היה להוציא את הנתב האלחוטי מהרשת. אז אני מניח שלא הגדרתי כמו שצריך את הsiemnes sl2-141. אשמח לעזרה איך כן לעשות את זה. או מה בדיוק להגדיר, או אפילו להבין מה בדיוק הבעיה.. תודה וכן.. שמתי לב שבמדריך זה לא מומלץ
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום לכולם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350804.0 זו הביעה ואני כמעט בטוח שהיא באה אחרי החיבור של הכבל המוצלב וגלישה של כמה דקות באינטרנט. המחשב הישן מחובר עם מודם usb לרשת והמחשב הישן עובד עם המודם הזה כבר 4 שנים ללא שום תקלה , רק כשמחברים את המודם למחשב החדש יש תקלות , לכן הסרתי את הדרייבר מהמחשב החדש והחזרתי את המודם למחשב הישן והחלטתי לחבר בינהם עם כבל מוצלב שב2 המערכות מותקן XP עם חומת האש של XP ב2 המחשבים. אני מצליח לגלוש עם חיבור הכבל המוצלב אבל אני מקבל קריסה-יש לזה בד"כ קשר לחומת האש של XP , או שיש כיוון אחר? *נ.ב פתחתי אשכול גם בתמיכה טכנית כדי לקבל מהם מידע לגבי רכיבים טכנים וממכם לגבי רשת , תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלום.. שידרגתי מ5MB ל10MB בNGN.. עכשיו עוד לא שדרגתי את הספק אבל מהרגע שהתשתית התעדכנה הפינגים שלי עלו לעומת קודם.. (כשגם התשתית וגם הספק היו על 5MB) זה הגיוני? ממה זה נובע? זה יכול לנבוע מחוזר התיאום בחבילה אצל הספק לעומת התשתית או שזה בכלל בגלל התשתית?
-
- 2 תגובות
- 628 צפיות
-
-
שלוום לכולם כרגע יש לי ראוטר D LINK 614 שבכל פעם שאני מתחבר לאימיול , הוא מתחיל להתשגע וגורם לאינטרנט לקרוס. הבעיה הזאת מציקה לי כבר שנה, החלטתי לקנות ראוטר חדש, עד 300 ש"ח. אני צריך ראוטר של חברה טובה ואמינה, ושיוכל לעבוד עם האימיול (לא כמו הDL). כל הצעה תתקבל תודה ניב
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתוכנה שמוצאת רשתות אלחוטיות של חלונות כנראה נדפקה אצלי והיא לא מוצאת שום דבר, אבל הצלחתי עם תוכנה חיצונית (Netsumbler) למצוא מלא רשתות. הבעיה היא שאי אפשר מהתוכנה הזאת גם להתחבר אליהן. יש איזה תוכנה שניתן גם להתחבר לרשתות האלו? לא מה שבא עם חלונות. כי נדפקה לי הרשת האלחוטית בבית וכבר יום שלם אני מנסה תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה בשיתוף החיבור לאינטרנט. אני מחובר עם מודם surfboard כבלים ועכשיו הוספתי גם נתב אלחוטי כך שאני אוכל להתחבר לאינטרנט גם מהנייד שלי המודם מחובר לנתב והנתב למחשב הנייח. עכשיו בווינדוס בחיבורי רשת יש לי חיבור VPN לספק אינטרנט, והבעיה שלי היא שכשאני מנסה לשתף את החיבור הזה ברשת המקומית החיבור לאינטרנט מתנתק ואני לא מצליח להתחבר יותר , הוא נותן Error 769 וכשאני מבטל את השיתוף ברשת אז הוא מצליח להתחבר. מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 628 צפיות
-