רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,493 דיונים בפורום זה
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים נידים ללא אקסס פוינט או ראוטר. פשוט רשת אלחוטית מחשב למחשב. כמו רשת בין 2 משחבים עם כבל מוצלב. האם זה אפשרי ? כי אני לא מצליח ... ואם כן האם אפשר גם לשתף כך את האינטרנט ? המודם מחובר למשחב 1 והוא משתף את האינטרנט למחשב השני.. כמו שעושים במחשבים ברשת עם כבל מוצלב בלי קאוטר בלי כלום... עזרה , כי המדריכים פה לא עוזרים לי... אני חושב שהצלחתי לשות רשת ביניהם , אבל את האינרטנט אני לא מצליח לשתף. גם אין לי חייגן , אלה המודם נראה לי הוא ראוטר הוא מחובר אוטומטי והוא מתחבר בכבל לאחד המחשבים. משהו יכול לעזור לי בהקמת רשת כזאת ושיתוף האינטרנט.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה להקים בבייתי רשת ושמעתי שניתן לעשות זאת על ידי העברת כבלים בשקע הטלפון. העיניין הוא שאחד החדרים הוא ממ"ד ובגלל זה אני לא רוצה רשת אלחוטית או לקדוח חורים. האם באמת ניתן ומומלץ להעביר כבלים של הרשת דרך שקע הטלפון? ואן אפשר אז קצת פיאוט כיצד זה נעשה או חברה שעושה דברים כאלה. תודה.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אוקיי, אז ככה - יש לי 2 חיבורים נפרדים לאינטרנט בבית שלי. שניהם של HOT, אחד של 015 ואחד של 013. שני החיבורים הללו הם כבר שגרתיים, שניהם בקבע כבר בסביבות ה3 שנים(013 כבר 5...). שניהם חיבורים של חייגן כלומר מחייג לספק עם שם משתמש וסיסמה ע"מ להתחבר. _____________________________________________________________________ 013 ברק חבילה של 750KBS - מודם TEYRON מחובר בUSB. 015 זהב חבילה של 1.5MBS מודם THOMSON מחובר בכבל רשת. זה המצב הראשוני, אני התקנתי את הTHOMSON למחשב של ה013 והתחברתי ל013 והמהירות היא 1.5MBS כלומר קצב הורדה של 200-210KBS! כל זאת ואני מחובר דרך ברק עם המודם THOMSON. לקחתי את המודם TEYRON ושמתי במחשב השני והתחברתי ל015 ושם לעומת זאת המהירות פחתה ל750KBS גם כן בש…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם. החברתי לסיבים אופטים 300/30 בגלל שה WIFI של הראוטר לא מגיע לכל הבית, הייתי צריך להעביר כבל רשת דרך הקיר. לצורך כך קניתי כבל רשת CAT6, בדקתי אותו בהתחלה ואכן בבדיקת מהירות קיבלתי 300MB. לאחר מכן חתכתי את הראש שלו (קונטקטור), והעברתי את הכבל רשת דרך הקיר (בערך 15-20 מטר), וחיברתי קונקטור חדש עם החוטים (לפי סדר מימין לשמאל: חום, חום לבן, ירוק, כחול לבן, כחול, ירוק לבן, כתום, כתום לבן). כעת בבדיקת מהירות אני מקבל בערך 90-100 מגה, אני מניח שהחיבור של הקונקטור/חוטים משהו לא בסדר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? יש במודם עוד יציאה לכבל רשת אפשר דרכו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
קודם כל.. התקנתי לא מזמן את הוויסטה. עכשיו אני משתמש בXP כדי להיכנס לאינטרנט. איך אני בדיוק מתקין את החייגן בצורה נורמלית?! הורדתי והתקנתי את החייגן של נטוויז'ן ( משתמש בכבלים ). והוא עושה לי טונות של בעיות =\ הוא לא מתחבר לי בכלל. חוצמזה.. למרות שהווינדוס XP מותקן, אני מחויב להתקין את הדריברים? בתודה, אייל.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום עברתי מהכבלים+012 לבזק ו014 והשתמשתי ביוזר של חבר, אני מחובר דרך ראוטר של סימנס והמהירות העלאה בביטורנט ממש ירדה מתוך 370 ליצרים אני מעלה רק ל 5 השאר לא מצליחים להתחבר אליי הם מתחברים ומתנתקים כל הזמן... זה לא בעיית פיירול או חסימה בראוטר פתחתי פורטים ובדקתי והם פתוחים. אני מאוכזב קשות מהתשתית של בזק אני חושב שמחר אני מתנתק מהם וחוזר לכבלים... יש למישהו רעיונות, הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני רוצה לשתף אינטרנט עם עוד מחשב בבית. החינור שלי הוא כבלים, הבנתי שאני צריך לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי. עכשיו הבעיה במחשב השני שנמצא בתוך חדר בטחון סמוך, הבנתי שדרך חדר בטחון הרשת האלחוטית לא ממש תעבוד. זה נכון? אם כן יש למשהו פתרון חוץ מלהעביר חוטים בבית?
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקנות את זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403099 או זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403084 מה ההבדלים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, לי ולעוד הרבה ישראלים יש בעיה של rbbish data כשאני מוריד מהתוכנה ביטורנט. בינתיים כל הקבצים שניסיתי חוץ משנים לא יכלו לרדת בגלל הבעיה, הפאקטים שנשלחים פגומים, ולכן כשהתוכנה מורידה אותם היא ישר מוחקת אותם ואז מ 2.2 אחוז לדוגמה, הקובץ יורד ל 2.1 אחוז, ככה עולה ויורד וזה לא נגמר.. בתוכנה כתוב לדוגמה בקובץ של סרט ששמתי להורדה שהורדתי 3 ג'גה שמתוכם 2.5 הם rubbish data. כשהסרט בפועל הוא 700 מגה אבל ירדו רק 500 כי 2.5 נמחקו. התקשרתי לספקית ושלחתי להם קובץ של 5 trace -ים שעשיתי ואמרו לי שאין בעיה בצד של הספקית ושהם לא יודעים. המוזר הוא שחברים שלי יכולים להוריד כל מה שאני לא יכול וניסיתי כבר לחבר את המודם ישירות בלי הראוטר, להחליף אנטי וירוס, להחליף את הפורט , להחליף …
-
- 9 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית לי לאחותי ולהורים שלי רציתי לדעת אם אני נכנס לתיקיות המשותפות שלהם אם הם יודעים איך אני מסתיר את המחשב שלי בNETWORKS אצלם במחשב? תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מעוניין לקנות לראוטר אלחוטי (לצורך חיבור מחשב כף יד) המחשבים הנייחים יהיו מחוברים עם כבלים לראוטר האלחוט לצורך חיבור המחשב כף יד בלבד ואיתו תבוצע גלישה באינטרנט ושיחות ב SKYPE לא תיהיה העברת נתונים באלחוט כמו למחשב נייח הראוטר ישב במרכז הבית. והבית עצמו קומה אחת 4 חדרים (לא גדול) תודה וסופ"ש נעים :s05:
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אמממ טוב.. אני צריך לדעת איך לחבל את בפלאגים של הרשת אל הכבל.. כלומר, אני צריך לדעת באיזה כיוון לחבר אותם! אני רוצה לעשות רשת ביתית ואני לא יודע באיזה כיוון לחבר את הפלאגים של הרשת אל הכבל עצמו! באיזה כיוון עם הצבעיםםםםםםםם תודה רבה למי שיעזור לי!!!!!
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
במשרד הקטן שלנו ישנם 3 מחשבים, מדפסת וראוטר אלחוטי. הראוטר מחובר למדפסת בלבד, וכל המחשבים מתקשרים כשורה. מחוץ למשרד יש מחשב מרוחק, במחסן, המחובר לראוטר בכבל (30-40 מטר). בעבר התקשורת פעלה באופן סביר, אבל מאז שחיברנו ברשת מחשב שלישי - המחשב המרוחק מגמגם מאוד בתקשורת. לוקח כמה שניות להעביר מידע, ותמיד ייתקע מתישהו. זה הורס את העבודה השוטפת. השאלה - האם יש פתרון כלשהו לתשתית מהירה יותר, או שיש דרך לגרום לאותה רשת לעבודה בצורה מהירה יותר? אני מתאר לעצמי שישנן רשתות שמחברות מרחקים גדולים יותר מ-30 מטר - איך עושים זאת? (אגב - ניסיתי לחבר את המחשב במשרד שאיתו מתקשרים ישירות לראוטר, בכבל - וזה לא עזר). תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
בתודה מראש. אריאל.
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב של חברת EDIMAX מהדגם BR-6104K כמעט 4 שנים. הוא תפקד מצוין עד לא מזמן, אך לאחרונה הוא התחיל לקרטע בצורה איומה, מתנתק לעיתים קרובות ולא עובד כמו שצריך כשאני מדליק את האמיול, זה מחרפן!! אני מחפש לקנות חדש,קווי (יש לי תשתית בבית מוכנה). סה''כ 3 מחשבים בבית. מה מומלץ? במה נבדלים נתבים אחד משני? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
לי הייתה בעיה שלא יכולתי ממחשב אחד להיכנס למחשב השני בקבוצת העבודה שהגדרתי וניסיתי כמעט הכל מהמדריך לפתרון בעיית שיתוף: http://www.netcheif.com/Articles/SolveHomeNet/SolveHomeNet.htm והדבר היחיד שפתר שמצאתי ממקום אחר היה הגדרה חסומה מהמחשב שחוסם: התחל-הפעלה-regedit HKEY_LOCAL_MACHINE-SYSTEM-CorrentControlSet-Control-Lsa בתוך Lsa לחץ פעמיים על restrictanonymous ושנה את הערך ל-0. מצאתי במחשב החוסם את הערך 2 ובמחשב שלא חוסם ערך 0 שיניתי ל-0 ועכשיו אני יכול להשתמש במשאבי רשת שלו.
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום! אני מנסה להקים רשת מקומית בין מחשב נייח שמחובר בכבל לראוטר, למחשב נייד שמוחבר לראוטר אלחוטית משום מה, במחשב הנייח אין לי אפשרות לשנות את שם ה- workgroup (הוא ב- greyed out) דרך המאפיינים של my computer למרות זאת הצלחתי לשנות את שם ה- workgroup דרך אשף הקמת רשת ביתית, אבל למרות שהשם שונה לא נראה כאילו המחשב מזהה שהוא חלק מרשת אחרת, וכאשר ניסיתי לשתף מדפסת קיבלתי הודעת שגיאה: printer settings could not be saved. operation could not be complited חשוב לציין שיש פינג בין המחשבים והבעיה היא בעצם שלא ניתן לשתף משאבים בינהם רעיונות?
-
- 4 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום. ידידה שלי רוצה לקנות ראוטר אלחוטי , והתקציב הוא עד 250 ש"ח יש לכם ראוטר כלשהו להמליץ לי עליו ? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
קניתי אתמול ראוטר Dl-604 של D-LINK ובינתיים אני ממש מרוצה ממנו, הוא נראה לי מעולה. אבל רציתי גם חוות דעת שלכם.. מה אתם אומרים עליו ? תודה
-
- 0 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום, אממ בביתי יש כ-7 מחשבים ,כלומר 4 נייחים ו-3 ניידים המחוברים לאינטרנט smile (אינטרנט זהב) ולנתב d-link 604 . מתוך השבעה לאינרטרנט מחוברים רק 4. אממ הבעיה שלנו היא שכאשר אני משחק במשחק רשת אז זה מאיט לכולם את האינטרנט כמובן או כאשר אחותי מורידה משהו באימיול כל האינטרנט פשוט איטי לחלוטין ! אז השאלה שלי האם יש דרך לעשות שכל אחד יהיה לו האינטרנט שלו ולא יאיט לכל השאר את האינטרנט? תודה רבה רבה רבה!! אפילו אם זה בלתי אפשרי כתבו לי כדי שאדע! תודה רבה! NiGhT-FiRe
-
- 2 תגובות
- 606 צפיות
-
-
שלום חברים וחברות יש לי את תוכנת שיתוף הקבצים BitComet, ולאחרונה נתקלתי במאמר הזה - http://blog.bitcomet.com/post/1535/ הבנתי שב xp יש הגבלה למספר היציאות. משהו כזה וזה מגביל את ההורדה בביטכומט. מזה בעצם ואיך אני מסדר את הבעיה ומגדיל את מספר היציאות? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 606 צפיות
-
-
-
אני נמצא בחו"ל וברשותי מערכת קולנוע בייתי + מחשב HTPC. אני עומד להתחבר לספק מקומי וישנן מספר אפשרויות (חבילות גלישה) במהירויות שונות (נפחים) ובמחירים שונים (כמו בארץ). שאלתי היא - מה דרוש לי כדי שאוכל לראות שידורי טלביזיה ולשמוע רדיו מהארץ באיכות סבירה ? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-