רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום מחשב 3 בעל כרטיס PCI של ADSL מצד אחד מחובר לרשת 100 מב מצד שני מחשב 4 מכיל את כל נתונים לעבודה מחובר לרשת 100 מב מצד אחד בלבד מחשב 3 משתף אינטרנט ואכן מחשב 4 מחובר לאינטרנט מחשב 4 משתף דיסק נתונים אך מאתמול זה לא מצליח - ראו הודעה מה שהשתנה זה תוכנות שעלו על מחשה 4 במקום ישנות NERO וכו לעזרתכם אודה, יהודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום כרגע אני משלם לספקית האינטרנט שלי(בזק בינלאומי) מחיר גבוהה מאוד. 49 שקל לחבילת 1.5 מגה הורדה ו 128 העלאה. עכשיו אני מתקשר אליהם ומבקש הוזלה. אשמח לשמוע את אלה שיש להם את אותו החבילה באותה הספקית וכמה הם משלמים. ודרך אגב, כמה עולה כיום אצל בזק בינלאומי חבילת 2 מגה הורדה? תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב של חברת EDIMAX מהדגם BR-6104K כמעט 4 שנים. הוא תפקד מצוין עד לא מזמן, אך לאחרונה הוא התחיל לקרטע בצורה איומה, מתנתק לעיתים קרובות ולא עובד כמו שצריך כשאני מדליק את האמיול, זה מחרפן!! אני מחפש לקנות חדש,קווי (יש לי תשתית בבית מוכנה). סה''כ 3 מחשבים בבית. מה מומלץ? במה נבדלים נתבים אחד משני? תודה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית. אחד שמחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל רשת ומודם עם USB, בחדר של אחי. המחשב השני נמצא בחדר שלי, ומשמש אותי בעיקר לעבודות ומחובר לאינטרנט דרך כבל אדום כזה בקיר שיוצא מהמארז של המחשב בחדר של אחי למארז במחשב בחדר שלי וכך, איכשהו, אני גם מחובר לאינטרנט. יש לציין שההישארות שלי מחובר לאינטרנט תלויה במחשב הראשון. אם הוא מנותק - גם אני. (אני מניח שאתם מבינים על מה אני מדבר). עכשיו, השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להוריד סרטים או משחקים במחשב השני. אני רוצה להוריד את כל הקבצים באופן רציף. העניין הוא שבשביל שאלה יירדו באופן רציף, חייבת להיות בין הורדה להורדה החלפת איי פי. במחשב בחדר שלי אחי, מותקנת כבר תוכנה שמחליפה את האיי פי באופן אוטומטי בין הור…
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
-
אני משתמש בנתב 524up של d-link המחובר למחשב הראשי (נייח) בחיבור חוטי. מחשב השני ( גם הוא נייח) מחובר אלחוטית באמצעות ה- usb ל -dwl-g132 של d-link. הבעיה: בגלישה רגילה הכל עובד תקין ומהיר 7/24 (חיבור adsl לבזק). בחיבור emule גם עובד תקין ומהיר (גם עם שני המחשבים מורידים קבצים) אולם לאחר מספר שעות של פעילות "נתקע" המחשב השני המחובר אלחוטית. הכוונה ב"נתקע" הינה שהמחשב עדיין פועל (מאווררים פועלים, אור עכבר דולק) אולם שום פעולה (הזזת ולחיצת עכבר או הקשת מקשים) אינה מעוררת את המסך שנמצא במצב המתנה ואין שום תצוגה, כאשר הפתרון היחידי הינו ביצוע reset למחשב - ואז לא מתחבר ה - usb אלא רק לאחר שאני מבצע ניתוק וחיבור ה - usb מחדש (כאמור ללא הפעלת ה emule המסך מתעורר והכל תקין, מחובר …
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל ( השחור ) + נתב ( אדימקס ) שמחובר לשלושה מחשבים בבית . אני מקבל מלא Time Out , אני גולש בwalla , מנסה להתחבר לגיימספוט ומקבל Timeout עוד לפני שאפילו הוא מנסה לטעון , וככה לעוד כמה אתרים ( לאו דווקא מחו"ל ) וזה מאוד מתסכל אותי , לא מצאתי בעיה בהגדרות . עוד מישהו חווה\שמע על הבעיה הזאת ויודע על פתרון אליה ?
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
ניסו להתקין אצלי רשת אלחותית בתקן של 802.11g עם נתב של חברת LEVEL ONE על 2 מחשבים ולא הצלחנו להשיג קליטה טובה במחשב שלא מחובר ישירות לנתב המחשבים לא נמצאים באותה קומה והמחשב השני ניסינו כרטיס רשת USB ורגיל ובשניהם לא היתה קליטה טובה השאלה שלי היא כזאת אם אקנה נתב של חברה אחרת אולי תהיה לי קליטה יותר טובה? יש הבדל בעוצמות השידור של הנתבים השונים? מה הכי טוב למצב שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום אני מעוניין לרכוש ראוטר הבנתי שהטכנלוגיה הזו משתמשת בקווי הטלפון ע"מ ליצור/להתחבר לרשת שאלתי היא האם צריך לרכוש ראוטר מסויים שתומך בhpna או שהטכנולוגיה עובדת בלי קשר לסוג הראוטר אודה על תשובתכם
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת אלחוטית בין 2 מחשבים נידים ללא אקסס פוינט או ראוטר. פשוט רשת אלחוטית מחשב למחשב. כמו רשת בין 2 משחבים עם כבל מוצלב. האם זה אפשרי ? כי אני לא מצליח ... ואם כן האם אפשר גם לשתף כך את האינטרנט ? המודם מחובר למשחב 1 והוא משתף את האינטרנט למחשב השני.. כמו שעושים במחשבים ברשת עם כבל מוצלב בלי קאוטר בלי כלום... עזרה , כי המדריכים פה לא עוזרים לי... אני חושב שהצלחתי לשות רשת ביניהם , אבל את האינרטנט אני לא מצליח לשתף. גם אין לי חייגן , אלה המודם נראה לי הוא ראוטר הוא מחובר אוטומטי והוא מתחבר בכבל לאחד המחשבים. משהו יכול לעזור לי בהקמת רשת כזאת ושיתוף האינטרנט.. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחברתי לטלפון של 012 ובנוסף לראטר חיברו עלו מודם ועוד מחשיר קטן כזה שיוצא ממנו קו טלפון עכשו מאז הרגשתי הבדל משמעותי במהירות דיברתי איתם על ניתוק הקו והתקשר אלי נציג מהתמיכה שלהם שאמר שהוא שינה כמה דברים ועכשו באמת רואים שהמהירות השתפרה לטובה עכשו רציתי לדעת אם הקו טלפון שלהם מאט את האנטרנט בצורה משמעותית ושזה לא יחזור לי אחרי כמה ימים..למה הנציג אמר שאני לא אמור להרגיש את ההבדל נ.ב אני מחובר על 5mb
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני גולש ב adsl על הקו של בזק ברוחב פס של 2.5 מגה והספקית שלי היא 012 רק שאיתה אני מחובר על 1.5 מגה בגלל המחיר הגדול שהיא דורשת בישביל 2.5 שלא יוצא לי משתלם.. אזמה שיוצא שאני מוריד על רוחב פס של 1.5 אבל מעלה על רוחב פס של 2.5 בכל מקרה אני מחוייב לשנה ועברתי בסך הכל 4 חודשים משהו כזה או 5 לא יותר מזה עכשיו אני יודע שלרוב לא אוהבים את הספקית הזו אבל לי בנתיים אין תלונות נגדה... הבנתי שבזקנט היא הספקית הכי מומלצת כרגע ואם אני זוכר נכון היה להם או שעדין יש להם את המבצע שמתחברים אליהם והם עוזרים לך לצאת מההתחייבות שלך לספקית הקודמת... מישהו יודע איך זה עובד כל הקטע שהם מוציאים לך את ההתחייבות..? וגם אם שווה לעבור בין החברות..?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שמעתי שאם קונים ראוטר ומחברים אותו בין שני מחשבים כך שגולשים ביחד בשני המחשבים זה מגן על המחשב מפני וירוסים וזבל .. האם יש אמת בידיעה??
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר בבית מדגם BR 6216mg של EDIMAX אז הבעיה שברגע שאני מחבר אותו למחשב עם כבל רשת המחשב לא מזהה את הראוטר רושם לי "ללא גישה לרשת" עשיתי איפוס לראוטר עדין לא עובד יש לי ווינדוס 7 64 יכול להיות שאני צריך קבל קרוס ולא סטרייט? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
כותרת ^^^ תודה
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
או קי אח שלי משלם את חשבון האינטרנט וכשקנו לי מחשב חדש הוא היה צריך לקחת את הישן עכשיו הוא גם רוצה אינטרנט אחותי אמרה לי שצריך לקנות מודם אלחוטי (יש לי מודם רגיל)ולחבר אליו כרטיס רשת (אני רוצה לחבר את האינטרנט על פי המדריך של האתר ) השאלה שלי היא אם צריך לחבר כבל בין המחשב שלי למחשב שלו אפילו שהמודם אלחוטי? (ואם אצטאך להעביר כבל אני לא יכול כי אני בקומה האחרונה של הבית ואח שלי במרטף!!) : : : :jump:
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות נתב 27N של COMPEX + 2 כרטיסי רשת PCI שלהם במחיר לא רע. מישהו מכיר אותם ויכול לכתוב לחיוב\לשלילה עליהם?
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים ואשמח לקבל המלצות בנידון. בתודה מראש
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי בעיה בראוטר שבזק מספקים. הדגם נקרא - eth-aztech dsl 600e. עכשיו - אחרי שקיבלתי אותו מהירויות ההורדה והפינגים והלאגים במשחקים נהיו גרועים בצורה משמעותית... בנוסף ישנה גם בעיית ההתנתקויות... כמו שאומרים בזק = נזק... אז היום אני ביקשתי שיחליפו לי את המודם אבל נתנו לי את אותו הדגם... אבל אמרתי למה לא - אולי הבעיה הייתה בדגם הקודם אז נראה אם יש את אותן בעיות גם בזה - ואכן היו... אני ניסיתי כבר כמה פעמים לפתוח פורטים בפיירוול המובנה של הרואטר אבל יש לי בעיה בזה ולכן אני מבקש את עזרתכם. אני נכנס ללוח הבקרה של הרואטר (ככה קוראים לזה, לא?) - מגיע ל Port Forwarding ומנסה ליצור חוקים חדשים, שאיתם אני אפתח פורטים מסויימים למשחקים ולתוכנות שונות... אבל מה שק…
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שני מחשבים אחד קווי ואחד אלחוטי , על שני המחשבים יש XP PRO באלחוטי מוגדר השיתוף ואין הודעת שגיאה פשוט הוא לא מציג אף תיקייה (כי אין מן הסתם) בקווי הוא נותן שגיאה כשמנסים להכנס ל- view workgroup computers (תמונה ראשונה) ניסיתי ליצור תיקייה ידנית וכפתור ה- OK מוצלל (תמונה שניה) ... מה לעשות .<?? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 614 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים: Intel® PRO/Wireless 4965AGN Intel® PRO/Wireless 3945AGN
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
צריך עזרה דחופה בחיבור ראוטר- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 לכבלים מישהו יכול לתת לי לינק להדרכה בזה או איך לעשות את זה הספק זה בזק בין לאומי עריכה טוב בסוף זה היה מאוד פשוט רק היתי צריך ליכתוב לראוטר לימצוא תIP אוטומטית ככה זה במודם שנתנו לי
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום, ב-5 השנים האחרונות בני ביתי ואני השתמשנו בנתב חסר-שם המזכיר בצורתו ובתפריטיו את הדגם BR 6104 של חברת Edimax. בשבועות האחרונים הנתב התחיל לגמגם ומוביל לעיתים קרובות להשהיית התקשורת או לביטולה המוחלט, לכן החלטתי לרכוש נתב חדש להחליף אותו. אין דרישות מיוחדות מהנתב מעבר לכך שיהיה חוטי, אמין ויתמוך בדרכי ההתקשרות ותעבורת המידע המקובלות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אני לא מבין מה אני כותב שם דרך הגב הספק שלי זה זהב ואני לא מבין מה אני רושם שם איזה כתובת?? היוו כמה אפשרויות לפני זה לבחור איזה סוג חיבר אני מחובר אז בחרתי ב כבל מודם כי זה איך שאני מחובר מה אני בדיוק רושם שם?? תודהה ענקית לעוזריםםםםםםםםם!!! קישור לתמונה: http://www.moshepc.co.il/dc/user_files/21233.jpg
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-