רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
היי קוראים לי יותם ואני בן 14 וחצי כמעט יש משחק אני משחק והוא נקרא mu online יש המון משחקים בנושא mu מה שאני רוצה לדעת זה איפה אני מוצא אתר שמלמד אותי איך לעשות זאת (היה לי את האתר הזה בעבר והוא אבד לי) מקווה שתצליחו לכנות י על השאלה יותם
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
כבר שבועיים יש לי בעיה במחשב נייד שכשאני מנסה להתחבר לרשת הביתית אז מופיע לי סימן שיש קליטה אבל המחשב לא נכנס לשום אתר. מה שמוזר הוא שלפעמים דווקא כן יש חיבור לאינטרנט ולפעמים לא. מה עושים? לא מזמן עשינו ריסטור למחשב למצב המקורי שלו וזה לא עזר.
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום אני אני זקוק לראוטר ואני לא ממש התעסקתי בעבר עם ראוטרים כל כך אז אין לי המון ניסיון בכל מקרה ראיתי באופיס דיפו את הראוטר LEVEL ONE-VBR6001 ב 250 ש"ח והמליצו עליו. אני לא ממש מכיר את החברה אז אני לא יודע מה לחשוב כל כך על זה. אני יותר שמעתי על DLINK יש ראוטר מומלץ שלא יתנתק לי כל הזמן וכמו כן יוכל להשתמש בריבוי חיבורים דרך הורדה בביטורנט ואימיול? תודה מראש על ההמלצות
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה, היום יש לי ראוטר חוטי של Edimax שמחובר למחשב שלי ולמחשב של אבא שלי לפני כמה זמן אח שלי קנה מחשב ואנחנו רוצים לשים גם לו אינטרנט, וגם הזמנתי Wii שצריכה להגיע עוד קצת פחות משבועיים ויש לה WiFi ככה שאני יכול לחבר אותה לאינטרנט אלחוטי [אין לה חיבורים חוטיים, צריך לקנות מתאם בשביל זה, סתם עוד כסף... כי גם ככה עדיף אלחוטי בשביל לא לחפור בקיר בשביל המחשב של אח שלי] יש לי גם DS שגם לו יש WiFi ואפשר להתחבר לאינטרנט אלחוטי אבל זה לא ממש משנה לי כרגע כמו ה-Wii בכל מקרה, הסתכלתי באתר שלהם והנה רשימה קצרה של ראווטרים ואיך הם עובדים עם המכשיר: http://www.nintendowifi.com/customersupport/supportedRouters.do עכשיו אני בהתלבטות, איזה ראווטר לקנות? צריך שיעבוד תכלס, לא יותר מידי פי…
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
האם ניתן לבצע שיתוף קבצים ברשת בייתית בין שתי מערכות ההפעלה ולהתחבר מה- XP ל- Vista ללא שם משתמש וסיסמא? ה- Vista אינה מאפשרת לי לשתף קבצים ללא שם משתמש וזה די מעצבן כי המחשב אינו עולה אוטומטי ( בשל הגדרת יותר משם משתמש אחד - בעליה צריך לבחור משתמש ). לעומת זאת מה- Vista אין שום בעיה להתחבר ל- XP ללא הזדהות . [br]פורסם בתאריך: 6.03.2007 בשעה 22:23:01 חברים, מישהו יכול בבקשה לעזור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
לאחרונה קניתי ראוטר בכדי להקים רשת אלחוטית ביתית. רציתי בנוסף למחשבים שבבית שלי לחבר גם את האקס בוקס לרשת. הבעיה היא שהdevice שבאמצעותו אני יכול להתחבר לרשת אלחוטית עולה 500 ש"ח בארץ וזה לא מקובל עלי להוציא 500 שקל על אנטנה שמתחברת דרך הusb. חשבתי אם אפשר שאני אמקם עוד ראוטר בחדר שבו נמצא האקס בוקס והוא ידע לתקשר עם הראוטר השני וכאשר האקס בוקס יהיה מחובר אליו בעצם הוא יקבל אינטרנט גם... מישהו יודע אם זה אפשרי? תודה מראש על העזרה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
במידה ויש לי אינטרנט מהיר 1.5 mb יש לי שנים מחשבים 2 כ.רשת מודם ונתב ואני מחבר את המחשבים דרך כ. רשת סטנדרטיים מה המהירות שתיהיה בהעברת התנתונים בין 2 המחשבים ??? 2. האם מהירות הגלישה תרד משמעותית כאשר שני המחשבים גולשים באינטרנט ומורדים קבצים או שהנתב "מתקן" את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום אני בכבלים + נטויזן ה- 858-91 לא הייה עולה לי אז עברתי ל- 554G72T כשאני מבטל את האלחוטי. אני עובד בסטטי ללא חיגן ה-554G72T מתנתק כל כמה שעות (הקודם הייה יציב ימים) ואני חייב חהגדירו דינמי כי הוא לא מקבל כתובת וזה לא ברור לי כתובת שלי הכנסתי XXX.XXX.XX.11 ומשני 255.255.255.224 כששרת ראשי XXXXXXXX1 אולם ב- 554 הוא לא הסכים וטען שזה לא חוקי (אבל זה חוקי ב-858)? האם יש בזה הגיון? אני רוצה לעבור לעבודה עם חיגן: מה עדיף PPTP או K2PT? יש הרבה דיעות ואני לא מבין את ההבדל. מה יותר אמין? מה יותר מהיר? לתשובתכם אודה, יהודה
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? יש במודם עוד יציאה לכבל רשת אפשר דרכו? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מעונין לעבור ללינוקס, ואמרו לי שצריך כרשת שישביל שהחיבור יהיה יציב. על מה אתם ממליצים? עד 100 שקל, יש משהו איכותי?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי אפשרות לקנות נתב 27N של COMPEX + 2 כרטיסי רשת PCI שלהם במחיר לא רע. מישהו מכיר אותם ויכול לכתוב לחיוב\לשלילה עליהם?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום יש לי 2 מחשבים אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת קווילשני יש לי של אינטל איזה סוג כדאי לי אני מעוניין בכרטיס בסביבות ה50 שקל איזה סוג מומלץ? (יש לי 1.5 מגה אינטרנט מהיר ADSL)
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד נייד ויסטה והשני נייח XP. שניהם מחוברים אלחוטית לראוטר. אני רוצה לשתף קבצים ומדפסות (המדפסת מחוברת לנייח XP) במפת הרשת בויסטה מופיע המחשב הנייח אבל אין אליו גישה. מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
היי, קניתי את הראוטר ולאחר הדרכה מהאתר של פיקוק http://www.pikok.co.il/word/080704e.pdf קודם כל אני לא מבין למה צריך את עדכון החומרה לגרסא חדשה יותר..? אם מישהו יוכל להסביר ושנית, אחרי כל ההגדרות לפי האתר, המודם לא מתחבר... הכבלים מחוברים כמו שצריך...ואפילו שיניתי את הספק שם מ LLNZAHAV ל 015 כמו שצריך... מישהו יכול לחשוב על עוד רעיונות?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר מרחוק לרשת שלי בבית(שהיא מאחורי פיירוול) באמצעות TERMINAL SERVICES איזה פורטים אני צריך לפתוח?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שמתי לב שאני בתוכנות שיתוף אני יכול להיות מחובר ל-3 אנשים ולהוריד על 200 ולעומת זאת להיות מחובר ל-150 אנשים ולהוריד על 100 ובכלל הכל מתחיל להיות איטי אז לפני שאני מחליף מודם רציתי לשאול מבין המודמים החינמיים שבזק מביאים איזה הכי כדאי לקחת מבחינת התמודדות עם חיבורים רבים ? חשבתי על ה- ECI B-Focus 270 וכרגע יש לי ALE 070 תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. נתקלתי בבעיה של ניתוק שרת מארה"ב. אני עובד עם תוכנת מסחר מניות (CLIENT) המכילה בעיקר גרפים המתעדכנים משרת בארה"ב (QUOTE SERVER). לאחר מספר דקות השרת מתנתק (QUOTE SERVER DISCONNECT). הפעלתי SNIFFER על כרטיס הרשת במחשב וראיתי כי השרת שולח TCP RESET ומנתק את ה CONNECTION. במשך כל זמן הבדיקה היה PING בין המחשב (CLIENT) לשרת. השינוי לרעה החל כאשר הוספתי עוד גרפים ל -CLIENT (כלומר = עוד DATA). כאשר אני עובד ללא הגרפים הנוספים - השרת אינו מתנתק. האם יתכן שספק האינטרנט מנתק אותי מהשרת בארה"ב כאשר ה-DATA ב -CONNECTION עובר סף מסוים? איך אני יכול לבדוק זאת ? פרטים: תשתית: כבלים 1.5M ספק: 013 מחשב(WIN XP) מחובר דרך ROUTER XP FIREWALL : DISABLED ROUTER FIREWALL : DISABLED תודה.…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים קניתי ראוטר WRT54GL של לינקסיס.. ולא מזמן הוא התחיל לעשות בעיות, מדי פעם הוא "מתעייף" אם לקרוא לזה ככה. הוא פשוט מפסיק לעבוד לכמה שעות ועד שלא מוציאים אותו מהחשמל אי אפשר להיכנס להגדרות בדפדפן בכלל.. לא משנה מה עושים, זה בדר"כ לוקח לו חצי יום להתאושש ואז אפשר לגלוש שוב.. אני משתמש ב-Firmware גירסה v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c אני משתמש ביוטורנט לא מעט, אבל עדיין זה לא נראת לי סיבה הגיונית שהראוטר ישבית את האינטרנט לחצי יום.. מישהו מכיר את התופעה? יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
חייבים להאריק את הסיכוך אחרת זה לא שווה כלום? בשקעי רשת יש שני חריצים מיותרים - האם זה נועד שיחברו אליהם את חוט הברזל של כבל הרשת? שאלות בסיסיות, אבל אם לא תשאל איך תדע?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לברר בנושא שקורה במחשב אצל ההורים שלי. יש שמה רשת שני מחשבים. ברגע שאני פותח קליאנט טוררנט עם כמות של חיבורים.. אפשר לומר שאי אפשר בכלל לגלוש באינטרנט.. כל האתרים נכנסים אחרי מספר דקות (צ'אטים מתנתקים לגמרי). השאלה שלי האם יש אפשרות לעקוף את זה וגם לגמרום לטוררנט לעבוד עם מספר גדול של חיבורים.. הדבר הכי מוזר, שברגע שמחשב השני מותקן ווינדוז 7 (בראשי גם יש 7), אז גם המצב שאי אפשר לגלוש בכלל. אבל ברגע שרץ במחשב השני לינוקס, אז במחשב הראשי כמובן שאי אפשר לגלוש, ובלינוקס אני מקבל מהירות מקסימלית לכל דבר בלי שום תקיעות או דברים כאלו (כאילו שום דבר לא רץ ברשת). בדקתי את הנושא הזה כמה וכמה פעמים, וכל מה שכתבתי נבדק כמה וכמה פעמים ואלו התוצאות שהגעתי למסקנה. משהו…
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום, ב-5 השנים האחרונות בני ביתי ואני השתמשנו בנתב חסר-שם המזכיר בצורתו ובתפריטיו את הדגם BR 6104 של חברת Edimax. בשבועות האחרונים הנתב התחיל לגמגם ומוביל לעיתים קרובות להשהיית התקשורת או לביטולה המוחלט, לכן החלטתי לרכוש נתב חדש להחליף אותו. אין דרישות מיוחדות מהנתב מעבר לכך שיהיה חוטי, אמין ויתמוך בדרכי ההתקשרות ותעבורת המידע המקובלות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אהלן, קיימים אצלי שני מחשבים בבית. המחשב הראשון מחובר דרך כבל USB. והשני מחובר דרך כרטיס רשת. המחשב שמחובר דרך כרטיס רשת לא נכנס לאינטרנט. החלפתי,3 כרטיסי רשת - לא עזר. העברתי את המודם לחדר השני (שמחובר דרך כרטיס רשת) - לא עזר. החלפתי,את החריצים שבהם יושב הכרטיס רשת - לא עזר. התקשרתי לספקתי האינרטרנט שלי - הם לא עזרו לי בגרוש. התקנתי דרייברים - לא עזר. אני חייב להזכיר שהמחשב עובד דרך USB. יש לכם רעיונות נוספים כדי שהמחשב שמחובר דרך כרטיס רשת יעבוד? תודה מראש לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
זאת אומרת רכשתי את המודם לפי מה שראיתי אצלי החשבונית זה יוצא משהו כמו 90 שקל זה באמת המחיר או שהם עדכנו מחירים ולא עידכנו לי?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אני מחובר דרך vpn בשתי מחשבים כאשר הקליינט הוא אקס פי והשרת 2000 פרו דרך האקס פי אני יכול ע"י הקשת run - כתובת ip של המחשב 2000 להיכנס לתיקיות אך כאשר אני מנסה הפוך הוא דורש ממני להכניס סיסמא, אבל מה הוא לא מקבל את הסיסמא ורק חוזר על הדרישה: enter network passwords מי יכול לעזור, דחוףףף
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-