רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם אלקטל ( השחור ) + נתב ( אדימקס ) שמחובר לשלושה מחשבים בבית . אני מקבל מלא Time Out , אני גולש בwalla , מנסה להתחבר לגיימספוט ומקבל Timeout עוד לפני שאפילו הוא מנסה לטעון , וככה לעוד כמה אתרים ( לאו דווקא מחו"ל ) וזה מאוד מתסכל אותי , לא מצאתי בעיה בהגדרות . עוד מישהו חווה\שמע על הבעיה הזאת ויודע על פתרון אליה ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
:yelclap: מזל טוב לי הודעה ראשונה בפורום.. חברים אני צירך עזרה אני צריך לרשת מחסן בWIFI עם מספר של 12 עמדות מחשב שיעבדו בWIFI.. המליצו לי את הדבר הבא... http://www.draytek.co.uk/products/ap800.html מישהו מכיר את החברה?? כי אני לא שמעתי עליה בחיים המוצר אמין? ואפשר גם המלצות על מוצרים אחרים תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה שהתוכנה שמוצאת רשתות אלחוטיות של חלונות כנראה נדפקה אצלי והיא לא מוצאת שום דבר, אבל הצלחתי עם תוכנה חיצונית (Netsumbler) למצוא מלא רשתות. הבעיה היא שאי אפשר מהתוכנה הזאת גם להתחבר אליהן. יש איזה תוכנה שניתן גם להתחבר לרשתות האלו? לא מה שבא עם חלונות. כי נדפקה לי הרשת האלחוטית בבית וכבר יום שלם אני מנסה תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אירגנתי בקומבינה ראוטר איך שהבנתי הוא די ישן אבל משוכלל מכיל את האופציה לVPN מישהו מכיר ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להקים רשת בבית. עד עכשיו היה לי רק מחשב נייח אליו מחוברת מדפסת HP DeskJet F380. קניתי שני ניידים ואני רוצה לנתק לגמרי את המחשב הנייח ולחבר רק את שני הניידים לרשת האלחוטית. אבל אני רוצה שתיהיה לי האופציה לשלוח משניהם מסמכים להדפסה. איזה נתב אני צריך כדי שיעשה לי את העבודה? חשבתי על EDIMAX ששמעתי שהם נותנים תמורה טובה ביחס למחיר. מישהו יכול להמליץ לי על דגם? דרך אגב, האם אחד המחשבים יהיה חייב להשאר דלוק תמיד כדי לשלוח דברים להדפסה או שלא משנה איזה מהם יהיה דלוק? תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום לפני כמה ימים התחברתי לטלפון של 012 ובנוסף לראטר חיברו עלו מודם ועוד מחשיר קטן כזה שיוצא ממנו קו טלפון עכשו מאז הרגשתי הבדל משמעותי במהירות דיברתי איתם על ניתוק הקו והתקשר אלי נציג מהתמיכה שלהם שאמר שהוא שינה כמה דברים ועכשו באמת רואים שהמהירות השתפרה לטובה עכשו רציתי לדעת אם הקו טלפון שלהם מאט את האנטרנט בצורה משמעותית ושזה לא יחזור לי אחרי כמה ימים..למה הנציג אמר שאני לא אמור להרגיש את ההבדל נ.ב אני מחובר על 5mb
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחטי מובנה אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם הראוטר שלי לינקסיס WRT54G אבל הכרטיס רשת במחשב הנייד מופיע כלא מחובר. יש עליו איקס מה הסיבות לזה? להתקין מחדש את הדרייבר יכול לעזור?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
היי קוראים לי יותם ואני בן 14 וחצי כמעט יש משחק אני משחק והוא נקרא mu online יש המון משחקים בנושא mu מה שאני רוצה לדעת זה איפה אני מוצא אתר שמלמד אותי איך לעשות זאת (היה לי את האתר הזה בעבר והוא אבד לי) מקווה שתצליחו לכנות י על השאלה יותם
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום אני אני זקוק לראוטר ואני לא ממש התעסקתי בעבר עם ראוטרים כל כך אז אין לי המון ניסיון בכל מקרה ראיתי באופיס דיפו את הראוטר LEVEL ONE-VBR6001 ב 250 ש"ח והמליצו עליו. אני לא ממש מכיר את החברה אז אני לא יודע מה לחשוב כל כך על זה. אני יותר שמעתי על DLINK יש ראוטר מומלץ שלא יתנתק לי כל הזמן וכמו כן יוכל להשתמש בריבוי חיבורים דרך הורדה בביטורנט ואימיול? תודה מראש על ההמלצות
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מחובר בכבלים, חיבור עם חייגן בראוטר אלחוטי 3COM 100-75. נייח אחד מחובר בצורה קוית לראוטר, נייד מחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייח, שמתי לב היום שאני גולש בצורה תקינה, אבל כל מה כמה דקות בערך הגלישה נפסקת ואין תקשרות לאינטרנט לדקה או שתיים. FTP לא תקין, פינג לא תקין וכו', כאילו שכל הגישה לאינטרנט נחסמת לשתי דקות, וחוזרת להיות תקינה שוב לבד! התקלה ממשיכה לחזור על עצמה וזה מתחיל להציק. אין תוכנות שיתוף ברקע, סרקתי לווירוסים עם פנדה אנטי ווירוס אונליין, מיקרוסופט אונליין סקאן וכו', לא נמצא משהו רציני. ניתוק והפעלה מחדש לא מועילים. מה יכול לגרום לבעיה?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי מודם usb של בזק ורציתי להחליף אותו למודם רשת שיתחבר לראוטר של 3COM איזה מודם רשת לבקש מבזק ? או שזה לא משנה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
איך אני יכול לדעת אם הכבל רשת שלי הוא מוצלב או ישר מהכתב שעליו?? כי אני לא יכול להסתכל על השקעים(הם לא שקופים)!! יש לי ראוטר שמחלק אינטרנט לשתי מחשבים איזה כבל עדיף? ישר או מוצלב תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מנוי לבזק בנלאומי,4 מגה מהירות,הכל היה בסדר עד לאחרונה,ביום אי אפשר לעבור את ה100 KB או לגלוש באינטרנט חלק בלי תקיעות משום מה,בלילה הכל משתנה,הכל ניהיה מהיר,חוזר ל500 מהירות,אין בעיה בגלישה,זה מאוד מוזר גם לכם זה קורה או שרק לי ? אני גר באיזור הצפון,לא היו לי בעיות איתם עד לאחרונה ואני כבר שנים איתם אני שואל כי אני שומע שהם התחילו להשים הגבלות ולשחק איתנו הלקוחות,מקווה שזה לא ככה.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
עשיתי מדריך סתם משהו קטן ממה שאני יודע ואחד אמר לי שזה טוב ואחד אמר לי שלא בבקשה אם מישהו יכול לקרוא את המדריכון ולהגיד לי מה הטעויות בבקשה תודה המדריכון : http://dl5.rapidshare.de/files/5914482/49536590/1.html
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום המתאים לזה.. יש לי פ-טופ ומחשב ובשניהם יש WINXP איך אני יכול לחבר בינהם על מנת שאוכל להעביר קבצים אחד לשני תודה
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד שלי ואחד של אח שלי בחדר צמוד בשלי יש אינטרנט ובשלו אנו רוצים אינטרנט המחשב שלי בקרוב יעבור אליו אז זה יעמוד באינטרנט והכלל מה הפתרון הכי זול לעניין ומה צריך להגיד לחברת אינטרנט תסיברו לי הכל בבקשה
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
היי, לפני כמה חודשים קניתי ראוטר WRT54GL של לינקסיס.. ולא מזמן הוא התחיל לעשות בעיות, מדי פעם הוא "מתעייף" אם לקרוא לזה ככה. הוא פשוט מפסיק לעבוד לכמה שעות ועד שלא מוציאים אותו מהחשמל אי אפשר להיכנס להגדרות בדפדפן בכלל.. לא משנה מה עושים, זה בדר"כ לוקח לו חצי יום להתאושש ואז אפשר לגלוש שוב.. אני משתמש ב-Firmware גירסה v4.71.1, Hyperwrt 2.1b1 + Thibor15c אני משתמש ביוטורנט לא מעט, אבל עדיין זה לא נראת לי סיבה הגיונית שהראוטר ישבית את האינטרנט לחצי יום.. מישהו מכיר את התופעה? יש פתרונות?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
היי אשמח לעזרה בכמה מהשאלות software security_2020_3.pdf
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נתב אלחוטי וקראתי פה ש3COM טובים. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T האם הנתב הזה יעשה את העבודה כמו שצריך ?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום עברתי מהכבלים+012 לבזק ו014 והשתמשתי ביוזר של חבר, אני מחובר דרך ראוטר של סימנס והמהירות העלאה בביטורנט ממש ירדה מתוך 370 ליצרים אני מעלה רק ל 5 השאר לא מצליחים להתחבר אליי הם מתחברים ומתנתקים כל הזמן... זה לא בעיית פיירול או חסימה בראוטר פתחתי פורטים ובדקתי והם פתוחים. אני מאוכזב קשות מהתשתית של בזק אני חושב שמחר אני מתנתק מהם וחוזר לכבלים... יש למישהו רעיונות, הצעות ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, צריך את עזרת המומחים.. שני מחשבים win7 64 bit. אחד נייח (1), השני נייד (2). חיברתי את שניהם בכבל מוצלב, ויצרתי רשת ביתית. (פעלתי לפי המדריך הזה: http://blogs.microsoft.co.il/blogs/support/archive/2010/11/01/how-to-share-windows-7.aspx) הגדרתי במחשב (2) שיתוף לתיקייה שהיא כונן (D). במחשב ראשי (1) אני מצליח לראות את הדסקטופ של המחשב השני (2) אבל לא את התיקייה (D). מה שמוזר הוא, שאתמול לכמה דקות כן היה שיתוף, וכן הצלחתי לראות גם את שולחן העבודה וגם את התיקייה (D) של (2). בקיצור- הדסקטופ של (2) משותף, ותיקיה (D) לא. אני צריך את (D). מתוסכל וצריך את עזרכתם. תודה מראש לעוזרים...
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מנסה כבר מלא סמן להגדיר תרשת שלי ולא מצליח אז החלטתי לפנות אליכם. יש לי מחשב אחד עם XP שאליו מחובר מודם כבלים (האינטרנט עובד במחשב הזה בלי בעיות) יש לי מחשב שני עם 98 שני המחשבים מחוברים להאב. אני צריך הסבר / מדריך איך לסדר את הרשת ואני רוצה גם לשתף את האינטרנט וגם את הקבצים. היה פה אחד שהסביר לעשות רשת אבל הוא לא הסביר על שיתוף האינטרנט עשיתי מה שהוא הסביר והרשת לא עובדת וגם שיתוף האינטרנט במחשב עם ה 98 לא עובד בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי מה אני צריך לעשות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אז ככה, התקנתי את הרשת והכל. זאת פעם ראשונה שאני בכלל מתעסק ברשתות (לידע כללי). העניין הוא כזה, במחשב ה"ראשי" יש לי חיבור לאינטרנט מהיר בעזרת מודם שהוא יכול להתחבר גם דרך USB וגם דרך כרטיס רשת. עד שהתקנתי את הרשת השתמשתי בכרטיס רשת.. אבל כעת הכרטיס בשימוש לרשת. והעברתי את המודם ל USB. המצב כרגע הוא שיש לי ב Network Connection שני חיבורים Network Connection and Internet Connection וחיבור וירטואלי אחד שהוא החיבור לנטוויזן כמובן. אם אני מנסה להתחבר בזמן שהחיבור רשת פעיל, משמש ENABLE אז אני לא מצליח להתחבר. זה כאילו הוא מנסה להתחבר דרך החיבור רשת. לעומת זאת אם אני מנטרל את החיבור רשת DISABLE או שפשוט המחשב השני כבוי אזי אני מצליח להתחבר לאינטרנט. אז המצב כרגע הוא שעל מנת להתח…
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-