עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כנראה שהמודם Samsung AHT-E300 שלי החליט לשבוק חיים. נורית ה LINK מהבהבת ללא הפסקה, מה שמצביע על חוסר סינכרון בין המודם לקו. איזה מודם אתם ממליצים לדרוש מבזק כתחליף למודם התקול. תודה...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  2. Started by dror_l,

מתקינים לי תשתית של הוט לאינטרנט ואין לי מושג איזה מודם לבחור. יש איזה מודם שאתם ממליצים עליו? משהו שאפשר להפוך לראוטר? אני פשוט לא מבין בדברים האלה ולכן אשמח לקבל את עזרתכם. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  3. Started by ik_86,

יש לי בעיה באינטרנט...הכל עבד לי טוב עד שפתאום האינטרנט נדפק לי הוא התחיל להתחבר ואחרי כמה דקות להתנתק אז עשיתי פירמוט שאחריו לא הצלחתי בכלל להתחבר לאינטרנט עד שבסוף הצלחתי ועכשיו זהה לא מתנתק לי הבעיה היא שכשאני גולש אז המעבר בין דף לדף לוקח הרבה מאד זמן ויש לי אינטרנט 1.5 מגה...נגיד אני באיזה אתר ולוחץ על משהו באת אז עד שהדף נפתח לוקח הרבה זמן..... התקנתי גם דפדפן אחר וזה לא עזר.. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. עשיתי בדיקה עם חבר והגעתי למסקנה שאני זקוק לרווטר שיהיה באמצע הבית, ליד הטלפון האלחוטי. ושני כרטיסים . אחד לכל מכשיר. הסיבה העיקרית היא שהקירות משום מה מורידים חזק את התפוקה ל- 3 שיניים מתוך חמש ( בגרף של העוצמה). היות והטלפון מוריד מהעוצמה ( ברוטר של החבר שלי יש אנטנה אחת) אני חושב שרוטר עם שני אנטנות יהיה טוב יותר אשמח לשמוע המלצות לרוטר עם 2 אנטנות ושני כרטיסיים למחשב- כדאי מאותה חברה. בתקן G ובעלי עוצמה שיבטיחו ליתקשורת טובה ואיכותית ללא ניתוקים.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by yonatanR,

עוד מעט אני מתנתק מהאינטרנט של הקיבוץ, ולכן אני רוצה לשאול לאיזה ספקית אינטרנט כדי לי להתחבר. השימושים שלי בעיקר יהיו: הורדות עם BIT-TORRNET ומשחקי רשת. תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  6. Started by Chamuelm,

קניתי מבזק מודם נתב B-FOCuS Wireless 352+ ומתאם רשת, הנתב מחובר ויש אינטרנט במחשב הראשון שמחובר עם כבל, אבל המתאם במחשב השני לא מזהה את הנתב, מה עושים?

• 7 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by OgANDi_BoY,

יש לי רשת בין 2 מחשבים המחשב שלי שרת מחשב שני לקוח וכמובן הוא לא יכול לקבל קבצים באיי סי קיו הרשת זה רק עם כבל רשת והכול עובד טוב שיתוף קבצים אינטרנט הכול איך אפשר לסדר את זה ?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by adir12,

שלום רב, ברשותי נתב Linksys WRTGL עם DD-WRT יש לי מחשב שאין לו כרטיס רשת, ואני מחפש אחד כזה. ממה שראיתי הכרטיסים של לינקסיס יקרים משמעותית מהשאר, השאלה היא האם הם יעבדו היטב? אם כן יש לכם המלצה לכרטיס כלשהו? שוב, התקן הוא G תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by approx,

מלפני כמה ימים יש לי בעיות באינטרנט הכל התחיל אחרי שסמייל התקינו לי טלפון על התשתית של הוט ומאז האינטרנט איטי ולפעמים בלי שום התראה אני מקבל את השגיעה הזאת בפיירפוקס לפני שהיתקינו לי את קו הטלפון לא היו בעיות כאלה מעולם Failed to Connect Firefox can't establish a connection to the server at YouTube - Broadcast Yourself.. Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection. * Could the site be temporarily unavailable? Try again later. * Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection. * Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing. כיאילו שהאינטרנט ל…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by orior123,

לראוטר האלחוטי הזה כניסת USB למדפסת המדפסת הינה בראדר 440CN הכוללת סורק צילום ופאקס בנוסף להדפסה וכוללת חיבורים הן ל LAN והן ל USB אם אחבר ל LAN בראוטר - האם תתפקד כמדפסת משוטפת לכל המחשבים - האם גם הפונקציות האחרות יעבדו בשיתוף (פאקס וכד) האם יש הגיון לחבר גם ל LAN וגם ל USB בראוטר - או לחבר ל USB במחשב המחובר חוטית לראוטר האם יש לטעון את תוכנות המדפסת לכל המחשבים ברשת תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  11. שלום, אני צריך שרת 2GB ל 3 ימים בלבד להעלאת משהו חשוב, בתמורה לכך.. טוב,כבר נדבר על זה בפרטי. יש מישהו שמסכים? (מי שיש לו שרת פרטי,בבית)

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by vinipyx,

שלום לכולם לא מזמן קניתי את הלוח הנ"ל ,הלוח מגיעה אם WIFI מובנה. הבעיה שלי שאני מצליח להגדיר אותו.הלוח יגיעה אם תוכנה שניקראת ASUS WIFI-AP SOLO. אז מי שמכיר את הגדורות ויכול להסביר לי אני מאוד ישמח.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by zgd,

תהיתי האם תוכלו להדריך אותי בהגדרת התוכנה להגבלת רוחב הפס? תודה לכל העוזרים!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. אני מחובר בכבלים, חיבור עם חייגן בראוטר אלחוטי 3COM 100-75. נייח אחד מחובר בצורה קוית לראוטר, נייד מחובר בצורה אלחוטית. במחשב הנייח, שמתי לב היום שאני גולש בצורה תקינה, אבל כל מה כמה דקות בערך הגלישה נפסקת ואין תקשרות לאינטרנט לדקה או שתיים. FTP לא תקין, פינג לא תקין וכו', כאילו שכל הגישה לאינטרנט נחסמת לשתי דקות, וחוזרת להיות תקינה שוב לבד! התקלה ממשיכה לחזור על עצמה וזה מתחיל להציק. אין תוכנות שיתוף ברקע, סרקתי לווירוסים עם פנדה אנטי ווירוס אונליין, מיקרוסופט אונליין סקאן וכו', לא נמצא משהו רציני. ניתוק והפעלה מחדש לא מועילים. מה יכול לגרום לבעיה?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by LaCostE,

ברשותי נתב אלחוטי B-Focus 352 שנמצא במחשב של אחותי , הוא רץ על XP Pro SP2 . לי יש מתאם אלחוטי של TNN , הUtility שלו לא עובד , אבל לא נורא , שאני מתקין אותו בVista אין הודעת Error וכתוב שהותקן בהצלחה , שאני נכנס לחלון של החיפוש רשתות , אני רואה את הרשת שלי , ולא יכול להתחבר אליה . כתוב " Windows לא יכולה להתחבר לרשת זאת " , אין לי בעיות נפוצות , אין סיבה , אין כלום . מה זה יכול להיות ? יכול להיות בגלל שאחותי רצה על XP , או שהנתב עצמו לא תומך במץאמים שקצים עם Vista ? תודה מראש , דודי .

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by ofeky1,

איך אני יכול לדעת אם הכבל רשת שלי הוא מוצלב או ישר מהכתב שעליו?? כי אני לא יכול להסתכל על השקעים(הם לא שקופים)!! יש לי ראוטר שמחלק אינטרנט לשתי מחשבים איזה כבל עדיף? ישר או מוצלב תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by omnius,

יש לי שני מחשבים בבית: אחד נייח, שיש לו אינטרנט רגיל, ומחשב שני נייד שמקבל את האינטרנט דרך שיתוף. האינטרנט על המחשב הנייד הפסיק לעבוד/לעבוד ממש לאט. אין וירוסים, אין ספייוורים, והרשת עובדת בסדר גמור. מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by yoahe,

שלום יש לי 2 מחשבים אני מעוניין לרכוש כרטיס רשת קווילשני יש לי של אינטל איזה סוג כדאי לי אני מעוניין בכרטיס בסביבות ה50 שקל איזה סוג מומלץ? (יש לי 1.5 מגה אינטרנט מהיר ADSL)

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  19. Started by byyaatch,

ברצוני לקנות שני כרטיסי רשת אלחוטיים ואשמח לקבל המלצות בנידון. בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by amirn,

הי, יש לי שני מחשבים ( XP SP1) שמחוברים בכבל ב- ICS (לפי המדריך באתר) שיתוף קבצים עובד לשני הכיוונים, אבל במחשב הלקוח אני לא יכול לגלוש באינטרנט (או לעשות כל פעולה שקשורה לאינטרנט) על המחשב השרת מותקן ZONE ALARM וקינפגתי אותו להוסיף ל-TRUSTED את ה-IP של המחשב לקוח רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  21. Started by AdiR^SiNaI,

עשיתי מדריך סתם משהו קטן ממה שאני יודע ואחד אמר לי שזה טוב ואחד אמר לי שלא בבקשה אם מישהו יכול לקרוא את המדריכון ולהגיד לי מה הטעויות בבקשה תודה המדריכון : http://dl5.rapidshare.de/files/5914482/49536590/1.html

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  22. Started by idan_m76,

שלום. נתקלתי בבעיה של ניתוק שרת מארה"ב. אני עובד עם תוכנת מסחר מניות (CLIENT) המכילה בעיקר גרפים המתעדכנים משרת בארה"ב (QUOTE SERVER). לאחר מספר דקות השרת מתנתק (QUOTE SERVER DISCONNECT). הפעלתי SNIFFER על כרטיס הרשת במחשב וראיתי כי השרת שולח TCP RESET ומנתק את ה CONNECTION. במשך כל זמן הבדיקה היה PING בין המחשב (CLIENT) לשרת. השינוי לרעה החל כאשר הוספתי עוד גרפים ל -CLIENT (כלומר = עוד DATA). כאשר אני עובד ללא הגרפים הנוספים - השרת אינו מתנתק. האם יתכן שספק האינטרנט מנתק אותי מהשרת בארה"ב כאשר ה-DATA ב -CONNECTION עובר סף מסוים? איך אני יכול לבדוק זאת ? פרטים: תשתית: כבלים 1.5M ספק: 013 מחשב(WIN XP) מחובר דרך ROUTER XP FIREWALL : DISABLED ROUTER FIREWALL : DISABLED תודה.…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. בנסיוני להכנס לאינטרנט (ADSL דרך נטויזיון) לעיתים אני נכשל על שגיאה 645. התקנתי אנטי וירוס (AVG) ותוכנה נגד רוגלות (ADWARE) ועדיין הבעיה מופיעה לעיתים. מפרט המחשב: פנטיום 3 עם WIN98. החיבור הוא למחשב בודד דרך מודם ALE070 - חיבור USB. כמו כן, לפי עצות מפורומים בדקתי ויש סימון של "פנקס כתובות". האם יש למישהו רעיון? תודה, דורון

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by CookIt,

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים