עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by EnerGy,

שלום, אני צריך נתב אלחוטי וקראתי פה ש3COM טובים. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T האם הנתב הזה יעשה את העבודה כמו שצריך ?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  2. Started by desegel,

שלום חברים, אני חדש פה.. ויש לי שאלה בנושא ארכיטקטורת האינטרנט. ידוע לי שמשתמשי קצה מתחברים לISP דרך חיבור קווי כלשהו. אבל איך בעצם הISP מקשר בין המשתמשים לרשת האינטרנט הגדולה? בעצם, אם אני חברת ISP, איך אני מתקשר עם האינטרנט? האם יש שרתים גדולים בשביל כל האינטרנט? (כמובן לא שרתים שמכילים את כל האינטרנט....... אלא שרתים שאיכשהו נותנים גישה לWWW) ועוד משהו. אני מתחבר לISP. הISP הרי נותן לי כתובת IP - מאיפה?... איך הוא יודע איזה כתובת לתת לי? האם יש מוסכמות עולמיות לגבי זה? ובקיצור..... מה התהליך של החיבור לאינטרנט מהרגע שמשתמש קצה מתחבר לISP דרך חיבור קווי. תודה :}

• 3 תגובות
    • 652 צפיות
  3. Started by eyarit,

אני מחובר דרך vpn בשתי מחשבים כאשר הקליינט הוא אקס פי והשרת 2000 פרו דרך האקס פי אני יכול ע"י הקשת run - כתובת ip של המחשב 2000 להיכנס לתיקיות אך כאשר אני מנסה הפוך הוא דורש ממני להכניס סיסמא, אבל מה הוא לא מקבל את הסיסמא ורק חוזר על הדרישה: enter network passwords מי יכול לעזור, דחוףףף

• 0 תגובות
    • 652 צפיות
  4. Started by VeGeTa,

זאת שעובדת במרכזייה אצלנו בקיבוץ לא מסכימה לפתוח את הפורטים שהאימיול יעבוד על high id ... איך אוכל לעקוף את הבעייה?

5. ברשותי טלוויזיה חכמה המחוברת לאינטרנט דרך ה-WIFI האם אפשר לחבר אותה גם בכבל לראוטר ? האם יש לכך יתרון ?

6. Started by Toledo87,

אז יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך קבל רשת. ומוגדרים בדיוק לפי המדריך כאן באתר. למרות זאת יש לי שתי בעיות : 1. אני לא יכול להכנס למחשב השני ומהחשב השני לא יכול להכנס אלי בגלל סיסמא 2. בעייה עוד יותר מוזרה- המחשב השני מחובר חלקית לאינטרנט. זאת אומרת הוא פותח רק אתרים מסוימים ומעביד רק אתרים מסוימים, אפילו כשאני סוגר את חומת האש בשני המחשבים ... אשמח לתגובות ??

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  7. האם אפשר ב- outlook express של Xפ ו- microsoft mail משני מחשבים שונים ברשת להשתמש באותו קובץ mail על מנת שמיילים נכנסים ניתן יהיה לראות בשני המחשבים

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  8. Started by noamm,

קניתי מחשב לחדש לבית ואני מחבר אותו דרך ראוטר לרשת הביתית החיבור רשת הוא OB ואני מקצה לו IP לפי ה MAC איך אני יודע את ה MAC של חיבור OB? תודה.

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  9. Started by eranir,

רציתי לשאול שתי שאלות בנוגע להקמת רשת: ראשית - אני משתמש במודם של Terayon שקיבלתי מהוט. הוא מתאים לשמש גם כמודם לרשת? שנית - יש סיבה לבקש שיעבירו אותי לחיבור ללא חייגן? בת'רד הקודם שפתחתי שלחתי גם האם ההשקעה הנוספת (200 שקל בערך לנתב + כרטיס) שווה את ההבדל בין נתב רגיל ל-MIMO. יש פערים ניכרים בביצועים (בטווח של 15 מטר בערך)? תודה, ערן

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  10. Started by yossi_s1,

שלום, קניתי ראוטר אלחוטי 3COM לפי המלצה של הרבה אנשים פה ועכשיו אני מגדיר אותו. אני די מתמצא ואין לי בעיות מיוחדות חוץ מהגדרות האינטרנט. צירפתי תמונה עם ההגדרות הנוכחיות, אני לא מצליח להבין מה לא בסדר, אז מקווה שתעזרו לי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  11. Started by BandiT,

שלום יש לי מודם(נתב) של חברת רוטל RTA 1320 ורציתי לדעת איך אני פותח בו את הפורטים..

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  12. אם אפשר עזרה?...מה אני צריך?. יש מחשב 1 שמחובר לאינטרנט וצריך לחבר את עוד אחד אליו.... כל מה שצריך זה 2 כרטיסי רשת אלחוטיים?... ואיך אני מגדיר? וכל הזה?... אני רוצה לדעת מה לעשות מ-א עד ת... תודה רבה..

13. Started by LIgor86,

שלום לכם, התקנתי את תוכנת מסנג'ר ואיני יודע איך אני עושה חיפוש לאנשים (בלי כתובת האי-מייל) אשמח אם תוכלו לעזור לי???

14. Started by Skippy,

שלום לכולם, יש לי ראוטר של 3COM שמחובר אליו מחשב עם כבל ישיר, ושני מחשבים נוספים ברשת אלחוטית. שני המחשבים שמחוברים ברשת האלחוטית ממוקמים אחד ליד השני. אחד עובד כמו שצריך ב-high quality signal השני (שיושב לידו) סובל מניתוקים כרוניים (כל דקה בערך) ומראה שהוא ב-low quality signal. ניסיתי להחליף בין הכרטיסי רשת בין שני המחשבים ועדיין יש את אותה בעיה באותו מחשב, מה שאומר שהכרטיסים בסדר גמור כנ"ל הראוטר.. התקנתי את הרשת בצורה הבאה: התקנתי את הדרייברים לשני הכרטיסי רשת, נתתי להם את הdefault gateway של הראוטר, נתתי להם אייפי שונה בקלאס של הראוטר. יש רשת, יש אינטרנט, יש פינגים (כל עוד המחשב הבעייתי מחובר) בנוסף יש בשניהם נורטון אנטיוירוס 2006 מעודכן. יש למישהו מושג מה גורם לקליטה…

• 4 תגובות
    • 651 צפיות
  15. שלום לכולם http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=350804.0 זו הביעה ואני כמעט בטוח שהיא באה אחרי החיבור של הכבל המוצלב וגלישה של כמה דקות באינטרנט. המחשב הישן מחובר עם מודם usb לרשת והמחשב הישן עובד עם המודם הזה כבר 4 שנים ללא שום תקלה , רק כשמחברים את המודם למחשב החדש יש תקלות , לכן הסרתי את הדרייבר מהמחשב החדש והחזרתי את המודם למחשב הישן והחלטתי לחבר בינהם עם כבל מוצלב שב2 המערכות מותקן XP עם חומת האש של XP ב2 המחשבים. אני מצליח לגלוש עם חיבור הכבל המוצלב אבל אני מקבל קריסה-יש לזה בד"כ קשר לחומת האש של XP , או שיש כיוון אחר? *נ.ב פתחתי אשכול גם בתמיכה טכנית כדי לקבל מהם מידע לגבי רכיבים טכנים וממכם לגבי רשת , תודה רבה

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  16. למתרות בסיסיות ביותר.. תודה..

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  17. Started by yaron_barak,

האימיול עובד לי ממש לאט מצוייר לי עם בנדנה על הראש איך אני מגדיר פורטיםן בשביל הראוטר שלי ECI 312+

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  18. Started by אבי11,

שלום יש לי נתב אדימקס 6140 עם 4 יציאות ואני צריך לפחות עוד שתיים. האם ניתן להוסיף מתג או משהו בדומה לכך וע"י כך לקבל יותר יציאו? ואם כן, כיצד לעשות את זה. אשמח לקבל תשובות עיניניות ולא "מתחכמות". תודה.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  19. Started by Asterix3,

עברתי לבזק בין לאומי מברק שאלה האם אני צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר ROTAL RTA 1025 אחרי שעברתי האימיול שלי בקושי עובד האם י ש קשר בין הדברים

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  20. Started by WaRez.,

הבעיה שלי - ROUTER בבית, משדר למחשבים בבית. מבנה ליד הבית שמשמש כזולה עם מחשב, במרחק 20 מטר מהROUTER, לא קולט את הרשת. עשיתי אנטנה מקלקר קרטון וניירכסף כמו שבמדריך, ועדין לא קולט. איזה עוד מפרונות יש ? למחשב בזולה יש כרטיס קשת ויש גם אנטנה קטנה שמתחברת לכרטיס רשת הזה עם חוט קצר, שלא ממש עוזרת לו לקלוט. עשיתי מה שכתוב במדריך של עם בניית אנטנה ועדין לא עובד לי כלכך.. יש עוד רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by niva401,

החלפתי נתב ורשת חוטי לנתב ורשת אלחוטית קצב הורדה מהאינטרנט ירד מאז מ 320 kb לשניה ל 10 kb - איך ניתן לטפל בבעיה?

22. Started by omri_ro,

יש לי רשת עם שלושה מחשבים+מחשב נייד באלחוטי ועד לפני יומיים הכל עבד חלק (שיתוף קבצים ואינטרנט). מה שמוזר ששמתי לב שבSAFE MODE WITH NETWORKING זה עובד בסדר ובמצב עבודה רגיל זה לא. מישהו אולי מכיר את התופעה?

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  23. Started by omricho,

שלום.. אני לא מצליח ליראות תמונות באתרים דוגמה :אני ניכנס לאתר של דן וואני לא רואה את המפות. תודה מראש :bash:

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  24. Started by amitnaz,

כבר שבועיים יש לי בעיה במחשב נייד שכשאני מנסה להתחבר לרשת הביתית אז מופיע לי סימן שיש קליטה אבל המחשב לא נכנס לשום אתר. מה שמוזר הוא שלפעמים דווקא כן יש חיבור לאינטרנט ולפעמים לא. מה עושים? לא מזמן עשינו ריסטור למחשב למצב המקורי שלו וזה לא עזר.

• 1 תגובה
    • 651 צפיות
  25. Started by Las@Vegas,

שלום לכולם נכון להיום אני עובד עם שני מחשבים בחדרים שונים, עם זוג ראוטרים 3COM 3CRWER10075, שעובדים בתצורה של WDS. וכל מחשב מחובר לראוטר אחר באופן קווי. (יש לי קיר בטון מזוין + עוד קיר בטון ועוד קיר בטון בין החדרים). הראוטרים שלי קולטים מצוין ויש לי מהירות מאוד טובה בין השניים. אני צריך למצוא המלצה לזוג ראוטרים שיכולים לעבוד בתצורה הזאת לבית של קרוב משפחה שלי. הייתי קונה את הדגם הזה אבל אין להם אותו באופן זמין, איזה דגמים יש שהם טובים בטווח של 500 שקל גג 550 שקל (לשניהם). ואם משהו יודע מה הולך עם 3COM בכלל בארץ? בכל חנות שאני שואל אין בכלל אומרים שיש מחסור או משהו... תודה מראש. יבגני

• 0 תגובות
    • 651 צפיות

דיונים חדשים בפורומים