עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by megatay,

שלום, כמה חבר'ה מתכננים לעשות איזה לאן קטן ולחבר חמישה מחשבים, לא בהכרח שיהיה אינטרנט. איך אני עושה את זה? מה אני צריך בדיוק? אני בור לגמרי בנושא.

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  2. שלום , עשיתי לפי המדריך: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 והכל סבבה , יש לי רשת ביתית שיתןף קבצים. מה שאין לי זה אינטנרט במחשב השני. מה שמצחיק שכן מופיע לי בחיבורי רשת - INTERNET GATEWAY של הספק שלי (נטוויזן), אפילו עשיתי PING ל-IP שנתתי לו והכלך בסדר. עשיתי גם פינג ל- IP של המחשב המחובר לאינטנרט והכל בסדר. מה שמופיע לי בעת פתיחת חלון של אקספלורר :" לא ניתן להציג דף זה".... שני המחשבים עובדים על וינדוס XP SP2. מה עלי לעשות???

• 0 תגובות
    • 597 צפיות
  3. איך בעצם אני מעביר קבצים בין שתי מחשבים שמחוברים לאותה רשת דרך ראווטר (gigabite)

• 3 תגובות
    • 597 צפיות
  4. Started by dudi2002,

יש לי 2 מחשבים בבית. אחד שמחובר ישירות לאינטרנט בצורה הרגילה דרך כבל רשת ומודם עם USB, בחדר של אחי. המחשב השני נמצא בחדר שלי, ומשמש אותי בעיקר לעבודות ומחובר לאינטרנט דרך כבל אדום כזה בקיר שיוצא מהמארז של המחשב בחדר של אחי למארז במחשב בחדר שלי וכך, איכשהו, אני גם מחובר לאינטרנט. יש לציין שההישארות שלי מחובר לאינטרנט תלויה במחשב הראשון. אם הוא מנותק - גם אני. (אני מניח שאתם מבינים על מה אני מדבר). עכשיו, השאלה שלי היא כזאת, אני רוצה להוריד סרטים או משחקים במחשב השני. אני רוצה להוריד את כל הקבצים באופן רציף. העניין הוא שבשביל שאלה יירדו באופן רציף, חייבת להיות בין הורדה להורדה החלפת איי פי. במחשב בחדר שלי אחי, מותקנת כבר תוכנה שמחליפה את האיי פי באופן אוטומטי בין הור…

• 6 תגובות
    • 597 צפיות
  5. Started by mihFir,

אהלן, אני עכשיו אצל הספקית ברק, אני לא ממש מרוצה מהם, יש להם מחירים לא כאלה נוחים וגם האינטרנט בוא נגיד... עושה לי המון בעיות. אז החלטתי לעבור, גם בגלל שאני עובר למקום אחר, וגם בגלל שנמאס לי כבר מהם. לפני כמה זמן שמעתי שעומד לצאת אינטרנט 6 מגה? האם מחירי החבילות האחרות יצאו? ועוד שאלה, האם קיימת חבילה כזאת, שיש לה UPLOAD גבוה במיוחד? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 597 צפיות
  6. במשרד הקטן שלנו ישנם 3 מחשבים, מדפסת וראוטר אלחוטי. הראוטר מחובר למדפסת בלבד, וכל המחשבים מתקשרים כשורה. מחוץ למשרד יש מחשב מרוחק, במחסן, המחובר לראוטר בכבל (30-40 מטר). בעבר התקשורת פעלה באופן סביר, אבל מאז שחיברנו ברשת מחשב שלישי - המחשב המרוחק מגמגם מאוד בתקשורת. לוקח כמה שניות להעביר מידע, ותמיד ייתקע מתישהו. זה הורס את העבודה השוטפת. השאלה - האם יש פתרון כלשהו לתשתית מהירה יותר, או שיש דרך לגרום לאותה רשת לעבודה בצורה מהירה יותר? אני מתאר לעצמי שישנן רשתות שמחברות מרחקים גדולים יותר מ-30 מטר - איך עושים זאת? (אגב - ניסיתי לחבר את המחשב במשרד שאיתו מתקשרים ישירות לראוטר, בכבל - וזה לא עזר). תודה

7. שלום לכולם הבעיה שלי היא כזאת: אני מנסה להתקין כ.רשת של realtek 8139 ובמנהל ההתקנים של XP הוא נותן לי את הכרטיס ורכיבי רשת בסימן קריאה עם הקוד תקלה שזה 39 ו32 קוד דרייבר שלא נטען אי אפשר להסיר את רכיבי הרשת הוא אומר שזה קשור לאיתחול מערכת החלפתי SLOT PCI של הכ.רשת והסרתי את הדרייברים שלו והתקנתי מחדש אותם וגם זה לא עזר האם יש אפשרות ברג'סטרי להחזיר את זה שיעבוד או מה אני אמור לעשות כדי שזה יעבוד ?????? תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  8. אשמח לקבל הסבר על סוגי היציאות (uplink, expansiob bus, וחיבורי הX8 והbase במרכזיהה הלבנה) ועם איזה כבלים לחבר אותם למחשבים (מוצלב או רגיל) תודה רבה, בז'נגלו.[br]פורסם בתאריך: 21.05.2007 בשעה 08:23:16 אני מקפיץ כי ההודעה עברה שני דפים. מקווה שזה בסדר...[attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  9. Started by binstock,

שלום לכולם אם מישהו יודע אילו חוטים יש להצליב כדי להפוך כבל רגיל למוצלב שיגיב בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  10. צריך עזרה דחופה בחיבור ראוטר- OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router Version 2.01.10 לכבלים מישהו יכול לתת לי לינק להדרכה בזה או איך לעשות את זה הספק זה בזק בין לאומי עריכה טוב בסוף זה היה מאוד פשוט רק היתי צריך ליכתוב לראוטר לימצוא תIP אוטומטית ככה זה במודם שנתנו לי

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  11. Started by הקדוש,

אוקי הייתי 3 חודשים בארה"ב והשארתי את הביטרנט שלי פתוח בשביל לעלות את הRTIO כשחזרתי הRTIO היה ממש גבוה אבל הם מחקו לי את החשבון שלחתי להם מייל והם אמרו שאני צריך הזמנה ... מישהו יכול לעזור לי בזה?

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  12. Started by PayneBack3251,

שלום רב יש אתר מסויים שאני פשוט לא מצליח להכנס אליו מהמחשב שלי ובדרך כלל הוא פתוח אצלי 24 שעות כמעט http://hebrew.gindis.com/ לכם הוא 100 אחוז עובד וגם במחשבים האחרים שברשת שלי הוא עובד אצלי הוא פשוט לא עובד נסיתי שני דפדפנים וזה לא עוזר הדבר היחיד שעולה לי לראש זה שאתמול התקנתי PeerGurdian אולי זו הסיבה ? וכן כן איך אני יכול לסדר את זה מבלי למחוק את PeerGirdian תודה מראש,עידן. עריכה: נפתרה הבעיה ה PeerGurdian כמו שחשבתי חסם את האתר... |: יצאתי מהתוכנה והאתר עובד אז נשאיר את ההודעה ככה בשביל שמי שתהיה לו אותה בעיה יוכל למצוא תשובה.

13. ההצעה של סלקום מציעה לחבר את הכרטיס רשת הזה למחשב נייד ןלגלוש בכל מקום.זה טוב?

• 5 תגובות
    • 596 צפיות
  14. Started by eladbu,

שלום לכולם רציתי לדעת אם ישנו מדריך PDF בעיברית לראוטר אלחוטי אדימקס BR-6204Wg

• 2 תגובות
    • 596 צפיות
  15. Started by gromeck,

אני צריך ממכם הצלצה ל-3 נתבים 4 Port כאשר בשלושתם חייב להיות שרת מדפסות (חיבור USB) ושיש להם תמיכה בארץ לכל הפרוטוקולים. 1. נתב עם מודם מובנה אלחוטי 2. נתב ללא מודם אלחוטי 3. נתב ללא מודם רגיל אנא צמצמו לחברות של: Edimax, D-Link, TRENDnet, 3COM בתודה, אלי

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  16. משכיר כרגע נתב מבזב"ל בשם WIFI+ עם מתאם SFP לתשתית סיבים 1Gb (שאני חושב שדומה חומרתית ל Be הישן של בזק רק בלי הסייבר שיט של בזק) בקיצור יש לי ממיר סיב Gpon (בלי קשר לציוד של בזב"ל) ורציתי לדעת 2 דברים. 1. איך Deco M5 בתור ראוטר סיבים? עושה את העבודה או שפחות מומלץ להפעיל אותו במצב הזה? 2. איך ה Be של בזק מבחינה חומרתית נטו? (אני יודע שיש לו חרא של אפליקציה עם הרבה מגבלות, אבל ב WIFI+ זה לא ככה)

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  17. היי לכולם, קניתי את הנתב TP-Link XX230v שיש לו חיבור GPON לסיב אופטי. העניין שהתברר לי בדיעבד שיש רשימה של נתבים מאושרי בזק ושהוא לא ברשימה. עכשיו יש לי שתי שאלות: א. אם ה xx230v לא מאושר בזק, אז בעצם אין למישהו מהארץ סיבה לקנות אותו ממני? אני בעצם לא מבין בשביל מה הוא נמכר בארץ, כשהוא לא מאושר על ידי בזק. ב. איפה אני יכול לקנות בכלל באופן פרטי נתב GPON מאושר בזק, חיפשתי בגוגל את הנתבים המופיעים ברשימה של בזק ולא מצאתי אפילו מחו"ל. בתודה מראש.

18. שלום חברים, אני כרגע בתשתית של הוט, וספק אינטרנט הוט נט. אני רוצה להתנתק מהוט נט ולעבור ספק, אבל בכל ספק שניסיתי לחפש, כולם היו זה רק חבילה אחת של ספק + תשתית וחייב להעביר הכל. האם יש ספק שמוכן להיות רק ספק שעובד הוט, והוא בסדר מבחינת גלישה ?

19. Started by roeiw,

יש לי מודם ADSL מסוג Aztech TNN שמוגדר כראוטר ורק מחשב אחד מחובר אליו, אני יכול לעשות שהמחשב יקבל את האיפי האמיתי ולא 10.0.0.2 שאני מקבל כרגע?

• 4 תגובות
    • 596 צפיות
  20. יש לי אפשרות לקנות נתב 27N של COMPEX + 2 כרטיסי רשת PCI שלהם במחיר לא רע. מישהו מכיר אותם ויכול לכתוב לחיוב\לשלילה עליהם?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  21. Started by Mitikopt,

שלום תעזרו לי לחבר 2 מחשבים בקבל מוצלב, באחד מותקן XP ובשני 2000

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  22. אני מחובר דרך ראוטק לאינטרנט דרך המחשב שלי (פנטיום 4 2.4) התחברתי לפאב מסויים והורדתי במהירות של 20 ק"ב במחשב אחר(פנטיום 2 300מה"ז) התחברתי באותה התוכנה לאותו הפאב והוריד לי על 170! מה הבעיה במחשב שלי?

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  23. Started by fitch,

שלום רב!! אני הרבה זמן מחפש מדריך לפתיחת רדיו ב-winamp אני זוכר היה אחד כזה..אבל אני לא מוצא אותו... אז בבקשה עם למישהו יש מדריך או שיודע איך להתקין בבקשה תעזרו לי.... תודה מראש!!!

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  24. Started by Gold shark,

מישהו יכול לתת לי רשת אלחוטית של סיסקו כי אני כבר אמון זמן לא עקבתי אחריהם ואני כבר לא יודע מה טוב חשוב מאוד שהרשת תהיא מהירה מאוד ושאני יוחל לחבר 5 מחשבים ו 4 נידים אגב כסף זה לא בעיה תודה מראש GOLD SHARK

• 0 תגובות
    • 596 צפיות
  25. Started by horacio,

בבקשה אפשר עזרה? יש לי מודם של MOTOROLA SB 4200 אני מחובר דרך הכבלים,דרך USB יש לי מחשב שני בחדר אחר אם כרטיס רשתףאפשר לחבר אותם ביחד? יש במודם עוד יציאה לכבל רשת אפשר דרכו? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 596 צפיות

דיונים חדשים בפורומים