רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום, ב-5 השנים האחרונות בני ביתי ואני השתמשנו בנתב חסר-שם המזכיר בצורתו ובתפריטיו את הדגם BR 6104 של חברת Edimax. בשבועות האחרונים הנתב התחיל לגמגם ומוביל לעיתים קרובות להשהיית התקשורת או לביטולה המוחלט, לכן החלטתי לרכוש נתב חדש להחליף אותו. אין דרישות מיוחדות מהנתב מעבר לכך שיהיה חוטי, אמין ויתמוך בדרכי ההתקשרות ותעבורת המידע המקובלות. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם שיתוף אינטרנט באמצעות ICS לאורך זמן. אני מצליח לשתף אינטרנט באופן מושלם בין שני המחשבים לאחר ביצוע האשף או הגדרות ידניות, אך השיתוף מחזיק מעמד רק עד לפעם הבאה בה אני מבצע איתחול במחשב הראשי, ואז אני נאלץ להגדיר הכל מחדש (למרות שההגדרות לא שונו כלל). יש לציין שאין כל בעיה עם שיתוף הקבצים בין שני המחשבים, אלא רק עם האינטרנט. שני המחשבים פועלים עם XP PRO, מודם רשת ECI. תודה מראש על עזרתכם. :-*
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
האם יש טובים ממנו בסכום זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
^^^^ שאלה בכותרת ^^^^
-
- 6 תגובות
- 662 צפיות
-
-
אהלן... יש לי ראוטר DI-604 של DLINK שאליו מחוהר מודם ADSL ומחשב עם XP.... מחובר גם מחשב עם 98 , הראוטר נותן למחשב הזה אינטרנט אבל אני לא יודע איך לעשות שיתוף קבצים בין שתי המחשבים. זה די דחוףףף ואין לי מושג מה לעשות... תודה רבה על התגובות!
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
חבר'ה אני צריך עזרה כי יש לי imesh והוא לא מוריד כלום אבל לחבר שלי הוא מוריד מצויין במהירויות 100 או 200 ואני לא מבין מה הבעיה ??? ??? ??? ???
-
- 2 תגובות
- 662 צפיות
-
-
הי, אז ככה, יש אצלי שלושה מחשבים שמחוברים דרך סוויצ' (או האב, אני לא יודעת) למודם אלקטל Speed Touch פרוץ. מחשב אחד הוא פיסי עם מערכת הפעלה XP Pro ושניים הם מקים עם מערכת הפעלה 10. כולם גולשים באינטרנט ללא בעייה. אני גם יכולה לגשת מהמקים לפיסי בפרוטוקול smb, גם כן ללא בעייה. עד לא מזמן יכולתי לגשת מהפיסי אל שני המקים גם ללא בעייה. עכשיו אני לא מצליחה להכנס למחשב אחד שבו מוגדר Automatic DHCP (מק), כל פעם נתקע לי החלון של ה-Network Places עד שאני צריכה להעיף אותו בכוח. ניסיתי בעזרת Search For Computer (קליק ימני על ה"שכונה") והוא מוצא את המחשב לפי הכתובות שאני נותנת אבל לא נותן לי להכנס, הוא אומר שאין לי הרשאות ואפילו לא מבקש סיסמה. יש לכם רעיונות איך אפשר לארגן את העניין?…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני צריך דגם של נתב אלחוטי טוב שיעבוד גם במחשב שנמצא בממ"ד בלי ניתוקים כל 2-3 דקות . תודה רבה !!!!
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
לרשת ביתית קטנה, כשהנתב הוא הASUS שבזק מספקים, אילו הגדרות הצפנה וסיסמה כדאי להפעיל? בקיצור, שהשכנים לא יוכלו להתחבר. תודה
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה רכשתי מחשב נייד חדש אך נתקלתי בבעיה חיברתי את הנייד למחשב השולחני שלי בעזרת כבל רשת מוצלב והגדרתי את הרשת. עכשיו, על המחשב השולחני הכל טוב ויפה אבל במחשב הנייד ברגע שאני מחבר את הכבל הרשת הסטאטוס של הרשת נתקע דקה על "Acquiring network address" ואחר כך כותב "Limited or no connectivity"... אני כבר יומיים חורש את Google ומנסה למצוא פתרון ואף אחד מהפתרונות ששם לא עזרו לי... אני מקווה שהטעות היא אצלי ותוכלו לעזור לי... נתונים: כרטיס הרשת של הנייד - Marvell Yukon 88e8072 PCI-E Gigabit Ethernet Controller כרטיס הרשת של השולחני - Realtek RTL8168c(p)/8111C(p) PCI-E Gigabit Ethernet Controller מערכת ההפעלה על שני המחשבים היא Windows XP Professional SP3 תודה רבה …
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי, שיתאים לעבודה בבית של 3 קומות. וכרגע אני לא מעוניין בDRAFT N (אם יש בנוסף אז אין בעיה), אבל G יותר חשוב לי. אשמח כמובן לכמה שיותר זול, אבל שיעבוד טוב בבית כזה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בלוטות' יכול לשמש גם לגלישה באינטרנט אלחוטי למחשבי pc או רק לפלאפונים אוזניות ושאר הגאג'טים? wi-fi עובד רק בתקן של 802.11 או ש wi-fi זה כל סוג של אינטרנט אלחוטי? אם בלוטות' משמש גם לגלישה באינטרנט אז מה ההבדל בינו לבין wi-fi ?
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום, נתקלתי פעמים רבות ב stories ב facebok בצורת וידאו. ניסיתי להעלות קובץ mp4 ל story שלי אך ניתנו לי 2 אפשרויות בלבד: העלאת טקסט העלאת תמונה כיצד אחרים מעלים וידאו? תודה
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום לכם!!! יום אחד נכנסתי לאינטרנט ודף הבית שלי השתנה.... וגם לא נתן לי להכנס לאתרים מסוייים התקשרתי לנט ויזיון ואמרו לי שיש לי ריגול במחשב וגם וירוסים... אז הם שלחו לי שתי תוכנות Spybot ו Ad-Aware התקנתי אותם והם מצאו לי גם כמה וירוסים וריגולים אבל זה לא עזר לי יש לי עדיין כמו מפרסומות סקס שקופצות לי במחשב ונמחק לי כל הכתובות של האינטרנט והשתבשו לי מלא תוכנות.... מה עשות??? בבקשה עזרה אני כבר ממש מיואשת!!!!!! לא יודעת מה לעשות.... ועכשיו אם אני יעשה פירומוט (אם צריך) מה אני עושה כדי שתוכנות שלי לא ימחקו..... ואוווףףף זה סיפור בתודה שירן
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
-
שלום, לפני כמה חודשים רכשתי נתב אלחוטי br-6524n וכרטיס רשת אלחוטי usb של אדימקס. בהתקנה ובהגדרה הראשוניים (עוד לפני שהגדרתי את ההצפנה ושיניתי את השם) הקליטה עפ"י התוכנה שבאה עם הכ. רשת הייתה 90%-95% (!). אחרי שהגדרתי הכל הקליטה ירדה ל-50%-60%. כמובן שזה לא מפריע לגלוש, אבל עדיין.. אין ניצול מקסימלי של הרשת. כמה ששיחקתי עם ההגדרות, הקליטה עדיין נשארה אותו דבר. ניסיתי לשחק עם המיקום של הראוטר, הקליטה השתפרה בקצת (70%). למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אני משתמש בנייד הפועל על ויסטה ביזנס, אני נתקל בבעיה מעצבנת: אצלי ברשת האלחוטית בבית אני משתמש באייפי סטטי. כשאני מגיע לבית קפה ואני רוצה להתחבר לרשת ולגלוש, אני צריך לשנות באופן ידני במחשב את האייפי מסטטי לדינמי. עכשיו, אני רוצה לדעת האם יש אפשרות שברגע שאני מגיע לבית קפה [קבוע] שויסטה תזהה את הרשת ותשנה את ההגדרות באופן אוטומאטי? תודה רבה לעונים [וגם לאלה שלא :]
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה.. זה יהיה קצת ארוך אבל חשוב. היום חזרתי מבית הספר (פורים - בעע) ושמתי לב שהדף בית בכלל לא עולה בשתי המחשבים אז כיבית את תוכנות השיתןף והוא עלה אבל לאט, לא אהבתי את זה אז ניתקתי את הראוטור וחיברתי את המודם (אלקטל) ישירות אליי למחשב וחשבתי אם כבר אז נבדוק מהירות דרך אינטרנט זהב (אני מחובר אליהם). הקובץ ירד במהירות 60KB/s ולפי הטבלה הזאת : יש לי חבילה של חצי מגה כשבפועל אני מחובר למגה וחצי עם מבצע מ"יס" ישר התעצבנתי והתקשרתי לתמיכה הטכנית, אמרו לבדוק וירוסים אבל בתכלס הכל תקין ואם לא עוזר אז להתקשר לנזק. ותקשרתי לבזק ומה גיליתי ? שמחודש יולי 2004 אני משלם על חצי מגה כמו על מגה וחצי.. הטכנאי שינה למגה וחצי ועכשיו הכל תקין.. אבל לפני שהוא ניתק התחלתי להתעצבן כ…
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
שלום תעזרו לי לחבר 2 מחשבים בקבל מוצלב, באחד מותקן XP ובשני 2000
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
היי חבר'ה אני אשמח להמלצות עבור שרת FTP עבור אחסון קבצים אחסון יכלול קבצים עד 20GB ועוד אתר קטן, עם תעבורה קטנה. היעוד העקרי, להעלאת קבצים בנפחים של עד 1GB, לצורכי חברה. הבנתי ישנה אפשרות להשתמש בממשק WEB,CPANEL זול יותר אם זה יעבוד, אשמח להמלצות מהכיוון זה. כמובן שהיחס הישיר הוא - יותר נפח, פחות כסף - אמין! תודה!
-
- 0 תגובות
- 661 צפיות
-
-
למשל youtube או גם שזה סירטונים דרך MEDIA PLAYER באינטרנט זה ממש איטי...לעומת אחרים שזה עובד להם מהר
-
- 4 תגובות
- 661 צפיות
-
-
בנוסף גם ירדה ההגבלה המגוחכת של מספר הportים המקסימלי שאפשר לפרוורד. רק חשבתי שכדאי לשתף, לא יודע אם זה פורסם כבר בעבר - יש שדרוג firmware שמאפשר את זה. http://61.31.72.100/amigoweb/download/CA6XR-GN.0924.00T.zip
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי netstick של חברת סלקום דגם ZTE MF636 רוב הזמן אני נמצא בצבא ואני לא רוצה שאנשים יעלו לי על ה"קו" איך אני חוסם את הגישה לרשת שאנשים אחרים לא יצליחו להפריע לי למהירות גלישה שלי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 661 צפיות
-
-
אז ככה יש לי מודם 1 בבית ונמאס לי לשתף אינטרנט ורציתי לדעת אם אני יכול להשים עוד מודם אחד ? וכמה זה יעלה ? והאם משלמים אותו מחיר לספק ?
-
- 5 תגובות
- 661 צפיות
-
-
^^^ תודה.
-
- 3 תגובות
- 661 צפיות
-