רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ואני לא מצליח לשחק ברשת בגלל שהרשת לא מאפשרת לי לשלוח או לקבל נתונים... אין לי שום פיירוול מופעל גם לא של ווינדוס מה?? לעשות תודה למי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 711 צפיות
-
-
היי, עשיתי פרויקט לא קטן על גבי פלטפורמה בשילוב עם ענן והשיטה הזו התחילה להגביל אותי. אני רוצה להסב את הפרויקט ל HTML5 ולקשר את כל העסק לשרת SQL כדי שזה יפעל בתצורה דומה. אני יודע לעבוד עם WEB ו HTML, אני מאמין שאצליח להבין את הרעיון של HTML5 דרך העבודה עצמה למרות שאין לי ניסיון איתו. כנ"ל SQL, אני לא מבין בזה כלום מלבד זחילה צמודה למדריך שעשיתי להרצת WEB דרך המחשב ושרת משחק בזמנו. אז מה שאני בעצם רוצה לעשות זה ליצור את הבסיס שזה דיי פשוט - עמוד עם שדה הזנת נתונים ומקש שיגור. פעולת המקש היא למעשה לקלוט את הנתונים שהקליינט הזין בשדה אל ה SQL ולאחר מכן לבצע בהם שימוש מושכל לצורך תצוגה על גבי העמוד הבא שאליו יעביר אותנו המקש שיגור. די דומה למערכת פורום כאן: משתמשים כותבי…
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
לי יש כרטיס רשת חיצוני שקולט חלש מאוד מראוטר של בעל הדירה שלי. האם הצבת המוצר: D-Link DWL-G710 54Mbps Access Point ביחידת דיור שלי תגביר את האות הנקלט מהרואטר שלו ותעביר אותו למחשב לי? החיבור היחיד שלו זה לחשמל? כל השאר אלחוטי? עוד משהו שאני צריך לדעת? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 989 צפיות
-
-
מצ"ב LINK לסקירה חדשה שפורסמה היום באתר NetCheif. הסקירה הפעם היא לנתב DIR-655 של חברת D-Link. ה-DIR-655 הוא נתב אלחוטי התומך בטיוטה 2 (Draft 2) של תקן 802.11n ("תקן "N") וכולל בנוסף לכך גם 4 יציאות קוויות של 1 ג'יגה (1GB). בסקירה זו ניתן למצוא פירוט רב על התכונות של הנתב ועל המבנה הפנימי שלו. בנוסף, כוללת הסקירה בדיקת ביצועים מפורטת -- הן בחיבורים קווים והן באלחוטיים. http://www.netcheif.com/Reviews/DIR-655/DIR-655.htm
-
- 22 תגובות
- 8.9k צפיות
-
-
לאבא שלי יש כרטיס רשת אלחוטי והוא תופס אינטרנט מהשכנים (אני לא רוצה ראוטר חחח) הכל טוב ויפה עד שפתאום לאבא שלי מפסיק לפעול הדפדפן (שגיאה שמראה כביכול שהאינטרנט לא מחובר), בקיצור - האינטרנט לא עובד, אבל רשום שהאות מהאינטרנט של השכנים הוא מצוין ( 5 מתוך 5 פסים) ורשום שהוא מחובר, אבל שום דבר שקשור לאינטרנט לא עובד, וגם בPS3 הייתי תופס מהשכנים את האינטרנט ועכשיו אני מקבל DNS ERROR משהו כזה.. אני כמובן לא אלך לשכנים ואשאל אם האינטרנט שלהם לא בסדר , אני רק מבקש פה קצת להבהיר לי ממה בדיוק יכולה לנבוע הבעיה. תודהמ ראש!
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
-
אחד מהם שהם המליצו לי לבחור EDIMAX BR-6424 N התחברתי לפני כשבוע ל 12 מגה בעצם מה שהיה צריך להיות כבר לפני חודשיים פשוט לא הייתה תשתית באזור. הגלישה הייתה נחמדה מאוד בשבוע האחרון עם 1.5 מגה לשניה בהורדה ו כמעט 100 ק בהלאה. רק שאתמול כל זה הסתיים לו בפתאומיות גמורה כאשר הרשת האלחוטית פשוט הפסיקה לקבל אינטרנט . היום בבוקר הסבירו לי שבזק קנו שרתים חדשים שמאפשרים גישה פרטית יותר בלי עומסים ועל כן צריך את השיטה החדשה \ישנה עם החייגן הפנימי שרק 3 מודמים יודעים להסתדר אתו טוב וכאמור ה LINKSYS WRT 150 N שלי לא מספיק טוב עבורם כי הוא עושה הרבה ניתוקים ולא יודע להסתדר עם חייגן . בסופו של דבר הסכמתי , בזק בינלאומי מספקים את הראוטר EDIMAX במחיר מוזל של 120 ש"ח עם אפשרות פריסה חודשים ל…
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה לא הצלחתי להכנס לאתר כתוביות בשם סאבסנטר Subscenter.org כשאני מתחבר דרך השכנים שכנראה אין להם בזק בינלאומי אני מצליח להכנס לאתר בהתחלה חשבתי שזה רק אצלי אבל כשניסיתי להכנס אצל אחרים שיש להם בזק בינלאומי גם לא הצלחתי להכנס לאתר אשמח לשמוע אם גם אחרים עם אותו חיבור לא הצליחו ומה אתם חושבים
-
- 21 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב עם שרת אינטרנט כלשהו על פורט 80. הוא מחובר לראוטר tplink ומשם למודם 600e של בזק. פורט 80 מפנה למחשב הזה בראוטר. בגישה דרך האייפי הפנימי של המחשב ברשת זה עובד. אבל בגישה דרך האייפי החיצוני אני תמיד מגיע לעמוד הניהול של המודם. נכנסתי אליו וניסיתי להבין איך לבטל את זה אבל לא הצלחתי.. אולי אני צריך להפנות גם במודם (הוא סוג של ראוטר גרוע),את פורט 80?זה ימנע מהמודם להכניס אותי לפאנל המעצבן שלו? מי מכיר ויודע מה לעשות? תודה
-
- 7 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה. גם במדריך של הראוטר עצמו אין תשובה : http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/ASUS.pdf בקיצור- אני צריך לדעת האם הראוטר הזה תומך או לא תומך ב UPNP. קניתי פלייסטיישן 3 ואמרו לי שחשוב שהראוטר יתמוך בUPNP כדי שהמשחקי רשת יעבדו טוב. אודה לכם מאוד אם תוכלו להגיד לי אם הוא תומך או לא, ובמידה וכן: איפה בהגדרות שלו אני מאפשר את זה? תודה
-
- 3 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
למה לכל הארצות יש דומיינים של קיצורים לדוגמא: cz se ורק לישראל יש co.il למה יש co ?? מה זה מסמן.. בתודה fux
-
- 7 תגובות
- 878 צפיות
-
-
הגדרתי הכול טוב יש אינטרנט במחשב השני אבל אחרי שמכבים את המחשב הראשי אז הוא כבר לא מתחבר ככה כול שניה זה מתנתק ומתחבר בלי סוף.... מה אפשר לעשות ?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם-ראוטר אלחוטי בן 8 שנים בערך, במושגים של טכנולוגיה הוא ישן, אבל הוא עובד טוב מאד מכל הבחינות, גם עם מחשבים שמחוברים אליו חוטית, וגם לדברים שמתחברים אליו אלחוטית, כגון סמארטפונים, טאבלטים, וכו'. בנוסף: יש לי לפטופ אחד שקניתי לפני שנה וחצי, וללפטופ הזה יש תופעה מעניינת מול הראוטר האלחוטי. כדי שהלפטופ יצליח להתחבר לרשת האלחוטית, אני צריך לקחת את הלפטופ ולעמוד קרוב מאד לראוטר, וכשהמרחק בין הלפטופ לראוטר הוא בערך מטר, אז הלפטופ יתחבר בהצלחה לרשת. (אחרי שהלפטופ מחובר לרשת, אין בעיה להתרחק מהראוטר.. זה ישמור על החיבור, וזה יעביר נתונים והכל בצורה תקינה..) אם לעומת זאת אני מנסה לשבת עם הלפטופ מרחק כמה מטרים מהראוטר, ואז מנסה להתחבר, ב-95% מהמקרים זה לא יתחבר.…
-
- 16 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
היוזר מוגדר(כמו WORKGROUP) רק לקבוצה אחרת כאשר אני נכנס לNETWORK ב לוח בקרה ומנסה לשנות בתויות ה identification את הקבוצות עבודה ל "WORKGROUP" המחשב פשוט נתקע מה עושים כדי לשנות את זה? האם להסיר את הכרטיס רשת יעזור? הצילו?!
-
- 1 תגובה
- 727 צפיות
-
-
היה לי בעייה עם להגדיר של הלינקסיס WRT54G שלי ב PPOE אז בתומך בנטויז'ן עזר לי ולהגדיר אותו כ DHCP מה ההבדל בעצם? מה עדיף? טל
-
- 5 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, אז ככה יש לי ראוטר מדגם SIEMENS SL2-141 והבעיות שלי הם אלה: הדבר הראשון הוא שאני לא מצליח להכנס לראוטר אני לא יודע מה קרה אני מקיש http://10.0.0.138/ והוא נותן לי את הארור הבא: Network Timeout The server at 10.0.0.138 is taking too long to respond. גם כאשר האנטי וירוס שלי כבוי הדף לא עולה... צריך לסדר את הבעיה הזאת על מנת לפתור את השנייה... מה אני אמור לעשות בנוגע לזה? עכשיו לבעיה השנייה... לא משנה מה אני עושה על פי איזה מדריך שאני לא מנסה אני לא מצליח לפתוח לו פורטים לuTorrent וגם אם לפעמים איכשהו זה מצליח לי (אני לא יודע למה לפעמים זה מצליח ולפעמים לא) אחריי כמה שעות או מקסימום יום יומיים זה פתאום עוד פעם מראה לי שהפורטים חסומים מה לעזאזל אני צריך לעשות שהפורטים ה…
-
- 3 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום לכולם, החיבור שלי הוא 12MB תשתית הוט ספק נטויז'ן ולאחרונה התחילו נפילות בחיבור בצורה בלתי נסבלת, עכשיו בגדול בגלישה רגילה לא מרגישים את זה... מתי שזה הכי בא לידי ביטוי זה במשחקי רשת ששמים לב לקפיאה זמנית של המשחק(האייקון של נתק בחיבור עולה ככה שזה לא בעיה בחומרה)... מה יש לעשות עם דבר כזה? אני יכול להתקשר להוט\נטויז'ן ולהתלונן? הם ידעו על מה אני מדבר בכלל? אגב, ניסיתי להתחבר ישירות למודם ללא מתווך של ראוטר וכדומה וזה לא עזר... תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אממ עשיתי רשת בייתית לפי המדריך של פורש הכל טוב ויפה רק שהיא עושה במשחקי רשת לאגים לא נורמליים :\ אפשר לעשות משו בנידון? משו לרשת? משו למודם? משו בכלל?
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
נכון אומרים כדי להיכנס למודם צריך להיכנס לדפדפן ובשורת כתובות צריך לירשום 10.0.0.138 ואז מגיעים להגדרות של המודם. אז אני נכנסתי לדפדפן כתבתי בשורת הכתובות 10.0.0.138 ואז המחשב כותב לי את המשפט הבא: "לא ניתן להציג דף זה" {נו אתם יודעים ,הדף הלבן} מה לדעתכם הבעיה,ואיך אפשר ליפתור אותה.
-
- 7 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
רכשתי כרטיס רשת אלחוטי של TP-link דגם TL-WN821N כשהתקנתי את הדרייברים וניסיתי להיכנס לתוכנה של הכרטיס רשת לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט. הדרך היחידה שהצלחתי להתחבר לאינטרנט זה דרך הממשק של WINDOWS למישהו יש מושג איך אני מתחבר לראוטר/אינטרנט דרך הממשק של הכרטיס רשת עצמו?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שלום, עד היום היה לי router של d-link שתאמת אני לא הייתי כלכך מרוצה ממנו - אבל לפני כמה ימים הוא מת סופית - הוא לא מתחבר ולא כלום. נמאס לי ממנו ואני רוצה אחד חדש. השאלה היא איזה מומלץ ממה שיש היום - אני רוצה ראוטר שיהיה פשוט לתפעול, שיעבוד בלי ניתוקים ובגדול אני אוכל להתחבר אליו עם כבלים וגם בצורה אלחוטית. אם יש מישהו שיש לו נסיון עם דגמים מסויימים אשמח לשמוע חוות דעת. ממה שאני קראתי (גם כאן וגם ברשת) הlinksys אמורים לעבוד טוב השאלה שלי היא איזה (יש מלא דגמים - מה ההבדל?) WRT54G Linksys מול WRT54GL Linksys ומול WRT54GLEU Linksys או WRT54GS Linksys תדוה
-
- 2 תגובות
- 833 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת אלחוטי שאותו אני מתכנן לחבר למחשב פנטיום 3. אני בא לחבר ואני רואה שהמבנה של הPCI על לוח האם שונה במעט. האם זה יעבוד? תמונה מצורפת. תודה רבה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום הרמה של הקופסה השחורה הזו (בהוט קוראים לקופסה הזו ראוטר) לפחות מבחינת יכולות אלחוטיות היא גרועה ביותר. אני לא מדבר על זה שאני יושב מטר וחצי ליד הראוטר ולא מקבל אות מלאה, אלא על זה שיש לי כמה מכשירים דורשי WI-FI שונים ולא כולם מצליחים לעבוד עם הראוטר הזה בלי שאני אשחק עם הערוצי שידור בהגדרות שלו. לדוגמה שהערוץ שידור מוגדר על AUTO אני מצליח לעבוד אלחוטי עם ה MK802II אבל לא עם הטאבלט. שאני משנה ערוץ שידור למספר אחר אני מצליח לעבוד עם הטאבלט אבל לא עם ה MK802II ואז גם אין קליטה טובה בפלאפון. קיצר סיוט של ראוטר, דיברתי עם נציג טכני של הוט והוא אמר שאין שאין לא מה לעשות. יש פתרון לקופסה הזו של הוט ?
-
- 5 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
האם אני יכול לשים את המחשב במהלך הלילה במצב זה והוא ימשיך להוריד קבצים (שזה מה שאני רוצה כמובן).
-
- 6 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי ראוטר דיי חדש (פחות מחודש וחצי), לאחרונה כאשר אני פותח את המחשב אז האינטרנט לא מתחבר (כבלים,חייגן+ברק 013). כאשר אני מנתק מהחשמל את הראוטר, ממתין מעט זמן ומחזיר אותו שוב לחשמל-אז התקשורת לאינטרנט מתחדשת, והכל תקין. התופעה לא חוזרת על עצמה מידי יום אלא פעם בכמה ימים. מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 665 צפיות
-