רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
הפוסט הזה - העלה לי רעיון. מכיוון שעברתי מבזק בינלאומי לפרטנר (לא פייבר, משתמשים ב012 כספקית) והתבררה לי הטעות רק לאחר מכן, נשמע לי כמו רעיון טוב שכל אחד יכתוב את התשתית, ספקית והעיר בה הוא גר ואת הפינג שהוא מקבל לשרתים באירופה למשחקים הכי פופולריים כיום. חשוב לזכור שיש גם לכם אשמה בפינג לפעמים ולא רק לספקית ולתשתית, אבל בדרך כלל זו תלוי בעיקר בהן. בנוסף, יכול להיות הבדל משמעותי בתשתית גם ברמת השכונה, זאת אומרת ששכונה אחת בתל אביב תהיה טובה יותר עם בזק ואחרת עם הוט. רשימת שרתים: lol euw 104.160.141.3 lol eune 104.160.142.3 overwatch 185.60.112.157 wow 185.60.114.158 cs/dota eu east 185.25.182.1 cs/dota eu west 146.66.158.1 …
-
- 1 תגובה
- 3.5k צפיות
-
-
לפני כשנה או יותר רכשתי ראוטר של חברת אדימקס הוענה לדגם 6524N. כבר בהתחלה הוא עשה קצת בעיות, אבל כעבור חצי שנה זה הגיע לשיא, כל שעה צריך לאתחל אותו. היום אני לא יכול לגלוש באינטרנט מבלי לנתק את הראוטר מהחשמל ולהחזירו. הבעיה מתחילה בכך שאתרי האינטרנט מפסיקים להראות את התמונות, אחרי כדקה בערך האתר עצמו בכלל לא יעבוד. כעבור 10 דקות בערך תוכנות המסרים המיידים יתנתקו או לא ישלחו הודעות, וכעבור כחצי שעה בערך הורדות יתנתקו, משחקי רשת יתנתקו ובעצם האינטרנט יפסיק לעבוד. הבעיה נפתרת אם מנתקים את הראוטר מהחשמל ומחזירים, אך חוזרת כעבור שעה. אני מקווה שתסכימו איתי שאי אפשר לעבוד ככה, הבעיה קוראת בשלושה מחשבים שונים בו זמנית ובסוגים שונים של דפדפנים. יש לציין שהמחשב שאליו מחובר הרואטר …
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר ראוטר לרשת של הוט שיש לי בבית, אחד מאלה - https://ksp.co.il/?uin=36629&select=.263..264. https://ksp.co.il/?uin=45053&select=.263..264. ואני רוצה לדעת האם אני יכול להשתמש רק בראוטר החדש כראוטר שישדר WIFI אבל בו זמנית להשאיר את היכולות הקיימות של הFIBER BOX - הקלטה מכל החדרים, שימוש בממירים בשאר הבית כ-מגדילי טווח (אני תוהה אם זה אפשרי, כיוון שהם מגדילים את הטווח של הFIBER ולא יודע אם הם "ידעו" להגדיל טווח של ראוטר אחר), ואני תוהה האם גם המודם ששמו לי אחד החדרים ימשיך לעבוד אם אני אשתמש בראוטר אחר, בנוסף לזה, אני משתמש בממיר אחד גם כ-מודם לסטרימר. מישהו יודע האם כל היכולות האלו יישמרו אם אני…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שאלה קטנה ופשוטה נכון? מבדיקות, עדויות ומאמרים, הרבה ספקיות כבר יצאו מהתמונה. חלקן עוד מהעבר (פעם רמאי - תמיד רמאי). במקרה שלנו, רמאי גדול במיוחד; שכן כולם רמאים. הספקיות שיצאו מהתמונה הן: נטוויז'ן, ו-012. אחרי 8 שנים ב"נזק בינלאומי", אני יודע שגם שם קיבלתי אינטרנט גרוטאה; אבל הם עכשיו מציעים לי "תעדוף לחו"ל" A.K.A "מסלול גיימר", וגם במחיר כמעט הכי נמוך. כך שהחברות האחרות צריכות להיות לא פחות טובות מזה. אחרת אני חוזר לנזק. התחברתי ל-CCC ואפילו לעומת מסלול הגיימר, הביצועים שלהם ב-SpeedTest היו יותר טובים קצת. לעומת זאת בפועל ראיתי בעיות בהעלאה ועוד דברים. אז כנראה שהם כבר מנסים ללחוץ הרבה משתמשים ברוחב פס במידה קטנה מדי. אז הם בחוץ גם. נשארו רק: אורנג', אקספון ו-Fast. למיש…
-
- 16 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
שלום לכולם.. רציתי לדעת כיצד האינטרנט שלי יוכל להתחבר אוטומט בלי שאני ייכנס דרך החייגן ..תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 558 צפיות
-
-
שלום אנשים טוב. היום לפתע לאחר כמה שנים טובות ועבודה נאמנה , מת לי הראוטר (TL-WR541G). כל האורות שלו נשארים דולקים והמחשב לא מזהה שהוא מחובר אליו. ניתוק מהחשמל והמתנה של כמה דקות טובות לא עזרו. בקיצור, לפח. אני מתכוון לחדש את עצמי מחר ב TP-LINK-WR1043ND שיש לו 4 כניסות של 1 Gigabit כרגע חלק מהכבלים שברשותי הם CAT5 וחלק CAT5E (לפחות אלה שרשום עליהם משהו). יש לי כבל ארוך של 15 מטר שלא רשום עליו שום דבר. השאלה היא, אם בשביל שרוחב הפס של הג'יגה ינוצל כמו שצריך (עד כמה שאפשר לנצל מן הסתם), יספיק לי כבל CAT5 או CAT5E? או שבכלל אני צריך לעבור ל CAT6? כמו כן, האם צריך שהחומרה תהיה תואמת לסוג הכבל? (למחשב אחר אין כרטיס רשת 1 GB, האם הוא יוכל לעבוד גם עם CAT6?) בכל מקרה, השאלות הן …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עד היום השתמשתי במודם של בזק כראוטר ל 2מחשבים וללא חייגן. לאחרונה קניתי את ראוטר BR-6424NL EDIMAX ע"מ שתהיה לי אופציה אלחוטית. בנתיים אני מנסה לחבר את המערכת בצורה קווית בלבד בנתיים. את המודם של בזק קינפגתי ידנית קודם לפני שחיברתי את הראוטר החדש לרשת . להלן המודם מקונפג טרם החיבור הראוטר: לאחר מכן ניתקתי אותו וחיברתי אותו לכניסת ה WAN ע"ג ראוטר EDIMAX. עכשיו אני כבר לא מצליח לראות את הממשק של המודם ב 10.0.0.138 וכמובן שאין לי אינטרנט. ע"פ החוברת של EDIMAX ניסיתי לקנפג את אופצית חיבור ה WAN של הראוטר של EDIMAX - ללא שיפור: מה אני עושה לא נכון? (ברור שלי שיש כאן בעיה בסיסית בהבנה אצלי כיצד בדיוק זה אמור לעבוד)
-
- 8 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים ועם 012. יש לי נתב אלחוטי של linksys (WRT54GL) ואמרו לי שאפשר להגדיר את החייגן בנתב עצמו. מישהו יודע איך עושים את זה? תודה, אמיר
-
- 9 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
החלפתי את המודם הישן והראוטר של נטגיר בראוטר חדש מבזק (netgear dgn2200). משום מה אין לי גישה לאינטרנט מהמחשב הראשי (שמחובר פיזית לראוטר). כאשר חיברתי פיזית את הראוטר ללפטופ, החיבור עבד בלפטופ. מחקתי את החייגן הישן (למרות שלא עשיתי בו שימוש). כמו שאמרתי, היה לי ראוטר ישן של נטגיר שהיה מחבור למחשב. לא מצאתי במחשב תוכנה של נטגיר, אלא רק תיקייה עם שתי קבצים קטנים. כן יש לי קישור לאתר של נטגיר ושם יש את ההגדרות של הראוטר. אני לא יודע אם מה שאמרתי קשור בכלל.
-
- 6 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
בהמשך לנושא הקודם שלי כאן: http://hwzone.co.il/community/threads/533131-%D7%9B%D7%91%D7%9C-%D7%90%D7%9C%D7%97%D7%95%D7%98%D7%99-%D7%9C%D7%90%D7%99%D7%A0%D7%98%D7%A8%D7%A0%D7%98 קניתי את הכרטיס הזה: http://www.ebay.com/itm/150Mbps-150M-Mini-USB-WiFi-Wireless-Adapter-Network-LAN-Card-802-11n-g-b-O0-/111168713724?ssPageName=ADME:L:OC:US:3160 עכשיו הבעיה היא שפעם ראשונה הכנסתי את הכרטיס והמחשב רשם לי את ההודעה המוכרת שהוא לא מצליח להתקין תוכנת מנהל התקנים ואז בפעמים הבאות שאני מכניס את הכרטיס הוא פשוט לא מגיב. מה אני עושה?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אחים שלי, אני מחובר לשרת ADSL בחו"ל. מאושר לי (אני לא מאושר...) 500 מ"ב בחודש!!!. מישהו יודע איך (אם בכלל) ניתן לעצור את המונה הארור שלהם, בלי לאבד את הקשר ובלי שיעלו על זה???? דחוף!!!!!!!!!!!! תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שמעו יש לי רשת בבית של שתי מחשבים ואי די אסס אל שמחוברים בהאב עכשיו הכל עובד חלק איזה חודשים כבר נראה לי ופתאום אתמול אח שלי שואל אותי למה אין אינטרנט אני הלך לבדוק חשבתי MIRC דפוק(אח שלי כל היום על זה)ואני רואה אין לא באמת אינטטרנט ואין לו קישרור למודם(נתתי פינג למודם ואלי) ואין לו רשת בכלל אני מסתכל על הכרטיס רשת וראוה הנורה באמת לא דלוקה וגם בהאב היא לו דלוקה והחור בהאב טוב כי הכנסתי את שלי לשם והנורה דלקה עכשיו מה יכולה להיות הבעיה? זה חוט של 20 מטר ובדקנו לכל אורכו הוא לא חתוך והוא טוב מאוד מה יכולה להיות הבעיה ? ההאב לא נראה לי זה יכול להיות הכרטיס רשת שלו? או החוט כאילו מישהו עשה לנו את זה באופן פרטי את הצדדים של החוט אז?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם כרגע יש ברשותי מודם של terayon tj715x ובגדול יש לי לא מעט ניתוקים וכו׳ השאלה שלי היא האם אני צריך להתעקש שיחליפו לי אותו לדגם אחר? Hot מספקים מודמים עדיפים על הterayon?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי עם הורדה של מהדורת "חדשות השבת" של הערוץ הראשון. מתאריך 2.11.13 הנה לינק: http://www.iba.org.il/media/Media.aspx?recorded=1&starting=1507876 תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 919 צפיות
-
-
שלום, קודם כל תיאור הסיטואציה: אני גר במעונות ריפקין (עזה) בטכניון ויש לי חיבור לאינטרנט דרך הרשת הטכניונית כאשר אני מחובר לשקע lan בקיר. בכדי שהשקע יפעל אני ניגש לאתר רשת הטכניון ומגדיר גישה למחשב אחד בלעדית ע"פ כתובת ה-mac. בעיה ברורה נוצרת כאשר יש לי 2 מחשבים שלשניהם אני רוצה גישה לאינטרנט וזה לא אפשרי להחליף כל פעם כתובת mac באתר ההגדרות של הטכניון. לכן, 1) אם אני מביא ראוטרמודם אלחוטי DLink DSL-2640T מהבית איך אני יכול לחבר אותו לשקע ולהגדיר אותו כך שהוא יקבל חיבור לרשת ע"י הגדרת החיבור לכתובת ה-mac של הראוטר וכך שהוא ישדר לשני הניידים שברשותי בלבד (כך שאחרים במעונות לא יוכלו להתחבר אליי, כפי שאני חוטא בעצמי לפעמים). 2)האם אפשר לגרום לנייד אחד לשתף גישה לאינטרנט עם ה…
-
- 14 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כבר USB להעברת נתונים בין מחשבים... ובביה"ס יש לי הרבה מאוד מחשבים שמחוברים לאינטרנט..(רשת...) האם יש לי אפשרות להתחבר לאחד המחשבים ולגלוש דרכו עם הכבל...?
-
- 7 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
עריכה: לא רציתי לפתוח נושא חדש אז שיניתי את הכותרת שלום, לפני כמה ימים אבא שלי קנה את הראוטר הזה http://www.yardenpc.co.il/Product.asp?productid=107&catcode=67 ויש לי את המודם b-fucus ואני לא מצליח להתחבר לאינטרנט הגדרתי לפי המדריך שיש בדיסק ולפי המדריך שבאתר ולא עזר לחצתי connect וקיבלתי הודעת שגיאה שאין אפשרות להתחבר לאינטרנט :-\ מישהו יכול לעזור לי ? תודה מראש וחג שמח עריכה: אני מחובר דרך ADSL של ברק 1.5 מגה ועוד דבר אם אני מחבר עוד מחשב לא צריך לעשות כלום חוץ מלחבר את הכבל רשת נכון ?
-
- 17 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
יש לי מודם + ראוטר מאד בסיסי (TP-LINK TD-W9970) שלא מספק קליטה מספיק טובה בכל הדירה (כ-80 מטר). יש לי תקציב של 700 ש"ח להחליף אותו למשהו יותר טוב. מה עדיף, לקנות מודם חדש משולב עם ראוטר או להשתמש במודם הקיים ולקנות רק ראוטר? ראיתי את האופציה הזו: https://ksp.co.il/?uin=51227&select=.263..264..330.&txt_search= חשבתי לשים אחד בסלון ואחד בחדר שינה. החיבור ביניהן הוא אלחוטי עם עם כבל? אשמח לשמוע גם על אופציות אחרות בתקציב. תודה ורק בריאות!
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום למישהו יש ניסיון עם הנתב החדש לש XIAOMI , דגם AX1800 שתומך ב-IP6? יש דיווחים שבקרוב יהיה עדכון שיאפשר יכולת MESH. אולי יהיה פתרון טוב וזול יחסית. https://www.gearbest.com/wireless-routers/pp_3006476960217309.html המלצות??
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
גם להם יש שעות עומס ? עכשיו אני מוריד ב-120, והפינגים דיי חרא...
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ישנם עשרות כרטיסי רשת, מה אני צריך לחפש בדיוק? איזו חברה נחשבת אמינה ? + שיעבוד כמו שצריך על XP (שלא יהיו בעיות דרייברים) אז מה אתם אומרים?
-
מי יכול להמליץ על נתב שעובד טוב מול כבלים ( כלומר ללא צורך בשידרוגים למנהם) וכמובן מבחינת אלחוטי ומספר חיבורים( שיהיה בסדר) . מחפש נתב לא יקר 100-300 ש"ח שעושה עבודה. סך הכל שני מחשבים 1 קווי אחד אלחוטי ראיתי גם שאין שום המלצות לגבי דגמים של LEVEL ONE ( העם הוא עד כדי כך גרועה או שפשוט לא יצאה לכם לעבוד איתו)?? (לא חייב גם נתב עם חייגן מובנה ,להפך עדיף ללא חייגן שיהיה ניתן לעבור לADSL). עודה על כל עזרה חברי תודה :-*
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
ברשותי טלוויזיה חכמה המחוברת לאינטרנט דרך ה-WIFI האם אפשר לחבר אותה גם בכבל לראוטר ? האם יש לכך יתרון ?
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור, אני צריך להתחבר למשרד באמצעות check point ולאחר מכן חיבור למחשב שלי במשרד באמצעות RDP. יש לי ניתוקים כל כמה דקות לכמה שניות - ממש מצב בלתי אפשרי לעבודה. נתונים: כשאני מתחבר באמצעות נקודה חמה הכל עובד כמו שצריך. חיבורים לRDP-ים אחרים עובד ללא כל בעיה. ניסיתי להתחבר מלפטופ אחר ויש אותה בעיה. אני מתחבר באמצעות כבל רשת קצר וגם ניסיתי מספר פעמים באמצעות WIFI בדיקות של טכנאי מרחוק וטכנאי שהגיע של הוט לא מצאו שום בעיה - והם באמת ניסו. הראוטר הוא ראוטר של הוט hotbox4 ויש גם 2 רכיבי mesh TENDAAC1200- ניסיתי גם לכבות ועדיין היו בעיות הפעלתי WIRESHARK ומצורפים הל…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-