עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pening6,

שלום כבר כמה שנים שיש לי מודם/ראוטר של חבר סיימנס דגם sl2-141 המכשיר המתועב כבר לא עובד כמו פעם והוא מתרסק כ-6 פעמים ביום תלוי במצב הרוח שלו חשבתי על לקנות מודם/ראוטר חדש וראיתי את זה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=14235 רציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש אחד יותר טוב הגבול הוא 300 שקל והוא חייב להיות עם מודם פנימי יש לי מנוי בטריפל סי 10 מגה ותשתית בזק ותודה מראש

• 0 תגובות
    • 851 צפיות
  2. Started by Waldman,

ציירתי מערך של 2 המחשבים שיש אצל אבא שלי בעבודה ואת הדברים שמתחברים אחד לשני: http://n.rotter.net/User_files/nor/40d94ba5303fd05d.jpg שימו לב שאין קשר ישיר בין הMAC לPב וזה אומר שלא צריך להתעסק עם כל הבעיות שיש בחיבור בין PC וMAC עם האפלטוק. איך אני מגדיר את הרשת הזאת? אני יודע שיש המון מדריכים להקמת רשת אני פשוט לא יודע מה מתאים לי ואיפה למצוא אותו תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by ניר חדד,

יש לי 2 ראוטרים בבית. . mi box לא מזהה את הראוטר של tp-link אלא רק את הראוטר שסלקום נתנו לי. אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  4. Started by גיא חניה,

שלום, מנסה להגדיר ראוטר RT-AC86U, הראוטר מחובר למודם מסוג NB403 VTECH שהגדרתי כBridge לפי המדריך הבא: https://drive.google.com/file/d/0ByIrAKvEHMw_bjRmSFRlbDN2Y0k/view?usp=sharing הראוטר מראה שיש אינטרנט (ניתן לראות בתמונה שצירפתי) אך בפועל אין אינטרנט ושאני מריץ את מאבחן הבעיות אני מקבל שגיאה של: windows could not automatically detect this network proxy setting אשמח לעזרה בנושא תודה

5. כרגע הבית מחובר לאינטרנט המהיר של סלקום (חבילה של 1000). החיבור דרך סיב אופטי והראוטר ממוקם בסלון. מחר אקבל מחשב חדש שימוקם בחדר אחר. כרגע אותו חדר מחובר דרך חיבור מוקה. באותו החדר יש גם מגביר קליטת WIFI של סלקום שמחובר למוקה. כשחיברו, הטכנאי טען שאם אחבר switch דרך המוקה אני אמור לקבל מהירות של 400 ( מחר אקבל את המחשב החדש ואוכל לבדוק אם אכן כך הדבר). השאלה היא : להשאר מחובר עם switch דרך המוקה ? להעביר כבל רשת דרך התשתית של בזק שיחובר מצד אחד לראוטר בסלון ובצד השני לswitch בחדר ? לדבר עם סלקום שיריצו כבל אופטי עד החדר כדי שהראוטר יהיה שם ולהעביר את הsuper wifi של סלקום לסלון? ( אף מכשיר לא מחובר קוית לראוטר בסלון ). מעוניין לקבל חיבו…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. תודה בכל מקרה

7. Started by elior99,

שלום, אני מקבל מהירות של 200Mbps בחיבור קווי עם הוט, חיברתי את החיבור הקווי הזה לראוטר של של Tenda שתומך עד 300Mbps וממנו חיברתי את היציאה הקווית למחשב שלי. לכאורה אני אמור לקבל את המהירות הקודמת כי אני עדיין מחובר בחיבור קווי, רק שהחיבור עובר דרך הראוטר. אך אני מקבל רק 40Mbps, יצרתי קשר עם Tenda הם אמרו שזה קשור לספק שלי. השאלה היא, מניסיונכם, זה באמת קשור לספק? משהו שניתן לפתירה? תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by bluemail,

יש לי 'סרטי טבע' על 'דרכי רביה של הדו מיניים' בגלל שאלה קבצים גדולים של עד גיגה אני צריך לאחסן אותו ברשת ולתת לו קישור להורדה . מכירים אתרים כאלה ? מה הגודל הקובץ המקסימלי שאפשר לשלוח בוואלה ?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  9. שלום, כאשר אני מנסה להוריד אי-מייל משרתי 012 אני מקבל שגיאת TIMEOUT - הכל מתחבר טוב ויפה, הוא "מתחיל" להוריד את ההודעות וכלום לא קורה. (לא, זה לא נתקע באמצע - זה פשוט לא מתחיל). ניסיתי להתחבר במספר מחשבים שונים (באותה הרשת), ותוכנות שונות. אגב, אני מצליח להוריד את ההודעות מהשרת. בתודה, -Vega

• 0 תגובות
    • 984 צפיות
  10. Started by yotamavi,

יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים אחד שמחובר בראוטר ואחד במתאם אלחוטי. במחשב עם הראוטר אין בעיה של ניתוקים, אבל במחשב עם המתאם ההאלחוטי יש לי בעיה של ניתוקים, אבל, רק כשאף אחד לא משתמש במחשב עם הראוטר. זה נשמע לי ממש מוזר, כשמישהו משתמש במחשב עם הראוטר אין אצלי בעיית ניתוקים אבל כשהוא עומד דלוק ולא משתמשים בו מתנתק אצלי האינטרנט כל דקה. וכשאני אומר מתנתק הרשת עצמה מחוברת אבל אין אינטרנט. תודה רבה למי שיוכל לעזור

• 0 תגובות
    • 717 צפיות
  11. היי כמה מחשבים ( אייפונים - איפודים ) אפשר להתחבר על הראווטר ( סימנס של בזק למשל ) ? תודה

• 0 תגובות
    • 773 צפיות
  12. Started by Gal_452,

יש לי בעיה אני לא יודע איך להגידר אותה ונראה לי שהיא די דפוקה לשאילה אבל בכל זא תאני לא יודע מה לעשות אני משחק בפיפא 2007 במשחקי הרשת עד לפני כמה ימים הכל הלך חלק ורק השבוע אני לא יכול לעשות host ולא conectet וזה נורא מתסכל אני לא יודע מה לעשות אני משחק בלי הפיירוול של האנטי וירוס רק עם זה של מייקרוסופט וחץ מזה גם שכיביתי את הפיירוול זה עדיין לא עבד למישהו יש פתרון?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  13. Started by Cheif,

על מנת להתמודד עם בעיות של כיסוי אלחוטי, מכריזה היום סלקום על מערכת MESH. המערכת מבוססת על בקר מרכזי אליו מתחברים לווינים המפוזרים ברחבי הבית. המערכת מופעלת באמצעות אפליקציה המאפשרת למקם את הלווינים באופן אופטימלי. המערכת תהיה זמינה הן ללקוחות סלקום והן ללקוחות של חברות אחרות במהלך חודש נובמבר. הלקוחות של סלקום יקבלו את הבקר המרכזי בחינם וישלמו 15 שקל לחודש לכל לווין. לקוחות של חברות אחרות ישלמו 350 שקל עבור כל יחידה. המערכת של סלקום היא יוזמה טכנולוגית של יצרנית הנתבים ADB המתבססת על שבבים של חברת ברודקום ותוכנה של חברת AirTies הטורקית. ההכרזה של חברת סלקום, המגיעה בעיקר כהודעה לעיתונות, דלה מאוד בפרטים טכניים. כך למשל לא ברור אם …

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. -נא למחוק את הדיון-

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  15. Started by tood24,

היי, יש לי סיבים אופטיים+סופר וויפיי +מוקות של סלקום עם ניתוקים גם בוויפיי וגם קווי, שוקל רכישה של מודם ראוטר או ראוטר בלבד מבקש המלצתכם תודה

16. שלום לכולם, תאור קצר, האינטרנט מגיע הבייתה דרך Unllimited , ספק 018 , קצב 500 סימטרי, מהקיר מחובר לNighthawk r7000 ומשם הלאה היום בבית כדי לספק אינטרנט קווי למספר מכשירים בסלון אני חיברתי את ה HPNA של יס לראוטר שאותו הגדרתי כ bridge כמובן, כמובן שדרך ה HPNA אני מגיע רק לקצב של 70-80 ביציאה לנתב בסלון לראוטר מחוברים קווית (טלוויזיה/סטרימר/XBOX/BLURAY/לפעמים לפטופ) כמובן שרק שלושה מהמכשירים מחוברים בו זמנית (כמספר הפורטים הפנויים) האם חיבור של switch במקום הראוטר יתרום/ישפר באיזה שהיא צורה את את הביצועים/יציבות וכו? תודה לכל מי שיעזור

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום לכולם וצום קל וגמר חתימה טובה נכון תמיד אומרים שבהתקנת אימיול ההגדות תקינות?? קראתי כתבה על משהו שפותח את חיבורי הTCP מה שהבנתי שם זה ששמחשב ברשת שולח פינג עם ברודקסט ושם בsource איזה ip של מחשב קורבן שהוא רוצה להפיל,ואז כל הרשת שולחת reply שמדובר ברשת של עשרות מחשבים לאותו כתובת ip והמחשב קורס לא יודע הסתבכתי לגמרי מייקרוסופט לא נותנים לפתוח חצאי חיבור מעל ל 9 בגלל טעמי אבטחה אם מישהו יכול לתת לי אור על הכתבה הזו אני אשמח הנה הלינק http://www.nothing2hide.net/en/software/5-semplici-regole-per-raddoppiare-la-velocita-di-emule/ זהו ביי

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אני מצליח לגשת לתפריט הניהול של פיברבוקס מה-AP אבל הפוך לא. ניסיתי להגדיר ידנית IP, ניסיתי להגדיר גם דינמי, ניסיתי לעבוד על IP זהה וגם שונה בשני המכשירים. ניסיתי לפתוח DMZ, ניסיתי לפתוח ווירטול פורטס, ניסיתי לבטל חומת אש - נאדה. עם ראוטר אחר שיש לי הAP עובד מעולה לשני הכיוונים, כשהפיברבוקס לא, כשההוטבוקס הישן שהיה גם לא. אולי יש איזו הגדרה שאני מפספס בקקי ציוד הזה?

19. Started by עוד מישהו,

היי, בעיה ששמתי לב אליה לאחרונה. (אולי היא תמיד הייתה קיימת) לאחרונה שמתי את Wireshark ויוצא לי המון כל פעם שאני גולש ואני מריץ את התכונה אז יש את השגיאה checksum offload עכשיו היו לי מלא בעיות עם הHOT והתשתית שלהם. והיו מקרים שדפים לא עלו לי בשלמותם. לאחרונה זה בסדר אבל עדיין יש את השגיאה הזאת. ולא הכי הבנתי מה המשמעות שלה. ובדקתי לגביה השגיאה אבל עדיין לא הבנתי איפה השגיאה או שזה משהו נורמלי? תודה מראש

20. Started by Cheif,

חברת טמרס, שפרסה כבל תת-ימי בים התיכון, קיבלה רישיון לפרוס כבל תת ימי גם בים סוף. המשמעות היא שהתעבורה לאתרי אינטרנט במזרח הרחוק ואוסטרליה תשתפר באופן משמעותי.http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3640805,00.html

• 0 תגובות
    • 2.7k צפיות
  21. אהלן ברשותי המודם ראוטר הבא: td-w8961nd. לצערי לפני שקניתי אותו לא ביררתי אם הוא תומך 100 מגה (כלומר VDSL) ומסתבר שהוא לא (כמו כל שאר המודמים ראוטר שיש כרגע בארץ). רציתי לשאול אם מישהו פה יודע אם אני אוכל לבטל את אופציית המודם שלו ולהשתמש בו רק כראוטר (אני מקבל מודם בהשאלה מבזק, אני יודע שאפשר להגדיר אותו כראוטר אבל עדיין אני רוצה לדעת אם ניתן להפוך את הראוטר שלי כראוטר בלבד) המצאתי את הלינקים הבאים: http://forums.overclockers.co.uk/showthread.php?t=18393993 - בעיקר בסוף http://www.tp-link.com/en/article/?id=344 - לא הראוטר שלי אבל אותו עיקרון (הממשק שונה לחלוטין) ניסיתי להתעסק קצת בממשק של הראוטר שלי וראיתי שם כמה פונקציות שקשורות לVLAN אבל אני לא בטוח שזה יספיק... מצאת…

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות
  22. Started by saimo,

SuperLink 2800 אשר מסופק ע"י הכבלים. למישהו יש מושג אם ניתן להפוך אותו לראוטר? וכן, קראתי את שרשור הכבלים לפני שכתבתי הודעה זו. למישהו מכם הנוכחים בפורום יש בכלל את המודם הזה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by amitha,

אני לא מצליח להיכנס לדף של ה GAMIL בכל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה: Oops, we can't open the web page you requested ... - Error Unknown - Unknown error with URL ניסיתי להיכנס לאחר הורדה של ה פיירוול וזה לא עזר מישהו נתקל בתופעה כזו ( אין לי בעיה עם דפים אחרים )

• 0 תגובות
    • 638 צפיות
  24. שלום שלום! יש לי בעייה ברשת: אין לי תקשורת בין 2 המחשבים: הפעלתי את האשף לרשת ביתית בשני מחשבים (ראה מצגת). לאחר מכן, ראיתי כי אין שיתוף בין שני המחשבים. יש לי מודם/ ראוטר של רוטל rta1320a וסוויטש של רוטל של 4 יציאות. המודם מתחבר לקו הטלפון, ממנו מתחבר לסוויטש, ומשם מתפצל לשני המחשבים. כל מחשב מחובר לאינטרנט ללא תלות במחשב השני. בדקתי PING בין המחשבים ויש תקשורת, 0מילי שניות. כשאני מנסה להציג את המחשבים בקבוצת העבודה,במחשב הראשון, אני מקבל את ההודעה: " אין אפשרות גישה אל GRINS. ייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה. פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה. רשימת שרתים עבור קבוצת עבודה זן אינה זמינה כעת. " במחשב השני אני מצליח להציג את המחשבים בקבוצת העבודה, ואנ…

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  25. Started by saar guttmann,

מישהו שמע? אומרים שהוא מישתמש בטוכנולוגיית קיבוץ חדשה שמאפשרת לא יותר ולא פחות להכפיל את מהירות העברת הנתונים ב 802.11 G מ- 54 mbps ל- 108 mbps! דרך אגב הדרייבר שוחרר לחומרות מסדרת Xtreme G בלבד.. בנוסף הדרייבר הוא בחינם.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.