רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
שלום לכל חכמי הפורום ... שאלת תם לי , שאולי תצחיק חלק מבאי הפורום , אבל אני מעדיף להתייעץ עם המומחים יש לי מחשב נייד של COMPAQ , ורכשתי לו לאחרונה כרטיס רשת אלחוטי של LG אם אני לא טועה , CLASS G , בתצורת PCMCIA . עקב ריבוי נסיעות עסקים בעולם , רציתי להתחבר לאינטרנט בנמלי תעופה ובבתי מלון . איך אני מתחבר לרשת אלחוטית וגולש דרכה באינטרנט ? את הכרטיס התקנתי , הוא מזדהה ומזהה רשתות ... הוא אפילו מתחבר לרשת אבל אני לא מצליח להתחבר לאינטרנט דרכה . ז"א , אני מקבל מהרשת שהתחברתי אליה כת' IP ן GATEWAY ... יש לי פינג ל GATEWAY , אבל אני לא יוצא החוצה לאינטרנט . מישהו בבקשה יכול לתת לי הדרכה קצרה איך אני מתחבר לרשת ואיך אני מקבל ממנה גישה לאינטרנט מהרגע שזהיתי אותה .
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום, אני מבצע מעבר מבזק להוט, ורציתי לדעת אילו שינויים יש לבצע בנתב בעת המעבר. מבחינת שיטת חיוג, זה כבר לא PPPOE כמו בבזק, נכון? במה להתשמש? L2TP? איזה פרמטרים צריך להגדיר שם? דגם הנתב הוא 3CRWE554G72TU
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס רשת אלחוטי חדש של Edimax EW-7711in(כרטיס PCI) יש לי וינדוס 7 64 ביט, בזמן ההתקנה מופיע לי התראה שהדרייבר של עבר בדיקה של מיקרוסופט( windows can't verify the publisher ...). זה דרייבר מקורי של החברה ואותו דבר קורה גם עם דרייבר חדש שהורדתי באתר שלהם. בכרטיסי רשת(לא ב device manager) אני רואה שהוא ב Disable ואין לי אפשרות להדליק אותו. ב Device Manager אין שום הודעה על תקלה. יש למישהו רעיון מה אפשר לעשות? אני מאמין שהכרטיס תקין אבל יש בעיה עם וינדוס 64 ביט. אין לי עוד מחשב לנסות. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 768 צפיות
-
-
http://www.xbitlabs.com/articles/networking/display/asus-rt-n56u_4.html#sect1 אני יודע אך ורק לבדוק מהירות WAN-LAN LAN-WAN אך ורק במצב STATIC IP שזה מה שבעצם הנתב יכול מקסימום להעביר מבחינת ROUTING, אך ברצוני לבדוק מהירות של PPPOE/L2TP/PPTP לאיזה מהירויות אני יכול להגיע כמו שאותו בחור עשה בREVIEW שלו. ממה שאני רואה שהוא השתמש בלינוקס, אז התקנתי על VMWARE לינוקס- UBUNTU 11.04 32BIT, הוספתי עוד כרטיס רשת למחשב שלי. חיפשתי מדריכים כיצד להגדיר שרת PPPOE , אך לא הצלחתי. יש כאן מישהו שיודע איך לעשות זאת בלינוקס? או בWIN2008R2 SERVER? אני רוצה לעשות את זה על מנת לבדוק מהירות באותם חייגנים על מספר נתבים שברשותי. תודה מראש לכל העוזרים.
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לבנות אתר, האם יהיה יותר כדאי לבנות דרך אתר מסויים או לבנות לבד (שזה קצת יותר מורכב)? והיכן אפשר למצוא הסבר, מדריך או אתרים שתומכים בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הבעיה מוזרה קצת. יש לי שני ראוטרים פה בחדר מחשב. אחד של בזק DLINK N600. אם אני מתחבר לרשת של הראוטר הזה עם המחשב הנייד שלי אני רואה שהאיי פי של המחשב האיי פי הפנימי הוא במקרה הזה היה 10.0.0.7 ואני נכנסתי להגדרות של הראוטר ה DLINK הכנסתי את ה MAC של המחשב הנייד ואת ה איי פי של המחשב הנייד 10.0.0.7 והכל עובד בסדר. עכשיו יש לי פה בחדר במקביל ראוטר של הוט. הוטבוקס. כשהתחברתי לרשת של ההוטבוקס של הוט האיי פי של המחשב הנייד הפך ל: 192.168.1.17 ואז התחברתי עם המחשב הניד לרשת הזו של הוטבוקס הוט ואני יכול לגלוש ויש לי אינטרנט הכל בסדר. ואז נכנסתי להגדרות של הראוטר של ההוטבוקס והלכתי ל ADVANCED ואז ל FORWARD אם אני לא טועה ושם הוספתי את האיי פי של המחשב הנייד הגדרתי פורטים 8098 זה ה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי ראוטר של אדימקס BR-6424n ומחשב HTPC עם דונגל TL-WN821N של TP-LINK. שניהם לפי מיטב הבנתי תומכים במהירות של עד 300mbps. בפועל נראה שהמהירות מוגבלת לעד 150 (כאשר המהירות נעה בד"כ בין 105 ל130 כנראה בגלל הקיר שחוצץ בינהם). תהיתי מה אני מפסס ואם מדובר בחומרה שלא תואמת או איזו הגדרה שפספסתי. תודה רבה על העזרה. לירון.
-
- 0 תגובות
- 810 צפיות
-
-
יש לחבר שלי ראוטר כזה. הוא עשה מהספקית שלו רשת בבית ומה שאני רואה זה 2WIRE שהוא אומר שזה ראוטר,זהו,יותר לא ראיתי אצלו כלום. אולי זה גם מודם?
-
- 0 תגובות
- 593 צפיות
-
-
שלום כבר כמה שנים שיש לי מודם/ראוטר של חבר סיימנס דגם sl2-141 המכשיר המתועב כבר לא עובד כמו פעם והוא מתרסק כ-6 פעמים ביום תלוי במצב הרוח שלו חשבתי על לקנות מודם/ראוטר חדש וראיתי את זה http://ksp.co.il/?store=talpiot&uin=14235 רציתי לדעת אם הוא מומלץ או שיש אחד יותר טוב הגבול הוא 300 שקל והוא חייב להיות עם מודם פנימי יש לי מנוי בטריפל סי 10 מגה ותשתית בזק ותודה מראש
-
- 0 תגובות
- 866 צפיות
-
-
ציירתי מערך של 2 המחשבים שיש אצל אבא שלי בעבודה ואת הדברים שמתחברים אחד לשני: http://n.rotter.net/User_files/nor/40d94ba5303fd05d.jpg שימו לב שאין קשר ישיר בין הMAC לPב וזה אומר שלא צריך להתעסק עם כל הבעיות שיש בחיבור בין PC וMAC עם האפלטוק. איך אני מגדיר את הרשת הזאת? אני יודע שיש המון מדריכים להקמת רשת אני פשוט לא יודע מה מתאים לי ואיפה למצוא אותו תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי 2 ראוטרים בבית. . mi box לא מזהה את הראוטר של tp-link אלא רק את הראוטר שסלקום נתנו לי. אשמח לעזרה
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום, מנסה להגדיר ראוטר RT-AC86U, הראוטר מחובר למודם מסוג NB403 VTECH שהגדרתי כBridge לפי המדריך הבא: https://drive.google.com/file/d/0ByIrAKvEHMw_bjRmSFRlbDN2Y0k/view?usp=sharing הראוטר מראה שיש אינטרנט (ניתן לראות בתמונה שצירפתי) אך בפועל אין אינטרנט ושאני מריץ את מאבחן הבעיות אני מקבל שגיאה של: windows could not automatically detect this network proxy setting אשמח לעזרה בנושא תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרגע הבית מחובר לאינטרנט המהיר של סלקום (חבילה של 1000). החיבור דרך סיב אופטי והראוטר ממוקם בסלון. מחר אקבל מחשב חדש שימוקם בחדר אחר. כרגע אותו חדר מחובר דרך חיבור מוקה. באותו החדר יש גם מגביר קליטת WIFI של סלקום שמחובר למוקה. כשחיברו, הטכנאי טען שאם אחבר switch דרך המוקה אני אמור לקבל מהירות של 400 ( מחר אקבל את המחשב החדש ואוכל לבדוק אם אכן כך הדבר). השאלה היא : להשאר מחובר עם switch דרך המוקה ? להעביר כבל רשת דרך התשתית של בזק שיחובר מצד אחד לראוטר בסלון ובצד השני לswitch בחדר ? לדבר עם סלקום שיריצו כבל אופטי עד החדר כדי שהראוטר יהיה שם ולהעביר את הsuper wifi של סלקום לסלון? ( אף מכשיר לא מחובר קוית לראוטר בסלון ). מעוניין לקבל חיבו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, אני מקבל מהירות של 200Mbps בחיבור קווי עם הוט, חיברתי את החיבור הקווי הזה לראוטר של של Tenda שתומך עד 300Mbps וממנו חיברתי את היציאה הקווית למחשב שלי. לכאורה אני אמור לקבל את המהירות הקודמת כי אני עדיין מחובר בחיבור קווי, רק שהחיבור עובר דרך הראוטר. אך אני מקבל רק 40Mbps, יצרתי קשר עם Tenda הם אמרו שזה קשור לספק שלי. השאלה היא, מניסיונכם, זה באמת קשור לספק? משהו שניתן לפתירה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי 'סרטי טבע' על 'דרכי רביה של הדו מיניים' בגלל שאלה קבצים גדולים של עד גיגה אני צריך לאחסן אותו ברשת ולתת לו קישור להורדה . מכירים אתרים כאלה ? מה הגודל הקובץ המקסימלי שאפשר לשלוח בוואלה ?
-
- 0 תגובות
- 708 צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מנסה להוריד אי-מייל משרתי 012 אני מקבל שגיאת TIMEOUT - הכל מתחבר טוב ויפה, הוא "מתחיל" להוריד את ההודעות וכלום לא קורה. (לא, זה לא נתקע באמצע - זה פשוט לא מתחיל). ניסיתי להתחבר במספר מחשבים שונים (באותה הרשת), ותוכנות שונות. אגב, אני מצליח להוריד את ההודעות מהשרת. בתודה, -Vega
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים אחד שמחובר בראוטר ואחד במתאם אלחוטי. במחשב עם הראוטר אין בעיה של ניתוקים, אבל במחשב עם המתאם ההאלחוטי יש לי בעיה של ניתוקים, אבל, רק כשאף אחד לא משתמש במחשב עם הראוטר. זה נשמע לי ממש מוזר, כשמישהו משתמש במחשב עם הראוטר אין אצלי בעיית ניתוקים אבל כשהוא עומד דלוק ולא משתמשים בו מתנתק אצלי האינטרנט כל דקה. וכשאני אומר מתנתק הרשת עצמה מחוברת אבל אין אינטרנט. תודה רבה למי שיוכל לעזור
-
- 0 תגובות
- 728 צפיות
-
-
היי כמה מחשבים ( אייפונים - איפודים ) אפשר להתחבר על הראווטר ( סימנס של בזק למשל ) ? תודה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
-
-
יש לי בעיה אני לא יודע איך להגידר אותה ונראה לי שהיא די דפוקה לשאילה אבל בכל זא תאני לא יודע מה לעשות אני משחק בפיפא 2007 במשחקי הרשת עד לפני כמה ימים הכל הלך חלק ורק השבוע אני לא יכול לעשות host ולא conectet וזה נורא מתסכל אני לא יודע מה לעשות אני משחק בלי הפיירוול של האנטי וירוס רק עם זה של מייקרוסופט וחץ מזה גם שכיביתי את הפיירוול זה עדיין לא עבד למישהו יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
על מנת להתמודד עם בעיות של כיסוי אלחוטי, מכריזה היום סלקום על מערכת MESH. המערכת מבוססת על בקר מרכזי אליו מתחברים לווינים המפוזרים ברחבי הבית. המערכת מופעלת באמצעות אפליקציה המאפשרת למקם את הלווינים באופן אופטימלי. המערכת תהיה זמינה הן ללקוחות סלקום והן ללקוחות של חברות אחרות במהלך חודש נובמבר. הלקוחות של סלקום יקבלו את הבקר המרכזי בחינם וישלמו 15 שקל לחודש לכל לווין. לקוחות של חברות אחרות ישלמו 350 שקל עבור כל יחידה. המערכת של סלקום היא יוזמה טכנולוגית של יצרנית הנתבים ADB המתבססת על שבבים של חברת ברודקום ותוכנה של חברת AirTies הטורקית. ההכרזה של חברת סלקום, המגיעה בעיקר כהודעה לעיתונות, דלה מאוד בפרטים טכניים. כך למשל לא ברור אם …
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
היי, יש לי סיבים אופטיים+סופר וויפיי +מוקות של סלקום עם ניתוקים גם בוויפיי וגם קווי, שוקל רכישה של מודם ראוטר או ראוטר בלבד מבקש המלצתכם תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, תאור קצר, האינטרנט מגיע הבייתה דרך Unllimited , ספק 018 , קצב 500 סימטרי, מהקיר מחובר לNighthawk r7000 ומשם הלאה היום בבית כדי לספק אינטרנט קווי למספר מכשירים בסלון אני חיברתי את ה HPNA של יס לראוטר שאותו הגדרתי כ bridge כמובן, כמובן שדרך ה HPNA אני מגיע רק לקצב של 70-80 ביציאה לנתב בסלון לראוטר מחוברים קווית (טלוויזיה/סטרימר/XBOX/BLURAY/לפעמים לפטופ) כמובן שרק שלושה מהמכשירים מחוברים בו זמנית (כמספר הפורטים הפנויים) האם חיבור של switch במקום הראוטר יתרום/ישפר באיזה שהיא צורה את את הביצועים/יציבות וכו? תודה לכל מי שיעזור
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וצום קל וגמר חתימה טובה נכון תמיד אומרים שבהתקנת אימיול ההגדות תקינות?? קראתי כתבה על משהו שפותח את חיבורי הTCP מה שהבנתי שם זה ששמחשב ברשת שולח פינג עם ברודקסט ושם בsource איזה ip של מחשב קורבן שהוא רוצה להפיל,ואז כל הרשת שולחת reply שמדובר ברשת של עשרות מחשבים לאותו כתובת ip והמחשב קורס לא יודע הסתבכתי לגמרי מייקרוסופט לא נותנים לפתוח חצאי חיבור מעל ל 9 בגלל טעמי אבטחה אם מישהו יכול לתת לי אור על הכתבה הזו אני אשמח הנה הלינק http://www.nothing2hide.net/en/software/5-semplici-regole-per-raddoppiare-la-velocita-di-emule/ זהו ביי
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-