רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, יש לי ראוטר אדימקס 6524N. לאחרונה הפעלתי את התוכנה inssider בנייד שלי וזו מצאה כי ה rssi שמתקבל מהראוטר שלי גבוה בצורה משמעותית (40-) מה rssi של יתר הרשתות שתוכנה זו גילתה (בסביובת ה 80-). החלפתי ערוצים, פניתי לתמיכה של אדימקס אך דבר לא עזר. מדוע אני מקבל rssi כל כך גבוה ואיך אני יכול להקטין אותו? בתודה מראש איתן
-
- 4 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
hi, does anyone know what the RSTP's RFC indicate about loop detected on a port caused by an unmanaged switch with a loop on it. meaning port1 is connected to the unmanaged switch which has loop on it. how will port 1 behave? will it block the port or not detect a loop? i've encountered those 2 behaviors on 2 different vendor's switches, and i am looking to know what is the normal behavior. thanks.
-
- 0 תגובות
- 815 צפיות
-
-
אז tp-9980 כנראה לא מספיק טוב עבור ההורים שלי. יש מרחק של 11 מטר בינם ובין הראוטר ו-2 דלתות (קירות), אז הוא לא מספיק חזק לעבוד לבד, אז אני צריך שדרוג. קראתי המון לגבי הראוטרים האלו, אבל עדיין לא הגעתי להחלטה החלטית לגבי מי הכי טוב. מה אתם חושבים? האם יש למישהו אחד מהם ויודע לגבי יציבות שלהם? יתרונות חסרונות? והאם הם יכולים לעבוד מספיק טוב עם מרחקים של 11 מטר עם 2 קירות? תודה, נ.ב. ל-WRT1900 יש גרסא חדשה, עם מעבד חזק יותר (ומתחמם פחות) וכמות כפולה של זכרון, אבל אני לא מוצא אותו באף מקום, מישהו יודע מאיפה קונים? תודה.
-
- 14 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, המרכיב WLAN של הראוטר+מודם שלי, RTA 1025W שבק חיים. לכן, כראוטר אלחוטי אני משתמש בD-Link DIR-300 שקניתי לפני שנתיים באיזה מבצע שקר כלשהו. "הבעיה" היא שכרגע שניהם עובדים כראוטרים ורק הדי-לינק פועל גם כאלחוטי. אני צריך "לבטל" את הראוטר של הRTA 1025W ולגרום לו להפוך ל...מודם רגיל לחלוטין. הבנתי שעל מנת לעשות זאת אני צריך להגדיר אותו כ-bridge. אני ... לא בדיוק מצליח לבצע את זה. למישהו יש עצות בנושא?
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קניתי ,ראוטר אלחוטי של ROTAL RTA 1025W מבזק .. השאלה אם זה מודם טוב ? הבעיה היא כזאת יש לי מחשב מרוחק 10 מטר מהמחשב הראשי במחשב המשני שמתי כרטיס רשת אלחוטי USB .. ויש מלא פעמים שכאילו התקשורת חלשה יש עד 5 קווים וזה נע בין 2 ל 4 .. ועוד משהו .. ניסיתי להיכנס לוואלה רדיו ואני לא מצליח לשמוע מוזיקה רשום "מתחבר לשרת" ונתקע ! כנראה צריך לפתוח פורט ולתת גישה למחשב הבעיה שאין לי מושג מה הפורט של וואלה רדיו .. אמרו לי בבזק שיש אפשרות לפתוח את כל הפורטים ולתת גישה לכל השרתים , מה אתם אומרים ? כדאי ? במקום לאשר פורט פורט ..
-
- 10 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן למודם Firmware חדש יותר הבעייה היא שאני לא יודע גירסת ה Firmware שברשותי היא New Zealand או Australia לכן אני לא יודע איזה Firmware לבחור מפה האם מישהו עידכן את המודם ויודע להגיד איזה מהם לבחור?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
-
טוב- אין לי מושג מה אני עושה,אני מנסה לקנפג את המודם שלי(ROTAL 1320) שיעבוד כראוטר. מפה לשם, הצלחתי להכנס להגדרות שלו ע"י CMD+TELNET10.0.0.38 הסיסמא כפי שמשהו הציע למודם אחר היתה ADMIN ושם המשתמש גם הוא היה ADMIN. משם הגעתי לתפריט שבאחת מהאפשרויות שלו היה "ADD ROUTE" שזו האופציה בה בחרתי. במחשב השני ביצעתי IPCONFIG, והזנתי את הנתונים: DESTINATION NETWORK IP-10.0.0.1 DESTINATION NETWORK SUBNET-255.255.255.0 GATEWAY IP ADDRESS-10.0.0.138 ואז נשאלתי ל GATEWAY INTERFACE NAME...... מה זה??? S.O.S
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום מישהוא מכיר את המודם? הוא USB או רשת? ניתן לשדרג אותו לראוטר כמו את האלקטל?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש למישהו מושג מה ההבדל בין כל הגירסאות של רכיב ה-WLAN Adapter של סמסונג? WIS12ABGN WIS09ABGN וכו? תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני בעל ROUTER SBOX של CHECKPOINT הידוע כבעל FIREWALL פנימי. אני מצליח להתחבר ל ICQ, לשלוח קבצים, להתחבר ל KAZAA לשלוח ולקבל קבצים, וכך גם ב IRC... שאלתי היא למה אינני מסוגל להתחבר לתוכנה כמו DIRECT CONNECT ++ או EDONKEY??? ששמם מתחברים גם לסרברים, אבל גם ב IRC אינ מתחבר לסרברים וגם ב ICQ, וגם ב KAZAA יש צורך בחיבור ראשוני לסרבר. למה באילו אני לא מסוגל? האם אהיה חייב לפתוח פורט בשביל זה? אבל בתוכנות האחרות לא נאלצתי??. עזרה, אמיר.
-
- 7 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
-
אני מעוניין ליצור SCRIPT למודם שינותק ויחובר מהרשת בצורה אוטומטית. יש לי מודם של SIEMENS CN-010 מחובר למתאם אינטרנט\ טלפון VOIP של 012 שמחובר לראוטר. הבעיה היא שכאשר המודם מחובר למתאם של 012 אני לא מצליח לTELNET אליו ע"מ לתת לו פקודות. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אליו מעבר למתאם\ דרך פשוטה יותר לעשות את זה אשמח אם יוכל להגיב.
-
- 0 תגובות
- 619 צפיות
-
-
אחת המדפסות ברשת (מחוברת בUSB לשרת)כל כמה ימים מפסיקה לעבוד ממחשבים אחרים, רואים אותה ברשימת המדפסות אבל אי אפשר להדפיס אליה עד שמוסיפים אותה מחדש. אני רוצה ליצור SCRIPT שיריץ את הnet use כל כמה ימים. למיפוי כונן אני יודע מה הפקודה, למיפוי מדפסת לא. משהו יכול לעזור? תודה (קצת דחוף)
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, היכן אני יכול לרכוש את הכרטיס הזה והאם הוא יתאים לי בכלל למכשיר, מהן הדרישות שצריכות להיות במכשיר שלי על מנת שזה יעבוד כמו שצריך? בתודה מראש גל.
-
- 0 תגובות
- 723 צפיות
-
-
שלום. במהלך גלישה בפורומים נתקלתי במכשיר הזה. הבנתי שזהו בעצם שרת בעל מהירות אפשרית של 100\100 MBS . איך ומאיפה בדיוק אפשר לרכוש כזה דבר? כמה זה עולה בערך? וכיצד בדיוק מחברים אותו? צריך תשתית חדשה? כרגע אני מחובר ב1.5 מגה בבזק ובזק בינלאומי שזה על הפנים. הבנתי שאפשר להגיע למהירויות מטורפות עם זה.
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
Hey Despite my more then decent internet connection I have been lagging rather badly lately, so I have decided to get to the root of the problem, after a few hours of foolishly messing with my connection I have finally came upon the idea that the problem may be one of Reaction and not transfer, so I have ran Tracert (Windows version of Traceroute) and to my horror I have found out that my connection passes through no fewer then 16 addresses! Does anyone knows of any Israeli provider that both offers a decent connection speed and only pass through 10 or fewer addresses between here and USA? Thanks ahead .
-
- 2 תגובות
- 595 צפיות
-
-
כל כמה דקות ? נמאס כבר, כל כמה דקות הוא מתנתק והוא מפריע לי בעבודה. מה לעזאזל יכולה להיות הסיבה ? יש לציין שהוא בשטח פתוח ולא חסום והטמפ' שלו נורמלית. הגדרתי מחדש אך עדיין הוא מתנתק. האם הוא דפוק ?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי לכולם. התקנתי רשת מחשבים שאחד מהם הוא XP ואליו מתחבר האינטרנט ב ADSL דרך מודם פנימי. דרך HUB ב 10BASET מתחבר אליו מחשב עם WIN98. במחשב ה XP הכל עובד תקין. הבעיה היא במחשב ה 98. הרשת עובדת, כולל אינטרנט ICQ ושיתוף משאבים. הבעיה היא למשל באי סי קיו כאשר רוצים להעביר קובץ, הוא לא מצליח לבצע גישה ישירה. גם תוכנת ה BUDDYPHONE לא מצליחה לבצע תיקשור למחשב ה 98. תגידו לי, כמובן, כי הרי אין למחשב זה כתובת IP, שהרי מוקצת רק כתובת IP למחשב ה XP. אולם, ה XP כאשר הוא משמש כסרבר, הוא מדמה את עצמו ומשתף את אותה כתובת, כאילו הריצו את הכל ממנו. ככה למשל הוא גם מראה דפי האינטרנט וככה הוא מאפשר להריץ ICQ. איך בכל זאת ניתן להעביר קבצים ב ICQ ולהפעיל BUDDYPHONE בלי לקנות עוד כתובת ?
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש סקריפט שיודע לשלוח אימייל אם פינג לשרת מסוים מפסיק. לדוגמא: ping servername if pink ok - ping again if ping fails - send mail שליחת האימייל צריכה להיות דרך שרת EXCHANGE תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 746 צפיות
-
-
כל הזמן כותבים ואומרים בפורום הזה שחיבור פרללי איטי יותר מסריאלי, אבל איך?? אני זוכר שלפני כמה שנים, עוד לפני שלכולם היה כרטיס רשת כדי לחבר שני מחשבים היה צריך כבל לפלינק, פרללי או סריאלי מדדנו אז את ההבדלים בהעברת המידע בין הפרללי לסריאלי והפרללי היה מהיר בערך פי 10! עכשיו, איך אומרים שסריאלי יותר מהיר?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אאנשים, אנ מקווה שזה המקום הנכון.. אני ממש ממש מחפש את הגרסת ניסיון של מייקרוסופט ל180 יום לwindows server 2003. אני מחפש כבר יומיים ולא ממש מוצא. מישהו יכול לעזור לי בזה ולשלוח לי קישור מתאים? תוןדה מראש, העניין מאוד מאוד מאוד דחוף. לילה טוב.
-
- 3 תגובות
- 988 צפיות
-
-
פה: IIS 6 Compatibility מותקן למי שתוהה: אני חדש שנושא אז להיות עדין בהסברים תודה!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם התקנתי לצורך בדיקות את server datacenter 2012, שאני בוחר ב TOOLS, את הכלי של AD לניהול משתמשים ומחשבים, אני מקבל הודעת שגיאה, ושאני צריך להתחבר כמשתמש עם הרשאות של ADMINISTRATOR המאפשר לי לנהל את הכלי הזה. העניין הוא שאני מחובר כ ADMINISTRATOR, כיצד ניתן לפתור בעיה זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום amigos ניסיתי להשמש ב-Shareaza אולם קיבלתי מהירות עלובה ביצעתי - Shareaza Connection Test ניסיתי עם הפיירול המובנה של xp sp2 וגם בילעדיו , כשהוא מבוטל אולם התוצאה בשני המקרים זהה אני גולש ב- adsl 2mb דרך בזק בין-לאומי עם מודם b-focus router 312 לא ביצעתי שום שינוי במודם ואני לא עובד ברשת עד כמה שידוע לי המודם הזה תומך ב- router firewall אולם בברירת המחדל שלו הפונקציות הללו לא עובדות במידה וניתקלתם בבעיה דומה אנא עזרו לי בתודה מראש ולהלן התוצאות: [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 954 צפיות
-