עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Lyor,

אני לא מצליח לאתר אתר שמוכר אותם וגם שולח לארץ במחיר סביר (לא יד שניה). אשמח לקבל פה לינק אם מישהו מכיר. הDSL-AC68U כנראה התקלקל כתוצאה מהפסקת חשמל, ואני הייתי מאוד מרוצה ממנו, אז אני רוצה לקנות אחד חדש. אני מתכנן לשלב את DSL-AC68U (כbridge) עם RT-AX86U או RT-AX68U (לא בטוח עדין מה עדיף). אבל דווקא את הדגמים האלה אי אפשר להשיג בשום מקום בארץ, ובקושי (אם בכלל) בחו"ל.

• 0 תגובות
    • 784 צפיות
  2. שלום, אני מחפש מגדיל טווח עם תקן ax, ac ועוד שמחוברת לראוטר שייך אופטים סיבים מבזק בלי שינוי שם רשת וסיסמא , יהיה רשת אחת בדירה. אשמח לשמוע על הצעה שלכם. תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  3. Started by THE KING,

עכשיו יותר שווה לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב ואני חוזר ואומר עכשיו הסיבות לכך הם: א. הספק מבואה לך בחינם ולא כפי שרשמו לך. ב. יש לך מיבצע הכרות של 150 שח לחודש במשך חצי שנה אם אתה הולך לחבילה שהיא כימעט הכי מהירה ג. אתה משלם רק על התקנת המודם 99 שח בילבד ואתה יכול לחלק את זה ל3 תשלומים של 33 שח לחודש למה לא כדאי לעשות adsl: א.אתה משלם לבזק על האינטרנט בנסוף לזה אתה משלם גם לספק כ 20 דולר לחודש או חדושיים בקיצור גם חודש וגם חודשיים זה לא שווה ב.המהירות הרבא יותר איטית מי אינטרנט בכבלים ג. אתה משלם על המודם ועל ההתקנה לפי העבדות אני חושב שכדאי יותר לעשות אינטרנט בכבלים של ערוצי זהב מאשר ADSL אז אני ממליץ על האינטרנט בכבלים!!!! החיסרון היחיד של האינטרנט של ערוצי זהב ה…

• 0 תגובות
    • 902 צפיות
  4. שלום, קניתי ראוטר מודם TP-Link Deco X20-DSL AX1800 VDSL Whole Home Mesh WiFi 6, המודם מחובר ל סוויצ' של TP-LINK, דגם: 8-Port 10/100/1000Mbps Desktop Switch, שהוא אמור להיות Plug and play, ללא צורך בהגדרות. בנוסף יש לי יחידה נוספת של TP-Link Deco M4 Mesh Dual-Band Wi-Fi עד AC1200 , שמחוברת לסוויצ', שעובד תקין ומקבל רשת. מבחינת הרשת היא עובד מעולה, גם מהירות גבוהה, גם יש רשת אחידה בכל הבית, כולל את היחידה הנוספת של ה Deco M4 Mesh. כאשר אני מחבר tv box android - ממיר של חבר פרטנר, אני מצליח לקבל רשת רק לממיר אחד בלבד בחיבור קווי, שאר הממירים לא מקבלים תקשורת. כאשר אני מחבר את הממירים בעזרת ה WIFI הם עובדים תקין לחלוטין. הסוויצ' תקין לחלוטין, כאשר הוא מחובר למ…

• 0 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. Started by aviran,

שלום רב תודה לעוזרים . אז ככה יש לי מודם/ראוטר ECI אני לא מצליח לפתוח בו פורטים ניסיתי כל כך הרבה דברים ולא הצלחתי עכשיו יש לי שאלה איך אני פותח את הפורטים נכנסתי למשק web ניסיתי הכל 10.0.0.138 עשיתי הכל כמו שצריך פתחתי את הפורט על יוזר וגם לא הלך הנה תמונה : שוב פעם תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 724 צפיות
  6. מחפש נתב אלחוטי תקן N בטווח מחירים של עד 400 ש"ח האופציות שחשבתי עליהן: D-Link DIR-615 LinkSys WRT160N NetGear WNR2000 הנתב מיועד עבור דירת מגורים בגודל של כ- 70 מ"ר. הוא יהיה ממוקם בחדר העבודה (שהוא ממ"ד), ובמרחק של כ- 15 מטר (עם שלושה קירות ומסדרון) מהסלון. חשובה לי אבטחה אלחוטית טובה, למרות שרוב השימוש יהיה קווי. המלצות?

• 0 תגובות
    • 859 צפיות
  7. הפורט של הביטורנט היה חסום ואתמול חבר שלי שינה לי את ההגדה של הUPNP וזה באמת עבד(לפעמים). אבל שמתי לב שמאז הראוטר שלי מתנתק כל הזמן. זה מודם ראוטר של הוט AMBIT עוד שאלה מחר יבוא לי טכנאי כדאי לבקש ממנו שיחליף לי לראוטר TP-LINK TL-WR841N? אין לי ציוד בתקן N

• 0 תגובות
    • 779 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי מודם TERAYON -TJ715X ללא חיגן ואני מחובר בכבלים וראוטר שרק בשבוע האחרון התחיל בניתוקים של שניה וחוזר לאל הבית ב WIFI וגם למחשב שהו מחובר בכבל רשת בראוטר של NETGEAR דגם 108 MBPS WGT624 V3 מאוד מאוד מוזר שזה פתאום אחרי חודשיים התחיל לפני זה היה לי DLINK לא היה ניתוק אחד

• 0 תגובות
    • 617 צפיות
  9. Started by yh992,

שלום לכם נסיתי לפתוח שרת FTP על מחשבי עי התוכנה הידועה CesarFTP וזה עבד מצוין אחרי בדיקה. אך על מחשב השני שיש לי עם אותה תוכנה . כשניסיתי לבדוק את הכתובת, שבאתי למיקומי הרשת שלי, הוספת מיקום רשת , הופיעה לי שם הודעת שגיאה מוזרה. אני מצרף בזה קישור של צילום המסך עם הודעת השגיאה. אם מישו יודע מה פשר הדבר ובעיקר מה הפתרון לתקלה אודה לכם מאוד. http://www.uploadfileyou.com/viewer.php?file=7wr3nerr1qfjilkocw28.bmp

• 0 תגובות
    • 753 צפיות
  10. Started by arik100,

אני מקבל פינגים של 70-100 לשרת , פינגים טובים מאוד , אבל משום כל כמה שניות יש SPIKE כזה , והמסך קופא לשני שניות ואז ממשיך ב70 פינג כאילו התגובה טובה אבל יש תקיעות אני הבנתי שזה קורה בגלל שהפקטים לא מגיעים ליעד בזמן או משו בסגנון או שהם לא גדולים מספיק , לא יודע בדיוק תקנו אותי אם אני טועה איך אני גורם לזה להיות בסדר? האם זו בעייה שקשורה בספק? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  11. אהלן חברה אז ככה קניתי נתב רשת אלחוטי של חברת נט גיר מדגם wgr614 ללא מודם פנימי מאז שהתקנתי אותו האימיול לא מתחבר לי וגם המירנדה ניסיתי לפתוח את הפורטים בנתב וגם בהגדרות פירול של ה xp ושל הכרטיס רשת שדרכו הנתב מתחבר לאינטרנט וזה לא הולך ועדיין האימיול לא מתחברת והמירנדה מצליחה להתחבר ואחרי שנייה מתנתקת למרות שהיא עובדת על פורט של האי סי הרגיל שהוא פועל כמו שצריך אצלי מקווה לעזרה בתודה רבה כפיר

• 0 תגובות
    • 506 צפיות
  12. עשיתי בדיקה עם חבר והגעתי למסקנה שאני זקוק לרווטר שיהיה באמצע הבית, ליד הטלפון האלחוטי. ושני כרטיסים . אחד לכל מכשיר. הסיבה העיקרית היא שהקירות משום מה מורידים חזק את התפוקה ל- 3 שיניים מתוך חמש ( בגרף של העוצמה). היות והטלפון מוריד מהעוצמה ( ברוטר של החבר שלי יש אנטנה אחת) אני חושב שרוטר עם שני אנטנות יהיה טוב יותר אשמח לשמוע המלצות לרוטר עם 2 אנטנות ושני כרטיסיים למחשב- כדאי מאותה חברה. בתקן G ובעלי עוצמה שיבטיחו ליתקשורת טובה ואיכותית ללא ניתוקים.

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  13. האלן, כבר מספר שנים שיש ברשותי את הראוטר Edimax BR-6204 כששלושה מחשבים מחוברים אליו דרך כבלים. לאחרונה חבר הביא את הראוטר levelone wbr-3406tx שאליו היו מחוברים 2 מחשבים דרך כבל ועוד מחשב אחד דרך WIFI (וגם פלפונים) איך המודם היה מתנתק מספר פעמים ביום ולכן החזרתי את הראוטר הקודם (Edimax) ב-Edimax רציתי לעשות שחלק מהמחשבים יהיו מחוברים דרך כבלים ומחשב אחד ופלפונים יתחברו דרך הWIFI... חיברתי את האנטנה נכנסתי להגדרות, הגדרתי סיסמה/שיניתי סיסמה ואפילו אפשר למצוא את הרשת כשמחפשים רשת אלחוטית... אבל אחרי שמכניסים סיסמה במחשב הנייד/פלאפון בעצם שום דבר לא מתחבר לראוטר, מה לעשות? תודה

• 0 תגובות
    • 718 צפיות
  14. Started by tzolerguy,

אני לא יודע מה לעשות אני משתגע אני מחובר לברק בכבלים L2TP ואני חייב IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית מה אני עושה דחוף דחוף דחוף

• 0 תגובות
    • 648 צפיות
  15. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט שלהם איך הוא ואיך המהירויות שלהם ? תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 919 צפיות
  16. Started by blackhawk,

מעוניין לרכוש ראוטר איכותי ויציב אשמח לחוות דעת לפני קנייה: תומך 10/100/1000? LAN\WIFI - אמין ,ניתוקים? תודה

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. Started by tomhalo,

היה לי ראוטר אל חוטי שמחובר אצלי במחשב והכל פעל אצלי טוב.. ובמחשב של אחותי זה הפסיק לקלוט אותו.. ניסיתי כמה דברים לא פעל וקראנו לטכנאי. עכשיו קצת הקדמה על הטכנאי - הוא אידיוט. הוא אמר לנו שהבעיה היא הראוטר שכנראה משהו באנטנה נדפק וצריך להחליף אותו, החלפנו אותו לראוטר-מודם של בזק וזה באמת עבד - ליום בערך וזה הפסיק התקשרנו אליו עוד פעם והוא אמר שהמחשב היה אצלו (הוא תיקן עוד משהו אחר) אז הרשת פעלה. יש לי עוד ראוטר ברחוב שהמודם שלי קולט, וגם שהאנטנה אצל אחותי פעלה ראו אותו, עכשיו לא רואים שום רשת. הוא מתעקש שהבעיה היא לא בכרטיס ובאנטנה והציע לי את ההצעה הכי מפגרת ששמעתי עליה, ואני ישמח אם תגידו לי שטעיתי וזה הגיוני - הוא אמר לי להתקשר לחברת אינטרנט ולהחליף את השם משתמש והסיסמ…

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  18. Started by stojakovic,

כשאני מנסה להיכנס לטורנטבייטס לצורך דיבורים שם בפורום ( ) אז אני מקבל את ההודעה הבאה- אמרו לי שאני יכול לשנות משהו בהגדרות פרוקסי של האינטרנט אקספלורר נישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך? - וגם אם מישהו יודע איך בפיירפוקס אז גם סבבה... תודה =)

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  19. Started by STi,

שלום, יש לי HD ישן שהוא בעייתי ולכן קניתי אחד חדש, על הHD הקודם היה מותקן ה-XP עם כל ההגדרות של הרשת האלחוטית, הייתי רוצה לדעת איך אפשר להעתיק את ההגדרות האלו ולשים אותם בXP החדש על הדיסק החדש, איפה הם נמצאות תיקייה, קובץ וכ"ו איך עושים את זה וכ"ו. אם זה בכלל זה אפשרי.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  20. Started by Eranl99,

שלום לכולם, אני מחובר כרגע עם תשתית בזק וספק בזק בינל, ויש לי מודם בלבד, ללא ראוטר. אני זקוק לראוטר עבור אינטרנט אלחוטי וכדי לחבר את הטלוויזיה למחשב (כרגע המחשב לידה מחובר קווית, אך בקרוב יעבור הרחק ממנה, ואצטרך סטרימר או משהו). בזק דורשים שנתיים התחייבות כדי לספק ראוטר משלהם, ואני לא מעוניין. אז אני מחפש לקנות משהו לא יקר שיעשה את העבודה טוב. אשמח להכוונה מקצועית... שאלת משנה - האם באמת משנה שיהיה תקן N ולא תקן G? (יש נתבים מעולים ביד 2, מהדור הישן יותר של G) ועוד אחת - בזק מנסים לפתות עם נתב VDSL שתומך ב-20Mb, האם זה כדאי? תודה, ערן

• 0 תגובות
    • 817 צפיות
  21. Started by roi777,

אני רוצה לעבור לאינטרנט סיבים של סלקום שרוכבים על תשתית בזק. השאלה האם לשלם 25 ש"ח שכירות על הנתב או שכדאי לקנות נתב פרטי? אם כן, איזה נתב מומלץ והאם צריך משהוא נוסף (מתאם וכד')? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 643 צפיות
  22. Started by Ameralis Zaiir,

שלום לכם, הלך לי המודם אלקטל בכל מקרה, בזק כבר הולכים להחליף לי, אבל אני צריך להתקשר ל199 כדי לראות אם אני צריך לגשת לבזקסטור או שהם ישלחו לי טכנאי (אני אדאג שהם יביאו טכנאי), עכשיו שמעתי שאם אני מבקש מודם סמסונג הוא יותר קל ופשוט להפיכה לראוטר ובלי הבאגים שדורשים עדכון, רציתי לדעת אם זה נכון, ואם כן האם כדאי לי לקחת אותו במקום אלקטל??? תודה מראש, Amearlis Zaiir אגב אני עכשיו כותב מהביצפר.

23. אני ממש לא יודע מה לעזור לזקוק לעזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 802 צפיות
  24. Started by coran,

שלום לכולם! יש לי קובץ Access שאני ועוד חבר באותה דירה עובדים עליו. הקובץ משותף ברשת הביתית שלנו. הקובץ נמצא על המחשב שלי ועובד מצוין! אבל שחבר שלי עובד בקובץ במחשב שלו הקובץ מאוד איטי ולא נוח לעבוד. האם יש פתרון לדבר הזה? ועוד צורך: בקרוב אני נוסע ואני רוצה לעבוד על הקובץ הזה יש שירות שמאפשר לאחסן בוא את הקובץ ומשם לעבוד בכל מקום בעולם ללא צורך להוריד את הקובץ למחשב או שישלחו לי אותו למייל ואז אני יחזיר להם אותו אחרי עדכונים שלי. תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  25. Started by Buffer,

היי, יש לי ראוטר אלחוטי אדימקס BR6114WG ומודם Alcatel Speed Touch Home יש כמה בעיות: 1. אני לא מצליח להעלות עם המודם במהירות שאמורה להיות לי. רק בביטורנט הוא לפעמים מגיע למהירויות שצריך. 2. כשיש עומס על הרשת הראוטר מתחיל לקרוס וצריך להפעיל אותו מחדש. ולפעמים ממש קשה לגלוש באינטרנט אפילו. 3. הראוטר משדר למרחק ממש קטן. 15 מטר זה כבר יותר מדי בישבילו. תודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.