עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by zxcvbnm,

יש אצלי רשת בין 2 מחשבים שמחוברות לסוויץ. יש שיתוף של התיקייה Shared Decuments ושל המדפסת ושני השיתופים פועלים. הבעיה היא שכאשר אני מנסה לשתף תיקייה אחרת לא מהshared decuments אני רואה את התיקייה במחשב השני אבל הוא לא נותן לי להיכנס, ואומר שאין גישה.

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  2. Started by rollcage,

האם ניתן לשתף קבצים בצורה ישירה כלומר כמו תיקייה משותפת לשתי המחשבים אבל שהמהירות שמעבירים קבצים בין המחשב תהיה מהירה כלומר לא יודע בדיוק איך זה עובד אבל למשל היה כתוב על הנתב שיש לו עד54mbps כלומר 54מגה תעבורה לשנייה אז האם אפשר באמת להגיע למהירות הזאת בתקייה שיתופית ואם כן איך? תודה

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  3. Started by AMIT_MEG,

בזמן האחרון יש לי איטיות באינטרנט ואני מחובר לבזק ולבזק בינלאומי עם מהירות של 5 מגה עכשוו שאני בודק באתר של בזק המהירות טובה אבל שאני בודק ב http://www.speedtest.net/ אז הוא נותן לי את זה http://www.speedtest.net/result/188730416.png ואין לי תוכנה שפועלת לא הורדה לא אנטי וירוס כלוםםם ואני לא יודע מה לעשות תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  4. Started by 1nstall,

שלום לכולם.. לאחרונה, פורטים אשר פתוחים בנתב ובפיירוול נראים כחסומים. הפורטים הם: 4662/4672/46669.. זה אולי קשור לספקית האינטרנט או משהו כזה? בכל מקרה אני מחובר דרך בזק בינלאומי, תשתית בזק. יש לציין, שעד לפני שבועיים בערך לא היו שום בעיות עם פתיחת הפורטים. יש רעיונות? תודה מראש Install

• 8 תגובות
    • 602 צפיות
  5. Started by podpeople,

שלום לכולם יש לי כרגע נתב של linksys WRT54 (אני לא משתמש כבר באופצית האל-חוט). ואני רוצה להחליף לנתב חוטי בלי ניתוקים (הlinksys מתנתק לי לא מעט בעיקר כשאני משתמש ברשתות שיתוף קבצים). ולכן אני צריך המלצות לנתב חדש.(שלא מתנתק כל הזמן) תודה מראש לכולם

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  6. מבקש להציב שוב שאלה ובקשה לעצות, שלא זכתה לכל תגובה. זאת בתקווה שיראה השאלה מישהו שיוכל להוסיף ידע ועצה. מקווה שאין בכך עבירה על חוקי הפורום. המצב : בית מגורים רגיל, אך בניה באיכות טובה, לא חסכו בברזל ביציקת הקומות והתקרות. מעל קומת הקרקע יש עוד 3 קומות, להלן קומות 1-3. בקומת הקרקע יש מודם כבלים, נתב קווי ומחשב אחד רגיל. כמו כן יש כבל העולה משם אל קומה 3 על קיר החיצון של הבנין ומחבר מחשב אחד. כעת יש צורך לחבר עוד מחשב אחד בקומה 1 ועוד מחשב אחד בקומה 2. המחשב בקומה 1 יהיה בחיבור אלחוטי בגלל אופי השימוש במחשב נייד. המחשב בקומה 2 יהיה אלחוטי בגלל בעיה בהוספת כבלים, למרות שזה מחשב נייח. ידועה בעיית העברת אות בקומות. הציעו לי נתב אלחוטי אדימקס 6204 בקומת הקרקע במקום הנתב הק…

• 3 תגובות
    • 602 צפיות
  7. יש לי רשת בבית !יש לי ראוטר של ST Lab ואני לא מצליח להעביר קצבים מהמחשב שלי למחשב השני או ההפך איך עושים את זה ?!

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  8. היי אני מחובר ל012 בחודש האחרון לאימיול דורש הרבה זמן להתחבר לשרתים. בלוג כתוב שהם מלאים למרות שהם שרתים אמינים לפעמים לוקח 10 דקות עד שאני מתחבר האם זה נורמלי?

• 2 תגובות
    • 602 צפיות
  9. Started by MS-D,

אהלן, יש לי כבל USB (משני הצדדים), ואני רוצה להגדיר רשת בין שני מחשבים. אני יודע שזה אפשרי, אני לא ממש יודע איך עושים את זה. אשמח אם תוכלו לידע אותי. תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 602 צפיות
  10. Started by Tal Glik,

אני עושה שיפוץ בדירה. האם העברת כבל רשת לכל חדר בו אני רוצה טלוויזיה זה מספק את כל החברות כגון הוט? או אני חייב כבל טלוויזיה?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  11. Started by iveco,

יש לי סים של 012 ואני מקבל מהירות DL שנעה בין 3-15 Mbit ומהירות UP שנעה בין 6-15 Mbit , העניין שיש לי SIM דור 3.5 שביקשתי מהשירות של 012 סים חדש שישלחו לי דור 4 הם אמרו לי שזה שטויות ושהמהירות לא תלויה בתמיכה של ה SIM הם עשו פעולה מרחוק ובמקום שאני אראה H במהירות אני רואה עכשיו קבוע 4G אבל המהירות נשארה אותה מהירות נמוכה לעומת זאת יש לי שכן עם 012 מובייל עם סים דור 4 והמהירות שלו גבוהה משלי לא בהרבה , יש קשר בין הסים למהירות ? או שממילא אין בארץ מהירות של דור 4 והסים 3.5 מספיק ? דור 4 זה מהירות של מינימום 40 מגה DL לא ? נ.ב. אני חושב שהם מסרסים את ההורדות בכוונה , שאני מנסה להוריד או להעלות קובץ המהירות איטית רצח!!! חשבתי להחליף ספק הוט מובייל 100…

12. בעבר זה קרה לי שהייתי משאיר את האימיול כל הלילה דלוק אז שהייתי קם בבוקר האימיול היה עדיין מחובר אבל לאתרים אי אפשר להיכנס בכלל הוא מציג דף ריק. לאחר ששאלתי פה בפורום אמרו לי שצריך להוריד את מס' החיבורים לכל קובץ. אז הורדתי מ 2000 ל 500 וזה באמת הסתדר ויותר לא חזרה הבעיה. לאחרונה התחלתי להוריד קצת עם טורנטים ושוב זה קורה לי שהתוכנה נשארת מחוברת אבל בפועל אי אפשר להיכנס לאתרים בכלל. בדקתי את המספר החיבורים לכל קובץ זה עומד על 100 שזה ניראה לי סביר אפילו מעט. יש לי נתב של TP-LINK תודה לעוזרים! וחג שמח לכל משתמשי הפורום.

• 5 תגובות
    • 601 צפיות
  13. Started by davenos,

אנו מעוניינים להחליף ספק אינטרנט אבל אח שלי מסרב בגלל שהוא טוען ששירות אחד הוא בעל PING גבוהה כך שיפריע לו במשחקי הרשת . יש לכך בסיס ?יש הבדל מהותי כבלים ל-ADSL ? תודה מראש , דוד.

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

יש לי שני מחשבים אחד נייד ויסטה והשני נייח XP. שניהם מחוברים אלחוטית לראוטר. אני רוצה לשתף קבצים ומדפסות (המדפסת מחוברת לנייח XP) במפת הרשת בויסטה מופיע המחשב הנייח אבל אין אליו גישה. מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  15. Started by Lapland,

תקישבו קניתי לוח אם מעבד וזכרונות חדשים עכשיו יש לי בבית שתיי מחשבים ואחד מהם מחובר עם מודם וראוטר והמחשב שלי מחובר עם כרטיס רשת אלחוטי קיצר חיברתי הכל , חיבר תכרטיס רשת התקנתי תדרייבר שלו והכל זה מראה לי שהיתחבר והכל בסדר אבל כשאני ניכנס לאינטרנט זה פשוט לא עולה בהתחלה היה לי שגיאה INTERNET EXPLORE לא יכול להציג מנוע חיפוש זה משהו כזה הלכתי למשחב השני עם דיסק און קי הורדתי מהאינטרנט דפדפן אחר התקנתי ניסיתי להיכנס ואז זה פשוט לא ניכנס לי כתוב לי שהוא לא יכול להציג לי דף זה... מה לעשת??!?! תודה רבה !

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  16. Started by danny081,

שלום לכולם יש לי שאלה קטנה קטנה יש לי פס3. מה אני צריך לעשות בשביל להוריד סרטים מהחנות האמריקאית היא מזהה שאני מישראל. ואם אפשר גם איך לעשות את זה תודה לכם

• 4 תגובות
    • 601 צפיות
  17. Started by myjunkmail0000,

אוקי אז כך... אני גולש דרך 012 ונמאס לי מהאיטיות בביטורנט ! ואני החלטתי לעבור לחברה אחרת... אז למי כדי לעבור? אני מוריד די הרבה בביטורנט (בערך 100 גיגה בחודש) ופשוט נמאס לראות שאני כל הזמן מחובר רק לישראלים ובכלל לא מחובר לחו"ל... הבנתי שבזק בינלאומי זה הכי טוב? יש למישהו נסיון אמיתי (ויכול אפילו להוסיף תמונת מסך) שהוא מוריד מכל העולם ולא רק מישראלים... או שכל החברות בישראל חוסמות את זה.... זה די דבילי כל הסיפור הזה כי אני בכלל מקרה מוריד מה שאני רוצה להוריד, אז פשוט לוקח לי עוד איזה חצי יום-יום... אבל זה סתם מעצבן... :pissed: אנא תכתבו את נסיונכם האישי... ולא לגלוש שוב לשיחות האם הם חוסמים/ואיך אפשר לפתור את זה תודה ;D

18. http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&item=140282779426 הוא טוב?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  19. יש לי מספר מחשבים נייחים המחוברים קווית לראוטר DLINK 2760U. כמו כן ישנם שני סלולרים המחוברים לרשת האלחוטית העיקרית. פתחתי רשת אלחוטית נוספת לאורחים בתפריט wireless guest \ virtual access point שאלתי: מה רמת הגישה המאופשרת בן הרשתות? האם הסלולרים יכולים להתחבר לניידים ולראות את תוכנם? האם מרשת האורחים יכולים? עד כמה הרשתות הללו באמת נפרדות?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  20. Started by AdiD,

עד לפני חודש בערך היה לי ראוטר והחלטתי לנתק אותו ולהשתמש רק בחייגן, ועכשיו אני רוצה להחזיר את הראוטר, חיברתי אותו מחדש אבל האינרנט לא מתחבר פשוט, צריך להגיד משהו אם הוא היה לי מזמן?

• 3 תגובות
    • 601 צפיות
  21. Started by AMIT_MEG,

יש לי 2 מחשבים אחד נייד dell 7720se מחשב די חזק ויש לי עוד מחשב נייח שהוא גם מאוד חזק יחסית למחשב שנקנה מזמן עכשיו אני רוצה להעביר את המחשב הנייח למקום אחר בבית ואיתו את ההוט בוקס ולהשאר רק עם הנייד חשבתי להפוך את הנייח לסוג של שרת קבצים או לא יודע מה לעשות איתו רציתי לשמוע דעות מה אני יכול לעשות וכמובן שאני רוצה לקנות ראוטר להוט בוקס הגרוע הזה כדי להנות מ 100 מגה יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  22. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת למה אני לא יכול להירשם לאתר הזה https://www.symbiansigned.com/app/page אני רושם לא כתובת מיייל בהרשמה הוא לא מקבל אותה(ואפילו ניסיתי כמה כתובות מייל ) בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  23. אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר ויש לי איי פי פנימי, וכשאני מנסה להיכנס למחשב מרחוק אין לי אפשרות מפני שהאיי פי הוא פנימי, ואני צריך להשתמש באיי פי החיצוני אך אין לי אפשרות לגשת למחשב הספיציפי הזה.. יש למישהו פתרון לבעייה?

• 1 תגובה
    • 601 צפיות

דיונים חדשים בפורומים