עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by habarbash,

מצאתי את הפורום הזה כמתאים ביותר לשאלה : אני מתשתמש ב OE של WIN , וכן יש לי את ה SpamKiller של McAffe פעיל , מתי שאני מתחבר לאינטרנט לאחר הפעלת המחשב ( כל פעם ) אז ההגדרות של ה OE ( חשבון של GMAIL ) משתנות : ההגדרה של כתובת ה POP3 משתנת לכתובת ה IP LOOP דהיינו 127.0.0.1 , ומשתנה גם כתובת ה PORT המאובטח ( שנדרש בשביל להגדיר חשבון GMAIL ) מ995 ל 110 . איך אני פותר את הבעיה ?? אני מעדיף להישאר עם ה SpamKiller פעיל (רק אחרי שהפעללתי אותו התחולו הבעיות הנ"ל) . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  2. התקנתי זון אלארם במחשב שמחובר ישירות לאנטרנט, ורק כאשר אני מנתק את התוכנה אפשרי לגלוש באינטרנט אצל הקליינט... מה עושים? תודה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  3. Started by shon,

אהלן! אז ככה, עברתי עכשיו חדר והעברתי את הכבל רשת. לצורך כך חתכתי אותו ולחצתי בחזרה באותו אופן(זהו כבל רשת ישר). אבל איזה באסה, המחשב אפילו לא מזהה את הכבל. אני חייב לציין שבדקתי טוב טוב שהכנסתי את החוטים למקום טוב ועל פי הסדר הנכון, אבל עדיין לא עובד. יש משהו שאני מפספס? חייב עזרה!!! תודה!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by Anas-Nanas,

שלום אני צריך שרת לאיכסון קצר, בערך יום. הבעיה שהקובץ שוקל בערך 280 מגה... אם למישהו יש המלצה על שרת שכזה, אני אודה לו אם הוא יוכל לכתוב. בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  5. Started by Xilver,

אתמול חיברתי את המחשב השני שלי לאינטרנט בעזרת הראוטר RTA1025W. האינטרנט עובד כרגיל בינתיים והכל טוב, רק שבתוכנת השיתוף SababaDC אין אפשרות לבצע חיפוש. עשיתי את המדריך של Port Forwarding כאן: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dynalink/RTA1025W/SababaDC.htm וזה עדיין לא עובד. כשאני בודק את הפורטים זה רושם לי ERROR... מה כבר נשאר לעשות? עריכה: עכשיו רק המחשב שמחובר לראוטר על ידי כבל מצליח לחפש. כי רק בו ביצעתי את מה שרשום באתר. מה אני עושה עם המחשב השני? לעשות בו גם את אותו הדבר? לשנות פורטים במחשב השני? עריכה 2: מרוב השאלות ששאלתי (את עצמי כי אף אחד לא ענה), הצלחתי בסופו של דבר לפתור את זה, ככה שאפשר להגיד שהנושא באמת עזר במשהו. תודה ואפשר לנעול:]

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  6. Started by BMWE,

אשמח לביקורת עליהם: על EW-7318UG של EDIMAX על D-Link DWA-110 כמו כן אשמח להמלצה לנתב אלחוטי אמין וזול (יודע שהמוצרים של linksys הכי טובים..., אבל אין כסף)

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  7. Started by Y0_oSSI,

היי יש לי אתר לחץ כאן ואני מנסה להוסיף קבצי להורדה ולא מצליח, מה עושים? תודה

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  8. Started by roei88,

יש לי רשת אלחוטית של בזק, עם מודם-רווטר ROTAL - RTA 1025W הבעיה שכל כמה זמן- 20-25 דקות יש מעין ניתוק - על גבי המודם הכל נראה בסדר, כל הנוריות שצריכות לדלוק דולקות, וגם המחשב נשאר עדיין בסטטוס מחובר, אבל התעבורה פוסקת למשהו כמו 20-30 שניות, ואז זה נהיה בסדר. לרשת מחוברים שני מחשבים, אני לא ממש מתעסק עם המחשב השני אבל גם בו יש ניתוקים. אם מישהו יכול לעזור אודה לו מאוד. :

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  9. Started by PCguy,

מה ההבדל בין רכזת,נתב,סוויץ והאב? אני יודע רק בערך אבל אם משהו יכול לפרט אני אשמח.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  10. שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר שממוקם בסלון (לא ניתן להזזה), וממנו חיבור קווי לאחד החדרים. אני רוצה מכשיר שאוכל לחבר באופן קווי ליציאה שבחדר והוא בעצם יעשה 2 דברים עיקריים: 1. יוסיף נקודת רשת אלחוטית (שיהיה wifi חזק עבור החדרים שרחוקים מהסלון) 2. יוסיף 2 נקוות רשת קווית (ethernet), בשביל 2 מחשבים שבחדר השינה הבנתי שזה יחסית דומה למתג/רכזת רשת/סוויץ', אבל עם תוספת של יציאת רשת אלחוטית - שזה אין ברוב המתגים (ממה שהבנתי לפחות). מצד שני יכול להיות שאני פשוט צריך לקנות ראוטר. אבל גם אז, אני די אבוד בין המון דגמים ואפשרויות. בסך הכל רוצה מכשיר איכותי שלא יהרס תוך שנה. אשמח לשמוע את המלצותיכם!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  11. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . אולי יש איזו תוכנה שצריך להתקין ?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. גם באתר של ספק התשתית וגם בזה של ספק האינטרנט מציעים שירותי רשת ביתית. מה ההבדל בין הקמת רשת אלחוטית בעצמי לבין השירותים הללו? רוחב הפס לכל מחשב שונה? דברים אחרים? יש צורך להירשם לשירות אצל שניהם?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  13. Started by oricoh,

אהלן, יש לי ראוטר של EDIMAX, וכאשר אני מתחבר לאינטרנט דרך הלפטופ החיבור יציב והטווח טוב כאשר אני מתחבר ממחשב נייח אחר לראוטר עם כרטיס USB אלחוטי של DLINK טווח האות קצר ויש ניתוקים רבים נאמר לי שרצוי שיצרן הראוטר וכרטיס הרשת יהיו זהים,וגם שעדיף כרטיס רשת אלחוטי פנימי על החיצוני אני עכשיו לפני קניה של כרטיס חדש,אשמח להמלצות לכרטיס אמין וטוב (כולל שם הדגם) תודה רבה,

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by X_Dror,

יש לי מודם B-Focus 312+ , שעד עכשיו היה מחובר ישירות למחשב שלי. לאחרונה קניתי ראוטר Edimax 8 port, חיברתי מצידו האחד את המודם ומצידו השני את אחד המחשבים ושמתי לב שהמהירות ירדה באופן דרסטי (מ-180-200 KBs ל- 5-6KBs). ניסיתי חיבורים עם כל סוג של כבלים (מוצלב ולא מוצלב) אבל זה לא עוזר. (שמעתי שקיימים כבלים שנקראים קוטביים או משהו כזה - כדאי לנסות?) יש לציין שהמודם מוגדר כ-Router. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי בקשר לנושא.

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , אני צריך דגם של נתב אלחוטי טוב שיעבוד גם במחשב שנמצא בממ"ד בלי ניתוקים כל 2-3 דקות . תודה רבה !!!!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. בלוטות' יכול לשמש גם לגלישה באינטרנט אלחוטי למחשבי pc או רק לפלאפונים אוזניות ושאר הגאג'טים? wi-fi עובד רק בתקן של 802.11 או ש wi-fi זה כל סוג של אינטרנט אלחוטי? אם בלוטות' משמש גם לגלישה באינטרנט אז מה ההבדל בינו לבין wi-fi ?

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  17. כתבתי נושא לפני כן על חיבור שני מחשבים ברשת אל-חוטית אך לפי המצב הנוחכי איני צריך נתב כיוון שאפשר פשוט לחבר בעמצאות כבל רשת מוצלב ואופה יש אינטרנט. השאלה שלי היא האם כל מה שאני צריך בישביל מימוש רשת זו זה רק כבל רשת מוצלב , שני מחשבים אם כרטיס רשת בכל אחד מהם, ומודם רשת אחד. ואם אני לא טועה אז החיבור מבוצע כך : מודם רשת לקו, מהמודם רשת כבל למחשב , ומכרטיס הרשת של המחשב כבל רשת מוצלב למחשב השני?

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by V@DIM,

יש לי אינטרנט בזק בנלאומי המודם שלו זה אלקטל שחור 5 נורות, עכשיו יש לי מחשב נייד עם מודם אלחוטי בתוכה, קניתי ראוטר של LEVEL ONE והוא לא בא עם הוראות או תוכנה כלשהי, רציתי לדעת אם יש איזה מדריך שלם איך לחבר את המחשב הגדול ה PC וגם את הנייד דרך הראוטר ושהנייד יהיה עם אינטרנט אלחוטי, חשוב לציין שאני ממש מקווה שמשהו יוכל לעזור לי בזה בהקשר של אנטרנט של בזק בנלאומי, כי משום כשניסיתי לעשות לבד אז זה איכשהו עבד החיבור האלחוטי נוצר והנייד התחבר אליו והכל אבל לא הצלחתי לגלוש בנייד משום מה. תודה לכל העוזרים כל עזרה שתינתן תתקבל בשמחה וברכה. שבוע טוב, ואדים. מצטער על ההקפצה בנושא הקודם, אני מקווה אני לא עובד על שום חוק בזה שאני פותח נושא חדש.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  19. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי רשת ביתית בבית ואני מעונין לקנות לאחד המחשבים כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר גם אותו השאלה שלי האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק בכרטיס רשת לפני שקונים?? והאם יש הבדל בין כרטיס שמתחבר ל USB לבין חיבור ל PCI ישירות??? יש לי נתב של linksys אשמח לקבל עזרה או כול מידע מועיל ואפילו המלצה על דגם מסויים בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  20. Started by yossi_s1,

שלום, קניתי ראוטר אלחוטי 3COM לפי המלצה של הרבה אנשים פה ועכשיו אני מגדיר אותו. אני די מתמצא ואין לי בעיות מיוחדות חוץ מהגדרות האינטרנט. צירפתי תמונה עם ההגדרות הנוכחיות, אני לא מצליח להבין מה לא בסדר, אז מקווה שתעזרו לי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  21. אני מעוניין ליצור רשת בצורה כזאת שבמחשב אחד יהיו שני כרטיסי רשת רגילים(PCI) כשלאחד יהיה מחובר מודם הרשת ולשני יהיה מחובר כבל רשת שיוחבר לכרטיס הרשת של המחשב השני... עכשיו השאלה היא האם הדבר לא יפגע במהירות הרשת של המחשב השני(התלותי) וגם האם אני יכול לחבר את שני המחשבים באמצעות כבל רשת רגיל או שאני צריך כבל רשת מוצלב?מה ההבדל ביניהם בכלל?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. היי, אני יודע שהנושא הזה עלה פה כבר איזה מיליון פעם, אבל יש לי כמה שאלות קטנות: 1. יש לי 2 מחשבים- האחד די ישן והשני חדששש אמור להגיע עוד שבוע.. אני רוצה לשתף בין שניהם אינטרנט בלבד ולא קבצים ותיקיות. כיצד ניתן לבצע את זה? 2. האם אני צריך במחשב החדש לחבר כרטיס רשת נוסף או להשתמש בכרטיס רשת ON BOARD ? (החיבור שלי כיום הוא כבל היוצא מהקיר למודם ( +B-FOCuS router 312 ) משם עובר למפצל שיציאה אחת הולכת לטלפון(של 012 ) והיציאה השנייה הולכת למחשב. ****** = האם החיבור של המחשב הנוסך יהיה איטי עד כדי כך שאצתרך להגדיל את מהירות הגלישה? תודה !!!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  23. יש לי שני מחשבים אחד בקומה ראשונה והשני בקומה שנייה. המחשב שנמצא בקומה השנייה נמצא בתוך ממ"ד שם נמצאים גם המודם והראוטר. האם יש טעם לרשת אלחוטית במקרה כזה של ממ"ד ומפלסים שונים? לא יהיו בעיות ש קליטה? איזה כרטיס רשת כדאי לרכוש ע"מ שיעמוד במשימה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  24. שלום רב. קניתי netstick של חברת סלקום דגם ZTE MF636 רוב הזמן אני נמצא בצבא ואני לא רוצה שאנשים יעלו לי על ה"קו" איך אני חוסם את הגישה לרשת שאנשים אחרים לא יצליחו להפריע לי למהירות גלישה שלי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  25. המצב הוא כזה: שני מחשבים בבית - נייח ישן ונייד חדש, ראוטר DLINK ומודם ADSL שך בזק. יצרתי רשת אלחוטית וכך התחברתי לאינטרנט. עד אתמול הכל עבד מצויין. החל מאתמול בערב לא יכולתי לגלוש לאף אתר למעט גוגל :'( (גוגל עולה מצויין ועושה חיפושים והכל, שאר האינטרנט - אין). חשבתי שאולי יש בעיה לספקית - בזק בינלאומי אבל גם היום הסיפור חזר על עצמו. מחשב אחד עם XP עם FIREFOX ומע' של MCAFEE, המחשב השני עם VISTA עם EXPLORER ומע' הגנה NORTON . בשני המחשבים אותו דבר - רק גוגל עובד ושאר האתרים לא נגישים. כיביתי את חומות האש במחשבים ופתחתי ראוטר לגישה חופשית - לא עזר. כיביתי ראוטר אלחוטי וחיברתי אחד המחשבים ישירות למודם ADSL בחיבור קוי - כל האתרים עולים מצויין, שום בעיה. חזרתי לחיבור אלחוטי - …

• 1 תגובה
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים