רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
1) אם ממחשב (עם IP קבוע ) יחפשו אתר X בגוגל במשך אלפי פעמים ביום ויכנסו אליו. האם זה יקדם את האתר X? 2) אם מכתובות IP שונות יחפשו אתר X בגוגל ויכנסו אליו. האם זה יקדם אותו?
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
תהיתי האם תוכלו להדריך אותי בהגדרת התוכנה להגבלת רוחב הפס? תודה לכל העוזרים!
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי בבית מערכת אלחוטית עם ראוטר של trendnet וכרטיס רשת אלחוטי של אסוס שקיבלתי עם הלוח אם... אז הקטע הוא שזה עושה לי מלא בעיות כל הזמן.. וזה מתנתק לפעמים סתם או אם יש קצת עומס... ובכלל כל הקטע הזה של פורטים שצריכים לפתוח כל שניה משגע אותי.. כי עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להוריד מביטורט ומאימיול... אנשים שמביניפ במחשבים טוב ניסו לפתור את זה כמה פעמים וזה לא עזר.. אז השאלה שלי היא אם אני אחליף את הראוטר לאחד בלי פיירוואל בתוכו לא יהיו את הבעיות האלו (אם קיים ראוטר כזה בכלל) או שזה בגלל שהראוטר והכרטיס רשת אלחוטי במחשב צריך להיות מאותה חברה כמו הראוטר לא יודע לפעמים זו הבעיה... אני גם זוכר פעם מלפני איזה שנתיים שזה עבד קצת אז הראוטר היה קורס אם הייתי מפעיל את …
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום אני מחובר דרך הכבלים בחמש מגה ודרך בזק בנלאומי גם בחמש אני מוריד במהירוד ממש גבוה והכול טוב אבל יש לי בעית פיינגיים אני יודע שזה לא קשור למהירות אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה אולי החלפת המודם של חברת הכבלים למודם מסויים שיודעים שהוא יותר טוב או לעבור חברת חיבור לאינטרנט אני כרגע משחק ב BF2 בפיינגיים 200- 150 יש למשהוא משהוא מה להמליץ?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי יש לי אתר לחץ כאן ואני מנסה להוסיף קבצי להורדה ולא מצליח, מה עושים? תודה
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, אני בן 24 ומעוניין ללמוד את התחום הנ"ל, מישהו שמע עליו? יש הטוענים שזה הדבר החם הבא בתחום המחשבים מה דעתכם בעניין? אשמח לתגובות...
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
היי, בשעה טובה ומוצלחת קיבלתי אתמול נייד שקניתי - LG F1 בבית קיימת רשת אלחוטית דרך ראוטר של אדימקס - BR-6204 הוא עובד מצוין - אחי מחובר אליו עם הנייד שלו אליו וגם חברים שמגיעים עם מחשבים ניידים לפעמים מתחברים אלינו. אני לעומת זאת, לא מצליח. בהתחלה לפני שפירמטתי והתקנתי XP PRO, היה מותקן גרסת HOME בעברית שלא רציתי. בנוסף היו כל מיני תוכנות של LG שלא רציתי ולכן החלטתי שהכי פשוט שאני אפרמט ואתקין איך שאני רוצה.. 'לפני הפירמוט הייתה מותקנת תוכנה של LG - IP OPERATOR שאמורה להגדיר את הרשת האלחוטית ולסייע בהתחברות. התוכנה לא עבדה...קיבלתי שגיאה "limited or no conectivity" ובכך לא יכלתי לגשת אל האינטרנט. גם לאחר הפירמוט דרך האשף של המערכת הפעלה גם לא הצלחתי להתחבר וקיבלתי את אות…
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני מקווה שאני שואל במקום המתאים לזה.. יש לי פ-טופ ומחשב ובשניהם יש WINXP איך אני יכול לחבר בינהם על מנת שאוכל להעביר קבצים אחד לשני תודה
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR6204WLG ועוד 4 מחשבים שמחוברים אליו בצורה חוטית! עכשיו יש לי מחשב אחד ספציפי שלפעמים יש בו אינטרנט ולפעמים לא, שבעוד כל שאר המחשבים האחרים יש אינטרנט. הבעיה היא שאני במחשב הבעייתי רואה שיש חיבור לנתב וגם פינגים שאני שולח מגיעים והכול נראה תקין. רק שאתרים לא עולים. מישהו יכול להגיד לי איפה פה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעייה שהאינטרנט בצורה רנדומלית לפעמיים ניכנס ללאג כזה, שהכל ניתקע ותוך 30-60 שניות חוזר.. זה מאוד מפריע מכיוון שאני משחק במשחקי רשת. לפעמיים הוא גם ניתקע ומיתנתק ואני לא מצליח להתחבר חזרה עד שאני עושה ריסטרט למחשב ולמודם.. (Alcatel שחור 5 נורות) זה לא בעייה בספק למה זה כבר די הרבה זמן ככה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? חשבתי אולי הכבל הוא הבעייה או המפצל של הטלפון שמפצל את הקו טלפון והקו ADSL... תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
זה מחליף ראוטר או מחליף רק כרטיס רשת?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אהלן, יש לי ארבעה מחשבים בבית ולכל אחד מהם מוגדרת כתובת IP סטאטית, אחד מהם קווי ושלושה אלחוטיים. כל פעם שיש הפסקת חשמל (ויהיו הרבה כאלה בתקופה הקרובה) כתובת ה-IP של המחשבים האלחוטיים זזה בספרה אחת קדימה, לדוגמא - לפני הפסקת החשמל: מחשב א' - 192.168.2.101 מחשב ב' - 192.168.2.102 מחשב ג' - 192.168.2.103 אחרי הפסקת החשמל: מחשב א' - 192.168.2.102 מחשב ב' - 192.168.2.103 מחשב ג' - 192.168.2.104 המחשב שמחובר קווית לא סובל מהבעיה הזאת. כמובן שכל פעם שזה קורה נדפקים לי הפורטים הפתוחים, ולהגדיר כל מחשב מחדש לאייפי המקורי שלו זה מעיק בלשון ההמעטה. אני מקווה שזו בעיה מוכרת עם פתרון פשוט... תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
יש לי את המודם השחור SPEED TOUCH HOME של בזק. מתי שקניתי את הראוטר אז אם אני לא טועה שיניתי את ההגדרות של המודם כדי שיוכל לעבור עם הראוטר. ברצוני להחזיר את ההגדרות כך שאוכל לגלוש דרך המודם בלבד ולא דרך ראוטר, כיצד זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום, אני מתכנן להזמין מחשב נייד ונתב ליקסיס WRT54GL. היות ומהירות הגלישה שלי היא לא משהו (1.5 אבל לפעמים קמת איטי), רציתי לדעת אם גלישה דרך מודם מחובר לנתב יאט עוד את המהירות, לפי נסיונכם? כמה שאלות לגבי קביעת IP סטאטי ופיירוול דרך נתב: במידה ואני קובע IP סטאטי צריך לשים את הנתב על DHCP DISABLED לא? לגבי הפיירוול, מוטב להפעיל את זה של הנתב (אבל אפליקציות מסוימות דורשות לבטל את BLOCK ANONYMOUS REQUESTS וכו'...?) או אפשר להסתפק באחד שמותקן על המחשבים, או שניהם? תודה.
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
הבנתי שקיימת אפשרות באינטרנט smile 015 להתחבר לרשת של IPV6 מסויימת, לא כ"כ הבנתי איך זה פועל והייתי רוצה לדעת פרטים נוספים. ניתן להתחבר לזה אם מוסיפים לשם משתמש username%ipv6 ואז אני מגיע לטווח אייפי 213.8 שאף פעם לא גלשתי עליו לפניכן. אז השאלה שלי איך אני משתמש בזה? אני ראיתי בעבר (ויש גם היום) אנשים שהתחברו לשרת מירק של EFNET עם הדבר הזה וזה היה נראה בערך ככה: 5f03::1200::836f:::: עכשיו מעניין אותי איך אני עושה זאת בעצמי... ואיזה אמצעים אני צריך. אני משתמש WINDOWS ואם יש צורך בלינוקס אז אני יכול לנסות להשתמש בשרת לינוקס שלי (fedora - מחובר ל-012) ולהתחבר איתו עם psybnc אשמח לקבל תגובות חכמות.
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם יש טובים ממנו בסכום זה? תודה
-
- 2 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אני לא יודע מה לקנות את זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403099 או זה: http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403084 מה ההבדלים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 658 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחובר לה עם כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX.(אם זה חשוב אז אני יושב בממ"ד עם כבל מעריך של 6 מטר, ככה שהכרטיס מחוץ לממ"ד ותלוי על הקיר והראוטר למעלה) וכן אחרי חמש מטר יש לי מן "מגבר" כזה לUSB עכשיו לאחרונה שמתי לב, שהעוצמת קליטה היא LOW ותמיד הקליטה הייתה על VERY HIGH רציתי לשאול למה זה? דרייברים לא טובים? כרטיס רשת נדפק? ועוד שאלה, יש לי עכשיו כרטיס רשת מהפשוטים האלה של EDIMAX, ויש לי עוד כרטיס edimax mimo הוא מקולקל אבל הוא במסגרת האחריות, רציתי לשאול האם שווה לחבר אותו מאשר לחבר את הכרטיס הפשוט? מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403087 לא מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-
-
אז ככה, רכשתי את הראוטר של ST LAB חיברתי אותו למודם ה terayon שלי ולכרטיס רשת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט. הלכתי לפי ההוראות של ה manual שלו כדי להגדיר אותו אך נתקעתי בשלב שבו מבקשים ממך להכניס לדפדפן אייפי מסוים, הדף פשוט לא עולה... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
היי.. יש לי ראוטר אדימקס ישן יחסית מדגם BR משהו (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809, נראה לי שזה זה) שדווקא סיפק את הצרכים שלי עד היום. לאחרונה עברתי לאינטרנט ברוחב פס של 12 מגה ביט, עם זאת המהירות שהראוטר מספק לי לפי בדיקות היא 6-7 מגה ביט. בחיבור ישיר של המחשב למודם המהירות שלי היא 12 כמו שאמורה להיות. ההשערה שלי היא שהראוטר ישן והאלגוריתם שלו\או הצורה בה הוא פועל לא מאפשרת לו לנתב את כולם לאינטרנט במהירות המצופה. אז קודם כל, אם מישהו מכיר פתרון לבעיה אשמח לדעת ודבר שני אם יש המלצות על ראוטר לא יקר עם יכולת אלחוטית טובה זה יעזור לי מאוד. תודה
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
בלוטות' יכול לשמש גם לגלישה באינטרנט אלחוטי למחשבי pc או רק לפלאפונים אוזניות ושאר הגאג'טים? wi-fi עובד רק בתקן של 802.11 או ש wi-fi זה כל סוג של אינטרנט אלחוטי? אם בלוטות' משמש גם לגלישה באינטרנט אז מה ההבדל בינו לבין wi-fi ?
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
כתבתי נושא לפני כן על חיבור שני מחשבים ברשת אל-חוטית אך לפי המצב הנוחכי איני צריך נתב כיוון שאפשר פשוט לחבר בעמצאות כבל רשת מוצלב ואופה יש אינטרנט. השאלה שלי היא האם כל מה שאני צריך בישביל מימוש רשת זו זה רק כבל רשת מוצלב , שני מחשבים אם כרטיס רשת בכל אחד מהם, ומודם רשת אחד. ואם אני לא טועה אז החיבור מבוצע כך : מודם רשת לקו, מהמודם רשת כבל למחשב , ומכרטיס הרשת של המחשב כבל רשת מוצלב למחשב השני?
-
- 7 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, לפני כמה חודשים רכשתי נתב אלחוטי br-6524n וכרטיס רשת אלחוטי usb של אדימקס. בהתקנה ובהגדרה הראשוניים (עוד לפני שהגדרתי את ההצפנה ושיניתי את השם) הקליטה עפ"י התוכנה שבאה עם הכ. רשת הייתה 90%-95% (!). אחרי שהגדרתי הכל הקליטה ירדה ל-50%-60%. כמובן שזה לא מפריע לגלוש, אבל עדיין.. אין ניצול מקסימלי של הרשת. כמה ששיחקתי עם ההגדרות, הקליטה עדיין נשארה אותו דבר. ניסיתי לשחק עם המיקום של הראוטר, הקליטה השתפרה בקצת (70%). למישהו יש רעיונות?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
אז ככה.. זה יהיה קצת ארוך אבל חשוב. היום חזרתי מבית הספר (פורים - בעע) ושמתי לב שהדף בית בכלל לא עולה בשתי המחשבים אז כיבית את תוכנות השיתןף והוא עלה אבל לאט, לא אהבתי את זה אז ניתקתי את הראוטור וחיברתי את המודם (אלקטל) ישירות אליי למחשב וחשבתי אם כבר אז נבדוק מהירות דרך אינטרנט זהב (אני מחובר אליהם). הקובץ ירד במהירות 60KB/s ולפי הטבלה הזאת : יש לי חבילה של חצי מגה כשבפועל אני מחובר למגה וחצי עם מבצע מ"יס" ישר התעצבנתי והתקשרתי לתמיכה הטכנית, אמרו לבדוק וירוסים אבל בתכלס הכל תקין ואם לא עוזר אז להתקשר לנזק. ותקשרתי לבזק ומה גיליתי ? שמחודש יולי 2004 אני משלם על חצי מגה כמו על מגה וחצי.. הטכנאי שינה למגה וחצי ועכשיו הכל תקין.. אבל לפני שהוא ניתק התחלתי להתעצבן כ…
-
- 4 תגובות
- 657 צפיות
-