רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום, מחשב (של חבר) עם winxp pro sp3 ודפדפן ie7 אינו מתחבר לאינטרנט. בו בזמן outlook xpress ו- skype מתחברים ופועלים. המייל עובר וכך גם קול ותמונה בסקייפ (גירסה 4). העליתי את firefox 3.5.1 אך גם הוא לא מתחבר לאינטרנט . ב- ie7 בנסיון ההתחברות מקבלים הודעה: IE cannot display the webpage. האם מישהו יכול להגדיר לי מה הבעיה וכיצד פותרים אותה ? מודה מראש על התשובוה/ות arie2006
-
- 6 תגובות
- 758 צפיות
-
-
החלטתי לחבר את הנייד שלי עם השולחני. מכיוון שהנייד יעבוד בקצהו השני של הבית(ואין לי כוח להשחיל חוטים בכל מיני חורים בבית), נראה כי הפיתרון הוא רשת ביתית אלחוטית. מכיוון שאינני מתמצא בכלל ברשתות ובאלחוטיות בפרט, מבקש אני מכם המלצות על מערכת שכזו. אין צורך שתהיה מתוחכמת ומרובת פיצ'רים לא שימושיים. הרשת תשמש לשיתוף אינטרנט בלבד. השולחני מחובר לאינטרנט בעזרתו הנדיבה של הנתב alcatel speed touch home המחובר דרך כרטיס רשת פשוט. אין לי מושג אם תצטרכו עוד פרטים, אז אם כן רק תאמרו ואספקם מייד. תודה רבה לעוזרים, יוני.
-
- 1 תגובה
- 647 צפיות
-
-
חשבתי אולי לעשות בתוך המייל שלי בYAHOO סיפרית גיבוי. ולשים שם כל מיני קבצים. ומאחר שהמייל אונו מוגבל במקום, התוכנית שלי מעולה. השאלה, איך אפשר לעלות למייל קבצים? לשלוח מייל לעצמי זה באסה, כי אפשר לשלוח מיילים בגודל של 10MB וזה כלום. יש הצעות? תודה.
-
- 7 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לחבר שלי ראוטר 1025W הציעו לו לשדרג ל ASUS 6046 ROUTER או SIMENS SC2141 או ECI ... שווה לו לשדרג ? http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/Bezeq/internet/support/
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מחשב אחד אצלי מחובר לאינטרנט דרך מודם USB... אל המחשב חיברתי כרטיס PCI של רשת כדי לחבר כבל בין הכרטיס הזה לכרטיס המובנה על הלוח אם של המחשב השני. המחשב השני מראה שהוא מחובר ב 100MPS משהו כזה, והאינטרנט לא עולה, כלומר לא עולה אתרים לא כלום... במחשב שיש בו את האינטרנט ואת הכרטיס רשת, רשום שיתכן ויש הגבלות על החיבור ואז נכנסתי לשם ויש שם לשונית של תמיכה נכנסתי, ולחצתי על תיקון אי פי- לא עזר. מישהו יכול לעזור לי?
-
- 2 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, יש לי hotbox בבית חיבור בתשתית כבלים ללא חייגן mpls כפי שהבנתי הפונקציה של האלחוטי ב hotbox אינה פעילה אלא אם אני מצטרף לשירות בתשלום חודשי. מכיוון שאיני מעוניין בזאת אך עדין מעוניין שיהיה לי חיבור אלחוטי אני זקוק לעזרתכם במציאת ראוטר אלחוטי שאוכל לחברו ל hotbox כך שאוכל לגלוש באלחוטי. אסתפק במשהו בסיסי שניתן למצוא בחנויות הנפוצות. תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הראוטר הזה ויש לי כמה שאלות לגביו אני מחובר לכבלים ורציתי לדעת אם הוא תומך בחייגן L2TP של הכבלים? והאם הוא תומך בחיבורים רבים של תוכנות p2p כמו אימיול וביטורנט ? תודה
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
איך אפשר לשלוט על מחשב שנמצא מאחורי ראוטר אני משתמש ב VNC וב MSTSC אבל אני פתוח גם לתוכנות אחרות... חינמיות יתקבלו בברכה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX ומודם B FOCUS (אלה בשרת.. אני קליינט מחובר עם סוויץ) א ני רוצה לפתוח פורטים לאימיול, האם הורדת הV מהפרוטקס עושה את זה? אם לא, אני יכול לפתוח אותם מהמחשב שלי פה ולא מהשרת? כי הוא מרוחק... ועוד משהו.. הוא מבקש אייפי בפתיחת פורטים.. מה לשים לו שם? איך אני מגלה את זה מה מהמחשב שלי. נו לענות על כל השאלות, הם כולם חשובות ותשובה של אחת לא תעזור לי אם אין את השנייה... תודה.
-
- 4 תגובות
- 813 צפיות
-
-
חברי הפורום הנכבדים שלום רב. לפני מספר חודשים עברו לאינטרנט המהיר של HOT במהירות 3 מגה. בהתחלה הכל היה בסדר והמהירות גלישה וההורדה היו יותר גבוהות (עברנו מADSL 750 קילובייט). אבל עכשיו מהירות ההורדה ירדה מאוד, וכרגע המהירות הכי גבוהה שהוא מוריד עליה זה ממוצע של 90kb/s. עשיתי בדיקה בספיד טסט.נט, והתוצאות הפתיעו אותי מאוד. Download 765 kb/s Upload 155 kb/s דיברנו עם HOT ודיברנו עם אינטרנט זהב, והתשובות היו זהות - הבעיה לא אצלנו. האינטרנט מחובר לראוטר אדימקס 6216Mg. אני כבר לא יודע מה לעשות, אבל יש חשד שהבעייה קשורה לראוטר. ניסיתי להתחבר לאינטרנט בחיבור ישיר למחשב נייד, אבל משום מה האינטרנט לא עובד בחיבור ישיר, אלא רק בחיבור לראוטר, ככה שאיני יכול לקבוע האם הראוטר בעייתי. א…
-
- 3 תגובות
- 704 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום, קראתי בכמה מקומות שאם כבר קונים מחשב נייד עם תמיכה ב WI-FI עדיף לקנות את ה G אבל השאלה שלי היא כזו, ה G מגיע ל 54 KBPS ו B ל 11. גם 11 מגה ביט לשניה הם פי כמה וכמה יותר ממה שהטכנולוגיה היום מספקת לנו וגם תספק בשנים הקרובות (11 מגה ביט = 1.4 מגה בייט שזה פי 20 מהמהירות הממוצעת היום באינטרנט בארץ) לכן למה בעצם חשוב לי לשקול לקנות WI-FI שתומך בתקן G?
-
- 4 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום קראתי שניתן להתחבר דרך שרת לאתרים בארה"ב שנותנים לצפות רק לתושבי ארה"ב בסרטים קישור לכך ניתן לקרוא כאן : http://www.nrg.co.il/online/16/ART2/229/012.html?hp=16&cat=1924&loc=110 השאלה איך אני עושה זאת בפועל לא הבנתי את ההוראות לכתיבה והשינויים בראוטר DLINK שיש לי הנה שרת שפתחתי בו חשבון אבל לא מבין איך לקנפג את הראוטר ? http://www.packetix.net/en/vpn/admin/user.aspx
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היי חבר'ה, בקומה העליונה בבית נמצא המודם והנתב. הנתב מפצל אינטרנט קוי שרץ ל 2 מחשבים באותה קומה, וקו אחד ארוך למרתף המופרד בלא מעט קירות מהנקודה של המודם והנתב - כלומר ה WIFI לא מגיע בשום אופן לאזור. במרתף האינטרנט הקוי מתחבר למחשב נייח. אני רוצה במרתף לפצל את האינטרנט באיזשהי צורה ככה שיהיה לי שם גם אינטרנט קווי וגם WIFI כדי להתחבר עם לפטופ כשבאים אנשים. הבנתי שאני לא יכול פשוט לקנות נתב ולחבר אליו את הכבל אינטרנט שמגיע מהנתב בקומה העליונה. מה עושים? תודה, שרון
-
- 12 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי בבית תשתית של HOT במהירות של 100MB הכולל ראוטר Hot Box. ספק האינטרנט 012. מערכת אזעקה של RISCO מחוברת ב WiFi . יש לי תופעה של התנתקות של התקשורת לאפליקציה של האזעקה. התופעה מתרחשת כל כמה ימים. מה שמסדר את הבעיה זה כיבוי החשמל לרכיב ה WiFi של מערכת האזעקה, והפעלתו מחדש.התקשורת לאפליקציה מסתדרת לכמה ימים. יש לציין שהכל פעל באופן תקין לפני שהוט שדרגו לי את מהירות הגלישה (כאשר הייתי עם ראוטר אחר של HOT ומהירות הגלישה היתה 30MB). טכנאי האזעקות אמר לי שיתכן ואני צריך כתובת IP קבועה? אשמח לקבל עצה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש ראוטר שיאפשר חיבור לאינטרנט דרך דור 4 \ LTE האם חוץ מ: tplink Archer MR200 אין לי אפשרויות אחרות בארץ בטווח המחירים ההגיוני? (500 ש"ח גג) ?
-
- 3 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הגדרתי בשני מחשבים שיתוף ברשת (לא עזר לא רואה אחד את השני), עכשיו איך מסירים את זה? > שני המערכות הן WINXP
-
- 4 תגובות
- 795 צפיות
-
-
אבאל'ה עשה את זה היום וזה אמור להתעדכן תוך 24 שעות. כמה Download וכמה Upload אני אמור לקבל?
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
קניתי מחשב נייח חדש ואני רוצה לחבר לו כרטיס רשת אלחוטי חשבתי לקנות את זה http://ksp.co.il/hmain.php?uin=11008 אם אני יחבר את זה למחשב יהיה לי אינטרנט או שזה רק אנטנה ואני צריך עוד משהו ?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. לאחרונה התקנתי רשת ביתית ובה מחשב נייח שמחובר בכבל רשת לראוטר ומחשב נייד המחובר לרשת ב-WIFI. למחשב הנייח מחוברת ב-USB מדפסת ליזר (BROTHER) אותה הגדרתי דרך מערכת ההפעלה של המחשב (VISTA) כמדפסת משותפת - אגב ברירת המחדל מחייבת סיסמא, לא ברור לי למה ואיך משנים זאת. בחיפוש המדפסת במחשב הנייד (WIN XP) בחיפוש המדפסת באשף המדפסות הוא מבקש ממני יוזר וסיסמא על מנת להכנס למחשב הנייח. והשאלה: איזה יוזר וססמא הוא מבקש?? אין לי סיסמא ליוזר שלי במחשב הנייח. ניסיתי את כל סוגי היוזרים והסיסמאות שהיו לי אי פעם וכמובן שליתר ביטחון גם את שת המחשב הנייד. נגמרו לי הרעיונות ואשמח לסיוע. דרך אגב המחשב הנייד מחובר לרשת ופועל היטב - כך שלא מדובר בסיסמת הרשת (אם כי גם את זה כמובן ניסית…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס רשת DWA-140 התקנתי את הדרייברים ובחלון ההתחברות אני רואה את הרשת שלי, שאני לוחץ connect אני מקיש את הסיסמה ואז OK ולא קורה כלום, גם שאני לוחץ activate לא קורה כלום מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
אני נוסע עוד מאת לדודים שלי ואני רוצה לקחת את המחשב הנייד שלי עכשיו לי בבית יש רשת אלחוטית ואני מחבר את זה ככה אבל לדודים שלי יש מודם רגיל עם מחוברים עם מודם ל 012 ואין להם אלחוטי איך אני יכול להתחבר שם לאינטרנט ? עזרה בבקשה !!?!? תודה לכול העוזרים!! אני ממש צריך את העזרה שלכם [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום לכולם. רכשתי דומיין בגו-דאדי (נקרא לו bla.com) ואני מעוניין לבצע הפנייה של כל לינק בדומיין שלי לעמוד אחד חוץ ממספר לינקים ספציפיים שיופנו לעמודים אחרים. כלומר: כתובות ספציפיות כמו bla.com\help bla.com\contact bla.com\home יופנו לעמודים הרלוונטים שלהם אבל כתובת bla.com\sdfghsdfhg כתובת bla.com\kaufvg3be כתובת bla.com\hiu9lftmx35 וכל כתובת אחרת (במידה ומישהו מנסה לנחש כתובת) חוץ מהלינקים הספציפיים יופנו לאותה כתובת bla.com\default איך עושים את זה? אשמח לצעדי פעולה באתר של גו דאדי אם מישהו מכיר אבל גם שיטה גנרית תעזור (אני כבר אנסה לחפש את האופציה באתר של גו דאדי). יש לי אפשרות גם…
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אתמול עשיתי פורמט ועכשיו שאני בא להתקין את החייגן אני נוכח לדעת ששכחתי בעיקרון איך עושים את זה :'( אני בבזק בינלאומי וחסרה לי גם התוספת הזאת שמוסיפים לשם משתמש כשמתחברים לחייגן, אני מאמין שאלה שמחוברים דרך בזק בינלאומי יבינו על מה אני מדבר. תודה לכולם.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש פינג תקין. כל הנורות שצריכות לדלוק דולקות ויותר מזה, מודם usb ישן מצליח להתחבר לאינטרנט
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-