עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. התקנתי ויסטה הכל עבד טוב ויפה עד שפתאום אני גולש באינטרנט כמו צב ומוריד בקצב של 30K מתוך 250K אני משתגע התקשרתי לתמיכה ואין להם פתרון בשבילי מישהו יכול לעזור ? אין SPYWARE והכל בסדר במחשב...

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  2. שלום רב. קניתי netstick של חברת סלקום דגם ZTE MF636 רוב הזמן אני נמצא בצבא ואני לא רוצה שאנשים יעלו לי על ה"קו" איך אני חוסם את הגישה לרשת שאנשים אחרים לא יצליחו להפריע לי למהירות גלישה שלי. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  3. שלום, אני וחבר שלי עומדים לקנות דומין, רק נשאר לנו לסגור פרטים וזהו. עכשיו עלו בי כמה שאלות וחשבתי לשאול אותם מכיוון שאני אקבל הרבה יותר תגובות ואתם גם יותר אוביקטיבים. בקיצור, נגיד ואני מזמין דומין מאיזו חברה (זה דומיין ישראלי) והחברה נסגרת אחרי שנה אז מה אני עושה עם הדומין? איך אני יכול לנהל אותו? (לפתוח סאב דומינים וכ'ו) בקיצור, תספרו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי לא להדפק, תודה לכם

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  4. שלום אני פונה לאתר אורט ומקבל בראוטר 2006/02/26 23:48:17 : Blocked access attempt : TCP from 62.189.XXX.XXX:80 to 199.203.XX.XX:5259 2006/02/26 23:54:14 : Blocked access attempt : TCP from 66.249.XX.XX:80 to 199.203.XX.XX:3574 אבל בראוטר אני מאפשר TCP אז מה עושים? תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  5. Started by magadi,

אז ככה יש לי בבית 2 מחשבים ואינטרנט של מגה וחצי בכבלים היה לי עוד לא מזמן ראוטר רגיל(קווי) ששבק חיים.. עכשיו אני מנסה להתחבר דרך כבלים וזה ממש לא נוח השאלה השאלה שלי האם אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים ולחבר את שני המחשבים לרשת בעזרתם? או שחייב לקנות ראוטר אלחוטי?(שעולה לא מעט) במידה וכן האם 2 כרטיסי הרשת האלה http://www.lamir.co.il/product.asp?product=2340 יעזרו לי? או שכדאי לי לקנות משהו אחר? דרך אגב איך אני יחבר את המודם לאחד המחשבים האם אפשרי לקנות למודם כרטיס רשת אלחוטי מיוחד או שאני יצתרך כבל רשת רגיל לראוטר?(שזה לא ממש רציני כי הראוטר ממש ליד אחד המחשבים) דרך אגב האם זה ממש משמעותי רשת אלחוטית דרך כרטיסי רשת? או שעדיף ראוטר שעולה דיי יקר? מה הבדל בשניהם? כי שהיה …

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  6. שלום רב, למיטב הבנתי, חבילת גיימר מתעדפת אותך ובתאוריה אמורה להביא למצב של זמן תגובה מהיר. ברשותי חבלית 12 מגה בהוט ונטנויז'ן. אני מרבה לשחק במשחקי רשת ואשמח לדעת האם חבילת גיימר אופציונלית בנטויזיון. פינגים בשרתים אירופאים נעים מ100 ל200, האם חבילה כזאת קיימת, ואם כן, האם יש שינוי משמעותי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  7. Started by w7_znay,

שלום , קונים לי מחשב חדש עוד שבוע . אני רוצה שהיה גם בוא אינטרנט ועכשיו אני צריך שהיה רשת חוטית בין המחשב החדש שלי למחשב שיש בוא אינטרנט . אז אני רוצה שתיבנו לי מפרט (חחח ) לאיזה דברים צריכים לרשת (עדיף את החלקים היותר זולים .) תודה .

• 3 תגובות
    • 623 צפיות
  8. Started by Xilver,

אתמול חיברתי את המחשב השני שלי לאינטרנט בעזרת הראוטר RTA1025W. האינטרנט עובד כרגיל בינתיים והכל טוב, רק שבתוכנת השיתוף SababaDC אין אפשרות לבצע חיפוש. עשיתי את המדריך של Port Forwarding כאן: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dynalink/RTA1025W/SababaDC.htm וזה עדיין לא עובד. כשאני בודק את הפורטים זה רושם לי ERROR... מה כבר נשאר לעשות? עריכה: עכשיו רק המחשב שמחובר לראוטר על ידי כבל מצליח לחפש. כי רק בו ביצעתי את מה שרשום באתר. מה אני עושה עם המחשב השני? לעשות בו גם את אותו הדבר? לשנות פורטים במחשב השני? עריכה 2: מרוב השאלות ששאלתי (את עצמי כי אף אחד לא ענה), הצלחתי בסופו של דבר לפתור את זה, ככה שאפשר להגיד שהנושא באמת עזר במשהו. תודה ואפשר לנעול:]

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  9. שלום לכולם אני חדש פה אני הייתי רותה שתעזרו לי לשלב את מצלמת האינטרנט שלי באתר שאני בונה ואיך אני עושה שיראו באתר שלי מה שמצלמת הטינטרנט שלי רואה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  10. Started by vid170,

מה הם האופציות שלי לשיתוף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים (מרוחקים) ?

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  11. Started by hararim,

מהי הדרך המומלצת להעברת קבצים בין המחשבים? וכמובן אם תוכלו להסביר לי כיצד מבצעים את העיניין או להפנות אותי למדריך

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  12. the topic says everything i have a problem while someone is using the webcam on one computer it causes me lags awhile ago it didnt lag me and now it does again.. is there any way to fix it? or to limit the bandwith of the computer with the webcam so it wont lag my internet? thanks.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  13. Started by tzolerguy,

יש לי חיבור דרך HOT וברק כדי להתחבר אני צריך להפעיל את התוכנה של ברק ולהתחבר דרך החייגן שלהם האם יש אפשרות לעשות שווינדוס יפעיל את החייגן ויתחבר בהפעלה?

14. Started by sagini,

ערב טוב. הבעיה היא כזו: בצמוד לבית ישנו המשרד. גם בבית וגם במשרד יש נקודה של בזק עם אינטרנט. המחשב שבמשרד עובד בצורה קווית, מחובר לראוטר. המחשב שבבית לא קולט את הראוטר. מה שכן - הוא נמצא בסמוך לנקודה של בזק. אז השאלה שלי היא כזו: באיזה מכשיר עלי להשתמש על מנת לאפשר חיבור ישיר של המחשב (בבית, שלא קולט את הראוטר) לנקודה של בזק? חשוב לציין - שום מכשיר קצה (AP וכדומה) לא עזר בזה. בשום מקרה אין קליטה של הרשת במחשב בבית - לכן מה שאני צריך זה מכשיר שיאפשר חיבור ישיר בין המחשב לבין הנקודה של בזק. ואני אדגיש: הראוטר מחובר במשרד וכך זה ישאר מכיוון שעובדים במשרד מספר לפטופים באופן אלחוטי. אני מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי כמו שצריך, ואני מאוד מאוד מודה למי שידע לעזור לי. שבוע טוב כ…

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  15. Started by cobmetal,

שלום יש לי לפטופ שמחובר לראוטר אלחוטי , קורה לי הרבה פעמים שכאשר אני מנסה להכנס לאתר מסוים , אני מקבל THE PAGE CANNOT BE DISPLAYED , ורק לאחר שאני עושה מספר פעמים "רענן" F5 , רק אז העמוד עולה . תודה !

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  16. אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  17. כשאני פותח שידורי טלויזיה כמו למשל כתבות ערוץ 2 ב YNET אז אני רואה את זה ב16 צבעים כמו במחשב משנת 1987 . אולי יש איזו תוכנה שצריך להתקין ?

• 0 תגובות
    • 623 צפיות
  18. Started by MrMale,

היי, אתמול התקנתי רשת אלחוטית בעזרת ראוטר TP-LINK (ואין שום בעיות, קראתי כמה ביקורות לא מעודות על החברה, אבל ממה שחוויות בנתיים ראוטר איכותי, אפילו שזה יום ), הרשת היא בין שני מחשבים שולחניים, שניהם פועלים בסדר, אבל יש לי כמה שאלות בנושא האבטחה של כל הרשת האלחוטית: קודם כל, ראיתי שלכמה מהדיירים בבניין או קרוב לבניין יש גם רשת אלחוטית, האם יש סיכוי שמישהו יוכל לעלות על הקו שלי וגלוש על חשבון הפס רוחב שלי, "האינטרנט שלי", אם זה יותר מובן? וגם- איך אני יכול לקבוע שהרשת הזו תכלול רק את שני המחשבים בביתי , כך שמחשבים אחרים של דיירים אחרים לא יוכלו להתחבר לרשת שלי בלי שאני אדע, ואולי גם יפרצו אל אחד המחשבים... הרי כמו שאני משתמש במחשב השני (זה שלא מחובר לאינטרנט באופן ישי…

• 2 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by AcidBurn10,

שלום לכולם , אני צריך דגם של נתב אלחוטי טוב שיעבוד גם במחשב שנמצא בממ"ד בלי ניתוקים כל 2-3 דקות . תודה רבה !!!!

• 1 תגובה
    • 623 צפיות
  20. שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחובר לה עם כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX.(אם זה חשוב אז אני יושב בממ"ד עם כבל מעריך של 6 מטר, ככה שהכרטיס מחוץ לממ"ד ותלוי על הקיר והראוטר למעלה) וכן אחרי חמש מטר יש לי מן "מגבר" כזה לUSB עכשיו לאחרונה שמתי לב, שהעוצמת קליטה היא LOW ותמיד הקליטה הייתה על VERY HIGH רציתי לשאול למה זה? דרייברים לא טובים? כרטיס רשת נדפק? ועוד שאלה, יש לי עכשיו כרטיס רשת מהפשוטים האלה של EDIMAX, ויש לי עוד כרטיס edimax mimo הוא מקולקל אבל הוא במסגרת האחריות, רציתי לשאול האם שווה לחבר אותו מאשר לחבר את הכרטיס הפשוט? מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403087 לא מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  21. שלום, אז ככה, עשיתי רשת בין 2 מחשבים בידיוק כמו שכתוב במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm הכל טוב ויפה, באמת אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים ומשתף ביניהם מדפסת. אך יש לי 2 בעיות. 1. באחד המחשבים(בלי החיבור לאינטרנט) יש נורטון אנטי וירוס(מקורי אם זה משנה) והפייר וול שלו לא מאפשר את הרשת, אם אני סוגר את הפייר וול הכל עובד. מישהו יודע אולי אילו פורטים אני צריך לפתוח בשביל הרשת?(שוב, הרשת היא בידיוק אותה הרשת כמו שצירפתי קישור למדריך). 2. הבעיה השניה היא, שכאמור רק מחשב אחד מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר את השני(לצורך עידכון ווינדאוס ולעשות עידכון לאנטי וירוס), מצאתי עוד מדריך באותו האתר במיוחד בשביל זה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.h…

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  22. האם אפשר ב- outlook express של Xפ ו- microsoft mail משני מחשבים שונים ברשת להשתמש באותו קובץ mail על מנת שמיילים נכנסים ניתן יהיה לראות בשני המחשבים

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  23. Started by david86,

חברת הוט צריכה להביא לי מודם איזה חברה אתם ממלצים לי מוטרולה השחורה טריון טומסון

• 3 תגובות
    • 622 צפיות
  24. Started by x-pac,

כל פעם אחרי שאני מפרמט את המחשב אני לא יודע איך מתחברים לאינטרנט אז אני מתקשר netvision והם אומרים לי איך עושים את זה היתי רוצה שתגידו ליח איך עושים את זה כי נימאס לי להתקשר אליהם כל פעם מחדש

• 2 תגובות
    • 622 צפיות
  25. Started by hellyeahmofo,

אני יודע שיש כמה , אבל יש אחת מפורסמת

• 1 תגובה
    • 622 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.