עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by guyishai,

שלום, יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית, שבה שלושת המחשבים מחוברים ל-hub, ודרכו למודם כבלים ולאינטרנט. גיליתי שלא משנה מה אעשה (אכבה ואדליק את המודם, אנסה לעשות renew ל-ipconfig), שני מחשבים מקבלים כתובת IP ברשת IP אחת, והשלישי מקבל כתובת IP ברשת IP אחרת, מה שלא מאפשר לי לחבר את שלושתם ברשת מקומית רגילה. כיצד אוכל לקבל בשלושת המחשבים כתובות IP באותה רשת IP? דגם המודם הוא Motorola SUFRboard SB4200i, מערכת ההפעלה בכל המחשבים WinXP Home. תודה מראש, גיא.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  2. Started by xenocide,

אני מנסה להעלות תמונות לאיזה אתר ואני מקבל תמיד את השגיאה הזאת: אגב, זה מופיע גם כשאני מנסה לפתוח תמונות באתר. למישהו יש מושג?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  3. האם יש אפשרות להחליף את המודם של חברת הכבלים למודם אחר שקונים בחנויות? כאשר התקשרתי לתמיכה הטכנית של הכבלים ורציתי להחליף במודם אחר שיש לי בבית הם אמרו שזה בלתי אפשרי כי אז החבילה שלי תשתנה לפי החבילה שמוגדרת למודם השני, האם זה נכון?

4. Started by skp333,

שלום היום חיברתי ראוטר אידימקס אלחוטי ואני משום מה לא יכול להתחבר למסנג'ר הודעת שגיאה 80048820 ו- 80048412 עם אימיול אין לי בעיות וגם לא עם ICQ תודה .

5. מאחר ואינני מכיר כ"כ כך את עולם הרשתות האלחוטיות ונתקלתי בבעיה לוגיסטית, אשמח אם מישהו שמבין יוכל לעזור לי ולידע אותי אם יש איזושהי חומרה (ומהי) שיכולה לפתור לי את הבעיה. לגבי הבעיה עצמה, אני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (Edimax mimo pci) לאינטרנט האלחוטי במרכז העיר ירושלים, לשם כך עלי להרים את המחשב לאדן החלון.. לא הפיתרון האידאלי, ברצוני לקנות חומרה שאוכל לשים על אדן החלון במקום המחשב כך שתהווה ממסר בין האינטרנט האלחוטי של מרכז העיר (בחינם..) לבין המחשב בחדר. שאלתי היא: א. מה החומרה הכי פשוטה שיכולה לעשות זאת (חומרה יעודית לעניין ספציפי זה). ב. האם יש נתב שיכול לעשות זאת בנוסף להיותו נתב (לפי מיטב ידיעתי הדלה נתבים מספקים אינטרנט מחיבור קוי ולא אלחוטי) כך שאכול לשד…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by amirn,

הי, יש לי שני מחשבים ( XP SP1) שמחוברים בכבל ב- ICS (לפי המדריך באתר) שיתוף קבצים עובד לשני הכיוונים, אבל במחשב הלקוח אני לא יכול לגלוש באינטרנט (או לעשות כל פעולה שקשורה לאינטרנט) על המחשב השרת מותקן ZONE ALARM וקינפגתי אותו להוסיף ל-TRUSTED את ה-IP של המחשב לקוח רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. יש לי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחטי מובנה אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם הראוטר שלי לינקסיס WRT54G אבל הכרטיס רשת במחשב הנייד מופיע כלא מחובר. יש עליו איקס מה הסיבות לזה? להתקין מחדש את הדרייבר יכול לעזור?

8. יש לי שני מחשבים אחד שלי ואחד של אח שלי בחדר צמוד בשלי יש אינטרנט ובשלו אנו רוצים אינטרנט המחשב שלי בקרוב יעבור אליו אז זה יעמוד באינטרנט והכלל מה הפתרון הכי זול לעניין ומה צריך להגיד לחברת אינטרנט תסיברו לי הכל בבקשה

• 4 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by MrMale,

היי, אתמול התקנתי רשת אלחוטית בעזרת ראוטר TP-LINK (ואין שום בעיות, קראתי כמה ביקורות לא מעודות על החברה, אבל ממה שחוויות בנתיים ראוטר איכותי, אפילו שזה יום ), הרשת היא בין שני מחשבים שולחניים, שניהם פועלים בסדר, אבל יש לי כמה שאלות בנושא האבטחה של כל הרשת האלחוטית: קודם כל, ראיתי שלכמה מהדיירים בבניין או קרוב לבניין יש גם רשת אלחוטית, האם יש סיכוי שמישהו יוכל לעלות על הקו שלי וגלוש על חשבון הפס רוחב שלי, "האינטרנט שלי", אם זה יותר מובן? וגם- איך אני יכול לקבוע שהרשת הזו תכלול רק את שני המחשבים בביתי , כך שמחשבים אחרים של דיירים אחרים לא יוכלו להתחבר לרשת שלי בלי שאני אדע, ואולי גם יפרצו אל אחד המחשבים... הרי כמו שאני משתמש במחשב השני (זה שלא מחובר לאינטרנט באופן ישי…

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  10. Started by pyro_man,

רציתי לדעת מה צריך בשביל להתקין רשת אל חוטית??? (כמובן חוץ מהרשת עצמה) הצעות למכירים סבירים לרשתות כאלה עכשיו יש לי אניטרנט של 012 נט עם מודם אלקטל SPEED TOUCH מהירות אינטרנט 750 והשאלה הכי חשובה האם הרשת תוכל ליצור קשר אל חוטי כאשר כשאחד מהמחשבים נמצא בתוך חדר אטום.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  11. Started by AdiR^SiNaI,

מזה שרת web? מזה שרת fax? ושאלה לדעת האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים(data base) זה שרת שמתכנתים עובדים עליו כול קבוצה של אנשים עובדים על משהו אחד ובסוף משתפים את כולם ויוצרים משהו אחד דוגמא:פלאפון,קבוצה של אנשים עובדים על תמונות וקבוצה אחרת צלילים או דוגמא:במחשב קבוצה של אנשים עובדים על מעבד וחלק על זיכרונות וחלק על כרטיסי מסך ובסוף הם יוצרים תוצאה סופית האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים? ולגבי בסיס נתונים זה (SQL)? מזה domain?

12. Started by AdiR^SiNaI,

HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  13. כנזכר בכותרת. מחיר ודגם מדויק אם אפשר תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  14. שלום רב אני כבר שנים מנוי של אינטרנט זהב וכבר נמאס לי מהתקלות שלהם במיוחד הבעיות של האיטיות בזמן האחרון... אני חושב לעבור ל013 ברק האם כדאי ? ואני כרגע בחבילה של 2 מגה ואני משלם 120 שקל לספק+בזק אני מעוניין בחבילה עם upload משופר יש הצעות ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  15. אוקי כולם עשיתי את המדריך לתקשרות ICS וחבירתי בין שני מחשבים ככה מודם --> כבל רשת רגיל ---> מחשב של אחי עם 2 כרטיסי רשת אחד למודם אחד לי ---> כבל רשת מוצלב -----> המחשב שלי עכשיו עבדתי לפי המדריך שיתפתי את ה dilar ושמתי עליו ת firewall של ה xp עכשיו על ה local area conicton כלומר הכרטיס רשת OB שמחבר בין המשחב למודם גם שמתי עליו firewall של xp וה local area conitcon כלומר הכרטיס רשת pci ששמתי שמחבר בין המחשב שלי למחשב של אחי וגם עליו שמתי firewall של xp עכשיו אצלי יש firewall של ה nforce 3 250gb שעובד ובכול זאת שמתי על ה local area conitocn עוד firewall של ה xp קיצר בוא נתחיל מזה שאני רוצה לדעת האם אפשר לפרוץ אלי בגלל השיתופים ? ואיזה firwalls אני יכול לסג…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  16. אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת. התקנתי בשניהם כרטיס רשת (במחשב שמתחבר לאינטרנט יש לי אחד o/b, והוספתי אחד נוסף, ובמחשב השני לא היה כלל ולכן הוספתי גם לו. הדבר המוזר מתחיל בזה שמע' ההפעלה בשני המחשבים מזהה את שני הכרטיסים, אבל הלד לא נדלק באף אחד מהם... ובחיבור כבל מוצלב (ניסיתי שניים..) אני מקבל את האייקון למטה שכבל הרשת מנותק. מישהו יודע למה אין בעיית חומרה אבל הלדים לא נדלקים? אולי הבעיה רק בכבל המוצלב...??? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  17. האם אפשר לשתף את הפרוגרם פיילס ואיך? ואיך אני קובע לשתף גם את כל התתי תיקיות כי לא בהכל הוא נותן..?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  18. Started by Bug,

אז ככה, רכשתי את הראוטר של ST LAB חיברתי אותו למודם ה terayon שלי ולכרטיס רשת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט. הלכתי לפי ההוראות של ה manual שלו כדי להגדיר אותו אך נתקעתי בשלב שבו מבקשים ממך להכניס לדפדפן אייפי מסוים, הדף פשוט לא עולה... מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  19. Started by Anas-Nanas,

שלום אני צריך שרת לאיכסון קצר, בערך יום. הבעיה שהקובץ שוקל בערך 280 מגה... אם למישהו יש המלצה על שרת שכזה, אני אודה לו אם הוא יוכל לכתוב. בתודה ניר

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  20. שלום, אני וחבר שלי עומדים לקנות דומין, רק נשאר לנו לסגור פרטים וזהו. עכשיו עלו בי כמה שאלות וחשבתי לשאול אותם מכיוון שאני אקבל הרבה יותר תגובות ואתם גם יותר אוביקטיבים. בקיצור, נגיד ואני מזמין דומין מאיזו חברה (זה דומיין ישראלי) והחברה נסגרת אחרי שנה אז מה אני עושה עם הדומין? איך אני יכול לנהל אותו? (לפתוח סאב דומינים וכ'ו) בקיצור, תספרו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי לא להדפק, תודה לכם

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  21. Started by גור,

כאשר אני ניכנסלאתרים לרוב אתרי צפיית סרטים האתר עולה לי כך למה זה כך

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by avihayar,

שלום לכולם, אני בטוח שבמשך כל הזמן בשנים האחרונות אנחנו נקלעים לפעמים לתופעה מעניינת שהיא: אי יכולת השתתפות באתרים אמריקאיים.... נשמע קצת מצחיק לא?.... בכל אופן תמיד הייתה את הבעיה הנ"ל והיה צריך לעשות " קומבינות " כדי להצטרף אליהם... הייתי שמח מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להאיר את עיני ויגלה לי: אם אני נמצא בארץ ואני רוצה להתחבר למשל באתר כמו הפוקר העוולמי WPT לצורך העניין ואני לא יכול, האם מישהו יכול להסביר לי איך אני עוקף דבר כזה??? אשמח מאוד לקבל הצעות ועזרה בנושא.. בתודה אביחי

23. Started by yuval48,

אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  24. שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 604 צפיות

דיונים חדשים בפורומים