רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
טוב לפני כמה ימים קיבלתי ראוטר ומתאם מבזק התקנתי אותו והכל בסדר פתחתי איתו פורטים והיה מזהה גבוה אבל הKAD לא עבד אחרי זה עשיתי עידכון לוינדוס שלי ואכשיו יש לי SP2 ומאז יש לי מזהה נמוך והKAD עדין לא עובד חשבתי שזה בגלל חומת האש ולא מה זה יכול להיות הייתי שמח מאוד עם תסבירו לי למה הKAD לא עובד ולמה יש מזהה נמוך תודה
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
ראשית מדובר במכונות הוירטואליות אחרי התקנת טרמינל לנסיון ל-120 יום אי אפשר להתחבר לשרת מרחוק אפילו לא אדמיניסטרטור (כמובן שהוספתי את המשתמשים הרצויים לקבוצה remote desktop users הן ב-dc והן בקבוצה הלוקאלית של הטרמינל) להלן השגיאה מצורף קובץ [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחרונה אני שוקל לקנות SQUEEZBOX (וכנראה שאני הולך לקנות ), ואני צריך נתב שיוכל לעמוד בעומס התקציב הוא איך לומר "תקציבי" :-\... עד 250 ש"ח (הרבה הוצאות בתקופה האחרונה) יש לי שני מחשבים בבית: 1.נייד, שיחובר ב-WIFI 2.נייח, שיוחבר ב-RJ45 + 3.פלייסטיישן 2 (שכנראה יחובר דרך ה-BRIDGE של ה-SQUEEZBOX) למשחקים ברשת (פחות חשוב) אני מחובר דרך 013 וכבלים, ומשתמש בחייגן L2TP אולי בעתיד יחובר NAS "קטן" לכל העסק, עד אז נראה לי שאני אחליף נתב... אבל יכול להיות שתהיה תקופת חפיפה (נקודה לא קריטית) אם תואילו בטובכם להמליץ לי על נתב העומד בתנאים/בצרכים אשמח מאוד תודה לכולם
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום רב, אני עובר מגורים וייקח זמן עד שיעבירו לי את הנקודת אינטרנט... לאן שאני עובר יש רשת אלחוטית פעילה של אינטרנט. במחשב שלי אין WIRELESS (עד עכשיו השתמשתי בחיבור LAN לROUTER), האם ניתן להגדיר את הROUTER שיקלוט WIRELESS ובעצם ישמש כWIRELESS למחשב? ודרכו להתחבר לרשת האלחוטית? כשהמחשב מחובר אליו בLAN? אם כן אז איך בכללי (אין לי את הדגם הספציפי- זה מה שבזק בין לאומי מחלקים בעקרון) - מה לחפש בהגדרות? תודה.
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אני מחובר במקום העבודה שלי ל ADLS בזק בנלאומי יושב אחרי המודם צאק פוט חומת אש ואז HUB רק 3 מחשבים שמודגר DNS עובדים ביחד שמחברים מחשב נוסף לא ניתן מה לעשות במחשב הנוסף
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים מסויימים אני לא מצליח לראות את הפרסומת .. כמו בדוגמא שבתמונה שצירפתי... [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה... יש לי מחשב עם מודם שהפכתי לראוטר ECI 270 וסוויץ' שמחבר עוד מחשב ויש בינהם רשת. הוספתי מחיצה חדשה והתקנתי בה את הווינדוס החדש - וויסטה. אבל האינטרנט לא עובד לי גם אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות בכרטיס רשת . אבל כשבדקתי PING בין המחשב עם הוויסטה לבין הראוטר אז היה בינהם וגם בין המחשב השני . אני לא יודע מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד שלי ואחד של אח שלי בחדר צמוד בשלי יש אינטרנט ובשלו אנו רוצים אינטרנט המחשב שלי בקרוב יעבור אליו אז זה יעמוד באינטרנט והכלל מה הפתרון הכי זול לעניין ומה צריך להגיד לחברת אינטרנט תסיברו לי הכל בבקשה
-
- 4 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש לי רשת בין נייד לנייח עם כבל מוצלב בינהם את כל ההגדרות עשיתי בצורה ידנית ללא אשף וכו',אני מצליח לשתף אינטרנט ,קבצים והכל טוב ויפה. אני החלטתי להפוך את אותה רשת בדיוק(בלי להוסיף נתבים וכאלה) לאלחוטית וקניתי כרטיס רשת אלחוטי לנייח (PCI EDIMAX) ובנייד יש לי כבר כרטיס רשת אלחוטי מובנה רק שעד היום ללא שימוש. את כל ההגדרות עשיתי כמו עם הרשת החוטית והפעלתי את האשף לרשת אלחוטית ושום דבר אף אחד מהמחשבים לא מזהה שום דבר ורב הסיכויים שהגדרתי משהו לא נכון היות ואין לי שום ניסיון בחומרת רשתות אלחוטית ובהגדרות שלהם. בקשתי היא שבעל ידע בנושא יתן לי פה הדרכה איך לעשות את זה צעד אחר צעד(אולי גם צריך לבטל הגדרות קודמות מהרשת הקודמת). אני מודה לכל מי שיעזור... חיפשתי פה בפורום ועוד בהרבה…
-
- 9 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אני צריך נתב אלחוטי וקראתי פה ש3COM טובים. http://www.3com.co.il/products/Product.asp?PID=3CRWE554G72T האם הנתב הזה יעשה את העבודה כמו שצריך ?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי עמדת XP (עם שני כרטיסי רשת) שמחוברת ל-Domain. ברצוני לבצעי מידי פעם מעבר ל-WorkGroup מקומי לצורך פעולה מחוץ לרשת (שלא פועלת כאשר המחשב מחובר ל- Domain) ואז לחזור ל-Domain. שאלתי היא איך ניתן לבצע פעולה זאת אוטומטית (סקריפט לדוגמא או קובץ אצווה) ? תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, עשיתי רשת בין 2 מחשבים בידיוק כמו שכתוב במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm הכל טוב ויפה, באמת אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים ומשתף ביניהם מדפסת. אך יש לי 2 בעיות. 1. באחד המחשבים(בלי החיבור לאינטרנט) יש נורטון אנטי וירוס(מקורי אם זה משנה) והפייר וול שלו לא מאפשר את הרשת, אם אני סוגר את הפייר וול הכל עובד. מישהו יודע אולי אילו פורטים אני צריך לפתוח בשביל הרשת?(שוב, הרשת היא בידיוק אותה הרשת כמו שצירפתי קישור למדריך). 2. הבעיה השניה היא, שכאמור רק מחשב אחד מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר את השני(לצורך עידכון ווינדאוס ולעשות עידכון לאנטי וירוס), מצאתי עוד מדריך באותו האתר במיוחד בשביל זה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.h…
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כל אתר שני נכנס עולה רק אחרי 15 שניות וגם התמונות לא עולות שלא נדבר על פינגים לחו"ל, מזל שההתחייבות נגמרת ב6 ליוני :< נ.ב. מחובר 750k @ cable
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
כאשר אני ניכנסלאתרים לרוב אתרי צפיית סרטים האתר עולה לי כך למה זה כך
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום אני אני זקוק לראוטר ואני לא ממש התעסקתי בעבר עם ראוטרים כל כך אז אין לי המון ניסיון בכל מקרה ראיתי באופיס דיפו את הראוטר LEVEL ONE-VBR6001 ב 250 ש"ח והמליצו עליו. אני לא ממש מכיר את החברה אז אני לא יודע מה לחשוב כל כך על זה. אני יותר שמעתי על DLINK יש ראוטר מומלץ שלא יתנתק לי כל הזמן וכמו כן יוכל להשתמש בריבוי חיבורים דרך הורדה בביטורנט ואימיול? תודה מראש על ההמלצות
-
- 6 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
לפני בערך איזה חודש התחיל להיות לי בעיות באינטרנט. הוא כל הזמן היה מתנתק פתאום.. לפעמים הייתי מדליק את המחשב והאינטרנט לא היה זמין ולפעמים הוא היה מתנתנק סתם ככה. התקשרתי להוט (ספק הרשת שלי) והם אמרו שהם יישלחו לי טכנאי, הטכנאי בא ואמר שזה בעיה בראוטר והראוטר הוא פרטי שלי. ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ולאפס אותו, לא עזר. הראוטר שלי הוא של EDIMAX. אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיהיה לו קליטה מאוד טובה למה יש לי סטרימר ואני צריך קליטה עד לסלון (בווילה). יש בסה"כ 3 מחשבים בבית אז צריך בראוטר רשת אלחוטית וגם קווית. יש המלצות?
-
- 0 תגובות
- 604 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה והתקנתי בסוף ההתקנה התוכנה מבקשת ממני מין קוד key מאיפה אני יכול לקבל את הקוד ?? תעזרו לי בבקשה הורדתי את הגרסה 5.0.18 personal pro מאימיול מאיפה אני אמור להביא לזה רישון???תעזרו
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-
-
אז ככה, רכשתי את הראוטר של ST LAB חיברתי אותו למודם ה terayon שלי ולכרטיס רשת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט. הלכתי לפי ההוראות של ה manual שלו כדי להגדיר אותו אך נתקעתי בשלב שבו מבקשים ממך להכניס לדפדפן אייפי מסוים, הדף פשוט לא עולה... מישהו יודע מה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
הבעיות: 1. במחשב אחד לא ניתן לפעמים לגלוש בכלל, לא להתחבר לשום שירות שקשור לאינטרנט אבל המחשב כן מזוהה ברשת וכן אפשר להכנס אליו ממחשבים אחרים. 2. במחשב שלי לפעמים לא ניתן לגלוש בכלל, או שהגלישה איטית מאוד. הבעיות קורות בעיקר כשהפיירוול מופעל והן משפיעות בעיקר על המחשב שלי, המחשב השני גולש מתי שהוא רוצה. לדוגמא: כאשר אני רוצה להכנס לYNET אני צריך לבטל את הפיירוול בשביל שאני אוכל לראות את הפס ניווט. עוד דוגמא: עכשיו הפיירוול פועל, הדף הראשי של MSN ישראל עולה, אבל כאשר אני מנסה להכנס לקהילות MSN אני מקבל שגיאת 404. ניסיתי להגדיר שרת פרוקסי לדפדפנים בשני המחשב אבל זה לא ממש עזר, בדקתי את הגדרות הDNS בראוטר והכל בדיוק כמו שהספק אינטרנט נותן. אין לי מושג כבר מה לא מוגדר נכון …
-
שלום רב אני כבר שנים מנוי של אינטרנט זהב וכבר נמאס לי מהתקלות שלהם במיוחד הבעיות של האיטיות בזמן האחרון... אני חושב לעבור ל013 ברק האם כדאי ? ואני כרגע בחבילה של 2 מגה ואני משלם 120 שקל לספק+בזק אני מעוניין בחבילה עם upload משופר יש הצעות ? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
לא מצליח להיכנס לאתרים מסויימים כמו : APPLE.COM YNET.CO.IL מזה יכול להיות?
-
- 3 תגובות
- 604 צפיות
-