רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
תראו מה זה רושם לי.. מצורף קובץ עם תמונה למישהו יש מושג מה הבעיה? ניסיתי לעשות שחזור זה לא ממש עוזר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב. אז ככה - יש לי כאן שני מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB והאחר לא מחובר לכלום. באחר צריך אינטרנט ואני מאוד הייתי רוצה אינטרנט אלחוטי בין שניהם ככה שבאחד האינטרנט מחובר ישירות לנתב האלחוטי והשני מחובר לנתב אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו. המחשב הראשי נמצא בתוך ממ"ד(ממש בכניסה - זאת אומרת שהוא צמוד לדלת של הממ"ד(כחצי מטר מהדלת)) והמחשב השני נמצא בתוך הבית בטווח של כ-10מטר פחות או יותר. אז - על מה תמליצו לי. ואם אפשר גם הסבר מפורט על איך להגדיר את הרשת האלחוטית הזו והאם זו בעיה בשביל אחד כמוני?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לתומכים יש לנו בעבודה שרת עם ווינדוס 2000, שמתחבר לרשת עם נתב edimax 6204. לאחרונה החלה תופעה שמאופיינת באיבוד החיבור לאינטרנט + גישה למחשבי הרשת. מה שמוזר הוא, ששאר המחשבים עדיין מחוברים לאינטרנט ויותר מכך- יש להם גישה לתיקיות שבשרת, אבל לא להיפך. הבעיה מתרחשת באקראי, כאשר יכול להיות גם יום שלם ללא בעיה. הפיתרון היחיד כרגע- רק ריסטרט (מה שמפריע לשאר העובדים). למישהו יש קצה חוט?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
שלום לכולם החלפתי אתמול ספקית מנטוויז'ן לברק , ורציתי לדעת כמה אמורה להיות מהירות ההורדה שלי אם אני בחבילה של 2 מגה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום! אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיעבוד עם WRT54GL של לינקסיס אני מעדיף שיהיה לו ממשק PCI אבל גם USB טוב ושיעבוד עם ויסטה 64! התקציב הוא 200 שקל בעיקרון אבל אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה! ד"א הוא אמור להיות ממש קרוב לנתב מרחק של 2 מטר עם קיר באמצע! אבל בכל מקרה שתהיה לו קליטה טובה גם מרחוק! תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
אני לא מצליח להגדיר כמו שצריך את הרשת,הביעה שאני לא רואה את מחשב השני
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
-
אשמח מאוד לעזרה...
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי שאלה בקשר לקניית נתב לבית שמיועד להתחבר לשני מחשבים נייחים ועוד מחשב נייד אחד. שני המחשבים הנייחים מחוברים כבר ברשת קווית רגילה אך התווסף לרשת מחשב נייד שאותו צריכים לחבר דרך האלחוט. מחשב נייח אחד בנמצא בתוך ממד לכן חשוב שלנתב תיהיה יכולת קליטה טובה כדי שלא יהיו נפילות וכו. הציעו לי לקנות נתב מחברת Linksys שאמרו שהם באמת מוכרים ראוטרים שלא עושים בעיות, יציבים עם נפילות ממש מועטות אם בכלל. אני לא כל כך בקיא בתחום אז כל הצעה לנתב אחר תתקבל בשמחה. כמו כן צריך להזכיר שלנתב צריך להיות גם כניסות LAN של מחשבים רגילים. התקציב הוא די ממוצע, סביב 300-350 שח. תודה רבה מראש על העזרה...
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום רב לכולם, הדברים היחידיים שחיפוש בפורום כאן העלה הוא שהנתב linksys wrt54gl מומלץ,אך מחירו די גבוה ולכן רציתי לשאול: 1.למה הוא כל כך מומלץ? 2.הבנתי שהיתרון בו שאפשר לעדכן את הbios אבל האם זה מבטל את האחריות? 3.אם אני רוצה נתב כמה שיותר זול על מה תמליצו לי? 4.איפה יש מדריכים להגדרת נתבים מומלצים שיפעלו עם הוט? 5.למה אין סטיקי מעודכן faq? לא נמאס ששואלים בטח את הדברים האלה כל הזמן כי החיפוש מחזיר נושאים מ2002? תודה
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
הבעיה לא אצלי אלא אצל דוד שלי הוא מחובר דרך אכטקום ויש לו מין "רשת הגנה" של חברת מורשת למי שמכיר (סינון אתרים). יש מצב של גלישה שחורה שאין אפשרות להתחבר לתוכנות המסרים ויש אתרים סגורים... ויש גלישה חופשית שבה כל האתרים פתוחים וגם תוכנות המסרים או שאר התוכנות יכולות להתחבר... הבעיה שאנחנו גולשים במצב חופשי אבל שום תוכנה לא יכולה להתחבר (לא איי סיי, לא מסנג'ר, לא מירנדה) אין פיירוול, בכלל, SP2 לא מותקן וכנראה שגם SP1...אז אין את הפיירוול של הווינדוס... מה עושים? אנחנו מחוברים דרך ADSL והמודם הוא: Eth-Aztech Dsl 600E
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO SP 2 רציתי לדעת איך אני יכול לשתף קבצים אך לא לתת גישה למשתמש מסוים אל קבצים אלה אודה לכם מאד על העזרההה -אלי-
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני צריך להקים רשת אלחוטית בין 2 יחידות דיור במרחק של כ-20 מטר אחת מהשנייה. אני צריך המלצה על הארכיטקטורה, האם אני צריך מגדיל טווח? וכמו כן, המלצה על דגמים לראוטר אלחוטי, ואם יש צורך, אז גם על מגדיל טווח או repeater. תודה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום, אני אמנם מצליח להתחבר לרשת האלחוטית דרך המחשב הנייד, אבל רק אחרי שאני עושה את הפעולות הבאות: התחל -> התחבר אל -> הצג את כל החיבורים -> כפתור ימני של עכבר על Wireless Network Connection -> מאפיינים -> לשונית "רשתות אלחוטיות" -> סימון ב-V של "השתמש ב-windows לקביעת הגדרות הרשת האלחוטית -> אישור רק אחרי זה אני מחובר לרשת האלחוטית... הקטע העוד יותר מוזר הוא שלפעמים זה כן מתחבר אוטומטית לרשת האלחוטית ולפעמים אני צריך לעשות את כל התהליך הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה!
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
יש לנו במשפחה 2 קומות ומשרד צמוד הנתב נמצא במשרד וכולם מחוברים אליו יציאה אחת למשרד יציאה שניה לאח אחד יציאה שלישית לעוד אח שנמצא איתי למעלה ויציאה רביעית לתוך הבית למטה לAP שמשדר אלחוטי ככה שגם אני וגם אמא שלי קולטים WIFI עכשיו הבעיה שלי זה שאני שונא WIFI ואני רוצה לעבור לחוטי. אין לי תשתית לרשת חוטית אבל בכל זאת מה האפשרויות שלי לעבור לחוטי
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
תראו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות כמו שרשום בסטיקי ולחלק את פס הרוחב של האינטרנט כאלו נגיד מחשב אחד מקבל 750 וגם השני נקבל 750(יש לי 1.5 למי שעדען לא הבין) יש מצבלעשות את זה?
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי. יש לי מחשב נייד עם ויסטה , ומחשב נייח עם xp pro. הנייד מחובר ברשת אלחוטית לראוטר. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר. בשני המחשבים ניתן לגלוש באינטרנט אבל אני מבקש שתעזרו לי - איך אני משתף בינהם קבצים?? ניסיתי כמה מדריכים כבר מהרשת אבל לא הצלחתי. בשני המחשבים יש zone alarm firewall. מקווה שתעזרו לי כי כבר התייאשתי מהנושא. ???
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
היי, אני שוקל לקנות את האינטרנט הסלולרי של סלקום - ממה שהשוויתי הם נראים הכי סבבה ויש להם כרטיס Express Card שתומך במק שלי. בעקרון אני חייל וגולש באינטרנט בעיקר במהלך השבוע בערבים. קראתי פה כבר שהם חוסמים P2P ויש כל מיני בעיות - השאלה שלי היא האם לשימושים רגילים זה מספיק? 1. אתרים פשוטים 2. youtube 3. skype איך זה מתמודד עם התוכנות האלו? מישהו ניסה? בתודה, אייל
-
- 1 תגובה
- 652 צפיות
-
-
תמליצו לי על איזה כרטיס רשת אלחוטי לקנות . רק שיהיה PCI . תקן N . תקציב עד 300 שיח הנה כמה http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1798&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2601&CatCode=60 http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=2889&CatCode=60
-
- 3 תגובות
- 652 צפיות
-
-
יש אתר מסויים שאני נרשמתי אליו ,וכל פעם אחרי איזה 3-4 ימים ,הוא לא מזהה אותי ומבקש ממני שם משתמש וסיסמה.כשאני מקיש את הפרטים, הוא רושם לי שהחשבון לא פעיל.כשאני מנסה להפעיל אותו דרך הקישור באימייל ,הוא אומר שהייתה בעיה בהפעלת החשבון.דיברתי עם מנהלי האתר ,ואמרו לי שיש אולי בעה בקוקיס.זה נשמע מוזר כי בשום אתר אחר אין לי את הבעיות האלה.פתחתי כבר איזה 5 חשבונות וכל פעם אותה בעיה. תודה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-
-
-
שלום אני מחובר דרך הכבלים בחמש מגה ודרך בזק בנלאומי גם בחמש אני מוריד במהירוד ממש גבוה והכול טוב אבל יש לי בעית פיינגיים אני יודע שזה לא קשור למהירות אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה אולי החלפת המודם של חברת הכבלים למודם מסויים שיודעים שהוא יותר טוב או לעבור חברת חיבור לאינטרנט אני כרגע משחק ב BF2 בפיינגיים 200- 150 יש למשהוא משהוא מה להמליץ?
-
- 2 תגובות
- 652 צפיות
-