רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
התקנתי זון אלארם במחשב שמחובר ישירות לאנטרנט, ורק כאשר אני מנתק את התוכנה אפשרי לגלוש באינטרנט אצל הקליינט... מה עושים? תודה.
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
זה של חברת http://sweex.com/ כתוב שהוא "קולט אינטרנט" גם דרך קירות ממ"ד :s05: http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 הוא ממש לא מוכר לי הן מבחינת חברה והן מבחינת ביצועים תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אשמח לביקורת עליהם: על EW-7318UG של EDIMAX על D-Link DWA-110 כמו כן אשמח להמלצה לנתב אלחוטי אמין וזול (יודע שהמוצרים של linksys הכי טובים..., אבל אין כסף)
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
אהלן! יש לי בעיה כזאת : התקנתי עכשיו את הגירסה החדשה של האנטי וירוס קספרסקי ולאחר ההתקנה פתאום באימיול אין תזוזה של SOURCES (העמודה נשארת ריקה)...אני מתחבר על HIGH ID ומס' הCONNECTIONS שלי תקין....מעל 1000 מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי חיבור דרך HOT וברק כדי להתחבר אני צריך להפעיל את התוכנה של ברק ולהתחבר דרך החייגן שלהם האם יש אפשרות לעשות שווינדוס יפעיל את החייגן ויתחבר בהפעלה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי, שלום לכולם. החברתי לסיבים אופטים 300/30 בגלל שה WIFI של הראוטר לא מגיע לכל הבית, הייתי צריך להעביר כבל רשת דרך הקיר. לצורך כך קניתי כבל רשת CAT6, בדקתי אותו בהתחלה ואכן בבדיקת מהירות קיבלתי 300MB. לאחר מכן חתכתי את הראש שלו (קונטקטור), והעברתי את הכבל רשת דרך הקיר (בערך 15-20 מטר), וחיברתי קונקטור חדש עם החוטים (לפי סדר מימין לשמאל: חום, חום לבן, ירוק, כחול לבן, כחול, ירוק לבן, כתום, כתום לבן). כעת בבדיקת מהירות אני מקבל בערך 90-100 מגה, אני מניח שהחיבור של הקונקטור/חוטים משהו לא בסדר. תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
שלום אני מחובר דרך הכבלים בחמש מגה ודרך בזק בנלאומי גם בחמש אני מוריד במהירוד ממש גבוה והכול טוב אבל יש לי בעית פיינגיים אני יודע שזה לא קשור למהירות אבל אני רוצה לדעת מה אני יכול לעשות כדי לשפר את זה אולי החלפת המודם של חברת הכבלים למודם מסויים שיודעים שהוא יותר טוב או לעבור חברת חיבור לאינטרנט אני כרגע משחק ב BF2 בפיינגיים 200- 150 יש למשהוא משהוא מה להמליץ?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית של בזק, עם מודם-רווטר ROTAL - RTA 1025W הבעיה שכל כמה זמן- 20-25 דקות יש מעין ניתוק - על גבי המודם הכל נראה בסדר, כל הנוריות שצריכות לדלוק דולקות, וגם המחשב נשאר עדיין בסטטוס מחובר, אבל התעבורה פוסקת למשהו כמו 20-30 שניות, ואז זה נהיה בסדר. לרשת מחוברים שני מחשבים, אני לא ממש מתעסק עם המחשב השני אבל גם בו יש ניתוקים. אם מישהו יכול לעזור אודה לו מאוד. :
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מה ההבדל בין רכזת,נתב,סוויץ והאב? אני יודע רק בערך אבל אם משהו יכול לפרט אני אשמח.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
יש לי נתב Edimax BR6204WLG ועוד 4 מחשבים שמחוברים אליו בצורה חוטית! עכשיו יש לי מחשב אחד ספציפי שלפעמים יש בו אינטרנט ולפעמים לא, שבעוד כל שאר המחשבים האחרים יש אינטרנט. הבעיה היא שאני במחשב הבעייתי רואה שיש חיבור לנתב וגם פינגים שאני שולח מגיעים והכול נראה תקין. רק שאתרים לא עולים. מישהו יכול להגיד לי איפה פה הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
Cable/DSL Wireless Router 54 Mbps/2.4 GHz
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית, הראוטר צריך לתפוס 3 קומות באיכות טובה. על מנת ליצור רשת ביתית, שאוכל לשחק ולהעביר קבצים בין השאר. צריך להתאים ל ADSL וכבלים, כולל חיבורים לחוטי. אין לי מושג בראוטרים מבחינת חברות, איכות, וכו.... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי עלל ראוטר שעונה על הקריטריונים שהצבתי. הסכום עומד עד 300 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
היי תשמעו יש לי בעיה די מתסכלת עם emule שלי - אולי למישהו מכם יש איזה רעיון? הבעיה היא כזו: יש לי ברשימה כ30 קבצים - רובם די פופולריים. מה שאני עושה זה שאני משנה את הפורטים של התכנה, יוצא ונכנס, מתחבר לשרת ואז תוך כמה שניות התכנה מתחילה להוריד בקצב מטורף - 180+ ככה זה נשאר לאיזה פרק זמן של כמה דקות, ואז הקצב יורד בצורה חדה לכיוון ה40 ונשאר ככה. חזרתי על התהליך ממש עכשיו במשך איזה 4 פעמים -זה קורה כל פעם (משנה פורט->יוצא ונכנס->זה מוריד כמו מטורף לכמה זמן->ואז נופל ל40) בקשר מה שקרה לי עכשיו, אציין שכאשר התכנה הורידה בקצב טוב היו איזה 2-3 קבצים שירדו (אחד על 150 +אחד על 40, 2 על 90....) יותר מאוחר כאשר הקצב ירד אז "הצתרפו" עוד איזה3-4 אבל אני זוכר שפעם קרה…
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני רואה את התיקיות המשותפות משני המחשבים, אולם לא יכול להכנס. מקבל את ההודעה הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום! אני ובן דוד שלי קנינו 2 כרטיסי רשת וכבל רשת מוצלב הוא בא אליי עם המחשב חיברנו הכל הגדרנו וכל הזמן שני המחשבים שבצד שמלאת למטה(במסך) כותבים מן שגיאה כזו...:התקשרות מוגבלת או פועלת חלקית משו כזה .. הדבר היחיד שאנחנו יכולים לעשות זה לשחק במשחקי רשת... לא מצליחים אינטרנט ולא מצליחים להחליף קבצים..... מישהו בבקשה יכול להסביר לנו איך משתמשים בזה? :s05: תודה לכל העוזרים!!
-
- 5 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור רשת בצורה כזאת שבמחשב אחד יהיו שני כרטיסי רשת רגילים(PCI) כשלאחד יהיה מחובר מודם הרשת ולשני יהיה מחובר כבל רשת שיוחבר לכרטיס הרשת של המחשב השני... עכשיו השאלה היא האם הדבר לא יפגע במהירות הרשת של המחשב השני(התלותי) וגם האם אני יכול לחבר את שני המחשבים באמצעות כבל רשת רגיל או שאני צריך כבל רשת מוצלב?מה ההבדל ביניהם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם, ראיתי של- WRT54GL יש שתי גירסאות : 1.0 ו- 1.1 . יש הבדל של 70 ש"ח בינהן. מה ההבדל בין הגירסאות ? האם זו רק גירסת firmware שונה שאפשר להוריד מהאינטרנט ? האם יש עד הבדלים ? האם ההפרש במחיר מוצדק ? אני לפני קניה של הנתב הנ"ל ואודה על התשובות.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המוצר (בכתובת) הזה ואני לא מצליח לשנות IP.. מישהו יכול להסביר לי איך אני משנה את זה? דרך ההגדרות שלו או איפה..? תודה רבה לעונים וזה קצת דחוף לי, אז אם זה יהיה מהר אני יודה לכם מאוד עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום רב. קניתי netstick של חברת סלקום דגם ZTE MF636 רוב הזמן אני נמצא בצבא ואני לא רוצה שאנשים יעלו לי על ה"קו" איך אני חוסם את הגישה לרשת שאנשים אחרים לא יצליחו להפריע לי למהירות גלישה שלי. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
המצב הוא כזה: שני מחשבים בבית - נייח ישן ונייד חדש, ראוטר DLINK ומודם ADSL שך בזק. יצרתי רשת אלחוטית וכך התחברתי לאינטרנט. עד אתמול הכל עבד מצויין. החל מאתמול בערב לא יכולתי לגלוש לאף אתר למעט גוגל :'( (גוגל עולה מצויין ועושה חיפושים והכל, שאר האינטרנט - אין). חשבתי שאולי יש בעיה לספקית - בזק בינלאומי אבל גם היום הסיפור חזר על עצמו. מחשב אחד עם XP עם FIREFOX ומע' של MCAFEE, המחשב השני עם VISTA עם EXPLORER ומע' הגנה NORTON . בשני המחשבים אותו דבר - רק גוגל עובד ושאר האתרים לא נגישים. כיביתי את חומות האש במחשבים ופתחתי ראוטר לגישה חופשית - לא עזר. כיביתי ראוטר אלחוטי וחיברתי אחד המחשבים ישירות למודם ADSL בחיבור קוי - כל האתרים עולים מצויין, שום בעיה. חזרתי לחיבור אלחוטי - …
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם נתקלתי בדבר הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4414 הבנתי שזקוקים ליחידה כזאת לכל מחשב זאת אומרת הוא מתחבר לחשמל עם יציאה לכבל רשת והבית שלך הופך לרשת אינטרנט ע"י החשמל. האם הבנתי נכון? האם מישהו ניסה דבר כזה? יש המלצות\אי המלצות על דבר כזה? מה היעילות של זה? לעומת חיבור 2-3 מחשבים בראוטר? תודה לעונים.
-
- 4 תגובות
- 630 צפיות
-
-
הבעיה לא אצלי אלא אצל דוד שלי הוא מחובר דרך אכטקום ויש לו מין "רשת הגנה" של חברת מורשת למי שמכיר (סינון אתרים). יש מצב של גלישה שחורה שאין אפשרות להתחבר לתוכנות המסרים ויש אתרים סגורים... ויש גלישה חופשית שבה כל האתרים פתוחים וגם תוכנות המסרים או שאר התוכנות יכולות להתחבר... הבעיה שאנחנו גולשים במצב חופשי אבל שום תוכנה לא יכולה להתחבר (לא איי סיי, לא מסנג'ר, לא מירנדה) אין פיירוול, בכלל, SP2 לא מותקן וכנראה שגם SP1...אז אין את הפיירוול של הווינדוס... מה עושים? אנחנו מחוברים דרך ADSL והמודם הוא: Eth-Aztech Dsl 600E
-
- 1 תגובה
- 630 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO SP 2 רציתי לדעת איך אני יכול לשתף קבצים אך לא לתת גישה למשתמש מסוים אל קבצים אלה אודה לכם מאד על העזרההה -אלי-
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
שלום אני פונה לאתר אורט ומקבל בראוטר 2006/02/26 23:48:17 : Blocked access attempt : TCP from 62.189.XXX.XXX:80 to 199.203.XX.XX:5259 2006/02/26 23:54:14 : Blocked access attempt : TCP from 66.249.XX.XX:80 to 199.203.XX.XX:3574 אבל בראוטר אני מאפשר TCP אז מה עושים? תודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-