רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם, תראו לחבר שלי יש בעיה כזאת,יש לו בבית 2 מחשבים ו HUB. ב HUB פורט אחד הוא UPLINK,והשאר(4) פורטים למחשבים. עכשיו כשהיה לו חיבור דרך כבלים,לא הייתה שום בעיה,המודם היה מחובר לUPLINK והמחשים לפורטים ולשניהים היה אינטרנט ללא כל בעיה. **עכשיו הוא עבר לADSL(רק בגלל איזה מבצע שאמא שלו חתמה עם YES), והיום ניסינו לחבר אותו דבר אבל הבעיה היא שבADSL יש חייגן,ורק אחד יכול לחייג עם שם משתמש וסיסמא... ולא ברור למה באחד משמחשבים מקבלים כתובות כם של המודם(ADAPTER) וגם כתובת לכרטיס רשת, אבל המודם לא מחובר למחשב אלא ל HUB.... וכשנתנו למחשב השני גם כן לקבל כתובת אוטומטית הוא קיבל כתובת של אותו DOMAIN כמו המודם. איך ניתן לקשר כך שיהיה לשניהם אינטרנט? אןלי בדרך אחרת לא משנה,רק איך? …
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר על מנת לחבר 3 מחשבים ( מחובר לכבלים ). אני צריך ראוטר שיקלוט בבית בעל 3 קומות . 2 מחשבים באותה קומה השלישי במרתף. שלושת המחשבים הם נייחים איזה ראוטר מתאים ? אמין? וחזק? ואילו כרטיסי רשת מתאימים לראוטר? ואיזה סוג חיבור עדיף USB או PCI ? תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
האינטרנט מפסיק לפעול כל כמה שעות למרות שישאר היסומים ממשכים לפעול (מייל,אימיול ,וכדו') חשבתי שזה בגלל הראוטר ורשת הבתית לאחר שקבעתי IP קבוע, אבל גםאם אני מסמן קבל כתובת IP באופן אוטומטי זה לא עוזר . אני מחובר דרך הכבלים ובזק בנלאומי ראוטאר שלEdimax BR6204WG מערכת הפעלה XP הום מקורית עם SP2 . התקנתי גם net בשביל לעדכן את כרטיס המסך האם צריך להסיר אותו אח"כ. ניסתי גם להוריד דפדפן אחר של פיירפוקס וזה לא עזר . הכל עבד מצויין לפני הפירמוט תודה
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
ובכן, יש לי ווינדוס ויסטה שהתקנתי לפני כמה ימים. מדי כמה זמן יש לי ניתוקים מהאינטרנט ורק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל, ועושה ריסט זה מסתדר .. פתחתי את חלון ה NETWORK בויסטה ומופיעים לי שם כמה אייקונים : מחשב שנקרא MIKI שאין לי מושג מה זה... (הווינדוס פתח הודעה בשלב כלשהו והיה כתוב שיש עוד משתמש עם אותו איי פי כמו שלי) המחשב שלי YAIR .. ועוד סמל internet gateway device ... אין לי מושג מה זה.. (אין לי ראוטר, מודם כבלים רגיל) .. אין אני מחדש IP או משנה IP ? ועוד שאלה קטנה, לפני חודשיים שדרגתי את החיבור אינטרנט דרך 012 והוט ל3.0מ"ב ... היו לי בעיות במשך שבוע וחצי עד שאיכשהו סידרו .. (הייתי עם XP) מאז היו לי בעיות עם הDNS .. הווינדוס לא יכל לנקות את שרתי הDNS או משהו כזה .. …
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בעיה בחיבור מודם ADSL לאינטרנט הWINDOWS מזהה את הכרטיס רשת, אבל נראה כאילו לא מצליח להעביר דרכו תקשורת (ניסיתי שני כרטיסי רשת שונים) ועקב כך לא מזהה גם את המודם שמחובר אליו. כשאני בודק PING, הוא תמיד רושם לי שמשהו מנותק ואין תקשורת כנ"ל על האייקון של הכרטיס רשת מופיע X אדום, וכתוב שהוא לא מחובר (הדרייבר מותקן). המודם מחובר למחשב פנטיום 4 ולוח אם של אסוס P4B533 עם 768 מגה זיכרון.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי ראוטר ואני לא יכול לארח את חבר שלי למשחקי רשת (פיפא, מנג'ר) מה אני יכול לעשות כדי לסדר את זה?
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
-
רציתי לשים תמונה מהאינטרנט בgoogle docs אבל זה אמר לי שהתמונה שלי גדולה מדי אז הקטנתי אותה בצייר והעליתי אותה לgoogle docs אבל התוכנה לא פותחת את הקובץ מפני שהיא לא יודעת עם מה לפתוח אותו(צייר.word אקסל ועוד).מישהו יודע איך אני יכול לפתוח קובץ שהעליתי בgoogle docs? תודה לכל העוזרים כפיר.
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
עברתי לבזק בין לאומי מברק שאלה האם אני צריך לשנות את ההגדרות של הראוטר ROTAL RTA 1025 אחרי שעברתי האימיול שלי בקושי עובד האם י ש קשר בין הדברים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני זקוק להעביר 40 ג'יגה מהמחשב השולחני שלי ללאפטופ של העבודה. אני לא כל כך נלהב מהרעיון של יצירת כמויות של דיסקים... איך אני מחבר בינהם? אני זקוק לכבל כלשהו? איזה הגדרות? אם מישהו ישפוך לי טיפת אור בנושא אני אודה לו. תודה לכל העוזר או מנסה לפחות!
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
אהלן! אז ככה, עברתי עכשיו חדר והעברתי את הכבל רשת. לצורך כך חתכתי אותו ולחצתי בחזרה באותו אופן(זהו כבל רשת ישר). אבל איזה באסה, המחשב אפילו לא מזהה את הכבל. אני חייב לציין שבדקתי טוב טוב שהכנסתי את החוטים למקום טוב ועל פי הסדר הנכון, אבל עדיין לא עובד. יש משהו שאני מפספס? חייב עזרה!!! תודה!
-
- 3 תגובות
- 669 צפיות
-
-
יש לי בעיה עם הטווח של הראוטר שלי לחדר של אח שלי (בהחלט אין מרחק של 100M אםילו לא 50M!) אין שום הפרעות באמצב (שום מיקרוגלים או ארונות חשמל..) יש רק כמה קירות... (4-5) ועדיין הראוטר לא מצליח.. של לי את הWRT54G של לינקסיס (אמור להיות טוב..) מה לעשות? AP זה האפשרות היחידה? יש איזה AP זולה? אני לא הולך לעשות קונסקטרוקציות מוזרות של קלקר!
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אפשר להשתמש בנתב אלחוטי כדי לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים גם אם אין לי כרטיס רשת אלחוטי בכלל? (מה שיש לי זה הכרטיס הבסיסי שבא עם לוח אם LGA775)
-
- 9 תגובות
- 669 צפיות
-
-
חג שמח לכל חברי הפורום אני מעוניין להקים רשת וירטואלית למטרת תרגול , אני עובד עם VMWARE WORKSTATION ובניתי שתי מכונות :server2008r2 , windows7 enterprise אני מנסה לצרף את את המכונה של ווינ7 לדומיין שהקמתי בסרבר אך ללא הצלחה . בבקשה עזרה מ-א עד ת , תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה, אני רוצה לקנות נתב אלחוטי וכרטיס רשת אלחוטי בחיבור PCI בלבד כדי לשתף חיבור אינטרנט בין שני מחשבים. מחשב אחד יחובר קווית לנתב והשני אלחוטית. הבנתי שזה אמור לעלות כ-300 ש"ח לציוד הכי פשוט (ותקנו אותי אם אני טועה...) אבל חשוב שהציוד יהיה של חברות מוכרות. תודה
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-
-
לפני כמה ימים התקינו אצלי ראווטר של LEVEL ONE. מאז (וגם קצת לפני אבל בעיקר מאז) האינטרנט ממש זוחל ויש לי LOW ID באמיול. אז ככה: 1.אני מבינה שהמהירות מפוצלת בין שני המחשבים, אך האם זה מצדיק זחילה ממשית? (מהירות 1.5/128) 2. איך לפתור את בעיית הLOW ID? היא מן הסתם נגרמת בגלל הרוואטר, כי היא לא הייתה קיימת לפני זה. בבקשה אל תפנו אותי למדריכים, כי ניסיתי כבר משם וזה לא הלך... תודה רבה:-) ואני יודעת שהשאלה גם בתפוז...זה בשביל להגדיל את הסיכוי לקבל תשובה.
-
- 1 תגובה
- 669 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר, 3Com® 3CRWER100-75 מה ההגדרות של הספקית 014-בזק בין לאומי, כדי להגדיר אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
במידה ויש לי אינטרנט מהיר 1.5 mb יש לי שנים מחשבים 2 כ.רשת מודם ונתב ואני מחבר את המחשבים דרך כ. רשת סטנדרטיים מה המהירות שתיהיה בהעברת התנתונים בין 2 המחשבים ??? 2. האם מהירות הגלישה תרד משמעותית כאשר שני המחשבים גולשים באינטרנט ומורדים קבצים או שהנתב "מתקן" את זה תודה
-
- 4 תגובות
- 669 צפיות
-
-
פתאום צצ לי תהליך רשת לא יודע מאיפה הוא בא הנה תמונה שמסבירה הכל : http://img181.imageshack.us/img181/6159/25646480av1.jpg תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 669 צפיות
-
-
מציעים לי ראוטר dlink bi604 אני מעוניין בתואם ppoe לחיבור לאינטרנט זהב למישהו יש נסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 669 צפיות
-