רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
שלום לפני כמה ימים התחברתי לטלפון של 012 ובנוסף לראטר חיברו עלו מודם ועוד מחשיר קטן כזה שיוצא ממנו קו טלפון עכשו מאז הרגשתי הבדל משמעותי במהירות דיברתי איתם על ניתוק הקו והתקשר אלי נציג מהתמיכה שלהם שאמר שהוא שינה כמה דברים ועכשו באמת רואים שהמהירות השתפרה לטובה עכשו רציתי לדעת אם הקו טלפון שלהם מאט את האנטרנט בצורה משמעותית ושזה לא יחזור לי אחרי כמה ימים..למה הנציג אמר שאני לא אמור להרגיש את ההבדל נ.ב אני מחובר על 5mb
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם אם מישהו יודע אילו חוטים יש להצליב כדי להפוך כבל רגיל למוצלב שיגיב בבקשה. תודה.
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אפשר להשתמש בנתב אלחוטי כדי לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים גם אם אין לי כרטיס רשת אלחוטי בכלל? (מה שיש לי זה הכרטיס הבסיסי שבא עם לוח אם LGA775)
-
- 9 תגובות
- 660 צפיות
-
-
the topic says everything i have a problem while someone is using the webcam on one computer it causes me lags awhile ago it didnt lag me and now it does again.. is there any way to fix it? or to limit the bandwith of the computer with the webcam so it wont lag my internet? thanks.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של קומפקס NP28G הראווטר לא תומך בהעברה מעל 400KB ולכן אשמח אם תוכלו להמליץ לי על ראוטר אלחוטי שידע לעשות את העבודה תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, קניתי מחשב נייד חדש וניסית להתחבר אלחוטית לאינטרנט. בעת ניסיון החיבור קיבלתי הודעה שהגדרות האבטחה של המחשב לא תואמות לדרישות הרשת וזאת למרות שלא איבטחנו את הראוטר בכלל והתחברתי אליו בעבר עם מחשבים אחרים ללא סיסמאות וללא בעיות. מכיוון שהידע שלי בנושא שואף לאפס אנא נסו לענות בשפה פשוטה ככל היותר, תודה!
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים: Intel® PRO/Wireless 4965AGN Intel® PRO/Wireless 3945AGN
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בעקבות התווספות של מחשב נוסף לבית, יש צורך בראוטר. 2 שאלות לי אליכם: 1. מהן החברות המומלצות לראוטרים? 2. האם יש דגמים ספציפיים שהם מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית, שבה שלושת המחשבים מחוברים ל-hub, ודרכו למודם כבלים ולאינטרנט. גיליתי שלא משנה מה אעשה (אכבה ואדליק את המודם, אנסה לעשות renew ל-ipconfig), שני מחשבים מקבלים כתובת IP ברשת IP אחת, והשלישי מקבל כתובת IP ברשת IP אחרת, מה שלא מאפשר לי לחבר את שלושתם ברשת מקומית רגילה. כיצד אוכל לקבל בשלושת המחשבים כתובות IP באותה רשת IP? דגם המודם הוא Motorola SUFRboard SB4200i, מערכת ההפעלה בכל המחשבים WinXP Home. תודה מראש, גיא.
-
- 3 תגובות
- 660 צפיות
-
-
הורדתי תSP2 המעפנה של ווינדוס וזה דיי דפק לי הכל אז עשיתי SYSTEM RESTORE לפני שהתקנתי ואני חושב שזה סידר....... רק שיש לי בעיה עם הרשת: אני יכול להיכנס למחשבים אחרים-כלומר לקבצים משותפים בתיקיות משותפות וגם המחשבים האחרים יכולים אבל מה? האינרנט פתאום לא עובד בשום מחשב.....חוץ משלי כי אני השרת אז זה חייב להיות משהו בהגדרות שאני לא מצליח לסדר......... אם מישהו יודע לסדר את זה פליז פליז פליז תגידו לי! אני נואש נ.ב. יש איזה משהו אחד בADD OR REMOVE PROGRAMS שלSP2 שאין לי אפשרות להסי אותו......... רציתי לעשות RESTOER לנקודה יותר רחוקה לפני שהורדתי אותו אבל לא היה.......לחצתי לעבור לחודש שעבר בנקודות RESTORE ולא עשה כלום... בכל מקרה ככה קוראים לזה אם אתם יודעים איך להסיר אותו: w…
-
- 5 תגובות
- 660 צפיות
-
-
יש לי בעיה באתר נענע שאני מנסה להכנס לצ'אט שם אז אני פותח את הצ'אט רושם כינוי משלי ואני לוחץ הפעל משום מה זה לא נטען לי הדף יש לי ג'אווה ואת הרכיבים של הצ'ט חשוב לציין שזה עבד לי לפני 3 ימים עכשיו הוא רושם לי למטה"נדרש אובייקט 112 err משהו כזה מחכה לתשובהההה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני צריך שאני יוכל לעלות אליו בFTP שיהיה בו לפחות 100 מגה בייט שיהיה זול לא אכפת לי איזה שפתות תיכנות הוא תומך כי זה רק לגן של אמא שלי אז אני ישתמש רק בHTML... זהו נראה לי.... נ.ב. בנתיים מה שאני מצאתי זה את זה... http://www.misterhost.co.il/pack_1.asp מה אתם אומרים?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה מספר ימים לחבר את הראוטר הזה להוטבוקס 4 ללא הצלחה. לא משנה מה אני עושה, הראוטר מראה שאין לו אינטרנט (ולא כתובת IP) מההוטבוקס (לד של אינטרנט בצבע כתום). הגדרתי את ההוטבוקס כ bridge. חיברתי את הכבל לכניסה 1 של הוט בוקס ול wan של הראוטר. בראוטר הגדרתי DYNAMIC IP. השארתי הגדרה כ ROUTER MODE (אני רוצה לחבר אליו מחשב עם כבל ושיתן ויפי) MAC ניסיתי את שתי ההגדרות: CLONE ו USE DEFAULT MAC ADDRESS. ותמיד יש את הלד הכתום דולק. יש לי מחשב מחובר להוטבוקס והוא כן מקבל אינטרנט (IP ADDRESS). צרפתי תמונה של הראוטר. התקשרתי להוט ואין שום עזרה מהם (שונא את החברה הזאת). היה כאן טכנאי של הוט למשהו אחר ולא הסכים להסתכל ואמר שזה …
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי בחדר שני מחשבים אחד חדש שמחובר לאינטרנט ברשת אלחוטית, ועוד אחד שגם הוא מחובר לפעמים (אני מעביר פשוט את הLAN USB.) אני רוצה להעביר את כל מה שבמחשב הישן למחשב החדש ולפרמט את הישן. אז אני רוצה לעשות שיתוף קבצים, לא גם שיתוף אינטרנט. המדריך http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 יעזור לי? את המדגריך הזה אני צריך לאחר שאני אפרמט את המחשב הישן כרגע אני מעוניין רק בשיתוף קבצים. תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אנו מעוניינים להחליף ספק אינטרנט אבל אח שלי מסרב בגלל שהוא טוען ששירות אחד הוא בעל PING גבוהה כך שיפריע לו במשחקי הרשת . יש לכך בסיס ?יש הבדל מהותי כבלים ל-ADSL ? תודה מראש , דוד.
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם ! ניסתי היום לחבר שני מחשבים לרשת דרך כבל רשת, עשיתי גישור כדי לשתף גם את האינטרנט. במחשב הראשי הוא מזהה ,בשני הוא רושם שחיבור מוגבל או משהו כזה ויש אייקון של סימן קריאה בצהוב.. מישהו יודע איך אפש לפתור זאת ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום ). איך אני פותח פורט (port)? ואיך אני משתמש בtelnet 10.0.0.138? תודה. אני רוצה לפתוח port בשביל ליצור משחקים בwarcraft.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי רשת ואני מחובר דרך ראוטר. לפני שהיה לי רשת הייתי מתחבר רגיל דרך חייגן. משעברתי לרשת, אני מקבל הרבה את ההודעה שהתנתקתי ודרך איזה חייגן אני רוצה להתחבר. אני עושה כמובן ביטול. אח"כ שאני מנסה לפתוח חלון בדפדפן, אני מקבל הודעה שאני אופליין ואם אני רוצה להתחבר או להישאר מנותק. שאני בוחר להתחבר, הוא מתחבר אוטומטית בלי בעיה. למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי רשת ביתית בבית ואני מעונין לקנות לאחד המחשבים כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר גם אותו השאלה שלי האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק בכרטיס רשת לפני שקונים?? והאם יש הבדל בין כרטיס שמתחבר ל USB לבין חיבור ל PCI ישירות??? יש לי נתב של linksys אשמח לקבל עזרה או כול מידע מועיל ואפילו המלצה על דגם מסויים בתודה אמיר
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש ברשותי אלקטל פרו + HUB הכל עובד סבבה אבל לאחרונה מצאתי בביתי Router שעובד על 10\100 שלא כמו ההאב שלי עכשיו אני רוצה לעבור ל Router 10\100 האם אני יכול לעשות את מבלי לשנות את האלקטל חזרה למצב רגיל ?? ואם כן אני אשמח לקבל הדרכה מהירה ...
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי, אני צריך המלצה לנתב אלחוטי בסביבות המחיר 350 ש"ח הדבר החשוב ביותר הינה יציבות בחיבורים החוטיים מכיוון שאני עובד עם המחשבים מרחוק. תודה.
-
- 6 תגובות
- 659 צפיות
-
-
-
שלום! אני צריך המלצה לכרטיס רשת אלחוטי שיעבוד עם WRT54GL של לינקסיס אני מעדיף שיהיה לו ממשק PCI אבל גם USB טוב ושיעבוד עם ויסטה 64! התקציב הוא 200 שקל בעיקרון אבל אפשר לחרוג אם זה ממש שווה את זה! ד"א הוא אמור להיות ממש קרוב לנתב מרחק של 2 מטר עם קיר באמצע! אבל בכל מקרה שתהיה לו קליטה טובה גם מרחוק! תודה מראש לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רכשתי מבזק מודם שהוא גם ראוטר tnn 600ew . ואני לא מצליח להתחבר לא לאימיול ולא לקאזה למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-