רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
אני כרגע ב dreamhost, הם לוקחים לי 9$ לחודש, אני מקבל כמות איחסון ענקים של 200GB ותעבורה של 2000GB הבעיה שהם איטיים בטירוף לארץ, אם אני מאחסן סרט יש לי קיטועים, וגם נראה לי שהם יקרים מדיי, כי מצאתי איחסונים ב 4$ לחודש
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא ממש מצאתי יש את התוכנת שיתוף sababa dc שעובדת על שרתי dc++ .. יש מצב שהם עשו חיפוש לתוכנה נטלימיטר ואם מוצאים אותה פעילה ברקע אז זה פשוט תוקע אותה ואת התוכנת הורדות? מישהו מכיר את התופעה? יודע איך לעקוף אם אפשר? תודה..
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת חוטית. המחשבים תמיד היו מחוברים דרך switch וגם המודם שקונפג לrouter והכל היה טוב ויפה עד היום שבו העפתי את הswitch והמודם וחיברתי router אלחוטי (למרות שאני עדיין משתמש רק בכבלים) מאז הפסיקה לעבוד הרשת ולמרות ששני המחשבים גולשים להם בכיף באינטרנט אין שום תקשורת בינהם. אני יודע שזה בטח איזה משהו הגדרתי טיפשי ששכחתי או שאני לא מכיר.. אז אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ניסיתי וניסיתי - ולא היצלחתי! לא רוצה לפרמט איך אני מעלים את כל הפרופילים ובקשות הסיסמא? רוצה שהמחשב ידלק לי באופן חלק ללא חיפוש רשת מישרדית וללא סיסמא THX
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי רשת של שני מחשבים, ואני רוצה להגדיר שבמחשב אחד תהיה כך וכך מהירות מסך המהירות הכללית של הגלישה, ובמחשב השני גם. כדי שלא כל פעם נכביד אחד על השני, והחלוקה בין המחשבים תהיה הוגנת (מחשבים שלי ושל אחותי) יש אפשרות כזאת?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם ,פעם ראשונה שאני מתקין ללקוח את הראוטר הנ"ל והסתבכתי לגמרי עם ההגדרות שלו המודם הוא מודם כבלים terayon pptp עכשיו ההגדרות הולכות ככה: (הספק אגב הוא ברק) זה היוזר בברק pptp account: pptp password: זאת הסיסמה host name: מה זה? service ip adress:ושוב מה זה? my ip adress: גם זה...(איי פי של המודם? ) my subnet mask: חובה למלא? connection id: נשאר על 0 אופטימלי mtu:ידוע connect on demend:ידוע בבקשה עזרה.. :-\ רק לבעלי הראוטר הראוטר הזה משוגע!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
איך אני מגדיר PPTP ב WRT54GL?? יש לי כבר IP קבוע בHOT ואני מתחבר דרך ברק 013
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת האם ניתן לשנות את טווח הכתובות בראוטר אלקטל ששודרג ל פרו ואם כן כיצד.
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
-
שלום רב שי לי שני מחשבים , אשר מחוברים לאינטרנט של הכבלים דרך ראוטר קווי של level1 ע"י כבלי רשת. מחשב 1 - דרך כרטיס רשת (המחשב הינו 1.6 P4 בין הראשונים ללא כרטיס רשת על לוח האם) מחשב 2 -יציאת רשת היושבת על לוח האם. אני מעוניין להעביר קבצים ולהיכנס ממחשב אחד לשני 1)האם ניתן דרך הראוטר חוץ מאינטרנט לשלב גם העברת נתונים בין 2 המחשבים? 2)אם לא ניתן לעשות זאת דרך הראוטר , איך ניתן לעשות זאת, כבר העברתי כבל בין 2 ההחדרים לשם חיבור אינטרנט אני מעדיף לא להעביר יותר כבלים בכל זאת זו עבודה מכיוון שהחדרים רחוקים? תודה מראש ושנה טובה לכולם
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
איך אני משתף קבצים ברשת עם המחשב השני?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
אני לא מצליח אני הולך ל Gaming & Applications אני רושם את הפורט ועושה לזה ENABLE עושה SAVE וזה לא מראה לי אחרי ה SAVE את מה שרשמתי וגם הפורטים עצמם לא נפתחים , מה לעשות? מדובר בפתיחת פורטים לאימיול TCP : 4404 UDP : 49695 ד"א יש איזה עידכון קושחה מומלץ לראוטר הנ"ל? , אני יודע שיש 2 סוגים השאלה מה יותר טוב ומה ההבדלים בינהם , אשמח גם לקישור להורדה תודה רבה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
בוקר טוב. אני עובד בחברה גדולה שבה כל המחשבים מחוברים לשרת, שהוא בעצם המחשב הראשי של החברה ודרכו אנו עובדים. רוב העבודה שלי מתבצעת באופיס. כשאני פותח לדוגמא שני קיבצי פוור פוינט שנמצאים על השרת דרך המחשב שיש ברשותי ומנסה להעתיק לדוגמא משפט מקובץ אחד לשני הפוור פוינט נותן הודעת שגיאה בסגנון שלח אל תשלח וסוגר את התוכנה. כשאני עובד עם הקבצים אחרי שאני מעתיק אותם למחשב שברשותי הבעיה לא קיימת. אין באפשרותי לעבוד לא בשרת עם הקבצים האלה כיוון שהמידע בהם כל הזמן מתעדכן. מקווה שמישהו הבין אותי ויצליח לתת לי כמה עצות כיצד לסדר את הבעיה. שיהיה לכם יום מצויין! skuller
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
יש לי 2ראוטרים של edimax ורציתי להשתמש באחד מהם כדי לחבר לכרטיס רשת בנייד שלי כדי שישמש ככרטיס אלחוטי האם יש דרך לעשות זאות ואם כן איך? הדגם שלו זה 6204 wg תודה
-
- 6 תגובות
- 679 צפיות
-
-
יש לי שלושה מחשבים בבית לי לאחותי ולהורים שלי רציתי לדעת אם אני נכנס לתיקיות המשותפות שלהם אם הם יודעים איך אני מסתיר את המחשב שלי בNETWORKS אצלם במחשב? תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני רוצה לפתוח את הפורט 3658 .. ראיתי שיש שם אפשרות של basic port forward ויש אפשרות של triggered מה אומר כל אחד מהם? תודה.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי רשת ואני מחובר דרך ראוטר. לפני שהיה לי רשת הייתי מתחבר רגיל דרך חייגן. משעברתי לרשת, אני מקבל הרבה את ההודעה שהתנתקתי ודרך איזה חייגן אני רוצה להתחבר. אני עושה כמובן ביטול. אח"כ שאני מנסה לפתוח חלון בדפדפן, אני מקבל הודעה שאני אופליין ואם אני רוצה להתחבר או להישאר מנותק. שאני בוחר להתחבר, הוא מתחבר אוטומטית בלי בעיה. למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות ראוטר על מנת לחבר 3 מחשבים ( מחובר לכבלים ). אני צריך ראוטר שיקלוט בבית בעל 3 קומות . 2 מחשבים באותה קומה השלישי במרתף. שלושת המחשבים הם נייחים איזה ראוטר מתאים ? אמין? וחזק? ואילו כרטיסי רשת מתאימים לראוטר? ואיזה סוג חיבור עדיף USB או PCI ? תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי מודם THOMSON של הוט, נכון לעכשיו הדסקטופ מחובר בUSB והלפטופ בRJ האם יש אפשרות לגישה בין שני המחשבים דרך המודם? אני מעוניין לחסוך קניית כרטיס רשת וראוטר למטרה הנ"ל, אם יש עוד אפשרויות, אשמח לשמוע תודה גיא
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור רשת בצורה כזאת שבמחשב אחד יהיו שני כרטיסי רשת רגילים(PCI) כשלאחד יהיה מחובר מודם הרשת ולשני יהיה מחובר כבל רשת שיוחבר לכרטיס הרשת של המחשב השני... עכשיו השאלה היא האם הדבר לא יפגע במהירות הרשת של המחשב השני(התלותי) וגם האם אני יכול לחבר את שני המחשבים באמצעות כבל רשת רגיל או שאני צריך כבל רשת מוצלב?מה ההבדל ביניהם בכלל?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני משתמש בAZEROUZ .... בימים האחרונים חטפתי כמה הפסקות חשמל בבית , וזה משהו מעצבן בAZEROUS שהוא חייב כיבוי נקי ויפה. הקיצר 8 מתוך 10 ההורדות שלו נדפקו- הוא כותב שזה על 0 אחוז , צבוע באדום ולא מוריד אותם, מיותר לציין שניסיתי לעשות OPEN לקבצי הטורנט, ולא עבד, והקבצים לא נמחקו, ז"א קובץ שהוא הוריד 90 אחוז ממנו וזה 1.9 ג'יגה אז זה קצת מעצבן- זה עדיין יושב אצלי על הHD- ז"א המידע עצמו לא נעלם- אבל הביטורנט כאילו לא מזהה אותו איך אני יכול לשחזר?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז קודם כול שבת שלום לכולם התחדשתי באינטרנט מהיר של סלקום. חבילה ללא הגבלה קבלתי מודם של סלקום,בהתחלה הסים עשה קצת בעיות אבל לאחר מכן החליפו לי לסים חדש והכול יסתדר הקטע הוא שיש לי חבילה של אינטרנט של 5 מגה הישנה עובדת על שלושה מחשבים בבית על ידי ראוטר הפלוס של סלקום שזה מודם שיכול לעבוד בניפרד מול כול מחשב אשמח חברים לעזרה ממכם איך להוריד מהאינטרנט החדש ולהפוך אותו לבירת מחדל כמו כן אשמח עם תייאצו לי איך לנתקאת ה5 מגה מהמחשב הפרטי שלי,מבלי לפגוע בשאר המחשבים כמו כן מי שיודע להגדיר מודם כזה,כגון שם משתמש וסיסמא שיגיד לי ואני יגדיר כי באמת שלא אמרו לי כלום שבת שלום ותודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למסנג'ר אבל הוא לא נותן לי הגרסה הכי חדשה שאני מתחבר מהנייד שלי ששם יש מסנג'ר גרסה ישנה יותר לא יותר מידי אני מצליח ממה זה יכול להיות נובע?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-