רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,514 דיונים בפורום זה
-
שלום אני עובר דירה וחשובים לי מאוד הפרטים הבאים בחיבור לרשת: UPLOAD של לפחות 512 (לצורך הקמת שרת בייתי) IP קבוע (לצורך הקמת שרת בייתי) מחיר נמוך שאר הדברים כמו מהירות הורדה וכדומה לא ממש חשובים לי כי אני ממעט לגלוש ולהוריד תכנים גם בשיתוף קבצים.(לכן 1.5 הורדה זה מספיק). אני לפני אישור עסקה עם בזב"ל לחבילה של ספק + תשתית ביחד עם הוט 1.5/512 (האפלוד הזה במחיר הכי נמוך שמצאתי) המחיר שהם נותנים לי מספק אותי והוא גם לא משנה כרגע מה שמשנה זה הIP הקבוע, עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול לדרוש מבזב"ל חיבור ללא חייגן ומהוט אני יכול לדרוש ציוד לתמיכה בגלישה ללא חייגן ואז אם אני מחובר לרשת דרך ראוטר שלי שהוא רק לעיתים רחוקות מתנתק מהחשמל אז ה IP שלי יהיה כמעט תמיד קבוע . האם כל הנ"ל נכ…
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אולי השאלה שלי נראת קצת דבילית ,אך בכל זאת השאלה ברצינות ,האם חיבור של מספר מחשבים למשל 4 הקרובים אחד לשני (בין 20 ל- חצי מטר) ע"י רשת אלחוטית יעבוד טוב ולא יעשה בעיות בגלל המרחק הקצר?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי כרגע נתב של linksys WRT54 (אני לא משתמש כבר באופצית האל-חוט). ואני רוצה להחליף לנתב חוטי בלי ניתוקים (הlinksys מתנתק לי לא מעט בעיקר כשאני משתמש ברשתות שיתוף קבצים). ולכן אני צריך המלצות לנתב חדש.(שלא מתנתק כל הזמן) תודה מראש לכולם
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום היום חיברתי ראוטר אידימקס אלחוטי ואני משום מה לא יכול להתחבר למסנג'ר הודעת שגיאה 80048820 ו- 80048412 עם אימיול אין לי בעיות וגם לא עם ICQ תודה .
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
עשיתי פירמוט למחשב שלי אצלי נמצא המחשב הראשי שהכל מחובר השקע ADSL המודם (B-FOCuS 270) והראווטר (Level One FBR-1418TX) המחשב של אחי מחובר דרך כבל מוצלב לרוואטר מה אני צריך להגדיר עכשיו בשביל להתחבר לאינטרנט ? וצריך להוריד דרייבר לרוואטר ?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
הראוטר הוא של LEVEL ONE אם זה משנה משהו. תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
טוב. אז ככה - יש לי כאן שני מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB והאחר לא מחובר לכלום. באחר צריך אינטרנט ואני מאוד הייתי רוצה אינטרנט אלחוטי בין שניהם ככה שבאחד האינטרנט מחובר ישירות לנתב האלחוטי והשני מחובר לנתב אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו. המחשב הראשי נמצא בתוך ממ"ד(ממש בכניסה - זאת אומרת שהוא צמוד לדלת של הממ"ד(כחצי מטר מהדלת)) והמחשב השני נמצא בתוך הבית בטווח של כ-10מטר פחות או יותר. אז - על מה תמליצו לי. ואם אפשר גם הסבר מפורט על איך להגדיר את הרשת האלחוטית הזו והאם זו בעיה בשביל אחד כמוני?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
ניגמר לי המבצע ואני משלם כרגע 90 שקל לספק וסכום יחסית גבוה לכבלים (לא זוכר) היום אני בחבילה של 3 על 150 ולפני שאני מטלפן מישהו יודע פחות או יותר תמחירים בשוק? אני לא מתכנן לעבור לחברות אחרות רק רוצה לא לשדרג תמהירות או לשלם פחות
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
התחברתי דרך לאינטרנט במחשב הנייד שלי דרך הפלאפון ומאז מתי שאני רוצה להתחבר לאינטרנט אני לא מצליח.... כלומר המחשב מראה לי שאני מחובר לרשת האלחוטית אבל מתי שאני פותח את הדף אינטרנט אני לא רואה כלום.... הוא מראה בעייה.... ובמחשב אחר הוא דווקא כן מצליח להתחבר !!!!
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף את האינטרנט ביניהם עכשיו הייתי היום באופיס דיפו והם אמרו לי שאני יכול לקנות רק switch לחבר אותו למודם וזהו ואני לא צריך לשדרג את המודם לראוטר עכשיו השאלה שלי האם זה אפשרי ועדיף על פני מודם עם ראוטר מובנה כבר כי האפשרות הזו חוסכת כסף והמודם שהספק שלי רוצה להביא לי הוא עם ראוטר כבר אבל עולה 800 שקל והswitch עולה רק 200 דרך אגב יש לי מודש ADSL b focus router 270
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי WT54GL בקומה השניה בבית שלי ואני מעוניין להאריך את אחת האנטנות שלו על מנת לקבל קליטה אלחוטית גם בקומה הראשונה. אמרו לי שלא מומלץ לבצע זאת כיוון שהנתב הזה בעל 2 אנטנות והוא לא משתמש בשתיהן באופן קבוע אלא בוחר באיזו אחת מהן יש לו קליטה יותר טובה ומשדר ממנה, וברגע שאני אאריך את אחת מהאנטנות שלו הדבר עלול לשבש את אופן הפעולה שלו. אשמח לשמוע חוות דעת על הנושא ודעה לגבי פתרון אלטרנטיבי כמו לדוגמא לשים Access Point בין הקומות במקום להאריך את האנטנה של הנתב. תודה!
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
-
בבקשה כבל רשת מוצלב 10 מטר בהונגרית אני מתחנו
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום! יש לי את המוצר (בכתובת) הזה ואני לא מצליח לשנות IP.. מישהו יכול להסביר לי איך אני משנה את זה? דרך ההגדרות שלו או איפה..? תודה רבה לעונים וזה קצת דחוף לי, אז אם זה יהיה מהר אני יודה לכם מאוד עודד ב.
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
בנוסף, הייתי רוצה לדעת איזה נתבים (חוץ ממה ששאלתי על בכותרת) כוללים אפשרות של מדפסת רשת? תודה מראש לכולם
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
מזה UPnP למה שאני בביטורנט AZ בודק אם פורט מסוים פתוח קובץ לי הודעה בAZ "שגיאה - UPnP: Mapping NAT Tester (TCP/XXXX) failed (XXXX - מספר הפורט שבחרתי) תודה
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול בקשר לרשת חוטית בקצב 1gigabit הבנתי שצריך כבלים לפחות CAT5E אז השאלה בעצם האם כל הכבלים שמחברים בין המחשב לממתג ,בין הנתב לממתג ובין המודם לנתב כולם צריכים להיות CAT5E או רק הכבלים שעוברים בין המחשבים השונים לממתג? ועוד שאלה ההבדל בין כבלים של CAT5E ל-CAT6 הוא עקרוני ? תודה. וד"א מצטער שזה אשכול שני היום פשוט אני בדיוק מחבר את זה היום.
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אפשר להשתמש בנתב אלחוטי כדי לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים גם אם אין לי כרטיס רשת אלחוטי בכלל? (מה שיש לי זה הכרטיס הבסיסי שבא עם לוח אם LGA775)
-
- 9 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת חוטית. המחשבים תמיד היו מחוברים דרך switch וגם המודם שקונפג לrouter והכל היה טוב ויפה עד היום שבו העפתי את הswitch והמודם וחיברתי router אלחוטי (למרות שאני עדיין משתמש רק בכבלים) מאז הפסיקה לעבוד הרשת ולמרות ששני המחשבים גולשים להם בכיף באינטרנט אין שום תקשורת בינהם. אני יודע שזה בטח איזה משהו הגדרתי טיפשי ששכחתי או שאני לא מכיר.. אז אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי. תודה.
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום לכולם בעוד כפחות מ -3 שבועות וההורים שלי שאלו אותי אם אני מעוניין שנעבור לבזק או נשאר בנטוויסיון ונרכיב מהירות... בכל מקרה יש לי שתי שאלות... איזה תשתית עדיפה בזק בין לאומי או הוט? ואיזה ספק עדיף נטוויסיון או בזק? כרגע אני נמצא בנטוויסיון עם 1.5 מגה והביצועים לא מספקים. האינטרנט מיועד בעיקר למשחקי רשת FPS // RPG. שמעתי שלנטוויסיון יש ערכת גיימרים שאמורה לעזור בעניין הייתי רוצה לשמוע גם על זה קצת(אבל סביר להניח שלא אקח את זה כי אבי חושב שהמחיר מוגזם). על מה כדאי לי ללכת?
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אוקיי יש לי ראוטר 6204 של EDIMAX בשביל להתקין אני אותו אני צריך להיכנס לכתובת 192.168.2.1 שמוגדרת כברירת מחדל אתמול הצלחתי להיכנס לא סיימתי תהתקנה כמו שצריך היום אני לא יכול להיכנס בכלל לכתובת הIP מה לעשות?? :s05:
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-