עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by rhmkr,

היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  2. Started by RobiNooB,

אם כן אשמח לאחד חינמי שעובד עם KEEP2SHARE.CC תודה !! (לRG ו UPLOAD יש לי)

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש מחשב א' הוא מחובר לאינטרנט דרך מודם ADSL PCI לצורך העניין יש מחשב ב' שמתחבר לאינטרנט דרך רשת בעזרת כרטיס רשת שמתחבר למחשב א .. עכשיו יש משחק מחשב, לצורך העניין זה Heroes 3 כשפותחים חדר TCP\IP אי אפשר להתחבר למחשב ב' לIP שלו . וגם מחשב ב' לא מצליח להתחבר במשחק ל IP אחר של מישהו באינטרנט.. מה יכולות להיות הסיבות לכך כאשר החומת אש שיש במחשב א לא פועלת ( ניתקו אותה ) ואם יש דרך כלשהי להפעיל את המשחק שיעבוד כמו שצריך אני אשמח לדעת אותה. תודה.

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  4. היי חברים, יש לי כרטיס רשת אלחוטי USB שקניתי מבזק: IEEE 802.11G WLAN USB 2.0 Adapter עכשיו מערכת הפעלה VISTA לא מזהה אותו וגם הדריברים שאני מתקין לא מתאימים כי זאת מערכת של 64bit... בקיצור אין לי אינטרנטטטטטטטט.. :'( מה עושיםם?

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  5. הפרטים של הרשת הם כאלו: מחשב נייח אחד שמחובר לאינטרנט בכבלים. מחשב נייד אחד שמצוייד בתקשורת אלחוטית, ומחשב נייח נוסף. למחשב הנייח עם האינטרנט חיברתי מתאם USB והגדרתי רשת AdHoc מאז יש שתי בעיות. האחת המחשב הנייד מתנתק לעיתים ומדובר בטווח של 5 מטרים מהמחשב הנייח. הבעיה השנייה היא שאני לא מצליח להגדיר אבטחה לרשת הזו. גם נסיונות להשתמש באשף התקנת הרשת האלחוטית של XP, שכולל שימוש בדיסק און קי, לא עזרו. שאלה נוספת: יש בתוכנה של המתאם (שמנוטרלת כרגע) אפשרות לשמש כ AP. האם מישהו יודע איך אפשר להפוך את אחד המחשבים ל AP ואז אולי יהיה יותר קל להגדיר את האבטחה בין המחשבים? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  6. אני רוצה לאחסן אתר וסרטוני וידאו, ואני זקוק ל 150 מגה. כבר ראיתי המון חברות המציעות, הבעיה שרובם בעצם "סוכני מכירות" של שרת בחו"ל, ככה שתמיכה, אמינות וכל מה שקשור בזה- תכלס אין. אני זקוק לחברה אמינה,מהירה, וטובה, ולא יקר... מישהו מכיר ויכול לעזור ? תודה

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  7. שלום זה מודל הראוטר שלי : WRT54G v.3 1. יש אפשרות לשמור את פעילות האינטרנט שלי? 2. שמעתי שאפשר לעקוב אחרי פעילות ברשתות דרך משהו שנקרא packet sniffing יש דרך למנוע את זה? 3. יש לי שני מחשבים בWORK GROUP איך אני מבטל שיתוף קבצים בין שניהם? למה דרך כל מחשב ברשת אפשר לשנות הגדרות בטיחות של קבצים ותיקיות ולקחת בעלות על קבצים ותיקיות במחשבים אחרים באותה רשת? תודה!

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  8. לפעמים אני חווה בעמודים שמציגים תבנית שבורה ולפעמים תמונות לא טוענות. לשם הבהרה הנה תמונת מסך:

• 0 תגובות
    • 692 צפיות
  9. Started by 104952,

שלום, ברצוני לבנות מחשב שיהיה מחשב מיועד להורדות לותוכנות שיתוף קבצים. הבעיה שלי היא החיבור בין שני המחשבים- 1. אין לי מסך נוסף כדי לשלוט על המחשב הזה 2. אני יכול לחבר את המסך של המחשב שלי דרך מפצל גם למחשב הורדות ואז לשלוט בשניהם דרך מסך אחד , הבעיה היא שזה מוריד לחלוטין מהביצועים של המסך 3. ישנה אפשרות שאני מחשב את המחשב לרשת מחשבים שלנו בבית, הבעיה היא שאם אני מוריד דברים לא נכונים כמו וירוסים וכדומה, הם יכולים בקלות לפלוש למחשב של אבא שלי , שם יש קבצים מאוד חשובים שקשורים לעבודה של אבא, האם יש דרך לחסום לחלוטין את המחשב של אבא מכל הרשעים? 4. במקרה הגרוע ביותר אני אאלץ לחבר את המחשב הורדות לחיבור אינטרנט משלו . שמעתי שיש תוכנות בשם VNC שמאפשרות לשלוט על מחשב מסוים דרך …

• 0 תגובות
    • 646 צפיות
  10. Started by lordbd14,

יש לי מצלמת אינטרנט למחשב ורציתי לדעת אם אני יכול להיות במקום אחר ולהתחבר למצלמה שמחוברת למחשב שנמצא בבית שלי והבנתי שזה אפשרי דרך רשת Wifi אשמח להסבר כיצד... בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 572 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי בעייה במהירות ההורדה ב-IE6 כרגע יש לי מודם DSL600-E היתקשרתי לחברה עשו איתי פעולה שנקראת "איפוס דפדפן" לא עזר אבל שימו לב המהירות בתוכנות BITORRENT וכאלה היא המהירות של האינטרנט שזה לא יכול להיות בעייה במודם או בכרטיס רשת.. יש אינטרנט במהירות 1 וחצי מגה אצל אינטרנט זהב תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  12. Started by Sweet_Tooth,

לא מזמן הגיע אלי המודם/ראווטר האלחוטי של בזק (SIEMENS) ורציתי להפיק את המקסימום ממנו אבל נוא ממוקים בקומה בראשונה (תחתונה) שרק בה ובחדר שמעליה יש אינטרנט אלחוטי אבל אני רוצה שיהיו בשתי קומות אז שמעתי שיש מכשיר BRIDGE שדרכו אני יכול לעשות את זה הוספתי סרטוט קצת עלוב שאולי יכול להבהיר את מה שאני רוצה עריכה: אני לא יכול לשנות את מיקום המודם!

• 0 תגובות
    • 630 צפיות
  13. שבת שלום, מישהו יודע או שמע על כרטיס רשת אלחטי למחשב שתומך VISTA 64? אני מחפש כבר שעות בכל האתרים של היצרניות הגדולות בתחום, ולא נראה שחשבו בכלל על דבר כזה. למישהו יש אולי VISTA 64 והכרטיס שלו עובד ללא בעיה?

• 0 תגובות
    • 568 צפיות
  14. Started by eGore,

אני מודע לכך שאחד זה Voice-over-IP והשני זה Voice Over Broadband, אבל האם יש הבדל? אם כן, מהו? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. אז ככה אני מנוי לאינטרנט 100 מגה בהוט ולפני מספר שנים כשהתחברתי לשירות הוטמובייל של הסלולר אז דרכם נעשה לי בהוט נט 100 מגה ואמא שלי משלמת אצלהם בהוראת קבע בהוט מובייל על המאה והיתי רוצה לשאול למי צריך לפנות כדי לעלות את המהירות ל 200 האם צריך לפנות ל הוטנט או להוטמובייל למה אני שואל כי כשדיברתי עם הוטנט הם דרושים כרטיס אשראי כדי לשלם בנפרד על ה 200 מגה והסברתי שאמא שלי משלמת בהוטמובייל דרך הוראת קבע אז מדוע צריך לתת מספר אשראי כדי להגדיל את המהירות כולי מבולבל פה השאלה העיקרית מי אמור לשדרג לי את ה 200 הוטנט שבאמצעות הוטמובייל יש לה אצלהם 100 מגה כרגע או שהוטמובייל אמורים לשדרג אם לא היתי ברור אני אשמח לפרט יותר ברור אשמח לקבל סיוע בבקשה

16. Started by assaf990,

מהן היכולות שלה?

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  17. Started by LeM0n^,

יש לי שני מחשבים ב- lan בבית ויש ראוטר ביניהם. כשאני מנסה להכנס מאחד המחשבים ל- C$ הוא רושם שאין לי הרשאות לכך, ניסיתי להוסיף את עצמי כאדמין מקומי על אחד המחשבים אבל הוא לא נותן לי, למישהו יש פתרון? דרך אגב, לשיתוף רגיל אני מצליח להכנס (מדפסת, תיקיות משותפות וכו')

• 0 תגובות
    • 786 צפיות
  18. Started by eldar24,

איך אפשר לבטל שמירת היטוריית אתרים ב אקספלורר . שמתי את מספר הימים ל 0 . אבל הוא בכל זאת שומר היסטוריה ש יום אחד .

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  19. Started by deathrevenge,

היי, התקנתי את הראווטר והכל עובד בסדר מבחינת גלישה עם המחשב שמחובר קווית לראוטר. אבל יש לי 2 בעיות: 1. אני לא מצליח לחבר 2 סמארטפונים במקביל לWIFI ושהם יעבדו ביחד, (לפעמים זה כן מצליח אבל רק לזמן קצר). ניסיתי לשנות דברים בהגדרות של הראוטר אבל זה לא עזר.. 2. יש לי sony ericsson arc שכנראה לא עובד טוב עם הראוטר ואחרי כמה זמן שהוא מחובר דרך הWIFI אני מקבל מן קריסה כזאת של האינטרנט ואז המכשיר אומר לי שיש שגיאה בWIFI ורק ע"י כיבוי והפעלה של הפלאפון זה מסתדר.. אני אשמח לעזרה.

• 0 תגובות
    • 702 צפיות
  20. Started by eladbu,

שלום לכולם יש לי סרבר 2003 ואני מעוניין להגדיר מרחב כתובות מסוים בשרת ה DHCP לחלק כתובות מטווח 192.168.1.100 ועד 192.168.1.150 האם זה הדיפולט?איך אני בודק אז או לחילופין מכניס פיזית ב DHCP

• 0 תגובות
    • 563 צפיות
  21. נניח שיש לי שרת IIS של XP, אני רוצה להרים פורום לסטודנטים, בצורה הכי קלה ופשוטה, איזה כלים נוספים אני צריך בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by Cheif,

נתב VDSL נוסף של חברת Kasda זמין בישראל ובשלב זה רק בחנויות באג. מדובר בדגם KW52283 המתאפיין ב-5 יציאות LAN מתוכן 4 במהירות 100M ואחת במהירות 1G. הוא כולל כניסת USB 2.0 אחת ואנטנות ה-WIFI (תקן N) שלו פנימיות. העלות שלו בבאג היא 400 שקל ולקוחות אספון יכולים לקבל אותו במחיר מבצע של 269 שקל. http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_view-4.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23793 מדריך משתמש - http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_down-67.html

• 0 תגובות
    • 710 צפיות
  23. Started by OutRaGe,

שלום קודם כל אני יציין שעשיתי את הבדיקה ב-Steam כי המהירות שם פשוט נוראית(10KB) בעוד שאחרים מקבלים בכיף 100-200 אם אין קשר בין הפורטים(הרלוונטיים לסטים כמובן..) למהירות אתם מוזמנים להפסיק לקרוא ולגרום לי להשכיל אוקיי עכשיו לדיון כנראה יש טווח פורטים חסומים שה-Steam משתמש בהם, וכמו שציינתי בכותרת, אני לא משתמש כרגע בשום Firewall ואין לי ראוטר(מודם -USB ALE 070) יש משהו לעשות בנידון ? הספקית היא נטויז'ן אם זה חשוב.. http://img174.imageshack.us/img174/8726/sssdsawr6.jpg תודה מראש, לירן

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by odedidush,

הי, האם בשנים הקרובות(עד עשור) התעבורה ברשת ברמת העברת הפקטות תשאר TCP/IP או פרוטוקול אחר לדוגמה בינארי(קרוב לשפת מכונה) על מנת לשפר latency וטרנזאקציות רבות בין המכשירים ? מדובר על שימושים לדוגמה של תקשורת מדיה בסלולר,IOT בבית ,תקשורת בין רכבים ,גלישה אתרי אינטרנט וכו... אשמח אם תוכלו לשלוח לי גם לינקים למאמרים בנושא.

• 0 תגובות
    • 971 צפיות
  25. שלום לכולם. מטרת הת'רד הזה היא לתת מענה מהיר לשאלות נפוצות בנושא הרשתות והאינטרנט. בין אם זה בהגדרת נתבים, פרטי ספקיות האינטרנט, או כל מידע שיכול להיות רלוונטי לציבור הרחב. מי שמעוניין לתרום במדריך שהוא הכין או מצא באינטרנט, בלינק שהוא חושב שיכול להיות שימושי, שיפנה אליי בפרטי, ואני אוסיף את הדברים הרלוונטים. תוכנה (חינמית לשימוש אישי לא מסחרי) ליצירת פרופילי TCP/IP לכרטיסי רשת: http://www.netsetman.com/ (מיועדת לאנשים שצריכים לשנות כל הזמן בין IP סטטיים שונים, לאוטומטי, למשל פרופילים לבית/עבודה/לימודים/בית של חברים וכו') מדריך ללחיצת כבל רשת: אופן הכנת כבל רשת מדריך לבדיקת הכבילה בלי טסטר יעודי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=342043.msg2954952#msg2954952 מ…

• 0 תגובות
    • 12.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.