עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב, למיטב הבנתי, חבילת גיימר מתעדפת אותך ובתאוריה אמורה להביא למצב של זמן תגובה מהיר. ברשותי חבלית 12 מגה בהוט ונטנויז'ן. אני מרבה לשחק במשחקי רשת ואשמח לדעת האם חבילת גיימר אופציונלית בנטויזיון. פינגים בשרתים אירופאים נעים מ100 ל200, האם חבילה כזאת קיימת, ואם כן, האם יש שינוי משמעותי? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  2. Started by DUDEnamE,

החיבור WIFI בPSP מאפשר לשני מכשירים להתחבר אחד לשני ולשחק יחד , יש למישהו מושג איך זה עובד?

• 0 תגובות
    • 606 צפיות
  3. טוב אז אני צריך כרטיס אלחוטי אני בממד אבל הראוטר נמצא ממש לייד הדלת אז אין בעית קליטה,כמה שיותר זול מKSP ובתקן N ראיתי יש את הכרטיסים הבאים בזול : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752146 האם יש משהו מומלץ יותר ? האם יש הבדלים גדולים אם זה USB או מובנה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  4. -נא למחוק את הדיון-

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  5. Started by Adamson,

לפני בערך איזה חודש התחיל להיות לי בעיות באינטרנט. הוא כל הזמן היה מתנתק פתאום.. לפעמים הייתי מדליק את המחשב והאינטרנט לא היה זמין ולפעמים הוא היה מתנתנק סתם ככה. התקשרתי להוט (ספק הרשת שלי) והם אמרו שהם יישלחו לי טכנאי, הטכנאי בא ואמר שזה בעיה בראוטר והראוטר הוא פרטי שלי. ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ולאפס אותו, לא עזר. הראוטר שלי הוא של EDIMAX. אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיהיה לו קליטה מאוד טובה למה יש לי סטרימר ואני צריך קליטה עד לסלון (בווילה). יש בסה"כ 3 מחשבים בבית אז צריך בראוטר רשת אלחוטית וגם קווית. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  6. Started by Yotam.B,

היי, אני גולש על הוט עם ההוטבוקס הידוע לשימצה. כעת יש לי עוד 2 ראוטרים לAP שמפוזרים בבית. יש לי 2 ראוטרים מיותרים של בזק שנמצאים אצלי בבית. רציתי לשאול האם אפשרי להפוך גם אותם לAP עם התוכנה של בזק שצרובה עליהם או שמה עליי לעשות משהו מיוחד? במידה ואפשרי, אשמח לדעת מה התהליך. ואגב, מה ההבדל בין שניהם? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  7. Started by gshhar,

יש לי אינטרנט אלחוטי בבית והשאלה שלי היא שאם מישהו עומד מחוץ לבית שלי עם מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי האם הוא יכול לגלוש דרכי? ז"א מה שהוא צריך זה רק לכתוב את הכתובת DNS של הספקית שלי וזהו יש לו אינטרנט? זה עד כדי כך פשוט? או שהוא יוכל לעשות ככה רק אם יש לי רשת בבית?

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  8. Started by pyro_man,

רציתי לדעת מה צריך בשביל להתקין רשת אל חוטית??? (כמובן חוץ מהרשת עצמה) הצעות למכירים סבירים לרשתות כאלה עכשיו יש לי אניטרנט של 012 נט עם מודם אלקטל SPEED TOUCH מהירות אינטרנט 750 והשאלה הכי חשובה האם הרשת תוכל ליצור קשר אל חוטי כאשר כשאחד מהמחשבים נמצא בתוך חדר אטום.

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  9. Started by AdiR^SiNaI,

מזה שרת web? מזה שרת fax? ושאלה לדעת האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים(data base) זה שרת שמתכנתים עובדים עליו כול קבוצה של אנשים עובדים על משהו אחד ובסוף משתפים את כולם ויוצרים משהו אחד דוגמא:פלאפון,קבוצה של אנשים עובדים על תמונות וקבוצה אחרת צלילים או דוגמא:במחשב קבוצה של אנשים עובדים על מעבד וחלק על זיכרונות וחלק על כרטיסי מסך ובסוף הם יוצרים תוצאה סופית האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים? ולגבי בסיס נתונים זה (SQL)? מזה domain?

10. Started by AdiR^SiNaI,

HUB עובד על מהירות 10/10 וסויץ על 10/100 על כמה ראוטר עובד? ומזה משנה המהירות?

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  11. כנזכר בכותרת. מחיר ודגם מדויק אם אפשר תודה

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  12. שלום רב אני כבר שנים מנוי של אינטרנט זהב וכבר נמאס לי מהתקלות שלהם במיוחד הבעיות של האיטיות בזמן האחרון... אני חושב לעבור ל013 ברק האם כדאי ? ואני כרגע בחבילה של 2 מגה ואני משלם 120 שקל לספק+בזק אני מעוניין בחבילה עם upload משופר יש הצעות ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  13. אוקי כולם עשיתי את המדריך לתקשרות ICS וחבירתי בין שני מחשבים ככה מודם --> כבל רשת רגיל ---> מחשב של אחי עם 2 כרטיסי רשת אחד למודם אחד לי ---> כבל רשת מוצלב -----> המחשב שלי עכשיו עבדתי לפי המדריך שיתפתי את ה dilar ושמתי עליו ת firewall של ה xp עכשיו על ה local area conicton כלומר הכרטיס רשת OB שמחבר בין המשחב למודם גם שמתי עליו firewall של xp וה local area conitcon כלומר הכרטיס רשת pci ששמתי שמחבר בין המחשב שלי למחשב של אחי וגם עליו שמתי firewall של xp עכשיו אצלי יש firewall של ה nforce 3 250gb שעובד ובכול זאת שמתי על ה local area conitocn עוד firewall של ה xp קיצר בוא נתחיל מזה שאני רוצה לדעת האם אפשר לפרוץ אלי בגלל השיתופים ? ואיזה firwalls אני יכול לסג…

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  14. אני מנסה לחבר שני מחשבים בכבל רשת. התקנתי בשניהם כרטיס רשת (במחשב שמתחבר לאינטרנט יש לי אחד o/b, והוספתי אחד נוסף, ובמחשב השני לא היה כלל ולכן הוספתי גם לו. הדבר המוזר מתחיל בזה שמע' ההפעלה בשני המחשבים מזהה את שני הכרטיסים, אבל הלד לא נדלק באף אחד מהם... ובחיבור כבל מוצלב (ניסיתי שניים..) אני מקבל את האייקון למטה שכבל הרשת מנותק. מישהו יודע למה אין בעיית חומרה אבל הלדים לא נדלקים? אולי הבעיה רק בכבל המוצלב...??? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  15. האם אפשר לשתף את הפרוגרם פיילס ואיך? ואיך אני קובע לשתף גם את כל התתי תיקיות כי לא בהכל הוא נותן..?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  16. Started by Bug,

אז ככה, רכשתי את הראוטר של ST LAB חיברתי אותו למודם ה terayon שלי ולכרטיס רשת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט. הלכתי לפי ההוראות של ה manual שלו כדי להגדיר אותו אך נתקעתי בשלב שבו מבקשים ממך להכניס לדפדפן אייפי מסוים, הדף פשוט לא עולה... מישהו יודע מה הבעיה?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  17. שלום, אני וחבר שלי עומדים לקנות דומין, רק נשאר לנו לסגור פרטים וזהו. עכשיו עלו בי כמה שאלות וחשבתי לשאול אותם מכיוון שאני אקבל הרבה יותר תגובות ואתם גם יותר אוביקטיבים. בקיצור, נגיד ואני מזמין דומין מאיזו חברה (זה דומיין ישראלי) והחברה נסגרת אחרי שנה אז מה אני עושה עם הדומין? איך אני יכול לנהל אותו? (לפתוח סאב דומינים וכ'ו) בקיצור, תספרו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי לא להדפק, תודה לכם

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  18. Started by גור,

כאשר אני ניכנסלאתרים לרוב אתרי צפיית סרטים האתר עולה לי כך למה זה כך

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  19. Started by avihayar,

שלום לכולם, אני בטוח שבמשך כל הזמן בשנים האחרונות אנחנו נקלעים לפעמים לתופעה מעניינת שהיא: אי יכולת השתתפות באתרים אמריקאיים.... נשמע קצת מצחיק לא?.... בכל אופן תמיד הייתה את הבעיה הנ"ל והיה צריך לעשות " קומבינות " כדי להצטרף אליהם... הייתי שמח מאוד אם מישהו יוכל בבקשה להאיר את עיני ויגלה לי: אם אני נמצא בארץ ואני רוצה להתחבר למשל באתר כמו הפוקר העוולמי WPT לצורך העניין ואני לא יכול, האם מישהו יכול להסביר לי איך אני עוקף דבר כזה??? אשמח מאוד לקבל הצעות ועזרה בנושא.. בתודה אביחי

20. Started by yuval48,

אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  21. שלום יש לי LAN בבית עכשיו יש ליד המחשב שלי עוד מחשב ישן אני רוצה לחבר את שני המחשבים בקבל USB ולא דרך תיקייה משותפת איך עושים את זה? ושאני מחבר דרך ה USB אני יוכל להעביר דרך זה..? מקווה שהבנתם!

• 3 תגובות
    • 605 צפיות
  22. שלום, הפכתי את האינטרנט כדי לקבל מידע על פתיחת הפורטים, ומה שמצאתי לא עזר, הגדרתי את הראוטר לפי המדריכים שרצים ברשת אבל זה לא עבד. הנה התמונות: הפורטים שרשומים באימיול: ההגדרות של הפורטים שפתחתי לפי מה שמופיע באימיול: ההודעה של הLOW ID לא רוצה להעלם: אנא עיזרו לי אני אובד עצות.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  23. שבוע טוב לכולם. יש לאחי מחשב נייד, עם כרטיס WIRELESS. האם צריך לאבטח את החיבור ב WEP או שצריך את זה רק לראוטרים?? האם מישהו יכול להתחבר סתם כה למחשב שלו כשהרשת האלחוטית פועלת? סליחה על השאלה המטומטמת, אני מבין טוב במחשבים, אבל ברשתות אני מעפן כי אף פעם לא התעסקתי עם זה.

• 5 תגובות
    • 605 צפיות
  24. Started by amirn,

הי, יש לי שני מחשבים ( XP SP1) שמחוברים בכבל ב- ICS (לפי המדריך באתר) שיתוף קבצים עובד לשני הכיוונים, אבל במחשב הלקוח אני לא יכול לגלוש באינטרנט (או לעשות כל פעולה שקשורה לאינטרנט) על המחשב השרת מותקן ZONE ALARM וקינפגתי אותו להוסיף ל-TRUSTED את ה-IP של המחשב לקוח רעיונות? תודה

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  25. יש לי מחשב נייד חדש עם כרטיס רשת אלחטי מובנה אני רוצה להתחבר לאינטרנט עם הראוטר שלי לינקסיס WRT54G אבל הכרטיס רשת במחשב הנייד מופיע כלא מחובר. יש עליו איקס מה הסיבות לזה? להתקין מחדש את הדרייבר יכול לעזור?

דיונים חדשים בפורומים