עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Yotam.B,

היי, אני גולש על הוט עם ההוטבוקס הידוע לשימצה. כעת יש לי עוד 2 ראוטרים לAP שמפוזרים בבית. יש לי 2 ראוטרים מיותרים של בזק שנמצאים אצלי בבית. רציתי לשאול האם אפשרי להפוך גם אותם לAP עם התוכנה של בזק שצרובה עליהם או שמה עליי לעשות משהו מיוחד? במידה ואפשרי, אשמח לדעת מה התהליך. ואגב, מה ההבדל בין שניהם? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. Started by TaMiRn2,

יש לי בעיה עם הטווח של הראוטר שלי לחדר של אח שלי (בהחלט אין מרחק של 100M אםילו לא 50M!) אין שום הפרעות באמצב (שום מיקרוגלים או ארונות חשמל..) יש רק כמה קירות... (4-5) ועדיין הראוטר לא מצליח.. של לי את הWRT54G של לינקסיס (אמור להיות טוב..) מה לעשות? AP זה האפשרות היחידה? יש איזה AP זולה? אני לא הולך לעשות קונסקטרוקציות מוזרות של קלקר!

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  3. Started by binstock,

שלום לכולם אם מישהו יודע אילו חוטים יש להצליב כדי להפוך כבל רגיל למוצלב שיגיב בבקשה. תודה.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. לאחרונה עברתי מ1.5 מגה בזקבינלאומי+כבלים ל3 מגה קווי זהב 012+כבלים ואני חושד שגם הם חוסמים שיתוף קבצים עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  5. Started by fgyt,

שלום יש לי ראוטר של siemens sl2 141 שהוא גם קווי וגם אלחוטי,את האלחוטי ניתקתי לגמרי ומחובר איליו רק קווי ,שני מחשבים ומתאם טלפון של חברת ברק ,וברצוני לשאול האם יש לי אפשרות שלפי בחירתי אני יוכל אם אני רוצה לחסום בהגדרות של הראוטר שרק המתאם יעבוד אבל אם יחברו מחשב בין ליציאה של המתאם ובין ליציאה אחרת הם לא יתחברו לאינטרנט [עדיף אם אפשר שבאופציה הזו שרק המתאם מתחבר עדיין יוכלו לחבר למתאם שיש לו גם יציאה למחשב מחשב,אבל אם זה לא אפשרי אז מספיק שרק המתאם יעבוד אפילו שמחשב שיחברו למתאם לא יעבוד]וכמובן שיהיה לי אופציה שאני יוכל לקבוע שגם שני המחשבים יתחברו אל הנתב, אופציה חילופית עדיפה פחות אם א"א את האופציה הראשונה [שברוצוני לדעת האם אפשר לעשות ]להגדיר בראוטר שרק המתאם ושני מחש…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by eliXir,

היי, פתחתי נושא דומה בפורום תוכנה אתמול בערב, ומתוך 80~ צפיות אף אחד לא ידע לעזור.. אז אולי לפה זה גם יכול להתאים. אתמול החלטתי לחדש קצת את האוסף שירים שלי, והורדתי תוכנות כמו SababaDC, RevConnect, BearShare וכו'. כולן על בסיס DC++. בחלקן אני בקושי מצליח להתחבר להאבים, בחלקן אני לא מצליח אפילו לבצע חיפוש כמו שצריך, ובחלקן זה מוריד על מקסימום 3kbps. אני מבין קצת בכל מה שקשור לפתיחת פורטים ולכן הופתעתי שלמרות הגדרות נכונות זה עדיין לא עובד כמו שצריך. אפילו על Passive Mode זה לא עושה כלום. בנוגע לספקי אינטרנט - יש לי ספקים של בזק וברק, בשניהם אותו סיפור. מישהו מכיר את הבעיה? יודע מה הסיבה? יש פיתרון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  7. שלום לכולם בעוד כפחות מ -3 שבועות וההורים שלי שאלו אותי אם אני מעוניין שנעבור לבזק או נשאר בנטוויסיון ונרכיב מהירות... בכל מקרה יש לי שתי שאלות... איזה תשתית עדיפה בזק בין לאומי או הוט? ואיזה ספק עדיף נטוויסיון או בזק? כרגע אני נמצא בנטוויסיון עם 1.5 מגה והביצועים לא מספקים. האינטרנט מיועד בעיקר למשחקי רשת FPS // RPG. שמעתי שלנטוויסיון יש ערכת גיימרים שאמורה לעזור בעניין הייתי רוצה לשמוע גם על זה קצת(אבל סביר להניח שלא אקח את זה כי אבי חושב שהמחיר מוגזם). על מה כדאי לי ללכת?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by mushee,

ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי עד 150 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  9. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה עם הראוטר קודם כל בעזרתכם הצלחתי להתקין אותו אולם עכשי הוא עושה לי בעיה מוזרה - הראוטר שלי של לינקסיס מדגם WRT54G כליש לי חיבור של הכבלים ואני גולש דרך אינטרנט זהב. אני משתמש בחיבור L2TP וכל כמה דקות הראוטר מתנתק לי... ואז אני צריך להתחבר לממשק ניהול של הראוטר. להכנס לסטטוס ושם הוא קורה את כל הנתונים חוץ מנתון אחד שנקרא Default Gateway ושם מופיע במקום מספר 00.000.00 וכו ואז אני צריך לעשות כמה פעמים לחבר ולנתר עד שהוא מוצא את זה שוב ואז ככה כל איזה 10 דקות לפעמים הוא מקפיץ לי חלון שהוא לא יכול למצוא כתובת אי פי דיברתי עם אינרנט זהב הם טוענים שזה לא קשור אליהם לא נתקלתי בחיים בבעיה הזו וזה משגע אותי אני לא יכול לגלוש רצוף מישהו יכול אולי לעז…

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by DUDEnamE,

החיבור WIFI בPSP מאפשר לשני מכשירים להתחבר אחד לשני ולשחק יחד , יש למישהו מושג איך זה עובד?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  11. היי מה המצב ?? דוד בא לארץ לבקר עוד כמה ימים ורציתי לדעת מה להגיד לו להביא לי ,אני מיתכוון לאיזה כרטיס להגיד לו להביא יש לי מחשב נייד lg ls50a הכרטיס צריך לתמוך בכל סוגי הרשתות a,b,g וצריך להיות לו חיבורים לאנטנה חיצונית תודה לכל העוזרים למנהלים בבקשה לא לנעול --תודה

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by barhanin,

יש לי נתב Edimax BR6204WLG ועוד 4 מחשבים שמחוברים אליו בצורה חוטית! עכשיו יש לי מחשב אחד ספציפי שלפעמים יש בו אינטרנט ולפעמים לא, שבעוד כל שאר המחשבים האחרים יש אינטרנט. הבעיה היא שאני במחשב הבעייתי רואה שיש חיבור לנתב וגם פינגים שאני שולח מגיעים והכול נראה תקין. רק שאתרים לא עולים. מישהו יכול להגיד לי איפה פה הבעיה?

13. Started by smit,

שלום לכולם, יש לי בעייה שהאינטרנט בצורה רנדומלית לפעמיים ניכנס ללאג כזה, שהכל ניתקע ותוך 30-60 שניות חוזר.. זה מאוד מפריע מכיוון שאני משחק במשחקי רשת. לפעמיים הוא גם ניתקע ומיתנתק ואני לא מצליח להתחבר חזרה עד שאני עושה ריסטרט למחשב ולמודם.. (Alcatel שחור 5 נורות) זה לא בעייה בספק למה זה כבר די הרבה זמן ככה, למישהו יש מושג מה זה יכול להיות? חשבתי אולי הכבל הוא הבעייה או המפצל של הטלפון שמפצל את הקו טלפון והקו ADSL... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  14. יש לי את המודם השחור SPEED TOUCH HOME של בזק. מתי שקניתי את הראוטר אז אם אני לא טועה שיניתי את ההגדרות של המודם כדי שיוכל לעבור עם הראוטר. ברצוני להחזיר את ההגדרות כך שאוכל לגלוש דרך המודם בלבד ולא דרך ראוטר, כיצד זה אפשרי?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  15. Started by totbod1,

בעקבות התווספות של מחשב נוסף לבית, יש צורך בראוטר. 2 שאלות לי אליכם: 1. מהן החברות המומלצות לראוטרים? 2. האם יש דגמים ספציפיים שהם מומלצים?

16. איך אני בודק את מהירות הUPLOAD שלי?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  17. בוקר טוב. אני עובד בחברה גדולה שבה כל המחשבים מחוברים לשרת, שהוא בעצם המחשב הראשי של החברה ודרכו אנו עובדים. רוב העבודה שלי מתבצעת באופיס. כשאני פותח לדוגמא שני קיבצי פוור פוינט שנמצאים על השרת דרך המחשב שיש ברשותי ומנסה להעתיק לדוגמא משפט מקובץ אחד לשני הפוור פוינט נותן הודעת שגיאה בסגנון שלח אל תשלח וסוגר את התוכנה. כשאני עובד עם הקבצים אחרי שאני מעתיק אותם למחשב שברשותי הבעיה לא קיימת. אין באפשרותי לעבוד לא בשרת עם הקבצים האלה כיוון שהמידע בהם כל הזמן מתעדכן. מקווה שמישהו הבין אותי ויצליח לתת לי כמה עצות כיצד לסדר את הבעיה. שיהיה לכם יום מצויין! skuller

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  18. Started by x-factor,

שלום רב לכם. עוד מעט אני קונה מחשב חדש.עכשיו העניין הוא שיש לי במחשב הנוכחי מוזיקה ותמונות אשר הייתי להעביר למחשב החדש,הבעיה שאני לא רוצה לצרוב כח כך הרבה דיסקים.השאלה שלי האם יש דרך לחבר 2 מחשבים ישירות או בדרך פשוטה כלשהי,כדי שאוכל להעביר מידע ממחשב אחד לשני(אנ יודע שאפשר לשים הארד דיסק ובלאגנים,אני מקווה שיש שיטה יותר פשוטה ) ... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. אז ככה... יש לי מחשב עם מודם שהפכתי לראוטר ECI 270 וסוויץ' שמחבר עוד מחשב ויש בינהם רשת. הוספתי מחיצה חדשה והתקנתי בה את הווינדוס החדש - וויסטה. אבל האינטרנט לא עובד לי גם אחרי שהגדרתי את כל ההגדרות בכרטיס רשת . אבל כשבדקתי PING בין המחשב עם הוויסטה לבין הראוטר אז היה בינהם וגם בין המחשב השני . אני לא יודע מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. Started by !elad!,

שמעתי שעם קונים ראוטר ועושים רשת אז אין צורך לשלם לבזק על המודם הכוונה שהראוטר יחליף אותו.. האם זה הגיוני?! או שהאם יש משהו שדומה.?

• 1 תגובה
    • 652 צפיות
  21. שלום אני עובר דירה וחשובים לי מאוד הפרטים הבאים בחיבור לרשת: UPLOAD של לפחות 512 (לצורך הקמת שרת בייתי) IP קבוע (לצורך הקמת שרת בייתי) מחיר נמוך שאר הדברים כמו מהירות הורדה וכדומה לא ממש חשובים לי כי אני ממעט לגלוש ולהוריד תכנים גם בשיתוף קבצים.(לכן 1.5 הורדה זה מספיק). אני לפני אישור עסקה עם בזב"ל לחבילה של ספק + תשתית ביחד עם הוט 1.5/512 (האפלוד הזה במחיר הכי נמוך שמצאתי) המחיר שהם נותנים לי מספק אותי והוא גם לא משנה כרגע מה שמשנה זה הIP הקבוע, עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול לדרוש מבזב"ל חיבור ללא חייגן ומהוט אני יכול לדרוש ציוד לתמיכה בגלישה ללא חייגן ואז אם אני מחובר לרשת דרך ראוטר שלי שהוא רק לעיתים רחוקות מתנתק מהחשמל אז ה IP שלי יהיה כמעט תמיד קבוע . האם כל הנ"ל נכ…

• 7 תגובות
    • 652 צפיות
  22. Started by CoolOne,

מישהו יודע מתי בזק אמורה להאיץ את הupload ב-ADSL? האם ספקיות האינטרנט יעדכנו את החבילה ללא תוספת תשלום?

23. כרטיס הרשת הוא D-Link DWL-G510 revision B הבנתי שהאתר של D-Link לא מעודכן, ואני לא מוצא את הדרייבר בשום מקום אחר.. יש למישהו מושג מה הגרסה הכי חדשה של הדרייבר ואיפה אפשר להוריד אותה? הסתדרתי.

24. Started by Yuk,

שלום לכולם. יש לי נתב אל חוטי של 3COM ויש לי איתו בעיה: אני לא מצליח לשלוח מיילים ולא לעלות קבצים (גם לא לבצעה בדיקת מהירות העלאה באתר של בזק בינלאומי הספק שלי). כיצד ניתן לפתור בעיה זו? תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  25. Started by pyro_man,

רציתי לדעת מה צריך בשביל להתקין רשת אל חוטית??? (כמובן חוץ מהרשת עצמה) הצעות למכירים סבירים לרשתות כאלה עכשיו יש לי אניטרנט של 012 נט עם מודם אלקטל SPEED TOUCH מהירות אינטרנט 750 והשאלה הכי חשובה האם הרשת תוכל ליצור קשר אל חוטי כאשר כשאחד מהמחשבים נמצא בתוך חדר אטום.

• 0 תגובות
    • 652 צפיות

דיונים חדשים בפורומים