עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לאחרונה עברתי מ1.5 מגה בזקבינלאומי+כבלים ל3 מגה קווי זהב 012+כבלים ואני חושד שגם הם חוסמים שיתוף קבצים עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  2. שלום לכולם אני חדש פה אני הייתי רותה שתעזרו לי לשלב את מצלמת האינטרנט שלי באתר שאני בונה ואיך אני עושה שיראו באתר שלי מה שמצלמת הטינטרנט שלי רואה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  3. Started by omricho,

שלום.. אני לא מצליח ליראות תמונות באתרים דוגמה :אני ניכנס לאתר של דן וואני לא רואה את המפות. תודה מראש :bash:

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  4. שלום אני מחבר לאינטרנט ולטלפון דרך תשתית של HOT . לכבל של הוט מחובר מפצל עם 2 יציאות למחשב ולטלפון. אני רוצה להקים רשת אלחוטית ל 4 מחשבים. 1 .לפני שאני קונה ראוטר וכרטיסי רשת רציתי לדעת אם הטלפון והאינטרנט יכולים לחיות ביחד בלי שיפריעו אחד לשני. 2. איזה ראוטר נחשב לסטנדרט טוב עבור רשת ביתית [ בסביבות 300 שח + - ]. תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  5. Started by vinipyx,

שלום לכולם לא מזמן קניתי את הלוח הנ"ל ,הלוח מגיעה אם WIFI מובנה. הבעיה שלי שאני מצליח להגדיר אותו.הלוח יגיעה אם תוכנה שניקראת ASUS WIFI-AP SOLO. אז מי שמכיר את הגדורות ויכול להסביר לי אני מאוד ישמח.

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  6. יש לי שת'ה מחשבים בבית ואפשר להעביר קבצים בין שניהם בצורה אלחטית... אבל, בשביל לגשת לתיקיה המשותפת אני צריך להקליד כתובת אייפי בשורת הכתובת ורק אז לגשת לתיקיה... מה שאני רוצה זה פשוט מאוד, אני רוצה שאני יגש ל my network places ושם אני יראה את התיקיה המשותפת או שעדיף שיהיה כתוב משהו בסגנון:"Metalhammer on HWzone" ואז בתוך זה יהיו לי התיקיות המשותפות איך אני עושה את זה והאם הבהרתי את עצמי בכלל?

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  7. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לנייח (כדי להשתמש במסך של הנייד)?מה אני צריך לעשות ואיזה כבלים? תודה

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  8. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת חוטית. המחשבים תמיד היו מחוברים דרך switch וגם המודם שקונפג לrouter והכל היה טוב ויפה עד היום שבו העפתי את הswitch והמודם וחיברתי router אלחוטי (למרות שאני עדיין משתמש רק בכבלים) מאז הפסיקה לעבוד הרשת ולמרות ששני המחשבים גולשים להם בכיף באינטרנט אין שום תקשורת בינהם. אני יודע שזה בטח איזה משהו הגדרתי טיפשי ששכחתי או שאני לא מכיר.. אז אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי. תודה.

• 3 תגובות
    • 632 צפיות
  9. Started by netanel38121,

רציתי לדעת האם הרעיון של הנתב לדוגמא זה -נניח שאם יש לי פינג גבוה לשרת מסוים אז שאני יכול לנתב עם הנתב לניתוב אחר ואז לקבל בחזרה את הפינג הנמוך שלי. ואני מדבר בעיקר על שעות ה"עומס"

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  10. the topic says everything i have a problem while someone is using the webcam on one computer it causes me lags awhile ago it didnt lag me and now it does again.. is there any way to fix it? or to limit the bandwith of the computer with the webcam so it wont lag my internet? thanks.

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  11. שלום!! פתחתי פורטים ואני צריך לפתוח אותם גם בפיירוול. הבעיה היא שזה טווח של פורטים (6500-7000) ולא פורטים בודדים.... איך אני עושה פתיחה של טווח של פורטים בפיירוול (של הווינדווס)? תודה

• 1 תגובה
    • 632 צפיות
  12. Started by x-factor,

שלום רב לכם. עוד מעט אני קונה מחשב חדש.עכשיו העניין הוא שיש לי במחשב הנוכחי מוזיקה ותמונות אשר הייתי להעביר למחשב החדש,הבעיה שאני לא רוצה לצרוב כח כך הרבה דיסקים.השאלה שלי האם יש דרך לחבר 2 מחשבים ישירות או בדרך פשוטה כלשהי,כדי שאוכל להעביר מידע ממחשב אחד לשני(אנ יודע שאפשר לשים הארד דיסק ובלאגנים,אני מקווה שיש שיטה יותר פשוטה ) ... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 632 צפיות
  13. שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחובר לה עם כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX.(אם זה חשוב אז אני יושב בממ"ד עם כבל מעריך של 6 מטר, ככה שהכרטיס מחוץ לממ"ד ותלוי על הקיר והראוטר למעלה) וכן אחרי חמש מטר יש לי מן "מגבר" כזה לUSB עכשיו לאחרונה שמתי לב, שהעוצמת קליטה היא LOW ותמיד הקליטה הייתה על VERY HIGH רציתי לשאול למה זה? דרייברים לא טובים? כרטיס רשת נדפק? ועוד שאלה, יש לי עכשיו כרטיס רשת מהפשוטים האלה של EDIMAX, ויש לי עוד כרטיס edimax mimo הוא מקולקל אבל הוא במסגרת האחריות, רציתי לשאול האם שווה לחבר אותו מאשר לחבר את הכרטיס הפשוט? מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403087 לא מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 תודה אריאל

• 4 תגובות
    • 632 צפיות
  14. שלום לכולם. אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי, שיתאים לעבודה בבית של 3 קומות. וכרגע אני לא מעוניין בDRAFT N (אם יש בנוסף אז אין בעיה), אבל G יותר חשוב לי. אשמח כמובן לכמה שיותר זול, אבל שיעבוד טוב בבית כזה.

• 3 תגובות
    • 631 צפיות
  15. היי.. יש לי ראוטר אדימקס ישן יחסית מדגם BR משהו (http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=369809, נראה לי שזה זה) שדווקא סיפק את הצרכים שלי עד היום. לאחרונה עברתי לאינטרנט ברוחב פס של 12 מגה ביט, עם זאת המהירות שהראוטר מספק לי לפי בדיקות היא 6-7 מגה ביט. בחיבור ישיר של המחשב למודם המהירות שלי היא 12 כמו שאמורה להיות. ההשערה שלי היא שהראוטר ישן והאלגוריתם שלו\או הצורה בה הוא פועל לא מאפשרת לו לנתב את כולם לאינטרנט במהירות המצופה. אז קודם כל, אם מישהו מכיר פתרון לבעיה אשמח לדעת ודבר שני אם יש המלצות על ראוטר לא יקר עם יכולת אלחוטית טובה זה יעזור לי מאוד. תודה

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  16. כתבתי נושא לפני כן על חיבור שני מחשבים ברשת אל-חוטית אך לפי המצב הנוחכי איני צריך נתב כיוון שאפשר פשוט לחבר בעמצאות כבל רשת מוצלב ואופה יש אינטרנט. השאלה שלי היא האם כל מה שאני צריך בישביל מימוש רשת זו זה רק כבל רשת מוצלב , שני מחשבים אם כרטיס רשת בכל אחד מהם, ומודם רשת אחד. ואם אני לא טועה אז החיבור מבוצע כך : מודם רשת לקו, מהמודם רשת כבל למחשב , ומכרטיס הרשת של המחשב כבל רשת מוצלב למחשב השני?

• 7 תגובות
    • 631 צפיות
  17. Started by zgd,

יש לי רשת בין שני מחשבים (שלושה בעצם אבל אחד כל הזמן כבוי) שמחוברים לראוטר OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router. הראוטר מתפקד כשרת DHCP ככה שהוא מחלק לשניהם כתובות אוטומטית (192.168.1.111,192.168.151) כתובת הראוטר היא 192.168.1.1 עכשיו התקנתי את התוכנה בשני המחשבים ולפי התוכנה השירות אמור ליצור אוטומטית רשת בין שני המחשבים ככה שאוכל ליצור הגבלות. פתחתי את שלושת הפורטים שהתוכנה דורשת ועדיין אין תקשורת בתוכנה... יש לציין ששני המחשבים נותנים פינג אחד לשני וניתן להעביר קבצים ביניהם. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 631 צפיות
  18. Started by hellyeahmofo,

אני יודע שיש כמה , אבל יש אחת מפורסמת

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  19. Started by yossi_s1,

שלום, קניתי ראוטר אלחוטי 3COM לפי המלצה של הרבה אנשים פה ועכשיו אני מגדיר אותו. אני די מתמצא ואין לי בעיות מיוחדות חוץ מהגדרות האינטרנט. צירפתי תמונה עם ההגדרות הנוכחיות, אני לא מצליח להבין מה לא בסדר, אז מקווה שתעזרו לי. תודה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  20. Started by Guyn,

שלום לתומכים יש לנו בעבודה שרת עם ווינדוס 2000, שמתחבר לרשת עם נתב edimax 6204. לאחרונה החלה תופעה שמאופיינת באיבוד החיבור לאינטרנט + גישה למחשבי הרשת. מה שמוזר הוא, ששאר המחשבים עדיין מחוברים לאינטרנט ויותר מכך- יש להם גישה לתיקיות שבשרת, אבל לא להיפך. הבעיה מתרחשת באקראי, כאשר יכול להיות גם יום שלם ללא בעיה. הפיתרון היחיד כרגע- רק ריסטרט (מה שמפריע לשאר העובדים). למישהו יש קצה חוט?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  21. שלום לכולם , התקנתי XP PRO עברית ועכשיו אני רוצה להתחבר לאינטרנט (תשתית =כבלים . ספק =נטוויזן) . התקנתי את המודם כבלים עם הדיסק התקנה אבל אין לי מושג איך אני יוצר חייגן .... מישהו יכול בבקשה לעזור ? יש איזה כתובת שניתן להתחבר אליה ולהוריד חייגן ואני לא זוכר ....ולהשיג את השירות של כבלים כבר התייאשתי. תודה למי שועזר !

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  22. כשאני נכנס לאתרים מסויימים אני לא מצליח לראות את הפרסומת .. כמו בדוגמא שבתמונה שצירפתי... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 631 צפיות
  23. Started by habarbash,

מצאתי את הפורום הזה כמתאים ביותר לשאלה : אני מתשתמש ב OE של WIN , וכן יש לי את ה SpamKiller של McAffe פעיל , מתי שאני מתחבר לאינטרנט לאחר הפעלת המחשב ( כל פעם ) אז ההגדרות של ה OE ( חשבון של GMAIL ) משתנות : ההגדרה של כתובת ה POP3 משתנת לכתובת ה IP LOOP דהיינו 127.0.0.1 , ומשתנה גם כתובת ה PORT המאובטח ( שנדרש בשביל להגדיר חשבון GMAIL ) מ995 ל 110 . איך אני פותר את הבעיה ?? אני מעדיף להישאר עם ה SpamKiller פעיל (רק אחרי שהפעללתי אותו התחולו הבעיות הנ"ל) . תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 631 צפיות
  24. Started by igal_nazar,

הורדתי את התוכנה והתקנתי בסוף ההתקנה התוכנה מבקשת ממני מין קוד key מאיפה אני יכול לקבל את הקוד ?? תעזרו לי בבקשה הורדתי את הגרסה 5.0.18 personal pro מאימיול מאיפה אני אמור להביא לזה רישון???תעזרו

• 3 תגובות
    • 631 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.