עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by GaTor120,

אני מחפש משהו ביתי שיגבה מקסימום 4TB אם אני לא טועה שיתמוך ב 2 דיסקים ב RAID1 תודה רבה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by רון88,

נשבר לי מיופרס מייאש מאז שעברתי מלא תקלות. אמנם שירות מעניין אבל אי אפשר להמשיך ככה. למשל לאחרונה כאשר אני בא לשמור פוסט אז אני לוחץ על הכפתור והוא מעבד ולא קורה בסוף כלום. ככה זה רוב הזמן. זה לצד בעיות מוזרות אחרות שלא היו לי כמעט אצל אחרים. אפילו להעלות קובץ זיפ של התקנת הוורדפרס זה לא הרשה לי והייתי צריך להעלות קבצים מחולצים דרך FTP וזה לא הכל השאלה שלי היא מי מהשניים האלו עדיף לדעתכם? אני מחפש איכות לא זול או שאולי אירוח אחר ישראלי? https://www.ereznet.co.il/hosting-wordpress https://keshet.cloud/webhosting/ תודה נ.ב. כמו שאתם מבינים אני לא מומחה אלא פשוט רוצה שהדברים יעבדו

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  3. Started by onnmonnm,

ראוטר מסוג 3com 72t רוחב פס אינטרנט - 1.5 מגה. גלישה מאוד איטית. כשאני מנסה להוריד קובץ ניסיון מאתר של ספקית האינטרנט, קצה ההורדה עומד על 50 קילו. יש רעיונות מה לבדוק?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  4. Started by viper_sb,

אני מקבל הודעת שגיאה ברגע שאני מנסה לשנות את שם המחשב ברשת שלי מזה יכול להיות ? (מצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]

5. שלום אני עובר דירה וחשובים לי מאוד הפרטים הבאים בחיבור לרשת: UPLOAD של לפחות 512 (לצורך הקמת שרת בייתי) IP קבוע (לצורך הקמת שרת בייתי) מחיר נמוך שאר הדברים כמו מהירות הורדה וכדומה לא ממש חשובים לי כי אני ממעט לגלוש ולהוריד תכנים גם בשיתוף קבצים.(לכן 1.5 הורדה זה מספיק). אני לפני אישור עסקה עם בזב"ל לחבילה של ספק + תשתית ביחד עם הוט 1.5/512 (האפלוד הזה במחיר הכי נמוך שמצאתי) המחיר שהם נותנים לי מספק אותי והוא גם לא משנה כרגע מה שמשנה זה הIP הקבוע, עכשיו לפי מה שהבנתי אני יכול לדרוש מבזב"ל חיבור ללא חייגן ומהוט אני יכול לדרוש ציוד לתמיכה בגלישה ללא חייגן ואז אם אני מחובר לרשת דרך ראוטר שלי שהוא רק לעיתים רחוקות מתנתק מהחשמל אז ה IP שלי יהיה כמעט תמיד קבוע . האם כל הנ"ל נכ…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  6. אני רוצה לפתוח את הפורט 3658 .. ראיתי שיש שם אפשרות של basic port forward ויש אפשרות של triggered מה אומר כל אחד מהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  7. אולי השאלה שלי נראת קצת דבילית ,אך בכל זאת השאלה ברצינות ,האם חיבור של מספר מחשבים למשל 4 הקרובים אחד לשני (בין 20 ל- חצי מטר) ע"י רשת אלחוטית יעבוד טוב ולא יעשה בעיות בגלל המרחק הקצר?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  8. מישהו אולי יודע?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  9. שלום כל המחשבים שיש לי בבית גולשים עכשיו ברשת האלחוטית, ורציתי לשאול איך אני מקים ביניהם רשת ביתית ככה שאני אוכל להעביר ביניהם קבצים וכו' תודה ^Z^

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  10. הגדרתי בפורום שאחרי כל תגובה להודעה שאני מפרסם או נושא שאני מגיב בו תשלח לי התרעה לאימייל. ועד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור (אותו הדבר גם בפורמים אחרים). אבל לפני שבוע התחילו הבעיות: אנשים מגיבים להודעות שלי או להודעות שהגבתי בהם, והתרעה לאימייל לא נשלחת אליי בכלל (אני שם לב שהגיבו לנושאים האלה במקרה, כי חשבתי שאמורה להישלח אליי התרעה)! וזאת לא בעיה רק בזון, זה קורה גם ב-BIT-TECH ועוד פורמים דומים. לפני זמן קצר פירסמתי הודעה בפורום "אודיו וקולנוע", הגיבו לי לנושא והתרעה לאימייל שוב לא נשלחה אליי! למרות שבדקתי בהגדרות הפורום וכתוב שהתרעה כן נשלחה לאימייל: גם לכם זה קורה? אני מתכתב עם אנשים באימייל גם, לפעמים זה די חשוב. אני עכשיו דואג ששולחים לי אימייל רגיל וגם אותו אנ…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by mmMigy,

אני מחפש פתרון לגלישה באינטרנט מהמחשב הנייד כשאני בדרכים (כשאין נקודת WIFI). מה אני בעצם צריך בשביל זה? תודה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by hellyeahmofo,

אני יודע שיש כמה , אבל יש אחת מפורסמת

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  13. Started by חי18,

שלום אני רוצה לקנות ראוטר על מנת לחבר 3 מחשבים ( מחובר לכבלים ). אני צריך ראוטר שיקלוט בבית בעל 3 קומות . 2 מחשבים באותה קומה השלישי במרתף. שלושת המחשבים הם נייחים איזה ראוטר מתאים ? אמין? וחזק? ואילו כרטיסי רשת מתאימים לראוטר? ואיזה סוג חיבור עדיף USB או PCI ? תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by AreaDooM,

אני חיברתי רשת בין WIN XP ל2000 ואני לא מצליח לגרום לשיתוף קבצים וחיבור לאינטרנט הרשת הסמל של הרשת מופיע ליד השעון ונראה כאילו שהכל תקין ... מה אפשר לנסות ?(הרשת היא רשת חוטית בלי ראטר 100MBPS)

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by zxcvbnm,

אני מעוניין לבנוות רשת ביתית בין מחשב חדש (amd 64 3000 albatron k8nfu4) למחשב הישן שלי (athlon 1200). עכשיו למחשב החדש מחובר מודם alactal לכרטיס רשת על הלוח ובמחשב הישן יש רק כרטיס רשת אחד לא על הלוח. בשתי המחשבים מותקנת Windows XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת באחד המחשבים או בשניהם ואני צריך גם מדריך. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  17. המרחק בין המחשבים הוא 2 מטר(אולי 3). והשימוש של המחשב המשני יהיה מידי פעם ולא תמידי. חשבתי לרכוש כרטיס רשת אלחוטי הכי זול שיש (70 שח) ולסגור עניין... מה אתם ממליצים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by UNforgiven,

אפשר לקבל מדריך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  19. אני רוצה לשתף אינטרנט מהיר ומדפסת בין 3 מחשבים כמו כן המחשבים נמצאים בשתי קומות בחדרים עם דלתות אז צריך יכולת שידור גבוהה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. שלום, אני וחבר שלי עומדים לקנות דומין, רק נשאר לנו לסגור פרטים וזהו. עכשיו עלו בי כמה שאלות וחשבתי לשאול אותם מכיוון שאני אקבל הרבה יותר תגובות ואתם גם יותר אוביקטיבים. בקיצור, נגיד ואני מזמין דומין מאיזו חברה (זה דומיין ישראלי) והחברה נסגרת אחרי שנה אז מה אני עושה עם הדומין? איך אני יכול לנהל אותו? (לפתוח סאב דומינים וכ'ו) בקיצור, תספרו לי כל מה שאני צריך לדעת כדי לא להדפק, תודה לכם

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by ik_86,

יש לי בעיה באינטרנט...הכל עבד לי טוב עד שפתאום האינטרנט נדפק לי הוא התחיל להתחבר ואחרי כמה דקות להתנתק אז עשיתי פירמוט שאחריו לא הצלחתי בכלל להתחבר לאינטרנט עד שבסוף הצלחתי ועכשיו זהה לא מתנתק לי הבעיה היא שכשאני גולש אז המעבר בין דף לדף לוקח הרבה מאד זמן ויש לי אינטרנט 1.5 מגה...נגיד אני באיזה אתר ולוחץ על משהו באת אז עד שהדף נפתח לוקח הרבה זמן..... התקנתי גם דפדפן אחר וזה לא עזר.. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  23. Started by kisin,

מישהו מכיר ועבד עם המודם NetGear WGE111 ?? http://www.netgear.co.il/Product.asp?Pid=WGE111&Cat2Cat1ID=7&Cat2ID=0 אני רוצה לחבר את הXBOX לרשת האלחוטית בבית ואני חושב לקנות את המודם הזה. רציתי לדעת אם מישהו עבד איתו ויכול לומר לי אם הוא באמת שווה את המחיר

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by gamoos,

קניתי נייד לאחרונה ורכשתי ראוטר מחברת בזק. התקנתי את הרשת לפי המדריך המצויין שבפורום הזה.הראוטר של eci מותקן בממ"ד ליד המחשב הנייח. האם יש דרך להגביר את הקליטה בקומה השניה של הבית ?הנייד עובר בין החדרים של הילדים שם עוצמת האות נמוכה והנייד מתנתק מידי פעם. יש מצב להגביר את האות? בתודה מראש הג'מוס

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by nemo,

איך אפשר לבדוק בדרך הכי מדויקת ופשוטה את רוחב הפס גלישה שלי?? תודה

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים