עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. עד עכשיו הייתי ברשת כשהמחשב השני הוא השרת... היום החלפתי את זה ככה שהמחשב שלי יהיה השרת... הרשת עובדת אבל כשאני מנסה לעשות את השיתוף איטרנט מופיעה הבעיה: error 1060 the specified service does not exist as an installed service (תמונה למטה...) ואיזה פיירוואל טוב יש? תודה! [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  2. יש לי רשת ואני מחובר דרך ראוטר. לפני שהיה לי רשת הייתי מתחבר רגיל דרך חייגן. משעברתי לרשת, אני מקבל הרבה את ההודעה שהתנתקתי ודרך איזה חייגן אני רוצה להתחבר. אני עושה כמובן ביטול. אח"כ שאני מנסה לפתוח חלון בדפדפן, אני מקבל הודעה שאני אופליין ואם אני רוצה להתחבר או להישאר מנותק. שאני בוחר להתחבר, הוא מתחבר אוטומטית בלי בעיה. למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  3. הגדרתי בפורום שאחרי כל תגובה להודעה שאני מפרסם או נושא שאני מגיב בו תשלח לי התרעה לאימייל. ועד לפני שבוע הכל עבד בסדר גמור (אותו הדבר גם בפורמים אחרים). אבל לפני שבוע התחילו הבעיות: אנשים מגיבים להודעות שלי או להודעות שהגבתי בהם, והתרעה לאימייל לא נשלחת אליי בכלל (אני שם לב שהגיבו לנושאים האלה במקרה, כי חשבתי שאמורה להישלח אליי התרעה)! וזאת לא בעיה רק בזון, זה קורה גם ב-BIT-TECH ועוד פורמים דומים. לפני זמן קצר פירסמתי הודעה בפורום "אודיו וקולנוע", הגיבו לי לנושא והתרעה לאימייל שוב לא נשלחה אליי! למרות שבדקתי בהגדרות הפורום וכתוב שהתרעה כן נשלחה לאימייל: גם לכם זה קורה? אני מתכתב עם אנשים באימייל גם, לפעמים זה די חשוב. אני עכשיו דואג ששולחים לי אימייל רגיל וגם אותו אנ…

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  4. Started by drordror,

שלום רב, המחשב הראשי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי לנתב אלחוטי. המחשב המשני מחובר בעזרת סוויץ למחשב הראשי. אני זקוק לתמיכתכם בקינפוג כרטיס הרשת במחשב המשני לשיתוף האינטרנט. כלומר, מה צריך לכתוב בDNS ו-GATEWAY. ואיזה כרטיס רשת במחשב הראשי אני צריך לסמן כשיתוף. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  5. כמו שכבר אמרתי, אני מחבר 12 מחשבים ברשת אינטרנט דרך Switch 16 Ports , ראוטר ומודם כמובן. אני רוצה שבחלק מהמחשבים לא יוכלו לגלוש באינטרנט אך הם יהיו מחוברים לאינטרנט. כלומר לא יוצגו להם דפי אינטרנט. לפי ההגיון חשבתי לחסום את פורט 80 לחלק מהמחשבים. זה נכון? אני גם רוצה שבחלק מהמחשבים לא תיהיה גישה לספריות שמשותפות ברשת הפנימית אלה רק ע"י סיסמא. האם אני עושה את זה דרך תוכנה מסויימת? האם זה מסובך?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  6. Started by arimaor,

אבקש המלצה לראוטר אמין שישמש בעיקר להעברת סטימינג ברשת אלחוטית בבית ללא עצירות בהעברת המידע

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  7. Started by Raanan30,

ערב טוב. קיבלתי לפני מספר רגעים אימייל שהודיע שהכתובת שלי חוברה לרשת ה NGN (סוף סוף). כיום אני גולש עם נזק בינלאומי במהירות 5 מגה (די מרוצה יחסית...). עכשיו, אני מעוניין לשדרג כמובן למהירויות ה-NGN, אבל לפני שינסו למכור לי לוקשים, אני רוצה לקבל תשובות אמיתיות, שאותן נראה לי שאקבל רק כאן: 1. האם אני צריך להחליף מודם? או שהמודם הנוכחי מתאים גם לחיבור NGN? 2. במה באמת שונה חיבור ה NGN מאשר החיבור הנוכחי? (האם אני צריך ראוטר עם עוצמה וקצב מסוים, או כבל מיוחד, או שהכל אותו דבר ויתאים) 3. מהי המהירות האמיתית שאני אקבל? (ז"א, לפי החישוב שלי במהירות של 50 מגה אני אוכל להוריד בקצב של 6+ מגה לשניה?...) תודה!

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  8. Started by ik_86,

יש לי בעיה באינטרנט...הכל עבד לי טוב עד שפתאום האינטרנט נדפק לי הוא התחיל להתחבר ואחרי כמה דקות להתנתק אז עשיתי פירמוט שאחריו לא הצלחתי בכלל להתחבר לאינטרנט עד שבסוף הצלחתי ועכשיו זהה לא מתנתק לי הבעיה היא שכשאני גולש אז המעבר בין דף לדף לוקח הרבה מאד זמן ויש לי אינטרנט 1.5 מגה...נגיד אני באיזה אתר ולוחץ על משהו באת אז עד שהדף נפתח לוקח הרבה זמן..... התקנתי גם דפדפן אחר וזה לא עזר.. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  9. Started by coran,

שלום לכולם! יש לי קובץ Access שאני ועוד חבר באותה דירה עובדים עליו. הקובץ משותף ברשת הביתית שלנו. הקובץ נמצא על המחשב שלי ועובד מצוין! אבל שחבר שלי עובד בקובץ במחשב שלו הקובץ מאוד איטי ולא נוח לעבוד. האם יש פתרון לדבר הזה? ועוד צורך: בקרוב אני נוסע ואני רוצה לעבוד על הקובץ הזה יש שירות שמאפשר לאחסן בוא את הקובץ ומשם לעבוד בכל מקום בעולם ללא צורך להוריד את הקובץ למחשב או שישלחו לי אותו למייל ואז אני יחזיר להם אותו אחרי עדכונים שלי. תודה מראש רן

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  10. Started by shon,

אהלן! אז ככה, עברתי עכשיו חדר והעברתי את הכבל רשת. לצורך כך חתכתי אותו ולחצתי בחזרה באותו אופן(זהו כבל רשת ישר). אבל איזה באסה, המחשב אפילו לא מזהה את הכבל. אני חייב לציין שבדקתי טוב טוב שהכנסתי את החוטים למקום טוב ועל פי הסדר הנכון, אבל עדיין לא עובד. יש משהו שאני מפספס? חייב עזרה!!! תודה!

• 3 תגובות
    • 655 צפיות
  11. בזמן האחרון, קורה לי הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט נהיה איטי בצורה מחרידה. לוקח לאתרים המון המון זמן לעלות, אם בכלל(במקרים רבים אני מקבל TIMEOUT). כשאני עושה פינגים, יש לי דווקא אחלה פינגים(למשל ל HWZONE יש 16MS קבוע) אבל האתרים עולים מאוד מאוד לאט. יש לי מודם ALCATEL SPEEDTOUCH HOME@PRO ישן(השטוחים האלה, לא החדשים המעוגלים) שמחובר בכבל מוצלב ל HUB 10MBPS 8PORT ישן, ומשם מחובר (בכבלים ישרים) למספר מחשבים. (כרגע 3 בלבד פעילים) בדקתי בשלושת המחשבים ואין שום דבר פתוח חוץ מאי סי קיו או מסנג'ר. חשבתי שהבעיה באיזשהי תוכנת שיתוף, אבל זה סתר את זה. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  12. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת נמאס לי מחיבור USB נראה לי שהוא הגורם לכל הבעיות שיש לי באינטרנט, על איזה כרטיס רשת אתם ממליצים משהו שיהיה יציב שלא יהיו לי בעיות כמו ב-USB... תודה מראש, דודי.

13. Started by Xilver,

אתמול חיברתי את המחשב השני שלי לאינטרנט בעזרת הראוטר RTA1025W. האינטרנט עובד כרגיל בינתיים והכל טוב, רק שבתוכנת השיתוף SababaDC אין אפשרות לבצע חיפוש. עשיתי את המדריך של Port Forwarding כאן: http://www.portforward.com/english/routers/port_forwarding/Dynalink/RTA1025W/SababaDC.htm וזה עדיין לא עובד. כשאני בודק את הפורטים זה רושם לי ERROR... מה כבר נשאר לעשות? עריכה: עכשיו רק המחשב שמחובר לראוטר על ידי כבל מצליח לחפש. כי רק בו ביצעתי את מה שרשום באתר. מה אני עושה עם המחשב השני? לעשות בו גם את אותו הדבר? לשנות פורטים במחשב השני? עריכה 2: מרוב השאלות ששאלתי (את עצמי כי אף אחד לא ענה), הצלחתי בסופו של דבר לפתור את זה, ככה שאפשר להגיד שהנושא באמת עזר במשהו. תודה ואפשר לנעול:]

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  14. אני רוצה לחבר כמה מחשבים בעזרת SWITCH ורוצה שאחד מהם יהווה שרת FTP. זה יכול לקרות גם אם אני משתמש בסוויץ' ולא בראוטר?

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  15. Started by SeReGa,

שלום.. חחח ככה.. רציתי לחבר אצל מישהו רשת ביתית... מה שיש אצלו זה 2 מחשבים בחדרים שונים... ראוטר אלחוטי.. ובמחשב המרוחק כ. רשת אלחוטי... אקיצר חיברתי את המחשב הראשי למודם... ואת המודם לראוטר עם כבלי רשת.. ואת המחשב השני אני רוצה לקלוט עם הראוטר... אמממ.. וזה לא כל כך מצליח.. כאילו זה כן מצליח.. אבל יש איזשהי בעיה..... המחשב המרוחק מצליח למצוא את הרשת.. הוא מתחבר אליה בדיוק ל 5 שניות נראה לי... ואז מתנתק.. וכותב שיש בעיה או משהו.. לא משאיר אותי מחובר... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות..? או למה זה יכול להיות..?? והמחשבים לא כל כך רחוקים אחד מהשני.. משהו כמו 3 - 5 מטר אני חושב... הראוטר של EDIMAX והכרטיס רשת.. הוא כרטיס.. ולא כמו disc on key... תודה לכל מי שיעזור…

• 5 תגובות
    • 655 צפיות
  16. Started by tzolerguy,

יש לי חיבור דרך HOT וברק כדי להתחבר אני צריך להפעיל את התוכנה של ברק ולהתחבר דרך החייגן שלהם האם יש אפשרות לעשות שווינדוס יפעיל את החייגן ויתחבר בהפעלה?

17. שלום יש לי ראוטר, 3Com® 3CRWER100-75 מה ההגדרות של הספקית 014-בזק בין לאומי, כדי להגדיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  18. יש לי רשת של שני מחשבים, ואני רוצה להגדיר שבמחשב אחד תהיה כך וכך מהירות מסך המהירות הכללית של הגלישה, ובמחשב השני גם. כדי שלא כל פעם נכביד אחד על השני, והחלוקה בין המחשבים תהיה הוגנת (מחשבים שלי ושל אחותי) יש אפשרות כזאת?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  19. Started by dorman2,

עד היום היתה לי רשת מבוססת ICS שתיפקדה היטב. התקנתי נתב EDIMAX6104K. קיבלתי אינטרנט מיד אבל בשני המחשבים נעלמו המחשבים מתיקיית WORKGROUP. אפשר לקבל עזרה?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  20. שלום אני עובר לבניין חדש ורוצה לרכוש אנטנה או משהו שאוכל לקלוט את האינטרנט שיש בקומה מתחת לאדמה (מעין מרתף שעשו ששם יש אינטרנט חינם). אני הולך לגור בקומת קרקע אז משהו שאפשר לקלוט קומה או שניים אם אפשרי יכול להיות מצויין. כרגע יש לי ראוטר Deco X20-DSL מניח שאיתו אי אפשר לעשות משהו כמו לחבר אליו אנטנה נוספת? כלומר אשמח לקבל המלצות מה לעשות. אציין רק שמדובר על מדורים זמניים בגרמניה, אז אפשר לרכוש גם מאמאזון גרמניה. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  21. שלום למומחים..מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת אלחוטי למחשב הבייתי שלי? מתלבט בין PCI ו USB, ובכלל, לא ממש מכיר חברות.. תקציב 150 שח או פחות..דרושה יכולת זיהוי של רשתות בטווח קליטה של 20 30 מטר בערך.. אשמח לעצה תודה

• 0 תגובות
    • 655 צפיות
  22. יש לי מחשב נייד שמתחבר בחיבור אלחוטי ומקבל כתובת מdhsp מחשב השולחני מוגדר עם ip קבוע כי משום מה לא מצליח לקבל ip מהראוטר שני המחשבים באותו workgroup ויש פינגים ממחשב 1 לשני וההפך עוד דבר מוזר בכרטיס רשת של השולחני כשאני משנה ip או מגדיר כאוטומטי הוא מבקש הפעלה מחדש של הווינדוס מהיכול להיות הסיבה שאני לא מצליחלשתף קבצים תודה

• 4 תגובות
    • 655 צפיות
  23. למה ממליצים פה בפורום על WRT54GL ולא גירסאות אחרות יותר מתקדמות שיצאו אחריו ?

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  24. Started by mikmik,

שלום, יש לי שני מחשבים המחוברים ל- switch של Edimax וה- switch מתחבר למודם Alcatel Speed Touch Home שאותו הפכתי ל- Pro לפי המדריך כאן. מאז שהמחשבים מחוברים ככה (הם לא ברשת ביניהם) האינטרנט לא רק שעובד לאט אלא ממש זוחל, אבל זאת לא הבעיה העיקרית.. יש כל הזמן ניתוקים. פתאום האינטרנט קופא ולא זז וזה חוזר אחרי כמה דקות או עשרות דקות. זה ממש ממש מעצבן! הבעיה בטוח במחשבים עצמם כי לפני כמה זמן עברנו דירה וזה ממשיך אותו הדבר גם במקום החדש. זה ממש מתסכל כל הזמן לחכות לדף הבית המסכן לעלות 10 דקות ורק פעם ביום להנות מחיבור מהיר באמת. הבעיה בשני המחשבים אז זה שוב פעם קשור לרשת. יכול להיות שיש בעיה במודם עצמו ואם כן מה ניתן לעשות לפני שקונים ראוטר כמו שצריך וכו' אודה מאד לכל העוזרים!!…

• 2 תגובות
    • 655 צפיות
  25. Started by viper_sb,

אני מקבל הודעת שגיאה ברגע שאני מנסה לשנות את שם המחשב ברשת שלי מזה יכול להיות ? (מצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]

דיונים חדשים בפורומים