עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום רב לכולם, הדברים היחידיים שחיפוש בפורום כאן העלה הוא שהנתב linksys wrt54gl מומלץ,אך מחירו די גבוה ולכן רציתי לשאול: 1.למה הוא כל כך מומלץ? 2.הבנתי שהיתרון בו שאפשר לעדכן את הbios אבל האם זה מבטל את האחריות? 3.אם אני רוצה נתב כמה שיותר זול על מה תמליצו לי? 4.איפה יש מדריכים להגדרת נתבים מומלצים שיפעלו עם הוט? 5.למה אין סטיקי מעודכן faq? לא נמאס ששואלים בטח את הדברים האלה כל הזמן כי החיפוש מחזיר נושאים מ2002? תודה

2. תודה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  3. Started by yotam.m,

שלום לכולם נתקלתי בדבר הזה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4414 הבנתי שזקוקים ליחידה כזאת לכל מחשב זאת אומרת הוא מתחבר לחשמל עם יציאה לכבל רשת והבית שלך הופך לרשת אינטרנט ע"י החשמל. האם הבנתי נכון? האם מישהו ניסה דבר כזה? יש המלצות\אי המלצות על דבר כזה? מה היעילות של זה? לעומת חיבור 2-3 מחשבים בראוטר? תודה לעונים.

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  4. Started by lmlm,

האינטרנט שלי נהיה להיות איטי יותר ומוריד פחות מ 60KB לשניה. עכשיו יש לי ראוטר לשלושה מחשבים. סגרתי 1 והשני פועל לו משחק רשת. התקשרתי לבזק ואמרו לי שהראוטר משתמש ברוחב פס או מוריד -קיצר בלבלו לי את השכל ואמרו שצריך את המודם שלהם כדי להוריד יותר. מה לעשות? לפני שאני חוזר למודם של בזק. (יש לי 1.5MB ומהירות העלאה 190KB ,אם שלושת המחשבים משתמשים באינטרנט זה 60KB ואם שנים אז 80.) שכחתי לכתוב שגם הגלישה באינטרנט איטית יותר

• 7 תגובות
    • 647 צפיות
  5. יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  6. בזמן האחרון, קורה לי הרבה פעמים שהאינטרנט פשוט נהיה איטי בצורה מחרידה. לוקח לאתרים המון המון זמן לעלות, אם בכלל(במקרים רבים אני מקבל TIMEOUT). כשאני עושה פינגים, יש לי דווקא אחלה פינגים(למשל ל HWZONE יש 16MS קבוע) אבל האתרים עולים מאוד מאוד לאט. יש לי מודם ALCATEL SPEEDTOUCH HOME@PRO ישן(השטוחים האלה, לא החדשים המעוגלים) שמחובר בכבל מוצלב ל HUB 10MBPS 8PORT ישן, ומשם מחובר (בכבלים ישרים) למספר מחשבים. (כרגע 3 בלבד פעילים) בדקתי בשלושת המחשבים ואין שום דבר פתוח חוץ מאי סי קיו או מסנג'ר. חשבתי שהבעיה באיזשהי תוכנת שיתוף, אבל זה סתר את זה. יש למישהו מושג איפה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  7. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת נמאס לי מחיבור USB נראה לי שהוא הגורם לכל הבעיות שיש לי באינטרנט, על איזה כרטיס רשת אתם ממליצים משהו שיהיה יציב שלא יהיו לי בעיות כמו ב-USB... תודה מראש, דודי.

8. לאחרונה עברתי מ1.5 מגה בזקבינלאומי+כבלים ל3 מגה קווי זהב 012+כבלים ואני חושד שגם הם חוסמים שיתוף קבצים עוד מישהו נתקל בבעיה הזאת?

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  9. תראו השאלה שלי היא האם אפשר לעשות כמו שרשום בסטיקי ולחלק את פס הרוחב של האינטרנט כאלו נגיד מחשב אחד מקבל 750 וגם השני נקבל 750(יש לי 1.5 למי שעדען לא הבין) יש מצבלעשות את זה?

10. בשרת SERVER 2003 וראוטר שמחובר דרך כבל רשת כאשר כותבים IPCONFIG מופיע ip windows configuration תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 647 צפיות
  11. Started by evman007,

יש אתר מסויים שאני נרשמתי אליו ,וכל פעם אחרי איזה 3-4 ימים ,הוא לא מזהה אותי ומבקש ממני שם משתמש וסיסמה.כשאני מקיש את הפרטים, הוא רושם לי שהחשבון לא פעיל.כשאני מנסה להפעיל אותו דרך הקישור באימייל ,הוא אומר שהייתה בעיה בהפעלת החשבון.דיברתי עם מנהלי האתר ,ואמרו לי שיש אולי בעה בקוקיס.זה נשמע מוזר כי בשום אתר אחר אין לי את הבעיות האלה.פתחתי כבר איזה 5 חשבונות וכל פעם אותה בעיה. תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  12. Started by shugi,

שלום. ברשותי נתב Dlink DI-524 כבר הרבה זמן. שני מחשבים מחוברים אליו בחיבור חוטי ובשניהם עד כה לא היו בעיות עם האינטרנט. לאחד המחשבים יש איפי סטטי, כדי לקדם פורט של התוכנה utorrent והמחשב השני מקבל איפי ע"י ה-DHCP של הנתב. בשבוע האחרון אחי (שברשותו המחשב השני) רצה גם לקדם פורטים לתוכנה utorrent, אז עשיתי לו איפי סטטי וקידמתי את הפורטים כרגיל. אמנם, לאחר פעולה זו, החלה איטיות משמעותית באינטרנט. קודם כל, בדקתי אם זה בגלל הספקית או בגלל המחשבים. כיביתי מחשב אחד, והאינטרנט עבד במהירותו הרגילה. הדלקתי את המחשב, והאיטיות החלה שוב. החזרתי את שני המחשבים לקבלת איפי ע"י DHCP, אך האיטיות לא נעלמה. מחקתי את הפורטים שקידמתי, אך לשווא. איך אוכל לפתור את הבעיה? תודה רבה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  13. Started by SeReGa,

שלום.. חחח ככה.. רציתי לחבר אצל מישהו רשת ביתית... מה שיש אצלו זה 2 מחשבים בחדרים שונים... ראוטר אלחוטי.. ובמחשב המרוחק כ. רשת אלחוטי... אקיצר חיברתי את המחשב הראשי למודם... ואת המודם לראוטר עם כבלי רשת.. ואת המחשב השני אני רוצה לקלוט עם הראוטר... אמממ.. וזה לא כל כך מצליח.. כאילו זה כן מצליח.. אבל יש איזשהי בעיה..... המחשב המרוחק מצליח למצוא את הרשת.. הוא מתחבר אליה בדיוק ל 5 שניות נראה לי... ואז מתנתק.. וכותב שיש בעיה או משהו.. לא משאיר אותי מחובר... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות..? או למה זה יכול להיות..?? והמחשבים לא כל כך רחוקים אחד מהשני.. משהו כמו 3 - 5 מטר אני חושב... הראוטר של EDIMAX והכרטיס רשת.. הוא כרטיס.. ולא כמו disc on key... תודה לכל מי שיעזור…

• 5 תגובות
    • 647 צפיות
  14. Started by Oranili,

פתאום צצ לי תהליך רשת לא יודע מאיפה הוא בא הנה תמונה שמסבירה הכל : http://img181.imageshack.us/img181/6159/25646480av1.jpg תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  15. אהלן, אתמול קרה לי משהו מוזר, שעדיין לא נגמר ואין לי מושג איך לפתור אותו... בכל מקרה, עד היום השתמשתי בקלייאנטים של ביטורנט ללא כל בעייה, הכל עבד טוב, מהר וחלק. עם זאת, לפני שבוע, השתמשתי בתוכנה [קליינט UTORRENT ו-ABC] והכל עבד כרגיל ותחילת השבוע הלכתי לצבא.. לאחר שבוע, כשחזרתי הביתה [אתמול], גיליתי שהקלייאנטים של ביטורנט לא עובדים בכלל... הקליינטים כאילו חסומים ולא מסוגלים להוריד כלום ולא להעלות כלום... ההודעה שהם נותנים לי היא: "23/05/2008 18:10:55 - Problem connecting to tracker - (10060, 'Operation timed out')" בכל מקרה, פרטים על מערכת ההפעלה ומה שמסביב: Windows vista SP1 32Bit אין לי פיירוול ולא תוכנת אנטיוירוס שעשויים לחסום את זה מותקן לי בבית רשת אלחוטית,ככה שאני מ…

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  16. Started by haim652,

שלום, לי יש ראוטר של נטגיר (Netgear) ועכשיו יש לי בעיה שהתחילה לפני כשבועיים, אני לא יכול לשחק עם בראוטר, זאת אומרת שיש אינטרנט והכל אבל לשחק בכל משחקים איאפשר, כאילו שאני רק שולח פקי'צים ולא יכול לקבל (זה לא נראה לי כמו בעיה של פורטים, כי עד לפני שכבועיים זה עבד מעולה), עכשיו אני יודע שזה בראוטר הזה כי יש לי עוד מודם של WOW של בזק וכשאני מחובר איתו אפשר לשחק בלי שום בעיה והכל עובד טוב, הבעיה שכשאני מחובר למודם לאף מחשב אחר בבית חוץ מלי, אין אינטרנט, ניסיתי לרסט את הראוטר, נסיתי לשחזר גיבוי שפעם עשיתי לראוטר, ושום דבר לא סידר את הבעיה הזאת במשחק. אם למישה יש רעיון וחכול לזוא אני יודה לו מאוד. תודה רבה, חיים.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  17. Started by feel,

מבקש המלצה לכרטיס רשת אלחוטי - עבור מחשב desktop - ( לא נייד !) מה עדיף ? pci or usb ? תמליצו לי בבקשה על דגם ספציפי בבית יש לי ראוטר אלחוטי dlink

• 1 תגובה
    • 647 צפיות
  18. היי לכולם. תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה - החיבור לרשת מתנתק זמן קצר אחרי הפעלת bitcomet. בנוסף לכך, אני עדיין אני מקבל אתרעת פורט חסום, זאת למרות שחומת האש (comodo) הוגדרה לאפשר לביטקומט לפעול (הוכנסה לרשימת allowed application), והנתב הוגדר לאפשר את הפורט שבו אני משתמש, (בוצעה גם הפניית פורטים). המחשב (win10 מעודכן) מחובר לרשת דרך ממיר הוט פיברבוקס מהדור החדש. אהיה אסיר תודה לכל מי שיודע כיצד לפתור את הבעיות הנ"ל.

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  19. היי עד עכשיו חיברתי רשת ביתית פשוטה בין שתי מחשבים ע"י כבל רגיל ולא מוצלב פשוט רגיל והכל עבד טוב ויפה פתאום אני שם לב שכולם אבל כולם ממליצים לעשות בכל מוצלב עכשיו אני צריך את עזרתכם אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת ביתית פשוטה עם כבל רשת האם להשתמש במוצלב הפעם הזאת? אני יודע שהנושא הזה נחרש מיליון ואחד פעמים אבל מוזסר לי שתמיד השתמשתי ברגיל ועכשיו אני שומע מוצלב נ.ב הבנתי שיש כמו מתאם כזה קטן שהוא בעצם הופך את הכבל הישיר למוצלב ושווה להשתמש ב2 כאלו במקום לקנות כבל רשת מוצלב ארוך שאחרי זה לא יהיה בו שימוש אני צודק??? והיכן ניתן לקנות את המתאמים הללו?

• 3 תגובות
    • 647 צפיות
  20. Started by IDAN AMRAM,

יש לי רשת של כמה מחשבים שמחוברים למחשב אחד דרך נתב קווי ומחוברים לADSL התקנתי את הפיירוול של sygate אבל הוא חוסם לי את הגישה מהמחשבים האחרים למחשב הראשי וגם את הגישה למדפסת וכ'ו.. איך אני יכול לעשות שהפיירוול לא יעצור את המחשבים שמחוברים ברשת בלי לסגור את הפיירוול עצמו? תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 647 צפיות
  21. Started by lioron7,

עד עכשיו תמיד הורדתי באימיול במהירות 35kb קבוע והיום ביטלתי את רשתהkad והמהירות עובדת עכשיו קבוע במהירות 85kb הנתב שלי זה edimax ללא עידכוני firmware 1.מה בעצם מוסיף רשת הkad 2.האם החלפת הנתב או עידכון firmware יתן לי יפתור לי את הבעיה כי לפי מה שאני יודע רשת הkad עוזרת תודה

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  22. Started by viper_sb,

אני מקבל הודעת שגיאה ברגע שאני מנסה לשנות את שם המחשב ברשת שלי מזה יכול להיות ? (מצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]

23. Started by !elad!,

שמעתי שעם קונים ראוטר ועושים רשת אז אין צורך לשלם לבזק על המודם הכוונה שהראוטר יחליף אותו.. האם זה הגיוני?! או שהאם יש משהו שדומה.?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  24. Started by OFIR N.O.S,

שלום לכולם ! ניסתי היום לחבר שני מחשבים לרשת דרך כבל רשת, עשיתי גישור כדי לשתף גם את האינטרנט. במחשב הראשי הוא מזהה ,בשני הוא רושם שחיבור מוגבל או משהו כזה ויש אייקון של סימן קריאה בצהוב.. מישהו יודע איך אפש לפתור זאת ?

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  25. Started by abarbotel,

היי הבעיה היא כזו היה לי תשתית הוט וספק 012 עם 5 מגה המהירות הורדה שלי בבדיקה היא 310 במקום 620 בשלב מסוים החלפתי לתשתית של בזק והבעיה עדיין נשארה עשיתי בדיקות תקשורת מול 012 ומול בזק ושניהם יצאו תקינים אבל בתוך האינטרנט אני מצליח בבדיקות להגיע רק עד מהירות של 300 קילו בייט חיברתי את כבל הרשת ישירות מהמודם למחשב של אחי ואצלו זה עבד חלק והוריד במהירות הנכונה אז חשבתי שהכרטיס רשת דפוק, הלכתי קניתי כרטיס רשת חדש שמתחבר לפי סי איי. והתקלה עדיין ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה? ואין לי וירוסים המחשב אחרי פירמוט

• 0 תגובות
    • 646 צפיות

דיונים חדשים בפורומים