עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by compman112,

מזה UPnP למה שאני בביטורנט AZ בודק אם פורט מסוים פתוח קובץ לי הודעה בAZ "שגיאה - UPnP: Mapping NAT Tester (TCP/XXXX) failed (XXXX - מספר הפורט שבחרתי) תודה

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  2. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת נמאס לי מחיבור USB נראה לי שהוא הגורם לכל הבעיות שיש לי באינטרנט, על איזה כרטיס רשת אתם ממליצים משהו שיהיה יציב שלא יהיו לי בעיות כמו ב-USB... תודה מראש, דודי.

3. שלום, אני אמנם מצליח להתחבר לרשת האלחוטית דרך המחשב הנייד, אבל רק אחרי שאני עושה את הפעולות הבאות: התחל -> התחבר אל -> הצג את כל החיבורים -> כפתור ימני של עכבר על Wireless Network Connection -> מאפיינים -> לשונית "רשתות אלחוטיות" -> סימון ב-V של "השתמש ב-windows לקביעת הגדרות הרשת האלחוטית -> אישור רק אחרי זה אני מחובר לרשת האלחוטית... הקטע העוד יותר מוזר הוא שלפעמים זה כן מתחבר אוטומטית לרשת האלחוטית ולפעמים אני צריך לעשות את כל התהליך הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה!

4. Started by Adamson,

לפני בערך איזה חודש התחיל להיות לי בעיות באינטרנט. הוא כל הזמן היה מתנתק פתאום.. לפעמים הייתי מדליק את המחשב והאינטרנט לא היה זמין ולפעמים הוא היה מתנתנק סתם ככה. התקשרתי להוט (ספק הרשת שלי) והם אמרו שהם יישלחו לי טכנאי, הטכנאי בא ואמר שזה בעיה בראוטר והראוטר הוא פרטי שלי. ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ולאפס אותו, לא עזר. הראוטר שלי הוא של EDIMAX. אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיהיה לו קליטה מאוד טובה למה יש לי סטרימר ואני צריך קליטה עד לסלון (בווילה). יש בסה"כ 3 מחשבים בבית אז צריך בראוטר רשת אלחוטית וגם קווית. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  5. באמיול הפינגים,מקס' משתמשים,משתמשים,קבצים תלוי בספק אינטרנט?

6. 1) אם ממחשב (עם IP קבוע ) יחפשו אתר X בגוגל במשך אלפי פעמים ביום ויכנסו אליו. האם זה יקדם את האתר X? 2) אם מכתובות IP שונות יחפשו אתר X בגוגל ויכנסו אליו. האם זה יקדם אותו?

• 4 תגובות
    • 634 צפיות
  7. Started by crazydiamond,

שלום לכולם חיברתי את המחשבים בביתי לאינטרנט דרך מודם שהוא גם נתב של אדימקס. אחד המחשבים שימש עד כה גם לתוכנת האימיול, פתחתי את הפורטים בנתב לפי הוראות האימיול, האם צריך גם לפתוח את אותם פורטים גם בפיירוול (במקרה שלי זה המובנה של ווינדוס)?

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  8. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה עם הראוטר קודם כל בעזרתכם הצלחתי להתקין אותו אולם עכשי הוא עושה לי בעיה מוזרה - הראוטר שלי של לינקסיס מדגם WRT54G כליש לי חיבור של הכבלים ואני גולש דרך אינטרנט זהב. אני משתמש בחיבור L2TP וכל כמה דקות הראוטר מתנתק לי... ואז אני צריך להתחבר לממשק ניהול של הראוטר. להכנס לסטטוס ושם הוא קורה את כל הנתונים חוץ מנתון אחד שנקרא Default Gateway ושם מופיע במקום מספר 00.000.00 וכו ואז אני צריך לעשות כמה פעמים לחבר ולנתר עד שהוא מוצא את זה שוב ואז ככה כל איזה 10 דקות לפעמים הוא מקפיץ לי חלון שהוא לא יכול למצוא כתובת אי פי דיברתי עם אינרנט זהב הם טוענים שזה לא קשור אליהם לא נתקלתי בחיים בבעיה הזו וזה משגע אותי אני לא יכול לגלוש רצוף מישהו יכול אולי לעז…

• 0 תגובות
    • 634 צפיות
  9. Started by dorman2,

עד היום היתה לי רשת מבוססת ICS שתיפקדה היטב. התקנתי נתב EDIMAX6104K. קיבלתי אינטרנט מיד אבל בשני המחשבים נעלמו המחשבים מתיקיית WORKGROUP. אפשר לקבל עזרה?

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  10. Started by mikmik,

שלום, יש לי שני מחשבים המחוברים ל- switch של Edimax וה- switch מתחבר למודם Alcatel Speed Touch Home שאותו הפכתי ל- Pro לפי המדריך כאן. מאז שהמחשבים מחוברים ככה (הם לא ברשת ביניהם) האינטרנט לא רק שעובד לאט אלא ממש זוחל, אבל זאת לא הבעיה העיקרית.. יש כל הזמן ניתוקים. פתאום האינטרנט קופא ולא זז וזה חוזר אחרי כמה דקות או עשרות דקות. זה ממש ממש מעצבן! הבעיה בטוח במחשבים עצמם כי לפני כמה זמן עברנו דירה וזה ממשיך אותו הדבר גם במקום החדש. זה ממש מתסכל כל הזמן לחכות לדף הבית המסכן לעלות 10 דקות ורק פעם ביום להנות מחיבור מהיר באמת. הבעיה בשני המחשבים אז זה שוב פעם קשור לרשת. יכול להיות שיש בעיה במודם עצמו ואם כן מה ניתן לעשות לפני שקונים ראוטר כמו שצריך וכו' אודה מאד לכל העוזרים!!…

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  11. Started by tuka,

אהלן, יש לי ארבעה מחשבים בבית ולכל אחד מהם מוגדרת כתובת IP סטאטית, אחד מהם קווי ושלושה אלחוטיים. כל פעם שיש הפסקת חשמל (ויהיו הרבה כאלה בתקופה הקרובה) כתובת ה-IP של המחשבים האלחוטיים זזה בספרה אחת קדימה, לדוגמא - לפני הפסקת החשמל: מחשב א' - 192.168.2.101 מחשב ב' - 192.168.2.102 מחשב ג' - 192.168.2.103 אחרי הפסקת החשמל: מחשב א' - 192.168.2.102 מחשב ב' - 192.168.2.103 מחשב ג' - 192.168.2.104 המחשב שמחובר קווית לא סובל מהבעיה הזאת. כמובן שכל פעם שזה קורה נדפקים לי הפורטים הפתוחים, ולהגדיר כל מחשב מחדש לאייפי המקורי שלו זה מעיק בלשון ההמעטה. אני מקווה שזו בעיה מוכרת עם פתרון פשוט... תודה רבה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  12. בוקר טוב. אני עובד בחברה גדולה שבה כל המחשבים מחוברים לשרת, שהוא בעצם המחשב הראשי של החברה ודרכו אנו עובדים. רוב העבודה שלי מתבצעת באופיס. כשאני פותח לדוגמא שני קיבצי פוור פוינט שנמצאים על השרת דרך המחשב שיש ברשותי ומנסה להעתיק לדוגמא משפט מקובץ אחד לשני הפוור פוינט נותן הודעת שגיאה בסגנון שלח אל תשלח וסוגר את התוכנה. כשאני עובד עם הקבצים אחרי שאני מעתיק אותם למחשב שברשותי הבעיה לא קיימת. אין באפשרותי לעבוד לא בשרת עם הקבצים האלה כיוון שהמידע בהם כל הזמן מתעדכן. מקווה שמישהו הבין אותי ויצליח לתת לי כמה עצות כיצד לסדר את הבעיה. שיהיה לכם יום מצויין! skuller

• 1 תגובה
    • 634 צפיות
  13. כשזו לא חוכמה גדולה לבדוק את מהירות הגישה לאתרים בחו"ל בשעות המאוחרות של הלילה... כך נראית תמונת המצב עם שני שרתים הממוקמים בארה"ב (So they claim...) - [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. יש לי רשת אלחוטית בבית וכאשר אני מעביר קבצים בין מחשב למחשב אני מקבל מהירות של 2MB במקום( 6MB (54mb/8 ויש לי אות במצב מצוין מדוע זה קורה ?

• 5 תגובות
    • 634 צפיות
  15. Started by שמעון 17,

יש לי שני מחשבים 1 נייד והשני נייח עכשיו לפני שחיברתי תראוטר היה אינטרנט ורק אחרי שחיברתי תראוטר יש רק קשר בין הראוטר למחשב הנייד אבל אין אינטרנט מה אני עושה תעזרו לי בבקשה . הספקית שלי זה 012 והתשתית של HOT והמודם מחובר לראוטר. ראוטר מסוג TRENDnet tew-432BRP ובניית יש WIRELESS תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  16. Started by ras81,

שלום אשמח לקבל המלצה לראוטר אלחוטי אשר אפשר לחבר אליו גם כבל רשת אני רוצה את זה בשביל לחבר את הראוטר למחשב אחד ישירות ושכל השאר יחוברו אלחוטי תודה

• 3 תגובות
    • 634 צפיות
  17. Started by viper_sb,

אני מקבל הודעת שגיאה ברגע שאני מנסה לשנות את שם המחשב ברשת שלי מזה יכול להיות ? (מצ"ב תמונה) [attachment deleted by admin]

18. Started by ac1240,

אני מוריד ממש לאט הורדות בביטורנט למרות שלפני שעתיים הכל ירד בטיל פתאום ירידה דרסטית לטורנטים של 300+סידים וכמעט ללא LEECH עוד מישהו נתקל בזה? אני עם בזק/בזק בינלאומי

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  19. Started by jackhammer,

אני רוצה להעביר 2 קבצים של של 1GB כל אחד ממחשב אחד לשני יצרתי בשני המחשבים WORKGROUP עם אותו שם "WORK" עכשיו כל מחשב רואה את עצמו אבל אני לא יכול לראות אחד את השני ובתקיה שאני רוצה לשתף הפעלתי שיתוף עם PERMISSIONS לכולם למה אני לא מצליח?

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  20. Started by CoolOne,

מישהו יודע מתי בזק אמורה להאיץ את הupload ב-ADSL? האם ספקיות האינטרנט יעדכנו את החבילה ללא תוספת תשלום?

21. Started by abarbotel,

היי הבעיה היא כזו היה לי תשתית הוט וספק 012 עם 5 מגה המהירות הורדה שלי בבדיקה היא 310 במקום 620 בשלב מסוים החלפתי לתשתית של בזק והבעיה עדיין נשארה עשיתי בדיקות תקשורת מול 012 ומול בזק ושניהם יצאו תקינים אבל בתוך האינטרנט אני מצליח בבדיקות להגיע רק עד מהירות של 300 קילו בייט חיברתי את כבל הרשת ישירות מהמודם למחשב של אחי ואצלו זה עבד חלק והוריד במהירות הנכונה אז חשבתי שהכרטיס רשת דפוק, הלכתי קניתי כרטיס רשת חדש שמתחבר לפי סי איי. והתקלה עדיין ממשיכה מה יכולה להיות הבעיה? ואין לי וירוסים המחשב אחרי פירמוט

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  22. Started by token_toker,

שלום לכולם, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה גם אם היא חינמית או לא על מנת לסנכרן תיקיות ברשת? offline files and folders באחד הניידים(XP) אינו עובד בסינכרון מול השרת(2003) מסיבה לא ידועה, אין הצפנות וכדומה, פשוט מסנכרן ולאחר הפעלת הקובץ OFFLINE התוכנה (excel autocad word zip enc) פותחת את הקובץ והווינדוס נתקע, הגעתי למסקנה שיכול להיות שהבעיה היא הגודל (5 גיגה של מסמכים ושרטוטים). בכל מקרה אשמח לכל עזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  23. אולי השאלה שלי נראת קצת דבילית ,אך בכל זאת השאלה ברצינות ,האם חיבור של מספר מחשבים למשל 4 הקרובים אחד לשני (בין 20 ל- חצי מטר) ע"י רשת אלחוטית יעבוד טוב ולא יעשה בעיות בגלל המרחק הקצר?

• 4 תגובות
    • 633 צפיות
  24. שלום לכולם. סיפור קצת ארוך לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי המתאים לחיבור לכבלים מסוג WBR3406TXו Level One. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402292 מודם הכבלים שברשותי הוא thomson. אני שובר את הראש כבר הרבה זמן ולא מצליח להתחבר לאינטרנט. עם הרשת הפנימית (אלחוטית וקווית) אין בעיה. 1. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - L2TP הנמצא בנתב. הגדרתי dynamic IP , שם משתמש, סיסמא ושרת לחיוג (lns.inter.net.il). כשאני בודק את הלוג בנתב אני רואה שהוא אפילו לא קבל כתובת משרת ה - DHCP של הכבלים (*.*.*.172) ורושם כל הזמן dhcp discovering. מכאן ברור שלא ימצא את שרת החיוג. האם אני טועה עד כאן? 2. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - PPTP הנמצא בנתב. גם כאן הגדרתי dynamic IP ואת כל השאר ושוב אנ…

• 0 תגובות
    • 633 צפיות
  25. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת למה אני לא יכול להירשם לאתר הזה https://www.symbiansigned.com/app/page אני רושם לא כתובת מיייל בהרשמה הוא לא מקבל אותה(ואפילו ניסיתי כמה כתובות מייל ) בתודה מראש רזיאל

• 0 תגובות
    • 633 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.