רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
https://wccftech.com/latest-ookla-speedtest-app-lets-you-test-your-video-streaming-connection/ האפליקציה חינם ב iPhone מעניין מה נותן נטפליקס , יוטיוב ישראל , אפל , בסטרימינג
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של siemens sl2 141 שהוא גם קווי וגם אלחוטי,את האלחוטי ניתקתי לגמרי ומחובר איליו רק קווי ,שני מחשבים ומתאם טלפון של חברת ברק ,וברצוני לשאול האם יש לי אפשרות שלפי בחירתי אני יוכל אם אני רוצה לחסום בהגדרות של הראוטר שרק המתאם יעבוד אבל אם יחברו מחשב בין ליציאה של המתאם ובין ליציאה אחרת הם לא יתחברו לאינטרנט [עדיף אם אפשר שבאופציה הזו שרק המתאם מתחבר עדיין יוכלו לחבר למתאם שיש לו גם יציאה למחשב מחשב,אבל אם זה לא אפשרי אז מספיק שרק המתאם יעבוד אפילו שמחשב שיחברו למתאם לא יעבוד]וכמובן שיהיה לי אופציה שאני יוכל לקבוע שגם שני המחשבים יתחברו אל הנתב, אופציה חילופית עדיפה פחות אם א"א את האופציה הראשונה [שברוצוני לדעת האם אפשר לעשות ]להגדיר בראוטר שרק המתאם ושני מחש…
-
- 0 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אהלן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לבית, הראוטר צריך לתפוס 3 קומות באיכות טובה. על מנת ליצור רשת ביתית, שאוכל לשחק ולהעביר קבצים בין השאר. צריך להתאים ל ADSL וכבלים, כולל חיבורים לחוטי. אין לי מושג בראוטרים מבחינת חברות, איכות, וכו.... אני מאוד אשמח אם מישהו יוכל להמליץ לי עלל ראוטר שעונה על הקריטריונים שהצבתי. הסכום עומד עד 300 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 608 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים 1 נייד והשני נייח עכשיו לפני שחיברתי תראוטר היה אינטרנט ורק אחרי שחיברתי תראוטר יש רק קשר בין הראוטר למחשב הנייד אבל אין אינטרנט מה אני עושה תעזרו לי בבקשה . הספקית שלי זה 012 והתשתית של HOT והמודם מחובר לראוטר. ראוטר מסוג TRENDnet tew-432BRP ובניית יש WIRELESS תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 608 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפוך את הכוננים למשותפים בין המחשבים.. אבל מה שכן הצלחתי זה לעשות תיקיית PUblic שדרכה אני יכול להעביר את הקבצים.. ניסיתי לעשות לפי ההוראות הרגילות(אותו שם workgroup וכל זה..) ולא הצלחתי.. אה ויש לציין שאני מסתבך קצת עם הויסטה חח.. מישהו יודע?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, אז ככה הבעייה שלי היא ב WARCRAFT3 בתוכנה GARENA כאשר אני משחק DOTA.. אני בקושים רואה אנשים שפותחים משחקים(HOST),גם כאשר אני עושה TUNNEL למי שמבין בתוכנה. כנראה הבעייה היא עם פורטים,למרות שלפני כשבועיים לא הייתה את הבעייה הזו. הראוטר הוא siemens sl2-141 .ניסיתי להיעזר ב אתר PORTFORWARD ללא הצלחה. תודה רבה מראש =] !
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אני מנסה לפתוח פורטים ע''י המדריך הזה : http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/MSI/RG54GS2/Battlefield_Bad_Company_2.htm אבל אנילא מצליח כי כל פעם שאני עושה save הוא עושה ככה : http://www.siz.co.il/my.php?i=mjknjwhojnlz.png ניסיתי לשים את הפורטים אחד אחד ורק אחרי שפתחתי את 80 ועשיתי save הוא לא עשה את הבעיה , בשאר הפורטים הוא עושה את הבעיה אני רוצה לפתוח אותם , מה הבעיה ?? עוד שאלה על הדרך, הקשבתי למישהו בפורום אחר שאמר לכתוב ב CMD את זה: netsh interface tcp set global ecncapability=disabled מה זה עושה ? זה טוב ? אם אני רוצה להחזיר למצב הקודם אני פשוט כותב enabled בסוף ?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מעוניין בעזרה מקצועית ואשמח אם תוכלו לעזור לי. אני מעוניין לבדוק אפשרות הקמת רשת אלחוטית ופריסה שלה בשטח הקיבוץ שבו אני גר. בדקתי והמרחק של המקום הכי רחוק ביישוב מהמקום בו אני מתכוון להתקין את המכשור הוא 320 מטר. רציתי לשאול אם זה ישים ואיזה ציוד צריך בשביל ליישם את זה. אני מעוניין לחבר אותה לאינטרנט ובתחום זה יש לי גם כמה שאלות: א. האם יש דרך לחסום בצורה טובה ואמינה רשת אלחוטית כך שרק מי שיש לו הרשאה יוכל להשתמש? ב. האם יש דרך לשלוט בחלוקת הפס כך שאם נניח משתמשים 3 משתמשים בו זמנית הוא יתחלק ביניהם בשווה? בשביל לשלוט בכל הנ"ל - האם אני חייב מחשב שישלוט במכשור או שאפשר להגדיר למכשור פעם אחת והוא יתפקד עצמאית. תודה רבה מראש לכל העונים.
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מלפני כמה ימים יש לי בעיות באינטרנט הכל התחיל אחרי שסמייל התקינו לי טלפון על התשתית של הוט ומאז האינטרנט איטי ולפעמים בלי שום התראה אני מקבל את השגיעה הזאת בפיירפוקס לפני שהיתקינו לי את קו הטלפון לא היו בעיות כאלה מעולם Failed to Connect Firefox can't establish a connection to the server at YouTube - Broadcast Yourself.. Though the site seems valid, the browser was unable to establish a connection. * Could the site be temporarily unavailable? Try again later. * Are you unable to browse other sites? Check the computer's network connection. * Is your computer or network protected by a firewall or proxy? Incorrect settings can interfere with Web browsing. כיאילו שהאינטרנט ל…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
גם באתר של ספק התשתית וגם בזה של ספק האינטרנט מציעים שירותי רשת ביתית. מה ההבדל בין הקמת רשת אלחוטית בעצמי לבין השירותים הללו? רוחב הפס לכל מחשב שונה? דברים אחרים? יש צורך להירשם לשירות אצל שניהם?
-
- 4 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת קוית עם נתב של אדימקס ומודם של מוטורולה. מאז שפירמטתי את אחד המחשבים יש לי בעיות בשיתוף הקבצים ברשת. אבל האינטרנט עובד מעולה. יש רעיונות איפה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש לי דילמה בין 2 ראוטרים. Edimax BR6204WG http://www.tronics.co.il/Product.asp?productid=512 או D-Link DI-524 http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=7336#details איזה מבינהם יותר טוב ולמה?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
השבוע השכן שלי שאל אותי איזה router מתאים לו, הוא גר בדירת 5 חדרים על קומה אחת. ישנם שלושה מחשבים ברשת (שניים מתחברים על-חוטי), אין (כמעט) העברה של קבצים בתוך רשת והשימושים הם גלישה בסיסית ודואר. האם כדאי לקנות router מסוג G או מסוג N והאם יש הבדל גדול ביניהם ? (האם ההפרש הכספי ל router+כרטיס אל-חוטי מצדיק את הביצועים בין G ל N ?) איזה דגמים מומלצים לכל סוג ? כאשר רצוי שהמחיר יהיה הזול ביותר אבל שיעבור יציב עדיף דגמים שיש ב KSP בחיפה משיקולי קירבה פיסית לחנות (ראיתי שיש להם בעיקר Edimax). תודה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי מודם אלחוטי בשם:AMBIT2 עכשיו יש אתר שם אפשר לפתוח תפורטים שלו עבור האימיול, מישהו יכול לירשום לי לינק לאתר? תודה מראש לכול העוזרים עמית
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
שלום אני מחבר לאינטרנט ולטלפון דרך תשתית של HOT . לכבל של הוט מחובר מפצל עם 2 יציאות למחשב ולטלפון. אני רוצה להקים רשת אלחוטית ל 4 מחשבים. 1 .לפני שאני קונה ראוטר וכרטיסי רשת רציתי לדעת אם הטלפון והאינטרנט יכולים לחיות ביחד בלי שיפריעו אחד לשני. 2. איזה ראוטר נחשב לסטנדרט טוב עבור רשת ביתית [ בסביבות 300 שח + - ]. תודה.
-
- 3 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בעקבות התווספות של מחשב נוסף לבית, יש צורך בראוטר. 2 שאלות לי אליכם: 1. מהן החברות המומלצות לראוטרים? 2. האם יש דגמים ספציפיים שהם מומלצים?
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני מחפש ממש כרטיס טוב ושלא יעשה בעיות עם VISTA 64 ... תודה אלחוטי בשביל ראוטר WRTG 54GL
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים אחד בקומה ראשונה והשני בקומה שנייה. המחשב שנמצא בקומה השנייה נמצא בתוך ממ"ד שם נמצאים גם המודם והראוטר. האם יש טעם לרשת אלחוטית במקרה כזה של ממ"ד ומפלסים שונים? לא יהיו בעיות ש קליטה? איזה כרטיס רשת כדאי לרכוש ע"מ שיעמוד במשימה?
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מהי הדרך המומלצת להעברת קבצים בין המחשבים? וכמובן אם תוכלו להסביר לי כיצד מבצעים את העיניין או להפנות אותי למדריך
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
אני צריך להעביר חומר ממחשב נייד למחשב שולחני. מדובר בכמות שעולה על מה שנכנס בדיסקט רגיל (1.44 מגה) איך אפשר לעשות את זה, אם למחשב הנייד אין צורב? כלומר, ברור שצריך לחבר את המחשבים ע"י כבל וליצור רשת, אבל מה צריך בשביל זה? במחשב השולחני יש כרטיס רשת מובנה עם הלוח-אם (לפחות כך נדמה לי... כשאני פותח את 'מנהל ההתקנים' כתוב לי תחת מתאמי רשת - Intel® PRO/100 VE Network Connection ו - מתאם 1394 Net. הראשון הוא כרטיס הרשת, והשני הוא כרטיס FireWire, נכון?) במחשב הנייד - אני לא יודע. צריך לבדוק. בכל אופן, צריך שיהיה גם שם כרטיס רשת? ואז מחברים אותם עם איזה כבל? בכלל, אפשר לעשות את זה דרך חיבור אחר? נגיד FireWire? אולי USB? תודה.
-
- 1 תגובה
- 607 צפיות
-
-
יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע מאלה שמבינים, אני מעונין לרכוש ראוטר אלחוטי עם ביצועי רוחב פס גדולים ברשת הביתית ואמינות של המכשיר את הטוב ביותר שיש .
-
- 5 תגובות
- 607 צפיות
-
-
מאחר ואינני מכיר כ"כ כך את עולם הרשתות האלחוטיות ונתקלתי בבעיה לוגיסטית, אשמח אם מישהו שמבין יוכל לעזור לי ולידע אותי אם יש איזושהי חומרה (ומהי) שיכולה לפתור לי את הבעיה. לגבי הבעיה עצמה, אני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (Edimax mimo pci) לאינטרנט האלחוטי במרכז העיר ירושלים, לשם כך עלי להרים את המחשב לאדן החלון.. לא הפיתרון האידאלי, ברצוני לקנות חומרה שאוכל לשים על אדן החלון במקום המחשב כך שתהווה ממסר בין האינטרנט האלחוטי של מרכז העיר (בחינם..) לבין המחשב בחדר. שאלתי היא: א. מה החומרה הכי פשוטה שיכולה לעשות זאת (חומרה יעודית לעניין ספציפי זה). ב. האם יש נתב שיכול לעשות זאת בנוסף להיותו נתב (לפי מיטב ידיעתי הדלה נתבים מספקים אינטרנט מחיבור קוי ולא אלחוטי) כך שאכול לשד…
-
- 2 תגובות
- 607 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אתר בעברית\אנגלית עם גרפים, תמונות והסברים על רשתות תקשורת. על המבנה שלהם? איך הם עובדים? איזה מכשירים? מה תפקיד כל מכשיר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
היי.. יש לי כמה בעיות ברשת האלחוטית שלנו בבית. אנחנו על ADSL (תשתית בזק אם זה משנה משהו) הממשק של הלוח ניהול הוא של "DSL" (מצורפת תמונה) הבעיות הם: 1. האחים שלי שורפים לי את המהירות (4 מחשבים כולל אני) ויש לי פינגים נוראיים בכל משחק רשת שקיים, יש דרך להגביל אותם? 2. במשחקים מבוססי IP הIP שמופיע לי הוא IP פנימי כמו 10.0.0.2 או משהו כזה, ואי אפשר להתחבר אליו.. 3. בפתיחת הפורטים, קורה דבר מעצבן: אני פותח את זה ל10.0.0.1, ואחרי ריסט הIP משתנה ואני צריך לפתוח ל10.0.0.2, 10.0.0.3 וכד'. 4. אני לא מוצא את אפשרות השמירה - אני שומר דרך הcmd עם התחברות (גיליתי שזה save, לצערי גם אין דרך להסתכל על הפונקציות דרך הCMD מה שבראוטר הקודם היה - אחרת הייתי פותח פורטים דרך הCMD). תודה לעוזרי…
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-