רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר Edimax BR6204WG ברשת קווית. באחד מהם מותקן WIN VISTA ובשני XP. בזה שמריץ ויסטה יש בעיה של ניתוקים של האינטרנט פעם במס' שעות פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט באמצעות הדפדפן - הדפים לא עולים וכתוב שהיעד אינו נגיש, בין אם זה IEב- ובין אם זה ב- FIREFOX לאחר פרק זמן של כמה עשרות דקות הבעיה נפתרת מעצמה ואפשר לגלוש. למרות זאת אפשר להשתמש במסנג'ר ובאימיול. באותו זמן אפשר לגלוש באינטרנט במחשב שמותקן עליו XP. הציעו לי במקום אחר שאולי זה בגלל האימיול - שהוא גוזל את כל הרוחב פס ולדפדפן לא נשאר, והציע לי להגביל את האימיול ב- QOS של הנתב. ניסיתי לעשות זאת אך זה לא עזר והבעיה נמשכה. כמו כן גם כשלא פועל האימיול או כל תוכנת שיתוף אחרת, עדיין יש ניתוקים. ויש לזכו…
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
חג שמח לכל חברי הפורום אני מעוניין להקים רשת וירטואלית למטרת תרגול , אני עובד עם VMWARE WORKSTATION ובניתי שתי מכונות :server2008r2 , windows7 enterprise אני מנסה לצרף את את המכונה של ווינ7 לדומיין שהקמתי בסרבר אך ללא הצלחה . בבקשה עזרה מ-א עד ת , תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי P4 עם לוח MATX ממש קטן ורציתי לנצל אותו ולבנות NAS, למישהו יש מדריכים בעיברית? עדיך עם תמונות איפה אני קונה דבר כזה: 5-bay hot-swap mobile S-ATA HDD rack זול? תודה
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אשמח לקבל מידע מאלה שמבינים, אני מעונין לרכוש ראוטר אלחוטי עם ביצועי רוחב פס גדולים ברשת הביתית ואמינות של המכשיר את הטוב ביותר שיש .
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי מחשב יחיד ושאלתי היא האם אני יכול להפוך את המחשב שלי לשרת כך שאני אוכל לעלות קבצים לרשת ואז אני אוכל להוריד אותם ממחשב אחר ( כאשר המחשב שהוא השרת פועל כמובן )? האם זה ניתן לביצוע?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי שני ראוטרים שמעבירים WAN בינייהם, כרגע הם שני רשתות נפרדות, מה שלא מאפשר להעביר פורטים בינייהם (אימיול). פתרונות ? תודה !
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי את המודם השחור SPEED TOUCH HOME של בזק. מתי שקניתי את הראוטר אז אם אני לא טועה שיניתי את ההגדרות של המודם כדי שיוכל לעבור עם הראוטר. ברצוני להחזיר את ההגדרות כך שאוכל לגלוש דרך המודם בלבד ולא דרך ראוטר, כיצד זה אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 682 צפיות
-
-
הראוטר שלי עושה בעיות והתמיכה של בזק אמרו להשיג חדש ויעזרו להגדיר אותו. לכן, צריך המלצה לראוטר חדש. דרישות: 1. חשוב שיהיה חזק מספיק כדי שה-WIFI יגיע למרחק של קומה מעליו באיכות טובה. קחו בחשבון שהוא גם סגור בארון חשמל. 2. ארבע יציאות לפחות. 3. תקציב של 200-300 שקל, עם אפשרות לחריגה קלה אם יש הצדקה. 4. עדיפות למוצר שאפשר לקנות באייבורי או KSP כי זה מה שבמרחק סביר מהבית. אם זה משנה משהו, לקודם קראו DSL-6740U של D-LINK (כן זה בטח ענתיקה) תודה!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את המוצר הנזכר בכותרת, לצורך חיבור בין השניים, כגיבוי למקרים שבהם הוויי-פיי נופל בראוטר, או שהראוטר אינו פועל. האם זה אפשרי, ואם כן כיצד? לינק למוצר המדובר באמזון: https://www.amazon.com/gp/product/B07P5PRK7J/ref=ox_sc_act_title_5?smid=A2XZ7JICGUQ1CX&psc=1
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם מישהו יודע כיצד ניתן להציג את תעבורת המידע ברשת כ Mbit ולא כ Packets כיום כשאני לוחץ על האיכון הקטן של הרשת ליד השעון למטה אני רואה את תעבורת המידע כPackets תודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום רב ! אני מחפש ראוטר שיתן לי את התכונות הבאות במידה ויש כזה: 1. מהירות של לפחות 1G. וטווח טוב 2. מאובטח ברמות גבוהות 3. כניסת usb אחת או שתיים, (אם יש USB3 בכלל יופי) לחיבור מדפסות, כוננים קשיחים. 4. שיכלול רשת נוספת לאורחים. 5. תהיה אפשרות לטלפוניה (SIP) 6. ממשק סביר 7. המחיר לא בעיה. אם יש משהוא אפילו דומה, אשמח לדעת. בתודה יהודה
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
ערב טוב... אחרי שהצלחתי להפוך את המודם bfocus 270 לנתב,ומחיקת פיירוואל של comodo ולהשאר רק עם של xp ,האימיול במחשב שלי והשני מקבלים כל הזמן lowid ,האימיול שלי מאושר לפתיחה ב-xp ,אבל לא יודע איך לשנות את ה-tcp כמו בהוראות של האימיול מכיוון שאין לי חייגן כמו קודם. מה לעשות? תודה עבור העזרה
-
- 3 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב היום קיבליתי מודם אלחוטי SIEMENS SL2-141 ומתאם ROTAL WLAN -DRUC-U3 ואני עשתי לפי משרשום שבספרן של בזק ואני לא מצליח להתחבר למחשב שני אבל אני מצליח להתחבר לשכמנה שלי והחדר שלי נימצא בממד
-
- 1 תגובה
- 682 צפיות
-
-
שלום יש לי רשת אלחוטית בבית ואני מחובר לה עם כרטיס רשת אלחוטי של EDIMAX.(אם זה חשוב אז אני יושב בממ"ד עם כבל מעריך של 6 מטר, ככה שהכרטיס מחוץ לממ"ד ותלוי על הקיר והראוטר למעלה) וכן אחרי חמש מטר יש לי מן "מגבר" כזה לUSB עכשיו לאחרונה שמתי לב, שהעוצמת קליטה היא LOW ותמיד הקליטה הייתה על VERY HIGH רציתי לשאול למה זה? דרייברים לא טובים? כרטיס רשת נדפק? ועוד שאלה, יש לי עכשיו כרטיס רשת מהפשוטים האלה של EDIMAX, ויש לי עוד כרטיס edimax mimo הוא מקולקל אבל הוא במסגרת האחריות, רציתי לשאול האם שווה לחבר אותו מאשר לחבר את הכרטיס הפשוט? מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=403087 לא מחובר: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=473767 תודה אריאל
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, אז ככה, עשיתי רשת בין 2 מחשבים בידיוק כמו שכתוב במדריך הזה: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm הכל טוב ויפה, באמת אני יכול להעביר קבצים בין המחשבים ומשתף ביניהם מדפסת. אך יש לי 2 בעיות. 1. באחד המחשבים(בלי החיבור לאינטרנט) יש נורטון אנטי וירוס(מקורי אם זה משנה) והפייר וול שלו לא מאפשר את הרשת, אם אני סוגר את הפייר וול הכל עובד. מישהו יודע אולי אילו פורטים אני צריך לפתוח בשביל הרשת?(שוב, הרשת היא בידיוק אותה הרשת כמו שצירפתי קישור למדריך). 2. הבעיה השניה היא, שכאמור רק מחשב אחד מחובר לאינטרנט, אני רוצה לחבר את השני(לצורך עידכון ווינדאוס ולעשות עידכון לאנטי וירוס), מצאתי עוד מדריך באותו האתר במיוחד בשביל זה: http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.h…
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
בזמן האחרון(כמה ימים כבר) יש לי איטיות ממש בילתי ניסבלת הביטורנט לא מוריד בגרוש אפילו מ TL וטורנטים שיש להם הרבה סידרים לפני שבוע הכל היה טוב כנל אימיול ביוטוב לוקח שנה עד שאני מצליח ליראות מהשהו זה בקושי טוען מהשהו הבעיה בעיקר בשרתים שנמצאים בחול אתרים בארץ פועלים בסדר איך שאני שמתי לב אני מחובר ל בזק ב ADSL דרך NETVISION (חבילה של 2וחצי מגה) מישהו נתקל גם בזמן האחרון באיטיות הזאת?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחותי לא מזמן הצטרפה לאוניברסיטה וקנתה לפטופ, בעקבות זאת התקנו ראוטר בבית. עכשיו אם הבנתי נכון : ראוטר הוא פיירוול? ובלי קשר לכך איך אני יכול לשנות אייפי כאשר אין לי חייגן להתנתק איתו להתחבר מחדש? ואיך פותחים פורט מסויים שחסום בראוטר? דא הראוטר הוא של Level One זה כל מה שאני יודע עליו
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
קניתי מחשב לחדש לבית ואני מחבר אותו דרך ראוטר לרשת הביתית החיבור רשת הוא OB ואני מקצה לו IP לפי ה MAC איך אני יודע את ה MAC של חיבור OB? תודה.
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לאחר שנעזרתי בתמיכה של פיקוק מחשבים והגדרתי את הראוטר (EDIMAX6114) כמו שצריך, עדיין לא יכולתי להשתלט על המחשב הסורר שנמצא בבית הוריי. ניתקתי את הראוטר, והשארתי רק את המודם-ראוטר של בזק (ECI352) גם עכשיו אני לא יכול להשתלט על המחשב הזה, וכנראה שהבעיה היא אצלי או במודם של בזק שחוסם. האמנם ? בבזק אמרו לי שהראוטר שלהם לא מתפקד כראוטר אלא כמודם (אני לא שיניתי שום דבר בהגדרות שלו). מישהו מכיר תוכנת השתלטות ידידותית אחרת שאוכל לנסות אותה ? למרות שאני לא חושב שזו הבעיה כי גם ב- PING ו-TELNET אני לא מקבל תגובה מה-IP של המחשב ההוא. האם זה יעזור אם אקבל כתובת IP קבועה למחשבים אלו ? אודה לעזרת המומחים לרשתות בפורום זה.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד רציתי לדעת יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי 1.5 מגה רציתי adsl ורציתי לקנות מודם וכרטיס אלחוטי למחשב נייד ולשתף את האינטרנט שלי לשניים עם הניסע שיהיה בקרוב לאבא שלי העם אני יוכל לחלק את האינטרנט שלי לשניים וכאשר המחשב שלי עובד ושל אבא שלי עובד האינטרנט שלני יחולק לשניים ועם אחד הגורמים מתנתק הגורם השני מקבל את כול הפס? ודבר שני המחשב שלי נמצא בקומה התחתונה והמחשב הנייד של אבא שלי שיהיה לו יימצא בקומה העליונה והעובי של התקרה עבה מאוד והמרחק ביני לבינו הוא בערך בקו אווירי 7 מטר וברגיל 13 מטר אייזה ציוד מומלץ עד 900 ש"ח כלומר כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד בעתיד של אבא שלי ואייזה נתב ראוטר שיתחבר דרך כבל למחשב שלי…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
יש לי בבית רשת מקומית עם שני מחשבים מחשב אחד שני כרטיסי רשת שאחד מחובר למודם והשני למחשב השני עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך ..בשבת החלטתי לפרמט את שני המחשבים ועכשיו הרשת לא עובדת!!!!!!! ניסתי גם עם האשף של הווינדוס וזה לא עובד נסיתי להגדיר ידני ..וזה לא עובד סגרתי את הפיירול וגם זה לא עוזר ....פשוט המחשבים לא רואים אחד את השני ויותר גרוע שבמחשב השני (שזה בחדר שלי) אין לי אינטרנט!!!!! למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה????
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב אלחוטי LINKSYS WRT54GL בזאפ הגעתי לחנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43#moreDetails ושם בתאור המוצר הם ממליצים על גירסה 1.1 שעולה יותר ותומכת בכבלים (ראו תאור למטה) שאלתי היא - אם אני מתחבר ב ADSL האם יש טעם לקנות את הגירסה החדשה (שעולה 400 ש"ח במקום 335 ש"ח)? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ נתב אלחוטי מדגם WRT54GL v1.0 (WRT54G V.4) נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. אחריות 3 שנים. תמיכה טלפונית לשנה רק בדגם V1.1 לחץ כאן. לקוחות יקרים, לידיעתכם: הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. אם קראתם על דגם זה באתרים …
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, יש לי כ. רשת מובנה בלוח, האם כדאי להוסיף עוד אחד חיצוני ולגשר ביניהם? האם הביצועים ישתפרו בצורה מורגשת/משמעותית?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היום שמתי לב לבעייה מוזרה בהעתקת קבצים אצלי, בזמן שאני מעתיק את הקבצים ולא נוגע בכלום הכל מעתיק כרגיל וסבבה, ברגע שאני פותח משהו שמתקשר עם האינטרנט, בדרך כלל IE ונכנס לאתר בזמן ההעתקה אני מקבל את ההודעה הבאה וההעתקה קורסת... יש לציין שניסיתי להחליף סוויצ'... הנה ההודעה המדוברת, הדבר קורה רק במחשב אחד ברשת ורק ממנו למחשב אחר עד כמה ששמתי לב... אשמח לעזרה... [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-