עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אולי השאלה שלי נראת קצת דבילית ,אך בכל זאת השאלה ברצינות ,האם חיבור של מספר מחשבים למשל 4 הקרובים אחד לשני (בין 20 ל- חצי מטר) ע"י רשת אלחוטית יעבוד טוב ולא יעשה בעיות בגלל המרחק הקצר?

• 4 תגובות
    • 626 צפיות
  2. Started by scratch,

שלום, מישהו במקרה מכיר אתרים או ספרים שמסברים בפירוט והרחבה על הרשת, זתומרת מבנה, כבלים, פרוטוקולים, מונחים וכו' וכו' מהתחלה עד הסוף? תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  3. Started by fit3,

שלום אנשים יש לי רשת ביתית בבית ואני מעונין לקנות לאחד המחשבים כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר גם אותו השאלה שלי האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק בכרטיס רשת לפני שקונים?? והאם יש הבדל בין כרטיס שמתחבר ל USB לבין חיבור ל PCI ישירות??? יש לי נתב של linksys אשמח לקבל עזרה או כול מידע מועיל ואפילו המלצה על דגם מסויים בתודה אמיר

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  4. עשיתי פירמוט למחשב שלי אצלי נמצא המחשב הראשי שהכל מחובר השקע ADSL המודם (B-FOCuS 270) והראווטר (Level One FBR-1418TX) המחשב של אחי מחובר דרך כבל מוצלב לרוואטר מה אני צריך להגדיר עכשיו בשביל להתחבר לאינטרנט ? וצריך להוריד דרייבר לרוואטר ?

5. Started by shabo,

שלום לכולם ושבוע טוב.. בזמן האחרון יש לי בעיה עם פינגים של שרתים מחו"ל... הפינג שלי לאתר www.cnet.com לדוגמא עומד על 400 כשהוא צריך לעמוד על 220 בערך... ניתקתי את הרשת וחיברתי את מחשב שלי ישירות למודם והפינג חזר להיות נורמאלי (כאילו שאין לי רשת בייתית עכשיו)... אני משתמש בראוטר של Edimax דגם BR-6204wg ביחד עם Switch. הבעיה הזו לא הייתה קיימת בעבר.. רק בשבועות האחרונים... גם כשכל המחשבים האחרים מכובים ברשת הבעיה עדיין קיימת.. אם מישהו יוכל לתת לי עצות אני אשמח..

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  6. Started by stingeR-,

טוב. אז ככה - יש לי כאן שני מחשבים אחד מחובר לאינטרנט דרך מודם USB והאחר לא מחובר לכלום. באחר צריך אינטרנט ואני מאוד הייתי רוצה אינטרנט אלחוטי בין שניהם ככה שבאחד האינטרנט מחובר ישירות לנתב האלחוטי והשני מחובר לנתב אלחוטית דרך כרטיס רשת אלחוטי. עכשיו. המחשב הראשי נמצא בתוך ממ"ד(ממש בכניסה - זאת אומרת שהוא צמוד לדלת של הממ"ד(כחצי מטר מהדלת)) והמחשב השני נמצא בתוך הבית בטווח של כ-10מטר פחות או יותר. אז - על מה תמליצו לי. ואם אפשר גם הסבר מפורט על איך להגדיר את הרשת האלחוטית הזו והאם זו בעיה בשביל אחד כמוני?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  7. Started by רוני15,

יש לי שני מחשבים בבית ואני רוצה לשתף את האינטרנט ביניהם עכשיו הייתי היום באופיס דיפו והם אמרו לי שאני יכול לקנות רק switch לחבר אותו למודם וזהו ואני לא צריך לשדרג את המודם לראוטר עכשיו השאלה שלי האם זה אפשרי ועדיף על פני מודם עם ראוטר מובנה כבר כי האפשרות הזו חוסכת כסף והמודם שהספק שלי רוצה להביא לי הוא עם ראוטר כבר אבל עולה 800 שקל והswitch עולה רק 200 דרך אגב יש לי מודש ADSL b focus router 270

• 2 תגובות
    • 626 צפיות
  8. שלום, ברשותי מחשב נייד עליו מותקנת תוכנת VPN Client אשר משמשת אותי לעבודתי. כאשר אני מנסה להשתמש בה תוך כדי שימוש בכרטיס אינטרנט אלחוטי של פלאפון (או משהו כזה) היא עובדת ללא בעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע הביתה ומנסה להתחבר לתוכנה דרך הרשת האלחוטית בבית שלי (ראוטר 3com 3crwe554G72) התוכנה עובדת למספר דקות ונופלת. המליצו לי להגדיר בראוטר DMZ לכתובת הIP של המחשב הנייד אבל זה לא עזר. יש למישהו פה רעיונות מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  9. שלום לכולם , התקנתי XP PRO עברית ועכשיו אני רוצה להתחבר לאינטרנט (תשתית =כבלים . ספק =נטוויזן) . התקנתי את המודם כבלים עם הדיסק התקנה אבל אין לי מושג איך אני יוצר חייגן .... מישהו יכול בבקשה לעזור ? יש איזה כתובת שניתן להתחבר אליה ולהוריד חייגן ואני לא זוכר ....ולהשיג את השירות של כבלים כבר התייאשתי. תודה למי שועזר !

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  10. Started by arimaor,

אבקש המלצה לראוטר אמין שישמש בעיקר להעברת סטימינג ברשת אלחוטית בבית ללא עצירות בהעברת המידע

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  11. Started by Lioriiii,

אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

12. יש אתר שבו יש נגן פלאש שמריץ רשימת השמעה כלשהיא ובה הוא מנגן קבצי שיר, איך אפשר להשתמש בתוכנה Ethereal כדי לזהות את הקישורים? לשם הדוגמא הנה אתר שכזה: http://faujsa.fau.edu/waldman/waldman_playlist.php?jsa_num=400240&queryWhere=jsa_num&queryValue=400240

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  13. Started by r_rafaeli,

אתמול הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות. יש לי תוכנה למסחר בבורסה, שבאיזהוא שלב קרסה והדבר הבא שקרה הוא שלאט לאט התחיל להאכל הנפח של ההארד דיסק! הנפח צנח מ100 ג'יגה לפחות ממאה מגה בייט פנוי! סרקתי עם התוכנות נורטון,אדאוור,ספייבוט,ווינדואס דיפנדר, מקאפי סטינגר כלום לא עזר. מה עושים?! :

• 8 תגובות
    • 626 צפיות
  14. Started by Yotam.B,

היי, אני גולש על הוט עם ההוטבוקס הידוע לשימצה. כעת יש לי עוד 2 ראוטרים לAP שמפוזרים בבית. יש לי 2 ראוטרים מיותרים של בזק שנמצאים אצלי בבית. רציתי לשאול האם אפשרי להפוך גם אותם לAP עם התוכנה של בזק שצרובה עליהם או שמה עליי לעשות משהו מיוחד? במידה ואפשרי, אשמח לדעת מה התהליך. ואגב, מה ההבדל בין שניהם? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  15. היי, אז ככה, ברשת הביתית שלי שני מחשבים המחוברים עם ראוטר של אדימקס לרשת ADSL. לא יודע אם זה קשור אך במחשב אחד התקנתי אימיול וכדי לפתוח פורטים באידמקס יש להגדיר למחשב הזה IP קבוע עם SUBNET MASK, default gateway וכמובן preferred DNS server. המחשב השני מקבל כתובת IP אוטומטית מהראוטר. כמו כן התקנתי רשת ביתית עם ה wizard של XP. שני המחשבים מוגדרים באותו workgroup בקונפיגורציה של מחשב המחבר דרך HUB. הכל טוב ויפה, אך בלחיצה על view workgroup computers היכן שאני אמור לראות את המחשב שלי ואת המחשב השני אני מקבל הודעה שאין לי admin rights. את ההודעה הזו אני מכיר והיא שייכת ל firewall של נורטון כשלא מוגדרת רשת ביתית בנורטון עצמו. אז כך עשיתי והגדרתי רשת בשני המחשבים. עליי לציין שעשי…

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  16. זה של חברת http://sweex.com/ כתוב שהוא "קולט אינטרנט" גם דרך קירות ממ"ד :s05: http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 הוא ממש לא מוכר לי הן מבחינת חברה והן מבחינת ביצועים תודה לעונים

• 6 תגובות
    • 626 צפיות
  17. Started by Adamson,

לפני בערך איזה חודש התחיל להיות לי בעיות באינטרנט. הוא כל הזמן היה מתנתק פתאום.. לפעמים הייתי מדליק את המחשב והאינטרנט לא היה זמין ולפעמים הוא היה מתנתנק סתם ככה. התקשרתי להוט (ספק הרשת שלי) והם אמרו שהם יישלחו לי טכנאי, הטכנאי בא ואמר שזה בעיה בראוטר והראוטר הוא פרטי שלי. ניסיתי להיכנס להגדרות של הראוטר ולאפס אותו, לא עזר. הראוטר שלי הוא של EDIMAX. אז חשבתי לקנות ראוטר חדש שיהיה לו קליטה מאוד טובה למה יש לי סטרימר ואני צריך קליטה עד לסלון (בווילה). יש בסה"כ 3 מחשבים בבית אז צריך בראוטר רשת אלחוטית וגם קווית. יש המלצות?

• 0 תגובות
    • 626 צפיות
  18. Started by omricho,

שלום.. אני לא מצליח ליראות תמונות באתרים דוגמה :אני ניכנס לאתר של דן וואני לא רואה את המפות. תודה מראש :bash:

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  19. Started by fog87,

אפשר להשתמש בנתב אלחוטי כדי לשתף אינטרנט בין 2 מחשבים גם אם אין לי כרטיס רשת אלחוטי בכלל? (מה שיש לי זה הכרטיס הבסיסי שבא עם לוח אם LGA775)

• 9 תגובות
    • 626 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם חיברתי את המחשבים בביתי לאינטרנט דרך מודם שהוא גם נתב של אדימקס. אחד המחשבים שימש עד כה גם לתוכנת האימיול, פתחתי את הפורטים בנתב לפי הוראות האימיול, האם צריך גם לפתוח את אותם פורטים גם בפיירוול (במקרה שלי זה המובנה של ווינדוס)?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  21. Started by zik125,

שלום לכולם רציתי לדעת איך אני מחבר מחשב נייד לנייח (כדי להשתמש במסך של הנייד)?מה אני צריך לעשות ואיזה כבלים? תודה

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  22. שלום לכולם, יש לי שני מחשבים בבית שמחוברים ברשת חוטית. המחשבים תמיד היו מחוברים דרך switch וגם המודם שקונפג לrouter והכל היה טוב ויפה עד היום שבו העפתי את הswitch והמודם וחיברתי router אלחוטי (למרות שאני עדיין משתמש רק בכבלים) מאז הפסיקה לעבוד הרשת ולמרות ששני המחשבים גולשים להם בכיף באינטרנט אין שום תקשורת בינהם. אני יודע שזה בטח איזה משהו הגדרתי טיפשי ששכחתי או שאני לא מכיר.. אז אשמח אם תעזרו לי או תכוונו אותי. תודה.

• 3 תגובות
    • 626 צפיות
  23. Started by mushee,

ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי עד 150 ש"ח, אשמח לשמוע המלצות. תודה.

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  24. Started by Jesper,

אני משתמש באינטרנט בכבלים, ורוצה להקים רשת חוטית בין 2 מחשבים. כבר שאלתי פה כמה שאלות בעניין - חשבתי להקים רשת באמצעות SWITCH. עכשיו שמתי לב שלמודם הכבלים שיש לי (של מוטורולה) יש יציאת רשת ויציאת USB. האם אפשר לחבר את כבל הרשת מהמודם למחשב אחד, ואת כבל ה-USB מהמודם למחשב השני, וכך להשתמש במודם כ-SWITCH, או שהדבר לא אפשרי והמודם לא כולל בתוכו SWITCH?

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  25. Started by D-Bang,

קניתי ראוטר של 3COM, חיברתי את שני המחשבים באלחוט והכל עובד יפה הבעיה מתחילה כשאני מצפין את הראוטר בWPA דרך סיסמא קראתי את הסטיקי פה ועדיין לא ממש הבנתי מה אני אמור לעשות במחשב הלקוח... איפה אני מגדיר לו שיתחבר דרך WPA ואיפה אני מכניס את הסיסמא?

• 3 תגובות
    • 626 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.