עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם אני רוצה לקנות כרטיס רשת נמאס לי מחיבור USB נראה לי שהוא הגורם לכל הבעיות שיש לי באינטרנט, על איזה כרטיס רשת אתם ממליצים משהו שיהיה יציב שלא יהיו לי בעיות כמו ב-USB... תודה מראש, דודי.

2. Started by orior123,

לראוטר האלחוטי הזה כניסת USB למדפסת המדפסת הינה בראדר 440CN הכוללת סורק צילום ופאקס בנוסף להדפסה וכוללת חיבורים הן ל LAN והן ל USB אם אחבר ל LAN בראוטר - האם תתפקד כמדפסת משוטפת לכל המחשבים - האם גם הפונקציות האחרות יעבדו בשיתוף (פאקס וכד) האם יש הגיון לחבר גם ל LAN וגם ל USB בראוטר - או לחבר ל USB במחשב המחובר חוטית לראוטר האם יש לטעון את תוכנות המדפסת לכל המחשבים ברשת תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  3. Started by sernapo,

יש לי 2 חיבורים שונים לאינטרנט בבית....(2 ספקים +קו לכל אחד, כאשר אחד מהם בחיבור ישיר והשני דרך ראוטר) אני רוצה לחבר לאחד המחשבים בבית את 2 הרשתות (לא במקביל אלא שתהיה אופציה לבחור כל פעם רשת מסויימת...) האם קיים מתג שבעזרתו אני אוכל לקבוע איזה רשת מחוברת בכל רגע? לעניות דעתי, אם קיים דבר כזה הוא אמור להיות זול... השאלה אם קיים... כל מה שאני רוצה זה לא להתכופף כל פעם ולהחליף את החוט המחובר לכרטיס הרשת....

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  4. בשרת SERVER 2003 וראוטר שמחובר דרך כבל רשת כאשר כותבים IPCONFIG מופיע ip windows configuration תודה מראש לעוזרים

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  5. יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת. כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו. אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה. האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 663 צפיות
  6. מה עדיף - כרטיס רשת USB או PCI לרשת אלחוטית? האם שני ההתקנים תומכים בשיתוף מדפסות? תודה...

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  7. Started by hakimon1,

שלום לכולם יש לי בעיה ממש מוזרה עם הראוטר קודם כל בעזרתכם הצלחתי להתקין אותו אולם עכשי הוא עושה לי בעיה מוזרה - הראוטר שלי של לינקסיס מדגם WRT54G כליש לי חיבור של הכבלים ואני גולש דרך אינטרנט זהב. אני משתמש בחיבור L2TP וכל כמה דקות הראוטר מתנתק לי... ואז אני צריך להתחבר לממשק ניהול של הראוטר. להכנס לסטטוס ושם הוא קורה את כל הנתונים חוץ מנתון אחד שנקרא Default Gateway ושם מופיע במקום מספר 00.000.00 וכו ואז אני צריך לעשות כמה פעמים לחבר ולנתר עד שהוא מוצא את זה שוב ואז ככה כל איזה 10 דקות לפעמים הוא מקפיץ לי חלון שהוא לא יכול למצוא כתובת אי פי דיברתי עם אינרנט זהב הם טוענים שזה לא קשור אליהם לא נתקלתי בחיים בבעיה הזו וזה משגע אותי אני לא יכול לגלוש רצוף מישהו יכול אולי לעז…

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  8. יש לי אינטרנט ADSL של ברק 750K ואני בדרך כלל בבסיס כשהוא מוריד אבל ביגלל הספק החלש שלי יש לי ליפעמים ריסטים. אני מישתמש בחייגן של וינדוס (אנגלית) וחסרה לי אפשרות מאוד חשובה. אני צריך שברגע שהמחשב עולה הוא יתחבר לאינטרנט לבד. שתיהיה אפשרות חיבור אוטומטית לאינטרנט בלי לחכות כמה ימים עד שאני אלחץ אישור. יש חייגן שאתם יכולים להמליץ לי שיעבוד או אולי אתם יודעים על אפשרות שפיספסתי בחייגן של וינדוס? אגב יש לי WINXP SP2 PRO תודה מראש

9. מעוניין באינטרנט אלחוטי בחינם, של אנשים פרטיים ולא של מקדונלדס וכו'. האם יש מקום שבו אנשים נרשמים או מציינים את מיקומם במפה? חבר שלי אמר לי שיש מפה, שבה רשומים (בהתנדבות) כל אלה שיש להם רשת אלחוטית. בבקשה תנו רק לינקים ועיצות חוקיים. תודה.

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  10. איך אני בודק את מהירות הUPLOAD שלי?

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  11. Started by NaRKoMaN,

יש לי חבילה של 5 MB תשתית בזק הבעיה היא שבהורדות ישראליות המהירות טובה מאוד וכמו שהיא צריכה להיות כנ"ל לפינגים של 20 ומטה בשרתי משחק ישראלים. באירופה יש לי מהירות הורדה מבחילה פשוט גועל נפש של מתחת ל 10KB\s ובשרתי משחק באירופב פינגים של 190 ויותר. יש לי נתב ראוטר + מודם של Siemens adsl sl2-141. כאשר שידרגתי את החבילה והחלפתי את הראוטר והמודם הקודמים שמתו לי בנתב הזה הכל היה בסדר. הבעיה התחילה לפני כמה ימים ופשוט לא מפסיקה לא משנה כמה ריסטרטים אני עושה לנתב הזה. אני לא משתמש באל חוטי כיביתי אותו אין לי צורך באופציה הזאת. הלכתי בלוח בקרה ל managment ואז לעשות diagnostics וזה מה שיצא לי (תראו FAIL בטבלה שניה) האם זאתי הבעיה?

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  12. איך אני הופך קובץ ג'יי אי או לאיי סי או ? ???

• 3 תגובות
    • 663 צפיות
  13. Started by x-factor,

שלום רב לכם. עוד מעט אני קונה מחשב חדש.עכשיו העניין הוא שיש לי במחשב הנוכחי מוזיקה ותמונות אשר הייתי להעביר למחשב החדש,הבעיה שאני לא רוצה לצרוב כח כך הרבה דיסקים.השאלה שלי האם יש דרך לחבר 2 מחשבים ישירות או בדרך פשוטה כלשהי,כדי שאוכל להעביר מידע ממחשב אחד לשני(אנ יודע שאפשר לשים הארד דיסק ובלאגנים,אני מקווה שיש שיטה יותר פשוטה ) ... תודה רבה לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 663 צפיות
  14. לאחר שהצלחתי להגדיר את הראוטר הישן שלי בתור נקודת גישה בעיקר ע"פ המדריך שבלינק הזה: http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm אני כעת מעוניין לאבטח אותו ואין לי מושג איך??? תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  15. אני משתגע,מה לא עשיתי,פתחתי פורט 5190וגם 433 לא עוזר,חשוב לציין שיש לי מודם של בזק BEFOCUS +3 12 ויש לו פיירוול פנימי. אני פשוט לא יודע מה לעשות עוד מה אף אחד לא יודע!?!??1

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. יש לי בבית שתי מחשבים שמחוברים לאינטרנט באופן עצמאי (קו נפרד). אחד מחובר באמצעות חיבור USB ככה שהחיבור של הכרטיס רשת פנוי, והשני מחובר דרך הכרטיס רשת אבל חיברתי לו עוד כרטיס רשת ככה שגם בו יש חיבור פנוי. את שני המחשבים חיברתי עם כבל רשת. (בשתי המחשבים יש ווינדוס XP) איך אני משתף בין ההארדיסקים אבל בלי שיתוף של אינטרנט?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by ילד-hw,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד רציתי לדעת יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי 1.5 מגה רציתי adsl ורציתי לקנות מודם וכרטיס אלחוטי למחשב נייד ולשתף את האינטרנט שלי לשניים עם הניסע שיהיה בקרוב לאבא שלי העם אני יוכל לחלק את האינטרנט שלי לשניים וכאשר המחשב שלי עובד ושל אבא שלי עובד האינטרנט שלני יחולק לשניים ועם אחד הגורמים מתנתק הגורם השני מקבל את כול הפס? ודבר שני המחשב שלי נמצא בקומה התחתונה והמחשב הנייד של אבא שלי שיהיה לו יימצא בקומה העליונה והעובי של התקרה עבה מאוד והמרחק ביני לבינו הוא בערך בקו אווירי 7 מטר וברגיל 13 מטר אייזה ציוד מומלץ עד 900 ש"ח כלומר כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד בעתיד של אבא שלי ואייזה נתב ראוטר שיתחבר דרך כבל למחשב שלי…

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  18. Started by skp333,

שלום היום חיברתי ראוטר אידימקס אלחוטי ואני משום מה לא יכול להתחבר למסנג'ר הודעת שגיאה 80048820 ו- 80048412 עם אימיול אין לי בעיות וגם לא עם ICQ תודה .

19. ניגמר לי המבצע ואני משלם כרגע 90 שקל לספק וסכום יחסית גבוה לכבלים (לא זוכר) היום אני בחבילה של 3 על 150 ולפני שאני מטלפן מישהו יודע פחות או יותר תמחירים בשוק? אני לא מתכנן לעבור לחברות אחרות רק רוצה לא לשדרג תמהירות או לשלם פחות

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  20. Started by ofer_shm,

יש לי בבית רשת מקומית עם שני מחשבים מחשב אחד שני כרטיסי רשת שאחד מחובר למודם והשני למחשב השני עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך ..בשבת החלטתי לפרמט את שני המחשבים ועכשיו הרשת לא עובדת!!!!!!! ניסתי גם עם האשף של הווינדוס וזה לא עובד נסיתי להגדיר ידני ..וזה לא עובד סגרתי את הפיירול וגם זה לא עוזר ....פשוט המחשבים לא רואים אחד את השני ויותר גרוע שבמחשב השני (שזה בחדר שלי) אין לי אינטרנט!!!!! למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה????

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by mor873,

האינטרנט מפסיק לפעול כל כמה שעות למרות שישאר היסומים ממשכים לפעול (מייל,אימיול ,וכדו') חשבתי שזה בגלל הראוטר ורשת הבתית לאחר שקבעתי IP קבוע, אבל גםאם אני מסמן קבל כתובת IP באופן אוטומטי זה לא עוזר . אני מחובר דרך הכבלים ובזק בנלאומי ראוטאר שלEdimax BR6204WG מערכת הפעלה XP הום מקורית עם SP2 . התקנתי גם net בשביל לעדכן את כרטיס המסך האם צריך להסיר אותו אח"כ. ניסתי גם להוריד דפדפן אחר של פיירפוקס וזה לא עזר . הכל עבד מצויין לפני הפירמוט תודה

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  22. מלא ספייקים התחילו לאחרונה בבזק בנלאומי מישהו עוד מרגיש??

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  23. Started by badmama,

ערב טוב, קצת רקע: אני עובד ברשת עם 2 מחשבים (אחד שלי, אחד של ההורים), כאשר שלי מחובר תמיד ישירות ב ADSL (מודם רשת BFOCUS) וגם מחובר בו זמנית בכבל רשת מוצלב למחשב של ההורים שלי. בשניהם עובדת מערכת XP חוקית ברישיון. אני לא יודע אם יש לזה קשר, אמש התקנתי לניסיון את תוכנת SPY DOCTOR, הרצתי אותה, הסתרי כמה מטרדים טרויאנים במחשב ומאז אמא שלי מתלוננת ששיתוף האינטרנט בין המחשבים ברשת אינו קיים. בדיקה זריזה במחשב שלהאכן מאשרת את העובדה, המחשב מספר על Limited or no connectivity עם סמן אזהרה מעצבן. כל ניסיון להגדרה מחודשת של הרשת מהמחשב של אימי עלה בתוהו. איני חושב שיש צורך להגדיר רשת מחדש במחשב שלי כיון שאצלי הוא מזהה את הרשת בסדר גמור. ראוי לציין: מאז שעברו למודם BFOCUS אין שיתוף …

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  24. שלום רב אני כבר שנים מנוי של אינטרנט זהב וכבר נמאס לי מהתקלות שלהם במיוחד הבעיות של האיטיות בזמן האחרון... אני חושב לעבור ל013 ברק האם כדאי ? ואני כרגע בחבילה של 2 מגה ואני משלם 120 שקל לספק+בזק אני מעוניין בחבילה עם upload משופר יש הצעות ? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  25. בבקשה כבל רשת מוצלב 10 מטר בהונגרית אני מתחנו

דיונים חדשים בפורומים