רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
יש לי חבילה של 5 MB תשתית בזק הבעיה היא שבהורדות ישראליות המהירות טובה מאוד וכמו שהיא צריכה להיות כנ"ל לפינגים של 20 ומטה בשרתי משחק ישראלים. באירופה יש לי מהירות הורדה מבחילה פשוט גועל נפש של מתחת ל 10KB\s ובשרתי משחק באירופב פינגים של 190 ויותר. יש לי נתב ראוטר + מודם של Siemens adsl sl2-141. כאשר שידרגתי את החבילה והחלפתי את הראוטר והמודם הקודמים שמתו לי בנתב הזה הכל היה בסדר. הבעיה התחילה לפני כמה ימים ופשוט לא מפסיקה לא משנה כמה ריסטרטים אני עושה לנתב הזה. אני לא משתמש באל חוטי כיביתי אותו אין לי צורך באופציה הזאת. הלכתי בלוח בקרה ל managment ואז לעשות diagnostics וזה מה שיצא לי (תראו FAIL בטבלה שניה) האם זאתי הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
תראו יש לי שני מחשבים בבית הקיצר רציתי לעשות רשת אז כניתי כבל רשת מוצלב וחיברתי אותתן בין שני המחשבים הקיצר התקנתי תרשת לפי העזרה של ווינדוס וסבבה (הצלחתי לשחק משחק רשת) אבל אני לא מוצא תתיקיה שבה אפשר לשים את כל הקבצים שאני רוצה לשתף בין שני המחשבים נגיד אני רוצה לשתף את התיקקיה של ווינדוס אז איך אני עושה שגם המחשב השני יוכל לראות תתקיה הזו? ???
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
אני מחובר דרך vpn בשתי מחשבים כאשר הקליינט הוא אקס פי והשרת 2000 פרו דרך האקס פי אני יכול ע"י הקשת run - כתובת ip של המחשב 2000 להיכנס לתיקיות אך כאשר אני מנסה הפוך הוא דורש ממני להכניס סיסמא, אבל מה הוא לא מקבל את הסיסמא ורק חוזר על הדרישה: enter network passwords מי יכול לעזור, דחוףףף
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב שמחשב לאינטרנט מהיר, קניתי מחשב חדש, אני רוצה לחבר אותו לאינטרנט גם, אך השאלה היא, מה הפתרון הזול ביותר, ואייך לעשות את זה? האם כדאי להוסיף עוד כרטיס רשת למחשב הישן, ולחבר ככה את המחשב הישן והחדש, ולעשות אותם בWORKGROUP? ואיך בדיוק מגדירים את זה (את הכרטיס החדש?) או שעדיף לקנות SWITCH קטן... או רשת אלחוטית? חשוב להדגיש שרצוי הפתרון הזול ביותר תודה רבה רבה נועה..
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי רק שני מחשבים בבית אז פשוט חיברת עם כרטיס רשת בכל מחשב וכבל אבל עוד מעט אני קונה מחשב לאח שלי ואני צריך לחבר אותו ברשת גם איך אפשר לחבר? ומה ההבדל בין האב וראוטר וגם שוויטצ' או משהו כזה?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם.. לאחרונה, פורטים אשר פתוחים בנתב ובפיירוול נראים כחסומים. הפורטים הם: 4662/4672/46669.. זה אולי קשור לספקית האינטרנט או משהו כזה? בכל מקרה אני מחובר דרך בזק בינלאומי, תשתית בזק. יש לציין, שעד לפני שבועיים בערך לא היו שום בעיות עם פתיחת הפורטים. יש רעיונות? תודה מראש Install
-
- 8 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מבית שלי אני קולט רשת אלחוטית , איך אפשר לברר עליה פרטים (שם המחב המחובר, האם היא פרטית או ציבורית ועוד כל מיני)?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני זקוק לראוטר שיהיו לו בין 4-8 מחשבים שאני יוכל לחבר אליו, עדיף 8 אפשר גם 4, זה לא יפריע לי. אני ממש לא צריך אלחוטי כי כל המחשבים בבית שלי מחוברים באמצעות חוטים. מאוד מאוד מאוד חשוב לי שתיהיה לו הגנה כמה שפחות חזקה (פיירול) ואם יהיה לו אז שאני יוכל לפתוח פורטים בקלות בלי יותר מידי סיבוכים למה אני מוריד הרבה בתוכנות שיתוף. אם אפשר להשיג בפחות מ-300 ש"ח מעולה, חשובה לי המהירות שליחה בין המחבשים ברשת אבל אני גם לא רוצה להשתגע במחיר. ויש לי גם שאלה-האם אני יכול לחבר את הראוטר לאב (HUB) ז"א למשוך כבל רשת בין חיבור מחשב אחד שלו לתוך אב ומשם להוציא עוד כמה חוטים שיתחברו לעוד כמה מחשבים ויהיה להם אינטרנט. היום אני מחובר באמצעות מודם שפרצו לי אותו, הוא מתחבר לאב מהאב הזה מתחברים…
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני מחובר בחילה של 4 מגה ומשום מה המחשב מוריד על 140 קיי גג וכאשר חיברתי את המודם ללפטופ קיבלתי את המהירות המקסימלית של 400+.. עכישו השאלה אם זה יכול להיות בעיית חומרה משהו כמו הכרטיס רשת שלא תומך במהירות או לא יודע מה? או שזה בעייה של איזה תוכנה שמתנגשת הורסת את החיבור? וירוסים ותולעים אין.. השמח לקבל תשובות שיעזרו בבעיה המציקה הזאת..
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
למישהו יש לינק עם תמונות איך פותחים פורטים בסיגייט תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכלום! נגיד ואני מזמין רשת אלחוטית מבזק אז אני יודע שאני מקבל נתב אלחוטי (לא HPNA 3) ואני מקבל גם מתאמי USB... עכשיו קודם כל.... הציוד שהם מביאים הוא ציוד איכותי? איזה ראוטר (משולב מודם ADSL) אני מקבל? כאילו איזה דגם? איזה מתאמי USB אני מקבל? הראוטר מוגדר מראש כדי שיוכל להתחבר כמו מודם? או שאני צריך לעשות את ההגדרות שיתאימו? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי מודם ECI312 מחובר לנתב 3Com אני גולש דרך 012. לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כחצי שעה מאז אתחול המחשב, אני לא יכול להיכנס דרך ה IE לאתרי http. אומנם ה bitcomet (קליינט של torrent) ממשיך להוריד קבצים אבל אתרי http לא זמינים. אתחול של המחשב פותר את הבעיה לעוד זמן מגובל מראש. איפה אני יכול לנסות וללמוד מה הבעיה כדי לפתור אותה?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מעוניין לבנוות רשת ביתית בין מחשב חדש (amd 64 3000 albatron k8nfu4) למחשב הישן שלי (athlon 1200). עכשיו למחשב החדש מחובר מודם alactal לכרטיס רשת על הלוח ובמחשב הישן יש רק כרטיס רשת אחד לא על הלוח. בשתי המחשבים מותקנת Windows XP. השאלה שלי היא האם אני צריך להוסיף עוד כרטיס רשת באחד המחשבים או בשניהם ואני צריך גם מדריך. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
-
שלום יש לי 3 מחשבים ברשת 2 מהם מחוברים עם חוט ואחד מהם מחובר wireless הבעיה שהמחשב שמחובר wireless מתנתק בין פעם ל3 פעמים ביום ללא סיבה והדרך היחידה לחבר אותו שוב (התחברות אוטומטית) היא לעשות ריסט. (המחשב חדש נקנה לפני כמה חודשים וזה קורה רק ברשת הספציפית הזאת) מה הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי כבר בבית רשת בין שני מחשבים, לאחרונה קניתי לפטופ, איך אני מגדיל את הרשת? וכמה זה יעלה לי?
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם אני בעל מערכת הפעלה WINDOWS XP PRO SP 2 רציתי לדעת איך אני יכול לשתף קבצים אך לא לתת גישה למשתמש מסוים אל קבצים אלה אודה לכם מאד על העזרההה -אלי-
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אוקיי... אני מחובר לאינטרנט בכבלים עם ספקית בזק בינלאומי. 5M / 512 U מודם = Thomson כרטיס רשת = VIA Networking Velocity Family Giga-bit Ethernet Adapter זה נראה כאילו אני מתחבר לאינטרנט ללא חייגן, ואף פעם לא הגדרתי את המודם שלי או משהו אני לא יודע אפילו איך להיכנס אליו. אז השאלה היא כזאת: איך אני מתחבר לאינטרנט לבד? ללא אפשרות לנתק וזה יודע לבד מה השם משתמש שלי והסיסמא וכו'... כאשר לא הגדרתי את זה אפילו? זה מאוד מוזר ואני לא יודע עם זה מחובר בחבילה שלי ב-ISP. כמו שרשום למעלה וזה חבילת גיימר. גם החייגן מתחבר לי עם אני משתמש בו אבל מי יודע עם זה שונה במשהו? אני קצת לא מבין תבעיה בעצמי אז קשה לי להסביר, מצטער, אם יהיו תגובות ושאלות אולי אני יוכל להבין קצת ולתת עוד מידע על ה…
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר שימש אותי לגלישה במהירות של 12 מגה בתשתית של הוט.. תודה
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר ת'מחשב הראשי למחשב אחר שהוא בלי שום כונן DVD ולהתקין עליו מערכת לינוקס דרך הרשת השאלה אם זה אפשרי ?
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת. כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו. אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה. האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום לכולם ! יש לי בבית מחשב ביתי רגיל שמחובר לאינטרנט מהיר של בזק עם מודם רגיל חוטי... עכשיו נוסף לנו לבית מחשב נייד חדש של HP ויש בו חיבור אינטרנט אלחוט wireless עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי איזה נקודה או משהו להתחבר מנייד יש תוכנה או משהו אני לא מבין בזה כל כך? או שמומלץ לקנות נתב\ראוטר אלחוטי משולב שיהיה בישביל שני המחשבים מה אתם אומרים ? אם יש שיטות להתחבר לאינטרנט אלחוטי או WIFI השמח לקבל עזרה כי אני גר בבנין גדול ויש לי המון שכנים עם ראוטרים וכאלה תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני משתמש בנייד באלחוטי ולעתים עם דרך הפלאפון. בעבר הייתה לי בעיה שלעתם קיים חיבור טוב לאינטרנט אך שום דפים אינם נטענים בשום דפדפן. כאשר עישתי ריסט למחשב הבעיה נפתרה, אך כעת אני מתחבר לכמה רשתות אלחוטיות וגם מצליח לשתף קבצים אך אין טעינה של דפדפנים ו-RSS. ועשיתי מספר רב של איתחולים למחשב[glow=red,2,300][/glow][br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 15:20:41 לאף אחד אין תשובה בשבילי? האם אני צריך להעביר את ההודעה לפורום חלונות? נראה לי שאין בעיה בתשתית בגלל שמחשבים אחרים מתחברים ללא בעיה. נוסף ע"כ אני מוריד ביוטורנט ללא בעיה.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום מה מצב?? טוב אז ככה יהיה בבית 2 מחשבים (השני עוד שבוע יגיע) ורציתי לדעת איזה סוג רשת תיהיה הכי טובה וזולה ממחשב אחד לשני אבל שלא יהיו יותר מידי חוטים ושהמהירות לא תרד תודה
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני עם XP PRO מחודר לאינטרנט מהיר דרך נתב DLINK שמחובר למודם ADSL אלקטל 510 הפועל גם כנתב, מחובר תמידית. אך למרות שאני מחובר וגולש, לעיתים קופצת לי החלונית להתחבר, כיצד מונעים מהדבר המטופש הזה לקפוץ ? :-) תודה ! [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 4 תגובות
- 672 צפיות
-