עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by R9800P2,

איך האינטרנט החדש של 013 שהם סידרו את הפינגים בחוץ לארץ מומלץ לא מומלץ?

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  2. Started by oded6188,

נגיד ועכשיו יש לי רשת עם 2 מחשבים, ווינדוס XP, והפעלתי SHARING על כל הכוננים ב 2 המחשבים האם מישהו שיודע את הIP החיצוני שלי יכול להתחבר לאותם כוננים ששיתפתי?

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  3. Started by Lioriiii,

אני מעוניין לקנות מודם עם VOICE שאני אוכל להתשמש ב-ANSWERING MACHINE, רציתי לשאול איך המודם הבא. האם הוא יענה על הדרישות של תוכנה שמשמת כמשיבון. http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=3151 תודה מראש!!!!

4. Started by lmlm,

האינטרנט שלי נהיה להיות איטי יותר ומוריד פחות מ 60KB לשניה. עכשיו יש לי ראוטר לשלושה מחשבים. סגרתי 1 והשני פועל לו משחק רשת. התקשרתי לבזק ואמרו לי שהראוטר משתמש ברוחב פס או מוריד -קיצר בלבלו לי את השכל ואמרו שצריך את המודם שלהם כדי להוריד יותר. מה לעשות? לפני שאני חוזר למודם של בזק. (יש לי 1.5MB ומהירות העלאה 190KB ,אם שלושת המחשבים משתמשים באינטרנט זה 60KB ואם שנים אז 80.) שכחתי לכתוב שגם הגלישה באינטרנט איטית יותר

• 7 תגובות
    • 641 צפיות
  5. Started by UNforgiven,

אפשר לקבל מדריך?? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  6. אני רוצה לשתף אינטרנט מהיר ומדפסת בין 3 מחשבים כמו כן המחשבים נמצאים בשתי קומות בחדרים עם דלתות אז צריך יכולת שידור גבוהה

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  7. Started by r_rafaeli,

אתמול הלפטופ שלי התחיל לעשות בעיות. יש לי תוכנה למסחר בבורסה, שבאיזהוא שלב קרסה והדבר הבא שקרה הוא שלאט לאט התחיל להאכל הנפח של ההארד דיסק! הנפח צנח מ100 ג'יגה לפחות ממאה מגה בייט פנוי! סרקתי עם התוכנות נורטון,אדאוור,ספייבוט,ווינדואס דיפנדר, מקאפי סטינגר כלום לא עזר. מה עושים?! :

• 8 תגובות
    • 641 צפיות
  8. Started by dj shay 30010,

טוב יש לי מודם TERAYON -TJ715X ללא חיגן ואני מחובר בכבלים וראוטר שרק בשבוע האחרון התחיל בניתוקים של שניה וחוזר לאל הבית ב WIFI וגם למחשב שהו מחובר בכבל רשת בראוטר של NETGEAR דגם 108 MBPS WGT624 V3 מאוד מאוד מוזר שזה פתאום אחרי חודשיים התחיל לפני זה היה לי DLINK לא היה ניתוק אחד

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  9. Started by Clint Eastwood,

שלום לכולם, אני זקוק להעביר 40 ג'יגה מהמחשב השולחני שלי ללאפטופ של העבודה. אני לא כל כך נלהב מהרעיון של יצירת כמויות של דיסקים... איך אני מחבר בינהם? אני זקוק לכבל כלשהו? איזה הגדרות? אם מישהו ישפוך לי טיפת אור בנושא אני אודה לו. תודה לכל העוזר או מנסה לפחות!

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  10. Started by saimo,

SuperLink 2800 אשר מסופק ע"י הכבלים. למישהו יש מושג אם ניתן להפוך אותו לראוטר? וכן, קראתי את שרשור הכבלים לפני שכתבתי הודעה זו. למישהו מכם הנוכחים בפורום יש בכלל את המודם הזה?

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  11. Started by Yotam.B,

היי, אני גולש על הוט עם ההוטבוקס הידוע לשימצה. כעת יש לי עוד 2 ראוטרים לAP שמפוזרים בבית. יש לי 2 ראוטרים מיותרים של בזק שנמצאים אצלי בבית. רציתי לשאול האם אפשרי להפוך גם אותם לAP עם התוכנה של בזק שצרובה עליהם או שמה עליי לעשות משהו מיוחד? במידה ואפשרי, אשמח לדעת מה התהליך. ואגב, מה ההבדל בין שניהם? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  12. שלום, אני אמנם מצליח להתחבר לרשת האלחוטית דרך המחשב הנייד, אבל רק אחרי שאני עושה את הפעולות הבאות: התחל -> התחבר אל -> הצג את כל החיבורים -> כפתור ימני של עכבר על Wireless Network Connection -> מאפיינים -> לשונית "רשתות אלחוטיות" -> סימון ב-V של "השתמש ב-windows לקביעת הגדרות הרשת האלחוטית -> אישור רק אחרי זה אני מחובר לרשת האלחוטית... הקטע העוד יותר מוזר הוא שלפעמים זה כן מתחבר אוטומטית לרשת האלחוטית ולפעמים אני צריך לעשות את כל התהליך הזה... מישהו יודע מה הבעיה ואיך פותרים אותה? תודה!

13. Started by ashafir,

יש לנו במשפחה 2 קומות ומשרד צמוד הנתב נמצא במשרד וכולם מחוברים אליו יציאה אחת למשרד יציאה שניה לאח אחד יציאה שלישית לעוד אח שנמצא איתי למעלה ויציאה רביעית לתוך הבית למטה לAP שמשדר אלחוטי ככה שגם אני וגם אמא שלי קולטים WIFI עכשיו הבעיה שלי זה שאני שונא WIFI ואני רוצה לעבור לחוטי. אין לי תשתית לרשת חוטית אבל בכל זאת מה האפשרויות שלי לעבור לחוטי

14. באמיול הפינגים,מקס' משתמשים,משתמשים,קבצים תלוי בספק אינטרנט?

15. בבקשה תעזרו לי. יש לי מחשב נייד עם ויסטה , ומחשב נייח עם xp pro. הנייד מחובר ברשת אלחוטית לראוטר. הנייח מחובר עם כבל רשת לראוטר. בשני המחשבים ניתן לגלוש באינטרנט אבל אני מבקש שתעזרו לי - איך אני משתף בינהם קבצים?? ניסיתי כמה מדריכים כבר מהרשת אבל לא הצלחתי. בשני המחשבים יש zone alarm firewall. מקווה שתעזרו לי כי כבר התייאשתי מהנושא. ???

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  16. Started by rander1,

היי לכולם אני בשלב שיפוץ לפני כניסה לבית חדש. בנוסף לנוקדת רשת הפרוסות בבית ובכל חדר מעוניין לרשת אינטרנט יציבה בכל פינה בבית. 150 מטר מפלס 1. להבנתי אני צריך 3 יחידות איזור 1: סלון,פינת אוכל,מטבח מפרסת שמש. איזור 2: 5 חדרי ילדים איזור 3: ממד אשמח ממש להכוונה והמלצה למוצר איכותי תודה מראש

• 0 תגובות
    • 641 צפיות
  17. יש לי רשת ביתית של 2 מחשבים אשר מחוברים עם כבל רשת. כידוע לכם, כאשר המחשב הראשי מתנתק מהאינטרנט, כך גם המחשב שמחובר אליו. אז ברגע שאני מתנתק ומתחבר, כתובת ה-IP משתנה. האם ישנה דרך בה כתובת הIP של המחשב המשני [ לא הראשי ] לא תתחלף לעולם? למרות שאניי מתנתק ומתחבר מהמחשב שלי?

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  18. Started by SeReGa,

שלום.. חחח ככה.. רציתי לחבר אצל מישהו רשת ביתית... מה שיש אצלו זה 2 מחשבים בחדרים שונים... ראוטר אלחוטי.. ובמחשב המרוחק כ. רשת אלחוטי... אקיצר חיברתי את המחשב הראשי למודם... ואת המודם לראוטר עם כבלי רשת.. ואת המחשב השני אני רוצה לקלוט עם הראוטר... אמממ.. וזה לא כל כך מצליח.. כאילו זה כן מצליח.. אבל יש איזשהי בעיה..... המחשב המרוחק מצליח למצוא את הרשת.. הוא מתחבר אליה בדיוק ל 5 שניות נראה לי... ואז מתנתק.. וכותב שיש בעיה או משהו.. לא משאיר אותי מחובר... מישהו יכול להגיד לי מה לעשות..? או למה זה יכול להיות..?? והמחשבים לא כל כך רחוקים אחד מהשני.. משהו כמו 3 - 5 מטר אני חושב... הראוטר של EDIMAX והכרטיס רשת.. הוא כרטיס.. ולא כמו disc on key... תודה לכל מי שיעזור…

• 5 תגובות
    • 641 צפיות
  19. Started by intel suck,

שלום אני לא מבין כלום ברשת הזאת ורציתי לדעת כיצד אני יכול ליצור רשת מהו נתב כיצד אני מחבר אותם ואם יש לוח אם עם f.wire מה זה נותן? האם אני צריך 2 מודמים איזה חברות מומלצות וכמה זה עולה? תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  20. Started by assafz,

שלום, יש לי בעיה בחיבור לאינטרנט. הרשת אצלי בבית מורכבת כך: 1. מחשב Desktop (מערכת הפעלה WinXp) המחובר דרך כבל רשת לראוטר של edimax. 2. מחשב נייד (מערכת הפעלה Vista Ultimate 32 bit) המחובר דרך WiFi לראוטר. בשבועות האחרונים הבחנתי שלאחר זמן מה, המחשב הנייד מפסיק להתחבר לאינטרנט באופן פתאומי. המוזר הוא שהמחשב השולחני מחובר ללא בעיות והנייד לא מצליח אפילו להתחבר לראוטר. התקנתי network meter שמראה שגם בזמן התקלה יש לי חיבור טוב לראוטר ויש לי IP, אבל אני לא מצליח לתקשר עם הראוטר. ניסיתי דרך הInternet Explorer וגם דרך FireFox. בשני המקרים אין חיבור. הפתרון היחיד לתקלה זו הוא לבצע Reset למחשב הנייד. כשאני מנסה להפעיל Diagnose and Repair הוא נותן איזשהי הערה לגבי שרת DNS או משהו …

• 4 תגובות
    • 641 צפיות
  21. Started by oshri.a@gmail.com,

אני צריך תוכנה שתנהל את כל החיבורים שלי. יש לי מודם סלולרי אשר אני מתחבר לעבודה דרכו רק שאני לא יכול לגלוש באינטרנט דרך החיבור הזה החיבור לאינטרנט אני לוקח דרך כבל אינטרנט רק מתי שאני מחבר את הכבל כאשר אני מחובר לעובדה אוטומטי החיבור של כל החיבורים במחשב עובירם לחיבור של הכבל רשת. התוכנה שאני צריך היא תוכנה שיודעת להגדיר לאיזה חיבור הבמחשב כל תוכנה מתחברת.

• 1 תגובה
    • 641 צפיות
  22. ללא תוכן

• 3 תגובות
    • 641 צפיות
  23. האם יש טובים ממנו בסכום זה? תודה

• 2 תגובות
    • 641 צפיות
  24. Started by w7_znay,

אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  25. Started by ac1240,

אני מוריד ממש לאט הורדות בביטורנט למרות שלפני שעתיים הכל ירד בטיל פתאום ירידה דרסטית לטורנטים של 300+סידים וכמעט ללא LEECH עוד מישהו נתקל בזה? אני עם בזק/בזק בינלאומי

• 0 תגובות
    • 640 צפיות

דיונים חדשים בפורומים