עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by BeN-T,

שלום לכולם. הגדרתי בבית באמצעות עוד נתב AP . בנתב הקיים (siemens sl2-141) בטעות בהגדרות הבטחה של האלחוטי בחלון ה-wps לחצתי על Configure ומאז יש שם קוד PIN .והבעיה היא שאני רוצה להתחבר לנתב במחשב הנייד זה לא נותן לי. אלה רק דרך הנתב המשמש AP. איך אפשר לבטל את הקוד ב-WPS ? תודה רבה. בן.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 749 צפיות
  3. Started by israelnba,

ניסיתי להיכנס לאתר ולא הצלחתי, ביררתי בערוץ שלהם והתברר לי שנחסמתי בגלל שסחרתי בחשבונות :s05: מוזר... אפילו לא היו לי הזמנות. בקיצור, אם זה קרה לי ואני באמת לא סחרתי בחשבונות, אז בטח עוד אנשים נחסמים סתם ללא סיבה, ניסיתי לומר להם אבל זה לא מעניין אותם בכלל. זהו, סתם רציתי שתדעו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by ranger04,

שלום, כיום אני מחובר להוט. יש ברשותי ראווטר שקיבלתי מהוט, ובנוסף יש לי ראווטר של siemens מסוג sl2-141. במקום בו אני שוהה לא קיימת קליטת אינטרנט טובה, אבל כרגע אני עובד עם כבל רשת שפרסתי ממיקומו של הראווטר של הוט למחשב שלי. ברצוני לחבר את הראוטר של הוט לראוטר של סימנס באמצעות הכבל אותו שרשרתי. כיצד אני עושה זאת? האם יש פורטים שעלי לפתוח בראוטר? אם יש לכם מדריך, אני אשמח תודה!

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  5. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש וביחד איתו אני גם מתכנן לקנות נתב WRT54GL Linksys כי ראיתי עליו תגובות טובות בפורום ואני גם צריך ביחד איתו כרטיס רשת אלחוטי ואין לי מושג איזה לקחת. המטרה היא שהוא יהיה דיי זול ויעשה תעבודה, תודה.

• 3 תגובות
    • 645 צפיות
  6. Started by chen902,

שלום לפרום רשתות ואינטרנט, יש לי מודם\נתב SendTek PAR-720G שסיפקו לי בזק, והוא מפיץ LAN ריחני ורענן לרחבי הבית. שאלתי היא כזאת: על מנת לחבר מחשב בצורה אלחוטית לנתב, יש צורך לרכוש מתאם רשת אלחוטי למחשב (יענו אנטנה, רסיבר) מבזק בהרבה כסף ? או שניתן להשיג מתאם במחיר הגיוני שיעשה את העבודה, כי הרי בזק לא מתמחרים מוצרים לפי שווים. תודה, חן.

• 2 תגובות
    • 777 צפיות
  7. Started by saarxee,

שלום, האם הוא בולם אותן? התקפות פינגים לראוטר שגורמים להפלת האינטרנט וכו'.. התקיפו אותי כמה פעמים והוא לא חסם את זה. האם להסיר אותו?

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  8. Started by gabrielf,

לצערי גם בנתב הזה במקום לקבל את המהירות שלי שהיא 16 מגה, אני מקבל לרוב 10 מגה... מה יהיה? כ"כ מסובך לספק חיבור תקין ב L2TP ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dor_20,

שלום! רציתי לדעת איך מתקינים ראוטר של חברת 3com האינטרנט שלי הוא אינטרנט כבלים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 942 צפיות
  10. שלום לכולם בחודשים האחרונים אני נתקל בתופעה מרגיזה מידי פעם: נתב אלחוטי SIEMENS ADSL SL2-141 מאבד תקשורת (כלומר נורת PPP נכבת) עד שאני עושה ריסט למכשיר (יש כפתור מאחור- אני מכבה ומדליק מחדש). קצת רקע: המכשיר אצלי משנת 2006 (כ- 3 שנים) ועובד 24/7. המכשיר שולט בשני מחשבים נייחים באמצעות כרטיס רשת חוטי רגיל, ועל מחשב נייד באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. הגדרתי למכשיר גם הגדרות אבטחה כדי שלא יוכלו להתחבר אליי. המכשיר לא עושה בעיות בגלישה, ובכל המחשבים ניתן לגלוש במהירות הנכונה עד שהוא מחליט לאבד סינכרון מול הספק. זה יכול לקרות בצהריים כשכל המחשבים עובדים ומחוברים לאינטרנט (וכולם מתנתקים מהרשת), וזה יכול לקרות גם באמצע הלילה כשכל המחשבים כבויים ואין שימוש ברשת. לכל שקעי הטלפון בבית …

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  11. יש ברשותי כרגע 3 יוזרים של ספקיות אינטרנט שאני בודק (יתכן ואני אוסיף עוד בהמשך), כולם על תשתית בזק 100/3 (מהירות אמיתית 87/3). אני אבדוק אותם במשך שבועיים בערך, על אותה מערכת, בשעות שונות של היום, במגוון של שימושים. מבדיקות ראשוניות: פינגים לשרתים באירופה (כרגע ע"י Pingtest): 014 גיימר: ממוצע 58ms. 014 רגיל: ממוצע 145ms. הוטנט: ממוצע 138ms. פינגים לשרתים בארה"ב: 014 גיימר: ממוצע 136ms. 014 רגיל: ממוצע 219ms. הוטנט: ממוצע 245ms. מבחינת הורדת טורנטים, אי אפשר לעשות בדיקה מדוייקת, אבל בכל היוזרים הגעתי למהירות מקסימלית של הגבלת הקו. הורדה ב- Session אחד, רק בהוטנט הגעתי למהירות מקסימלית, ב-014 המהירות היא כ- 0.5-1.5MB/s. הבעיה הגדולה שלי שבגללה אני מנסה ספקיות שונות, היא המה…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by orior123,

מבקש המלצות לנתב 524up . האם יציב או שיש לצפות לניתוקים. איך מתפקד בשיתוף מדפסת.תודה.

• 0 תגובות
    • 578 צפיות
  13. Started by ranrt,

שלום רב, אני מבקש את עזרתכם בבעיה הבאה, יש לי ראוטר של חברת LEVEL ONE המממוקם בחדר ממ"ד ומחובר למחשב נייח ולמודם THOMSON של הוט, הבעיה היא שעוצמת הקליטה במטבח ובסלון מאד נמוכה ומתנתקת לסרוגין כאשר אני משתמש במחשב נייד או ב אייפד באזורים הללו. רכשתי את המוצר הזה http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=0103030106&id=514 אנטנה גדולה יותר, אך אני אצטרך להחזירה לחנות כי אינני יכול לחברה, מכיוון שהאנטנה של הראוטר שלי לא מתפרקת. שאלתי היא האם יש לכם פתרון מעשי טוב יותר לשיפור הקליטה מהממ"ד לשאר חדרי הבית. ? האם מתאם אלחוטי לרשת החשמל הוא פתרון טוב ? ואם כן מה ואיך עלי לחבר או מה הציוד שעליי לרכוש ? תודה רבה לעוזרים ! רן

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. Started by omnius,

היו היתה רשת אלחוטית, ובה שני ניידים: אחד של אבא של אומניוס ואחד של אומניוס. המחשב שלי מזהה את האינטרנט במהירות של הראוטר האלחוטי, 52 mbps, אבל המחשב של אבא שלי מזהה אותו בתור 5 mbps... במחשב של אבא שלי יש כרטיס PCMCIA Edimax EW-7108PCg 52 mbps הראוטר Edimax AR-7024Wg. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לא עבד. פתרתי, ובתהליך גיליתי תגלית מדעית: אם מנסים להעביר אלחוט דרך קיר ממש עבה, המהירות של הרשת יורדת (מה אתה אומר! )

• 0 תגובות
    • 825 צפיות
  15. Started by Sh_Dor_Lq,

אהלן כולם אני מחפש ראוטר חדש לדירה של ההורים. הראוטר צריך להיות כולל מודם (תשתית בזק). השימוש הוא צפייה בתכני 4K בסטרימינג, גיימינ. תקציב 500₪ +- מה אתם ממליצים לקנות? אני חושב לקנות את TP LINK VR600. תודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 7.2k צפיות
  16. Started by jackofalltrades,

ברשותי נתב רשת של EDIMAX (BR-6104K) ואני מתחבר לאינטרנט (ADSL) בעזרת מודם של חבזרת Aztech דגם DSL600E (כחול כהה עם שלוש נורות קטנות). הבעיות מתחילות לאחר פרק זמן (לא קבוע) שבו פעלה תוכנת שיתוף קבצים (טורנט, לא בפורטים המקובלים): הבעיה היא כמובן האטה של הגלישה, פינגים גבוהיים יותר במשחקים וכו' אבל זה לא מסתיים כאן, גם לאחר שכיביתי את הטורנט ואפילו התחלתי את המחשב מחדש, הגלישה עדיין איטית מאוד מאוד (לוקח 10+ שניות לטעון את YNET כאשר ברגיל לוקח לא יותר מ3 שניות). אני חושד בראוטר שלי - כל פעם שאני מאתחל אותו מחדש, הבעיה נפתרת אני חושב שהראוטר פשוט לא מסוגל לעמוד בקצב (לא קצב העברת מידע, קצב יצירת חיבורים חדשים, נכנסים ויוצאים כאחד). זהו הנתב השני מאותו סוג שברשותי וגם בקודם…

17. Started by dannyshu,

אני מנסה לחבר שקע קיסטון CAT6A לכבל CAT7 לפי סכמת T-568B אבל לאחר החיווט הטסטר מציג NON-PARALLEL. נראה שהצבעים בשקע לא מסודרים נכון, האם מישהו נתקל בבעיה דומה? תודה מראש למגיבים

• 0 תגובות
    • 912 צפיות
  18. Started by Lanzar,

שלום לכולם רציתי לדעת עם אמור להיות הבדל בין ספקיות אינטרנט שונות ? אני כרגע מחובר ב NETVISION ויש כאלה שאומרים שהם לא משהו... השאלה היא אם אני ירגיש הבדל אם אני יעבור ספק אינטרנט ? ( פשוט ניגמר לי ההיתחייבות ) ?

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. שלום לכולם, קודם כל אני חייב להגיד שאני ממש נוב ברשתות אלחוטיות אז תסלחו לי אם חלק מהשאלות קצת מפגרות. אני מעוניין ליצור רשת בין מחשבים שנמצאים כ50 מ' אחד מן השני, בשני מבנים שונים בקומת קרקע. יש שטח פתוח בין המבנים ואחד החדרים הוא ממ"ד. לאחר שקילה של האפשרויות השונות (אי אפשר לעשות רשת על קווי החשמל או הטלפון בגלל שבשני החדרים יש רשת חשמל, וטלפון שונה), ובגלל שEthernet חוטי הוא נורא בעייתי (אפשר להעביר באוויר או מתחת לאדמה אבל אני מחפש פתרון פשוט שאני יכול לעשות, ולא להזמין טכנאים ואנשים שונים בשבילו) השאלה שלי מתחלקת לכמה חלקים: 1. האם זה אפשרי להתקין רשת אלחוטית בתנאים שציינתי (2 חדרים בשני מבנים שונים, עם שטח פתוח בינהם, כ50 מ' מרחק בין החדרים, כאשר אחד מהם הוא ממ"ד (…

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  20. Started by arikbaron1,

שלום לכולם ברשותי ראוטר הוטבוקס שלצערי האותות האלחוטיים שלו חלשים ולא מגיעים לכל חלקי הבית.הומלץ לי להשתמש במתאמי הום פלאג כשאחד מחובר לראוטר והאחרים מחוברים לשקעי החשמל לפי הצורך(אחד או יותר) עד כאן הכל מובן לי. מה לא לא מובן האם למתאמים הרחוקים צריך לחבר איזה התקן שישדר את או שהמתאם משמש כמשדר וויפיי? ףתודה

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  21. Started by simla101,

אוקי אז יש לי ראוטר של 3COM לא זוכר מה השם אבל זה הראוטר הנפוץ שלהם (הלבן עם שתי האנטנות) הנקודה שהוא עושה המון בעיות ואני לא בטוח שהוא פגום או שזה פירמוור דפוק או שאנא ערף...אולי הISP הבעייתי קודם כל הספק שלי מאפשר גם חיבור PPTP וגם L2TP...לשרת ה-L2TP הוא בקושי מצליח להתחבר (למרות שהוא מקבל IP מהDCHP של השרת)...אבל לפעמים כן...זה שורד יום ואז הוא מאבד קשר עם השרת...אחריזה אני מצליח להתחבר כרגיל לPPTP... גם עם הPPTP יש בעיות...הוא מתחבר ולפעמים אחרי יום לפעמים אחרי שבוע...הוא מתנתק ואומר שלא מצליח להתחבר...אני מעביר אותו לL2TP...מחזיר לPPTP וזה עובד בסדר גמור... גם המהירות על הפנים...כל הורדה מתחילה ב-80-100 ואז מתייצבת סביב 40-50...יש לי אינטרנט של 3M/150 וגם כשאני היחיד…

• 3 תגובות
    • 761 צפיות
  22. אוקיי אז ככה: יש לי שני מחשבים, ומודם כבלים. עכשיו אחד מחשב "ראשי" (פנטיום 4 2.4 Ghz), והשני "סלייב" (פנטיום 3 1000 Ghz) כעת למחשב הראשי מחובר המודם, והמחשב השני, הסלייב מחובר לראשי ברשת. אני גולש במחשב הסלייב, דרך הראשי. כלומר אני תלוי בו, כאשר המחשב הראשי כבוי איני יכול לגלוש. הבעיה היא כזאת: המחשב הראשי, לא יכול להיות דולק במשך כל היום, ואני בד"כ עובד עם הסלייב. ואני צריך את האינטרנט במשך היום. המודם זה מודם כבלים וכל החיבור של הכבלים נמצא בחדר אחד עם הראשי, וסלייב בחדר אחר. והוא דיי רחוק מן הראשי. בקיצור אין לי שום אפשרות להעביר את המודם אל המחשב הסלייב. ואני רוצה לגלוש במשך היום, אני רוצה את עצתכם מה באפשרותי לעשות כדי לגלוש ללא תלות במחשב הראשי? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 790 צפיות
  23. Started by yuvalh83,

היי לכולם אני רוצה להתקין בבית פיתרון Mesh, יש לי כמה שאלות: 1. על איזה מודם VDSL את ממליצים - מודם בלבד, הכי קטן שאפשר ( רוצה לשים אותו בארון תקשורת קטן). ראיתי כל מיני פיתרונות של חברת Planet - מוכר, מומלץ? 2. איזה פיתרון Mesh הכי מומלץ? אני נוטה לכיוון Google Wifi תודה

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  24. Started by 3DTECH,

הנה לכם חברי HWZONE מדריך קצרצר שאני חיברתי http://www.geocities.com/a3dtech/ADSLInXP.htm למי שעדיין יש שאלות יוכל לשאול אותי כאן ואני יעזור בכיף!!!

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by POPCORN,

יש לי בעבודה רשת עם vpn אני מצליח להתחבר דרך rdp למחשבים שנמצאים ברשם השאלה היא: אם אפשר לחבר מחשב נייד שמתחבר דרך נקודת גישה בפלאפון (מהבית או מכל מקום חוץ מהעבודה) לחבר אותו לדוממין שנמצא בעבודה כמו מחשב נייח שנמצא בעבודה הבעיה היא - המחשב צריך להיות מחובר ל vpn עוד לפני שהווינדוס עולה, כי הוא צריך לקבל אישור מה - דומיין שבעבודה הvpn הוא של checkpoint , ניסתי להגדיר vpn דרך ווינדוס ולא התחבר תודה

• 0 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.