עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי אני צריך עזרה בויכוח שיש לי עם חבר. דבר ראשון אני מתנצל על האי דיוקים אבל זה מה שהסבירו לי: תוכנת PEER GUARDIAN אמורה לחסום חברות מסחריות מלהגיע במגע עם המחשב שלך. משתפי קבצים נוטים להשתמש בתוכנה על מנת שגופים כמו RIAA לא יראו את הכתובת IP שלהם ויתבעו אותם. האם התוכנה רלוונטית למשתף קבצים שנמצא מאחורי נתב? הסיבה שאני שואל היא שבמידה וגורם זר מעוניין בכתובת IP החוקית של משתף קבצים הוא ימצא אותה בראוטר, ויחסם רק אח"כ במחשב בעל הכתובת הלא-חוקית. האם אני צודק, או שבכל זאת כדאי למשתף קבצים מאחורי נתב להתקין את התוכנה? (דרך אגב, אני נגד שיתוף...) אשמח לקבל תשובה תודה

• 2 תגובות
    • 852 צפיות
  2. שלום,עד היום(וגם עכשיו)גלשתי ככה: מחשב>מודם THOMSON>אינטרנט בא יום ובו אחותי ואחי קנו לפטופ לעצמם. אחותי קנתה ראוטר של EDIMAX מדגם BR-6204WLg לפי החוברת נכנסתי לאייפי של הראוטר והגדרתי הכל לפי החוברת. בשביל להגדיר לפרוטוקול חיבור L2PT שאני מקבל מספק 012 ותשתית HOT הייתי צריך לבדוק שהDHCP עובד או משהו כזה וזה עבד, אחר-כך הגדרתי לפרוטוקול L2PT הזנתי פרטי התחברות ולחצתי על OK איך ומה שאני לא יעשה כותב לי L2PT DISCONNECTED בחוברת רשום שזה בגלל שהפרטים נכונים אבל לא כי הזנתי אותם 20 פעמים וזה עדיין לא עובד. מישהו אמר לי שאני צריך להתקשר ל012 ולבקש שיבטלו את החייגן או משהו בקיצור אני רוצה לחבר את הראוטר הזה כי לקנות חדש מהספק או מהתשתית לא מסתדר לי כספית עכשיו... הנה פר…

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. גם כשכול המחשבים ברשת כבויים הנורה של הWAN במודם והנורה של הDATA במודם ממשיכות להבהב כאילו האינטרנט עובד , זה נורמלי ? כבלים 013 - חייגן l2TP מודם Terayon 715

• 2 תגובות
    • 736 צפיות
  4. Started by Cheif,

גם חברת netgear ניצלה את CES 2013 על מנת להכריז על שורה של מוצרים חדשים, אבל מעטים מהם היו בתחום התקשורת הבייתית הקלאסית. http://www.netcheif.com/blog/?p=3116

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by Cheif,

כדאי לשים לב למבצע הבא, לא רק בגלל המחיר אלא בעיקר בגלל ה-cross sell בין שתי הזרועות של HOT. שיתוף הפעולה בין HOT mobile ל-HOTnet מניב מבצע בו מקבלים ספק אינטרנט במהירות של עד 100 מגה וקו סלולרי ללא הגבלה, במחיר של ₪9.90 לחודש, למשך 4 חודשים.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. תבדקו בבקשה אם EBAY וPAYPAL עובדים לכם. הם החליטו למות לי, והם עובדים אצל אדם אחר שלא מחובר דרך בזק בינלאומי.

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  7. היי, קניתי ראוטר וחיברתי אותו למודם לצורך "הכרות" עם הרשת בדיוק לפי מה שהיה כתוב בהוראות, אך כשאני מנתק אותו מהחיבור שלו למודם הוא לא מפעיל בכלל את האינטרנט. מישהו מכיר ויכול לסייע לי? הראוטר נקנה על מנת שיוכל לספק לי רשת בקומה אחרת שבה הקליטה מהמודם חלשה מאוד. כרגע כשהו מחובר למודם האינטרנט שהוא מספק פועל בצורה מצוינת.

• 2 תגובות
    • 869 צפיות
  8. עוד השנה: בזק תקים תשתית אינטרנט של 50 מגה דירקטוריון החברה החליט ביום ה' האחרון להתקדם עם הפרויקט אשר בסופו של יום אמור להציע ללקוחות בזק רוחב פס של 50 מגהביט לשניה. הניסויים יחלו עוד השנה חברת בזק הודיעה כי דירקטוריון החברה החליט להתקדם עם הקמת הרשת הדור הבא, שזכתה לכינוי NGN (Next Generation Network). הרשת החדשה, המבוססת על טכנולגיות דיגיטליות מתקדמות, תוכל להציע תשתית ברוחב פס של עד 50 מגהביט/שניה ללקוח הסופי. עוד תאפשר הרשת החדשה שידורי טלוויזיה בהפרדה גבוהה (HD) ושירותי טלפוניה. על פי הודעת בזק היא תחל כבר השנה בניסויים שונים של הטכנולוגיה החדשה, בהשתתפות של אלפי מנויים. בשל מורכבות הפרויקט הוא יבוצע לאורך מספר שנים. במסגרת הפרויקט, תחליף בזק חלק ניכר מתשתית שלה של …

• 3 תגובות
    • 909 צפיות
  9. Started by rico,

שלום, מצטער אם לא הפורום המתאים, זה קשור לאינטרנט :\ בתאריך 14.5.2017 הייתה כתבה בעיתונים\חדשות על מתקפת הסייבר הגדולה שחסמו את הקבצים בבתי חולים ומחקו דברים.. דרישת bitcon לכופר עם WannaCry . המליצו להתקין את התוכנה החינמית של: cybereason יש המלצות עליה? באמת כדאי להתקין? או שיכול לגרום לבעיות? אתר- https://ransomfree.cybereason.com/ בלוג- https://www.cybereason.com/blog-cybereason-ransomfree-protecting-your-data-from-being-held-hostage/ תודה רבה למענה ותשובות חברים.. הסיוט של כל מחשב...

• 41 תגובות
    • 7.7k צפיות
  10. Started by CrossFireX,

מעדיף של D-LINK כי שמעתי שזו החברה הכי טובה בזה, המרחק יהיה 3 ~ 4 מטרים מהמודם ואני צריך את הראוטר ל-PS3, אפשר דגם ומחיר? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 967 צפיות
  11. Started by etaiso,

יש לי AP שפועל כ-Universal Repeater ונמצא בקומה למטה. הראוטר שלי נמצא למעלה. עכשיו משום מה המחשבים בקומה למעלה (שמתחברים באופן אלחוטי) עוברים דרך ה-AP שזה מיותר כי הראוטר יותר קרוב! יש דרך לשלוט על זה?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  12. Started by BeN-T,

שלום לכולם. הגדרתי בבית באמצעות עוד נתב AP . בנתב הקיים (siemens sl2-141) בטעות בהגדרות הבטחה של האלחוטי בחלון ה-wps לחצתי על Configure ומאז יש שם קוד PIN .והבעיה היא שאני רוצה להתחבר לנתב במחשב הנייד זה לא נותן לי. אלה רק דרך הנתב המשמש AP. איך אפשר לבטל את הקוד ב-WPS ? תודה רבה. בן.

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. Started by AliceInChains,

תוכן נמחק

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  14. Started by israelnba,

ניסיתי להיכנס לאתר ולא הצלחתי, ביררתי בערוץ שלהם והתברר לי שנחסמתי בגלל שסחרתי בחשבונות :s05: מוזר... אפילו לא היו לי הזמנות. בקיצור, אם זה קרה לי ואני באמת לא סחרתי בחשבונות, אז בטח עוד אנשים נחסמים סתם ללא סיבה, ניסיתי לומר להם אבל זה לא מעניין אותם בכלל. זהו, סתם רציתי שתדעו.

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by ranger04,

שלום, כיום אני מחובר להוט. יש ברשותי ראווטר שקיבלתי מהוט, ובנוסף יש לי ראווטר של siemens מסוג sl2-141. במקום בו אני שוהה לא קיימת קליטת אינטרנט טובה, אבל כרגע אני עובד עם כבל רשת שפרסתי ממיקומו של הראווטר של הוט למחשב שלי. ברצוני לחבר את הראוטר של הוט לראוטר של סימנס באמצעות הכבל אותו שרשרתי. כיצד אני עושה זאת? האם יש פורטים שעלי לפתוח בראוטר? אם יש לכם מדריך, אני אשמח תודה!

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  16. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש וביחד איתו אני גם מתכנן לקנות נתב WRT54GL Linksys כי ראיתי עליו תגובות טובות בפורום ואני גם צריך ביחד איתו כרטיס רשת אלחוטי ואין לי מושג איזה לקחת. המטרה היא שהוא יהיה דיי זול ויעשה תעבודה, תודה.

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  17. Started by chen902,

שלום לפרום רשתות ואינטרנט, יש לי מודם\נתב SendTek PAR-720G שסיפקו לי בזק, והוא מפיץ LAN ריחני ורענן לרחבי הבית. שאלתי היא כזאת: על מנת לחבר מחשב בצורה אלחוטית לנתב, יש צורך לרכוש מתאם רשת אלחוטי למחשב (יענו אנטנה, רסיבר) מבזק בהרבה כסף ? או שניתן להשיג מתאם במחיר הגיוני שיעשה את העבודה, כי הרי בזק לא מתמחרים מוצרים לפי שווים. תודה, חן.

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  18. Started by saarxee,

שלום, האם הוא בולם אותן? התקפות פינגים לראוטר שגורמים להפלת האינטרנט וכו'.. התקיפו אותי כמה פעמים והוא לא חסם את זה. האם להסיר אותו?

• 18 תגובות
    • 4.2k צפיות
  19. Started by gabrielf,

לצערי גם בנתב הזה במקום לקבל את המהירות שלי שהיא 16 מגה, אני מקבל לרוב 10 מגה... מה יהיה? כ"כ מסובך לספק חיבור תקין ב L2TP ?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. Started by dor_20,

שלום! רציתי לדעת איך מתקינים ראוטר של חברת 3com האינטרנט שלי הוא אינטרנט כבלים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 952 צפיות
  21. שלום לכולם בחודשים האחרונים אני נתקל בתופעה מרגיזה מידי פעם: נתב אלחוטי SIEMENS ADSL SL2-141 מאבד תקשורת (כלומר נורת PPP נכבת) עד שאני עושה ריסט למכשיר (יש כפתור מאחור- אני מכבה ומדליק מחדש). קצת רקע: המכשיר אצלי משנת 2006 (כ- 3 שנים) ועובד 24/7. המכשיר שולט בשני מחשבים נייחים באמצעות כרטיס רשת חוטי רגיל, ועל מחשב נייד באמצעות כרטיס רשת אלחוטי. הגדרתי למכשיר גם הגדרות אבטחה כדי שלא יוכלו להתחבר אליי. המכשיר לא עושה בעיות בגלישה, ובכל המחשבים ניתן לגלוש במהירות הנכונה עד שהוא מחליט לאבד סינכרון מול הספק. זה יכול לקרות בצהריים כשכל המחשבים עובדים ומחוברים לאינטרנט (וכולם מתנתקים מהרשת), וזה יכול לקרות גם באמצע הלילה כשכל המחשבים כבויים ואין שימוש ברשת. לכל שקעי הטלפון בבית …

• 9 תגובות
    • 4k צפיות
  22. יש ברשותי כרגע 3 יוזרים של ספקיות אינטרנט שאני בודק (יתכן ואני אוסיף עוד בהמשך), כולם על תשתית בזק 100/3 (מהירות אמיתית 87/3). אני אבדוק אותם במשך שבועיים בערך, על אותה מערכת, בשעות שונות של היום, במגוון של שימושים. מבדיקות ראשוניות: פינגים לשרתים באירופה (כרגע ע"י Pingtest): 014 גיימר: ממוצע 58ms. 014 רגיל: ממוצע 145ms. הוטנט: ממוצע 138ms. פינגים לשרתים בארה"ב: 014 גיימר: ממוצע 136ms. 014 רגיל: ממוצע 219ms. הוטנט: ממוצע 245ms. מבחינת הורדת טורנטים, אי אפשר לעשות בדיקה מדוייקת, אבל בכל היוזרים הגעתי למהירות מקסימלית של הגבלת הקו. הורדה ב- Session אחד, רק בהוטנט הגעתי למהירות מקסימלית, ב-014 המהירות היא כ- 0.5-1.5MB/s. הבעיה הגדולה שלי שבגללה אני מנסה ספקיות שונות, היא המה…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by orior123,

מבקש המלצות לנתב 524up . האם יציב או שיש לצפות לניתוקים. איך מתפקד בשיתוף מדפסת.תודה.

• 0 תגובות
    • 592 צפיות
  24. Started by ranrt,

שלום רב, אני מבקש את עזרתכם בבעיה הבאה, יש לי ראוטר של חברת LEVEL ONE המממוקם בחדר ממ"ד ומחובר למחשב נייח ולמודם THOMSON של הוט, הבעיה היא שעוצמת הקליטה במטבח ובסלון מאד נמוכה ומתנתקת לסרוגין כאשר אני משתמש במחשב נייד או ב אייפד באזורים הללו. רכשתי את המוצר הזה http://www.tp-link.com/en/products/prodetail.aspx?mid=0103030106&id=514 אנטנה גדולה יותר, אך אני אצטרך להחזירה לחנות כי אינני יכול לחברה, מכיוון שהאנטנה של הראוטר שלי לא מתפרקת. שאלתי היא האם יש לכם פתרון מעשי טוב יותר לשיפור הקליטה מהממ"ד לשאר חדרי הבית. ? האם מתאם אלחוטי לרשת החשמל הוא פתרון טוב ? ואם כן מה ואיך עלי לחבר או מה הציוד שעליי לרכוש ? תודה רבה לעוזרים ! רן

• 8 תגובות
    • 4.1k צפיות
  25. Started by omnius,

היו היתה רשת אלחוטית, ובה שני ניידים: אחד של אבא של אומניוס ואחד של אומניוס. המחשב שלי מזהה את האינטרנט במהירות של הראוטר האלחוטי, 52 mbps, אבל המחשב של אבא שלי מזהה אותו בתור 5 mbps... במחשב של אבא שלי יש כרטיס PCMCIA Edimax EW-7108PCg 52 mbps הראוטר Edimax AR-7024Wg. ניסיתי להתקין דרייברים מחדש, לא עבד. פתרתי, ובתהליך גיליתי תגלית מדעית: אם מנסים להעביר אלחוט דרך קיר ממש עבה, המהירות של הרשת יורדת (מה אתה אומר! )

• 0 תגובות
    • 841 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.