עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אוקיי אז ככה יש לי שני מחשבים אני מעוניין לחבר את שניהם לאינטרנט , אחד מהם מחובר כרגע והשני לא . את הנקודת אינטרנט יש לי למעלה בגג , נקודת כבלים , יש לי אינטרנט בכבלים של HOT . אני מעוניין שהמחשב למעלה יהיה מחובר באמצעות מודם של ה HOT או מודם שבתוך הראוטר , מה שעדיף/אפשרי המחשב השני נמצא בקומה למטה ואותו אני מעוניין לחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי , PCI/USB לא משנה מה שיותר חזק יותר טוב החיבור צריך להיות יציב ולא להתנתק כל יומיים , הקליטה צריכה להיות חזקה התקציב הוא ל ROUTER +כרטיס רשת מה אתם ממליצים לי? תודה מראש נ.ב. נא להביא הצעות מחיר לחנויות בארץ אבל אם יש דגמים מסויים טובים שיקרים בארץ יש לי אפשרות לקנות אותם מחו"ל

• 4 תגובות
    • 645 צפיות
  2. Started by yyy35yyy,

שלום יש לי מצלמת רשת של DLINK מדגם 5220. בעיקרון אין לי בעייה האני מסוגל לראות את הוידאו מכל מחשב למעט מחשב אחד שם אני מקבל את המסך של המצלמה כולל יכולת לשלוט על המיקום שלה אבל חלון הוידאו שחור וכותב Connect Failed. ביטלתי את ה- Firewall וזה לא עזר. מישהו נתקל בתופעה דומה עם המצלמה הזו ? תודה yossi33@gmail.com

• 0 תגובות
    • 645 צפיות
  3. שלום היום בא אליי חבר עם המחשב שלו אנחנו רוצים לחבר את המחשבים שלנו (2 משחבים) אחד לשני לצורך משחקי רשת מה עלייו לעשות חוץ מלחבר את הכבל?

4. Started by assafcohen1,

אחותי לא מזמן הצטרפה לאוניברסיטה וקנתה לפטופ, בעקבות זאת התקנו ראוטר בבית. עכשיו אם הבנתי נכון : ראוטר הוא פיירוול? ובלי קשר לכך איך אני יכול לשנות אייפי כאשר אין לי חייגן להתנתק איתו להתחבר מחדש? ואיך פותחים פורט מסויים שחסום בראוטר? דא הראוטר הוא של Level One זה כל מה שאני יודע עליו

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  5. שלום לכולם, אני מעוניין לחבר שני מחשבים לאינטרנט לא דרך ICS ולפי במדריך שיש בפורום (אני לא רוצה שהחיבור לאינטרנט בלקוח יהיה תלוי באם המחשב השרת דלוק או לא). מהי הדרך , הקלה והמהירה ביותר (יש מדריך לזה) ? איזה ציוד דרוש ? תודה מנהלים בבקשה למחוק או לנעול את הדיון הזה - פיירפוקס

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  6. Started by TNT,

אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, בשני המחשבים WIN98, ב"ראשי" יש מודם USB של ADSL דגם ALE150 ,כאשר אני מתקין את אפשרות השיתוף אינטרנט בראשי, הוא מתחבר לאינטרנט אבל לא מצליח להכנס לשום אתר. וכמובן שגם ה"לקוח" לא מצליח להתחבר. מה עושים? תודה.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  7. קודם כל אני רוצה לציין שאני הולך לפעול לפי המדריך שישנו בסטיקי (ICS)... עכשיו מכאן נובעות כמה שאלות 1. האם שיתוף האינטרנט הוא מלא כלומר אני יוכל דרך מחשב השרת להכנס לתוך הכוננים שיהיו במחשב הלקוח ... ? (בלי כל קשר לאינטרנט) 2. האם קשר האינטרנט שיגיע למחשב הלקוח כבר יהיה מאובטח עם יש לי פיירוול ואנטי וירוס על מחשב השרת ( כלומר האם זה יהיה הכרחי לשים פיירוול גם על מחשב הלקוח) ? 3. האם אני מסוגל דרך הוינדוס לתת הקצאה באחוזים לכל מחשב מרוחב הפס גלישה ? 4. ובמידה ואני יירצה שליטה מלאה ממחשב השרת על מחשב הלקוח באיזה תוכנות עליי להשתמש ואילו יהיו הכי בטוחות ..? תודה

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  8. יש לי רשת ואני מחובר דרך ראוטר. לפני שהיה לי רשת הייתי מתחבר רגיל דרך חייגן. משעברתי לרשת, אני מקבל הרבה את ההודעה שהתנתקתי ודרך איזה חייגן אני רוצה להתחבר. אני עושה כמובן ביטול. אח"כ שאני מנסה לפתוח חלון בדפדפן, אני מקבל הודעה שאני אופליין ואם אני רוצה להתחבר או להישאר מנותק. שאני בוחר להתחבר, הוא מתחבר אוטומטית בלי בעיה. למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  9. Started by *ALON???,

שאני נכנסת לאינטרט מופיעה לי משבצת ובה כתוב אירעה שגיאת SCRIPT במערכת.. ויש אפשרות ללחיצה על YES ו NO...חייב ללחוץ קודם יאס ואז נו ורק אז אפשר לגלוש! איך מבטלים את הודעת השגיאה הזו..???? :s05: תודה ...

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  10. Started by ילד-hw,

שלום לכולם אני מתכוון לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד רציתי לדעת יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי 1.5 מגה רציתי adsl ורציתי לקנות מודם וכרטיס אלחוטי למחשב נייד ולשתף את האינטרנט שלי לשניים עם הניסע שיהיה בקרוב לאבא שלי העם אני יוכל לחלק את האינטרנט שלי לשניים וכאשר המחשב שלי עובד ושל אבא שלי עובד האינטרנט שלני יחולק לשניים ועם אחד הגורמים מתנתק הגורם השני מקבל את כול הפס? ודבר שני המחשב שלי נמצא בקומה התחתונה והמחשב הנייד של אבא שלי שיהיה לו יימצא בקומה העליונה והעובי של התקרה עבה מאוד והמרחק ביני לבינו הוא בערך בקו אווירי 7 מטר וברגיל 13 מטר אייזה ציוד מומלץ עד 900 ש"ח כלומר כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד בעתיד של אבא שלי ואייזה נתב ראוטר שיתחבר דרך כבל למחשב שלי…

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  11. שלום לכולם, תראו לחבר שלי יש בעיה כזאת,יש לו בבית 2 מחשבים ו HUB. ב HUB פורט אחד הוא UPLINK,והשאר(4) פורטים למחשבים. עכשיו כשהיה לו חיבור דרך כבלים,לא הייתה שום בעיה,המודם היה מחובר לUPLINK והמחשים לפורטים ולשניהים היה אינטרנט ללא כל בעיה. **עכשיו הוא עבר לADSL(רק בגלל איזה מבצע שאמא שלו חתמה עם YES), והיום ניסינו לחבר אותו דבר אבל הבעיה היא שבADSL יש חייגן,ורק אחד יכול לחייג עם שם משתמש וסיסמא... ולא ברור למה באחד משמחשבים מקבלים כתובות כם של המודם(ADAPTER) וגם כתובת לכרטיס רשת, אבל המודם לא מחובר למחשב אלא ל HUB.... וכשנתנו למחשב השני גם כן לקבל כתובת אוטומטית הוא קיבל כתובת של אותו DOMAIN כמו המודם. איך ניתן לקשר כך שיהיה לשניהם אינטרנט? אןלי בדרך אחרת לא משנה,רק איך? …

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  12. Started by ofer_shm,

יש לי בבית רשת מקומית עם שני מחשבים מחשב אחד שני כרטיסי רשת שאחד מחובר למודם והשני למחשב השני עד עכשיו הכל עבד כמו שצריך ..בשבת החלטתי לפרמט את שני המחשבים ועכשיו הרשת לא עובדת!!!!!!! ניסתי גם עם האשף של הווינדוס וזה לא עובד נסיתי להגדיר ידני ..וזה לא עובד סגרתי את הפיירול וגם זה לא עוזר ....פשוט המחשבים לא רואים אחד את השני ויותר גרוע שבמחשב השני (שזה בחדר שלי) אין לי אינטרנט!!!!! למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה????

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  13. Started by AreaDooM,

אני חיברתי רשת בין WIN XP ל2000 ואני לא מצליח לגרום לשיתוף קבצים וחיבור לאינטרנט הרשת הסמל של הרשת מופיע ליד השעון ונראה כאילו שהכל תקין ... מה אפשר לנסות ?(הרשת היא רשת חוטית בלי ראטר 100MBPS)

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  14. יש לי את הBR6104K של אדימקס, בזמן האחרון הראוטר מתכבה ונדלק בפתאומיות... יוצא לראות את זה כשאני יושב במחשב תוך כדי שימוש בו או כשאני סתם ליד המחשב ופתאום רואה את כל נוריות הראוטר מתכבות ונדלקות שוב יחד והאינטרנט מתנתק ואחרי כמה זמן מתחבר שוב... לא הצלחתי להבין מה גורם לראוטר לעשות את הפעולה המציקה הזאת ותהיתי אם למישהו כאן יהיה רעיון... תודה לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  15. טוב אז אני צריך כרטיס אלחוטי אני בממד אבל הראוטר נמצא ממש לייד הדלת אז אין בעית קליטה,כמה שיותר זול מKSP ובתקן N ראיתי יש את הכרטיסים הבאים בזול : http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=747285 http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=752146 האם יש משהו מומלץ יותר ? האם יש הבדלים גדולים אם זה USB או מובנה? תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  16. שלום רב לכולם, הדברים היחידיים שחיפוש בפורום כאן העלה הוא שהנתב linksys wrt54gl מומלץ,אך מחירו די גבוה ולכן רציתי לשאול: 1.למה הוא כל כך מומלץ? 2.הבנתי שהיתרון בו שאפשר לעדכן את הbios אבל האם זה מבטל את האחריות? 3.אם אני רוצה נתב כמה שיותר זול על מה תמליצו לי? 4.איפה יש מדריכים להגדרת נתבים מומלצים שיפעלו עם הוט? 5.למה אין סטיקי מעודכן faq? לא נמאס ששואלים בטח את הדברים האלה כל הזמן כי החיפוש מחזיר נושאים מ2002? תודה

17. אז זאת השאלה: מודם-->ראוטר-->כרטיס רשת(לא אלחוטי)במחשב ראשי שאר המחשבים עם כרטיסי רשת אלחוטיים חיבור לתשתית הוט הצליח. ( הצלחתי להכנס בשאר המחשבים לכתובת WELCOME.HOT.NET.IL ) אבל גלישה באנטרנט אין בשאר המחשבים, איך אני משתף את ההתקשרות לאנטרנט? (חייגן) הרי אני לא יכול לסמן במאפיינים של ההתקשרות ב"מתקדם" "אפשר למשתמשים אחרים...." כי אז הנתב יאבד את הקשר עם המחשב בגלל שאז יתקבל IP 192.168.0.1 וגם אם אני אחזיר את הכתובת לאוטומטי אז הסימון "אפשר למשתמשים אחרים...." ירד בחזרה.

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  18. Started by ik_86,

יש לי בעיה באינטרנט...הכל עבד לי טוב עד שפתאום האינטרנט נדפק לי הוא התחיל להתחבר ואחרי כמה דקות להתנתק אז עשיתי פירמוט שאחריו לא הצלחתי בכלל להתחבר לאינטרנט עד שבסוף הצלחתי ועכשיו זהה לא מתנתק לי הבעיה היא שכשאני גולש אז המעבר בין דף לדף לוקח הרבה מאד זמן ויש לי אינטרנט 1.5 מגה...נגיד אני באיזה אתר ולוחץ על משהו באת אז עד שהדף נפתח לוקח הרבה זמן..... התקנתי גם דפדפן אחר וזה לא עזר.. יש משהו שאני יכול לעשות?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  19. Started by crazydiamond,

שלום לכולם חיברתי את המחשבים בביתי לאינטרנט דרך מודם שהוא גם נתב של אדימקס. אחד המחשבים שימש עד כה גם לתוכנת האימיול, פתחתי את הפורטים בנתב לפי הוראות האימיול, האם צריך גם לפתוח את אותם פורטים גם בפיירוול (במקרה שלי זה המובנה של ווינדוס)?

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by ClassZ,

על איזו חברה אתם ממליצים?

• 1 תגובה
    • 644 צפיות
  21. Started by ester20880,

שלום, אני רוצה להתקין ספק אינטרנט ביתי, שיתחבר לי למחשב נייד עם כבל ולא WIFI איזה ספק הכי מומלץ? בזק סלקום הוט וכו...

22. רציתי לדעת איך אפשר לדעת את המהירות של המודם תודה

• 2 תגובות
    • 644 צפיות
  23. Started by joni69,

שלום לכולם ! יש לי בבית מחשב ביתי רגיל שמחובר לאינטרנט מהיר של בזק עם מודם רגיל חוטי... עכשיו נוסף לנו לבית מחשב נייד חדש של HP ויש בו חיבור אינטרנט אלחוט wireless עכשיו מה אני צריך לעשות כדי שיהיה לי איזה נקודה או משהו להתחבר מנייד יש תוכנה או משהו אני לא מבין בזה כל כך? או שמומלץ לקנות נתב\ראוטר אלחוטי משולב שיהיה בישביל שני המחשבים מה אתם אומרים ? אם יש שיטות להתחבר לאינטרנט אלחוטי או WIFI השמח לקבל עזרה כי אני גר בבנין גדול ויש לי המון שכנים עם ראוטרים וכאלה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  24. Started by MisterL,

אני עובר ספקית אינטרנט כנראה היום או מחר.... רציתי לדעת לאיזה ספקית אינטרנט כדאי לעבור...? ואם למישהו יש את ה 5MB איך הוא? ומה המחיר שלו? כרגע אני גולש עם אינטרנט זהב (1.5MB) אני עובר בגלל האיטיות של האינטרנט ובעיות שיש לי איתו (הורדות מBITCOMET וכו'..) בעיקרון אני מחפש חברה טובה למשחקי רשת והורדות.. תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 644 צפיות
  25. Started by barhanin,

יש לי רשת אלחוטית בבית וכרגע היא מוגדרת בכך שהיא מחלקת את ה IP אוטומטי ז"א שאם אני התחברתי ראשון לרשת אז הIP שלי יהיה 192.168.1.1 ואם התחבר המחשב הזני אז הכתובת שלו תהיה 192.168.1.2 וכן הלאה... רציתי לדעת איך אני מקבל כתובת IP קבועה מהנתב שהמחשב ששלי יהיה לדוגמא תמיד 1 בסוף ? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 644 צפיות

דיונים חדשים בפורומים