עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי פס קרונה של בזק ואני רוצה לחבר אליו 7 חוטים {אחד כניסה שש יציאה} האם אפשר לחבר אותם שלא כולם יהיו באותו חריץ מה האפשרות חיבור שם ? איך המגעים מתחברים בתוך הקרונה ?

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  2. שאלה חימום יתר של המודם יכול להאט את האינטרנט ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by m31115,

שלום אני משתמש בחלונות XP PRO אנגלית. ויש ראוטר אלחוטי(לא משתמש באלחוטי לא פעיל) ויש אינטרנט דרך כבל רשת לראוטר. אחותי והבנים שלה באו לבקר אותי והביאו איתם מחשב נייד. ואני נסיתי להיכנס להגדרות ראוטר ואני לא מוצא בהגדרות ראוטר להפעיל אלחוטי כדי שהילדים ישחקו במשחקים ברשת אלחוטי. דיברתי ספק אינטרנט בטלפון שיעזרו לי להגדיר רשת אלחוטי.נציג תמיכה אמר לי להיכנס להגדרות ראוטר. אמרתי לו ניכנסתי הגדרות ראוטר. ושאלתי אותו מה לעשות? ותוך שנייה נציג תמיכה אומר לי: אני רואה בהגדרות ראוטר וסימנתי והפעלתי לך אלחוטי. ואח"כ הסביר לי לגשת הגדרות אלחוטי ולהכניס שם משתמש וסיסמא. וזהו עובד. אחרי כמה ימים ביטלתי אלחוטי.אין לי בבית מחשב נייד יש רק אצל אחותי עם הילדים שלהם.לא הרבה באים מדי פעם …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. יש לי בבית 3 קומות והראוטר נמצא בקומה הראשונה בתוך הממ"ד. כשאני עם המחשב הנייד בבית הוא קולט ממש טוב בכל מקום חוץ מבחדר שלי שנמצא בקומה השלישית. הראוטר שיש לנו הוא הראוטר הכי חזק, כלומר בזמנו שקניתי אותו אמרו ל ישזה האנטנות הכ גבוהות ושאין יותר מזה. השאלה שלי היא אם יש משהו שאפשר להוסיף לראוטר הזה שיעזור? כי אמרו לי שיש איזה משהו שאפשר לחבר אליו וזה מחזק את הקליטה שלו גם כשאני רחוקה ממש (בקומה השלישית). תודה

• 4 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by Tiger,

איזה ספק יותר טוב ומקבלים פינגים יותר נמוכים איתו , בזק ? או 012 אמרו לי שלבזק יש את הפס הכי רחב בשוק... אבל הפינגים קופצים מאוד לקראת הערב , ורציתי לדעת עם ב012 הם ישארו נמוכים ברוב הזמן בתודה טייגר

• 10 תגובות
    • 2.4k צפיות
  6. Started by liorcomp,

רציתי לשאול בבקשה האם משהו יודע אם הכבל שמתחבר ממודם ADSL רגיל של אלקטל לתוך כרטיס הרשת הינו כבל מוצלב או כבל רשת רגיל? תודה רבה, ליאור

7. Started by anorex,

יש לי שתי חיבורים לאנטרנט באותו חדר ( 2 מחשבים אם צריך גם)...שתי ספקיות שונות שתיהם 1.5. רציתי לדעת אם יש איוזו שהיא אפשרות שאני יכוללרכז את שתי החיבורים למחשב אחד ולנצל את שתי הספקיות. (רוחב הפס המצטבר)? סאאבבה

• 5 תגובות
    • 633 צפיות
  8. שלום רב, יש לי מודם אלקטל משודרג ל 510 אני רוצה לשחק משחקים ולארח... יש לי 4 מחשבים בבית אני הוא הראשון, נגיד אני רוצה לפתוח שרת FTP אז אני פותח פורט 21 , אבל נגיד אני משחק, במשחק NFS underground אין לי מושג איזה פורט לפתוח כדי שאני יוכל לארח במחשב שלי. כמובן שאני יכול להתחבר לאחרים שהם מארחים ורק אני לא יכול מי יכול לעזור לי למצוא את הפורט. אוליי כשהמשחק מופעל אני יכול לבדוק אכשהו?? תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by Ice_Box,

היי רציתי לדעת האם זה נכון שאי אפשר לחבר אינטרנט מהיר לווינדאוס 98? כי זה מה שהטכנאי אינטרנט אמר לחבר שלי שרוצה להתחבר ל ADSL ..

10. Started by Ibrow-Now,

1. במודם הפנימי PCI של סמסונג באיזה אופציה לבחור בהתקנה: PPPoA, PPPoE או EoA? 2. זה נכון שיחד עם הפילטרים מקבלים גם ספליטר שאותו מחברים רק לקו אחד שהוא מן פילטר ראשי כזה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  11. יש לי בבית מערכת אלחוטית עם ראוטר של trendnet וכרטיס רשת אלחוטי של אסוס שקיבלתי עם הלוח אם... אז הקטע הוא שזה עושה לי מלא בעיות כל הזמן.. וזה מתנתק לפעמים סתם או אם יש קצת עומס... ובכלל כל הקטע הזה של פורטים שצריכים לפתוח כל שניה משגע אותי.. כי עכשיו לא משנה מה אני עושה אני לא מצליח להוריד מביטורט ומאימיול... אנשים שמביניפ במחשבים טוב ניסו לפתור את זה כמה פעמים וזה לא עזר.. אז השאלה שלי היא אם אני אחליף את הראוטר לאחד בלי פיירוואל בתוכו לא יהיו את הבעיות האלו (אם קיים ראוטר כזה בכלל) או שזה בגלל שהראוטר והכרטיס רשת אלחוטי במחשב צריך להיות מאותה חברה כמו הראוטר לא יודע לפעמים זו הבעיה... אני גם זוכר פעם מלפני איזה שנתיים שזה עבד קצת אז הראוטר היה קורס אם הייתי מפעיל את …

• 1 תגובה
    • 610 צפיות
  12. האם זה נכון שהכרטיס מימו של אדימקס לא מעביר 300 מגביט בין מחשב למחשב שגם יש לו את אותו כרטיס וראוטר אדימקס שהוא גם מימו. מישהו אמר לי שהוא מעביר 150 מגה זה נכון??

• 7 תגובות
    • 920 צפיות
  13. אז ככה: התקשרתי היום לחברת אנטרנט רימון כדי לקבל שירות סינון אתרים והם הציעו לי ללא התחייבות להתחבר ולשלם להם פר יום. כל יום שאני מחובר משלם סכום קבוע. בחודש זה יוצא 46 כולל מע"מ. רציתי לשאול איך בכללי החברה הזאת האם מישהו התנסה איתה או לא? בנוסף התקשרתי גם לספק הנוכחי שלי בזק בינלאומי והם הציעו לי את השירות מורשת שלהם עם IP קבוע בחינם. ב39.9 לחבילה שהייתה לי 2.5 מגה. האם קיים הבדל בין הסינון של מורשת לסינון של רימון? נקודה חשובה: התחייבתי לבזק בינלאומי ל18 חודש היום אבל אני חושב שאני יכול לבטל את זה... באמת לא לעשות מזה צחוק כי זה דבר שחשוב לי. אז מה דעתכם יותר טוב? והאם בכלל ספק האנטרנט רימון הוא באמת מהיר וטוב לפחות כמו בזק בינלאומי. בתודה מראש... עמית

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. כידוע החיסרון בשימוש ב- repeater הוא אובדן חצי רוחב פס, שאלתי האם יצירת access point במוד client אשר אליה מחובר access point "רגיל" נוסף יוצרת תצורה LAN ללא אובדן רוחב פס כמו ב-repeater. ראה תרשים מצורף הבהרה: access point CLIENT רואה ונראה רק מול ACCESS POINT ROOT

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  15. Started by asi1998,

אני כרגע בהוט עם 12 מגה חיבור l2tp+בזק. בעוד כחצי שנה נגמרת לי ההתחייבות בהוט וככל הנראה אני יעבור לבזק. רציתי לדעת אם אני עובר לבזק הראוטר עדיין יהיה טוב עם החיבורים שלהם? כי לפי מה שהבנתי תשתית בזק זה לא l2tp . מה צורות החיבור בתשתית בזק? תודה!!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by lirankaz,

שלום, שאלו אותי בראיון עבודה את השאלה הבאה ואני חייב להחזיר לו תשובה. אז ככה... יש ROUTER מבוסס LINUX אשר לא יכול להעביר MULTICAST מה צריך לעשות על מנת לאפשר מעבר MULTICAST הוא הוסיף שיש קשר ל PIM ו IGMP תודה מראש על העזרה לירן

17. Started by yosi-m,

האם כרטיס של 3COM וכרטיס של חברה אחרת יכולים להסתדר ביחד, כאשר אחד הוא ISA - 3COM והשני הוא PCI ????

• 8 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by zilkanir,

wi-fi 802.1g אני עובד על המחשב והכרטיס רשת האל חוטי ממש לידי כל הזמן(בנקודה הזאת הקליטה שלו הכי טובה), רציתי לשאול אם יש סכנה של קרינה מהשידור? זה משדר בעוצמות גבוהות הwi-fi? (בזמן האחרון יש לי קצתכאבי ראש שלא היו לפני זה בלי האינטרנט אל חוטי). בנוסף אני עובד גם עם מקלדת ועכבר אל חוטיים גם עם מקלט RF של microsoft, ורצית ילדעת עם שידור כזה, הוא גם מהווה איזהשהו סכנה בריאותית, אם יש ממנו גם קרינה?. בנוסף אני עובד פה עם טלפון אל חוט י panasonic שמשדר על 1.9ghz משהו כזה(גם הוא משדר בעוצמות גבוהות?), ועם סלולרי שברור לי שהוא פולט קרינה גבוהה. ועוד רציתי להוסיף דונגל בלוטות' למחשב לתקשר עם הסלולרי, אני מרגיש שנעצרתי ממש בזמן שהטכנולוגיה כבר מתחילה לעלות בבריאות. מה אתם אומרים ל…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. תהיתי אם מישהו יוכל אולי לענות על השאלה הבאה, שנשאלת לאחר חיפוש כאן בפורום ובפורומים נוספים ולא הצלחתי לקבל עליה תשובה ודאית. יש אצלי בבית רשת אלחוטית מבוססת על ראוטר של 3Com OfficeConnect Wireless 11g Cable/DSL Router - אך הטווח לא מספק אותי. כמו כן יש לי (מהעבר הרחוק של הרשת הקווית) שני ראוטרים של Edimax-BR6104K. האם ניתן להשתמש בראוטר הקווי כראוטר ראשי, פרופר ולחבר אליו את ה 3Com כ Access Point ? (יש לי כבל של 40 מטר בתוך הבית שאליו אני יכול לחבר את הראוטר האלחוטי שישמש אותי כAccessPoint). תודה מראש, אני מנסה לחסוך פה כמה שיותר במשאבים.

20. Started by KF,

אני רוצה להיכנס לקישור מסויים באתר כלשהו אבל ניתן להיכנס אליו רק פעם אחת. משמעות הדבר שאם אני פותח את אותו הקישור שוב פעם בחלון חדש או בטאב נוסף אני מקבל הודעת שגיאה או שהתהליך לא "זורם". האם יש דרך כלשהי לעקוף את המגבלה הזו של "חלון אחד" ? תודה. נ.ב אם אני משתמש עם 2 דפדפנים שונים זה גם לא עוזר.

• 4 תגובות
    • 976 צפיות
  21. אהלן חברים! יש לי בדירה נקודה 1 של הוט, הנקודה הזאת מפוצלת ל 2 שקעים: שקע 1 בסלון שמחובר אליו רק ממיר HD ושקע 2 בחדר שמחובר אליו מודם כבלים לאינטרנט וממיר רגיל. השאלה שלי: למה אני לא מצליח לעשות PING מהמחשב בחדר לממיר HD בסלון? הרי לממיר HD יש כתובת IP ו 2 השקעים בדירה נמצאים על אותה תשתית. *ייתכן מצב שבו המודם כבלים שלי בחדר מחובר לשרת אחר מזה שאליו מחובר ממיר ה HD בסלון?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  22. Started by erezo,

אני מנסה להבין משהו בסיסי בתקשורת אלחוטית בלפטופ שלי: יש לו כרטיס רשת מסוג atheros ar9002wb-1ng, עוצמת הקליטה שלו משתנה מדי פעם מ - 2 קווים או 3 לקו קליטה 1, הוא לא מתנתק מהחיבור לנתב אך זה נראה לי מוזר שהוא לא מתייצב לאורך זמן על עוצמה מסוימת. הלפטופ של חברת ASUS דגם X54HY והנתב האלחוטי בבית הוא מדגם D-LINK DIR-655 שבתקופה האחרונה עושה רושם שהצלחתי להתגבר על תקלת הניתוקים מהאינטרנט שהייתה לי איתו מול תשתית הוט. אז עכשיו הראוטר מוגדר על ערוץ מס' 12 ברוחב פס של 20MHz, מצב תקשורת MIXED G & N והלפטופ רוב הזמן ממוקם בממ"ד במרחק מטרים בודדים מהנתב (הנתב ממוקם בחדר אחר שהוא לא קירות בטון). כשאני נמצא עם הלפטופ בסלון, כמובן שעוצמת הקליטה היא על 4 קווים מרבית הזמן ולא הבחנתי …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. שלום יש לי שאלה לכל אלו המבינים ברשת ביתית. יש לי 3 מחשבים...מהם הרכיבים הפיסיים שאני צריך עמ"נ חהפוך את שלושתם לרשת...שמחוברת בסופו של דבר ל ADSL (נניח שאני כבר מחובר עם מחשב אחד)... תודה חברה!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by KF,

יש לי בבית אינטרנט של בזק. כרגע יש לי ראוטר משולב עם מודם מסוג TP LINK VR600. הוא מחובר עם כבל רשת למחשב הראשי ובנוסף הוא מחובר עם RJ11 ישירות למיקרופילטר בקיר. מה קורה אם אני אקנה ראוטר חדש לא משולב עם מודם ? האם האינטרנט יעבוד ? האם יהיה ניתן לחבר רק עם כבל רשת ולוותר על החיבור של המיקרופילטר בקיר ? אני פשוט מעוניין לשדרג לראוטר מסוג TP LINK AX20 כי הוא תומך ב-WIFI 6 אבל עכשיו גיליתי שהוא לא משולב עם מודם ולכן אין לי דרך לחבר ישירות לקיר. עזרתכם בבקשה

25. אני גר בבית שיש בו 2 קומות. הראוטר שלי מחובר בקומה העליונה, ועקב כך - יש לי קליטה חלשה בקומה התחתונה. יש גם מקומות שלא קולטים בכלל. יש לי מכשיר Edimax EW-7206APg, שקניתי מזמן, ועכשיו אני עושה בו שימוש בתור Repeater לקומה התחתונה. אממה - זה לא כזה 'חלק'. לפי מה שהבנתי - הדבר מאט את מהירות הרשת בחצי, שכן המכשיר צריך גם לקלוט וגם לשדר בעת ובעונה אחת. מה גם שהמכשיר לפעמים לא קולט את הרשת, ולפעמים לא משדר כ"כ רצוף. בקיצור - אפשר לגלוש איתו לאתרי טקסט, אבל וידאו - לא מומלץ לראות איתו. פתאום חשבתי - יש לי שקעי טלפון בשתי הקומות. לאותו קו שבו הראוטר שלי מחובר למעלה - יש גם שקע למטה. יש מצב שאני מחבר את ה Edimax לשקע בקומה התחתונה באמצעות כבל Ethernet? והוא יספק לי רשת במהירות מלא…

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים