רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי רשת אלחוטית שמחוברת ל7 מחשבים בבית עם מהירות של 2.5 מגה, רציתי לדעת אם כל מחשב מקבל מהירות מוגבלת או שנגיד ואני מוריד באימיול וביטורנט זה משפיע על המהירות של כל שאר המחשבים. תודה
-
- 2 תגובות
- 572 צפיות
-
-
שלום לכולם בתמונה אתם רואים האלחוטי זה UZIMXP זה אבא שלי משתמש באלחוטי למה הוא לוקח -79 DBM? וQUAILTY 20 זה בסדר?..... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 878 צפיות
-
-
שלום לכם, יש לי ADSL בדירה שהיא 3 קומות מרטף כניסה וקומה למעלה המודם \ נתב הוא: http://www.dlink.co.il/il/products/2/1171.html של בזק. מה שאני רוצה לעשות זה לחבר עליו בדיוק מוצר כזה שישמש כ AP + רכזת לפי האיור המצורף הנתב 1 לפי הציור יהיה DHCP כתובת האיפי שלו תיהיה 192.168.0.1 DHCP Start IP: 192.168.0.3 DHCP End IP: 192.168.0.200 כולל סיסמת לאינטרנט האלחוטי הנתב 2 יהיה ללא DHCP כתובת ה IP שלו תיהיה 192.168.0.2 ללא סיסמה לאלחוטי השאלה היא האם זה אפשרי לעשות דבר כזה? אם כן מה עוד עלי לעשות? אין להגדיר BSSID ו MAC? האם הטלפון של נטיוז'ין יכול לעשות הפרעות? ומה אני עוד צריך לדעת כדי לעשות מהלך מסוג זה.. תודה לעונים מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 992 צפיות
-
-
לחבר שלי יש בעיה לשחק במשחקים כמו AOE2 AOE3 וכאלה שצריכים את IP כדי להתחבר למשחק עם כמה שחקנים.. דוגמא: לי יש איפי אני נותן לחבר שלי אותו..הוא מעתיק אותו לאיפה שצריך במשחק הוא מתחבר למחשב שלי..(לא יודע איך כל העניין עובד) ואז אנחנו יכולים להתחיל משחק.. כל העניין עבד עד שהוא עשה רשת אלחוטית..הבעיה היא לא רק איתו יש לי עוד חבר עם אותה בעיה. כשהוא מנסה להכין את המשחק ולתת לי את האיפי המחשב שלי לא מזהה מחשב עם איפי כמו שלו וההפך גם כשאני מכין המחשב שלו לא מזהה.. עכשיו כל זה בדוק רק בגלל הרשת האלחוטית.. מה יכולה להיות ה"בעיה" ?
-
- 5 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שאני נכנס לאי דונקי הוא מצליח להתחבר לרשת של overnet מישהו יכול לעזור לי ולהסביר לי איך לסדר את זה ?? דחוף!!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש אפשרות לחסום אתר מסויים ? שלא יהיה אפשר לגלוש באותו אתר מסויים ?
-
- 5 תגובות
- 776 צפיות
-
-
כמה כרטיסי רשת צריך? 1 בכל מחשב או שמספיק שיש באחד מהם?? דחוף אני בדיוק עומד לצאת לבזק סטור עריכה: קחו בחשבון שהקו שאני מתכוון להשתמש בו נמצא במחשב הישן שבו אין כרטיס רשת
-
- 4 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שלום היום שיחקתי שש-בש באינרטנט שכנסים להצחל תוכניות משחקים אז מופיע אז שיחקתי עם מישהו ואז נכס איזה פופ-אפ בשש-בש לגבי נקודות משחק אז אני לחצתי על זה והופיע 2 למטה בפינה אז שהפסתדתי היה רשום הפסדת 2 נקודות משחק האם אני יוחיב על זה בכסף. תודה
-
- 1 תגובה
- 577 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה SUPER HIDE IP ואתמול האינטרנט התחיל להשתגע ולחשוב שאייפי שלי מספרד בבסיס ולא כשהוא מוסתר. האם יש דרך להחזיר את האייפי המקורי שלי כדי שהתוכנה לא תחשוב שאני נמצא בספרד והאינטרנט בהתאמה לא יהיה איטי בטירוף
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
אז ככה ש לי תשתית כבלים וספקית בזק. שדיברתי עם שירות הלקוחות הם אמרו לי שזה ראוטר גרוע והוא לא מתאים לשימוש עם כבלים. עכשיו היום קניתי את הראוטר.. האם אני עומד לסבול איתו? והאם אפשר להחליף אותו לראוטר אחר?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם יש אפשרות לשנות כתובת IP באופן שוטף בעזרת תוכנות IP CHANGER למינהם, כאשר מחוברים לרשת באמצעות ראוטר? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית מחוברים הראשון ראשי לאינטרנט השני עם כבל מוצלב שאלה איך אני מגדיר את המחשב השלישי יש לי את כל הכבלים הדרושים למשימה ואם אפשר בכלל להוסיף עוד מחשב חיברתי את כל כרטיסי הרשת ואת כל הכבלים מוצלבים כמובן בבקשה עזרה תודה .
-
- 1 תגובה
- 614 צפיות
-
-
שלום אני עובד כרגע כטכנאי מחשבים \ טכנאי רשתות ואני רוצה להגיע לעולם האבטחת מידע או הסיסטם עכשיו השאלה היא האם אני קודם כל צריך לעשות קורס של טכנאי מחשבים ואז אני יכול ללכת ללמוד ccna או שזה לא מחייב לדעת מחשבים ברמה של טכנאי pc כדי להכנס לתחום הזה ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
האם קיים כרטיס PCI למחשב שאפשר לחבר אליו קו טלפון והוא יצוטט את כל השיחות שמתבצעות דרכו ?
-
- 0 תגובות
- 612 צפיות
-
-
שלום לכם נגיד ויש לי ראוטר אלחוטי בבית , שאליו מתחבר מודם רשת אשר מתחבר כמו כן גם למחשב.. בהנחה שהמחשב שאליו מחוברים כל הדברים(המחשב הראשי) יהיה כבוי, המחשב קצה שעליו מותקן הכרטיס רשת האלחוטי יוכל לגלוש באינטרנט? תודה לעונים.
-
- 9 תגובות
- 920 צפיות
-
-
שלום לכל חברי הפורום אשתי נמצאת בשבוע ה-8 להריונה והיא מאוד מפחדת מהקרינה של הראוטר הראוטר ממוקם בחדר השינה על מדף עליון מעל המחשב במרחק של כ 2 מטרים מהמיטה סוג הראוטר הוא: http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2145 השאלה שלי העם הקרינה שהראוטר הנל פולט מסוכנת לבחורה בהריון במרחק של 2 מטרים מהמיטה? בבקשה לענות רק מישהוא שבאמת מבין כי זה ממש חשוב לנו... ושוב פעם המון תודה ויום טוב לכולם
-
- 24 תגובות
- 7.8k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מכיר מישהו, או יותר נכון הכרתי מישהו מבוגר, שפרץ לשרתי DNS של חברת אינטרנט כלשהי (אני לא מציין איזו כדי לא לתת רמזים לגבי הבנאדם). מתישהו הם תפסו אותו אבל זה לא העניין. העניין הוא ששאלתי אותו מה לעזאזל נותנת לו פריצת השרתים (חוץ מסתם כיף וניסיון ;D) והוא ענה לי שזה נותן לו מהירות חיבור גבוהה יותר... עכשיו מה הקשר בין שרתי DNS שסה"כ ממירים בין כתובת מספרית לכתובת הכתובה באותיות לבין מהירות החיבור לאינטרנט? אני אשמח אם מישהו יועיל בטובו להסביר לי. תודה מראש לכולם
-
- 8 תגובות
- 913 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן סגרתי עיסקה עם יס, לפני יס הייתי בטריפל של הוט (טלויזיה, אינטרנט, וטלפון) כאשר באו הטכנאים של יס להתקין את החיבורים והממירים הם אמרו לי שלא ניתן להעביר תכבל של יס דרך הצינור בחוץ שיכנס לתוך הבית מכיוון שבצינור ישנו הכבל של הוט, והוא ניסה להכניס בנוסף את הכבל של יס אך הכבל נתקע באמצע...אחרי כמה נסיונות התשובה שלו הייתה שלא מה שניתן לעשות זה לבטל את הטלפון והאינטרנט של הוט כך שהכבל של יס יעבור בצינור לבד בלי בעיה, השאלה שלי היא האם זה נכון, כי זה לא נשמע הגיוני שאי אפשר להתחבר ליס וגם להיות בטלפון והאינטרנט של הוט זה הזוי...או שהטכנולוגיה של החברות בארץ הוא נחות בצורה מדהימה או שהוא סתם אמר ויש דרך להעביר את שני הכבלים בדרך זאת או אחרת.... אשמח לשמוע את דעתכם.
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היי אני קצת חדש בכל הקטע הזה ... קראתי במדריכים וכל זה... עכשיו הרשת האלחוטית שלי היא פתוחה לכולם בלי סיסמא אני רוצה לשים לה סיסמא.. עכשיו נכנסתי להגדרות הראוטר וכשאני בא להגדיר סיסמא עם הWAP2 לפי מה שקראתי במדריכים הוא מבקש RADIUS IP חחח שאין לי מושג מה לרשום שם... שאלה שנייה היא איך אני גורם לכך שרק המחשב של אחי שמתחבר אליי דרך USB אלחוטי ורק האייפון שלי יוכלו להתחבר לראטוטר? ושאלה שלישית ואחרונה היא למה לפעמים המחשב של אחי שמחובר בUSB לא מוצא את הראוטר שלי, בזמן שבאייפוןן אני תמיד מוצא אותו... יש קשר ? כי קראתי שזה לפעמים יכול להפריע נראלי והיה רשום לשנות ערוץ כדי שייפתור תבעיה אבל אני לא יודע למה הכוונה פה... תודה רבה רבה לעוזריםם !!! )
-
- 1 תגובה
- 842 צפיות
-
-
ברשותי ראוטר Dlink Dir-655 העידכון שהוצאתם מתקן את הבעיה של איפשר להתחבר עם כתובת LNS אלא רק עם אייפי. מה שרציתי עוד לשאול, אני די בטוח שזה לא משהו בראוטר כי בגירסת 1.30 Beta 02 כשהעברתי מידע דרך הרשת ששני מחשבים מחוברים לראוטר לא היה איבוד פאקטים כשעשיתי פינג לראוטר, אבל מאז עידכון 1.34 לא משנה איזה גירסה כל פעם שניסיתי להעביר ברשת יש איבוד פאקטים בראוטר. מה הסיבה שזה קורה ? והאם תוכלו לסדר את זה, כי זה לא אמור להיות ככה. עריכה : וגם כרגע כנראה יש משהו לא תקין בראוטר זה קרה רק אתמול, הבדיקות של העברת מידע ברשת כבר נעשו ממזמן, והלכתי למעבדה שנמצאית בפתח תקווה מטלון ושם אמרו שיחליפו לי ואני אקבל גירסה A05 בתקווה שיהיה יותר טוב.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב נייח המחובר למודם hot של מוטורולה (surfboard sbv5120) שנמצאים שניהם בממ"ד. חיבור האינטרנט שלי כיום הוא איטי - 2MB. יש לי שני מחשבים ניידים בעלי wifi בתקן N וכן מדפסת אלחוטית חדשה של HP. המדפסת נמצאת בממ"ד, אולם הניידים יהיו מחוצה לו אבל קרובים מאוד לחדר. אני רוצה לקנות כעת בארה"ב באינטרנט ראוטר במחיר של עד 30 דולר. שאלותיי הן אלה: 1. האם אני צריך רק ראוטר או שצריך גם התקן USB אלחוטי כלשהו? 2. על איזה ראוטר הייתם ממליצים במגבלות התקציב, שיתאים גם לכבלים וגם ל-ADSL (אם אעבור בעתיד) והוא מספיק חזק כדי לשדר מהממ"ד? 3. האם כדאי ללכת על בטוח ולקנות את זה, שגם הוט משווקת בארץ? 4. ולבסוף: מאחר שסביר להניח שעוד שנתיים-שלוש כולם יהיו מחוברים לאינטרנט המגה-מהיר של הו…
-
- 0 תגובות
- 701 צפיות
-
-
יש לי כרגע מודם של הכבלים, חיבור של 12MB. ו 2 מחשבים ניידים. לכן אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי (משולב חוטי). כמובן שאני רוצה אחד אמין בלי ניתוקים. השאלות שלי: 1) האם אני צריך לקנות ראוטר עם מודם? או שאני יכול לקנות ראוטר ללא מודם שיתחבר ליציאת רשת של המודם שכבר יש לי? 2) על איזה דגם אתם ממליצים? תודה למשיבים.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לחבר ברשת את המחשבים שלי בבית (כרגע 2 מחשבים) אשר תכלול שיתוף משאבים ואינטרנט. המחשבים הם נייחים, אך אני מעוניין שתהיה גם תמיכה אלחוטית לעתיד או אם מישהו עם LAPTOP בא אליי. אני מובר בתשתית ADSL של בזק וספק האינטרנט שלי הוא NETVISION. ברשותי מודם eci b-focus router 270pr. רני יודע שאפשר להשתמש במודם בתור נתב ולהוסיף SWITCH, אך השאלה אם זה מומלץ ו/או אפשרי (כי אני רוצה תמיכה אלחוטית). במידה ואני צריך ראוטר, אני מחפש המלצות לכזה שיעננה לי על הצרכים. הומלץ לי על EDIMAX204WG, מה דעתכם? אני מעוניין להשקיע כ-300 ש"ח, אך אם יש משהו שבאמת שווה השקה נוספת של כ-50 ש"ח, אני מוכן לשקול זאת... בתודה מראש.
-
- 8 תגובות
- 917 צפיות
-
-
שלום, נתוני האינטרנט שלי- יש לי אינטרנט 100M- תשתית של הוט, ספקית הוטנט. ראוטר-הוטבוקס. הראוטר נמצא בתוך החדר שלי מרחק של מטר מהמחשב שאני משתמש בו. בעיה -האינטרנט מספק מהירות של 100M אלחוטי באופן יציב בסה"כ, אך מידי פעם אני מקבל ניתוקים למשך 20 שניות ולאחר מכן האינטרנט חוזר לעצמו והכל כרגיל. מה יכולה להיות הבעיה בנושא הזה? התייעצות- בנוסף הראוטר נמצא בחדר שלי שהוא בקצה של הבית, כך שקליטת האינטרנט לא מגיעה לשום מקום חוץ מלחדר שצמוד אליי, ובקליטה ממש נמוכה לחדר שטיפה יותר רחוק. כלומר אין קליטה בסלון, במרפסת ובמטבח (שנמאים בערך 20 מ' מהחדר). *מה הדרך הכי טובה להגדיל את טווח קליטת ה WIFI? *האם החלפת הראוטר להוטבוקס 2 או לראוטר אחר עשוי לשפר את טווח הק…
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני חיברתי באמצעות 2 כרטיסי רשת 2 מחשבים, באחד המחשבים יש אינטרנט ובאחד אין... אמרו לי לקנות עוד כרטיס רשת ולחבר גם את המודם (מודם ALCATEL שחור ADSL) חיברתי אותו וזה עדיין לא עובד... מה אני צריך לעשות?? לשנות הגדרות או משהו??
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-