עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Ran B,

היי, לאחרונה חיברתי את הראוטר של tpl-link 1043nd להוטבוקס שלי ואני מנהל את הרשת שלי דרכו. יש לי העברת פורטים של 3389 (בשביל RDP מרחוק למחשב בבית) ופורט 22 כניסה והפניה ל3389 בשביל חיבורים מרחוק כאשר יש פיירוואל. אם אני בודק באינטרנט באתרים הכי פשוטים לאיזה פורטים "מאזין" ה-IP שלי - אני באמת מגלה את 3389 ו-22 שזה תקין מבחינתי. אבל בנוסף מסתבר שה-IP שלי מאזין גם לפורט 80 ו25. עכשיו ממה שידוע לי פורט 80 זה HTTP ו25 זה מייל (SMTP). למה פורט 80 פתוח אצלי? הוא באמת צריך להיות פתוח?? קראתי באתרים שלפעמים זה בגלל remote management של הראוטר (דף הWEB שלו להתחברות מרחוק). ראיתי באמת שיש לי בתפריט, בממשק של הראוטר את ה-remote management, אבל צריך לרשום לו IP ספציפי מהאינטרנט החיצוני…

• 13 תגובות
    • 13.3k צפיות
  2. דיברתי כרגע עם בזק בבקשה לעדכן גרסה לראוטר הזה המוקדנית אמרה שאין להם וגם אחרי שאמרתי לה שידוע לי כי יצאה גרסה חדשה יותר היא אמרה שהיא באמת לא יודעת על כלום ביקשתי לאפשר לי להחליף אותו והיא אמרה שאין בעיה היא שמה אותי בועידה יחד עם אחת מבזק סטור והיא הסבירה לה שבגלל שמדובר בראוטר הספציפי הזה אני לא צריך להביא אותו עם החבילה סגורה כמו שקיבלתי אותו ומדובר בתקלה במכשיר האם יש להבין מכך שיש איזה שהיא תקלה חומרתית במכשיר שעדכון גרסה לא יעזור או שזו תקלה שתתוקן בהמשך ע"י עדכון גרסה למכשיר? היא גם אמרה שההתחייבות תרד במידה ואני אקח מכשיר אחר מה שעוד יותר גורם לי לחשוב שהם ממש מצפים מאיתנו להחליף אותו אם מישהו יודע יותר ויכול להוסיף אז בבקשה .. כי אני די בדילמה פה ואם כבר מחליפי…

• 13 תגובות
    • 3.8k צפיות
  3. כמו שכתוב בכותרת-- 1)כתובת של שרת זמן (אם אפשר אחד שלא מתבלבל עם שעון קיץ וחורף) 2)האם מקובל\כדאי להשאיר את הראוטר דלוק 24\7? 3)כיצד להשתמש בפונקציית IP סטטי? 4) הגדרות FIREWALL? 5) האם אפשר לגשת איכשהו דרך האינטרנט אל הLAN? (שיתוף וכו')

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. יש לי רשת של שני מחשבים עם XP האם אפשר לשלוח ממחשב למחשב הודעה מתפרצת שתוצג למקבל על המסך ? ובכלל האם אפשר לשלוח הודעות ממחשב למחשב ?

• 13 תגובות
    • 6.1k צפיות
  5. חבריה, כותרת ,אני בפרטנר עם מודם ראוטר DLINK 225 לא איכותי בכלל . יש מתאים לרכישה?

6. Started by IlanF,

אני מנסה לעשות PORT FORWARD בשביל שאני אוכל להוריד דרך UTORRENT, אבל נראה שזה לא מצליח לי. יש לי סוויץ' של SURECOM מדגם EP-826DG-S, והמודם מחובר למחשב אחר ברשת. עשיתי כבר כמה פעמים PORT FORWARD למחשב שלי, אבל נראה שעכשיו כל הפורטים נחסמו אפילו אלה שפתחתי ממזמן. יש מצב זה בעיה במחשב שלי?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by 114508534,

אהלן אני ושותף מתגוררים ביחידת דיור בוילה . בעל הבית נתן לנו להשתמש ברשת האלחוטית שלו אבל הבעיה שזה קולט ממש חלש בקומה שאנחנו גרים ויש מלא ניתוקים ומהירות חלשה . האינטרנט הוא של אורנג מה שכרגע יש . אילו אופציות עומדות בפנינו כרגע מבחינת חיבור לאינטרנט , האם החלפת הראווטר אצל בעל הבית יעזור ? איזשהו ציוד שאנחנו יכולים לחבר אצלנו ? יש אפשרות להתחבר בנפרד לאינטרנט בלי להתטריד את בעל הבית . אשמח לשמוע על רעיונות . תודה

• 13 תגובות
    • 8.8k צפיות
  8. שלום לכולם המפרט בחתימה תיאור הבעיה : ל X800XL שלי התקנתי את ה CATALYAST 5.7 לפני חודש, והגדרתי CTRL ALT T מחליף תצוגה (מכבה את המסך ומעביר את התמונה ל AV של ה TV, וחזרה) כשאני מחליף בין התצוגות, לאחר כמה שעות, מהירות האינטרנט יורדת ל-0 (באימיול, בגלישה, בהכל) ואין לי גישה לאייקון של ה LOCAL AREA CONNECTION הוא כאילו לא מגיב בשורת המשימות, לא משנה כמה אני לוחץ עליו. אני חייב להפעיל מחדש את המחשב בשביל שזה יסתדר לקח לי זמן להבין את מקור הבעיה הורדתי מלא תוכנות שהיו מותקנות ועשיתי מלא בדיקות מסתבר שזה באמת המעבר לתצוגה שונה שתוקע את החיבור לרשת (למה לעזאזל, מה הקשר ??) אני מחובר בכבלים, בלי חייגן - חיבור קבוע (MPLS) המודם מחובר למחשב ב USB (מעולם לא עשה בעיות א…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by atoo,

שאלה למומחים (וקחו בחשבון שאינני מבינה בתחום כלום): הקדמה: קראתי שאלות ותשובות בנושא ואני עדיין מבולבלת. ??? השאלה שלי ארוכה, כי אני ממש ממש מיואשת וחייבת פיתרון מוסמך ! אז הכנסתי כל פרט שנראה לי רלוונטי לעיניין ! יש לי כיום ראוטר של בזק והוא חלש לי מידי. גם טכנאי שלהם אישר זאת. :-[ שתי אפשרויות עומדות בפני: הזדכות על הראוטר ורכישת אחר - ולא מבזק או רכישת מגבר ושוב לא דרך בזק. קראתי על הראוטר של 5 ק"מ... אנטנות... גגות... ואני גם לא רוצה להגזים... 1. לגבי המגבר (האפשרות הזולה יותר והקלה יותר) - יש שאומרים שיש כזה דבר ויש שאומרים שבכלל אין כזה דבר ?! מה נכון ? בכל מקרה גם אם יש, אז לא בטוח שיתאים לראוטר ?! הוא מתחבר לראוטר או איפושהו באמצע הדרך לחשמל ? הוא בטו…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. איך בודקים מה הגירסת חומרה של המודם שלי?! אני רוצה לבדוק את זה במקום עם הטכנאי. (זה אפשרי לבדוק את זה גם כשהאינטרנט עוד לא מחובר, זאת אומרתש אני לא במצב ON LINE)?

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by olegu,

אני ביררתי וגיליתי שמבין כל הספקים שמספקים ADSL אקוואנט הוא הכי זול 17$ לחודש גם ל0.5 וגם 1.5. הכי יקר זה נטויז'ן (שאליהם אני מחובר כעת) אם40$ 0.5 ו50$ 1.5 ושאלתי היא למה יש הבדל כו גדול של 23$ -33$. האם לקוחות של אקוואנט גם גולשים במהירות של פי 2 או 3 בנטויז'ן. האם אין להם פס רחב גדול לחו"ל. אני יודע שאצל ספקים יותר יקרים גם המהירות יותר גדולה אבל איך שאני יודע היא לא כל כך משמעותית (כך לפחות אמרו לי בבזק). אם ההבדלים במחירים הם גם ההבדלים באיכות במהירות. למישהו כאן יש ניסיון אם אקוואנט?? מה המהירות של חבילת 0.5 האם היא עולה רוב הזמן על 35-40K ומה המהירות של 1.5 האם זה עובר את המאהK. כמה אתם מורידים בKAZZA? ואם אין הבדל גדול במהירות אז לדעתי זה מאוד שווה משום שאם לדוג…

• 13 תגובות
    • 2.4k צפיות
  12. Started by DavidT,

עבדתי לפי המדריך: http://netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm והגדרתי הכל לפי ההוראות, לבסוף שנאמר להציב את הראוטר בסמוך לראוטר החדש ולקבל כתובת IP חוקית זה לא קרה. כלומר לאחר שהגדרתי שם דומה, סיסמה דומה ביטלתי את שאר ההצפנות למינהם וביטלתי את ה-DHCP. כלומר הראוטר הקיים מחלק בין x.x.x.1 ל x.x.x.100 והכתובת שלו היא x.x.x.138 ונתתי לראוטר החדש את הכתובת x.x.x.139 (ובחדש מן הסתם כיבתי את הDHCP) מכאן והלאה, חיברתי באופן קווי את המחשב לראוטר החדש 2760U וקיבלתי כתובת חוקית וגלשית באינטרנט,עד כאן. מכאן שניסתי להתחבר דרך ה-WIFI לראוטר, הוא הציג לי אותו כנקודה אחרת, וברגע שהתחברתי אליו גם אינטרנט לא היה לי, כלומר הייתי מחובר לראוטר בלבד. אש…

• 13 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. הייוועצות: TP-Link TL-SF1008D או Edimax ES3205P? דעתכם/ן? תודה.

• 13 תגובות
    • 4.1k צפיות
  14. http://news.walla.co.il/?w=/4/466814 תקראו ותפנימו!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by KF,

שלום אני לא מצליח לשחק במשחקי רשת.... אחרי 5-7 דקות של משחק אני מקבל את ההודעה הזו (בתמונה) ובעצם אני לא יכול להמשיך לשחק... עכשיו בחלק מהמשחקים זה רושם הודעה על החיבור (מאותו סגנון) ... ואז אחרי 6 שניות המשחק ממשיך לפעול... ואחרי 5 דקות זה שוב חוזר... וזה מעצבן! אבל בבאטלפילד 2 זה רושם לי את ההודעה (שתראו בתמונה) ואז אחרי 5 שניות זה פשוט חוזר לתפריט הראשי של הסרברים... וזה רושם החיבור אבד... ואז בעצם אני לא יכול לשחק במשחק עצמו! כי כל הזמן הוא יוצא לרשימת הסרברים! נ.ב אתמול בא אליי הטכנאי של האינטרנט והוא גילה אצלי 2 בעיות : 1)בעיה בקו אבל הוא סידר אותה ... כי היו חוטים של הממירים של יס שהפריעו... 2)הייתה בעיה במודם ואז פשוט הוא החליף לי את המודם... והבעיה של המודם נפת…

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. אני מוריד על מהירות 90k לערך, וזה תקין. אבל בגלישה באתרים, אני מרגיש שזה איטי מידי, לאורך זמן (לא ספציפית היום, ולא ספציפית באתר מסויים). יתכן שאני מקבל קצבים טובים בהורדות (מהארץ/חו"ל), אבל בגלישה לאתרים אני איטי (ולא בגלל האתר) ? יש אפשרות לבדוק זאת ?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by ysar,

שלום לכולם, המון שאלו על זה וסביב זה ולא מצאתי תשובה נורמלית: איך מחברים את כל זה יחד בלי לשלם לנטויזו עוד 40 ש"ח ? הבנתי שאני צריך PPTP . אבל אני צריך למלא ידנית כתובת IP +SUBNET MASK + GATEWAY. איפה אני מוצא אותם?? האם אני צריף כתובת IP קבועה? כי הבחור מהכלבים אמר לי שאין בעיה, רק שאני צריך לגרום לראוטר "למשוך" כתובת, אבל בלי IP אני לא יכול לעשות כלום עם הראוטר! מה עושים??

• 13 תגובות
    • 3.3k צפיות
  18. הבעיה היא, כאשר במחשב השרת (המחובר למודם), חומת האש ZoneAlarm פועלת - אי אפשר לגלוש במחשב השני. ברור לי שהבעיה היא בקינפוג, להלן האיזורים המוגדרים, וההסבר : השורה הראשונה מייצגת את כרטיס הרשת OnBoard שיש לי, שאליו מחובר מודם הכבלים (דרך כבל רשת). לא יודע מהי השורה השניה - מישהו יודע ? השורה השלישית מייצגת את כרטיס הרשת הנוסף, המשמש לחיבור 2 המחשבים דרך כבל רשת - והאיזור מוגדר כ Trusted, כדי שלא תהיה בעיה של התחברות של מחשב אחד לשני (למשל PING) השורה הרביעית זוהי הכתובת שאליה מתחבר החייגן כבלים שלי, והיא מוגדרת כ Trusted ע"מ שאוכל לגלוש (בדקתי את אבטחת המחשב שלי באתרים הבודקים חסינות, היא טובה). מה עלי לעשות, כדי שאוכל לגלוש גם מהמחשב השני, כאשר חומת האש במחשב הראשונה -פו…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. יש לי בבית מודם/נתב אלחוטי שמחובר למחשב הראשי שלי, יש לי מחשב נייד שמתחבר אלחוטית לנתב הזה ואני רוצה לקנות גם כרטיס רשת אלחוטי למחשב נוסף בבית שיתחבר לנתב האלחוטי בצורה אלחוטית אבל יש לי בעיה אחת...אבא שלי הוא היה בצבא במודיעין והוא אומר שכל המכשירים האלה שהם אלחוטיים שהוא היה עובד איתם יש בהם קרינה ושהוא לא מוכן שאני יקנה עוד כרטיס רשת אלחוטי כי לפי מה ש/הוא אומר יש בו קרינה... השאלה שלי היא אם הוא צודק ואם זה רלוונטי בכלל רק לציוד שהוא היה עובד איתו? כי אני רוצה שתהיה לי בשבילו תשובה שתסביר לו מה הסיכונים אם יש בכלל... תודה מראש

• 13 תגובות
    • 878 צפיות
  20. שלום יש לי ראוטר לינקסיס WRT54G הראוטר לאחרונה הוגדר לעבודה עם מודם כבלים בחיבור ישיר (MPLS) משום מה כל פעם שאני מנסה לשלוח דואר שהוא קצת יותר מחצי מגה, אני נתקל במעין התנגדות של האאוטלוק אני מוכרח לציין שאם אני מחבר את המודם ישירות למחשב הדואר יוצא בשניות כך שההגדרות של האאוטלוק שלי מוגדרות היטב. האם מישהו נתקל בבעיה דומה ? תודה

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום יש לי נתב של DREYTEK VIGOR 2710N ואני משום מה לא מצליח להגדיר אותו לגלישה באינטרנט בבזק בנלאומי, אשמח אם מישהו יכול לעזור לי בזה. תודה רבה

• 13 תגובות
    • 8.3k צפיות
  22. המצב הנוכחי: יש לי כרטיס רשת אלחוטי Edimax 7128g עם צ'יפסט של Ralink. מאז שהתקנתי אותו המחשב קופא ב-uTorrent או לפעמים בגלישה. עדכוני דרייבר לכרטיס וללוח האם לא עוזרים. עכשיו, קראתי שזו בעיה נפוצה, ככל הנראה מאשימים את הצ'יפסט של Ralink. הגיע הזמן לקנות כרטיס חדש. הבנתי שמבוססי הצ'יפסט של Atheros מומלצים, לכן מה דעתכם על הבאים: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=3835 http://ivory.co.il/product.asp?productid=2889&CatCode=60 המלצות נוספות, בכל תקציב- יתקבלו בברכה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום, יש לי שני חשבונות של ברק ובזק לנסיון לפני מעבר מ-012 (שלא נדע). בבדיקות שהספקתי לבצע, בד"כ לבזק היה יתרון בתחום המהירות. דבר אחד שאני לא מבין ושאני מקווה יזכה להסבר פה: עם טורנט כלשהו אני מצליח עם 013 לתפוש סידר אחד מבין 3 או 4 ששולח לי ב-600 ק"ב. סידר אחד אחראי לכל המהירות הזו. עם 014 וניסיתי עשרות פעמים, הסידר הזה פשוט לא נכנס לרשימת המעלים והמהירות נשארת על 10~ ק"ב. מישהו יודע להסביר למה זה קורה? למה ההבדל היחידי של התחברות דרך 013 או 014 גורם לכך? תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Dr.Shon,

שלום, בשבוע שבעבר עברתי מחבילה 4 מגה ל8 ואני עדיין מוריד כמו ב 4, יש לי מודם DLINK 2650 יש למשהו מושג למה? או שמודם לא תומך?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  25. Started by qwerty1987,

המטרה היא לסנכרן דו-כיוונית באופן אוטו' קבצים בין נייח לנייד, ושהגישה לקבצים תהיה מוגנת ע"י סיסמא. הבנתי ש-FTP זו הדרך הכי טובה לעשות זאת. כיצד אני מבצע את השיתוף בפועל? (לסנכרון אדאג אח"כ) תודה.

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.