רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום . אני מצטער מראש אולי אני נימצא במקום הלא נכון אבל. יש לי NAS של לנובו חדש. ויש לי בעיה בהגדרה אחת. יש פה אנשי רשת שמבינים בNASים, כמובן שאני מוכן גם לשלם למישהו שבאמת מבין תודה רבה ושבוע טוב { ממה שנשאר ממנו}
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
הייתי מעוניין לדעת בצורה הכי נרחבת שרק אפשר, מהי רמת האבטחה של התקשורת אינטרנט בתשתית הכבלים של הוט בייחס לכבלי הנחושת של בזק. אני יודע שלשני החברות יש שימוש גם בסיבים אופטיים, אבל זה פחות רלוונטי לי כי אני יודע שלרוב הבתים בארץ (לפחות באיזור שאני גר בו) הכבלים שמגיעים מהמרכזיה לארון של הבית עדיין מיושנים ולא קיימת תשתית אופטית "מלאה". הייתי מעוניין לדעת כמה זה אפשרי "להאזין" לשני סוגי התשתיות המדוברות, ואני גם אשמח בלי קשר לכל מידע בנוגע ליתרונות/חסרונות בין השתיים. רק לצורך ידע מקדים, אני נמצא מאוד קרוב למרכזיה הראשית שמגיעה מהמוקד שלנו (בערך 100 מטר), אז אני הייתי מראש מעדיף להתעלם לחלוטין מהעניין שבזק מוגבלים במרחק וכו'. בנוסף, אני מוכן להתפשר על עניין המהירות אם אכן…
-
- 15 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
שלום, אני שוקל להתחבר לתשתית + ספק דרך אקספון 018. האם יש לכם ביקורות/טענות על איכות ומהירות הגלישה והשירות שלהם?
-
- 0 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
היי. הראוטר שלי שבק ומת. מחפש ראוטר חדש (אפשר ראוטר + מודם, אני לא גזען) כזה שתומך במהירות 100 ובמחיר שפוי. הראוטר ש012 מציעה הוא בדיחה ואני מעדיף להשקיע את אותו כסף במשהו נורמאלי. לעזרתכם אודה גידי
-
- 8 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי ראוטר AC1750 וחיברתי אליו כרטיס רשת תואם AC1750 תחת חלונות 10 יש לי אפשרות להתחבר לרשתות של הראוטר 2.4 או 5.0 האם אני אמור לבחור את אחת הרשתות או שיש צורת חיבור אחרת ? כי לא ראיתי הבדל גדול במהירות לאחר חיבור כרטיס הרשת לאחת הרשתות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום קיבלתי עם לוח האם שלי כרטיס-Wireless של בלוטוס 4 ואינטרנט אני נוהג לעבוד עם כבל שמחובר למחשב אך הייתי רוצה לדעת שאחרי התקנת הכרטיס המחשב יתעדף את המידע מהכבל ולא אלחוטית מסיבות ברורות. אז האם המחשב מתעדף קבלת מידע מכבל או מכרטיס רשת? תודה רבה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עובר לבית חדש ומתכוון לחבר את הממיר יס לרשת (VODׂ), טיפה כאב ראש להשחיל כבל רשת מהלוח הראשי לחדר ולכן חשבתי על פתרון של מתאם חשמל. אני די חדש בנושא וקראתי קצת לפני זה. המתאם הראשון יתחבר למפצל חשמל שאליו תתחבר הטלוויזיה והממיר, וכמובן המתאם. המתאם השני יהיה מחובר למפצל חשמל בסלון, שאליו מחובר הנתב, הטלוויזיה ועוד מספר מכשירים קלים (4 בסה''כ). בעוד חדר נוסף יהיה מחובר מחשב ישירות לנתב ללא שום מתאם (לא יודע אם זה חשוב לציין). ההתלבטויות: 1. האם מתאם חשמל מתאים כפתרון ראוי למצב הנ''ל ולא גורם לבעיות כלשהם לרשת הביתית \ מחשב אחר שמחובר ישירות לנתב ? 2. האם המתאם מעביר נתונים בצורה תקינה ומהירה ? ישמש בסה''כ לממיר VOD. 3. ראיתי את הדגם הבא, האם ממולץ ? TP-LINK TL-PA4…
-
- 5 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
שלום לכולם אתמול השתדרג לי האינטרנט ל40 מגה..בזק+בזק בין לאומי..מקבל 27 מגה הורדה אבל בסדר. מה שמציק לי שבבדיקת מהירות בפלאפון אני מקבל מהירות העלאה של 4500 קילובייט ושאני מבצע בדיקה במחשב לא עבר בחיים ת 3300. מה זה יכול להיות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאני מנסה להתחבר לרשת (מהמחשב הספציפי הזה. בשאר הכל עובד) הראשונה אפילו זה לא מגיע לחלון שצריך להכניס ססמא. לרשת של השכנים כן( אולי זה קשור ל WPA הזה) מה הבעיה ואיך מסדרים? תודה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, האם tp-link TD-9980 יכול לעבוד כראוטר בלבד בחיבור למודם רגיל של הוט (לא הוטבוקס)? תודה.
-
- 9 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום. המחשב שלי מחובר בכבל לראוטר אלחוטי. שיתפתי תיקיה עם everyone read/write כשאני מתחבר עם אפליקציה בנייד, אני מצליח לגשת לתיקיה ואפילו ליצור תיקיה חדשה. אך כאשר אני מנסה להעתיק קובץ, התהליך נכשל מיד על ההתחלה. הדבר קורה גם כשאני מחפש מדפסת אלחוטית. נראה שישנה בעיה בזיהוי או שיתוף משאבים בין המחשב לרכיבים אחרים. על הראוטר יש כונן USB ואני מצליח להעתיק עליו קבצים ללא בעיה. אולי זה משהו ב-WIN10? זה גם קרה לי ב- WIN8.1 למרות שעכשיו עשיתי התקנה נקייה, כך שהגדרות בעייתיות לא יכולת לעבור ל-10. אילו עוד פרטים צריך להוסיף? אודה לעזרה דחופה.
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני גר במקום שהתשתית של בזק מאוד חלשה יכול לקבל גג עד 10 מגה, ולהוט אין בכלל תשתית באיזור כאן. הצורך שלי הוא לשחק ברשת בפליסטיישן , ובדיוק ליד הבית שלי עומדת במרחק של 30 מטר אנטנה של אורנג' וכשאני עושה speed test זה נותן לי ב 4G מהירות הורדה ממוצעת מעל 60 מגה ומהירות הורדה ממוצעת מעל 30 מגה. קניתי חבילת גלישה של 20GB שתספיק וגם ראוטר מיוחד ל4G של DLINK הדגם שלו זה dwr921 זה ראוטר שפשוט מכניסים לו סים וגולשים ב 4G ואפשר לחבר גם כבל רשת מאחורה למכשיר שבו רוצים להשתמש. הבעיה היא שאני עושה בדיקת מהירות בפליסטיישן ואני מקבל net type 3 במקום net type 2 וזה מונע ממני להתחבר להרבה אנשים( את הבעיה הזאת בדרך כלל יש בהוט) יש לי אפשרות איכשהוא להצליח לקבל net type 2? כי אין לי ספק…
-
- 3 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום רב. אתחיל בזה שאני אמור לטוס לארה"ב בקרוב ולכן בהחלט יכול לקנות ראוטר בסגנון ה ASUS AC1900 במידה ויש טעם והוא יכול לתת טווח משופר. לשאלה עצמה. גם אצלי וגם בבית הוריי, קליטת ה WIFI חלשה עד בלתי קיימת באזורים מסוימים. בבית שלי (2 קומות): ראוטר DLINK DIR-655 נמצא במרכז הקומה התחתונה. אם זה משנה אני כרגע בהוט ורוצה לעבור לבזק. בבית הוריי (קומה אחת אבל הראוטר מצא בקצה אחד של הבית): ראוטר DLINK DIR-615 בנוסף יש מגביר טווח TL-WA850RE של TP-LINK שנמצא במרכז הביצ ולא ממש מספק. מחוברים להוט. מה הייתם ממליצים? האם כדאי להחליף את אחד מהראוטרים לאחד טוב יותר ואם כן האם למשהו כמו ה AC1900? הבנתי שהתדר שבו לא מתאים לטווח ארוך אבל אני מניח שבגדול הוא ראוטר מוצלח גם בטווח. האם יש פתר…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
היום הגיע אלי טכנאי בזק לצורך חיבור תשתית לדירה (לצורך נקודת אינטרנט) אחרי שיפוץ, אך הוא סרב להתקין נקודה משום שאין כבל שמתחבר לתוך הבית (כנראה בשיפוץ קרעו אותו והוא נשאר מחוץ לבית). ולשאלה: מה הדרך הנכונה להאריך את הכבל הזה לתוך הבית? והאם כל הכבלים רלוונטיים? או רק 2 מהם? תודה לעונים.
-
- 6 תגובות
- 7.4k צפיות
-
-
אני מחפש ראוטר WIFI נייד (או קומבינה אחרת למקור חשמל נייד) שיוכל לחבר בין כ-30 מכשירי אנדרואיד לרשת אחת. גישה לאינטרנט לא קריטית בכלל. מה אני צריך לחפש? התקציב כרגע לא רלוונטי בכלל, אני בודק היתכנות.
-
- 27 תגובות
- 3.8k צפיות
-
-
שלום, אני מעונין לחבר שני ראוטרים זהים - D-LINK 6850U על מנת לקבל קליטה טובה יותר בחדר השני. הראוטר הראשון נמצא בחדר אחד ומחובר ישירות דרך ה-LAN. אני מעונין לעשות את אותו הדבר בחדר השני, אשר נמצא רחוק מאוד מאותו ראוטר ראשון, ולכן גם אין אפשרות לחבר אותו ישירות. ממה שניסיתי עד כה נוצרו התנגשויות ולא היה ניתן לעבוד בו זמנית עם שני הראוטרים במקביל. נמצא על תשתית בזק. אשמח לעצות. תודה.
-
- 3 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר את אמא שלי לאחת מחבילות הבאנדל עם בזק. כנראה 018. הבנתי ש018 נותנים קופון של בערך 300 ש"ח לקניית מודם בבאג. בבית שלי אני מחובר דרך בזק, עם המודם של DLINK. הייתי מחובר בעבר להוט. יש לי הרושם שלבזק יש יותר אפשרויות שלטיה מרחוק על הרשת - דברים כמו שינוי שם רשת וכו'... האם זה נכון? שאלותיי: 1) איזה מודם מקבלים בבאג כיום מ018? 2) האם יש מודם אחר שמומלץ לקנות במקום? כאמור, מדובר בדירה של אמא שלי. אין לה את היכולת לעבוד מול תמיכה טכנית. כמה שיותר תחזוקה מרחוק מצד הספק - מה טוב. יציבות גם חשוב.
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני משתמש ב-Windows XP SP3, ומעוניין להפעיל ולכבות Network Connection דרך ה-Command Line. מחיפוש באינטרנט מצאתי את הפקודה הבאה: netsh interface set interface name="Local Area Connection" admin=disabled כשאני כותב את זה בחלון DOS, הפעולה לא מבוצעת. זה לא נובע בגלל שם לא נכון של ה-Network Connection, נראה לי שזה נובע מהחלק הזה: הם כותבים שם ב-Help של הפקודה netsh: "(admin - whether the interface should be enabled (non-LAN only" כלומר הפקודה הזו יכולה להפעיל ולכבות את כל ה-Network Connections, חוץ מאשר את ה-Local Area Network? אם כך, מה אפשר לעשות עבור ה-LAN? תודה
-
- 8 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אבי התחבר לספק שהציעו לו בבנדאל בבזק, 016 coolnet. הפינגים בשמיים( 100 במקרה הטוב) בפועל מקבל 5 מגה במקום 15,ממליץ להתרחק. יש ספק מומלץ? איך אקספון? 012 בעבר הייתי מחובר והיו סבירים. נטוויז'ן היו מעלים לי מחירים מבלי להודיע, יש היום ספקים שהם לא נוכלים?
-
- 2 תגובות
- 4.2k צפיות
- 1 follower
-
-
תקופת החגים חלפה עברה ביעף ובזמן שאנחנו חגגנו, אכלנו ונפשנו יצרניות מוצרי התקשורת לא נחו על השמרים. בפוסט המצ"ב אני מסכם את כל ההכרזות החדשות מהשבועות האחרונים, הן בארץ והן בחו"ל. שנה טובה ובעיקר שקטה. http://www.netcheif.com/blog/?p=5971
-
- 0 תגובות
- 965 צפיות
-
-
שלום אני שוקל לקנות מחר את ה TP-Link TDW9980. כרגע אני מחובר להוט בתשתית 100 מגה. האם אני יכול להחליף לגמרי את ההוטבוקס 2 שלהם במודם ראוטר הזה שאמור להתאים גם לכבלים? אם כן איך עושים את זה? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בימים אלו אני עובר ליחידת דיור חדשה. היחידה כמובן צמודה לביתו של בעל הבית. בעל הבית הביא לי את סיסמת ה WIFI שבביתו. לצערי הקליטה ביחידת הדיור ממש לא טובה וכמעט ולא מוצאת את הרשת. רציתי לדעת מה הדרך הטובה ביותר להגדיל את הטווח והקליטה של ה WIFI של בעל הבית כדי שאוכל לגלוש ביחידת הדיור שלי כמו שצריך. האם אני חייב לבצע פעולה ראשונית מול הראוטר שלו פיזית? או שמספיק שאני יודע את הסיסמא של ה WIFI וניתן להגביר את האות ללא חיבור ראשוני לראוטר של בעל הבית? רכשתי את מגדיל הטווח: [h=1]PHICOMM M1 AP REPEATER[/h][h=1]ובכל מקרה יש ברשותי גם את הראוטר: tp-link tl-wr1043nd[/h] האם כדאי להשתמש במגדיל טווח של phicomm ? או לעשות מה TP-LINK אקסס פוינט? ניסיתי המון מדריכים להגדיר את ה …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח לעזרה. חיבור אינטרנט 100 מגה, תשתית הוט (הוטבוקס כמודם בלבד) ספק בזק בינ"ל. ראוטר קיים (כמה שנים) tp link 1043nd אליו מחוברים:3 מחשבים נייחים (עם כבל), 2 לפטופים,1 אייפד ו-4 טלפונים סלולריים יש לי בעיות של ניתוקים ב- wifi שמכשיר לא מצליח להתחבר חזרה עד ל-reset של הראוטר. כל הפתרונות הקשורים להגדרות נוסו ולא שיפרו את המצב. ממה שקראתי כאן זו בעיה נפוצה בראוטר הזה. לאחרונה זה הולך ומחמיר עד כדי בלתי נסבל... אני מחפש לקנות ראוטר חדש ומוכן לשלם יותר עבור מוצר איכותי ואמין. מה אתם ממליצים לי לקנות? תודה, אורן
-
- 10 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
אני רוצה לעבור לאקספון 018 אבל כידוע אצטרך לקנות את המודם-ראוטר בעצמי. איזה דגמים value-for-money עד 400 ש"ח אתם ממליצים (שיש להם bandwidth control)? על איזה פרטים במפרטים חשוב שאבדוק? (לדוגמא: שהוא מתאים למהירות של 100 MB/s ) ומה זה וקטורינג? והאם חשוב שיהיה לי את התמיכה בו במודם-ראוטר שאקנה? תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 9 תגובות
- 3k צפיות
-
-
האם חיבור מגדיל נוסף יעבוד? תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-