עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Teliran1,

אהלן, אמא שלי רוצה לקנות מחשב נייד וכדי לחבר אותו לאינטרנט צריך ראוטר. עכשיו בבית יש לנו מודם של HOT של מוטורולה. עכשיו השאלה שלי האם כדאי להזמין מהוט ראוטר והאם זה עולה כסף או משהו, או שכדאי לקנות אותו באופן פרטי? אם כן אשמח אם תמליצו לי על אחד טוב ואיכותי אך לא יקר. שאלה נוספת היא, שיש לנו כרגע 12MB האם הראוטר ישפיע במידה רבה על מהירות הגלישה? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 828 צפיות
  2. Started by blue_wolf,

האם ניתן להשתמש בו גם כראוטר כאשר אני מחובר דרך תשתית של כבלים ולא בזק ?

• 5 תגובות
    • 2.5k צפיות
  3. Started by ofeky1,

יש לי ראוטר אדימקס AR-7024A איך הוא מחלק את הפס של האינטרנט בין שתי המחשבים? 50% ו50% או יש לו חילוק שונה? ואם אפשר לשלוט בזה? תודה מראש!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by yotam.m,

קניתי לא מזמן ראוטר level one אם מישהו מכיר אם לא אז לא משנה בכל מקרה אני מחובר לכבלים לא היו הרבה הגדרות בכלל ממש כמה קטנות עכשיו הראוטר מחובר למודם בכבל רשת כמובן הכל עובד מצויין!!! עכשיו השאלה מתחילה כאן לדוגמא יש לי מודם ale-130 או 150 מאחורה יש חיבור רק ל USB(או שאני טועה?) ולכבל שהולך לקיר כמובן כבל של טלפון עכשיו לדוגמא אני רוצה לקנות ראוטר האם אני צריך לבקש מבזק מודם חדש? או שאפשר לעשות משהו עם אותו מודם? ולמה בזק והכבלים עובדות בטכנולוגיות שונות שסתם מקשות עלינו למשל ראוטרים שמתאימים לכבלים ולבזק? מה אי אפשר היה לעבוד על אותה טכנולוגיה?

5. Started by smulikon,

היי חיפשתי בגוגל ולא מצאתי תשובה. גם במדריך של הראוטר עצמו אין תשובה : http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/ASUS.pdf בקיצור- אני צריך לדעת האם הראוטר הזה תומך או לא תומך ב UPNP. קניתי פלייסטיישן 3 ואמרו לי שחשוב שהראוטר יתמוך בUPNP כדי שהמשחקי רשת יעבדו טוב. אודה לכם מאוד אם תוכלו להגיד לי אם הוא תומך או לא, ובמידה וכן: איפה בהגדרות שלו אני מאפשר את זה? תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. Started by lidor_abo,

שלום חברה אני מחובר לאינטרנט של 012 וחבר שלי הביא לי ראוטר של בזק בינלאומי שהוא קיבל כאילו רציתי לדעת אם יש לזה השפעה במהירות בגלל שזה כאילו של בזק בינלאומי הראוטר הוא thomson speedtouch 570 וגם זקוק לחוות דעת עלייו תודה לעזורים..

• 5 תגובות
    • 617 צפיות
  7. Started by elad_jacoby,

יש אלחוטי.. ויש חוטי.. את החוטי אני צריך לחבר את שני המחשבים לשקע של בזק?. יש לי ADSL... ואת האלחוטי לא?.. אני מחבר רק אחד? אם לא מה ההבדל ביניהם ומי עדיף??.. ונגיד יש את הפיפא איך אני פותח את הפורטים שאני אוכל לארח? ואיך אני יודע איזה פורטים צריך לפתוח בכל משחק?..

• 3 תגובות
    • 733 צפיות
  8. שלום. אני משתמש הרבה בתוכנה - PS3 Media server, יש לי בא בעיה שסרטים של 1080P נתקעים לי למרות שהמחשב שלי חזק מספיק כדי לשדר אותם. שאלתי בפורום של התוכנה ואמרו לי שאני צריך לקנות מתג של 1 ג'יגה CAT 5 עם מינימום 5 ports (אני לא כל כך מושג מה זה ה- CAT 5 הזה וה- 5 ports ) אני מחובר לבזק ויש לי כמה מחשבים ורשת, יש לי ראוטר Asus am 604G. השאלה שלי בעצם היא איזה מכשיר אני צריך לקנות שתומך ב 1 ג'יגה עם CAT 5 ו- 6 ומעלה פורטים. לא אכפת לי לקנות ראוטר או מתג, אם זה מתג אז אני אצטרך הסבר איך לחבר בינו לבין הראוטר הנוכחי שלי. אז בעצם מה אני צריך לקנות? אשמח לעזרה, תודה מראש.

• 17 תגובות
    • 5.2k צפיות
  9. אני צריך ראוטר שיתאים למודם של הכבלים, יש את הTP-LINK ב150 שקל, אל נראה לי אני אקח את ה‏Edimax BR-6204WG ב200 שקל. מה אתם אומרים? מישהו מכיר את המכשיר זה של אדימקס? איך הראוטרים של TP-LINK? יש איתם בעיות? תודה

• 4 תגובות
    • 758 צפיות
  10. Started by ben060,

ראיתי לאחרונה מתאמי רשת אלחוטית דגמים שכתוב עליהם 108MBPS ץ, 256MBPS למה אצלי זה רק 11 מגה איך מעלים את זה? והאם זה משפיע על המהירות של האינטרנט? אשמח למידע בנושא [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  11. Started by QQQ,

כרגע אצלנו בבית משתמשים באינטרנט 1.5M של בזק, שמפוצל עם ראוטר לשלושה מחשבים. הבעיה היא, כשאני מוריד עם תוכנת BITTORRENT וגם הורדות HTTP לפעמים, כל רוחב הפס "נשאב" והאינטרנט אצל שני המחשבים האחרים פשוט זוחל. האם הבעיה תיעלם אם אני אשדרג לאינטרנט מהיר יותר, נניח 4M? ואם לא, האם יש פתרון אחר מאשר לקנות עוד תשתית + ספק נוספים? תודה מראש

• 22 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. שלום כידוע שרוחב פס לחול עולה כסף לספקיות (יחסית די יקר) האם הספקית משלמת גם על רוחבי פס שבתוך הארץ ? או שפה זה בחינם ? תודה

• 8 תגובות
    • 854 צפיות
  13. הייתי מעוניין לדעת בצורה הכי נרחבת שרק אפשר, מהי רמת האבטחה של התקשורת אינטרנט בתשתית הכבלים של הוט בייחס לכבלי הנחושת של בזק. אני יודע שלשני החברות יש שימוש גם בסיבים אופטיים, אבל זה פחות רלוונטי לי כי אני יודע שלרוב הבתים בארץ (לפחות באיזור שאני גר בו) הכבלים שמגיעים מהמרכזיה לארון של הבית עדיין מיושנים ולא קיימת תשתית אופטית "מלאה". הייתי מעוניין לדעת כמה זה אפשרי "להאזין" לשני סוגי התשתיות המדוברות, ואני גם אשמח בלי קשר לכל מידע בנוגע ליתרונות/חסרונות בין השתיים. רק לצורך ידע מקדים, אני נמצא מאוד קרוב למרכזיה הראשית שמגיעה מהמוקד שלנו (בערך 100 מטר), אז אני הייתי מראש מעדיף להתעלם לחלוטין מהעניין שבזק מוגבלים במרחק וכו'. בנוסף, אני מוכן להתפשר על עניין המהירות אם אכן…

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  14. Started by BLASTER,

שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים לרשת אני יעבוד דרך המדריך באתר... אני רוצה לדעת האם צריך להגדיר משהו בשרותים {SERVICES}?להפעיל או לכבות איזה שירות שקשור לרשת? תודה לעוזרים..!

• 3 תגובות
    • 686 צפיות
  15. Started by DTS,

יש לי ראוטר אדימקס BR6216MG MIMO , ובנוסף מחשב שהמרחק ביניהם הוא קיר. המחשב הוא בן כ4 שנים. שלי א. האם באמצעות התקנת כרטיס רשת אלחוטי ניתן להפעיל במחשב אינטרט? ב.אם כן מה התהליכים ומה אני צריך לדעת ולוודא ולעשות לפני ? ג. על איזה כרטיס רשת אלחוטי זול אתם ממליצים? תודה מראש!!

• 4 תגובות
    • 889 צפיות
  16. Started by doker,

שלום יש לי שני מחשבים בבית ורציתי לחבר ביניהם רשת אלחוטית יש לי ADSL רציתי לדעת איזה ראוטר אני צריך לקנות הראוטר יעמוד ליד מחשב אחד האם אני יכול לחבר אותו באופן קווי לראוטר? שאלה אחרונה אם יש לי טלפון אלחוטי בבית שפועל בתדר 2.4 זה יפריע או לא תודה

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  17. Started by שמיר11,

שלוםלכולםץ השאלה שלי היא כזאת. יש לי מחשב נייד יש לו אחלה קליטה עד לאיזה 20-30 מטר אני רוצה להרחיב את זה קצת חחח חשבתי לקנות את זה.. http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.41614 השאלה היא כזאת, עד איזה טווח זה יקלוט טוב, ואז איזה טווח זה יקלוט סביר? ושמעתי שמועות שזה לא כל כך חוקי עכשיו הבעיה היא מבחינת מה זה לא חוקי? מה יעשו לי במידה ומישהו יתפוס אותי(בספק אם זה יקרה)

• 0 תגובות
    • 827 צפיות
  18. Started by master,

שלום אנשים, יש לי בבית שני מחשבים,בשני חדרים שונים המרוחקים בערך 15 מטר אחד מהשני. אף אחד מהם לא בממ"ד או משהו כזה. יש לי מודם רשת ואני רוצה להקים רשת אלחוטית בין שני במחשבים,מה עלי לקנות? האם מודם אלחוטי או ראוטר אלחוטי? האם מספיק רק כרטיס רשת אלחוטי אחד? כלומר המודם או הראוטר יהיו מחוברים למחשב אחד עם כבל ורק במחשב השני יהיה כרטיס רשת אלחוטי? על איזה ציוד אתם ממליצים ומה מחירו? תודה מראש וחג שמח לכולם...

• 3 תגובות
    • 696 צפיות
  19. Started by BeatNik,

ערב טוב אנשים, האם המחשב הראשון ברשת, זה שמחובר פיזית (כבל) אל תוך הראוטר האלחוטי ומשם למודם ואל תשתית בזק, יסבול מהבעיות הנפוצות ברשת אלחוטית? (הורדה איטית בתוכנות P2P וכו'...) הרי כל החיבור שלו עובר בכבלים... בכל מקרה אם לא אמורות להיות בעיות אז למה שאני עובד איתו אני מקבל מהירות גלישה\הורדה נמוכה יותר, מאשר שאני עובר לעבוד רק אם המודם... הגדרתי את כל מה שצריך פתחתי פורטים עשיתי איפי סטטי... הראוטר הוא edimax BR 6024 המודם - Aztech Adsl2+ ואני עובד על WINXP SP2 תודה...

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  20. Started by lital1,

היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה

• 13 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. Started by lital1,

היי... אני עומדת לרכוש מחשב לחדר שלי וברצוני לאפשר אינטרנט למחשב שבתוך החדר שלי... יש מחשב עם אינטרנט מחוץ לחדר שלי וברצוני לקנות ראוטר אלחוטי ובעזרת כרטיס רשת אלחוטי שיתחבר למחשב שאני אקנה לגלוש באינטרנט. הבעיה היא שהחדר שלי הוא ממד (מעין מקלט) ואני חוששת שאם אני ארכוש ראוטר אלחוטי וכרטיס אלחוטי התדרים לא יהיו מספיק חזקים בגלל שהקירות מבטון ואני לא אוכל לגלוש באינטרנט בכלל או שהאינטרנט יהיה איטי ממש. המרחק בין החדר שלי לבין המחשב עם עמדת האינטרנט הוא בערך 10 מטרים. אשמח לקבל חוות דעת מכם... תודה...

• 7 תגובות
    • 897 צפיות
  22. Started by cold-fire,

יש לי מחשב נייד יש בו כרטיס רשת אלחוטי אם אני יקנה את זה http://bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1518&scat=282&tcat=45 ויחבר למחשב הביתי אם אני יוכל לגלוש במחשב הנייד או שאני צריך ראוטר תודה

• 9 תגובות
    • 776 צפיות
  23. Started by itaim,

יש לי עכשיו מחשב ועוד מעט אני קונה חדש... ואני רוצה לעשות ביניהם רשת אני רוצה שדרך הרשת אני יוכל להעביר קבצים דרך ההארדיסקים של 2 המחשבים וגם אפשרות למשחקי רשת בין 2 המחשבים (נגיד אני ואח שלי משחקים - הפינגים אמורים להיות מעולים נכון?) עכשיו אני רוצה שגם 2 המחשבים יקבלו אינטרנט יש לי ADSL 1.5 (זה אומר שכל מחשב יקבל 750K? נכון?) ומודם alcatel מה אני צריך? מבחינת רכיבים כבלים וכו' ואיך להגדיר? (ואם ההגדרות מסובכות?) מקווה לקבל תשובות איתי

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  24. Started by kong5,

אז ככה יש לי רשת בין שתי מחשבים... עכשיו ברכזת יש לי מספרים 12345678 שלכל אחד יש נורה.. מאז שהתקנתי תרשת הנורה של 123 היו דלוקות.. והיום פתאום 15678 דלוקות...למה זה? :

• 3 תגובות
    • 697 צפיות
  25. Started by Erez360,

שלום לכולם יש לי 2 מחשבים עם XP שאחד הוא הראשי שמחובר עם מודם USB לאינטרנט והשני מתחבר לאינטרנט דרך כבל שאני מעביר בין 2 כרטיסי הרשת. רציתי לפרמט את המחשב השני ולהתקין עליו VISTA , תהיה בעיה עם הרשת? ז"א המחשב עם הXP שמחובר במודם USB יוכל לחבר לאינטרנט את המחשב המשני עם ויסטה כמו שיש לי עכשיו מXP לXP? כולל שיתוף מדפסות ואינטרנט? תודה

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.