רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
ביקשתי היום מ-014 לעבור לחיבור עם חייגן (כרגע אני מחובר ללא חייגן), אבל הם אמרו שבחיבור עם חייגן יהיו לי ניתוקים עם הנתב של Ambit שהוט מספקים (Ambit U10C019), ושהם ממליצים להחליף אותו לפני זה. ביקשתי מהם לעבור לחיבור עם חייגן, ואם יהיו בעיות - לחזור לחיבור ללא חייגן. אבל הם אמרו שהם במגמה לעבור לחיבור עם חייגן לכל הלקוחות, ולכן מי שיעבור לחיבור עם חייגן - לא יוכל לחזור לחיבור ללא חייגן. את הנתב קיבלתי חינם מהוט (כחלק מטריפל מגה), ואני מעדיף שלא לשלם כסף כדי להחליף אותו, מה גם שהוא עובד מצוין כרגע. (חוץ מהעובדה שאי אפשר להחליף לו את כתובת ה-MAC של ה-WAN, ובגלל זה אין אפשרות להחליף IP בחיבור ללא חייגן). מישהו יודע אם זה באמת נכון שיש ניתוקים עם U10C019 בחיבור עם חייגן? אם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את EDIMAX 6504N היום כי כבר נשבר לי מהסימנס שבזק מספקים .. אבל הWAN לא מתחבר לי (והוא עובד בסימנס זה אותו כבל) רציתי לדעת אם הEDIMAX צריך מודם של בזק להיתחבר הוא שהוא כמו הסימנס משולב חיפשתי תשובות אבל אני לא מבין גדול ולא מצאתי ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 761 צפיות
-
-
חברה שלום למבינים שבינכם... אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי של 3COM, בעתיד הלא רחוק לשרשר שניים כאלה ויותר... השאלה היא כזאת: הנתבים של DLINK קיימים 5 מצבי עבודה שאחד מהם מיועד לעבוד בשירשור עם נתב אחר (מגשר) בנתבים של 3COM לא מצאתי שבכלל מדובר על אפשרות גישור כזאת.. השאלה היא האם נתב ה3COM מסוגל לזהות 3COM שני ולבצע פעולת גישור בינהם... (הכל אלחוטי ללא חוט אחד אפילו) החברה המבינים, אני מקווה לתשובה טובה בנושא כי זה לא כל כך פשוט... ההיגיון אומר שאם לא כתוב כנראה שזה בלתי אפשרי אבל אולי התיעוד שלהם לוקה בחסר? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 734 צפיות
-
-
המודם הוא של החברה NETGEAR מהסוג WGR614v9 עכשיו , הכל עובד תקין ומעולה אפילו רק שיש לי בעיה אחת , הגדרתי הכל כמו שצריך והכל עובד שהמחשב שלי והנייד מחוברים אבל יש לנו 3 מחשבים בבית , ורק למכשיר אחד הוא נותן להתחבר דרך הרשת האלחוטית , לומרות שאני מוסיף למחשב השני חיבור USB של אנטנה אלחוטית עכשיו גם אם אני מנסה להיכנס דרך הPSP או Iphone או ipod touch הוא לא נותן ליותר ממכשיר אחד להתחבר מה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה???
-
- 7 תגובות
- 889 צפיות
-
-
אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהרבה דיונים פה בפורום הנתב המומלץ הוא wrt54gl בחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שיש ללינקסיס עוד כמה נתבים במחיר דומה (wrt54g wrt54gc) ועוד נתב מאותה סידרה אבל בקפיצה משמעותית במחיר wrt54gs. רציתי לדעת במה הgl יותר טוב מה g וה gc ומה היתרון של הgs שעולה בערך 200 שקל יותר
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי סטיק במחשב נייד יש אפשרות לחבר מחשב נייד אחר דרך אותו סטיק ולשני המחשבים יהיה אינטרנט באותו הזמן ?
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
חייבים להאריק את הסיכוך אחרת זה לא שווה כלום? בשקעי רשת יש שני חריצים מיותרים - האם זה נועד שיחברו אליהם את חוט הברזל של כבל הרשת? שאלות בסיסיות, אבל אם לא תשאל איך תדע?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה למי שיש את 013 בתור ספק , איך השירות שלהם ? איך הפינגים במשחקים ? איך ההורדות ? סה"כ הם סבבה ? דבר שני האם יש אפשרות לבחור מודם בהצטרפות לברק ? (אני מדבר על אינטרנט מהיר בכבלים) ואם כן איזה מודם מומלץ ? איזה הם מביאים ? יש ממש הבדלים בין המודמים השונים של הספקים ? תודה רבה !!!!
-
- 2 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אוקיי אז ככהף עד היום איזה 5 שנים 012 היו הספק של האיטרנט שלי. הכל היה טוב עד לפני חודשיים שהשירות שלהם היה פשוט גרוע ומבייש, מה עוד שחודש הייתי בגללם בלי אינטרנט. בקיצור יש לי שאלה כזאת: לאיזה ספק כדאי לעבור ולמה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אנחנו נעבור דירה. וההורים החליטו שנמאס מHOT ועוברים ל YES, אני כרגע נמצא על 013netvision לפי מה שהבנתי אם נעבור לYES נצטרך לעבור לתשתית בזק(לא מפריע), אך למרות הכול האם אפשרי להישאר עם הספקית netvision ? אני מאוד מרוצה ממנה ושומע קצת מגרעות על בזק-בינלאומי.
-
- 3 תגובות
- 822 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון רציתי לשאול האם קווי זהב טובים. דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין ADSL לכבלים ומה בעצם יותר טוב? כי נציגת הלקוחות אמרה לי שכבלים יותר טוב.
-
- 10 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איזה מהספקים בארץ תומכים באפשרות Peercache ??
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
הם שומרות את כל הכתובות שאני נכנסתי?? ואם כן השאלה שלי היא למה???
-
- 3 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי כזאת: איך הספקית טריפל סי בקשר לפינגים ? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספקית אינטרנט עם פינגים נמוכים למשחקי רשת. דרך אגב אני לא מוריד כבד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר ספקית אינטרנט כנראה היום או מחר.... רציתי לדעת לאיזה ספקית אינטרנט כדאי לעבור...? ואם למישהו יש את ה 5MB איך הוא? ומה המחיר שלו? כרגע אני גולש עם אינטרנט זהב (1.5MB) אני עובר בגלל האיטיות של האינטרנט ובעיות שיש לי איתו (הורדות מBITCOMET וכו'..) בעיקרון אני מחפש חברה טובה למשחקי רשת והורדות.. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני גולש ב adsl על הקו של בזק ברוחב פס של 2.5 מגה והספקית שלי היא 012 רק שאיתה אני מחובר על 1.5 מגה בגלל המחיר הגדול שהיא דורשת בישביל 2.5 שלא יוצא לי משתלם.. אזמה שיוצא שאני מוריד על רוחב פס של 1.5 אבל מעלה על רוחב פס של 2.5 בכל מקרה אני מחוייב לשנה ועברתי בסך הכל 4 חודשים משהו כזה או 5 לא יותר מזה עכשיו אני יודע שלרוב לא אוהבים את הספקית הזו אבל לי בנתיים אין תלונות נגדה... הבנתי שבזקנט היא הספקית הכי מומלצת כרגע ואם אני זוכר נכון היה להם או שעדין יש להם את המבצע שמתחברים אליהם והם עוזרים לך לצאת מההתחייבות שלך לספקית הקודמת... מישהו יודע איך זה עובד כל הקטע שהם מוציאים לך את ההתחייבות..? וגם אם שווה לעבור בין החברות..?
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הנתב שלי (510) לגרסה של 4.2.7 יש לי את קובץ העדכון ועכשיו מה אני עושה הלאה כי היבנתי שאני צריך לעדכן שוב את הפרטים בנתב
-
- 2 תגובות
- 661 צפיות
-
-
אז ככה, יש לי ראוטר במחשב אחד, ועוד מחשב בחדר אחר. בקיר עוברים כבלי רשת, בערך 30 מטר או יותר, אין לי מושג. כשאני מחבר את הראוטר למחשב השני (בחדר השני) הנורה של הקליטה דולקת, אבל המחשב לא מתקשר עם ה-DHCP ולא מקבל IP בכלל. אז אמרתי, אולי זאת בעיה בכבל. החלפתי אותו ולא עזר. חיברתי את המחשב הנייד של אבא שלי לכבל הזה (יש לו כרטיס רשת GIGABIT מובנה אם זה משנה) ועבד מעולה. אז החלטתי שהבעיה בכרטיס רשת, אז החלפתי אותו לכרטיס רשת מאותו דגם, ולא עזר. העברתי את המחשב לחדר של הראוטר וחיברתי אותו ישר עם כבל 3 מטר, ועבד מעולה. אז בקיצור: הגעתי למסקנה שעוצמת האות שנשלחת מהראוטר שעוברת דרך איזה 30 מטר כבל נחלשת מספיק כדי שהכרטיס רשת (שהוא לא מי יודע מה... REALTEK 10/100 פשוט) לא קולט אותו…
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
כמה יעלה לי לבטל את הקו של ה-isdn? אני יכול פשוט לעשות המרה של ה-isdn ל-adsl ואז קו ה-isdn יתבטל?
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני פותח את האיסיקיו שלי עם התוכנה מירנדה .. ואני לא יכול לקבל קבצים בגלל שאני מפעיל את הפיירואל של הוינדוס (xp) וכשאני מבטל את הפיירואל אני יכול לקבל קבצים.. השאלה שלי היא זאת.. איזה פורטים אני צריך לפתוח כדי להשאיר את הפיירואל אבל שגם אני יוכל לקבל קבצים? (יש אפשרות בפיירואל הזה להוסיף פורטים מיוחדים שיהיו תמיד פתוחים למקרה כזה למשל) תודה לעוזרים !!!
-
- 9 תגובות
- 782 צפיות
-
-
אממ... תגידו אפשר להעלות פורום (לא חייב שיהיה מהיר) דרך המחשב בלי שהיה לי שאלל כאילו אם מקום איחסון והכל?! אם כן אז... מאיפה יעזור לי מאוד אם תענו תודה ד"א אם זה לא קשור לנושא הזה אז תעבירו את זה לנושא המתאים...
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
האם ה פיירוול שבנתב אלקטל 510 מספיק "חזק" או שכדאי להתקין פיירוול אחר?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הייתי מאוד מעוניין לדעת אם יש משהו שאני יכול לעשות בקשר לפינג הזוועתי שאני מקבל לארה"ב{זו לא איזושהי בעייה זמנית או משהו}אני כל הזמן מקבל בערך בין 230-270 עכשיו אני מנוי של נטוויזן ויש לי אינטרנט כבלים מה לא עשיתי התקשרתי לנטוויזן שלחתי להם אי מיילים דיברתי עם ערוצי זהב וכלום לא עוזר......הייתי רוצה לדעת אם כן יש איזושהי אפשרות מבחינתם לעשות משהו כדי לשפר את המצב {אני רוצה לדעת שהם לא עובדים עלי...אתם מכירים את המנטרה הקבועה: "אנחנו עושים הכל כדי לשפר את המצב "} ורק אל תגידו לי שהכל מסתכם רק בעוד תשתית {כי אם זה כך אז בטוח שהמצב לא ישתנה ביובל הקרוב} אני גם בטוח שהעניין הזה מציק לכולם אודה לכם מאוד אם תגיבו... בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
1 למה שאני שולח את הפקודמ net send * ואז את ההודה אז זה מגיע לכל הרשת אבל אם במקום ה-* אני שם את הכתובת ip אז זה לא מגיע ? 2 איך אני עושה loop או שמהו כזה שההודעה תגיע מספר פעמים.
-
- 3 תגובות
- 812 צפיות
-