רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,498 דיונים בפורום זה
-
יש לי מודם של alcatel ואומרים שהוא מצווין והוא טוב להורדות אבל אני ועוד כמה חברים שלי שיש להם מודם כזה יש לנו פינג ממש לא טוב במשחקי רשת (טוב בעצם משחק אחד Counter Strike!!!!!) ורק בשביל משחקי רשת אני צריך אינטרנט מהיר אמרו לי שהמודמים הקטנים של ה usb טובים ויש להם ping נמוך איזה מודם יהיה לי הכי טוב ל ping נמוך ב adsl???
-
- 4 תגובות
- 976 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך הם פועלים הכוונה עם זה PPTP וצריך VPN או שזה PPP , והעם תהיה אפשרות להשתמש איתו כראוטר ולחבר לHub/Switch ולשתף מחשבים אחרים . הסיבה שאני שואל כי עכשיו אני מסודר עם הAlcatel ויש אפשרות לעבוד איתו כראוטר ורציתי לדעת עם תהיה כזאת אפשרות עם המודם של הכבלים .
-
- 7 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אהלן קראתי את הביקרות על המכשיר של MSI שמחבר בין מחשבים אבל לא הבנתי כל כך איך מחברים את המחשבים לאינטרנט וכו' האם זה ככה: אינטרנט ---> מחשב שלי ---> HOME PLUG ---> חשמל ---> HOME PLUG בחדר אחר ---> מחשב של מישהו אחר ?? ואיפה משיגים את זה(את המכשיר) ?
-
- 33 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
אוטוטו אני קונה מחשב בעזרת השם אוני רוצה לדעת אם יש אפשרות שיהיו לי שני מחשבים עם אינטרנט אבל בלי ראוטר.. הרי הבעיה העיקרית היא שהאינטרנט נתקע הרבה עם ראוטר כפי שאני מכיר וזה בעיה עם הורדות במידה ומשתמשים בתוכנות כמו אימיול למשל.. אז יש תחליף לראוטר?
-
- 3 תגובות
- 736 צפיות
-
-
ניתקתי מהרשת האלחוטית את כל המכשירים שיש לי אבל עדיין מופיעה שם כשיר כלשהו האם זה דבר נורמלי? VEGN2610 של בזק תודה
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש חשיבות למסלול השיקרי הזה ברגע שעוברים לחיבור ללא חייגן? קראתי על הנושא אבל לא ראיתי תשובה אחידה בכל המקומות.
-
- 12 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לשדרג למסלול גיימר בבזק ובזק בנלאומי ב5MB היום נודע לי שזה עולה 102+90 ספק ותשתית סה"כ 192, לעומת 160 שאני משלם עכשיו. השאלה שלי האם זה משתלם? אני יודע את היתרונות של מסלול הגיימר, הביאו לי משתמש זמני לשבוע וזה אכן פתר לי תבעיות שהיו לי, אבל בתמיכה אמרו שזה כולה 10 ש"ח יקר יותר מה5MB הרגיל. לאלה מכם שיש, האם יש דרך להוזיל מחיר? האם זה שווה את המחיר? תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 773 צפיות
-
-
אני משתמש בגרסה 0.6 ואני מוריד דברים עם כביכול הרבה מקורות אבל בסה"כ מס' ה-seeds שיש לי על כל הורדה זה 17. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ופתחתי את הפורט שמשמש ל"האזנה"... סה"כ המהירות שאני מגיע אליה היא 20-30 מקסימום גם לאחר שאני משאיר את ההורדות יומיים רצוף... מישהו יודע אולי למה?
-
- 9 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני מקבל מחשב חדש, המחשב הזה עובר לאמא שלי, ואני מקבל את הפנטום 2 הישן שלה. אני עומד להפוך אותו לשרת שפועל על לינוקס, והוא יהווה גם ראוטר. יש בו רק כרטיס רשת אחד, ואני צריך 4. 1 לכבלים 1 למחשב שלי 1 למחשב של אמא שלי 1 למחשב של אבא שלי השאלה שלי היא: האם יש כרטיס רשת עם 3 יציאות? או שאני אצתרך לקנות 3 כרטיסי רשת. אני לא בטוח שיש מקום בלוח אם לעוד 3 כרטיסים. ל2 זה בטוח, השלישי לא. עריכה: יש לי האב, אי אוכל לקנות עוד כרטיס רשת אחד ולהשתמש בהאב כמפצל לכרטיסי רשת? או שביל להפוך את המחשב הישן לראוטר אני חייב להשתמש בכרטיס רשת לכל מחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לבנות אתר ולשים שם מערכת פורומים. למישהוא יש מושג איפה אני יכול להוריד את הקוד או סקריפט למערכת פורומים מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 719 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם אני קניתי מקלדת מלוג'יטק וקיבלתי אותה עם משדר USB של Bluetooth וקניתי אחריה גם עכבר של לוג'יק גם עובד ב Bluetooth האם אני יכול לחבר מקלט אחד והוא יקלוט את שניהם או שלכל אחת צריך מקלט?
-
- 14 תגובות
- 911 צפיות
-
-
הזמנתי מכשיר כלשהו שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי הבעיה שאין לי ראוטר אלחוטי ואני מחפש פיתרון זול ופשוט איזה בחור אחד בפורום המליץ לי על המכשיר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRUSB10075 שאתה אמור כביכול לחבר אותו למחשב שמחובר לאינטרנט, דרך USB, והוא משדר WiFi לסביבה הקרובה והמכשיר שלי יקלוט את זה לפי מידע שחיפשתי עליו באינטרנט וביקורות, הבנתי שהוא עושה דווקא הפוך - מתחבר לרשת אינטרנט אלחוטית קיימת [כמו כרטיס רשת אלחוטי חיצוני] אני מחפש את הבחור הזה עכשיו בפורום והוא לא עונה לי O_ם אז רציתי לשאול אתכם, כי אני כבר מבולבל ואין לי מושג הוא טוען שזה עובד לו עם ה-PSP אבל כל מה שקראתי עליו באינטרנט סותר את זה אז מ…
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
קניתי משחק לרשת (RAVEN SHIELD) והייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לשחק בו ברשת החיצונית באותו הזמן עם 2 המחשבים שיש בבית (שהם מחוברים ברשת פנימית) כי יש את הבעיה של CD KEY במקרה שאילו 2 מחשבים נפרדים לחלוטין אם זה קצת לא ברור אז בפשטות: אני רוצה לשחק ביחד עם חבר בשני מחשבים שיהיו בבית ברשת פנימית על אותו CD KEY
-
- 3 תגובות
- 657 צפיות
-
-
היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שלי אז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 Ultimate 64Bit במחשב החדש שלי ועד עכשיו השתמשתי במתאם האלחוטי של Zydas שכנראה לא נתמך בווינדוס 7 ולכן אי אפשר להשתמש בו. הבנתי שיצאו מתאמים אלחוטיים חדשים שתומכים בווינדוס 7 אפשר המלצות על כמה טובים עד ה100 ש''ח ? הראוטר שלי הוא Asus AM 604g (אם צריך לבחור מתאם אלחוטי על פיו) . תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשמתחברים לאניטרנט דרך אורנג אז חיביים לקחת את הנטב שלהם ?? יהיה בעיות בלי הנטב הזה ?? כי ראיתי כמה אנשים שאמרו שהיה להם בעיות עד שהרכיבו את הנטב .. יש למישהו מושג? תודהה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
ביקשתי היום מ-014 לעבור לחיבור עם חייגן (כרגע אני מחובר ללא חייגן), אבל הם אמרו שבחיבור עם חייגן יהיו לי ניתוקים עם הנתב של Ambit שהוט מספקים (Ambit U10C019), ושהם ממליצים להחליף אותו לפני זה. ביקשתי מהם לעבור לחיבור עם חייגן, ואם יהיו בעיות - לחזור לחיבור ללא חייגן. אבל הם אמרו שהם במגמה לעבור לחיבור עם חייגן לכל הלקוחות, ולכן מי שיעבור לחיבור עם חייגן - לא יוכל לחזור לחיבור ללא חייגן. את הנתב קיבלתי חינם מהוט (כחלק מטריפל מגה), ואני מעדיף שלא לשלם כסף כדי להחליף אותו, מה גם שהוא עובד מצוין כרגע. (חוץ מהעובדה שאי אפשר להחליף לו את כתובת ה-MAC של ה-WAN, ובגלל זה אין אפשרות להחליף IP בחיבור ללא חייגן). מישהו יודע אם זה באמת נכון שיש ניתוקים עם U10C019 בחיבור עם חייגן? אם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את EDIMAX 6504N היום כי כבר נשבר לי מהסימנס שבזק מספקים .. אבל הWAN לא מתחבר לי (והוא עובד בסימנס זה אותו כבל) רציתי לדעת אם הEDIMAX צריך מודם של בזק להיתחבר הוא שהוא כמו הסימנס משולב חיפשתי תשובות אבל אני לא מבין גדול ולא מצאתי ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
חברה שלום למבינים שבינכם... אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי של 3COM, בעתיד הלא רחוק לשרשר שניים כאלה ויותר... השאלה היא כזאת: הנתבים של DLINK קיימים 5 מצבי עבודה שאחד מהם מיועד לעבוד בשירשור עם נתב אחר (מגשר) בנתבים של 3COM לא מצאתי שבכלל מדובר על אפשרות גישור כזאת.. השאלה היא האם נתב ה3COM מסוגל לזהות 3COM שני ולבצע פעולת גישור בינהם... (הכל אלחוטי ללא חוט אחד אפילו) החברה המבינים, אני מקווה לתשובה טובה בנושא כי זה לא כל כך פשוט... ההיגיון אומר שאם לא כתוב כנראה שזה בלתי אפשרי אבל אולי התיעוד שלהם לוקה בחסר? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 728 צפיות
-
-
המודם הוא של החברה NETGEAR מהסוג WGR614v9 עכשיו , הכל עובד תקין ומעולה אפילו רק שיש לי בעיה אחת , הגדרתי הכל כמו שצריך והכל עובד שהמחשב שלי והנייד מחוברים אבל יש לנו 3 מחשבים בבית , ורק למכשיר אחד הוא נותן להתחבר דרך הרשת האלחוטית , לומרות שאני מוסיף למחשב השני חיבור USB של אנטנה אלחוטית עכשיו גם אם אני מנסה להיכנס דרך הPSP או Iphone או ipod touch הוא לא נותן ליותר ממכשיר אחד להתחבר מה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה???
-
- 7 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהרבה דיונים פה בפורום הנתב המומלץ הוא wrt54gl בחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שיש ללינקסיס עוד כמה נתבים במחיר דומה (wrt54g wrt54gc) ועוד נתב מאותה סידרה אבל בקפיצה משמעותית במחיר wrt54gs. רציתי לדעת במה הgl יותר טוב מה g וה gc ומה היתרון של הgs שעולה בערך 200 שקל יותר
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אם יש לי סטיק במחשב נייד יש אפשרות לחבר מחשב נייד אחר דרך אותו סטיק ולשני המחשבים יהיה אינטרנט באותו הזמן ?
-
- 2 תגובות
- 884 צפיות
-
-
חייבים להאריק את הסיכוך אחרת זה לא שווה כלום? בשקעי רשת יש שני חריצים מיותרים - האם זה נועד שיחברו אליהם את חוט הברזל של כבל הרשת? שאלות בסיסיות, אבל אם לא תשאל איך תדע?
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה למי שיש את 013 בתור ספק , איך השירות שלהם ? איך הפינגים במשחקים ? איך ההורדות ? סה"כ הם סבבה ? דבר שני האם יש אפשרות לבחור מודם בהצטרפות לברק ? (אני מדבר על אינטרנט מהיר בכבלים) ואם כן איזה מודם מומלץ ? איזה הם מביאים ? יש ממש הבדלים בין המודמים השונים של הספקים ? תודה רבה !!!!
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
-