רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
אני משתמש בגרסה 0.6 ואני מוריד דברים עם כביכול הרבה מקורות אבל בסה"כ מס' ה-seeds שיש לי על כל הורדה זה 17. יש לי אינטרנט 1.5 מגה ופתחתי את הפורט שמשמש ל"האזנה"... סה"כ המהירות שאני מגיע אליה היא 20-30 מקסימום גם לאחר שאני משאיר את ההורדות יומיים רצוף... מישהו יודע אולי למה?
-
- 9 תגובות
- 870 צפיות
-
-
שלום. בקרוב אני מקבל מחשב חדש, המחשב הזה עובר לאמא שלי, ואני מקבל את הפנטום 2 הישן שלה. אני עומד להפוך אותו לשרת שפועל על לינוקס, והוא יהווה גם ראוטר. יש בו רק כרטיס רשת אחד, ואני צריך 4. 1 לכבלים 1 למחשב שלי 1 למחשב של אמא שלי 1 למחשב של אבא שלי השאלה שלי היא: האם יש כרטיס רשת עם 3 יציאות? או שאני אצתרך לקנות 3 כרטיסי רשת. אני לא בטוח שיש מקום בלוח אם לעוד 3 כרטיסים. ל2 זה בטוח, השלישי לא. עריכה: יש לי האב, אי אוכל לקנות עוד כרטיס רשת אחד ולהשתמש בהאב כמפצל לכרטיסי רשת? או שביל להפוך את המחשב הישן לראוטר אני חייב להשתמש בכרטיס רשת לכל מחשב?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
נגיד אני רוצה לבנות אתר ולשים שם מערכת פורומים. למישהוא יש מושג איפה אני יכול להוריד את הקוד או סקריפט למערכת פורומים מוכנה?
-
- 2 תגובות
- 668 צפיות
-
-
השאלה שלי היא אם אני קניתי מקלדת מלוג'יטק וקיבלתי אותה עם משדר USB של Bluetooth וקניתי אחריה גם עכבר של לוג'יק גם עובד ב Bluetooth האם אני יכול לחבר מקלט אחד והוא יקלוט את שניהם או שלכל אחת צריך מקלט?
-
- 14 תגובות
- 885 צפיות
-
-
הזמנתי מכשיר כלשהו שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי הבעיה שאין לי ראוטר אלחוטי ואני מחפש פיתרון זול ופשוט איזה בחור אחד בפורום המליץ לי על המכשיר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRUSB10075 שאתה אמור כביכול לחבר אותו למחשב שמחובר לאינטרנט, דרך USB, והוא משדר WiFi לסביבה הקרובה והמכשיר שלי יקלוט את זה לפי מידע שחיפשתי עליו באינטרנט וביקורות, הבנתי שהוא עושה דווקא הפוך - מתחבר לרשת אינטרנט אלחוטית קיימת [כמו כרטיס רשת אלחוטי חיצוני] אני מחפש את הבחור הזה עכשיו בפורום והוא לא עונה לי O_ם אז רציתי לשאול אתכם, כי אני כבר מבולבל ואין לי מושג הוא טוען שזה עובד לו עם ה-PSP אבל כל מה שקראתי עליו באינטרנט סותר את זה אז מ…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
קניתי משחק לרשת (RAVEN SHIELD) והייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לשחק בו ברשת החיצונית באותו הזמן עם 2 המחשבים שיש בבית (שהם מחוברים ברשת פנימית) כי יש את הבעיה של CD KEY במקרה שאילו 2 מחשבים נפרדים לחלוטין אם זה קצת לא ברור אז בפשטות: אני רוצה לשחק ביחד עם חבר בשני מחשבים שיהיו בבית ברשת פנימית על אותו CD KEY
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
היי למישהו יש את השם משתמש והסיסמא של האינטרנט שלי ובמקרא הוא חבר שלי אז השאלה שלי היא שכשהו מתחבר זה יכול לעשות משהו לאינטרנט שלי ? יש לו תשתית של 1.5mb והמהירות שלי היא 5מגה אני יכול להדפק מיזה שהוא גולש ? או שבזק יכולים לעשות לי משהו בגלל זה ?
-
- 7 תגובות
- 675 צפיות
-
-
התקנתי Windows 7 Ultimate 64Bit במחשב החדש שלי ועד עכשיו השתמשתי במתאם האלחוטי של Zydas שכנראה לא נתמך בווינדוס 7 ולכן אי אפשר להשתמש בו. הבנתי שיצאו מתאמים אלחוטיים חדשים שתומכים בווינדוס 7 אפשר המלצות על כמה טובים עד ה100 ש''ח ? הראוטר שלי הוא Asus AM 604g (אם צריך לבחור מתאם אלחוטי על פיו) . תודה מראש.
-
- 12 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
כשמתחברים לאניטרנט דרך אורנג אז חיביים לקחת את הנטב שלהם ?? יהיה בעיות בלי הנטב הזה ?? כי ראיתי כמה אנשים שאמרו שהיה להם בעיות עד שהרכיבו את הנטב .. יש למישהו מושג? תודהה
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
ביקשתי היום מ-014 לעבור לחיבור עם חייגן (כרגע אני מחובר ללא חייגן), אבל הם אמרו שבחיבור עם חייגן יהיו לי ניתוקים עם הנתב של Ambit שהוט מספקים (Ambit U10C019), ושהם ממליצים להחליף אותו לפני זה. ביקשתי מהם לעבור לחיבור עם חייגן, ואם יהיו בעיות - לחזור לחיבור ללא חייגן. אבל הם אמרו שהם במגמה לעבור לחיבור עם חייגן לכל הלקוחות, ולכן מי שיעבור לחיבור עם חייגן - לא יוכל לחזור לחיבור ללא חייגן. את הנתב קיבלתי חינם מהוט (כחלק מטריפל מגה), ואני מעדיף שלא לשלם כסף כדי להחליף אותו, מה גם שהוא עובד מצוין כרגע. (חוץ מהעובדה שאי אפשר להחליף לו את כתובת ה-MAC של ה-WAN, ובגלל זה אין אפשרות להחליף IP בחיבור ללא חייגן). מישהו יודע אם זה באמת נכון שיש ניתוקים עם U10C019 בחיבור עם חייגן? אם כ…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי את EDIMAX 6504N היום כי כבר נשבר לי מהסימנס שבזק מספקים .. אבל הWAN לא מתחבר לי (והוא עובד בסימנס זה אותו כבל) רציתי לדעת אם הEDIMAX צריך מודם של בזק להיתחבר הוא שהוא כמו הסימנס משולב חיפשתי תשובות אבל אני לא מבין גדול ולא מצאתי ... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
חברה שלום למבינים שבינכם... אני מעוניין לקנות נתב אלחוטי של 3COM, בעתיד הלא רחוק לשרשר שניים כאלה ויותר... השאלה היא כזאת: הנתבים של DLINK קיימים 5 מצבי עבודה שאחד מהם מיועד לעבוד בשירשור עם נתב אחר (מגשר) בנתבים של 3COM לא מצאתי שבכלל מדובר על אפשרות גישור כזאת.. השאלה היא האם נתב ה3COM מסוגל לזהות 3COM שני ולבצע פעולת גישור בינהם... (הכל אלחוטי ללא חוט אחד אפילו) החברה המבינים, אני מקווה לתשובה טובה בנושא כי זה לא כל כך פשוט... ההיגיון אומר שאם לא כתוב כנראה שזה בלתי אפשרי אבל אולי התיעוד שלהם לוקה בחסר? בתודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 707 צפיות
-
-
המודם הוא של החברה NETGEAR מהסוג WGR614v9 עכשיו , הכל עובד תקין ומעולה אפילו רק שיש לי בעיה אחת , הגדרתי הכל כמו שצריך והכל עובד שהמחשב שלי והנייד מחוברים אבל יש לנו 3 מחשבים בבית , ורק למכשיר אחד הוא נותן להתחבר דרך הרשת האלחוטית , לומרות שאני מוסיף למחשב השני חיבור USB של אנטנה אלחוטית עכשיו גם אם אני מנסה להיכנס דרך הPSP או Iphone או ipod touch הוא לא נותן ליותר ממכשיר אחד להתחבר מה הבעיה? ואיך אפשר לסדר את זה???
-
- 7 תגובות
- 860 צפיות
-
-
אממ היום התקינו לי טכנאים של 013 רשת אלחוטית עם נתב של Edimax + כרטיס רשת אלחוטי .. קיצר הטכנאי שהיה פה נכנס לכתובת 192.168.2.1 כדי לשנות כל מיני הגדרות .. אממ אחרי שהוא שינה הכל הוא החליף את הסיסמא של הגישה .. עכשיו כדי לפתוח פורטים אני צריך להכנס לשם, הבעיה שאת הסיסמא אנלא ממש יודע .. כאילו רק את ה6 ספרות הראשונות אני יודע שזה המס' לקוח שלי .. הסיסמא עצמה היא 8 ספרות - אין לי מושג מה ה2 האחרונות .. התקשרתי לתמיכה טכנית של 013 כדי שיתנו לי את הסיסמא - והם טוענים שהם נותנים את הסיסמא רק במקרה שחותמים על טופס מיוחד שמסיר את האחריות, מעצבן !@# כל פעם להתקשר אליהם בשביל לפתוח פורט מסכן ?! אין שום דרך לאפס את הסיסמא שתחזור להיות 1234 כמו בהתחלה ? תודה רבה מראש ..
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
בהרבה דיונים פה בפורום הנתב המומלץ הוא wrt54gl בחיפוש מהיר בזאפ ראיתי שיש ללינקסיס עוד כמה נתבים במחיר דומה (wrt54g wrt54gc) ועוד נתב מאותה סידרה אבל בקפיצה משמעותית במחיר wrt54gs. רציתי לדעת במה הgl יותר טוב מה g וה gc ומה היתרון של הgs שעולה בערך 200 שקל יותר
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם יש לי סטיק במחשב נייד יש אפשרות לחבר מחשב נייד אחר דרך אותו סטיק ולשני המחשבים יהיה אינטרנט באותו הזמן ?
-
- 2 תגובות
- 862 צפיות
-
-
חייבים להאריק את הסיכוך אחרת זה לא שווה כלום? בשקעי רשת יש שני חריצים מיותרים - האם זה נועד שיחברו אליהם את חוט הברזל של כבל הרשת? שאלות בסיסיות, אבל אם לא תשאל איך תדע?
-
- 1 תגובה
- 586 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה למי שיש את 013 בתור ספק , איך השירות שלהם ? איך הפינגים במשחקים ? איך ההורדות ? סה"כ הם סבבה ? דבר שני האם יש אפשרות לבחור מודם בהצטרפות לברק ? (אני מדבר על אינטרנט מהיר בכבלים) ואם כן איזה מודם מומלץ ? איזה הם מביאים ? יש ממש הבדלים בין המודמים השונים של הספקים ? תודה רבה !!!!
-
- 2 תגובות
- 587 צפיות
-
-
אוקיי אז ככהף עד היום איזה 5 שנים 012 היו הספק של האיטרנט שלי. הכל היה טוב עד לפני חודשיים שהשירות שלהם היה פשוט גרוע ומבייש, מה עוד שחודש הייתי בגללם בלי אינטרנט. בקיצור יש לי שאלה כזאת: לאיזה ספק כדאי לעבור ולמה? תודה..
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום חבר'ה, בזמן הקרוב אנחנו נעבור דירה. וההורים החליטו שנמאס מHOT ועוברים ל YES, אני כרגע נמצא על 013netvision לפי מה שהבנתי אם נעבור לYES נצטרך לעבור לתשתית בזק(לא מפריע), אך למרות הכול האם אפשרי להישאר עם הספקית netvision ? אני מאוד מרוצה ממנה ושומע קצת מגרעות על בזק-בינלאומי.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
שלום דבר ראשון רציתי לשאול האם קווי זהב טובים. דבר שני רציתי לדעת מה ההבדל בין ADSL לכבלים ומה בעצם יותר טוב? כי נציגת הלקוחות אמרה לי שכבלים יותר טוב.
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
איזה מהספקים בארץ תומכים באפשרות Peercache ??
-
- 0 תגובות
- 571 צפיות
-
-
הם שומרות את כל הכתובות שאני נכנסתי?? ואם כן השאלה שלי היא למה???
-
- 3 תגובות
- 614 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי כזאת: איך הספקית טריפל סי בקשר לפינגים ? ואשמח אם תוכלו להמליץ לי על ספקית אינטרנט עם פינגים נמוכים למשחקי רשת. דרך אגב אני לא מוריד כבד תודה
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני עובר ספקית אינטרנט כנראה היום או מחר.... רציתי לדעת לאיזה ספקית אינטרנט כדאי לעבור...? ואם למישהו יש את ה 5MB איך הוא? ומה המחיר שלו? כרגע אני גולש עם אינטרנט זהב (1.5MB) אני עובר בגלל האיטיות של האינטרנט ובעיות שיש לי איתו (הורדות מBITCOMET וכו'..) בעיקרון אני מחפש חברה טובה למשחקי רשת והורדות.. תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 613 צפיות
-