רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום. אני וגיסי הקמנו רשת באמצעות ראוטר חוטי :Edimax BR-6104K Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm חיברנו את האינטרנט שלו (כבלים - נטוויז'ן) לראוטר, שני מחשבים שלו ומחשב אחד שלי . מטרת הרשת הינה שיתוף קבצים ומשחקי רשת בלבד! לי יש כבר חיבור אינטרנט משלי ואני מעוניין להשתמש רק בו אבל אני לא יכול כי אני מחובר כבר לאינטרנט שלו... אני רוצה לשתף איתו הכל חוץ מהאינטרנט אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות בראוטר או ב LAC Local Area Connection.. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלי (כבלים - ברק) החייגן לא מצליח להתחבר כי אני כבר מחובר משלו. עשיתי Disable ל- LAC והתחברתי משלי ללא הפרעה .... מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי גי…
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
גם באתר של ספק התשתית וגם בזה של ספק האינטרנט מציעים שירותי רשת ביתית. מה ההבדל בין הקמת רשת אלחוטית בעצמי לבין השירותים הללו? רוחב הפס לכל מחשב שונה? דברים אחרים? יש צורך להירשם לשירות אצל שניהם?
-
- 4 תגובות
- 684 צפיות
-
-
יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?
-
- 2 תגובות
- 684 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר את PS3 בסלון לרשת N, כידוע הכרטיס רשת של הPS3 הוא בתקן G, נתקלתי במוצר הזה - http://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Wireless-N-Gaming-Adapter/dp/B0010TEOLQ למישהו יש מושג אם ואיפה יש להשיג משהו כזה בארץ, חוץ מזה אולי מכירים פתרון יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 684 צפיות
-
-
אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?
-
- 3 תגובות
- 684 צפיות
-
-
שלום רב עד היום היה לי ראוטר של אצטק - ds600er משהו כזה ובאמת שהוא ראוטר מצוין, בזמן הגלישה המהירות מקסימלית, וגם בהורדות באינטרנט[כולל P2P] אבל לעיתים הוא היה מתנתק לי סתם בלי סיבה-משהו כמו פעמיים בשבוע התקשרתי להתלונן במוקד ואמרו לי שלמרות שהמודם הזה שלי[הוא בבעלותי] אני יכול לבוא לבזק סטור מתי שאני רוצה ולקבל אחד חדש סביר להניח שאני אקבל חוטי[וגם בגלל שהחדר שלי פיזית נמצא מחוץ לבית, אין לי ממש אפשרות להשתמש באלחוטי, אלא אם כן יש משהו שאני לא יודע וראוטר אלחוטי יכול לשדר דרך ממ"ד ובמרחק של בערך 4.5 מטר מהמחשב השני ברשת] ככה שהאפשרויות שלי הם הראוטרים החוטיים שבזק מציעה המוקדן אמר משהו על סימנס ועוד חברה שאני לא זוכר.. מהניסיון שלכם, מה כדאי לי לבקש מהם? מה הכי מומלץ, מה…
-
- 1 תגובה
- 684 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי 2 מחשבים אחד חדש שהכל אצלו עובד טוב כולל האינטרנט שמוריד על כל רוחב הפס והכל סבבה.. ועוד מחשב אחד ישן שחיברתי אותו לכרטיס רשת דרך האב (זתומרת 2 המחשבים מחוברים דרך ההאב) עכשיו היה לי כרטיס רשת קודם שהכל עבד שמה סבבה והוריד טוב המחשב השני...אבל אז הכרטיס החליט לא לעבוד (זה היה כרטיס כזה ישן מוזר) טוב אז לקחתי כרטיס אחר ופתאום האינטרנט שמה לא זז מוריד לי על 20-30 ק"ב לשניה אפילו כשבמחשב השני אין פעילות על האינטרנט... יש מצב זה בגלל הכרטיס? איך אני יכול לדעת אם זה בגלל הכרטיס? ואיך אני מתקן את זה? תודה!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש לי בלוטוס במחשב ובפלאפון (MOTOROLA E815) כאשר אני מנסה לשלוח קובץ מהפלאפון למחשב הכל עובד מצוין אך כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב לפלאפון זה לא עובד ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהחזיר את הDRIVERים ולשנות את השם של הפלאפון אבל כלום לא עובד (הוספתי קובץ עם השגיאה) נ.ב. BLUETOOTH יכול ליצור רשת בין מחשבים (זאת אומרת לשמש כראוטר אל חוטי) ? אם כן עד איזו מהירות? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת קוית עם נתב של אדימקס ומודם של מוטורולה. מאז שפירמטתי את אחד המחשבים יש לי בעיות בשיתוף הקבצים ברשת. אבל האינטרנט עובד מעולה. יש רעיונות איפה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מאחר ואינני מכיר כ"כ כך את עולם הרשתות האלחוטיות ונתקלתי בבעיה לוגיסטית, אשמח אם מישהו שמבין יוכל לעזור לי ולידע אותי אם יש איזושהי חומרה (ומהי) שיכולה לפתור לי את הבעיה. לגבי הבעיה עצמה, אני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (Edimax mimo pci) לאינטרנט האלחוטי במרכז העיר ירושלים, לשם כך עלי להרים את המחשב לאדן החלון.. לא הפיתרון האידאלי, ברצוני לקנות חומרה שאוכל לשים על אדן החלון במקום המחשב כך שתהווה ממסר בין האינטרנט האלחוטי של מרכז העיר (בחינם..) לבין המחשב בחדר. שאלתי היא: א. מה החומרה הכי פשוטה שיכולה לעשות זאת (חומרה יעודית לעניין ספציפי זה). ב. האם יש נתב שיכול לעשות זאת בנוסף להיותו נתב (לפי מיטב ידיעתי הדלה נתבים מספקים אינטרנט מחיבור קוי ולא אלחוטי) כך שאכול לשד…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתרים בפיירפוקס וזה מראה לי : http://eliad.org/viewer.php?id=1256835962.jpg מה יכולה להיות הבעיה? באינטרנט אקספלורר האינטרנט עובד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לתומכים יש לנו בעבודה שרת עם ווינדוס 2000, שמתחבר לרשת עם נתב edimax 6204. לאחרונה החלה תופעה שמאופיינת באיבוד החיבור לאינטרנט + גישה למחשבי הרשת. מה שמוזר הוא, ששאר המחשבים עדיין מחוברים לאינטרנט ויותר מכך- יש להם גישה לתיקיות שבשרת, אבל לא להיפך. הבעיה מתרחשת באקראי, כאשר יכול להיות גם יום שלם ללא בעיה. הפיתרון היחיד כרגע- רק ריסטרט (מה שמפריע לשאר העובדים). למישהו יש קצה חוט?
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
טוב כמה שאלות: 1. יש לי מודם eci312 מחובר להאב לשני מחשבים - כדי לפתוח בו פורטים מה עושים, האם בכלל להשאיר את הפיירוול שיש במודם הזה או שזה לא ממש שווה כלום, אם לא אז איזה מומלץ אם בכלל. 2. מה להגדיר בחיבור רשת אצלי במחשב (האם לתת איפי קבוע, האם לתת את ה dns של נטוויזן).
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
אהלן, הראוטר שלי, DLINK DI 614+ לא עובד יותר. כנראה היום אני הולך לקנות ראוטר חדש בתקציב של עד 300 ש"ח (עדיף בפחות..) אשמח להמלצות כי אין לי מושג בעניין... (אין צורך שיבוא איתו כ.רשת אלחוטי)
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר החלפת הראוטר , ה-WIFI דרך האייפון שלי לא עובד\עובד לאט מאוד. יש לציין שבשאר האייפונים והמחשבים בבית ה-WIFI עובד כראוי. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שצריך להחליף ערוץ לראוטר או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
תכתבו בבקשה מה נדרש (רכיבים,כבלים וכ'...) ואם אפשר שזה יהיה כמה שיותר יעיל וששום מחשב לא יהיה מוגבל בגלל השני. תודה רבה מראש לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום קמתי בבוקר ולא היה לי אינטרנט וזה נמשך אפילו עד עכשיו,שנכנסתי לפתור בעיות זה אמר לי שהרשת dns לא מגיב עכשיו רציתי לדעת אם קיימת דרך לסדר את זה או שזה יסתדר מעצמו וזה רק תקלה,מקווה שתוכלו לעזור לי בתודה מראש רזיאל
-
- 1 תגובה
- 683 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת הסבר איך אני פותח פורטים בראוטר AHT E300 של סמסונג ? יענו מה אני צריך למלא בשדות שם למה לא כל כך הבנתי
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אנשים הייתה לי בעיה בראוטר שאני מסדר אותה לאט לאט בהתחלה לא הייתי יכול לגלוש במהירות ולהוריד במהירות היום אני יכול עכשיו הבעיה הבאה שלי שאני משחק אם חבר משחק רשת (CM 03\04) ואנחנו רוצים לשחק ואנחנו לא יכולים בגלל שאני צריך לפתוח פורט בראוטר ומומחה הרשתות אמר לי שאני צריך לדעת את השם של הפורט של המשחק והוא כבר יפתח לי אותו בשניה! איך אני מוצא את השם של הפורט? תודה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
יש אתרים שהוידאו בהם שעה BUFFER, ומגה אפלואד מוריד לי על 50KB למרות שבבית של חברה זה מוריד על 175KB כל הזמן (לשתינו 2.5) רק פיילפלייר מוריד לי על 320KB. זה אומר שהתשתית(הוט) היא לא מה שתוקע תעסק, כי אז זה היה תקף לכל ההורדות, אלא נראה לי שנטוויז'ן חוסמים אותי איכשהוא, מה נראה לכם? יכול להיות שזאת בעיה של הראוטר(אבל עדיין לא הגיוני כי זה מגיע ל320 במקרים מסויימים...)
-
- 0 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אז ככה - כרגע יש לי אינטרנט כבלים במחשב, ובמחשב אחר אינטרנט adsl... אני רוצה לאחד אותם (לadsl אחד)... שלי נמצא בחדר רגיל, והמחשב השני בממ"ד.. אז אני מחפש נתב אלחוטי זול שעושה את העבודה.. תקציב 200 - 300, אם זה אפשרי.. אני צריך נתב עם קליטה טובה, שלא מתקשה עם ממ"דים.. מרחק החדרים לא כזה גדול... 10 -12 מטר בממוצע.. לאורך אותו קו של הבית, רק שישנם שני חדרים בין לבין, וכמו שציינתי, אחד המחשבים בממ"ד (זה שמקבל, לא זה שמספק את האינטרנט) הנה ציור זריז של המבנה של החדרים עם שני במחשבים: -------- חדר עם המחשב שמספק את האינטרנט ADSL ---- חדר ---- חדר ---- מחשב שמשתתף את האינטרנט - ממ"ד -------- נ.ב. שאלה נוספת - כשאני משתף אינטרנט עם מחשב נוסף, האם הbandwith מ…
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם אנחנו עומדים לשדרג את חבילת האינטרנט שלנו. האינטרנט יחולק בין 4 מחשבים, 2 לעבודה ו2 למשחקים. לכן אנחנו צריכים לפחות 2.5MB, אך לפי מה שהבנתי, ה2.5 מגיע רק עם 256KB UP שזה ממש נמוך למשחקים... שמעתי שבנטויזיון מוכרים אינטרנט 2.5 עם UP של 512, האם זה נכון? כמה עולה החבילה? מה דעתכם על נטויזין למשחקים, הורדות וכדומה... לאחי יש קצת טראומה מהם והוא טוען שכדאי לנו לעבור ל2.5MB עם 256UP של בזק בחבילת ה"גיימרים" כמה חבילת הגיימרים עוזרת, אני חושש שהUP יגביל אותי מאד. מה אתם ממליצים? מה דעתכם על נטויז'ן? האם אתם יודעים על איזושהיא חבילה עם 2.5MB ו512UP? כמה עוזרת חבילת ה"גיימרים"? האם נטויז'ן מגבילה תוכנות וישומים? בתודה רבה, אור כה
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשבים בביתי לאינטרנט דרך מודם שהוא גם נתב של אדימקס. אחד המחשבים שימש עד כה גם לתוכנת האימיול, פתחתי את הפורטים בנתב לפי הוראות האימיול, האם צריך גם לפתוח את אותם פורטים גם בפיירוול (במקרה שלי זה המובנה של ווינדוס)?
-
- 3 תגובות
- 683 צפיות
-
-
טוב אז ככה יש לי רשת 4 מחשבים. 3 WinXP pro 1 win98 3 מחשבים שולחניים 1 נייד תמונה מצורפת. המחשב שלי מחובר דרך USB אז האינטרנט פועל. במחשב הנייד האינטרנט פועל דרך הרשת * המודם של הכבלים מחובר להאב הראשון המחשב שליד המחשב נייד לא מצליח לתקשר עם המודם כנראה כי שאני מנסה להתקין את האינטרנט עם הדיסק של המודם הוא לא מוצא את המודם. המחשב עם הוינדוס 98 גם לא עובד שם האינטרנט. יש לציין שבכל המחשבים עובד השותיף קבצים חוץ מהמחשב הנייד כי בו השיתוף קבצים לא חשוב והוא מתחבר לכמה רשתות במקום עבודה. תודה על העזרה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 683 צפיות
-
-
אהלן,טוב אז ככה. אני רוצה לשתף 2 מחשבים,אחד קומה 2 אחד קומת קרקע. רציתי לדעת איך אפשר לשתף אלחוטית כי כבל צריך ממש ממש ארוך. כל מה שאני צריך זה שיתוף מדפסות ושיתוף קבצים וזהו. במחשב אחד מותקן וינדווס ויסטה ובשני אקספי,יש לי גם רשיון ל windows 2003 SBS אם זה יכול לעזור...
-
- 4 תגובות
- 683 צפיות
-