עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ranran,

שלום קניתי אתה הנתב 6204WG ואני חייב להגיד שהוא ממש גרוע.. כל איזה שעה מתנתק לא יודע בכלל מה גורם לזה אני מנסה להכנס ללוח בקרה שלו בכלל לא עובד..(ועוד המחשב שלי מחובר עם חוט לא אלחוטי) בקיצור אני מתכוון להחזיר אותו לבאג לקבל זיכוי ולקחת אחר ומכיוון שקניתי בבאג זה המבחר שאני יוכל לקנות (אני כמובן יוסיף תכסף בשביל זה) יש לי או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4160&perur=2&t=10&c=281 או זה http://bug.co.il/prodtxt.asp?id=4990&perur=2&t=10&c=281 עכשיו יש לי שאלה יש טעם לקנות נתב עם MIMO אם השימוש היחידי זה להעביר רק אינטרנט? כי הבנתי שהנתבים G ה"רגילים" מספיקים מאוד לאיטרנט של הארץ שלנו תודה לעוזרים

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  2. אני לא בדיוק מבין איך לעשות את זה, אבל אני חושב שאפשר. אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור :]

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. תכתבו בבקשה מה נדרש (רכיבים,כבלים וכ'...) ואם אפשר שזה יהיה כמה שיותר יעיל וששום מחשב לא יהיה מוגבל בגלל השני. תודה רבה מראש לכל העונים!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. יש בעיות שהנתב משתתק . לא ניתן להיכנס אליו ולא ניתן לעשות כלום אני מחובר ל ADSL

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  5. Started by MoMo-P,

שלום חברים.. לאחרונה נתקלתי בקשיים ברשת הביתית והחלטתי לקנות ראוטר. יש לי בבית שני מחשבים נייחים המחוברים עם כבל רשת. בכל זאת אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לאופציה עתידית. אני שוקל לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 מטרת הרשת: שיתוף אינטרנט מלא, אני לא רוצה שהראוטר יגביל לי את מהירות ההורדה\העלאה (טורנט, אי-מיול). שיתוף קבצים הכולל גם כמובן שיתוף מדפסות! האם הראוטר הנ"ל יספק אותי לצרכים?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  6. Started by ice35,

היום בא טכנאי של הוט והתקין לי טלוויזיה,טלפון ואינטרנט.... התקשרתי לספק (בזק בינלאומי) כדי שיעזרו לי להגדיר חייגן חדש,הם עזרו לי ובאמת עובד האינטרנט אבל רק במחשב אחד...כשניסיתי פשוט לחבר לראוטר האינטרנט לא עבד באף אחד מהמחשבים. זה הראוטר שלי ‏Edimax BR-6104K והמודם של מוטורולה שחור היום הביאו אז כנראה משהו חדש. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  7. Started by kurt80,

היי, בקרוב אני מתכוון להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. בתחילת השבוע לוקח את המחשב שלי לתיקון (החלפה של ספק,התקנה של כרטיס רשת). לבקש שיוציאו את המודם 56K הישן מהמחשב או שיש איזו סיבה להשאיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by avi01,

שאלה בקשר ל WIreless Lan אחי נמצא בארה"ב הוא קנה מחשב נייד של דל עם WIreless Lan מובנה במחשב והוא מתחבר לאינטרנט חופשי מכל מקום שהוא נמצא בלי ספק ובלי קו טלפון אך זה קורא והאם זה אפשרי גם בארץ והאם צריך לזה תוכנה מיוחדת

9. נניח שיש לי שרת IIS של XP, אני רוצה להרים פורום לסטודנטים, בצורה הכי קלה ופשוטה, איזה כלים נוספים אני צריך בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. שלום אני מחובר לHOT ול 012 יש לי מודם רגיל של הכבלים והיום רכשתי ראוטר כזה http://global.level1.com/products2.php?Id=862&PC1thId=9 חיברתי אותו כמו שצריך בהוראות ועכשיו שני המחשבים אמורים לעבוד באינטרט במחשב שמחובר באופן ישיר (זה שאני מפעיל תחייגן דרכו) האינטרנט עובד כרגיל והכל טוב במחשב השני שמחובר לראוטר המחשב מציג לי ב networkconnections שיש רשת ולמעלה יש תמונה של internet connection אך לא הדפדפן ולא תוכנה אחרת מצליחה לגלוש באינטרנט הרשת בין שני המחשבים עובדת באופן תקין ואני יכול להעביר קבצים ביניהם חופשי אך עדיין המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  11. Started by pyosef,

ברצוני לבנות אתר, האם יהיה יותר כדאי לבנות דרך אתר מסויים או לבנות לבד (שזה קצת יותר מורכב)? והיכן אפשר למצוא הסבר, מדריך או אתרים שתומכים בנושא? תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by amitha,

אני לא מצליח להיכנס לדף של ה GAMIL בכל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה: Oops, we can't open the web page you requested ... - Error Unknown - Unknown error with URL ניסיתי להיכנס לאחר הורדה של ה פיירוול וזה לא עזר מישהו נתקל בתופעה כזו ( אין לי בעיה עם דפים אחרים )

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by avokadoman,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…

14. שלום לכולם , שידרגתי השבוע את האינטרנט אקפלורר הקיים לגירסה החדשה 8 . סידרתי תיקיות במועדפים ואח"כ עשיתי יצוא מועדפים מהדפדפן לקובץ BOOKMARK . בגלל בעיית וירוסים , "שפכתי" גוסט קודם על המחשב שכולל בתוכו את גירסה 7 וכשאני מבצע ייבוא של ה-BOOKMARK (אותו אחד ששמרתי בגירסה החדשה) , אני מקבל הודע שגיאה בתהליך הייבוא , שהקובץ אינו מתאים ..NOT VALID FILE ..מה שחייב אותי לשדרג שוב לגירסה 8 כדי לייבא תקין את המועדפים. נראה שישנה בעיית תאימות..יש לזה פתרון ? תודה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by cold fire,

מה יותר מהיר, להעביר קובץ של DVD דרך כרטיס רשת 10/100 דרך כבל מוצלב (ללא נתב) או פשוט לצרוב אותו על דיסק DVD ולהעביר את הדיסק למחשב השני.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  16. Started by pchoresh,

קצת מביך, אבל בכל זאת.. אני מנסה להגדיר רשת ביתית בין שני מחשבים, ומה שהכי חשוב לי זה שאוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית הצלחתי ליצור את הרשת (באמצעות SWITCH) אבל אני לא מצליח להגיע למצב בו שני המחשבים מחוברים יחד לאינטרנט הגדרתי את אחד המחשבים כמחשב ראשי שמתחבר ישירות לאינטרנט ושאר המחשבים ברשת מתחברים לאינטרנט דרכו ובמחשב השני הגדרתי שהוא מתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר למרות זאת, אני לא מצליח. תמיד אחד מהמחשבים מחובר והשני לא מצליח להתחבר. זקוק לעזרה.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  17. יש לי ADSL ויש לי B FOCUS 312 שמתפקד בתור ראוטר מחובר לסויץ' ולמחשב שלי והכל היה טוב כבר כמעט שנה ולא שיניתים כלום בהגדרות. בזמן האחרון אחרי חצי שעה הפדפן כבר לא נכנס לאתרים (ניסיתי יותר מדפדפן אחד) יש לי ZONE ALARM, חשוב לציין שתוכנות כמו אייסיקיו ותוכנות שיתוף קבצים עדיין עובדות כשהדפדפן כבר לא נכנס לאתרים. אני צריך לעשות ריסט למודם בשביל שהכל יעבוד שוב וזה מעצבן לעשות את זה כל חצי שעה, מה עושים?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. Started by ranyadovner9,

יש לי ראוטר EDIMAX6024WG ורציתי לדעת איזה פורטים לשים באימיול או בביטורנט(עדיף ביטורנט)

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  19. Started by The Ball,

מחר אני עובר לתשתית HOT. רציתי להתייעץ בנוגע למודם חדש כי אני ממש לא מבין בזה. ב ADSL היה לי את ה aztech שהמלצתם לי עליו ואני הייתי מאוד מרוצה. על איזה מודם אתם ממליצים ב HOT? http://www.hot.net.il/HOT.aspx?FolderID=3162〈=he

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by Falcon4g3,

אוקיי אחי הסביר לי, תודה.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  21. היי! אני רוצה בבקשה שם של חברת אחסון איכותית ומקצועית, שנותנת שירות טוב ונענית לפניות, השרתים שלה חזקים וטובים ויש לה מחירון סביר לא יקר מידי, ושהאחסון יבוא ביחד עם דומיין. אשמח לקבל הצעות! תודה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. עזרה בבקשה.. מה עושים? קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין. תודה לכל העונים! עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  23. היי חברה. אז ככה, יש לי שתי בעיות שאשמח שתעזרו לי לפתור אותן. א. לאחר שעשיתי ריסטרט לראוטר שלי (edimax br-6204wg) הווינדוס הביא לי הודעה בצד ובא רשום שלחיבור האינטרנט שלי יש הגבלות והוא לא מנצל את מלוא כוחו (או משהו כזה) לחצתי על הבועה הנ"ל וזה נכנס לי לחלון local area connection status, שם ראיתי שבמהירות האינרנט רשום 100.0Mbps ורוחב הפס שלי הוא 1.5K, יש לכם מושג מה מגביל לי את המהירות? ב. הבנתי שלאחר קניית הראוטר (להזכירכם, edimax br-6204wg) כדאי לעדכן את ה-firmware שלו, ובכן לא עשיתי את זה (אופס) רציתי בבקשה שתסבירו לי איך לעשות את זה. דרך אגב, משום מה אני כמעט בטוח שיש קשר בין שתי הבעיות. תודה מראש!

24. Started by 8-Ball,

שלום, יש לי SP2 ופיירוול של ZONE ALARM בנוסף הפעלתי את הPATCH שמשנה את מס' ההתחברויות מ10 ל50 האימיול שלי עובד מעולה, אבל ממש מעולה לעומת זאת הקאזה שלי יש איתו בעיה, למצוא קבצים אני מוצא מהר מאוד אבל להוריד אני לא מצליח מיותר מ2 יוזרים למרות שכשאני מחפש אז זה מוצא את השיר המסויים להרבה אנשים וניסיתי את זה על הרבה קבצים אני לא סתם מפרסם פה ת'ראד לפעמים הוא מגיע לי למהירויות גבוהות (40 אפילו) אבל עדיין הוא מוריד רק מ2 משתמשים (מקסימום 3) ואני השתמשתי בגרסה הזאת של הקאזה והורדתי מ8-12 יוזרים אפילו.. אם זה משנה יש לי ADSL 1.5 מה שאני מבקש זה דרכים לפתור את זה..אפשר אולי לפתוח פורטים לקאזה או משהו? אם כן אז איזה פורטים ואיך עושים את זה? אני לא הכי בקיא בנושא תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  25. Started by DT Tunong,

שלום, יש לי שרת Win 2003 server שמתפקד כ- DC, DNS, AD ו- File server. כיום קיימת לי בעיה עם ה-DNS ואני רוצה להקים שרת אחר במקומו ולהתקין עליו הכל מחדש. שאלתי היא האם ניתן להגדיר AD ו-DNS על שרת שלא מחובר לרשת? איך ניתן לבצע את ההורדה של השרת הפעיל והעלאה של השרת ה-"משוכפל"? האם אני חייב לחבר את השרת החדש לרשת בכדי להגדירו כ- AD ו- DNS? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים