רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם קניתי כרטיס רשת חדש עם חיבור PCI חיברתי את הכרטיס למחשב דרך חיבור הPCI הדלקתי את המחשב אך הוא לא מזהה את הכרטיס לא עלתה לי שום הודעה שהוא זיהה חומרה חדשה הכרטיס עלה לי 120 שקלים והוא של 3COM מה יכולה להיות הבעיה חוץ מיזה שאולי הוא פגום אין לי דרך ליבדוק אין לי עוד מחשבים לנסות אותו ליראות אם הוא טוב מה האפשרויות שלי? לפני שאני הולך ומחליף אותו? אם אפשר אז לעזור לי מהר כי אם הוא פגום אז עוד היום אני רוצה להחליף אותו,תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המדריך המפורסם פה בראש הפורום הוא מדריך טוב, אך הוא מטפל רק במצב בו על 2 המחשבים - גם על השרת וגם על הלקוח מותקן WinXP. אצלי 2 המחשבים הם WinXP ו- Win98 SE, כאשר ה-XP הוא השרת. מה אני אמור לעשות בכדי להתאים את המדריך הזה אלי, או בקיצור, מה אני צריך לעשות בכדי שבסופו של דבר יהיה לי אינטרנט על 2 המחשבים..? 10x
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני משתמש בתוכנה לתפעול מרחוק, העובדת בשיטת Viewer ו-Server. אני התקנתי את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server על מחשב ב'. עכשיו מה הבעיה בעצם? הבעיה היא ששתי המחשבים מחוברים ל-Router, אז בעצם יש לי את הכתובת ה-IP של ה-Router ואת כתובת ה-IP 'המזוייפות' שנוצרו על ידי ה-Router, שהם בעצם רק קיימות ברשת עצמה. הפעלתי את ה-Viewer ואת ה-Server, כלומר את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server במחשב ב' אשר בעצם נמצאים ברשת שלשניהם יש כתובת IP 'מזוייפת' אשר תקפה רק ברשת בגלל שהיא נוצרה על ידי ה-Router. בקיצור, הכל עבד. שלטתי במחשב ב' וממש תפעלתי איתו מהמחשב א'. עכשיו הכל טוב ויפה, אבל אני לא הייתי מעוניין לעשות את זה בבית, אלא לעשות את זה ממקום העבודה שלי בחברה בה …
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
המליצו לי פה להתקין לראוטר שלי linksys wrt54gl v1.1 את קשוחת Tomato Firmware v1.21.1515. התקנתי אותה אך לא נצפה שיפור אלה איטיות בתוכנת טורנט. פעם הטורנט היה מגיעה לי למהירויות גבוהות 180kbs+ בזמן קצר יחסית, אבל היום הוא בקושי מטפס ומגיעה ל 100. אני רוצה לציין שהדפדפן אינטרנט פועל מעולה אם התוכנות שיתוף. מי שיש לו את הקשוחה ויש דרך להגדיר אותה נכון אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
שלום לכולם לאחר החלפת הראוטר , ה-WIFI דרך האייפון שלי לא עובד\עובד לאט מאוד. יש לציין שבשאר האייפונים והמחשבים בבית ה-WIFI עובד כראוי. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שצריך להחליף ערוץ לראוטר או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
אני מנסה להתחבר למסנג'ר אבל הוא לא נותן לי הגרסה הכי חדשה שאני מתחבר מהנייד שלי ששם יש מסנג'ר גרסה ישנה יותר לא יותר מידי אני מצליח ממה זה יכול להיות נובע?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ידוע למישהו על תוכנה שעושה רשת בין 2 מחשבים 98? כפי שהאקס פי עושה! מכיוון שבמחשב הראשי יש לי אקס פי וגם 98 ובמחשב המישני רק 98 אז אני מניח שכאשר אעשה רשת בין האקס פי שבראשי ולבין ה 98 שבמישני אז ה 98 שבמישני כבר יהיה מוזן בהגדרות ולכן אני לא יודע אם ההגדרות שאצור בין ה 98 הראשי ו ה98 המישני לא ימחקו מהמישני ואיך להגדיר ידנית את ה 98 שבראשי בכדי שיתחבר לי ל 98 שבמישני וכמובן שתהיה אפשרות לאינטרנט אם חשוב אז בראשי יש לי 2 כרטיסי רשת האחד מקבל אינטרנט והשיני לרשת ואילו בשיני יש רק כרטיס רשת אחד תודה
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי שני רעיונות רעיון ראשון באתר יש מדריך לעשות ראוטר של לינוקס 1.האם התוכנה תומכת USB ? 2. האם התוכנה תומכת ADSL רעיון שני לקחת את המחשב הישן ולהתקין 98 הבעיה היא כזו אני לא יודע כיצד לעשות שהמחשב של 98 הוא זה שיעביר את האינטרנט לשאר המחשבים שהם XP איזה רעיון טוב יותר ואם הרעיון השני טוב אז אפשר עזרה בקשר להפוך את הווינדוס לשרת (בערך שרת)
-
- 2 תגובות
- 638 צפיות
-
-
-
עקב בעיות בתוכנה ביטורנדו התקנתי אותה מחדש... ובהורדות שלה היה משהו שסיים כבר מאה מגהביט.... מתוך 2 ג'יגה... התקנתי את התוכנה מחדש ואני רואה שהמאה מגהבייט נשמרו לי (זה מה שכתוב לי בDOWNLOAD) אבל באחוזים כתוב לי 0.2 כלומר הוא התחיל מחדש... עכשיו אני לא יודע בדיוק למי להאמין ... האם הוא כבר סיים את המאה מגהבייט האלו או שלא?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני קניתי כרטיס רשת ואני רוצה לחבר אותו למחשב פנטיום שלוש שעליו דיברתי קודם. ויוצא ממנו חוט צהוב נדמה לי עם שלושה פינים, לאן הם אמורים להתחבר? אין לי את החוברת של הלוח אם.וגם יש לי ווינדוס 98 וקיבלתי איתו דיסקט התקנה, ואני לא מצליח להתקין למישהו יש אפשרות לתת לי הסבר קצר מה לעשות כדי שהכרטיס יזוה במחשב שלי? וכמובן לאן מתחבר החוט הצהוב, ועוד משהו קטן הכרטיס אמור להתחבר לסלוט בצבע לבן כזה? שיש כמהו שלושה בלוח אם? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
מי שמכיר אתר שנותן שרת אכסון שנותן דומיין חינם אשמח לקבל לינק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת- ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת, ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל. בתודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 638 צפיות
-
-
איך אני משפר את הקליטה בנטבוק, שכרטיס הרשת שלו פנימי, כדי לקלוט רשתות רחוקות יותר (ולא כדי לברוח מהמוסד) ?
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית מה אני צריך לקנות לשם כך? הבנתי שאני צריך ראוטר (יש) וכרטיס רשת (אין) למחשב שלא מחובר לראוטר איזה כרטיס רשת USB אתם ממליצים? ואני ישמח אם תסבירו לי איך אני מחבר הכל אהה ושכחתי להזכיר שתי בעיות: 1. מחשב אחד נמצא בחדר בטחון 2. באותו החדר נמצא טלפון שעובד על תדר 2.4GHZ (יכול לעשות בעיות??)
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
איך אני מגדיר PPTP ב WRT54GL?? יש לי כבר IP קבוע בHOT ואני מתחבר דרך ברק 013
-
- 4 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי בחדר ראוטר אלחוטי של edimax יש לי מחשב נייד של dell עם כרטיס מובנה שעובד די טוב אני קונה מחשב חדש ורוצה את הישן לשים בסלון שישמש להורדות באימיול וביטרונט ורציתי לחבר ע"י חיבור אלחוטי השאלה איזה כרטיס רשת אלחוטי מומלץ -כזה שמתחבר לusb או לpci ושל איזה חברה המרחק יהיה בארך 20 מטר בינתיים חשבתי על כרטיס של EDIMAX EW-7317UG http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403087 או אחד עם אנטנה EW7128GוEdimax http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
אני מנסה להגדי רשת ביתית בין שני מחשבים כך שאחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם והשני מחובר למחשב הראשון ע"י כבר רשת. זה עבד לי פעם אבל הייתי צריך לפרמט את המחשב הראשי (זה שמחובר לאינטרנט) ומאז זה לא עובד. הרשת בין המחשבים תקינה - ניתן לגשת לקבצים בין שני המחשבים. אבל האינטרנט לא עובד. השמשתי ב"אשף" של ה- windows כדי להגדיר את הרשת אבל זה לא פתר את הבעיה. כמו כן, הגדרתי את ההגדרות שהיו פעם בין שני המחשבים וגם זה לא עבד: ההגדרות הן: מחשב שמחובר לאינטרנט: IP: 192.168.0.1 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 ובמחשב השני (זה שמתחבר לראשון): IP: 192.168.0.2 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: 192.168.0.1 תחת ה- DSN רשמתי את שתי כתובות ה- IP שקיבלתי כשרשמתי במחשב הראשון ipco…
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום לכולם, הסטרימר (מזרים) מחובר אצלי למחשב דרך כבל רשת, אני רוצה לפתוח FTP בכדיי להעביר קבצים מהחשב למכשיר ולהיפך יש לי מדריך איך לעשות את זה עם XP דרך my network place http://www.tvix.co.kr/eng/faq/FAQM5000Ufirst.aspx?act=RD&id=137&pg=0&CATID=3&SCATID=2 צריך עזרה איך אני עושה את זה עם ה vista
-
- 3 תגובות
- 638 צפיות
-
-
יש לי ראוטר B-FOCuS 352+ עכשיו אני פותח פורטים וכל רבע שעה האייפי משתנה לי וככה אני צריך לפתוח כל פעם פורטים.. לדוגמא פתחתי פורטים באיי פי : 10.0.0.3 אז אחרי רבע שעה משתנה לי ל- 10.0.0.2 וזה קורה לי רק שאני פותח פורטים אם אני לא פותח לא משתנה לי האיי פי.. ונראה לי שזה קורה רק בוויסטא אני לא ממש ב-xp אבל נראה לי ששם לא משתנה האיי פי שאני פותח פורטים... עזרה מכל המבינים פליז תנו לי עצות רעיונות או משהו אני ינסה הכל זה מציק..
-
- 5 תגובות
- 638 צפיות
-