רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
אני משחק במשחק רשת ויש בו הגבלת מהירות מסויימת שנמדדת בms אז דבר ראשון: למה שלי כל כך נמוך?, יש לי אפס או 1 דבר שני: מה זה בכלל ms והאם יש משהו שחוסם אותו ואפשר להעלות אותו?? פרטים: כרטיס רשת 10/100 מחובר לבזק (wow) מודם של alcatel שהפכו לנו אותו לראוטר או משו כזה האב של edimax תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם יש אפשרות לחבר באמצעות איזה כבל רשת או כבל יו אס בי את המחשב הנייד למחשב הנייח...? למשל להעברות קבצים קלה ופשוטה...בקיצור שהנייד ישמש ככונן נייד תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום! יש לי רשת קוית עם נתב של אדימקס ומודם של מוטורולה. מאז שפירמטתי את אחד המחשבים יש לי בעיות בשיתוף הקבצים ברשת. אבל האינטרנט עובד מעולה. יש רעיונות איפה הבעיה??
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
מאחר ואינני מכיר כ"כ כך את עולם הרשתות האלחוטיות ונתקלתי בבעיה לוגיסטית, אשמח אם מישהו שמבין יוכל לעזור לי ולידע אותי אם יש איזושהי חומרה (ומהי) שיכולה לפתור לי את הבעיה. לגבי הבעיה עצמה, אני מתחבר באמצעות כרטיס רשת אלחוטי (Edimax mimo pci) לאינטרנט האלחוטי במרכז העיר ירושלים, לשם כך עלי להרים את המחשב לאדן החלון.. לא הפיתרון האידאלי, ברצוני לקנות חומרה שאוכל לשים על אדן החלון במקום המחשב כך שתהווה ממסר בין האינטרנט האלחוטי של מרכז העיר (בחינם..) לבין המחשב בחדר. שאלתי היא: א. מה החומרה הכי פשוטה שיכולה לעשות זאת (חומרה יעודית לעניין ספציפי זה). ב. האם יש נתב שיכול לעשות זאת בנוסף להיותו נתב (לפי מיטב ידיעתי הדלה נתבים מספקים אינטרנט מחיבור קוי ולא אלחוטי) כך שאכול לשד…
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום למנוסים אני שוקל להתחבר לכבלים (ללא וידאו) לאינטרנט + טלפון 1) מה אמינות האינטרנט בכבלים? 2) מה אמינות ואיכות שמע של טלפון בכבלים? 3) איזה מודם הם נותנים, כיצד אחבר לרשת בייתית שיש לי? 4) מה סכנה של וירוסים בכבלים? מדוע יותר מאשר בזק? 5) האם זה חיסכון בסך הכל? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המדריך המפורסם פה בראש הפורום הוא מדריך טוב, אך הוא מטפל רק במצב בו על 2 המחשבים - גם על השרת וגם על הלקוח מותקן WinXP. אצלי 2 המחשבים הם WinXP ו- Win98 SE, כאשר ה-XP הוא השרת. מה אני אמור לעשות בכדי להתאים את המדריך הזה אלי, או בקיצור, מה אני צריך לעשות בכדי שבסופו של דבר יהיה לי אינטרנט על 2 המחשבים..? 10x
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני משתמש בתוכנה לתפעול מרחוק, העובדת בשיטת Viewer ו-Server. אני התקנתי את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server על מחשב ב'. עכשיו מה הבעיה בעצם? הבעיה היא ששתי המחשבים מחוברים ל-Router, אז בעצם יש לי את הכתובת ה-IP של ה-Router ואת כתובת ה-IP 'המזוייפות' שנוצרו על ידי ה-Router, שהם בעצם רק קיימות ברשת עצמה. הפעלתי את ה-Viewer ואת ה-Server, כלומר את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server במחשב ב' אשר בעצם נמצאים ברשת שלשניהם יש כתובת IP 'מזוייפת' אשר תקפה רק ברשת בגלל שהיא נוצרה על ידי ה-Router. בקיצור, הכל עבד. שלטתי במחשב ב' וממש תפעלתי איתו מהמחשב א'. עכשיו הכל טוב ויפה, אבל אני לא הייתי מעוניין לעשות את זה בבית, אלא לעשות את זה ממקום העבודה שלי בחברה בה …
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
האם קיים כרטיס PCI למחשב שאפשר לחבר אליו קו טלפון והוא יצוטט את כל השיחות שמתבצעות דרכו ?
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
המליצו לי פה להתקין לראוטר שלי linksys wrt54gl v1.1 את קשוחת Tomato Firmware v1.21.1515. התקנתי אותה אך לא נצפה שיפור אלה איטיות בתוכנת טורנט. פעם הטורנט היה מגיעה לי למהירויות גבוהות 180kbs+ בזמן קצר יחסית, אבל היום הוא בקושי מטפס ומגיעה ל 100. אני רוצה לציין שהדפדפן אינטרנט פועל מעולה אם התוכנות שיתוף. מי שיש לו את הקשוחה ויש דרך להגדיר אותה נכון אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי בעיה במשחקי רשת עם האינטרנט, כל פעם שאני משחק במשחקי רשת יש לאגים, שהמשחק נתקע לכמה שניות וחוזר, עכשיו זה התחיל להתיקע לממש הרבה זמן, ולפעמים לא חוזר למשחק, זה בעיה עם האינטרנט? צריך לדבר עם התמיכה או שזה בעיה במחשב, וירוס או משהו. יש לי ראוטר, מודים ואינטרנט אלחוטי, אולי זה הגורם לבעיה, ואיך אפשר לסדר את זה. המשחק לצורך הדוגמה הוא : Counter strike source. אני מקווה שכתבתי את הדיון בפורום המתאים.
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני מעונין לקנות נתב אלחוטי,כמובן שאני רוצה שהוא יהיה דיי מתקדם ותומך בתקן 802.11G . אני יודע ש D-LINK מאוד מוכרים בארץ ומומלצים וראיתי גם את הכתבה על ה LINKSYS WRT54G . רציתי לקבל מכם המלצה מנסיון וממה ששמעתם כאן בפורום. עוד שאלונת - ראיתי שיש את תקן האבטחה Wi-Fi Protected Access (WPA בניגוד "רק" ל WEP בשאר בנתבים או שאני טועה ??? ומה ההבדל בין ה LINKSYS WRT54G לבין ה LINKSYS WRT54G-S ??? כמובן שענין האבטחה מאוד חשוב לי אשמח לשמוע המלצות, תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי חיבור ADSL במהירות 5 במחיר של 65 ש"ח . המחיר בסדר אבל לאחרונה חוסמים את הביטורנט אז נמאס לי מהם.
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
ובכן, יש לי ווינדוס ויסטה שהתקנתי לפני כמה ימים. מדי כמה זמן יש לי ניתוקים מהאינטרנט ורק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל, ועושה ריסט זה מסתדר .. פתחתי את חלון ה NETWORK בויסטה ומופיעים לי שם כמה אייקונים : מחשב שנקרא MIKI שאין לי מושג מה זה... (הווינדוס פתח הודעה בשלב כלשהו והיה כתוב שיש עוד משתמש עם אותו איי פי כמו שלי) המחשב שלי YAIR .. ועוד סמל internet gateway device ... אין לי מושג מה זה.. (אין לי ראוטר, מודם כבלים רגיל) .. אין אני מחדש IP או משנה IP ? ועוד שאלה קטנה, לפני חודשיים שדרגתי את החיבור אינטרנט דרך 012 והוט ל3.0מ"ב ... היו לי בעיות במשך שבוע וחצי עד שאיכשהו סידרו .. (הייתי עם XP) מאז היו לי בעיות עם הDNS .. הווינדוס לא יכל לנקות את שרתי הDNS או משהו כזה .. …
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
-
היי, הבנתי מכם (שרשור אחר) שרוב הנתבים תומכים בניתוק או ניטרול (disable) פונקציית האלחוט, כלומר כשאין צורך באלחוט ניתן לנטרל אותו ובכך לחסוך בקרינה בבית. ובכן, עשיתי סקר קטן ומצאתי שלושה מועמדים בטווח המחירים שלי והם: LINKSYS - WRT54G G Edimax BR-6204WG Router D-Link DI-524+ Router מי מהם המומלץ? המחירים הם 360, 220 ו 230 בהתאמה (מלמעלה למטה ברשימה). אני משתמש המון באימיול כך שניתוקים זה לא דבר שאני מוכן לסבול. כמו כן הראשון בא עם 3 שנים אחריות בעוד השניים האחרים עם שנה אחת. תודה רבה, אופיר
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי מחשב אחד שולחני ואחד לפטופ. עכשיו אני חיברתי את שניהם דרך קבל קרוסאובר. מישהו יכול להסביר לי צעד אחר צעד מה צריך לעשות כדי להקים ביניהם רשת ולשתף ביניהם קבצים ואינטרנט ?
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
רציתי לשים תמונה מהאינטרנט בgoogle docs אבל זה אמר לי שהתמונה שלי גדולה מדי אז הקטנתי אותה בצייר והעליתי אותה לgoogle docs אבל התוכנה לא פותחת את הקובץ מפני שהיא לא יודעת עם מה לפתוח אותו(צייר.word אקסל ועוד).מישהו יודע איך אני יכול לפתוח קובץ שהעליתי בgoogle docs? תודה לכל העוזרים כפיר.
-
- 0 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי רשת עם ראוטר של 3COM, המחשב הראשי מחובר בצורה קוית ועליו יש את הכונן שאני רוצה לשתף, המחשב הנייד מחובר בצורה אלחוטית. לשני המחשבים יש כתובת IP שמתחילה ב-192.168 (לראשי האיפי מוגדר ידנית), לשניהם שמתי workgroup בשם HOME. על הכונן שאני רוצה לשתף, לחצתי על sharing במאפיינים, וסימני ב-V, את האפשרות של שיתוף הכונן עם מחשבים אחרים ברשת. במחשב הנייד, לחצתי על my network places, ובגלל שלא הופיע שם אוטומטית הכונן, לחצתי על add a new network, אחרי זה על browse אבל שם לא מופיעה לי ה-WORKGROUP שיצרתי "HOME" או שום דבר אחר בכלל! מה יכול להיות הגורם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ואני משתף איתה אינטרנט אני מדבר על רשת peer to peer ובמחשב האורח הוא מתחבר לרשת האלחוטית אבל הוא מתחיל לחפש IP ולא מוצא אצלי בכרטיס מוגדר 192.168.0.1 אז הייתי רוצה לדעת איך המחשב שלי יכול להקציב אוטומטית למחשבים האורחים (DHCP) ואם יש איפשהו לסמן במערכת ההפעלה את האפשרות DHCP אני אשמח אם תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 645 צפיות
-
-
אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
היי, יש לשכנים שלי בעיה האינטרנט שלהם מנתק כל הזמן. שום דבר לא עוזר. הטכנאי אפילו החליף מודם והבעיה עדיין קיימת. ככל הנראה הבעיה היא לא של הספק. מה לדעתכם הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 645 צפיות
-
-
כשיש שיחה בטלפון האינטרנט מתנתק.. בראוטר יש 13 ערוצים,בטלפון לא יודע כמה.. על ידי שינוי הערוץ בראוטר הבעיה יכולה להיגמר ?
-
- 4 תגובות
- 645 צפיות
-