רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי נתב של לינקסיס דגם WRT54G ומאז שיש לי אותו יש לי בעיות כניסה למסנג'ר ולו איידי ואני מצליח להכנס למסנג'ר רק אחרי מספר נסיונות...בבקשה אם מישהו יכול לעזור אז תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
היי חברה. אז ככה, יש לי שתי בעיות שאשמח שתעזרו לי לפתור אותן. א. לאחר שעשיתי ריסטרט לראוטר שלי (edimax br-6204wg) הווינדוס הביא לי הודעה בצד ובא רשום שלחיבור האינטרנט שלי יש הגבלות והוא לא מנצל את מלוא כוחו (או משהו כזה) לחצתי על הבועה הנ"ל וזה נכנס לי לחלון local area connection status, שם ראיתי שבמהירות האינרנט רשום 100.0Mbps ורוחב הפס שלי הוא 1.5K, יש לכם מושג מה מגביל לי את המהירות? ב. הבנתי שלאחר קניית הראוטר (להזכירכם, edimax br-6204wg) כדאי לעדכן את ה-firmware שלו, ובכן לא עשיתי את זה (אופס) רציתי בבקשה שתסבירו לי איך לעשות את זה. דרך אגב, משום מה אני כמעט בטוח שיש קשר בין שתי הבעיות. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הנה זה מה שיש לי קו בזק 1 -מהירות גלישה 1.5 מודם+נתב אלחוטי קו בזק 2-מהירות גלישה 1.5 מודם+נתב אלחוטי 2 מחשבים ניידים שמחוברים אלחוטית לאינטרנט השאלה שלי האם אפשר לאחד את מהירות האינטרנט ככה שלדוגמה אם אני מוריד משהו זה יהיה במהירות של שני הקווים ביחד (במקום 1.5 ו1.5 3) ואם כן איך עושים את זה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא נותן את האופציה רק ADVENCED SHARRING שזה לא עוזר כי למרות שאני מזהה במחשב השני את הכונן הוא לא נותן לפתוח אותו ומקשקש לי משהו על איות אותו גישה...
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ברשותי מחשב נייד ושני מחשבים נייחים המחשב נייד חדש ועד היום שני המחשבים הנייחים נמצאו אחד ליד השני בקיר מקביל משותף העברתי כבל בין שני הקירות ובכך חיברתי את שניהם לאיטנרנט לאחר שהגיע המחשב נייד הוא נמצא בחדר שלי שהוא חדר ממ"ד עם קירות של בטון מזויין ועל מנת לחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטתית נדרשתי לקנות ראוטר השאלה שלי האם יש ראוטר ספציפי שמתאים לחדרי ממ"ד ויש לציין שהמחשבים הנייחים נמצאים באותה קומה של המחשב נייד ככה שזה בסהכ קו ישר בין חדר לחדר אין מדרגות או שום דבר אחר רק מה שאני מחפש זה ראוטר עם עוצמת שידור גבוהה אני צריך המלצה לראוטר ספציפי והסבר קצת כיצד לחבר את כל המחשבים לאינטרנט אני מחובר לאיטנרנט דרך הכבלים (במקרה שזה פרט רלוונטי)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
עשיתי אינטנט 5 מגה.. ההורדה בסדר יורד לי 600-650 העלאה באתר נגיד של בזק בנילאומי וכאלה שיש בדיקות של העלאה מעלה לי 62 63 ככה.. אבל שאני שולח לאנשים קובץ באי סי קיו נגיד והם יוצאים מכל התוכנות וכו לא עובר את ה40 משהו יודע למה זה? אם זה יכול ליהיות איזה שהיא בעיה? ניסיתי כמה אנשים ולא עובר את ה40 בהעלאה בשליחה לאנשים באי סי אבל באתרים של בדיקת העלאה זה מגיע ל 60+- ? סודר.. אפשר לנעול..
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו לי בעיות עם מתג 8 פורטים של 3COM למתג יש 8 פורטים של GB ונראה שאחרי הרבה זמן בעומס הוא פשוט מוריד את המהירות ברשת לקצב של 1MB בערך, כלומר הכל נתקע וצריך לרסט... למישהו יש המלצה על מתג חדש שתומך בג'יגה? בלי הגבלה של מחיר, עם עדיפות ל 5 פורטים אבל בהחלט אפשר גם 8 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
WRT54GL התקנתי לפי ההוראות שיש בדיסק (שם משתמש סיסמה וידוא סיסמה )תחת L2TP עם כתובת השרת שניתן לי ע"י הספק ואז הוא שאל אותי על הSETOP BUTTON סבבה קידוד 64 . סיסמה שאני בחרתי ולא שהוא יצר לי לחצתי על הכפתור בצד חיכיתי וציפיתי שהכל יסתדר אבל שום תגובה.... טוב... ניסיתי להיכנס שוב אבל וא רצה סיסמה אז רשמתי את הסיסמה שהכנסתי לחצתי YES אבל שום דבר מה פיספסתי משהו?? אני באמת צריך עזר... למה הוא לא מכניס אותי לגדרות (דורש סיסמה ולא מקבל אותה) למה לא מתחבר אטומטית?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה זאתי ההודעה הזאתי ובאילו מקרים אני מקבל אותה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית ואני לא מצליח להתגבר עליה כבר שבוע,אני אתאר את תצורת הרשת: ראוטר TP LINK 641 108MB מודם כבלים- טומפסון ספק- בזקבינלאומי רוחב פס- 3 מגה כרגע מחובר עם חייגן מחשב1- נייח מחובר לראוטר בצורה חוטית מחשב2 - נייח מחובר לראוטר בצורה אלחוטית בתצורה זו - בלתי אפשרי להכנס למסנג'ר במחשב1,אין פיירוול לא בראוטר לא במחשב(WINXP). כאשר אני מחבר את מחשב1 ישירות למודם הכל עובד. מסנג'ר - לייב גירסא 8.1 לגבי תוכנות שיתוף. בשני המחשבים UTORRENT לא עוברת את 20 KB ,נפתח פורט ספיציפי>65000 במחשב2 פתחתי פורטים עבור EMULE משהו די מוזר. בהתחלה מתחבר מתחיל להוריד ב 250 אחרי חצי דקה צונח לאפס... נסיון להתחבר שוב נכשל עם הודעה על LOW ID. אין פיירוול,הגדרתי את IP עבו…
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לאחרונה החלפתי מודם \ נתב ל - Rotal RTA 1025 ואחד הניידים האלחוטיים לא מראה את עצמו ברשת למרות שהוא רואה את האחרים (שני נייחים בחיבור חוטי ואחד נייד אלחוטי). הנ"ל הוא מסוג Dell 610D . הספריות הרלוונטיות שלו הוגדרו כ - Network Sharing , חומת האש של Windows מכובה, ו - Trust control של Norton 360-3 מוגדרת כ - Protected (כמו כל היתר) (גם לא עזרו הגדרות מקילות יותר ואפילו כבוי חומת האש של Norton). האשת האלחוטית מוגנת בפרוטוקול Wapa2-PSK/TKIP . יכול לבצע Ping אליו.
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי סימנס שחור ובמחשב עם הפלאג USB יש בשורת תוכנות רצות בצד את המשולש הירוק הזה דאבל קליק חושף מספר SSID ולפי השמות חלק מהם שכנים שלי אחד ברשימה הוא הסימנס שלי מהחדר ליד שאליו הייתי מחובר כל הזמן ואף פעם לא התעסקתי ניסתי להקליק SSID אחרים מהשעמום לכולם רשום ENABLE תחת אבטחה חוץ מאחד ברשימה שהוא לא מאובטח ואליו אני מצליח להתחבר בהקלקה פשוטה אבל אני לא יכול לחזור לסימנס המקורי של עצמי הוא לא מצליח להתחבר מה עושים? העניין שאין לי כרגע גישה למחשב בראשי כי הלך הלוח אם אז אני לא יכול להכנס להגדרות שם אבל בכל זאת תזכירו לי מה אני צריך לעשות פה
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-
-
היי ,תודה על העזרה 2 מחשבים נייחים אחד ליד השני אחד מהם גולש באינטרנט דרך מודם מוטורולה 5101 תשתית הוט ספק 012 ,חיברתי כבל ליציאת USB ולמחשב השני אך מסתבר שצריך לרכוש עוד יוזר מהספק אנטרנט ,כיצד ניתן לעקוף זאת והאם בכלל זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
בקשר לניתוקים, האם יש אפשרות שגם הספק במקרה זה בזק בין לאומי, יכול להיות סיבה לניתוקים? וזה לאחר שהתשתית כלומר קו הטלפון נבדק ותקין, מודם תקין, וחיבורים בבית תקינים ,אני שואל היות והספק טוען שאצלו לעולם לא יכול להיות ניתוקים, הם אומרים שכל לקוח מחובר לאותו שרת ואם יש בעיה זה משפיע על איזור שלם, השאלה האם זה נכון ? או שיש הגדרות שהם מגדירים בשרת שיכולים להשפיע ולגרום ניתוקים או לשפר אפילו מהירות, מה דעתכם . יעקב
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר סטרימר (מזרים מדיה) למחשב ואיני יודע איך להגדיר כתובת ו SUBNET
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ראוטר אלחוטי שיכלול אפשרות לחבר את המחשב השולחני שלי(שאין בו כרטיס רשת אלחוטי) אליו בצורה כווית עד 350 שקל +- תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש נתב אלחוטי שמותקן אוטומטי בלי להגדיר תמחשב עם אי פי וכו'?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
היום בא טכנאי של הוט והתקין לי טלוויזיה,טלפון ואינטרנט.... התקשרתי לספק (בזק בינלאומי) כדי שיעזרו לי להגדיר חייגן חדש,הם עזרו לי ובאמת עובד האינטרנט אבל רק במחשב אחד...כשניסיתי פשוט לחבר לראוטר האינטרנט לא עבד באף אחד מהמחשבים. זה הראוטר שלי Edimax BR-6104K והמודם של מוטורולה שחור היום הביאו אז כנראה משהו חדש. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום. יש לי שני מחשבים,עם המחשב הראשון אני מחובר לאינטרנט במודם USB,ועכשיו אני מנסה לעשות רשת בין שני המחשבים,ראיתי את המדריך כאן http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0 ובמחשב זה לא מופיע כמו במדריך,הנה תמונה http://img313.imageshack.us/img313/8444/1tt6.jpg יש לציין שאין לי מושג בדברים האלה! מה עכשיו אני צריך לעשות? אני לא רוצה לקרא לטכנאי :-\ עריכה: שכחתי להגיד שכמובן פעם היה רשת,המחשבים מחוברים עם כבל רשת
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי ראוטר TPLINK WR641G שמחובר באמצעות מודם של בזק DSL600E מאז שחיברתי את הראוטר כל כמה זמן האינטנרט קופא, המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת אך האינטנרט לא עובד, כדי לפתור את הבעיה אני מכבה את המחשב ומוציא את הראוטר והמודם מהחשמל לכדקה כדי שיתאפס דיברתי עם בזק והם אמרו שאין בעיה ברשת וכנראה הבעיה בראוטר
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
כשיש שיחה בטלפון האינטרנט מתנתק.. בראוטר יש 13 ערוצים,בטלפון לא יודע כמה.. על ידי שינוי הערוץ בראוטר הבעיה יכולה להיגמר ?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, להעביר קובץ של DVD דרך כרטיס רשת 10/100 דרך כבל מוצלב (ללא נתב) או פשוט לצרוב אותו על דיסק DVD ולהעביר את הדיסק למחשב השני.
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
צריך עזרה בפתיחת FTP... תוכנת האפטיפי: Bullet Proof FTP Server V2.1 מודם Alcatel Home שפרצתי למודם Alcatel Pro ו Norton Internet Security 2004. עד שפרצתי את המודם הכל היה בסדר, ומהרגע שפרצתי את המודם הכל התבלגן ואני לא מצליח. אז אם אפשר תסבירו לי בבקשה במדוייק מה לעשות כדי שזה יעבוד. אני לא מדבר על פתיחת חשבונות וכו' בתוכנת האפטיפי... כי זה את זה אני יודע. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-