עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Urish,

שלום לכולם, חיוטתי כבל cat7 באורך 20 מא לנקודה בבית לצורך psp הכבל חווט לפי תקן 568b. בדיקת מהירות שאני עושה לאחר התקנה מראה לי ירידה משמעותית במהירות 100-200 בעוד שבחיבור ישיר לרואטר אם כבל קצר אני מקבל 700 האינטרנט שלי הוא במהירות 1000/100 מישהוא יכול לתת לי הסבר מדוע זה ככה? תודה.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  2. הסקר פונה בעיקר לאלו עם ה 1.5 אנא רשום בבקשה את הספקית שלך ואם אתה בכבלים או ב adsl

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  3. Started by gimdy,

ברשותי 3 מחשבים נייחים. ראוטר אסוס של בזק ו 2 כרטיסי רשת EW7128GוEdimax . האם זה מסםיק להקמת רשת אלחוטית ומה השלבים לכך .

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  4. איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo

• 4 תגובות
    • 658 צפיות
  5. Started by idan1836,

יש לי בעיה עם האקספלורר שלי, כל פעם שאני רוצה להכנס לאתר הוא רושם שהשרת לא נמצא וצריך לעשות רענון, כדי שהדף יעלה.. הבעיה מאוד מרגיזה, ונראה לי שזה ספיי, אבל הורדתי כל ספיי שהיה לי במחשב עם Hijck This.. מישהו יודע מה עושים ?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by Nirgaz,

אני מעונין לקנות נתב אלחוטי LINKSYS WRT54GL בזאפ הגעתי לחנות הזו: http://www.digitalsupport.co.il/buy/scripts/prodView.asp?idproduct=43#moreDetails ושם בתאור המוצר הם ממליצים על גירסה 1.1 שעולה יותר ותומכת בכבלים (ראו תאור למטה) שאלתי היא - אם אני מתחבר ב ADSL האם יש טעם לקנות את הגירסה החדשה (שעולה 400 ש"ח במקום 335 ש"ח)? ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------ נתב אלחוטי מדגם WRT54GL v1.0 (WRT54G V.4) נתב זה לא תומך בכבלים והוא למעשה WRT54G V4 לשנת 2004. אחריות 3 שנים. תמיכה טלפונית לשנה רק בדגם V1.1 לחץ כאן. לקוחות יקרים, לידיעתכם: הנתב לא תומך או נתמך ב Windows Vista. אם קראתם על דגם זה באתרים …

• 6 תגובות
    • 658 צפיות
  7. Started by miki26,

יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  8. Started by tzolerguy,

מה עושים ??

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. Started by gabrielf,

כנראה בהוט שכחו שיש שעוץ קיץ בישראל.. תבדקו גם אצלכם - השעה בהוטבוקס שעה אחורה (הדקות והשניות מדוייקות יחסית)

10. יש לנו מחשב ניד ומחשב נייח. היום התקינו לנו את האינטרנט האלחוטי, ואנו לא יודעים איך אפשר לחבר אותם כדי שנוכל להוציא מידע מהכוננים אחד של השני. אנו לא רוצים רשת אלחוטית אלא קווית כי נושא האבטחה קצת מפחיד אותנו. נשמח לקבל עזרה בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  11. יש אתרים שהוידאו בהם שעה BUFFER, ומגה אפלואד מוריד לי על 50KB למרות שבבית של חברה זה מוריד על 175KB כל הזמן (לשתינו 2.5) רק פיילפלייר מוריד לי על 320KB. זה אומר שהתשתית(הוט) היא לא מה שתוקע תעסק, כי אז זה היה תקף לכל ההורדות, אלא נראה לי שנטוויז'ן חוסמים אותי איכשהוא, מה נראה לכם? יכול להיות שזאת בעיה של הראוטר(אבל עדיין לא הגיוני כי זה מגיע ל320 במקרים מסויימים...)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  12. אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  13. Started by skuki1,

שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  14. רכשתי כרטיס: EDIMAX 1000/100/10 דגם: EP-4203DL 32 BIT כרטיס רשת PCMCIA למחשב נייד משום שאני חושד שהכרטיס רשת הפנימי במחשב נייד נדפק לפני זה היה לי PCMCIA אחר ושאני מחבר אותו הכל עובד פיקס אטומטי וכשאני מנסה לחבר את החדש של EDIMAX הוא לא עובד 2 הנוריות נדלקות בירוק(LAN/ACT) ו SPEED נדלקות קבוע המחשב נייד לא זיהה אוטמטית את זה וניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע אבל אני לא מצליח אני לוחץ התקנה הוא אומר לי להעביר קבצים ל C:NWNET או משהו כזה ואני לא מצליח להתקין, הוא לא מזהה את הכרטיס והאינטנרט כמובן לא עובד מה הבעיה מה עושים והאם מישהו יודע איך מתקינים היטב או איפה מגדירים את הכרטיס במחשב מוזר כי זה כרטיס חדש והכרטיס השני שיש לי הוא 10/100 פשוט ועובד פיקס יכול להיות שזה בגלל שזה …

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  15. Started by ori24,

שלום לכולם, התנתקתי מנטויזיון לאחר כמה שנים ועברתי לספק אחר ואני רואה שתיבת המייל שלי בווינדוס עצמו (WINDOWS MAIL) עדיין עובדת בשרת שלהם. האם הם משאירים את זה בדר"כ? להגיד להם שלא יחייבו בטעות?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  16. Started by oded6188,

צריך עזרה בפתיחת FTP... תוכנת האפטיפי: Bullet Proof FTP Server V2.1 מודם Alcatel Home שפרצתי למודם Alcatel Pro ו Norton Internet Security 2004. עד שפרצתי את המודם הכל היה בסדר, ומהרגע שפרצתי את המודם הכל התבלגן ואני לא מצליח. אז אם אפשר תסבירו לי בבקשה במדוייק מה לעשות כדי שזה יעבוד. אני לא מדבר על פתיחת חשבונות וכו' בתוכנת האפטיפי... כי זה את זה אני יודע. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  17. Started by kurpos2008,

אני מחפש ראוטר שימש אותי לגלישה במהירות של 12 מגה בתשתית של הוט.. תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  18. Started by pchoresh,

קצת מביך, אבל בכל זאת.. אני מנסה להגדיר רשת ביתית בין שני מחשבים, ומה שהכי חשוב לי זה שאוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית הצלחתי ליצור את הרשת (באמצעות SWITCH) אבל אני לא מצליח להגיע למצב בו שני המחשבים מחוברים יחד לאינטרנט הגדרתי את אחד המחשבים כמחשב ראשי שמתחבר ישירות לאינטרנט ושאר המחשבים ברשת מתחברים לאינטרנט דרכו ובמחשב השני הגדרתי שהוא מתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר למרות זאת, אני לא מצליח. תמיד אחד מהמחשבים מחובר והשני לא מצליח להתחבר. זקוק לעזרה.. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. שלום יש לי מחשב כף יד מסוג mio p350 אני מעוניין להתקין עליו כרטיס wifi מסוג Spectec miniSD 802.11b Wireless LAN Card איך אני עושה את זה? לא קיבלתי עם הכרטיס דרייברים (והבנתי גם שלא צריך לקבל). אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. Started by crazydiamond,

שלום לכולם חיברתי את המחשבים בביתי לאינטרנט דרך מודם שהוא גם נתב של אדימקס. אחד המחשבים שימש עד כה גם לתוכנת האימיול, פתחתי את הפורטים בנתב לפי הוראות האימיול, האם צריך גם לפתוח את אותם פורטים גם בפיירוול (במקרה שלי זה המובנה של ווינדוס)?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  21. ככה .... מחשב חדש שאני רוצה לחבר לפנטיום 3 יישן עם רשת אלחותית קודם מה אני צריך ? ...נתב אל חוטי + 2 כרטיסי רשת אלחוטיים או רק כרטיס רשת אלחוטי אחד (זה שיהיה בפנטיום 3) ? עכשיו איזה נתב הכי מומלץ למי שמבין הכי פחות ? (מי שאין לו מושג בנתבים) מצאתי איזה אחד במבצע בחנות לייד ביתי .....הוא נחשב טוב ? http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=415&lg=0 עכשיו שאלה...זה בית דיי גדול ובתכנון להעביר את המחשב השני קומה למטה ....זה יהיה בסדר מבחינת הקליטה ? יגיע ? ... תודה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  22. כשאני נכנס לראוטר אני רואה שיש לי 1.5 אבל בתכלס כשאני מוריד משהו זה עדין תקוע לי על 100 יש לי ראוטר אלחוטי מישהו יודע אולי מהי הסיבה לזה?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  23. Started by loopsteron,

שלום לחברי הפורום. אני צריך עזרה במציאת פיתרון. המצב הוא כזה: ישנן שתי חברות (X,Y) כאשר לכל אחת מהן מספר סניפים ברחבי הארץ. חברה שלישית (Z) היא החברה שמנהלת את שתי החברות האלה ונותנת להן תמיכה 24.7 וצרכה חבור קבוע תמידי לשתיהן. 1. כל סניף חברה חייב להיות מקושר ברשת אחת לשאר הסניפים של אותה חברה. 2. כל חברה היא נפרדת ולכל חברה רשת משלה. אסור שיהיה מעבר בין הרשתות או בין החברות. 3. החברה השלישית צרכה חיבור תמידי לשתי הרשתות של שתי החברות. רשת X הכוללת סניפים בכל הארץ נפרדת מרשת Y הכוללת סניפים בכל הארץ. לרשת Z בלבד אמורה להיות גישה גם לרשת X וגם לרשת Y באופן קבוע. מה הייתם מציעים? איזה פיתרון הוא המתאים ביותר? אני מבין שמדובר ב - VPDN. אבל משהו יכול להסביר איך יתבצע בפועל ו…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. יש לי ויסטה ואני משתמש בנייד באלחוטי ולעתים עם דרך הפלאפון. בעבר הייתה לי בעיה שלעתם קיים חיבור טוב לאינטרנט אך שום דפים אינם נטענים בשום דפדפן. כאשר עישתי ריסט למחשב הבעיה נפתרה, אך כעת אני מתחבר לכמה רשתות אלחוטיות וגם מצליח לשתף קבצים אך אין טעינה של דפדפנים ו-RSS. ועשיתי מספר רב של איתחולים למחשב[glow=red,2,300][/glow][br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 15:20:41 לאף אחד אין תשובה בשבילי? האם אני צריך להעביר את ההודעה לפורום חלונות? נראה לי שאין בעיה בתשתית בגלל שמחשבים אחרים מתחברים ללא בעיה. נוסף ע"כ אני מוריד ביוטורנט ללא בעיה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. מהי מהירות העברת קבצים של תקן Bluetooth בגירסה 2.1? תודה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים