רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
מה שיש לי זה ראוטר שאליו מחובר המחשב, למחשב יש כתובת פנימית והפורט של ה-REMOTE DESKTOP שהוא 3389 פתוח לכתובת הספציפית של המחשב, בראוטר שלי (D-Link DIR655) יש אפשרות ל-DNS ככה שאני לא צריך להכניס את ה-IP כל פעם שאני מתחבר וגם לא צריך להתקין תוכנת צד שלישי על המחשב כמו NO IP, אז אני מכניס את השם משתמש שלי (פתחתי ב-D-LINK) והכל עובד טוב. לאחרונה אני פשוט לא מצליח להתחבר למחשב שלי לא באמצעות DNS NAME ואפילו לא עם אני מכניס את הכתובת IP. כמובן שבדקתי את ההגדרות ולא השתנתה לי הכתובת IP (מוגדר בראוטר לפי MAC) וגם הפורט נשאר פתוח, וגם אף אחד לי ביטל את האופציה בווינדוס שפותחת את האפשרות להשתלט. מה זה יכול להיות ?
-
- 0 תגובות
- 694 צפיות
-
-
שלום לצות: ברשותי שני מחשבים,המארח:חדש,עם כרטיס רשת מובנה 10\100 ,האורח:עם כרטיס רשת פיסי,10\100 ,כאשר שניהם מחוברים עם כבל מוצלב,והמודם:ALE-070 של בזק בינלאומי,עם חיבור USB, שאלתי היא:האם ניתן לשפר את דרכי התעבורה (רוחב פס)ולשפר בכך את מהירות הגלישה במחשב האורח ? שהיא:10 ,למשל:להחליף כרטיס רשת מהיר יותר ?,או מודם ? תודה מראש ,ממתין לתשובות.
-
- 1 תגובה
- 694 צפיות
-
-
עוד מישהו פה מחובר לכבלים דרך אינטרנט זהב וסובל מבעיות גישה להרבה אתרים לאחרונה? דוגמאות: ynet, icq.com, microsoft.com ועוד הרבה מאוד. מה שקורה הוא שאני נכנס לאתר, הוא נטען ממש המון זמן ובסוף אני מקבל עמוד עם gateway error או שזה מפנה אותי ל-OpenDNS.com, כאילו האתר הזה בכלל לא קיים (תסכימו אותי ש-ynet והאתר של מיקרוסופט קיימים...). לחלק מן האתרים האלו אני מצליח להיכנס אם אני משתמש באתר פרוקסי (למשל hidemyass.com הידוע). זו בוודאות לא בעיה במחשב כי פירמטתי 3 פעמים וזה עדיין קורה. זו גם לא בעיה של המודם. אז איך שאני רואה את זה: או שהאינטרנט זהב התחילה לחסום כל מיני אתרים או שכל מיני אתרים התחילו לחסום גולשים של אינטרנט זהב. אני גם מוריד די הרבה (10-12 GB) כל חודש בתוכנות P2…
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני מנסה לשתף חיבור ADSL בין 3 מחשבים אך ללא הצלחה. יש לי מספר שאלות: 1. איזה כבל צריך בין הנתב למודם? (מוצלב או רגיל) 2. כיצד מגדירים את הנתב לסוג המודם שלי (speed touch home - מודם רשת שחור)? אלו הגדרות צריך לבצע? לתשובתכם אודה!
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
הכבל עצמו במוצלב רק בRJ45 הוא עקום או כול הכבל הולך עקום? ולגבי הכבל הרגיל כול הכבל הוא ישר וגם בRJ4 הוא ישר? אני מתכוון בRJ45 במוצלב הוא X רק בRJ הוא ככה הוא כול הכבל?
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איך אני יכול לקבל/לקנות מבזק נתב ALCATEL 510? ??? ??? ??? בתודה orlupo
-
- 4 תגובות
- 693 צפיות
-
-
פה מצויין לגבי חיבור אם 2 כרטיסי רשת . השאלה שלי איך אני משתף אם במחשב הראשי אני גולש דרך USB ? האם צריך כרטיס רשת 1 במחשב הראשי ו כרטיס נוסף בשני ? ואיך ההגדרות נשארות אותו בדר? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות שיתוף אינטרנט, בשני המחשבים WIN98, ב"ראשי" יש מודם USB של ADSL דגם ALE150 ,כאשר אני מתקין את אפשרות השיתוף אינטרנט בראשי, הוא מתחבר לאינטרנט אבל לא מצליח להכנס לשום אתר. וכמובן שגם ה"לקוח" לא מצליח להתחבר. מה עושים? תודה.
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם. סיפור קצת ארוך לאחרונה רכשתי נתב אלחוטי המתאים לחיבור לכבלים מסוג WBR3406TXו Level One. http://www.zap.co.il/model.asp?model_id=402292 מודם הכבלים שברשותי הוא thomson. אני שובר את הראש כבר הרבה זמן ולא מצליח להתחבר לאינטרנט. עם הרשת הפנימית (אלחוטית וקווית) אין בעיה. 1. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - L2TP הנמצא בנתב. הגדרתי dynamic IP , שם משתמש, סיסמא ושרת לחיוג (lns.inter.net.il). כשאני בודק את הלוג בנתב אני רואה שהוא אפילו לא קבל כתובת משרת ה - DHCP של הכבלים (*.*.*.172) ורושם כל הזמן dhcp discovering. מכאן ברור שלא ימצא את שרת החיוג. האם אני טועה עד כאן? 2. נסתי להתחבר באמצעות חייגן ה - PPTP הנמצא בנתב. גם כאן הגדרתי dynamic IP ואת כל השאר ושוב אנ…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
היי עובר ליחידת דיור יום ראשון, יש שם ממיר מיני הוטבוקס של הוט עם חיבור לאן שהבנתי שאפשר למשוך משם אינטרנט, השאלה שלי היא אם אני יכול לחבר לממיר ראוטר כדי לכסות את כל היחידה בקליטה של וויפי ולהוסיף לי עוד יצירות קוויות על הדרך. דבר שני, אם כן אפשרי, ה ראוטר יוצר לי רשת נפרדת (סיסמא וssid) שונה או שאני עדיין צריך לגשת דרך הסיסמא של בבעלי דירה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
-
שלום. חברתי ראוטר אלחוטי ל3 מחשבים 2 חוטיים ואחד אל חוטי נייד.. עכשיו האינטרנט מחובר לרואטר ישירות, אך הוא מתנתק כל כמה דקות(מסנג'ר אייסיקיו).. הראוטר: TRENDnet מדגם:TEW-431BRP מודם ADSL מה עליי לעשות? אשמח אם תעזרו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד מרגיזה,כי היא מונעת ממני לסיים הורדת כמה קבצים שמאוד חשוב לי לסיים להוריד אותם בהקדם האפשרי החל מהיום בבוקר,מהירות ההורדות שלי ממש נדפקה באופן מרגיז.. באתרי HTTP מהירות ההורדה נעה בסביבות ה-70-100 קב"ש [כשביום רגיל זה מוריד על 170KBS מהם] ובתוכנות שיתוף למיניהן מהירות ההורדה לקבצים שהיו אמורים לרדת ב-170+ קב"ש עומדת על 2-50 קב"ש קצת תכונות של המחשב: -את המפרט המלא תוכלו לקרוא במפרט המחשב שלי [צד ימין] -אינטרנט-NETVISION CABLES 1.5MB -WINDOWS XP 32BIT SP2 -אין פאיירוול מותקן -אני נמצא מאחורי ראוטר [יש לי רשת אלחוטית],אבל הפורטים של התוכנות בהן אני משתמש פתוחים בראוטר...כבר ווידאתי את זה הבעיה התחילה רק היום בבוקר,עוד אתמול בלילה ה…
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
לקוח/ה יקר/ה שלום, בהמשך לפנייתך בתאריך 07/11/2007 בוצע עדכון לחבילת הגלישה שלך באינטרנט. פרטי חבילת הגלישה הנוכחית הפעילה מתאריך :07/11/2007 אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 49.95 ¤ לחודש, בהתחייבות לשנה. בתום שנה המחיר 59.95 ¤ לחודש . המחיר כולל מע"מ. בתום התקופה יועבר מנוייך לחבילת גלישה הכוללת: אינטרנט מהיר ב ADSL במהירות 2.5Mb/250Kb במחיר 59.95 ¤ לחודש. המחיר כולל מע"מ. חשוב לציין שאני לא חש שינוי של ממש ואני לקוח שלהם כבר קרוב ל12 שנה פחות או יותר.מקודם הייתי על אחד וחצי.
-
- 3 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הראשי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי לנתב אלחוטי. המחשב המשני מחובר בעזרת סוויץ למחשב הראשי. אני זקוק לתמיכתכם בקינפוג כרטיס הרשת במחשב המשני לשיתוף האינטרנט. כלומר, מה צריך לכתוב בDNS ו-GATEWAY. ואיזה כרטיס רשת במחשב הראשי אני צריך לסמן כשיתוף. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום , אני מחובר לקו של 1.5 מגה ADSL דרך נטוויז'ון, מערכת הפעלה WIN-XP-SP1. מדי פעם החיבור לאינטרנט מתנתק. הבעיה נובעת מכך שכאשר אני מנסה להתחבר שנית אני לא מצליח. למרות העובדה שהוא מריץ את כל התהליך (אישור סיסמא ושם מתשתמש , חיבור לשרת וכד') ואפילו מופיע אייקון החיבור הפעיל על שורת המשימות , כל תוכנה או רכיב המנסים לקבל גישה לרשת נתקלים באותה תגובה כאילו החיבור אינו פעיל לחלוטין. הדבר נפתר רק באמצעות אתחול של המחשב, הבעיה העיקרית היא כאשר אני משאיר דבר מה להורדה במהלך הלילה והיות ואני ישן אני לא יכול לאתחל את המחשב וכך יוצא כי המחשב פועל סתם. למישהו יש מושג איך אני יכול לפתור את בעית הניתוק המוזרה הזו או לפחות את החיבור החוזר הכושל. מתברר כי הוא מתחבר בעצמו חזרה ברגע ני…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
שלום לתומכים יש לנו בעבודה שרת עם ווינדוס 2000, שמתחבר לרשת עם נתב edimax 6204. לאחרונה החלה תופעה שמאופיינת באיבוד החיבור לאינטרנט + גישה למחשבי הרשת. מה שמוזר הוא, ששאר המחשבים עדיין מחוברים לאינטרנט ויותר מכך- יש להם גישה לתיקיות שבשרת, אבל לא להיפך. הבעיה מתרחשת באקראי, כאשר יכול להיות גם יום שלם ללא בעיה. הפיתרון היחיד כרגע- רק ריסטרט (מה שמפריע לשאר העובדים). למישהו יש קצה חוט?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
האם תהיה קליטה בין שני מחשבים, שנמצאים בשני בתים שונים (קרקע), הבתים במרחק של כ-30 מטר? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 693 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בין 2 מחשבים אני לאדע אם חוטית או אלחוטית חלק אומרים שאלחוטית עושה בעיות...זה א. ב.אני צריך משו אם זה אל חוטי שלא יהיה בעיות בין הקומות...וקירות ביטון ו..ג. מה אתם ממליצים מה לקנות?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר החלפת הראוטר , ה-WIFI דרך האייפון שלי לא עובד\עובד לאט מאוד. יש לציין שבשאר האייפונים והמחשבים בבית ה-WIFI עובד כראוי. מה יכולה להיות הבעיה? יכול להיות שצריך להחליף ערוץ לראוטר או משהו כזה?
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
קראתי מספר מאמרים באינטרנט ופה לגבי חיבור של קונקטורים ותקעים לכבל רשת אבל עדיין לא ברור לי האם אני יכול לחבר לכבל רשת (קשיח) תקע בצד אחד (כדי שיתחבר למרכזת) ובצד השני תקע קבוע על הקיר (כדי שהמחשב יוכל להתחבר אליו)?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
-
נגיד ועכשיו יש לי רשת עם 2 מחשבים, ווינדוס XP, והפעלתי SHARING על כל הכוננים ב 2 המחשבים האם מישהו שיודע את הIP החיצוני שלי יכול להתחבר לאותם כוננים ששיתפתי?
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-
-
לא מזמן הגיע אלי המודם/ראווטר האלחוטי של בזק (SIEMENS) ורציתי להפיק את המקסימום ממנו אבל נוא ממוקים בקומה בראשונה (תחתונה) שרק בה ובחדר שמעליה יש אינטרנט אלחוטי אבל אני רוצה שיהיו בשתי קומות אז שמעתי שיש מכשיר BRIDGE שדרכו אני יכול לעשות את זה הוספתי סרטוט קצת עלוב שאולי יכול להבהיר את מה שאני רוצה עריכה: אני לא יכול לשנות את מיקום המודם!
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ניסו להתקין אצלי רשת אלחותית בתקן של 802.11g עם נתב של חברת LEVEL ONE על 2 מחשבים ולא הצלחנו להשיג קליטה טובה במחשב שלא מחובר ישירות לנתב המחשבים לא נמצאים באותה קומה והמחשב השני ניסינו כרטיס רשת USB ורגיל ובשניהם לא היתה קליטה טובה השאלה שלי היא כזאת אם אקנה נתב של חברה אחרת אולי תהיה לי קליטה יותר טובה? יש הבדל בעוצמות השידור של הנתבים השונים? מה הכי טוב למצב שלי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 693 צפיות
-