עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by generalA,

רציתי לדעת איך ניתן בראוטר להגביל משאבי מערכת ע"י חלוקת יכולת הניצול בין הפורטים ? יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל של לפני שנתיים בערך, עם 4 פורטים קוויים בלבד.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by eli_kats,

אני מחובר ישירות אל אחי לשתינו יש את אותו הלוח אם שיש לו כרטיס רשת 1GIGABIT הכבל שלנו הוא 8 חוטים מוצלב אני רוצה לדעת למה אנחנו לא עובדים ברשת המהירה במהירות רוחב פס אחד ג'יגביט? במה יכולה להיות הסיבה

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by dr computer,

הבעייה נפתרה..אל תכנסו

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  4. Started by !elad!,

שמעתי שעם קונים ראוטר ועושים רשת אז אין צורך לשלם לבזק על המודם הכוונה שהראוטר יחליף אותו.. האם זה הגיוני?! או שהאם יש משהו שדומה.?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  5. שלום לכם! בגלל ניתוקים שיש לי מהמודם, בזק היציעו לי או להחליף מודם ADSL USB ,או למודם רשת- ללא עלות .ולזה אני צריך את עזרתכם , היציעו לי ראוטר של סימנס FL2/141 שניתן לחבר עד ארבעה מחשבים באלחוטי ,תמורת 10 ש'ח בחודש למשך שנתיים והוא בסוף המיבצע הופך לשלי ,בגלל שיש לי שני מחשבים, אני שואל את דעתכם אם זה כדאי,או שיש לי אפשרות אחרת, ואם כן, איזה כרטיס רשת צריך למחשב השני,או ביכלל. בתודה מראש..

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by ami29,

שלום ותודה מראש..... יש לי ראוטאר dsl 600ew שמחובר למחשב ,ישנו מחשב נוסף בבית שעכשיו החלפתי. חיברתי עליו את הנתב אבל המחשב לא מזהה אותו ואומר שאין לי: DRIVER-cohiba 3887 rev 0... השמח לכיוונים חדשים ניסית לחפש ברשת אבל לא מצאתי משהו שעוזר ...על המחשב החדש מותקן win vista

7. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  8. שלום יש לי מחשב כף יד מסוג mio p350 אני מעוניין להתקין עליו כרטיס wifi מסוג Spectec miniSD 802.11b Wireless LAN Card איך אני עושה את זה? לא קיבלתי עם הכרטיס דרייברים (והבנתי גם שלא צריך לקבל). אשמח לעזרה, תודה.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by gal663,

ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  10. Started by talitali,

מבקש עזרה בחיבור נתב זה שהוא גם מודם וגם רואטר, הגדרה נכונה לגבי חיבור PPPOE או PPPOA לגבי חיבור לבזק ולספק איטרנט זהב.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  11. Started by idle`,

יש לי מספר מחשבים בבית ואני רוצה לשלוט בהם מהמחשב שלי לראות מה קורה בהם כמו באיזה אתרים מיש יש המחשב ושליטה מלאה כמו התוכנות שיש בביתי הספר יש לי את התוכנה NetSupport Tutor אבל אני לא מוצא מחשבים אחרים ברשת שהתקנתי את התוכנה בהם.

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  12. אני מעוניין לקנות כמה מכשירים שעובדים באלחוט ואיני יודע בדיוק באיזה תדר הם עובדים אבל סביר להניח שכמה יעבדו על אותו תדר, זה יפריע לפעולה תקינה שלהם? המכשירים הם עכבר לוגיק רבולושין ומיקלדת Logitech V250 ואולי גם אוזניות של חברה אחרת מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  13. Started by thebestof2005,

שלום לכם. לפני מעט זמן קניתי את הראוטר הנ"ל, שעושה עד עכשיו עבודה מצויינת למרות כמה בעיות קלות בהתקנה. לראוטר מחוברים שני מחשבים בעזרת כבלים ועוד מחשב אחד נייד בעזרת האלחוט. שאלתי היא אם ניתן לנתב את המהירות שהראוטר מספק לכל אחד מהמחשבים. כלומר לדוגמה למחשב אחד "לתת" יכולת גלישה 50 אחוז מהמהירות הכוללת, למחשב שני 30 אחוז ולאחרון 20 אחוז. האם זה אפשרי...ואם כן, הסבר יתקבל בשמחה...

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  14. אהלן, אז ככה, ראיתי את הסטיקי לגבי הקמת רשת אלחוטית ואני לא שואל לגבי ההקמה מבחינה טכנית. אני מבקש ייעוץ לגבי נתב אלחוטי פשוט. ברשת האלחוטית יחוברו עד שלושה מחשבים נייחים ושני מחשבים ניידים. בנוסף להמלצה לנתב, רציתי לדעת כמה צריך לעלות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח. שוב, אני לא מבקש כרטיסים או נתב מפוצץ, משהו סטנדרטי ואמין. תודה מראש, ושבוע טוב יונתן

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  15. איך אני הופך קובץ ג'יי אי או לאיי סי או ? ???

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by Ameralis Zaiir,

אני מחפש שרת אכסון חינמי של לפחות 20 מגה שתומך בASP. ניסיתי את domaindlx, הוא לא תומך באובייקטים שאני צריך. מישהו מכיר אתר אחר? תודה מראש, Ameralis Zaiir

17. Started by idan1836,

כשאני נכנס לאתרים אז לפעמים לא נותן לי הדפדפן לפתוח אתרים אחרים או למשל תוכנות צ'ט למרות שיש ליג'אווה מותקן אבל הוא רושם, שיש בעיה בשורה התחתונה של המסך.. אם אפשר לדעת מה זה ואם כבר גם לקבל בבקשה לינק לאתר של הדפדפן מקסטון.. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  18. יש לי משהו כמו זה רק שונה קצת..כתוב עליו 10/100 mbps ethernet cardbus kingmax מה זה?למה זה טוב? והאם זה ישן?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  19. שלום לכולם קודם כל. חייב להיות פה בפורום תמיכה לפחות 1 שיכול לעזור לי בזה כמו שניחשתם יש לי בעיה. יש לי ראוטר של CONEXANT הכולל גם מודם. עכשיו הבעיה היא שאני לא מצליח להגדיר אותו שיצא לאינטרנט. אני מקבל הודעות ERROR של משהו שנקרא ATM. כאן אפשר לראות איך נראת ההודעה שאני מקבל כשאני עושה בדיקה לראוטר --> בשביל שיהיה לכם מושג באיזה ראוטר מדובר ואיך נראות כל ההגדרות שלו כדי שתוכלו לראות את מה שאני רואה ותהיה אפשרות לעזור לי.. אז הנה הלינק למדריך שלו, אשר מסביר שלב שלב את כל התפריטים (אני מנחש שכל הבעיה שלי היא באזור ה-WAN כנראה ששם אני לא מגדיר את זה כמו שצריך). http://sklep.tsenger.pl/docs/Jaht/manual.htm#3.3.5 אשמח מאוד לעזרה אם יש מישהו שמבין בזה ומוכן לעזור ל…

• 5 תגובות
    • 620 צפיות
  20. Started by IME3,

יש לי סימנס שחור ובמחשב עם הפלאג USB יש בשורת תוכנות רצות בצד את המשולש הירוק הזה דאבל קליק חושף מספר SSID ולפי השמות חלק מהם שכנים שלי אחד ברשימה הוא הסימנס שלי מהחדר ליד שאליו הייתי מחובר כל הזמן ואף פעם לא התעסקתי ניסתי להקליק SSID אחרים מהשעמום לכולם רשום ENABLE תחת אבטחה חוץ מאחד ברשימה שהוא לא מאובטח ואליו אני מצליח להתחבר בהקלקה פשוטה אבל אני לא יכול לחזור לסימנס המקורי של עצמי הוא לא מצליח להתחבר מה עושים? העניין שאין לי כרגע גישה למחשב בראשי כי הלך הלוח אם אז אני לא יכול להכנס להגדרות שם אבל בכל זאת תזכירו לי מה אני צריך לעשות פה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  21. Started by Ashand,

שלום יש לי P4 עם לוח MATX ממש קטן ורציתי לנצל אותו ולבנות NAS, למישהו יש מדריכים בעיברית? עדיך עם תמונות איפה אני קונה דבר כזה: 5-bay hot-swap mobile S-ATA HDD rack זול? תודה

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  22. Started by PzD,

טוב אז ככה.. כל הזמן היה בסדר.. בשבוע האחרון החיל לעשות בעיות.. אני המחשב היחיד בבית שמחובר ישירות למודם (כבל) וכל שאר המחשבים מחוברים תחת רשת אלחותית.. עכשיו הקטע הוא שיש בכל המחשבים בבית אינטרנט.. אבל הרשת (שיתוף קבצים) אני לא יודע מה קרה בשבוע האחרון המחשב שלי לא קורא שום מחשב אחר ואף מחשב לא מצליח לקרוא אותי.. בין שאר המחשבים בבית יש רשת בסדר.. יש למישו מושג מה הבעיה ?? (וכן החיבור משותף.. זה לא הבעיה) תודה מראש

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by ShaDj,

אני מנסה להתחבר למסנג'ר אבל הוא לא נותן לי הגרסה הכי חדשה שאני מתחבר מהנייד שלי ששם יש מסנג'ר גרסה ישנה יותר לא יותר מידי אני מצליח ממה זה יכול להיות נובע?

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  24. Started by Moses7,

טוב חברה שמעו יש לי בעיה רצינית אם האינטרנט אני משמתמש ברואטר לא מזמן פירמטתי את המחשב וקיבלתי עידכונים של הווינדוס בניהם גם עידכון של האקספלורר ליפני העידכונים כל האתרים כימעט שניכנסתי אליהם עבדו ופעלו אבל לאחר העידכונים חלק מהאתרים לא פעלו (אתרים כמו YNET,TORRENT LEECH וFXP ) אין לי מושג מאיפה הבעיה הזאת הגיעה אני מקווה שלמישהו יש מושג איך לפתור את זה. תודה מראש לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. שלום לכולם קניתי כרטיס רשת חדש עם חיבור PCI חיברתי את הכרטיס למחשב דרך חיבור הPCI הדלקתי את המחשב אך הוא לא מזהה את הכרטיס לא עלתה לי שום הודעה שהוא זיהה חומרה חדשה הכרטיס עלה לי 120 שקלים והוא של 3COM מה יכולה להיות הבעיה חוץ מיזה שאולי הוא פגום אין לי דרך ליבדוק אין לי עוד מחשבים לנסות אותו ליראות אם הוא טוב מה האפשרויות שלי? לפני שאני הולך ומחליף אותו? אם אפשר אז לעזור לי מהר כי אם הוא פגום אז עוד היום אני רוצה להחליף אותו,תודה לכל העוזרים!!!

• 3 תגובות
    • 620 צפיות

דיונים חדשים בפורומים