רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ש לי את המודם הישן ה B FOCUS 270 וקניתי עכשיו ראוטר של EDIMAX 6424N. יש לי 2 קומות בבית והראוטר צריך להיות למעלה, ובקומה למטה נמצא המחשב השני והוא בממד ואני רוצה שהוא יקלוט באלחוטי. השאלות הן: אם אני מחבר ככה את המודם לראוטר והכל אבל המודם הוא ישן, אז עדיין הראוטר יפעל בתקן N? דבר שני חיברתי את הראוטר והכל אבל אין לי קליטה מהקומה השניה, אלא רק מאותה הקומה. זה אומר שהראוטר הנל כנראה לא יספק את הסחורה נכון? והשאלה האחרונה: מה אתם ממליצים לעשות? (את הראוטר אני יכול להחזיר ד"א). תודה.
-
- 5 תגובות
- 653 צפיות
-
-
מסיבות לא ברורות, האינטרנט אקספלורר חדל מלעבוד בויסטה שלי. יש לי רשת ביתית, כמו כן לשאר המחשבים בבית יש אינטרנט. ניסיתי: * התקנת תיקון של ויסטה. * הרצת הפקודה sfc /scannow * ביטול הרחבות צד שלישי שחזור מערכת פתר את הבעיה שלי, אך בגלל שהנקודת שמירה הייתה ישנה מדי- היו יותר מדי שינויים שלא רציתי. עכשיו אחרי ההתקנת תיקון, לא רק שהיא לא סידרה את הבעיה- היא גם מחקה את הנקודות שחזור... עצות? :[br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 18:12:49 עדכון בנושא:כנראה שהבעיה רצינית יותר- בדקתי כמה דברים, בין היתר שמתי לב שאני מקבל תשובה כשאני עושה פינג. אח"כ גיליתי שהמחשב כן מתחבר לאינטרנט בדרך הזו: Start>Network>Network and Sharing Center>Set up a connection or network…
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
המליצו לי פה להתקין לראוטר שלי linksys wrt54gl v1.1 את קשוחת Tomato Firmware v1.21.1515. התקנתי אותה אך לא נצפה שיפור אלה איטיות בתוכנת טורנט. פעם הטורנט היה מגיעה לי למהירויות גבוהות 180kbs+ בזמן קצר יחסית, אבל היום הוא בקושי מטפס ומגיעה ל 100. אני רוצה לציין שהדפדפן אינטרנט פועל מעולה אם התוכנות שיתוף. מי שיש לו את הקשוחה ויש דרך להגדיר אותה נכון אשמח לדעת. תודה.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום, יש לי שיתוף INTERNET בין שני מחשבים, אני הייתי רוצה שהמחשב האורח היה יכול גם לחייג לאינטרנט ללא צורך לגעת במחשב ה HOST , שיהיה אפשר לחייג מהמחשב האורח. יש למישהו רעיון איך אפשר לעשות את זה? יהיה מצויין גם אם יהיה אפשר שהמחשב הHOST ידלק לבד כשאר מנסים לחייג. תודה
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
היי יש לי שני מחשבים מחוברים לרשת , אחד שרת ואחד אורח, שהאורח מכבה את המחשב ומדליק אותו מחדש אין חיבור אינטרנט אלה רק לאחר שמשחקים בהגדרת . מה פשר הבעיה תודה
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
יש לי ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא לאינטרנט. בנוסף יש לי עוד ראוטר חוטי ומספר מחשבים עליו והוא יוצא גם לאינטרנט.(כלומר יש לי 2 IP חיצוני). השאלה שלי היא כאשר אחבר בין 2 הראוטרים האם מחשבים ברשת א יכירו את המחשבים ברשת ב ?(כלומר אני 'יקריב' בכל ראוטר יציאה חוטית אחת לטובת התקשרות עם הראוטר השני).
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
ובכן, יש לי ווינדוס ויסטה שהתקנתי לפני כמה ימים. מדי כמה זמן יש לי ניתוקים מהאינטרנט ורק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל, ועושה ריסט זה מסתדר .. פתחתי את חלון ה NETWORK בויסטה ומופיעים לי שם כמה אייקונים : מחשב שנקרא MIKI שאין לי מושג מה זה... (הווינדוס פתח הודעה בשלב כלשהו והיה כתוב שיש עוד משתמש עם אותו איי פי כמו שלי) המחשב שלי YAIR .. ועוד סמל internet gateway device ... אין לי מושג מה זה.. (אין לי ראוטר, מודם כבלים רגיל) .. אין אני מחדש IP או משנה IP ? ועוד שאלה קטנה, לפני חודשיים שדרגתי את החיבור אינטרנט דרך 012 והוט ל3.0מ"ב ... היו לי בעיות במשך שבוע וחצי עד שאיכשהו סידרו .. (הייתי עם XP) מאז היו לי בעיות עם הDNS .. הווינדוס לא יכל לנקות את שרתי הDNS או משהו כזה .. …
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אני עובר לבזק ואני צריך המלצה למודם שיעבור ביחד עם ראוטר שכבר יש לי WRT54GL איזה מודם אתם ממליצים???
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, נתקלתי בבעיה קצת מוזרה ולא ספציפית, כחלת מעבודתי נתקלתי במספר רב של מחשבים ניידים מסוגים וגרסאות שונות בעלות אותו ת.תקשורות אינטרנט אלחוטי. אך אותם מחשבים היו קולטים רשתות ואיכות רשתות (עוצמת אות) בצורות שונות למרות שהם מחזיקים באותה תו תקשורות... מדוע ? ואיך אני יכול לדעת איזה מחשב יקלוט לי יותר טוב ואיזה פחות טוב ?
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
פרמטתי תמחשב והתקנתי את הUSB האלחוטי והוא לא מוצא לי תראוטר במחשב השני.למה? ההתקנה הלכה חלק הוא הראה לי שהכל מותקן הראה לי שהוא מחובר ויש קליטה מצויינת אבל שאני מסתכל על רשתות אלחוטיות זמינות אני לא רואה שום ראוטר באופק אני עושה "רענן רשימת רשתות" והוא לא מוצא כלום ממה זה יכול להיות?
-
- 7 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתקין רשת ICS ויש לי שאלה לגבי המדריך שיש בפורום: יש לי חיבור לכבלים עם מודם מוטורולה בכרטיס רשת. יוצא מכך שב"חיבור הרשת" יש 2 אייקונים של כרטיסי רשת (השני הולך כמובן למחשב הקליינט) וגם אייקון של החייגן. את מי אני מקנפג כמארח את כרטיס הרשת שהולך למודם או את החייגן ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 653 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו אני מעביר את הישן לאחים שלי.. הבעיה היא שהמחשב יהיה בקומה מתחת/מעל למחשב עם החיבור לאינטרנט. מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
רכשתי כרטיס: EDIMAX 1000/100/10 דגם: EP-4203DL 32 BIT כרטיס רשת PCMCIA למחשב נייד משום שאני חושד שהכרטיס רשת הפנימי במחשב נייד נדפק לפני זה היה לי PCMCIA אחר ושאני מחבר אותו הכל עובד פיקס אטומטי וכשאני מנסה לחבר את החדש של EDIMAX הוא לא עובד 2 הנוריות נדלקות בירוק(LAN/ACT) ו SPEED נדלקות קבוע המחשב נייד לא זיהה אוטמטית את זה וניסיתי להתקין עם הדיסק שהגיע אבל אני לא מצליח אני לוחץ התקנה הוא אומר לי להעביר קבצים ל C:NWNET או משהו כזה ואני לא מצליח להתקין, הוא לא מזהה את הכרטיס והאינטנרט כמובן לא עובד מה הבעיה מה עושים והאם מישהו יודע איך מתקינים היטב או איפה מגדירים את הכרטיס במחשב מוזר כי זה כרטיס חדש והכרטיס השני שיש לי הוא 10/100 פשוט ועובד פיקס יכול להיות שזה בגלל שזה …
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לכולם , שידרגתי השבוע את האינטרנט אקפלורר הקיים לגירסה החדשה 8 . סידרתי תיקיות במועדפים ואח"כ עשיתי יצוא מועדפים מהדפדפן לקובץ BOOKMARK . בגלל בעיית וירוסים , "שפכתי" גוסט קודם על המחשב שכולל בתוכו את גירסה 7 וכשאני מבצע ייבוא של ה-BOOKMARK (אותו אחד ששמרתי בגירסה החדשה) , אני מקבל הודע שגיאה בתהליך הייבוא , שהקובץ אינו מתאים ..NOT VALID FILE ..מה שחייב אותי לשדרג שוב לגירסה 8 כדי לייבא תקין את המועדפים. נראה שישנה בעיית תאימות..יש לזה פתרון ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
הי, יש לי רוחב פס של 15Mb ואני חושב שהswitch שלי לא עומד בקצב מאחר והוא די ישן... אני לא מכיר מספיק אז אני אשמח להמלצה לאחד טוב ולאיפה אפשר לקנות. אין בעיה של מחיר אבל כמובן שאם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
צריך עזרה בפתיחת FTP... תוכנת האפטיפי: Bullet Proof FTP Server V2.1 מודם Alcatel Home שפרצתי למודם Alcatel Pro ו Norton Internet Security 2004. עד שפרצתי את המודם הכל היה בסדר, ומהרגע שפרצתי את המודם הכל התבלגן ואני לא מצליח. אז אם אפשר תסבירו לי בבקשה במדוייק מה לעשות כדי שזה יעבוד. אני לא מדבר על פתיחת חשבונות וכו' בתוכנת האפטיפי... כי זה את זה אני יודע. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי שתי מחשבים נייכים המחוברים בניהם דרך רשת הכוללת שויצ' בין היתר... ומודם הUSB הרגיל של בזק לאחרונה קניתי מחשב נייד ברצוני ליצור רשת אלחותית בבית השאלה מה יותר כדי לעשות לקנות נתב אלחוטי חוטי? (תמליצו איזה בבקשה) או שיש דרך אחרת לחבר רשת אלחוטית.. התקציב לנתב בסביבות 400 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-
-
קצת מביך, אבל בכל זאת.. אני מנסה להגדיר רשת ביתית בין שני מחשבים, ומה שהכי חשוב לי זה שאוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית הצלחתי ליצור את הרשת (באמצעות SWITCH) אבל אני לא מצליח להגיע למצב בו שני המחשבים מחוברים יחד לאינטרנט הגדרתי את אחד המחשבים כמחשב ראשי שמתחבר ישירות לאינטרנט ושאר המחשבים ברשת מתחברים לאינטרנט דרכו ובמחשב השני הגדרתי שהוא מתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר למרות זאת, אני לא מצליח. תמיד אחד מהמחשבים מחובר והשני לא מצליח להתחבר. זקוק לעזרה.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אהלן,טוב אז ככה. אני רוצה לשתף 2 מחשבים,אחד קומה 2 אחד קומת קרקע. רציתי לדעת איך אפשר לשתף אלחוטית כי כבל צריך ממש ממש ארוך. כל מה שאני צריך זה שיתוף מדפסות ושיתוף קבצים וזהו. במחשב אחד מותקן וינדווס ויסטה ובשני אקספי,יש לי גם רשיון ל windows 2003 SBS אם זה יכול לעזור...
-
- 4 תגובות
- 653 צפיות
-
-
אז ככה בבית יש לי ראוטר של ASUS שממנו אני מחובר בכבל למחשב שלי עכשיו אני רוצה לשחק אם אחי במשחקים (LAN) ובמחשב שלו יש USB WIFI כאילו נו רשת אלחוטית ואמרו לי שצריך להגדיר משהו וזה וזה =] אשמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום. אני צריך עזרה במציאת פיתרון. המצב הוא כזה: ישנן שתי חברות (X,Y) כאשר לכל אחת מהן מספר סניפים ברחבי הארץ. חברה שלישית (Z) היא החברה שמנהלת את שתי החברות האלה ונותנת להן תמיכה 24.7 וצרכה חבור קבוע תמידי לשתיהן. 1. כל סניף חברה חייב להיות מקושר ברשת אחת לשאר הסניפים של אותה חברה. 2. כל חברה היא נפרדת ולכל חברה רשת משלה. אסור שיהיה מעבר בין הרשתות או בין החברות. 3. החברה השלישית צרכה חיבור תמידי לשתי הרשתות של שתי החברות. רשת X הכוללת סניפים בכל הארץ נפרדת מרשת Y הכוללת סניפים בכל הארץ. לרשת Z בלבד אמורה להיות גישה גם לרשת X וגם לרשת Y באופן קבוע. מה הייתם מציעים? איזה פיתרון הוא המתאים ביותר? אני מבין שמדובר ב - VPDN. אבל משהו יכול להסביר איך יתבצע בפועל ו…
-
- 1 תגובה
- 653 צפיות
-