רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
אהלן... ברשותי מחשב שהתקנתי עליו שרת(DOMAIN CONTROLLER) והשאלה שלי היא כזאת למה שאני מתחבר מהמחשבים שלי בבית לשרת הטעינה היא מאוד איטית??? יש למישהו הסבר הצעות פתרונות?...? אודה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אהלן חברה, בדיוק קניתי לפטופ של דל Dell studio 1555 T65 ATI אני רוצה לעשות בבית רשת אלחוטית, לחבר את המחשב הנייח לראטור בכבל, והנייד יתחבר אלחוטי התקציב הוא 200-250 שקל, ואני רוצה דגם טוב של חברה איכותית, לא edimax. תודה מראש, והמשך יום טוב.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
רוב הקבצים מגיעים עם שגיאות (שם הקובץ כולו באותיות גדולות) כשאני מתחבר דרך בזק בינלאומי כל הקבצים מגיעים ללא שגיאות. האם מישהו חווה בעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
הכבל עצמו במוצלב רק בRJ45 הוא עקום או כול הכבל הולך עקום? ולגבי הכבל הרגיל כול הכבל הוא ישר וגם בRJ4 הוא ישר? אני מתכוון בRJ45 במוצלב הוא X רק בRJ הוא ככה הוא כול הכבל?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד מרגיזה,כי היא מונעת ממני לסיים הורדת כמה קבצים שמאוד חשוב לי לסיים להוריד אותם בהקדם האפשרי החל מהיום בבוקר,מהירות ההורדות שלי ממש נדפקה באופן מרגיז.. באתרי HTTP מהירות ההורדה נעה בסביבות ה-70-100 קב"ש [כשביום רגיל זה מוריד על 170KBS מהם] ובתוכנות שיתוף למיניהן מהירות ההורדה לקבצים שהיו אמורים לרדת ב-170+ קב"ש עומדת על 2-50 קב"ש קצת תכונות של המחשב: -את המפרט המלא תוכלו לקרוא במפרט המחשב שלי [צד ימין] -אינטרנט-NETVISION CABLES 1.5MB -WINDOWS XP 32BIT SP2 -אין פאיירוול מותקן -אני נמצא מאחורי ראוטר [יש לי רשת אלחוטית],אבל הפורטים של התוכנות בהן אני משתמש פתוחים בראוטר...כבר ווידאתי את זה הבעיה התחילה רק היום בבוקר,עוד אתמול בלילה ה…
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
לא מצליח לראות אתר עם FLASH כאשר THIN CLIENT מתחבר לשרת, דרך השרת עצמו אני כן מצליח ... מה עושים ?
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכל המשתמשים היקרים, אני משתמש בתוכנה לתפעול מרחוק, העובדת בשיטת Viewer ו-Server. אני התקנתי את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server על מחשב ב'. עכשיו מה הבעיה בעצם? הבעיה היא ששתי המחשבים מחוברים ל-Router, אז בעצם יש לי את הכתובת ה-IP של ה-Router ואת כתובת ה-IP 'המזוייפות' שנוצרו על ידי ה-Router, שהם בעצם רק קיימות ברשת עצמה. הפעלתי את ה-Viewer ואת ה-Server, כלומר את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server במחשב ב' אשר בעצם נמצאים ברשת שלשניהם יש כתובת IP 'מזוייפת' אשר תקפה רק ברשת בגלל שהיא נוצרה על ידי ה-Router. בקיצור, הכל עבד. שלטתי במחשב ב' וממש תפעלתי איתו מהמחשב א'. עכשיו הכל טוב ויפה, אבל אני לא הייתי מעוניין לעשות את זה בבית, אלא לעשות את זה ממקום העבודה שלי בחברה בה …
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב כמה שאלות: 1. יש לי מודם eci312 מחובר להאב לשני מחשבים - כדי לפתוח בו פורטים מה עושים, האם בכלל להשאיר את הפיירוול שיש במודם הזה או שזה לא ממש שווה כלום, אם לא אז איזה מומלץ אם בכלל. 2. מה להגדיר בחיבור רשת אצלי במחשב (האם לתת איפי קבוע, האם לתת את ה dns של נטוויזן).
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם האם ידוע למישהו על תוכנה שעושה רשת בין 2 מחשבים 98? כפי שהאקס פי עושה! מכיוון שבמחשב הראשי יש לי אקס פי וגם 98 ובמחשב המישני רק 98 אז אני מניח שכאשר אעשה רשת בין האקס פי שבראשי ולבין ה 98 שבמישני אז ה 98 שבמישני כבר יהיה מוזן בהגדרות ולכן אני לא יודע אם ההגדרות שאצור בין ה 98 הראשי ו ה98 המישני לא ימחקו מהמישני ואיך להגדיר ידנית את ה 98 שבראשי בכדי שיתחבר לי ל 98 שבמישני וכמובן שתהיה אפשרות לאינטרנט אם חשוב אז בראשי יש לי 2 כרטיסי רשת האחד מקבל אינטרנט והשיני לרשת ואילו בשיני יש רק כרטיס רשת אחד תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כנראה בהוט שכחו שיש שעוץ קיץ בישראל.. תבדקו גם אצלכם - השעה בהוטבוקס שעה אחורה (הדקות והשניות מדוייקות יחסית)
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי את תוכנת שרזה גירסאת 2.1.1.0 והענין הוא שיש לי פורט אחד שעובד אני לא מצליח לפתוח פורט נוסף איך אני יכול להתגבר על הבעיה? בנוסף אם יש לי את האנטי וירוס הבנתי שיש אפשרות שהוא חוסם אותי יש לי נוד 32 גירסא 3 מה באפשרותי לעשות?
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט ללפ-טופ של אבא שלי ורציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לו חייגן. הוא מתחבר דרך מודםתתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לנו מחשב ניד ומחשב נייח. היום התקינו לנו את האינטרנט האלחוטי, ואנו לא יודעים איך אפשר לחבר אותם כדי שנוכל להוציא מידע מהכוננים אחד של השני. אנו לא רוצים רשת אלחוטית אלא קווית כי נושא האבטחה קצת מפחיד אותנו. נשמח לקבל עזרה בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, יש לשכנים שלי בעיה האינטרנט שלהם מנתק כל הזמן. שום דבר לא עוזר. הטכנאי אפילו החליף מודם והבעיה עדיין קיימת. ככל הנראה הבעיה היא לא של הספק. מה לדעתכם הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום! קיבלתי ראוטר DLINK 524. כמו כן, אני משתמש באינטרנט בכבלים עם מודם של תומפסון. אני מחבר את המודם והראטור בעזרת כבל, ואז על המודם אמורה להידלק נורית של WAN. היא לא נדלקת. האם צריך לעשות איזו שהיא פעולה? הכבל דפוק? אני יודע שזו שאלה ממש מפגרת, אבל זה ממש מוזר
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום. אני רוצה להתקין רשת ICS ויש לי שאלה לגבי המדריך שיש בפורום: יש לי חיבור לכבלים עם מודם מוטורולה בכרטיס רשת. יוצא מכך שב"חיבור הרשת" יש 2 אייקונים של כרטיסי רשת (השני הולך כמובן למחשב הקליינט) וגם אייקון של החייגן. את מי אני מקנפג כמארח את כרטיס הרשת שהולך למודם או את החייגן ? תודה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו אני מעביר את הישן לאחים שלי.. הבעיה היא שהמחשב יהיה בקומה מתחת/מעל למחשב עם החיבור לאינטרנט. מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
באמיול הפינגים,מקס' משתמשים,משתמשים,קבצים תלוי בספק אינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אם כן - אלו פורטים היא חוסמת? ואיזה פורטים כדאי להגדיר באימיול של לקוחות ברק?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
קצת מביך, אבל בכל זאת.. אני מנסה להגדיר רשת ביתית בין שני מחשבים, ומה שהכי חשוב לי זה שאוכל לגלוש באינטרנט בשני המחשבים בו זמנית הצלחתי ליצור את הרשת (באמצעות SWITCH) אבל אני לא מצליח להגיע למצב בו שני המחשבים מחוברים יחד לאינטרנט הגדרתי את אחד המחשבים כמחשב ראשי שמתחבר ישירות לאינטרנט ושאר המחשבים ברשת מתחברים לאינטרנט דרכו ובמחשב השני הגדרתי שהוא מתחבר לאינטרנט דרך מחשב אחר למרות זאת, אני לא מצליח. תמיד אחד מהמחשבים מחובר והשני לא מצליח להתחבר. זקוק לעזרה.. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשבים בביתי לאינטרנט דרך מודם שהוא גם נתב של אדימקס. אחד המחשבים שימש עד כה גם לתוכנת האימיול, פתחתי את הפורטים בנתב לפי הוראות האימיול, האם צריך גם לפתוח את אותם פורטים גם בפיירוול (במקרה שלי זה המובנה של ווינדוס)?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי לכולם אני בשלב שיפוץ לפני כניסה לבית חדש. בנוסף לנוקדת רשת הפרוסות בבית ובכל חדר מעוניין לרשת אינטרנט יציבה בכל פינה בבית. 150 מטר מפלס 1. להבנתי אני צריך 3 יחידות איזור 1: סלון,פינת אוכל,מטבח מפרסת שמש. איזור 2: 5 חדרי ילדים איזור 3: ממד אשמח ממש להכוונה והמלצה למוצר איכותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
לאחרונה נקנה מחשב חדש ורציתי לחבר אותו לאינטרנט ע"י רשת חוטית. הבנתי שאני אמור לרכוש ראוטר ואין לי ידע רב בנושא, לכן אני כותב את ההודעה כדי לקבל המלצות מיודעי דבר. אני מחפש ראוטר ע"פ הקריטריונים הבאים: -אמינות\איכות. [הכוונה שהמכשיר עצמו יהיה של פירמה מוכרת שמתמחה בתחום[ -ממשק ידידותי כמה שאפשר. [שלא תהיינה הסתבכויות עם פתיחת פורטים ו\או הגדרה כלשהי] -מחיר סביר. תודה לעוזרים. *חשוב לציין, אני עובד המון עם הורדות וסוחט את כל רוחב הפס, רצוי שהראוטר יהיה עמיד מספיק.
-
- 8 תגובות
- 667 צפיות
-