רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום . יש ברשותי מדפסת Samsung CLP-510 הגדרתי אותה למחשב השולחני שלי ואני מעוניין להגדיר שגם למחשב הנייד היא תהיה זמינה כמו בבתי ספר שמדפיסים מכל מחשב שרוצים. יש איזה מדריך בשביל זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי ראוטר TPLINK WR641G שמחובר באמצעות מודם של בזק DSL600E מאז שחיברתי את הראוטר כל כמה זמן האינטנרט קופא, המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת אך האינטנרט לא עובד, כדי לפתור את הבעיה אני מכבה את המחשב ומוציא את הראוטר והמודם מהחשמל לכדקה כדי שיתאפס דיברתי עם בזק והם אמרו שאין בעיה ברשת וכנראה הבעיה בראוטר
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
כשיש שיחה בטלפון האינטרנט מתנתק.. בראוטר יש 13 ערוצים,בטלפון לא יודע כמה.. על ידי שינוי הערוץ בראוטר הבעיה יכולה להיגמר ?
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו אני מעביר את הישן לאחים שלי.. הבעיה היא שהמחשב יהיה בקומה מתחת/מעל למחשב עם החיבור לאינטרנט. מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש לי מחשב שלא בשימוש עם 3 הארד דיסקים של 500 ג'יגה כ"א שאני רוצה להפוך לשרת ביטורנט כאשר אני רוצה שאפשר יהיה לגשת אליו מבחוץ דרך ה-web (אני יודע שיש אפשרות כזאת ב-utorrent שהיא מאוד נוחה אבל אין לי מושג אם יש משהו טוב יותר). בגלל שיש לי 3 הארד דיסקים אני רוצה לאחד אותם עלמנת לנצל את כל המקום שברשותי, איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין שתתמוך בזה ? ווינדוס יהיה מיותר או אולי משהו אחר ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, להעביר קובץ של DVD דרך כרטיס רשת 10/100 דרך כבל מוצלב (ללא נתב) או פשוט לצרוב אותו על דיסק DVD ולהעביר את הדיסק למחשב השני.
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
הי, יש לי רוחב פס של 15Mb ואני חושב שהswitch שלי לא עומד בקצב מאחר והוא די ישן... אני לא מכיר מספיק אז אני אשמח להמלצה לאחד טוב ולאיפה אפשר לקנות. אין בעיה של מחיר אבל כמובן שאם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני גר בבית 2 קומות כאשר יש 2 מחשבים בקומה למעלה ואחד למטה,בקומה למעלה במיסדרון המחשב מחובר קווית למכשיר SBOX וה SBOX מחובר קווית למודם ADSL ול ACCESS POINT של אדימקס.בקומה למעלה יש תיקשורת טובה בין המחשבים ואילו בחדר בקומה למטה החדר פינתי והתיקשורת ל ACCES POINT נמוכה מאוד והינטרנט מיתנתק לסירוגין וגם שיתוף הקבצים בין המחשב למטה למחשב למעלה נותן הודעת שגיאה שאין אפשרות גישה לקבצים למרות שכוננים בשיתוף ובאותו WORKGROUP ןעם הרשאות מלאות לכל המשתמשים,בכול המחשבים יש אינטרנט. מה יכולה להיות הבעיה שגורמת להודעת שגיאה מסוג של אין גישה למשאבים במחשב אפילו כאשר יש PING,אני חשבתי על גירסאות חלונות XP לא תואמות ואיזה פיתרון יכול להיות עבור המחשב בקומה למטה? תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי שתי מחשבים נייכים המחוברים בניהם דרך רשת הכוללת שויצ' בין היתר... ומודם הUSB הרגיל של בזק לאחרונה קניתי מחשב נייד ברצוני ליצור רשת אלחותית בבית השאלה מה יותר כדי לעשות לקנות נתב אלחוטי חוטי? (תמליצו איזה בבקשה) או שיש דרך אחרת לחבר רשת אלחוטית.. התקציב לנתב בסביבות 400 שקל תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אהלן,טוב אז ככה. אני רוצה לשתף 2 מחשבים,אחד קומה 2 אחד קומת קרקע. רציתי לדעת איך אפשר לשתף אלחוטית כי כבל צריך ממש ממש ארוך. כל מה שאני צריך זה שיתוף מדפסות ושיתוף קבצים וזהו. במחשב אחד מותקן וינדווס ויסטה ובשני אקספי,יש לי גם רשיון ל windows 2003 SBS אם זה יכול לעזור...
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רציתי לשאול קודם כל אם אפשר לעשות שתי קווי adsl בבית, ושאלה שנייה אם אפשר לחבר על אותו קו שתי adsl ושאלה נוספת מה עדיף רשת או adsl? ואם אתם יכולים תסבירו בפירוט תודה לכל העונים, מתן.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני עכשיו נימצא בברק וכניראה שהם חוסמים אותי כי אני מוריד ביוטורנט על גג 3-7KB בעוד שאחי מוריד את אותם טורנטים בבזק בינלאומי במהירות של 200KB. היום אחי אמר לי שכניראה שבזק התחילו לחסום גם כי הוא מצליח עכשיו להוריד טורנט על 30 גג ואם הוא שם 2 טורנטים אז הוא מוריד כל אחד על 15 אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה ספקית להתחבר ואם איזה מסלול חשבתי אולי להתחבר לבזק בינלאומי עם מסלול גיימרים. אז אם מישהו יכול לפרט לי קצת על המסלול הזה אני הבנתי שההבדל הוא בפינגים אז רציתי לדעת אם גם יהיה הבדל בהורדות ואם זה שווה מחיר כמעט כפול ... (הציעו לי מסלול של 2500 הורדה על 250 העלאה במחיר של 45 שקל ומסלול גיימר עם העלאה זהה והורדה זהה במחיר של 74 שקל) בקיצור בבקשה תעזרו לי ותסדרו לי את הד…
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית מה אני צריך לקנות לשם כך? הבנתי שאני צריך ראוטר (יש) וכרטיס רשת (אין) למחשב שלא מחובר לראוטר איזה כרטיס רשת USB אתם ממליצים? ואני ישמח אם תסבירו לי איך אני מחבר הכל אהה ושכחתי להזכיר שתי בעיות: 1. מחשב אחד נמצא בחדר בטחון 2. באותו החדר נמצא טלפון שעובד על תדר 2.4GHZ (יכול לעשות בעיות??)
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים עים חלונות מילניום האים כדי לשתף את המחשב השני באינטרנט צריך להגדיר אותו ואת מחשב השרת עים כתובות dns?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
עשיתי הקמה של רשת ביתית עלמנת לחבר שני מחשבים ( set up a home or small office network)עם כבל רשת בשביל להעביר קבצים מאחד לשני(רק באחד המחשבים יש אינטרנט) ונוצרו לי כמה דברים שלא היו לי קודם,מה זה בדיוק?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
ראוטר netgear wpn824 מישהו מכיר?? יודע?? האם כדאי?? יש סיכונים?? משהו?? אני מצטער על השאלות על הנתבים כל דקה פשוט אני עוד שנייה קופץ פה מהחלון כי אני כבר משתגע מהנושא של הנתבים הזה!!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש מקור שמרכז נתוני מחירים ומבצעים שהוא מעודכן ואמין? אם לא, אז אשמח לעזרתכם האדיבה, דרך מי להתחבר? לא אכפת לי שיהיה חיבור של 750 כי אני ממילא לא יכול להוריד שום דבר, הצעות?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
הנטלימטר מביא לי מסך כחול בויסטה כל יומיים בקשר ל tcpip.sys חיפשתי ולא מצאתי תוכנה דומה על ויסטה Netpeeker DU Supercontroller.. לא עובדים בכלל על ויסטה..
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך לדעת כמה מחשבים מחוברים לרשת האלחוטית בבית שלי (וככה לבדוק האם השכנים חוגגים עלי....) ?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לחבר את PS3 בסלון לרשת N, כידוע הכרטיס רשת של הPS3 הוא בתקן G, נתקלתי במוצר הזה - http://www.amazon.com/Linksys-Dual-Band-Wireless-N-Gaming-Adapter/dp/B0010TEOLQ למישהו יש מושג אם ואיפה יש להשיג משהו כזה בארץ, חוץ מזה אולי מכירים פתרון יותר זול?
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי לא משמן רכשתי דומיין והפניתי אותו לאתר שמאוחסן בגוגל סייטס : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446034.0 אתמול בערב משום מה הוא הפסיק לעבוד. לא זכור לי ששיניתי משהו, והאתר בכתובת המקורית עובד. התקשרתי לתמיכה של LiveDNS שטענו שהבעיה לא קשורה אליהם תמונה של ההגדרות : כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי ידע בנושא תודה נתי
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להמליץ על תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה האפקטיבית, והאם ניתן להפעילה גם כשתוכנות זוללות פס אחרות פועלות, כמו אימיול, כך שהיא תשתלט על רוחב הפס כדי לבדוק אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
למה אני צריך כרטיס רשת? ומה אני יכול לעשות איתו? יש לי: Fast Ethener PCI Adapter 10/100 Mbps
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
אני זקוק לראוטר שיהיו לו בין 4-8 מחשבים שאני יוכל לחבר אליו, עדיף 8 אפשר גם 4, זה לא יפריע לי. אני ממש לא צריך אלחוטי כי כל המחשבים בבית שלי מחוברים באמצעות חוטים. מאוד מאוד מאוד חשוב לי שתיהיה לו הגנה כמה שפחות חזקה (פיירול) ואם יהיה לו אז שאני יוכל לפתוח פורטים בקלות בלי יותר מידי סיבוכים למה אני מוריד הרבה בתוכנות שיתוף. אם אפשר להשיג בפחות מ-300 ש"ח מעולה, חשובה לי המהירות שליחה בין המחבשים ברשת אבל אני גם לא רוצה להשתגע במחיר. ויש לי גם שאלה-האם אני יכול לחבר את הראוטר לאב (HUB) ז"א למשוך כבל רשת בין חיבור מחשב אחד שלו לתוך אב ומשם להוציא עוד כמה חוטים שיתחברו לעוד כמה מחשבים ויהיה להם אינטרנט. היום אני מחובר באמצעות מודם שפרצו לי אותו, הוא מתחבר לאב מהאב הזה מתחברים…
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
אהלן... ברשותי מחשב שהתקנתי עליו שרת(DOMAIN CONTROLLER) והשאלה שלי היא כזאת למה שאני מתחבר מהמחשבים שלי בבית לשרת הטעינה היא מאוד איטית??? יש למישהו הסבר הצעות פתרונות?...? אודה לתשובה
-
- 4 תגובות
- 658 צפיות
-