עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי! אני רוצה בבקשה שם של חברת אחסון איכותית ומקצועית, שנותנת שירות טוב ונענית לפניות, השרתים שלה חזקים וטובים ויש לה מחירון סביר לא יקר מידי, ושהאחסון יבוא ביחד עם דומיין. אשמח לקבל הצעות! תודה!

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  2. מהי מהירות העברת קבצים של תקן Bluetooth בגירסה 2.1? תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  3. Started by yp3,

אני מתלבט בין שני נתבים של אדימקס: BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 BR-6524n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 רציתי לשאול מה ההבדל בין הנתבים והאם זה שווה את ההפרש במחיר (כמאה ש"ח) יש לציין שאני רוצה להשתמש בנתב שאקנה כמשחזר אות לנתב של סימנס תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  4. איך אני משפר את הקליטה בנטבוק, שכרטיס הרשת שלו פנימי, כדי לקלוט רשתות רחוקות יותר (ולא כדי לברוח מהמוסד) ?

5. שבת שלום,יש לי 2 שאלות אשמח לתשובות. אוטוטו אני מסיים את ההתחייבות שלי עם הוט ואני אעזוב לבזק ככל הנראה,ל5 מגה שלהם.(אין לי לא NGN ולא UFI באזור) השאלה שלי היא על איזה ראוטר מדובר שהם מספקים?,ואיך הוא בכלליות? בנוסף לזה בקרוב יהיה לי ממיר(לווין שמחובר לשיתוף),איך אני אמור לקשר בינהם?(זה הולך על חיבור קווי לפי מה שהבנתי) תודה

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  6. Started by Yuron,

שלום לכל העוזרים.... ברשותי נטסטיק של חברת סלקום דגם ZTE MF 636 כאשר אני מנסה להוריד בהורדה ישירה HTTP כתוב לי שמהIP שלי מתקיימת כבר הורדה וזה לא משנה מתי וכמה פעמים אני מנסה... מישהו יכול להסבי לי מה הבעיה? תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  7. מלא ספייקים התחילו לאחרונה בבזק בנלאומי מישהו עוד מרגיש??

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  8. אני צריך המלצות לראוטר ,שיש לו קליטה ממש חזקה, יש לי שתי קומות בבית. אז אם מישהו יוכל להביא המלצה לראוטר אני נורא ישמח.

• 2 תגובות
    • 621 צפיות
  9. יש לי רשת ואני מחובר דרך ראוטר. לפני שהיה לי רשת הייתי מתחבר רגיל דרך חייגן. משעברתי לרשת, אני מקבל הרבה את ההודעה שהתנתקתי ודרך איזה חייגן אני רוצה להתחבר. אני עושה כמובן ביטול. אח"כ שאני מנסה לפתוח חלון בדפדפן, אני מקבל הודעה שאני אופליין ואם אני רוצה להתחבר או להישאר מנותק. שאני בוחר להתחבר, הוא מתחבר אוטומטית בלי בעיה. למה זה קורה ואיך אני מבטל את זה?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  10. למה ממליצים פה בפורום על WRT54GL ולא גירסאות אחרות יותר מתקדמות שיצאו אחריו ?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  11. Started by RazKaziRo,

ברשותי מחשב נייד ושני מחשבים נייחים המחשב נייד חדש ועד היום שני המחשבים הנייחים נמצאו אחד ליד השני בקיר מקביל משותף העברתי כבל בין שני הקירות ובכך חיברתי את שניהם לאיטנרנט לאחר שהגיע המחשב נייד הוא נמצא בחדר שלי שהוא חדר ממ"ד עם קירות של בטון מזויין ועל מנת לחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטתית נדרשתי לקנות ראוטר השאלה שלי האם יש ראוטר ספציפי שמתאים לחדרי ממ"ד ויש לציין שהמחשבים הנייחים נמצאים באותה קומה של המחשב נייד ככה שזה בסהכ קו ישר בין חדר לחדר אין מדרגות או שום דבר אחר רק מה שאני מחפש זה ראוטר עם עוצמת שידור גבוהה אני צריך המלצה לראוטר ספציפי והסבר קצת כיצד לחבר את כל המחשבים לאינטרנט אני מחובר לאיטנרנט דרך הכבלים (במקרה שזה פרט רלוונטי)

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  12. היי, אני גר בבית דו מפלסי ויש לי כיסוי wifi סביר אבל לא מספיק טוב ברחבי הבית (יש לי 2 ראוטרים בקומה התחתונה שאני מסתמך עליהם). אני רוצה שתהיה לי את האופציה להשתמש ב steam link כדי לחבר את המחשב בקומה למעלה לטלוויזיה בקומה למטה ולשחק עם שלט. יש lag מאוד משמעותי כשאני מנסה לשחק ככה (הכוונה כמובן ללאג בין לחיצה על השלט עד לתזוזת הדמות בטלוויזיה במשחקי single player) אני מניח שהבעיה יכולה לנבוע מכל אחת מהסיבות הבאות: 1. החיבור wifi בין המחשב לטלוויזיה איטי מדי 2. השלט מחובר לבלותות׳ של הטלוויזיה במקום לזה של המחשב ולא עובד מספיק טוב (יש גם בעיות מעצבנות של מיפוי כפתורים) חשבתי לפתור את סעיף 1 ולייצר חיבור יותר מהיר בין הקומות באמצעות …

13. מאתמול שוב פעם עדיפות לחיבור עם החייגן וגיימר לעומת חיבור ה MPLS. מורגש למשל בהורדת עידכון לסקייפ שלקח מעל 5 דקות עם חיבור 100 מגה MPLS לעומת 30 שניות עם חיבור חייגן וגיימר. אגב כל נושא הסקייפ וההורדה מהאתר וגם איכות השיחה - הוא נושא שאצלי נתקלתי בו רבות כבר בעבר.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  14. Started by Israeltomer,

מה צריך להגדיר באימיול(הגדרות)?איך?אפשר מדריך? ומספרים של tcp ו udp מה אני אמור לכתוב שם?< איזה מספרים טובים? תנו דוגמה...

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  15. יש לי בחדר ראוטר אלחוטי של edimax יש לי מחשב נייד של dell עם כרטיס מובנה שעובד די טוב אני קונה מחשב חדש ורוצה את הישן לשים בסלון שישמש להורדות באימיול וביטרונט ורציתי לחבר ע"י חיבור אלחוטי השאלה איזה כרטיס רשת אלחוטי מומלץ -כזה שמתחבר לusb או לpci ושל איזה חברה המרחק יהיה בארך 20 מטר בינתיים חשבתי על כרטיס של EDIMAX EW-7317UG http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403087 או אחד עם אנטנה EW7128GוEdimax http://web.zap.co.il/model.asp?model_id=403089 תודה

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  16. כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  17. נכון לעכשיו יש לי 2 מחשבים שמחוברים אחד לשני (שרת - לקוח) המצב לא ממש אידאלי כמו כן יש לי אקס בוקס בסלון וכשאני רוצה להעביר אליו קבצים אני צריך לנתק את אחד מהמחשבים מהראוטר. ויש לי עוד מחשב שאני כמעט ולא משתמש בו כי אין בו אינטרנט. אז חשבתי אולי לעשות רשת עם ראוטר\HUB יש לי ADSL והמודם שלי הוא אלקטל השחור הישן - הבנתי שניתן איכשהו להפוך אותו לראוטר הייתי רוצה לקבל על זה יותר מידע האם הכבלים שעכשיו יש לי יתאימו גם לחיבור לראוטר ? אפשר גם המלצות לראוטר\HUB או שמה שאני צריך (אני לא ממש מבין בזה) ביינתים לפי תגובות בZAP ראיתי את שני הנתבים האלה: BR6104K ו BR6204WG שניהם של Edimax

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  18. Started by idle`,

יש לי מספר מחשבים בבית ואני רוצה לשלוט בהם מהמחשב שלי לראות מה קורה בהם כמו באיזה אתרים מיש יש המחשב ושליטה מלאה כמו התוכנות שיש בביתי הספר יש לי את התוכנה NetSupport Tutor אבל אני לא מוצא מחשבים אחרים ברשת שהתקנתי את התוכנה בהם.

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  19. Started by i022052,

יש לי מודם ECI312 מחובר לנתב 3Com אני גולש דרך 012. לאחרונה אני נתקל בבעיה שלאחר כחצי שעה מאז אתחול המחשב, אני לא יכול להיכנס דרך ה IE לאתרי http. אומנם ה bitcomet (קליינט של torrent) ממשיך להוריד קבצים אבל אתרי http לא זמינים. אתחול של המחשב פותר את הבעיה לעוד זמן מגובל מראש. איפה אני יכול לנסות וללמוד מה הבעיה כדי לפתור אותה?

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  20. Started by dd7,

?

• 1 תגובה
    • 621 צפיות
  21. בס"ד יש לי שתי שאלות : 1: איפה אני יכול למצוא את הקבצים של הפרופיל שנשמר שבהם התוכנה של כרטיס הרשת האלחוטית (של WIN) משתמשת ? האם אני יכול להעתיק אותם למחשב אחר ובכך לחסוך את הגדרות ה WPA ? 2:אני רוצה לקנות מגביר אותות , השאלה היא האם נדרש לזה הגדרות מסובכות , או שאם הרשת שלי היא בלי אבטחה אני יכול רק להניח את המגביר וזהו ? תודה רבה .

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  22. Started by XXXanaX,

אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  23. Started by dj shay 30010,

יש לי כמה כרטיסי רשת שעבדו על מחשבים מסוימים התקנתי אחד מהם ויש לי את הדבר הבא מה זה אומר שהכרטיס לא תקין או מה (כי עם אני מחזיר אותו למחשב הישן הוא עובד שם )

• 4 תגובות
    • 621 צפיות
  24. והאם התוכנה מייצרת קובץ או מידע לגבי מה שעשו?

• 3 תגובות
    • 621 צפיות
  25. שלום לכל המשתמשים היקרים, אני משתמש בתוכנה לתפעול מרחוק, העובדת בשיטת Viewer ו-Server. אני התקנתי את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server על מחשב ב'. עכשיו מה הבעיה בעצם? הבעיה היא ששתי המחשבים מחוברים ל-Router, אז בעצם יש לי את הכתובת ה-IP של ה-Router ואת כתובת ה-IP 'המזוייפות' שנוצרו על ידי ה-Router, שהם בעצם רק קיימות ברשת עצמה. הפעלתי את ה-Viewer ואת ה-Server, כלומר את ה-Viewer על מחשב א' ואת ה-Server במחשב ב' אשר בעצם נמצאים ברשת שלשניהם יש כתובת IP 'מזוייפת' אשר תקפה רק ברשת בגלל שהיא נוצרה על ידי ה-Router. בקיצור, הכל עבד. שלטתי במחשב ב' וממש תפעלתי איתו מהמחשב א'. עכשיו הכל טוב ויפה, אבל אני לא הייתי מעוניין לעשות את זה בבית, אלא לעשות את זה ממקום העבודה שלי בחברה בה …

• 2 תגובות
    • 621 צפיות

דיונים חדשים בפורומים