עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eranx,

יש לי מודם של אלקטל, הפכתי אותו ל-510. יש לי שני מחשבים בבית, בירצוני לשתף אותם בחיבור באינטרנט. קראתי את המדריך בפורום לשיתוף ICS (רק רציתי להגיד שבעבר הצלחתי, משום מה עכשיו זה לא פועל) אני מצליח להתחבר לאינטרנט בלי שום בעיה, אומנם כשאני מנסה לשים IP כלשהו כמו 192.168.0.1 או 10.0.0.180 וכו' לכרטיס רשת שמחבר עם המחשב השני, זה פשוט מנתק לי את הרשת. אינני מצליח אפילו להיכנס להגדרות של המודם ב 10.0.0.138 . מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה! אממ, אני מוסיף אם במקרה אתם צריכים לדעת. ווינדוס אקס פי SP2

• 8 תגובות
    • 870 צפיות
  2. Started by ~Pizza~,

היי, מתכנן בקרוב לעבור דירה ועם המעבר גם לשדרג את מהירות האינטרנט ל100 מגה. מחובר לבזק+בזב"ל ומעדיף לא לקנות ראוטר מהם. אני אשמח לקבל המלצה לראוטר+מודם (מעדיף מכשיר אחד) שתומך במהירות של 100 מגה. אם אפשר, אני יכול גם להזמין מEbay. הראוטר כמובן חייב לתמוך בWifi. תודה רבה.

• 6 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. שלום, אחותי קונה מחשב ועכשיו יש לנו מודם אחד מחובר לUSB עכשיו אני יצתרך ראוטר חשבתי על D-LINK משהו בסביבות ה300 - 250 ש"ח ושיהיה טוב אתם יכולים להמליץ לי ? ואיך זה מתחבר הדיוק וזה בבקשה? תודה לעוזרים!

• 25 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. שבוע טוב. 1. אני רואה כאן לא מעט דיונים בהם חברי הפורום מבקשים לדעת אילו פינגים מקבלים לשרתים בחו"ל. ברור לי שהדבר כבר נעשה בעבר פעמים רבות, אך זו הזדמנות טובה לרענן הנתונים. 2. לקחתי שרתי-משחק מכמה מדינות, פופולאריות יותר ופופולאריות פחות וביצעתי עליהן tracert. שרתי-המשחק הם של Battlefield 3, כך שאפשר לצאת מנקודת הנחה שמדובר על חומרה איכותית (לפחות בצד השרת, ללא קשר לרשת) יחסית לשרתים המריצים משחקים ישנים יותר. 4. אתם מוזמנים לקחת את אותן כתובות ולפרסם כאן את התוצאות שלכם* בצירוף המידע הבא (שרלוונטי לתוצאות שלי במקרה זה): תשתית: כבלים 12 מגה. ספק קישוריות: 1. בזק בינלאומי 12 מגה + גיימר + חייגן L2TP בנתב 2. חיבור לשרת L2TP 212.25.127.20 ולא ל hot.bezeqint.net 3. התקבלה כ…

• 12 תגובות
    • 2.8k צפיות
  5. Started by Qtec,

שלום ברשותי רשת שבנויה כך- edimax 6114wg------------PC -------------PC LAPTOP-----Y -שני מחשבים שמחוברים חוטית לנתב באותו החדר, ולפטופ שמחובר אלחוטית לרשת. הקשר בין הנייד לנתב מאובטח בעזרת PSK-pre shared key , של WPA בפרוטוקול AES. רציתי לדעת- א. מהי רמת האבטחה של הקשר? ב. לאחר כמה זמן יש להחליף את המפתח? ג. האם יש סוג הצפנה שאתם ממליצים עליו? ד. האם ההצפנה גורעת מהמהירות? *יש לציין שהרשת האלחוטית מיועדת כרגע אך ורק ללפטופ שלי, אין שידור SSID.

• 4 תגובות
    • 986 צפיות
  6. Started by sagioto,

אז ככה, התחדשתי בPS3, יש לי נתב BR-6204 שמחובר למחשב בחדר והPS3 מחובר אלחוטית לנתב (למנוע העברת כבלים מיותרים). האינטרנט בPS3 עובד יופי אבל הוא עושה בעיות בלהתחבר לרשת של סוני (אני לא יכול לשחק משחקים ולגלוש לחנות הPS) אם אני מנסה להתחבר בלילה אז הוא מצליח לעשות LOG IN (ביום גם זה לא כל הזמן TIMED OUT) וגם להכנס לאתר החנות אבל לשחק אני לא יכול בשום פנים ואופן קראתי כאן - ,http://manuals.playstation.net/document/en/ps3/current/settings/connecttest.html שצריך לפתוח פורטים ואכן עשיתי זאת ואיפלו שמתי את הPS3 בDMZ אבל שום דבר פשוט לא עובד, מישהו אולי יודע למה ואיך? ד"א יש ישראלים אחרים שקנו והתחברו בלי בעיה לכן אני מניח שהבעיה היא בהגדרות. באמת אם יש מישהו כאן שמבין טוב ברשתות…

• 0 תגובות
    • 719 צפיות
  7. Started by bubugu,

הייתי מעוניין לקחת את הקורס של CCNA של סיסקו.... מישהו פה יודע איפה יש להם קורסים כאלה בארץ? או לאיפה אני יכול להתקשר.....?

• 16 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. ^^^^ שאלה בכותרת ^^^^

• 6 תגובות
    • 629 צפיות
  9. שלום לכולם לפני יומיים התקנתי רשת אלחוטית בביתי באמצעות נתב של EDIMAX. הרשת עצמה עובדת מצוין אבל מאז ההתקנה שמתי לב לירידה חדה במהירות ההורדה שמתבטאת רק בהורדה מאתרים בחו"ל. אני מחובר דרך הכבלים ואינטרנט זהב בחיבור 750 . קובץ הבדיקה של אינטרנט זהב יורד במהירות מקסימלית. לעומת זאת כל קובץ שאני מנסה להוריד מחו"ל יורד במקסימום 10kbs . צריך לציין גם שאהמחשב שאיתו אני בודק הוא המחשב שמחובר ישירות לראוטר, ככה שאי אפשר להשאשים את איכות האלחוט. תופעה מאוד מוזרה, מישהו נתקל בה?

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  10. Started by demultiplexer,

אני קולט מחוץ לבית רשת אלחוטית עם גישה לאינטרנט אבל מתוך הבית אני לא קולט (לא יודע של מי הרשת). איך אני יכול לשופר את הקליטה ? האם יש כרטיסי wifi pcmcia שמאפשרים חיבור ל אנטנה חיצונית ? מה על נתב אלחוטי ?

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. במסגרת השדרוג ל VDSL2 קיבלתי מודם/ראוטר חדש של NetGear שבניגוד לדור הקודם שהיה רק תדר של 2.4 גיגה הוא מגיע עם 2.4 ו 5. שמתי לב שיש שיפור ניכר בביצועים בקצה המרחק שלו אם מבטלים את ה 5 (כמעט שקלתי כבר לקנות ראוטר אחר לאור הביצועים המפגרים שיש לו לעומת הדגם הישן כששתי התדרים פועלים).

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אז ככה הבעיה היא מאוד מוזרה וניתקלתי בא כבר אצל המון אנשים ואני פשוט לא מצליח לפתור אותה ברגע שמתקינים את ה KAZAA MEDIA DESKTOP ואני מדגיש שלא ה גירסא ה LITE, קורא מצב שאם אתה מוריד את הKAZAA מה STARTUP של הווינדוס אין אינטרנט פשוט המחשב בין אם זה כ.רשת או חיבור USB לא רוצה לצאת לכתובות החוצה הוא מקבל את הכתובת IP ו הGATEWAY וDNS הכל נכון אבל לא יוצא החוצה אבל אם מריצים את ה KAZAA אז היא מתחברת והאינטרנט מתחיל לפעול כנ"ל גם שיתוף אינטרנט. אני משאר שהKAZAA פשוט סוגרת פורטים כשהיא מותקנת ואז אם לא מעלים אותה שוב הם לא נפתחים והאינטרנט לא עובד הבעיה היא שאם נאי מסיר את ה KAZAA זה לא פוטר את הבעיה , ונוצר מצב מוזר שאין אינטרנט אבל ברגע שמריצים את ההתקנה שלה שהיא אונליין והיא…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש ברשותי מחשב נייד מדגם דל 1300 inspiron אשר חסר לו דרייבר רשת אך איני מצליח למצוא אותו באתר החבר ינם מספר דרייברים שם ואיני רוצה להתקין את הדרייבר הלא נכון,יש למישהו מושג מהו יכול להיות הדרייבר? תודה על העזרה עמנואל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. Started by mikko,

כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. שלום, יש שאלה למבינים בבקשה. מי שלא יודע נא לא לענות סתם תגובות. אם יש לי ראוטר של בזק NETGEAR DGN2200 קישור: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/Manual_netgear_2200_print.pdf האם יש אפשרות בראוטר זה להגדיר או שהוא יגדיר מראש: 4 סיסמאות לכל מחשב אלחוטי נפרד? (לא סיסמא אחת כללית בה כולם יכולים להיכנס - מה שקיים אצלי היום) פעם מזמן היה לי ראוטר בו הוא עצמו הגדיר לי 4 סיסמאות לכל מחשב. תודה !

• 1 תגובה
    • 7k צפיות
  16. Started by alon7,

לחצתי על כפתור הריסטרט ועכשיו אני לא מוצא את האייפי וגם לא יודע איך לקנפג אותו מחדש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 618 צפיות
  17. Started by tembo,

אם מחברים 2 מחשבים שמעוניינים לשתף דרך אחד את האינטרנט (בלי קשר כרגע..) והם מחוברים דרך HUB האם יש להשתמש בכבל מוצלב או ש HUB יודע להצליב בעצמו?

• 2 תגובות
    • 646 צפיות
  18. You are using an Invalid IP to access this site! זה האתר http://www.psi.co.il הוא פועל אצל אחרים... גם לינקים לא מאפשרים לי להיכנס..

• 9 תגובות
    • 744 צפיות
  19. שלום יש לי בעייה מציקה לארחונה ואני חושב שזה מאז התקנת הנתב sys link wtr54gc שאני פותח את האקספלורר ולא משנה כמה לשוניות פתוחות אם אני לא נוגע בו מספר קטן מאוד של דקות האינטרנט כאילו מתנתק ואני לא יכול לא לעבור אתרים בתור החלון הראשי או לפתוח חלוניות חדשות או אפילו לשנות חלוניות קיימות האינטרנט מתנתק לחלוטין רק אחרי סגירה ותפיחה מחדש של האקספלורר אני יכול לגלוש שוב. יש למישהו רעיון איך לשנות או לפתור את זה? יש לי חיבור קבוע לא באמצעות חייגן אקספלורר 7 על ויסטה אולטימט

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by gabrielf,

חיבור הוט MPLS חבילה 16/1 מגה. טכנאים רבו כבר ביקרו אותי בגלל איבודי מידע שבאים ונעלמים.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  21. Started by nafroman,

אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bati6,

זה חלק מעבודה בבית מהלימודים, אשמח לקבל עזרה. יש לי ip 192.168.98.2/24 אני צריך לחלק אותה לשלושה סבנט(מה זה אומר?) אני צריך שסבנט אחד יהיה לו חלוקה של לפחות 100 ip בשביל קליינט אחד 10 ip בשביל סרברס ואחד 40 ip לפחות בשביל התרחבות עתידית. איך אני עושה את החישוב.? אשמח להסבר ברור, תודה

• 2 תגובות
    • 3k צפיות
  23. אני פותח את המחשב עם הודעות של TROJANS, יש לי הודעות IP למחשב שאלוהים יודע איך לעזאזל אני מקבל אותם ומאיפה, הן נשלחות דרך CSRSS.EXE, קובץ שעובד עם ה WINDOWS ואי אפשר לסגור אותו. יש לי במחשב גם TROJANS אחרים כמו MIRC BACK DOORS ועוד אחרים וטובים. אני צריך הגנה למחשב, אם זה FW טוב ב SHAREWARE או חינם או משהו כזה כי אני לא יכול להמשיך ככה, אם מישהו יכול לתת לי טיפים להגנת האינטרנט, שיפור הגדרות הIE והגדרות ההתחברות זה ממש יהיה טוב. הWINDOWS הוא WIN 2K SP4 עם כל העידכנוים וה PATCHים, NORTON אצלי כבר עובד שעות נוספות וכרגע גמר סריקה אבל ווירוסים הם לא הבעיה, הבעיה זה הפצצות TROJANS שכל הזמן מתגלים ונמחקים. תודה רבה, אוהד.

• 3 תגובות
    • 753 צפיות
  24. קנינו לאחרונה מחשב חדש ואנו רוצים להשתמש במקביל לו גם בקיים (הישן). אנו מחוברים לרשת באמצעות הכבלים ואחת מהספקיות המובילות בשוק. מה צריך לעשות? האם ניתן לבצע את הנדרש בעצמנו או שיש צורך בטכנאי מחשבים. לידיעה - במחשב החדש לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 שכולל כרטיס רשת O/B , ובמחשב הקיים מותקן כרטיס רשת. תודה מראש על ההדרכה.

• 5 תגובות
    • 2.9k צפיות
  25. הי המצב הזה קורה לי רוב הפעמים בהורדה אני משתמש ב JDOWNLOADER לא שיניתי כלום בהגדרות נתב LINKSYS WRT54GL קושחה TOMATO 1.23 מה שקורה שאני ממשיך להיות מחובר אבל אתרים לא עולים פשוט נטענים בלי סוף ניתוק וחיבור ראוטר לחשמל פותר את הבעיה סה"כ הגדרתי את L2tp server address את המשתמש והסיסמא אולי משהו חסר ? לא הגיוני שכל יומיים אני אנתק ואחבר לחשמל

• 3 תגובות
    • 827 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.