עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. במסגרת השדרוג ל VDSL2 קיבלתי מודם/ראוטר חדש של NetGear שבניגוד לדור הקודם שהיה רק תדר של 2.4 גיגה הוא מגיע עם 2.4 ו 5. שמתי לב שיש שיפור ניכר בביצועים בקצה המרחק שלו אם מבטלים את ה 5 (כמעט שקלתי כבר לקנות ראוטר אחר לאור הביצועים המפגרים שיש לו לעומת הדגם הישן כששתי התדרים פועלים).

2. אז ככה הבעיה היא מאוד מוזרה וניתקלתי בא כבר אצל המון אנשים ואני פשוט לא מצליח לפתור אותה ברגע שמתקינים את ה KAZAA MEDIA DESKTOP ואני מדגיש שלא ה גירסא ה LITE, קורא מצב שאם אתה מוריד את הKAZAA מה STARTUP של הווינדוס אין אינטרנט פשוט המחשב בין אם זה כ.רשת או חיבור USB לא רוצה לצאת לכתובות החוצה הוא מקבל את הכתובת IP ו הGATEWAY וDNS הכל נכון אבל לא יוצא החוצה אבל אם מריצים את ה KAZAA אז היא מתחברת והאינטרנט מתחיל לפעול כנ"ל גם שיתוף אינטרנט. אני משאר שהKAZAA פשוט סוגרת פורטים כשהיא מותקנת ואז אם לא מעלים אותה שוב הם לא נפתחים והאינטרנט לא עובד הבעיה היא שאם נאי מסיר את ה KAZAA זה לא פוטר את הבעיה , ונוצר מצב מוזר שאין אינטרנט אבל ברגע שמריצים את ההתקנה שלה שהיא אונליין והיא…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. יש ברשותי מחשב נייד מדגם דל 1300 inspiron אשר חסר לו דרייבר רשת אך איני מצליח למצוא אותו באתר החבר ינם מספר דרייברים שם ואיני רוצה להתקין את הדרייבר הלא נכון,יש למישהו מושג מהו יכול להיות הדרייבר? תודה על העזרה עמנואל

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by mikko,

כתבה: http://it.themarker.com/tmit/article/11155 האתר: http://www.ccc.net.il/ מישהו ניסה שווה?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. שלום, יש שאלה למבינים בבקשה. מי שלא יודע נא לא לענות סתם תגובות. אם יש לי ראוטר של בזק NETGEAR DGN2200 קישור: http://www.bezeq.co.il/Lists/DocumentLibraryInDocumentGalleryList/Manual_netgear_2200_print.pdf האם יש אפשרות בראוטר זה להגדיר או שהוא יגדיר מראש: 4 סיסמאות לכל מחשב אלחוטי נפרד? (לא סיסמא אחת כללית בה כולם יכולים להיכנס - מה שקיים אצלי היום) פעם מזמן היה לי ראוטר בו הוא עצמו הגדיר לי 4 סיסמאות לכל מחשב. תודה !

• 1 תגובה
    • 7k צפיות
  6. Started by alon7,

לחצתי על כפתור הריסטרט ועכשיו אני לא מוצא את האייפי וגם לא יודע איך לקנפג אותו מחדש מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  7. Started by tembo,

אם מחברים 2 מחשבים שמעוניינים לשתף דרך אחד את האינטרנט (בלי קשר כרגע..) והם מחוברים דרך HUB האם יש להשתמש בכבל מוצלב או ש HUB יודע להצליב בעצמו?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  8. You are using an Invalid IP to access this site! זה האתר http://www.psi.co.il הוא פועל אצל אחרים... גם לינקים לא מאפשרים לי להיכנס..

• 9 תגובות
    • 733 צפיות
  9. שלום יש לי בעייה מציקה לארחונה ואני חושב שזה מאז התקנת הנתב sys link wtr54gc שאני פותח את האקספלורר ולא משנה כמה לשוניות פתוחות אם אני לא נוגע בו מספר קטן מאוד של דקות האינטרנט כאילו מתנתק ואני לא יכול לא לעבור אתרים בתור החלון הראשי או לפתוח חלוניות חדשות או אפילו לשנות חלוניות קיימות האינטרנט מתנתק לחלוטין רק אחרי סגירה ותפיחה מחדש של האקספלורר אני יכול לגלוש שוב. יש למישהו רעיון איך לשנות או לפתור את זה? יש לי חיבור קבוע לא באמצעות חייגן אקספלורר 7 על ויסטה אולטימט

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by gabrielf,

חיבור הוט MPLS חבילה 16/1 מגה. טכנאים רבו כבר ביקרו אותי בגלל איבודי מידע שבאים ונעלמים.. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 695 צפיות
  11. Started by nafroman,

אנשים תעזור לי לקבוע אם הוא באמת הלך קפוט.. מדובר בראוטר Level One WBR3406TX הממצאים כרגע: אין אינטרנט דרך הראוטר ..בעוד שבחיבור ישיר של המודם למחשב כן יש. ניסית הוצאה מהחשמל ל5 דקות (גם של המודם וגם של הראוטר) ... עדיין כלום, כאילו הוא לא מצליח לחייג - זה מה שאני מבין מהלוג שלו. מה גם שלמרות שנתקתי את החיבור הקווי בין אחד המחשבים לראוטר..עדיין הנורה עם המספר שלו בראוטר דלוקה..כאילו הוא מחובר (מוזר ביותר) מה אתם אומרים? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by bati6,

זה חלק מעבודה בבית מהלימודים, אשמח לקבל עזרה. יש לי ip 192.168.98.2/24 אני צריך לחלק אותה לשלושה סבנט(מה זה אומר?) אני צריך שסבנט אחד יהיה לו חלוקה של לפחות 100 ip בשביל קליינט אחד 10 ip בשביל סרברס ואחד 40 ip לפחות בשביל התרחבות עתידית. איך אני עושה את החישוב.? אשמח להסבר ברור, תודה

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. אני פותח את המחשב עם הודעות של TROJANS, יש לי הודעות IP למחשב שאלוהים יודע איך לעזאזל אני מקבל אותם ומאיפה, הן נשלחות דרך CSRSS.EXE, קובץ שעובד עם ה WINDOWS ואי אפשר לסגור אותו. יש לי במחשב גם TROJANS אחרים כמו MIRC BACK DOORS ועוד אחרים וטובים. אני צריך הגנה למחשב, אם זה FW טוב ב SHAREWARE או חינם או משהו כזה כי אני לא יכול להמשיך ככה, אם מישהו יכול לתת לי טיפים להגנת האינטרנט, שיפור הגדרות הIE והגדרות ההתחברות זה ממש יהיה טוב. הWINDOWS הוא WIN 2K SP4 עם כל העידכנוים וה PATCHים, NORTON אצלי כבר עובד שעות נוספות וכרגע גמר סריקה אבל ווירוסים הם לא הבעיה, הבעיה זה הפצצות TROJANS שכל הזמן מתגלים ונמחקים. תודה רבה, אוהד.

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  14. קנינו לאחרונה מחשב חדש ואנו רוצים להשתמש במקביל לו גם בקיים (הישן). אנו מחוברים לרשת באמצעות הכבלים ואחת מהספקיות המובילות בשוק. מה צריך לעשות? האם ניתן לבצע את הנדרש בעצמנו או שיש צורך בטכנאי מחשבים. לידיעה - במחשב החדש לוח אם GIGABYTE GA-965G-DS3 שכולל כרטיס רשת O/B , ובמחשב הקיים מותקן כרטיס רשת. תודה מראש על ההדרכה.

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  15. הי המצב הזה קורה לי רוב הפעמים בהורדה אני משתמש ב JDOWNLOADER לא שיניתי כלום בהגדרות נתב LINKSYS WRT54GL קושחה TOMATO 1.23 מה שקורה שאני ממשיך להיות מחובר אבל אתרים לא עולים פשוט נטענים בלי סוף ניתוק וחיבור ראוטר לחשמל פותר את הבעיה סה"כ הגדרתי את L2tp server address את המשתמש והסיסמא אולי משהו חסר ? לא הגיוני שכל יומיים אני אנתק ואחבר לחשמל

• 3 תגובות
    • 817 צפיות
  16. Started by tomerA,

שלום יש את כרטיס רשת אלחוטי מדגם cohiba 3887 שמחובר למחשב נייח על XP. בבית יש לי ראוטר מדגם TL-WR841ND. הבעיה היא כזאת, הכרטיס רשת לא מזהה את הרשת של הראטור של הבית אבל מצליח לזהות רשתות אחרות של השכנים שלי. שגם הם משתמשים בראוטר של TP-LINK. יש לי מחשב נייד שמצליח לזהות את הרשת של הראוטר הביתי שלי. הSSID חשוף וביטלתי את הצורך של סיסמא לראוטר. מה יכולה להיות הסיבה שהכרטיס רשת לא מזהה את הרשת הביתית שלי?

• 4 תגובות
    • 850 צפיות
  17. שלום לכולם , יש לי בעיה קטנה שאני מנסה להכניס מחשב לרשת אני לא מצליח להכניס את המחשב לדומיין שהוא היה בוא לפני שאני רושם את שם הדומיין אני מקבל את ההודעה הבאה מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לפתור ?? תודה !!

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  18. Started by Armageddon1,

אני מחובר לבזק +בזק בינלאומי. מבחינת הורדות ומשחקים הכל בסדר אבל הup משום מה לא מתייצב על המקסימום כפי שאני קבעתי בפרמטרים של התוכנה utorrent / מה גם שכתוב network OK וסימן V כזה שהכל בסדר. אז מה אתם חושבים זה עניין של ספקית או של התוכנה ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי אינטרנט בכבלים עם מודם שמתחבר לכרטיס רשת,אני רוצה ששני המחשבים שלי יהייו מחוברים לאינטרנט ואין לי בעיה שאחד מהם יפעל כדי שהשני יתחבר. מה לקנות? נ.ב 1.לכל מחשב יש כרטיס רשת מאותו דגם כאשר במחשב אחד הכרטיס תפוס מהמודם של הכבלים!אני יכול לחבר לאותו מחשב שתי כרטיסי רשת? 2.לשתי המחשבים יש WINDOWS XP PRO בלי SP1. 3.זה אפשרי בלי דברים אחרים כמו נתב,סוויטצ וכו'? תןדה רבה על העזרה זה ממש דחוף!

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. מישהו מחובר כאן עם מגה העלאה במקרה ? (בכבלים) אני מעוניין להשוות נתונים בבקשה, בפרטי או על גבי הפורום. תודה.

• 0 תגובות
    • 577 צפיות
  21. Started by giladdan,

אהלן, אולי מישהו יוכל לעזור לי. ניסיתי לפתוח פורטים לתוכנת utorrent ולאי מיול בראוטר, TP Link. הגדרתי static ip, פתחתי את הפורטים ו... כלום. אני עושה בדיקה של הפורטים שהגדרתי ומופיע לי שהם לא פתוחים. בנוסף, אני לא מצליח להוריד כלום בביטורנט. פתחתי גם את ה DMZ ועדיין הפורטים לא פתוחים. המשמעות היא שכנראה איזו תוכנה על המחשב שלי חוסמת אותם (אלא אם מישהו מכיר בעיה אחרת). במחשב מותקן רק אנטי וירוס avast (עשיתי לו disable וזה עדיין לא פתר את הבעיה) וגם הפיירוול של windows מוגדר עבור ביטורנט ואי מיול. מישהו יודע מה יכול לחסום את הפורטים?(אולי תוכנה נפוצה שלא חשבתי עליה) יש איזו תוכנה שיכולה לאתר מה במחשב חוסם אותם? אם מישהו יודע אני מאוד אודה לו גלעד

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  22. רוצים לדעת איך ספקי האינטרנט מחוברים? רוצים לדעת מה רוחב הפס האמיתי שלהם? רוצים לדעת איך הם משתמשים בכבלים התת-ימיים? כל האינפורמציה במדריך הזה. http://www.netcheif.com/blog/?p=2144

• 1 תגובה
    • 882 צפיות
  23. היום הלכתי לחנות המחשבים השכונתית וביקשתי כבר רשת מוצלב לשיתוף אינטרנט בלבד (אולי גם הדפסה בעתיד). המוכר אמר שאם זה רק לשיתוף אינטרנט אין צורך בכזה כבל ואפשר להסתפק בכבל רשת רגיל. בנוסף, הוא אמר שאם אני אחבר את הרשת עם מוצלב זה לא יעבוד. אני, שממש לא מתמצא בתחום הזה, הלכתי לפי מה שקראתי כאן בפורום. אז האם זה נכון או שהוא סתם מנסה לעבוד עלי ? *החיבור הוא בין שני כרטיסי רשת, בלי האב ראטור או משהו אחר. תודה

• 0 תגובות
    • 808 צפיות
  24. שלום. אני משתמש בתוכנה UTORRENT במשך חודש. בזמן האחרון, הולכת וגוברת תופעה כזו, שכל פעם שהתוכנה בשימוש (עושה SEEDING למעל 40 טורנטים), אני לא מצליח לגלוש לאתרים. האייסיקיו והמסנג'ר עובדים, אבל אין גישה לאתרים. ברגע שאני מכבה את התוכנה או מדליק את הראוטר מחדש - הכל חוזר לקדמותו. מה דעתכם? האם הבעיה נובעת מהעובדה שיש הרבה טורנטים בשימוש? אם כך - מה הפואנטה בתוכנה? או שאולי הבעיה נמצאת בראוטר? בווינדוס? זקוק לעזרה..

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. אני מנסה להכנס לאתר YOUTUBE אבל הדפדפן מנסה להתחבר לאתר אבל אי אפשר, האם מישהו יודע אם ישנה בעיה באתר הזה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.