רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
אני חושב על הקמת רשת כזאת בבית: אלחוטית או Bluetooth. מישהו יודע איך\האם רשת כזאת מוגנת מפריצה, אקראית או מכוונת?
-
- 2 תגובות
- 804 צפיות
-
-
האם בלוח אם של ג'יגהבייט ud4 יש כרטיס רשת wifi? או שצריך לחבר אותו ישירות בכבל אטרנט? / לרכוש כרטיס רשת בנפרד?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
זה ככה ב- אימיול, ביטוקומט, ביטלורד, ביטספרינט ואפילו DC++. באימיול וDC++ החיפוש מוצא תוצאות, אבל בכל התוכנות אין שום התקדמות של שום הורדה ואני משוכנע שזאת בעיה באינטרנט. יש לי רשת אלחוטית ראוטר EDIMAX של 012- אם יש איזה פתרון לא משנה איזה בבקשה תעזרו לי כי נמאס לי מזה כבר.. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מבקש המלצה לראוטר מודם עם רכזת גיגהביט.
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש ברשותי DVR של חברת VISIONET , שאליו מחוברות מצלמות האבטחה. הDVR מחובר לראוטר של חברת TP-LINK , כמובן שגם יש IP קבוע ברשת הביתית. בעבר הגיע טכנאי עבור סכום סמלי שקינפג את הראוטר כך שיהיה ניתן לצפות במצלמות האבטחה דרך הסמארטפון, אבל הייתי חייב לעשות לראוטר RESET כי היתה לי תקלה באינטרנט. כעת נראה לי דיי מיותר להזמין שוב את הטכנאי... לפי מיטב הבנתי צריך לפתוח את הפורטים של הראוטר, אבל אין לי מושג איך לעשות את זה, אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך מבצעים את התהליך הזה. תודה רבה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
קודם כל אני מצטער שזה פה פשוט לא מצאתי מקום יותר מתאים וזה דיי דחוף לי. איך אני יכול לראות מה היא מהירות האינטרנט שלי דרך המחשב?? בלי להתקשר לספקית
-
- 2 תגובות
- 741 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שתאפשר שיחות טלפון רגילות בעזרת קו ומודם, בדומה למה שהיה פעם בWINDOWS - DIALERלמי שמכיר. חיפשתי תוכנה כזאת וולא ממש מצאתי (אולי בגלל השתלטות הסקייפ?), מי שמכיר תוכנה כזאת, שיציע אותה פה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי SWITCH ישן למידי של 8 פורטים של 10/100 חשבתי להחליף אותו ל10/100/1000 לרוב אומרים לי שעדיף ללכת על 8 פורטים, גם אם יש לך רק 3-4 (כמו שיש לי) מה אתם ממליצים? אני מחפש את האיכותי ביותר שיש. כלומר שלא יסבול מבעיות של מהירות, ניתוקים, עומס יתר (הורדות וכו'), שינתב מהיר, שיכיל פאקטות גדולות (להאצה) AUTO SENSTING וכו' וכו'. פחות משנה לי מחיר (מ200 עד 800 אין לי בעיה, לא נראה לי שיש יותר גבוהה מזה) יש לכם סוגים שאתם מאוד ממליצים עליהים בחום?
-
- 0 תגובות
- 700 צפיות
-
-
אהלן, אנחנו כרגע בבית מחוברים לנטוויזין+הוט במהירות של 30 מגה (עברנו לפני חודשיים מבזק להוט ועל הדרך שדרגנו מ12 מגה ל30) לפני המעבר הייתה לנו חבילת גיימרים בבית דרך נטוויזין והכל היה מעולה, לא היו לאגים במשחקים ולא היו בעיות. ברגע שעברנו מבזק להוט (תוך כדי השינוי ל30 מגה) החבילה התחילה לעבוד לי בצורה גרועה מאוד, לא מתפקדת יותר כמו בעבר (אם זה משנה אז גם שינינו את הראוטר תוך כדי המעבר *בעבר היה לנו של D-Link ועכשיו אנחנו עם HOTBOX* בנוסף, המהירות שלנו ירדה (אנחנו משלמים עם 30מגה אבל הבנתי שבגלל שמופעל אצלנו חייגן בשביל החבילת גיימרים המהירות ירדה ל27מגה) רציתי לדעת אם יש לכם פתרון לבעיה, הן של המהירות והן של תפקוד החבילה - אשמח לדעת מה צריך לעשות בשביל לתקן (דיברתי עם…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש(מערכת ההפעלה היא אקספי) ויש בעיה מוזרה ובלתי צפויה: ברגע שיש ברקע כמה הורדות, בין אם זה על ידי הדפדפן עצמו ובין אם זה על ידי מנהל הורדות(IDM)- הגלישה במקביל נתקלת בבעיות. בפיירפוקס אני נתקל שוב ושוב בהודעת connection was reset, ובדפדפנים אחרים אייטמים מסוימים פשוט לא נטענים. ברגע שההורדה חולפת- הכל חוזר לרגיל אציין שהתופעה קורית גם כאשר ההורדה מבוצעת מאתר שונה לגמרי מזה שבו אני גולש כרגע. לא מדובר בחיבורים מקבילים מאותו אתר, אלא חיבורים מקבילים באופן כללי. מה שעוד יותר מוזר, זה העובדה שזה קורה רק עם אתרים מסוימים. לפי האלימינציה שבינתיים עשיתי, מדובר תמיד באתרים מחו"ל, ואתרים שמשתמשים בזיהוי על ידי סיסמא ושם משתמש- אך זה קורה עוד לפני שבכלל מגיעים לחלק המאו…
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
יש לי בבית כרגע שני מחשבים המחוברים בכבל מוצלב עם כרטיסי רשת רגילים והכל עובד לי מצויין בזמן הקרוב אני מתכוון לקנות עוד מחשב שלישי וברצוני לחבר אותו גם לרשת הבנתי שבשביל לעשות זאת צריך ראוטר או נתב אני לא צריך שיהיה אלחוטי מכיוון שיש לי את החוטים מועברים כבר בתוך הקירות רציתי לדעת מה ההבדל בין ראוטר לנתב הבנתי שאם יש לי נתב אני אצטרך שמחשב אחד יהיה מחובר תמיד לאינטרנט ואז המחשבים האחרים יוכלו גם להתחבר ואם יש לי ראוטר כל מחשב עצמאי מחובר לבד לאינטרנט ועוד בעיה אני רוצה שיהיה אפשר להעביר קבצים ברשת בין המחשבים ולפי מה שהבנתי רק נתב עושה את זה האם זה נכון ואם יש לכם הצעות אחרות או בכלל מה כדאי לקנות???
-
- 4 תגובות
- 724 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את HotSpot Shield. הרצתי אותו - נדמה שאין בעיה. בבדיקות IP כאלה ואחרות - לפי הIP שלי אני אכן נמצא היכן שהוא בארה"ב. פעם זה בקליפורניה, פעם זה בניו יורק - לא באמת משנה. אממה - google play ו-amazon, שבשבילם אני בכלל מנסה "לזייף" את המיקום שלי - עדיין "מוצאים" אותי מחוץ לארה"ב. איך זה יכול להיות? איך אני יכול לסדר/לטפל בזה?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מנסה לבין אם בכלל ניתן לעשות זאת בין XP לXP , יש למישהו רעיון ..? הכוונ ה היא לחיבור VPN בין שני מחשבים ... לא חייב מוצפן . או שצריך להתקין אפליקציה של VPN SERVER על אחד המחשבים ... אם אתם מתכוונים לhamachi אז לפחות מדריך בעיברית אם אפשר . ולגביי ה NO -IP איך ניתן לבצע את זה .. ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה עם האינטרנט, רציתי להתייעץ אתכם. אני מחובר עם HOT, יש לי גם תשתית אינטרנט דרכם וגם טלפון. לפני כחודש וחצי הוספתי ראוטר כדי לחבר שני מחשבים ברשת. הראוטר הוא Edimax BR-6204WLg ( תקן G ). בנוסף החליפו לי את המודם לאחד שמתאים יותר לעבודה עם ראוטר ( שמו לי מודם של מוטורולה מדגם SB4101. פחות או יותר באותה תקופה, החלה לי תופעה מוזרה, שמספר פעמים ביום, מתנתק לי האינטרנט וגם הטלפון ( אין קו ), למספר דקות ( נע בין 5 דקות לחצי שעה ), ואז זה חוזר מעצמו. עקב עירוב הטלפון, חשדתי ב - HOT, טכנאים בכירים באו והלכו, החליפו פה החליפו שם, ועדיין מטפלים בזה, בטענה שייתכן שיש בעיה כלשהי בתשתית ( שהיתה בסדר עד היום ). השאלה שלי אליכם, היא האם נתקלתם בתופעה כזו, והאם ייתכן שר…
-
- 6 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
שלום אני מחובר ל 012 ולהוט בזמן האחרון אני ממש לא מרוצה מהמצב גלישה איטית, יש ימים שאני פשוט לא מצליח להכנס לאתר היום למשל אני לא מצליח לשמוע סרטונים ביוטוב פשוט נטען ונטען עד מוות אתמול לא הצלחתי להכנס ל TOREC ממש אבל ממש לא מרוצה יש דרך להתנתק מהספקית בזמן התחייבות בלי קנס? הם מספקים שרות גרוע, למה אני צריך להיות תקוע איתם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איך בדיוק הוט מחלקת את מהירות ההעלאה לאנשים? אני בחבילה של 200MB מהירות הורדה ו 5MB מהירות העלאה, ולפי בדיקה ב SPEEDTEST אני תמיד מקבל 5MB מהירות העלאה, אבל בפועל כשאני בודק את זה מול שרתים אחרים זה מה שאני מקבל והקטע הוא שאתמול בערב קיבלתי מהשרתים האלה 5000KBPS יציב , מה יכולה להיות הבעיה? או שאין בעיה וזה פשוט הוט ומהירות העלאה שאני מקבל בפועל עובדת לפי שעות הפעילות/לחץ אני משתמש ב HOTBOX כBRIDGE עם ראוטר DIR-825ACG1 של DLINK
-
- 7 תגובות
- 4.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 513 צפיות
-
-
שלום רב לכולם יש לי בעיה במכללה שאני לומדת בה יש חסימה של אתרים מסוים אך אני יכול לעקוף את חסימה זאת???
-
- 2 תגובות
- 540 צפיות
-
-
לפני שבוע ניסיתי להוריד עידכון קושחה של הנתב סימנס sl2-141 מבזק אבל הקישור לא עבד, ועכשיו אין להם בכלל את הקישור. אני מנסה להשיג את העידכון ללא הצלחה ואני חייב אותו דחוף מכיוון שיש לי פינגים גבוהים לאירופה בין 170 ל 200 כשפעם היה 90 עד 110. אני לא עידכנתי את הקושחה אף פעם כנראה ואני חושד שזאתי הבעיה של הפינגים הגבוהים והנוראים שלי. יש עדיפות לעדכון הכי חדש שיש. תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אילו חברות מציעות את השירות הזה? מה טווח המחירים? איך זה בדיוק עובד? האם אפשר להכניס מודם סלולרי לכל מחשב נייד, או שצריך להיות חריץ בשביל זה?(איך הוא נקרא אם כן?) האם הגלישה חלקה וטובה?
-
- 4 תגובות
- 922 צפיות
-
-
כיצד לבטל פיירוול במודם/נתב אלקטל 510 המחובר למחשב יחיד ואיך צריכה להיות הגדרת כרטיס הרשת במחשב?
-
- 3 תגובות
- 922 צפיות
-
-
הם כרגע חסומים לשני המחשבים או שבעצם רק למחשב שקולט באלחוטי זה חסום והמחשב שמחובר בכבל רשת ישירות לנתב בסדר? תודה.. גם רציתי לדעת האם עשיתי נכון שחיברתי את הראוטר מדגם 3COM 3CRWER100-75 דרך המודם של בזק או שיכלתי פשוט לוותר על המודם ולחבר ישירות לקיר.? פשוט לפי ההסברים היה מצוין שם שצריך לחבר את הנתב למודם..
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום חברים, אתמול עשיתי תשתית של 40MBPS בבזק. ספק Orange יש בעיה של מהירות אך הבעיה לא נובעת מהתשתית/ספק מכיוון שבבדיקת מהירות במחשב שמחובר קווית - הכל תקין, מקבל 38-39 מגה . בגלישה אלחוטית מהמחשב הנייח שלי שנמצא בחדר הסמוך, עם מתאם TP-LINK WN822N - אני מקבל בין 15 ל23 MBPS. כמובן שהרשת מאובטחת עם WPA2-PSK AES ולא עם WEP שמפחיתה מביצועי הרשת. בשיחה עם נציגה בזק מבזק זרקו אותי מכל המדרגות, לא ניסו לעזור אמרו שזה מה שיש ושזה תקין, ושהם מתחייבים למהירות רק אם אני מחבר עם כבל. שום ניסיון לעזור למרות שהציוד הוא שלהם. לא ביקשתי שיעזרו לי עם ציוד שלי שלא רכשתי מהם. ניסיתי לשנות ערוצים אך זה לא עזר. יש לציין שיש לי ראוטר ישן TP-LINK 941ND שלא בשימוש כי הD-LINK עובד כחי…
-
- 2 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
יש לי ראוטר 824 של נט גיר. מעוני שמצלמת הרשת שחברתי תשדר לרשת את התמונה. התוכנה של המצלמה רושמת שצריך לפתוח ורט 85. איך עושים זאת תודה
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
פעם היה לי מודם USB וברגע שהייתי מתחבר היתה קופצת לי בועה שאומרת שאני מחובר על 1.8 מגה (1.5) עכשיו החליפו לי לרשת וכשאני מתחבר כתוב 100 מגה איך אני יכול לבדוק על איזו חבילה אני גולש?
-
- 4 תגובות
- 757 צפיות
-