רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
האם מישהו מכיר אתר לאחסון קבצים בארץ, בעל נפח של לפחות 5 ג'יגה ובחינם? אני הייתי מעוניין לגבות קבצים מהמחשב שלי על אתר כזה. הבעיה באתרים בחו"ל כמו xdrive היא שהתקשורת אליהם היא איטית. אני הייתי מעוניין באתר בו ניתן לצור תיקיות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכם וחג שמח. אני לקוח בזק וחושב לשדרג את האינטרנט שלי 750KB ל 2.5 או 5 מגה. בכל מקרה אצל בזק המחיר ל 5 הוא 150 ש''ח לחודש ויש לי אפשרות לעבור לברק ולשלם 100 ש''ח לחודש. האם יש פה אנשים שמחוברים לברק? אם כן האם יש בעיות איתם באתרי טורנטים למיניהם או בעיות כלשהן? פינגים/התנתקיות וכו'..
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
my azureus doesnt work well and download at low speed if it download at all. what should i do to incrise the download speed? if i would change the"incoming TCP listen port" it will work fine? if this is the problem what port i need to use? thank you for helping
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לנו מחשב ניד ומחשב נייח. היום התקינו לנו את האינטרנט האלחוטי, ואנו לא יודעים איך אפשר לחבר אותם כדי שנוכל להוציא מידע מהכוננים אחד של השני. אנו לא רוצים רשת אלחוטית אלא קווית כי נושא האבטחה קצת מפחיד אותנו. נשמח לקבל עזרה בנושא. תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום, ברשותי הנתב של Linksys מדגם WRT54GL. יש לי בעיה עמו - משום מה יש לי ניתוקים רבים ברשת ופעמים שבהן האינטרנט קופא וצריך לחכות כמה שניות כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד. זה נורא מעצבן ולפעמים זה תוקע טעינת אתרים ופורומים ואני משתגע מזה! אני משתמש בקושחה של DD WRT ,האם ידוע למישהו על בעיות כאלו עמה? אשמח אם תעזרו לי! :-* יום טוב!
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי בבית מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית LCD 37 אינץ' של LG. המפרט של המחשב הוא: מעבד: AMD phenom 2 X3 720 לוח אם: ASUS M4A78-VM זיכרון:2GB כרטיס מסך:ATI HD4850 המחשב מחובר לאינטרנט ועד לשבוע האחרון הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון התחילו ניתוקים פתאומיים באינטרנט ובגלל זה המשחק battlefield bad company 2 לא עובד לי במולטיפלייר. ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס רשת ולא עזר. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל רשת ולא עזר. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
מה יותר מהיר, להעביר קובץ של DVD דרך כרטיס רשת 10/100 דרך כבל מוצלב (ללא נתב) או פשוט לצרוב אותו על דיסק DVD ולהעביר את הדיסק למחשב השני.
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
היי לכולם אני בשלב שיפוץ לפני כניסה לבית חדש. בנוסף לנוקדת רשת הפרוסות בבית ובכל חדר מעוניין לרשת אינטרנט יציבה בכל פינה בבית. 150 מטר מפלס 1. להבנתי אני צריך 3 יחידות איזור 1: סלון,פינת אוכל,מטבח מפרסת שמש. איזור 2: 5 חדרי ילדים איזור 3: ממד אשמח ממש להכוונה והמלצה למוצר איכותי תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש מלא סרטונים באתר של גוגל ווידיאו ובYOU TUBE שלא עולים לי גם בנענע TV WTF ואתרים רבים בעיקר אם סיומת .COM שלא עולים לי לא יכול להיות שהאתר של אמריקס ארמי והאתר של C# במיקרוסופט וfilefront וניואוג ועוד כמה אתרים לא עולים לי מבחינת הורדה הכל עובד טוב האימיול מתחבר והביטורנט גם והורדתי אתמול בפיירפוקס קובץ ששקל 900 מגה בייט בלי עצירות על מהירות קבועה (הבעיה נמצאת גם בפייר פוקס) מה קורה פו זה התחיל לפני כמה ימיים תחילת הלחימה בצפון HELP HELP HELP
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
בנוסף ישנה מדפסת רשת, אני מבין שיש צורך ב 5 נקודות רשת, איך זה עובד? כולם רצים לארון ראשי אליו מחובר הסרוור? כמה זה עולה? (בערך 15 מטר כבלים) האם אפשר לחבר גם את האינטרנט דרך זה?
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מנסה להגדי רשת ביתית בין שני מחשבים כך שאחד מהמחשבים מחובר לאינטרנט עם מודם והשני מחובר למחשב הראשון ע"י כבר רשת. זה עבד לי פעם אבל הייתי צריך לפרמט את המחשב הראשי (זה שמחובר לאינטרנט) ומאז זה לא עובד. הרשת בין המחשבים תקינה - ניתן לגשת לקבצים בין שני המחשבים. אבל האינטרנט לא עובד. השמשתי ב"אשף" של ה- windows כדי להגדיר את הרשת אבל זה לא פתר את הבעיה. כמו כן, הגדרתי את ההגדרות שהיו פעם בין שני המחשבים וגם זה לא עבד: ההגדרות הן: מחשב שמחובר לאינטרנט: IP: 192.168.0.1 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 ובמחשב השני (זה שמתחבר לראשון): IP: 192.168.0.2 מסכת רשת משנית: 255.255.255.0 שער ברירת מחדל: 192.168.0.1 תחת ה- DSN רשמתי את שתי כתובות ה- IP שקיבלתי כשרשמתי במחשב הראשון ipco…
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני צריך לפצל כבל רשת אחד שיוצא מהראוטר שלי ל 2 , הבנתי שדרך ממתג אפשר לעשות זאת ע"י חיבור הכבל לממתג וממנו ל2 המחשבים. האם יש איזה מתג שאתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזול (100 שח) שעובד כמו שעון ולא עושה בעיות? 10/100 גם טוב (לא נראה לי שאפשר למצוא 1000 במחיר הזה). תודה.
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
האם תהיה קליטה בין החדר, שבו יהיה הראוטר, לבין החדר שבו יהיה המחשב עם ה. רשת אלחוטי ? אין לי נסיון עם זה.. המרחק לא יותר מ-5 מ', אותה קומה, אבל יש איזה 4-5 קירות בקו ישר שמפרידים. (אני לא יודע איך זה הולך באינטרנט אלחוטי, אבל בטלפון אלחוטי אין בעיות) אני מתכנן לקנות EDIMAX BR6504N + Edimax EW7728IL, האם זה מספיק/יותר מדי? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת שמחוברת בין שני מחשבים בעזרת כרטיסי רשת וכבל מוצלב במחשב הראשון - כרטיס רשת 1 - מודם כבלים כרטיס רשת 2 - למחשב השני במחשב השני כרטיס רשת 1 - למחשב הראשי הכל עובד טוב ומצויין, ורק דבר אחד נעלם לי במחשב השני מאז שבמחשב שלי (הראשי) העפתי כמה Services. מה שבעצם קרה שבמחשב השני כבר אין שליטה על ההתחברות לאינטרנט לפני שנגעתי ב- Services היה אפשר להתחבר ולהתנתק דרכו. אתם יכולים לשער באיזה Service מדובר? בשני המחשבים מותקן Windows XP PRO SP1 ובמחשב השני לא נגעתי ב- Services תודה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ראיתי בתערוכת computax האחרונה בביתן של חברת סוסטיינר ציוד אלחוטי שהם פרסו עם מצלמה כ 200 מטר מהביתן שלהם ועבד דרך קירות ובלגן של הפרעות. לטענתם יש להם ציוד שפורץ קירות ממ"דים בגלל שההגבר שלהם הוא 100mv לעומת האחרים שמשדרים ב 50mv ממליצץ לבדוק אותם
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
אני קונה עכשיו 3 מחשבים חדשים כולם נייחים אני שם בכולם את כרטיס הרשת האלחוטי edimax EW-7108PCG ראוטר אני חושב שאני אקנה את ה Linksys WRT54GL v1.0 אלא אם יש למישהו המלצה לראוטר אחר עדיפות שזה יהיה מIQPC בכל מקרה השאלות הן כאלה קודם כל רשת אלחוטית היא רשת לכל דבר נכון?שזה אומר גם העברת קבצים...כן? יש לי אינטרנט כבלים...אני צריך לחבר את המודם לראוטר?ואת הראוטר למחשב? אממ לגבי הראוטר בין הראוטר למחשב אחד מפריד קיר של ממ"ד ו2 המחשבים האחרים נמצאים בקומה שניה תהיה בעיה של טווח? אלה השאלות=] תודה
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני עכשיו הולך להתחבר ל-6 מגה בכבלים,יש אפשרות לעשות שיהיה לי איי פי דינמי?פשוט אני מוריד הרבה מרפידשר ואני צריך שיהיה לי אפשרות להתנתק ולהתחבר ושהאיי פי ישתנה כי אחרת אני צריך לחכות שעתיים בין כל הורדה.
-
- 6 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
ערב טוב, יש לי ראוטר SIEMENS שקיבלתי מבזק ואני רוצה להחליף אותו, אשמח לשמוע דעות לגבי ראוטרים אחרים של בזק שאני יכול לקחת, חשוב לי שיהיו אמינים ואיכותים בניגוד ל SIEMENS... תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חברה, אני מבקש עזרה (עוד הפעם): אני (וכל משפחתי) בבית משתמשים בROUTER של LINKSYS, WRT54GL. הוא מנווט לכל המחשבים המחשבים, בין עם בLAN או בWLAN את האינטרנט... עכשיו יש לי שאלה: איך אני משנה את הכתובת IP שלי (או יותר נכון - שלו?) תודה מראש! נ.ב: עוד שאלה - אחרי כל כמה זמן, לא קבוע, הIP הפנימי שלי בתוך הראוטר, משתנה.... נגיד מ192.165.1.104 ל192.165.1.143. איך אני עושה שזה יפסיק לשנות לי?
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני מוריד ממש לאט הורדות בביטורנט למרות שלפני שעתיים הכל ירד בטיל פתאום ירידה דרסטית לטורנטים של 300+סידים וכמעט ללא LEECH עוד מישהו נתקל בזה? אני עם בזק/בזק בינלאומי
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רוב הקבצים מגיעים עם שגיאות (שם הקובץ כולו באותיות גדולות) כשאני מתחבר דרך בזק בינלאומי כל הקבצים מגיעים ללא שגיאות. האם מישהו חווה בעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום. יש לי מחשב נייח עם ויסטה שמחובר למודם רשת נתב SIEMENES SL2-141 ומתחבר לאינטרנט בחיוג, אל הנתב הזה מחובר בכבל רשת ישיר מחשב נייח נוסף שבו WINDOWS XP אני רוצה לשתף את חיבור האינטרנט כדי שאוכל לגלוש בשניהם. השאלה: איך אני מגדיר במחשב הנייח שמחובר לנתב בכבל רשת, את הגדרות ההתקשרות לאינטרנט שיהיו אוטומטיות דרך הנתב? זה כרגע תקוע לי על חיוג ומאחר ובוצעה כבר התחברות בחיוג דרך המחשב הראשי שמחובר לנתב, זה לא מאפשר חיבור לאינטרנט. (נ.ב. במחשב עם WINDOWS XP מוגדרים כמה חשבונות משתמשים ואני רוצה שבכולם ההגדרה תהיה זהה לחיבור האינטרנט) תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-