רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
היי לא משמן רכשתי דומיין והפניתי אותו לאתר שמאוחסן בגוגל סייטס : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446034.0 אתמול בערב משום מה הוא הפסיק לעבוד. לא זכור לי ששיניתי משהו, והאתר בכתובת המקורית עובד. התקשרתי לתמיכה של LiveDNS שטענו שהבעיה לא קשורה אליהם תמונה של ההגדרות : כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי ידע בנושא תודה נתי
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיכתוב לי כאן כמה לוקחים בנפרד בערך על ספק וכמה לוקחים על תשתית על חבילת 5 מגה בייט/העלאה של 500 בבזק בינלאומי וגם תביאו כנ"ל לחבילת 3MB/500 תודה
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בחוברות מחשבים בהמלצה על כרטיס רשת דינמי שאמור לתת ביצועי מהירות טובים יותר במהירות החל ב1.5m מה זה היצור הזה ? האם באמת שווה להשקיע (עולה יותר מהכרטיסים הרגילים) ? מי מכיר כרטיס כזה של 3com ? תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
אני עכשיו הולך להתחבר ל-6 מגה בכבלים,יש אפשרות לעשות שיהיה לי איי פי דינמי?פשוט אני מוריד הרבה מרפידשר ואני צריך שיהיה לי אפשרות להתנתק ולהתחבר ושהאיי פי ישתנה כי אחרת אני צריך לחכות שעתיים בין כל הורדה.
-
- 6 תגובות
- 678 צפיות
-
-
WRT54GL התקנתי לפי ההוראות שיש בדיסק (שם משתמש סיסמה וידוא סיסמה )תחת L2TP עם כתובת השרת שניתן לי ע"י הספק ואז הוא שאל אותי על הSETOP BUTTON סבבה קידוד 64 . סיסמה שאני בחרתי ולא שהוא יצר לי לחצתי על הכפתור בצד חיכיתי וציפיתי שהכל יסתדר אבל שום תגובה.... טוב... ניסיתי להיכנס שוב אבל וא רצה סיסמה אז רשמתי את הסיסמה שהכנסתי לחצתי YES אבל שום דבר מה פיספסתי משהו?? אני באמת צריך עזר... למה הוא לא מכניס אותי לגדרות (דורש סיסמה ולא מקבל אותה) למה לא מתחבר אטומטית?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני מחפש אתר חינמי לאיחסון אתרים (כמו Geocities). אני יודע שיש הרבה כאלה אבל אני מחפש אתר שלא ישנה את הקידוד ואז עברית תיכתב בג'יבריש. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה זאתי ההודעה הזאתי ובאילו מקרים אני מקבל אותה?
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית ואני לא מצליח להתגבר עליה כבר שבוע,אני אתאר את תצורת הרשת: ראוטר TP LINK 641 108MB מודם כבלים- טומפסון ספק- בזקבינלאומי רוחב פס- 3 מגה כרגע מחובר עם חייגן מחשב1- נייח מחובר לראוטר בצורה חוטית מחשב2 - נייח מחובר לראוטר בצורה אלחוטית בתצורה זו - בלתי אפשרי להכנס למסנג'ר במחשב1,אין פיירוול לא בראוטר לא במחשב(WINXP). כאשר אני מחבר את מחשב1 ישירות למודם הכל עובד. מסנג'ר - לייב גירסא 8.1 לגבי תוכנות שיתוף. בשני המחשבים UTORRENT לא עוברת את 20 KB ,נפתח פורט ספיציפי>65000 במחשב2 פתחתי פורטים עבור EMULE משהו די מוזר. בהתחלה מתחבר מתחיל להוריד ב 250 אחרי חצי דקה צונח לאפס... נסיון להתחבר שוב נכשל עם הודעה על LOW ID. אין פיירוול,הגדרתי את IP עבו…
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דריברים שהכ.רשת יעבוד עם ויסטה?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לחלק מהאתרים אז זה רושם לי: Gateway Timeout The following error occurred: A DNS lookup error occurred because the request timed out during the lookup. -------------------------------------------------------------------------------- Please contact the administrator. מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
בברק אמרו לי שעד 3 שעות יחזרו אלי, ויש לי תחושה שכאן זה יעבוד מהר יותר... :cool2 כבר הגדרתי רשת והכל , והוא מזהה את ההצפנה והרשת האלחוטית, אך לא נותן להתחבר. לדעתי מה שחסר לי זה כתובת IP של ברק או DNS שלהם, אחד מהשניים. אני מכניס משהו לא נכון... תראו כבר בתמונה. ותודה גדולה מאוד מראש. [br]פורסם בתאריך: 16.12.2007 בשעה 20:18:12 טוב,its all about the PNS הצלחתי. אפשר למחוק. [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי מקבוק פרו שמחובר אלחוטית לראוטר ואני מעוניין להתחבר לאינטרנט דרך הווינדוס באמצעות כבל רשת שמחובר בין המקבוק לpc תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
יש לי בלוטוס במחשב ובפלאפון (MOTOROLA E815) כאשר אני מנסה לשלוח קובץ מהפלאפון למחשב הכל עובד מצוין אך כשאני מנסה לשלוח קובץ מהמחשב לפלאפון זה לא עובד ניסיתי כמה פעמים למחוק ולהחזיר את הDRIVERים ולשנות את השם של הפלאפון אבל כלום לא עובד (הוספתי קובץ עם השגיאה) נ.ב. BLUETOOTH יכול ליצור רשת בין מחשבים (זאת אומרת לשמש כראוטר אל חוטי) ? אם כן עד איזו מהירות? תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 677 צפיות
-
-
אני צריך לעשות רשת של שיתוף קבצים ושיתוף אינטרנט בין שני מחשבים שעלהם מותקן WIN2000 עזרה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
פתחתי את הפורט שהתוכנה משתמשת בה בראוטר. מדובר בראוטר Edimax BR6204Wg. כביתי את הפיירוואל של הראוטר, ואת הפיירוואל של הווינדוס, פתחתי את הפורט בשלושת האופציות בראוטר. מה יכול להיות הבעיה? איך פוטרים את הבעיה הזו? תודה!
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
היי לכולם כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד,בפעם הראשונה, מהם הפעולות שצריך לעשות על מנת להתחבר לאינטרנט גם בדרךהחוטי וגם אלחוטי? האם ישנם הגדרות ספציפיות שצריך להגדיר,או שספקית השירות מביאה לי את כל החבילה? בתודה מראש שי
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם אני רוצה לחבר את מחשב השני שלי לאינטרנט אך אני עושה את זה?? פרטים: המודה שלי הוא USB ADSL MODEM ALE 130 בשני המחשב WINDOWS XP למי יש מדריך אך לעשות את זה אני ישמח לזה!
-
- 3 תגובות
- 677 צפיות
-
-
זו התוכנה שאיתה אני מוריד
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 677 צפיות
-
-
חברים שלום, אני מחפש נתב חדש אשר יתן לי שידור אלחוטי גדול ובנוסף יתן הגנה על המחשבים ברשת ועל השרת שאני בונה, לפי עצות ודעות של אנשים שמעתי שנתב הLINKSYS הפשוט המשווק בארץ יספיק לי אם אני לא טועה דגם הנתב WT54GL, למרות כל הדעות גלשתי לי בין אתרים ומצאתי נתב אחר שמשך את צומת ליבי והוא הZONEALARM דגם Z100G אשר לפי כל הדברים שרשום באתר והמפרט שלו נחשב לנתב יותר טוב מהLINKSYS ויותר עדיף ההתלבטות שלי היא איזה נתב לרכוש? ואם הנתב שאתם ממליצים הוא הZONEALARM איפה ניתן למצוא חנות אשר מוכרת אותו? בתודה מראש על העזרה...
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אהלן, הראוטר שלי, DLINK DI 614+ לא עובד יותר. כנראה היום אני הולך לקנות ראוטר חדש בתקציב של עד 300 ש"ח (עדיף בפחות..) אשמח להמלצות כי אין לי מושג בעניין... (אין צורך שיבוא איתו כ.רשת אלחוטי)
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או פקודה שסוגרת את כל הסשנים הפתוחים מישהו מכיר משהו אני רוצה לסגור את כל המישתמשים מדובר ב SERVER 2003
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי רשת ביתית של בזק ויש לי נתב: נתב אלחוטי AZTECH 600EW ןמתאם USB לרשת אלחוטית.. עכשיו איפה שיש לי נתב הכל בסדר במחשב הזה אבל איפה שהמתאם נמצא (במחשב ה2) יש בעיה רצינית... כל הזמן שאני מדליק את המחשב עולה לי הדבר הזה: איך אני מבטל את זה שלא יעלה אם הwindows ? בעיה 2 : האינטרנט איטי בטירוף עד שהוא נכנס לאתר אחד לוקח לפחות 2 דקות.. התקשרתי לבזק והם רוצים 300 שקל למשך שנתיים בישביל התמיכה...מקווה שתוכלו לעזור לי...
-
- 4 תגובות
- 677 צפיות
-