רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלומצ'יק ... אז ככה .... במוסד אקדמי מסוים קיימת רשת אלחוטית שאני יכול להתחבר אליה בעזרת לפטופ השאלה שלי היא מעין פרויקט ... אני מעוניין להקים מעין תת רשת ובכך להגדיל טווח קליטה בשביל זה אני צריך שני דברים עיקריים. 1. למצוא דרך לקבל יותר מIP אחד . 2. למצוא דרך להגדיל טווח קליטה . לבעיה השנייה נראה לי שאני אלך על לשים P1 פלוס ראוטר שמריץ לינוקס במקום גבוהה . הבעיה הראשונה נובעת מזה שיתחברו יותר מאדם אחד למחשב וזה יכול לחנוק את רוחב הפס שניתן לי . האם ניתן לפתור בעיה ראשונה ע"י הוספת כרטיס שני או משהוא בסגנון (אשמך לאיזה מדריך על אופן עבודת רשתות אלחוטיות :איך מחולקת IP למחשבים) בתודה מראש .........
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
עוד מישהו פה מחובר לכבלים דרך אינטרנט זהב וסובל מבעיות גישה להרבה אתרים לאחרונה? דוגמאות: ynet, icq.com, microsoft.com ועוד הרבה מאוד. מה שקורה הוא שאני נכנס לאתר, הוא נטען ממש המון זמן ובסוף אני מקבל עמוד עם gateway error או שזה מפנה אותי ל-OpenDNS.com, כאילו האתר הזה בכלל לא קיים (תסכימו אותי ש-ynet והאתר של מיקרוסופט קיימים...). לחלק מן האתרים האלו אני מצליח להיכנס אם אני משתמש באתר פרוקסי (למשל hidemyass.com הידוע). זו בוודאות לא בעיה במחשב כי פירמטתי 3 פעמים וזה עדיין קורה. זו גם לא בעיה של המודם. אז איך שאני רואה את זה: או שהאינטרנט זהב התחילה לחסום כל מיני אתרים או שכל מיני אתרים התחילו לחסום גולשים של אינטרנט זהב. אני גם מוריד די הרבה (10-12 GB) כל חודש בתוכנות P2…
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מודם+נתב של ASUS 604 מבזק (ADSL). אני קונה נתב אלחוטי שאמור להחליף את הנתב המובנה במודם של ASUS. האם לפני שאני מחבר את הנתב החדש, עלי לנטרל את הנתב הישן (המובנה במודם של ASUS) או שזה קורה אוטומטית?
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
היי, לאחרונה אני מנסה לשתף חיבור ADSL בין 3 מחשבים אך ללא הצלחה. יש לי מספר שאלות: 1. איזה כבל צריך בין הנתב למודם? (מוצלב או רגיל) 2. כיצד מגדירים את הנתב לסוג המודם שלי (speed touch home - מודם רשת שחור)? אלו הגדרות צריך לבצע? לתשובתכם אודה!
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
קניתי ראוטר קווי של ינטטלינט ואני עושה בדיוק כמו במדריך ופשוט אין אינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? בדקתי בנעוץ ואין כלום לגבי זה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
Is there at the market antenna that support N ? I couldn't find it at stores - it all says B/G support... Is there any differences between N/BG on air ? length/width ? Can N work through B/B antenna type ?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מסוג Level one אל חוטי ומתחבר לו מאחורה מין אנטנה שחורה כזאת לקליטה.. אני בטעות הצלחתי לשבור אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם יש מאיפה להשיג אחת כזאת חדשה לפני שאני קונה כרטיס חדש.. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום. כדי להשיג מהירות מקסימלית בתוכנות שיתוף למיניהן יש צורך בPATCH שפותר את הנושא. האם אתם מכירים אחד כזה שבוודאות אין בו וירוסים/מזיקים למיניהם?
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
מאז שחברתי את המודם דרך הראוטר למחשב, גם אם שאר המחשבים בכלל לא גולשים המהירות הורדה שלי ברצפה. מהארץ, מחו"ל, לא משנה מאיפה לא עובר את ה- 14KB, חבילה 1.5MB בכבלים. אולי יש הגדרות שצריך להגדיר בראוטר? אולי הוא חוסם מהירות? מדובר בראוטר: Edimax BR-6204Wg תודה.
-
- 5 תגובות
- 687 צפיות
-
-
כשאני משתף אינטרנט בין 2 מחשבים בעזרת נתב הם מתחלקים ברוחב הפס או שכל אחד מהם מקבל רוחב פס שלם? (נניח אם המקסימום שאני יכול להוריד זה 300k/s ומחשב אחד מוריד ב-200k/s אז המקסימום שהשני יכול זה 100k/s??)
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים והייתי רוצה לשתף אותם ברשת ולחבר את המחשב השני ,לגלישה באינטרנט יש לי במחשב הראשון מודם ECI B-FOCUS ROUTER 270PR במחשב הראשון יש כבר כ.רשת נוסף - אז השאלה שלי היא :איך אני מחבר אותם לרשת ביתית ומשתף אותם? (לשני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO- ובמחשב השני יש גם כמובן כ.רשת) תודה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
היתי תמיד מחבר 2 מחשבים אחד לשני בכבל רשת נותן אותו קבוצת עבודה IP לכל אחד יש רשת בינהם אבל אין אני עושה את זה עם 2 כרטיסי WIFI בלי ראוטר
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
כל פעם אחרי שאני מפרמט את המחשב אני לא יודע איך מתחברים לאינטרנט אז אני מתקשר netvision והם אומרים לי איך עושים את זה היתי רוצה שתגידו ליח איך עושים את זה כי נימאס לי להתקשר אליהם כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי שמחובר לאינטרנט אליו חיברתי מחשב נוסף בכבל מוצלב-הפעלתי את האשף בשניהם והכל עובד, יש שיתוף ויש אינטרנט. הבעיה היא שכאשר אני מכבה ומדליק את המחשב המשני הרשת "מתקלקלת" המחשב לא מצליח לקבל כתובת איי פי, רק ביצוע ריסטרט למחשב הראשי פותר את הבעיה באופן זמני. יש למישהו רעיון? יש לציין כי הבעיה קיימת גם במצב שהאינטרנט מקושר במצב חייגן ו או במצב ראוטר. כאשר אני נותן כתובת איי פי סטטית יש רשת אבל כמובן אי אפשר לשתף אינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל רשת שלא עובד(אין אור בראוטר ואין אור בכרטיס רשת) ואני רוצה לתקן אותו(הוא ארוך מאוד ועובר דרך הגג אז לקנות חדש זו אופציה אחרונה). מכיוון שהוא נמצא בגג אני לא ממש יכול לבדוק אם אין קרע באמצע או משהו כזה, החיבורים עצמם נראים בסדר(הכבלים הקטנים נראים בסדר לפי המדריך בפורום) אבל באחד מהם יש כבל קטן שיוצא מהכבל כולו(תמונה מצורפת). החיבור השני נראה בסדר, מצורפת תמונה שלו גם כן(אם כי באיכות לא טובה כל כך). שאלות, איך אני יכול לדעת איפה הבעיה בלי ציוד מיוחד? איך אני יכול לתקן את הבעיה? אם הבעיה באחד החיבורים חשבתי לחתוך כבל רשת אחר, לחתוך את החיבור הלא טוב ולחבר אותם אחד לשני מכיוון שאין לי את המהדק הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי ראוטר שלהם והוא עבד טוב אך לאחר זמן מה הוא לא עובד כאילו יש לו חשמל והנורות עובדות אבל שאני מחבר את המודם ואת המחשב השני (יש לי שניים שמחוברים אל יש 4 יציאות) אז הוא אומר כאילו המחשבים לא מחוברים ואין אינטרנט אך שאני מחבר את המודם למחשב יש אני מקבל את האינטרנט החלפתי כבלי רשת אך דבר זה אינו עוזר יכול ליהיות שנשרף הראוטר?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לילה טוב, ברשותי 2 ראוטרים. אחד (6104 קוי של אדימקס) מתחבר למודם ECI של בזק, למחשב שלי (בממ"ד) ומשם הוא יוצא החוצה אל ראוטר מימו (6126 גם של אדימקס), ששולח רשת אלחוטית ל-2 מחשבים נוספים. הבעיה המוזרה - כשהמימו עובד, המחשבים ברשת האלחוטית עובדים, אבל הראוטר הקווי מפסיק לעבוד. רק שאני מנתק את המימו ומחבר את הקווי, האינטרנט אצלי עובד. אוסיף ואציין כי בזמן החיבור האלחוטי, המחשב שלי (הקווי) טוען שהוא לא מוצא כתובת IP... מה לעשות?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי בעיה בשיתתוף קבצים מווינדוס 7 לסטרימר SIDEWINDER. כשהיה לי ווינדוס XP לא היה לי בעיה אם השיתוף אבל עכשיו שיש לי ווינדוס 7 ברגע שאני נכנס לסטרימר ונכנס לתיקיה ששיתפתי אז הוא דורש ממני סיסמה ואני לא מצליח לבטל אותה. החיבור נעשה כך: מחשב -->חיבור קווי -->ראוטר --> חיבור קווי ---> סטרימר
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני מחפש Access point שידע לקחת רשת אלחוטית מAccess Point אחר שנמצא באותו הקומה ולשדר למחשב דרך LAN. אם יש כזה שיש בתוכו גם HUB זה יהיה מצויין. אבל יכול להיות עם פורט אחד לLAN. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף. האקסס פוינט צריך להיות מחובר לממיר לוויני, ככה שזה לא שימוש מאסיבי. ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=28063 האם הוא יתמוך? ואם לא איזה דגמים יתמכו. תודה
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-
-
אני לא בדיוק מבין איך לעשות את זה, אבל אני חושב שאפשר. אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור :]
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
שלום חברים ביצעתי הצפנה לנתב שלי ועכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להמנע מלהקיש סיסמא כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש (כרטיס רשת אלחוטי USB) אני יחדד טיפה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב שעובד באלחוט,ורוצה להכנס לאינטרנט הוא מבקש את הסיסמא - השאלה שלי אם יש אפשרות להכניס סיסמא פעם אחת ושהכרטיס רשת יזכור את הסיסמא ויכנס לבד. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 687 צפיות
-
-
נסיתי לעשות רשת ICS בין שני מחשבים לפי המדריך http://www.netcheif.com/Articles/ICS/ICS.htm מחשב ה clinet לא מצליח לראות אתרים באינטרנט , לאחר שהגדרתי אותו לקבל כתובת IP קבועה , הוא מצליח לעלות רק את אתר הבית . כאשר עולה הדפדפן הוא שואל אותי האם לעבוד במצב offline הוא להתחבר, במידה ואני בוחר offline הוא גולש לאתר הבית. לאחר מכן אני מנסה לגלוש לאתרים אחרים , אך הוא שואל אותי האם להתחבר או להישאר offline , לא משנה מה אני עושה האתר לא עולה. כיצד לפתור את הבעיה ? השרת הוא windows XP והלקוח הוא וינדוס 98 ipconfig /all מהשרת Windows IP Configuration Host Name . . . . . . . . . . . . : natasha-72cf848 Primary Dns Suffix . . . . . . . : Node Type . . . . . . . . …
-
- 4 תגובות
- 687 צפיות
-
-
לא מזמן הגיע אלי המודם/ראווטר האלחוטי של בזק (SIEMENS) ורציתי להפיק את המקסימום ממנו אבל נוא ממוקים בקומה בראשונה (תחתונה) שרק בה ובחדר שמעליה יש אינטרנט אלחוטי אבל אני רוצה שיהיו בשתי קומות אז שמעתי שיש מכשיר BRIDGE שדרכו אני יכול לעשות את זה הוספתי סרטוט קצת עלוב שאולי יכול להבהיר את מה שאני רוצה עריכה: אני לא יכול לשנות את מיקום המודם!
-
- 0 תגובות
- 687 צפיות
-