עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by coorva,

אני גולש ב-ADSL עם בזק בינלאומי. במהלך בדיקות שעשיתי עם התומך הטכני עקב בעיות ניתוקים שמתרחשות אצלי לעיתים, פתחנו את מנהל המשימות ונכנסנו ללשונית NETWORKING. בחלון למטה תחת bytes received per interval מופיע לי כל כמה שניות לשבריר שניה המיספר 60. כל זאת כשאני מחובר לאינטרנט דרך מודם כרטיס רשת וללא שום חלון פתוח במחשב גם לא האקספלורר. התומך אמר שזה לא תקין וצריך להיות 0 תחת הכותרת bytes sent/received per interval אחרת הדבר מרמז על וירוס או קובץ ריגול שפעיל במחשב. האם אכן הערך צריך להיות 0 וכל מיספר אחר מעיד על וירוס במחשב או יכול להיות לכך הסבר אחר. (בדיקה מקיפה של המחשב לוירוסים וקבצי ריגול- הכל נימצא תקין). תודה

2. שלום לכולם יש לי מודם THOMSON של הוט, נכון לעכשיו הדסקטופ מחובר בUSB והלפטופ בRJ האם יש אפשרות לגישה בין שני המחשבים דרך המודם? אני מעוניין לחסוך קניית כרטיס רשת וראוטר למטרה הנ"ל, אם יש עוד אפשרויות, אשמח לשמוע תודה גיא

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  3. רשום: copyright restrict us from playing this video outside the u.s רק אם האייפי של ישתנה לאאפי של USA אני יוכלל צפות בסרטונים שם? איזה תוכנה עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by Mingi,

יש לי בבית תשתית אינטרנט ל3 מחשבים שמחוברת ע"י מודם נתב מדגם 2wire (למי שלא מכיר, זה מכשיר שמתחבר לרשת הטלפון הביתית ודרכה מחבר רשת בין המחשבים בבית, ולאינטרנט) ברצוני לעשות רשת אלחוטית בבית, ונתקלתי בכמה בעיות בדרך, ואני צריך את עצתכם. הבעיות: 1. יש לי 2 קומות בבית, האם כל מכשירי האלחוט קולטים למרחק רב ולגובה 2 קומות? 2. להחליף את המודם ולקנות מודם + נתב + האב אלחוטי? או להשאיר את המודם ולקנות רק האב שיעשה את עבודת האלחוט(מה שיגרום ללקיחת משאבים מהמחשב הנייח שדרכו יהיו מחוברים כל המחשבים + המודם הישן)? 3. מחירים, מה המחיר של כל אחת מהאופציות? ואיזה אופציה יותר משתלמת... המטרה העיקרית היא לדאוג לחיבור אינטרנט אלחוטי בקומה למטה, משום שלמעלה כמעט בכל חדר קיימת אפשרות לחיבור…

• 6 תגובות
    • 662 צפיות
  5. Started by Dmoney,

המדריך המפורסם פה בראש הפורום הוא מדריך טוב, אך הוא מטפל רק במצב בו על 2 המחשבים - גם על השרת וגם על הלקוח מותקן WinXP. אצלי 2 המחשבים הם WinXP ו- Win98 SE, כאשר ה-XP הוא השרת. מה אני אמור לעשות בכדי להתאים את המדריך הזה אלי, או בקיצור, מה אני צריך לעשות בכדי שבסופו של דבר יהיה לי אינטרנט על 2 המחשבים..? 10x

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  6. Started by x^fighter^x,

האם הנתב הזה הוא נתב טוב? http://www.nanashops.co.il/sale.php?sale=3182240 תודה מראש

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  7. אני מחפש Access point שידע לקחת רשת אלחוטית מAccess Point אחר שנמצא באותו הקומה ולשדר למחשב דרך LAN. אם יש כזה שיש בתוכו גם HUB זה יהיה מצויין. אבל יכול להיות עם פורט אחד לLAN. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף. האקסס פוינט צריך להיות מחובר לממיר לוויני, ככה שזה לא שימוש מאסיבי. ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=28063 האם הוא יתמוך? ואם לא איזה דגמים יתמכו. תודה

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by XXXanaX,

אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. Started by Ro0k,

בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  10. אני מחפש תוכנה או פקודה שסוגרת את כל הסשנים הפתוחים מישהו מכיר משהו אני רוצה לסגור את כל המישתמשים מדובר ב SERVER 2003

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. נניח אני רוצה שרוב או כל רוחב הפס שלי יהיה על התוכנה או המשחק רשת שאני מפעיל יש תוכנה שתעשה זאת ?

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. Started by שגיב,

שלום קיבלתי ראוטר חדש של בזק והכול עובד כמו שצריך עכשיו שאני נגיד רוצה לעשות כיבוי ברשת דרך ה-SHUTDOWM -I זה לא מצליח לי אני כותב את האי פי איפה שצריך גם בדקתי שזה נכון ואני בכל זות לא מצליח מה לעשות תודה מראש

13. Started by smile,

שלום, לאחרונה יש לי בעיות ברשת האלחוטית. הרואטר שלי: Intellinet MIMO Wireless Turbo G Router - http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=125&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 כרטיס רשת (בשני המחשבים): Edimax EW-7128G הבעייה היא מהירות חיבור מאוד איטית (ב2 המחשבים בבית). הבעייה החלה לאחרונה, לפעמים זה מסתדר ואז המהירות נורמאלית ולפעמים אני לא עובר את ה30kb/s. צילום מסך מהתוכנה: אולי זה קשור לזה שאני משתמש בערוץ (Channel) מספר 1?

14. שלום אני מחובר לHOT ול 012 יש לי מודם רגיל של הכבלים והיום רכשתי ראוטר כזה http://global.level1.com/products2.php?Id=862&PC1thId=9 חיברתי אותו כמו שצריך בהוראות ועכשיו שני המחשבים אמורים לעבוד באינטרט במחשב שמחובר באופן ישיר (זה שאני מפעיל תחייגן דרכו) האינטרנט עובד כרגיל והכל טוב במחשב השני שמחובר לראוטר המחשב מציג לי ב networkconnections שיש רשת ולמעלה יש תמונה של internet connection אך לא הדפדפן ולא תוכנה אחרת מצליחה לגלוש באינטרנט הרשת בין שני המחשבים עובדת באופן תקין ואני יכול להעביר קבצים ביניהם חופשי אך עדיין המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט מה עליי לעשות?

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  15. Started by pyosef,

ברצוני לבנות אתר, האם יהיה יותר כדאי לבנות דרך אתר מסויים או לבנות לבד (שזה קצת יותר מורכב)? והיכן אפשר למצוא הסבר, מדריך או אתרים שתומכים בנושא? תודה.

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. Started by gshhar,

דרך אגב יש לי חבילה של מגה וחצי.

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  17. Started by TARON,

ישלי 2 מחשבים שמחוברים ברשת ומוגדרים לעבוד על אותו חיגן כאילו לשתי המחשבים יש אותו אי פי עכשיו ניסיתי דרך כל התוכניות ----עזרים-----תקשורת------חיבור לשולחן עבודה מרחוק שמתי תאי פי והוא אומר כיאלו שזה האי פי שלי יש דרך אחרת עם תוכנה או משהו אני רוצה להיכנס למחשב השני ליראות להזיז תעכבר ושטויות כאלה ועם אפשר לינקים בבקשה

18. Started by avokadoman,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…

19. שלום. הסיפור הוא כזה-אשמח אם תוכלו לייעץ לי מנסיונכם הרב: המחשב של חבר שלי עושה בעיות בחיבור לאינטרנט. אין שום בעיה לגלוש באקספלורר אבל תוכנות מסויימות לא נכנסות בכלל לרשת (SPYBOT , OUTLOOK EX , ועוד...) מהתמיכה אמרו לו שזה בגלל הנורטון, אז הסרנו אותו, אח"כ גם הסרנו את SP2 אבל עדיין אותה הבעיה. יש לו מודם USB של מוטורולה בכבלים - אבל אני מניח שאם היתה בעיה במודם אז לא ניתן היה לגלוש באקספלורר, נכון ? נכון לעכשיו אין אנטי וירוס, אין פיירוול, ואין SP2 - אבל יש בעיה ואיש אינו יודע לפתור את הבעיה. הודעות שגיאה מדי פעם של ה XP (בסגנון הפנייה לזיכרון) הביאו אותי למסקנה שצריך לפרמט ! מה דעתכם ? תודה לכל מי שיוכל לעזור !

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. כרגע אני בבזק בין לאומי 2.5M ואני משלם 89 ש"ח על ספק + תשתית אחרי שההיתחייבות תיגמר אני ישלם 100+ יש המלצות למשהוא יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  21. עזרה בבקשה.. מה עושים? קראתי את המדריכים בפורום אך לא הצלחתי עדיין. תודה לכל העונים! עריכה: אין לןי ראוטר. רק 2 כרטיסי רשת אלחוטיים.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. Started by markdd,

שלום לכולם 1 אני רוצה לקנות נתב/מודם קווי/אלחוטי לטובת חיבור 2 מחשבים (נייח - רגיל עם כבל לנתב ועוד נייד באלחוטי ) חיפשתי המון גם בפורום זה וגם באחרים ונעצרתי על EDIMAX BR6240WG מבקש תגובתכם של אנשים מבינים (אני עד היום עבדתי עם מודם פשוט ללא ניתובים כו' ) חשוב לי שלא יעשה בעיות עם EMULE ו-BITTORENT תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  23. Started by MoMo-P,

שלום. אני וגיסי הקמנו רשת באמצעות ראוטר חוטי :Edimax BR-6104K Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm חיברנו את האינטרנט שלו (כבלים - נטוויז'ן) לראוטר, שני מחשבים שלו ומחשב אחד שלי . מטרת הרשת הינה שיתוף קבצים ומשחקי רשת בלבד! לי יש כבר חיבור אינטרנט משלי ואני מעוניין להשתמש רק בו אבל אני לא יכול כי אני מחובר כבר לאינטרנט שלו... אני רוצה לשתף איתו הכל חוץ מהאינטרנט אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות בראוטר או ב LAC Local Area Connection.. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלי (כבלים - ברק) החייגן לא מצליח להתחבר כי אני כבר מחובר משלו. עשיתי Disable ל- LAC והתחברתי משלי ללא הפרעה .... מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי גי…

• 7 תגובות
    • 662 צפיות
  24. Started by M.G.,

אהלן! מישהו פה משתמש באינטרנט של YES? אם כן, הייתי רוצה לדעת איך הוא מבחינת איכות, עמידות, רוחב הפס, הגבלות כאלה ואחרות, בהשוואה לחברות אינטרנט אחרות? ועוד שאלה קטנה, YES הם ספק אינטרנט (כמו ברק, נטוויז'ן, קווי זהב וכו'...), או שהם תשתית (כמו HOT ובזק)? אני מבין שאני יכול להתקשר אליהם ולשאול אותם, אבל רציתי חוות דעת אובייקטיבית ו"לא משוחדת" גם בקשר לאחכות שלהם, וגם בקשר לשאלה השנייה. לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by ori-silver,

אני עכשיו הולך להתחבר ל-6 מגה בכבלים,יש אפשרות לעשות שיהיה לי איי פי דינמי?פשוט אני מוריד הרבה מרפידשר ואני צריך שיהיה לי אפשרות להתנתק ולהתחבר ושהאיי פי ישתנה כי אחרת אני צריך לחכות שעתיים בין כל הורדה.

• 6 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים