רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
שלום חברים.. לאחרונה נתקלתי בקשיים ברשת הביתית והחלטתי לקנות ראוטר. יש לי בבית שני מחשבים נייחים המחוברים עם כבל רשת. בכל זאת אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לאופציה עתידית. אני שוקל לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 מטרת הרשת: שיתוף אינטרנט מלא, אני לא רוצה שהראוטר יגביל לי את מהירות ההורדה\העלאה (טורנט, אי-מיול). שיתוף קבצים הכולל גם כמובן שיתוף מדפסות! האם הראוטר הנ"ל יספק אותי לצרכים?
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שאלה בקשר ל WIreless Lan אחי נמצא בארה"ב הוא קנה מחשב נייד של דל עם WIreless Lan מובנה במחשב והוא מתחבר לאינטרנט חופשי מכל מקום שהוא נמצא בלי ספק ובלי קו טלפון אך זה קורא והאם זה אפשרי גם בארץ והאם צריך לזה תוכנה מיוחדת
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
ערב טוב לכולם. לפני כמה חודשים מודם ה-DSL שלי שבק חיים (הוא היה מדגם אלקאטל), לכן התקשרתי לספקית האינטרנט שלי והטכנאי שבא הכריז על מותו ובמקומו ניתן לי מודם מסוג Aztech ADLS 2+ Ethernet Bridge Router 600E של TNN Networks. תחילה, הכל עבד מצויין ללא שום שינוי משמעותי בהגדרות של הנתב חוץ מהעניין שאת סוג החיבורי שיניתי מפרוטוקול PPPTP לפרוטוקול PPPoE, מכיוון שללא השינוי הזה לא הרשת הביתית ולא האינטרנט עבדו. למשך כחודשיים-שלוש לא היו בעיות עם החיבור, אבל אח"כ התחילה תופעה מעצבנת שעוד לא מצאתי לה הסבר. אז ככה, כל כמה זמן, בצורה ראנדומלית לחלוטין חיבור האינטרנט מתחיל "לקרטע", כאשר הסימפטומים הם דפי אינטרנט שנותנים שגיאת "Connection Timed Out", לאחר נסיון חוזר הם עולים אבל לאט מא…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני לא מצליח להיכנס לדף של ה GAMIL בכל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעת שגיאה: Oops, we can't open the web page you requested ... - Error Unknown - Unknown error with URL ניסיתי להיכנס לאחר הורדה של ה פיירוול וזה לא עזר מישהו נתקל בתופעה כזו ( אין לי בעיה עם דפים אחרים )
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אז ככה - כרגע יש לי אינטרנט כבלים במחשב, ובמחשב אחר אינטרנט adsl... אני רוצה לאחד אותם (לadsl אחד)... שלי נמצא בחדר רגיל, והמחשב השני בממ"ד.. אז אני מחפש נתב אלחוטי זול שעושה את העבודה.. תקציב 200 - 300, אם זה אפשרי.. אני צריך נתב עם קליטה טובה, שלא מתקשה עם ממ"דים.. מרחק החדרים לא כזה גדול... 10 -12 מטר בממוצע.. לאורך אותו קו של הבית, רק שישנם שני חדרים בין לבין, וכמו שציינתי, אחד המחשבים בממ"ד (זה שמקבל, לא זה שמספק את האינטרנט) הנה ציור זריז של המבנה של החדרים עם שני במחשבים: -------- חדר עם המחשב שמספק את האינטרנט ADSL ---- חדר ---- חדר ---- מחשב שמשתתף את האינטרנט - ממ"ד -------- נ.ב. שאלה נוספת - כשאני משתף אינטרנט עם מחשב נוסף, האם הbandwith מ…
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
קצר ולעניין.. רוצה שיהיה שיתוף (קבצים והכי חשוב - שער אינטרנט) בין 2 מחשבים בעזרת כבל מוצלב. המצב כיום.. מחשב נייח עם 2 כרטיסי רשת תקינים, אחד מתחבר לאינטרנט ישירות (ראוטר) והשני מתחבר בעזרת כבל מוצלב למחשב נייד. למחשב הנייד כרטיס רשת אחד שמקבל את הרשת מהמוצלב. מה עליי לרשום בכל אחד מהסעיפים (מאפיינים) הבאים עבור כל שלושת חיבורי הרשת?? (2 הכרטיסי רשת בנייח + האחד בנייד) - כתובת IP -מסכת רשת משנה -שער ברירת מחדל -כתובת DNS (אם יש צורך..) אם אוטומטי אנא ציינו שיש להגדירו כאוטומטי..
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
-
שלום לכולם אנחנו עומדים לשדרג את חבילת האינטרנט שלנו. האינטרנט יחולק בין 4 מחשבים, 2 לעבודה ו2 למשחקים. לכן אנחנו צריכים לפחות 2.5MB, אך לפי מה שהבנתי, ה2.5 מגיע רק עם 256KB UP שזה ממש נמוך למשחקים... שמעתי שבנטויזיון מוכרים אינטרנט 2.5 עם UP של 512, האם זה נכון? כמה עולה החבילה? מה דעתכם על נטויזין למשחקים, הורדות וכדומה... לאחי יש קצת טראומה מהם והוא טוען שכדאי לנו לעבור ל2.5MB עם 256UP של בזק בחבילת ה"גיימרים" כמה חבילת הגיימרים עוזרת, אני חושש שהUP יגביל אותי מאד. מה אתם ממליצים? מה דעתכם על נטויז'ן? האם אתם יודעים על איזושהיא חבילה עם 2.5MB ו512UP? כמה עוזרת חבילת ה"גיימרים"? האם נטויז'ן מגבילה תוכנות וישומים? בתודה רבה, אור כה
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום רב קיבלתי מבזק מודם נתב אלחוטי SIMENCE SL2 התקנתי אותו בעזרת התמיכה של בזק וחיברתי את כל המחשבים דרך החיבור הקוי בלי בעייה. עכשיו אני רוצה לחבר גם את הנייד דרך האלחוטי. התחברתי ל-WEB של הנתב ווידאתי שהוא מופעל. בהתחלה הפעלתי את ה-SECURITY לפי ההוראות של אתר בזק והפעלתי את המחשב אבל הוא לא מצא שום רשת אלחוטית. ביטלתי את ה-SECURITY ועדיין לא מזהה שום רשת. חיווי ה-WLAN על הנתב נכבה ונדלק לפי הפיקוד דרך ה-WEB . פעם אחרונה שהשתמשתי בחיבור האלחוטי של הנייד היה לפני חודש כך שאני משער שהוא תקין. יש הצעות או רעיונות מה לבדוק או איך לקנפג (לפני שנפנה לתמיכה בתשלום של בזק) תודה
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אחרי חיפושים רבים, מצאתי סוף סוף אתר שפותר את כל בעיות העברית ההפוכה, ג'יבריש וכל הבלאגן הזה! יש עוד כמה אתרים בודדים כאלה אבל הם לא עשו את העבודה... בקיצור, האתר הזה ממיר ג'יבריש מכל מיני סוגים, עם עברית מוזרה והפוכה, אפילו אם היא משולבת עם אנגלית, ממש הכול. הכתובת שלו היא: http://www.pixiesoft.com/flip
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
היום אני עובד עם ראוטר גרוע של netgear שאינו תומך במודם כבלים כמעט לגמרי, הצלחתי להתחבר לאינטרנט רק ע"י חיבור ללא חייגן. אני מעוניין בראוטר חזק ועמיד, קל לקינפוג עם תמיכה מלאה במודם כבלים . מחיר לא משנה. תודה
-
- 0 תגובות
- 663 צפיות
-
-
לאחרונה נקנה מחשב חדש ורציתי לחבר אותו לאינטרנט ע"י רשת חוטית. הבנתי שאני אמור לרכוש ראוטר ואין לי ידע רב בנושא, לכן אני כותב את ההודעה כדי לקבל המלצות מיודעי דבר. אני מחפש ראוטר ע"פ הקריטריונים הבאים: -אמינות\איכות. [הכוונה שהמכשיר עצמו יהיה של פירמה מוכרת שמתמחה בתחום[ -ממשק ידידותי כמה שאפשר. [שלא תהיינה הסתבכויות עם פתיחת פורטים ו\או הגדרה כלשהי] -מחיר סביר. תודה לעוזרים. *חשוב לציין, אני עובד המון עם הורדות וסוחט את כל רוחב הפס, רצוי שהראוטר יהיה עמיד מספיק.
-
- 8 תגובות
- 663 צפיות
-
-
http://012.net/sales.aspx?docID=6622&FolderID=324〈=he&res=0&pos=0&tabn=0 האם החבילה הזאתי זולה? והאם כדאי לי לעבור אליה?
-
- 6 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי רשת עם שרת 2003. המשתמשים ברשת מתחברים לסביבת ה DOMAIN. אני רוצה להגדיר מדפסת משותפת בשרת שכל המשתמשים שבכל התחברות שלהם תוגדר להם מדפסת זו כברירת מחדל. מה הדרך הנוחה והמהירה להגדרה כזו?? הרבה תודה.
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
יש ברשותי מחשב נייד עם מודם אלחוטי- אני גולש בלי בעיות. מה שכן אני לא מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת אני על אותו ה-domain כשאני בוחר באפשרות view workgroup computers זה מציג לי את ההודעה mshome is not accessible. you might not have permission to use network resource. contact........וכו'....... ניסיתי לשלוח פינג מהנייד למחשב אחר ואני לא מקבל- וכך גם הפוך. מה שכן שאם אני מחבראת הנייד לראוטר דרך הכרטיס רשת אז אני מצליח להכנס למחשבים האחרים. מה אומרים יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום לכולם לא ידעתי אם להמשיך את הת'רד הקודם שפתחתי מלפני כעשרה ימים (בלינק המצורף)..אך רק אתמול יצא לי לבדוק מה שנאמר . http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=231327.msg2028863#msg2028863 בכל מקרה , הצלחתי לשתף את המדפסת ברשת ולגשת אליה מהמחשב השני כפי שהוסבר ותודה למי שעזר . הבעייה כעת שכאשר אני מנסה לגשת ממחשב WIN95 למדפסת הרשת ב-WINNT או בכלל למחשב עם ה-WINNT הוא רואה ברשת את המחשב אך כשאני לוחץ לכניסה ,הוא מבקש ממני סיסמה . המחשב 95 מוגדר כמובן עם אותו SUBNET ו-GATEWAY . רק IP שונה ברשת . האם הבקשה לסיסמה היא בגלל שאין אפשרות מתחנת 95 לגשת ל-WINNT ? (אגב, הפוך כן ניתן) תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיכתוב לי כאן כמה לוקחים בנפרד בערך על ספק וכמה לוקחים על תשתית על חבילת 5 מגה בייט/העלאה של 500 בבזק בינלאומי וגם תביאו כנ"ל לחבילת 3MB/500 תודה
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
שלום נתקלתי בחוברות מחשבים בהמלצה על כרטיס רשת דינמי שאמור לתת ביצועי מהירות טובים יותר במהירות החל ב1.5m מה זה היצור הזה ? האם באמת שווה להשקיע (עולה יותר מהכרטיסים הרגילים) ? מי מכיר כרטיס כזה של 3com ? תודה
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר אלחוטי שניתן לבטל לו את האלחוט כשרוצים, או לחילופין להפעיל כשיש צורך. הרעיון הוא כזה, הרשת הביתית שלי מסתדרת היטב עם ראוטר קווי אבל מדי פעם יש צורך לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית. היות שראוטר אלחוטי משדר כל הזמן בניסיון למצוא קליינטים, איני מעוניין בקרינה בבית שלא לצורך (אני יודע שכמה מכם יגידו שזו קרינה אפסית, ובכל זאת, כשאין צורך לחבר מחשב, איני מעוניין שתהיה קרינה כלל) ולכן אני צריך ראוטר כזה שניתן פשוט לבטל לו את האלחוט ולהפעיל כשרוצים. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 663 צפיות
-
-
בס"ד שלום... קניתי מחשב חדש ויש לי מחשב נוסף שמחובר לאינטרנט מהיר... השאלה היא איך אני יכול לחבר את שני המחשבים לרשת בו זמנית(מהי הדרך הזולה והקלה ביותר לכך...)
-
- 1 תגובה
- 663 צפיות
-
-
שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.
-
- 2 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מחשב לקוח אני רוצה לראות כמה המחשב שרת נותן, יעני כמה אחי מעלה.. לא המחשב לי.. ובכלל כמה כל מחשב ברשת אם אפשר.. כמה הוא מעלה וכמהנשאר... יש כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב ובשיתוף אינטרנט. על כל אחד מהם היה ZONEALARM שתמיד זיהה שתי רשתות : האינטרנט שהכנסתי לINTERNET ZONE והרשת הביתית שהכנסתי ל TRUSTED ZONE. עכשיו עברתי לראוטר (BFOCUS 312) והZONEALARM מזהה רק רשת אחת. האינסטינקט שלי אומר ישר לשים אותה על INTERNET ZONE, אבל אז אני לא יכול לעבוד עם שיתוף קבצים ומדפסות ולא רואה את המחשבים ברשת. ככה שכרגע הרשת הזאת על TRUSTED ZONE וזה די מדאיג אותי , אני בטח לא סומך על הפיירוול של המודם ראוטר. השאלה שלי היא איך בדיוק אני אמור להגדיר כדי לקבל מקסימום אבטחה במקסימום יעילות (לפי הציוד והתוכנות שהזכרתי). הנה הנתונים הרלוונטים: הראוטר - 10.0.0.138 המחשבים - 10.0.0.1 והלאה... (עם SUBNET 255.0.0.0 ). הרשת …
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ישנו שרת NT4 DOMAIN SERVERכן אני יודע זה נורא ישן. לפחות 30 עמדות המתחברות לשרת הזה חלקן WIN XP PRO והשאר WIN98 SE הבעיה הספציפית היא במחשב שיש לו WIN 98 SE הוא מתחבר לשרת בלי בעיה ורואה את כולם בשכנים ברשת וגם מצליח לגשת למשאבים של כל המשתמשים אבל שאר המחשבים רואים אותו מחובר אבל ברגע שמנסים לגשת למשאבים שלו ישנה הודעת שגיאה "אין כרגע שרתי כניסה פנויים למתן שירות בקשת כניסה" וההודעה הזאת מופיעה בכל העמדות ואפילו בשרת עצמו. מה שעוד יותר מוזר שהמחשב הזה מצליח לגשת אל עצמו דרך שכנים ברשת בלי בעיה. בבקשה חברה מי שיודע איך לפתור את הבעיה תעזרו זה נורא חשוב מדובר בעמדה עם הרבה נתונים. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: הורדתי את כל הפרוטוקולים והתקנתי אותם מחדש עם כל ההדרות. החלפתי פי…
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
יש לי ראוטר בבית , אני צריך לאותה קומה למחשב נייח נוסף לעשות אינטרנט וצריך המלצה לרכיב שיכול לקלוט לי אינטרנט אלחוטי בנייח !!?? לגביי תקציב אני מאמין עד 200 ש"ח יספיק לא ? תודה מראש לעוזרים ..
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-