עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by token_toker,

שלום לכולם, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה גם אם היא חינמית או לא על מנת לסנכרן תיקיות ברשת? offline files and folders באחד הניידים(XP) אינו עובד בסינכרון מול השרת(2003) מסיבה לא ידועה, אין הצפנות וכדומה, פשוט מסנכרן ולאחר הפעלת הקובץ OFFLINE התוכנה (excel autocad word zip enc) פותחת את הקובץ והווינדוס נתקע, הגעתי למסקנה שיכול להיות שהבעיה היא הגודל (5 גיגה של מסמכים ושרטוטים). בכל מקרה אשמח לכל עזרה. תודה.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  2. אוקיי תשמעו,פ בתקופה האחרונה התחילו לי לאגים מטורפים. ברק הטמבלים לא עוזרים לי - כצפוי. הרצתי tracert, וזה מה שקבלתי: Tracing route to google.com [72.14.207.99] over a maximum of 30 hops: 1 1981 ms 3 ms 2 ms SpeedTouch.zeidman [10.0.0.138] 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 * * * Request timed out. 12 * * * Request timed out. 13 * * …

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  3. שלום לכולם, אחרי חיפוש נוקב בפורום שבהם חיפשתי פתרונות, ניסיתי, ושום דבר לא עזר פתחתי את הפורטים של הTCP והUDP הן בפיירוול והן בראוטר (הדגם מופיע בנושא) עדיין האימיול מופיע לי כLOWID.. יש למישהו רעיון מה לעשות בנידון ??? תודה !

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  4. יש לי ראוטר בבית , אני צריך לאותה קומה למחשב נייח נוסף לעשות אינטרנט וצריך המלצה לרכיב שיכול לקלוט לי אינטרנט אלחוטי בנייח !!?? לגביי תקציב אני מאמין עד 200 ש"ח יספיק לא ? תודה מראש לעוזרים ..

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  5. בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 2000 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 20 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 20 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  6. ^ כל זאת ועוד שדלת הממד תהיה פתוחה, אבל הקליטה שלו צריכה להיות חזקה במיוחד. אשמח להצעות. אם אפשר אפילו עדיפויות 1,2,3,4, מכוון שהאפשרויות הן או באג או אופיס דיפו. תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  7. Started by ILYA MOLO,

אז ככה:כל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט קוראים כמה דברים:החיבור לא עובד אבל אין שום סימנים לזה (2 המחשבים נשארים בצד והם לא נלחצים וכשאני לוחצ על הקישור להתחברות שוב פעם לא קורה כלום. כשאני מעלה את הדיאלוג של החיבור(איפו שמראים את האייפי) ולוחצ שם על התנתקות זה נתקע, לוחצ קונ+אלט+דלט מחבה אותו(המחשבים נעלמים) אבל הדיאלוג של החיבור לא עולה. אני מחובר לנטויז'ן במהירות 750 ומשתמש בתוכנה GlobeSpan Dial-Up PPP Connection. אולי זה קשור בהתקנה של התוכנה? תודה לכל העונים.

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  8. עשיתי מחקר קטן בקשר שבין הרשת הביתית והאיטיות במחשב / קיפאון / פריזים / דפים לא מגיבים ... על פניו אין קשר אבל זה לא מדוייק לקחתי מחשב עם רשת בעייתית " הכונן קשיח עשה רעש חושב " , " מחשב קפא / איטי " ניתקתי את האינטרנט , דקה והמחשב ניהיה חזק ומהיר כאילו לא קרה כלום. אף פעם לא קישרתי איטיות של רשת אינטרנט לאיטיות של מחשב תמיד בדקתי חלקים / תוכנה .. תשימו לב שאתם מכבים את המודם / ראוטר שיש איטיות נוראית או שהמחשב נתקע ( במידה ואין בעיה במחשב ) הבעיה מסתדרת בשניה . אז לפני שאתם מסתבכים עם תוכנה וחלקים תבדקו את הרשת שלכם ( האוייב השקט מספר 1 ) , שהספק אינטרנט אומר " הבעיה במחשב " אז הוא יודע למה הוא אומר את זה על ראש הגנב בוער הכובע !

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. חברים שלום, אני מחפש נתב חדש אשר יתן לי שידור אלחוטי גדול ובנוסף יתן הגנה על המחשבים ברשת ועל השרת שאני בונה, לפי עצות ודעות של אנשים שמעתי שנתב הLINKSYS הפשוט המשווק בארץ יספיק לי אם אני לא טועה דגם הנתב WT54GL, למרות כל הדעות גלשתי לי בין אתרים ומצאתי נתב אחר שמשך את צומת ליבי והוא הZONEALARM דגם Z100G אשר לפי כל הדברים שרשום באתר והמפרט שלו נחשב לנתב יותר טוב מהLINKSYS ויותר עדיף ההתלבטות שלי היא איזה נתב לרכוש? ואם הנתב שאתם ממליצים הוא הZONEALARM איפה ניתן למצוא חנות אשר מוכרת אותו? בתודה מראש על העזרה...

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  10. אהלן, הראוטר שלי, DLINK DI 614+ לא עובד יותר. כנראה היום אני הולך לקנות ראוטר חדש בתקציב של עד 300 ש"ח (עדיף בפחות..) אשמח להמלצות כי אין לי מושג בעניין... (אין צורך שיבוא איתו כ.רשת אלחוטי)

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  11. Started by Shane McMahon,

שלום לכולם,יש לי בבית ראוטר של Planet דגם wrt-415,הוא טוב?מבחינת הגנה וכו'? ואיך אני מגדיר לרשת סיסמא , שלא כולם יוכלו להיכנס לרשת?? תודה רבה. ;D

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  12. יש בעיות שהנתב משתתק . לא ניתן להיכנס אליו ולא ניתן לעשות כלום אני מחובר ל ADSL

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  13. Started by tavor21,

בניתי אתר בערך 8 מגה ואני צריך מקום אחסון חינמי.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  14. תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  15. Started by m3tr0x,

שלום פורום רשת! ברצוני לחבר שני מחשבים לרשת ע"י כבל באורך של כ-40 עד 50 מ' ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לנפילת מתח באורכים כאלו ואם כן כיצד ניתן לפתור אותן. כמו כן, יש לי שאלה נוספת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל למוצלב. תודה רבה!

• 4 תגובות
    • 671 צפיות
  16. Started by rjjb7,

קצר ולעניין.. רוצה שיהיה שיתוף (קבצים והכי חשוב - שער אינטרנט) בין 2 מחשבים בעזרת כבל מוצלב. המצב כיום.. מחשב נייח עם 2 כרטיסי רשת תקינים, אחד מתחבר לאינטרנט ישירות (ראוטר) והשני מתחבר בעזרת כבל מוצלב למחשב נייד. למחשב הנייד כרטיס רשת אחד שמקבל את הרשת מהמוצלב. מה עליי לרשום בכל אחד מהסעיפים (מאפיינים) הבאים עבור כל שלושת חיבורי הרשת?? (2 הכרטיסי רשת בנייח + האחד בנייד) - כתובת IP -מסכת רשת משנה -שער ברירת מחדל -כתובת DNS (אם יש צורך..) אם אוטומטי אנא ציינו שיש להגדירו כאוטומטי..

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  17. Started by avokadoman,

שלום לכולם. אני צריך עזרה בקשר לבעית קליטה ברשת אלחוטית. אז ככה התחילו לי בעיות קליטה נוראיות ברשת האלחוטית לאחר ששידרגתי את המחשב ממחשב עם לוח ASUS 478 למחשב עם לוח Asus Commando מפרט המחשב הישן Asus P4s533-mx Socket 478 Intel P4 1.800mhz WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Stealth X Stream GeForce FX 5200 מחשב החדש Asus Commando Last Bios UpDate Intel C2D e6750 WD 160GB IDE OCZ 600watt PSU Steakth X Stream Geforce 8800GTS 640MB מחשב לא רע נכון? רק 5000 שקל חזרה לנושא. אז יש לי כרטיס רשת Edimax EW7128G המחשב הישן ה 478 הכל עבד חלק קליטה מלאה כל הזמן אין ניתוקים לאחר שדרוג המחשב יש קליטה במזל אולי על LOW ניתוקים כל 3 דקות מהירות גלישה העברת נתונים ממש אי…

18. Started by roniok,

שלום. אני כבר חיפשתי ולא מצאתי מדריך כיצד להפוך את המודם שלי לראוטר. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או להסביר לי כיצד עושים זאת זה יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  19. Started by intermaster,

שלום לכם. יש לי רשת עם שרת 2003. המשתמשים ברשת מתחברים לסביבת ה DOMAIN. אני רוצה להגדיר מדפסת משותפת בשרת שכל המשתמשים שבכל התחברות שלהם תוגדר להם מדפסת זו כברירת מחדל. מה הדרך הנוחה והמהירה להגדרה כזו?? הרבה תודה.

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  20. Started by Jonas,

שלום אני הולך להצטרף לאינטרנט של סלקום עם תשתית של בזק (לא סיבים). סלקום רוצים 25 שקלים בחודש על הראוטר/מודם. הבנתי שאפשר לקנות ולחסוך את התשלום הזה. אני לא צריך מהם וויפי בכלל (יש לי כבר ראוטר סביר שאני אחבר) רק את המודם עם חיבור קווי rj45. אשמח להמלצות לראוטר מודם בסיסי וזול (הדרישות שלי מינימליות) שיחליף את הציוד של בזק/סלקום ויחסוך לי 300 שקל בשנה תודה מראש

21. Started by ^pb^,

אני מצליח להתחבר לאתרים, להשתמש במסנג'ר ובתוכנות - אך כשאני מנסה לגשת לפורטים שהם לא הסטנדרטים (לא 80 או 21), אני נתקל בבעיות רבות. כשאני בודק האם הפורטים פתוחים, התוצאה יוצאת שלילית. זו כנראה הבעיה. אין לי מושג למה הפורטים סגורים, הרי הפיירוואל של הראוטר מנוטרל, וגם של הווינדוס - ויתרה מכך, פתחתי במיוחד את הפורטים בראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? יש לי ראוטר מסוג Edimax BR6204-Wg, במערכת Windows XP PRO SP2.

• 2 תגובות
    • 671 צפיות
  22. Started by המפרט,

אחי מחובר לאינטרנט דרך ADSL ומחשב ישן יחסית (P4 על XP). אשתו הזיזה את המחשב ופתאום מאז לא עובד לו האינטרנט. הוא בדק והמחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. בשיחה עם בזק הם טענו שזה המודם, אז הוא החליף מודם ADSL, כמובן שזה לא עזר אז הוא דיבר איתם שוב, והם טענו שמה-פתאום המודם, זאת בעיה של כרטיס רשת. אז הוא הביא כרטיס משומש מאיפשהוא, ואפילו התקין את ה XP מחדש, ועדיין המחשב לא מזהה לו את כרטיס הרשת... מה ניתן לעשות? בתודה מראש, אריאל

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  23. שלום לכולם, אני צריך לפצל כבל רשת אחד שיוצא מהראוטר שלי ל 2 , הבנתי שדרך ממתג אפשר לעשות זאת ע"י חיבור הכבל לממתג וממנו ל2 המחשבים. האם יש איזה מתג שאתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזול (100 שח) שעובד כמו שעון ולא עושה בעיות? 10/100 גם טוב (לא נראה לי שאפשר למצוא 1000 במחיר הזה). תודה.

• 3 תגובות
    • 671 צפיות
  24. Started by ofer,

שלום נתקלתי בחוברות מחשבים בהמלצה על כרטיס רשת דינמי שאמור לתת ביצועי מהירות טובים יותר במהירות החל ב1.5m מה זה היצור הזה ? האם באמת שווה להשקיע (עולה יותר מהכרטיסים הרגילים) ? מי מכיר כרטיס כזה של 3com ? תודה

• 1 תגובה
    • 671 צפיות
  25. Started by Aviv C,

אני מחפש אתר חינמי לאיחסון אתרים (כמו Geocities). אני יודע שיש הרבה כאלה אבל אני מחפש אתר שלא ישנה את הקידוד ואז עברית תיכתב בג'יבריש. יש למישהו רעיון?

• 0 תגובות
    • 671 צפיות

דיונים חדשים בפורומים