עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. לא נותן את האופציה רק ADVENCED SHARRING שזה לא עוזר כי למרות שאני מזהה במחשב השני את הכונן הוא לא נותן לפתוח אותו ומקשקש לי משהו על איות אותו גישה...

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  2. Started by MoMo-P,

שלום. אני וגיסי הקמנו רשת באמצעות ראוטר חוטי :Edimax BR-6104K Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm חיברנו את האינטרנט שלו (כבלים - נטוויז'ן) לראוטר, שני מחשבים שלו ומחשב אחד שלי . מטרת הרשת הינה שיתוף קבצים ומשחקי רשת בלבד! לי יש כבר חיבור אינטרנט משלי ואני מעוניין להשתמש רק בו אבל אני לא יכול כי אני מחובר כבר לאינטרנט שלו... אני רוצה לשתף איתו הכל חוץ מהאינטרנט אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות בראוטר או ב LAC Local Area Connection.. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלי (כבלים - ברק) החייגן לא מצליח להתחבר כי אני כבר מחובר משלו. עשיתי Disable ל- LAC והתחברתי משלי ללא הפרעה .... מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי גי…

• 7 תגובות
    • 650 צפיות
  3. Started by Satlan,

אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  4. מהמחשב שלי.

• 6 תגובות
    • 650 צפיות
  5. Started by Gohan,

שלום החלטתי שאני רוצה לעשות רשת אלחוטית במקום הlan על איזה ראוטר ו3 כרטיסי רשת אלחוטיים אתם ממליצים עד +- 1000שקל עדיף שתהיה כמה שיותר מהירה(אם בתקציב נכנס wifi n) תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. Started by M.G.,

אהלן! מישהו פה משתמש באינטרנט של YES? אם כן, הייתי רוצה לדעת איך הוא מבחינת איכות, עמידות, רוחב הפס, הגבלות כאלה ואחרות, בהשוואה לחברות אינטרנט אחרות? ועוד שאלה קטנה, YES הם ספק אינטרנט (כמו ברק, נטוויז'ן, קווי זהב וכו'...), או שהם תשתית (כמו HOT ובזק)? אני מבין שאני יכול להתקשר אליהם ולשאול אותם, אבל רציתי חוות דעת אובייקטיבית ו"לא משוחדת" גם בקשר לאחכות שלהם, וגם בקשר לשאלה השנייה. לילה טוב.

• 4 תגובות
    • 650 צפיות
  7. אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  8. נלקח מאתר GAMERS HELL: http://www.gamershell.com/downloads/init.php "Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. " מה זה אומר? אני כרגע מוריד ..

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  9. Started by zamir-h,

לאחרונה החלפתי מודם \ נתב ל - Rotal RTA 1025 ואחד הניידים האלחוטיים לא מראה את עצמו ברשת למרות שהוא רואה את האחרים (שני נייחים בחיבור חוטי ואחד נייד אלחוטי). הנ"ל הוא מסוג Dell 610D . הספריות הרלוונטיות שלו הוגדרו כ - Network Sharing , חומת האש של Windows מכובה, ו - Trust control של Norton 360-3 מוגדרת כ - Protected (כמו כל היתר) (גם לא עזרו הגדרות מקילות יותר ואפילו כבוי חומת האש של Norton). האשת האלחוטית מוגנת בפרוטוקול Wapa2-PSK/TKIP . יכול לבצע Ping אליו.

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  10. אהלן חברה, בדיוק קניתי לפטופ של דל Dell studio 1555 T65 ATI אני רוצה לעשות בבית רשת אלחוטית, לחבר את המחשב הנייח לראטור בכבל, והנייד יתחבר אלחוטי התקציב הוא 200-250 שקל, ואני רוצה דגם טוב של חברה איכותית, לא edimax. תודה מראש, והמשך יום טוב.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  11. Started by hagaii,

רוב הקבצים מגיעים עם שגיאות (שם הקובץ כולו באותיות גדולות) כשאני מתחבר דרך בזק בינלאומי כל הקבצים מגיעים ללא שגיאות. האם מישהו חווה בעיה דומה?

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  12. Started by gimdy,

ברשותי 3 מחשבים נייחים. ראוטר אסוס של בזק ו 2 כרטיסי רשת EW7128GוEdimax . האם זה מסםיק להקמת רשת אלחוטית ומה השלבים לכך .

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  13. Started by zglazer,

לפני כשנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשה הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך ,אך אני כל פעם מקבל מסך של חיבור אינטרנט רגיל (חייגן) עם סיסמא ושם משתמש ואין לי חיבור אינטרנט הדפדפן לא עולה הכל מת, נראה לי שאולי עפו הגדרות מאפשריות אינטרנט אך לא עליתי על כך אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  14. Started by MachoMan,

וקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG נ.ב בעבר נתנו לי את זה: http://www.pikok.co.il/word/OpenPortBR.pdf וזה פעל מעולה אבל עכשיו האתר לא פועל יותר .

• 4 תגובות
    • 649 צפיות
  15. Started by MachoMan,

אוקי רק למבינים ובבקשה תשובה מדויקת כמה שאפשר. אוקי אני משחק משחקי רשת ורובם מונעים ממני לפתוח שרת\חדר במשחק ביגלל שלא פתחתי פורטים\פירוואל של הנתב. איך אני עושה שהFireWall יקבל את כל הפורטים כפתוחים בפאנל הזה של Edimax: http://www.zix.co.il/images/819504048.JPG

16. מסיבות לא ברורות, האינטרנט אקספלורר חדל מלעבוד בויסטה שלי. יש לי רשת ביתית, כמו כן לשאר המחשבים בבית יש אינטרנט. ניסיתי: * התקנת תיקון של ויסטה. * הרצת הפקודה sfc /scannow * ביטול הרחבות צד שלישי שחזור מערכת פתר את הבעיה שלי, אך בגלל שהנקודת שמירה הייתה ישנה מדי- היו יותר מדי שינויים שלא רציתי. עכשיו אחרי ההתקנת תיקון, לא רק שהיא לא סידרה את הבעיה- היא גם מחקה את הנקודות שחזור... עצות? :[br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 18:12:49 עדכון בנושא:כנראה שהבעיה רצינית יותר- בדקתי כמה דברים, בין היתר שמתי לב שאני מקבל תשובה כשאני עושה פינג. אח"כ גיליתי שהמחשב כן מתחבר לאינטרנט בדרך הזו: Start>Network>Network and Sharing Center>Set up a connection or network…

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  17. טוב כמה שאלות: 1. יש לי מודם eci312 מחובר להאב לשני מחשבים - כדי לפתוח בו פורטים מה עושים, האם בכלל להשאיר את הפיירוול שיש במודם הזה או שזה לא ממש שווה כלום, אם לא אז איזה מומלץ אם בכלל. 2. מה להגדיר בחיבור רשת אצלי במחשב (האם לתת איפי קבוע, האם לתת את ה dns של נטוויזן).

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  18. אני לא בדיוק מבין איך לעשות את זה, אבל אני חושב שאפשר. אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור :]

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  19. Started by Ro0k,

בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)

• 0 תגובות
    • 649 צפיות
  20. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

• 3 תגובות
    • 649 צפיות
  21. שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI במחשב של TRENDNET. חיבור האינטרנט במשחב משותף. האם ניתן ליצור ACCESS POINT עם כרטיס רשת כדי שרכיבים כמו פוקט/פלייסטיישן וכו' יתחברו אליו? אם כן, איך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 649 צפיות
  22. Started by שגיב,

שלום קיבלתי ראוטר חדש של בזק והכול עובד כמו שצריך עכשיו שאני נגיד רוצה לעשות כיבוי ברשת דרך ה-SHUTDOWM -I זה לא מצליח לי אני כותב את האי פי איפה שצריך גם בדקתי שזה נכון ואני בכל זות לא מצליח מה לעשות תודה מראש

23. Started by sufgi123,

יש לי 2 מחשבים (windows 7 ו windows server 2008) שמחוברים לרשת הבייתית דרך ראוטר שהכתובות שלו מתחילות ב 192.168.0 אני מעוניין לחבר בנוסף בין 2 מחשבים אלה באמצעות כבל רשת מוצלב. הוספתי לכל מחשב כרטיס רשת והכנתי לבד (לפי מדריכים באינטרנט) כבל רשת מוצלב cat6 (בגלל שלא מצאתי כזה בשום חנות). למחשב אחד נתתי כתובת 192.168.1.1 ולשני את הכתובת 192.168.1.2 . אני מצליח לעשות ping מ windows server ל windows 7 , אבל מה windows 7 אין ping ל windows server . חשבתי שהבעיה בכבל ותחילה החלפתי את הכיוונים והבעיה נשארה. הכנתי כבל נוסף ועדיין אני מקבל את אותה הבעיה . מה יכולה להיות הבעיה ? תודה

• 2 תגובות
    • 649 צפיות
  24. Started by avi01,

שאלה בקשר ל WIreless Lan אחי נמצא בארה"ב הוא קנה מחשב נייד של דל עם WIreless Lan מובנה במחשב והוא מתחבר לאינטרנט חופשי מכל מקום שהוא נמצא בלי ספק ובלי קו טלפון אך זה קורא והאם זה אפשרי גם בארץ והאם צריך לזה תוכנה מיוחדת

25. Started by Sweet_Tooth,

לא מזמן הגיע אלי המודם/ראווטר האלחוטי של בזק (SIEMENS) ורציתי להפיק את המקסימום ממנו אבל נוא ממוקים בקומה בראשונה (תחתונה) שרק בה ובחדר שמעליה יש אינטרנט אלחוטי אבל אני רוצה שיהיו בשתי קומות אז שמעתי שיש מכשיר BRIDGE שדרכו אני יכול לעשות את זה הוספתי סרטוט קצת עלוב שאולי יכול להבהיר את מה שאני רוצה עריכה: אני לא יכול לשנות את מיקום המודם!

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.