רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שאם יש לך 2 מודמים ו2 חיבורי טלפון אתה יכול לחבר את שניהם למחשב ואז כביכול להנות ממהירות כפולה איך העניין הזה עובד? אני מבין שדרוש תמיכה של 2 תשתיות דרך 2 הקווים? והאם הספקיות בארץ בכלל תומכות בזה? והאם המהירות היא באמת X2? כאילו אם היה לך 180 עכשיו זה 360? או שזה פשוט שני חיבורים נפרדים של 180?
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות אתtp Link wa701nd שישמש לי כap אז נכנסתי לksp ורשום שם בפרטים שהוא לא תומך בהוט בוקס. זה הגיוני, הרי הוא בסך הכל ap
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר אלחוטי שניתן לבטל לו את האלחוט כשרוצים, או לחילופין להפעיל כשיש צורך. הרעיון הוא כזה, הרשת הביתית שלי מסתדרת היטב עם ראוטר קווי אבל מדי פעם יש צורך לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית. היות שראוטר אלחוטי משדר כל הזמן בניסיון למצוא קליינטים, איני מעוניין בקרינה בבית שלא לצורך (אני יודע שכמה מכם יגידו שזו קרינה אפסית, ובכל זאת, כשאין צורך לחבר מחשב, איני מעוניין שתהיה קרינה כלל) ולכן אני צריך ראוטר כזה שניתן פשוט לבטל לו את האלחוט ולהפעיל כשרוצים. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
סתם הוא לא השתגע בטעות עשיתי לו reset to default וכנראה שהוא מחק את ההגדרות ADSL הראוטר יוצר רשת אך לא מתחבר לאינטרנט יש לי נתב AR6024 Edimax בבקשה מישו.... איך אני מכניס ססמא ומשתמש....
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני שבוע קניתי מודם של חברת בזק : B-FOCuS Wireless 352+ והמהירות של ההורדות שלי באי מיול הם נמוכות בהרבה ממה שהיה לי פעם , לפני שהיה לי רשת בנוסף אני לא יכול לקבל בכלל קבצים באיי סי קיו מאנשים, מה אפשר לעשות ?
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על תוכנה טובה גם אם היא חינמית או לא על מנת לסנכרן תיקיות ברשת? offline files and folders באחד הניידים(XP) אינו עובד בסינכרון מול השרת(2003) מסיבה לא ידועה, אין הצפנות וכדומה, פשוט מסנכרן ולאחר הפעלת הקובץ OFFLINE התוכנה (excel autocad word zip enc) פותחת את הקובץ והווינדוס נתקע, הגעתי למסקנה שיכול להיות שהבעיה היא הגודל (5 גיגה של מסמכים ושרטוטים). בכל מקרה אשמח לכל עזרה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
האם אפשר לקנות ראוטר שאין לו פיירואל מובנה ושאני לא אצתרך לפתוח פורטים...? פשוט הכל יהיה נגיש ואם אפשר מישהו יכול לתת לי המלצה על ראוטר כזה כי שלי מעפן ועושה מלא בעיות הוא כל הזמן מתנתק ולא מאפשר להפעיל ביטורנט ותוכנות הורדה אחרות
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום...יש לי בעיה מאוד מאוד מאוד מרגיזה,כי היא מונעת ממני לסיים הורדת כמה קבצים שמאוד חשוב לי לסיים להוריד אותם בהקדם האפשרי החל מהיום בבוקר,מהירות ההורדות שלי ממש נדפקה באופן מרגיז.. באתרי HTTP מהירות ההורדה נעה בסביבות ה-70-100 קב"ש [כשביום רגיל זה מוריד על 170KBS מהם] ובתוכנות שיתוף למיניהן מהירות ההורדה לקבצים שהיו אמורים לרדת ב-170+ קב"ש עומדת על 2-50 קב"ש קצת תכונות של המחשב: -את המפרט המלא תוכלו לקרוא במפרט המחשב שלי [צד ימין] -אינטרנט-NETVISION CABLES 1.5MB -WINDOWS XP 32BIT SP2 -אין פאיירוול מותקן -אני נמצא מאחורי ראוטר [יש לי רשת אלחוטית],אבל הפורטים של התוכנות בהן אני משתמש פתוחים בראוטר...כבר ווידאתי את זה הבעיה התחילה רק היום בבוקר,עוד אתמול בלילה ה…
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום אני חייב את עזרתכם הפעם אני ממש אבוד ולא יודע מהיכן להתחיל :-\ אז ככה: השבוע התקנתי גירסה של WINDOWS SERVER 2003 בשרת בבית מסוג WINDOWS HOME SERVER שבטח כבר יצא לכם לשמוע אליו! בכל אופן זו גירסה דיי דומה SERVER 2003 ומאד נחמדה עם ממשק דיי קל (לא שאני כל כך מבין בSERVER). התקנתי סדרתי הגדרתי והכל עבד יפה עד לרגע שרציתי לצרף עוד תיקיות משותפות. וכך עשיתי אבל משום מה אחד המחשבים שעבר התקנה מחדש של מערכת הפעלה ויסטה (חשוב לציין שההתקנה היתה אחרי שסיימתי עם הSERVER). לא מקבל את כל התקיות ששיתפתי ואני מקבל מין הודעה מוזרה ??? (צילמתי את ההודעות) ניסיתי לבדוק היכן אני לא מקבל את ההרשאות אולי בשרת? אולי זה בעיה במחשב המקומי? מה שעוד יותר מוזר זה ש…
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום למנוסים אני שוקל להתחבר לכבלים (ללא וידאו) לאינטרנט + טלפון 1) מה אמינות האינטרנט בכבלים? 2) מה אמינות ואיכות שמע של טלפון בכבלים? 3) איזה מודם הם נותנים, כיצד אחבר לרשת בייתית שיש לי? 4) מה סכנה של וירוסים בכבלים? מדוע יותר מאשר בזק? 5) האם זה חיסכון בסך הכל? בתודה, יהודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי מחשב שאליו מחובר מודם ADSL לכרטיס רשת אחד, וסוויץ' לכרטיס רשת אחר. שאר המחשבים מחוברים לסוויץ'. שיתפתי את חיבור האינטרנט. אבל מה שקורה שאני יכול לחייג לחיבור ולהתחבר רק ממחשב אחד כל פעם. למשל אם חייגתי מהמחשב שהמודם מחובר אליו ישירות אז רק לו יש אינטרנט (אם ממחשב שמחובר דרך הסוויץ' אז רק לו יש אנטרנט). בבקשה עזרה! נפתר - תודה
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי פשוט לדירה 3 חדרים בלי ממ"ד לקליטה של טווח 10 מטר. מישהו מכיר את הראוטר Actiontec GT701-WG. אפשר להשיג אותו בEBAY בזול. השאלה אם זה טוב יותר מהראוטרים בארץ שעולים בסביבות 100 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב עם 3:56 זה נחשב כבר לבוקר חחח LOL אז ככה יש לי שאלה אני צריך לעשות למישהו רשת בכבילה בין חדר ממ"ד לחדר שינה הבית הוא כמדמוני עם זכרוני לא מטעה אותי הוא נגיד 4 חברים המודם הוא מודם בכבלים HOT ... המודם נמצא בחדר רגיל .... ויש מחשב שני שהוא נמצא בחדר ממ"ד אני לא רוצה לעשות להם אינטרנט אלחוטי כי פשוט לא תהיה קליטה נוראמלית שוב זה מ"מד בטון מזויין ויהיו המון רעשים והפרעות לאינטרנט אלחוטי ! וציוד לאינטרנט חודר חדרי מ"מד סתם יקר .... טוב חפרתי כבר השאלה היא כזואתי העם בבית רגיל אמור להספיק לי חבילה של 100 מטר כבל רשת 5 CAT וסטאלנד בארוך של 30 מטר ?... מהחדר לתיבית ההסתעפות ומשם למ"מד ?..... מה אתם חושבים ? : ???
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
היי, יש לשכנים שלי בעיה האינטרנט שלהם מנתק כל הזמן. שום דבר לא עוזר. הטכנאי אפילו החליף מודם והבעיה עדיין קיימת. ככל הנראה הבעיה היא לא של הספק. מה לדעתכם הבעיה פה?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר בבית עם שני מחשבים שמחוברים אליו ראוטר של EDIMAX לאחר 30\60 ד'ק לפעמים ולפעמים כך, האינטרנט מתנתק ומה שפותר את הבעיה הוא להוציא לרגע את הכבל מתח של הראוטר ולהחזיר ואז זה שוב פועל, אני מוריד ואני צריך הורדה רציפה ושלא יתכבה מה הבעיה מה צריך לעשות ?- אולי זה בעיית חימום ? אפשרי ? (הוא חם) לוח: EP35C-DS3R מערכת הפעלה: Windows vista sp1 x64bit מעבד:E8400 זיכרון:4GB GEIL דרייברים מעודכנים.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
מידי פעם במקומות שחשוב לי הפרטיותת אני משתמש בפרוקסי בדקתי את התוכנה באתרי איפי והאתר זהה את האיפי של הפרוקסי יחד עם שאר האתרים. הוכחה: זיהוי כפול: אחר כך מצאתי עוד כמה אתרים שמראים לי גם את הפרוקסי וגם זיהו את האיפי האמיתי שלי. אז שאלות בנושא: 1.האם יש דרך לגלוש דרך איפי בטוח באמת שלא יצליחו לזהות אותו דרך הפרוקסי?(כנראה) 2.האם אתרים שכבר גלשתי בהם עם הפרוקסי ולא עשו "retrace" יוכלו עשות על האיפי שהשארתי להם בעבר ולגלות מי אני? 3.מה אפשר לחסום בשביל שלא יצליחו לעשות retrace ? (קבצים זמנים,קוקי TEMP) ואיך הפ מצליחים לגלות את האיפי המוסתר שלי? 4. אם מישהו יוכל לתת תקציר על הנושא אני ישמח תודה יוחאי.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי בעיה יש לי סבבה די סי (בעברית) והיום פתאום גיליתי שחלון ה"הורדות" שלי ריק והוא לא מציג את התיקיה בכלל - מסך ריק לא יודע מה יכל לגרום לזה או מה השתנה..בדקתי שלא השתנו הגדרות תיקיה בתוכנה עצמה והתקנתי שוב את התוכנה עליה וזה לא עזר. מה שכן, כשאני מתחיל להוריד משהו חדש זה כן מופיע בחלון ההורדות והתיקיה כן מופיעה אבל רק עם ההורדה החדשה... מה קרה מישהו יכול להגיד לי? עוד משהו: יש מהירות הורדה..לא ברור לי מה נסגר עם זה..איך אני מחזיר את זה? תודה רבה מראש
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש אתר שמציע שירות RAS ללא תשלום או לתקופה מוגבלת עקב נסיעה לחול. במידה ומישהו מכיר משהו כזה אשמח לתגובות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי רשת עם שרת 2003. המשתמשים ברשת מתחברים לסביבת ה DOMAIN. אני רוצה להגדיר מדפסת משותפת בשרת שכל המשתמשים שבכל התחברות שלהם תוגדר להם מדפסת זו כברירת מחדל. מה הדרך הנוחה והמהירה להגדרה כזו?? הרבה תודה.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את הנתב ויש משהוא לא ברור במניואל שלו - בהרהב מקומות הם טוענים שיש לנתב שרת RADIUS פנימי לזיהוי משתמשים. אך בצילומי מסך שיש באותו מדריך אין זכר לשרת הנ"ל. (ולעומת זאת בגירסה היותר מוקדמת 6104W - מופיע בברור צילומי המסך של הפונקציה הזו) מישהוא מבעלי הנתב הזה יכול לבדוק את הנושא ולעזור לפתור את החידה ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום, בביתי שני מחשבים שקיימת ביניהם רשת חוטית פשוטה... משום מה, כבר כמה ימים ששיתוף האינטרנט לא עובד... לעומת זאת, שיתוף הקבצים עובד בצורה חלקה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? כנראה זה בהגדרות השיתוף אבל אני כבר לא יודע איפה... לא נגעתי בכלום ופתאום זה נפל... החיבור עכשיו הוא כזה: למחשב הראשי מחובר המודם (B-Focus 312) על כרטיס רשת אחד (OB) והוא מחובר למחשב השני עם כרטיס רשת נוסף (PCI)... המחשב השני מחובר למחשב הראשי דרך כרטיס רשת (OB)... אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אני מניח שבהודעה זו אני מעלה באוב בעיה עתיקה. הסיפור הוא כזה. יש לי מודם אלקטל (5 נורות) SpeedTouch Home יש לי אותו במשך כמה שנים ומאז ומתמיד חששתי להתעסק איתו. לאחר שהתחיל לעשות קצת בעיות(*) החליפו לי את המודם למודם אחר של סימנס, מהחדשים של בזק. עכשיו לא אכפת לי להתעסק עם המודם הישן, הבעיה היא שאני לא מצליח לעבור את שלב הסיסמה דרך ה-TELNET ניסתי בכמה אתרים לפענוח הסיסמה (כל אחד נתן לי סיסמה שונה!-!-!) ואף אחד מהסיסמאות אינו מתקבל. האם יש מי שנתקל בבעיה (לפחות בזמנו) ויודע את פתרונה? (*) הטכנאי שהיה אצלי ובדק את המודם טוען שהבעיה (עקב ניתוקים חוזרים ונשנים) היא עם הפנית או חלוקת כתובות. אבל עדיין אפשר להשתמש בו, לכן השארתי אותו אצלי (הוא שלי בפרטי) כמודם לשעת חירום.
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-