עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. כרגע אני בבזק בין לאומי 2.5M ואני משלם 89 ש"ח על ספק + תשתית אחרי שההיתחייבות תיגמר אני ישלם 100+ יש המלצות למשהוא יותר טוב?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  2. Started by ranyadovner9,

יש לי ראוטר EDIMAX6024WG ורציתי לדעת איזה פורטים לשים באימיול או בביטורנט(עדיף ביטורנט)

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by GENERAL,

היום ביטלתי את ה FIREWALL של XP והתקנתי ZONE ALARM עשיתי דבר חכם או טעות גורלית?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  4. עכשיו... זה הולך ככה כבר הרבה מאוד זמן שזה קורה חשבתי שאני יוכל לסדר את זה לבד... אבל לא הצלחתי... הרשת בנוייה ככה שני מחשבים שניהם מחוברים לאינטרנט דרך ADSL עכשיו אחד מיתחבר דרך הראוטר ואז לADSL השני מחובר למודם USB של 2wire ואז דרך ADSL אז הרשת היא טלפונית בדקתי החלפתי בין המחשבים בין המכשרים[מודם וראוטר] החלפתי כיבול ויציאות עכשיו כל היסמנים מצביעים על המודם של 2wire הוא מיתנתק ומיתחבר כל כמה זמן מהאינטנרט עכשיו אני חושב שיש משהו שמיתנגש איתו כי לפעמים הוא שורד שעה בלי להיתנתק ולפעמים 5 דקות עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות ניתקעתי כן פירמטתי את המחשב כי חשבתי שהבעיה בהתקנה של המודם או משהו כזה... אבל כניראה שלא.... יש רעיונות ?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  5. Started by lisly,

טוב אז ככה אני רואה הרבה דיונים שמדברים על מי פונקציות שיש בנתב שאני לא מבין מהם קודם קניתי את הנתב לפני יומיים וחיברתי אותו. עכשיו ראיתי פה מדברים על מיני קושחות מה זה DD-WRT ואיך אני יודע אם יש לי אותו או לא, כי רשום לי רק את מספר הגירסא של הקושחה ולא איזה שם או משו רשום ליFirmware Version : v4.30.7 ועוד שאלה מה זה Brigde ומה זה ACCESS POINT ? ומה אני אמור להשתמש אם יש לי מחשב נייד שמחובר בצורה אלחוטית ו2 נייחים שמחוברים קווית לנתב. ושאלה אחרונה , אם אני רוצה לעשות שיתוף קבצים בין המחשב שלי שמחובר קווית לנתב ולבין המחשב הנייד שמחובר בצורה אלחוטית איך אני עושה את רגיל? כמו שעשיתי עם המחשב השני שמחובר קווית? תודה מראש מי שיענה...

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  6. יש ברשותי מחשב נייד עם מודם אלחוטי- אני גולש בלי בעיות. מה שכן אני לא מצליח לגשת למחשבים אחרים ברשת אני על אותו ה-domain כשאני בוחר באפשרות view workgroup computers זה מציג לי את ההודעה mshome is not accessible. you might not have permission to use network resource. contact........וכו'....... ניסיתי לשלוח פינג מהנייד למחשב אחר ואני לא מקבל- וכך גם הפוך. מה שכן שאם אני מחבראת הנייד לראוטר דרך הכרטיס רשת אז אני מצליח להכנס למחשבים האחרים. מה אומרים יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  7. Started by sh_idan,

שלום אני מנסה ליצור רשת ביתית באמצעות HUB וראוטר, ומשום מה לא מצליח אני עושה יצירת רשת ביתית, בוחר באפשרות של התחברות דרך HUB ולא מצליח לגלוש אחרי סיום ההתקנה המחשב שולח, אך לא מקבל כלום בתגובה מהראוטר הוא כתב לי משו על כתובות איי פי והייתה שם אפשרות "תיקון", בחרתי בה והוא אמר לי שיש בעיה עם קבלת איי פי או משו כזה תודה על עזרתכם

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  8. Started by shlomibandit,

עשיתי אינטנט 5 מגה.. ההורדה בסדר יורד לי 600-650 העלאה באתר נגיד של בזק בנילאומי וכאלה שיש בדיקות של העלאה מעלה לי 62 63 ככה.. אבל שאני שולח לאנשים קובץ באי סי קיו נגיד והם יוצאים מכל התוכנות וכו לא עובר את ה40 משהו יודע למה זה? אם זה יכול ליהיות איזה שהיא בעיה? ניסיתי כמה אנשים ולא עובר את ה40 בהעלאה בשליחה לאנשים באי סי אבל באתרים של בדיקת העלאה זה מגיע ל 60+- ? סודר.. אפשר לנעול..

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  9. Started by markdd,

שלום לכולם 1 אני רוצה לקנות נתב/מודם קווי/אלחוטי לטובת חיבור 2 מחשבים (נייח - רגיל עם כבל לנתב ועוד נייד באלחוטי ) חיפשתי המון גם בפורום זה וגם באחרים ונעצרתי על EDIMAX BR6240WG מבקש תגובתכם של אנשים מבינים (אני עד היום עבדתי עם מודם פשוט ללא ניתובים כו' ) חשוב לי שלא יעשה בעיות עם EMULE ו-BITTORENT תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  10. Started by Satlan,

אילו שירותים אני צריך להפעיל על מנת שאוכל להזדהות ב-WORKGROUP כמשתף כונן ? לפני הרשת בטלתי מלא מלא שירותים כי הם לא היו חשובים, עכשיו אני לא יודע איזה צריך על מנת לשתף כונן בתודה מראש לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  11. המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  12. נלקח מאתר GAMERS HELL: http://www.gamershell.com/downloads/init.php "Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. " מה זה אומר? אני כרגע מוריד ..

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  13. Started by Ashand,

שלום אני נמצא בחו"ל עם 2 ניידים אחד עבודה אחד פרטי...הנייד של העבודה מחובר לרשת קווית וממנו הגדרתי את האלחוטי שיעבוד כ-AD HOC הגדרתי גם אבטחה וכו' הנייד הפרטי מזהה את הרשת ומתחבר אליה מקבל את הכתובת IP שלו...יש לי פינגים בין אחד לשני וגם יש לי שיתוף קבצים כלומר אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני...הבעייה היא שאין לי אינטרנט בנייד הפרטי...אני לא יכול לגלוש או להפעיל MSN וכו' , מה יכולה להיות הבעייה? האם לא הגדרתי משהו? אודה לכם על עזרתכם

14. Started by LR,

היי, לאחרונה אני מנסה לשתף חיבור ADSL בין 3 מחשבים אך ללא הצלחה. יש לי מספר שאלות: 1. איזה כבל צריך בין הנתב למודם? (מוצלב או רגיל) 2. כיצד מגדירים את הנתב לסוג המודם שלי (speed touch home - מודם רשת שחור)? אלו הגדרות צריך לבצע? לתשובתכם אודה!

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  15. שלום לכולם, לא מזמן קבלתי לפטופ חדש של IBM דגם T41p. ניסיתי לשתף על גבי WIRELESS LAN את הלפטופ דרך 3COM 11 MBPS Wireless LAN Office Connect USB Adapter למחשב הביתי שלי. (שניהם מריצים מערכת WINXP PRO). דרך התוכנה שיש במחשב של IBM שהגיע איתו הצלחתי ליצור קשר בין המחשבים על גבי הרשת הזאת - הוא מראה לי שהוא מתחבר אליו בהצלחה. אך איני מצליח לגלוש באינטרנט ולשתף קבצים. ניסיתי להפעיל את המדריך שמופיע פה על הגדרות לשיתוף אינטרנט אבל הן לא עזרו... כרגע המצב הוא שהנייד מתחבר לכרטיס של 3COM ונוצר קשר ישיר בין המחשבים - אך בפועל לא קורה כלום ביניהם.. אשמח לעזרה ותודה מראש orrm.

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by almogas,

שלום לכולם.. תקשיבו יש לאבא שלי בעיה ברשת בעבודה שלו יש לו 2 מחשבים שמחוברים ברשת ולוקח מממש ממש מלא זמן להעביר בניהם דברים אם זה חשוב לכם אאז יש באחד אינטרנט ובאחד אין.. אמממ לוקח לו להעביר מסמך פשוט בסביבות 7 דקות זה ממש ממש איטי.. יש רעיונות למה?

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  17. Started by urinka,

שלום לכולם לא מזמן החלטתי ללמוד את SERVER 2003 אז.. לקחתי מחבר ספר והורדתי כמה PDFים התארגנתי על 2 מחשבים יחסית ישנים P4~ והקמתי לי שרת ולקוח עם דומין ככה נוצרה לה מאין סביבת תרגול ולימוד אני מאמין שיהיו לי הרבה שאלות אבל אני בטוח שבעזרת המון מקורות מידע ברשת וכמובן פה בפורום אני די ימצא מענה על כל מני שאלות אני לא ממהר ואני לומד לשם הידע ועכשיו לשאלה... מדיניות הסיסמאות ב 2003 היא מאוד כבדה יש דרישות לסיסמא שמכילה גם אותיות גדולות וגם קטנות וגם סימנים כגון $#@ שלא תהיה מבוססת על שם המשתמש וכו' אני מצליח לבטל את הקומפלקס כבד של המדיניות ע"י המדריך באתר של פטרי http://www.petri.co.il/disable_password_requirement_in_win2003_domain.htm אבל אני לא מוצא איך אני יכל…

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. רשום: copyright restrict us from playing this video outside the u.s רק אם האייפי של ישתנה לאאפי של USA אני יוכלל צפות בסרטונים שם? איזה תוכנה עושה את זה?

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. Started by Ro0k,

בזמן האחרון התחלתי להיכנס קצת יותר רציני לתחום של רשתות, ורציתי לעשות משהו קצת יותר פרקטי מסתם לקרוא אז כתבתי סקריפט בPython שמזייף חבילות ICMP לפי דרישה - ניתן לשלוט בכל אחד מהשדות של ה-header. אחרי זה גם קראתי קצת על https://en.wikipedia.org/wiki/Smurf_attack, וזה נראה לי ממש מגניב את הוספתי גם את זה לסקריפט. בכל מקרה, רציתי לשתף אותו פה למקרה שמישהו יחשוב שזה מעניין, ואם למישהו יש הצעה להוסיף לקוד או משהו שטעיתי בו אני אשמח לשמוע. הקוד: http://pastebin.com/13bX5VWc (נכתב בגרסה 2.7)

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  20. כמו שרשום בכותרת, יש לי כ. רשת מובנה בלוח, האם כדאי להוסיף עוד אחד חיצוני ולגשר ביניהם? האם הביצועים ישתפרו בצורה מורגשת/משמעותית?

• 3 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by roadrunner,

הכוונה היא שמי שמוריד ftp X יראה את הקובץ אבל הקובץ ימצא על ftp Y וברגע שהוא לוחץ על הקובץ ב ftp X הוא יופנה ישירות להורדה של הקובץ מ ftp Y . (במקום ש ftp X יאלץ להוריד את כל הקובץ מ ftp Y)

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by tomer12,

איך למצוא אתר או בלוג עם תמונות שנפתח על אדם ללא הסכמתו?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by kurt80,

היי, בקרוב אני מתכוון להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. בתחילת השבוע לוקח את המחשב שלי לתיקון (החלפה של ספק,התקנה של כרטיס רשת). לבקש שיוציאו את המודם 56K הישן מהמחשב או שיש איזו סיבה להשאיר אותו? תודה.

• 4 תגובות
    • 656 צפיות
  24. Started by avi01,

שאלה בקשר ל WIreless Lan אחי נמצא בארה"ב הוא קנה מחשב נייד של דל עם WIreless Lan מובנה במחשב והוא מתחבר לאינטרנט חופשי מכל מקום שהוא נמצא בלי ספק ובלי קו טלפון אך זה קורא והאם זה אפשרי גם בארץ והאם צריך לזה תוכנה מיוחדת

25. תודה

• 1 תגובה
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים