עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by meni99,

מי שיש לו את הנתב הנ"ל בבקשה שיעזור לי אני לא מבין איך אני פותח פורטים הצלחתי להיכנס להגדרות

• 5 תגובות
    • 625 צפיות
  2. Started by pincher77,

שלום.. התקנתי רשת ביתית עם 2 מחשבים בשניהם WIN XP PRO .. הכל טוב ויפה השיתוף עובד בסדר אך יש בעיה שאני מאמין שהיא דיי מוכרת אני מקבל הודעה כזאת: http://www.2send.us/uploads/4263f52a31.JPG תראו תתמונה תבינו. אני מקבל תהודעה הזאת כאשר אני מנסה להיכנס לPROGRAM FILES במחשב של אחי.. הבעיה זהה ב2 המחשבים . ואני מאמין שיש את זה בעוד תיקיות כאלה חשובות מה שנקרא. איך פותרים תבעיה? אגב פעם הרשת עבדה מצויין אבל עשיתי אצלי פורמט במחשב.

• 5 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by AmL1,

אני קונה עכשיו 3 מחשבים חדשים כולם נייחים אני שם בכולם את כרטיס הרשת האלחוטי edimax EW-7108PCG ראוטר אני חושב שאני אקנה את ה Linksys WRT54GL v1.0 אלא אם יש למישהו המלצה לראוטר אחר עדיפות שזה יהיה מIQPC בכל מקרה השאלות הן כאלה קודם כל רשת אלחוטית היא רשת לכל דבר נכון?שזה אומר גם העברת קבצים...כן? יש לי אינטרנט כבלים...אני צריך לחבר את המודם לראוטר?ואת הראוטר למחשב? אממ לגבי הראוטר בין הראוטר למחשב אחד מפריד קיר של ממ"ד ו2 המחשבים האחרים נמצאים בקומה שניה תהיה בעיה של טווח? אלה השאלות=] תודה

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by The_Byter,

יש לי שני ראוטרים שמעבירים WAN בינייהם, כרגע הם שני רשתות נפרדות, מה שלא מאפשר להעביר פורטים בינייהם (אימיול). פתרונות ? תודה !

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. אלף,אני משלם 145,טוטאל למי שרוצה לדעת. דבר שני,ביקשו ממני ללכת לקחת מודם חדש,למה? הישן לא יעבוד כמו שצריך? דבר שלישי,יש לי בחירה איזה מודם לקבל? אם כן,מה לקחת? דנקה

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  6. Started by Pro_2004,

thanks a lot

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  7. Started by Jesper,

יש לי 2 מחשבים שמחוברים לראוטר Edimax BR6204WG ברשת קווית. באחד מהם מותקן WIN VISTA ובשני XP. בזה שמריץ ויסטה יש בעיה של ניתוקים של האינטרנט פעם במס' שעות פתאום אי אפשר לגלוש באינטרנט באמצעות הדפדפן - הדפים לא עולים וכתוב שהיעד אינו נגיש, בין אם זה IEב- ובין אם זה ב- FIREFOX לאחר פרק זמן של כמה עשרות דקות הבעיה נפתרת מעצמה ואפשר לגלוש. למרות זאת אפשר להשתמש במסנג'ר ובאימיול. באותו זמן אפשר לגלוש באינטרנט במחשב שמותקן עליו XP. הציעו לי במקום אחר שאולי זה בגלל האימיול - שהוא גוזל את כל הרוחב פס ולדפדפן לא נשאר, והציע לי להגביל את האימיול ב- QOS של הנתב. ניסיתי לעשות זאת אך זה לא עזר והבעיה נמשכה. כמו כן גם כשלא פועל האימיול או כל תוכנת שיתוף אחרת, עדיין יש ניתוקים. ויש לזכו…

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. ובכן, יש לי ווינדוס ויסטה שהתקנתי לפני כמה ימים. מדי כמה זמן יש לי ניתוקים מהאינטרנט ורק אחרי שאני מנתק את המודם מהחשמל, ועושה ריסט זה מסתדר .. פתחתי את חלון ה NETWORK בויסטה ומופיעים לי שם כמה אייקונים : מחשב שנקרא MIKI שאין לי מושג מה זה... (הווינדוס פתח הודעה בשלב כלשהו והיה כתוב שיש עוד משתמש עם אותו איי פי כמו שלי) המחשב שלי YAIR .. ועוד סמל internet gateway device ... אין לי מושג מה זה.. (אין לי ראוטר, מודם כבלים רגיל) .. אין אני מחדש IP או משנה IP ? ועוד שאלה קטנה, לפני חודשיים שדרגתי את החיבור אינטרנט דרך 012 והוט ל3.0מ"ב ... היו לי בעיות במשך שבוע וחצי עד שאיכשהו סידרו .. (הייתי עם XP) מאז היו לי בעיות עם הDNS .. הווינדוס לא יכל לנקות את שרתי הDNS או משהו כזה .. …

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  9. שלום לכם וחג שמח. אני לקוח בזק וחושב לשדרג את האינטרנט שלי 750KB ל 2.5 או 5 מגה. בכל מקרה אצל בזק המחיר ל 5 הוא 150 ש''ח לחודש ויש לי אפשרות לעבור לברק ולשלם 100 ש''ח לחודש. האם יש פה אנשים שמחוברים לברק? אם כן האם יש בעיות איתם באתרי טורנטים למיניהם או בעיות כלשהן? פינגים/התנתקיות וכו'..

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. יש לי רשת עם ראוטר של 3COM, המחשב הראשי מחובר בצורה קוית ועליו יש את הכונן שאני רוצה לשתף, המחשב הנייד מחובר בצורה אלחוטית. לשני המחשבים יש כתובת IP שמתחילה ב-192.168 (לראשי האיפי מוגדר ידנית), לשניהם שמתי workgroup בשם HOME. על הכונן שאני רוצה לשתף, לחצתי על sharing במאפיינים, וסימני ב-V, את האפשרות של שיתוף הכונן עם מחשבים אחרים ברשת. במחשב הנייד, לחצתי על my network places, ובגלל שלא הופיע שם אוטומטית הכונן, לחצתי על add a new network, אחרי זה על browse אבל שם לא מופיעה לי ה-WORKGROUP שיצרתי "HOME" או שום דבר אחר בכלל! מה יכול להיות הגורם? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by anatoli,

אהלן חברים, הפעלתי את התוכנה ולמשהו אני מקבל שגיאת חומת אש בבדיקת הפורט. הפורט הוא 49152 (אבל ניסיתי גם אחרים). דאגתי להגדיר את הראוטר ואת החומת אש של ה-SP2 בהתאם. ניסיתי גם לכבות את החומת אש, וניסיתי כל מה שידוע לי. לצערי, לא מצליח לפתור את הבעיה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. מערכת XP SP2 נתב DLINK 624 בחיבור אלחוטי. Anatoli.

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  12. שלום לכלום! נגיד ואני מזמין רשת אלחוטית מבזק אז אני יודע שאני מקבל נתב אלחוטי (לא HPNA 3) ואני מקבל גם מתאמי USB... עכשיו קודם כל.... הציוד שהם מביאים הוא ציוד איכותי? איזה ראוטר (משולב מודם ADSL) אני מקבל? כאילו איזה דגם? איזה מתאמי USB אני מקבל? הראוטר מוגדר מראש כדי שיוכל להתחבר כמו מודם? או שאני צריך לעשות את ההגדרות שיתאימו? תודה מראש

13. Started by lion03,

אמרו לי שיש פרסומת לאינטרנט + מסך "מתנה" ולאור העובדה שאני צריך מסך דיי דחוף אני דיי מעוניין רק מה שאני לא ראיתי את הפרסומת ואין לי ממש זמן לראות אז אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איזה חברה זה אני מאד אודה לכם

14. Started by yilya,

שלום יש ברשותי שתי מחשבים נייכים המחוברים בניהם דרך רשת הכוללת שויצ' בין היתר... ומודם הUSB הרגיל של בזק לאחרונה קניתי מחשב נייד ברצוני ליצור רשת אלחותית בבית השאלה מה יותר כדי לעשות לקנות נתב אלחוטי חוטי? (תמליצו איזה בבקשה) או שיש דרך אחרת לחבר רשת אלחוטית.. התקציב לנתב בסביבות 400 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  15. Started by Phezex,

אני מנסה לפתוח את הפורט 6112 ואני לא מצליח ניסיתי בכל דרך אפשרית גם דרך האשף של הראוטר שעושה את זה לבד וגם ידנית.. גם אין לי שום פיירוול במחשב חוץ משל הוינדוס וכיביתי אותו גם. הינה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1669/31560942tm9.jpg עשיתי מאפיינים על ה local area connection ורשום שם או 10.0.0.138 או 10.0.0.2 או 255.0.0.0 ניסיתי את שלושתם וגם לא עובד

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  16. טוב בגלל ההפסקות חשמל שהיו בזמן האחרון נדפק לי המודם והעוצמות שלו היו חלשות מדי.. בגלל זה היו לי ניתוקים בלי הפסקה החליפו לי את המודם.. עכשיו אני צריך לקנפג את הראוטר עוד פעם(לא שאני יודע איך כי בפעם הראשונה לא אני עשיתי את זה) וגם החיבור שלי הפך לחיבור ללא חייגן (וזה בלתי אפשרי עם IP שלא משתנה אף פעם) התקשרתי לספק ואמרתי להם שאני רוצה לעבור לחיבור עם חייגן והתחילו לעשות לי שיחות וועידה ולהעביר אותי ל HOT ומ HOT העבירו אותי ל 013 ומ 013 העבירו אותי בחזרה.. עד שהם הבינו שהם צריכים לעשות שיחת וועידה ולהעלות קבצים מהספק לתשתית ולא הבנתי מה הבעיה שלהם בקיצור למה זה כזה כאב ראש?! למה לא יכולים לתת לי פשוט להתחבר עם חייגן לעזאזל ודרך אגב מי שבתשתית של בזק שישאר שם.. התש…

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

מה עושים ??

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by jan_p,

שלום לכולם, לחבר שלי שתי מחשבים שמחוברים לHUB עכשיו באחד המחשבים אין בעיה והאינטרנט עובד טוב אבל בשני האינטרנט כל הזמן מתנתק וכשאני מדליק את המחשב מחדש הכל חוזר לקדמותו עד לניתוק הבא...: מה יכולה להיות הבעיה ואיך אני יכול לפתור אותה? תודה לכל המשיבים

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  19. Started by CheNit89,

פעלתי לפי השלבים של המדריך למעלה, אבל לא מופיע לי ההודעה הזאת: המשכתי לפי שאר השלבים והרשת לא עבדה, ונראה לי שזאת הבעיה. אפשרי? (רשת בכבלים)

• 7 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by צחיבר,

שלום רב, יש לי בבית שני מחשבים אשר מחוברים בנתב dlink 604 אני מצליח דרך המחשב שלי להיכנס למחשב של אחי (לכל הקבצים שלו) מוצא לנכון לציין כי גם אני וגם אחי סימנו את האפשרות של שיתוף קבצים אך בניגוד אליי, אחי לא מצליח להתחבר למחשב שלי מדובר רק בקבצים במחשב, שני המחשבים מצליחם להתחבר לאינטרנט.

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  21. שלום. יש לי כרטיס רשת אלחוטי PCI במחשב של TRENDNET. חיבור האינטרנט במשחב משותף. האם ניתן ליצור ACCESS POINT עם כרטיס רשת כדי שרכיבים כמו פוקט/פלייסטיישן וכו' יתחברו אליו? אם כן, איך? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  22. Started by Croopy,

אממ אז ככה.. יש לי רשת בבבית בין שתי מחשבים... ולאינטרנט אני מחייג באמצעות חייגן עכשיו כשמחשב הלקוח מנסה לגשת לאינטרנט חלה תקלה.. כאשר ניסיתי לתקן את היבור לרשת באשף הווינדוס הופיע התקלה הבאה איך אני יכול לתקן את יבור הרשת בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  23. יש לי 2ראוטרים של edimax ורציתי להשתמש באחד מהם כדי לחבר לכרטיס רשת בנייד שלי כדי שישמש ככרטיס אלחוטי האם יש דרך לעשות זאות ואם כן איך? הדגם שלו זה 6204 wg תודה

• 6 תגובות
    • 624 צפיות
  24. Started by afnes,

יש לי בעיה במחשב שאני לא מצליח לקלוט את הנתב שלי כבר הייתי מחובר אליו תמיד אבל כנראה עשיתי איזה משהו בהגדרות ואני לא יודע מה ועכשיו המחשב שלי לא קולט תנתב יותר לא מוצא אותו בכלל אבל אחרים כן מה אפשר לעשות?... לנתב מחובר בכבל מחשב נייח תודה. הנתב ASUS של בזק

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  25. יש אתרים שהוידאו בהם שעה BUFFER, ומגה אפלואד מוריד לי על 50KB למרות שבבית של חברה זה מוריד על 175KB כל הזמן (לשתינו 2.5) רק פיילפלייר מוריד לי על 320KB. זה אומר שהתשתית(הוט) היא לא מה שתוקע תעסק, כי אז זה היה תקף לכל ההורדות, אלא נראה לי שנטוויז'ן חוסמים אותי איכשהוא, מה נראה לכם? יכול להיות שזאת בעיה של הראוטר(אבל עדיין לא הגיוני כי זה מגיע ל320 במקרים מסויימים...)

• 0 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים