רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, ש לי את המודם הישן ה B FOCUS 270 וקניתי עכשיו ראוטר של EDIMAX 6424N. יש לי 2 קומות בבית והראוטר צריך להיות למעלה, ובקומה למטה נמצא המחשב השני והוא בממד ואני רוצה שהוא יקלוט באלחוטי. השאלות הן: אם אני מחבר ככה את המודם לראוטר והכל אבל המודם הוא ישן, אז עדיין הראוטר יפעל בתקן N? דבר שני חיברתי את הראוטר והכל אבל אין לי קליטה מהקומה השניה, אלא רק מאותה הקומה. זה אומר שהראוטר הנל כנראה לא יספק את הסחורה נכון? והשאלה האחרונה: מה אתם ממליצים לעשות? (את הראוטר אני יכול להחזיר ד"א). תודה.
-
- 5 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מסיבות לא ברורות, האינטרנט אקספלורר חדל מלעבוד בויסטה שלי. יש לי רשת ביתית, כמו כן לשאר המחשבים בבית יש אינטרנט. ניסיתי: * התקנת תיקון של ויסטה. * הרצת הפקודה sfc /scannow * ביטול הרחבות צד שלישי שחזור מערכת פתר את הבעיה שלי, אך בגלל שהנקודת שמירה הייתה ישנה מדי- היו יותר מדי שינויים שלא רציתי. עכשיו אחרי ההתקנת תיקון, לא רק שהיא לא סידרה את הבעיה- היא גם מחקה את הנקודות שחזור... עצות? :[br]פורסם בתאריך: 11.11.2007 בשעה 18:12:49 עדכון בנושא:כנראה שהבעיה רצינית יותר- בדקתי כמה דברים, בין היתר שמתי לב שאני מקבל תשובה כשאני עושה פינג. אח"כ גיליתי שהמחשב כן מתחבר לאינטרנט בדרך הזו: Start>Network>Network and Sharing Center>Set up a connection or network…
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כל כמה דקות צץ לי חלון קטן שמודיע לי שהאנטי-וירוס בודק וירוסים במייל (לא'דע למה מייל) והוא מודיע שזה מהכתובת ik-in-f109.google.com עכשיו אין שום תוכנת מייל שפועלת, וגם כשהוא כן בודק מגוגל זה לא מהכתובת הזאת, אז מה זה לעזאזל ואיך אני מפסיק את הבדיקה המוזרה הזאת?? מצורפת תמונה של החלון שקופץ לי... תודה [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
תכתבו בבקשה מה נדרש (רכיבים,כבלים וכ'...) ואם אפשר שזה יהיה כמה שיותר יעיל וששום מחשב לא יהיה מוגבל בגלל השני. תודה רבה מראש לכל העונים!
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
כמו שרשום בכותרת, יש לי כ. רשת מובנה בלוח, האם כדאי להוסיף עוד אחד חיצוני ולגשר ביניהם? האם הביצועים ישתפרו בצורה מורגשת/משמעותית?
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני דיי משגע את האתר כבר כי אני חדש כאן פתחתי כבר נושא כזה בתמיכה תכנית אבל זה לא ממש קשור לשם אז אני מצטער עם זה מפריע לפתוח גם כאן אבל אני מוצא לנכון שזה יותר מתאים לכאן. אז ככה יש לי כמה בעיות הראשונה היא שיש לי רשת ביתית שעובדת על שני כרטיסי רשת אצלי במחשב וכרטיס אחד אצל אחי על המחשב. העניין הוא כזה אתמול שאלתי לגבי זה שהווינדואס שלי עולה לאט לוקח לו זמן לעלות ורון 26 נתן תשובה הגיונית שאני צריך לתת למחשב שלי אי פי קבוע. עכשיו אני לא יכול לעשות זאת כי ברגע שאני עושה את זה אחי מתנתק מהאינטרנט רציתי לדעת איזה דרך עם בכלל אפשר לתת אי פי קבוע לכל השלוש כרטיסי רשת שניים אצלי אחד לאחי ואיך בכלל אני פותח רשת בצורה הטובה ביותר. הבעיה השניה היא שבגלל שלאחי אין אי פ…
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי בית עם שלושה מפלסים , הצבתי כרגע נתב בתקן N TP-LINK 941N עם שלוש אנטנות , הצבתי אותו במפלס האמצעי , לקחתי שלושה כרטיסי רשת בתקן N USB TP-LINK 821N האות מגיע בצורה חלשה למפלס העליון והתחתון , השאלה שלי האם עוד שני AP בכל מפלס יפתרו לי את הסיפור הזה בצורה מספקת ? ולא יפגעו באות.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום, עשיתי פירמוט ללפ-טופ של אבא שלי ורציתי לדעת איך אני עושה שיהיה לו חייגן. הוא מתחבר דרך מודםתתודה מראש !
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
my azureus doesnt work well and download at low speed if it download at all. what should i do to incrise the download speed? if i would change the"incoming TCP listen port" it will work fine? if this is the problem what port i need to use? thank you for helping
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום . יש ברשותי מדפסת Samsung CLP-510 הגדרתי אותה למחשב השולחני שלי ואני מעוניין להגדיר שגם למחשב הנייד היא תהיה זמינה כמו בבתי ספר שמדפיסים מכל מחשב שרוצים. יש איזה מדריך בשביל זה ? תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי ראוטר TPLINK WR641G שמחובר באמצעות מודם של בזק DSL600E מאז שחיברתי את הראוטר כל כמה זמן האינטנרט קופא, המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת אך האינטנרט לא עובד, כדי לפתור את הבעיה אני מכבה את המחשב ומוציא את הראוטר והמודם מהחשמל לכדקה כדי שיתאפס דיברתי עם בזק והם אמרו שאין בעיה ברשת וכנראה הבעיה בראוטר
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
-
שלום פורום רשת! ברצוני לחבר שני מחשבים לרשת ע"י כבל באורך של כ-40 עד 50 מ' ורציתי לדעת האם ישנה אפשרות לנפילת מתח באורכים כאלו ואם כן כיצד ניתן לפתור אותן. כמו כן, יש לי שאלה נוספת מה ההבדל בין כבל רשת רגיל למוצלב. תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש ועכשיו אני מעביר את הישן לאחים שלי.. הבעיה היא שהמחשב יהיה בקומה מתחת/מעל למחשב עם החיבור לאינטרנט. מהי הדרך הטובה והנוחה ביותר לחבר גם את המחשב השני לאינטרנט?
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אמרו לי שיש פרסומת לאינטרנט + מסך "מתנה" ולאור העובדה שאני צריך מסך דיי דחוף אני דיי מעוניין רק מה שאני לא ראיתי את הפרסומת ואין לי ממש זמן לראות אז אם מישהו בבקשה יכול להגיד לי איזה חברה זה אני מאד אודה לכם
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם , שידרגתי השבוע את האינטרנט אקפלורר הקיים לגירסה החדשה 8 . סידרתי תיקיות במועדפים ואח"כ עשיתי יצוא מועדפים מהדפדפן לקובץ BOOKMARK . בגלל בעיית וירוסים , "שפכתי" גוסט קודם על המחשב שכולל בתוכו את גירסה 7 וכשאני מבצע ייבוא של ה-BOOKMARK (אותו אחד ששמרתי בגירסה החדשה) , אני מקבל הודע שגיאה בתהליך הייבוא , שהקובץ אינו מתאים ..NOT VALID FILE ..מה שחייב אותי לשדרג שוב לגירסה 8 כדי לייבא תקין את המועדפים. נראה שישנה בעיית תאימות..יש לזה פתרון ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה באינטרנט. זה הולך ככה: אני מצליח להפעיל את האיי סי קיו ללא בעיות. אותו דבר לגבי משחק רשת counter strike אבל כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר/אקספלורר/פיירפוקס הם לא עובדים לי. זה מראה כאילו האינטרנט לא מחובר. מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה מראש. נ.ב ההודעה הזו היא ממחשב אחר עקב הבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
הי, יש לי רוחב פס של 15Mb ואני חושב שהswitch שלי לא עומד בקצב מאחר והוא די ישן... אני לא מכיר מספיק אז אני אשמח להמלצה לאחד טוב ולאיפה אפשר לקנות. אין בעיה של מחיר אבל כמובן שאם אפשר לחסוך אז עדיף. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית משום מה הכרטיס רשת במחשב האחרון שקניתי (לוח P35C DS3R ), כל הזמן תוקע את המחשב כאשר אני מעביר קובץ ששוקל יותר מכמה MB בודדים בהתחלה, הכל ישב על סוויצ' של 1 GB, לאחרונה כדי לאתר את מקור הבעיה, העברתי אותו לראוטר, ולכן הקצב ירד ל100 MB , וזה עדיין נתקע לי. הדרייבר עודכן לעדכני ביותר לכרטיס, וגם זה לא פתר את הבעיה. כאשר אני עושה PING, אין שום איבוד נתונים זה די מבאס אותי שהעסק נותן לי רק שיתוף אינטרנט, כאשר העיקר הוא שיתוף הקבצים ע"י המחשב הנ"ל יכול להיות שהכרטיס עצמו על הלוח תקול? וכיצד אני יכול לוודא זאת? בקשר לשאר המחשבים אני יודע בוודאות שהכרטיסים שלהם תקינים, הבעיה נוצרת רק עם המחשב האחרון.
-
- 2 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש ברשותי רשת אלחוטית - נתב של D-LINK ומודם של אלקטל שהפכתי לראוטר... בשני המחשבים לא ניתן לקבל קבצים באיי סי קיו. ביטלתי את הפיירוואל של הווינדוסים ועדיין לא ניתן. אני עובד עם איי סי קיו 2002 - אם זה משנה... אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בפתרון הבעיה... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
אז ככה בבית יש לי ראוטר של ASUS שממנו אני מחובר בכבל למחשב שלי עכשיו אני רוצה לשחק אם אחי במשחקים (LAN) ובמחשב שלו יש USB WIFI כאילו נו רשת אלחוטית ואמרו לי שצריך להגדיר משהו וזה וזה =] אשמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
יש לי ויסטה ואני משתמש בנייד באלחוטי ולעתים עם דרך הפלאפון. בעבר הייתה לי בעיה שלעתם קיים חיבור טוב לאינטרנט אך שום דפים אינם נטענים בשום דפדפן. כאשר עישתי ריסט למחשב הבעיה נפתרה, אך כעת אני מתחבר לכמה רשתות אלחוטיות וגם מצליח לשתף קבצים אך אין טעינה של דפדפנים ו-RSS. ועשיתי מספר רב של איתחולים למחשב[glow=red,2,300][/glow][br]פורסם בתאריך: 29.10.2009 בשעה 15:20:41 לאף אחד אין תשובה בשבילי? האם אני צריך להעביר את ההודעה לפורום חלונות? נראה לי שאין בעיה בתשתית בגלל שמחשבים אחרים מתחברים ללא בעיה. נוסף ע"כ אני מוריד ביוטורנט ללא בעיה.
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
רציתי לשאול קודם כל אם אפשר לעשות שתי קווי adsl בבית, ושאלה שנייה אם אפשר לחבר על אותו קו שתי adsl ושאלה נוספת מה עדיף רשת או adsl? ואם אתם יכולים תסבירו בפירוט תודה לכל העונים, מתן.
-
- 3 תגובות
- 642 צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור רשת ביתית באמצעות HUB וראוטר, ומשום מה לא מצליח אני עושה יצירת רשת ביתית, בוחר באפשרות של התחברות דרך HUB ולא מצליח לגלוש אחרי סיום ההתקנה המחשב שולח, אך לא מקבל כלום בתגובה מהראוטר הוא כתב לי משו על כתובות איי פי והייתה שם אפשרות "תיקון", בחרתי בה והוא אמר לי שיש בעיה עם קבלת איי פי או משו כזה תודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-