רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
איך זה יכול להיות משהו פה מוזר? אני על 1.5 128k אמרתי להם לשדרג לי את הקו ל 3M 287k אבל הם לא עשו את זה עדיין או שכן ו 33 זה מהר מדייי ל 278? לא? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אחי מחובר לאינטרנט דרך ADSL ומחשב ישן יחסית (P4 על XP). אשתו הזיזה את המחשב ופתאום מאז לא עובד לו האינטרנט. הוא בדק והמחשב לא מזהה את כרטיס הרשת. בשיחה עם בזק הם טענו שזה המודם, אז הוא החליף מודם ADSL, כמובן שזה לא עזר אז הוא דיבר איתם שוב, והם טענו שמה-פתאום המודם, זאת בעיה של כרטיס רשת. אז הוא הביא כרטיס משומש מאיפשהוא, ואפילו התקין את ה XP מחדש, ועדיין המחשב לא מזהה לו את כרטיס הרשת... מה ניתן לעשות? בתודה מראש, אריאל
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו לי בעיות עם מתג 8 פורטים של 3COM למתג יש 8 פורטים של GB ונראה שאחרי הרבה זמן בעומס הוא פשוט מוריד את המהירות ברשת לקצב של 1MB בערך, כלומר הכל נתקע וצריך לרסט... למישהו יש המלצה על מתג חדש שתומך בג'יגה? בלי הגבלה של מחיר, עם עדיפות ל 5 פורטים אבל בהחלט אפשר גם 8 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מהו ההבדל מבחינת פרוטוקולי תקשורת או בכלל, בין השידור המוקלט ומשודר בכל זמן רצוי,לבין השידור שמשודר און ליין (ברור שכמובן גם הוא מוקלט ברוב הפעמים,השאלה היא שאלה טכנית) ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
אהלן כבר איזהח ודשיים אותו אתר שולח לי כל יום 4 אימיילים ואני משתגע פשוט ציפיתי אחרי חודש זה יפסיק אבל הם לא מתייאשים בחודש הראשון כל הזמן זרתקי את האימיילים לJUNK ודיווחתי על JUNK אבל זה המשיך אז עכשיו אני סתם מוחק איך לעשות בלוק לאתר הזה?!?!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי רשת רגילה של 2 מחשבים בבית .. עכשיו יש מחשב מארח עם מודם והכל .. המחשב השני עבר פירמוט והתקנתי בו WindowsXP Media Center ובמחשב המארח עם המודם יש ווינדוס אקס פי סרביס פק 2 .. עכשיו הבעיה היא שהגדרתי רשת והכל ב2 המחשבים ובמחשב בלי המודם (המחשב האורח) אני מנסה להתחבר למחשב המארח והמחשב המארח מבקש ממני שם משתמש + סיסמה ואין לי מושג מה לעשות !! ואף פעם לא היה לי את זה. יש מצב שזה בגלל שאין לי ווינדוס כמו במחשב עם המודם ?! ככה בעצם אני גם אין שיתוף קבצים כי זה דורש סיסמה וגם אין אינטרנט ולכן זו בעיה. אודה מאוד למי שיצליח לעזור לי בבעיה זו.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין בראוטר אלחוטי שניתן לבטל לו את האלחוט כשרוצים, או לחילופין להפעיל כשיש צורך. הרעיון הוא כזה, הרשת הביתית שלי מסתדרת היטב עם ראוטר קווי אבל מדי פעם יש צורך לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית. היות שראוטר אלחוטי משדר כל הזמן בניסיון למצוא קליינטים, איני מעוניין בקרינה בבית שלא לצורך (אני יודע שכמה מכם יגידו שזו קרינה אפסית, ובכל זאת, כשאין צורך לחבר מחשב, איני מעוניין שתהיה קרינה כלל) ולכן אני צריך ראוטר כזה שניתן פשוט לבטל לו את האלחוט ולהפעיל כשרוצים. תודה, אופיר
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם הרשת שלי יש לי שתי מחשבים ברשת, XP בשתיהם, שיתוף אינטרנט עובד, מדפסת וקבצים לא. הכנסתי את שתיהם לworkgroup בשם ABC, אבל בView my network places הם לא רואים אחד את השני פינג תקין בין מחשב א' לב' אבל להפך (מהשני לראשון) יוצא Request time out בפאק הראשון והשאר תקינים. FW וכ'ו כבויים ניסתי name\\ לא עובד בשתיהם וגם לא 192.168.0.2\\ \ מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני נתבים של אדימקס: BR-6424n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=263&pl1_id=3&pl2_id=18 BR-6524n http://www.edimax.com/en/produce_detail.php?pd_id=268&pl1_id=3&pl2_id=18 רציתי לשאול מה ההבדל בין הנתבים והאם זה שווה את ההפרש במחיר (כמאה ש"ח) יש לציין שאני רוצה להשתמש בנתב שאקנה כמשחזר אות לנתב של סימנס תודה
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
כרגע יש לי בבית רשת שהולכת ככה: יש מודם/נתב B-FOCUS של בזק שהגדרתי אותו בתור נתב ממנו יוצר כבל ל SWICH של 8 חיבורים שלשם מחובר המחשב שלי ועוד מחשב אחד. אני צריך להכניס לרשת הזאת עוד מחשב שיישב בוקמה השנייה בבית ואי אפשר למתוך לשם כבל בקיר אז אני צריך המלצה על איזה רכיבים לקנות בשביל להקים רשת אל חוטית בעקרון רק מחשב אחד יהיה מחובר אליה(אלחוטית רגיל יהיו שתים) אז אני צריך המלצה לנתב וכרטיס רשת. תנסו במחיר כמה שיותר נמוך ואני צריך שהרשת תתמוך בצורה טובה בשיתוף קבצים
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
סתם הוא לא השתגע בטעות עשיתי לו reset to default וכנראה שהוא מחק את ההגדרות ADSL הראוטר יוצר רשת אך לא מתחבר לאינטרנט יש לי נתב AR6024 Edimax בבקשה מישו.... איך אני מכניס ססמא ומשתמש....
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום בסטיקי מצוין לגבי רשת קווית אני מעונין לדעת אילו רכיבי חומרה אני צריך אגב 2 המחשבים מצוידים בGIGALAN ON BOARD? (כרטיסי דלוקס של אסוס) ואם יש שוני בהגדרות התוכנה השונות תודה ניר
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כלומר לנתק את הראוטר...
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
חברה יש לי את המודם הזה שמצוין בכותרת ואני מצלחי להתחבר לשם משתמש של הספק שלי אבל האינטרנט אל עובד נכנסתי להגדרות המתקדמות של הראוטר וגיליתי שרשום ב eroor no ip concevity משהו כזה תעזרו לי לפתור את הבעיה בתודה lidor_Abo
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום לכולם.. תקשיבו יש לאבא שלי בעיה ברשת בעבודה שלו יש לו 2 מחשבים שמחוברים ברשת ולוקח מממש ממש מלא זמן להעביר בניהם דברים אם זה חשוב לכם אאז יש באחד אינטרנט ובאחד אין.. אמממ לוקח לו להעביר מסמך פשוט בסביבות 7 דקות זה ממש ממש איטי.. יש רעיונות למה?
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית אך אין לי ראוטר. תהיתי אם אני יכול לחבר אותם בכבל CROSSOVER CAT5 וזה יתן לי את האפשרות לשחק בLAN במשחקי מחשב. כמו כן, אם זה באמת אפשרי, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להכין כבל CROSSOVER מCAT5 רגיל, או שאני צריך לקנות אותו במיוחד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אני מעוניין ליצור SCRIPT למודם שינותק ויחובר מהרשת בצורה אוטומטית. יש לי מודם של SIEMENS CN-010 מחובר למתאם אינטרנט\ טלפון VOIP של 012 שמחובר לראוטר. הבעיה היא שכאשר המודם מחובר למתאם של 012 אני לא מצליח לTELNET אליו ע"מ לתת לו פקודות. אם מישהו יודע כיצד אני יכול לגשת אליו מעבר למתאם\ דרך פשוטה יותר לעשות את זה אשמח אם יוכל להגיב.
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כל פעם אחרי שאני מפרמט את המחשב אני לא יודע איך מתחברים לאינטרנט אז אני מתקשר netvision והם אומרים לי איך עושים את זה היתי רוצה שתגידו ליח איך עושים את זה כי נימאס לי להתקשר אליהם כל פעם מחדש
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מעוניין בנתב חוטי/משולב לשימוש ברשת ADSL לא אכפת לי אם הוא מסובך הוא לא. העיקר שלא יהיו ניתוקים! מה אתם ממליצים לי? תודה, אורון[br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 21:35:27 אין לאף אחד פה אף המלצה?
-
- 1 תגובה
- 697 צפיות
-
-
שלום יש לי וויסטה אני מחובר לרשת של המעונות באוניברסיטה ואני רוצה לשתף כמה תיקיות הרשת של האוניברסיטה עובדת על פי השיטה של telnet הבעיה היא שאנשים אחרים רואים את התקיות שלי אבל מקבלים שגיע של פרמישנס כשהם מנסים להכנס בבקשה מישהו יכול להנחות אותי איך אני יוצר שיתוף כזה ובבקשה אל תשלחו אותי לחיפוש כי שם כבר חיפשתי ולא הצלחתי להפעיל כלום
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
-
שלום לכל חברי הפורום יש לי בבית 2 מחשים שמחוברים בראוטר,אחד מתחבר ישירות אליו והמחשב השני מתחבר עם כרטיס רשת אלחוטית. הבעיה היא כזאת...המחשב שמחובר אלחוטי מראה שהור מחובר לראוטר אבל שום דף אינטרנט לא עולה ושום תוכנה כמו מסנג'ר ואיסיקיו,כאילו הוא מנותק למרות שהוא מראה שיש חיבור הבעיה התחילה מהיום בצהריים,בדקתי תקינות של הכרטיס נתתי ליו פינג כתובות IP הכל תקין... אבל כשאני נותן פינג לאתר...הוא לא מחזיר תגובה מה אני עושה ??? תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
שלום אני הולך להחליף את המושם הקיים שלי בבזק כי ככל הנראה הוא התחיל להתשגע.( יש לי את ה ALCATEL Speedtouch ). 1.איזה מודם הכי ממולץ לקחת ? 2.האם יש מודם שבא יחד עם ראוטר שמומלץ לקחת אותו? תודה לעוזרים. TOMCAT383
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים אחד נייד dell 7720se מחשב די חזק ויש לי עוד מחשב נייח שהוא גם מאוד חזק יחסית למחשב שנקנה מזמן עכשיו אני רוצה להעביר את המחשב הנייח למקום אחר בבית ואיתו את ההוט בוקס ולהשאר רק עם הנייד חשבתי להפוך את הנייח לסוג של שרת קבצים או לא יודע מה לעשות איתו רציתי לשמוע דעות מה אני יכול לעשות וכמובן שאני רוצה לקנות ראוטר להוט בוקס הגרוע הזה כדי להנות מ 100 מגה יש רעיונות?
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
היי, בקרוב אני מתכוון להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. בתחילת השבוע לוקח את המחשב שלי לתיקון (החלפה של ספק,התקנה של כרטיס רשת). לבקש שיוציאו את המודם 56K הישן מהמחשב או שיש איזו סיבה להשאיר אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-