רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, יש לי ראוטר SIEMENS שקיבלתי מבזק ואני רוצה להחליף אותו, אשמח לשמוע דעות לגבי ראוטרים אחרים של בזק שאני יכול לקחת, חשוב לי שיהיו אמינים ואיכותים בניגוד ל SIEMENS... תודה רבה על העזרה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני חדש פה ועדיין לא הבנתי את הכול . עם אני רוצה לעשות רשת אלחוטית אני צריך כרטיס רשת ומודם המיתחבר לכרטיס רשת ראטור או משהו כזה שמחובר לכרטיס רשת במחש השני וזהו כן עם אני טועה תקנו אותי בבקשה תורבה רבה לכול מי שעזור .
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
מצאתי ב-THG חלק שני של המדריך הזה ל-WINDOWS SERVER 2003: http://www4.tomshardware.com/howto/20040716/index.html האם מישהו יכול לתת קישור לחלק הראשון???
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום הבנתי שלרוב הספקיות יש בעיות עם רוחב פס לחול. עכשיו השאלה שלי היא האם גם בארץ יש להם בעיות בתשתיות או שבארץ הם יכולים לספק 8 מגה ולמשל אני אוריד באימיול במהירות 8 מגה ממשתמשים ישראלים.
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
מה אני צריך לבחור פה כדי לבטל את הפיירול באינטרנט שלי
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לראוטר טוב, חשוב שתהיה לו יכולת שידור חזקה, כי הוא יהיה בממד ומחשבים מחדרים אחרים יצטרכו לקלוט אותו
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה:כל פעם שאני מתנתק מהאינטרנט קוראים כמה דברים:החיבור לא עובד אבל אין שום סימנים לזה (2 המחשבים נשארים בצד והם לא נלחצים וכשאני לוחצ על הקישור להתחברות שוב פעם לא קורה כלום. כשאני מעלה את הדיאלוג של החיבור(איפו שמראים את האייפי) ולוחצ שם על התנתקות זה נתקע, לוחצ קונ+אלט+דלט מחבה אותו(המחשבים נעלמים) אבל הדיאלוג של החיבור לא עולה. אני מחובר לנטויז'ן במהירות 750 ומשתמש בתוכנה GlobeSpan Dial-Up PPP Connection. אולי זה קשור בהתקנה של התוכנה? תודה לכל העונים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, יש לי כבל רשת שלא עובד(אין אור בראוטר ואין אור בכרטיס רשת) ואני רוצה לתקן אותו(הוא ארוך מאוד ועובר דרך הגג אז לקנות חדש זו אופציה אחרונה). מכיוון שהוא נמצא בגג אני לא ממש יכול לבדוק אם אין קרע באמצע או משהו כזה, החיבורים עצמם נראים בסדר(הכבלים הקטנים נראים בסדר לפי המדריך בפורום) אבל באחד מהם יש כבל קטן שיוצא מהכבל כולו(תמונה מצורפת). החיבור השני נראה בסדר, מצורפת תמונה שלו גם כן(אם כי באיכות לא טובה כל כך). שאלות, איך אני יכול לדעת איפה הבעיה בלי ציוד מיוחד? איך אני יכול לתקן את הבעיה? אם הבעיה באחד החיבורים חשבתי לחתוך כבל רשת אחר, לחתוך את החיבור הלא טוב ולחבר אותם אחד לשני מכיוון שאין לי את המהדק הזה. תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
טוב כמה שאלות: 1. יש לי מודם eci312 מחובר להאב לשני מחשבים - כדי לפתוח בו פורטים מה עושים, האם בכלל להשאיר את הפיירוול שיש במודם הזה או שזה לא ממש שווה כלום, אם לא אז איזה מומלץ אם בכלל. 2. מה להגדיר בחיבור רשת אצלי במחשב (האם לתת איפי קבוע, האם לתת את ה dns של נטוויזן).
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
אני מחפש Access point שידע לקחת רשת אלחוטית מAccess Point אחר שנמצא באותו הקומה ולשדר למחשב דרך LAN. אם יש כזה שיש בתוכו גם HUB זה יהיה מצויין. אבל יכול להיות עם פורט אחד לLAN. אני לא רוצה להשקיע יותר מדי כסף. האקסס פוינט צריך להיות מחובר לממיר לוויני, ככה שזה לא שימוש מאסיבי. ראיתי את זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=220_360_3376&products_id=28063 האם הוא יתמוך? ואם לא איזה דגמים יתמכו. תודה
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
ראיתי את המצבע שלהם שמקבלים מחשב אפשר לקבל את המפרט של המחשב תודה
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
-
יש לי ראוטר מסריח, קיבלתי חינם מבזק, וכל הזמן יש בעיות בחיבור, ובהצגת דפי אינטרנט. על איזה ראוטר אתם ממליצים לקנות?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה - כרגע יש לי אינטרנט כבלים במחשב, ובמחשב אחר אינטרנט adsl... אני רוצה לאחד אותם (לadsl אחד)... שלי נמצא בחדר רגיל, והמחשב השני בממ"ד.. אז אני מחפש נתב אלחוטי זול שעושה את העבודה.. תקציב 200 - 300, אם זה אפשרי.. אני צריך נתב עם קליטה טובה, שלא מתקשה עם ממ"דים.. מרחק החדרים לא כזה גדול... 10 -12 מטר בממוצע.. לאורך אותו קו של הבית, רק שישנם שני חדרים בין לבין, וכמו שציינתי, אחד המחשבים בממ"ד (זה שמקבל, לא זה שמספק את האינטרנט) הנה ציור זריז של המבנה של החדרים עם שני במחשבים: -------- חדר עם המחשב שמספק את האינטרנט ADSL ---- חדר ---- חדר ---- מחשב שמשתתף את האינטרנט - ממ"ד -------- נ.ב. שאלה נוספת - כשאני משתף אינטרנט עם מחשב נוסף, האם הbandwith מ…
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום, אוקיי אז ככה, פירמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי אצל אח שלי, ויש לנו רשת , הגדרתי את הכרטיס רשת אבל אין לו אינטרנט ואני לא יודע מה אני צריך לעשות ואני חייב לסדר את זה עד יום ראשון כי אחרי זה אני כבר לא יהיה פה אז כל מי שיודע מה אני צריך לעשות שיעזור לי בבקשה שכחתי לציין שיש לנו ראוטר ואני לא יודע מה לעשות$!%! בבקשה תיעזרו לי!!! תודה רבה לכל מי שיעזור, גיא אפשר לעזור לי פה בפורום או בפלאפון שלי (עדיף) 058809867
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם אנחנו עומדים לשדרג את חבילת האינטרנט שלנו. האינטרנט יחולק בין 4 מחשבים, 2 לעבודה ו2 למשחקים. לכן אנחנו צריכים לפחות 2.5MB, אך לפי מה שהבנתי, ה2.5 מגיע רק עם 256KB UP שזה ממש נמוך למשחקים... שמעתי שבנטויזיון מוכרים אינטרנט 2.5 עם UP של 512, האם זה נכון? כמה עולה החבילה? מה דעתכם על נטויזין למשחקים, הורדות וכדומה... לאחי יש קצת טראומה מהם והוא טוען שכדאי לנו לעבור ל2.5MB עם 256UP של בזק בחבילת ה"גיימרים" כמה חבילת הגיימרים עוזרת, אני חושש שהUP יגביל אותי מאד. מה אתם ממליצים? מה דעתכם על נטויז'ן? האם אתם יודעים על איזושהיא חבילה עם 2.5MB ו512UP? כמה עוזרת חבילת ה"גיימרים"? האם נטויז'ן מגבילה תוכנות וישומים? בתודה רבה, אור כה
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכולם חיברתי את המחשבים בביתי לאינטרנט דרך מודם שהוא גם נתב של אדימקס. אחד המחשבים שימש עד כה גם לתוכנת האימיול, פתחתי את הפורטים בנתב לפי הוראות האימיול, האם צריך גם לפתוח את אותם פורטים גם בפיירוול (במקרה שלי זה המובנה של ווינדוס)?
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד עם סלוט ExpressCard ואמנם יש כ. רשת אלחוטי מובנה אבל טווח הקליטה שלו לא נראה לי כזה גדול כי אני עובד לא רחוק מקניון הזהב ולא מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי שיש שם. הייתי רוצה לקנות רכיב עם טווח גדול יותר, נגיד 400 או 500 מטר, האם יש דבר כזה ל USB או ExpressCard? המחיר שאני מוכן להוציא הוא עד 150 ש"ח ואין לי בעיה לרכוש גם דרך אתרים בחו"ל ולהזמין לארץ. תודה =)
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש ברשותי רשת אלחוטית - נתב של D-LINK ומודם של אלקטל שהפכתי לראוטר... בשני המחשבים לא ניתן לקבל קבצים באיי סי קיו. ביטלתי את הפיירוואל של הווינדוסים ועדיין לא ניתן. אני עובד עם איי סי קיו 2002 - אם זה משנה... אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בפתרון הבעיה... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איך הוא עובד? IP לפי יום או מה? האם זה עבור עמוד ראשי של האתר שלי או עבור כתובת כללית או עבור על הלינקים שיש לי באתר? הוא סורק לי את כל האתר או חלק? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אז ככה בבית יש לי ראוטר של ASUS שממנו אני מחובר בכבל למחשב שלי עכשיו אני רוצה לשחק אם אחי במשחקים (LAN) ובמחשב שלו יש USB WIFI כאילו נו רשת אלחוטית ואמרו לי שצריך להגדיר משהו וזה וזה =] אשמח אם תעזרו לי
-
- 3 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי רשת עם שרת 2003. המשתמשים ברשת מתחברים לסביבת ה DOMAIN. אני רוצה להגדיר מדפסת משותפת בשרת שכל המשתמשים שבכל התחברות שלהם תוגדר להם מדפסת זו כברירת מחדל. מה הדרך הנוחה והמהירה להגדרה כזו?? הרבה תודה.
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
שלום, בביתי שני מחשבים שקיימת ביניהם רשת חוטית פשוטה... משום מה, כבר כמה ימים ששיתוף האינטרנט לא עובד... לעומת זאת, שיתוף הקבצים עובד בצורה חלקה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? כנראה זה בהגדרות השיתוף אבל אני כבר לא יודע איפה... לא נגעתי בכלום ופתאום זה נפל... החיבור עכשיו הוא כזה: למחשב הראשי מחובר המודם (B-Focus 312) על כרטיס רשת אחד (OB) והוא מחובר למחשב השני עם כרטיס רשת נוסף (PCI)... המחשב השני מחובר למחשב הראשי דרך כרטיס רשת (OB)... אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 678 צפיות
-
-
איך אדם באינטרנט יכול להתקשר אליי ל-netmeeting כאשר אני מחובר דרך נתב
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-