עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. היי, אני מעוניין בראוטר אלחוטי שניתן לבטל לו את האלחוט כשרוצים, או לחילופין להפעיל כשיש צורך. הרעיון הוא כזה, הרשת הביתית שלי מסתדרת היטב עם ראוטר קווי אבל מדי פעם יש צורך לחבר מחשב נייד בצורה אלחוטית. היות שראוטר אלחוטי משדר כל הזמן בניסיון למצוא קליינטים, איני מעוניין בקרינה בבית שלא לצורך (אני יודע שכמה מכם יגידו שזו קרינה אפסית, ובכל זאת, כשאין צורך לחבר מחשב, איני מעוניין שתהיה קרינה כלל) ולכן אני צריך ראוטר כזה שניתן פשוט לבטל לו את האלחוט ולהפעיל כשרוצים. תודה, אופיר

• 3 תגובות
    • 659 צפיות
  2. לחבר מחשב נייח עם כרטיס רשת מובנה של hp אם מחשב נייד שיכול להתחבר wireless או באמצעות כרטיס רשת realterk מעדיף לחבר באמצעות wireless הראוטר ישמש לחיבור לאינטרנט ולשיתוף קבצים במהירות המקסימלית האפשרית תודה מראש

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  3. Started by HeaT-SinK,

לפני כמה ימים כתבתי פה הודעה שהפורטים במחשב שלי לא טובים זתומרת שהאימיול לא עובד כמו שצריך בגלל שהפורטים לא נפתחים גם כשאני פותח את הפורטים בפיירוול וגם שאני מבטל את הפירוול של XP. ניסיתי הרבה שיטות כדי "להפעיל" את הפורטים אבל שום דבר לא עזר אז עשיתי למחשב פורמט להפתעתי אחרי שהתקנתי את התוכנות שנאי צריך כמו אייסיקיו מסנג'ר דריייברים וכל התוכנות החשובות ניסיתי את האימיול ואת בבדיקת פורטים שלו דרך האתר שלהם: http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 ועדיין לא עובד..גם הפורטים של האזורוס לא עובדים (הבדיקה נכשלת) מה אני עוד יכול לעשות? יש 2 אפשרויות לפי דעתי או שיש איזושהי תוכנה שהורסת את הכל פה או שזה בעיה …

• 0 תגובות
    • 659 צפיות
  4. טוב בגלל ההפסקות חשמל שהיו בזמן האחרון נדפק לי המודם והעוצמות שלו היו חלשות מדי.. בגלל זה היו לי ניתוקים בלי הפסקה החליפו לי את המודם.. עכשיו אני צריך לקנפג את הראוטר עוד פעם(לא שאני יודע איך כי בפעם הראשונה לא אני עשיתי את זה) וגם החיבור שלי הפך לחיבור ללא חייגן (וזה בלתי אפשרי עם IP שלא משתנה אף פעם) התקשרתי לספק ואמרתי להם שאני רוצה לעבור לחיבור עם חייגן והתחילו לעשות לי שיחות וועידה ולהעביר אותי ל HOT ומ HOT העבירו אותי ל 013 ומ 013 העבירו אותי בחזרה.. עד שהם הבינו שהם צריכים לעשות שיחת וועידה ולהעלות קבצים מהספק לתשתית ולא הבנתי מה הבעיה שלהם בקיצור למה זה כזה כאב ראש?! למה לא יכולים לתת לי פשוט להתחבר עם חייגן לעזאזל ודרך אגב מי שבתשתית של בזק שישאר שם.. התש…

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  5. Started by SweeT_EviL,

אז ככה יש לי ZA 7 ויש לי מודם רגיל שמחובר אלי ומחשב אחר שמחובר אלי כשאני מנסה לגשת דרך המחשב השני לאינטרנט אני לא מצליח(אין פינג), אבל כשאני סוגר תZA כן יש לי זה עובד ככה הכרטיס רשת שלי(שמחובר למודם) והאיפי שאני מקבל נמצאים בINTERNET הכרטיס רשת שאליו מחובר המחשב השני והDHCP SERVER נמצאים בTRUSTED הSHARING שאני מבצע נמצא על החיבור לאינטרנט.(ניסיתי לעשות SHARING לכרטיס רשת שלי או לשני וזה לא עזר). קיצר ברור מאוד מה גורם לבעיה, השאלה איך פותרים את זה. ולהחליף את ZA זאת לא אופציה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  6. Started by Jack_g,

ישנו שרת NT4 DOMAIN SERVERכן אני יודע זה נורא ישן. לפחות 30 עמדות המתחברות לשרת הזה חלקן WIN XP PRO והשאר WIN98 SE הבעיה הספציפית היא במחשב שיש לו WIN 98 SE הוא מתחבר לשרת בלי בעיה ורואה את כולם בשכנים ברשת וגם מצליח לגשת למשאבים של כל המשתמשים אבל שאר המחשבים רואים אותו מחובר אבל ברגע שמנסים לגשת למשאבים שלו ישנה הודעת שגיאה "אין כרגע שרתי כניסה פנויים למתן שירות בקשת כניסה" וההודעה הזאת מופיעה בכל העמדות ואפילו בשרת עצמו. מה שעוד יותר מוזר שהמחשב הזה מצליח לגשת אל עצמו דרך שכנים ברשת בלי בעיה. בבקשה חברה מי שיודע איך לפתור את הבעיה תעזרו זה נורא חשוב מדובר בעמדה עם הרבה נתונים. ניסיתי כבר את הדברים הנ"ל: הורדתי את כל הפרוטוקולים והתקנתי אותם מחדש עם כל ההדרות. החלפתי פי…

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  7. אני לא מצליח לחבר רשת ניסיתי הכול מה לעשות עכשיו : יש לשני המחשבים איי פי משלהם 192.168.0.1 192.168.0.2 מה עכשיו אני צריך עזרה טלפונית אני משתגעעעעעע........ הינה המספר פלא שלי תקשרו אליי חייב את עזרתכם 0546404766

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by roei88,

יש לי נתב eci 312+ שמחובר לסוויצ' ואליו מחוברים שתי מחשבים. דבר ראשון, מה עוזר לי Multicast? להעפעיל את זה או לא? דבר שני, אני רוצה לבטל את הפיירוול של הנתב ולשים בכל מחשב פיירוול רגיל, אבל אפשר שמבטלים את הפיירוול זה מבטל גם את ה-NAT אז אם אני יבטל את זה שתי המחשבים עדיין יוכלו להכנס לאינטרנט? או שחייב את הNAT? אם כן יש איזה דרך לבטל רק את הפיירוול? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  9. Started by adi3,

שלום רב, עברתי לבית חדש בסלון יש קליטת אינטרנט מהראוטר הראשי ובחדרים מאחור אין קליטה, יש במסדרון בסוף נקודת ETHERNET (כבל שמחובר לראוטר הראשי של הבית) האם אפשר לחבר יחידת MESH אחת (בלבד!!!) או נקודת גישה מומלת אחרת, אחד מהחדרים הוא חדר ממ"ד אני מחפשת מכשיר שיאפשר גישה אלחוטית לכול החדרים מאחור (3 חדרים), האם תוכלו להמליץ על נקודת גישה ל 1000MB (סיב אופטי), תודה מראש לעוזרים, אשמח לקבל שם של דגם ספציפי (עד 700 שח)

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  10. בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 2000 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 20 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 20 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי מודם THOMSON של הוט, נכון לעכשיו הדסקטופ מחובר בUSB והלפטופ בRJ האם יש אפשרות לגישה בין שני המחשבים דרך המודם? אני מעוניין לחסוך קניית כרטיס רשת וראוטר למטרה הנ"ל, אם יש עוד אפשרויות, אשמח לשמוע תודה גיא

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  12. Started by Dmoney,

המדריך המפורסם פה בראש הפורום הוא מדריך טוב, אך הוא מטפל רק במצב בו על 2 המחשבים - גם על השרת וגם על הלקוח מותקן WinXP. אצלי 2 המחשבים הם WinXP ו- Win98 SE, כאשר ה-XP הוא השרת. מה אני אמור לעשות בכדי להתאים את המדריך הזה אלי, או בקיצור, מה אני צריך לעשות בכדי שבסופו של דבר יהיה לי אינטרנט על 2 המחשבים..? 10x

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  13. 1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  14. Started by davidcohen,

היי יש לי תופעה מוזרה במחשב, יותר נכון בהורדות הישירות בשעות שונות של היום. לא משנה מאיזה שרת או מאיזה אתר אני מוריד כל עוד זה הורדה ישירה , בשעות הבוקר (7 - 12 בערך) המחשב יוריד על המהירות המקסימלית שלי (170-180) אבל בשעות הצהריים והלילה הוא יוריד הרבה יותר לאט - אפילו על 15 מאותו מקור שבבוקר הוא הוריד על 170 מישהו מכיר את הבעיה ? יש דרך לסדר?!

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  15. שלום. ברשותי נתב מסוג siemens SL2-141 בשבוע האחרון עשיתי פירמוט. לאחר הפירמוט פשוט חיברתי את הנתב לפי כל החיבורים שהיו לפני הפירמוט. הנתב מתחבר לאינטרנט! הוא מראה סימנים של עבודה תקינה (הלדים). אבל כשאני מאפשר את החיבור רשת (עושה לו ENABLE) אז הוא רושם הרבה זמן ACUIRING NETWORK ADRESS ובסוף מופיע לי הודעת בועה שרשום בה ש THIS CONNECTION HAS LIMITED CONNECTIVITY OR NO CONNECTIVITY AT ALL האם הבעיה היא שלא מוגדרות כתובות IP ? ואיך אני יודע איזה כתובות לרשום אם כן? ואם אני רוצה שה IP ישתנה עבור כל חיבור מחדש האם זה אםשרי עם נתבים ? תודה ! עריכה: מה אתם רציניים? חחח לאף אחד אין קצה של מושג? בעסה

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  16. אני מחפש תוכנה או פקודה שסוגרת את כל הסשנים הפתוחים מישהו מכיר משהו אני רוצה לסגור את כל המישתמשים מדובר ב SERVER 2003

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  17. נניח אני רוצה שרוב או כל רוחב הפס שלי יהיה על התוכנה או המשחק רשת שאני מפעיל יש תוכנה שתעשה זאת ?

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  18. Started by MoMo-P,

שלום חברים.. לאחרונה נתקלתי בקשיים ברשת הביתית והחלטתי לקנות ראוטר. יש לי בבית שני מחשבים נייחים המחוברים עם כבל רשת. בכל זאת אני רוצה לקנות ראוטר אלחוטי לאופציה עתידית. אני שוקל לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971 מטרת הרשת: שיתוף אינטרנט מלא, אני לא רוצה שהראוטר יגביל לי את מהירות ההורדה\העלאה (טורנט, אי-מיול). שיתוף קבצים הכולל גם כמובן שיתוף מדפסות! האם הראוטר הנ"ל יספק אותי לצרכים?

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  19. Started by rhmkr,

היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי

• 0 תגובות
    • 658 צפיות
  20. אז ככה - כרגע יש לי אינטרנט כבלים במחשב, ובמחשב אחר אינטרנט adsl... אני רוצה לאחד אותם (לadsl אחד)... שלי נמצא בחדר רגיל, והמחשב השני בממ"ד.. אז אני מחפש נתב אלחוטי זול שעושה את העבודה.. תקציב 200 - 300, אם זה אפשרי.. אני צריך נתב עם קליטה טובה, שלא מתקשה עם ממ"דים.. מרחק החדרים לא כזה גדול... 10 -12 מטר בממוצע.. לאורך אותו קו של הבית, רק שישנם שני חדרים בין לבין, וכמו שציינתי, אחד המחשבים בממ"ד (זה שמקבל, לא זה שמספק את האינטרנט) הנה ציור זריז של המבנה של החדרים עם שני במחשבים: -------- חדר עם המחשב שמספק את האינטרנט ADSL ---- חדר ---- חדר ---- מחשב שמשתתף את האינטרנט - ממ"ד -------- נ.ב. שאלה נוספת - כשאני משתף אינטרנט עם מחשב נוסף, האם הbandwith מ…

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  21. Started by anatoli,

אהלן חברים, הפעלתי את התוכנה ולמשהו אני מקבל שגיאת חומת אש בבדיקת הפורט. הפורט הוא 49152 (אבל ניסיתי גם אחרים). דאגתי להגדיר את הראוטר ואת החומת אש של ה-SP2 בהתאם. ניסיתי גם לכבות את החומת אש, וניסיתי כל מה שידוע לי. לצערי, לא מצליח לפתור את הבעיה. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי. מערכת XP SP2 נתב DLINK 624 בחיבור אלחוטי. Anatoli.

• 3 תגובות
    • 658 צפיות
  22. תודה

• 2 תגובות
    • 658 צפיות
  23. בלי התנתקויות. תקציב בין 400- 500. תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  24. יש ברשותי רשת אלחוטית - נתב של D-LINK ומודם של אלקטל שהפכתי לראוטר... בשני המחשבים לא ניתן לקבל קבצים באיי סי קיו. ביטלתי את הפיירוואל של הווינדוסים ועדיין לא ניתן. אני עובד עם איי סי קיו 2002 - אם זה משנה... אודה לכם אם תוכלו לייעץ לי בפתרון הבעיה... תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 658 צפיות
  25. היי חברים, בבית שלנו (2 קומות) יש בקומה העליונה ראוטר G256DG ובקומה התחתונה התקנתי ACCESS POINT. בקומה התחתונה האינטרנט לא יציב (בחלק ממחשבים ניידים נאבק להתחבר ולצרוך אינטרנט), הטווח לא מיטבי. כיום ה-ACCESS POINT מוזן בכבל RJ45. הייתי שמח לקבל המלצות ל-ACCESS POINT, משתדל לא להשתגע עם התקציב, כזה שיתן לי מענה טוב, פריסה טובה ויתמך בצורה טובה בכל הלפטופים (עם אפשרות להגדיר BRIDGE עם הראוטר למעלה). תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 658 צפיות

דיונים חדשים בפורומים