עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. מי יכול להסביר לי בצורה ברורה, איך אני יכול להקטין את רמת האבטחה של הדפדפן אינטרנט הזה ? שאני אוכל לעשות עם העכבר בכל מקום העתק הדבק, בלי חובה להשתמש לזה בלחצני המקלדת ? תודה רבה(:

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by Bose,

ראיתי שבאתר הרבה הצביעו לFIREFOX כהדפדפן האהוב עליהם, אז החלטתי שגם אני רוצה לנסות אותו. נכנסתי לאתר והוא ממש מסובך אין בדף הראשון לינק להורדה ואני לא יודע איפה למצוא אותו. אז למי שזה לא טרחה בשבילו אני מבקש שיביא לי לינק ישיר. תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  3. Started by Thunder^,

שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by RavivRavR,

יש לי רשת אלחוטית בבית עם 2 מחשבים שמחוברים לראוטר (LINKSYS WRT54GL). 2 המחשבים שאחד מהם XP PRO ואחד ויסטה מחוברים בעזרת כבל כי הם נמצאים באותו החדר עם הראוטר. יש ברשותי גם מחשב נייד עם ויסטה. כל התיקיות המשותפות הם במחשב עם ה-XP כאשר המחשב עם הויסטה נכנס אליהם בלי בעיה אבל הנייד לא למרות שעד עכשיו הוא גם היה נכנס ופתאום הוא לא מצליח. כל המחשבים מוגדרים על אותו WORKGROUG (קראתי להם פשוט WORKGROUG).

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  5. Started by roniok,

שלום. אני כבר חיפשתי ולא מצאתי מדריך כיצד להפוך את המודם שלי לראוטר. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או להסביר לי כיצד עושים זאת זה יתקבל בברכה

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  6. דבר ראשון אני רוצה ראוטר חדש כי שלי לא משהו אי לא קולט בסלון בכלל שזה בערך10 מטר מהנתב . אני רוצה ראוטר מהיר וגם שהקילטה שלו תיהיה טובה חבר המליץ על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190 הוא אומר שזה גם מהיר 300 Mbps וגם קליטה טובה (3 אנטנות) מה אתם אומרים? עכשיו אם אני קונה את הנתב הזה אני צריך כרטיס רשת שונה\אחר\מהיר יותר או שזה לא משנה? שאלה נוספת, יכול להיות לי בעיות לחבר אותו מבחינת הספק אני אסביר הנתב שלי עכשיו (AIRLIVE)סופק לי מאינטרנט זהב והם מאבטחים לי את הרשת אם אני אחפיף אני צריך לדבר איתם קודם, זה יכול להיות בעיה מבחינתם? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  7. אני יודע שכתוב בנעוצים אבל אין לי כוח לקרוא עכשיו אז אם מישהו יכול לכתוב בקצרה מה צריך לדוגמא צריך 2 כרטיסי רשת וראוטר או רק כרטיס רשת או משהו כזה בעיקרון לכול מחשב יש כרטיס רשת אחד השאלה אם צריך עוד ומה צריך עוד תודה

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  8. Started by aviad rosenberg,

לא שאלה כל כך רגילה אבל חשבתי שאולי מישהו כאן ידע לענות לי. האם הקופסאות הגלילית על עמוד הטלפון היא מפצל אופטי או אנטנה סלולרית או שאני בכלל לא בכיוון. תודה

9. Started by Reze,

שלום אני עכשיו נימצא בברק וכניראה שהם חוסמים אותי כי אני מוריד ביוטורנט על גג 3-7KB בעוד שאחי מוריד את אותם טורנטים בבזק בינלאומי במהירות של 200KB. היום אחי אמר לי שכניראה שבזק התחילו לחסום גם כי הוא מצליח עכשיו להוריד טורנט על 30 גג ואם הוא שם 2 טורנטים אז הוא מוריד כל אחד על 15 אז עכשיו השאלה שלי היא לאיזה ספקית להתחבר ואם איזה מסלול חשבתי אולי להתחבר לבזק בינלאומי עם מסלול גיימרים. אז אם מישהו יכול לפרט לי קצת על המסלול הזה אני הבנתי שההבדל הוא בפינגים אז רציתי לדעת אם גם יהיה הבדל בהורדות ואם זה שווה מחיר כמעט כפול ... (הציעו לי מסלול של 2500 הורדה על 250 העלאה במחיר של 45 שקל ומסלול גיימר עם העלאה זהה והורדה זהה במחיר של 74 שקל) בקיצור בבקשה תעזרו לי ותסדרו לי את הד…

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  10. Started by ami29,

שלום ותודה מראש..... יש לי ראוטאר dsl 600ew שמחובר למחשב ,ישנו מחשב נוסף בבית שעכשיו החלפתי. חיברתי עליו את הנתב אבל המחשב לא מזהה אותו ואומר שאין לי: DRIVER-cohiba 3887 rev 0... השמח לכיוונים חדשים ניסית לחפש ברשת אבל לא מצאתי משהו שעוזר ...על המחשב החדש מותקן win vista

11. Started by MeidanM,

שלום לכל חברי הפורום המחשב שלי מריץ WIN7+WIN SERVER2008 R2 בדואל בוט כרטיס הרשת המובנה בלוח כבוי ואני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הבעיה : כאשר אני מריץ את WIN7 הכרטיס עובד נהדר והכל רץ כמו שצריך אך כאשר אני מריץ WIN SERVER הכרטיס מופיע לי כDISABLED ולמרות שאני מנסה לשנות לENABLED הוא נשאר כבוי , אשמח לקבל פתרון לבעיה , תודה.

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  12. Started by RazKaziRo,

ברשותי מחשב נייד ושני מחשבים נייחים המחשב נייד חדש ועד היום שני המחשבים הנייחים נמצאו אחד ליד השני בקיר מקביל משותף העברתי כבל בין שני הקירות ובכך חיברתי את שניהם לאיטנרנט לאחר שהגיע המחשב נייד הוא נמצא בחדר שלי שהוא חדר ממ"ד עם קירות של בטון מזויין ועל מנת לחבר אותו לאינטרנט בצורה אלחוטתית נדרשתי לקנות ראוטר השאלה שלי האם יש ראוטר ספציפי שמתאים לחדרי ממ"ד ויש לציין שהמחשבים הנייחים נמצאים באותה קומה של המחשב נייד ככה שזה בסהכ קו ישר בין חדר לחדר אין מדרגות או שום דבר אחר רק מה שאני מחפש זה ראוטר עם עוצמת שידור גבוהה אני צריך המלצה לראוטר ספציפי והסבר קצת כיצד לחבר את כל המחשבים לאינטרנט אני מחובר לאיטנרנט דרך הכבלים (במקרה שזה פרט רלוונטי)

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  13. Started by oren74,

לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  14. שלום, בביתי שני מחשבים שקיימת ביניהם רשת חוטית פשוטה... משום מה, כבר כמה ימים ששיתוף האינטרנט לא עובד... לעומת זאת, שיתוף הקבצים עובד בצורה חלקה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? כנראה זה בהגדרות השיתוף אבל אני כבר לא יודע איפה... לא נגעתי בכלום ופתאום זה נפל... החיבור עכשיו הוא כזה: למחשב הראשי מחובר המודם (B-Focus 312) על כרטיס רשת אחד (OB) והוא מחובר למחשב השני עם כרטיס רשת נוסף (PCI)... המחשב השני מחובר למחשב הראשי דרך כרטיס רשת (OB)... אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי!

• 1 תגובה
    • 699 צפיות
  15. היי, שלום יש אצלי ראוטר וכרטיס רשת של TPLINK שניהם פועלים על תקן N, הצפנת WPA2 וכאלה. הראוטר חובר כסוויצ' למודם (המודם מחובר און-ליין כל הזמן, ואין צורך לקבוע חייגן וכאלה). הסיבה שיש סוויצ' היא שמחובר בנוסף עוד מחשב אחר פיסית. איכות הסיגנל פנטסטית. והחיבור מתנדנד בין 108M ל-162M ומעלה (תלוי באנטנות וכאלה, עוד לא הצלחתי למצוא הצבה מתאימה). ההורדות הרגילות והגלישה באלחוטי - עוברות סבבה, אבל כאשר מפעילים ביטורנט, קצב ההורדה עומד על פחות מעשרים ק"ב, כאשר אם אני מחבר את המחשב בחיבור פיסי ישיר לראוטר (ולא אלחוטית) - אני משיג קצב הורדה של 300K לפחות לאותו קובץ שאני מוריד. יכול להיות שאני שוכח משהו או שזה פשוט ככה באלחוטי שהביטורנט לא משתף פעולה? כי הורדות רגילות מהדפדפן רצ…

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  16. Started by cap123,

האם מישהו מכיר דרך לבדוק כמה MB מורד למחשב בזמן הצפייה. איזשהו מונה או משהו. תודה

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  17. כל הזמן שאני מוריד דברים מהאינטרנט תוכנות משחקים באמצעות האינטרנט אקספלורר הם נתקעות לי באמצע יכול להיות שזה בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? אם לא אז מישהו יודע אולי למה זה קורה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  18. לספורט 5 ישנו ערוץ צפייה דרך האינטרנט המיועד לתושבי חו"ל בלבד - בתשלום . אני מהארץ ואין לי כבלים ואני מעונין להצטרף לשירות שלהם בתשלום אלא שכמובן אני מקבל הודעה שאני מזוהה כתושב הארץ ולכן איני יכול לצפות בשידורים . האם ישנה דרך לחסום להם את האפשרות לזיהויי כתושב ישראל ? תודה!

• 2 תגובות
    • 699 צפיות
  19. Started by KrustyTheKlown,

היי לא משמן רכשתי דומיין והפניתי אותו לאתר שמאוחסן בגוגל סייטס : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=446034.0 אתמול בערב משום מה הוא הפסיק לעבוד. לא זכור לי ששיניתי משהו, והאתר בכתובת המקורית עובד. התקשרתי לתמיכה של LiveDNS שטענו שהבעיה לא קשורה אליהם תמונה של ההגדרות : כל עזרה תתקבל בברכה כי אין לי ידע בנושא תודה נתי

20. Started by masterohad,

אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. שלום לכולם, בבית שלי יש 3 מחשבים עם אופציה ל4 שיהיו מחוברים באותו זמן לאינטרנט אני רוצה לקבל את עצתכם לגבי ראוטר אשר יתחבר למודם ומשם למחשבים בבית. כיוון שאין לי שום ידע בראוטרים ובסוגים אני אציין שיש לי מהירות של 1.5 מגה כרגע, 2 מחשבים משתמשים בפס למשחקים והורדות והשניים האחרים לגלישה רגילה . אשמח לדעת איזה אפשרויות אתם מציעים לי במחירים משתלמים ולא יקרים. תודה רבה לכולם. חן.[br]פורסם בתאריך: 26.07.2009 בשעה 16:53:45 אגב, יש לי סווטיצ' בבית, יש אפשרות שאני אחבר את המודם אל הסוויטצ' והמחשבים אליו ?יש לי הוט עם ספק נטווז'ן.

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  22. Started by bezangeloo,

יש איזה מדריך להגדרה ראשונית או איך לרסט להגדרות ברירת מחדל? כל הסבר יתקבל בברכה, תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  23. Started by AdiR^SiNaI,

מזה שרת web? מזה שרת fax? ושאלה לדעת האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים(data base) זה שרת שמתכנתים עובדים עליו כול קבוצה של אנשים עובדים על משהו אחד ובסוף משתפים את כולם ויוצרים משהו אחד דוגמא:פלאפון,קבוצה של אנשים עובדים על תמונות וקבוצה אחרת צלילים או דוגמא:במחשב קבוצה של אנשים עובדים על מעבד וחלק על זיכרונות וחלק על כרטיסי מסך ובסוף הם יוצרים תוצאה סופית האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים? ולגבי בסיס נתונים זה (SQL)? מזה domain?

24. Started by sirexrv,

המלצה על נתב שיהיה גם אלחוטי אבל את שתי המחשבים בבית אני אחבר דרך חוטים... צריך המלצה על חברה ודגם. מחיר? -עד 450ש"ח... עדיפות לסביבות 350ש"ח

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  25. Started by idanohh,

חיפשתי ולא מצאתי אודה לכם אם תסבירו איך פותחים פורט ב Kerio Personal Firewall כי עד עככשיו לא הצלחתי להבין איך פותחים פורט אגב התוכנה בשבילה אני רוצה לפתוח פורט היא אי מיול

• 0 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים