רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,518 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, עבדתי כבר הרבה זמן עם הWRT54GL יחד עם התוכנה המקורית שלו ואתמול החלטתי לשדרג אותו לWRT.... בקיצור שידרגתי אותו ביחד עם המדריך של QTEC לגירסה 23SP2 (האחרונה) והכל עבר בהצלחה אבל משום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט, אני מניח שזה בגלל שהופיעו שם דברים חדשים שאולי צריך לסמן/לא לסמן. אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים ומשתמש בחיבור PPTP להתקשרות. צירפתי זוג תמונות עם ההגדרות - אחת מהגירסה המקורית ואחת מהDD-WRT. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי (: אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולהוסיף למפרט כרטיס רשת אל חוטי מובנה, בנתיים אני מחובר עם כרטיס רשת USB אלחוטי במחשב הנוכחי, אבל הוא ממש באמת גרוע בלהתייצב בנוגע לקליטה. הוא לא ממש מאוזן. אז החלטתי לקנות כרטיס עם אנטנה ופה אני צריך לדעת מה יותר טוב ובעל קליטה חזקה יותר? בנתיים מצאתי 2 אופציות אבל אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח שתיידעו אותי (: גיא. http://tms.co.il/product/4933 http://tms.co.il/product/5566
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני אורח ברשת עם switch hub של edimax, ויש לי בעיה עם כול מיני אתרים ותוכנות בשני המחשבים האורחים שמשתתפים ברשת, נחסמים כל מיני אתרים כלומר יש אתרים שפשוט לא עובדים וכנל לגבי תוכנות שקשורות באינטרנט שעובדים במחשב המארח והבעייה היא לרוב בכל מיני אתרים אז השאלה שלי היא איך אני מסדר את זה... אם זה משנה, יש לי מערכת הפעלה ווינדוס sp2. תודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
ברצוני לבנות אתר, האם יהיה יותר כדאי לבנות דרך אתר מסויים או לבנות לבד (שזה קצת יותר מורכב)? והיכן אפשר למצוא הסבר, מדריך או אתרים שתומכים בנושא? תודה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי נתב אלחוטי מדגם 3com 3crwer100-75 יש לי מודם אלקאטל שחור ( speed touch home) ואני ממש לא מצליח להגדיר אותו ככה שתיהיה לי גישה לאינטרנט תמונה מצורפת... שאלה: ניסיתי לעשות לנתב RESTART (החזרתו למצב יצרן) ניסיתי לפי מספר שיטות שמצאתי באתר 3COM הישראלי והעולמי וגם לפי הספרים בשום אחת מין השיטות הסיסמא שלי לא התאפסה, האם זה עילה להחליף את הנתב(הוא חדש...)? בתודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום, אוקיי אז ככה, פירמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי אצל אח שלי, ויש לנו רשת , הגדרתי את הכרטיס רשת אבל אין לו אינטרנט ואני לא יודע מה אני צריך לעשות ואני חייב לסדר את זה עד יום ראשון כי אחרי זה אני כבר לא יהיה פה אז כל מי שיודע מה אני צריך לעשות שיעזור לי בבקשה שכחתי לציין שיש לנו ראוטר ואני לא יודע מה לעשות$!%! בבקשה תיעזרו לי!!! תודה רבה לכל מי שיעזור, גיא אפשר לעזור לי פה בפורום או בפלאפון שלי (עדיף) 058809867
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת אם מישהו כבר התקין כרטיס רשת USB של WiFi, ואם כן - זה דורש דרייברים (תחת XP) או שזה כמו DISK-ON-KEY - מזדהה ככרטיס רשת וזהו?
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום, אשמח אם תוכלו לעשות לי קצת סדר בדברים: יש לי נייד ואני רוצה לקנות נתב אלחוטי הביתה, לפי מה שהבנתי בנתב תהיה לי אפשרות לרשת פתוחה או מוגנת בסיסמא, הייתי רוצה לאפשר לגולשים מזדמנים בסביבתי (אני גר מעל גן ציבורי גדול) גישה לאינטרנט אבל לא הייתי רוצה שקצב הגלישה שלי יפגע מזה, שכל השכנים ישתמשו לי באינטרנט (זה קרה לחבר שלי שהשאיר פתוח ולאחר שבוע הבין שיש גבול), איך ניתן ליצור כללים מסוימים כמו נניח: כשאני מחובר אני מקבל את רוב רוחב הפס, שכל מחשב מזדמן יכול להתחבר לזמן קצוב וכ"ו האם ניתן לעשות את כל הדברים האלה בלי שיש מחשב קבוע מחובר לנתב? אשמח לעזרה כי אני רוצה לשתף אינטרנט אבל עם גבול, אשמח גם אם יש לכם קישורים למדריכים טובים כי מה שאני מוצא זה בעיקר דברים בסיסיים מא…
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחר שניסתי לעדכן את הגירסא של הראוטר שלי מדגם: edimax BR-6104 אין באפשרותי לגלוש יותר זאת למרות שהאייפון שלי מגלה את הרשת האלחוטית וגם המחשב הנייד מראה שהוא מחובר והכל תקין אך בפועל אף אתר לא עולה !!! מה אפשר לעשות בנידון בתודה מראש !
-
- 4 תגובות
- 690 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יש אתר בעברית\אנגלית עם גרפים, תמונות והסברים על רשתות תקשורת. על המבנה שלהם? איך הם עובדים? איזה מכשירים? מה תפקיד כל מכשיר? תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
היי, שלום יש אצלי ראוטר וכרטיס רשת של TPLINK שניהם פועלים על תקן N, הצפנת WPA2 וכאלה. הראוטר חובר כסוויצ' למודם (המודם מחובר און-ליין כל הזמן, ואין צורך לקבוע חייגן וכאלה). הסיבה שיש סוויצ' היא שמחובר בנוסף עוד מחשב אחר פיסית. איכות הסיגנל פנטסטית. והחיבור מתנדנד בין 108M ל-162M ומעלה (תלוי באנטנות וכאלה, עוד לא הצלחתי למצוא הצבה מתאימה). ההורדות הרגילות והגלישה באלחוטי - עוברות סבבה, אבל כאשר מפעילים ביטורנט, קצב ההורדה עומד על פחות מעשרים ק"ב, כאשר אם אני מחבר את המחשב בחיבור פיסי ישיר לראוטר (ולא אלחוטית) - אני משיג קצב הורדה של 300K לפחות לאותו קובץ שאני מוריד. יכול להיות שאני שוכח משהו או שזה פשוט ככה באלחוטי שהביטורנט לא משתף פעולה? כי הורדות רגילות מהדפדפן רצ…
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
האם ניתן לחבר שי מודמים למחשב אחד? ולהשתמש בתוכנת ניהול כלשהיא לניהול רוחב הפס כך שבעצם אני אגלוש ב10 מגה כאשר לכל מודם מוגדרת חבילה של 5 מגה אולי זה יתכן אם לשים את שני המודמים על חיבור ללא חייגן? תודה לכל העונים!!!!
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
יש לי ראוטר wrt54gl ואני מחוברת להוט ול- 012. (שני מחשבים בבית, אחד נייח אחד נייד) לפני חצי שנה, כשקניתי את הראוטר, התקנתי אותו עם הדיסק התקנה (את הנתונים הנדרשים קיבלתי מ 012), והוא עבד מצויין. לפני כמה ימים, הלך לי ההארד דיסק בלפ טופ, והחלפתי לחדש. מאחר ובטמטומי לא כתבתי לי באיזה מקום את הסיסמא של ההתחברות לראוטר, לא נותרה לי כל ברירה אלא לאפס את הגדרות הראוטר ולהגדירו מחדש. טמטומי ממשיך בכך שגם זרקתי את הדיסק התקנה, כך שעכשיו אני צריכה להגדירו דרך ה- setup מבוסס web. עד כאן הכל סבבה, הבעיה היא שמרגע שנכנסתי ל setup (דרך 192.168.1.1 או מה שזה לא יהיה) הכל השתבש: כבר מהשלב שבו הייתי צריכה לבחור ב- pptp, l2tp, dhcp וכו', לא ידעתי במה לבחור. וגם אחרי שניסיתי כל אחד מהם, …
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות עולה לי הודעה של כיבוי מערכת וזה מכבה תמחשב מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 690 צפיות
-
-
מחפש עזרה הראוטר שלי מתנתק linksys wrt54g v-5 frimware last updated למרות התקנת קשוחה אחרונה ואיתחול של ההגדרות הראוטר עדיין מתנתק גם בחיבור כבלים וחיבור adsl אשמח לעזרה בתודה-כספי
-
- 2 תגובות
- 690 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כתבתי פה הודעה שהפורטים במחשב שלי לא טובים זתומרת שהאימיול לא עובד כמו שצריך בגלל שהפורטים לא נפתחים גם כשאני פותח את הפורטים בפיירוול וגם שאני מבטל את הפירוול של XP. ניסיתי הרבה שיטות כדי "להפעיל" את הפורטים אבל שום דבר לא עזר אז עשיתי למחשב פורמט להפתעתי אחרי שהתקנתי את התוכנות שנאי צריך כמו אייסיקיו מסנג'ר דריייברים וכל התוכנות החשובות ניסיתי את האימיול ואת בבדיקת פורטים שלו דרך האתר שלהם: http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 ועדיין לא עובד..גם הפורטים של האזורוס לא עובדים (הבדיקה נכשלת) מה אני עוד יכול לעשות? יש 2 אפשרויות לפי דעתי או שיש איזושהי תוכנה שהורסת את הכל פה או שזה בעיה …
-
- 0 תגובות
- 690 צפיות
-
-
המלצה על נתב שיהיה גם אלחוטי אבל את שתי המחשבים בבית אני אחבר דרך חוטים... צריך המלצה על חברה ודגם. מחיר? -עד 450ש"ח... עדיפות לסביבות 350ש"ח
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אוקיי יש לי 2 מחשבים בבית ויש לי אינטרנט 750 עשיתי רשת בין המחשבים ועכשיו אני רוצה לדעת איך אני עושה אינטרנט בשתיהם מישהו יכול לעזור לי תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אוקיי תשמעו,פ בתקופה האחרונה התחילו לי לאגים מטורפים. ברק הטמבלים לא עוזרים לי - כצפוי. הרצתי tracert, וזה מה שקבלתי: Tracing route to google.com [72.14.207.99] over a maximum of 30 hops: 1 1981 ms 3 ms 2 ms SpeedTouch.zeidman [10.0.0.138] 2 * * * Request timed out. 3 * * * Request timed out. 4 * * * Request timed out. 5 * * * Request timed out. 6 * * * Request timed out. 7 * * * Request timed out. 8 * * * Request timed out. 9 * * * Request timed out. 10 * * * Request timed out. 11 * * * Request timed out. 12 * * * Request timed out. 13 * * …
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני מחובר למודם דרך ראוטר DLINK DI-524 כשאני מחובר ל EMULE, אני יכול לסרוק ולחפש אבל ההורדות עצמן איטיות להחריד אם בכלל, כמעט כלום (מגות ספורות ב 24 שעות). הגדרתי ב FIREWALL של הווינדוס RULE עבור ה EMULE. בהגדרות של הראוטר עצמו יש טאב ל FIREWALL שנראה כך עבור הוספת RULES: האם צריך להגדיר כאן RULE ? ואם כן מה הן ההגדרות ? האם יש עוד משהו שצריך \ רצוי לעשות ?מה יכולה להיות עוד הבעייה אם זה לא ה FIREWALL ? האנטיוירוס אגב הוא AVAST בגרסה החינמית. כמו כן, ביצעתי קידום פורטים וקבעתי גם STATIC IP בעזרת המדריך שמופיע כאן באתר (אחלה מדריך, אגב ), וכשאני מבצע בדיקת פורטים ב EMULE אני מקבל בדר"כ הודעה שה TCP וגם UDP בסדר. אבל משום מה עדיין אין תזוזה, כלום לא יורד או עולה …
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אנשים יש לי רשת ביתית בבית ואני מעונין לקנות לאחד המחשבים כרטיס רשת אלחוטי כדי לחבר גם אותו השאלה שלי האם יש דברים מסויימים שצריך לבדוק בכרטיס רשת לפני שקונים?? והאם יש הבדל בין כרטיס שמתחבר ל USB לבין חיבור ל PCI ישירות??? יש לי נתב של linksys אשמח לקבל עזרה או כול מידע מועיל ואפילו המלצה על דגם מסויים בתודה אמיר
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום לכולם קניתי כרטיס רשת חדש עם חיבור PCI חיברתי את הכרטיס למחשב דרך חיבור הPCI הדלקתי את המחשב אך הוא לא מזהה את הכרטיס לא עלתה לי שום הודעה שהוא זיהה חומרה חדשה הכרטיס עלה לי 120 שקלים והוא של 3COM מה יכולה להיות הבעיה חוץ מיזה שאולי הוא פגום אין לי דרך ליבדוק אין לי עוד מחשבים לנסות אותו ליראות אם הוא טוב מה האפשרויות שלי? לפני שאני הולך ומחליף אותו? אם אפשר אז לעזור לי מהר כי אם הוא פגום אז עוד היום אני רוצה להחליף אותו,תודה לכל העוזרים!!!
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כזו. חיברתי את הרשת האלחוטית באמצעות מודם כבלים של Motorola ונתב פשוט יחסית של Edimax. הגדרתי הכל כמו שצריך והרשת פועלת כרשת אלחוטית - אני מצליח להתחבר מהמחשבים לרשת ובניהול של הרשת אני רואה את הקליינטים כמחוברים, כך שהתקשורת הפנימית ברשת בסדר גמור. הבעיה היא שהרשת פשוט לא מחוברת לספק החיצוני, כלומר הראוטר והמודם לא מתחברים אליו, מסיבה שלא ידועה לי. הגדרתי הכל כמו שצריך (L2TP, קבלת IP אוטומטי, כתובת של הספק, יוזר, סיסמה וכו') ובדקתי כמה פעמים - כל מה שהכנסתי תקין ב-100%. חשוב לציין שבחודשיים האחרונים הרשת פעלה באופן תקין, אבל אתמול בשל ניתוק הראוטר מהחשמל היא הפסיקה לפעול ולכן נאלצתי היום להגדיר הכל מחדש (למרות שההגדרות היו שמורות - כך שלא ברור לי מה ב…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום רב, המחשב הראשי מחובר בעזרת כרטיס רשת אלחוטי לנתב אלחוטי. המחשב המשני מחובר בעזרת סוויץ למחשב הראשי. אני זקוק לתמיכתכם בקינפוג כרטיס הרשת במחשב המשני לשיתוף האינטרנט. כלומר, מה צריך לכתוב בDNS ו-GATEWAY. ואיזה כרטיס רשת במחשב הראשי אני צריך לסמן כשיתוף. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לראוטר טוב, חשוב שתהיה לו יכולת שידור חזקה, כי הוא יהיה בממד ומחשבים מחדרים אחרים יצטרכו לקלוט אותו
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-