רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_bband.htm הקמת רשת אם אינטרנט פס רחב אם מודם כבלים וADSL http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_dup.htm הקמת רשת אם חיוג DIALUP http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_client.htm הגדרת ווינדוס 2000 כלקוח המדריכים עזרו לי מאוד אני מקווה שיעזרו למי שצריך במיוחד המדריך הראשון מעולה וזה אתר מעולה לתמיכה בכל סוגי הרשתות http://www.homenethelp.com
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות קורס איך ללמוד להקים אתר אינטרנט,זה הולך להיות לי קשה?
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה יש לי 2 מחשבים בבית שלאחד מהם מחובר המודם של נטויזן והשני מחובר לראשי בעזרת כבל רשת עכשיו בצאט של נענע אי אפשר להיכנס משנהם יש פתרון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים עים חלונות מילניום האים כדי לשתף את המחשב השני באינטרנט צריך להגדיר אותו ואת מחשב השרת עים כתובות dns?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
עכשיו... זה הולך ככה כבר הרבה מאוד זמן שזה קורה חשבתי שאני יוכל לסדר את זה לבד... אבל לא הצלחתי... הרשת בנוייה ככה שני מחשבים שניהם מחוברים לאינטרנט דרך ADSL עכשיו אחד מיתחבר דרך הראוטר ואז לADSL השני מחובר למודם USB של 2wire ואז דרך ADSL אז הרשת היא טלפונית בדקתי החלפתי בין המחשבים בין המכשרים[מודם וראוטר] החלפתי כיבול ויציאות עכשיו כל היסמנים מצביעים על המודם של 2wire הוא מיתנתק ומיתחבר כל כמה זמן מהאינטנרט עכשיו אני חושב שיש משהו שמיתנגש איתו כי לפעמים הוא שורד שעה בלי להיתנתק ולפעמים 5 דקות עכשיו אני כבר לא יודע מה לעשות ניתקעתי כן פירמטתי את המחשב כי חשבתי שהבעיה בהתקנה של המודם או משהו כזה... אבל כניראה שלא.... יש רעיונות ?
-
- 2 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לא נותן את האופציה רק ADVENCED SHARRING שזה לא עוזר כי למרות שאני מזהה במחשב השני את הכונן הוא לא נותן לפתוח אותו ומקשקש לי משהו על איות אותו גישה...
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
שלום. אני וגיסי הקמנו רשת באמצעות ראוטר חוטי :Edimax BR-6104K Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm חיברנו את האינטרנט שלו (כבלים - נטוויז'ן) לראוטר, שני מחשבים שלו ומחשב אחד שלי . מטרת הרשת הינה שיתוף קבצים ומשחקי רשת בלבד! לי יש כבר חיבור אינטרנט משלי ואני מעוניין להשתמש רק בו אבל אני לא יכול כי אני מחובר כבר לאינטרנט שלו... אני רוצה לשתף איתו הכל חוץ מהאינטרנט אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות בראוטר או ב LAC Local Area Connection.. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלי (כבלים - ברק) החייגן לא מצליח להתחבר כי אני כבר מחובר משלו. עשיתי Disable ל- LAC והתחברתי משלי ללא הפרעה .... מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי גי…
-
- 7 תגובות
- 644 צפיות
-
-
-
הי יש לי רשת ביתית קווית+ wireless ללא ראוטר כמפורט: desktop שני כרטיסי רשת- כרטיס רשת קוי pci מחובר לקו ADSL כרטיס שני wireless גם הוא pci מקונפג לשדר בתצורת מחשב אל מחשב ad hoc ל laptop laptop מקבל תקשורת ושרותי אינטרנט מה desktop דרך כרטיס wireless מובנה. שמתי לב שכאשר שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ה laptop משתמש ברוב משאבי הרשת בצורה כזאת שה desktop לא יכול כמעט לגלוש באינטרנט או לבצע הורדות.כאשר לא גולשים עם ה laptop הגלישה ב desktop מעולה. תעבורת רשת רגילה כמו העברת קבצים הכל עובד מצוין. האם ניתן בתוכנה לווסת את התקשורת כך שאני אחליט בכמה אחוז של רוחב פס כל מחשב ישתמש? הוספתי תמונת מסך שמשקפת את ביצועי הרשת כאשר: local area connection = כרטיס הרשת הרגיל ב desktop …
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
יש איזושהי דרך לדעת כמה מחשבים מחוברים לרשת האלחוטית בבית שלי (וככה לבדוק האם השכנים חוגגים עלי....) ?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
אני מחובר דרך רשת אלחוטית, האינטרנט פועל טוב חוץ מבדפדפנים. (בדקתי בדוא"ל ופועל ובדקתי גם ב Windows Media Center ופועל).
-
- 6 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אם מישהו יודע שיכתוב לי כאן כמה לוקחים בנפרד בערך על ספק וכמה לוקחים על תשתית על חבילת 5 מגה בייט/העלאה של 500 בבזק בינלאומי וגם תביאו כנ"ל לחבילת 3MB/500 תודה
-
- 4 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אם קובץ באמיול לא ירד עד הסוף יש אפשרות שאני להכנס לתיקית TEMP ולעביר אותו למחשב?
-
- 3 תגובות
- 644 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כתבתי פה הודעה שהפורטים במחשב שלי לא טובים זתומרת שהאימיול לא עובד כמו שצריך בגלל שהפורטים לא נפתחים גם כשאני פותח את הפורטים בפיירוול וגם שאני מבטל את הפירוול של XP. ניסיתי הרבה שיטות כדי "להפעיל" את הפורטים אבל שום דבר לא עזר אז עשיתי למחשב פורמט להפתעתי אחרי שהתקנתי את התוכנות שנאי צריך כמו אייסיקיו מסנג'ר דריייברים וכל התוכנות החשובות ניסיתי את האימיול ואת בבדיקת פורטים שלו דרך האתר שלהם: http://www.emule-project.net/home/perl/general.cgi?rm=porttest&tcpport=4662&udpport=4672〈=1033&l=1 ועדיין לא עובד..גם הפורטים של האזורוס לא עובדים (הבדיקה נכשלת) מה אני עוד יכול לעשות? יש 2 אפשרויות לפי דעתי או שיש איזושהי תוכנה שהורסת את הכל פה או שזה בעיה …
-
- 0 תגובות
- 644 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ZA 7 ויש לי מודם רגיל שמחובר אלי ומחשב אחר שמחובר אלי כשאני מנסה לגשת דרך המחשב השני לאינטרנט אני לא מצליח(אין פינג), אבל כשאני סוגר תZA כן יש לי זה עובד ככה הכרטיס רשת שלי(שמחובר למודם) והאיפי שאני מקבל נמצאים בINTERNET הכרטיס רשת שאליו מחובר המחשב השני והDHCP SERVER נמצאים בTRUSTED הSHARING שאני מבצע נמצא על החיבור לאינטרנט.(ניסיתי לעשות SHARING לכרטיס רשת שלי או לשני וזה לא עזר). קיצר ברור מאוד מה גורם לבעיה, השאלה איך פותרים את זה. ולהחליף את ZA זאת לא אופציה. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב ובשיתוף אינטרנט. על כל אחד מהם היה ZONEALARM שתמיד זיהה שתי רשתות : האינטרנט שהכנסתי לINTERNET ZONE והרשת הביתית שהכנסתי ל TRUSTED ZONE. עכשיו עברתי לראוטר (BFOCUS 312) והZONEALARM מזהה רק רשת אחת. האינסטינקט שלי אומר ישר לשים אותה על INTERNET ZONE, אבל אז אני לא יכול לעבוד עם שיתוף קבצים ומדפסות ולא רואה את המחשבים ברשת. ככה שכרגע הרשת הזאת על TRUSTED ZONE וזה די מדאיג אותי , אני בטח לא סומך על הפיירוול של המודם ראוטר. השאלה שלי היא איך בדיוק אני אמור להגדיר כדי לקבל מקסימום אבטחה במקסימום יעילות (לפי הציוד והתוכנות שהזכרתי). הנה הנתונים הרלוונטים: הראוטר - 10.0.0.138 המחשבים - 10.0.0.1 והלאה... (עם SUBNET 255.0.0.0 ). הרשת …
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
רוב הקבצים מגיעים עם שגיאות (שם הקובץ כולו באותיות גדולות) כשאני מתחבר דרך בזק בינלאומי כל הקבצים מגיעים ללא שגיאות. האם מישהו חווה בעיה דומה?
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
לפני כשנה יצרתי רשת אלחוטית בביתי המורכבת : מראוטר של TP-LINK TL-WR641G כרטיס רשת אלחוטי11 TP LINK מודם+ ECI 312 המחשה הראשון מחובר לרשת בצורה קווית דרך הראוטר והכל תקין, ורק המחשב השני משתמש ברשת האלחוטית עד לפני כמה ימים היו ניתוקים פה ושם ההיתי עושה RESET תוכנתי כך שאני נכנס לדף הראוטר ויוצא היו מס' מקרים כאלה. כרגע המצב שאני רואה שאייקון מראה שמצב הרשת מקושר אומנם עם אות נמוך ,אך אני כל פעם מקבל מסך של חיבור אינטרנט רגיל (חייגן) עם סיסמא ושם משתמש ואין לי חיבור אינטרנט הדפדפן לא עולה הכל מת, נראה לי שאולי עפו הגדרות מאפשריות אינטרנט אך לא עליתי על כך אנא עזרתכם האדיבה תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם לא מזמן החלטתי ללמוד את SERVER 2003 אז.. לקחתי מחבר ספר והורדתי כמה PDFים התארגנתי על 2 מחשבים יחסית ישנים P4~ והקמתי לי שרת ולקוח עם דומין ככה נוצרה לה מאין סביבת תרגול ולימוד אני מאמין שיהיו לי הרבה שאלות אבל אני בטוח שבעזרת המון מקורות מידע ברשת וכמובן פה בפורום אני די ימצא מענה על כל מני שאלות אני לא ממהר ואני לומד לשם הידע ועכשיו לשאלה... מדיניות הסיסמאות ב 2003 היא מאוד כבדה יש דרישות לסיסמא שמכילה גם אותיות גדולות וגם קטנות וגם סימנים כגון $#@ שלא תהיה מבוססת על שם המשתמש וכו' אני מצליח לבטל את הקומפלקס כבד של המדיניות ע"י המדריך באתר של פטרי http://www.petri.co.il/disable_password_requirement_in_win2003_domain.htm אבל אני לא מוצא איך אני יכל…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
יש לי נתב eci 312+ שמחובר לסוויצ' ואליו מחוברים שתי מחשבים. דבר ראשון, מה עוזר לי Multicast? להעפעיל את זה או לא? דבר שני, אני רוצה לבטל את הפיירוול של הנתב ולשים בכל מחשב פיירוול רגיל, אבל אפשר שמבטלים את הפיירוול זה מבטל גם את ה-NAT אז אם אני יבטל את זה שתי המחשבים עדיין יוכלו להכנס לאינטרנט? או שחייב את הNAT? אם כן יש איזה דרך לבטל רק את הפיירוול? תודה 8)
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
אתמו לבערב האינטרנט לא פעל (כנראה קשור לחברה ( NETVISIION ) היום בבוקר האינטרנט חזר .. כשנכנסתי לפיירפוקס ראיתי שהוא לא מגיב .. כאילו אין אינטרנט (אפילו אין א תהמסך שאומר " לא ניתן להציג דף זה " , פשוט מסך אפור . חשוב לציין , כשאני יוצא מהפיירפוקס יש לי הודעה מהויסטה על ה- SULATION ... אחרי זה ניסיתי להתחבר לאייסיקיו .. -- אין תגובה ! לא מתחבר .. מה שמעניין . את ההודעה הזאת אני רושם מ- IE7 ... עובד טוב אין בעיות .. עכשיו ניסיתי להתחבר למשחק רשת ( americas army ) שדורש התחברות של המשתמש שלי לאינטרנט , תתפלאו .. רשום שהאינטרנט שלי נפל .. אבל מעניין .. אני גולש באתרים =/ .. נ.ב עשיתי עידכון לצ'יפסט (NFORCE 550 ) עריכה --- פירוט הבעיה : Problem signature: Problem Event Nam…
-
- 3 תגובות
- 643 צפיות
-
-
אניי מחבר את המחשב הראשון חוטית ומתחבר דרך הראוטר אבל במחשב השני אני מחבר חוטית ואין פשוט אין לא מתחבר הוא כותב מיבא רשת ... אני הקמתי רשת בין המחשב הראשון לשני אבל האינטרנט במחשב השני לא עובד למה ? ואיך לפתור את הבעיה .
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי שאלה מישהו שמע על המבצע החדש של netvision להגדיר בשקל תשעיים את האינטרנט? ואם זה להגדיר גם דרך בזק?אם כן אז כמה זה עולה בעצם כל הסיפור הזה? יש לי כרגע 1.5 מגה..
-
- 2 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היום בא טכנאי של הוט והתקין לי טלוויזיה,טלפון ואינטרנט.... התקשרתי לספק (בזק בינלאומי) כדי שיעזרו לי להגדיר חייגן חדש,הם עזרו לי ובאמת עובד האינטרנט אבל רק במחשב אחד...כשניסיתי פשוט לחבר לראוטר האינטרנט לא עבד באף אחד מהמחשבים. זה הראוטר שלי Edimax BR-6104K והמודם של מוטורולה שחור היום הביאו אז כנראה משהו חדש. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
היי, בקרוב אני מתכוון להתחבר לאינטרנט המהיר דרך הכבלים. בתחילת השבוע לוקח את המחשב שלי לתיקון (החלפה של ספק,התקנה של כרטיס רשת). לבקש שיוציאו את המודם 56K הישן מהמחשב או שיש איזו סיבה להשאיר אותו? תודה.
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-