רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
רציתי לדעת איך ניתן בראוטר להגביל משאבי מערכת ע"י חלוקת יכולת הניצול בין הפורטים ? יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל של לפני שנתיים בערך, עם 4 פורטים קוויים בלבד.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, חיבור אינטרנט לכבלים יש לי ראוטר אלחוטי - intellinet כרטיס רשת אלחוטי USB מערכת הפעלה vista ultimate צריך עזרה בהקמה, הגדרה של הראוטר והגדרה של ה vista תודה
-
- 2 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין לקבל המלצות על נתב אלחוטי שיעבוד ברשת הכבלים. אמור לחבר מחשב נייח אחד ומחשב נייד אחד. המחיר אמור להיות באיזור של 300 ש"ח (אפשר לחרוג). הבנתי ש- WRT54GLוLinkSys נחשב לטוב וגם DI524וD-Link אבל שהאחרון עושה בעיות בעבודה עם רשת הכבלים. אין מדובר בבית 2 קומות או ממ"ד אלא בדירה רגילה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
הי יש לי רשת ביתית קווית+ wireless ללא ראוטר כמפורט: desktop שני כרטיסי רשת- כרטיס רשת קוי pci מחובר לקו ADSL כרטיס שני wireless גם הוא pci מקונפג לשדר בתצורת מחשב אל מחשב ad hoc ל laptop laptop מקבל תקשורת ושרותי אינטרנט מה desktop דרך כרטיס wireless מובנה. שמתי לב שכאשר שני המחשבים מחוברים לאינטרנט ה laptop משתמש ברוב משאבי הרשת בצורה כזאת שה desktop לא יכול כמעט לגלוש באינטרנט או לבצע הורדות.כאשר לא גולשים עם ה laptop הגלישה ב desktop מעולה. תעבורת רשת רגילה כמו העברת קבצים הכל עובד מצוין. האם ניתן בתוכנה לווסת את התקשורת כך שאני אחליט בכמה אחוז של רוחב פס כל מחשב ישתמש? הוספתי תמונת מסך שמשקפת את ביצועי הרשת כאשר: local area connection = כרטיס הרשת הרגיל ב desktop …
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
בזמן האחרון שמתי לב שהרבה מאוד מהקבצים שאני מוריד יורדים פגומים. לא מדובר על סרטים או מוזיקה, אלא על קבצי RAR שבהם כל ביט חשוב, ואם יש משהו פגום כל הקובץ פגום ואי אפשר לחלץ אותו מהארכיון .. ואותו דבר עם ההעלאה, אני משתמש בתוכנת גיבוי אונליין (IDrive אם זה חשוב) והרבה מהקבצים המועלים מועלים שוב כי הם הגיעו פגומים זה לא היה ככה פעם , אני יודע שיש איזה קוד לתיקון שגיאות , אז איזו סיבה יש לבעיות האלו לקרות? יש לי ראוטר Linksys WRT54GL ומודם Siemens sl2-141 עברתי דירה לא מזמן, וחשבתי אולי יש כאן איזדו בעיה בקו אבל הנתונים על הקו נראים יותר טובים ממה שהיה קודם הנה הנתונים מהמודם: Statistics Downstream Upstream Line Rate 3136 Kbps 320 Kbps Attainable Line Rate 10080 Kbps 1…
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
המדריך של השיתוף אינטרנט לא עובד לי, אני עובד עליו איזה שעתיים. :'( אני כבר לא יודע מה לעשות. מישהו יכול לעזור? (הרשת עצמה מחוברת כבר) +עריכה: יש לי בעיות, החיבור מתחיל מ54MPS אבל יורד עד ל1 MBPS, "איכות השידור" = EXCELENT.
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
נלקח מאתר GAMERS HELL: http://www.gamershell.com/downloads/init.php "Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. " מה זה אומר? אני כרגע מוריד ..
-
- 0 תגובות
- 665 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ZA 7 ויש לי מודם רגיל שמחובר אלי ומחשב אחר שמחובר אלי כשאני מנסה לגשת דרך המחשב השני לאינטרנט אני לא מצליח(אין פינג), אבל כשאני סוגר תZA כן יש לי זה עובד ככה הכרטיס רשת שלי(שמחובר למודם) והאיפי שאני מקבל נמצאים בINTERNET הכרטיס רשת שאליו מחובר המחשב השני והDHCP SERVER נמצאים בTRUSTED הSHARING שאני מבצע נמצא על החיבור לאינטרנט.(ניסיתי לעשות SHARING לכרטיס רשת שלי או לשני וזה לא עזר). קיצר ברור מאוד מה גורם לבעיה, השאלה איך פותרים את זה. ולהחליף את ZA זאת לא אופציה. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום אני נמצא בחו"ל עם 2 ניידים אחד עבודה אחד פרטי...הנייד של העבודה מחובר לרשת קווית וממנו הגדרתי את האלחוטי שיעבוד כ-AD HOC הגדרתי גם אבטחה וכו' הנייד הפרטי מזהה את הרשת ומתחבר אליה מקבל את הכתובת IP שלו...יש לי פינגים בין אחד לשני וגם יש לי שיתוף קבצים כלומר אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני...הבעייה היא שאין לי אינטרנט בנייד הפרטי...אני לא יכול לגלוש או להפעיל MSN וכו' , מה יכולה להיות הבעייה? האם לא הגדרתי משהו? אודה לכם על עזרתכם
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולם.. תקשיבו יש לאבא שלי בעיה ברשת בעבודה שלו יש לו 2 מחשבים שמחוברים ברשת ולוקח מממש ממש מלא זמן להעביר בניהם דברים אם זה חשוב לכם אאז יש באחד אינטרנט ובאחד אין.. אמממ לוקח לו להעביר מסמך פשוט בסביבות 7 דקות זה ממש ממש איטי.. יש רעיונות למה?
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
מאז שחברתי את המודם דרך הראוטר למחשב, גם אם שאר המחשבים בכלל לא גולשים המהירות הורדה שלי ברצפה. מהארץ, מחו"ל, לא משנה מאיפה לא עובר את ה- 14KB, חבילה 1.5MB בכבלים. אולי יש הגדרות שצריך להגדיר בראוטר? אולי הוא חוסם מהירות? מדובר בראוטר: Edimax BR-6204Wg תודה.
-
- 5 תגובות
- 664 צפיות
-
-
קניתי נתב LinkSys WRT120N מאז שחיברתי אותו, לא מצליח להתחבר לאתר HWZONE (מן הסתם, את השאלה אני מעלה ממקום אחר) לא הגדרתי עדיין שום הגדרות מיוחדות בנתב, יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים בבית ואני רוצה לשלוט בהם מהמחשב שלי לראות מה קורה בהם כמו באיזה אתרים מיש יש המחשב ושליטה מלאה כמו התוכנות שיש בביתי הספר יש לי את התוכנה NetSupport Tutor אבל אני לא מוצא מחשבים אחרים ברשת שהתקנתי את התוכנה בהם.
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 2000 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 20 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 20 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
^ כל זאת ועוד שדלת הממד תהיה פתוחה, אבל הקליטה שלו צריכה להיות חזקה במיוחד. אשמח להצעות. אם אפשר אפילו עדיפויות 1,2,3,4, מכוון שהאפשרויות הן או באג או אופיס דיפו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש המלצה לראוטר טוב, חשוב שתהיה לו יכולת שידור חזקה, כי הוא יהיה בממד ומחשבים מחדרים אחרים יצטרכו לקלוט אותו
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
עשיתי מחקר קטן בקשר שבין הרשת הביתית והאיטיות במחשב / קיפאון / פריזים / דפים לא מגיבים ... על פניו אין קשר אבל זה לא מדוייק לקחתי מחשב עם רשת בעייתית " הכונן קשיח עשה רעש חושב " , " מחשב קפא / איטי " ניתקתי את האינטרנט , דקה והמחשב ניהיה חזק ומהיר כאילו לא קרה כלום. אף פעם לא קישרתי איטיות של רשת אינטרנט לאיטיות של מחשב תמיד בדקתי חלקים / תוכנה .. תשימו לב שאתם מכבים את המודם / ראוטר שיש איטיות נוראית או שהמחשב נתקע ( במידה ואין בעיה במחשב ) הבעיה מסתדרת בשניה . אז לפני שאתם מסתבכים עם תוכנה וחלקים תבדקו את הרשת שלכם ( האוייב השקט מספר 1 ) , שהספק אינטרנט אומר " הבעיה במחשב " אז הוא יודע למה הוא אומר את זה על ראש הגנב בוער הכובע !
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
אהלן, הראוטר שלי, DLINK DI 614+ לא עובד יותר. כנראה היום אני הולך לקנות ראוטר חדש בתקציב של עד 300 ש"ח (עדיף בפחות..) אשמח להמלצות כי אין לי מושג בעניין... (אין צורך שיבוא איתו כ.רשת אלחוטי)
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני דיי משגע את האתר כבר כי אני חדש כאן פתחתי כבר נושא כזה בתמיכה תכנית אבל זה לא ממש קשור לשם אז אני מצטער עם זה מפריע לפתוח גם כאן אבל אני מוצא לנכון שזה יותר מתאים לכאן. אז ככה יש לי כמה בעיות הראשונה היא שיש לי רשת ביתית שעובדת על שני כרטיסי רשת אצלי במחשב וכרטיס אחד אצל אחי על המחשב. העניין הוא כזה אתמול שאלתי לגבי זה שהווינדואס שלי עולה לאט לוקח לו זמן לעלות ורון 26 נתן תשובה הגיונית שאני צריך לתת למחשב שלי אי פי קבוע. עכשיו אני לא יכול לעשות זאת כי ברגע שאני עושה את זה אחי מתנתק מהאינטרנט רציתי לדעת איזה דרך עם בכלל אפשר לתת אי פי קבוע לכל השלוש כרטיסי רשת שניים אצלי אחד לאחי ואיך בכלל אני פותח רשת בצורה הטובה ביותר. הבעיה השניה היא שבגלל שלאחי אין אי פ…
-
- 2 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום לכולכם, יש לי בית עם 3 קומות ולאחרונה החלטתי להקים רשת אלחוטית. קיימים מחשבים בכל רחבי הבית, בכל קומה. קניתי ראוטר שכולל בתוכו מודם של edimax, והצבתי אותו בקומה השלישית. הכיסוי לא מיטבי - בקומה השלישית הוא נראה טוב, בקומה תחתיה הכיסוי בינוני (במקרה הטוב) ובקומה התחתונה הכיסוי מינימאלי (אך קיים). אני מעוניין להגיע למצב שבכל נק' ברחבי הבית יהיה כיסוי אלחוטי נאות. מחיפוש קצר בזאפ הבחנתי בראוטר מומלץ מאוד של חברת lyncsync, שהביקורות אומרות שטווח הקליטה שלו טוב מאוד - אך הוא לא כולל בתוכו מודם. השאלות שלי הן כאלה - 1) מה ההבדל בין ראוטר משולב במודם ובין ראוטר שאין בו מודם? מה תכלית השימוש של ראוטר בלי מודם? 2) במידה ואקנה את הראוטר המומלץ בזאפ שלא כולל בתוכו מודם - מה א…
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
היי קיבלתי במתנה ראורטר מעולה של NightHawk כיום אני בחיבור של בזק 40 מגה. ראיתי שבמודם ראוטר הנוכחי שיש לי (TP LINK) הכבל אינטרנט שנכנס פנימה הוא מסוג DSL ב Nighthawk לא ראיתי כניסה שכזו אלא כניסה של כבל רחב יותר (כמו אלו שמחברים למחשב) מה אני מפספס פה ? איך אני יכול להשתמש ב NightHawk שקיבלתי כמודם / ראוטר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מודם adsl של סמסונג שהוסב לראוטר. לפעמים קורה לי שהמודם מתחמם ומתנתק מהרשת ואז אני צריך לכבות אותו ולחכות איזה דקה שתיים עד שהוא מתקרר רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לסדר את זה, או שאני צריך לחיות אם זה עמית
-
- 4 תגובות
- 664 צפיות
-
-
יש לי חבילה 1.5M ובזמן האחרון (שבועים+-) האינטרנט ממש איטי מה יכלה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
שלום. אני כבר חיפשתי ולא מצאתי מדריך כיצד להפוך את המודם שלי לראוטר. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או להסביר לי כיצד עושים זאת זה יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי הי כזאת יש לי מחשב פנטיום 3 ישן עם כרטיס רשת 10/100 האם אפשר לשדרג את הכרטיס רשת לכרטיס רשת גיגה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 664 צפיות
-