רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
יש לי רשת ביתית המחשב שלי הוא המחשב שמחובר לאינטרנט (לכבלים דרך USB) יש לי כבל שיוצא מהמחשב שלי (מהכרטיס רשת) למחשב השני לכרטיס רשת שלו.... בכללי הכל עובד כשורה הרשת הכל עובד כמו שצריך... בזמן האחרון הבנתי (מאוחר מידי) שאני צריך אבטחה למחשב כי נכנסו לי כל הזמן ווירוסים למחשב דרך האינטרנט. לכן הורדתי את פנדה אחלה תוכנה מאוד ממולצת.... פתרה לי הרבה מאוד בעיות אבל כאשר התקנתי את פנדה הרשת שלי נפלה כאילו המחשב שלי לא שולח נתונים למחשב השני... אמרתי לעצמי בטח פנדה לא מסוגלת לעבוד עם רשת ביתית כזו.. אז עברתי לנורטון סיקיריטי 2004 וגם אותו דבר בדיוק לאחר ההתקנה הרשת לא מגיבה... לי יש אינטרנט אבל למחשב השני אין.. זה ניראה כך שהתוכנות האלו חוסמות את הגישה להעברת הנתונים בין המח…
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, החלטתי לקנות מודם על מנת שישרת אותי כפקס במחשב, יש לי כבר מדפסת משולבת עם סורק ונראה לי יותר הגיוני לקננות מודם מאשר מכשיר שאני אשתמש בו פעם בהרבה זמן. האם יש מישהו שיכול להמליץ לי על מודם שעובד טוב ב- Windows Vista 64bit ואיפה אפשר לקנות אחד כזה (ניסיתי לחפש במספר חנויות באינטרנט ולא נחלתי הצלחה). כמו כן, איך הנושא עובד איזו תוכנה צריך עבור הנושא, האם יש משהו מובנה ב- Vista אולי, וכמובן שאלה הכי חשובה האם כל הנושא אמין באותה צורה שיהיה לי מכשיר פקס אמיתי בבית?
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
קיבלתי הודעה מ Gmail שהגעתי לסף מכסת משלוח הודעות. האם מישהו יודע כמה היא המכסה? ולכמה זמן? האם יש דרך לפתור את זה? לעקוף את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני רוצה לעדכן את הנתב שלי (510) לגרסה של 4.2.7 יש לי את קובץ העדכון ועכשיו מה אני עושה הלאה כי היבנתי שאני צריך לעדכן שוב את הפרטים בנתב
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש מלא סרטונים באתר של גוגל ווידיאו ובYOU TUBE שלא עולים לי גם בנענע TV WTF ואתרים רבים בעיקר אם סיומת .COM שלא עולים לי לא יכול להיות שהאתר של אמריקס ארמי והאתר של C# במיקרוסופט וfilefront וניואוג ועוד כמה אתרים לא עולים לי מבחינת הורדה הכל עובד טוב האימיול מתחבר והביטורנט גם והורדתי אתמול בפיירפוקס קובץ ששקל 900 מגה בייט בלי עצירות על מהירות קבועה (הבעיה נמצאת גם בפייר פוקס) מה קורה פו זה התחיל לפני כמה ימיים תחילת הלחימה בצפון HELP HELP HELP
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
היום ביטלתי את ה FIREWALL של XP והתקנתי ZONE ALARM עשיתי דבר חכם או טעות גורלית?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
חברה יש לי בבית שלושה מחשבים על משהו כמו 1.5 (בדרך ל 2.5) מגה ויש לי את הראוטר של בזק של ECI B-FOCuS Wireless 352 והוא ממש מאט לי את האינטרנט ואנלא אוהב אותו במיוחד.... מה שחשבתי לעשות זה להביא מודם מבזק ולקנות ראוטר ושניים מהמחשבים יהיו מחוברים למודם דרך הראוטר והמחשב הראשי ישירות למודם עכשיו אני מעוניין (אם לאף אחד אין הצעה טובה יותר משלי) לקנות ראוטר ואנלא יודע איזה דגם הכי כדאי מבחינת נוחות וקלות בשימוש ובהתקנה... מקורות באינטרנט שיכולים לעזור ותמיכה טובה לראוטר תודה לעוזרים (אגם אני ב ADSL) ...
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת REALTEK RTL כאשר הוא מובנה על הלוח אם כולו כולל הכרטיס קול . עכשיו הכרטיס רשת הזה מידי פעם עושה בעיות , האם מישהו ניתקל ב-REALTEK ככרטיס רשת בעייתי , והאם יש כרטיסי רשת יותר טובים ממנו ? אני מחובר דרך מודם של בזק TNN DSL-600E בלי ראוטר תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
עריכה: הסתדרתי לבד, אפשר לנעול שלום כולם. המצב הוא כזה: יש שתי מחשבים שהיו מחוברים ברשת והכול עבד יופי. חיברתי מחשב אחר במקום אחד הישנים, הגדרתי הכול, יש פינג, אבל העברת קבצים לא עובדת. נסיתי עם FlashFXP, והמחשבים לא מתחברים (connection refused) ודרך הווינדוס, כשאני נכנס לתיקיה של המחשב השני הוא דורש סיסמא למרות שלא הגדרתי אחת. כול כרטיסי הרשת הם OB תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כל ריסטרט או סליפ (לא סגור על זה) החיבור של הכרטיס רשת יורד מ100 מגה לשנייה ל10 מגה לשנייה. למה זה ואיך אני פותר את זה? אני צריך להוסיף שכאשר אני עושה לו Disable בDevice manager ואז Enable הוא חוזר ל100 (עד הריסטרט הבא).
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
לאחרונה התחילו לי בעיות עם מתג 8 פורטים של 3COM למתג יש 8 פורטים של GB ונראה שאחרי הרבה זמן בעומס הוא פשוט מוריד את המהירות ברשת לקצב של 1MB בערך, כלומר הכל נתקע וצריך לרסט... למישהו יש המלצה על מתג חדש שתומך בג'יגה? בלי הגבלה של מחיר, עם עדיפות ל 5 פורטים אבל בהחלט אפשר גם 8 תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, חיבור אינטרנט לכבלים יש לי ראוטר אלחוטי - intellinet כרטיס רשת אלחוטי USB מערכת הפעלה vista ultimate צריך עזרה בהקמה, הגדרה של הראוטר והגדרה של ה vista תודה
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאתרים אז לפעמים לא נותן לי הדפדפן לפתוח אתרים אחרים או למשל תוכנות צ'ט למרות שיש ליג'אווה מותקן אבל הוא רושם, שיש בעיה בשורה התחתונה של המסך.. אם אפשר לדעת מה זה ואם כבר גם לקבל בבקשה לינק לאתר של הדפדפן מקסטון.. תודה [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אני מחשב לקוח אני רוצה לראות כמה המחשב שרת נותן, יעני כמה אחי מעלה.. לא המחשב לי.. ובכלל כמה כל מחשב ברשת אם אפשר.. כמה הוא מעלה וכמהנשאר... יש כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ZA 7 ויש לי מודם רגיל שמחובר אלי ומחשב אחר שמחובר אלי כשאני מנסה לגשת דרך המחשב השני לאינטרנט אני לא מצליח(אין פינג), אבל כשאני סוגר תZA כן יש לי זה עובד ככה הכרטיס רשת שלי(שמחובר למודם) והאיפי שאני מקבל נמצאים בINTERNET הכרטיס רשת שאליו מחובר המחשב השני והDHCP SERVER נמצאים בTRUSTED הSHARING שאני מבצע נמצא על החיבור לאינטרנט.(ניסיתי לעשות SHARING לכרטיס רשת שלי או לשני וזה לא עזר). קיצר ברור מאוד מה גורם לבעיה, השאלה איך פותרים את זה. ולהחליף את ZA זאת לא אופציה. תודה מראש..
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום רב, בשבוע הקרוב יחברו בזק את השכונה שלנו לתשתית סיבים. כיום ספק התשתית שלי הוא בזק וספק השירות (מזה שנים רבות) - בזק בינלאומי. בעבר ניסיתי לאחד קבלת השירותים האלה מבזק ולאחר מכן מבזק בינלאומי, תמיד היו בעיות, ולכן חזרתי לפיצול. אבל כעת כשיהיו תשתיות סיבים, עולה שוב השאלה. האם להישאר במצב הקיים (ואז להזמין מבזק חיבור לסיבים, נתב + Mesh) ולשדרג את מהירות הגלישה בבזק בינלאומי), או לעביר את הכל לבזק בינלאומי או לבזק? שיקול עיקרי להישארות עם בזק בינלאומי כ- ISP הוא שכתובת הדוא"ל שלי משמשת אותי כ- USERBAME בעשרות רבות של אתרים. השאלה השנייה, איזו חומרה טובה יותר? נתב WIFI PLUS של בזק בינלאומי, או נתבה B BEZEQ? אותה השאלה לגבי אביזרי ה- Mesh. …
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם.. תקשיבו יש לאבא שלי בעיה ברשת בעבודה שלו יש לו 2 מחשבים שמחוברים ברשת ולוקח מממש ממש מלא זמן להעביר בניהם דברים אם זה חשוב לכם אאז יש באחד אינטרנט ובאחד אין.. אמממ לוקח לו להעביר מסמך פשוט בסביבות 7 דקות זה ממש ממש איטי.. יש רעיונות למה?
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחובר דרך כבלים ומהירות 1.5 מגה אני משחק כבר 2.5 שנים תמשחק אנמי טריטורי עם הספקית בזק בין לאומי וברוב השרתים ביו לי פינגים מצויינים 85-110 ובחודש האחרון התחילו לי בעיות פינגים של אי יציבות ופשוט לא יכולתי לשחק ובשבוע האחרון עברתי לברק והמצב דיי החמיר פינגים נוראיים וגם שאני מתחבר לשרת מי שמכיר תמשחק יש הודעה awaiting gamstate ופשוט לוקח לזה 5-15 דקות להתחבר לשרת אני לא צוחק ודיברתי עם ברק והם סידרו את זה ועכשיו נכנס יחסית מהר לשרת למרות שיש שרתים שלא בנוסף לזה פינגים נוראיים ,פשוט אי אפשר לשחק אבל כשאני עושה בדיקת פינגים לכל מיני שרתים שהם לא של אנמי יש לי פינגים טובים בסביבות 100 בשרתים הכי סוסים של אנמי יש לי 140 באירופה שזה רק שרת אחד ל…
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר רשת ניסיתי הכול מה לעשות עכשיו : יש לשני המחשבים איי פי משלהם 192.168.0.1 192.168.0.2 מה עכשיו אני צריך עזרה טלפונית אני משתגעעעעעע........ הינה המספר פלא שלי תקשרו אליי חייב את עזרתכם 0546404766
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מעוניין בנתב חוטי/משולב לשימוש ברשת ADSL לא אכפת לי אם הוא מסובך הוא לא. העיקר שלא יהיו ניתוקים! מה אתם ממליצים לי? תודה, אורון[br]פורסם בתאריך: 27.02.2007 בשעה 21:35:27 אין לאף אחד פה אף המלצה?
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות סריקה של המחשב מהאתר של נורטון והוא אומר שיש בעיה עם ה-ACTIVE X
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
רשום: copyright restrict us from playing this video outside the u.s רק אם האייפי של ישתנה לאאפי של USA אני יוכלל צפות בסרטונים שם? איזה תוכנה עושה את זה?
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני חושב שאני צריך לשאול את זה כאן כי נראה לי שזו בעיה שקשורה לרשת הביתית שלי. יש לי מסגנר ב 2 המחשבים שמחוברים אחד לשני (אחד מהם מקשור לאינטרנט). לכ פעם שאני מפעיל את המחשב ומעלה MSN הוא כותב לי שאני כבר מחובר! וכאילו מנתק אותי ממקום אחר שאני לא יודע מאיפה. אין שום אייקון של המסגנר שעובד לפני זה ואני לא יודע איך לגרום לזה שהוא לא יתחבר לי. כמו כן הבעיה מופיעה כמישהו מפעיל או מכבה את המחשב השני, כלומר כשמעלים את המחשב השני הוא פתאום מנתק אותי מה MSN שלי אבל הוא לא מתחבר עם ה MSN במחשב השני לפחות לא רואים. אולי זה מפעיל את זה בקובץ שמעלה את כל התוכנות בהרצה הראשונה. יש אולי שם קובץ לMSN שאוכל לחפש אם המערכת מעלה לי את זה כל הזמן?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפני כמה ימים חשבתי קצת ( ) על הרעיון של העברת קבצים באופן אלחוטי בין שני מחשבים ללא שימוש בנתב. על פי ההגיון אמור להיות דרך, משום שלשניהם יש כרטיסי רשת אלחוטיים, כלומר שניהם יכולים לשדר ולקלוט. השאלה איך אפשר לעשות את זה. יש רעיונות? יבגני
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
my azureus doesnt work well and download at low speed if it download at all. what should i do to incrise the download speed? if i would change the"incoming TCP listen port" it will work fine? if this is the problem what port i need to use? thank you for helping
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-