רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב... אחרי שהצלחתי להפוך את המודם bfocus 270 לנתב,ומחיקת פיירוואל של comodo ולהשאר רק עם של xp ,האימיול במחשב שלי והשני מקבלים כל הזמן lowid ,האימיול שלי מאושר לפתיחה ב-xp ,אבל לא יודע איך לשנות את ה-tcp כמו בהוראות של האימיול מכיוון שאין לי חייגן כמו קודם. מה לעשות? תודה עבור העזרה
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מחפש אתר חינמי לאיחסון אתרים (כמו Geocities). אני יודע שיש הרבה כאלה אבל אני מחפש אתר שלא ישנה את הקידוד ואז עברית תיכתב בג'יבריש. יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש ברשותי נתב WRT54GL וכ.ר. EDIMAX EW7128g הייתי צריך אתמול לנתק את המחשב מהאינטרנט אז לחצתי על disable בicon של המחשב עם הגלים למטה... לאחר מכן לחצתי בחזרה על enable והאינטרנט לא חזר לקדמותו... כבר פעמיים קרה לי שהוא רושם שהוא מחובר אבל האינטרנט לא פועל... מה שעשיתי כדי לתקן את זה זה ריסט לנתב וניסיתי להתחבר ולהתנתק שוב אבל זה חוזר על עצמו ואני לא מבין למה... אם מישהו נתקל בבעייה דומה או יודע איך לעזור בבקשה תגידו לי איך.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לHOT ול 012 יש לי מודם רגיל של הכבלים והיום רכשתי ראוטר כזה http://global.level1.com/products2.php?Id=862&PC1thId=9 חיברתי אותו כמו שצריך בהוראות ועכשיו שני המחשבים אמורים לעבוד באינטרט במחשב שמחובר באופן ישיר (זה שאני מפעיל תחייגן דרכו) האינטרנט עובד כרגיל והכל טוב במחשב השני שמחובר לראוטר המחשב מציג לי ב networkconnections שיש רשת ולמעלה יש תמונה של internet connection אך לא הדפדפן ולא תוכנה אחרת מצליחה לגלוש באינטרנט הרשת בין שני המחשבים עובדת באופן תקין ואני יכול להעביר קבצים ביניהם חופשי אך עדיין המחשב השני לא יכול לגלוש באינטרנט מה עליי לעשות?
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
פעלתי לפי המדריך שפו{http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=44963.0} והבעיה שיש לי עכשיו היא: ישלי מחשב אחד שיש בו 2 כרטיסי רשת והוא השרת. ויש לי עוד מחשב אחד שהוא הלקוח {אורח} שיש בו כרטיס רשת אחד עכשיו ..... שתי המחשבים מחוברים ככה: מהמחשב שיש 2 כרטסי רשת מאחד יוצא למודם {ADSL] ומהכרטיס השני יוצא למחשב השני בכבל רשת !!!!!מוצלב!!!! CROSS עכשיו הבעיה היא עשיתי הכול לפי המדריך שלמעלה בנעוץ {ICS}... ועכשיו שאני מתחבר מהשרת הכול עובד טוב מתחבר יפה אבל שאני הולך למחשב של האורח {לקוח} שזה המחשב של אחותי אז אני ניכנס לדפדפן והוא ניכנס לגוגל ולנענע יםה אבל ישלי כל הזמן רשום למעלה לא מקוון ועם רוצים לעבור בין אתרים אז הוא רושם 2 אפשרויות או עבוד במצב לא מכוון או התחבר כא…
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
יש לי נתב של 3com ויש לי באי מיול low id האם זה קשור ומה עושים
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
נגיד שהתוכנה מראה שיש בסה"כ נגיד 12 kbs יורד ו 4 kbs עולה, האינטרנט הופך להיות איטי יותר... זה לא נשמע לי כהרבה מאוד תנועה אז למה זה מאט אפילו גלישה רגילה באינטרנט? תודה
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם!! יש לי בעיה באינטרנט. זה הולך ככה: אני מצליח להפעיל את האיי סי קיו ללא בעיות. אותו דבר לגבי משחק רשת counter strike אבל כשאני מנסה להיכנס למסנג'ר/אקספלורר/פיירפוקס הם לא עובדים לי. זה מראה כאילו האינטרנט לא מחובר. מישהו אולי יכול לעזור לי? תודה מראש. נ.ב ההודעה הזו היא ממחשב אחר עקב הבעיה ;D
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
היות ולא מצאתי פתרון לגבי ה D-LINK שלי לגבי השאלה הזו ששאלתי http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=185591.0 אז אני כבר אחליף את הנתב כנראה. אני מחפש דגם עם 4 יציאות LAN ויציאה אלחוטית שתוכל לעבוד בקצבי אינטרנט מהיר עד כמה שאפשר (בטווח מחיר של עד כ600-700 ש"ח). רוב הנתבים שראיתי עובדים עד מהירות 54Kbp/s אם אני לא טועה,יש נתב שיעבוד בקצבים מהירים יותר? הנתב מיועד לכבלים אבל אני מעוניין שיוכל לעבוד גם עם ADSL אם צריך. יש המלצה?
-
- 7 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום. אני כבר חיפשתי ולא מצאתי מדריך כיצד להפוך את המודם שלי לראוטר. אם מישהו יכול להביא לי מדריך או להסביר לי כיצד עושים זאת זה יתקבל בברכה
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני כרגע ב dreamhost, הם לוקחים לי 9$ לחודש, אני מקבל כמות איחסון ענקים של 200GB ותעבורה של 2000GB הבעיה שהם איטיים בטירוף לארץ, אם אני מאחסן סרט יש לי קיטועים, וגם נראה לי שהם יקרים מדיי, כי מצאתי איחסונים ב 4$ לחודש
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אהלן! מישהו פה משתמש באינטרנט של YES? אם כן, הייתי רוצה לדעת איך הוא מבחינת איכות, עמידות, רוחב הפס, הגבלות כאלה ואחרות, בהשוואה לחברות אינטרנט אחרות? ועוד שאלה קטנה, YES הם ספק אינטרנט (כמו ברק, נטוויז'ן, קווי זהב וכו'...), או שהם תשתית (כמו HOT ובזק)? אני מבין שאני יכול להתקשר אליהם ולשאול אותם, אבל רציתי חוות דעת אובייקטיבית ו"לא משוחדת" גם בקשר לאחכות שלהם, וגם בקשר לשאלה השנייה. לילה טוב.
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
חברה, אני מבקש עזרה (עוד הפעם): אני (וכל משפחתי) בבית משתמשים בROUTER של LINKSYS, WRT54GL. הוא מנווט לכל המחשבים המחשבים, בין עם בLAN או בWLAN את האינטרנט... עכשיו יש לי שאלה: איך אני משנה את הכתובת IP שלי (או יותר נכון - שלו?) תודה מראש! נ.ב: עוד שאלה - אחרי כל כמה זמן, לא קבוע, הIP הפנימי שלי בתוך הראוטר, משתנה.... נגיד מ192.165.1.104 ל192.165.1.143. איך אני עושה שזה יפסיק לשנות לי?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת אם יש דריברים שהכ.רשת יעבוד עם ויסטה?
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עד עכשיו היו לי שני מחשבים שמחוברים בכבל מוצלב ובשיתוף אינטרנט. על כל אחד מהם היה ZONEALARM שתמיד זיהה שתי רשתות : האינטרנט שהכנסתי לINTERNET ZONE והרשת הביתית שהכנסתי ל TRUSTED ZONE. עכשיו עברתי לראוטר (BFOCUS 312) והZONEALARM מזהה רק רשת אחת. האינסטינקט שלי אומר ישר לשים אותה על INTERNET ZONE, אבל אז אני לא יכול לעבוד עם שיתוף קבצים ומדפסות ולא רואה את המחשבים ברשת. ככה שכרגע הרשת הזאת על TRUSTED ZONE וזה די מדאיג אותי , אני בטח לא סומך על הפיירוול של המודם ראוטר. השאלה שלי היא איך בדיוק אני אמור להגדיר כדי לקבל מקסימום אבטחה במקסימום יעילות (לפי הציוד והתוכנות שהזכרתי). הנה הנתונים הרלוונטים: הראוטר - 10.0.0.138 המחשבים - 10.0.0.1 והלאה... (עם SUBNET 255.0.0.0 ). הרשת …
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
הבעיה נפתרה! היום הגעתי בבוקר ופתאום זה עובד. היתכן שיש זמן שיש להמתין לאחר שינוי פרוטוקולים בWINDOWS SERVER 2003??? ההודעה המקורית: [tt] שלום לכולם. לאחרונה התחלתי להתעסק עם ניהול רשת של כ40 מחשבים... אני מעוניין שמספר יוזרים לא יוכלו לראות מהו השם משתמש האחרון שאיתו נכנסו לווינדוז. הגדרתי פרופיל CLASS USERS , והכנסתי לתוכו את היוזרים הדרושים... לאחר מכן נכנסתי בGROUP POLICY OBJECT EDITOR לתוך: Computer Configuration, Windows Settings, Security Settings Local Policies, Security Options ושם שיניתי את ערך האופציה Interactive logon: Do not display last user name ל- ENABLED תחת סימון Define this policy setting ... זה לא עבד. כל היוזרים שהגדרתי בפרופילים עדיין יכ…
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית ואני משתף איתה אינטרנט אני מדבר על רשת peer to peer ובמחשב האורח הוא מתחבר לרשת האלחוטית אבל הוא מתחיל לחפש IP ולא מוצא אצלי בכרטיס מוגדר 192.168.0.1 אז הייתי רוצה לדעת איך המחשב שלי יכול להקציב אוטומטית למחשבים האורחים (DHCP) ואם יש איפשהו לסמן במערכת ההפעלה את האפשרות DHCP אני אשמח אם תגידו לי
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
שלום לכולם.. תקשיבו יש לאבא שלי בעיה ברשת בעבודה שלו יש לו 2 מחשבים שמחוברים ברשת ולוקח מממש ממש מלא זמן להעביר בניהם דברים אם זה חשוב לכם אאז יש באחד אינטרנט ובאחד אין.. אמממ לוקח לו להעביר מסמך פשוט בסביבות 7 דקות זה ממש ממש איטי.. יש רעיונות למה?
-
- 4 תגובות
- 626 צפיות
-
-
שלום אני מנסה ליצור רשת ביתית באמצעות HUB וראוטר, ומשום מה לא מצליח אני עושה יצירת רשת ביתית, בוחר באפשרות של התחברות דרך HUB ולא מצליח לגלוש אחרי סיום ההתקנה המחשב שולח, אך לא מקבל כלום בתגובה מהראוטר הוא כתב לי משו על כתובות איי פי והייתה שם אפשרות "תיקון", בחרתי בה והוא אמר לי שיש בעיה עם קבלת איי פי או משו כזה תודה על עזרתכם
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
אני שוקל לקנות את הנתב ויש משהוא לא ברור במניואל שלו - בהרהב מקומות הם טוענים שיש לנתב שרת RADIUS פנימי לזיהוי משתמשים. אך בצילומי מסך שיש באותו מדריך אין זכר לשרת הנ"ל. (ולעומת זאת בגירסה היותר מוקדמת 6104W - מופיע בברור צילומי המסך של הפונקציה הזו) מישהוא מבעלי הנתב הזה יכול לבדוק את הנושא ולעזור לפתור את החידה ?! תודה
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
בס"ד שלום... קניתי מחשב חדש ויש לי מחשב נוסף שמחובר לאינטרנט מהיר... השאלה היא איך אני יכול לחבר את שני המחשבים לרשת בו זמנית(מהי הדרך הזולה והקלה ביותר לכך...)
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
מי שמכיר אתר שנותן שרת אכסון שנותן דומיין חינם אשמח לקבל לינק תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
המדריך המפורסם פה בראש הפורום הוא מדריך טוב, אך הוא מטפל רק במצב בו על 2 המחשבים - גם על השרת וגם על הלקוח מותקן WinXP. אצלי 2 המחשבים הם WinXP ו- Win98 SE, כאשר ה-XP הוא השרת. מה אני אמור לעשות בכדי להתאים את המדריך הזה אלי, או בקיצור, מה אני צריך לעשות בכדי שבסופו של דבר יהיה לי אינטרנט על 2 המחשבים..? 10x
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-