רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
האם שאני משתף תיקיות זה מעמיס על הרשת ועל האינטרנט ? .... ועוד משהו מה זה QOS PACKET?.. האם אפשר להסיר אותו?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! יש לי מחשב נייד עם סלוט ExpressCard ואמנם יש כ. רשת אלחוטי מובנה אבל טווח הקליטה שלו לא נראה לי כזה גדול כי אני עובד לא רחוק מקניון הזהב ולא מצליח להתחבר לאינטרנט האלחוטי שיש שם. הייתי רוצה לקנות רכיב עם טווח גדול יותר, נגיד 400 או 500 מטר, האם יש דבר כזה ל USB או ExpressCard? המחיר שאני מוכן להוציא הוא עד 150 ש"ח ואין לי בעיה לרכוש גם דרך אתרים בחו"ל ולהזמין לארץ. תודה =)
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_bband.htm הקמת רשת אם אינטרנט פס רחב אם מודם כבלים וADSL http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_install_dup.htm הקמת רשת אם חיוג DIALUP http://www.practicallynetworked.com/sharing/ics/ics_win2k_client.htm הגדרת ווינדוס 2000 כלקוח המדריכים עזרו לי מאוד אני מקווה שיעזרו למי שצריך במיוחד המדריך הראשון מעולה וזה אתר מעולה לתמיכה בכל סוגי הרשתות http://www.homenethelp.com
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
היום ביטלתי את ה FIREWALL של XP והתקנתי ZONE ALARM עשיתי דבר חכם או טעות גורלית?
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
בתודה . והאם יש איזה תוכנה שמצפינה את הרשת ומונעת מאנשים להתחבר חוץ ממי שאני מרשה לו? או אולי מישהו יודע איך עושים את זה בנתב אחולטי של edimax?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
כותרת
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אז אני מעוניין לעשות רשת אלחוטית, התקשרתי לבזק ואמרו שיביאו לי את הציוד הנדרש והם אמרו שמתאם אל-חוטי עולה אצלהם 120 שקל, השאלה אם יש משהו יותר זול? ומה ההבדל בין היקר לזול? ואיך אני מחבר את שני המחשבים לזה? בקלות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום, בביתי שני מחשבים שקיימת ביניהם רשת חוטית פשוטה... משום מה, כבר כמה ימים ששיתוף האינטרנט לא עובד... לעומת זאת, שיתוף הקבצים עובד בצורה חלקה. מישהו יודע אולי מה יכולה להיות הבעיה? כנראה זה בהגדרות השיתוף אבל אני כבר לא יודע איפה... לא נגעתי בכלום ופתאום זה נפל... החיבור עכשיו הוא כזה: למחשב הראשי מחובר המודם (B-Focus 312) על כרטיס רשת אחד (OB) והוא מחובר למחשב השני עם כרטיס רשת נוסף (PCI)... המחשב השני מחובר למחשב הראשי דרך כרטיס רשת (OB)... אני אודה מאוד למי שיוכל לעזור לי!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום. אני וגיסי הקמנו רשת באמצעות ראוטר חוטי :Edimax BR-6104K Broadband Router, 1 x WAN + 4 x Switch http://www.edimax.com.tw/html/english/products/BR-6104K.htm חיברנו את האינטרנט שלו (כבלים - נטוויז'ן) לראוטר, שני מחשבים שלו ומחשב אחד שלי . מטרת הרשת הינה שיתוף קבצים ומשחקי רשת בלבד! לי יש כבר חיבור אינטרנט משלי ואני מעוניין להשתמש רק בו אבל אני לא יכול כי אני מחובר כבר לאינטרנט שלו... אני רוצה לשתף איתו הכל חוץ מהאינטרנט אבל אני לא מוצא את ההגדרות הנכונות בראוטר או ב LAC Local Area Connection.. כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט שלי (כבלים - ברק) החייגן לא מצליח להתחבר כי אני כבר מחובר משלו. עשיתי Disable ל- LAC והתחברתי משלי ללא הפרעה .... מה אני יכול לעשות כדי שלא תהיה לי גי…
-
- 7 תגובות
- 673 צפיות
-
-
רציתי לדעת איך ניתן בראוטר להגביל משאבי מערכת ע"י חלוקת יכולת הניצול בין הפורטים ? יש לי ראוטר של אדימקס הרגיל של לפני שנתיים בערך, עם 4 פורטים קוויים בלבד.
-
- 0 תגובות
- 673 צפיות
-
-
מהו ההבדל מבחינת פרוטוקולי תקשורת או בכלל, בין השידור המוקלט ומשודר בכל זמן רצוי,לבין השידור שמשודר און ליין (ברור שכמובן גם הוא מוקלט ברוב הפעמים,השאלה היא שאלה טכנית) ? תודה!
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום , אני מחפש ראוטר שיחבר בין מחשב נייח למחשב נייד (מחשב נייד- WIFI ) , יכול להיות שיהיו גם 2 ניידים. לגבי הראוטר , רצוי כמה שפחות קרינה ועוצמת שידור. תודה אבי
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום! מישהו יכול להמליץ על תוכנה לבדיקת מהירות הגלישה האפקטיבית, והאם ניתן להפעילה גם כשתוכנות זוללות פס אחרות פועלות, כמו אימיול, כך שהיא תשתלט על רוחב הפס כדי לבדוק אותו? תודה
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
אני צריך עזרה עם הרשת שלי יש לי שתי מחשבים ברשת, XP בשתיהם, שיתוף אינטרנט עובד, מדפסת וקבצים לא. הכנסתי את שתיהם לworkgroup בשם ABC, אבל בView my network places הם לא רואים אחד את השני פינג תקין בין מחשב א' לב' אבל להפך (מהשני לראשון) יוצא Request time out בפאק הראשון והשאר תקינים. FW וכ'ו כבויים ניסתי name\\ לא עובד בשתיהם וגם לא 192.168.0.2\\ \ מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
Is there at the market antenna that support N ? I couldn't find it at stores - it all says B/G support... Is there any differences between N/BG on air ? length/width ? Can N work through B/B antenna type ?
-
- 2 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני לא מצליח לחבר רשת ניסיתי הכול מה לעשות עכשיו : יש לשני המחשבים איי פי משלהם 192.168.0.1 192.168.0.2 מה עכשיו אני צריך עזרה טלפונית אני משתגעעעעעע........ הינה המספר פלא שלי תקשרו אליי חייב את עזרתכם 0546404766
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
זו התוכנה שאיתה אני מוריד
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי מספר מחשבים בבית ואני רוצה לשלוט בהם מהמחשב שלי לראות מה קורה בהם כמו באיזה אתרים מיש יש המחשב ושליטה מלאה כמו התוכנות שיש בביתי הספר יש לי את התוכנה NetSupport Tutor אבל אני לא מוצא מחשבים אחרים ברשת שהתקנתי את התוכנה בהם.
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום, יש לי בעיה כזו. חיברתי את הרשת האלחוטית באמצעות מודם כבלים של Motorola ונתב פשוט יחסית של Edimax. הגדרתי הכל כמו שצריך והרשת פועלת כרשת אלחוטית - אני מצליח להתחבר מהמחשבים לרשת ובניהול של הרשת אני רואה את הקליינטים כמחוברים, כך שהתקשורת הפנימית ברשת בסדר גמור. הבעיה היא שהרשת פשוט לא מחוברת לספק החיצוני, כלומר הראוטר והמודם לא מתחברים אליו, מסיבה שלא ידועה לי. הגדרתי הכל כמו שצריך (L2TP, קבלת IP אוטומטי, כתובת של הספק, יוזר, סיסמה וכו') ובדקתי כמה פעמים - כל מה שהכנסתי תקין ב-100%. חשוב לציין שבחודשיים האחרונים הרשת פעלה באופן תקין, אבל אתמול בשל ניתוק הראוטר מהחשמל היא הפסיקה לפעול ולכן נאלצתי היום להגדיר הכל מחדש (למרות שההגדרות היו שמורות - כך שלא ברור לי מה ב…
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 672 צפיות
-
-
1. כרגע אני מחובר עם ראוטר חוטי של חברת USROBOTICS ומלבדו אין לי כלום חוץ משני כרטיסי רשת. [אז אני מניח שיש בתוכו מודם בנוי] האם בנתב שאני מעוניין לקנות אני אצטרך להביא גם מודם או שאני אוכל להשאר במצב הנוכחי? רק הראוטר? 2. אם אני יכול ללא מודם אלא רק הראוטר..האם אני יכול להגדיר שיישאר מחובר באופן קבוע?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה או פקודה שסוגרת את כל הסשנים הפתוחים מישהו מכיר משהו אני רוצה לסגור את כל המישתמשים מדובר ב SERVER 2003
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
יש לי היום בבית שני מחשבים שמחוברים בכבל אחד ברשת קווית פשוטה. אנחנו הוספנו לאחרונה עוד מחשב ובקרוב מתווסף מחשב נייד. אז בקצרה יהיו שלושה מחשבים שיהיו מחוברים בכבל והנייד יהיה מחובר בכבל לפעמים ואלחוטי לפעמים תלוי איפה הוא יהיה. אני מחובר באינטרנט בכבלים אז אני צריך המלצה על ראוטר, עקרונית אין ממש תקציב כי אני לא מכיר מחירים של ראוטרים טובים, אבל אני מניח שזה לא יגיע ל500 שקל נכון? אז כל מה שפחות מזה יהיה נהדר. ככל הנראה אני אקנה את הרואטר מלוג'יק או זיגזג. תודה מראש על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על ראוטר אלחוטי שיעבוד לי עם תשתית של כבלים=הוט וגם שיגיע לחדר ממד שנמצא קרוב למקום שבו ישב הראוטר(קיר מפריד) צריך שהוא יהיה ראוטר חזק שלא מתנתק חברה מוכרת וטובה ושיעמוד בתנאים הנל ואם יש משהו כזה שלא צריך גם מודם וגם ראוטר אלא רק ראוטר זה הכי טוב תקציב עד 300 שקל אם זה בעיה העניין של הממד אז תציעו לי פתרונות של העברת חוט אגב.. האם מספיק אינטרנט במהירות 1.5 לשני מחשבים תודה
-
- 0 תגובות
- 672 צפיות
-
-
שלום, אוקיי אז ככה, פירמטתי והתקנתי ווינדוס אקס פי אצל אח שלי, ויש לנו רשת , הגדרתי את הכרטיס רשת אבל אין לו אינטרנט ואני לא יודע מה אני צריך לעשות ואני חייב לסדר את זה עד יום ראשון כי אחרי זה אני כבר לא יהיה פה אז כל מי שיודע מה אני צריך לעשות שיעזור לי בבקשה שכחתי לציין שיש לנו ראוטר ואני לא יודע מה לעשות$!%! בבקשה תיעזרו לי!!! תודה רבה לכל מי שיעזור, גיא אפשר לעזור לי פה בפורום או בפלאפון שלי (עדיף) 058809867
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-