רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,492 דיונים בפורום זה
-
שלום רב, בדרך להתחבר לסיב של פרטנר. לא רוצה להשכיר מהם ציוד אלא לקנות. יש לי כרגע ראוטר/מודם ישן של שיאומי אבל הוא עד 100 מגה. מה אתם ממליצים? לא ניראה שצריך mesh , הבית קטן. כל החיבורים אלחוטיים. מספרם 4-5 נ.ב. אם יש אפשרות אז שהמודם שגם יתמוך בתשתית ללא סיבים, הישנה. תודה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
יש לי בראוטר מוניטור שאני יכול לראות את צריכת האינטרנט לפי דקות / שעה / יום שלם ואונליין ועשיתי בדיקת מהירות יצא 70 מגה ביט שזה 8.75 מגה בייט הראוטר סופר הכול בבייטים לא ביטים ובראוטר במקביל שעשיתי את הבדיקת מהירות יצא 2.3 מגה בייט ולא 8.75 יכול להיות שהתוכנה של TPLINK מזייפת ? התוכנה של הראוטר אמורה להראות את המהירות האמיתית
-
- 0 תגובות
- 327 צפיות
- 1 follower
-
-
מחובר לאינטרנט בסיב של פרטנר במהירות של 1000/100MB. ליד הראוטר (AX3 של וואווי) מקבל מהירות אלחוטית של 900-950MB וזה סבבה. מחשב בחדר מרוחק מחובר אלחוטית (אין מצב לחיבור חוטי) דרך מתאם Realtek 8851BU Wireless LAN WiFi 6 USB NIC המתאם מחובר ליציאת USB3, המחשב מקבל מהירות ממוצעת של 150-200MB. באותו מיקום הסלולרי מקבל מהירות ממוצעת 600-700MB, שני המכשירים מחוברים לרשת ה-5GHZ. חיבור המחשב: בדיקת מהירות מחשב: בדיקת מהירות סלולרי:
-
- 0 תגובות
- 668 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש המלצה לראוטר שאוכל לחבר עליו סים קארד DATA עם חיבורים לכבל רשת עד 400 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 286 צפיות
- 1 follower
-
-
מחפש טכנאי מנוסה להגדרת מערכת NAS מסוג QNAP TS-431. נדרשת מומחיות ב: 1. הגדרת QSync 2. הגדרת גישה מרחוק מחוץ לרשת המקומית 3. ביצוע הגדרות מתקדמות נוספות מישהו יכול או מבין בנושא ויכול לעזור ? טל
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
- 1 follower
-
-
בארון התקשורת של הבניין יש גם DVR שעלי לחבר לאינטרנט. אני רוצה לחבר מפלג מאחת לשנים + SFP כדי שיהיה לי חבור לDVR. השאלה מהי הדרך הטובה ביותר לזהות את החיבור שהולך לדירה שלי
-
- 0 תגובות
- 254 צפיות
- 1 follower
-
-
שבת שלום לכולם, ברשותי 2 מחשבים ניידים בבית שעשיתי להם שיתוף ברשת. שאני מנסה להתחבר לתיקיה ששיתפתי ברשת הוא מבקש ממני סיסמה ושם משתמש (תמונה מצורפת) (כנ"ל לגבי 2 המחשבים הוא מבקש ממני משתמש וסיסמה בשניהם) לא הגדרתי שום דבר שעשיתי שיתוף ברשת,איך אני יודע מה השם משתמש והסיסמה שלי? *********בעיה נפתרה*********
-
- 0 תגובות
- 421 צפיות
- 1 follower
-
-
התחברתי דרך 019-unlimited לסיבים האופטיים עם ראוטר ASUS RT-AX53U הכל עובד חלק חוץ מכתובת ipv6 שהראוטר לא מקבל. הקושחה עודכנה וניסיתי את כל הגדרות ה-ipv6 שיש בראוטר. ב-019 אומרים שאצלם אין מה להגדיר ולא מסרו שום מידע נוסף. למישהו היה נסיון עם מקרה דומה? תודה
-
- 0 תגובות
- 507 צפיות
-
-
יש לי פקס/מדפסת של סמסונג שמחובר עם כבל רשת לנתב ומוגדר DHCP כאשר בנתב הגדרתי לו כתובת קבועה. כל מספר ימים המדפסת נעלמת מהרשת ולא ניתן להדפיס. החלפתי כבל רשת ועדיין זה לא עזר, מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 316 צפיות
- 1 follower
-
-
הוא עולה 470 שקל על הנייר סבבה יש לו מתאם סיבים מובנה מתאים ל GPON ו P2P אבל אין פירוט על המעבד / זיכרון / ROM כלום , חסר פרטים חשובים איזה מהירות WIFI 6 ? לא רשום פירוט על ה 2.4 /5 גיגה הרץ מהירות WIFI כלום , מחביאים את הנתונים בכוונה ? כי על הנייר זה נשמע ראוטר טוב אבל אם החומרה נורא חלשה זה יכול לפגוע בביצועים והאינטרנט יעבוד דיי מגומגם תקיעות וכו' , מישהו רכש את הראוטר הזה ויש לו ניסיון איתו ?
-
- 0 תגובות
- 441 צפיות
- 1 follower
-
-
התחברתי לא מזמן לסיבים של סלקום ואני ממש מאוכזב פינגים ממש גבוהים במשחקים למשל WOT בין 77-105 MS שבראוטר סלולארי 4G קיבלתי אותו דבר , שאני מוריד משחק ב STEAM / או עושה עידכונים ההורדות נמוכות בקושי מגיע ל 15 מגה בייט ויש לי 125 מגה בייט לשניה , כאילו הנטוויזן האלה לא בוניים למשחקים או שפשוט זה מסורס איכשהו , מתלבט אם לעבור לספק אחר גם הראוטר שלהם דיי בסיסי אבל הטכנאי שלהם אמר שאי אפשר עם הסיבים שלהם לשים למשל מתאם סיבים שלי רק שלהם כל מיני דברים מעצבנים
-
- 0 תגובות
- 944 צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי אינטרנט סיבים 2.5גיגה של בזק, מודם\נתב של בזק, חיבור כבלים CAT 5e יש לי שני מכשירים (XBOX, SHIELD) שיכולים לקבל עד 1 גיגה, מקבל בהם מעל 900 במחשב התקנתי כרטיס רשת שתומך ב2.5, המחשב מחובר עם כבל ליציאת 2.5 בנתב, בפרטי החיבור במחשב הוא מראה לי שמחובר על 2500 (Mbps) link speed בבדיקת מהירות אני מקבל בסביבות ה500, תלוי בבדיקה - בזק אוקלה וכו לפני כן היה לי נתב שתומך בגיגה והראה לי 1000 ומהירות הבדיקה הגיע 900+ ההגיון אומר שעכשיו אני אמור לקבל מעל 2000 ובטח שמעל 900 מה יכולה להיות הסיבה שאני מקבל חמישית מהמהירות? האם יש מצב שהכבל\שקע לא מחובר טוב ולכן לא מקבל את המהירות? למרות שמראה לי 2500? בעבר היתה בעיה בשקע הרשת והראה לי 100, אחרי שסידרתי קפץ ל1000 בזק אומרים שה…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכל חברי הפורום כמו שכתוב בכותרת: יש לי ראוטר\מודם של בזק NETGEAR VVG2000 VDSL, שהוא דיי ישן כבר... הבעיה איתו היא רשת האלחוט שלו. כאשר אני עושה בדיקה בחיבור כבלי רשת אליו, מחשבים שונים, אני מקבל את המהירות הרצויה שהיא בערך 85 עד 95 מתוך חבילת ה-100 שיש לי. אבל כאשר אני מבצע בדיקה ב-WIFI, אם זה בלפטופ, או בסמארטפונים שונים, ועוד יושב ממש מול הראוטר, אז אני בקושי מקבל 20 בהורדה... אשמח לעזרה והכוונה, מה יכולה להיות הבעיה, למה ישנם כאלו הבדלים גדולים במהירויות הורדה בין חיבור כבל לבין חיבור WIFI? אולי בראוטר עצמו מוגדר אצלי משהו לא נכון בנוגע ל-WIFI, או שזה בגלל שפשוט הראוטר כבר דיי ישן ואין מה לעשות עם זה?
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום כולם יש לי מכשיר אנדרואיד שאני משתמש בו לשיחות דרך WIFI CALLING עכשיו הבעיה היא שזה לא עובד אצלי בבית אבל במקומות אחרים כן מה שעלה לי לראש שאולי צריך לפתוח פורטים אבל אין לי מושג וגם לפרטנר (חברת הסלולר) לא יודעים וטוענים שאין יש דרך שאוכל לעקוף את זה ולהשתמש בזה כמו שצריך? תודה
-
- 0 תגובות
- 2k צפיות
-
-
ביצוא סימניות מועדפים מגוגל כרום נוצר קובץ html הבעיה שהקובץ מכיל רק חלק מהסימניות שיוצאו יש לי רשימה ארוכה של סימניות, אולי זו הסיבה? מישהו יודע מה הפתרון?
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
ניסיתי להגדיר את הנתב הזה כAP ולחבר בחיבור קווי אל הנתב הראשי. פעלתי לפי מדריך שהוזכר פה בשרשור אחר. הקצתי לו כתובת סטטית על אותו SUBNET כמו הראשי וכיביתי את ה DHCP. אני רואה שהנתב לא מוצא DEFAULT GATEWAY ואני לא רואה איפה להגדיר את זה. אני מניח שזה אמור להיות הנתב הראשי. כמובן שכתוצאה מזה לא ניתו להחחבר לאינטרנט דרך הAP האלחוטי.
-
- 0 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום, יש לי מכשיר אנדרואיד לטלוויזיה ורציתי לשאול האם יש אפליקציה או דרך כלשהי שאני אוכל להתחבר אל השרת שלי ולנגן סרטים שנמצאים על השרת ? תודה.
-
- 0 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום חברים, לפני 2 באנדלים שאני צריך להחליט ביניהם: באנדל של אורנג - ספק + תשתית + טלויזיה ב129 ש"ח לחודש באנדל של הוט - ספק + תשתית ב-90 ש"ח לחודש אשמח לדעת מה דעתכם בעניין? החל מהראוטרים שהם מספקים, עד כמה הם יציבים ומה החוויה הכללית שלכם איתם? השימוש העיקרי הוא כמובן שימוש רגיל באינטרנט (חייב שיהיה יציב וללא נפילות על בסיס קבוע) וצפייה בסטרימר. המון תודה על העזרה חברים!
-
- 0 תגובות
- 903 צפיות
-
-
שלום, אני צריך עזרה ב 3 דברים: קודם אני אתן קצת רקע אני כיום עובד על אינטרנט שעובר דרך הכבלים של הוט הכוונה שיש לי פיירבוקס בסלון + מוקה + 4 ממירים מיני פיירבוקס ברחבי הבית כדי לתת כיסוי נרחב חשוב לציין שיש לי בית גדול בעל 3 קומות. כמו כן יש לי מוקה מדגם הראשון מכוון שאין לו כפתור של ON ו OFF מאחורה כך שזה לא הדגם החדש של ה 2.0 וכמו כן יש לי מהירות 100 מגה ספק ותשתית הוט והוט נט. 1. מכשירים שונים מחוברים על ידי כבל רשת שיוצא ממיני פיירבוקס למכשירים שונים כגון מחשבים נייחים טלוויזיות חכמות וכו' למשל בחדר שלי יש כבל מהמיני פיירבר לסוויץ ומהסוויץ יוצאים כבלים למכשירים החכמים בחדר חשוב לציין שכל הכבלים הם CAT 7 כמו כן האות לא הכי יציב מ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין 2 חברות: אנלימיטייד 100 מ"ב שמוכרת ראוטר מסובסד ב-300₪: ראוטר ZTE H198, אני לא מוצא עליו מידע באינטרנט ולא יודע אם הוא מגיע עם מודם מובנה, יש סיכוי שלא שמעתי את הדגם טוב מאיש המכירות? למישהו יצא להשתמש בראוטר שהם מציעים או שמע? בנוסף, אקספון מציעים שרות השכרת ראוטר ב5₪ ל100 מ"ב: DLINK 225, מצאתי באינטרנט כתבה על לקוח שהתלונן ואמרו לו בבזק שזה ראוטר בעייתי (ואז תיקנו ואמרו שהוא טוב). מישהו שמע ויכול להמליץ? תודה!
-
שלום, פרסמתי בTOMSHARDWARE ת'רד שנזנח בשל שהות בחו"ל. אשמח לקבל תשובה לגבי חומרה שעשויה לפתור לי את הבעיה, כיוון שאשתי באילת במידה וצריך לקנות משהו: http://www.tomshardware.com/answers/id-3510005/improving-wifi-speed-inside-house.html#20167190 תודה!
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
-
-
חברים יקרים , זקוק לעזרה מכם. לאחר שנואשתי מהמודם ראוטר שמחולק על ידי בזק, קניתי את ה TP-LINK VR600 שמומלץ לרוב כאן בפורום ובשאר רחבי הרשת. לצערי , למרות נסיונות רבים לביצוע החיבור ל בזק לא הצלחתי (מדובר בשימוש דרך האפליקציה בטלפון). אשמח לכל עזרה בנושא , במידה ויש מדריך , אשמח לקבל (חיבור לספק 014). תודה מראש על כל עזרה , דרור .
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עברתי לא מזמן להתגורר ביחידת דיור ואני מעוניין להתקין שם אינטרנט. ראיתי שיש שם לא מעט שקעי טלפון של בזק ונראה שגם היה חיבור של הוט. השאלה שלי היא האם זה אומר שהחיבור יהיה פשוט? האם צריך יהיה לערב את בעל הדירה (חיבורים בארון תקשורת וכו')?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ככה אני יודע שיש מלא בעיות איתם אבל אולי מישהו יוכל לעזור לי (תשתית בזק) בגדול אחרי 7 בערב האינטרנט שלי נהיה ממש גרוע, הפינג קופץ מ70-130 ל 300-900 בכל המשחקים/Discord (זאת בעיה ידוע לפי מה שהבנתי אבל מה שמוזר זה: אני מסוגל לשחק csgo בלי שום בעיה גם אחרי 19:00 וזה נשאר על 70-120 פינג ולא מרגישים לאג בנוסף לכח בדיקת מהירות אינטרנט מראה שאני מקבל את ה40 שאני משלם עליהם (למרות שאחרי 7 זה לא נכון) (beta.speedtest.ne) למישהו יש מושג אם אפשר לעשות משהו, למה זה קורה? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 998 צפיות
-
-
היי, רכשתי השבוע מ-KSP את המוצר הזה:https://ksp.co.il/?uin=41690&select=.263..1318. מגדיל טווח מדגם dap-1325. לאחר חיבור לחשמל, וחיבור המגדיל טווח פעם למחשב בעזרת כבל רשת ופעם נוספת לראוטר, לא הצלחתי להתחבר לכתובת של המכשיר ולבצע הגדרה שלו. האם יש סיכוי שאולי פספסתי משהו בדרך? או שהמכשיר תקול?
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-