רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
שלום כאשר אני מוריד מהאינטרנט בהורדה ישירה (רק ככה אנני מוריד לא דרך טורנטים) הראוטר מתנתק מהמודם ומתחבר חזרה לאחר כמה שניות יש לי ראוטר Tp link 641G ואני מוריד עם IDM עדכנתי אותו וזה לא עזר לא שיניתי בהגדרות כלום אני בשתית הוט עם ספק 012 סמייל עם מהירות של 12 מגה הראוטר מחובר למודם בחיבור PPTP הבעיה בוודאות בראוטר כי ניסיתי להוריד כשהמחשב מחובר ישירות למודם וזה לא מתנתק אני חושב לקנות ראוטר חדש אם אני לא אמצא פתרון השאלה אם הבעיה בראוטר ספציפית זו בעיה שהחלה לאחרונה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כניסתה של HOT לתחום אספקת האינטרנט מזעזעת את שוק התקשורת הישראלי. על השאלה מדוע HOT עושה את זה ולמה כל שאר החברות נזעקות נגדה, תוכלו למצוא מענה בפוסט הבא. http://www.netcheif.com/blog/?p=2054
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות ראוטר אלחוטי פשוט לדירה 3 חדרים בלי ממ"ד לקליטה של טווח 10 מטר. מישהו מכיר את הראוטר Actiontec GT701-WG. אפשר להשיג אותו בEBAY בזול. השאלה אם זה טוב יותר מהראוטרים בארץ שעולים בסביבות 100 ש"ח
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבי 98SE ומודם מוטורולה כבלים הייתי רוצה לחבר את שני המחשבים ולעשות שיתוף חיפשתי אבל לא מצאתי כל מדריך, העם יש דרך לשתף דרך USB עם 98 או שצריך עם רשת עם כן האם זה אותה פעולה כמו ICS האם למישהו יש מדריך בנושא אשמח לקבל תודה
-
- 0 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום, אנשי הפורום. יש לי Router בדירה בבנין מגורים, כשאני רוצה שגם בדירה ממול בקומה מתחת, יהיה אפשר לקלוט את השדר האלחוטי. האם יש מכשיר עם תווח קליטה מספיק רחב, בשביל המטרה הזאת? ובכלל איך אני יכול לדעת את תווח הקליטה של מכשיר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 899 צפיות
-
-
יש לי מחשב(WIN XP ) שקולט אינטרנט אלחוטי והכל טוב ויפה איתו. ישנה אפשרות שאני אוכל לחבר את הראוטר(EDIMAX BR620WG) אל המחשב ושהוא ישדר לי את את האינטרנט של המחשב לשאר הקומה ? בעיה נוספת , כל פעם שאני מחבר את הראוטר אל המחשב ( קווית) המחשב מנסה לצאת לאינטרנט דרכו למרות שהחיבור האלחוטי עובד ומחובר לאינטרנט .
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי 2 SW מדגם 3750 אחד מהם יצא מכלל שליטה ורציתי לאפס אותו וההגדרות שלו השתנו לחלוטין גם בNVRAM רציתי לדעת אך אני יכול להעביר את הקינפוג של ה SW התקין ללא תקין דרך הרשת או כל דרך אחרת אם אפשר פירוט (שתי ה SW מתפקדים באותו אופן רק IP ADDRESS שונה)
-
- 0 תגובות
- 850 צפיות
-
-
לאחרונה היו לי הרבה בעיות עם הראוטר ולא התחבר לי לאינטרנט - הוא תקופה ארוכה עבד כמו שצריך אבל עשיתי פורמט וגם ניתקו והחזירו אותי מבזק. כרגע אני מחובר תמיד והכל ( אחרי שהגדרתי בצורה חובבבנית את הראוטר) הראוטר שלי מחובר למודם אלקטל 5 נורות ואני לא יודע אם הגדרתי אותו כמו שצריך כי כמו שאמרתי שניתקו אותי מבזק והחזירו אותי וגם שעשיתי פורמט. אבל לא משנה באיזה תוכנה אני מוריד ההורדה מורידה מהר מאד ופתאום מפסיקה. אני מפעיל את ההורדה שוב והיא חוזרת להוריד יפה מאד אני יכול לגלוש באינטרנט כרגיל אך מהירות ההורדה מתאפסת. יכול להיות שזה מהראוטר? הוא גם עשה לי לאחרונה הרבה בעיות של ניתוקים שהאינטרנט בכלל הפסיק חיברתי תראוטר שוב לחשמל והכל חזר לקדמותו - אבל עכשיו כמו שאמרתי ההורדה מפסיק…
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
היי, אנחנו 3 חברות שמנהלות אתר+כתובות מייל רבות של כל העובדים. רציתי לדעת, האם עדיף לנו לרכוש שרת פרטי עצמאי, שעליו נוכל להשים את ה'סל' שלנו, מאשר לשלם לחברות חיצוניות מדי חודש בחודשו? אם זה טוב, משתלם ועדיף, אשמח לקבל חוות דעת על שרתים ועל אופן הטיפול בהם. תודה.
-
- 0 תגובות
- 923 צפיות
-
-
טוב זה התחיל לפני כמה ימים ושמתי לב לזה בכך שנעשו לי לאגים איומים בקאונטר סטרייק ושמתי לב שבמקום להוריד מהורדות HTTP על 350(2.5 מגה של בזק וואו) זה מוריד על 220 ולא יציב.. איך אני מסדר את האיטיות? יכול להיות שמשהו מכביד אבל אני לא ודע מה אין לי תוכנת שיתופיות פועלות בזמן שאני עובד על האינטרנט.. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום! אני נמצא בבעיה מאוד מוזרה. אני והשכן שלי חולקים אינטרנט. רק בעיה היא שהראוטר נמצא בדירה שלו. ולכן כל התקן שיש לי חייב שיהיה מחובר בWIFI. לא בעיה כל עוד עבדתי רק עם הלפטופ, אבל כאט נוספים מכשירים נוספים (ביניהם לדוגמא ה Raspberry Pi) שדיי קשה עד בילתי אפשרי להגדיר בהם רשת אלחוטית (צריך דונגל וההגדרות בלינוקס ללא סביבה גרפאית זה סיוט אחד גדול). אבל נעזוב לרגע את ההגדרות. אני רוצה להקים AP. כלומר שיהיה לי מכשיר שמתחבר אלחוטית לראוטר של השכן ואז אני מתחבר למכשיר הזה בצורה חוטית או אלחוטית. יש לי ראוטר TP-LINK TL-WR641G אבל לא נראה שאפשר להפוך אותו ל AP ולכן אשמח להמלצה לAP זול (עדיף שיהיה משהוא בסגנון "נתב מתקדם" ולא רק AP). נניח עד 400 ש"ח. כאט אני רוצה קצת לסבך את כל …
-
- 0 תגובות
- 821 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד שהיה מחובר עד היום בכבל רשת. אני רוצה לעבור לשימוש ב-WIFI. הבנתי שתקן-AC הוא הממולץ ביותר ראיתי כמה מתאמים ב-IVORY/KSP אבל אני לא ממש יודע מה ההבדלים בינהם האם יש לכם איזה שהיא המלצה? חשבתי להשקיע עד 150ש"חת פה יש לינקים לדגנים שראיתי: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21029 https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=21360 NETFLIX: אני כרגע מחובר לרשת עם הוט כתשתית ובזק בינלאומי כספק. כל ההתקנים בבית מחוברים ב-WIFI לנתב ובבדיקת מהירות אני מקבל 50-60 DOWNLOAD SPEED. כל האתרים שאני משתמש בהם עובדים יחסית חלק ולא הבחנתי בשום בעיה ( כולל YOUTUBE ) למעט NEXTFLIX הזמני BUFFERING עומדים על 8 שניות לפחות לא משנ…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם אפשר לתת רק לאותה קבוצה לראות את אותם מיקומים? או רק למחשב מסוים
-
- 0 תגובות
- 656 צפיות
-
-
יש לי דונגל אחד כזה..ועוד מחשב בחדר של אחותי במרחק של 5 מטר..הדונגל שלי מתאים למרחק של 100 מטר,וגם שלה ל100 מטר. איך מחברים ברשת?? שני הדונגלים מחוברים למחשבים ועובדים
-
- 0 תגובות
- 735 צפיות
-
-
אני רוצה לפרוש כבל רשת בבית ובצינור שעובר בקיר כבר יש תשתית פעילה של HOT. התשתית של HOT תגרום לרעשים לכבל רשת ולבעיות תקשורות? תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 709 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אפשר להפסיק את ההיסטורי של האינטרנט ושלא יהיה בהיסטורי לינקים של כל אתר אשר אני נכנס אליו????? תודה מראש...
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
אני מחפש HUB עם כניסות USB וכניסת RJ-45 אני רוצה לבנות רשת אלחוטית מבוססת BT ואני מחפש HUB עם כניסות USB שיתחבר לנתב רגיל עם כבל RJ-45 ... נקלתי בעבר במוצר הזה למכירה אבל שכחתי איפה זה היה ועכשיו אני לא מוצא את זה... אז אם מישהו יודע איפה אני יכול לקנות את זה...
-
- 0 תגובות
- 972 צפיות
-
-
אני מעוניין לדעת כי במדריכים ראיתי שאפשר לשדרג גירסאות 8604 או 8704 .
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
אנשים, אני צריך כרטיס רשת USB לשם הגדלת טווך גילוי נקודות ציבוריות ולא בגדול משנה מהירות. אני מתלבט בין הבאים: 1) Edimax EW-7622UMN nMax 802.11n 2) TP-Link TL-WN722N nLITE 802.11n http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5754 3) GS-27USB High Power Lan USB WiFi Wireless Adapter 5dBi Antenna http://www.focalprice.com/CN049S/GS27USB_High_Power_Lan_USB_WiFi_Wireless_Adapter_5dBi_Antenna_Silver.html האחרון הכי חזק יכול להיות אבל אם אקנה אותו, לא תהיה אחריות כי הוא מוכר בסין. לגבי (1) ו(2) מה הייתם ממליצים כאשר הבדל בין 150מ ל300מ בשבילי הוא לא הכרחי וכפי שציינתי בהתחלה, הכי חשוב זה טווח קליטה ויציבות של התקן. חוץ מזה איפה הייתם קונים את הפריט? IVORY או KSP? תודה.
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, לאחר שכל הפורטים של בתוכנות השונות היו פתוחים, עשיתי עוד פעם בדיקה לראות אם הם פתוחים(דרך התוכנה PF) וכולם היו סגורים, ניסיתי לפתוח אותם שוב, לפתוח פורטים אחרים, וכלום לא עוזר. אני עם הקושחה המקורית 1.02.8 מה עושים? אריאל
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
כשמתחברים לאניטרנט דרך אורנג אז חיביים לקחת את הנטב שלהם ?? יהיה בעיות בלי הנטב הזה ?? כי ראיתי כמה אנשים שאמרו שהיה להם בעיות עד שהרכיבו את הנטב .. יש למישהו מושג? תודהה
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
נתקלתי בבעיה של LOWID שהתקנתי את אימיול v.0.45b כבר פתחתי את הפורטים הנחוצים דרך התוכנה. יש לי ראוטר של Dynamode ומודם של אלקטל, זה קשור בדרך כלל? איך פותרים? וכבר חיפשתי דרך המנוע חיפוש ואגב האתר http://www.portforward.com/ לא עזר עדיין מחכה לפיתרון :s05:
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות סריקה של המחשב מהאתר של נורטון והוא אומר שיש בעיה עם ה-ACTIVE X
-
- 0 תגובות
- 658 צפיות
-
-
האם ברשת WiFi עם התקנים בעלי יכולות שונות כולם מקבלים את המהירות של ההתקן האיטי ביותר, או שכל אחד מקבל מהירות בהתאם למה שיש לו? יש לי בבית מחשב נייד עם כרטיס רשת Intel 6205 שלפי מה שקראתי פועל בתקן n 2X2. יש מחשב נייד ישן עם כרטיס בתקן n אבל ככל הנראה יש לו רק אנטנה אחת. בנוסף יש מדפסת עם כרטיס בתקן n (לא ברור כמה אנטנות). אבל, יש גם טאבלט ו- 2 טלפונים חכמים וכולם תומכים גם בתקן ac ו- dual band, ויש להם יותר מאנטנה אחת. האם נתב בתקן ac יידע לתת מהירות גבוהה יותר למכשירים שתומכים או שכולם יעבדו ב- n? במידה והנתב יודע לתת 600 Mbs בתקן n ו- 1300 Mbs בתקן ac (כמו D-link 880L, שאני חושב ברצינות לקנות), האם הוא אכן ייתן לכל מכשיר לנצל את המה…
-
- 0 תגובות
- 794 צפיות
-
-
שלום חברים, בשעה טובה עברתי לבית חדש ויש צורך בתכנון פתרון אינטרנט אלחוטי לכל הבית. מדובר על 2 מפלסים, כל מפלס 100 מטר. ההיגיון שלי אומר מודם בארון חשמל, ו-AP לכל קומה. חשבתי לרכוש 2 ראוטרים של חברת Ubiquiti שעובדים בתדר של 5 GHz ובכך להימנע מחפיפה של תדרים עם שאר המכשירים שפועלים באזור. אשמח אם תוכלו לסייע לי עם השאלות הבאות : 1.מישהו הזמין מחו"ל ראוטר שפועל בתדר הנ"ל וחווה בעיות שלהן - מבחינת יבוא, ומבחינת פעולה סדירה. 2.האם יש דרך לחבר 2 ראוטרים משני חברות שונות שייצרו רשת אלחוטית אחת, כזו שהמכשירים יוכלו לנדוד ביניהם ללא הפרעה. תודה !
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
- 1 follower
-