עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dj shay 30010,

יש לי בעיה שהמודם מחטבר ישר למחשב אני מוריב ב 200 260 KB שהוא מחובר ללראוטר הוא נותן לי להוריד ב 70KB (מדובר על אותו מחשב שמחובר הראוטר ) ואין לי מישתמשים שאני בודק את זה אולי יש למישהו עידכון שאולי יעזור לי לבעיה זה הדגם DI-524 Version: V2.03 Firmware Date: Fri, Dec 09 2005

2. Started by עינב,

היי . יש לי SERVER2003 , ואחד הקליינטים השעון שלו לא מסונכרן עם השרת . ניסיתי להגדיר דרך ה GP ומשום מה זה עדיין לא מסתנכרן . הרצתי סקריפט בקליינט מול השרת ועדיין לא עזר , הבעיה היא שהשעון בקליינט מאחר בשעה ולא מעודכן עם השרת . הסקריפט שהרצתי בקלינט הוא net time /setsntp:ipserver מי שהוא יכול לתת לי עוד עצות בנושא ... ???

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  3. Started by roadrunner,

הכוונה היא שמי שמוריד ftp X יראה את הקובץ אבל הקובץ ימצא על ftp Y וברגע שהוא לוחץ על הקובץ ב ftp X הוא יופנה ישירות להורדה של הקובץ מ ftp Y . (במקום ש ftp X יאלץ להוריד את כל הקובץ מ ftp Y)

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  4. יש לי שני מחשבים ביתיים, הראשון P4 1.6 GHz והשני Celeron 1000. על שניהם מותקנת מערכת הפעלה Xp Pro עם SP2. הראוטר שלי הוא 3CRWE554G72T של 3COM. שני המחשבים גולשים דרכו ללא בעיה, על תשתית Adsl. הראוטר קונפג עם DHCP פעיל שמחלק כתובות אוטומטית ושומר כתובת ספציפיות עבור שני המחשבים הללו ברמת ה-MAC Address (ה-P4 מקבל תמיד 192.168.1.113 וה-Celeron מקבל תמיד 192.168.1.155). ה-P4 מחובר באמצעות כבל LAN ואילו ה-Celeron מחובר אלחוטית (עם מתאם רשת אל-חוטי USB של 3COM). שני המחשבים גולשים ללא בעיות דרך הראוטר לרשת, ללא הצפנת התקשורת האלחוטית (אך הגדרתי לו שרק שני כתובת הMAC ששייכות להם יוכלו להתחבר, כדי שאף אחד בבניין לא יוכל להתחבר לראוטר). אני ביטלתי את אופציית ה-DMZ בראוטר והגדרתי ל…

5. Started by 111111,

האם הוא ראוטר טוב שלא מתנתק כל הזמן ועושה בעיות? http://i.zap.co.il/model.asp?model_id=130930 לא הצלחתי למצוא עליו ביקורות תודה

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  6. יש לי בית עם שלושה מפלסים , הצבתי כרגע נתב בתקן N TP-LINK 941N עם שלוש אנטנות , הצבתי אותו במפלס האמצעי , לקחתי שלושה כרטיסי רשת בתקן N USB TP-LINK 821N האות מגיע בצורה חלשה למפלס העליון והתחתון , השאלה שלי האם עוד שני AP בכל מפלס יפתרו לי את הסיפור הזה בצורה מספקת ? ולא יפגעו באות.

7. Started by FRANKO,

יש לי במחשב אחד ווינדווס XP ובשני ווינדווס ME הרשת מחוברת דרך נתב 2WIRE אלחוטי ואין מחשב אחד ששולט ברשת אלה האינטרנט עובד בשני המחשבים בלי שום תלות. האינטרנט עובד, הכל טוב ויפה... אבל כשניסיתי לשתף קבצים קצת הסתבכתי. השתמשתי באשף הגדרת הרשת של XP. שם בחרתי ברשת שמחוברת דרך HUB או משהו כזה כי שאר האפשרויות לא היו רלוונטיות סיימתי עם האשף (גם במחשב השני השתמשתי באשף לפי ההוראות שניתנו) שמתי את שני המחשבים באותה קבוצת רשת שמכונה WORKGROUP עכשיו בשני המחשבים יש לי SHARD FOLDER אבל היא לא משותפת. כשאני בוחר ב - הוסף מיקום רשת, יש לי אפשרות להקליד מיקום או לעשות עיון. בעיון מופיע WORKGROUP ובתוכה שני השמות של המחשבים (כלומר זה מזהה את המחשבים - לפי הבנתי) אבל כשאני מנסה לפתוח א…

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. יש לנו מחשב ניד ומחשב נייח. היום התקינו לנו את האינטרנט האלחוטי, ואנו לא יודעים איך אפשר לחבר אותם כדי שנוכל להוציא מידע מהכוננים אחד של השני. אנו לא רוצים רשת אלחוטית אלא קווית כי נושא האבטחה קצת מפחיד אותנו. נשמח לקבל עזרה בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by gogi,

יש לי ראוטר TPLINK WR641G שמחובר באמצעות מודם של בזק DSL600E מאז שחיברתי את הראוטר כל כמה זמן האינטנרט קופא, המחשב מראה לי שהוא מחובר לרשת אך האינטנרט לא עובד, כדי לפתור את הבעיה אני מכבה את המחשב ומוציא את הראוטר והמודם מהחשמל לכדקה כדי שיתאפס דיברתי עם בזק והם אמרו שאין בעיה ברשת וכנראה הבעיה בראוטר

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  10. Started by LevTheKiller,

שלום, ברשותי הנתב של Linksys מדגם WRT54GL. יש לי בעיה עמו - משום מה יש לי ניתוקים רבים ברשת ופעמים שבהן האינטרנט קופא וצריך לחכות כמה שניות כדי שהוא יוכל להמשיך לעבוד. זה נורא מעצבן ולפעמים זה תוקע טעינת אתרים ופורומים ואני משתגע מזה! אני משתמש בקושחה של DD WRT ,האם ידוע למישהו על בעיות כאלו עמה? אשמח אם תעזרו לי! :-* יום טוב!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  11. Started by noodle,

שלום לכולם, אני מתכנן לקנות את הראוטר הבא: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=746556 וכולם פה בפורום ממליצים על תקן N, אני יודע שזה התקן המתקדם ביותר שתומך בהעברת נתונים בקצב של 300MB/s , הנתון הנ"ל מתייחס להעברת קבצים בין הרשתות או פשוט בתמיכה של מהירות גלישה של 300MB ? בנוסף ציטוט מויקיפדיה לגבי תקן N: "תפוקת המידע הטיפוסית צפויה להיות בסביבות 74 מגהביט לשנייה, עם תפוקה מרבית של כ-248 מגהביט לשנייה." אז 300 זה סתם עוד מספר מנופח שדוחפים לצרכנים או יש בסיס כלשהו? שאלה נוספת : עד כמה נחות השימוש בתדרי 2.4GHz לעומת 5GHz? הבנתי ש-2.4 הוא תדר עמוס יותר מאשר 5. הגישה להגדרות הראוטר מתבצעת כמו הראוטר הנוכחי שלי (דרך האינטרנט עם הכתובת 192...) ? תודה מראש לכולם

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  12. דבר ראשון אני רוצה ראוטר חדש כי שלי לא משהו אי לא קולט בסלון בכלל שזה בערך10 מטר מהנתב . אני רוצה ראוטר מהיר וגם שהקילטה שלו תיהיה טובה חבר המליץ על זה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=694190 הוא אומר שזה גם מהיר 300 Mbps וגם קליטה טובה (3 אנטנות) מה אתם אומרים? עכשיו אם אני קונה את הנתב הזה אני צריך כרטיס רשת שונה\אחר\מהיר יותר או שזה לא משנה? שאלה נוספת, יכול להיות לי בעיות לחבר אותו מבחינת הספק אני אסביר הנתב שלי עכשיו (AIRLIVE)סופק לי מאינטרנט זהב והם מאבטחים לי את הרשת אם אני אחפיף אני צריך לדבר איתם קודם, זה יכול להיות בעיה מבחינתם? תודה רבה לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  13. Started by Or94,

יש לי בבית מחשב מדיה סנטר שמחובר לטלוויזית LCD 37 אינץ' של LG. המפרט של המחשב הוא: מעבד: AMD phenom 2 X3 720 לוח אם: ASUS M4A78-VM זיכרון:2GB כרטיס מסך:ATI HD4850 המחשב מחובר לאינטרנט ועד לשבוע האחרון הכל עבד מצויין. בשבוע האחרון התחילו ניתוקים פתאומיים באינטרנט ובגלל זה המשחק battlefield bad company 2 לא עובד לי במולטיפלייר. ניסיתי להוריד דרייבר לכרטיס רשת ולא עזר. ניסיתי לנתק ולחבר את הכבל רשת ולא עזר. מה עושים?

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  14. הרכבתי רשת ביתיית באחד המחשבים יש ווינדוס 98, נסיתי לשתף את הכונן שלו אבל לא הצלחתי, במחשב השני יש ווינדוס אקס פי את הכונן הזה הצךלחתי לשתף ורואים אותו ב98!!! השאלה איך משתפים דווקא של ה98

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  15. מעוניין לקנות כרטיס רשת איכותי+ אנטנה,העדפה לחיצוני -USB. ראיתי את זה http://dealextreme.winwin.co.il/p/360000n--dual-38dbi-antenna-2-4-ghz-150mbps-802-11b-g-n-wireless-network-dongle---white---grey-108934 מה אתם אומרים עליו? אני מחפש משהו שיקלוט רשת ממרחק גדול יחסית. תודה

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  16. שלום, כרגע יש לי ראוטר 604 d-link שהבעיות העיקריות שלו הם התנתקויות מתי שמורידים במהירות מלאה (בעיקר בטורנטים), בעיות פינגים במשחקי רשת ועוד. בדקתי עם הספקית ועם התשתית (שניהם בזק) והבעיה לא אצלהם, זה בעיה בראוטר. אני צריך המלצה לראוטר חזק, איכותי, קווי (ללא אופציה לאלחוטי), ADSL וכבלים ועם לפחות 4 חיבורי רשת - רצוי יותר אבל לא חייב. צריך שלראוטר תיהיה תמיכה טובה בפורטים כי בראוטר הישן הוא החליט על דעת עצמו מתי לפתוח את הפורטים ומתי לסגור. יש לי תקציב עד 500 שקל, עדיף לא לבזבז את כולו אבל אם יש משהו ששווה מאוד והחריגה שלו מהתקציב היא סבירה (50-100 ש"ח) אז עדיף אותו.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  17. Started by Jenia24,

תגידו אחרי פירמוט יש איזה דרייבר שצריך להתקין על מנת שהוא יזדהה או שמספיק פשוט לחבר אותו דרך הכבל אינטרנט או הUSB? ד''א חייגן 012

18. חברה יש לי בבית שלושה מחשבים על משהו כמו 1.5 (בדרך ל 2.5) מגה ויש לי את הראוטר של בזק של ECI B-FOCuS Wireless 352 והוא ממש מאט לי את האינטרנט ואנלא אוהב אותו במיוחד.... מה שחשבתי לעשות זה להביא מודם מבזק ולקנות ראוטר ושניים מהמחשבים יהיו מחוברים למודם דרך הראוטר והמחשב הראשי ישירות למודם עכשיו אני מעוניין (אם לאף אחד אין הצעה טובה יותר משלי) לקנות ראוטר ואנלא יודע איזה דגם הכי כדאי מבחינת נוחות וקלות בשימוש ובהתקנה... מקורות באינטרנט שיכולים לעזור ותמיכה טובה לראוטר תודה לעוזרים (אגם אני ב ADSL) ...

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  19. כרגע יש לי בבית רשת חוטית של 3 מחשבים.... האם אני יכול לחבר מחשב מתוך השלושה למחשב אחר שלא קשור לרשת בצורת אד-הוק? אני רוצה ששני המחשבים יעבירו נתונים בין אחד לשני, אין צורך בחיבור לאינטרנט.... אם יש מדריך איך עושים את זה אני אשמח.... הבנתי שקוראים לזה AD-HOC, יש לכם המלצות לשני כרטיסי רשת אלחוטיים טובים? (שתומכים בזה) תודה לעוזרים מראש

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by MeidanM,

שלום לכל חברי הפורום המחשב שלי מריץ WIN7+WIN SERVER2008 R2 בדואל בוט כרטיס הרשת המובנה בלוח כבוי ואני משתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB הבעיה : כאשר אני מריץ את WIN7 הכרטיס עובד נהדר והכל רץ כמו שצריך אך כאשר אני מריץ WIN SERVER הכרטיס מופיע לי כDISABLED ולמרות שאני מנסה לשנות לENABLED הוא נשאר כבוי , אשמח לקבל פתרון לבעיה , תודה.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by oren74,

לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. שלום לכולם, אני צריך לפצל כבל רשת אחד שיוצא מהראוטר שלי ל 2 , הבנתי שדרך ממתג אפשר לעשות זאת ע"י חיבור הכבל לממתג וממנו ל2 המחשבים. האם יש איזה מתג שאתם ממליצים עליו בטווח המחירים הזול (100 שח) שעובד כמו שעון ולא עושה בעיות? 10/100 גם טוב (לא נראה לי שאפשר למצוא 1000 במחיר הזה). תודה.

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. כל הזמן שאני מוריד דברים מהאינטרנט תוכנות משחקים באמצעות האינטרנט אקספלורר הם נתקעות לי באמצע יכול להיות שזה בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? אם לא אז מישהו יודע אולי למה זה קורה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  24. יש לי כרגע אינטרנט במהירות 1.5 מגה ואני רוצה לשדרג ל3 מגה. לא מעניין אותי מהירות הUPLOAD. הספק שלי הוא ברק והתשתית היא הוט. עכשיו השאלה שלי היא אם אני אתקשר רק לברק ואשדרג ל3 מגה אז אני באמת יוריד במהירות של 3 מגה או שאני חייב לשדרג גם אצל הוט.

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  25. יש מחשב שרת +4 עמדות מחשב. תמיד יש 2 יוזרים שאמנם בצד ימין למטה במסך שלהם רשום שהאינטרנט מחובר, אבל כל דף אינרנט שנפתח מראה את הדף הלבן הזה שאומר שכאילו אין חיבור. מה עושים? (יש לי רק גישה לשרת עצמו וראיתי שמה כל מיני adminTools אבל לא יודע מה לעשות

• 0 תגובות
    • 693 צפיות

דיונים חדשים בפורומים