רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום, השגתי היום מודם AZTECH ASDL2+, ואני מעוניין להגדיר את הZONEALARM בהתאם. איך אני יכול להגדיר את האינטרנט כ"לא בטוח" ואת שאר המחשבים בבית כ"בטוח"? עוד שאלה קטנה: הZONEALARM חוסם לי את הבדיקת אימייל של OUTLOOK. איך אני מוריד את החסימה הזו?
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אהלן חבר'ה יש לי HUB מסוג זה,השאלה שלי אם צריך דרייברים לHUB הזה כדי ש WINDOWS יידע להתמודד איתו או שמספיק לחבר אותו לחשמל ואת המחשבים אליו???
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קניתי ראוטר קווי של ינטטלינט ואני עושה בדיוק כמו במדריך ופשוט אין אינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? בדקתי בנעוץ ואין כלום לגבי זה... תודה!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת מסוג Level one אל חוטי ומתחבר לו מאחורה מין אנטנה שחורה כזאת לקליטה.. אני בטעות הצלחתי לשבור אותו ועכשיו אני רוצה לדעת אם יש מאיפה להשיג אחת כזאת חדשה לפני שאני קונה כרטיס חדש.. תודה לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי LAN בבית עכשיו יש ליד המחשב שלי עוד מחשב ישן אני רוצה לחבר את שני המחשבים בקבל USB ולא דרך תיקייה משותפת איך עושים את זה? ושאני מחבר דרך ה USB אני יוכל להעביר דרך זה..? מקווה שהבנתם!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
1.תקציב: 100 פלוס מינוס 2.דגם הראוטר הספציפי: של בזק RTA-1025W 3.מה המחרחק מהראוטר: בערך 10 מטר עובר דרך קיר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) נייד של לנובו N200 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) יש לי לנובו הכטיס אם אני לא טועה הוא ExpressCard 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: שיקלוט כמו שצריך מטווחים גדולים יותר מהכרטיס המובנה של אינטל שיש לי כבר במחשב. 8.הערות נוספות-אם יש: עדיף מחברה מוכרת... הכרטיס אמור להראות בסגנון הזה: http://ecx.images-amazon.com/images/I/11Wg0v6t%2BBL._SL160_AA160_.jpg תודה (הטופס מפורום אחר אני מקווה שזה לא מפריע לכם)
-
- 8 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום. כדי להשיג מהירות מקסימלית בתוכנות שיתוף למיניהן יש צורך בPATCH שפותר את הנושא. האם אתם מכירים אחד כזה שבוודאות אין בו וירוסים/מזיקים למיניהם?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום. ראיתי את הבעייה בלאן של 3DV שהייתי מחובר לרשת אך לא יכולתי לראות סרברים אחרים בתוך הרשת.. אבל כשמישהו הביא לי אייפי יכולתי להכנס.. עכשיו אני אצל חבר ומחר אנחנו עושים מיני לאן פרטי ועכשיו ניסינו לשחק ביחד ואני פשוט לא רואה את הסרברים והבעייה שגם אני לא מצליח להתחבר ישירות לסרבר.. אני מחובר לרשת ב100% יש לי אינטרנט... שיניתי את הworkgroup לאותו דבר כמו של חבר שלי וזה עדיין לא עובד.. מה הבעייה FFS =( תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים בבית אך אין לי ראוטר. תהיתי אם אני יכול לחבר אותם בכבל CROSSOVER CAT5 וזה יתן לי את האפשרות לשחק בLAN במשחקי מחשב. כמו כן, אם זה באמת אפשרי, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להכין כבל CROSSOVER מCAT5 רגיל, או שאני צריך לקנות אותו במיוחד? תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
כבר חודשיים בערך שיש לי בעיות באינטרנט (תשתית בזק 5מגה). ואני בודק כל הזמן את החיבור גם ב speedtest.net וגם באתר של בזק. עכשיו שמתי לב שלפעמים כשהטורנטים פועלים אני מקבל בבדיקה 5 מגה, ולפעמים אני מקבל פחות. האם זה תקין? או שאני צריך לראות תמיד בבדיקות 5 מגה גם בזמן הורדות של טורנטים וכזה?
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שרת אדימקס 6504N שאליו מחובר דרך כבל המחשב שלי (והבעייתי, למעוניינים ראו בפורום תקלות) והשרת מתחבר ישירות לאינטרנט. עכשיו יש לי בעיה במחשב שלי שכאשר אני מוריד הורדות ישירות דרך HTTP יש לי על הזמן מכל אתר connection to server was reset או שההורדה עצמה נכבית.. זה לא דחוף לי והאמת אני מאמין שהבעיה היא במערכת ההפעלה שכן חיברתי מחשב אחר למודם וממנו ההורדות ירדו נהדר. עכשיו הבעיה השנייה והיותר מוזרה.. פתחתי פורט לתעבורה ליוטורנט, יש לי אייפי קבוע ושמתי לב שכל כמה שעות כאשר אני עושה בדיקה באתרים המתמחים לכך רשום שהפורט סגור למרות שבשרת רשום שהוא פתוח כמו כן בימים האחרונים המהירות גלישה בקנטים אני מאמין שזה עבודה של בזק או הוט או עבודה של שתיהן ביחד. מישהו יכול…
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 1800 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 30 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 30 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …
-
- 4 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי וויסטה אני מחובר לרשת של המעונות באוניברסיטה ואני רוצה לשתף כמה תיקיות הרשת של האוניברסיטה עובדת על פי השיטה של telnet הבעיה היא שאנשים אחרים רואים את התקיות שלי אבל מקבלים שגיע של פרמישנס כשהם מנסים להכנס בבקשה מישהו יכול להנחות אותי איך אני יוצר שיתוף כזה ובבקשה אל תשלחו אותי לחיפוש כי שם כבר חיפשתי ולא הצלחתי להפעיל כלום
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי מחשב ראשי שמחובר לאינטרנט אליו חיברתי מחשב נוסף בכבל מוצלב-הפעלתי את האשף בשניהם והכל עובד, יש שיתוף ויש אינטרנט. הבעיה היא שכאשר אני מכבה ומדליק את המחשב המשני הרשת "מתקלקלת" המחשב לא מצליח לקבל כתובת איי פי, רק ביצוע ריסטרט למחשב הראשי פותר את הבעיה באופן זמני. יש למישהו רעיון? יש לציין כי הבעיה קיימת גם במצב שהאינטרנט מקושר במצב חייגן ו או במצב ראוטר. כאשר אני נותן כתובת איי פי סטטית יש רשת אבל כמובן אי אפשר לשתף אינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות סריקה של המחשב מהאתר של נורטון והוא אומר שיש בעיה עם ה-ACTIVE X
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד עליו מותקנת תוכנת VPN Client אשר משמשת אותי לעבודתי. כאשר אני מנסה להשתמש בה תוך כדי שימוש בכרטיס אינטרנט אלחוטי של פלאפון (או משהו כזה) היא עובדת ללא בעיה. הבעיה היא שכאשר אני מגיע הביתה ומנסה להתחבר לתוכנה דרך הרשת האלחוטית בבית שלי (ראוטר 3com 3crwe554G72) התוכנה עובדת למספר דקות ונופלת. המליצו לי להגדיר בראוטר DMZ לכתובת הIP של המחשב הנייד אבל זה לא עזר. יש למישהו פה רעיונות מה אפשר לעשות?
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים מחוברים בבית ושניהם באותו ה-workgroup אני רוצה להתחבר למחשב שנקרא kids והוא כל פעם מקפיץ לי את החלון ( מצורף קובץ ) עם שם משתמש Guest של המחשבי אליו אני רוצה להתחבר! ואיך אני מנחש מה היא הסיסמא של ה-אורח? איך אני משנה את השם משתמש? ההתחברות אפילו לא נותנת לי אפשרות להיכנס עם שם משתמש אחר כמו אדמין [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 676 צפיות
-
-
nvidia שיחררו לראחרונה דריברי חדשים לערכת שבבים שלהם. חשבתי אם להתקין או לא כי תמיד יש איתם בעיות. התקנתי. יש בעיות. הנה לכם צילום מסך של הסטטוס של הכרטיס רשת מה תם אומרים? [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 676 צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורים לאנטרנט באותו חדר ( 2 מחשבים אם צריך גם)...שתי ספקיות שונות שתיהם 1.5. רציתי לדעת אם יש איוזו שהיא אפשרות שאני יכוללרכז את שתי החיבורים למחשב אחד ולנצל את שתי הספקיות. (רוחב הפס המצטבר)? סאאבבה
-
- 5 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום חברים ביצעתי הצפנה לנתב שלי ועכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להמנע מלהקיש סיסמא כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש (כרטיס רשת אלחוטי USB) אני יחדד טיפה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב שעובד באלחוט,ורוצה להכנס לאינטרנט הוא מבקש את הסיסמא - השאלה שלי אם יש אפשרות להכניס סיסמא פעם אחת ושהכרטיס רשת יזכור את הסיסמא ויכנס לבד. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
קראתי מספר מאמרים באינטרנט ופה לגבי חיבור של קונקטורים ותקעים לכבל רשת אבל עדיין לא ברור לי האם אני יכול לחבר לכבל רשת (קשיח) תקע בצד אחד (כדי שיתחבר למרכזת) ובצד השני תקע קבוע על הקיר (כדי שהמחשב יוכל להתחבר אליו)?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
-
שלום לכולם, עבדתי כבר הרבה זמן עם הWRT54GL יחד עם התוכנה המקורית שלו ואתמול החלטתי לשדרג אותו לWRT.... בקיצור שידרגתי אותו ביחד עם המדריך של QTEC לגירסה 23SP2 (האחרונה) והכל עבר בהצלחה אבל משום מה הוא לא מתחבר לאינטרנט, אני מניח שזה בגלל שהופיעו שם דברים חדשים שאולי צריך לסמן/לא לסמן. אני מחובר לנטוויז'ן דרך הכבלים ומשתמש בחיבור PPTP להתקשרות. צירפתי זוג תמונות עם ההגדרות - אחת מהגירסה המקורית ואחת מהDD-WRT. תודה רבה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום! אני לא יודע אם זה מתאים לפה אבל זה נראה לי המקום הכי מתאים. היום התחברתי לנטוויזון בתור ספק האינטרנט שלי. הגלישה וההורדה מצויינות אבל כשאני בא לשחק במשחקי רשת הפינג חרא וזה בשרתים של הארץ... בכול זה היותר חרא..... התקשרתי לנטוויזן והם אמרו שזה לא בתחום שלהם כדי לעזור לי..... אם יש מישהוא יודע מה לעשות אז בבקשה תעזרו לי. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-