עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני חייב ליצור רשת בין המחשב שלי למחשב נוסף ... אבל אין לי מושג איך עושים את זה??? ומה צריך לעשות??? עזרה בבקשה????? יש בשני המשחבים כבר כרטיסי רשת אבל אני לא יודע מה צריך לעשות עם ההגדרות של המחשבים... תודה

• 1 תגובה
    • 663 צפיות
  2. Started by erezkoli,

היי אני מנסה להתקין ראוטר של בלקין עם מודם לאינטרנט. תקליטון האתחול מתחיל לעבוד אבל נתקע בבחינת המחשב. כיביתי את הפיירוול+אנטי וירוס ?????????????

3. Started by nissimtr,

אהלן כולם כפי שהבנתם יש לי Linksys WRT54GL חדש אני אתחיל במה שכן הצלחתי לעשות: - הצלחתי להעביר את המודם-נתב BFOCUS 312 שלי למצב Bridge על מנת לבטל את הראוטר שבו. - הצלחתי לקנפג את הראוטר שיתחבר למודם ומחשבים שמחוברים בחוט מקבלים גישה לאינטרנט (בדקתי 2 מתוך 3) - הצלחתי להגדיר אבטחת WPE ולהתחבר מהלפטופ לאינטרנט בצורה מאובטחת ומה שלא הצלחתי לעשות, ובזה אבקש את עזרתכם, זה ככה: - כשהלפטופ היה מחובר עם חוט הוא היה רואה תיקיות משותפות של מחשבים אחרים ברשת והיתה גישה אליהם. בחיבור אחוטי הוא לא רואה - יש משהו שצריך לעשות על מנת לראות את התיקיות? - במודם ששימש כראוטר מקודם היתה אופציה "לנעול" IP פנימי מסוים עבור אחד המחשבים ואז יכולתי להגדיר שבIP הזה הNAT יעביר לי נגיד את הפור…

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  4. Started by MasterGal,

אהלן חבר'ה יש לי HUB מסוג זה,השאלה שלי אם צריך דרייברים לHUB הזה כדי ש WINDOWS יידע להתמודד איתו או שמספיק לחבר אותו לחשמל ואת המחשבים אליו???

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  5. Started by sirexrv,

המלצה על נתב שיהיה גם אלחוטי אבל את שתי המחשבים בבית אני אחבר דרך חוטים... צריך המלצה על חברה ודגם. מחיר? -עד 450ש"ח... עדיפות לסביבות 350ש"ח

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  6. שלום יש לי LAN בבית עכשיו יש ליד המחשב שלי עוד מחשב ישן אני רוצה לחבר את שני המחשבים בקבל USB ולא דרך תיקייה משותפת איך עושים את זה? ושאני מחבר דרך ה USB אני יוכל להעביר דרך זה..? מקווה שהבנתם!

• 3 תגובות
    • 662 צפיות
  7. Started by tobul,

1.תקציב: 100 פלוס מינוס 2.דגם הראוטר הספציפי: של בזק RTA-1025W 3.מה המחרחק מהראוטר: בערך 10 מטר עובר דרך קיר 4.האם המחשב או הראוטר יהיו בממ"ד: לא 5.לאיזה מחשב יחובר הכרטיס: (נייד,או נייח) נייד של לנובו N200 6.מה הדרך שתרצה לחבר את הכרטיס: (usb,pci,ועוד ...) יש לי לנובו הכטיס אם אני לא טועה הוא ExpressCard 7.מה הציפיות שלך מהכרטיס: שיקלוט כמו שצריך מטווחים גדולים יותר מהכרטיס המובנה של אינטל שיש לי כבר במחשב. 8.הערות נוספות-אם יש: עדיף מחברה מוכרת... הכרטיס אמור להראות בסגנון הזה: http://ecx.images-amazon.com/images/I/11Wg0v6t%2BBL._SL160_AA160_.jpg תודה (הטופס מפורום אחר אני מקווה שזה לא מפריע לכם)

• 8 תגובות
    • 662 צפיות
  8. Started by shaihood,

אוקיי רציתי לשאול מספר שאלות לגבי הדרך שהכי כדי לי לחבר בין מחשב PC רגיל שיש לי בבית לבין מחשב נייד! -אני רוצה לחבר את הנייד והמחשב שלי הרגיל ברשת אבל לא כשהראשי כבוי אז אין אינטרנט. יש לי מודם ADSL "אלקטל" אז כך שאין בעיה להפוך אותו לראוטר. בכל מקרה מה אני צריך לקנות עכשיו (כולל כרטיסי רשת אלחוטיים) כדי לחבר את הרשת? -עכשיו יש אפשרות שרק הנייד יהיה ברשת אלחוטית כי האב יהיה קרוב למחשב הרגיל אז יש אפשרות לחבר אותי ישירות להאב את המחשב? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  9. מאז שחברתי את המודם דרך הראוטר למחשב, גם אם שאר המחשבים בכלל לא גולשים המהירות הורדה שלי ברצפה. מהארץ, מחו"ל, לא משנה מאיפה לא עובר את ה- 14KB, חבילה 1.5MB בכבלים. אולי יש הגדרות שצריך להגדיר בראוטר? אולי הוא חוסם מהירות? מדובר בראוטר: Edimax BR-6204Wg תודה.

• 5 תגובות
    • 662 צפיות
  10. Started by dj shay 30010,

היתי תמיד מחבר 2 מחשבים אחד לשני בכבל רשת נותן אותו קבוצת עבודה IP לכל אחד יש רשת בינהם אבל אין אני עושה את זה עם 2 כרטיסי WIFI בלי ראוטר

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  11. שלום הבנתי שלרוב הספקיות יש בעיות עם רוחב פס לחול. עכשיו השאלה שלי היא האם גם בארץ יש להם בעיות בתשתיות או שבארץ הם יכולים לספק 8 מגה ולמשל אני אוריד באימיול במהירות 8 מגה ממשתמשים ישראלים.

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  12. אני מחובר למודם דרך ראוטר DLINK DI-524 כשאני מחובר ל EMULE, אני יכול לסרוק ולחפש אבל ההורדות עצמן איטיות להחריד אם בכלל, כמעט כלום (מגות ספורות ב 24 שעות). הגדרתי ב FIREWALL של הווינדוס RULE עבור ה EMULE. בהגדרות של הראוטר עצמו יש טאב ל FIREWALL שנראה כך עבור הוספת RULES: האם צריך להגדיר כאן RULE ? ואם כן מה הן ההגדרות ? האם יש עוד משהו שצריך \ רצוי לעשות ?מה יכולה להיות עוד הבעייה אם זה לא ה FIREWALL ? האנטיוירוס אגב הוא AVAST בגרסה החינמית. כמו כן, ביצעתי קידום פורטים וקבעתי גם STATIC IP בעזרת המדריך שמופיע כאן באתר (אחלה מדריך, אגב ), וכשאני מבצע בדיקת פורטים ב EMULE אני מקבל בדר"כ הודעה שה TCP וגם UDP בסדר. אבל משום מה עדיין אין תזוזה, כלום לא יורד או עולה …

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  13. היי לכולם כאשר אני רוצה להתחבר לאינטרנט דרך המחשב הנייד,בפעם הראשונה, מהם הפעולות שצריך לעשות על מנת להתחבר לאינטרנט גם בדרךהחוטי וגם אלחוטי? האם ישנם הגדרות ספציפיות שצריך להגדיר,או שספקית השירות מביאה לי את כל החבילה? בתודה מראש שי

14. Started by dr_drek,

אני מנסה להיכנס לאתרים בפיירפוקס וזה מראה לי : http://eliad.org/viewer.php?id=1256835962.jpg מה יכולה להיות הבעיה? באינטרנט אקספלורר האינטרנט עובד [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  15. שלום יש לי וויסטה אני מחובר לרשת של המעונות באוניברסיטה ואני רוצה לשתף כמה תיקיות הרשת של האוניברסיטה עובדת על פי השיטה של telnet הבעיה היא שאנשים אחרים רואים את התקיות שלי אבל מקבלים שגיע של פרמישנס כשהם מנסים להכנס בבקשה מישהו יכול להנחות אותי איך אני יוצר שיתוף כזה ובבקשה אל תשלחו אותי לחיפוש כי שם כבר חיפשתי ולא הצלחתי להפעיל כלום

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  16. יש לי מחשב ראשי שמחובר לאינטרנט אליו חיברתי מחשב נוסף בכבל מוצלב-הפעלתי את האשף בשניהם והכל עובד, יש שיתוף ויש אינטרנט. הבעיה היא שכאשר אני מכבה ומדליק את המחשב המשני הרשת "מתקלקלת" המחשב לא מצליח לקבל כתובת איי פי, רק ביצוע ריסטרט למחשב הראשי פותר את הבעיה באופן זמני. יש למישהו רעיון? יש לציין כי הבעיה קיימת גם במצב שהאינטרנט מקושר במצב חייגן ו או במצב ראוטר. כאשר אני נותן כתובת איי פי סטטית יש רשת אבל כמובן אי אפשר לשתף אינטרנט.

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  17. Started by SD Project,

אהלן חבר'ה... בזמן האחרון עליתי על בעיה שגורמת לאיטיות בתוכונת ההורדה ובאינטרנט אקספלורר עצמו... אצלי תמיד שהייתי נכנס ל-"חיבורי רשת" היו לי שתי אייקונים... 1) Local Area Conection ... 2) התקשרות אינטרנט... בזמן האחרון האייקון השני נעלם לי לפעמים ואני צריך לאתחל את המודם בשביל להחזיר אותו... אם לא אז התוכנות מורידות לי לאט יותר או האקספולרר עצמו לא מעלה לי אתרים !! מה שמוזר זה שה-Internet Protocol שלי לא מוגדר אוטומטית... מי שיוכל לעזור לי אני יודה לו מאוד !! תודה רבה לעוזרים...

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  18. Started by tembo,

שלום, אני חושב שאני צריך לשאול את זה כאן כי נראה לי שזו בעיה שקשורה לרשת הביתית שלי. יש לי מסגנר ב 2 המחשבים שמחוברים אחד לשני (אחד מהם מקשור לאינטרנט). לכ פעם שאני מפעיל את המחשב ומעלה MSN הוא כותב לי שאני כבר מחובר! וכאילו מנתק אותי ממקום אחר שאני לא יודע מאיפה. אין שום אייקון של המסגנר שעובד לפני זה ואני לא יודע איך לגרום לזה שהוא לא יתחבר לי. כמו כן הבעיה מופיעה כמישהו מפעיל או מכבה את המחשב השני, כלומר כשמעלים את המחשב השני הוא פתאום מנתק אותי מה MSN שלי אבל הוא לא מתחבר עם ה MSN במחשב השני לפחות לא רואים. אולי זה מפעיל את זה בקובץ שמעלה את כל התוכנות בהרצה הראשונה. יש אולי שם קובץ לMSN שאוכל לחפש אם המערכת מעלה לי את זה כל הזמן?

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  19. Started by finish,

אני רוצה לעשות תיקיה כזאת שנגיד אני מכניס משהו לשם ואחותי דרך המחשה שלה יכולה לקחת את זה משם אךי עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 662 צפיות
  20. Started by Bose,

ראיתי שבאתר הרבה הצביעו לFIREFOX כהדפדפן האהוב עליהם, אז החלטתי שגם אני רוצה לנסות אותו. נכנסתי לאתר והוא ממש מסובך אין בדף הראשון לינק להורדה ואני לא יודע איפה למצוא אותו. אז למי שזה לא טרחה בשבילו אני מבקש שיביא לי לינק ישיר. תודה

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  21. Started by AMI 1,

חבר'ה שמעו, יש לי בעיה רצינית במחשב אין לי אינטרנט כבר איזה שבועיים.... זה התחיל כשהדפדפן עשה בעיות ויצא סתם באמצע גלישה ואז התנתק החיבור והוא כותב לי שהקישורית לא תקינה או משהו כזה... וגם עכישו אם אני נכנס לדפדפן כשאין אינטרנט הוא מראה לי דף לבן כזה וישר יוצא. ניסיתי להחליף כרטיס רשת כי אמרו לי שאולי זה יעזור וזה לא עזר. למישהו יש רעיון? מה לעשות? גם מחקתי הרבה ווירוסים מהמחשב אם זה משנה.... בשגיאה כתוב לי שהקישורית מוגבלת או חסרה כשאני לוחץ על "תקן" כתוב שהבעיה היא שהמחשב לא מצליח להחליף Ip.

• 4 תגובות
    • 662 צפיות
  22. לא מזמן קיבלתי נתב level1 WRB-3406TX ואני מנסה לשתף בין 2 מחשבים. חיברתי את הנתב למודם ואת המחשב לנתב ובנייד יש לי כרטיס אלחוטי. בעיקרון השיתוף עובד(קבצים וכו) אבל האינטרנט לא פועל כשאני מנסה ללחוץ בהגדרות חייגן "שתף אינטרנט" אז הרשת בנייח פשוט נהפכת ל "בלתי מוכר" והכי מתנתק. בשני המחשבים יש ויסטה. מה אפשר לעשות?

23. שלום כולם יש לי בעיה ואשמח לעזרה פירמטתי אתה המחשב שלי ומאז יש לי ניתוקים באינטרנט כל איזה חצי שעה- שעה,דיברתי עם הספק והגדרנו חייגן חדש ומבחינתם הם אומרים שרואים שנתוני הניתוקים זה מהמחששב,אני מחובר לבזק תשתית ולבז' בינלאומי ובעת הניתוק אין שינוי בנוריות ופשוט החייגן מתנתק וכשאני מתחבר חזרה זה מתחבר יש לי כרטיס רילטק והתקנתי אותו שנית לאחר שהסרתי אותו ועדין יש ניתוקים חשבתי שאולי זה כבל הרשת והחלפתי אותו ולא עוזר, בנוסף הורדתי צריכת חשמל מכרטיס הרשת למישהו יש אולי פיתרון לכך???

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  24. שלום יש לי שני מחשבים בבית.. פעם הם היו מחוברים ברשת אלחוטית אבל עכשיו כשעברנו דירה המרחק יותר מדי גדול. הייתי רוצה לדעת איך לפתור את זה עם מינימום תשלום בלי להעביר חוט באורך של איזה 30 מטר.. עם מקסימום הוצאות של 400-500 ש"ח תודה מראש. המטרה שלי היא ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית. עריכה: ברשותי ראוטר: EDIMAX Wireless broadband router ומודם של ADSL : B-FOCuS Router 270pr לא יודע אם זה עוזר P: יש גם דבר כזה שנקרא bluetooth שמחברים אותו למחשב אחד ואז הוא מתחבר לראוטר בטווח של עד 100 מטר?! או שסתם אני מדמיין? http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1236 עכשיו גם ראיתי עוד כרטיס רשת לטווח של 30-100 מטר עם דלתות אם יהיה לי את זה אז אני יוכל לקלוט? http://www…

• 0 תגובות
    • 662 צפיות
  25. Started by gimdy,

קניתי 2 מחשבים לבית וכרגע יש 3 מחשבים . יש לי נתב אלחוטי מבזק של חברת ASUS ואני מחפש שני כרטיסי רשת למחשבים. כל המחשבים באותה קומה במרחק של מקסימום 10 מטר בין אחד לשני . 1. איזה כרטיסי רשת מומלצים? USB\PCI2 .2 ? 3.איפה יש מדריך להקמת כונן משותף בין המחשבים ? 4.איזה הצפנה צריך לעשות כדי לשמור את אבטחת הרשת?

• 4 תגובות
    • 662 צפיות

דיונים חדשים בפורומים