עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by football,

שלום חברה , יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי שעובד מצוין ! הבעייה שלי היא שבסביבה שלי יש הרבה רשתות עם אותו שם בדיוק( bezeq) ! כמה מהם עובדות טוב וכמה לא עובדות בכלל ( מתחבר אבל אין אינטרנט) ! כשאני מנסה לגלוש באינטרנט אין לי שליטה על איזה רשת להיתחבר ! כי במחשב כל הרשתות נמצאות תחת רשת אחת והיא (bezeq) ! הבעייה שךפעמים הוא בוחר ברשת טובה ולםעמים מתחבר לרשת שאינה עובדת! האם אני יכול לעשות משהו ? עוד שאלה : כשהמחשב מחובר לרשת אלחוטית כלשהי האם אני יכול לדעת מה ה bssid ( לא השם ssid ) ?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. יש לי חיבור בכבל וחיבור WIFI אני מחובר בשניהם עכשיו אני יכול להגדיר לתוכנה דרך איזה רשת אני רוצה שהיא תגלוש? מדובר בוינדוס 7

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. אז מה ההבדלים ביניהם? ולמה דווקא בשביל רשת צריך מוצלב ולא ישר?? וד"א יש לי כבל רשת שיש לו 8 חוטים!! למה זה??

• 4 תגובות
    • 817 צפיות
  4. היי! רציתי לשתף אתכם במשהו שקורה לי ואולי תוכלו לייעץ לי או להגיד לי אם גם לכם זה קורה. בעיקרון היה לי חשבון ראפידשייר פרימיום מאז ומתמיד שבו אני משתמש כדי להוריד. לאחרונה שמתי לב שבבוקר אני מצליח להוריד על מקסימום המהירות שלי (12MB) אך אחרי שעה מסוימת (משהו כמו 10-11 בבוקר) מהירות ההורדה פשוט צונחת לאפס, עד כדי כך שאי אפשר להוריד בכלל ויש לציין שהאתר של ראפידשייר גם לא עולה. בדרך כלל זה לא הפריע לי כי אני גם ככה מוריד ב-Happy Hours שהם נגמרות בדיוק ב-10, אך לעיתים אני רוצה להוריד קובץ גם לאחר מכן ופשוט לא מצליח. הצניחה במהירות אחרי שעה מסוימת מאוד מחשידה וגורמת לי להאמין שאולי הספקית או התשתית (בב"ל והוט) מגבילות את ההורדה לאחר שעה מסוימת. רציתי לברר האם למישהו אחר זה קו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by שבע-שנים,

שלום, רציתי לשאול אם יש אפשרות להגביר את מהירות ההעלאה בתוספת תשלום, זה אפשרי?

• 13 תגובות
    • 1.8k צפיות
  6. אני מעוניין לחסום את האינטרנט למחשב אחד שנמצא מאחורי ראוטר אבל בעדיפות ע"י תוכנה עם סיסמא,כי אני צריך שזה יהיה פשוט ולא דרך הגדרות של ראוטר תודה רבה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות מודם שישמש אותי לשיחות דרך הסקייפ, אין לי תקציב מוגבל, אני פשוט צריך מודם שיעלה על הדרישה הזאת, אם יש בכלל אחד כזה מה לדעתכם יהיה מודם טוב?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  8. אז אחרי קנייה של ידידה שלי של שני מחשבים חדשים (PC ונייד) התעוררה בעייה של איך מחברים את שניהם לאינטרנט.. מכיוון שהרבה כסף לא נשאר אחרי הקנייה (סטודנטית) הזאת ובית גדול אין לה(אין בו גם ממ"ד) ויש לה כבר כרטיס רשת אלחוטי כבר בנייד היא צריכה רק נתב שיתחבר פיזית לPC. ממה שאני הבנתי מחברים לא ממש כדי ללכת על האופציה של הנתבים של ספקית האינטרנט כי לא מקבלים תמורה הולמת בעד הכסף, אז שיטטתי טיפה בZAP ומצאתי נתב של אדימקס: BR6204WG ושל טריקום: 3CRWER10075 שהם במסגרת התקציב. אין לה צורך בנתב עם יכולת שידור נרחבת או משהו מוגזם מידי.. היא צריכה רק קליטה יציבה ואמינות.. השאלה היא האם הנתבים הנ"ל יעמדו בדירשות ואיזה מהם עדיף לה לקנות, והאם יש עוד אופציות בקטגוריה הנ"ל. תודה לע…

• 3 תגובות
    • 839 צפיות
  9. בתערוכת CES הנוכחית לחברת D-Link לא היה ביתן, אבל זה לא מנע ממנה להכריז על שורה של מוצרים חדשים ובינהם 4 נתבים ו-2 מצלמות IP. כל הפרטים כאן - http://www.netcheif.com/blog/?p=3091

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, הפכתי מחשב ישן לשרת אינטרנט לצרכים אישיים בעזרת התוכנה wamp, ונמצאים בו אתרים שונים. אני משתמש בdns הדינאמי duckdns. בduckdns אפשר להוסיף כמה sub-domains שרוצים, בחינם ורציתי לשאול האם יש דרך שבה אוכל להגדיר שכל sub-domain יפנה לאתר אחר על אותו שרת? כרגע הכתובות של האתרים הם: mysubdomain.duckdns.org/site1 mysubdomain.duckdns.org/site2 mysubdomain.duckdns.org/site2 ואני רוצה שיהיו: mysubdomain1.duckdns.org mysubdomain2.duckdns.org mysubdomain3.duckdns.org או: site1.mysubdomain.duckdns.org site2.mysubdomain.duckdns.org site3.mysubdomain.duckdns.org ניסיתי לחפש באינטרנט אבל לא הצלחתי. תודה בכל מקרה.

11. שלום, יש לי כמה אתרים שבניתי, שכרגע נמצאים על מחשב ישן שהיה לי, שהפכתי לשרת. זה עובד מאוד לאט וחשבתי לעבור לשרת אחסון. אני מחפש: כמה שיותר זול PHP, עדיף גם PYTHON ואפשרות להתקנה מהירה של וורדפרס, דרופל וג'ומלה, אך לא חובה. כמות בלתי מוגבלת של סאב-דומיינים או לפחות 5. נפח אחסון של 1GB+. עדיף אפשרות לתשלום בPAYPAL. **אין צורך שהשרת יהיה בארץ האם אני חייב לרכוש גם דומיין? או שניתן להשתמש בסאב דומיין שלהם? בנוסף, רציתי לשאול האם קיים אחסון אתרים שאוכל להתקין עליו BLENDER(תוכנת תלת מימד)? כי אני מעוניין לבנות אתר שבו הגולש יכניס נתונים מסויימים והשרת ירנדר תמונה לפי הנתונים ויחזיר לגולש. היכן נ…

12. Started by SpiderMan11,

שלום עברתי מהכבלים+012 לבזק ו014 והשתמשתי ביוזר של חבר, אני מחובר דרך ראוטר של סימנס והמהירות העלאה בביטורנט ממש ירדה מתוך 370 ליצרים אני מעלה רק ל 5 השאר לא מצליחים להתחבר אליי הם מתחברים ומתנתקים כל הזמן... זה לא בעיית פיירול או חסימה בראוטר פתחתי פורטים ובדקתי והם פתוחים. אני מאוכזב קשות מהתשתית של בזק אני חושב שמחר אני מתנתק מהם וחוזר לכבלים... יש למישהו רעיונות, הצעות ?

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  13. שלום חברים מקווה שאני כותב בפורום הנכון בעיה מאוד מוזרה, החלפתי מודם היום ל D-LINK 2650 של בזק עד היום לא היה שום בעיה ( החלפתי מכוון שהישן התעייף) הלפטופ ממוקם בדיוק ליד המודם והוא כותב את ההודעה הזאת שהוא לא מאתר אותו ככה שזה ממש לא הגיוני כי רואים שיש קליטה מלאה, ד"א הגדרתי את המודם דרך אותו לפטופ , ביטלתי את הWIFI דרך הניהול וחיברתי את המחשב דרך קבל רשת , לאחר שהגדרתי אותו עשיתי פשוט ההפך ביטלתי את הכבל רשת והפעלתי את ה WIFI ( דרך הניהול ) http://www.israup.net/images/bad8c1c19bb0d480bf035205bf51538e.JPG

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. הלפטופ נמצא בחדר , והראוטר נמצא בחדר אחר, כרגע הכרטיס רשת שבלפטופ מזהה את הרשת, אך לא מצליח להתחבר אליה, ורק שאני מתקרב לראוטר הוא מתחבר. לכן אני מחפש כרטיס רשת חזק יותר. מבחינתי אפשרי להזמין גם מחול וגם מהארץ, אז לא להתבייש . מה שכן חשוב לי שהוא יתמוך ב WIN7 , ובמהירות טובה, בנוסף הגודל כן חשוב. אם יש כרטיס שעולה 110, אפילו קצת יותר והוא ממש טוב ושווה את החריגה, אתם מוזמנים להציע. המון המון תודה

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  15. שלום! החלטתי לקנות ראוטר, ואם כבר אני קונה אז חשבתי לקנות אלחוטי, למקרה שאני אקנה לפטופ. רציתי לשאול אתכם, כמה עולה ראוטר אלחוטי ממוצע וכמה עולה ראוטר לא אלחוטי ממוצע? בנוסף, אני רוצה לדעת אם יש דגמים מומלצים מסוימים או פרמטרים בראוטר שצריך לבדוק לפני שקונים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 769 צפיות
  16. Started by G.P.S,

בימים האחרונים כאשר אני מדליק את המחשב (כל התוכנות עולות..) אני מתחבר לאינטרנט ואז המחשב ניתקע ורק לאחר בערך 2-3 דקות האינטרנט מתחבר והמחשב חוזר לעצמו. מישהו יכול לומר לי למה זה יכל לקרות?

• 0 תגובות
    • 605 צפיות
  17. ברשותי מודם USB דיי ישן ROTEL ALE 130 המודם עושה קצת בעיות. אני בתשתית בזק וספק 012 קווי זהב - את המודם קיבלתי מבזק סטור (לא שילמתי עליו) אם ברצוני להחליף למודם USB אחר , חדש, מתקדם יותר אני יכול לעשות זאת בלי תוספת מחיר? אם ברצני להחליף את המודם למודם רשת אני יכול לעשות זאת בלי תוספת מחיר? תסבירו לי איך זה הולך בבקשה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 855 צפיות
  18. בעיה שנמשכת כבר כמה חודשים. יש לי בבית כמה מחשבים. במחשב העיקרי שלי, אשר מחובר ל-Hotbox חוטית, הגלישה באתרים איטית באופן רנדומלי. כלומר לדוגמא אני מנסה להיכנס לפייסבוק.. והאתר לא עולה.. מקבל לעיתים הודעת connection timeout. לעיתים refresh פותר את הבעיה, לעיתים לאו. לאחר זמן מה (שניות, דקות..) האתר עולה כרגיל. קצבי ההורדה מצוינים גם בעת התרחש התקלה. בעת גילוי התקלה מע' ההפעלה שלי הייתה Windows 8. חשבתי שהאשם הנו במע' ההפעלה. לכם פרמטתי את הדיסק והתקנתי התקנה נקייה של Windows 7, אך הבעיה אט אט חזרה. בדקתי הגדרות DNS. בעצת התמיכה טכנית של הוטנט הגדרתי DNS לכתובת 213.57.2.5. פתר לכמה שעות והבעיה חזרה שוב. הבעיה אינה אצל הספק/תשתית שכן הבעיה אינה קימת בשאר המחשבים בבית. מה יכ…

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. אני לפני קניית כרטיס רשת אלחוטית למחשב נייח, ומתלבט בין כרטיס פשוט התומך עד 150 Mbps לבין כרטיס יקר יותר עם שתי אנטנות התומך עד 300 Mbps. השימוש העיקרי שלי יהיה לצורך גלישה באינטרנט, וכנראה גם שיתוף בין מחשבים (אבל לא רציני). האם כדאי לי להשקיע יותר ולקנות את הכרטיס היקר, או להסתפק בפשוט? ובמה זה יהיה משמעותי?

• 5 תגובות
    • 3k צפיות
  20. אני חייב כרטיס רשת אלחוטי במחשב הראשי אליו מתחבר הנתב? כי קניתי מן מתאם USB כזה למחשב המשני, אבל במחשב הראשי אני פשוט מחבר את הנתב לכרטיס רשת הרגיל שלי שאליו האינטרנט ADSL שיש לי עכשיו מתחבר.. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 587 צפיות
  21. Started by asypeer,

הי. מותקן אצלי בחברה FORTIGATE 100, חלק אנשים מתחברים מרחוק עם הVPN דרך האקפלורר (FORTIGATE SSL) , אבל לעיתים ישנם מקרים שבהם אחד מהעובדים מתחבר,והVPN מראה על מצב של UP וישנה תעבורה, אבל עדיין הוא לא מצליח להתחבר לרשת של המשרד (OUTLOOK לא מצליח להתחבר). הבנתי שבגלל שאצלנו במשרד כתובת הIP מתחילות ב-10.1.1., לעיתים רשתות אלחוטיות מקצות כתובות מאותו CLASS. ואז הVPN SSL לא מתחבר. כשמדובר ברשת ביתית של אחד העובדים אני יודע שניתן להכנס להגדרות של הראוטר ולשנות את הCLASS שהוא מקצה, אבל מה ניתן לעשות כשמדובר ברשת של מלון או משרד אחר ? האם ניתן לשנות משהו ההגדרות של המחשב נייד עצמו (כרטיס רשת ? ) בכדי לגרום לVPN להתחבר ולעבוד גם.. ? יש למישהו פתרון ?תודה!

• 17 תגובות
    • 6.4k צפיות
  22. Started by amitx,

הייתה לי מכונה עם כתובת DYNDNS שנמצאת אחרי ראוטר בזק וספק 014 והכל עבר תקין. מכיוון שהיה עומס של כל בני המשפחה על הרשת הזמנתי חשבון נוסף. בזק וספק 012. בזק התקינו ראוטר מסוג netgear 2200v2 ולאחר שפתיחת פורטים והגדרה של הכתובת החדשה בשרת DYNDNS אני מצליח להגיע למכונה מבחוץ על ידי הקשה של כתובת הראוטר וגם על ידי כתובת שרת dyndns מה שקורה הוא שלאחר שהכתובת הדינמית של הראוטר משתנה, אני לא מצליח להגיע אל המכונה.. כאילו אין עדכון של הראוטר לשרת ה DYNDNS... לצערי בזק לא מבינים על מה אני מדבר... יש למשהו רעיון מה עוד צריך להגדיר בראוטר???

• 1 תגובה
    • 833 צפיות
  23. האם אפשר לחבר אותו לחשמל בארץ? וחוץ מזה האם זאת בחירה טובה?

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Pentium D,

אני ואחי מחוברים ברשת. מישהו יודע איך אפשר לשתף כוננים?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  25. יש לי מחשב שמריץ XP,אני רוצה לחבר אותו לרשת האלחוטית בבית שלנו ויש לי כרטיס רשת אלחוטי של חברת Sparklan מדגם wl-382F ואין לי איזשהו דיסק שלו,באתר כתוב שמחברים אותו והוא עובד,אבל הוא לא תודה

• 0 תגובות
    • 579 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.