רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
שלום לחברי הפורום, בזק הודיעה על חבילת אינטרנט חדשה במהירות 2MB....האמנם? בדקתי אצל ספק האינטרנט שלי ונאמר לי מדובר סתם בטריק שיווקי ושהמהירות בפועל היא לא יותר מאשר כמו בחבילת ה-1.5...וכי אין אפשרות כיום לספק מהירות כזו(מיותר לציין כי הספקית שלי-נטוויז'יון לא מספקת את המהירות החדשה-ולכן הם מוסיפים ואומרים שבגלל זה הם גם לא רוצים לצאת בהצהרות של חבילת אינטרנט במהירות החדשה). בנוסף, גם אם הייתי מעונין לנסות את המהירות והחבילה החדשה, יש קושי שנקרה "התחייבות!!! ", ואני אומר: "על מה?" הם רוצים חצי שנה התחייבות! (בבזק בינלאומי...לא מצאתי ספק אחר שתומך במהירות החדשה). אז השאלה שלי אליכם-האם המהירות החדשה באמת מורידה בקצה המדובר או שזה סתם גימיק שיווקי ולא יותר? האם יש מישהו שמח…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב - 400 שקל פחות או יותר. מישהו מכיר משהו טוב?
-
- 2 תגובות
- 744 צפיות
-
-
באתר שלהם כתוב 99 (גנבים) אבל באתר ההשוואה של וואי נט http://my.ynet.co.il/ispnew/default2.asp?nextPage=a&ArrowType=ArrowUp&q1=3&sortType=&intPage=2#t1 כתוב 70-75
-
- 9 תגובות
- 940 צפיות
-
-
כרגע אני עובד עם 3 מחשבים באותו רשת על רוחב פס של 750 אינטאנת בכבלים ובעוד שבוע אני הולך לצרף מחשב רבעי לרשת. האם כדי לי להעלות את הרוחב פס שלי ל 1.5 ?
-
- 3 תגובות
- 777 צפיות
-
-
האתר http://prosearching.com/ פשוט השטלת על אתר הבית שלי ואין לי מושג איך להפתר ממנו, מחקתי את כל הקוקיז, את כל ההסטוריה ועשיתי מיליון סריקות כדי לאתר כל קובץ שקשור אל האתר הזה וכלום לא עזר.... אז בבקשה תעזרו לי להפטר מהאתר המציק הזה...
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אוקי אז ככה...יש לי ראוטר של אדימקס...ויש לי חיבור לאינטרנט כבלים... מחשב אחד מותקן עליו XP והוא מחובר לראוטר...הוא משתמש בחייגן... עכשיו המחשב השני מחובר לראוטר אבל...אין לי מושג איך אני גורם לו גם לגלוש באינטרנט... האירו את עיני בבקשה תודה מראש לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אהלן, יצא לי לקנות ראוטר D-LINK ID 604 ב90 ש"ח שיגיע אליי בקרוב. עכשיו חיפשתי וחיפשתי אבל לא מצאתי צדריך טוב שמסביר לי איך לחבר אליו את המחשבים המודם, לשנות הגדרוץ, לפתוח פורטים וכל מיני ירקות אחרים.... יש למישהו איזה הצעה? תודה!
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
מחשב אחד מחובר לאינטרנט דרך ADSL עם כרטיס רשת (מודם alcatel) ואותו מחשב משתף עם המחשב השני המחובר אליו בכרטיס רשת נפרד. האינטרנט עובד מצוין בשניהם! ;D אבל הבעיה היא שאני לא יכול לשתף קבצים... :'( אני עשיתי על כל הכוננים שיתוף אבל אני לא רואה את זה ב my network places באף אחד מהמחשבים... ואפילו את המחשב שלי אני לא רואה משותף... למה זה? תודה למגיבים ולעוזרים! 8) :
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
שלום אני מתכוון לקנות ראוטר חוטי או אלחוטי, לאחר חיבור כל הכבלים בין המחשבים לראוטר. איך אני אדע כיצד להגדיר הכל במחשבים ע"מ שתיווצר רשת ביניהם ושיתוף אינטרנט לכל אחד ללא קשר למחשב ראשי ? האם יש מדריך שמגיע עם הראוטר, או איך זה מתבצע ? תודה.
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
ככה יש לי רשת ביתית שנראה לי שזה ראוטר זה מתחבר למחשב שלי ושל אחותי משם למחשיר (אני חושב ראוטר) ומשם לממיר של האינטרנט ... קיצר אני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיסיקיו ואמרו שלי שזה בפייר וואל ואצלי במחשב הוא לא דלוק אז אמרו לי שזה בראוטר אז רציתי לדעת מה לעשות כדי לחבות אותו .... בבקשה זה מאוד דחוף לי אני ממש שמח לקבל עזרה ... בתודה רום .
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
מה מומלץ? איזה כרטיס רשת כדאי לקנות? יש מחירים מאוד שונים, בין עשרות שקלים ועד מאות שקלים. אני רוצה לחבר את 2 מחשביי לרשת, ולא בצורת שרת CSI... (אגב, למה שירצו לעשות שרת SCI?.. מה התועלת במחשב ראשי שצריך להיות דלוק כל זמן שמשתמשים?) יש נתב מחברות D-LINK או EDIMAX... איזה מהם כדאי? התקשורת האלחוטית יציבה כמו החוטית? באמת?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
התופעה הזאת נהיית יותר ויותר טורדנית ויש דרך פשוטה למגרה, לדעתי.... נניח שעל כל משלוח אימייל לאדם יהיה חיוב אוטומטי של 10 אגורות... ונניח שלאדם המקבל יש את היכולת לבטל את החיוב הזה במקום עם קבלת הדואר, ואפילו להחזיק רשימה של אנשים על השרת שאימייל מהם לא מחוייב אף פעם אוטומטית...... ברור שלא ישתלם אז להפגיז בהודעות זבל, כאשר אף אדם שפוי לא יבטל את החיוב על הודעות כאלה........ ישנה קצת בעיה בשימוש בדואר אלקטרוני חינמי שקיים בעולם, אבל אני מאמין שניתן לפתור את זה בקלות, אם רק רוצים... אותם ספקים יוכלו (וייאלצו) להילחם בדואר הזבל שנשלח משרתיהם... ישנה אפשרות אפילו לקחת מכל אדם שנרשם לשירות מספר כרטיס אשראי, לצורך חיוב פוטנציאלי למקרה של עשרות אגורות שכאלה.... מה דעתכם?
-
- 0 תגובות
- 671 צפיות
-
-
רציתי לדעת האם המחשב שהוא הסרבר,שיענו עליו שני כרטיסי הרשת ועליו המודם לאינטרנט המהיר, האם ההורדות אצלו יהיו יותר מהירות מאשר מחשב קליינט? דבר נוסף, האם אפשרי לא לשים על מחשב הקליינט פיירוואל או שמא עדיף? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 658 צפיות
-
-
שלום ברשותי מודם רשת ADSL ECI, אני מעוניין לחבר 3 מחשבים יחדיו לרשת שגם יוכלו לגלוש בו זמנית. איני מבין גדול בהאב, ראוטר, נתב, רכזת ואיני יודע מה ההבדל ביניהם. מעונין לדעת למה אני זקוק על מנת שכל המחשבים יהיו מחוברים לרשת ויוכלו לגלוש רק כאשר המחשב הראשי מחובר לאינטרנט, וגם מעוניין לדעת למה אני זקוק על מנת שהמחשבים יהיו מחוברים לרשת, ולא יהיו תלויים בהפעלתו של המחשב הראשי, כלומר כל אחד מהם בכל שעה יוכל להתחבר לאינטרנט. תודה.
-
- 1 תגובה
- 797 צפיות
-
-
שלום יש לי את הראוטר הנ"ל (+DL614) של חברת D-Link... אני מחובר לאינטרנט דרך בזק בינלאומי הבעיה התחילה לפני שבועיים שהאינטרנט פשוט לא עלה... התקשרנו לתמיכה של בזק בינלאומי ואחרי כמה בירורים התומך אמר שהבעיה היא בהגדרת הDNS, מכיוון שניסיתי ולא הצלחתי לכוון את הDNS, הורדתי FirmWare מאתר D-Link, התקנתי והכל טוב ויפה.. למחרת ההתקנה של הFirmware החדשה, הראוטר התחיל להתנתק אחרי חצי שעה (בערך) של גלישה באינטרנט.. הבעיה הזאת חוזרת על עצמה והפתרון היחיד שמצאתי עד עכשיו הוא לנתק את הראוטר מהחשמל, ולחברו חזרה... אשמח מאוד לקבל הצעות לפתרון תודה מראש, זיו :-*
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ושלי הוא השרת ,עכשיו אני מעוניין להקצות לאימיול עד 50 אחוז מהפס אינטרנט שיש לי על מנת שהמחשב השני יוכל לגלוש נורמלי וגם אני , איזו תוכנה הכי פשוטה להגדרת דבר כזה? [שמעתי על BANDWITH ו NET LIMITER] אם אחת מהן ,איזו?
-
- 1 תגובה
- 804 צפיות
-
-
אוקיי , יש לי בבית מודם אלקטל ADSL , הוא מוגדר כרגע כנתב , עד עכשיו המודם היה מחובר למחשב שלי ומהמחשב שלי יצא עוד כרטיס רשת למחשב של אח שלי עם שיתוף אינטרנט , עכשיו הגיע עוד מחשב הביתה , וצריך לעשות גם לו רשת.. , עכשיו , אני יודע שצריך Switch,Lan Card וכבלים , אבל את צורת החיבור דיי שחכתי(אני בערך זוכר , אבל רוצה להיות בטוח) , אז , אבקש ממכם בבקשה להאיר את עיני...
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום רב, יש לי שני מחשבים אחד פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, והשני פנטיום 3 1000 מגה הרץ. ברצוני לחבר את שני המחשבים ברשת, כך ששניהם יהיו מחוברים לאינטרנט על מודם אחד.לשניהם יש כרטיס רשת. ברצוני לדעת מה אני צריך לקנות בשביל לחבר את שניהם ברשת,ואיך אני עושה את זה. אם אפשר תנו לי הסבר על חיבור רשת כאשר כל מחשב עובד בפני עצמו באיטרנט, זאת אומרת שכל מחשב לא תלוי בשני בחיבור לאיטרנט (אם מחשב אחד מחובר אז השני לא חייב להיות מחובר ולהיפך). והסבר על כך שהמחשבים תלויים אחד בשני כדי להתחבר לאיטרנט, זאת אומרת שאם המחשב הראשון מחובר אז השני גם, ואם הראשון לא מחובר אז השני גם לא. נ.ב. שאלה חשובה מאוד במחשב פנטיום 3 אין לי כרטיס רשת, אז קניתי איפה אני צריך לחבר אותו בלוח אם? כאילו איך אני יוד…
-
- 5 תגובות
- 823 צפיות
-
-
מה אתם חושבים על המכשיר הזה (מקבלים בחכירה\השאלה מבזק דרך אגב)
-
- 2 תגובות
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם, כידוע לכם משתמשי האינטרנט במהיר בארץ סובלים מקצב ההעלאה נמוך שלא כמו באירופה או בארה"ב. דבר זה משפיע ומקשה על הרבה פעילויות באינטרנט. להלן התכתבות שלי עם נציג תמיכה מבזק. ההתכתבות שלי נמשכת ואני אשתדל לעדכן בהקדם האפשרי. מכתב I: רציתי לדעת מהן הסיבות לסיפוק קצב העלאה נמוך בחבילות האינטרנט? מכתב II (תשובה) : הסיבה העיקרית לקצב העלה הנמוך היא שפשוט אין צורך ביותר. קצב העלה נועד לשליחת פקודה מהמחשב שלך לרשת.(כשהפקודה יכולה להיות כתובת האתר שברצונך לגלוש בו)ולעומת זאת מהירות ההורדה נועדה לקבל את המידע בו אתה חפץ(כל האתר עם התמונות,הסרטונים או כל מה שיש בו). *( >: !@#$#@!) מכתב III (אני): סליחה?! האם אתם תקבעו מה מספיק? התשובה שנתתם מתאימה למשתמש הבלתי מי…
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אני רוצה להתחבר למחשב שלי בעזרת הרינוט המובנה של הויינדוס , יש לי ווינדוס אקספי כמובן , אבל אני לא מצליח להגדיר את זה , מישהו יכול להסביר לי איך עושים את זה בעזרת שם משתמש ופסוורד ,?
-
- 4 תגובות
- 727 צפיות
-
-
במחשב שלי מותקן כרגע Winxp, ובמחשב השני בבית שלי (שאותו אני מעוניין לחבר למחשב שלי) יש Win98se (יש שמה כרטיס רשת מותקן כבר). השאלה שלי היא האם אני יכול לחבר את 2 המחשבים ברשת, אם כן, כיצד?
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אז קניתי אחד כזה... חיברתי הכל וזה עובד בובה, חוץ...(תמיד יש חוץ, לא?...)מרשת ביתית בין המחשבים שמחוברים לראוטר (כלומר, שיתוף קבצים, הדפסה וכו'...) אז השאלה היא איך FOR CRING OUT LOUD אני מיישם רשת בין המחשבים כשכל מחשב מחובר לפורט אחר בראוטר (סה"כ 4 פורטים)?
-
- 3 תגובות
- 846 צפיות
-
-
שלום רב, חבר שלי קנה מחשב חדש לפני יומיים פנטיום 4 2.8 ג'יגה הרץ, וקיבל בו כרטיס רשת. התקנתי לו ווינדוס אקס פי פרופצ'יונל בעיברית. המחשב מזה את הכרטיס כי במנהל התקנים הוא מופיע במתאמי רשת. אבל משום מה ליד השעון מופיע סימן של שני מחשבים ואיקס אדום עליהם שזה הכרטיס רשת. במחשב השני שלו פנטיום 3 1000 מגה הרץ יש ווינדוס 98 בעיברית, ושם התקנתי כרטיס רשת שהוא קנה. חיברתי את שני המחשבים בכבל משולב, וניסיתי דרך שחבר שלי הסבר לי שהיא:1להיכנס לחיבורי רשת ושם לעשות התקנת רשת ביתית לבצע את התהליך ובסוף הוא יוצר דיסק התקנת רשת לווינדוס 98, אבל אחרי כל זה עדיין מופיע איקס אדום, וגם במהלך ההתקנה של הרשת בווינדוס אקס פי הוא מבקש לבחור את הכרטיס רשת שמופיע באיקס אדום, או למטה יש אפשרות להת…
-
- 3 תגובות
- 808 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מתכוון לקנות ראוטר וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד רציתי לדעת יש לי אינטרנט של בזק בינלאומי 1.5 מגה רציתי adsl ורציתי לקנות מודם וכרטיס אלחוטי למחשב נייד ולשתף את האינטרנט שלי לשניים עם הניסע שיהיה בקרוב לאבא שלי העם אני יוכל לחלק את האינטרנט שלי לשניים וכאשר המחשב שלי עובד ושל אבא שלי עובד האינטרנט שלני יחולק לשניים ועם אחד הגורמים מתנתק הגורם השני מקבל את כול הפס? ודבר שני המחשב שלי נמצא בקומה התחתונה והמחשב הנייד של אבא שלי שיהיה לו יימצא בקומה העליונה והעובי של התקרה עבה מאוד והמרחק ביני לבינו הוא בערך בקו אווירי 7 מטר וברגיל 13 מטר אייזה ציוד מומלץ עד 900 ש"ח כלומר כרטיס רשת אלחוטי למחשב הנייד בעתיד של אבא שלי ואייזה נתב ראוטר שיתחבר דרך כבל למחשב שלי…
-
- 1 תגובה
- 622 צפיות
-