רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום, חבר שלי הוא לקוח של אקטקום בכבלים, ורכש לאחרונה ראוטר מסוג WRT54GLוLinkSys. משום מה הוא הסתבך עם התקנת הרשת, ולא ברור לי אם אצליח להגיע אליו (לנסות) לסדר את זה. האם מישהו מכם מכיר בעיות בחיבור זה, והאם יש מדריך כלשהו שמסביר כיצד לבצע את החיבור? תודה
-
- 1 תגובה
- 536 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש לקנות מתאמים לרשת על גבי החשמל למחשב בסלון, אני בעיקר אזרים סרטי HD. מה ההמלצות היום?
-
- 6 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני צריך להביא אינטרנט לקומה השניה בבית שלי, כעקרון כשבנו אותו העבירו כבל רשת, אבל מסתבר שהוא דפוק והרסו אותו במהלך ההשחלה כנראה. הכי ראלי נראה לי זה לשים HOME PLUG, השאלה מה הכי משתלם, אני לא זקוק להגיע למהירויות גבוהות (5Mb אמור להספיק) אבל חשוב שזה יהיה אמין. הכי זול שראיתי באינטרנט זה של LB-LINK, מישהו שמע עליהם? כמו כן איך העסק הזה עובד עם תלת פזי? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 902 צפיות
-
-
היי,אני הולך לשדרג את האינטרנט שלי ל10 או 12 מגה ואני רוצה לקנות גם Boxee Box. כרגע אני עם תשתית הוט וספק סמייל 2.5 מגה על מודם קטן של Thomson(עם חייגן) את הבוקסי בוקס אני אציב בחדר שלי(שהוא במרחק 2 חדרים מהחדר עם המודם) ואני אצטרך אינטרנט מהיר לבוקסי,בהתאם לנסיבות(תקנו אותי אם אני טועה) הפתרונות היחידים הם: 1.לקחת כבל LAN באורך של 15 מטר ולהכניס אותו בקיר עד לחדר שלי(שאין מצב שאני עושה את זה). 2.לקחת מתאם רשת על גבי החשמל+ראוטר חוטי(אפשר להתחבר עם החייגן פעם אחת במקביל וגם הבוקסי לא תומך בחייגן),אז אני צריך ראוטר(חוטי) ומצאתי 2 אופציות: Edimax BR-6314K TpLink TL-R460 ובנוגע למתאם הרשת על גבי החשמל בחרתי את זה: Tp-Link TL-PA211 (אני לא קונה אלחוטי בגלל הקרינה וגם בגלל שזה…
-
- 7 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
צריך המלצה לזוג מתאמים שיפעלו על גבי החשמל או קו הטלפון. עיקר העבודה עם הרשת היא סטרימינג של HD. כעיקרון אמור להיות מחשב בקומה השניה של הבית שממנו ישותפו/יוזרמו סרטי HD שאותם אני אמור לראות בHTPC בסלון. אני צריך המלצה למתאמים שיעבדו בצורה טובה...ושסרטי הHD לא יתקעו כמו שקורה לי עכשיו עם הראוטר האלחוטי. בחנתי את כל האופציות בבית, השחלת כבל- בלתי אפשרי אקסס פוינט- כרגע אני לא סומך על הזרמת HD בWIFI ומתאמי רשת על חשמל/קו טלפון - נראה כרגע האופציה הכי טובה, אלא אם כן אני אשמע פה ביקורות רעות שמתאם רשת על חשמל לא מסוגל להזרים HD בצורה טובה...
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין להקים כזו בבית. מישהו עשה ויכול לחוות דעה? ביצועים? יציבות? תודה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיפשתי קצת בפורום לא מצאתי נושא עדכני אני סגור על זה שזה הפתרון שאני רוצה( שתי קומות) שיתוף אינטרנט במקום 2 יוזרים במצב הנוכחי אני מעוניין בדגם טוב כדי למנוע הוצאות כפולות אם למישהו יש המלצה תודה מראש.. עריכה נקודה למטה תהיה מחוברת לראוטר והנקודה השנייה תהיה מחוברת גם היא לראוטר בקומה השניה(קיים צורך לWIFI ב2 הקומות)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת למחשבים בחדרים שסה"כ עובדת בסדר.. מחשב אחד מחובר חוטית לראוטר ושאר המכשירים מתחברים אלחוטית. יצרתי גם AP בסלון כדי שיהיה כיסוי יותר רחב עם ראוטר ישן שהיה לי. העיניין הוא ששידרגתי את המהירות ונוסף לי ראוטר חדש של בזק שלא תומך בAP אז מה שעשיתי זה לחבר ראוטר לראוטר החדש ושהוא ישדר אלחוטית לAP בסלון. קו רצוף - חיבור קווי, קו לא רצוף - אלחוטי. תמיד הייתי מגיע בsiemens 2 למהירות של 5-6 מגה שזה לא מדהים אבל סביר לגלישה בסמארטפון או משהו כזה. עכשיו כשאני בודק זה מגיע לפעמים ל3-4 מגה ולפעמים פחות מ1. עכשיו החלטתי מחבר מחשב ליד הטלוויזיה ובכל מקרה גם מהירות של 6 לא מהירה מספיק כי אני רוצה לבצע סטרימינג וכו'. איזה פתרון יש לי? חשבתי על מתאמי חשמל.. זה אמור …
-
- 17 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
ראיתי באחת בחנויות שמוכרים ראוטרים שעובדים על רשת החשמל. אף ראיתי תיאור של המוצר בלינק הזה: http://www.phonex.com/prd_nw14.htm. מישהו ניסה/יודע מה המגבלות או התפוקה של המכשיר הזה?
-
- 0 תגובות
- 897 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת על חשמל - מוצר מעולה ועובד מהר וטוב דרך הרבה קירות ... שני המחברים מסוג homeplug adapter של חברת MSI - מהירות מרבית 14MBPS ואין לי תלונות נכון להיום רוצה לחבר עמדה שלישית נכון להיום את המוצר של MSI לא ניתן להשיג בארץ, כנראה עקב ביקוש נמוך (לא ברור לי למה חוץ משיווק ...) יש מוצר חליפי של חברת Sweex שעושה רושם שהוא מתאים מבחינת המבנה נשאלת השאלה אם מישהו מכיר. אם כן - האם יש צורך ביותר מאשר מחבר נוסף לצורך חיבור מחשב שלישי לאותה רשת ? ??? ???
-
- 1 תגובה
- 539 צפיות
-
-
קראתי חדשות בוואלה וראיתי מודעה קטנה נכנסתי וקראתי על הדבר הזה, http://go.walla.co.il/pikok_1/index2.html זה באמת עובד ?, זאת אומרת אפשר לעשות רשת על חשמל ? שמעתי לאחרונה שהיו בעיות עם זה ו איך זה בכלל עובד ?
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה להעביר קבצים ולשתף אינטרנט בין שני מחשבים בחדרים נפרדים במרחק של כ- 10 מטר, האם ניתן לעשות זאת על ידי העברת כבל כלשהו בין שני המחשבים ? אם כן מה שם הכבל והאם אני צריך חומרה כל שהיא כגון נתב.
-
- 5 תגובות
- 693 צפיות
-
-
ראיתי את זה כבר בכמה חנויות, השאלה שלי אם זה בכלל שווה עכשיו? אני מבין שהטכנולוגיה הזאת די בחיתוליה. ומה המהירות של זה?
-
- 5 תגובות
- 996 צפיות
-
-
קצת מידע מחירים המלצות על נתבים של רשת קווי טלפון ומתאמי רשת מומלצים. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 870 צפיות
-
-
כדאי לעבור מרשת אלחוטית לרשת על קווי חשמל? מה היתרונות והחסרונות? איך מבצעים את זה עם 4 מחשבים?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
האם יש כאן אנשים שיש להם רשת על חשמל ? נראה שלא תהיה לי ברירה בגלל מוגבלויות לשים תשתית חוטית בבית אצטרך לחבר 2 מחשבים בדרך הזו. (1 נייד ואחד נייח) . שני המחשבים נמצאים בחדרים של הילדים - הפחד הגדול שלי הוא : האם התענוג הזה פולט קרינה ? איך הביצועים ? האם אתם ממליצים ? אני מודה לכולכם מראש על התגובות, כל תגובה תעזור.
-
- 3 תגובות
- 793 צפיות
-
-
ידוע לי שאפשר לחבר היום כבר רשתות דרך החשמל, ידוע לי שיש חברה שמוכרת ומתקינה כזה ציוד ולפי מה שאני יודע נכון לעכשיו זה לרשתות ביתיות כמובן. מישהו יכול לתת לי את השם של החברה שמספקת את המוצר?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום שבוע הבא אני קונה מחשב, ואז יהיו לי 3 מחשבים בבית עכשיו כרגע יש לי רשת עם כבל מוצלב עם ICS רגיל הבנתי שצריך משהו שונה לגמריי ברשת עם 3 מחשבים :ם רשת אלחוטית ? שווה משהו ? אם כן אני רוצה קצת הסברים על זה בבקשה ... דגמים וזה כמה עולה... יש העדפה למשהו שהוא לא רשת אלחוטית ? (עדיף שלא אבל בכול מקרה אני לא רוצה כבלים בכול הבית) בתודה מראש לכל העוזרים החמודים
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להקים רשת בין 3 מחשבים, שאחד מהם הוא המתחבר באופן ישיר לאינטרנט ויש בתוכו 2 כרטיסי רשת, השני רגיל השלישי לפטופ(לא יודע אם זה משנה) אני רוצה להקים רשת בין שלושתם, מה עושים ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 766 צפיות
-
-
שלום עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת בשתי המחשבים אמרו לי שזה לא יעבוד וצריך hub או משהו כזה מישהו יכול להסיר לי מה צריך לעשות? תודה רבה מראש!
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
עשיתי רשת עם כבל מוצלב בין 2 מחשבים בבית, עם שיתוף קבצים פשוט, ללא ססמאות וכ"ו. בדיסק ההצלה של norton ghost 9 יש אפשרות להפעיל תכונות רשת. המחשב מאותחל דרך דיסק ההצלה. ping מהדיסק לא מגיע למחשב השני, למה?
-
- 0 תגובות
- 655 צפיות
-
-
טוב אז ככה אני מנסה כבר מלא סמן להגדיר תרשת שלי ולא מצליח אז החלטתי לפנות אליכם. יש לי מחשב אחד עם XP שאליו מחובר מודם כבלים (האינטרנט עובד במחשב הזה בלי בעיות) יש לי מחשב שני עם 98 שני המחשבים מחוברים להאב. אני צריך הסבר / מדריך איך לסדר את הרשת ואני רוצה גם לשתף את האינטרנט וגם את הקבצים. היה פה אחד שהסביר לעשות רשת אבל הוא לא הסביר על שיתוף האינטרנט עשיתי מה שהוא הסביר והרשת לא עובדת וגם שיתוף האינטרנט במחשב עם ה 98 לא עובד בבקשה תעזרו לי ותסבירו לי מה אני צריך לעשות, תודה.
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
האם אפשר לעשות רשת ביתית אלחוטית בשימוש עם בלוטות' במקום WI FI אני משתמש במחשב כף יד של איי פאק ויש לי USB DONGLE של בלוטות'.. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 913 צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים אחד יותר טוב השני פחות בשתיהם משתמשים ואחד יכול להישאר פתוח כל הזמן! יש לי אינטרנט בכבלים שמחובר כל הזמן והוא מחובר למחשב דרך כרטיס רשת אבל יש לי מקום לעוד אחד(כרטיס רשת) וגם במחשב השני יש כרטיס רשת בשניהם יש ווינדוס XP PRO! מה לעשות כדי שיהייה רשת בין שני המחשבים ושבשתיהם יפעל האינטרנט כל הזמן(זה בסדר שאחד יצתרך לעבוד כדי שלשני יהייה אינטרנט!) תודה על העזרה! מתן
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
יש לחבר שלי מודם כבלים USB , Ethernet שכרגע מחובר ב USB למחשב .. עכשיו החיבור הוא לא בDIAL UP אלא ישר כשמחשב עולה יש כבר אינטרנט האם יש אופציה לעשות רשת עם מודם כזה (אני חושב דגם של DEWHOO או משהו כזה)
-
- 7 תגובות
- 835 צפיות
-