רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
יש לי אתר שבניתי לפרויקט יחידה אחת במחשבים (הים קיבלתי עליו 100 בבגרות!). אני רוצה לאחסן את האתר באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה (בחינם)?
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
נתב מולטימדיה אלחוטי WMU-9000VPN מחירו כ 360 ש"ח - מישהו מכיר ? אני זקוק למוצר שיהווה : 1. פיירוול 2. נקודת גישה ללפטום עם כרטיס רשת אלחוטי (Access Point) 3. כניסות לחיבור רשת של מחשב נייח 4. כניסות נוספות למימוש רשת בייתיץ 5. שרת הדפסות 6. שיכין קפה (לא חובה) ;D האם המותר הנ"ל מומלץ ? האם יש משהו מומלץ יותר ? האם לא תהיה לא בעיה עם כרטיס רשת אלחוטי של DLink ? תודה ? תודה !
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-
-
Duplex מוצלב אני יודע שכרגע רוב המחשבים עובדים על Full Duplex אבל אמרו לי ש Half Duplex פחות טוב לחלק מהדברים, משחקי רשת לדוגמא. אבל בסה"כ הוא מהיר יותר ויציב יותר בגלל שהוא רק שולח או רק מקבל כול פעם. אז אני רוצה לדעת אם זה באמת נכון ומה השימוש לכבל מוצלב?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
חיברתי ע"י ראוטר 3 מחשבים לרשת ביתית + אינטרנט. כל המחשבים מחוברים ע"י כבלי רשת בעלי 8 חוטים... שמעתי שמספיק לחבר 4 חוטים מסוימים... השאלה היא כזאת.. האם אני יכול לנתק 4 חוטים מאחד הכבלים לחבר אותם מחדש לראוטר ובצידם השני לחבר למחשב נוסף במקום להעביר חוט נוסף? אם כן איזה חוטים צריך להשאיר? כלומר... מס' חוט...
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב ביתי שנמצא מאחורי router של d-link. ברצוני לאפשר גישה דרך ה remote access של windowsXP למחשב הזה. האם מישהו יודע כיצד ניתן לבצע את הדבר? האם זה עניין של פורטים ותו לא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
אני צריך המלצה לכ. רשת אלחוטי למחשב אחד (אין לי מחשב נייד) ובמחשב השני ראוטר אלחוטי עם סרבר למדפסת וחיבוררים קווים שאני יוכל לגלוש באינטרנט מכל מחשב מתי שהוא רוצה שלא יהיה תלוי אחד בשני. יש לי אינטרנט ADSL ועדיף עם firewall לאבטחה. נ.ב. שהמחירים לא יהיו בשמיים. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל הזמנתי את הראוטר שזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=151&catcode=274 והכרטיס רשת הזה: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=149&catcode=274 איך הם? תנו תגובות. ועוד שאלה מזה הצפנה וניהול מרחוק?
-
- 5 תגובות
- 682 צפיות
-
-
יש לי ווינדוס אקס פי פרו ואני מנסה לשתף ספריות בין שני מחשבים אבל כשאני לוחץ כפתור ימני על הספריה אין לי את האפשרות לבחור SHARING. למישהו יש רעיון ? תודה
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום חברים. הסיפור בקצרה: אני מקים אצלי בבית רשת מחשבים בין המחשבים שבחדרים בבית יש לנו קוטג' 3 קומות והקומה ה3 היא חדשה בשבילי (עלית גג כזאת) העברתי כבר כבלי רשת מהלוח חשמל (שהוא בקומה הראשונה) לקומה השלישית כך שנותר רק להשחיל כבלים לחדרים שבקומה השניה (2 חדרים) כדי שהמודם והראוטר ישבו בלוח למטה (נקודת בקרה כזאת) ובחדרים אני אצטרך רק לחבר את הכבלים למחשבים דרך הקיר ישרות מהראוטר. עכשיו, אני צריך ראוטר טוב שלא יגביל אותי עם משחקי רשת וקבלת קבצים וכל זה... משהו במחיר סביר (תגידו לי אתם מה הוא) ואיכותי שיסדר לי את המעגל בלי בעיות ותקלות וחשוב לי מאד שהוא לא יגביל אותי (חבר שלי לא יכול לעשות הרבה דברים בגלל הראוטר ואני לא רוצה ככה)... תודה רבה רבה רבה למגיבים ולעוזרים.
-
- 11 תגובות
- 898 צפיות
-
-
גם לי יש בעיה כמעט זהה לחלוטין אבל לי יש 3 מחשבים שכולם גולשים ומחוברים ברשת וגם אצלי אני נתקע בדיוק באותו הקטע שניסיתי להקים רשת אבל במקום זה הוא נתקע לי ב Workgroup ולא רושם לי את המחשב עצמו. שניים מהמחשבים אצלי ב XP ו1 ב98 ה98 וXP מחוברים בינהם אבל המחשב שלי נשאר בדד ולא מצליח להיתחבר לרשת וניסיתי להשוות הגדרות בין המחשבים- ללא הועיל ועברתי כבר לבד על כול השלבים של הפורום.. אז אם יש לכם רעיון לעזרה אני אשמח !!! :
-
- 10 תגובות
- 787 צפיות
-
-
יש לי את ה DLINK DI-604 ומאותו יום שקניתי אותו אני עובר רק סיוטים (ניתוקים,דפים שהוא לא מעלה וכו...) אני משתמש בכבלים ולאחר הקנייה רק התברר לי שיש לנתב הזה לא מעט בעיות עם הכבלים. היום אחרי כמה ימים שניסיתי קושחה חדשה (שהיא גרמה לי לזחול באינטרנט),עשיתי Downgrade לגירסת קושחה יותר ישנה (בפורום של DLINK אמרו שאפשרי לעשות Downgrade),חיכיתי וחיכיתי בקיצר העידכון נכשל ועכשיו אין לי גישה לקונפיגורציה של הנתב. ניסיתי לעשות לו ריסט (בעזרת סיכה מאחורה),להוציא מהשקע.....כלום! הוא לא מצליח לתת לי כתובת DHCP. אולי למישהו יש רעיון איך לסדר את זה? (בפורום התמיכה של DLINK הם שרוטים לא יודעים כלום נשבע לכם). אם אני לא יצליח לסדר את זה,מישהו יכול להמליץ לי על נתב טוב (טוב זה נתב שמיועד ל…
-
- 28 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
אני מובר לאינטרנט זהב עם מודם מהיר פנימי pci שאני מתחבר שאייקון של החיבור "השני מחשבים" פועל ומראה על גלישה אך בפועל אני לא גולש ולא מצליח עם שום דפדפן למישהוא יש הצעה?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מדבר על המקסימום שהייתם משלמים במקום המחיר שאתם משלמים היום בהמשך לhttp://www.hwzone.co.il/community/index.php?topic=70295.0 רק כדי לראות מה התנופה של הדבר הזה לפחות באתר
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני מאוד ישמח אם משהו יוכל לעזור לי לפתור את הבעיה... יש לי ראוטר Wireless - G של חברת Linksys דגם WRT54G שמפצל חיבור Cable ל 2 מחשבים כאשר אני המחשב הראשי אשר מחובר ישירות למודם, ואבא שלי מחובר ע"י הראוטר ב Wireless (תמיכה בלפטופ..). בקיצור כזכור לי האתר שאני מעוניין להכנס עליו תמיד עבד בצורה סדירה גם לאחר הראוטר שהוא בערך חדש (חודש +-) עכשיו פתאום אני מנסה להתחבר לאתר והוא לא מצליח להתחבר, ואני ווידאתי שהאתר עובד ממספר אנשים שונים, ואני ניסיתי להתחבר לאתר דרך דפדפן אחר (Opera) ואופרה רשם שהוא לא מצליח להתחבר ובהודעת הארור הופיע הכיתוב הבא: Could Not connect to remote server או משהו דומה.., עכשיו יש לציין שעד כה כל אתר אחר שניסיתי להתחבר עליו עבד ללא שום ב…
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
איך אני מאפשר קבלת הודעת של net send ב-Norton Internet Security ? CMD
-
- 4 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם!! ;D רציתי לדעת מה זה SSID ואיפה אפשר להגדיר\לראות אותו בוינדוס XP?
-
- 4 תגובות
- 8.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה בשיתוף 2 מחשבים בוינדוס סרבר 2003 אני מנסה כבר כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי רואים את שני המחשבים ברשת אבל אין גישה למחשבים (נדמה לי צריך להדליק משהו בוינדוס) מי שיודע איך שיעזור בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 630 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה קניתי ראטור אלחוטי של EDIMAX. אני מצליח לגלוש איתו בחיבורים רגילים אבל אני לא יודע איך בדיוק אני אמור להגדיר את הראוטר ואת המחשב שיסתנכרנו. דבר ראשון הוא מבקש ESSID שאני לא ממש בטוח מה זה (הבנתי שזה SSID=Workgroup אבל זה לא עובד...) את הערוץ שמתי גם בכרטיס האלחוטי וגם בראוטר (שאגב הוא מובנה במחשבי נייד) בראטור יש לי גם כמה מצבים שאני לא יודע באיזה מהם אני אמור לבחור AP Station-ad hoc Station-Infrastructure AP-Brige Point to point AP-Brige Point to multi point AP-Brige WDS ואני לא ממש יודע באיזה אני אמור להישתמש או איך אני מממש את ההגדרות האלה על המחשב הנייד שלי דגם של הראטור הוא Edimac Br-6104WB כול עזרה תתקבל בברכה.
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני יודע שהנושא הזה נטחן כבר המון, אבל בכל אופן - אני רוצה לקנות נתב כזה, אחד מהזולים - EDIMAX או DLINK. הבנתי ממעבר מהיר פה על ההודעות שהם בעיתיים, אבל כולם פה התייחסו לשיטת חיבור עם STATIC IP ולמדריכים בנט-גורו שהם מינואר. תקנו אותי אם אני טועה, אבל הנתבים החדשים יותר, או לפחות הFIRMWARE החדשים שלהם אמורים לתמוך כבר בחייגן L2TP רגיל, לא? ואם כן, זה עובד כמו שצריך? דרך אגב, HOT בכלל נותנים איזושהי תמיכה לעבודה עם נתבים ללקוחות פרטיים? אני אשמח על כמה תגובות ענייניות בנושא.
-
- 1 תגובה
- 655 צפיות
-
-
כיצד אפשר להגן ליתר ביטחון מפני פריצה? (לא שאני חושב שיש לי שכנים האקרים... אבל בכל זאת)
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רק כדי לברר כמה וויכוחים ישנים: עם פינג קטן יותר החבילות יגיעו ליעדן מהר יותר או לאט יותר?. ובאילו מידות מתמשים כדי למדוד את אותם הפינגים?. תודה,וסליחה על השאלות הפשוטות.
-
- 23 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
ברשת עשיתי חיפוש! ועוד משהו על הדרך האם יש דרך להגבלת מהירות (Bandwidth.Controller) אך ללא שרת ראשי אלא עם נתב? שוב עשיתי חיפוש!
-
- 4 תגובות
- 668 צפיות
-
-
האם יש אפשרות להפעיל את אימיול בשני מחשבים עם HI ID כשמשתמשים בנתב? יש את האפשרות port forwading שמאפשרת להפנות רק ל-IP אחד ברשת את הפורטים של אימיול נתב של EDIMAX ADSL מודם סמסונג
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
NetBEUI אם חסר לכם רכיב זה, לחצו על הכפתור 'הוספה...' בחרו ב פרוטוקול -> מיקרוסופט -> NetBEUI. הקטע המודגש זה הסבר להוספת הרכיב בווינדוס 98 אני כמו כמעט כולם יש לי ווינדוס אקס פי רציתי לדעת איזה רכיב מקביל בווינדוס אקס פי לרכיב הזה נ.ב הרכיב הזה נמצא בהגדרות רשת בלוח הבקרה
-
- 17 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי שתי מחשבים והייתי רוצה לשתף אותם ברשת ולחבר את המחשב השני ,לגלישה באינטרנט יש לי במחשב הראשון מודם ECI B-FOCUS ROUTER 270PR במחשב הראשון יש כבר כ.רשת נוסף - אז השאלה שלי היא :איך אני מחבר אותם לרשת ביתית ומשתף אותם? (לשני המחשבים מותקנת מערכת הפעלה WIN XP PRO- ובמחשב השני יש גם כמובן כ.רשת) תודה
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-