רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
בס"ד שלום לכולם... לפני שבוע בערך עבדתי לפי המדריך פה קניתי כבל מוצלב וחיברתי את המחשבים איתו...ה XP זיהה אותו והיה לי אינטרנט בשני המחשבים...איך שכיביתי את המחשב האינטרנט לא מזהה אותו זאת אומרת השגיאה הבאה מופיעה לי במחשב הנשלט: LINITED OR NOT CONNECTIVITY על סימן צהוב על החיבור של המחשבים... מה קרה פה ואיך אפשר לתקן את זה....ניסיתי הכל כבר...
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
שלום, היה לי רשת אלחותית בבית, מחשב אחד מחובר ישירות לראוטר, ומחשב שני מחובר עם כרטיס אלחוטי! מכיוון שהמחשב עם הכרטיס האלחוטי היה בממ"ד אז החלטנו לסלול כבל ישיש מהראוטר למחשב. סללנו כבל של איזה 20 מטר והכל עבד בסדר. אבל מאזתמיד יש קריסות של הרשת. האייקון של המחשב למטה הוא עם סימן קריאה צהוב עליו ולפעמים הוא נראה כאילו הוא טוען אבל בכל פעם אין אינטרנט!!! רק אם משחקים עם הכבל מכניסים ומוציאים אז הרשת עובדת, וכמובן רק לזמן מסויים כי אחרי זמן מה זה שוב קורה. מישהו מכיר את הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש לא מזמן ואני רוצה לחבר אותו עם המחשב הישן לרשת ביתית... שמעתי שיש כמה אופציות- כבל רשת, ראוטר אלחוטי/חוטי. מה אתם ממליצים לעשות? יש לציין שכל מחשב נמצא בקומה אחרת (קומה ראשונה ושנייה)... תודה לכל העוזרים, שמעון
-
- 15 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לאחרונה התחלתי ברישות הבית, התחלתי להשחיל וכעת סיימתי כמעט. באחת ההשחלות הצלחתי להגיע עד לאחד הקירות בחדר בדיוק ולא יותר מזה, מספיק לחבר שקע וזהו, החוטים נתקעו ודי קשה להמשיך למשוך ולהאריך את החוט, וזה משהו שאני צריך לעשות כי הראוטר יהיה בקיר אחר ואין ברירה אחרת, השאלה שלי היא האם לא תיהיה בעיה אם אני יחבר שקע ופשוט ימשיך ממנו כבל עד למקום הרצוי, וזאת בהנחה שיהיה עוד שקע בצד השני שגם אליו ייצא כבל מגשר עד למחשב הרצוי ועוד שקע כמובן אחרי הארכה שגם אליו יתחבר כבל מגשר עד לראוטר, כלומר על קו אחד 3 שקעים, יש עם זה בעיה? או שאולי מישהו יוכל לומר לי אם יש דרך טובה לחבר שני כבלי רשת? קצת רקע, יש ראוטר באחד החדרים בקומה עליונה, סה"כ יש 4 צרכנים בבית ואל כולם מגיע חיבור חוטי מהראו…
-
- 1 תגובה
- 644 צפיות
-
-
האם מישהו יכול להמליץ על מדריך טוב באינטרנט להקמת רשת ביתית?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לשים רשת בבית שלי ואני לא מבין בזה כלום.. מה יותרכדאי? חוטית או אלחוטית? איזה סוגים יש ברשת אלחוטית ומה עדיף לקחת? כמה זה עולה? ומאיפה לקנות..? תודה
-
- 1 תגובה
- 755 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית וPS3 שאת כולם אני רוצה לחבר תחת אותה רשת. הבנתי שאצטרך לרכוש ראוטר, לחבר אותו למחשב הראשי ולמחשב השני ולPS3 לקנות מתאמים. השאלה היא האם כדאי לקנות מבזק? או שאני יכול לקנות את הרכיבים לבד ולהתקין לבד? איזה ראוטר מספקת בזק? לגבי הPS3, הבנתי שצריך כרטיסי רשת אלחוטיים (מה הכוונה בדיוק?!) ואין לי מושג איך אני אתקין בPS3 כרטיס רשת, מאחר ויש לו רק כניסות USB. יש כרטיסי USB מתאימים? בקיצור יש לי קצת סלט בראש ואני אמור לקנות בערב, אז אודה לכם אם תשתדלו לענות לי במהרה.
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך עזרה, יש לי שני מחשבים שאני מעוניין לרשת את שניהם כדי לשתף את חיבור האנטרנט, בעיקר. הבעיה היא שהם מרוחקים, ורציתי לדעת איזה אפשרויות יש לי כדי לקשר ביניהם בלי יותר מדי כבלים שירוצו בכל הבית (ככה זה כשיש אמא עצבנית! :-\ ). אני יודע שיש אפשרות לחבר ביניהם על תשתית קווי הטלפון?! אם מישהו יוכל להסביר לי כמה כזה דבר יעלה.. כנ"ל לגבי רשת אלחוטית. ד"א, עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי מענה לשאלות שלי, תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע יש לי מחשב אחד שמחובר לאינטרנט בעזרת מודם(D-LINK 2500U). אני רוצה לחבר גם מחשב נוסף הנמצא בחדר אחר. כיצד אני יכול לעשות זאת? למיטב ידיעתי צריך ראוטר אך איני יודע איזה סוג ואיפה מומלץ לקנות באזור ראשל"צ. (הייתי רוצה להימנע מהתחייבות לבזק שבה מותנה הראוטר שלהם).
-
- 15 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
היה לי בעבר (לפני חצי שנה) רשת בין שני מחשבים. במחשב הראשי יצא כבל עד למחשב השני אורך הכבל משהו כמו 20 מטר כי החדר השני מחוץ לבית בחצר. פירמטתי מאז את המחשב הראשי ובמקום המחשב השני יש לי מחשב חדש,בשני המחשבים יש לי WINDOWS XP PROFESSIONAL. במחשב הראשי התקינו לי גם איזה תוכנה שתקשר בין שני המחשבים(דרך אגב יש לי IDSL),עכשיו כמובן אין לי את התוכנה כי פירמטתי את המחשב,השאלה שלי היא שאם אני צריך רק את ההגדרות ואולי תוכנה עד כמה זה קשה ואיך אם בכלל אני יכול לעשות את זה לבד.
-
- 1 תגובה
- 865 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי שתי מחשבים בביית ואני מעונין לחבר את שתיהם לאינטרנט. עכשיו מה כדאי יותר לקנות נתב אלחוטי או עם כבלים או ראוטר ?ומה ההבדלים בינהם? תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
היי, יש בין המחשבים שבבית שלי רשת ביתית עם תיקיות שמשותפות בין כולם ברגע שמחשב מצטרף לרשת הביתית. אך אני מעוניין לשתף תיקיה אחת עם מחשב ספציפי אחד ברשת בלבד ושלא תיהיה נגישה\תופיע לשאר המחשבים ברשת אלא רק למחשב המיועד שברשת. עד כה החיפושים לא עלו פרי. כיצד אוכל לעשות זאת? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית בעלת שני מחשבים המחוברים עם כבל רשת מוצלב. (אחד מהם מחובר ל ADSL והשני מחובר דרכו) השאלה שלי - האם אפשר להשתמש באותו הרעיון לחבר שלושה מחשבים - להוסיף עוד מחשב עם כרטיס רשת, ועוד כרטיס רשת למחשב הראשי (עם ה ADSL) ולחבר גם ביניהם עם כבל מוצלב? אם כן, מה החסרון (אם קיים) של פתרון זה לעומת נתב, (אני יודע שבפתרון הזה המחשב הראשי צריך להיות דולק ומחובר לאינטרנט על-מנת שאוכל לגלוש גם במחשבים האחרים) תודה רבה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב עם 3:56 זה נחשב כבר לבוקר חחח LOL אז ככה יש לי שאלה אני צריך לעשות למישהו רשת בכבילה בין חדר ממ"ד לחדר שינה הבית הוא כמדמוני עם זכרוני לא מטעה אותי הוא נגיד 4 חברים המודם הוא מודם בכבלים HOT ... המודם נמצא בחדר רגיל .... ויש מחשב שני שהוא נמצא בחדר ממ"ד אני לא רוצה לעשות להם אינטרנט אלחוטי כי פשוט לא תהיה קליטה נוראמלית שוב זה מ"מד בטון מזויין ויהיו המון רעשים והפרעות לאינטרנט אלחוטי ! וציוד לאינטרנט חודר חדרי מ"מד סתם יקר .... טוב חפרתי כבר השאלה היא כזואתי העם בבית רגיל אמור להספיק לי חבילה של 100 מטר כבל רשת 5 CAT וסטאלנד בארוך של 30 מטר ?... מהחדר לתיבית ההסתעפות ומשם למ"מד ?..... מה אתם חושבים ? : ???
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב בעבודה שכנראה חוסם פורטים של משחק LEAUGE OF LEGENDS כי הוא לא מתחבר לי למשתמש בלוג אין השאלה הם יש דרך לעקוף את זה בלי לפנות לאדמין ?
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
1) יש לי בעיה שכאשר אני מחבר שרת ועוד מחשב לשקע שמתחבר לרכזת, אני מצליח להתחבר לאינטרנט ולא לשרת- אני רוצה לחבר גם את השרת וגם להתחבר לרשת גדולה יותר שנמצאת במקום, איך אני מתחבר אליה ביחד עם השרת? וכיצד אני מגדיר את הדואר האלקטרני דרך אאוטלוק ? על השרת יש חלונות 2003 סרבר. 2) האם אפשר לחבר 2 מחשבים לרשת כאשר יש 2 שקעים של רשת בקיר ושניהם מתחברים לאותה נקודה ברכזת המיתוג? 3) איזה פקודת דוס מחפשת מחשבים ברשת? כל מחשב שקיים.
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
אני מעוניין לחבר שני מחשבים ישנים ברשת גיגהביט באמצעות חיבור כרטיס רשת PCI 10/100/1000 לכל אחד מהם. השאלה היא האם ממשק PCI מאפשר ניצול מלא של המהירות? תודה מראש. RobiC
-
- 7 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, יש לנו 3 מחשבים בייתים + 1 LAPTOP. כרגע , ה3 מחוברים לצערי הרב בתשתית שאני שמתי לפני עידנים (9 שנים) של 10 מגהביט (4 גידים) , וחשבתי לשנות את זה ל8 גידים (100 מגהביט). העניין הוא שכשקניתי את המחשבים, היה כתוב שהכרטיס תומך ב10/100/100 מגהביט. השאלות הן: א.האם ואיך אני משתמש בגיגה ביט ? ב.במידה וזה כבל של 10 גידים (ואני יכול להשיג כאלה) , איזה מין שקע אני שם בקיר ואיזה ראש אני צריך לקנות ? ג.האם יש ראוטר ביתי שתומך בחיבורים כאלה בכלל ? ד.זה לא ממש קשור לגיגה ביט , אבל חשבתי שאולי הרשת 802N תעזור לי כי היא 300 מגהביט , השאלה אם היא HALF DUPLEX או FULL DUPLEX ?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עלה הצורך להקים רשת קטנה בחיבור 1394, משום מה הכרטיס לא מופיע ככרטיס רשת כמו בוינדוס XP, איך אני מחזיר את האופציה ?
-
- 4 תגובות
- 787 צפיות
-
-
-
הי, אני בקרוב קונה מחשב חדש, ואני רוצה שמחשב זה, יחד עם המחשב הישן יהיו מחוברים לאינטרנט: אז אני מחבר את המחשב הישן (שימצא בחדר אחר) לחדש ברשת - חשבתי לחברם בעזרת כרטיסי רשת אלחוטיים, אבל קראתי שיש גם מעין Hub שכזה, שיכול להעביר את המידע ע"ג רשת החשמל (המחיר שלו זה בסביבות ה-350 ש"ח, ככה שזה יוצא יותר זול מקניית שני כרטיסי רשת אלחוטיים). מישהו יודע אם זה שווה משהו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית עכשיו יש בינהם רשת רגילה עם כבל רשת רגיל בינהם... אני עומד להעביר אחד מהמחשבים לקומה למטה... ובגלל שאני לא רוצה שיעבור לי כבל על חצי מהבית אני רוצה למצוא דרך אחרת לעשות את הרשת... חשבתי בהתחלה על רשת אלחוטית אבל אני לא חושב שזה יעבוד כי אני מעביר את המחשב לממד... אז חשבתי לעישות את הרשת דרך הקיר, כאילו עם שקע כזה כמו הכבלים או הטלפון... אני יודע שזה אפשרי... השאלה היא איפה אפשר לקנות שקעים כאלה? ואני יכול לעשות את זה לבד או שעדיף להזמין מישהו? אני יצתרך לוותר על השקע של הטלוויזיה בשביל זה או שיש מספיק מקום להעביר את שניהם? כמה זה בכלל אמור לעלות? ואולי בכל זאת אפשרי לעשות רשת אלחוטית? למרות שזה די יקר...
-
- 8 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני מעוניין לרשת את כל הבית, ולצערי הראוטר שברשותי לא משדר מספיק חזק האם יש דרך זולה יותר כדי להתגבר על הבעיה? האם אתם ממליצים על רשת דרך חשמל? (מהירות, יציבות) התוכנית שלי היא לחבר AP בקומה למטה וכך להנות מרשת אלחוטית גם בקומה זו תודה
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
יש לי ארבעה מחשבים בבית ואני צעונין לחבר אותן ברשת, לא חוטית, ולא אלחוטית. לכן נשארו לי שתי אפשרוויות. האחת רשת דרך החשמל, אך מכיוון שיש לי 3 פאזות זאת בעיה כי ארבעת המחשבים אינם יושבים על אותה פאזה. האפשרות השנייה היא רשת דרך קוי הטלפון. על אפשרות זו אינני ממש יודע דבר. מהירות כלום. אני יודע ש-wow מציעים רשת זו והינה קישור: http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/diservice.htm?LinkType=posting http://www.bezeq.co.il/Cultures/he-IL/WOW/wownet/generalinfo/form.htm אם מישהו יודע כל דבר על הרשת או שיש לו רעיונת אחרים אשמח לקבל תגובה. תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 892 צפיות
-
-
היי יש לי תופעה מוזרה במחשב. כאשר אני מתחבר באמצעות WIFI או מתאם של Lan to usb אני מגיע למהירויות של 300 מגה ויותר (סיבים של סלקום). עם זאת, כאשר אני מתחבר עם ה-LAN המהירות יורדת לסביב 10 מגה ניסיתי לעדכן דרייבר, להחליף כבלים וכו', אך כלום לא עוזר. מתאם הרשת שלי הוא Realtek® 8111F עם לוח אם Asus B150M-c. האם רכישת מתאם רשת נפרד ל-pci-e יעזור לדעתכם(ואיזה אחד כזה מומלץ)? או שיש פיתרון אחר האם
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-