עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eyarit,

חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  2. Started by idan007,

אני קונה עכשיו מחשב חדש וביחד איתו אני גם מתכנן לקנות נתב WRT54GL Linksys כי ראיתי עליו תגובות טובות בפורום ואני גם צריך ביחד איתו כרטיס רשת אלחוטי ואין לי מושג איזה לקחת. המטרה היא שהוא יהיה דיי זול ויעשה תעבודה, תודה.

• 3 תגובות
    • 699 צפיות
  3. שלום לכולם, קניתי את הראוטר D-LINK DI-524, ואני לא מצליח להתחבר... ניסיתי כבר בכל השיטות שיש באשף ההגדרה וזה לא עובד לי... אני משתמש בויסטה... זה תומך?? יכול להיות שזה בגלל זה?? אני מחובר דרך בזק... מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 699 צפיות
  4. Started by eliXir,

קודם כל בקשר לשיתוף קבצים.. עשיתי רשת אלחוטית היום, ואני לא יכול להיכנס למחשב של אחי אבל הוא יכול להיכנס לשלי, זאת ההודעה שאני מקבל: עשיתי במחשב שלי ושלו בדיוק אותה פעולה אבל אני לא יכול להיכנס לשלו.. ה"ראוטר" נמצא על המחשב שלי . מה לעשות? ועכשיו לשאלתי השנייה, חבר שלי אמר שכדי לי לקנות כבל רשת מפוצל ולחבר בין המחשבים כדי שלא יהיו לאגים.. יש לכם אולי רעיון לתת לי שלא יהיו לאגים בכלל? ואם לא בכלל אז לפחות שלא יהיו גדולים. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 699 צפיות
  5. אני שוקל לעבור לחבילות האעפלואד הטעים של הכלבים אבל מפחיד אותי סיפורי הראוטרים שלהם האם אני אוכל להיות במצב כמו בADSL שהמודם הוא גם ראוטר ללא חייגן, וכל מה שצריך זה לחבר אותו לסויץ' הבייתי?

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  6. Started by Phezex,

אני מנסה לפתוח את הפורט 6112 ואני לא מצליח ניסיתי בכל דרך אפשרית גם דרך האשף של הראוטר שעושה את זה לבד וגם ידנית.. גם אין לי שום פיירוול במחשב חוץ משל הוינדוס וכיביתי אותו גם. הינה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1669/31560942tm9.jpg עשיתי מאפיינים על ה local area connection ורשום שם או 10.0.0.138 או 10.0.0.2 או 255.0.0.0 ניסיתי את שלושתם וגם לא עובד

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  7. Started by mikmik,

שלום, המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים דרך switch למודם של alcatel speed touch home שאותו הפכתי ל- pro לפי המדריך שיש כאן בפורום.... מאז החיבור של שני המחשבים (אחד PC ואחד MAC) האינטרנט לא עובד חלק והכוונה היא לניתוקים אינסופיים, איטיות גלישה באופן מחריד וכו'. המחשבים שינו מיקום (עברו דירה) והמצב לא השתנה. אחרי התייעצות כאן בפורום ניסיתי לחבר רק את ה- PC ל- switch המצב טיפה השתפר אבל לא ממש, אז חיברתי את המחשב ישירות למודם והמצב השתפר מאד. אז השאלה היא האם הבעיה יכולה לנבוע מה- switch ? הדגם שלו זה switch fast ethernet של EDIMAX במהירות 100M. אם כן למה מומלץ להחליף אותו? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה????? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  8. הצלחתי לעשות רשת חוטית בין מחשב שיש בו win 98 עם win XP (המחשב המארח הוא האקס פי) הקטע זה ששיתוף הקבצים לא הושלם. ה 98 יכול לראות את הקבצים של ה XP וה XP לא יכול לראות של ה-98 מה לעשות כדי שה XP כן תהייה לו גישה? תודה!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  9. הורדתי את הפאטצ' שמאפשר את שינוי מספר החיבורים, על כמה ממולץ לשים 50 או 100 ? והאם זה יכול להרוס את האינטרנט או משהו ? תודה מראש לעונים

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  10. Started by eladm230,

כשגלשתי היום באינטרנט קפץ לי פתאום איזו הודעה על acticeX ואני ברוב טיפשותי לחצתי "אישור" פתאום נפתח לי אייקון חדש משמאל לשעון למטה שמהבהב לי כל שנייה קוראים לו security alarm (לא של הווינדוס) והוא כל 5 דקות מודיע לי שהמחשב שלי בסכנה ופותח לי את האקספלורר לכתובת של אתר שמשווק תוכנות של ספייוור וכו' נכנסתי לtools--->manage addons באקספלורר ועשיתי disable לכל מה שרשום לידו activeX אבל יש איזה addon שאני לא מצליח לעשות לו disable ולא למחוק אותו כי הוא רושם לי שיש איזו תוכנית שמשתמשת בו. התנתקתי מהאינטרנט וניסיתי למחוק ועדיין אותה בעיה.... בבקשה תעזרו לי...זה מחרפן אותי!!![br]פורסם בתאריך: 1.01.2007 בשעה 11:16:40 השם של ה addon הוא system alert

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  11. הבנתי שאלקטל + ADSL ....יכול לשמש כראוטר ..... אני צריך שהמחשב השני יקבל אינטרנט ללא צורך שהמחשב שלי (בעל החיבור אינטרנט) יהיה דלוק כל הזמן ..... בזבוז חשמל....סתם מרעיש לי בחדר.. הבנתי דווקא שהמודם שלי בעל הרבה פיצ'רים (כגון גם פריצה של הקונפיג לשינוי הגדרות העלאה הורדה לפי מה שאני בוחר , זה עובד אני יודע אבל לא ניסיתי עדיין) בכל מקרה יש דרך ? ואם לא מה הדרך הפשוטה והזולה ביותר לעשות את זה ? נ.ב יש לי איי פי קבוע ללא חייגן

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  12. Started by roei88,

יש לי נתב eci 312+ שמחובר לסוויצ' ואליו מחוברים שתי מחשבים. דבר ראשון, מה עוזר לי Multicast? להעפעיל את זה או לא? דבר שני, אני רוצה לבטל את הפיירוול של הנתב ולשים בכל מחשב פיירוול רגיל, אבל אפשר שמבטלים את הפיירוול זה מבטל גם את ה-NAT אז אם אני יבטל את זה שתי המחשבים עדיין יוכלו להכנס לאינטרנט? או שחייב את הNAT? אם כן יש איזה דרך לבטל רק את הפיירוול? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  13. Started by nati086,

שלום לכולם, יש לי מדפסת של חברת HP מדגם 4500 wireless שמחוברת בצורה אלחוטית לראוטר שברשותי D-LINK 2760U E1/ למרות שהכל מחובר כמו שצריך המדפסת מדפיסה רק מסמכים שנשלחים אלייה מהמחשב שמחובר אל הראוטר בצורה קווית ושממנו היא הוגדרה הגדרות ראשונות ולא משאר המחשבים שמחוברים לרשת. חשוב לציין שהראוטר תקין וכל המחשבים בבית גולשים באינטרנט דרכו. אשמח אם תעזרו בעיניין, תודה מראש לכל העוזרים!

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  14. Started by Y.k,

שלום. קראתי את המדריך ודי הסתבכתי.. אז ככה: אני רוצה להקים רשת ביתית, שהחיבור אליה מתבצע דרך האב בצורה ששני המחשבים + האינטרנט מחוברים באופן ישיר להאב. לפי מה שהבנתי הצורה הזו של החיבור איננה ממולצת אבל אין לי במחשב שני יציאות את'רנט .. אם מישהו יוכל לעזור לי לחבר את הרשת ככה שגם יהיה אפשר לשתף קבצים וגם להתחבר לאינטרנט אני אשמח מאוד ד"א .. בינתיים האינטרנט עובד בשני המחשבים אבל אין שיתוף .. תודה רבה לעוזרים !

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  15. Started by kenny1254,

האם יש באפשרותי להקים רשת אלחוטית ללא נתב כמו במקרה של רשת חוטית (בין2 מחשבים) שאחד מהם יהווה את המקור לרשת (במקרה האלחוטי היא תכלול יותר מ2 מחשבים כמובן) וקיום הרשת יתבצע רק דרכו, או שאני חייב נתב בשביל מקרה זה? כמו כן, המלצות לגבי כרטיסי רשת אלחוטיים, ונתבים(אם יש בהם צורך...) תודה

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  16. Started by elad2k,

קניתי משחק לרשת (RAVEN SHIELD) והייתי רוצה לדעת אם זה אפשרי לשחק בו ברשת החיצונית באותו הזמן עם 2 המחשבים שיש בבית (שהם מחוברים ברשת פנימית) כי יש את הבעיה של CD KEY במקרה שאילו 2 מחשבים נפרדים לחלוטין אם זה קצת לא ברור אז בפשטות: אני רוצה לשחק ביחד עם חבר בשני מחשבים שיהיו בבית ברשת פנימית על אותו CD KEY

• 3 תגובות
    • 698 צפיות
  17. אז ככה אני גר בבניין בקומה ראשונה וחבר שלי גר בקומה שלישית הוא חיבר לעצמו עוד ראוטר אלחוטי שיוכל לגלוש בpsp אז הוא בא אלי לבדוק אם מקומה ראשונה אפשר לגלוש והצלחנו לגלוש בקליטה של 60 אחוז אז עלה בראשי רעיון לחבר שלי יש אינטרנט 10 מגה רציתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי טיפה איכותי עם אנטנה בחיבור pci ושאני יוכל לקלוט אותו האם זה הגיוניי שזה יקלוט אותו? האם יש הבדל בין הקליטה של הרשת לקליטה של wifi ? ואם זה אפשרי בכלל איזה כרטיס רשת עדיף לקנות?

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  18. Started by pC gUy,

somebody know how can i check my ping?? in servers like HWZONE? ;D

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  19. יש לי 2 מחשבים ועל שניהם יש WIN XP מחשב אחד מחובר עם כבל USB למודם, והמחשב השני מחובר עם כבל רשת למחשב הראשון. כך הוא מקבל גם אינטרנט וגם יש רשת בין 2 המחשבים. כבר פעמים קרה לי שאחרי שאני מעדכן את המחשבים ומתקין את SEVICE PACK 2 הרשת נופלת ולא חוזרת. בשני המחשבים מופיעה לי ההודעה: "קישוריות מוגבלת או חסרה" ובמחשב השני כמובן שגם אין אינטרנט. איך פותרים את זה כי זה משגע אותי. תודה.

20. Started by er0101,

אם ראוטר אלחוטי מחובר לאלקטל 510 ומגדירים התחברות PPPOE מה צריך להיות מוגדר באלקטל? כי לפי איך שזה נראה לי זה כאילו הראוטר מתחבר שוב דרך האלקטל כאשר האלקטל מחובר. אז מה קורה במצב כזה?

• 4 תגובות
    • 698 צפיות
  21. Started by bora-aa,

היי שלום לכולם ובוקר טוב, שלשום נשרף לי הראוטר 2wire, ולכן רכשתי ראוטר הבא http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 למחשב השני קניתי את זה http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מתאם שיחפש רשת למחשב הנייח. והכל עובד טוב. עכשיו יש לי שאלה ה מתחמם דווקא מהר לאחר 30 דקות הוא ממש חם. יש לי לדאוג מזה ? או שזה ככה רגיל. תודה

• 2 תגובות
    • 698 צפיות
  22. Started by TARON,

ישלי 2 מחשבים שמחוברים ברשת ומוגדרים לעבוד על אותו חיגן כאילו לשתי המחשבים יש אותו אי פי עכשיו ניסיתי דרך כל התוכניות ----עזרים-----תקשורת------חיבור לשולחן עבודה מרחוק שמתי תאי פי והוא אומר כיאלו שזה האי פי שלי יש דרך אחרת עם תוכנה או משהו אני רוצה להיכנס למחשב השני ליראות להזיז תעכבר ושטויות כאלה ועם אפשר לינקים בבקשה

23. Started by yosi79,

מי שרוצה יש מבצע חדש של בזק באינטרנט שעוד לא פורסם...מדובר בחודשיים חינם עבור מצטרפים חדשים ומחירים ממש אטרקטיבים. אני מדבר על הספק תשתית ולא על בזק בינלאומי... מי שלקוח של הכבלים ורוצה פרטים על המבצע נא להשאיר לי מייל ואחזור אליו עם פרטים מדוייקים... כדאי ושווה לפחות לשמוע...

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  24. ברצוני לקבל עזרה במציאת שני כרטיסי PCI לחיבור שני מחשבים בתצורת AD-HOC ללא נתב. הבעיה הכי גדולה שלי היא שאני רוצה להעביר בינהם קבצים גדולים של בערך 1G והתקן WIFI אומר שבתצורה כזו גם אם הכרטיס הוא בטכנולוגיה G אז המהירות המקסימלית היא 11MB כמו בתקן B. אבל שמעתי שישנם כרטיסים אשר בכל זאת נותנים אופציה לעבוד עם AD-HOC בחיבור בין מחשבים ובמהירות 54 וגם 108. אני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי באמת חשוב לי לא לחבר נתב ולעבוד בצורה רגילה. המטרה הסופית היא העברת קבצים גדולים בין שני מחשבים ולהשתמש בשני כרטיסי PCI. תודה מראש, יוסי.

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  25. יש לי מחשב שלא בשימוש עם 3 הארד דיסקים של 500 ג'יגה כ"א שאני רוצה להפוך לשרת ביטורנט כאשר אני רוצה שאפשר יהיה לגשת אליו מבחוץ דרך ה-web (אני יודע שיש אפשרות כזאת ב-utorrent שהיא מאוד נוחה אבל אין לי מושג אם יש משהו טוב יותר). בגלל שיש לי 3 הארד דיסקים אני רוצה לאחד אותם עלמנת לנצל את כל המקום שברשותי, איזה מערכת הפעלה הייתם ממליצים לי להתקין שתתמוך בזה ? ווינדוס יהיה מיותר או אולי משהו אחר ? תודה.

• 3 תגובות
    • 698 צפיות

דיונים חדשים בפורומים