עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by lior_alt,

שלום רב, יש לי בבית מס' מחשבים העובדים על אותה רשת אלחוטית,וביניהם יש שיתוף קבצים (לעיתים כוננים שלמים ולעיתים ספריות מסוימות). האם יש דרך שהכניסה לספרייה מסויימת/כונן מסויים המשותף ברשת תהיה מותנית בהכנסת סיסמה ? אני אסביר את הצורך שלי על מנת להיות ברור יותר... מגיעים אלי חברים לפעמים עם המחשבים הניידים שלהם בשביל ללמוד אז מן הסתם אני נותן להם את הסיסמה של הרשת בשביל שיוכלו לגלוש אבל אני לא רוצה שיוכלו להיכנס לספריות השיתוף שלי בנייח( שעליו רץ XP דרך אגב)... זקוק לעזרה הזאת דיי בדחיפות... תודה,ליאור.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  2. יש לי 2 מחשבים בבית אך אין לי ראוטר. תהיתי אם אני יכול לחבר אותם בכבל CROSSOVER CAT5 וזה יתן לי את האפשרות לשחק בLAN במשחקי מחשב. כמו כן, אם זה באמת אפשרי, הייתי רוצה לדעת אם אני יכול להכין כבל CROSSOVER מCAT5 רגיל, או שאני צריך לקנות אותו במיוחד? תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  3. Started by Iv0ry,

אני מחפש כרטיס רשת שלא יעשה לי בעיות התנתקות ולא יתחמם לא usb עד 100 ש"ח תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  4. צק פוינט כמובן

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  5. Started by GALR,

ניסיתי לעשות סריקה של המחשב מהאתר של נורטון והוא אומר שיש בעיה עם ה-ACTIVE X

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  6. Started by hillel88,

אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.

• 6 תגובות
    • 653 צפיות
  7. Started by kenny1254,

האם יש באפשרותי להקים רשת אלחוטית ללא נתב כמו במקרה של רשת חוטית (בין2 מחשבים) שאחד מהם יהווה את המקור לרשת (במקרה האלחוטי היא תכלול יותר מ2 מחשבים כמובן) וקיום הרשת יתבצע רק דרכו, או שאני חייב נתב בשביל מקרה זה? כמו כן, המלצות לגבי כרטיסי רשת אלחוטיים, ונתבים(אם יש בהם צורך...) תודה

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. לילה טוב, ברשותי 2 ראוטרים. אחד (6104 קוי של אדימקס) מתחבר למודם ECI של בזק, למחשב שלי (בממ"ד) ומשם הוא יוצא החוצה אל ראוטר מימו (6126 גם של אדימקס), ששולח רשת אלחוטית ל-2 מחשבים נוספים. הבעיה המוזרה - כשהמימו עובד, המחשבים ברשת האלחוטית עובדים, אבל הראוטר הקווי מפסיק לעבוד. רק שאני מנתק את המימו ומחבר את הקווי, האינטרנט אצלי עובד. אוסיף ואציין כי בזמן החיבור האלחוטי, המחשב שלי (הקווי) טוען שהוא לא מוצא כתובת IP... מה לעשות?

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  9. Started by most,

יש לי במחשב הראשי עם האינטרנט ראוטר של LINKSYS. במחשב אחר יש לי כרטיס USB שמתחבר אליו ומחבר את המחשב לאינטרנט דרך הראוטר. (מסוג TPLINK TL-WN321G). כשאני רגיל באינטרנט ובהורדות האינטרנט עובד כמו שצריך. הבעיה היא שבמשחקי רשת יש לאגים כל כמה שניות. למשל ב-COD4, אני משחק כרגיל ואז אחרי זמן לא מוגדר יש לאג שתוקע אותי לכמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל, וכך חוזר כל פעם. זה קורה גם ב-HL2: DM. השאלה שלי היא, האם זה הכרטיס רשת האלחוטי גורם לבעיה או זאת ? אם לא, מה יכול לגרום לזה ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  10. Started by Vatos-Locos,

שלום, חבר שלי קנה ראוטר של לינקסיס, שמחובר למודם כבלים של טומפסון אם זה משנה. מחוברים אליו חוטית 2 מחשבים, בראוטר מוגדר DHCP. שני המחשבים מקבלים כתובת מהראוטר (הראשון הוא 1.100 והשני 1.101). שני המחשבים מקבלים פינג מהראוטר בלי בעיה. הראשון יכול לגשת לממשק ווב של הראוטר ולגלוש באינטרנט חופשי השני גם לא יכול לגלוש באינטרנט וגם לא לגשת לממשק ווב של הראוטר. מה יכולה להיות הבעיה? תודה.

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  11. האם מישהו מכיר אתר לאחסון קבצים בארץ, בעל נפח של לפחות 5 ג'יגה ובחינם? אני הייתי מעוניין לגבות קבצים מהמחשב שלי על אתר כזה. הבעיה באתרים בחו"ל כמו xdrive היא שהתקשורת אליהם היא איטית. אני הייתי מעוניין באתר בו ניתן לצור תיקיות. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by urich,

טוב שלום יש לי שלושה מחשבים ובקרוב אני יקנה אחד חדש ורציתי לחלוק בינהם את האינטרנט וליצור רשת פשוטה. עכשיו אני שוקל לרכוש את הדילינק 604 אין לו חיבור אלחותי והוא לא גיגה ביט לאן אבל כל המחבים שלי ישנים והרשת גם לא צריכה חיבור ממש מהיר. עכשיו יש לכם המלצות דברים שאני צריך לדעת וכו'

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  13. שלום, לאחרונה נתקלתי בבעיה מאוד מעצבנת. לאחר זמן שימוש מסוים במחשב ובאינטרנט, פרוטוקול ה HTTP פשוט מתפגר לו. כל שאר השירותים עובדים: Icq, Messenger, Emule, Azuerus, אך כל מה שקשור ל HTTP פשוט ומסרב לעבוד. גם ה FF וגם ה IE אומרים שלא ניתן למצוא את הדף, כאילו בכלל אין חיבור. לאחר RESET למחשב הבעיה מסתדרת. אני משתמש במודם רשת שהוסב לנתב Aztech 600E, ובסוויץ' 8 פורט של Edimax. החיבור הוא חיבור קבוע. ניסיתי גם לחבר את המודם ישירות למחשב, אך הבעיה עדיין נשארת. לדעתי הבעיה היא במערכת ההפעלה - Service או הגדרה שגויה. הבעיה התחילה לפני שלושה ימים, כאשר הדבר האחרון שעשיתי הוא ניסיון Tweaking ל FF. אחרי שהבעיה התחילה חזרתי להגדרות ברירת המחדל אך הבעיה לא נפתרה. הצעות מישהו? תודה.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  14. Started by AMI 1,

חבר'ה שמעו, יש לי בעיה רצינית במחשב אין לי אינטרנט כבר איזה שבועיים.... זה התחיל כשהדפדפן עשה בעיות ויצא סתם באמצע גלישה ואז התנתק החיבור והוא כותב לי שהקישורית לא תקינה או משהו כזה... וגם עכישו אם אני נכנס לדפדפן כשאין אינטרנט הוא מראה לי דף לבן כזה וישר יוצא. ניסיתי להחליף כרטיס רשת כי אמרו לי שאולי זה יעזור וזה לא עזר. למישהו יש רעיון? מה לעשות? גם מחקתי הרבה ווירוסים מהמחשב אם זה משנה.... בשגיאה כתוב לי שהקישורית מוגבלת או חסרה כשאני לוחץ על "תקן" כתוב שהבעיה היא שהמחשב לא מצליח להחליף Ip.

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  15. אהלן אפרט את הבעיה - באגודה בה אני מתנדב יש נתב אלחוטי 54mb פשוט שממוקם בקומה הראשונה. עכשיו - בקומה השניה יש חדר ובתוך החדר הזה יש עוד חדר. בשני החדרים הנ"ל יש מודם אלחוטי. החדר החיצוני יותר מקבל אות,ומשדר טוב. אך החדר הפנימי - מתנתק ומתחבר, בהתאם לסגירת דלתות(משהו שהוא חובה). עכשיו יש כמה נקודות - *אי אפשר להעביר לשם כבל LAN *ניתן לקנות עוד מודמים אלחוטיים(אולי לחבר 2 למחשב הקרוב יותר כך שאחד יקבל רשת והשני ימסור רשת וכך תפתר הבעיה) *חשבתי על קניית מגביר אות - אך אני לא מבין מספיק ואשמח לעזרה. אשמח לשמוע עצות,בתודה מראש חברים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  16. לחבר שלי יש בעיה לשחק במשחקים כמו AOE2 AOE3 וכאלה שצריכים את IP כדי להתחבר למשחק עם כמה שחקנים.. דוגמא: לי יש איפי אני נותן לחבר שלי אותו..הוא מעתיק אותו לאיפה שצריך במשחק הוא מתחבר למחשב שלי..(לא יודע איך כל העניין עובד) ואז אנחנו יכולים להתחיל משחק.. כל העניין עבד עד שהוא עשה רשת אלחוטית..הבעיה היא לא רק איתו יש לי עוד חבר עם אותה בעיה. כשהוא מנסה להכין את המשחק ולתת לי את האיפי המחשב שלי לא מזהה מחשב עם איפי כמו שלו וההפך גם כשאני מכין המחשב שלו לא מזהה.. עכשיו כל זה בדוק רק בגלל הרשת האלחוטית.. מה יכולה להיות ה"בעיה" ?

• 5 תגובות
    • 653 צפיות
  17. Started by arik100,

איך העולם כולו בעצם מחובר לרשת האינטרנט? האם כולו מרושת בכבלים אופטיים? או שיש איזורים שהם מרושתים וחלק עם לווין? כי בין היבשות לדוגמא מפריד ים... אז מה כאילו יש אינטרנט לוויני??

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by yoB_ynnaD,

שלום, כמו שהרבה יודעים, גירסת הfirmware המוצעת באתר של אדימקס מעוררת את בעית ההתקשרות עם הראוטר לאחר זמן לא מוגדר. האם מישהו יכול להפנות אותי אל הfirmware של הראוטר אותו מקבלים ישר מהקופסה? שמעתי אגב שקיימת גרסה 2.78 שלו שמסדרת גם את הבעיה. בכל אופן אם מישהו יוכל לעזור לי, אודה מאוד תודה מראש

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  19. כרגע יש לי 3com שמאפשר גלישה של 2 מגה כשבפועל החבילה על 3 מגה . הנתב הוגדר מחדש והנורות בו עובדות כמו שצריך. ככל הנראה משהו נדפק בו ואי אפשר להפיק ממנו את מירב התועלת. איזה נתב כדאי לקנות שיוכל לעבוד הרבה שעות ללא התחממות, שמאפשר הגדרות בקלות עם ממשק משתמש ברור ויעבוד כמו חמור עבודה נ.ב. צריך אלחוטי מאובטח שמתאים לרשת הכבלים של הוט תודה לכל הממליצים

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  20. מישהו יכול בבקשה לימצוא לי מדריל לחיווט ארונות תיקשורת כי אני חיפשתי כל היום ולא מצאתי!!! עם מישהו יכול לעזור תודה אני ממש מיתחנן זה מאוד יעזור לי תודה לעוזרים ונותנים מענה!!!תודה רבה רבה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  21. Started by gimdy,

קניתי 2 מחשבים לבית וכרגע יש 3 מחשבים . יש לי נתב אלחוטי מבזק של חברת ASUS ואני מחפש שני כרטיסי רשת למחשבים. כל המחשבים באותה קומה במרחק של מקסימום 10 מטר בין אחד לשני . 1. איזה כרטיסי רשת מומלצים? USB\PCI2 .2 ? 3.איפה יש מדריך להקמת כונן משותף בין המחשבים ? 4.איזה הצפנה צריך לעשות כדי לשמור את אבטחת הרשת?

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  22. הרכבתי רשת ביתיית באחד המחשבים יש ווינדוס 98, נסיתי לשתף את הכונן שלו אבל לא הצלחתי, במחשב השני יש ווינדוס אקס פי את הכונן הזה הצךלחתי לשתף ורואים אותו ב98!!! השאלה איך משתפים דווקא של ה98

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by hellyeahmofo,

קניתי היום מודם ethernet של eci יש לי פס של 750 ק"ב. הכרטיס רשת שלי הוא intel pro 100 VE איך אני יכול לבדוק download performance ופינגים?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  24. דבר ראשון שבוע טוב לכולם אני צריך את עזרתכם,אף אחד אחר לא הצליח,ניסיתי כבר בתמיכה שך ספק האינטרנט שלי (סמייל) ובבזק.והם לא ידעו איך לעזור לי,ניסיתי איתם כל מיני דברים. אתם הכתובת האחרונה שלי יש לי ויסטה אולטימיד 64 ביט ויש לי בעיה עם האינטרנט.כל כמה דק' הוא פשוט מתנתק לי בלע כל התראה ושאני מנסה להתחבר שוב הוא לא מצליח.רק לאחר ריסט הוא מתחבר ושוב לאחר כמה דק' הוא מתנתק בחזרה (בלי שום קשר לאתרים שאני נמצא בהם ואם אני מוריד או לא מוריד קובץ מסויים. אם אני מסתכל על הסמל של החיבורי רשת בשורת המשימות אני רואה שני חיבורים-על אחד (כנראה של הכרטיס רשת) כתוב local area conection ועל השני של הסמייל אני רואה local and internet וזה במקרה שיש אינטרנט,שאין אני רואה שם רק לוקאל אני משתמש…

25. יש מלא סרטונים באתר של גוגל ווידיאו ובYOU TUBE שלא עולים לי גם בנענע TV WTF ואתרים רבים בעיקר אם סיומת .COM שלא עולים לי לא יכול להיות שהאתר של אמריקס ארמי והאתר של C# במיקרוסופט וfilefront וניואוג ועוד כמה אתרים לא עולים לי מבחינת הורדה הכל עובד טוב האימיול מתחבר והביטורנט גם והורדתי אתמול בפיירפוקס קובץ ששקל 900 מגה בייט בלי עצירות על מהירות קבועה (הבעיה נמצאת גם בפייר פוקס) מה קורה פו זה התחיל לפני כמה ימיים תחילת הלחימה בצפון HELP HELP HELP

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.