עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by eyarit,

חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  2. ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  3. Started by shugi,

שלום. אני מעוניין לקנות נתב חוטי עד 200 ש"ח. כרגע יש לי נתב אלחוטי D-link DI524 והוא ממש אבל ממש גרוע. יש לי 3 מגה בכבלים ושלושה מחשבים מחוברים אל הנתב בחיבור חוטי, ולכן אני לא מחפש נתב אלחוטי. אם אפשר שתגידו לי מה אתם חושבים על ה-DI524, האם רק הוא ככה? או שנתב אחר לא ישנה כל כך? תודה.

• 5 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by eitrnel,

שלום, יש לי את התרשים הבא: השאלה היא, האם המהירות תהיה 1000 או 100? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. Started by CASSPY,

מחפש עזרה הראוטר שלי מתנתק linksys wrt54g v-5 frimware last updated למרות התקנת קשוחה אחרונה ואיתחול של ההגדרות הראוטר עדיין מתנתק גם בחיבור כבלים וחיבור adsl אשמח לעזרה בתודה-כספי

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  6. Started by masterohad,

אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by yaron1000,

שלום יש לי 2 מחשבים ואני רוצה לחבר אותם ברשת ושהיה כמה שיותר זול לפי מה שהבנתי מחבר שלי אפשר לקנות כבל רשת ולחבר את הכרטיס רשת שלהם אם דבר כזה אפשרי וגם אם יש אפשרות לשלוט על כמה רוחב פס כל אחד יקבל ועוד שאלה בהנחה שאני קונה נתב רגיל לא אלחוטי אם מספיק שיש לי כרטיס רשת אחד במחשב שהוא השרת אני לא יכול לפתוח ולשים בו כרטיס רשת כי זה יבטל תאחריות איך הנתב הקוי מתחבר ישירות למודם ומשם לכרטיס רשת הלוח אם שלי במחשב השרת הוא DFI NF4 U INF ובלקוח ABIT NF2 הרגיל ואם שווה לעשות את אחד ממבצעים כרגע מפרוסמים אל רשת אלחוטית תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by kurt80,

אני צריך לבחור ספק לבית של ההורים שלי. התשתית תהיה של הכבלים. אני מעוניין בחבילה צנועה מבחינת המהירות (לא מתוכנן אטרף הורדות מן הסתם) שתהיה חביבה מבחינה כלכלית. איזה מהירות תספק שימוש ממוצע שכזה (גלישה באתרים רגילים לרוב)? מישהו יודע על איזה מבצע כדאי אצל אחת הספקיות? תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. Started by yogev_23,

שלום, יש לי כרגע מודם+נתב של ASUS 604 מבזק (ADSL). אני קונה נתב אלחוטי שאמור להחליף את הנתב המובנה במודם של ASUS. האם לפני שאני מחבר את הנתב החדש, עלי לנטרל את הנתב הישן (המובנה במודם של ASUS) או שזה קורה אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  10. Started by NIR36,

שלום בסטיקי מצוין לגבי רשת קווית אני מעונין לדעת אילו רכיבי חומרה אני צריך אגב 2 המחשבים מצוידים בGIGALAN ON BOARD? (כרטיסי דלוקס של אסוס) ואם יש שוני בהגדרות התוכנה השונות תודה ניר

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  11. Started by tamir6066,

היי,קניתי מודם סלולרי דרך סלקום ויש איתו מלא בעיות. 1.לפעמים הוא מתחבר אחרי שניה ולפעמים אחרי 5 דקות. 2.הגלישה לפעמים איטית מ א ו ד. 3.לפעמים סתם פתאןם אין אינטרנט,במקרה הטוב אחרי רענן זה חוזר ובמקרה הרע זה פשוט לא חוזר וצריך לנתק ולחבר. יש מה לעשות?90 אחוז מהזמן זה עובד סביר אבל ב10 אחוז האחרים זה מגיע למצב שאני עוד שניה שובר את זה.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  13. שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by arik100,

אוקיי אז ככה ראוטר ל2 מחשבים כרגע הרשת הולכת להיות רשת חוטית אבל אני רוצה שהיא תתמוך גם באלחוטי בעקרון אני מעדיף אלחוטי אבל בגלל שזה מחשב של משחקים וכאלה אז חוטי יותר יציב אז עדיף תקציב 200-350 החיבור אינטרנט שלי כרגע זה : כבלים ו 012 מהירות 1.5 על 500 דרוש נתב חזק ללא ניתוקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by Dj NaSh,

שלום, זה נראה שרוב החברות מציעות חבילות איחסון בסיסיות של בין 100-200 מגה, בעלות חודשית של כ-10-20$. עם זאת, נראה שהם מציעים גם חבילות רסלרים הכוללות Shared Server עם 10-20 ג'יגה (!) שטח איחסון, בעלות חודשית של כ-30-40$. על אף שאולי לא הרבה אנשים מחפשים להיות רסלרים, אני לא מצליח להבין את הסיבה למה בעל אתר שצריך קצת יותר שטח, יכול להוסיף בסה"כ כ-10$ ולקבל שטח איחסון של עד פי 100 יותר! מה ה-catch פה? ממה צריך להיזהר? שאלה נוספת: בחנתי חברה בחו"ל בשם Reyox המציעה חבילות איחסון. חבילה רסלר בסיסית של 15 ג'יגה איחסון, בעבור 20$ לחודש, וחבילת Dedicated Server בסיסית עם שטח של 20 ג'יגה איחסון, בעבור 50$ לחודש. האם המחירים נשמעים לכם סבירים, ולא זולים מדי? כי מחיר זול מאוד יכול ל…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  16. אני הולך לפרמט את הדיסק ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows XP - Prof התקנה חוזרת (בכדי לרענן את המחשב שמותקנות עליו יותר מדי תוכנות - לא עקב תקלה). אני מעוניין לגבות את הגדרות כרטיס הרשת שלי, החייגן וכד' בכדי שלאחר ההתקנה לא אצטרך להגדיר הכל ידנית (כתובות IP ת שרתי DNS וכד'). האם יש דרך לבצע זאת?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  17. Started by bigbosf,

שלום חברים קניתי נתב לא ממזמן. הוא היה עובד בקצב של 54Mbps.. עכשיו אני רואה שזה עובד על 36Mbps מה קרה ? לא שיניתי או הוספתי מכשירים חשמליים לאיזור.. זה אמור להפריע אם זה 54Mbps או Mbps 36 . מה זה אומר ערוצים? הנתב מוגדר על 6. אם אני ישים על 12 זה ישנה משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  18. Started by chen-z,

שלום ... רציתי לדעת איך אני מגידר רשת ביתית בין שתי המחשבים בבית האינטרנט עובד כרטיסי הרשת גם הכבל מחובר הכל .... רק קציתי לדעת איך אני מגדיר זאת בכרטיסי הרשת תודה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  19. Started by com555,

יש לי רשת בין שני מחשבים כאשר המחשב שאני גולש איתו הוא ראשי כעקרון ועוד מחשב שמחובר אליו בכל פעם כשאני עושה ריסט למחשב השני הוא חוזר והכל עובד חלק אבל כשאני עושה ריסט למחשב הראשי, כשהוא חוזר הרשת לא עובדת יותר ואני לא מצליח להתחבר למחשב השני משום מה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  20. שלום אחרי שחרשתי את הפורום( ) הבנתי - שמחברים את המודם לנתב והוא מתחבר לכל המחשבים. יש לי מודםALE 130 (בחיבור USB) והמקור מתח שלו זה ה-USB כמובן , איך אני יחבר לו מקור חשמל או שהוא מקבל אותו מהרשת הטלפונית? ועוד דבר שחשבתי עליו שאפשר להחלף את המודם למודם רשת של ECI שניתן להפוך אותו לנתב ולחבר אותו לשאר המחשבים עם HUB/Switch ולחסוך את עלות הנתב , האם זה כדאי?? לגבי חלקים - האם כ.רשת שעולה 30 ש"ח שווה קניה ?? ואיזה נתב מומלץ ?

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  21. כפי שרשמתי בכותרת עם אני הראוטר הזה,הכל היה בסדר גמור עד לפני כשבוע ואז הורגשה איטיות רצינית בגלישה. נכנסתי לאתר של 012 הורדתי את הקובץ של ה-60M שאיתו אמורים לבדוק את מהירות ההורדה ולהפתעתי המקס' שהגעתי אליו היה 180KBS ורוב הזמן זה היה באזור ה-150KBS כשאני בעצם אמור להוריד על 307.5 בערך... נכנסתי לממשק של הראוטר,התנתקתי והתחברי שוב ואז הכל היה בסדר עד היום. היום שוב נכנסתי ואותו הסיפור מתחיל מחדש. צריך לציין ששום תוכנת שיתוף לא פעלה ברקע. יכול להיות שמישהו גונב ממני אינטרנט בצורה אלחוטית? משיחה שלי עם 012 לא דיווחו לי שיש להם איזה שהם תקלות באזור שלי שאמורות לגרום לעניין הזה..

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  22. הראוטר הקודם שלי(3com 3crwer10075) הפסיק להיות יציב והתחיל להתנתק כל כמה דקות. אז הוחלט לקנות ראוטר חדש התקציב הוא 300 ש"ח בערך, אפשר לחרוג קצת הדרישות הן פשוט אמינות ויציבות כמה שיותר גבוהה(אני מוריד די הרבה בביטורנט ויש עוד מחשב ברשת שמשתמש בביטורנט) תקן N יהיה די נחמד(יש לפטופ ברשת שתומך בתקן N(או דראפט N, אין לי מושג) וכרגע עם ה3COM יש לו 2 פסי קליטה אז עדיף לשפר את זה) תודה מראש ;D

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by kenny1254,

האם יש באפשרותי להקים רשת אלחוטית ללא נתב כמו במקרה של רשת חוטית (בין2 מחשבים) שאחד מהם יהווה את המקור לרשת (במקרה האלחוטי היא תכלול יותר מ2 מחשבים כמובן) וקיום הרשת יתבצע רק דרכו, או שאני חייב נתב בשביל מקרה זה? כמו כן, המלצות לגבי כרטיסי רשת אלחוטיים, ונתבים(אם יש בהם צורך...) תודה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  24. הובכן ההורים בנו בית חדש ולפי הייעוץ שלי החשמלאי ניתב לנו שקעי תקשורת בצינורות נפרדים מהחשמל. ניתבתי כבר לכל חדר כבל CAT 7 הרעיון הוא בניית רשת ביתית של 16 פורטים במהירות של 1GB. כל הכבלים מרוכזים למקום אחד + שקע טלפון + כבלים למודם. אני מעוניין לקנות ארון תקשורת שיכיל את כל העסק אני מדבר על הארון מברזל לשים מגשר בין הסוויץ' והכבלים שיהיה מסודר + חיבור לאינטרנט. השאלה שלי איזה סוייץ' של 1GB של 16 פורטים אתם ממליצים לי לקנות + איזה ראוטר אשמח אם לראוטר או לסוויץ' יהיו אפשרויות של ניהול כתובות אייפי לכל MAC והגבלת רוחב פס אינטרנט לכל מחשב ספציפית ועוד (שמח ללמוד דברים חדשים). לא מעוניין ברואטר אלחוטי אבל אם ישנו רואטר אלחוטי אשר עולה בכל פרמטר על כל ראוטר אחר חוטי אין לי בע…

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  25. Started by whitiger19,

השתמשתי בחיפוש והאמת למדתי הרבה.. אני רוצה לעשות רשת חוטית בין 3 מחשבים..ואני צריך ראוטר, מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהכי עדיף לי זה ה ?Edimax BR-6104K עכשיו מה שאני יודע כל המחשבים התחברו דרך כל ישר לראוטר.. אז סתומרת שאני צריך לקנות 3 כבלים ישרים.. ו..אני צריך לחבר את הראוטר למודם דרך יציאת הWAN ..אז השאלה שלי היא איזה כבל צריך כדי לחיבר בין המודם לראוטר הזה.. אגב..יש לי כבלים.. חוץ מזה..כל מה שאמרתי בהתחלה הוא נכון? אם אפשר בבקשה תשובה מהירה, כי אני רוצה לקנות את הראוטר עוד היום...תודה!!

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים