עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by cap123,

האם מישהו מכיר דרך לבדוק כמה MB מורד למחשב בזמן הצפייה. איזשהו מונה או משהו. תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by CASSPY,

מחפש עזרה הראוטר שלי מתנתק linksys wrt54g v-5 frimware last updated למרות התקנת קשוחה אחרונה ואיתחול של ההגדרות הראוטר עדיין מתנתק גם בחיבור כבלים וחיבור adsl אשמח לעזרה בתודה-כספי

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by רן.ט,

כל פעם שאני מנסה להתחבר לשרת כלשהו הוא אומר לי Your 4662 port is not reachable. Please review your network config לא משנה מה ניסיתי לעשות זה לא עזר...יש לי רשת אז פתחתי את הפורטים וכלום לא עבד... למישהו יש רעיון איך לסדר את זה??

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  5. אני שוקל לעבור לחבילות האעפלואד הטעים של הכלבים אבל מפחיד אותי סיפורי הראוטרים שלהם האם אני אוכל להיות במצב כמו בADSL שהמודם הוא גם ראוטר ללא חייגן, וכל מה שצריך זה לחבר אותו לסויץ' הבייתי?

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  6. כלומר לנתק את הראוטר...

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  7. Started by tamir6066,

היי,קניתי מודם סלולרי דרך סלקום ויש איתו מלא בעיות. 1.לפעמים הוא מתחבר אחרי שניה ולפעמים אחרי 5 דקות. 2.הגלישה לפעמים איטית מ א ו ד. 3.לפעמים סתם פתאןם אין אינטרנט,במקרה הטוב אחרי רענן זה חוזר ובמקרה הרע זה פשוט לא חוזר וצריך לנתק ולחבר. יש מה לעשות?90 אחוז מהזמן זה עובד סביר אבל ב10 אחוז האחרים זה מגיע למצב שאני עוד שניה שובר את זה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by AdiR^SiNaI,

מזה שרת web? מזה שרת fax? ושאלה לדעת האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים(data base) זה שרת שמתכנתים עובדים עליו כול קבוצה של אנשים עובדים על משהו אחד ובסוף משתפים את כולם ויוצרים משהו אחד דוגמא:פלאפון,קבוצה של אנשים עובדים על תמונות וקבוצה אחרת צלילים או דוגמא:במחשב קבוצה של אנשים עובדים על מעבד וחלק על זיכרונות וחלק על כרטיסי מסך ובסוף הם יוצרים תוצאה סופית האם זה נכון לגבי שרת בסיס נתונים? ולגבי בסיס נתונים זה (SQL)? מזה domain?

9. אני הולך לפרמט את הדיסק ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows XP - Prof התקנה חוזרת (בכדי לרענן את המחשב שמותקנות עליו יותר מדי תוכנות - לא עקב תקלה). אני מעוניין לגבות את הגדרות כרטיס הרשת שלי, החייגן וכד' בכדי שלאחר ההתקנה לא אצטרך להגדיר הכל ידנית (כתובות IP ת שרתי DNS וכד'). האם יש דרך לבצע זאת?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by the_lighting,

יש לי מחשב + מודם+ ראוטר אלחוטי בקומה למעלה למעלה יש קליטה מציונת לאינטרנט אבל בקומה למטה הוא קולט אבל לא הכי טוב והאינטרנט איטי יותר. יש מכשיר שמגביר את האות, שאני ישים אותו למטה ויהיה לי קליטה כמו למעלה?

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by fog87,

כשאני משתף אינטרנט בין 2 מחשבים בעזרת נתב הם מתחלקים ברוחב הפס או שכל אחד מהם מקבל רוחב פס שלם? (נניח אם המקסימום שאני יכול להוריד זה 300k/s ומחשב אחד מוריד ב-200k/s אז המקסימום שהשני יכול זה 100k/s??)

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  12. Started by com555,

יש לי רשת בין שני מחשבים כאשר המחשב שאני גולש איתו הוא ראשי כעקרון ועוד מחשב שמחובר אליו בכל פעם כשאני עושה ריסט למחשב השני הוא חוזר והכל עובד חלק אבל כשאני עושה ריסט למחשב הראשי, כשהוא חוזר הרשת לא עובדת יותר ואני לא מצליח להתחבר למחשב השני משום מה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  13. כפי שרשמתי בכותרת עם אני הראוטר הזה,הכל היה בסדר גמור עד לפני כשבוע ואז הורגשה איטיות רצינית בגלישה. נכנסתי לאתר של 012 הורדתי את הקובץ של ה-60M שאיתו אמורים לבדוק את מהירות ההורדה ולהפתעתי המקס' שהגעתי אליו היה 180KBS ורוב הזמן זה היה באזור ה-150KBS כשאני בעצם אמור להוריד על 307.5 בערך... נכנסתי לממשק של הראוטר,התנתקתי והתחברי שוב ואז הכל היה בסדר עד היום. היום שוב נכנסתי ואותו הסיפור מתחיל מחדש. צריך לציין ששום תוכנת שיתוף לא פעלה ברקע. יכול להיות שמישהו גונב ממני אינטרנט בצורה אלחוטית? משיחה שלי עם 012 לא דיווחו לי שיש להם איזה שהם תקלות באזור שלי שאמורות לגרום לעניין הזה..

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  14. Started by As-21,

בנינו בית חדש עכשיו אני צריך המלצה לראוטר אלחוטי + חוטי טוב מאוד שלא יעלה על 1800 שקלים לשניהם. שיוכל להתמודד עם מודם כבלים. ואני צריך המלצה ל HUB שאחבר לראוטר עם לפחות 30 יציאות. התוכנית היא ככה: לכל חדר יש שקע עם חוט של RJ45 וכל החוטים מתרכזים בנקודה אחת שבא אני עושה ארון תקשורת. יש לי שם שקע טלפון למקרה שאני אעבור ל ADSL ושקע של כבלים. עכשיו אני רוצה להקים רשת בייתית אלחוטית וחוטית כאחד. יש לי מודם של כבלים TERAYON TJ 715X. הבית הוא שניי קומות ארון התקשורת יהיה בקומה התחתונה ככה שלגבי האינטרנט האלחוטי אני אצטרך משהו שיכול להתמודד ולשדר לקומה העליונה. אם יש דבר כזה בכלל אם לא אז רק לקומה של ארון התקשורת. אני אצטרך לפחות 30 נקודות חוטיות שעובדות תמיד. מחכה להמלצות שלכם …

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  15. היי חברים יש לי 2 נתבים בבית, נתב 1 של בזק (BCYBER שאני מקנפג ללא חיבור DSL) ונתב של HOTBOX4. שניהם בבית 1 לצד השני ומספקים לי גיבוי למקרה ותשתית 1 נופלת. אני מעוניין להעביר ביניהם מידע ללא חיבור חיצוני במהירות ה LAN, האם זה אפשרי, ואם כן מה דרוש מבחינת קונפיגורציה או ציוד קצה אודה לעזרה

16. Started by kenny1254,

האם יש באפשרותי להקים רשת אלחוטית ללא נתב כמו במקרה של רשת חוטית (בין2 מחשבים) שאחד מהם יהווה את המקור לרשת (במקרה האלחוטי היא תכלול יותר מ2 מחשבים כמובן) וקיום הרשת יתבצע רק דרכו, או שאני חייב נתב בשביל מקרה זה? כמו כן, המלצות לגבי כרטיסי רשת אלחוטיים, ונתבים(אם יש בהם צורך...) תודה

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  17. אני מסיים לבנות אתר למועדון שלי. (ג'יו ג'יטסו) אשמח לקבל מכם המלצות על חברות אירוח אמינות ויציבות. האתר אמנם לא גדול או כבר במיוחד אבל לא בא לי לשלם בשביל אירוח ברמת מהירות של משהו חינמי.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by most,

יש לי במחשב הראשי עם האינטרנט ראוטר של LINKSYS. במחשב אחר יש לי כרטיס USB שמתחבר אליו ומחבר את המחשב לאינטרנט דרך הראוטר. (מסוג TPLINK TL-WN321G). כשאני רגיל באינטרנט ובהורדות האינטרנט עובד כמו שצריך. הבעיה היא שבמשחקי רשת יש לאגים כל כמה שניות. למשל ב-COD4, אני משחק כרגיל ואז אחרי זמן לא מוגדר יש לאג שתוקע אותי לכמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל, וכך חוזר כל פעם. זה קורה גם ב-HL2: DM. השאלה שלי היא, האם זה הכרטיס רשת האלחוטי גורם לבעיה או זאת ? אם לא, מה יכול לגרום לזה ?

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by shlomia,

שלום לכולם, אתמול חיברתי שתי יחידות ax3 פרו. הראשית מחוברת למודם של הוט. לראוטר מחובר סוויטש פשוט ואליו קווית מחובר שאר הבית והיחידה השנייה שמחוברת כ-mesh. מה שראיתי זה שחיבור אלחוטי או קווי ישירות לראוטר מציג קצב טוב (מעל 100 מגה ביט). אבל, חיבור קווי לסוויטש ומדידות ממכשירים שמחוברים אליו מניב קצב איטי משמעותית (20-30 מגה ביט). המדידות בוצעו תוך שימוש באותו כבל פעם לראוטר ופעם לסוויטש ע"י מכשירים שונים. בנוסף, ב-GUI של היחידה המשנית (אם אני מבין נכון), מוצג שהחיבור בין שתי היחידות הוא אלחוטי 5G ולא קווי. ההנחה שלי כרגע היא שהסוויטש הוא מקור הבעייה. (אשמח לרעיונות נוספים). במידה ואני צודק, למישהו יש המלצה לסוויטש של 16 פורטים חזק מספיק שיחזיק את הרשת הביתית …

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by ParanoidLoneWolf,

לאחרונה פקעה סבלנותי מלסבול מחיבור ה1.5 שמתחלק בין שלושה מחשבים אצלנו, אני רוצה אינטרנט מהיר יותר. אני משחק במשחקי רשת ומשתמש בתוכנות שיתוף למיניהן כך שאני מעוניין בחיבור בעל קצבי הורדה/העלאה גבוהים ובlatency נמוך לשרתים בארץ ובאירופה (עד כמה שזה אפשרי). אני מעוניין בחיבור פרטי משלי, יש בבית קו טלפון אחד ותשתית לכבלים. האם אני צריך להזמין קו טלפון נוסף או שאפשר להשתמש בשני חשבונות בו זמנית על אותו הקו (במקרה שעדיף לי ADSL)? מה עדיף באמת, ADSL או כבלים? מה הספקיות מציעות, כמה זה עולה, מה כדאי? אני מודע לכך שאת התשובה לרוב השאלות הללו אני יכול למצוא באתרים של ספקיות האינטרנט, אבל למדתי שלא לסמוך עליהן בכל הנוגע למידע אמין.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  21. התקנתי רשת אלחוטית עם router של US robotics. התקשורת עובדת מצויין, כשהיא עובדת, אך מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית (כרטיס USB) מתנתק מהרשת האלחוטית - גם כשאני בכלל לא גולש - ואז אי אפשר לשחזר את התקשורת בשום צורה עד שאני עושה restart למחשב (עם windows xp). אחרי ה-restart הרשת מתחברת מעצמה ועובדת שוב מצויין בלי צורך לשנות משהו. האם מישהו נתקל בבעיה דומה? האם זה נשמע כמו בעייה ברשת, או אולי בהגדרה אחרת של המחשב (מחשב חדש עם לוח אם 945PL של MSI)? הדרייבר שהשתמשתי בו לכרטיס האלחוטי הוא המקורי שבא עם ה-router והכרטיס האלחוטי. תודה.

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. לחבר שלי יש בעיה לשחק במשחקים כמו AOE2 AOE3 וכאלה שצריכים את IP כדי להתחבר למשחק עם כמה שחקנים.. דוגמא: לי יש איפי אני נותן לחבר שלי אותו..הוא מעתיק אותו לאיפה שצריך במשחק הוא מתחבר למחשב שלי..(לא יודע איך כל העניין עובד) ואז אנחנו יכולים להתחיל משחק.. כל העניין עבד עד שהוא עשה רשת אלחוטית..הבעיה היא לא רק איתו יש לי עוד חבר עם אותה בעיה. כשהוא מנסה להכין את המשחק ולתת לי את האיפי המחשב שלי לא מזהה מחשב עם איפי כמו שלו וההפך גם כשאני מכין המחשב שלו לא מזהה.. עכשיו כל זה בדוק רק בגלל הרשת האלחוטית.. מה יכולה להיות ה"בעיה" ?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  23. חברה ברשותי לפטופ עם כרטיס רשת 2200BG של אינטל. עכשיו נאי מעוניין להתחבר לרשת אלחוטית מסויימת, והוא לא מתחבר לומרות שהכל בסדר זה UNSECURE והכל טוב.. אבל הוא מתעקש לא להתחבר פשוט אם לוחצים על התחבר הוא כזה אומר "מתחבר" ובעצם אף פעם לא מתחבר לעומת זאת ישנם רשתות שהוא מתחבר ככה בקלות בלי לחשוב יותר מדי. מה הבעיה? בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  24. Started by Pure-Gold,

שלום, יש לי מחשב נייד עם כרטיס רשת אלחוטי ורגיל ושניהם מחוברים לאותו הנתב. יש אופציה ב Network Connection תחת התפריט Advanced בשם Advanced Settings... שם ניתן לבחור את סדר העדיפויות שהמערכת פונה למשאבי ה TCP/IP כך שבמידה והרכטיס הראשון כושל הכרטיס השני נכנס לפעולה. כאשר כרטיס הרשת האלחוטי מוגדר כמשני והכריס החוטי מחובר המחשב עובד תמיד מהרכטיס האלחוטי. יש למישהו מושג מה הבעיה ? תודה לכל העונים.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.