רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
שלום, המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים דרך switch למודם של alcatel speed touch home שאותו הפכתי ל- pro לפי המדריך שיש כאן בפורום.... מאז החיבור של שני המחשבים (אחד PC ואחד MAC) האינטרנט לא עובד חלק והכוונה היא לניתוקים אינסופיים, איטיות גלישה באופן מחריד וכו'. המחשבים שינו מיקום (עברו דירה) והמצב לא השתנה. אחרי התייעצות כאן בפורום ניסיתי לחבר רק את ה- PC ל- switch המצב טיפה השתפר אבל לא ממש, אז חיברתי את המחשב ישירות למודם והמצב השתפר מאד. אז השאלה היא האם הבעיה יכולה לנבוע מה- switch ? הדגם שלו זה switch fast ethernet של EDIMAX במהירות 100M. אם כן למה מומלץ להחליף אותו? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה????? תודה רבה.
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
התקנתי לדוד שלי במחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי, התקנתי לו את הדרייבר הוא מזוהה במנהל ההתקנים הכל בסדר..הבעיה היא שאין לי שום אפשרות לחיפוש רשתות אלחוטיות מדובר ב XP ואני יודע איפה הכח שמחפש רשתות והוא פשוט לא מופיע אין לו זכר וניסיתי להגיע אליו בכל מיני דרכים, מה יכולה להיות הבעיה? תודה רן
-
- 6 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרגע מודם ADSL שמחובר לראוטר/hub (רשת חוטית). אני רוצה לחבר מחשבים בצורה אלחוטית לרשת הזאת. 1. האם אני צריך לחבר ACCESS POINT לראוטר החוטי ? 2. כמה מחשבים יוכלו להתחבר ל-ACCESS POINT ? 3. מדובר בבית בן 3 קומות כשהראוטר נמצא בקומה 1, האם צפויות בעיות קליטה בקומה 3 ? תודה !
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לפני שבוע בקשתי עזרה בנוגע לניתוקים ברשת אלחוטית וקיבלתי מספר עיצות אבל בעיית הניתוקים לא נפתרה. מה שאני ממש צריך היא תוכנת Automatic recovery לכרטיס רשת אלחוטי. לא אכפת לי שהרשת תתנתק מפעם אבל אני חייב שהחיבור יתאושש באופן אוטומטי אם אני לא לייד המחשב! בבקשה, כל מי ששמע על תוכנה/אופצייה כזאת. אני מאוד אשמח לעזרה. בתודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
לפני שאתם מנפנפים אותי למדריך שיש בפורום, אז קראתי אותו ועבדתי לפיו. יש לי שני מחשבים, מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב. אין נתב/ראוטר. המחשב המארח יש אינטרנט בכבלים בעזרת חייגן. הגדרתי הכל לפי המדריך. במחשב האורח רואים את החיבור המשותף שהגדרתי, ברגע שאני לוחץ עליו אני רואה שהמחשב המארח מתחבר לאינטרנט. אבל במחשב האורח אי אפשר לגלוש. רואים את האייקון שהאינטרנט מחובר, ליד השעון, אבל אני לא מצליח להיכנס לאתרים. ניסיתי לבדוק אולי הבעיה היא ב DNS של 012, אז נכנסתי לאתר שלהם וזה עדיין מעודכן לפי מה שיש במדריך. יש למישהו עצות? זה די חשוב לי, עד היום השתמשתי בפרוקסי לשתף את האינטרנט. אבל יש לזה חסרונות רבים. אה, ועשיתי RESTART בשני המחשבים, זה לא עוזר. וביטלתי את הפרוקסי שהיה מוגדר במ…
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
מישהו יודע איך ניתן לפתור את הבעיה הסבוכה הזו? מישהו הצליח להגדיר חייגן שמצליח להתחבר?
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אוקיי אז ככה ראוטר ל2 מחשבים כרגע הרשת הולכת להיות רשת חוטית אבל אני רוצה שהיא תתמוך גם באלחוטי בעקרון אני מעדיף אלחוטי אבל בגלל שזה מחשב של משחקים וכאלה אז חוטי יותר יציב אז עדיף תקציב 200-350 החיבור אינטרנט שלי כרגע זה : כבלים ו 012 מהירות 1.5 על 500 דרוש נתב חזק ללא ניתוקים תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני אנסה לפרט על הבעיה... לפני כמה שבועות נכנסתי ל-GMAIL שלי דרך הדפדפן FIREFOX גירסה 2.0.0.9, ופתאום גיליתי שה-GMAIL במצב basic HTML view, והוא מפנה אותי לעמוד הזה לפיתרון הבעיה: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&answer=15046 שום דבר שכתוב שם לא עוזר. המצב הזה די מציק, ומפריע לשימוש ב-GMAIL... מישהו מכיר אולי פיתרון לבעיה ואיך להחזיר את החשבון שלי ב-GMAIL ל-standard Gmail view? תודה לעוזרים מראש נ"ב נכנסתי לחשבון שלי דרך IE 7 ושם אין את הבעיה...
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
טוב לאמא שלי יש אימייל בוואלה . יש מכתבים שמגיעים אליה בצורה לא יפה הכתב נראה כמו ב"notepad" שזה ממש מכוער וגם הכתב מצד שמאלה מה לעשות?!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אני לא ידעתי איפה לפתוח תנושא הזה ..עם זה לא מתאים לפה אז תעבירו איך בודים אייפי ,עם הוא ישראלי או בחול.. אלה האייפים 118.126.10.194 115.211.174.103 220.169.235.69 211.142.170.170 222.79.73.235 95.35.195.83 221.1.81.220 203.81.29.205 187.79.234.199 110.176.77.95 זה ממש דחוף לי תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
היי, יש לי 3 שרתים שכל אחד נמצא במקום אחר. אני רוצה לבצע סנכרון בניהם אך החיבור מחובר על ידי אינטרנט NGN 10MB מה שאומר UPLOAD של 100KB אני מתלבט כל כמה זמן יתבצע הסינכרון מה אתם אומרים? משה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
השתמשתי בחיפוש והאמת למדתי הרבה.. אני רוצה לעשות רשת חוטית בין 3 מחשבים..ואני צריך ראוטר, מחיפוש קצר בפורום הבנתי שהכי עדיף לי זה ה ?Edimax BR-6104K עכשיו מה שאני יודע כל המחשבים התחברו דרך כל ישר לראוטר.. אז סתומרת שאני צריך לקנות 3 כבלים ישרים.. ו..אני צריך לחבר את הראוטר למודם דרך יציאת הWAN ..אז השאלה שלי היא איזה כבל צריך כדי לחיבר בין המודם לראוטר הזה.. אגב..יש לי כבלים.. חוץ מזה..כל מה שאמרתי בהתחלה הוא נכון? אם אפשר בבקשה תשובה מהירה, כי אני רוצה לקנות את הראוטר עוד היום...תודה!!
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
לאחרונה פקעה סבלנותי מלסבול מחיבור ה1.5 שמתחלק בין שלושה מחשבים אצלנו, אני רוצה אינטרנט מהיר יותר. אני משחק במשחקי רשת ומשתמש בתוכנות שיתוף למיניהן כך שאני מעוניין בחיבור בעל קצבי הורדה/העלאה גבוהים ובlatency נמוך לשרתים בארץ ובאירופה (עד כמה שזה אפשרי). אני מעוניין בחיבור פרטי משלי, יש בבית קו טלפון אחד ותשתית לכבלים. האם אני צריך להזמין קו טלפון נוסף או שאפשר להשתמש בשני חשבונות בו זמנית על אותו הקו (במקרה שעדיף לי ADSL)? מה עדיף באמת, ADSL או כבלים? מה הספקיות מציעות, כמה זה עולה, מה כדאי? אני מודע לכך שאת התשובה לרוב השאלות הללו אני יכול למצוא באתרים של ספקיות האינטרנט, אבל למדתי שלא לסמוך עליהן בכל הנוגע למידע אמין.
-
- 4 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בעיה מתמשכת עם הרשת בבית במחשב שמחובר לנתב של 2wire אין שום בעיה, הכל עובד חלק והמהירות טובה במחשב השני שמוחבר עם מתאם קו טלפון-USB יש כל הזמן ניתוקים, הוא מתנתק וחוזר כל כמה דקות, לפעמים עובד שעה-שעתיים, לפעמים מתנתק 100 פעמים בשעה. עשיתי בדיקה קטנה, החלפתי בין המחשבים, חיברתי את הנתב למחשב הבעייתי ופתאום אין שום בעיה. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, התמיכה של בזק היו בבית מספר פעמים ולא מצאו שום בעיה בקו או בנתב והמתאם. יכול להיות שהבעיה מהמחשב עצמו... מישהו נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יכול לעזור ? תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
אוקי אני יודע שבבן גוריון (אוניברסיטה) יש חיבור לרשת אלחוטית...עכשיו אם יש לי מחשב נייד וכרטיס רשת אלחוטי..אני יכול לתחבר?? למרות שאני לא מנוי לאף חברת אינטרנט???
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום לאחרונה קניתי נתב אלחוטי מדגם 3com 3crwer100-75 יש לי מודם אלקאטל שחור ( speed touch home) ואני ממש לא מצליח להגדיר אותו ככה שתיהיה לי גישה לאינטרנט תמונה מצורפת... שאלה: ניסיתי לעשות לנתב RESTART (החזרתו למצב יצרן) ניסיתי לפי מספר שיטות שמצאתי באתר 3COM הישראלי והעולמי וגם לפי הספרים בשום אחת מין השיטות הסיסמא שלי לא התאפסה, האם זה עילה להחליף את הנתב(הוא חדש...)? בתודה לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 689 צפיות
-
-
NOTE: כמובן שמדובר ברשת פתוחה ( בלי הצפנות , סיסמאות וכדו' ) . הסקר נפתח בעקבות הדיון (הנעול) הבא: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=215627.0 תודה .
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני מנסה להגיב בפורום הזה: http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=235&tevalife=yes ומשום מה אני ממשיך לקבל שגיאה! בפיירפוקס השגיאה המופיעה מצורפת, באקספלורר פשוט מופיע לי דף שגיאה "the page cano't be displayed"! איך אני מתקן את הבעיה? אני רואה שאנשים אחרים הצליחו לפרסם בפורום ההוא! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום אני מחובר מחדרי למחשב שנמצא בחדר אחר ע"י כבל מוצלב שהמחשב שאליו אני מחובר מחובר למודם אך יש בעיה איני מצליח לפתור את בעיית הLOW ID באימיול איך אני פותר זאת?
-
- 5 תגובות
- 689 צפיות
-
-
כרגע יש לי 3com שמאפשר גלישה של 2 מגה כשבפועל החבילה על 3 מגה . הנתב הוגדר מחדש והנורות בו עובדות כמו שצריך. ככל הנראה משהו נדפק בו ואי אפשר להפיק ממנו את מירב התועלת. איזה נתב כדאי לקנות שיוכל לעבוד הרבה שעות ללא התחממות, שמאפשר הגדרות בקלות עם ממשק משתמש ברור ויעבוד כמו חמור עבודה נ.ב. צריך אלחוטי מאובטח שמתאים לרשת הכבלים של הוט תודה לכל הממליצים
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים בבית.. פעם הם היו מחוברים ברשת אלחוטית אבל עכשיו כשעברנו דירה המרחק יותר מדי גדול. הייתי רוצה לדעת איך לפתור את זה עם מינימום תשלום בלי להעביר חוט באורך של איזה 30 מטר.. עם מקסימום הוצאות של 400-500 ש"ח תודה מראש. המטרה שלי היא ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית. עריכה: ברשותי ראוטר: EDIMAX Wireless broadband router ומודם של ADSL : B-FOCuS Router 270pr לא יודע אם זה עוזר P: יש גם דבר כזה שנקרא bluetooth שמחברים אותו למחשב אחד ואז הוא מתחבר לראוטר בטווח של עד 100 מטר?! או שסתם אני מדמיין? http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1236 עכשיו גם ראיתי עוד כרטיס רשת לטווח של 30-100 מטר עם דלתות אם יהיה לי את זה אז אני יוכל לקלוט? http://www…
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
ברצוני לקבל עזרה במציאת שני כרטיסי PCI לחיבור שני מחשבים בתצורת AD-HOC ללא נתב. הבעיה הכי גדולה שלי היא שאני רוצה להעביר בינהם קבצים גדולים של בערך 1G והתקן WIFI אומר שבתצורה כזו גם אם הכרטיס הוא בטכנולוגיה G אז המהירות המקסימלית היא 11MB כמו בתקן B. אבל שמעתי שישנם כרטיסים אשר בכל זאת נותנים אופציה לעבוד עם AD-HOC בחיבור בין מחשבים ובמהירות 54 וגם 108. אני אשמח אם משהו יכול לעזור לי כי באמת חשוב לי לא לחבר נתב ולעבוד בצורה רגילה. המטרה הסופית היא העברת קבצים גדולים בין שני מחשבים ולהשתמש בשני כרטיסי PCI. תודה מראש, יוסי.
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש נתב משולב אלחוטי/קווי לרשת ביתית. לנתב יחובר מחשב אחד קווית ועוד 2-3 אלחוטית. לא צריך יותר מדי פיצ'רים מיוחדים, משהו פשוט וזול. טווח שידור גם לא משמעותי, רק בתוך הדירה, 20-30 מטר. הנתב יחובר למודם TCM25 Thomson של הכבלים. חשבתי על http://www.dlink.com/products/?sec=0&pid=316. דעות לחיוב או לשלילה יתקבלו בברכה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
היי, אני מחובר ב 100 מגה הוט + 014 החלטתי בסופו של דבר למרות הכל להתחבר עם חייגן בשל חבילת הגיימר. האם יש משמעות לחיבור על גבי mpls עם חייגן כאשר האיפי הוא 84 וכו? או שאני צריך לעבור לאיפי של הוט 172 בכדי לקבל ניתוב של גיימר? תודה
-
- 1 תגובה
- 689 צפיות
-
-
שלום יש לי שאלה אליכם. כרגע אני מוריד איזה טרילר של סרט בביטכומט, ומהירות ההורדה עומדת על 20-30 קילובייט. לעומת זאת מהירות העלאה שלי יותר גבוה ועומדת על 50 קילובייט. כאשר נכנסתי לפרטי הטורנט בביטכומט, ראיתי שהעלתי יותר ממה שהורדתי. איך הדבר אפשרי? הרי אני צריך קודם להוריד אלי את הקובץ ואז רק להעלות, לא כך הדבר? אשמח להסבר, הדבר מסקרן אותי. תודה
-
- 2 תגובות
- 689 צפיות
-