עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by afek,

שלום רב לכולם, אני חדש פה באתר. קראתי כל מיני כתבות, ויש הרבה מאוד, על HUB וDNS. אני מבקש שתעזרו להבין מה הם שני המונחים האלה ומבקש בצורה הכי עממית שיש, ז"א שיהיה הכי קל להבנה. כשאני התחלתי לברר מה זה אז מין הסתם נסחפתי לעוד כל מיני מושגים שכדי לדעת את מה שביקשתי צריך להבין אותם. תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  2. Started by Classify,

יש לי בית 2 קומות מחשב 1 בקומה 2 ומחשב אחד בקומה למטה (1), ברצוני להוציא כבל מהמחשב בקומה השנייה שיתחבר לראוטר (לא בטוח שזה החלק שאני צריך) בסלון של קומה ראשונה, המכשיר הזה שיעמוד בקמוה ראשונה (זה שקראתי לו ראוטר) יצטרך לשדר באלחוטי למחשב שנמצא בחדר ליד. האינטרנט מחובר למחשב בקומה השנייה והמטרה של כל זה שהמחשב של קומה ראשונה יהיה מחובר וגם שיהיה אפשר לגלוש בפוקטפיסי מהסלון. איזה חלקים אני צריך לקנות בשביל זה..? רצוי מKSP.

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  3. Started by NEUROMA,

שלום לכולם ! אני משתמש ברווטר חזק מתוצרת אנדימקס המגיע ל 300 מהירות הורדה . השאלה שלי היא , אם אני מתחבר אלחוטית ע"י חיבור N של נייד האם אני מקבל את המהירות המקסימלית או שכדאי לי להתחבר חוטי ל- 10/100/1000 שיש לי בנייד ? תודה שי

• 2 תגובות
    • 682 צפיות
  4. Started by blackorder,

שלום אני צריך שמישהו יעזור לי בהקמת רשת אלחוטית כבר קראתי את המאמרים באתר של netchife אבל הנסיונות שלי כשלו אז הנה איך הרשת הולכת מחשב 1 כרטיס רשת אלחוטי מערכת הפעלה WINDOWS 7 מחשב 2 נתב שמחובר אליו מערכת הפעלה windows xp במחשב 1 עם WINDOWS 7 הצלחתי להגדיר בלי בעיה וגם לראות את הקבצים שבמחשב 2 וגם להעביר במחשב 2 עם windows xp לא הצלחתי לראות את הקבצים צריך בבקשה עזרה ???

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  5. אז ככה, חשוב לציין שאני במקצועי איש מחשבים ואני לא מדבר כאדם ללא ידע בנושא. מזה כמה זמן היו לי בעיות באינטרנט, מהירות איטית בעיקר בשעות העומס, ניתוקים חוזרים למאית השנייה שבקושי מורגשים וכו'. אחת הבעיות המוזרות הייתה שבזמן הורדה דרך שרתי רפידשייר לא הייתה אפשרות להתחיל הורדה מהאמצע (והשרת כן תומך בעניין). הייתי חייב לחדש את ההורדה כל פעם, כמו כן לא הייתה לפלאשגט אפשרות לפצל הורדות. התמיכה הטכנית של 012 הייתה על הפנים, טכנאים חסרי ידע ולא מקצועיים שניסו לערבב אותי ולהאשים את המחשב שלי בבעיות. לפני מספר חודשים התווספה עוד בעיה ופשוט לא יכלתי לגלוש לאתרים/שרתים מסוימים, סתם ככה, ללא קשר בין השרתים. מוזר מאוד. אחרי ריבים רבים ואיומים הגיע טכנאי "בכיר" לביתי והחליף את המתאם שי…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  6. אם כן, מבקש לפרט תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  7. Started by eyarit,

חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  8. Started by oren74,

לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  9. Started by elis02,

שלום. יש לי ראוטר Deco X20-DSL. אין לו מקום לusb. עברתי לגרמניה לתקופה ואני מעוניין לרכוש מכשיר שיעבוד עם סים עם LTE מהירות של 300 Mb/s שאותו אפשר לחבר לראוטר הנ''ל. (במקום לקנות ראוטר חדש שכן מה שיש לי יחסית חדש). מה הייתם ממליצים לרכוש בשביל זה? שלא יהיה יקר כמובן. זו כל המטרה.

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  10. Started by cap123,

האם מישהו מכיר דרך לבדוק כמה MB מורד למחשב בזמן הצפייה. איזשהו מונה או משהו. תודה

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  11. כל הזמן שאני מוריד דברים מהאינטרנט תוכנות משחקים באמצעות האינטרנט אקספלורר הם נתקעות לי באמצע יכול להיות שזה בגלל שיש לי רשת ביתית של בזק? אם לא אז מישהו יודע אולי למה זה קורה? תודה מראש...

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  12. מה הפקודה שמראה על כמה נמצאים ה half-open connections ?

• 0 תגובות
    • 682 צפיות
  13. Started by cohvi,

שלום רב, יש לי בעיה שהתעוררה לאחר משחקים של נציגי 012 בנתב שבאחריותם. הכל היה תקין עד אז. נתונים: - האינטרנט עובד. - 3 מחשבים מחוברים דרך נתב של Level1. - 2 מחשבים רואים את כל המחשבים ולכן אין בעיה של הרשאות ברמת המחשב. - המחשב השלישי לא רואה את 2 האחרים. שימו לב שבקובץ המצורף נראית הרשת (ZEUS) ותחתיה שלושת המחשבים. ל- Dev2, TradingPost אין תת ספריות ולכן אני לא יכול למפות אליהם. לאן לגשת? מה לעשות? ראו קובץ מצורף. תודה רבה. [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  14. Started by masterohad,

אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..

• 4 תגובות
    • 682 צפיות
  15. שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת ממודם אזטק 600E שמחובר לראוטר אלחוטי D-Link DI-524. לאחר החיבור האינטרנט נהפך איטי פתאום, ואין לי מושג למה (אני מחובר ישירות דרך כבל, למרות שגם האלחוטיים לא עובדים טוב). כמו כן, רציתי לדעת איך ניתן לחלק את רוחב הפס בין משתמשי הרשת.

• 1 תגובה
    • 682 צפיות
  16. אלוהא, אחד משני המחשבים השולחניים בביתי הפך ללפטופ (לא הפך כמו רובוטריק - קנינו) - עכשיו, לאחר שנת עבודה ברשת חוטית מאחורי ראטור Aztec וסוויץ' של Edimax הגיע הזמן להביא אלחוטי לבית. המצב הרצוי: מחשב אחד (לפטופ) עובד על אלחוט (תקן 802.11g) והשני מחובר בכבל ארוך, שחור וחזק (היהי). השאלה: שמתי עין בחיפוש כאן וגם בהמלצות כל הנתב שבכותרת. זול, יש אותו ב-KSP מרחק מטר מהבית והוא נשמע כמו אחלה נתב בכלליות. הדבר היחיד שאני תוהה לגביו (ולגבי נתבים אלחוטיים בכלל) זה האם חומת האש שלו, כשתופעל, תשכנע אותי לזרוק את zone alarm לכל הרוחות ולהישאר רק עם אנטי-וירוס, או שבשביל דבר כזה צריך נתב יותר יקר? אם כן, איזה? האם זה בכלל שווה את הכסף? והשאלה היותר חשוב - אם אני אכן קונה את הנתב ה…

• 3 תגובות
    • 682 צפיות
  17. Started by Ashand,

שלום אני נמצא בחו"ל עם 2 ניידים אחד עבודה אחד פרטי...הנייד של העבודה מחובר לרשת קווית וממנו הגדרתי את האלחוטי שיעבוד כ-AD HOC הגדרתי גם אבטחה וכו' הנייד הפרטי מזהה את הרשת ומתחבר אליה מקבל את הכתובת IP שלו...יש לי פינגים בין אחד לשני וגם יש לי שיתוף קבצים כלומר אני יכול להעביר קבצים מאחד לשני...הבעייה היא שאין לי אינטרנט בנייד הפרטי...אני לא יכול לגלוש או להפעיל MSN וכו' , מה יכולה להיות הבעייה? האם לא הגדרתי משהו? אודה לכם על עזרתכם

18. שלום לכולם. אני חייב עזרה דחופה. אני בסוף השבוע הבא הולך לקנות את המחשב הנייד הזה של ASUS: ‏Asus N53SN-SX103V‎ עכשיו, בתכונות של המחשב יש את הכרטיס רשת הזה: ‎Integrated 802.11 b/g/n‎ אני עובד עם אינטרנט אלחוטי יום יום. אני יודע שזה תלוי איפה אני נמצא והכל. אבל כשאני בבית. אני רוצה שהאינטרנט האלחוטי יעבוד לי על הצורה הטובה ביותר. (עזבו את הקטע של המרחק וכל זה, אני אסתדר. אני שואל בשביל להבין באופן כללי) חשבתי בהתחלה לקנות בנוסף למחשב את הכרטיס רשת אלחוטי USB, את הדגם הזה: Linksys WUSB600N ואז חשבתי לקנות את הראוטר הזה: Linksys E3000 עכשיו, מה אני צריך באמת? גם את הראוטר וגם את הUSB? אני לא מבין בזה בכלל. אני צריך את עזרתכם. אני רוצה שיהיה לי את הביצועים הכי טוב…

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  19. Started by ShaDj,

האם ניתן להפוך את הראוטר ל-AP במידה מסויימת אני קונה ראוטר אחר של LINKSYS WRT54G V7 אני רוצה להפוך את ה-D-LINK ל-AP (מגדיל טווח) האם ניתן לעשות את זה ואיך תודה על התשובה. ???

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  20. Started by arik100,

אוקיי אז ככה ראוטר ל2 מחשבים כרגע הרשת הולכת להיות רשת חוטית אבל אני רוצה שהיא תתמוך גם באלחוטי בעקרון אני מעדיף אלחוטי אבל בגלל שזה מחשב של משחקים וכאלה אז חוטי יותר יציב אז עדיף תקציב 200-350 החיבור אינטרנט שלי כרגע זה : כבלים ו 012 מהירות 1.5 על 500 דרוש נתב חזק ללא ניתוקים תודה מראש

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  21. Started by the_lighting,

יש לי מחשב + מודם+ ראוטר אלחוטי בקומה למעלה למעלה יש קליטה מציונת לאינטרנט אבל בקומה למטה הוא קולט אבל לא הכי טוב והאינטרנט איטי יותר. יש מכשיר שמגביר את האות, שאני ישים אותו למטה ויהיה לי קליטה כמו למעלה?

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  22. שלום רב, ברצוני לדעת איך לחבר שני מחשבים שאין בהם אינטרנט לרשת, בשני המחשבים יש ווינדוס אקס פי פרו? בבקשה בבקשה תכתבו לי כאן, כי במדרך לא הבנתי כמעט כלום.. והסתבכתי עם זה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  23. Started by avivlevy,

טוב לאמא שלי יש אימייל בוואלה . יש מכתבים שמגיעים אליה בצורה לא יפה הכתב נראה כמו ב"notepad" שזה ממש מכוער וגם הכתב מצד שמאלה מה לעשות?!

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  24. Started by milgy,

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל אופן אם מישהו יודע אני אשמח אם יוכל לעזור לי שמעתי שיש תוכנה שדרכה ניתן לשלוח הודעות SMS דרך אינטרנט סלולרי ושרתי ICQ בחינם מהפלאפון. איך קוראים לתוכנה הזו? איך מתקינים אותה? תודה שי

25. Started by purple-hey,

שלום]הבאתי מבזק את הDLINK 2760U, אליו אני מחבר, דרך היציאות USB האחוריות שיש לו 2 כוננים ניידים. עושה להם mount בווידוס וfstab בלינוקס.2 בעיות: 1: לא הוידוס ולא הלינוקס לא מראים את הגודל שלהם, כתוצאה מכך גיבויים אוטומטיים נתקעים בטענה שאין מספיק מקום. 2: מהירות כתובה מקס' בחיבור קווי מכרטיס רשת 100\10 - 700 kb\sec ?? תודה על העזרה

• 0 תגובות
    • 681 צפיות

דיונים חדשים בפורומים