עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by idoaa,

שלום לכולם התקנתי VPN של מקאפי מדוע אני עדיין רואה את כתובת ה IP האמיתית שלי?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  2. Started by eyarit,

חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  3. Started by oren74,

לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  4. Started by TheSlidead,

האם באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אני אוכל להתחבר לראוטרים קרובים אליי? איזה כרטיס רשת מומלץ? USB או PCI?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. אחד עם XP והשני עם 2000? ניסיתי ולא הצלחתי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  6. Started by msa90,

שלום יש לי אינטרנט אחד וחצי עכשיו אני בחברה קטנה בעיר מגורים שלי ויש לי ירידות רציניות במהירות האינטרנט (בדקתי בזולו יש משהו מיוחד שבודקים בו) http://www.zooloo.co.il/calc/internet_connection_speed.asp עכשיו אני רוצה לדעת האם זה הגיוני שזה עולה ל 180 ויוריד ל 20 בשניה? האם הבעיה בחברת אינטרנט שלי? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by eitrnel,

שלום, יש לי את התרשים הבא: השאלה היא, האם המהירות תהיה 1000 או 100? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by LeftRight,

התקשרתי לבזק בינלאומי אמרתי להם שאני רוצה לשדרג כי חבר שלי אמר לי שהוא שידרג תמורת 10 שקל נוספים לחודש ל512 אז התקשרתי אליהם והם לא יודעים על מה אני מדבר.. הם באמת לא יודעים על מה אני מדבר או שפשוט הם לא רוצים לעשות לי את זה?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  9. ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by yanushka,

אוקי, לחבר שלי יש בעיה בעייה בפתיחת שרת FTP באמצעות התוכנה Bullet Proof Server משום שיש לו ראוטר. משהו מכיר פתרון לבעיה? בתודה, יניב

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  11. אלוהא, אחד משני המחשבים השולחניים בביתי הפך ללפטופ (לא הפך כמו רובוטריק - קנינו) - עכשיו, לאחר שנת עבודה ברשת חוטית מאחורי ראטור Aztec וסוויץ' של Edimax הגיע הזמן להביא אלחוטי לבית. המצב הרצוי: מחשב אחד (לפטופ) עובד על אלחוט (תקן 802.11g) והשני מחובר בכבל ארוך, שחור וחזק (היהי). השאלה: שמתי עין בחיפוש כאן וגם בהמלצות כל הנתב שבכותרת. זול, יש אותו ב-KSP מרחק מטר מהבית והוא נשמע כמו אחלה נתב בכלליות. הדבר היחיד שאני תוהה לגביו (ולגבי נתבים אלחוטיים בכלל) זה האם חומת האש שלו, כשתופעל, תשכנע אותי לזרוק את zone alarm לכל הרוחות ולהישאר רק עם אנטי-וירוס, או שבשביל דבר כזה צריך נתב יותר יקר? אם כן, איזה? האם זה בכלל שווה את הכסף? והשאלה היותר חשוב - אם אני אכן קונה את הנתב ה…

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. אני שוקל לעבור לחבילות האעפלואד הטעים של הכלבים אבל מפחיד אותי סיפורי הראוטרים שלהם האם אני אוכל להיות במצב כמו בADSL שהמודם הוא גם ראוטר ללא חייגן, וכל מה שצריך זה לחבר אותו לסויץ' הבייתי?

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  13. Started by yogev_23,

שלום, יש לי כרגע מודם+נתב של ASUS 604 מבזק (ADSL). אני קונה נתב אלחוטי שאמור להחליף את הנתב המובנה במודם של ASUS. האם לפני שאני מחבר את הנתב החדש, עלי לנטרל את הנתב הישן (המובנה במודם של ASUS) או שזה קורה אוטומטית?

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  14. Started by tamir6066,

היי,קניתי מודם סלולרי דרך סלקום ויש איתו מלא בעיות. 1.לפעמים הוא מתחבר אחרי שניה ולפעמים אחרי 5 דקות. 2.הגלישה לפעמים איטית מ א ו ד. 3.לפעמים סתם פתאןם אין אינטרנט,במקרה הטוב אחרי רענן זה חוזר ובמקרה הרע זה פשוט לא חוזר וצריך לנתק ולחבר. יש מה לעשות?90 אחוז מהזמן זה עובד סביר אבל ב10 אחוז האחרים זה מגיע למצב שאני עוד שניה שובר את זה.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  15. Started by cellman,

שלום, יש לי כרגע מודם ADSL שמחובר לראוטר/hub (רשת חוטית). אני רוצה לחבר מחשבים בצורה אלחוטית לרשת הזאת. 1. האם אני צריך לחבר ACCESS POINT לראוטר החוטי ? 2. כמה מחשבים יוכלו להתחבר ל-ACCESS POINT ? 3. מדובר בבית בן 3 קומות כשהראוטר נמצא בקומה 1, האם צפויות בעיות קליטה בקומה 3 ? תודה !

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  16. לפני שבוע בקשתי עזרה בנוגע לניתוקים ברשת אלחוטית וקיבלתי מספר עיצות אבל בעיית הניתוקים לא נפתרה. מה שאני ממש צריך היא תוכנת Automatic recovery לכרטיס רשת אלחוטי. לא אכפת לי שהרשת תתנתק מפעם אבל אני חייב שהחיבור יתאושש באופן אוטומטי אם אני לא לייד המחשב! בבקשה, כל מי ששמע על תוכנה/אופצייה כזאת. אני מאוד אשמח לעזרה. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  17. שלום, הבעייה נפתרת רק כאשר אני נותן כתובת IP בהגדרות Tcp/Ip של ב- Local Area Connection. האם המודם מקולקל? האם כדאי להחליפו? מה המשמעות של מתן כתובת Ip באופן יזום ולא לקבל באופן אוטומטי?

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  18. Started by Dj NaSh,

שלום, זה נראה שרוב החברות מציעות חבילות איחסון בסיסיות של בין 100-200 מגה, בעלות חודשית של כ-10-20$. עם זאת, נראה שהם מציעים גם חבילות רסלרים הכוללות Shared Server עם 10-20 ג'יגה (!) שטח איחסון, בעלות חודשית של כ-30-40$. על אף שאולי לא הרבה אנשים מחפשים להיות רסלרים, אני לא מצליח להבין את הסיבה למה בעל אתר שצריך קצת יותר שטח, יכול להוסיף בסה"כ כ-10$ ולקבל שטח איחסון של עד פי 100 יותר! מה ה-catch פה? ממה צריך להיזהר? שאלה נוספת: בחנתי חברה בחו"ל בשם Reyox המציעה חבילות איחסון. חבילה רסלר בסיסית של 15 ג'יגה איחסון, בעבור 20$ לחודש, וחבילת Dedicated Server בסיסית עם שטח של 20 ג'יגה איחסון, בעבור 50$ לחודש. האם המחירים נשמעים לכם סבירים, ולא זולים מדי? כי מחיר זול מאוד יכול ל…

• 0 תגובות
    • 673 צפיות
  19. יש לי משרד שמתעסק בהנהלת חשבונות וראיית חשבון. במשרד שישה מחשבים שמחוברים לרשת ללא שרת (תשתית קווית שמחוברת לרכזת ולראוטר) שמשתפים קבצים ביניהם לאחרונה הוחלט לעשות שינוי במשרד לעבור לתוכנות יותר חדשות שיעבדו ברשת להוציא את כל הניירת מהמשרד ולהפוך הכל למדיה דיגיטלים( לקנות סורקים גדולים וכ"ו) הדרישות הם שרת חיצוני שיוכל לתת לי שיתוף תוכנות ודטה בייס וגישה מרחוק לנתונים -ממחשב נייד או מהמחשב בבית(התשתית כבר קיימת) שאלתי היא איזה חומרה אני צריך כדי לבצע את זה. איזה שרת? איזה תוכנה? ומה העלויות.

20. אני הולך לפרמט את הדיסק ולהתקין את מערכת ההפעלה Windows XP - Prof התקנה חוזרת (בכדי לרענן את המחשב שמותקנות עליו יותר מדי תוכנות - לא עקב תקלה). אני מעוניין לגבות את הגדרות כרטיס הרשת שלי, החייגן וכד' בכדי שלאחר ההתקנה לא אצטרך להגדיר הכל ידנית (כתובות IP ת שרתי DNS וכד'). האם יש דרך לבצע זאת?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  21. Started by the_lighting,

יש לי מחשב + מודם+ ראוטר אלחוטי בקומה למעלה למעלה יש קליטה מציונת לאינטרנט אבל בקומה למטה הוא קולט אבל לא הכי טוב והאינטרנט איטי יותר. יש מכשיר שמגביר את האות, שאני ישים אותו למטה ויהיה לי קליטה כמו למעלה?

• 4 תגובות
    • 673 צפיות
  22. Started by xXx Lid,

שלום כרגע יש לי ברשת 2 מחשבים שמחוברים בינהם ע"י כבל רשת בין מחשב למחשב אני רוצה להוסיף מחשב נוסף לרשת הבנתי שאני צריך ראוטר (נתב) נכון? מישהו יכול להמליץ לי על משהו כזה? במחיר סביר 200-300 שקל בערך דרך אגב אני מעדיף אחד כזה בלי פיירוואל מובנה או כל מיני שטיות כאלה לא רוצה שזה יחסום לי פורטים במחשב ואיך מגדירים את הרשת אחרי הנתב?

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by com555,

יש לי רשת בין שני מחשבים כאשר המחשב שאני גולש איתו הוא ראשי כעקרון ועוד מחשב שמחובר אליו בכל פעם כשאני עושה ריסט למחשב השני הוא חוזר והכל עובד חלק אבל כשאני עושה ריסט למחשב הראשי, כשהוא חוזר הרשת לא עובדת יותר ואני לא מצליח להתחבר למחשב השני משום מה. מה יכולה להיות הבעיה ? תודה על העזרה

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  24. Started by kenny1254,

האם יש באפשרותי להקים רשת אלחוטית ללא נתב כמו במקרה של רשת חוטית (בין2 מחשבים) שאחד מהם יהווה את המקור לרשת (במקרה האלחוטי היא תכלול יותר מ2 מחשבים כמובן) וקיום הרשת יתבצע רק דרכו, או שאני חייב נתב בשביל מקרה זה? כמו כן, המלצות לגבי כרטיסי רשת אלחוטיים, ונתבים(אם יש בהם צורך...) תודה

• 3 תגובות
    • 673 צפיות
  25. Started by dudisrea1,

חברה יש לי שאלה קטנה שאני מכווה שתוכלו לעזור לי בה, כי בבסיס שלי אנחנו לא מצליחים להבין מה בדיוק הדבר הזה אומר... הכבל 100Base-TX - אומר דבר כזה, 100 - קצב תעבורת המידע במגהביט\שנייה , Base - סוג תעבורת המידע Basebabd/Broadband, האות T - Twiested Pairs - השיטה בה הכבל עובד שבו כל זוג גידים הוא שזור, כדי למנוע ניחות. מישו יכול להגיד לי מה זה הX ? חלק אומרים לי שזה קיצור לFull Duplex אבל הכבל 10Base-T גם הוא תומך בFD. חלק אומרים לי שזה מס' המטרים, אבל לכל כבל יש את האורך שלו. חלק אומרים לי שזה בא מלשון ה Tx - Transmitted אבל למה ? בקיצור המון סיבות ואף אחד לא בטוח במה שהוא אומר. בבקשה אני צריך תשובה דחופה!! תודה לעוזרים! שאלה נוספת האם Cat-5 בעל התקן 10Base-T יכול לתמוך בתע…

• 1 תגובה
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים