עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Posford,

רציתי לדעת אם יש אתר בעברית\אנגלית עם גרפים, תמונות והסברים על רשתות תקשורת. על המבנה שלהם? איך הם עובדים? איזה מכשירים? מה תפקיד כל מכשיר? תודה רבה.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  2. שלום רב. 1. במידה ויש לכם נסיון עם כרטיס רשת אל-חוטי, שתומך ב- 802.11g והוא מבוסס PCI, אשמח לקבל חוות דעת על דגמים מדוייקים. 2. במידה וכרטיס הרשת מגיע עם כבל מאריך לאנטנה שלו, אשמח אם תציינו. 3. כמו כן אודה לכל מי שיכול לנדב יותר מידע מנסיונו על מרחקים/מיכשולים (קירות וכו'), שכרטיס הרשת שהוא ממליץ עליו מסוגל להתגבר עליהם בהצלחה. תודה רבה לעונים. שמוליק.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  3. היי חברה. אז ככה, יש לי שתי בעיות שאשמח שתעזרו לי לפתור אותן. א. לאחר שעשיתי ריסטרט לראוטר שלי (edimax br-6204wg) הווינדוס הביא לי הודעה בצד ובא רשום שלחיבור האינטרנט שלי יש הגבלות והוא לא מנצל את מלוא כוחו (או משהו כזה) לחצתי על הבועה הנ"ל וזה נכנס לי לחלון local area connection status, שם ראיתי שבמהירות האינרנט רשום 100.0Mbps ורוחב הפס שלי הוא 1.5K, יש לכם מושג מה מגביל לי את המהירות? ב. הבנתי שלאחר קניית הראוטר (להזכירכם, edimax br-6204wg) כדאי לעדכן את ה-firmware שלו, ובכן לא עשיתי את זה (אופס) רציתי בבקשה שתסבירו לי איך לעשות את זה. דרך אגב, משום מה אני כמעט בטוח שיש קשר בין שתי הבעיות. תודה מראש!

4. Started by vak-vak,

האם אפשר לפתוח פורטים רק על ידי ראוטררר? ומה יכול לפתור את הבעיה של קבלת הקבצים באיי סיי? אם אני אתקין על המחשב שמשתף את האינטרנט WIN2000 זה יעזור? או כל דרך אחרת לפתור זאת רק תגידווו בתודההההה רבה מאדדד מאד אלי

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  5. Started by לאה מזרחי,

היי אשמח לעזרה בכמה מהשאלות software security_2020_3.pdf

6. בזק 1500/96Kb ב-30 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 60 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים. 2000/96Kb ב-35 ¤ לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן 69.90 ¤ לחודש למשך תשעה חודשים! 012 1.5MB/128Kb מהירות של 1.5Mb ב 39 ש"ח לחודש בלבד רק 39 ש"ח לחודש למשך שלושה חודשים ולאחר מכן רק 79 ש"ח לחודש. מהירות 2Mb ב 59 ש"ח לחודש בלבד ! מינימום לתשלום - חצי שנה. קצב נתונים של עד 2Mb/96Kb קודם כל !! בזק נותנים גם לאחד וחצי וגם ל2 מגה 96 קילו יאפלוד ! והספק נותן באחד וחצי 128 וב2 מגה 96 איך זה הגיוני שבזק נותנים לאחד וחצי 96 כאילו אני מקבל 96 ולא ת 128 לפי הספק !! וגם המחיר לא הגיוני עדיף לעשות 2 מגה כי חצי שנה משלמים 59 שקל לספק.. אחרי זה אלוקים גדול לא? כי כל הכסף ששים על האחד וחצי זה בדי…

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  7. Started by hage,

יש לי נתב TPlink - TLwr841n שמתנתק לי כמעט כל יום יש למישהו המלצה לנתב אחר-התייאשתי מהתשובות שאני מקבל מהם

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  8. שלום, עד עכשיו עבדתי עם מודם אלקטל כנתב של הרשת הביתית שלי, כאשר המודם נפרץ על ידי לנתב והוא מחייג לבד לרשת, הוא מחובר להאב של 8 יציאות בעזרת כבל רשת מוצלב אני חושב, ומשם יוצאים כבלים ארוכים לכל חלקי הבית כאשר הכבלים הארוכים הם ישרים (אם אני לא טועה). כעת, יש לי מחשב נוסף שאני רוצה שהוא יהיה הראוטר, ממספר סיבות: א. להגביל רוחב פס לחלק מהמחשבים בבית. (יש תוכנה לזה, לכן דרך המודם עצמו אי אפשר) ב. להשאיר עליו תוכנות הורדה כך שאוכל להשתמש במחשב שלי לדברים אחרים ולא להעמיס אותו יותר מדי עם כל התוכנות הורדה שתמיד רצות לי ברקע. לכן, אני הולך להמיר את המודם חזרה למודם פשוט, לחבר אותו למחשב (1. בעזרת איזה כבל אני מחבר אותו למחשב?) ומכרטיס רשת שני הוא יתחבר להאב (2. בעזרת איזה כבל …

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by M7a,

אני תמיד מתבלבל! בשביל לחבר שני מחשבים לרשת ביתית (לא כולל שיתוף של אינטרנט) רק כדי לשתף מדפסת, להעביר חומר ולשחק משחקים בווינדוס XP דרך שני כרטיסי רשת 10\100 אני צריך כבל מוצלב או רגיל???

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by ecdotil,

מחפש ראוטר אלחוטי להתקנה במסעדה כאשר מתחברים לרשת האלחוטית יופיע אתר הבית של המסעדה שלי תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  11. אם מישהו יודע שיכתוב לי כאן כמה לוקחים בנפרד בערך על ספק וכמה לוקחים על תשתית על חבילת 5 מגה בייט/העלאה של 500 בבזק בינלאומי וגם תביאו כנ"ל לחבילת 3MB/500 תודה

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  12. Started by Lavelle,

שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם, אחד דרך USB והשני דרך כרטיס רשת. היום פתאום נוצרה בעיה, והיא ששני המחשבים לא מתחברים יותר ביחד לאינטרנט אבל כל אחד בנפרד כן. ממה יכולה לנבוע הבעיה? הרי הם תמיד עבדו ביחד ופתאום לא.

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  13. Started by MODI,

קניתי ראוטר קווי של ינטטלינט ואני עושה בדיוק כמו במדריך ופשוט אין אינטרנט. מישהו יכול לעזור לי? בדקתי בנעוץ ואין כלום לגבי זה... תודה!

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  14. Started by zahav5289,

שלום אני מחפש שרת אמין לאיחסון אתר עד 10 מגה בחינם. תודה

• 1 תגובה
    • 707 צפיות
  15. התחיל לי לפני כמה ימים כל כמה דקות האנטרנט מפסיק לעבוד וכדי להחזיר אותו לעבודה צריך לנתק תראוטר 3COM מהחשמל ולהחזיר ואז זה עובד לעוד כמה דקות אין לי מושג אולי זה בהגדרות מישהו (אני לא זוכר איזה קוד (IP צריך לרשום כדי לבדוק (168. או מ192 ...) מישהו אולי יודע או שיש משהו לעשות או שהראוטר פשוט בדרך למות

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  16. Started by orlupo,

מצאתי ב-THG חלק שני של המדריך הזה ל-WINDOWS SERVER 2003: http://www4.tomshardware.com/howto/20040716/index.html האם מישהו יכול לתת קישור לחלק הראשון???

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  17. שלום רב! אני כותב אחרי די הרבה זמן שלא כתבתי... בכל מקרה, הבעיה הפעם היא כזו: יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ביניהם בכבל רשת מוצלב, מה שנקרא רשת ביתית - שיתוף קבצים ומדפסות מופעל וכמו כן גם האינטרנט משותף (ICS). עד לאחרונה הייתי מחובר דרך ADSL, ועכשיו עברתי לכבלים (דרך ברק אם זה משנה משהו). קיבלתי מודם Terayon, התקנתי אותו (בינתיים בUSB, עוד מעט דרך חיבור רשת), ושמח וטוב לב הורדתי התקנה של חייגן של ברק, התקנתי ונוצר לי חייגן L2TP, דרכו אני מתחבר לאינטרנט (דרך איזשוהי תוכנת התחברות, אם מישהו מכיר). עד פה הכול טוב ויפה. כאשר אני משתף את החיבור אינטרנט (Advanced, ואז Allow other users to connect through this connection או משהו כזה) הוא פשוט לא נותן לי להתחבר לאינטרנט - נ…

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  18. יש לי מודם b-focus router 270 pr

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. Started by miki2481,

צריך עזרה יש לי מחשב נייד ואני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס וויירלס (ווי פיי) אנ גר בארה"ב ואני מתחבר דרך רשת שהכי קרובה אליי כמעט בכל שכונה כאן יש כמה בתים עם ווירלס שאני יכול להתחבר אליהם הבעייה היא שאני מקבל LOW ID באימיול ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואין לי עוד פיירוול בכל תוכנת הורדות רשום לי שאני חסום ע"י פיירוול או ראוטר בדיקת הטיסיפי שלי נכשלת האם ישנה דרך לדעת אם אני חסום ע"י ראוטר ואם כן איך אני מבטל אותו והאם יש קשר לזה שאני מחובר בוויירלס לנקודות שונות האם יש אפשרות לדעת מה הפורטים שפתוחים אצלי?

20. Started by omrit,

שלום, אני מחפש נתב אלחוטי, אין לי צורך ב Print Server, במחיר נמוך (בערך 300). חשבתי על edimax או level1 מישהו מכיר דגמים ספציפים מומלצים? אני אהיה יותר ספציפי- זה- http://www.lamir.co.il/product.asp?product=8626 או זה? http://www.lamir.co.il/product.asp?product=6083 תודה!

• 3 תגובות
    • 707 צפיות
  21. עברתי דירה כמו שכתבתי למעלה, ןראיתי שיש לי המון רשתות באיזור ללא הבטחה.. (כמו בתי קפה וכו..) אבל הקליטה שלי לא טובה בגלל המרחק. רציתי לדעת אם יש אנטנה שאני יכול לחבר למחשב וככה להגדיל את טווך הקליטה. אם מישהו מכיר משהו כזה ויש לו המלצה מסוימת זה ממש יעזור! תודה רבה ! :-)

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  22. Started by tiptipon,

אני רוצה להגדיר נתב אלחוטי נוסף בתור AP על מנת להגביר את אות השידור לקומה מעל בדירה שלי הנתב הראשי הוא של בזק ASUS והא AP הוא של TP LINK איך עושים זאת ? חיפשתי במדריכים ולא מצאתי ...

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  23. Started by lazygecko,

שלום לכולם אני גר בקנדה ומדבר בסקייפ עם משפחה בארץ. שאני מתקשר לאנשים מסויימים זה עובד מצויין, אבל לחלק הקישור גרוע מאוד, באופן עקבי. אפשר לראות בסקייפ : Sent Packet Loss מעל 30% Relays: 0 Round trip: 250ms אני לא מבין את זה. כשאני מתקשר מהעבודה זה עובד מצויין, ככה שהבעיה לא אצלם. יש למישהו רעיון ? תודה שחר

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  24. Started by N.S,

http://www.tftcomputers.com/terayon.jpg * It calls "Terayon" ... Whoever That Gots it ... Please gimme a link or even send me @ the icq (161371997) thanks.

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  25. Started by Lirux,

התבקשתי להשים חסימה של תוכן פורנוגרפי במחשב של אחותי.. מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 707 צפיות

דיונים חדשים בפורומים