רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, במתחם שכולל 3 דירות, כל דירה מחוברת לספק אינטרנט אחר. אני גר בדירה האמצעית (2) ויש לי סיב אופטי של סלקום (תשתית בזק). על מנת לחסוך בעלויות ומשום שדירות 1 ו-3 אינם צרכני אינטרנט גדולים (TV ו-WIFI לטלפונים ניידים בלבד), חשבתי לחבר את דירות 1 ו-3 לסיב האופטי. מצ"ב "תשריט" שערכתי ב-WORD כדי להמחיש את העניין. אשמח לקבל רעיונות/הצעות לביצוע + ציוד נדרש מומלץ.
-
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי 2 מחשבים לבית וכרגע יש 3 מחשבים . יש לי נתב אלחוטי מבזק של חברת ASUS ואני מחפש שני כרטיסי רשת למחשבים. כל המחשבים באותה קומה במרחק של מקסימום 10 מטר בין אחד לשני . 1. איזה כרטיסי רשת מומלצים? USB\PCI2 .2 ? 3.איפה יש מדריך להקמת כונן משותף בין המחשבים ? 4.איזה הצפנה צריך לעשות כדי לשמור את אבטחת הרשת?
-
- 4 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום, התקנתי רשת אלחוטית בתצורת AP (ללר ראוטר אלחוטי רק עם שני כרטיסי רשת אלחוטיים), והגלישה בדפדפן בשני המחשבים הפכה לאיטית וכמעט בלתי נסבלת. חשוב לציין שזה אך ורק בגלישה שכן במהירות ההורדה אני מוריד על מקסימום (2MB/S) וגם הפינגים טובים אני מבין שזה איפשהו בעיה בהגדרות, לא? מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני מחפש נתב אלחוטי אמין וזול יחסית. עשיתי הרבה חיפושים בזאפ ובאינטרנט וקיימים מאות נתבים ואני טובע בכמות מידע הזאת. אני מאוד מבקש אם מישהו יוכל להמליץ על הנתב המתפשר בין איכות (ללא ניתוקים, מערכות אבטחה, QOS וכו' וכו') לבין מחיר זול. אם אפשר אולי לתת שני נתבים או יותר לבחירה. בתודה מקרב לב. דודי
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
קניתי נתב LinkSys WRT120N מאז שחיברתי אותו, לא מצליח להתחבר לאתר HWZONE (מן הסתם, את השאלה אני מעלה ממקום אחר) לא הגדרתי עדיין שום הגדרות מיוחדות בנתב, יש למישהו רעיון?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני קניתי 11g Wireless Broadband Router (one level) מדגם WBR-3406TX רוצה לשדר דרכו אינטקנט למחשב נייד עם רשת אלחוטית מובנית, אך לא מצליח. אני לא מבין כלום באיך להתקין נכון את ההגדרות ואיזה נתונים יש להכניס. יש לי אינטרנט כבלים עם ספק 012. תודה על העזרה.
-
- 6 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קצר ולעניין.. רוצה שיהיה שיתוף (קבצים והכי חשוב - שער אינטרנט) בין 2 מחשבים בעזרת כבל מוצלב. המצב כיום.. מחשב נייח עם 2 כרטיסי רשת תקינים, אחד מתחבר לאינטרנט ישירות (ראוטר) והשני מתחבר בעזרת כבל מוצלב למחשב נייד. למחשב הנייד כרטיס רשת אחד שמקבל את הרשת מהמוצלב. מה עליי לרשום בכל אחד מהסעיפים (מאפיינים) הבאים עבור כל שלושת חיבורי הרשת?? (2 הכרטיסי רשת בנייח + האחד בנייד) - כתובת IP -מסכת רשת משנה -שער ברירת מחדל -כתובת DNS (אם יש צורך..) אם אוטומטי אנא ציינו שיש להגדירו כאוטומטי..
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מקבל בטורנט לפעמים CONNECTION CLOSED BY PEER , אין תקשורת לTRACKER , אבל אני מצליח להתחבר לאתר מה אני יכול לעשות? האם HTTP PROXY יכול לעשות? מאיפה אני משיג ? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מנסה להיכנס לאתרים בפיירפוקס וזה מראה לי : http://eliad.org/viewer.php?id=1256835962.jpg מה יכולה להיות הבעיה? באינטרנט אקספלורר האינטרנט עובד [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורים לאנטרנט באותו חדר ( 2 מחשבים אם צריך גם)...שתי ספקיות שונות שתיהם 1.5. רציתי לדעת אם יש איוזו שהיא אפשרות שאני יכוללרכז את שתי החיבורים למחשב אחד ולנצל את שתי הספקיות. (רוחב הפס המצטבר)? סאאבבה
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
יש לי חבילה 1.5M ובזמן האחרון (שבועים+-) האינטרנט ממש איטי מה יכלה להיות הבעיה?
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
קראתי בחיפוש על אימיול והבנתי שזו תוכנה לשיתוף קבצים אך למה בדיוק הכוונה?? האם זוהי מתחרה של קאזה שמורידים ממנה סרטים ושירים וכדומה ??? ומה זה בדיוק הפורטים שמדברים עליהם כל הזמן??.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
אני מנסה לחבר בין שני מחשבים, אחד עם xp והשני 2000 . הצלחתי רק לשתף אינטרנט ביניהם בלי שיתוף מדפסות ומיסמכים. לאכר ביקור באתר מיקרוסופט מצאתי שאין אפשרות לשתף מדפסות ומסמכים בין xp ל-2000 , וגם בין xp ו-win95 ,ן-xp ולינוקס אלה עם מישתמשים עם תוכנות שיותף מתאימות שעליהם הם לא הרחיבו. ושאלתי היא איזה תוכנות שיתוף אני צריך כדי לחבר בין מערכות ההפעלה שעליהם דיברתי קודם. בתודה מראש
-
- 5 תגובות
- 635 צפיות
-
-
טוב שלום יש לי שלושה מחשבים ובקרוב אני יקנה אחד חדש ורציתי לחלוק בינהם את האינטרנט וליצור רשת פשוטה. עכשיו אני שוקל לרכוש את הדילינק 604 אין לו חיבור אלחותי והוא לא גיגה ביט לאן אבל כל המחבים שלי ישנים והרשת גם לא צריכה חיבור ממש מהיר. עכשיו יש לכם המלצות דברים שאני צריך לדעת וכו'
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
אני יודע שזה איטי אני שואל מכיוון ואני מעוניין לייצור רשת באמצעות תשתית החשמל והיא עובדת במהירות זאת. כמה זה בערך 14 MPS, לדוגמא כמה זמן ייקח לטעון דף אינטרנט ממוצע (של האתר לדוגמא), הרשת לא תשמש להורדת קבצים או משהו כזה, סתם כדי שאבא שלי יוכל להיות באינטרנט בלי לשבת לי על הגב
-
- 1 תגובה
- 635 צפיות
-
-
שלום, עד עכשיו עבדתי עם מודם אלקטל כנתב של הרשת הביתית שלי, כאשר המודם נפרץ על ידי לנתב והוא מחייג לבד לרשת, הוא מחובר להאב של 8 יציאות בעזרת כבל רשת מוצלב אני חושב, ומשם יוצאים כבלים ארוכים לכל חלקי הבית כאשר הכבלים הארוכים הם ישרים (אם אני לא טועה). כעת, יש לי מחשב נוסף שאני רוצה שהוא יהיה הראוטר, ממספר סיבות: א. להגביל רוחב פס לחלק מהמחשבים בבית. (יש תוכנה לזה, לכן דרך המודם עצמו אי אפשר) ב. להשאיר עליו תוכנות הורדה כך שאוכל להשתמש במחשב שלי לדברים אחרים ולא להעמיס אותו יותר מדי עם כל התוכנות הורדה שתמיד רצות לי ברקע. לכן, אני הולך להמיר את המודם חזרה למודם פשוט, לחבר אותו למחשב (1. בעזרת איזה כבל אני מחבר אותו למחשב?) ומכרטיס רשת שני הוא יתחבר להאב (2. בעזרת איזה כבל …
-
- 3 תגובות
- 635 צפיות
-
-
ברשותי 3 מחשבים(2 נייחים ו 1 נייד). ברצוני לחבר את כולם ברשת היות והם מרוחקים אחד מהשני (בשתי קומות נפרדות בבית). מה ההמלצות לגבי נתב וכרטיסים? ראיתי ביום שישי פרסומת של באג בעיתון וזה נראה טוב - מה אתם אומרים? למה כדאי לשים לב כשקונים נתב?איזה מומלצים?מה עובר את קירות הממ"ד? אשמח לתשובות מפורטות.
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
-
יש לי במחשב אחד ווינדווס XP ובשני ווינדווס ME הרשת מחוברת דרך נתב 2WIRE אלחוטי ואין מחשב אחד ששולט ברשת אלה האינטרנט עובד בשני המחשבים בלי שום תלות. האינטרנט עובד, הכל טוב ויפה... אבל כשניסיתי לשתף קבצים קצת הסתבכתי. השתמשתי באשף הגדרת הרשת של XP. שם בחרתי ברשת שמחוברת דרך HUB או משהו כזה כי שאר האפשרויות לא היו רלוונטיות סיימתי עם האשף (גם במחשב השני השתמשתי באשף לפי ההוראות שניתנו) שמתי את שני המחשבים באותה קבוצת רשת שמכונה WORKGROUP עכשיו בשני המחשבים יש לי SHARD FOLDER אבל היא לא משותפת. כשאני בוחר ב - הוסף מיקום רשת, יש לי אפשרות להקליד מיקום או לעשות עיון. בעיון מופיע WORKGROUP ובתוכה שני השמות של המחשבים (כלומר זה מזהה את המחשבים - לפי הבנתי) אבל כשאני מנסה לפתוח א…
-
- 2 תגובות
- 635 צפיות
-
-
שלום , אני רוצה לעשות בבית רשת אלחוטית בין 3 מחשבים ונייד .. ואני לא ממש מבין גדול בזה אז יש לי כמה שאלות.. אני מדבר על משהוא בסגנון של מה ש WOW מציעים קודם כל , מה המחיר המשוער של מערכת +- ? אני צריך נתב , 3 כרטיסי רשת למחשב ואחד לנייד נכון ? איזה רכיבים אתם ממליצים ?
-
- 0 תגובות
- 635 צפיות
-
-
כשאני מתחבר לאינטרנט אחרי כמה דקות עולה לי הודעה של כיבוי מערכת וזה מכבה תמחשב מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי שני מחשבים שחיברתי ברשת ע"י כך שהפכתי את האלקטל שלי גם לראוטר. עכיוש יש לי גם מדפסת עם כרטיס רשת ככה שאני לא צריך שהמחשב שאליו היא מחוברת יהיה דלוק אבל כל פעם אחרי שאני מדליק את המדפסת מחדש היא מחליפה IP ואני לא יכול להדפיס ממנה מהמחשב השני. מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים מחוברים ברשת שאני משתף ביניהם חיבור רשת (המחשב השני הוא מחשב נייד) את המחשב הנייד נתתי למישהו שחיבר אותו עם מחשב אחר ועכשיו שהחזרתי את המחשב לרשת שבבית הוא אמנם פועל ואפשר להעביר קבצים בין המחשבים אבל האקספלורר רושם הודעת שגיאה: Forbidden You were denied access because: Access denied by access control list. ואי אפשר לגלוש ??? בשני המחשבים מותקן windows xp תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
i got one maneger with my notebook and i heve the windows one and i want to disable the windows one and use the intel one but he wont let me bcouse he alredy uses the windows one... so... how can i disable the windows one with out disabling the whole card... tanks alot or
-
- 0 תגובות
- 634 צפיות
-
-
אם אני עובד לפי המדריך הבא: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=11;action=display;threadid=62728;start=msg416340#msg416340 האם במחשב שיש לו 98 נוכל לגלוש מתוכו באינטרנט אך המודם מחובר דרך המחשב בעל XP? בתודה מרא לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 634 צפיות
-