עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. ה- TP-Link Archer C8 עולה קצת מעל 500ש"ח, ה- Netgear Nighthawk R7000 עולה קצת מעל 700ש"ח. מה דעתכם ?

• 17 תגובות
    • 5.5k צפיות
  2. Started by Cheif,

נתב VDSL נוסף של חברת Kasda זמין בישראל ובשלב זה רק בחנויות באג. מדובר בדגם KW52283 המתאפיין ב-5 יציאות LAN מתוכן 4 במהירות 100M ואחת במהירות 1G. הוא כולל כניסת USB 2.0 אחת ואנטנות ה-WIFI (תקן N) שלו פנימיות. העלות שלו בבאג היא 400 שקל ולקוחות אספון יכולים לקבל אותו במחיר מבצע של 269 שקל. http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_view-4.html http://www.bug.co.il/prodtxt.asp?id=23793 מדריך משתמש - http://www.kasdanet.com/ENHCSZ/pro_down-67.html

• 0 תגובות
    • 698 צפיות
  3. תוכלו להמליץ לי על מודם נתב שיוכל לשמש אותי בארץ על תשתית בזק? ראיתי בארץ את KASDA KW5212 ואת ה-D-LINK DSL 6740U, אבל לשניהם לא ראיתי ביקורות טובות מדי. יש בפורום המלצה למכשיר מוצלח? (חשיבות עליונה לאמינות, ובהינתן אמינות - עדיפות למחיר מינימלי כמובן)

• 1 תגובה
    • 781 צפיות
  4. קבלתי השבוע. עובד נורא. המודםראוטר הקודם שהיה אצלי, ל-15 מגה, היה עם טווח קליטה ואיכות חיבור גבוהים בהרבה. איך ההתנסות שלכם?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. שלום, אני מחפש ראוטר קיווי ואלחוטי כך שיעבוד תמיד כראוטר קויי אך תהיה אפשרות להדליק ולחבות את היכולת האלחוטית שלו. הכוונה היא שהראוטר לא ישדר כל הזמן אלה רק כאשר אני אדליק את יכולת שידור ה- WI-FI אך ישמש כראוטר קווי כל הזמן. תודה.

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  6. Started by Pavel Yasko,

שלום לכולם, יש לי בבית ראוטר של D-Link, עם 2 אנטנות שלטענת החברה תומך עד 300 מגה משנו כזה, בכל מקרה, הראוטר נמצא בסלון והוייפיי שהוא משדר על הפנים, אני צריך המלצה לראוטר טוב כדי לקנות עצמאית. כמו כן אני צקיך גם המלצות לrepeater או משהו בסגנון כי בין הסלון לשאר החדרים יש ממד שחוסם את האות (לא החדר שלי אלא שאר חדרי הבית). יש לי repeater שלקחתי מבזק והוא חרא, מתנתק כל הזמן וכל הזמן צריך לעשות לו ריסט כדי שיעבוד. ושאלה קצת טיפשית, אם אני קונה ראוטר יותר טוב האינטרנט שאני יקבל יהיה יותר גבוה כן?

• 2 תגובות
    • 820 צפיות
  7. Started by Alexkmr,

אני מחובר בתשתית הוט 100 מגה יש לי מודם משולב ראוטר של הוט בוקס. *כל הזמן יש נפילות בהזרמת סרטים לsmart tv. הראוטר צריך לשמש אותי להזרמת תכנים לSmart tv ובעתיד אולי למכשיר יעודי, 2פלאפונים, כמו כן המחשב אליו מחובר המודם. כמה כסף אני צריך להשקיע בראוטר? ועל איזה דגם אתם ממליצים? הבית כ75 מר, המרחק לסלון כ10מטר קו ישר. הראוטר יהיה בחדר שינה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  8. Started by Lyor,

אני מעוניין לרשת את כל הבית בחיבור של שקע כבל רשת על כל הקירות (סה"כ 6 חדרים). אבל הבעיה שלי היא שלראוטר שלי יש רק 4 כניסות. האם אני מסוגל להשתמש בsplitter של כבל רשת בשביל זה? האם זה בכלל יתפקד כמו חיבור בודד? ואם כן, מהם המגבלות של הפיצול הזה, ומה המקסימום פיצולים שאני מסוגל לעשות לפני שהאות יהיה חלש מידי או משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 737 צפיות
  9. ראיתי שבנתב נטגיר שהותקן אצלי מוגדרת הרשת השניה החינמית. בנוסף ההגדרה grayed out כך שלא ניתן להסירה. כלומר, אפילו שלא נרשמתי לשירות, אני מעניק אותו להומלסים בשכונה. למישהו יש פטנט איך להסיר.

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  10. בעקבות תקלה אפשרית בכרטיס הרשת שהיה לי עד עתה (הדיון כאן), אני כנראה זקוק לאחד אחר, היות ויש לי מחשב נייח שלא נמצא באותו חדר עם הראוטר, וכבלים הם לא פתרון קביל מבחינתי. כל צורת חיבור אפשרית - USB, PCI, PCI-E. נדרשת מהירות של 150mbps (אין לי צורך ב300, אלא אם יש אחד זול) ויכולת לחדור קיר גבס אחד. טווח נדרש, דרך הקיר הזה - כ5 מטר. ראיתי שכרטיסי הUSB הכי זולים עולים כ60 שקל, ויש גם כרטיסי PCI-E במחיר שאינו רחוק מכך. הם שווים משהו?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  11. Started by saharmal,

אהלן, נשרף לי אתמול הראוטר, אל הראטור היה מחובר הDVR של מצלמות האבטחה בעסק. (provision isr) חיברתי ראטור אחר שהיה זרוק לי בבית (netgear dgn2200) האינטרנט עובד. המצלמות לא. לDVR יש IP קבוע, אני מניח שצריך להגדיר משהו בראוטר כדי שיפנה אותו מהIP המקומי לIP הקבוע אך אין לי מושג איך עושים זאת. אם תוכלו להסביר לי איך מחזירים את המצב לקדמותו זה יהיה מעולה - אני יודע מה הIP הקבוע -אני יודע מה הIP המקומי -אני יודע איך נכנסים להגדרות של הראוטר משם תצטרכו להסביר לי...תודה

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  12. הראוטר שלי הוא בעצם הוטבוקס שנמצא בסלון. החדר עם הלפטופ נמצא כ6 מטר מהראוטר, אך עם קיר שמפריד. בבדיקת מהירות אני מקבל בין 5-20 מגה וטעינת סרטונים איטית. האם הדרך הבטוחה להשיג מהירות הקרובה ל100 מגה היא באמצעות מתאם רשת על גבי חשמל (homeplug)? בנוגע למגדיל טווח, אני מפחד שזה יעשה בעיות ויגרום לניתוקים ולא ישפר משמעותית את המהירות, מה דעתכם? מגדיל טווח שחשבתי עליו: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00NHLEP8M/ref=mp_s_a_1_3?qid=1446804656&sr=8-3π=SY200_QL40&keywords=wifi+extender&dpPl=1&dpID=31QIWXWasML&ref=plSrch Homeplug שחשבתי עליו: http://www.amazon.de/gp/aw/d/B00FRCDFYE/ref=mp_s_a_1_2?qid=1446804729&sr=8-2π=SY200_QL40&keywords=Homeplug&dp…

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by leoleo,

שלום, רכשתי ראוטר DR-615 , הכל נראה בסדר בתהליך ההתקנה אך הסיום הוא ללא הצלחה, עבדתי ע"פ הנחיות היצרן. האם זה קשור אולי גם ל-firewal? רעיונות אחרים איך להתגבר?

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. Started by mrraz,

קבלו אזהרה מעדכוני ביוס מאתר Tp Link אמריקאי ראיתי שיצא שם ביוס חדש אז לא עמדתי בפיתוי ועדכנתי. מסתבר שנעלתי לעצמי את הביוס ועכשיו אני מוגבל לקושחות אמריקאיות בלבד הגדרת המדינות היא ארה"ב בלבד. מצב שלא ניתן לשינוי. לא ניתן לעדכן יותר קושחות מהאתר הבינלאומי..מציג הודעת שגיאה לדעתי כדאי להזהר גם בראוטרים אחרים כי הם יחזרו על התרגיל הזה עם כולם כנראה דרישה פדרלית. לדעתי תהיה להם בעיה עתידית כי הם ינעלו ראוטרים אירופאים לתצורה אמריקאית

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. מחפשת המלצה לראוטר רשת (בלי מודם), רב אלחוטי, במהירות 300. עד לא מזמן, תיפקד הנטגיר DGN2200V2 דרך ADSL. אולם... בקיבוץ עברו לרשת אופטית. התקינו בכל בית נתב אופטי שעובד כל הזמן CTS VRGIII-31412-N-DR. ההרשאות אדמין של האופטי הן במיחשוב, כאשר פתחו לי רק הרשאה לפתיחת אלחוטיות, אבל הן רואות אחת את השניה, אז לא שווה הרבה. הייתי שמחה לחבר את הנטגיר לאופטי, אבל זה בלתי אפשרי, כי לנטגיר יש רגל ADSL ולא רגל רשת :-( הנטגיר עונה כמעט על כל הדרישות שלמטה, חוץ מזה שהוא לא לרשת :-( כרגע הנטגיר עדיין באויר, כי לפעמים משחקים לנו בלילה עם הרשת האופטית ואין אינטרנט - אז אנחנו מתחברים בישן שעדיין לא הורידו.... גם האופטי לפעמים לא נותן להתחבר לאלחוטי וצריך לנתקו מהחשמל ולחבר מחדש. :-( זה …

• 8 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. ראוטר TP-Link WR841ND מודם תומפסון חיבור הוט/נטוזי'ן חיבור שעבד עד לא מזמן, בגלל תקלה אזורית, ביקשו לחבר את המודם ישירות למחשב, ברגע שעבד אמרו שהכל בסדר וזהו. כאשר ניסינו לחבר את הראוטר שוב הוא מוגדר על Dynamic IP ולא מצליח לקבל כתובת מהמודם. החיבור דרך המחשב עדיין עובד. עשינו איפוס למודם, הגדרות רשת אלחוטית מחדש וכלום לא עוזר. הנורות בשני המכשירים דולקות כמו שצריך. אני קורא משהו על Clear Hosts במודם, האם זה משהו הגיוני ורק התמיכה של הוט יכולה לבצע? אני מאוד אשמח לדעת אם זה משהו שאפשר לעשות בעצמי בשניה במקום לחכות להם עוד שעה על הקו.

• 2 תגובות
    • 4.8k צפיות
  17. Started by alex542,

צריך המלצה למודם + ראוטר קטן שלא מתחמם ולא לא עובד לפעמים כמו אלה של בזק. המודם היה במקום לא גדול וסגור. תודה

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by eliezer,

3 טלפונים (סיניים, מודלים שונים) שלי הכוללים את התקן הנ"ל לא קולטים את ה- 5GHZ של נתב Netgear שבזק סיפקה. כנראה ה- 802.11n שלהם זה עבודה בעיניים? מישהו מכיר מודל טלפון (עדיף סיני) שתומך ב- 802.11n מלא?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. אז ככה ההוטבוקס קיום מתפקד כנתב בחדר השינה כשאר ממנו לסלון מפריד קיר בטון 1 ובמרחק של 20 מטר +- חוטי זה לא כזה אפשרי להעביר בלאגן ככה שרק אלחוטי בא בחשבון יש כמה אופציות שמצאתי: 1.dlink dir 825 a1e שחור שהבנתי שיכול להגיע ל ac1300 2.דגם vr200v של tplink מועד הספקה לא ידוע ac750 3. דגם tp link 9980 שצריך להתאמץ להשיג עוד דבר שאני מתלבט האם להוסיף עוד קצת כסף ולקחת c7 בסוף?

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מודם ראוטר בחדר של הילדה ואני רוצה לחבר סטרימר בסלון. הקליטה ממש גרועה ולכן אני רוצה לחבר אותו בצורה קווית. כמובן שבסלון יש לי נקודה קיימת של הוט (ללא ממיר). האם יש מתאם שמצד אחד מכניסים כבל קואקס ומצד שני מוציאים כבל רשת? במידה וכן אשמח ללינק. מצאתי את זה: http://www.amazon.com/DIRECTV-Broadband-Ethernet-Adapter-Generation/dp/B00DVK1ITI/ref=sr_1_2?s=electronics&ie=UTF8&qid=1446635528&sr=1-2&keywords=DECA ADAPTER אבל אני לא בטוח שהוא יעשה את העבודה. אני יודע שקיימת אופציה של העברת רשת גם ע"י רשת החשמל בבית - אשמח להסבר קצרצר ולינק למתאם מומלץ. תודה לכולם !

• 4 תגובות
    • 7.9k צפיות
  21. שלום רב, לאחר שניסיתי את מרבית הפתרונות בהן נתקלתי במהלך מחקריי השונים אני די משתגע כאן ולכן אני פונה לעזרתכם כדי שאולי תוכלו לסייע לי במחשבה מקורית. קודם כל מתווה הציוד: מכשיר HOTBOX (הישן) במצב מודם בלבד עם חבילת גלישה בכבלים של 100Mb\s D \ 2.5 Mb\s U >>>> מתחבר עם כבל ישירות ל> נתב אלחוטי TP-Link TL-WDR4300 , המכשיר פעיל כרגע עם רשת 2.4GHz בלבד אשר אליה מתחברים מספר מכשירים ניידים בבית, בנוסף מחובר אליו עם כבל מחשב נייח. הציוד הנ"ל ממקום בקומה העליונה של המבנה. יש ברשותי מכשיר מגדיל טווח מסוג: TP-Link TL-WA830RE, את המכשיר הנ"ל ניסיתי להפעיל במספר קונפיגיורציות שונות אבל כדי להבין את מהות הבעיה ראשית צריך להתבונן במבנה הבניין: בקומה העליונה: ישנו חדר בו…

• 16 תגובות
    • 17.6k צפיות
  22. Started by ofeky1,

שלום! הייתי מנוי לבזק במהירות 15M לפני שבוע וחצי שדרגתי לעד 100M (בזק+טריפל C) וקיבלתי את המודם שלהם של Dlink DSL225 שהוגדר מראש כמודם ומחובר לנתב של לינקסיס WRT1900AC בקיצור הובטח לי מהירות של בין 50-70M בפועל... אחרי כל הבעיות של ההתחברות הראשונה (בהודעה עם השם משתמש והסיסמה של החייגן השם משתמש הגיע הפוך ולא הצלחתי להתחבר הבעיה נפתרה אחרי שעה וחצי בטלפון) אחרי שהתחברתי בבדיקת מהירות רגילה מהירות הגלישה הייתה בין 10-20M בפועל התקשרתי לבזק והבנתי שבשביל הבדיקה הבחור בתמיכה הטכנית הוריד את המהירות בשביל הבדיקה(בסדר הגיוני) אחרי שהוא העלה אותה עדיין לא היה שיפור במהירות(גם בבדיקה של מחשב שחובר חוטית ישירות למודם שלהם עם חייגן של הוינדוס) איש תמיכה טכנית בכיר יותר אמר שהו…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  23. הנתב החדש של החברה הטאיוואנית רוצה לספק רשת אלחוטית מהירה לביתכם במחיר שלא יקרע את הכיס. האם הוא גם מצליח במשימה? התשובות בפנים לכתבה: http://hwzone.co.il/מהיר-וגם-סביר-נתב-ה-dir-825ac-של-d-link-בביקורת/

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  24. Started by rander1,

שלום הראוטר אצלי בערך 3 שנים מחובר בכבל רשת למחשב נייח בשבוע האחרון המהירות המקסימאלית שאני מקבל זה גג 50 שבנורמאלי זה אמור להיות 65 ביצעתי חייגן במחשב וחיברתי את המודם ישירות והכל פיקס מקבל 65 ע׳מ לקבל דרך הראוטר את המקסימום שלי אני מתנתק מהאינטרנט בתוך הגדרות הראוטר ומתחבר שוב וזה מחזיק כמה דקות או ריסט לראוטר גם מחזיק כמה דקות ושוב המהירות יורדת. ביצעתי לו איפוס ברירת מחדל כללי שידרוג תוכנה עדכנית וכלום לא עזר לי האם הראוטר עשה את שלו? לקנות חדש?

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by Nahum2,

הי חברים אני מחפש לשים ראוטר טוב בבית. הדירה קטנה (3חדר) אבל אבל אני רוצה שיסחוב 7 מכשרים 3 קויים. ועוד 4 אלחוטיים בכיף כרגע מתכוון לשים 100 מגה אבל גם לשדרג בעתיד. איזה סוג כבלים צריך להעביר בקיר? ממה שאני מבין אני צריך כבל CAT6 ו שקע RJ45. ממי אני קונה? יש עד 1000 שח לשני הדברים מעדיף להוציא 500 ומטה.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים