רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין הראוטר הזה: http://www.golden-price.co.il/Product.asp?productid=682 לראוטר הזה: http://www.thinkbroadband.com/hardware/reviews/2004/q4/3com-g72.html לי אישית יש את השני והוא נהרס אז צריך לקנות חדש, ואני לא מוצא בדיוק את אותו הדגם.. (דגם ישן, יש לו איזה 3 שנים אני מעריך) מצאתי רק את הראשון. אז מה ההבדלים ביניהם בעצם? ואיך זה מתבטא גם בהגדרות של הראוטר (האם אני אצטרך להגדיר את הראוטר מחדש)[br]פורסם בתאריך: 7.02.2007 בשעה 11:38:58 זה דחוף.. אף אחד מהמנהלים לא יודע?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
מידי פעם במקומות שחשוב לי הפרטיותת אני משתמש בפרוקסי בדקתי את התוכנה באתרי איפי והאתר זהה את האיפי של הפרוקסי יחד עם שאר האתרים. הוכחה: זיהוי כפול: אחר כך מצאתי עוד כמה אתרים שמראים לי גם את הפרוקסי וגם זיהו את האיפי האמיתי שלי. אז שאלות בנושא: 1.האם יש דרך לגלוש דרך איפי בטוח באמת שלא יצליחו לזהות אותו דרך הפרוקסי?(כנראה) 2.האם אתרים שכבר גלשתי בהם עם הפרוקסי ולא עשו "retrace" יוכלו עשות על האיפי שהשארתי להם בעבר ולגלות מי אני? 3.מה אפשר לחסום בשביל שלא יצליחו לעשות retrace ? (קבצים זמנים,קוקי TEMP) ואיך הפ מצליחים לגלות את האיפי המוסתר שלי? 4. אם מישהו יוכל לתת תקציר על הנושא אני ישמח תודה יוחאי.
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חברים ביצעתי הצפנה לנתב שלי ועכשיו השאלה שלי היא איך אני יכול להמנע מלהקיש סיסמא כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש (כרטיס רשת אלחוטי USB) אני יחדד טיפה. כל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב שעובד באלחוט,ורוצה להכנס לאינטרנט הוא מבקש את הסיסמא - השאלה שלי אם יש אפשרות להכניס סיסמא פעם אחת ושהכרטיס רשת יזכור את הסיסמא ויכנס לבד. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
היי (: אני רוצה לקנות בקרוב מחשב חדש ולהוסיף למפרט כרטיס רשת אל חוטי מובנה, בנתיים אני מחובר עם כרטיס רשת USB אלחוטי במחשב הנוכחי, אבל הוא ממש באמת גרוע בלהתייצב בנוגע לקליטה. הוא לא ממש מאוזן. אז החלטתי לקנות כרטיס עם אנטנה ופה אני צריך לדעת מה יותר טוב ובעל קליטה חזקה יותר? בנתיים מצאתי 2 אופציות אבל אם יש משהו יותר טוב אז אני אשמח שתיידעו אותי (: גיא. http://tms.co.il/product/4933 http://tms.co.il/product/5566
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אז ככה, חשוב לציין שאני במקצועי איש מחשבים ואני לא מדבר כאדם ללא ידע בנושא. מזה כמה זמן היו לי בעיות באינטרנט, מהירות איטית בעיקר בשעות העומס, ניתוקים חוזרים למאית השנייה שבקושי מורגשים וכו'. אחת הבעיות המוזרות הייתה שבזמן הורדה דרך שרתי רפידשייר לא הייתה אפשרות להתחיל הורדה מהאמצע (והשרת כן תומך בעניין). הייתי חייב לחדש את ההורדה כל פעם, כמו כן לא הייתה לפלאשגט אפשרות לפצל הורדות. התמיכה הטכנית של 012 הייתה על הפנים, טכנאים חסרי ידע ולא מקצועיים שניסו לערבב אותי ולהאשים את המחשב שלי בבעיות. לפני מספר חודשים התווספה עוד בעיה ופשוט לא יכלתי לגלוש לאתרים/שרתים מסוימים, סתם ככה, ללא קשר בין השרתים. מוזר מאוד. אחרי ריבים רבים ואיומים הגיע טכנאי "בכיר" לביתי והחליף את המתאם שי…
-
- 0 תגובות
- 640 צפיות
-
-
אז ככה.. אחרי שאני מדליק את המחשב אחרי זמן מה, האקספלורר נהיה איתי מדי ברמות מטורפות ממש.. עמוד אחד לוקח לו 2 דקות .. עכשיו זה קורא על כל דפדפן אחר (פיירפוקס) מה אפשר לעשות ניסתי לשחזר את המערכת לתאריך שלפני הבעיה מישהו יכול לעזור לי ...זה כבר מעיק ..
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
היי אני רוצה לגבות את המחשב שלי ויש לי תקיית שיתוף עם המחשב השני אצלנו בבית ותמיד הייתי מעביר שם קבצים בשיא מהירות עכשיו שאני מעביר משהו זה לוקח ממש המון זמן כאילו אני מעביר באינטרנט קבצים... למה זה קורה? אין לי תוכנות פיירוואל פעילות במחשב גם את הפיירוואל של הווינדוס ניסיתי לעצור וזה לא עזר גם הפעלתי את הראוטר מחדש וכאלה וכלום. עדיין איטי.. יש איזו הגדרה בראוטר שמתייחסת להעברת קבצים באותה רשת? אולי זה התאפס...? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום אני מחפש לרכוש ראוטר לדירה של קומה אחת בלי ממד כך שיכסה בצורה טובה את הדירה. אשמח לשמוע המלצות על חברות טובות או על דגמים ספציפים תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 640 צפיות
-
-
אז ככה היום קניתי מבזק את הראוטר D-LINK וגם מתאם רשת של בזק,אככה במחשב שאליו מחובר הראוטר אין ניתוקים ביכלל!! ובמחשב שאליו מחובר המתאם רשת אלחוטית קורה שפעם בחצי שעה שעה האינטרנט מיתנתק ומיתחבר אחרי 5 שניות,וזה בעיה כי עם מורידים משהוא ומפסיקים אז נידפקת ההורדה,מישהוא יודע למה זה קורה?
-
- 2 תגובות
- 640 צפיות
-
-
שלום חברים קניתי נתב לא ממזמן. הוא היה עובד בקצב של 54Mbps.. עכשיו אני רואה שזה עובד על 36Mbps מה קרה ? לא שיניתי או הוספתי מכשירים חשמליים לאיזור.. זה אמור להפריע אם זה 54Mbps או Mbps 36 . מה זה אומר ערוצים? הנתב מוגדר על 6. אם אני ישים על 12 זה ישנה משהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
ברשותי נתב אלחוטי של אדימקס, מעוניין לצרף לרשת האלחוטית מחשב נוסף, בצורה אלחוטית, אני לא מעוניין לפתוח את המחשב ולהתקין כרטיס רשת בסלוט הפנימי, אלא מעדיף את ההתקן החיצוני, שמתחבר ל USB, מהסוג הזה : http://www.zap.co.il/models.aspx?Sog=C-NetworkCard&DB221035=221037&DB221046=221049 1. האם יש בעיה כלשהי להשתמש בכרטיס רשת אלחוטי בחיבור USB, במקום PCI פנימי ? 2. איזה חברה/דגם מומלצים מהרשימה, או שזה לא ממש משנה ? והאם יש עדיפות ל EDIMAX (אותה חברה של הראוטר) 3. מה לגבי מהירות חיבור ? הראשון ברשימה לדוגמא הוא עד מהירות 54Mbps, זה אומר שיתמוך עד מהירות של 54 מגה ביט ? (אם היום אני מחובר במהירות 10 מגה ביט, הכרטיס יתמוך גם עד פי חמש, אם וכאשר בזק יממשו את הפוטנציאל ?) תוד…
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מכשירים שיש להם חיבור רשת שאני צריך לחבר לרשת אחת. בגלל הדרישות (ניידות, 20-50 מטר מרחק ביניהם ושליטה מ50-70 מטר) החלטתי לבנות מערך שכולל שני ראוטרים EDIMAX 6524N, אחד לכל מכשיר וכמובן שאחד מהם יהיה REPEATER של השני. התוכנית הייתה כזאת: ראוטר "ראשי": X.X.1.254 מחובר קווית למכשיר 1: X.X.1.1 ראוטר ריפיטר: X.X.1.253 מחובר קווית למכשיר 2: X.X.1.2 שני הראוטרים מחוברים אל-חוטית ושניהם עם קושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. באתר של EDIMAX יש 1.55 אז נשארתי עם 1.58. אבטחה :MAC address filtering, WPA2(AES) מה שחשבתי שיהיה פשוט הסתבר כלא פשוט בכלל. אחרי שהגדרתי את הראוטר הראשי כ- AP עברתי להגדיר את הריפיטר ושם חיכתה לי הפתעה. לא משנה מה עשיתי וניסיתי לא הצלחתי לגר…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, כרגע יש לי ראוטר 604 d-link שהבעיות העיקריות שלו הם התנתקויות מתי שמורידים במהירות מלאה (בעיקר בטורנטים), בעיות פינגים במשחקי רשת ועוד. בדקתי עם הספקית ועם התשתית (שניהם בזק) והבעיה לא אצלהם, זה בעיה בראוטר. אני צריך המלצה לראוטר חזק, איכותי, קווי (ללא אופציה לאלחוטי), ADSL וכבלים ועם לפחות 4 חיבורי רשת - רצוי יותר אבל לא חייב. צריך שלראוטר תיהיה תמיכה טובה בפורטים כי בראוטר הישן הוא החליט על דעת עצמו מתי לפתוח את הפורטים ומתי לסגור. יש לי תקציב עד 500 שקל, עדיף לא לבזבז את כולו אבל אם יש משהו ששווה מאוד והחריגה שלו מהתקציב היא סבירה (50-100 ש"ח) אז עדיף אותו.
-
- 3 תגובות
- 639 צפיות
-
-
בשעה טובה יש לי רשת ביתית. במחשב הנייח המחובר ישירות לנתב קיים קובץ השוקל כ-6GB. ברצוני להעביר את הקובץ הזה למחשב הנייד. ידוע לי שקיימת תיקית שיתוף לכל המחשבים המחוברים לרשת, אך מיקומה לא ידוע לי. היכן נמצאת תיקית השיתוף? תודה מראש ושבת שלום, יגאל
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב P4 (בן שנה בערך), עובד עם WINXP, שמחובר לכבלים והספקית אינטרנט זהב. לפני כמה ימים הגלישה התחילה להיות מקוטעת. מדי פעם יש ניתוקים, מדי פעם גולש\לא גולש. התקשרתי לאינטרנט זהב, הם אמרו שהEXPLORER לא בסדר. לפני שהתקשרתי לביל גייטס, התקשרתי לכבלים, הם שלחו טכנאי. הוא תיקן מה שתיקן, האינטרנט עבד כמה שעות וחזרה הבעיה. עכשיו בכבלים טוענים גם שהמחשב לא בסדר. הכרטיס רשת מובנה, חשבתי לשים כרטיס נוסף ולבדוק, אבל אולי הבעיה בתוכנה? איך פתאום כזה דבר קורה, הכל עובד כמו שצריך.. . לפעמים אני מקבל פינגים טובים, ולאתרים ישראלים זה גולש בדר"כ טוב, אבל לגוגל למשל הדפדפנים בכלל לא נכנסים. ב-FIREFOX אותה בעיה. למישהו יש רעיון מה הצרה? תודה
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
היי,קניתי מודם סלולרי דרך סלקום ויש איתו מלא בעיות. 1.לפעמים הוא מתחבר אחרי שניה ולפעמים אחרי 5 דקות. 2.הגלישה לפעמים איטית מ א ו ד. 3.לפעמים סתם פתאןם אין אינטרנט,במקרה הטוב אחרי רענן זה חוזר ובמקרה הרע זה פשוט לא חוזר וצריך לנתק ולחבר. יש מה לעשות?90 אחוז מהזמן זה עובד סביר אבל ב10 אחוז האחרים זה מגיע למצב שאני עוד שניה שובר את זה.
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת REALTEK RTL כאשר הוא מובנה על הלוח אם כולו כולל הכרטיס קול . עכשיו הכרטיס רשת הזה מידי פעם עושה בעיות , האם מישהו ניתקל ב-REALTEK ככרטיס רשת בעייתי , והאם יש כרטיסי רשת יותר טובים ממנו ? אני מחובר דרך מודם של בזק TNN DSL-600E בלי ראוטר תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה: CPU B CPU A MODEM מהמודם יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU A(מודם כבלים)... מCPU A יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU B(לCPU A יש שתי כרטיסי רשת אבל אמרו לי שזה בסדר...) אחרי שאני מחבר הכל אז הווינדוס XP מוצא את הרשת בין שתי המחשבים ופותח WIZARD ואחרי שאני מסיים זה אמור להיות בסדר נכון?(כשאני שואל אם זה יהייה בסדר אז אני מתכוון לקטע של הרשת בין שתי המחשבים לא לשיתוף אינטרנט...)... או שאני צריך לעשות עוד משהו כדי …
-
- 2 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://img93.imageshack.us/my.php?image=1234560og.jpg האם י ש בעיה פה? מה הX האלה בצד ימין אומרים?
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום, זה נראה שרוב החברות מציעות חבילות איחסון בסיסיות של בין 100-200 מגה, בעלות חודשית של כ-10-20$. עם זאת, נראה שהם מציעים גם חבילות רסלרים הכוללות Shared Server עם 10-20 ג'יגה (!) שטח איחסון, בעלות חודשית של כ-30-40$. על אף שאולי לא הרבה אנשים מחפשים להיות רסלרים, אני לא מצליח להבין את הסיבה למה בעל אתר שצריך קצת יותר שטח, יכול להוסיף בסה"כ כ-10$ ולקבל שטח איחסון של עד פי 100 יותר! מה ה-catch פה? ממה צריך להיזהר? שאלה נוספת: בחנתי חברה בחו"ל בשם Reyox המציעה חבילות איחסון. חבילה רסלר בסיסית של 15 ג'יגה איחסון, בעבור 20$ לחודש, וחבילת Dedicated Server בסיסית עם שטח של 20 ג'יגה איחסון, בעבור 50$ לחודש. האם המחירים נשמעים לכם סבירים, ולא זולים מדי? כי מחיר זול מאוד יכול ל…
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ראיתי בתערוכת computax האחרונה בביתן של חברת סוסטיינר ציוד אלחוטי שהם פרסו עם מצלמה כ 200 מטר מהביתן שלהם ועבד דרך קירות ובלגן של הפרעות. לטענתם יש להם ציוד שפורץ קירות ממ"דים בגלל שההגבר שלהם הוא 100mv לעומת האחרים שמשדרים ב 50mv ממליצץ לבדוק אותם
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
??? ראוטרspeedstream(לכבלים-אינטרנט זהב)מי יודע חברים יקרים ומומחים אנחנו מחוברים בבית דרך הכבלים לאינטרנט זהב,עד לפני כחודש היינו יכולים שני ילדים להתחבר דרך HUB היה אפשר לחייג פעמיים את הסיסמא, אבל הם שינו כנראה הכל ולכן קנינו ראוטר(נתב) מדגם SPEEDSTREAM אבל אנחנו לא יודעים ולא מצלחים איך לקנפג או איך לגרום לו לתת לנו לעבוד מול האינרנט זהב בכדי שנוכל עד 4 משתמשי הבית להיות מחוברים בו זמנית, האם מישהו מכן יכול לתת עצה \ או הדרכה כל שהיא הרבה תודה לכל מי שיתמוך בשאלתנו בתודה דודי twin464@walla.co.il אפשר להשאיר לנו הודעות כאן בפורום או לכתוב לנו למייל ושוב תודה לכולכם
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
שלום כולם...! יש לי שאלה ... ממש מסובכת כפי שהזכרתי בעבר אני מחובר דרך WOW...ומה ששמתי לב לפני כמה שעות שאני עדיין לא התנתקתי מהכבלים..! אז נסיתי את זה ככה...! חיברתי את מודום ה WOW ל כרטיס רשת כמובן...! וחיברתי את מודם הכבלים ל USB...! עכשיו לכבלים יש את Local Area Connection 4 ול כרטיס רשת יש את Local Area Connection 2 ול WOW יש את ה ADSL...! אתם יודעים ש כבלים אני מחובר בלי סיסמה ושם מתמש (כל הזמן מחובר) ..! אז גם לפני שאני מחיייג בחייגן ה ADSL אני גם יכול לגלוש וכו.! ואחר כך ... חייגתי .. והתחבר לי ..! ואני מחובר.! אבל המהירות עדיין אותו דבר..! כמעט אין הבדל .וזה משמעותי ב UP LOAD כי זה לא עלה לי בכלל.! ניסיתי לעשות התקשרות גשר אז לא יכולי להתחבר בכלל..! אז מה …
-
- 1 תגובה
- 639 צפיות
-
-
האם אפשר לתת רק לאותה קבוצה לראות את אותם מיקומים? או רק למחשב מסוים
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
ברצוני לקנות רשת אלחוטית לחיבור מחשב לHub שכבר מחובר לרשת ואין לי שום מושג בנושא, האם מידהו מכיר אתר המסקר את העניין ? בתודה מראש רני
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-