רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
מה יהיה יותר מהיר או כל דבר אחר שעדיף? האל חוט זה עם כרטיס רשת USB של 3COM
-
- 6 תגובות
- 714 צפיות
-
-
החיבור יהיה דרך כרטיס רשת. עדיף שיהיה כמה שיותר יציב וכמובן שלא יאט לי את קצב ההורדה/גלישה P: עריכה: לאחר דפדוף בפורום ראיתי שיש המלצות למודם של אזטק 600E. 1. האם על זה צריך ללכת? 2. מה אתם אומרים על ה eci b-focus 312+? 3. ובכלל, האם המודמים האלו עדיפים על ה eci 270pr שהלך לעולמו?
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
כשקיבלתי את הראוטר ופתחתי לו פורטים הכל היה בסדר האימיול רץ על high id ויכלתי גם לארח בפיפא ופתאום יום אחד האימיול על low id וגם לא יכלתי לארח בפיפא וכשניכנסתי להגדרות של הראוטר ראיתי שהפורטים עדיין מוגדרים והכל אמור להיות בסדר... אז חשבתי אולי זה בעיה עם הפיירוול של ה SP2 אבל כשכיביתי אותו הבעיה עדיין נשארה ניסיתי גם לשנות את הפורטים של האימיול ולשים אותם גם בראוטר אבל גם לא עבד וגם ניסיתי לנתק את הראוטר מהחשמל בתקווה שיעזור ולא ממש עזר.... מקווה שיש למישהו פתרון ותודה רבה לעוזרים !!! (תמיד אני והבעיות המוזרות האלה חח)
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלומצ'יק ... אז ככה .... במוסד אקדמי מסוים קיימת רשת אלחוטית שאני יכול להתחבר אליה בעזרת לפטופ השאלה שלי היא מעין פרויקט ... אני מעוניין להקים מעין תת רשת ובכך להגדיל טווח קליטה בשביל זה אני צריך שני דברים עיקריים. 1. למצוא דרך לקבל יותר מIP אחד . 2. למצוא דרך להגדיל טווח קליטה . לבעיה השנייה נראה לי שאני אלך על לשים P1 פלוס ראוטר שמריץ לינוקס במקום גבוהה . הבעיה הראשונה נובעת מזה שיתחברו יותר מאדם אחד למחשב וזה יכול לחנוק את רוחב הפס שניתן לי . האם ניתן לפתור בעיה ראשונה ע"י הוספת כרטיס שני או משהוא בסגנון (אשמך לאיזה מדריך על אופן עבודת רשתות אלחוטיות :איך מחולקת IP למחשבים) בתודה מראש .........
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום לכולם האם מישהו יודע כמה מחשבים יכולים לקבל כתובת IP (אמיתית באינטרנט) דרך מודם כבלים בחיבור ללא חייגן? היום חיברתי סוויץ' למודם וראיתי ששני מחשבים שלי קיבלו IP והתחברו ללא בעיה כאשר המהירות של הקו (1.5 מב"ש) מתחלקת בין שני המחשבים. ניסיתי לחפש בפוורם את התשובה אך לא מצאתי... תודה, חגי
-
- 1 תגובה
- 714 צפיות
-
-
היי לכולם. תופעה מוזרה שאני חווה לאחרונה - החיבור לרשת מתנתק זמן קצר אחרי הפעלת bitcomet. בנוסף לכך, אני עדיין אני מקבל אתרעת פורט חסום, זאת למרות שחומת האש (comodo) הוגדרה לאפשר לביטקומט לפעול (הוכנסה לרשימת allowed application), והנתב הוגדר לאפשר את הפורט שבו אני משתמש, (בוצעה גם הפניית פורטים). המחשב (win10 מעודכן) מחובר לרשת דרך ממיר הוט פיברבוקס מהדור החדש. אהיה אסיר תודה לכל מי שיודע כיצד לפתור את הבעיות הנ"ל.
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
שלום , אני גר בבית דיי גדול והראוטר רחוק ממקום המחשב שלי ומועבר דרך הקירות. עכשיו לא מזמן קניתי Xbox 360 וחברתי אותו לאינטרנט גם אך הוא נמצא באותו מקום עם המחשב ושם יש לי רק כניסה אחת לכבל אינטרנט. אז התחלתי בכך שאני כל פעם אעביר את הכבל מדבר לדבר אך הדבר קשה במיוחד כי הXbox נמצא בתוך מדף שקשה לי להגיע אליו, אז תהיתי אם יש איזה דרך לפצל את כניסת האינטרנט הזאת ל2 (או יותר). שמעתי אל הדברים Hub וSwitch וניסיתי לקרוא כאן כמה דברים אך לא הבנתי. אם תוכלו לפרט גם כמה כסף צריך להשקיע כדי שמהירות האינטרנט לא תהרס לגמרי. ד"א, המחשבים האחרים ושלי שבבית מתחברים לRouter (של Edi-Max משהו כזה) ומהRouter לModem של ברק. תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 714 צפיות
-
-
נלקח מאתר GAMERS HELL: http://www.gamershell.com/downloads/init.php "Note to Internet Explorer users: Your browser is not able to download large files (2GB+). If you wish to download large files you must switch to a better browser. We suggest Firefox or Opera. " מה זה אומר? אני כרגע מוריד ..
-
- 0 תגובות
- 714 צפיות
-
-
אני מחשב לקוח אני רוצה לראות כמה המחשב שרת נותן, יעני כמה אחי מעלה.. לא המחשב לי.. ובכלל כמה כל מחשב ברשת אם אפשר.. כמה הוא מעלה וכמהנשאר... יש כזה דבר?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני חייב עזרה דחופה. אני בסוף השבוע הבא הולך לקנות את המחשב הנייד הזה של ASUS: Asus N53SN-SX103V עכשיו, בתכונות של המחשב יש את הכרטיס רשת הזה: Integrated 802.11 b/g/n אני עובד עם אינטרנט אלחוטי יום יום. אני יודע שזה תלוי איפה אני נמצא והכל. אבל כשאני בבית. אני רוצה שהאינטרנט האלחוטי יעבוד לי על הצורה הטובה ביותר. (עזבו את הקטע של המרחק וכל זה, אני אסתדר. אני שואל בשביל להבין באופן כללי) חשבתי בהתחלה לקנות בנוסף למחשב את הכרטיס רשת אלחוטי USB, את הדגם הזה: Linksys WUSB600N ואז חשבתי לקנות את הראוטר הזה: Linksys E3000 עכשיו, מה אני צריך באמת? גם את הראוטר וגם את הUSB? אני לא מבין בזה בכלל. אני צריך את עזרתכם. אני רוצה שיהיה לי את הביצועים הכי טוב…
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
כשאני מנסה לשלוח אימיילים דרך תוכנת הדואר (חשבון ב Hotmail.com), אינני מצליח, אני מקבל הודאה שגיאה : Server reply : Forbidden. (לשלוח אימיילים מהאתר hotmail.com עצמו אפשר). מחקתי את החשבון מתוכנת הדואר, הגדרתי מחדש, לא עוזר. לקבל אימיילים אני מצליח, לשלוח לא. לפני יומיים קיבלתי אימייל מ MSN שטוען שע"מ להתגבר על מפיצי דואר זבל, הם מאמתים את זהות המשתמש מפעם לפעם, וצירפו לינק (שלא עובד) כדי שאזין כמה פרטים ואז החשבון שלי לא יהיה מוגבל (ממש כמו בבנק :-)) על פניו האימייל נראה מוזר, מעין Fishing, (מה גם שהלינק לא עבד, ולא מצאתי באתר MSN אופציה להזדהות ולשחרר חשבון מהגבלה כלשהי). אבל באמת יש בעיה בחשבון (גם ממחשבים אחרים אי אפשר לשלוח אימיילים ממנו, אלא רק לקבל). (סרקתי ספייוו…
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי רשת חוטית עם ראוטר בעל 4 יציאות. אני צריך להוסיף עוד מחשבים אז אני רוצה לקנות SWITCH ולחבר אותו לראוטר אני צריך המלצה לSWITCH טוב עם 8 יציאות.
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם ושבת שלום.. אז העברתי לאימא שלי את המחשב הישן שלי וקנינו נתב וכרטיס רשת (לא יודע איזה זה חשוב ?) בקיצור הכל עובד (מה שאני לא מבין זה למד הנתב עצמו מחובר למחשב שלי ורק הכרטיס רשת מחובר למחשב השני..) ואני רוצה להעביר קבצים מהמחשב הזה למחשב השני ולהפך, יש אפשרות כזו ? תודה לעונים..
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
תראו בקרוב יהיו לי 2 מחשבים עכשיו אני רוצה לעשות רשת בניהם זה לא אמור להיות מסובך נכון ????(בשניהם כנראה יהיה xp ) אבל לי יש בבית אינטרנט של 1.5 (מהירות) אז אפשר לעשות שמחשב אחד יקבל 750 והשני גם 750 ???? (קשה לי להסביר את זה) ואם כן אז נגיד אני מוריד ככה איזה קובץ גדול זה לא אמור להיאט את האינטרנט של המחשב השני נכון??????
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס רשת חדש כי יש לי 10/100 ושמעתי שיש 10/100/1000 או 20/200/2000 או משו כזה ואני לא יודע אם יש כל כך הרבה פרטם לבדוק.. כאילו זה רק כרטיס רשת אז מה אתם אומרים על זה: http://zap.co.il/model.asp?model_id=403100 תודה מראש רועי
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום ... רציתי לדעת איך אני מגידר רשת ביתית בין שתי המחשבים בבית האינטרנט עובד כרטיסי הרשת גם הכבל מחובר הכל .... רק קציתי לדעת איך אני מגדיר זאת בכרטיסי הרשת תודה לעוזרים :
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה לנתב אלחוטי. מספר פרטים- -כרגע מיועד למחשב אחד בחיבור חוטי ולפטופ או שניים בחיבור אלחוטי או חוטי. בעתיד זה יכול כמובן להשתנות אבל סביר להניח שזו לא תהיה רשת של יותר מ-4 משתמשים -אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך הכבלים (זה עשוי להשתנות מתישהו) -משיקולי בטיחות אני רוצה נתב עם כפתור שמכבה את השידור האלחוטי. עדיף לא דרך התוכנה אלא כפתור פיזי -אמינות, ושלא כל פעם שנופל החשמל צריך יהיה להגדיר אותו מחדש -קליטה טובה (לא דרך 5 קירות של ממ"דים ושתי קומות ) -אני מסתדר עם מחשבים, אבל לא מתכוון לשחק יותר מדי בהגדרות מתוחכמות ו "שימושים על גבול מעטפת הביצועים". רק מה שנדרש לשימוש רגיל -אבטחה כדת וכדין -רצוי שירות סביר של היבואן (בד"כ אין את הפיצ'ר הזה בא…
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
1 אני יודע שאפשר אם תוכנה כלשהיא אם תביאו לי את התוכנה[לינק] אני אשמח למדריך 2 זה יהיה אפשרי גם פשוט להגביל בכל מחשב את הרוחב פס זה גם יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אממ קודם כל קיבלתי את ה"מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604g" מבזק + כרגע מחובר אצלי מודם B-FOCuS Router 312+ עם נתב של D-LINK DI 524 השאלה זה האם כדאי לחבר את האסוס במקום ה D-LINK ? או להישאר רק עם המודם B-FOCuS ? ד"א אין צורך ברשת (היה עוד מחשב בבית ז"ל)
-
- 3 תגובות
- 713 צפיות
-
-
יש לי שתי חיבורים לאנטרנט באותו חדר ( 2 מחשבים אם צריך גם)...שתי ספקיות שונות שתיהם 1.5. רציתי לדעת אם יש איוזו שהיא אפשרות שאני יכוללרכז את שתי החיבורים למחשב אחד ולנצל את שתי הספקיות. (רוחב הפס המצטבר)? סאאבבה
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי הנתב של LINKSYS WRT54GS ורציתי לדעת עם איזה FIRMWARE עדיף להשתמש?חלק מהאנשים אמרו לי להשתמש בזה של LINKSYS וחלקם אמרו לי להשתמש ב-ALECHEMY מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום! ברצוני לערוך סקר מקיף על מהירויות החיבור של חברי הפורום לאינטרנט. אודה מאד למי שישתתף!
-
- 7 תגובות
- 713 צפיות
-
-
http://www.esc.co.il/esc/myMIXMain.asp אני נכנס לפה והוא לא נכנס הוא אומר משהו עם ג'אווה ואין לי את זה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 713 צפיות
-
-
אם ראוטר אלחוטי מחובר לאלקטל 510 ומגדירים התחברות PPPOE מה צריך להיות מוגדר באלקטל? כי לפי איך שזה נראה לי זה כאילו הראוטר מתחבר שוב דרך האלקטל כאשר האלקטל מחובר. אז מה קורה במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 713 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: האים ניתן לשתף מחשבים ברשת לגלישת אינטרנט בלבד (ראוטר אלחוטי של D-LINK 624) ללא שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת? אני מעוניין שלכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט אבל לא יוכלו לגשת אחד לשני. אגב, אני לא מדבר על הגדרת הרשאות בווינדוס XP בכל מחשב אלא שבכלל לא יהיה ניתן לגשת מראש.
-
- 2 תגובות
- 713 צפיות
-