עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by star010101,

לילה טוב למומחי הפורום, אני מחפש מודם שהוא גם ראוטר בנתיים למחשב אחד עם אופציה לחיבור ישיר (קווי) + אופציות לאלחוטי בעתיד. כל זאת בתקווה שיפתרו הבעיות עם הAZTECH הגרוטאה שקבלתי מבזק. האם זהו מודם איכותי? טוב משמעותית מהAZTECH? (אם אפשר להשוותו לאלקטל 510) http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3CRWDR101A75&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=325&aff=Zap# מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל איכות. אודה למגיבים בנושא המשך לילה טוב

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  2. לפתע ביום אחד שרתים כמו rapidshare, netload, megaupload, yastorage כאילו מוגבלים למהירות מסויימת. יש לי 5 מגה ועד לפני כשבועים הייתי מוריד במהירות 640 מגה וברגעים פחות טובים 550 ,400 וכו'. לפני כשבועים, הורדה משרת כלשהו מוריד לי 220 מגה באופן קבוע. לפעמים פחות אבל אף פעם לא יותר מ 220 מגה. כאילו שזה מתוכנת או משהו. מכל סוגי השרתים 220 מגה. הורדות שאינם משרתים מהסוג הנ"ל ו הורדות מ http ממשיכים להוריד 650 מגה כרגיל. גם תוכנות ההורדה השונות פועלות כרגיל. אני יודע שזה נשמע הזוי ומשונה אבל זה מה שקורה. לפני כשבועיים החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות (התחיל מאותו יום) אבל אני משתמש באותו כרטיס רשת למרות שניסיתי גם עם כרטיסים שונים וגם עם המובנה בלוח. לא זז מ 220 מגה.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  3. Started by ROTEM114,

שלום לכולם! אמול הרכבתי רשת ביתית בעזרת נתב מסוג siemens sl2-141 אין לי מושג ברשתות ועשיתי את זה לפי מדריכים הבעיות מתחילות כשהאימיול לא עובד בגלל LOWID מדריכים לזה לא עזרו לי,ניסיתי לקדם פורטים אבל אני לא בטוח מה ואיך אז אם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להבהיר לי קצת את עולם הרשתות אני אשמח כי זה ממש ממש מסובך בשביל בנאדם שרק רוצה לגלוש בשקט דרך אגב יש לי אימיול extreme v.048a תודה רבה וצום קל!

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  4. אני מנוי כרגע לאינטרנט זהב, אמרו לי שהחברה הזו חוסמת P2P, אני לא יודע אם זה נכון או לא, כי לא יכולתי להשוות בכל אופן, כרגע אני שוקל לשדרג, השאלה אם להשאר אצלהם או לעבור לספקית אחרת. יש המלצה לספקית שטובה גם במחיר וגם באיכות ובמהירות? דגש על המחיר והמהירות...... תודה

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  5. שלום לכם. בלי קשר לקנייה של מחשב חדש שאני מתכנן (חשבתי על לוח אם עם Wi-Fi מובנה, אבל המחירים של אלו יקרים יחסית) אני מעוניין להיפטר מכבל הADSL שרץ לאורך הקיר אצלי. לכן אני צריך כרטיב רשת אלחוטי - ראוטר אלחוטי כבר יש בשביל הלפטופ. ישנן מסםר אופציות: 1. כרטיס רשת בחיבור USB (אני מתכוון לאלו שיושבים על השולחן, הגדולים והיקרים יותר. לא הכרטיסונים הקטנים) 2. כרטיס PCI עם אנטנה מובנית 3. כרטיס PCI עם אנטנה חוטית שאותה צריך למקם רחוק יותר מהמארז. ברגע שאקנה כרטיס כזה, הראוטר יעבור לעמוד ליד נקודת הטלפון שנמצאת בחדר אחר (כשני קירות מפרידים באלכסון) 1. איזה מהכרטיסים יספק קליטה מיטבית? 2. האם כרטיס בחיבור USB איטי יותר מחיבור PCI? 3. האם כרטיסי הPCI עם האנטנה המובנית מחלקם האחורי …

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  6. יש רמות כאלו: OFF MEDIUM HIGH מה ההבדל בין השתיים האחרונים? תודה לעונים.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  7. Started by Las@Vegas,

אני מחפש, מכשיר שיאפשר לי לשלוט על הספקת הכוח של מחשב ושליטה על המחשב (מקלדת, עכבר, מסך) ברמת BIOS. אם יש דבר כזה בכלל... ואם יש לך מידע על אבטחה של מכשיר כזה. TNX יבגני

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  8. Started by SixKiller,

אנחנו עוברים דירה.... ואני רוצה לחבר 5-3 מחשבים... לאינטרנט ה1.5 שלי... אז מה אני צריך לקנות? ראוטר? סוויצ'? מה ההבדלים? ואפשרי לעשות שתמיד יהיה מחובר... (יש לי איידיאסאל) עריכה: שנעבור דירה אני יעשה 2.5 לא יודע אם זה ממש חשוב אבל סתם פרט לדעת....

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Kill4u,

ככה יש לי רשת ביתית שנראה לי שזה ראוטר זה מתחבר למחשב שלי ושל אחותי משם למחשיר (אני חושב ראוטר) ומשם לממיר של האינטרנט ... קיצר אני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיסיקיו ואמרו שלי שזה בפייר וואל ואצלי במחשב הוא לא דלוק אז אמרו לי שזה בראוטר אז רציתי לדעת מה לעשות כדי לחבות אותו .... בבקשה זה מאוד דחוף לי אני ממש שמח לקבל עזרה ... בתודה רום .

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by eyaler,

אני משלם עבור 5/500: 65 לספק - בזק בינלאומי 83.3 (ממוצע) לתשתית - בזק סהכ: 148.3 כמה אתם?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  11. יש לי אסוס EEE חדש עם XP שמחובר אלחוטית לרשת הביתית. במחשב הראשי עם הויסטה, ה-EEE מופיע אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום עד הודעה שוינדוס לא הצליח להיכנס למחשב בלה בלה... שמופיעה אחרי 2 דק'. מה-EEE אני מסוגל לדפדף במחשב עם הויסטה בלי הבעיה, הבעיה היא רק לגשת ל-XP מויסטה. PING עובד בשני המחשבים אז זו לא בעית פיירוול. של המחשבים הוגדרו ב-Trust Control של NIS. שני המחשבים תחת אותה Workgroup. המחשב עם הויסטה מסוגל לגשת למחשבים אחרים ברשת (שהם גם עם ויסטה). בקיצור, הכל מוגדר והכל תקין אך עדיין, ויסטה מסרבת לגשת למחשב עם ה-XP ואני תולש פה שיערות. אנא מכם, עיזרו לי.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  12. בלי קשר לשאלה הקודמת,מי אמין יותר?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  13. בבקשה תמליצו לי על ספק אינטרנט אם פינגים טובים לאירופה אני אכשיו ב 012 NET 1.5MB והפינגים ב BF2 לאירופה ^&*# רק בבוקר הפינגים טובים 70-119

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  14. Started by hage,

יש לי נתב TPlink - TLwr841n שמתנתק לי כמעט כל יום יש למישהו המלצה לנתב אחר-התייאשתי מהתשובות שאני מקבל מהם

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  15. Started by jungle-man,

ברשותי 2 כרטיסי רשת במחשב הראשון מחובר לרשת פנימית ומוגדר על IP אוטומטי אשר מקבל אותו מDHCP, הכרטיס הזה גם יוצא לאינטרנט. לכרטיס השני אני רוצה לתת IP ידני ולחבר אותו לHD חיצוני (MYBOOK של WD) הבעייה היא ברגע שאני מפעיל את הכרטיס השני עם הכתובת הידנית אני לא יכול לצאת לאינטרנט דרך הכרטיס הראשון. יש למישהו פתרון? האם גישור בין שני הכרטיסים יעזור?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  16. Started by Eranet,

יש לי ראוטר של אדימקס הכל עובד טוב ויפה עכשיו אני מתחבר אליו עם האייפאק ב WIFI וכשאני נכנס לאקספלורר זה כותב לי לכל אתר שאני נכנס אליו שהעמוד שחיפשתי לא נמצא... מה הבעיה? נ.ב בהגדרות של הראוטר מופיע שיש מחשב שמחובר לראוטר.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  17. Started by NoSbOy2k4,

שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.

18. Started by hellyeahmofo,

יש לי מודם/נתב ECI 270 שדרגתי אותו לנתב כדי שיהיה לי NAT וחייגן pppoe אוטומטי אני רוצה עכשיו לשחזר את ההגדרות הראשוניות ולחזור לחייגן איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  19. Started by yuvalma,

אני רוצה לקנות ראוטר, עכשיו השאלה לאן ואיך הוא מתחבר המודם שלי (בטריפל של הוט) מחובר בממ"ד, אבל יש לי כבל רשת שעובר דרך הקיר לחדר אחר בבית, האם החיבור הזה מספיק לראוטר כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד בכל הבית? ואם כבר נכנסתם אני אודה אם תמליצו לי על ראוטר מומלץ משהו פשוט באזור ה120 שקל תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by eliXir,

קודם כל בקשר לשיתוף קבצים.. עשיתי רשת אלחוטית היום, ואני לא יכול להיכנס למחשב של אחי אבל הוא יכול להיכנס לשלי, זאת ההודעה שאני מקבל: עשיתי במחשב שלי ושלו בדיוק אותה פעולה אבל אני לא יכול להיכנס לשלו.. ה"ראוטר" נמצא על המחשב שלי . מה לעשות? ועכשיו לשאלתי השנייה, חבר שלי אמר שכדי לי לקנות כבל רשת מפוצל ולחבר בין המחשבים כדי שלא יהיו לאגים.. יש לכם אולי רעיון לתת לי שלא יהיו לאגים בכלל? ואם לא בכלל אז לפחות שלא יהיו גדולים. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by Zeev86,

היי. אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן, ובספק לא מוכנים לי לשנות לחיבור אוטומטי. התוכחתי איתם שעות, שום דבר לא עוזר. החלטתי ללכת על ראוטר שיעשה את העבודה. השאלה, איזה לקנות? אני צריך אחד שיתחבר אוטומטית לאינטרנט ובנוסף לזה שלא יחסום לי כל דבר שזז (הבנתי שראוטרים אוהבים לחסום פורטים וזה) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי!

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. Started by Phezex,

אני מנסה לפתוח את הפורט 6112 ואני לא מצליח ניסיתי בכל דרך אפשרית גם דרך האשף של הראוטר שעושה את זה לבד וגם ידנית.. גם אין לי שום פיירוול במחשב חוץ משל הוינדוס וכיביתי אותו גם. הינה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1669/31560942tm9.jpg עשיתי מאפיינים על ה local area connection ורשום שם או 10.0.0.138 או 10.0.0.2 או 255.0.0.0 ניסיתי את שלושתם וגם לא עובד

• 2 תגובות
    • 673 צפיות
  23. Started by bezangeloo,

יש איזה מדריך להגדרה ראשונית או איך לרסט להגדרות ברירת מחדל? כל הסבר יתקבל בברכה, תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  24. שלום. אני חייב הסבר מפורט איך אני פותח פורטים בשביל האימיול. יש לי ראוטר Edimax 6104Wg אני כמעט בטוח שזה הדגם.. האימיול אז הוא עם סרט שחור על העיניים ואמרו לי שזה אומר שמשהו חוסם אותו. אז אם אפשר בבקשה עסבר אני ישמח. תודה.

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  25. Started by wooper,

שלום תקופה ארוכה אני מחובר לכבלים דרך נתב ואני רוצה לנסות לגלוש רק דרך המודם terayon שלי ללא הנתב האם זה אפשרי ואיך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 673 צפיות

דיונים חדשים בפורומים