רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
היי... אני לא מצליח להכנס לICQ, MSN, משחקים באונליין... ניסיתי דרך מסנג'ר אונליין בדפדן והא הצלליח, אז באתר התמיכה של וונודס אמרו שזה קשור לפייר וול שחוסם. איך אני מבטל את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי מודם RTA 1320 שהפכתי אתמול לראוטר ומחובר ישירות למחשב. ההורדות בביטורנט ירדו מ-300 בממוצע ל-2K! יש צורך בפתיחת פורטים בממשק המודם? איך עושים את זה אם כן?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
תראו בקרוב יהיו לי 2 מחשבים עכשיו אני רוצה לעשות רשת בניהם זה לא אמור להיות מסובך נכון ????(בשניהם כנראה יהיה xp ) אבל לי יש בבית אינטרנט של 1.5 (מהירות) אז אפשר לעשות שמחשב אחד יקבל 750 והשני גם 750 ???? (קשה לי להסביר את זה) ואם כן אז נגיד אני מוריד ככה איזה קובץ גדול זה לא אמור להיאט את האינטרנט של המחשב השני נכון??????
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי במהירות של 4 מגה. המהירות מעולה והאינטרנט טס. הבעיה היא..שכאשר אני מסיים להוריד קבצים גדולים(מעל 3 ג'יגה שמחולקים למלא וינרארים)בעיקר בטורנטים(utorrent) אני מקבל שגיאות של חוסר קובץ ולא מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) או ליפעמים אני כן מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) אך במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה(שקוראת רק לי) וההתקנה מתבטלת. כניראה בזמן הורדה מהירה מאוד 450kbp's אני מאבד כמה קבצים...האם זה הגיוני, ומה אני עושה כדי לפתור את זה? תודדדה!!
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
האם יש באפשרותי להקים רשת אלחוטית ללא נתב כמו במקרה של רשת חוטית (בין2 מחשבים) שאחד מהם יהווה את המקור לרשת (במקרה האלחוטי היא תכלול יותר מ2 מחשבים כמובן) וקיום הרשת יתבצע רק דרכו, או שאני חייב נתב בשביל מקרה זה? כמו כן, המלצות לגבי כרטיסי רשת אלחוטיים, ונתבים(אם יש בהם צורך...) תודה
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
יש לי 2 מחשבים שמוצגים באמצעות סוויץ' מסכים בחדר שלי על מסך אחד. באמצעות הסוויץ' גרמתי לכך שאשלוט בשניהם ע"י מקלדת אחת ועכבד אחד...הבעייה שנותרה היא אינטרנט לשניהם! צלנו בבית יש ראוטר עם 4 פורטים כאשר כולם בשימוש ואחד מגיע אליי לחדר. מה שאומר שבאמצעות הכבל הנ"ל אני יכול עקרונית לגלוש רק באחד מ2 המחשבים. בשניהם יש כרטיס רשת. הפתרון שאני ניסיתי לעשות: הוספתי לאחד מהמחשבים כרטיס רשת נוסף(נכנה אותו מחשב X ואת המחשב השני Y), הגדרתי רשת מקומית בין 2 המחשבים באמצעות כבל רשת דו כיווני ובכרטיס רשת השני במחשב X הכנסתי את הכבל רשת שמקורו בראוטר. התוצאה: הרשת הוגדרה היטב וניתן להעביר קבצים בין המחשבים באופן תקין ובנוסף ישנו אינטרנט במחשב X הבעייה: אין אינטרנט במחשב Y. הערה: קיים בתח…
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
http://www.esc.co.il/esc/myMIXMain.asp אני נכנס לפה והוא לא נכנס הוא אומר משהו עם ג'אווה ואין לי את זה מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
היי קיבלתי במתנה ראורטר מעולה של NightHawk כיום אני בחיבור של בזק 40 מגה. ראיתי שבמודם ראוטר הנוכחי שיש לי (TP LINK) הכבל אינטרנט שנכנס פנימה הוא מסוג DSL ב Nighthawk לא ראיתי כניסה שכזו אלא כניסה של כבל רחב יותר (כמו אלו שמחברים למחשב) מה אני מפספס פה ? איך אני יכול להשתמש ב NightHawk שקיבלתי כמודם / ראוטר ? תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ובוקר טוב, שלשום נשרף לי הראוטר 2wire, ולכן רכשתי ראוטר הבא http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 למחשב השני קניתי את זה http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מתאם שיחפש רשת למחשב הנייח. והכל עובד טוב. עכשיו יש לי שאלה ה מתחמם דווקא מהר לאחר 30 דקות הוא ממש חם. יש לי לדאוג מזה ? או שזה ככה רגיל. תודה
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
איך העולם כולו בעצם מחובר לרשת האינטרנט? האם כולו מרושת בכבלים אופטיים? או שיש איזורים שהם מרושתים וחלק עם לווין? כי בין היבשות לדוגמא מפריד ים... אז מה כאילו יש אינטרנט לוויני??
-
- 4 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי במודם הנוראי (להחריד) ALE 130 שמתחבר דרך USB. ברצוני להחליף למודם שיתחבר דרך כרטיס רשת ויתמוך גם בלינוקס וגם בXP64BIT. הספקית שלי היא נטויז'ן וראיתי באתרם שהם לא מספקים מודמים שמתחברים לכרטיס רשת. (מה הסיבה). א.אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מודמים ב.אשמח לדעת האם אני יכול לקנות מודם מבזק/מבזק סטור או משהו בסגנון.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אוקיי, אז פעלתי ע"פ המדריך המעולה בדביק ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים בעזרת כבל מוצלב. אבל כשאני נכנס ל Network connection, אני לא רואה את המחשב השני וזה רלוונטי לשתי המחשבים. איך אני מגדיר שיהיה גם אינטרנט וגם רשת , ואני חוזר, כבר יש לי ICS.. עריכה: אוקיי, קראתי את הדיון ב FAQ ניסיתי להוסיף והשגיאה שהוא מראה לי זה שאין למחשב גישה לנטוורק contact the admin ובלה בלה.... מה עושים? מה לא מוגדר נכון ? עריכה 2: ThePorscher :-* אתה גאון ;D
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום הייתה לי פעם תוכנה ששומרת על החיבור לאינטרנט, כלומר אם החיבור מתנתק היא מתקשרת מחדש, הבעיה שאני לא זוכר את שמה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
לפתע ביום אחד שרתים כמו rapidshare, netload, megaupload, yastorage כאילו מוגבלים למהירות מסויימת. יש לי 5 מגה ועד לפני כשבועים הייתי מוריד במהירות 640 מגה וברגעים פחות טובים 550 ,400 וכו'. לפני כשבועים, הורדה משרת כלשהו מוריד לי 220 מגה באופן קבוע. לפעמים פחות אבל אף פעם לא יותר מ 220 מגה. כאילו שזה מתוכנת או משהו. מכל סוגי השרתים 220 מגה. הורדות שאינם משרתים מהסוג הנ"ל ו הורדות מ http ממשיכים להוריד 650 מגה כרגיל. גם תוכנות ההורדה השונות פועלות כרגיל. אני יודע שזה נשמע הזוי ומשונה אבל זה מה שקורה. לפני כשבועיים החלפתי לוח אם מעבד וזכרונות (התחיל מאותו יום) אבל אני משתמש באותו כרטיס רשת למרות שניסיתי גם עם כרטיסים שונים וגם עם המובנה בלוח. לא זז מ 220 מגה.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
מי שרוצה יש מבצע חדש של בזק באינטרנט שעוד לא פורסם...מדובר בחודשיים חינם עבור מצטרפים חדשים ומחירים ממש אטרקטיבים. אני מדבר על הספק תשתית ולא על בזק בינלאומי... מי שלקוח של הכבלים ורוצה פרטים על המבצע נא להשאיר לי מייל ואחזור אליו עם פרטים מדוייקים... כדאי ושווה לפחות לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש באינטרנט דרך ראוטר אלחוטי D-LINK שאליו מתחבר מודם של בזק - AZTECH ADSL2+ הגדרתי את הכל והאינטרנט עובד לי גם דרך הפורטים הפיזיים וגם דרך האלחוטיים וכל המחשבים בבית (4) עובדים דרכו חלק אחרי הפרמוט האחרון של המחשב שלי (XP SP2) התחילו להיות לי בעיות מוזרות האינטנט פשוט נתקע אחרי כמה שעות שהוא מחובר ביתר המחשבים בבית הוא עובד חלק בזמן שאצלי אין פינגים אפילו לראוטר האלחוטי.. לכל המחשבים אצלי בבית יש XP SP2 אבל רק אני עדכנתי ל EXPLORER 7 יש מצב שזה מכניס לי איכשהו בעיות תקשורת? מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לטפל בה? תקלה ממש מוזרה ומציקה! תודה
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי לכולם אני קצת חדש פה .... יש לי שאלה אני מנסה לשתף מדפסת ברשת הביתית שלי הנה קצת מפרט על הרשת : ראוטר EDIMAX שמחובר למחשב שלי עם מודם של הכבלים מערכת ההפעלה WINDOWS XP SP3 בכל המשחבים שברשת (כמובן שמדובר ב-HOME EDITION) בכל מקרה שיתפתי את המדפסת אבל אני לא מצליח לראות את המחשבים ברשת הביתית זה ההודעה שאני מקבל "אין אפשרות גישה ל-MSHOMEייתכן שאין לך הרשאה לשימוש במשאב רשת זה פנה אל מנהל השרת כדי לבדוק אם יש לך הרשאות גישה רשימת השרתים לא זמינה כעת " תודה מראש לכל העוזרים
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
יש לי adsl 750kb ולאחרונה התקנתי את ה- NORTON personal firewall... עכשיו כל פעם שאני מנסה לגלוש לוקח לו שעות עד שהוא מתחיל לקבל נתונים מהאתרים ולכן הוא מעלה אותם לאט יותר (אתר כמו גוגל שלוקח לו לעלות כרגיל שנייה עולה בעשרים שניות)...כאשר אני עושה disable ל- firewall הכל פועל חלק... מה לעשות???? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
הקמתי רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר ככה שאחד מארח את השני אחרי שהיה לי את הבעיה הזאת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257288.0 ופרמטתי עכשיו הכל עובד אבל אני רוצה לעשות שהם לא יהיו תלויים אחד בשני בשביל הבנתי שאני צריך ראוטר הבעיה שלי היא שהסיסמה שלי משתנה לעיתים תכופות מאוד אז אני שואל אם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט עם חייגן יש איזה דרך משהו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
אני לא מצליח להתחבר לאימול לאחר התקנה של רשת על חוטית , ניסיתי לעשות את המדריך של ה LOWID ועדיין אני לא מצליח להתחבר , מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 5 תגובות
- 695 צפיות
-
-
שלום, רציתי לשאול על איזה נתב אתם ממליצים? אני מעוניין לחבר 2 מחשבים בבית,יש לי אינטרנט בכבלים במהירות 3 מגה. חשובה גם מידת ההצפנה של הנתב (שהשכנים לא יפרצו לי). מומלץ לקנות את הנתב מהספק (במקרה שלי נטויז'ן) או שכדאי יותר לקנות בעצמך? מה אתם אומרים על Edimax או 3com ? אני מעוניין במשהו אמין שלא יהיו ניתוקים ובעיות. ועוד שאלה - בעזרת הנתב אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב? לגבי התקציב - בסביבות 300-350 שקל.כמה שפחות יותר. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 695 צפיות
-
-
שלום השאלה שלי היא אני מחובר לתשתית כבלים + חייגן l2tp הגדרתי הכל בראוטר כולל אבטחה בקיצור הכל. הבעיה היא שיש אתרים שבקושי עולי כמו gmail אפילו ההמשק של אדימקס בקושי עולה אני רוצה לציין שלפני הראוטר לא הייתה לי שום בעיה (דרך חייגן) תודה
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-
-
באקספי ישנו אשף שמאפשר ליצור רשת חדשה. לא מצאתי את האפשרות הזאת בויסטה. אני מעוניין ליצור רשת אחת לשני המחשבים (כרגע כל אחד יושב ברשת משל עצמו) כדי להפוך את מציאת המחשב השני ליותר מהירה.
-
- 2 תגובות
- 695 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 695 צפיות
-