רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
למה בכל פעם שאני מנתק את החשמל או שיש הפסקת חשמל. ראוטר D-LINK ומודם של חברת הכבלים - ספק נטויז'ין. צריך לחכות רבע שעה עד שהאינטרנט יחזור לעבוד?
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
ממה שהבנתי יש נתב של חברה שנקראת 3COM או משהו כזה והנתב הזה כאילו ממש ממש טוב.... עכשיו-יש לי מחשב שנימצא במרתף ושם גם נימצא הנקודת אינטרנט....אני לא חושב שהנתב יישדר אות עד לקומה השניה..(כלומר הוא במרתף וזה אומר שהוא צריך לשדר לקומה של המרתף לקומה מעליו ולקומה שמעליה...) אז חשבתי להציב אותו בארון חשמל שנימצא בתוך הבית בקומה האמצעית....האם הוא יישדר היטב לכול הבית?! בדגם של הנתב הוא: נתב נתב 3CRWE554G72 של 3COM ותנו לי בבקשה המלצה לכרטיס PCI לאינטרנט האחלחוטי למחשב הנייח במרתף והמלצה למחשב הנייד שנימצא בקומה השניה...
-
- 4 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכולם, האם הכרטיס הנ"ל נתמך במחשב נייד מסוג HP Pavilion dv6-3060ej מצורפת תמונה, על פניו הכרטיס החדש נראה ארוך יותר. האם המידה שיש לי במחשב היא לא MINI PCI? אלא HALF MINI PCI ? תודה [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מכשירים שיש להם חיבור רשת שאני צריך לחבר לרשת אחת. בגלל הדרישות (ניידות, 20-50 מטר מרחק ביניהם ושליטה מ50-70 מטר) החלטתי לבנות מערך שכולל שני ראוטרים EDIMAX 6524N, אחד לכל מכשיר וכמובן שאחד מהם יהיה REPEATER של השני. התוכנית הייתה כזאת: ראוטר "ראשי": X.X.1.254 מחובר קווית למכשיר 1: X.X.1.1 ראוטר ריפיטר: X.X.1.253 מחובר קווית למכשיר 2: X.X.1.2 שני הראוטרים מחוברים אל-חוטית ושניהם עם קושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. באתר של EDIMAX יש 1.55 אז נשארתי עם 1.58. אבטחה :MAC address filtering, WPA2(AES) מה שחשבתי שיהיה פשוט הסתבר כלא פשוט בכלל. אחרי שהגדרתי את הראוטר הראשי כ- AP עברתי להגדיר את הריפיטר ושם חיכתה לי הפתעה. לא משנה מה עשיתי וניסיתי לא הצלחתי לגר…
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
בלי קשר לשאלה הקודמת,מי אמין יותר?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
האם באמצעות כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח אני אוכל להתחבר לראוטרים קרובים אליי? איזה כרטיס רשת מומלץ? USB או PCI?
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
ברשותי 2 כרטיסי רשת במחשב הראשון מחובר לרשת פנימית ומוגדר על IP אוטומטי אשר מקבל אותו מDHCP, הכרטיס הזה גם יוצא לאינטרנט. לכרטיס השני אני רוצה לתת IP ידני ולחבר אותו לHD חיצוני (MYBOOK של WD) הבעייה היא ברגע שאני מפעיל את הכרטיס השני עם הכתובת הידנית אני לא יכול לצאת לאינטרנט דרך הכרטיס הראשון. יש למישהו פתרון? האם גישור בין שני הכרטיסים יעזור?
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
לספורט 5 ישנו ערוץ צפייה דרך האינטרנט המיועד לתושבי חו"ל בלבד - בתשלום . אני מהארץ ואין לי כבלים ואני מעונין להצטרף לשירות שלהם בתשלום אלא שכמובן אני מקבל הודעה שאני מזוהה כתושב הארץ ולכן איני יכול לצפות בשידורים . האם ישנה דרך לחסום להם את האפשרות לזיהויי כתושב ישראל ? תודה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
מה קורה??? קניתי דומין חדש , וכנראה בזמן הרכישה לא רשמתי WWW לפני שם האתר , עכשיו האתר מוצג בגוגל בלי WWW חוץ מזה בבדיקת דומיניים פנויים שם האתר שלי עם WWW מראה כפנוי .. איך אפשר לסדר את זה?? תודה
-
- 0 תגובות
- 660 צפיות
-
-
שלום לכם, יש ברשותי נתב Linksys http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971. אני משתמש בו כבר שנה בממ"ד. היום חברת הכבלים צריכה לחבר לי את הנתב בחדר האישי שלי (מכל מיני סיבות שאין צורך לפירוט). השאלה היא: האם עוצמת הקרינה תשפיע עלי בזמן שאשן בחדר? תודה לעונים, גיא.
-
- 1 תגובה
- 660 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות ראוטר, עכשיו השאלה לאן ואיך הוא מתחבר המודם שלי (בטריפל של הוט) מחובר בממ"ד, אבל יש לי כבל רשת שעובר דרך הקיר לחדר אחר בבית, האם החיבור הזה מספיק לראוטר כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד בכל הבית? ואם כבר נכנסתם אני אודה אם תמליצו לי על ראוטר מומלץ משהו פשוט באזור ה120 שקל תודה רבה!
-
- 2 תגובות
- 660 צפיות
-
-
אני וחבר שלי ג רים אחד ליד השני הוא גר 2 קומות מתחתיי... רציתי לחבר את שתינו ברשת אלחוטית.. ורציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים USB ולקשר בין שנינו ברשת המרחק ביננו הוא כ 48 מטר בערך והמחשבים שלנו הם ליד החלון.. זה אפשרי ואיזה כרטיס רשת צריך לקנות ואיך מגדירים אותו לרשת..? וכו'?
-
- 1 תגובה
- 659 צפיות
-
-
חברה יש לי את המודם הזה שמצוין בכותרת ואני מצלחי להתחבר לשם משתמש של הספק שלי אבל האינטרנט אל עובד נכנסתי להגדרות המתקדמות של הראוטר וגיליתי שרשום ב eroor no ip concevity משהו כזה תעזרו לי לפתור את הבעיה בתודה lidor_Abo
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי רשת חוטית עם ראוטר בעל 4 יציאות. אני צריך להוסיף עוד מחשבים אז אני רוצה לקנות SWITCH ולחבר אותו לראוטר אני צריך המלצה לSWITCH טוב עם 8 יציאות.
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
תראו בקרוב יהיו לי 2 מחשבים עכשיו אני רוצה לעשות רשת בניהם זה לא אמור להיות מסובך נכון ????(בשניהם כנראה יהיה xp ) אבל לי יש בבית אינטרנט של 1.5 (מהירות) אז אפשר לעשות שמחשב אחד יקבל 750 והשני גם 750 ???? (קשה לי להסביר את זה) ואם כן אז נגיד אני מוריד ככה איזה קובץ גדול זה לא אמור להיאט את האינטרנט של המחשב השני נכון??????
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אני מחובר לכבלים דרך 012.. רוצה לעשות רשת אלחוטית לשיתוף מחשב אחד.. זקוק להמלצה על ראוטר וכ.רשת סבירים..... ראיתי את אלה בIQPC.. שווים משהו? כ.רשת-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=778 134 שקל ראוטר-- http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=802 267 שקל
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
יש לי בבית פיירוול מסוג S-BOX של חברת CheckPoint וכידי להגדיר ולשנות הגדרות אני צריך את הסיסמה וכמובן שספק האינטרנט שלי לא מוכן למסור לי אותה . האם ישנה איזשהי דרך לפרוץ את זה ? אני לא כלכך מתלהב מלנסות לאפס את הקופסה .
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שרת הדפסה אלחוטי ובגלל המחירים הלא שפויים לזה בארץ (תקנו אותי אם אני טועה), החלטתי לקנות מאיביי אני מתלבט בין 2 (לא רוצה לעבור את ה 200 ש"ח) הראשון זה: http://cgi.ebay.com/NEW-in-BOX-ViewSonic-Wireless-Print-Server-802-11G_W0QQitemZ130272258262QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Print_Servers?hash=item130272258262&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1308 והשני: http://cgi.ebay.com/NEW-Linksys-WPS54G-Wireless-USB-PC-Network-Print-Server_W0QQitemZ400009163419QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Network_Adapters?hash=item400009163419&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318 כמובן שאם יש הצעות יותר טובות אנ…
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אז ככה בזמן באחרון אני מנסה, דגש על מנסה, להקים רשת אלחוטית בבית. הבעיה היא שהחלפתי כמה וכמה ראוטרים שקיבלתי בעיקר מה שבזק מחלקת חינם עם התחייבות (hpna3 - 720G , ו siemens SL2-141, שתיהם אגב משולבים מודם), מה שאני מציע הם ראוטרים גרועים מאוד במידה ואתם צריכים כמה קומות. יש לי מרתף ושם הוא לא קולט כלום ולעומת זאת באותה קומה הוא קולט בסדר. אז ככה אני מתכוון להחזיר להם את הראוטר ולקנות אחד לא משולב מודם ואני מתלבט בין שתי אלה: AR7265WNA Edimax ל BR6504N Edimax שהבדל המחירים בינהם הוא גדול אבל משום מה לא הצלחתי להבין את השוני בינהם אז אם מישהו יכול להמליץ לי על אחד מה או על אחד אחר חזק אני יהיה אסיר תודה! בכל מקרה תודה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
רציתי לדעת אם יכול להיות קשר בין נפילת חיבור אינטרנט להצפנה. העניין הוא כזה: עקבתי אחרי המדריך בסטיקי, ושמתי את אותם הגדרות שרשום שם, והאינטרנט נופל לי כל כמה שעות או כל יום וחצי. אז החלטתי לשחק עם ההגדרות והורדתי את ההצפנה, והנה האינטרנט עובד לי שבוע רצוף. מה אפשר לעשות בשביל להשתמש בהצפנה אבל שלא יפול החיבור. יבגני
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי , בעייה מוזרה אני חייב לציין , הראוטר עובד מצויין (עם ההגדרות של L2TP) , אבל יש לו בעייה של "ניתוקים" , עכשיו זה לא שהוא בדיוק מתנתק אלא שאין גישה לאינטרנט - כלומר הראוטר דלוק ועובד , שני המחשבים הקטנים שמעידים על חיבור לאינרנט דולקים ומהבחינה הזו נראה שהכול בסדר (ועדיין אין גישה) , זה מסתדר כשאני עושה ריבוט לראוטר. בדקתי גם באתר הישראלי וגם באתר האמריקאי של דילינק ולא מצאתי שם פיתרון. תודה לכולם על העזרה. נ.ב. אני מחובר עם כבלים 013 1.5M
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום חברים, רכשתי היום נתב אלחוטי - 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Gateway Product #: 3CRWE554G72 ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי שיהיה איכותי ויציב. רצוי לציין שהנתב ימוקם בממ"ד ואילו המחשב השני בחדר אחר בבית. אשמח אם תעזרו לי מניסיונכם, ותעזרו לי לבחור כרטיס טוב..... לא מחייב שהכרטיס יהיה של 3COME אבל מחייב שלא יעזור את המאתיים שקלים. תודה רבה על תשומת הלב!!!
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק דואר שמאפשר לעלות קבצים יחסית גדולים ולשמור אותם אצלו. כמו אתר שמירת קבצים רק עם דואר. מקווה שיש חיה כזאת
-
- 0 תגובות
- 659 צפיות
-
-
שלום יש לי ראטור של בזק שדוד הביא לי ויש לי בבית נטוויזן והוט ואני רוצה לחבר הצלחתי לחבר והכול יפה יש לי אינטרנט במחשב הרגיל שמחובר עם חוט ובמחשב נייד זה עושה לי קישורית מוגבלת משו כזה סימן של משולש צהוב כל מה שניסיתי לא הצלחיתי בבקשה עזרה דגם הראוטר RTA1025 של בזק
-
- 3 תגובות
- 659 צפיות
-
-
היי אנשים! לא מזמן התקנתי רשת אלחוטית של rotal 1025w. יש לי בבית שני מחשבים שמחוברים לרשת, וכאשר אני מוריד בשני המחשבים במקביל, מהירות ההורדה מתחלקת (יש לי 1.5 מגה, כל מחשב מוריד במקביל רק עד 80-90 K). כמובן כאשר שאני מוריד רק במחשב אחד, מהירות ההורדה כפולה. האם יש דרך לך ששני המחשבים יורידו במהירות מירבית במקביל? בתודה
-
- 4 תגובות
- 659 צפיות
-