רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,506 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם וגמר חתימה טובה! אוקיי, תראו: לא מזמן, הייתה לי רשת אלחוטית והיא עשתה לי המון המון בעיות - התנתקויות, קפיצות פינג (גבוהות מאוד כשגם אין פעילות במחשב אחד) וכדו'. החלפתי אותה (את הרשת) לרשת חוטית - אך גם שם יש בעיות בפינג (כאשר אח שלי ואני נכנסים לאותו משחק ברשת...ולא אמורים להיות פינגים גבוהים). החשד שלי הוא, שהכ.רשת במחשב היישן אשם -> למחשב מלאו 4 שנים והכ.רשת לא בדיוק במצב טוב...ולפעמים אני צריך ללחוץ עליו קצת כדיי שיהיה את הנורה הירוקה. אז אולי הוא אשם בכל העניין הזה? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום לכלום.. היום הורדתי קובץ ששוקל 800 מ3 בצהריים עד עכשיו ההורדה היתה מאוד איטיה פתאום עכשיו ההורדה רצה פי 3 מהר יותר.. איך זה יכול להיות??
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שתי מחשבים שמחוברים ברשת, האיקונים מופיעים, והכל עובד, עד שזה מגיע לשלב הגדרת האיפי במחשב הראשי הכל עובד כמו שצריך במחשב המשני שאמור להתחבר לראשון, כל פעם שאני מגדיר לו אי פי, ואז מנסה ליצור רשת דרך האשף של הווינדוס האיפי מתאפס ל 0.0.0.0 ??? יש למשהוא מושג מה אני עושה.??? אחרי כל התהליך הוא חוזר לאיפי 169.254.94.169 subnet : 255.255.0.0
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקי כרגע יש לי שתי מחשבים אני נמצא כרגע בחבילת גלישה של חצי מגה אבל בקרוב אני עובר למגה וחצי עכשיו עם אני יתקין רשת אלחוטית אז זה בלי חוטים זה ברור ומה קורה עם המהירות היא עדיין תצתרך להתפצל חצי חצי לכל מחשב או שכל המהירות כרגע חבילה של חצי מגה תיהיה בכל מחשב בנפרד . וברשת רגילה עם אני יקנה ראוטור ויחבר עם חוטים אז זה יתפצל חצי חצי בין כל מחשב?? וגם שמעתי לא יודע עם הבנתי נכון אבל יענו לקנות רק ראוטר אלחוטי אבל לגבי השאר לא הבנתי איך לחבר מה איך הולך הסיפור הזה אני יהיה חייב גם 2 כרטיסי רשת אלחוטים או שיש גם דרך רק עם ראוטר אלחוטי לסדר משהו יותר נוח תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך המלצות לכרטיס רשת אלחוטי PCI שיתמוך ב802.11g אין צורך שיתמוך ב 11N או בכול ה טווח ארוך 108mbs השימוש הוא לרוב שימוש רגיל אבל שיהיה פתוח לאופציות כמו משחקי LAN מזדמנים ותעבורת קבצים. הכי חשוב הוא שיהיה עם כמה שפחות בעיות וקליטה טובה (מרחק עד ראוטר הוא בערך 7מ)..... תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי יש אפשרות שתעלו סקירה על רשת ביתית באמצעות קווי הטלפון (כמו שעשיתם עם קווי מתח- סקירה מעולה דרך אגב )? איך זה עובד, כמה זה אמור לעלות, אם זה אפשרי בכלל וכאלה.. תודה רבה !!
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הייה לפני שאני רוצה להתקין את VISTA אני רוצה לשאול שאלה .. תגידו יש איזה שהיא בעיה באינטרנט ??? כי חבר שלי התקין והוא אמר שיש איזה שהיא בעיה בספקיות ושצריך לפתוח שם איזה משהו ... אז הייתי רוצה לדעת יש בעייה אין בעייה ? תעזרו בבקשה .. תודה רבה ..
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי אני רוצה לבנות אתר\דף אינטרנט הכי פשוט בעולם ,שיכיל טבלה שיהיה ניתן להכניס בה שם ומספר טלפון וכל מי שיכנס לאתר יוכל לראות את הנתונים שהוכנסו
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אוקיי, אז פעלתי ע"פ המדריך המעולה בדביק ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים בעזרת כבל מוצלב. אבל כשאני נכנס ל Network connection, אני לא רואה את המחשב השני וזה רלוונטי לשתי המחשבים. איך אני מגדיר שיהיה גם אינטרנט וגם רשת , ואני חוזר, כבר יש לי ICS.. עריכה: אוקיי, קראתי את הדיון ב FAQ ניסיתי להוסיף והשגיאה שהוא מראה לי זה שאין למחשב גישה לנטוורק contact the admin ובלה בלה.... מה עושים? מה לא מוגדר נכון ? עריכה 2: ThePorscher :-* אתה גאון ;D
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
יש לי מודם אלקטל שהוא ראוטר ואני פתחתי לו את הפורטים מזמן והגדרתי לו כתובת קבועה 10.0.0.3 ופתאום אני מקבל מזהה נמוך. יש לי SP2 לא מהיום ואישרתי את האימיול בפיירול שלי (ביטדיפנדר) והפיירוואל של הווינדוס סגור כל הזמן. אז הגדרתי לו כתובת פנימית אחרת,פתחתי את הפורטים לכתובת החדשה וזה עבד טוב (מזהה גבוה) כמה ימים ושוב אותה הבעיה. מה זה יכול להיות?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי 4 מחשבים שבכולם מותקן WIN XP SP2 ברצוני ליצור SHARE ובכל מחשב ומחשב יש USER אחר, בכל פעם ש-USER מסויים מנסה להיכנס ל-SHARE הוא מקבל חלון של USERNAME ?PASSWORD, אני הורדתי את EVERYONE מה-SHARE בעיקבות SECURITY האם ישנה דרך למנוע את ההצגה של ה-USER NAME?? תודה רבה,
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אני מחובר מחדרי למחשב שנמצא בחדר אחר ע"י כבל מוצלב שהמחשב שאליו אני מחובר מחובר למודם אך יש בעיה איני מצליח לפתור את בעיית הLOW ID באימיול איך אני פותר זאת?
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני צריך לעשות החלפה בבזק עם הראוטר שיש לי למשהו יותר מתקדם עם שליטה נוחה יותר בפתיחה של פורטים וכו'... כרגע יש לי 600EW משהו כזה.. תודה,
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK WR541G והכל עובד כמו שצריך. הבעיה נוצרת כאשר אני מפעיל את האימיול. הכל לא זז. פשוט זוחל.... לוקח לי להכנס ל HWZONE דקה שלמה! יש לי NETLIMITER והוא קבוע על 2KB UPLOAD כך שה UPLOAD לא חונק אותי. פתחתי 2 פורטים (של האימיול) בראוטר ואיפשרתי בו FIREWALL... כמו-כן איפשרתי FIREWALL של החלונות. יש לציין כל כל התוכנות שדורשות חיבור לרשת עובדות מעולה ורק האימיול חונק אותי. אני מוריד ממש טוב באימיול אבל עוד לפני שהאימיול מספיק להוריד אני כבל זוחל... יש למישהו עיצה או פתרון? תודה מראש לעונים.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
אני מחפש לקנות נתב חדש שיכסה טווח די גדול, מקור האינטרנט בקצה בקומה תחתונה והמטרה בקצה השני בקומה העליונה וכמובן כל מה שביניהם אז אני פתוח להצעות למשהו במחיר דיסביר ושיהיה תומך N תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכם. בלי קשר לקנייה של מחשב חדש שאני מתכנן (חשבתי על לוח אם עם Wi-Fi מובנה, אבל המחירים של אלו יקרים יחסית) אני מעוניין להיפטר מכבל הADSL שרץ לאורך הקיר אצלי. לכן אני צריך כרטיב רשת אלחוטי - ראוטר אלחוטי כבר יש בשביל הלפטופ. ישנן מסםר אופציות: 1. כרטיס רשת בחיבור USB (אני מתכוון לאלו שיושבים על השולחן, הגדולים והיקרים יותר. לא הכרטיסונים הקטנים) 2. כרטיס PCI עם אנטנה מובנית 3. כרטיס PCI עם אנטנה חוטית שאותה צריך למקם רחוק יותר מהמארז. ברגע שאקנה כרטיס כזה, הראוטר יעבור לעמוד ליד נקודת הטלפון שנמצאת בחדר אחר (כשני קירות מפרידים באלכסון) 1. איזה מהכרטיסים יספק קליטה מיטבית? 2. האם כרטיס בחיבור USB איטי יותר מחיבור PCI? 3. האם כרטיסי הPCI עם האנטנה המובנית מחלקם האחורי …
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני בחיבור כבלים בבזקבינלאומי. יש לי חיבור קבוע. אני עובר ספק לקווי זהב, ואין להם חיבור קבוע (אולי בתשלום, אבל לא שווה לי). מה הראטור הכי פשוט לכבלים שאני יכול לקנות, רק במטרה שיהיה לי חיבור קבוע דרכו?
-
- 6 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי רשת בין שני מחשבים בבית אני זה בעל האינטרנט ואחותי היא מתחברת דרכי לאינטרנט הבעיה היא שאני התקנתי SP2 ופתאום הופיע לי בעיה של Limited oror no connectivity מה אני עושה כדיי להחזיר את החיבור
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
נניח שהמצב כזה יש ראוטר שמחובר למחשב , ואני רוצה להוציא ממנו כבל מוצלב נוסף למחשב אחר כדי שיהיה גם בו אנטרנט. אילו הגדרות אני צריך להגדיר בשני המחשבים בכדי שיהיה חיבור אנטרנט גם בשני? בראשון אני צריך לעשות שיתוף לאנטרנט, ובשני להגדיר שהוא יקבל כתובת אוטומטית? [היכן מגדירים את השיתוף אנטרנט?]] WIN XP תודה
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל battlefield 2 ברשת בסרבר טוב לא ישראלי הפינג שךי הוא הין 75-100 ואז פתאום הוא קופץ ל 230 ומעלה ואני צריך להתנתק מהאינטאנט ולהכנס שוב ואז באותו הסרבר הפינגים כבר 100-120 ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי שזה יהיה כמו בהתחלה :'( ??? אה יש לי 012 NET
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
פתאום מפסיק האינטרנט אז אני מדליק ומכבה את המודם/ראוטר ( aztech 600ew) המחשב עם החיבור האלחוטי עובד כמו שצריך יש אינטרנט ובמחשב שמחובר חוטית אין אינטרנט או רשת עד שעושים ריסט.. מה הסיבה?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מחפש, מכשיר שיאפשר לי לשלוט על הספקת הכוח של מחשב ושליטה על המחשב (מקלדת, עכבר, מסך) ברמת BIOS. אם יש דבר כזה בכלל... ואם יש לך מידע על אבטחה של מכשיר כזה. TNX יבגני
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי 2 מגה ורציתי לדעת איך אני מגדיר אותו נכון... כאילו ב upload וב-download תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הסתיים לי ההתחייבות של עם בזק , רציתי לשאול כמה עכשיו עולה 2.5-3 מגה , ואם יש פה אנשים שמנויים לבזק ומה דעתם על השרות ועל האינטרנט. אני אישית לא ממש רוצה לעבור מבזק כי אין לי כוח להתעסק עם כל התשתיות והכאבי ראש. אבל אם יש דילים טובים בלי התחייבויות או התחייבות של שנה וחצי אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-