רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
יש לי שני מחשבים עם XP PRO והרשת פועלת מצוין, כלומר, אינטרנט ומשחקים ברשת בין המחשבים אבל כשאני רוצה להעביר קבצים אני לא מצליח לראות את המחשב השני כשאני לוחץ על "VIEW WORKGROUP COMPUTERS" אני רואה רק את המחשב שלי ולא את השני.... * הפיירוול בשניהם מכובה
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אהלן, אני צריך שרת הדפסה אלחוטי ובגלל המחירים הלא שפויים לזה בארץ (תקנו אותי אם אני טועה), החלטתי לקנות מאיביי אני מתלבט בין 2 (לא רוצה לעבור את ה 200 ש"ח) הראשון זה: http://cgi.ebay.com/NEW-in-BOX-ViewSonic-Wireless-Print-Server-802-11G_W0QQitemZ130272258262QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Print_Servers?hash=item130272258262&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1308 והשני: http://cgi.ebay.com/NEW-Linksys-WPS54G-Wireless-USB-PC-Network-Print-Server_W0QQitemZ400009163419QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Network_Adapters?hash=item400009163419&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318 כמובן שאם יש הצעות יותר טובות אנ…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי בבית רשת ביתית בין שלושה מחשבים. ובזמן שאחד המחשבים משתמש באינטרנט לשיתוף קבצים או משחק רשת זה מאט משמעותית את שני המחשבים האחרים. רציתי לדעת אם אני יגדיל את מהירות הגלישה ל100MB למשל האם זה יתחלק שליש לכל מחשב ואם זה ישפר את המצב. תודה מראש מיכל
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים!!! ברשותי שני מחשבים המרוחקים זה מזה משהו כמו 12 מ' (אחד עם XP והשני עם 98SE). אין באפשרותי לבצע חיבור חוטי בין המחשבים היות והם מרוחקים. ברצוני לדעת איך אוכל לבצע רשת הזולה ביותר (רשת ICS, הבנתי שתהיה הזולה ביותר), שלא ע"י חיבור חוטי. האם ע"י חיבור אלחוטי או חיבור באמצעות קוי הטלפון? מה שאני צריך זה את הצעה הזולה ביותר (הכוונה, לא לרכוש משדר ב-600 ש"ח וכרטיסים בעוד 400 ש"ח). התקציב הוא כ-500 ש"ח. במידה ומדובר ברשת אלחוטית איזה מפרט טכני אני אמור לקנות? במידה ומדובר ברשת דרך קוי הטלפון כנ"ל? האם יש למישהו רעיון היכן ניתן לקנות את ציוד זה וכמובן המלצות לחברות אשר מייצרות את המפרט? דרך אגב, ברשותי אינטרנט בכבלים אם זה משנה..... ושוב תודה מראש לכל העו…
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
טוב שלום יש לי שלושה מחשבים ובקרוב אני יקנה אחד חדש ורציתי לחלוק בינהם את האינטרנט וליצור רשת פשוטה. עכשיו אני שוקל לרכוש את הדילינק 604 אין לו חיבור אלחותי והוא לא גיגה ביט לאן אבל כל המחבים שלי ישנים והרשת גם לא צריכה חיבור ממש מהיר. עכשיו יש לכם המלצות דברים שאני צריך לדעת וכו'
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
אם ראוטר אלחוטי מחובר לאלקטל 510 ומגדירים התחברות PPPOE מה צריך להיות מוגדר באלקטל? כי לפי איך שזה נראה לי זה כאילו הראוטר מתחבר שוב דרך האלקטל כאשר האלקטל מחובר. אז מה קורה במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת פתאום ההורדות הישירות שלי התחילו לעבוד לאט וגם טעינת סרטונים בYOUTUBE הפכה להיות איטית(עד 5 קב"ש). יצאתי לטיול של שבוע ועכשיו כשחזרתי ראיתי שזה עדיין לא הסתתדר.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אוקיי, אז פעלתי ע"פ המדריך המעולה בדביק ועכשיו יש לי אינטרנט בשני המחשבים בעזרת כבל מוצלב. אבל כשאני נכנס ל Network connection, אני לא רואה את המחשב השני וזה רלוונטי לשתי המחשבים. איך אני מגדיר שיהיה גם אינטרנט וגם רשת , ואני חוזר, כבר יש לי ICS.. עריכה: אוקיי, קראתי את הדיון ב FAQ ניסיתי להוסיף והשגיאה שהוא מראה לי זה שאין למחשב גישה לנטוורק contact the admin ובלה בלה.... מה עושים? מה לא מוגדר נכון ? עריכה 2: ThePorscher :-* אתה גאון ;D
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי רשת מחשבים של כ-4 מחשבים, אני משתמש ב-WIN SERVER 2003 וב-MICROSOFT EXCHANGE SERVER. איך אני מגדיר את ה-OUTLOOK לקבל מייל מכל אחד, לא רק מי שברשת שלי... כלומר אם מישהו שולח לי מייל מארה"ב איך אני מגדיר שזה יגיע אליי ל-OUTLOOK וגם אני יהיה בתוך הרשת הפנימית שלי, כלומר, גם כל אחד מה-CLIENTS שלי יוכל לשלוח מייל אליי או לכל חבר ברשת ה-LAN שלי...? (ל-CLIENTS שלי אין אינטרנט, רק לי יש). תודה,
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
זה רק אני או שגם אחרים שוב לא יכולים להיכנס ל TB ? איזה מרגיז
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
אני יודע שכתוב בנעוצים אבל אין לי כוח לקרוא עכשיו אז אם מישהו יכול לכתוב בקצרה מה צריך לדוגמא צריך 2 כרטיסי רשת וראוטר או רק כרטיס רשת או משהו כזה בעיקרון לכול מחשב יש כרטיס רשת אחד השאלה אם צריך עוד ומה צריך עוד תודה
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 300 דולר בארה"ב ככה שאתם יכולים להציע דברים יקרים. בשביל לשתף אינטרנט אני צריך עם ראוטר? אני צריך משהו שיהיה עם טווחי קליטה כמה שיותר ארוכים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
כאשר אני מפעיל battlefield 2 ברשת בסרבר טוב לא ישראלי הפינג שךי הוא הין 75-100 ואז פתאום הוא קופץ ל 230 ומעלה ואני צריך להתנתק מהאינטאנט ולהכנס שוב ואז באותו הסרבר הפינגים כבר 100-120 ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי שזה יהיה כמו בהתחלה :'( ??? אה יש לי 012 NET
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב אלחוטי שמתאים לרשת בזק. כיום אני מחובר ל-HOT. בבית יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד. חשבתי על התצורה הבאה על מנת לנצל את הנתב להקמת רשת אלחוט. חיבור מחשב לנתב וחיבור הנתב למודם - שניהם בפורטים של LAN - ועי"כ להפוך את הנתב למתג. יצירת ICS במחשב הנייח ושיתוף שלו על גבי רשת אלחוטית שהנתב יצור - וכך אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי. האם תצורה שכזו תעבוד - ואם כן האם צריך להגדיר משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי אסוס EEE חדש עם XP שמחובר אלחוטית לרשת הביתית. במחשב הראשי עם הויסטה, ה-EEE מופיע אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום עד הודעה שוינדוס לא הצליח להיכנס למחשב בלה בלה... שמופיעה אחרי 2 דק'. מה-EEE אני מסוגל לדפדף במחשב עם הויסטה בלי הבעיה, הבעיה היא רק לגשת ל-XP מויסטה. PING עובד בשני המחשבים אז זו לא בעית פיירוול. של המחשבים הוגדרו ב-Trust Control של NIS. שני המחשבים תחת אותה Workgroup. המחשב עם הויסטה מסוגל לגשת למחשבים אחרים ברשת (שהם גם עם ויסטה). בקיצור, הכל מוגדר והכל תקין אך עדיין, ויסטה מסרבת לגשת למחשב עם ה-XP ואני תולש פה שיערות. אנא מכם, עיזרו לי.
-
- 3 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204WG עכשיו שאני מנסה לכנס לאתר הזה 192.168.2.1 אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ופה הבעיה שאני רושם שם משתמש וסיסמא אז הוא רושם לי PASSWORD WRONG קיצר שסיסמא לא נכונה ולא שיניתי את הסיסמא אז מישהו יודע איך אני יכול להפס את הסיסמא או שם משתמש צריך עזרה בזה דחוף חברה תעזרו לי פליז??????????????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: :s05:
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט אחד וחצי עכשיו אני בחברה קטנה בעיר מגורים שלי ויש לי ירידות רציניות במהירות האינטרנט (בדקתי בזולו יש משהו מיוחד שבודקים בו) http://www.zooloo.co.il/calc/internet_connection_speed.asp עכשיו אני רוצה לדעת האם זה הגיוני שזה עולה ל 180 ויוריד ל 20 בשניה? האם הבעיה בחברת אינטרנט שלי? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
ברשותי 2 כרטיסי רשת במחשב הראשון מחובר לרשת פנימית ומוגדר על IP אוטומטי אשר מקבל אותו מDHCP, הכרטיס הזה גם יוצא לאינטרנט. לכרטיס השני אני רוצה לתת IP ידני ולחבר אותו לHD חיצוני (MYBOOK של WD) הבעייה היא ברגע שאני מפעיל את הכרטיס השני עם הכתובת הידנית אני לא יכול לצאת לאינטרנט דרך הכרטיס הראשון. יש למישהו פתרון? האם גישור בין שני הכרטיסים יעזור?
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס הכל עובד טוב ויפה עכשיו אני מתחבר אליו עם האייפאק ב WIFI וכשאני נכנס לאקספלורר זה כותב לי לכל אתר שאני נכנס אליו שהעמוד שחיפשתי לא נמצא... מה הבעיה? נ.ב בהגדרות של הראוטר מופיע שיש מחשב שמחובר לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי פינגים מטורפים בET כמובן שבזמן המשחק שום תוכנה שמנצלת את האינטרנט לא פועלת ניסיתי גם ריסט לא עזר אני מחובר לADSL 1.5 מגה
-
- 5 תגובות
- 688 צפיות
-
-
שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
יש לי מודם/נתב ECI 270 שדרגתי אותו לנתב כדי שיהיה לי NAT וחייגן pppoe אוטומטי אני רוצה עכשיו לשחזר את ההגדרות הראשוניות ולחזור לחייגן איך עושים את זה?
-
- 1 תגובה
- 688 צפיות
-
-
קודם כל בקשר לשיתוף קבצים.. עשיתי רשת אלחוטית היום, ואני לא יכול להיכנס למחשב של אחי אבל הוא יכול להיכנס לשלי, זאת ההודעה שאני מקבל: עשיתי במחשב שלי ושלו בדיוק אותה פעולה אבל אני לא יכול להיכנס לשלו.. ה"ראוטר" נמצא על המחשב שלי . מה לעשות? ועכשיו לשאלתי השנייה, חבר שלי אמר שכדי לי לקנות כבל רשת מפוצל ולחבר בין המחשבים כדי שלא יהיו לאגים.. יש לכם אולי רעיון לתת לי שלא יהיו לאגים בכלל? ואם לא בכלל אז לפחות שלא יהיו גדולים. תודה מראש!
-
- 6 תגובות
- 688 צפיות
-
-
יש לי רשת ics בין שני מחשבים. פירמטתי את המחשב הראשי לא מזמן, אבל החזרתי את ההגדרות כמו שהיו פעם, והרשת פשוט לא עובדת, יש זיהוי, הסמל הזה של המחשבים בטאסק באר מהבהב אז זה אומר שקיים חיבור, אבל הרשת לא עובדת. את המחשב המשני לא פירמטתי, אבל הכנסתי את ההגדרות שהיו בו מחדש. שני המחשבים עם ווינדוס xp. בבקשה תנסו לעזור.
-
- 3 תגובות
- 687 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי המתקשר לראוטר הנמצא בחדר אחר. יש לי בעיה שהאינטרנט בקושי זז,התקנתי את הראוטר ואת הכרטיס האלחוטי לפני יומיים והמהירות של האינטרנט ירדה משמעותיתאין ספיווארים ווירוסיים כי לפני הכול עבד במהירות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 687 צפיות
-