רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
כרגע יש לי 3com שמאפשר גלישה של 2 מגה כשבפועל החבילה על 3 מגה . הנתב הוגדר מחדש והנורות בו עובדות כמו שצריך. ככל הנראה משהו נדפק בו ואי אפשר להפיק ממנו את מירב התועלת. איזה נתב כדאי לקנות שיוכל לעבוד הרבה שעות ללא התחממות, שמאפשר הגדרות בקלות עם ממשק משתמש ברור ויעבוד כמו חמור עבודה נ.ב. צריך אלחוטי מאובטח שמתאים לרשת הכבלים של הוט תודה לכל הממליצים
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים 5MB וקניתי נתב של DLINK דגם DIR300 איך אני מגדיר את הנתב כדי שאני יוכל לגלוש בכלל? וכדי שאני יוכל לנצל את מקסימום המהירות? ואם יש פיירוול בנתב איך אני פותח את הפורטים?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לי רשת אלחוטית בבית. אני לא בין בכל התחום הזה של הרשתות וזה.. עוד מעט יתווסף לי מחשב נוסף לבית.(MAC) אני רוצה נתב שיוכל לפעול גם עם הPC וגם עם הMAC. אני מווה שזאת לא בעיה.. דיי הרבה מכשירים יתחברו דרך הנתב לאינטרנט. IPOD 2 מחשבים ניידים 2 נייחים 2 פלאפונים. כמובן לא כולם באותו הזמן... אבל אני לא רוצה שהאינטרנט יתנתק או יהפוך לאיטי פתאום. פשוט נמאס לי להתחבר מהנייד או מהפלאפון או מהIPOD לאינטרנט מהשכנים שלי חחח צריך עוד דברים בשביל שיהיה לי WIFI בבית..? רשת אלחוטית? או שפשוט אני קונה. ומתקין וזהו יש לי..? איזה מדריך או משהו יעזור המון. או כמה הסברים בשפה של עילגים חח.. תודה
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
יש לי במחשב הראשי עם האינטרנט ראוטר של LINKSYS. במחשב אחר יש לי כרטיס USB שמתחבר אליו ומחבר את המחשב לאינטרנט דרך הראוטר. (מסוג TPLINK TL-WN321G). כשאני רגיל באינטרנט ובהורדות האינטרנט עובד כמו שצריך. הבעיה היא שבמשחקי רשת יש לאגים כל כמה שניות. למשל ב-COD4, אני משחק כרגיל ואז אחרי זמן לא מוגדר יש לאג שתוקע אותי לכמה שניות ואז חוזר לעבוד רגיל, וכך חוזר כל פעם. זה קורה גם ב-HL2: DM. השאלה שלי היא, האם זה הכרטיס רשת האלחוטי גורם לבעיה או זאת ? אם לא, מה יכול לגרום לזה ?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
קראתי מספר מאמרים באינטרנט ופה לגבי חיבור של קונקטורים ותקעים לכבל רשת אבל עדיין לא ברור לי האם אני יכול לחבר לכבל רשת (קשיח) תקע בצד אחד (כדי שיתחבר למרכזת) ובצד השני תקע קבוע על הקיר (כדי שהמחשב יוכל להתחבר אליו)?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
האם מישהו מכיר אתר לאחסון קבצים בארץ, בעל נפח של לפחות 5 ג'יגה ובחינם? אני הייתי מעוניין לגבות קבצים מהמחשב שלי על אתר כזה. הבעיה באתרים בחו"ל כמו xdrive היא שהתקשורת אליהם היא איטית. אני הייתי מעוניין באתר בו ניתן לצור תיקיות. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, ברשותי נתב אלחוטי שמתאים לרשת בזק. כיום אני מחובר ל-HOT. בבית יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד. חשבתי על התצורה הבאה על מנת לנצל את הנתב להקמת רשת אלחוט. חיבור מחשב לנתב וחיבור הנתב למודם - שניהם בפורטים של LAN - ועי"כ להפוך את הנתב למתג. יצירת ICS במחשב הנייח ושיתוף שלו על גבי רשת אלחוטית שהנתב יצור - וכך אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי. האם תצורה שכזו תעבוד - ואם כן האם צריך להגדיר משהו מיוחד?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היום שידרגתי מהירות אינטרנט ל1.5 מגה עכשיו אני לקוח של אינטרנט זהב עכשיו הייתי לי בעיה בקו טלפון לפני כמה ימים ואז בא טכנאי של בזק לסדר את התקלה ואמרנו שאנחנו רוצים מהירות של 1.5 התקשרנו לחברה היא שעוד כמה שעות היא תסדר את המהירות עכשיו הטכנאי של בזק אמר לנו להחליף מודם אני רואה שמהירות כן עובדת עכשיו עם המודם הישן השאלה היא אם אני עדיין צריך להחליף את המודם ?????
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהצלחתי לפתור את בעיית ההתחברות לאינטרנט , יש לי בעיה חדשה- כאשר אני מנסה להוריד קבצים - התהליך נעצר בפקודת ההורדה ואינו מתחיל את ההורדה בפועל. המחשב לא "נתקע" אלא פשוט לא ממשיך בתהליך. (בעיית ההתחברות נפתרה ע"י ביצוע שיחזור מערכת מאחר ואיפוס winsock לא פתר את הבעיה.). כיצד ניתן לפתור הבעיה. בתודה מראש arie2006
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי משרד שמתעסק בהנהלת חשבונות וראיית חשבון. במשרד שישה מחשבים שמחוברים לרשת ללא שרת (תשתית קווית שמחוברת לרכזת ולראוטר) שמשתפים קבצים ביניהם לאחרונה הוחלט לעשות שינוי במשרד לעבור לתוכנות יותר חדשות שיעבדו ברשת להוציא את כל הניירת מהמשרד ולהפוך הכל למדיה דיגיטלים( לקנות סורקים גדולים וכ"ו) הדרישות הם שרת חיצוני שיוכל לתת לי שיתוף תוכנות ודטה בייס וגישה מרחוק לנתונים -ממחשב נייד או מהמחשב בבית(התשתית כבר קיימת) שאלתי היא איזה חומרה אני צריך כדי לבצע את זה. איזה שרת? איזה תוכנה? ומה העלויות.
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות נתב חדש שיכסה טווח די גדול, מקור האינטרנט בקצה בקומה תחתונה והמטרה בקצה השני בקומה העליונה וכמובן כל מה שביניהם אז אני פתוח להצעות למשהו במחיר דיסביר ושיהיה תומך N תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
חיברתי מחשב נייד לרשת הביתית שלי,מחשב ראשי מריץ חלונות 7, מחשב נייד מריץ ויסטה. 2 המחשבים רואים את המחשב המארח אבל בנסיון כניסה אני מקבל חלון שם וסיסמא וזאת על אף שאין סיסמאות בשני המחשבים, יש שיתוף כוננים, יש נוד 32 מבוטל ופיירוול מבוטל. מה יכולה להיות הסיבה, מחובר דרך ראוטר אלחוטי ( נעשה נסיון גם דרך קווי) TP-LINK/ אשמח לרעיונות
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי נתב TPlink - TLwr841n שמתנתק לי כמעט כל יום יש למישהו המלצה לנתב אחר-התייאשתי מהתשובות שאני מקבל מהם
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אני רואה דרך המחשב שלי סדרות בצפייה ישירה (הישרדות, סדרות של רשת, קשת), קיצר, דרך כל מיני אתרים.. וזה מקרטע לי בטירוווווף!!! הקטע שאני רואה את אותן סדרות דרך האייפון, ואפילו דרך אותו הספק (ווי-פי), הכל עובד חלק.. מה הקטע? מישהו יכול לענות?
-
- 4 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום, לא יכול למצוא מפרט טכני של הוטבוקס Fast 3184, ספציפית מהירות אלחוטית שלו בתקן 802.11n האם מהירות היא 150 מגה או 300 מגה?
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
1. כשהשתמשתי בנתב האלחוטי +D-Link 614 הבנתי שעדיף לתת לאלקטל שלי לבצע את הניתוב, לכן ה D-Link שימש רק כ Access Point. האם כדאי להשאיר את המצב כך גם אם מחליפים לנתב אלחוטי Edimax BR6114wg, או לתת לנתב האדימקס לבצע את הניתוב ? 2. מחשב נייח המתחבר לנתב האדימקס ע"י כבל רשת (הוא נמצא ממש לידו), האם צריך להתקין משהו על המחשב, או פשוט לחבר כבל רשת וזהו ? 3. מחשב נייד המתחבר לנתב האדימקס ע"י כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס EW-7108PCg PCMCIA שלפני כן היה בו כרטיס רשת אלחוטי של DLink, האם עלי להסיר את תוכנת ה AirPlus שהגיעה עם ה Dlink לטובת התקשורת האלחוטית ? 4. לגבי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד, וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח (שניהם של אדימקס), האם יש צורך קודם להתקין את…
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
האם אני יכול לשים את המחשב במהלך הלילה במצב זה והוא ימשיך להוריד קבצים (שזה מה שאני רוצה כמובן).
-
- 6 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי , בעייה מוזרה אני חייב לציין , הראוטר עובד מצויין (עם ההגדרות של L2TP) , אבל יש לו בעייה של "ניתוקים" , עכשיו זה לא שהוא בדיוק מתנתק אלא שאין גישה לאינטרנט - כלומר הראוטר דלוק ועובד , שני המחשבים הקטנים שמעידים על חיבור לאינרנט דולקים ומהבחינה הזו נראה שהכול בסדר (ועדיין אין גישה) , זה מסתדר כשאני עושה ריבוט לראוטר. בדקתי גם באתר הישראלי וגם באתר האמריקאי של דילינק ולא מצאתי שם פיתרון. תודה לכולם על העזרה. נ.ב. אני מחובר עם כבלים 013 1.5M
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
יש לי מודם כבלים מסוג AMBIT ורציתי לחבר עם כבל רשת מוצלב את הלפטופ, דרך החיבור של ה- ENET. האם זה אפשרי, והאם צריך להגדיר, ואם כן- מה? תודה וחג שמייח לכולם/ן אורן
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
לפעמים חיבור האינטרנט שלי נתקע ומשתחרר רק לאחר מספר דקות (ראוטר דילינק 624) כשאני בודק את התעבורה ל WAN אני רואה שהוא פעיל ובבדיקה בלוג אני מקבל את סיבת ההשהיה, הרבה עמודים עם שורות כמו, Drop TCP packet from WAN src:217.157.141.5:4662 dst:212.235.123.111:62191 Rule: Default deny Drop TCP packet from WAN src:213.252.201.242:1181 dst:212.235.123.111:62178 Rule: Default deny אבל בעיקר שורות עם פורט 4662 שזה כידוע EMULE ואצלי הפורט פתוח אבל בכתובת 192.168.0.100 שהיא פנימית ואילו היעד שהוסר זה 212.235.123.111 שלדעתי זה IP של נטויז'ן שאיתו אני מזוהה חיצונית. מישהו מבין מה קורה כאן ?
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-
-
היי, רציתי לדעת אם יש איזו דרך לקבוע איפי לא דרך ה-WINDOWS ZERO CONFIG אלא ע"י איזו פקודת דוס שנרשום בה את האיי פי המבוקש, לא DHCP... תודה
-
- 0 תגובות
- 641 צפיות
-
-
שלום ... רציתי לדעת איך אני מגידר רשת ביתית בין שתי המחשבים בבית האינטרנט עובד כרטיסי הרשת גם הכבל מחובר הכל .... רק קציתי לדעת איך אני מגדיר זאת בכרטיסי הרשת תודה לעוזרים :
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
אוקי אז נתחיל ככה..אני ואח שלי לא רצינו ראוטר HUB או דברים כאלה החלטנו לעשות רשת ביתית הכי פשוטה.. אז יש לנו שני מחשבים ושלושה כרטסי רשת ככה שפה הבעיה נפתרה..(דרך אגב עשינו את כל הדבר הזה ממזמן אבל אני תמיד שוכח לשאול את השאלה..)..פשוט שמנו במחשב שלי שני כרטיסי רשת (אחד על הלוח אם ועוד אחד חיצוני..)..ואז חברנו את המודם למחשב שלי..קנינו כבל רשת מוצלב של 15 מטר כדאי לחבר את שני המחשבים שלנו אחד עם השני..ואז פשוט עשינו שיתוף להתקשרות של האינטרנט..ואז ברגע שאני מחובר גם אח שלי מחובר ולהפך..עכשיו החלק הבעייתי בכל הסיפור הזה שהוא ממש מוזר!! אח שלי כנראה קיבל מה שנקרא דבר לא הגיוני "כמות אינטרנט יותר גדולה" עכשיו מזה המשפט הדפוק הזה אין כזה דבר...אבל רק ככה הצלחתי להגדיר את זה …
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבים בבית, רציתי לדעת איך ניתן לגלוש בשניהם בו זמנית ב Adsl יחד ?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
היי ... אני השתמשתי ב"המדריך המלא לשיתוף אינטרנט (ICS) עם מחשב שרת ומחשב/ים לקוח/ות בווינדוס XP" בדיוק לפי מה שכתוב ... וזה לא עובד לי ... יש לי 3 מחשבים בבית ... אחד (ה"שרת") ושני קליינטים ... כל השלושה עבדו בהרמוניה עד לפני מספר ימים כשה"שרת" חטף וירוס ונעלצתי לפרמטו ... מאז הפירמוט התקנתי את האינטרנט מחדש על השרת וזה עובד יופי (אחרת לא הייתי פה) אבל אני לא מצליח לשתף עכשיו את שני המחשבים האחרים ... (כולם על בסיס XP) ... ??? ניסיתי גם לבטל את הפיירוול ... ניסיתי עם האיי פי השונים ... עם הדי אן אסים .... !!! HELP !!!
-
- 2 תגובות
- 641 צפיות
-