עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום, ברשותי נתב אלחוטי שמתאים לרשת בזק. כיום אני מחובר ל-HOT. בבית יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד. חשבתי על התצורה הבאה על מנת לנצל את הנתב להקמת רשת אלחוט. חיבור מחשב לנתב וחיבור הנתב למודם - שניהם בפורטים של LAN - ועי"כ להפוך את הנתב למתג. יצירת ICS במחשב הנייח ושיתוף שלו על גבי רשת אלחוטית שהנתב יצור - וכך אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי. האם תצורה שכזו תעבוד - ואם כן האם צריך להגדיר משהו מיוחד?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  2. Started by manorking,

לפי המדריך שיש בפורום. אני עושה מאפיינים על החייגן, מתקדם, אך אין לי את האפשרות של שיתוף אינטרנט..., ואני יודע שאמור להיות שם. זה החלון הזה:

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  3. Started by Kill4u,

ככה יש לי רשת ביתית שנראה לי שזה ראוטר זה מתחבר למחשב שלי ושל אחותי משם למחשיר (אני חושב ראוטר) ומשם לממיר של האינטרנט ... קיצר אני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיסיקיו ואמרו שלי שזה בפייר וואל ואצלי במחשב הוא לא דלוק אז אמרו לי שזה בראוטר אז רציתי לדעת מה לעשות כדי לחבות אותו .... בבקשה זה מאוד דחוף לי אני ממש שמח לקבל עזרה ... בתודה רום .

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  4. Started by eyaler,

אני משלם עבור 5/500: 65 לספק - בזק בינלאומי 83.3 (ממוצע) לתשתית - בזק סהכ: 148.3 כמה אתם?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  5. ממה שהבנתי יש נתב של חברה שנקראת 3COM או משהו כזה והנתב הזה כאילו ממש ממש טוב.... עכשיו-יש לי מחשב שנימצא במרתף ושם גם נימצא הנקודת אינטרנט....אני לא חושב שהנתב יישדר אות עד לקומה השניה..(כלומר הוא במרתף וזה אומר שהוא צריך לשדר לקומה של המרתף לקומה מעליו ולקומה שמעליה...) אז חשבתי להציב אותו בארון חשמל שנימצא בתוך הבית בקומה האמצעית....האם הוא יישדר היטב לכול הבית?! בדגם של הנתב הוא: נתב נתב 3CRWE554G72 של 3COM ותנו לי בבקשה המלצה לכרטיס PCI לאינטרנט האחלחוטי למחשב הנייח במרתף והמלצה למחשב הנייד שנימצא בקומה השניה...

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  6. שלום, יש לי בעיה שלא מצאתי לה פתרון אז החלטתי לפתוח דיון בנושא שאולי תוכלו לעזור לי. המחשבים בבית מחוברים ברשת אלחוטית והPS3 בחוטי (הוא היה באלחוטי אבל עדיין הייתה את הבעיה) כאשר אני מדליק את הPS3 והוא מתחבר לאינטרנט כל המחשבים בבית שלי מתנתקים מהראוטר, ולא מתחברים בחזרה עד שאני לא מנתק את ה PS3 מהאינטרנט, וניסתי ידנית לחבר ומשום מה לא נותן לי. ביטלתי UPNP אחרי שקראתי שיכול להיות שזאת הבעיה וזאת לא, ביטלתי MEDIA SERVER וסידרתי IP לפי MAC ADRESS ועדיין כל האינטרנט בבית שלי נופל. וכל הזמן הזה ה PS3 מחובר לאינטרנט ואני נכנס לפלייסטישן סטור ומשחק ONLINE. אז אם מישהו יוכל לעזור לי אני מאוד אשמח ואודה לו. אהה... יש לי ראוטר 3Com 3Crewer 100-75

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  7. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב יש לי שני מחשבים, אחד מחשב עבודה שמחובר לרשת ועליו מתבצעות ההורדות והעבודה הראשית שלי והוא פתוח רוב הזמן ולכן ממנו מתבצעות ההורדות ומחשב שני HTPC שמחובר לטלויזיה והוא בסלון אני רוצה לשים קבצים ברשימת המתנה ברשת שמתי שהמחשב השני נפתח ומתחבר לאינטרנט יועתקו הקבצים למיקום קבוע במחשב HTPC האם זה אפשרי ? תודה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. הי. יש לנו בחברה כמאה מחשבים ברשת, ומדי פעם יש צורך לעשות עידכוני תוכנה לג'אוה. בדרך כלל אנחנו עושים את זה ידנית לכל מחשב בנפרד. מישהו יודע אם יש איזו דרך קיצור שתאפשר לעדכן את כל המחשבים בבת אחת?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  9. Started by jungle-man,

ברשותי 2 כרטיסי רשת במחשב הראשון מחובר לרשת פנימית ומוגדר על IP אוטומטי אשר מקבל אותו מDHCP, הכרטיס הזה גם יוצא לאינטרנט. לכרטיס השני אני רוצה לתת IP ידני ולחבר אותו לHD חיצוני (MYBOOK של WD) הבעייה היא ברגע שאני מפעיל את הכרטיס השני עם הכתובת הידנית אני לא יכול לצאת לאינטרנט דרך הכרטיס הראשון. יש למישהו פתרון? האם גישור בין שני הכרטיסים יעזור?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  10. Started by Eranet,

יש לי ראוטר של אדימקס הכל עובד טוב ויפה עכשיו אני מתחבר אליו עם האייפאק ב WIFI וכשאני נכנס לאקספלורר זה כותב לי לכל אתר שאני נכנס אליו שהעמוד שחיפשתי לא נמצא... מה הבעיה? נ.ב בהגדרות של הראוטר מופיע שיש מחשב שמחובר לראוטר.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. שלום לכולם, קניתי את הראוטר D-LINK DI-524, ואני לא מצליח להתחבר... ניסיתי כבר בכל השיטות שיש באשף ההגדרה וזה לא עובד לי... אני משתמש בויסטה... זה תומך?? יכול להיות שזה בגלל זה?? אני מחובר דרך בזק... מה לעשות??

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by eliXir,

קודם כל בקשר לשיתוף קבצים.. עשיתי רשת אלחוטית היום, ואני לא יכול להיכנס למחשב של אחי אבל הוא יכול להיכנס לשלי, זאת ההודעה שאני מקבל: עשיתי במחשב שלי ושלו בדיוק אותה פעולה אבל אני לא יכול להיכנס לשלו.. ה"ראוטר" נמצא על המחשב שלי . מה לעשות? ועכשיו לשאלתי השנייה, חבר שלי אמר שכדי לי לקנות כבל רשת מפוצל ולחבר בין המחשבים כדי שלא יהיו לאגים.. יש לכם אולי רעיון לתת לי שלא יהיו לאגים בכלל? ואם לא בכלל אז לפחות שלא יהיו גדולים. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 668 צפיות
  13. Started by Zeev86,

היי. אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן, ובספק לא מוכנים לי לשנות לחיבור אוטומטי. התוכחתי איתם שעות, שום דבר לא עוזר. החלטתי ללכת על ראוטר שיעשה את העבודה. השאלה, איזה לקנות? אני צריך אחד שיתחבר אוטומטית לאינטרנט ובנוסף לזה שלא יחסום לי כל דבר שזז (הבנתי שראוטרים אוהבים לחסום פורטים וזה) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי!

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  14. Started by asafbar,

שלום לכולם לאחרונה התעוררה בעיה ברשת הביתי שלי בשליחת דואר מתוכנת האאוטלוק הדואר נשאר בתיבת הדואר היוצא ואין שום תנועה ב-UpLoad , הבדיקה הראשונה שביצעתי היתה לחבר את החייגן ישירות למודם ואכן הדואר יצא בשניות. ולכן החלטתי לבצע חיפוש אחר פתרון לבעיה הנ"ל וכמובן נתקלתי בהמלצות חמות להשתמש בגרסאת DD-WRT, אכן ביצעתי את העדכון קושחה לגרסא V23 Sp1 אני מחובר לבזק בינ"ל דרך הכבלים עם חייגן L2TP וכמו שקראתי כאן לא פעם בפורום שהגרסא הנ"ל אינה תומכת בחייגנים מסוג זה אני פונה לחברי הפורום כאן ע"מ לקבל המלצה חמה ועזרה בהגדרת הראוטר, אני אכן מעוניין לבצע שידרוג שכזה היות ואני בטוח בהחלט שהם הרבה יותר טובות וחזקות וכמובן משפרות את הקליטה של WireLess אז אנא , אם מישהו מכם משתמש בנתב כזה ו…

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  15. Started by bdbd,

אני וחבר שלי ג רים אחד ליד השני הוא גר 2 קומות מתחתיי... רציתי לחבר את שתינו ברשת אלחוטית.. ורציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים USB ולקשר בין שנינו ברשת המרחק ביננו הוא כ 48 מטר בערך והמחשבים שלנו הם ליד החלון.. זה אפשרי ואיזה כרטיס רשת צריך לקנות ואיך מגדירים אותו לרשת..? וכו'?

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  16. Started by bezangeloo,

יש איזה מדריך להגדרה ראשונית או איך לרסט להגדרות ברירת מחדל? כל הסבר יתקבל בברכה, תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  17. Started by tzolerguy,

שורה תחתונה בלי להגיד שיש תקלות אין תקלות עובד רק בבוקר או רק בערב אם אני מעלה DD-WRT אני יכול להתחבר לברק או לא?? הוט --> ברק --> L2TP --> הDD-WRT יעבוד לי או לא??

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  18. תראו בקרוב יהיו לי 2 מחשבים עכשיו אני רוצה לעשות רשת בניהם זה לא אמור להיות מסובך נכון ????(בשניהם כנראה יהיה xp ) אבל לי יש בבית אינטרנט של 1.5 (מהירות) אז אפשר לעשות שמחשב אחד יקבל 750 והשני גם 750 ???? (קשה לי להסביר את זה) ואם כן אז נגיד אני מוריד ככה איזה קובץ גדול זה לא אמור להיאט את האינטרנט של המחשב השני נכון??????

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by volvo2005,

יש לי מודם של adsl ועכשיו בשביל להיתחבר היתחברות ראשונית אני צריך חייגן ובשביל להוריד חייגן אני צריך להיכנס לאתר cables.matavtv.net האתר של כל החייגנים...בקיצור זה לא ניכנס לי ואני תקוע עכשיו בלי חייגן מה עושיםם תודהה לכולםם

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by WildFire,

שלום, לאחרונה רכשתי ראוטר של 3com מדגם 3crwer100-75. משום מה כשהראוטר מחובר אני מקבל 10% ממהירות האינטרנט למרות שהמחשב השני כבוי. כשהמחשב מחובר ישירות למודם המהירות בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הFirmware של הראוטר ועדיין הבעייה נמשכת. האיטיות היא גם בעבודה ללא חייגן וגם בעבודה עם חייגן מסוג PPTP. אני כבר אובד עצות, ניסיתי כל רעיון שעלה על דעתי. הדברים שעוד לא ניסיתי זה לבדוק אולי בעייה עם המודם והנתב. כי לפי שמועות שמתרוצצות באינטרנט הראוטר הזה לא עובד טוב עם כל המודמים של הכבלים ולי יש של Terayon tj715x. אז אם יש לכם עצות, אפילו סתם רעיונות ברי ביצוע זה הזמן והמקום להציע ולשתף. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. Started by bdyossi,

שלום. חברתי ראוטר אלחוטי ל3 מחשבים 2 חוטיים ואחד אל חוטי נייד.. עכשיו האינטרנט מחובר לרואטר ישירות, אך הוא מתנתק כל כמה דקות(מסנג'ר אייסיקיו).. הראוטר: TRENDnet מדגם:TEW-431BRP מודם ADSL מה עליי לעשות? אשמח אם תעזרו.. תודה.

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by rollita,

שלום, אני מעוניין לדעת האם ניתן לחבר לנתב אלחוטי מחשב אחד באופן חוטי ושני באלחוט? האם זה סטנדרט שקיים בכל נתב או שיש נתבים ספציפים למטרה זו אם בכלל תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by nme86,

חברה רציתי לדעת עם למישהו יצא לעבוד עם החברה הזאת, אני יודע שהחברה מתקינה שרת אבטחה שכולל שם סינון דואר זבל, סינון אתרים, אנטיוירוס ברמת GATEWAY, פיירוול ועוד מלא דברים והקטע שזה הכל קוד פתוח והם לוקחים כסף רק על ההתקנה... אז רציתי לשאול עם מישהו עבד איתם בעבר ויכול לתת לי חוות דעת על החברה והשירות שלה.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  24. Started by milgy,

שלום, אני לא יודע אם זה קשור לפה אבל בכל אופן אם מישהו יודע אני אשמח אם יוכל לעזור לי שמעתי שיש תוכנה שדרכה ניתן לשלוח הודעות SMS דרך אינטרנט סלולרי ושרתי ICQ בחינם מהפלאפון. איך קוראים לתוכנה הזו? איך מתקינים אותה? תודה שי

25. Started by guyfaran,

שלום אז ככה שנכיר אחד את השני אני סתם מישהו שאין לי מושג ברשתות (זאת אומרת סרברים) יש לי ראוטר וזה וזה כל מה שאני מבין יש לי ארבעה מחשבים בבית שלושה מהם מחוברים לרשת חוטית ע"י ראוטר חוטי של אדימקס (ביינתיים אין תלונות כבר שנה ומשהו..) עכשיו יש לי אפשרות לקבל מחבר סרבר ישן שהוא לא צריך... האם כדאי לי להשתמש בזה לתמיכת, תיגבור ,העצמת או ניצול הרשת ? או שמא עליי לשאול...האם אני יכול בכלל ? האם זה אפשרי? את המפרט אני אנסה להשיג בהקדם וביינתים אודה לכל מי שיקדיש מזמנו לעזור לי בדילמה חחח תודה גיא

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.