עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ROTEM114,

שלום לכולם! אמול הרכבתי רשת ביתית בעזרת נתב מסוג siemens sl2-141 אין לי מושג ברשתות ועשיתי את זה לפי מדריכים הבעיות מתחילות כשהאימיול לא עובד בגלל LOWID מדריכים לזה לא עזרו לי,ניסיתי לקדם פורטים אבל אני לא בטוח מה ואיך אז אם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להבהיר לי קצת את עולם הרשתות אני אשמח כי זה ממש ממש מסובך בשביל בנאדם שרק רוצה לגלוש בשקט דרך אגב יש לי אימיול extreme v.048a תודה רבה וצום קל!

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  2. Started by Shasoosh,

אני רוצה להוסיף לאתר שלי פורום מוכן, מבלי שהאורח יצטרך להירשם..פעם היה אתר שנתן שירות כזה היום אני לא הצלחתי למצוא...מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  3. שלום, יש לי ראוטר מסוג W5823IL וחבילת גלישה 100MB של סלקום. המכשירים שמחוברים קווית לראוטר - 2 טלוויזיות ומחשב נייח. המכשירים שמחוברים אלחוטית בחלק מהזמן - לפטופ ושני פלאפונים. בחלק מהחדרים בבית אין קליטה טובה של WIFI ורציתי לדעת האם המכשירים מגדילי הטווח הם יעילים. במידה וכן, איזה סוג מומלץ ומה זה דורש ממני (רק קנייה של המכשיר / הכנות נוספות אחרות). במידה ולא, האם יש פתרון אחר שאוכל לעשות? תודה רבה.

4. התחברתי לא מזמן לכלבים עם חבילה 3/278, אני מחובר דרך ברק, לפני כן הייתי מתחבר ללא שום בעיה לשרתי הFTP הספציפיים האלו בזריזות ובמהירות דרך חיבור ADSL גם דרך ברק, כיום כשאני מחובר לכבלים אני בקושי מצליח להתחבר לאותם שרתים, וכשאני מחובר אין מה לדבר בכלל על מהירות ההורדה הגרועה... יש לציין שיש לי גם MPLS... תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  5. Started by Runny,

ברצוני לקנות רשת אלחוטית לחיבור מחשב לHub שכבר מחובר לרשת ואין לי שום מושג בנושא, האם מידהו מכיר אתר המסקר את העניין ? בתודה מראש רני

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  6. Started by naor56,

אני יודע שיש הגבלה ברפידשייר ל2.60 ג'יגה ליום , ובגלל זה אני לא רוצה לקנות פרמיום שם. חשבתי על NETLOAD.IL שזה אחלה שרתים אבל השאלה אם יש שם הגבלה....?

• 0 תגובות
    • 681 צפיות
  7. יש לי אסוס EEE חדש עם XP שמחובר אלחוטית לרשת הביתית. במחשב הראשי עם הויסטה, ה-EEE מופיע אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום עד הודעה שוינדוס לא הצליח להיכנס למחשב בלה בלה... שמופיעה אחרי 2 דק'. מה-EEE אני מסוגל לדפדף במחשב עם הויסטה בלי הבעיה, הבעיה היא רק לגשת ל-XP מויסטה. PING עובד בשני המחשבים אז זו לא בעית פיירוול. של המחשבים הוגדרו ב-Trust Control של NIS. שני המחשבים תחת אותה Workgroup. המחשב עם הויסטה מסוגל לגשת למחשבים אחרים ברשת (שהם גם עם ויסטה). בקיצור, הכל מוגדר והכל תקין אך עדיין, ויסטה מסרבת לגשת למחשב עם ה-XP ואני תולש פה שיערות. אנא מכם, עיזרו לי.

• 3 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by evgeni1984,

שלום לכולם יש לי ראוטר מסוג EDIMAX BR-6204WG עכשיו שאני מנסה לכנס לאתר הזה 192.168.2.1 אני צריך להכניס שם משתמש וסיסמא ופה הבעיה שאני רושם שם משתמש וסיסמא אז הוא רושם לי PASSWORD WRONG קיצר שסיסמא לא נכונה ולא שיניתי את הסיסמא אז מישהו יודע איך אני יכול להפס את הסיסמא או שם משתמש צריך עזרה בזה דחוף חברה תעזרו לי פליז??????????????????????????????????????? :s05: :s05: :s05: :s05:

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  9. Started by Eranet,

יש לי ראוטר של אדימקס הכל עובד טוב ויפה עכשיו אני מתחבר אליו עם האייפאק ב WIFI וכשאני נכנס לאקספלורר זה כותב לי לכל אתר שאני נכנס אליו שהעמוד שחיפשתי לא נמצא... מה הבעיה? נ.ב בהגדרות של הראוטר מופיע שיש מחשב שמחובר לראוטר.

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. האם אני יכול לשים את המחשב במהלך הלילה במצב זה והוא ימשיך להוריד קבצים (שזה מה שאני רוצה כמובן).

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  11. Started by kisin,

שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית החדש. המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. מודם כבלים רשת (לא USB) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת: מחשב מספר 1 יהיה בממ"ד (חדר עבודה) ומחשב מספר 2 יהיה בסלון, מרחק של בערך 15 מטר מהממ"ד. (את מחשב מספר 2 אני מתכנן לחבר לטלויזיה ולהתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ולשלוח אליו את כל מה שאני מוריד בחדר עבודה) החוסר ידע שלי בתחום הוא אפסי עד שקראתי פה חלק ממה שכתבתם והבנתי שאני צריך נתב (ראוטר) אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד לכל מחשב. חשבתי ללכת בכיוון של WRT54GL Linksys כי ראיתי שמאוד המלצתם עליו. מחשב 2 יהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם הרשת האלחוטי…

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  12. Started by eliXir,

קודם כל בקשר לשיתוף קבצים.. עשיתי רשת אלחוטית היום, ואני לא יכול להיכנס למחשב של אחי אבל הוא יכול להיכנס לשלי, זאת ההודעה שאני מקבל: עשיתי במחשב שלי ושלו בדיוק אותה פעולה אבל אני לא יכול להיכנס לשלו.. ה"ראוטר" נמצא על המחשב שלי . מה לעשות? ועכשיו לשאלתי השנייה, חבר שלי אמר שכדי לי לקנות כבל רשת מפוצל ולחבר בין המחשבים כדי שלא יהיו לאגים.. יש לכם אולי רעיון לתת לי שלא יהיו לאגים בכלל? ואם לא בכלל אז לפחות שלא יהיו גדולים. תודה מראש!

• 6 תגובות
    • 681 צפיות
  13. יש לי ראוטר EDIMAX 6524 שרשום בפריטים שלו שהוא מעביר מהירות 108 ויש לי גם כרטיס רשת אלחוטי של BELKIN שיכול לעבוד ב מהירות 108 אבל משום מה הוא עובד ב 54 איך אני עושה שהוא יעבוד ב?108

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  14. יש לי רשת חוטית עם ראוטר בעל 4 יציאות. אני צריך להוסיף עוד מחשבים אז אני רוצה לקנות SWITCH ולחבר אותו לראוטר אני צריך המלצה לSWITCH טוב עם 8 יציאות.

15. תראו בקרוב יהיו לי 2 מחשבים עכשיו אני רוצה לעשות רשת בניהם זה לא אמור להיות מסובך נכון ????(בשניהם כנראה יהיה xp ) אבל לי יש בבית אינטרנט של 1.5 (מהירות) אז אפשר לעשות שמחשב אחד יקבל 750 והשני גם 750 ???? (קשה לי להסביר את זה) ואם כן אז נגיד אני מוריד ככה איזה קובץ גדול זה לא אמור להיאט את האינטרנט של המחשב השני נכון??????

• 3 תגובות
    • 680 צפיות
  16. Started by KoM,

שלום אני מחפש תוכנה שתנטר לי תעבורת מידע ברשת מסוימת (התקנה בשרת), כולל איזשהו גראף מינימאלי לכל יום כדי לראות שעות האטה וכדוטמה, אשמח להמלצה מהירה וכדאי על משהו חינמי. 8)

17. שלום רב! אני כותב אחרי די הרבה זמן שלא כתבתי... בכל מקרה, הבעיה הפעם היא כזו: יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ביניהם בכבל רשת מוצלב, מה שנקרא רשת ביתית - שיתוף קבצים ומדפסות מופעל וכמו כן גם האינטרנט משותף (ICS). עד לאחרונה הייתי מחובר דרך ADSL, ועכשיו עברתי לכבלים (דרך ברק אם זה משנה משהו). קיבלתי מודם Terayon, התקנתי אותו (בינתיים בUSB, עוד מעט דרך חיבור רשת), ושמח וטוב לב הורדתי התקנה של חייגן של ברק, התקנתי ונוצר לי חייגן L2TP, דרכו אני מתחבר לאינטרנט (דרך איזשוהי תוכנת התחברות, אם מישהו מכיר). עד פה הכול טוב ויפה. כאשר אני משתף את החיבור אינטרנט (Advanced, ואז Allow other users to connect through this connection או משהו כזה) הוא פשוט לא נותן לי להתחבר לאינטרנט - נ…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  18. Started by WildFire,

שלום, לאחרונה רכשתי ראוטר של 3com מדגם 3crwer100-75. משום מה כשהראוטר מחובר אני מקבל 10% ממהירות האינטרנט למרות שהמחשב השני כבוי. כשהמחשב מחובר ישירות למודם המהירות בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הFirmware של הראוטר ועדיין הבעייה נמשכת. האיטיות היא גם בעבודה ללא חייגן וגם בעבודה עם חייגן מסוג PPTP. אני כבר אובד עצות, ניסיתי כל רעיון שעלה על דעתי. הדברים שעוד לא ניסיתי זה לבדוק אולי בעייה עם המודם והנתב. כי לפי שמועות שמתרוצצות באינטרנט הראוטר הזה לא עובד טוב עם כל המודמים של הכבלים ולי יש של Terayon tj715x. אז אם יש לכם עצות, אפילו סתם רעיונות ברי ביצוע זה הזמן והמקום להציע ולשתף. תודה מראש

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  19. אהלן, אני צריך שרת הדפסה אלחוטי ובגלל המחירים הלא שפויים לזה בארץ (תקנו אותי אם אני טועה), החלטתי לקנות מאיביי אני מתלבט בין 2 (לא רוצה לעבור את ה 200 ש"ח) הראשון זה: http://cgi.ebay.com/NEW-in-BOX-ViewSonic-Wireless-Print-Server-802-11G_W0QQitemZ130272258262QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Print_Servers?hash=item130272258262&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1308 והשני: http://cgi.ebay.com/NEW-Linksys-WPS54G-Wireless-USB-PC-Network-Print-Server_W0QQitemZ400009163419QQcmdZViewItemQQptZCOMP_HN_Network_Adapters?hash=item400009163419&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=66%3A2%7C65%3A15%7C39%3A1%7C240%3A1318 כמובן שאם יש הצעות יותר טובות אנ…

• 0 תגובות
    • 680 צפיות
  20. יש 2 מחשבים (אחד נייד ואחד נייח) המחוברים לראוטר אלחוטי. הנייח מחובר באמצעות כבל והנייד אלחוטי. במחשב הנייח יש אינטרנט והכל טוב אבל בנייד, שמחובר בצורה אלחוטית - אין אינטרנט. הראוטר חדש מהקופסה, לא עבר שום הגדרה. מה צריך להגיד ? התקשרות אוטומטית דרך הראוטר ? תדרים ?

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  21. היי לאיזה דגם מודם 56K יש לו יציאה לכרטיס קול? יש לי כרגע כרטיס HSP של מיקרומודם (BTC) ואין לו יציאה כזו כך שאין לי אפשרות לדבר ולשמוע את המטלפן, אלא רק דרך ה-speaker של המחשב ולא דרך הרמקולים. האם יש אמצעי תכנותי שיכול לעקוף בעיה זו? תודה

22. יש לי בבית רשת ביתית בין שלושה מחשבים. ובזמן שאחד המחשבים משתמש באינטרנט לשיתוף קבצים או משחק רשת זה מאט משמעותית את שני המחשבים האחרים. רציתי לדעת אם אני יגדיל את מהירות הגלישה ל100MB למשל האם זה יתחלק שליש לכל מחשב ואם זה ישפר את המצב. תודה מראש מיכל

• 2 תגובות
    • 680 צפיות
  23. Started by WildFire,

הנתב הוא של edimax מדגם 6204Wg. כאשר אני מנסה לפתוח פורטים, אני מקבל את ההודעה הבאה: Invalid IP address! It should be set within the current subnet. ואני משתמש בכתובת הIP שלי, בדקתי בIPCONFIG ובwhatismyip.com הצלחתי לפתוח עם איזה IP אחר שמצאתי אי שם בנבכי הגדרות הראוטר וזה עבד, אבל הutorrent עדיין מראה שהפורטים סגורים. מישהו יכול לעזור לי בבקשה?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  24. Started by ido2309,

שלום לכולם, לאחרונה החלה לעלות לי הודעת ההתקשרות הבאה: הודעה זו לא הופיעה לי אף פעם ועכשיו היא עולה בתדירות של אחת ל-10 דקות. די מציק העניין. האם מישהו נתקל? ישנה רשת אלחוטית אם זה משנה משהו. תודה מראש לעונים, עדו

• 5 תגובות
    • 680 צפיות
  25. אני צריך עזרה בשיתוף 2 מחשבים בוינדוס סרבר 2003 אני מנסה כבר כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי רואים את שני המחשבים ברשת אבל אין גישה למחשבים (נדמה לי צריך להדליק משהו בוינדוס) מי שיודע איך שיעזור בבקשה.

• 0 תגובות
    • 680 צפיות

דיונים חדשים בפורומים