עבור לתוכן

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by shlome_E,

שלום יש לי ראטור של בזק שדוד הביא לי ויש לי בבית נטוויזן והוט ואני רוצה לחבר הצלחתי לחבר והכול יפה יש לי אינטרנט במחשב הרגיל שמחובר עם חוט ובמחשב נייד זה עושה לי קישורית מוגבלת משו כזה סימן של משולש צהוב כל מה שניסיתי לא הצלחיתי בבקשה עזרה דגם הראוטר RTA1025 של בזק

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  2. Started by RoosTer13,

אני צריך עזרה בבחירת מודם ראוטר שאפשר יהיה להתחבר אליו מכל הדירה , הוא צריך להתחבר ל4 מחשבים ולטלפונים בבית.. רציתי לשאול מה אתם אומרים על הראוטר הזה Edimax nMAX AR-7266WNA Wireless 802.11n ADSL2/2 + Modem Router 300Mbps. תקציב : 350 ש"ח. עדיף מksp, תודה.

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  3. התקציב הוא עד 300 דולר בארה"ב ככה שאתם יכולים להציע דברים יקרים. בשביל לשתף אינטרנט אני צריך עם ראוטר? אני צריך משהו שיהיה עם טווחי קליטה כמה שיותר ארוכים. תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  4. Started by rosesr,

^^^ תודה לכל העונים!

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  5. שלום לכולם! אני חדש פה וכבר קפצה לי שאלה לראש .. יש בביתי הקט שלושה מחשבים וברצוני לחבר את שלושתם ברשת . וגם שאני אוכל לחבר את שלושתם לאינטרנט דרך המודם שלי כמו ילד טמבל עם איי קיו של אפגני ממוצע התקשרתי לבזק .. הם רצו על החיבור 1200 שקל!!!!! אחרי התייעצות קלה עם אנשי מקצוע וקריאת המדריך שפורסם פה..החלטתי שאני צריך לקנות ראוטר סביר בשביל רשת ביתית קטנה . עכשיו אחרי כל הסיפור המרתק הזה .. איזה ראוטר אני יכול לקנות בתקציב של פחות מ 300 שקל (אני מוזיקאי עני..תתחשבו!) תודה רבה! אדון החבובות.

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  6. Started by wooper,

שלום תקופה ארוכה אני מחובר לכבלים דרך נתב ואני רוצה לנסות לגלוש רק דרך המודם terayon שלי ללא הנתב האם זה אפשרי ואיך? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  7. Started by Cyron,

יש לי בעיה מתמשכת עם הרשת בבית במחשב שמחובר לנתב של 2wire אין שום בעיה, הכל עובד חלק והמהירות טובה במחשב השני שמוחבר עם מתאם קו טלפון-USB יש כל הזמן ניתוקים, הוא מתנתק וחוזר כל כמה דקות, לפעמים עובד שעה-שעתיים, לפעמים מתנתק 100 פעמים בשעה. עשיתי בדיקה קטנה, החלפתי בין המחשבים, חיברתי את הנתב למחשב הבעייתי ופתאום אין שום בעיה. אני כבר ממש לא יודע מה לעשות, התמיכה של בזק היו בבית מספר פעמים ולא מצאו שום בעיה בקו או בנתב והמתאם. יכול להיות שהבעיה מהמחשב עצמו... מישהו נתקל בבעיה כזאת ? מישהו יכול לעזור ? תודה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  8. שלום חברים, רכשתי היום נתב אלחוטי - 3Com® OfficeConnect® Wireless 11g Cable/DSL Gateway Product #: 3CRWE554G72 ברצוני לקנות כרטיס רשת אלחוטי שיהיה איכותי ויציב. רצוי לציין שהנתב ימוקם בממ"ד ואילו המחשב השני בחדר אחר בבית. אשמח אם תעזרו לי מניסיונכם, ותעזרו לי לבחור כרטיס טוב..... לא מחייב שהכרטיס יהיה של 3COME אבל מחייב שלא יעזור את המאתיים שקלים. תודה רבה על תשומת הלב!!!

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  9. שלום רב! אני כותב אחרי די הרבה זמן שלא כתבתי... בכל מקרה, הבעיה הפעם היא כזו: יש לי בבית שני מחשבים המחוברים ביניהם בכבל רשת מוצלב, מה שנקרא רשת ביתית - שיתוף קבצים ומדפסות מופעל וכמו כן גם האינטרנט משותף (ICS). עד לאחרונה הייתי מחובר דרך ADSL, ועכשיו עברתי לכבלים (דרך ברק אם זה משנה משהו). קיבלתי מודם Terayon, התקנתי אותו (בינתיים בUSB, עוד מעט דרך חיבור רשת), ושמח וטוב לב הורדתי התקנה של חייגן של ברק, התקנתי ונוצר לי חייגן L2TP, דרכו אני מתחבר לאינטרנט (דרך איזשוהי תוכנת התחברות, אם מישהו מכיר). עד פה הכול טוב ויפה. כאשר אני משתף את החיבור אינטרנט (Advanced, ואז Allow other users to connect through this connection או משהו כזה) הוא פשוט לא נותן לי להתחבר לאינטרנט - נ…

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  10. Started by LeftRight,

http://www.esc.co.il/esc/myMIXMain.asp אני נכנס לפה והוא לא נכנס הוא אומר משהו עם ג'אווה ואין לי את זה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  11. כשאני מנסה לשלוח אימיילים דרך תוכנת הדואר (חשבון ב Hotmail.com), אינני מצליח, אני מקבל הודאה שגיאה : Server reply : Forbidden. (לשלוח אימיילים מהאתר hotmail.com עצמו אפשר). מחקתי את החשבון מתוכנת הדואר, הגדרתי מחדש, לא עוזר. לקבל אימיילים אני מצליח, לשלוח לא. לפני יומיים קיבלתי אימייל מ MSN שטוען שע"מ להתגבר על מפיצי דואר זבל, הם מאמתים את זהות המשתמש מפעם לפעם, וצירפו לינק (שלא עובד) כדי שאזין כמה פרטים ואז החשבון שלי לא יהיה מוגבל (ממש כמו בבנק :-)) על פניו האימייל נראה מוזר, מעין Fishing, (מה גם שהלינק לא עבד, ולא מצאתי באתר MSN אופציה להזדהות ולשחרר חשבון מהגבלה כלשהי). אבל באמת יש בעיה בחשבון (גם ממחשבים אחרים אי אפשר לשלוח אימיילים ממנו, אלא רק לקבל). (סרקתי ספייוו…

12. שלום רב, ברצוני לדעת איך לחבר שני מחשבים שאין בהם אינטרנט לרשת, בשני המחשבים יש ווינדוס אקס פי פרו? בבקשה בבקשה תכתבו לי כאן, כי במדרך לא הבנתי כמעט כלום.. והסתבכתי עם זה... תודה רבה

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  13. Started by Shasoosh,

אני רוצה להוסיף לאתר שלי פורום מוכן, מבלי שהאורח יצטרך להירשם..פעם היה אתר שנתן שירות כזה היום אני לא הצלחתי למצוא...מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  14. Started by דודי הסטלן,

שלום לכולם, בשבוע האחרון עברתי לחייגן, הדבר פתר לי בעיית פינגים גבוהים, והתנתקויות רבות שהיו לי בחיבור רגיל, אני נמצא בכבלים, ערוצי זהב, עם בזק בינלאומי 1.5 מגה. הבעייה היא שאני יכול להתחבר בחייגן רק כאשר הפיירוול מופעל, יש לי לצורך העניין WIN XP עם SP2, ואני רוצה לעיתים להתחבר ללא פיירוול, אז מה אני יכול לעשות כדי לבטל את הפיירוול ולהתחבר עם החייגן למרות הכל..? תודה מראש על העזרה, דודי.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  15. Started by danielbr,

יש לי רשת בי שני מחשבים עם כבל מוצלב ולשני המחשבים יש כרטיסי רשת במהירות של 1GBPS אבל המקסימום שיש לי בהגדרות של שני המחשבים הוא 100MBPS בנוסף לדעתי זה עובד לאט גם בשביל 100MBPS) 20 דקות ל 350M). למישהו יש רעיון מה זה יכול להיות?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  16. אוקיי, אסביר בצורה איורית את זרם האינטרנט ברשת האחוטית שלי בין שני מחשבים. מקרא: - = התקשרות תקינה. | = התקשרות אי תקינה. --------||||---------|||---------|||||-------------- ההסבר המילולי שהוא בעצם יש מעבר של נתונים אבל תוך זמן קצר כאילו האינטרנט התנתק ואחרי שנייה-שתיים הכל חוזר וכן הלאה. הבעיה הזאת באה לידי ביטוי בהורדות,משחקי הרשת ובגלישה באינטרנט עצמו. אמנם זה ל1-2 שניות בכל 5 שניות אבל זה בכל זאת מטריד מאוד! מה לא בסדר???

• 5 תגובות
    • 642 צפיות
  17. Started by Shadowman,

שלום. כל פעם שאני מנסה לבדוק דואר אני מקבל רפשרשים אין סופיים, ובלתי אפשרי להיכנס לאתר!!!??? מה אני עושה?

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  18. שלום לכולם , יש לי רשת ביתית של בזק ויש לי נתב: נתב אלחוטי AZTECH 600EW ןמתאם USB לרשת אלחוטית.. עכשיו איפה שיש לי נתב הכל בסדר במחשב הזה אבל איפה שהמתאם נמצא (במחשב ה2) יש בעיה רצינית... כל הזמן שאני מדליק את המחשב עולה לי הדבר הזה: איך אני מבטל את זה שלא יעלה אם הwindows ? בעיה 2 : האינטרנט איטי בטירוף עד שהוא נכנס לאתר אחד לוקח לפחות 2 דקות.. התקשרתי לבזק והם רוצים 300 שקל למשך שנתיים בישביל התמיכה...מקווה שתוכלו לעזור לי...

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  19. יש לי מודם של בזק eci b-focus router 312 לכנסתי למדריך כדי לפתוח אותו לראוטר אבל אני לא מצליך להכנס לממשק שלו זה עושה לי כאילו זה כתובת לא נכונה יש אולי עוד כתובת של הממשק?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  20. יש מלא סרטונים באתר של גוגל ווידיאו ובYOU TUBE שלא עולים לי גם בנענע TV WTF ואתרים רבים בעיקר אם סיומת .COM שלא עולים לי לא יכול להיות שהאתר של אמריקס ארמי והאתר של C# במיקרוסופט וfilefront וניואוג ועוד כמה אתרים לא עולים לי מבחינת הורדה הכל עובד טוב האימיול מתחבר והביטורנט גם והורדתי אתמול בפיירפוקס קובץ ששקל 900 מגה בייט בלי עצירות על מהירות קבועה (הבעיה נמצאת גם בפייר פוקס) מה קורה פו זה התחיל לפני כמה ימיים תחילת הלחימה בצפון HELP HELP HELP

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  21. Started by xXx Lid,

שלום כרגע יש לי ברשת 2 מחשבים שמחוברים בינהם ע"י כבל רשת בין מחשב למחשב אני רוצה להוסיף מחשב נוסף לרשת הבנתי שאני צריך ראוטר (נתב) נכון? מישהו יכול להמליץ לי על משהו כזה? במחיר סביר 200-300 שקל בערך דרך אגב אני מעדיף אחד כזה בלי פיירוואל מובנה או כל מיני שטיות כאלה לא רוצה שזה יחסום לי פורטים במחשב ואיך מגדירים את הרשת אחרי הנתב?

• 2 תגובות
    • 642 צפיות
  22. ממה שהבנתי יש נתב של חברה שנקראת 3COM או משהו כזה והנתב הזה כאילו ממש ממש טוב.... עכשיו-יש לי מחשב שנימצא במרתף ושם גם נימצא הנקודת אינטרנט....אני לא חושב שהנתב יישדר אות עד לקומה השניה..(כלומר הוא במרתף וזה אומר שהוא צריך לשדר לקומה של המרתף לקומה מעליו ולקומה שמעליה...) אז חשבתי להציב אותו בארון חשמל שנימצא בתוך הבית בקומה האמצעית....האם הוא יישדר היטב לכול הבית?! בדגם של הנתב הוא: נתב נתב 3CRWE554G72 של 3COM ותנו לי בבקשה המלצה לכרטיס PCI לאינטרנט האחלחוטי למחשב הנייח במרתף והמלצה למחשב הנייד שנימצא בקומה השניה...

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  23. Started by mikmik,

שלום, המצב הוא כזה: שני מחשבים מחוברים דרך switch למודם של alcatel speed touch home שאותו הפכתי ל- pro לפי המדריך שיש כאן בפורום.... מאז החיבור של שני המחשבים (אחד PC ואחד MAC) האינטרנט לא עובד חלק והכוונה היא לניתוקים אינסופיים, איטיות גלישה באופן מחריד וכו'. המחשבים שינו מיקום (עברו דירה) והמצב לא השתנה. אחרי התייעצות כאן בפורום ניסיתי לחבר רק את ה- PC ל- switch המצב טיפה השתפר אבל לא ממש, אז חיברתי את המחשב ישירות למודם והמצב השתפר מאד. אז השאלה היא האם הבעיה יכולה לנבוע מה- switch ? הדגם שלו זה switch fast ethernet של EDIMAX במהירות 100M. אם כן למה מומלץ להחליף אותו? ואם לא מה יכולה להיות הבעיה????? תודה רבה.

• 3 תגובות
    • 642 צפיות
  24. Started by elibegi,

היי יש אפשרות שתעלו סקירה על רשת ביתית באמצעות קווי הטלפון (כמו שעשיתם עם קווי מתח- סקירה מעולה דרך אגב )? איך זה עובד, כמה זה אמור לעלות, אם זה אפשרי בכלל וכאלה.. תודה רבה !!

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  25. Started by Elite_Sniper,

עד 250 שקל, יש משהו טוב?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות

דיונים חדשים בפורומים