רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
http://www.012.net/updates/mail_lg/site/index.asp?leadid=2443&src=012site
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
טוב אז נגמרה לי ההתחייבות עם 012, לא היה לי בעיות בטורנטים, TL עבד מעולה, אבל במשחקים הפינגים קופצים לשמיים(250), לעומת חבר שלי שיש לו 014... עם פינג 180,ואין לו חבילת גיימרים פעם שמעתי ש013 טובים, אבל הם התאחדו עם נטוויזן..., אז לא ;D 012 עם סמייל.... ומה שנשאר זה בעצם את 014, אבל מצד שני לפי מה שקראתי פה רק בלילות המהירות גבוהות... 012 ו-014 הציעו לי 40 שקל בחודש..., 3 מגה- תשתית יש לי של הוט.. אז מה עושים!?!?!?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
אהלן, העלתי קטע לרשת ביוטוב וניסיתי לפרסם בפייסבוק כדי לעשות שמיעה ישירה ישירות מהפייסבוק, אבל בכל פעם שאני מעלה את הקטע הוא רק נותן לינק ישירות לאתר, לא משנה מה אני מנסה לעשות, העלתי כבר כמה פעמים. מדוע זה? כל קטע אחר שאני עושה עם איזה שיר אחר זה כן עובד, רק עם הקטע הזה ספציפית לא. אגב העלתי כ"ציבורי" וגם בחיפוש הוא לא עולה. לעומת קטעים אחרים שכן העלתי. אולי בגלל שהקטע חדש ויצא רק ב 4 ליולי? תודה! נ.ב מדובר בקטע הנ"ל Protoculture Feat. Shannon Hurley - Sun Gone Down (Alex M.O.R.P.H and Chriss Ortega Remix)
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אם ראוטר אלחוטי מחובר לאלקטל 510 ומגדירים התחברות PPPOE מה צריך להיות מוגדר באלקטל? כי לפי איך שזה נראה לי זה כאילו הראוטר מתחבר שוב דרך האלקטל כאשר האלקטל מחובר. אז מה קורה במצב כזה?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
MPLS לפי מה שהבנתי זה חיבור ללא חייגן לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בו שכולם רוצים אותו הרי אם רוצים אינטרנט שמחובר כל הזמן ומתחבר עם עליית הוינדוס אפשר לסדר את זה גם אם יש חייגן בMPLS יש עדיפות כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
מישהו שמע? אומרים שהוא מישתמש בטוכנולוגיית קיבוץ חדשה שמאפשרת לא יותר ולא פחות להכפיל את מהירות העברת הנתונים ב 802.11 G מ- 54 mbps ל- 108 mbps! דרך אגב הדרייבר שוחרר לחומרות מסדרת Xtreme G בלבד.. בנוסף הדרייבר הוא בחינם.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
לפני שבוע וקצת פתאום ההורדות הישירות שלי התחילו לעבוד לאט וגם טעינת סרטונים בYOUTUBE הפכה להיות איטית(עד 5 קב"ש). יצאתי לטיול של שבוע ועכשיו כשחזרתי ראיתי שזה עדיין לא הסתתדר.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
המערכת היא וינדוס עם מודםADSL מחובר ל בברק 013 עסקי . בחיבור עם חייגן מהמחשב הכל עובד כמו שצריך ללא בעיות. בחיבור עם ראוטר 3comcwer100-75 החיבור מקבל IP מקבל DNS אבל חלק מהאתרים עולים וחלק לא . למשל ICQ עולה MSN לא עולה . במשך שבוע העבירו אותי מבזק לספקית וחזרה. עד שהחלטתי לפרסם פה תגובה בפורום. ומישהו זרק לי שיש סיכוי קלוש אבל קיים שהבעיה היא בתשתית של בזק כי אני על JB. בשיחות הראשונות עם בזק הם לא הסכימו אותי ולא היו מוכנים להעביר אותו תשתית. עד שנפלתי על תומכת טכנית חמודה שפשוט הסכימה איתי שזאת הבעיה הכי מוזרה שהיא נתקלה בה הרבה זמן. וטענה ואם לדעתי זה יפתור משהו היא מוכנה להעביר אותי תשתית. וכך ברגע שהיא שינתה לי את התשתית הכל פתאום באופן מסתורי הסתדר. אז חב…
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
נגיד יש לי 2 מחשבים + נייד אחד + פלאפון עם תמיכה לWIFI. עכשיו, המטרה היא לרשת את כולם, אז מה אני צריך לעשות? לקנות ראוטר אלחוטי (נגיד GL של לינקסיס אשר כולל תמיכה בכבלים) לחבר את המודם לראוטר, מחשב 1 או 2 לחבר באופן חוטי לראוטר והאחרים באלחוטי? זה אפשרי לחבר חוטי לראוטר אלחוטי? (good enough? )
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שאלה: איך מעתיקים ספריות וקבצים על שרת או ברשת ושומרים על ההרשאות שלהם?
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי עכשיו חבילה של 3MB ואני בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי.... יש חבילת אינטרטנט של5MB בכבלים? אם כן מה המחיר בערך?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם אני לא מבין גדול ברשתות ואני מקווה שתוכלו לעזור לי. עד עכשיו היה לי בבית מחשב נייח שהתחבר ישירות (חוטי) לראוטר netgear בתקן G ומחשב נייד שהתחבר לראוטר אלחוטית. לאחרונה עברתי דירה ובדירה החדשה יש קושי להעביר קו אינטרנט עד לחדר המחשב ולכן חשבתי לשים את הראוטר בסלון ושגם הנייח יתחבר אלחוטית. כמובן שאני לא רוצה שתהיה פגיעה גדולה בביצועי האינטרנט ולכן אני כנראה אקנה ראוטר וכרטיס רשת חדשים בתקן N. השאלות שלי הן: 1. עד כמה יש שיפור בתקן N לעומת תקן G ? האם זה באמת מורגש (מהירות יותר מעניינת אותי מאשר טווח) ? 2. האם יש איזה פתרון bluetooth לקישור בין הראוטר למחשב ? 3. ראוטרים מומלצים (אני כנראה אביא מחו"ל). תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית בין שני מחשבים ... הרשת פועלת וכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הרשת נופלת כלומר יש רשת אבל היא לא פועלת ואז אני צריך להוריד את השיתוף מהחייגן ולהחזיר אותו חזרה ואז היא פועלת. כאילו שכל פעם שהמחשב מתחיל מחדש הוא לא יודע שהחייגן משותף למרות שהוא מראה במל של שיתוף על החייגן. תיהיו גברים ותעזרו !!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי כאן את השאלה הבאה ואני לא כולכך יודע איך לגשת אליה נתונים : MSS=512BYTES CWINDOWS=9MMS SSTHRESHOLD=5120BYTES WINDOW=65535BYTES עתה מבצעים משלוח של מנות הMSS ברצף . מה יהיה ערך השדה CWINDOWS בהנחה שכל המנות תגענה בשלום לפי סדר המשלוח ללא TIME OUT וללא שני ACK-ים זהים ? איך אני ניגש לשאלה כזאת ומה החישוב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
עשיתי רשת ביתית בצורה כזו: שמתי שני נתבי linksys אחד בכל קומה ( סה"כ 2) וקישרתי אותם ב WDS כדי לקבל קליטה במחשב הנייד שלי בכל הבית. מה שקורה זה ככה: כשאני בקומה העליונה הנייד מקבל כתובת IP מהנתב מהקומה העליונה וכשאני יורד למטה הוא מקבל כתובת IP מהנתב בקומה התחתונה. שתי הכתובות שונות ביניהן אך קבועות. הדבר הזה עושה לי בעיה בפתיחת פורטים באי מיול כי אז אני צריך לפתוח את אותו הפורט עבור שתי כתובות איי פי. איך אני יכול לגרום לני הנתבים לחלק את אותה כתובת עבור הנייד? תודה! הבעיה נפתרה, ניתן למחוק את הנושא, תודה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי רשת בת שתי מחשבים על האחד XP ועל השני ויסטה 64bit. יצרתי את הרשת ע"י קביעת כתובת IP - 10.0.0.x בשני המחשבים והפעלת ה file sharing בשני המחשבים. כמו כן, ב-sharing center בויסטה הפעלתי את ה- file sharing ואת ה-public folder sharing. הבעיה היא שמהמחשב עם הויסטה אני יכול לספריות המשותפות במחשב עם ה-XP, אך מהמחשב עם ה-XP אני יכול לגשת רק ל-Public folders במחשב של הויסטה. כאשר אני לוחץ על ספריה אחרת היא ממאנת להיפתח. למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת?
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום, אני משתמש בביטקומט גירסה 0.93,ויש לי הודעה מימין מטה שהגישה אליי חסומה("עיגול" כתום). ניסיתי לפתוח פורטים לפי המדריך שהם מפנים אליו,ועדיין לא הלך. למישהו יש מושג מה הפתרון??? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב שלושה מחשבים בבית...אחד עם VISTA ושניים עם XP. אני לא מצליח לעשות תקיית שיתוף בינייהם. מה שהצלחתי לעשות זה לראות מהמחשב עם ה-VISTA את שני המחשבים עם ה-XP אבל אני לא רואה את ה-VISTA מה-XP. מה עושים?!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן. אני נמצא באנלימיטד על חבילה של 1000/100 (ספק 015). מודם נוקיה + archer c6 v2 אני כרגע משתמש בראוטר archer c6 v2 שמביא לי את מלוא המהירות הקווית (רוב הזמן). אין לי פאקט לוסים.פינגים יציבים וממוצעים במשחקי רשת. והמהירות בWIFI בין 250-650. גר בדירת 60 מ''ר. אני רואה המון המלצות על נתבי תקן AX מתוצרת ASUS. שאלה 1)האם שווה לי לשדרג ולקנות ראוטר חדש?זה יביא לי בוסט משמעותי לביצועים? שאלה 2)שמתי לב שיצא עדכון קושחה (EU VERSION) לראוטר שנמצא כרגע בבעלותי - ARCHER C6 V2,האם לעשות עדכון? ניסיתי לפשפש לגבי הגרסה החדשה שאלייה הוא רוצה שאני אעדכן וראיתי שישנם משתמשים ברחבי אירופה שטוענים שבגלל העדכון הנ''ל,נדפק להם משהו בראוטר,כגון WIFI מתנתק וחוזר, בעיות ב5…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
מחפש ראוטר אלחוטי להתקנה במסעדה כאשר מתחברים לרשת האלחוטית יופיע אתר הבית של המסעדה שלי תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של אדימקס הכל עובד טוב ויפה עכשיו אני מתחבר אליו עם האייפאק ב WIFI וכשאני נכנס לאקספלורר זה כותב לי לכל אתר שאני נכנס אליו שהעמוד שחיפשתי לא נמצא... מה הבעיה? נ.ב בהגדרות של הראוטר מופיע שיש מחשב שמחובר לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית החדש. המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. מודם כבלים רשת (לא USB) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת: מחשב מספר 1 יהיה בממ"ד (חדר עבודה) ומחשב מספר 2 יהיה בסלון, מרחק של בערך 15 מטר מהממ"ד. (את מחשב מספר 2 אני מתכנן לחבר לטלויזיה ולהתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ולשלוח אליו את כל מה שאני מוריד בחדר עבודה) החוסר ידע שלי בתחום הוא אפסי עד שקראתי פה חלק ממה שכתבתם והבנתי שאני צריך נתב (ראוטר) אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד לכל מחשב. חשבתי ללכת בכיוון של WRT54GL Linksys כי ראיתי שמאוד המלצתם עליו. מחשב 2 יהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם הרשת האלחוטי…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
קראתי כמה כתבות ואמרו שעדיף נתב חוטי להמנע מקרינה,אין פריצות,פחות בעיות (אם יש) ויותר מהיר?? זה נכון שיש קרינה?!
-
- 7 תגובות
- 696 צפיות
-
-
ממש תודה רבה! כבר שבוע שאני מנסה לזהות את הבעיה בחיבור רשת, ופשוט עקבתי אחרי המדריך וזה עובד! דנקה!
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
היי, לא מזמן קבלתי מבזק ראוטר אלחוטי ומתאם לרשת. אני רוצה לשפר את האבטחה לwpa2 ( היום האבטחה היא רק wep ) ולא מוצא מתאם מתאים. מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-