רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
לשלם לספק ולתשתית כל אחד בנפרד לשלם משולב אצל הספק לשלם משולב אצל התשתית ? אני מדבר NGN בעיקרון.. עוד כשבועיים נגמר לי ההתחייבות ואני מכין את עצמי למשא ומתן קשוח ומתיש
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית החדש. המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. מודם כבלים רשת (לא USB) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת: מחשב מספר 1 יהיה בממ"ד (חדר עבודה) ומחשב מספר 2 יהיה בסלון, מרחק של בערך 15 מטר מהממ"ד. (את מחשב מספר 2 אני מתכנן לחבר לטלויזיה ולהתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ולשלוח אליו את כל מה שאני מוריד בחדר עבודה) החוסר ידע שלי בתחום הוא אפסי עד שקראתי פה חלק ממה שכתבתם והבנתי שאני צריך נתב (ראוטר) אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד לכל מחשב. חשבתי ללכת בכיוון של WRT54GL Linksys כי ראיתי שמאוד המלצתם עליו. מחשב 2 יהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם הרשת האלחוטי…
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
אני וחבר שלי ג רים אחד ליד השני הוא גר 2 קומות מתחתיי... רציתי לחבר את שתינו ברשת אלחוטית.. ורציתי לדעת אם זה אפשרי לקנות 2 כרטיסי רשת אלחוטיים USB ולקשר בין שנינו ברשת המרחק ביננו הוא כ 48 מטר בערך והמחשבים שלנו הם ליד החלון.. זה אפשרי ואיזה כרטיס רשת צריך לקנות ואיך מגדירים אותו לרשת..? וכו'?
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
עד לפני כמה ימים הייתי מחובר ל012 דרך בזק, ביום שלישי עברנו לHOT, ונשארנו עם 012... עכשיו, יש לי בעיה קטנה, התחלתי להוריד משהו בתוכנה כשהייתי מחובר דרך בזק, ועכשיו אני מנסה להמשיך את ההורדה דרך HOT... התוכנה הספציפית שאני משתמש בה היא Azureus, ההורדה לא ממשיכה לי, ולא רק זה, יש בתחתית של התוכנה את מספר המשתמשים הנוכחיים, שהייתי בבזק היו כתובים כמה מיליונים אם לא מיליארדים, עכשיו כתובים 40 גג 50... יש מצב שהוט חוסמת את שיתוף הקבצים מהסוג הזה? אם כן, זה די מעפן... אני אשמח אם תחדשו לי...
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מוחק את הווינדוס ואני רוצה להעביר את המועדפים של FIREFOX לא של EXPLORE
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
יש לי ראוטר EDIMAX 6524 שרשום בפריטים שלו שהוא מעביר מהירות 108 ויש לי גם כרטיס רשת אלחוטי של BELKIN שיכול לעבוד ב מהירות 108 אבל משום מה הוא עובד ב 54 איך אני עושה שהוא יעבוד ב?108
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי רשת חוטית עם ראוטר בעל 4 יציאות. אני צריך להוסיף עוד מחשבים אז אני רוצה לקנות SWITCH ולחבר אותו לראוטר אני צריך המלצה לSWITCH טוב עם 8 יציאות.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
תראו בקרוב יהיו לי 2 מחשבים עכשיו אני רוצה לעשות רשת בניהם זה לא אמור להיות מסובך נכון ????(בשניהם כנראה יהיה xp ) אבל לי יש בבית אינטרנט של 1.5 (מהירות) אז אפשר לעשות שמחשב אחד יקבל 750 והשני גם 750 ???? (קשה לי להסביר את זה) ואם כן אז נגיד אני מוריד ככה איזה קובץ גדול זה לא אמור להיאט את האינטרנט של המחשב השני נכון??????
-
- 3 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש לי מודם של adsl ועכשיו בשביל להיתחבר היתחברות ראשונית אני צריך חייגן ובשביל להוריד חייגן אני צריך להיכנס לאתר cables.matavtv.net האתר של כל החייגנים...בקיצור זה לא ניכנס לי ואני תקוע עכשיו בלי חייגן מה עושיםם תודהה לכולםם
-
- 5 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה רכשתי ראוטר של 3com מדגם 3crwer100-75. משום מה כשהראוטר מחובר אני מקבל 10% ממהירות האינטרנט למרות שהמחשב השני כבוי. כשהמחשב מחובר ישירות למודם המהירות בסדר גמור. ניסיתי לעדכן את הFirmware של הראוטר ועדיין הבעייה נמשכת. האיטיות היא גם בעבודה ללא חייגן וגם בעבודה עם חייגן מסוג PPTP. אני כבר אובד עצות, ניסיתי כל רעיון שעלה על דעתי. הדברים שעוד לא ניסיתי זה לבדוק אולי בעייה עם המודם והנתב. כי לפי שמועות שמתרוצצות באינטרנט הראוטר הזה לא עובד טוב עם כל המודמים של הכבלים ולי יש של Terayon tj715x. אז אם יש לכם עצות, אפילו סתם רעיונות ברי ביצוע זה הזמן והמקום להציע ולשתף. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
היי אני רוצה לגבות את המחשב שלי ויש לי תקיית שיתוף עם המחשב השני אצלנו בבית ותמיד הייתי מעביר שם קבצים בשיא מהירות עכשיו שאני מעביר משהו זה לוקח ממש המון זמן כאילו אני מעביר באינטרנט קבצים... למה זה קורה? אין לי תוכנות פיירוואל פעילות במחשב גם את הפיירוואל של הווינדוס ניסיתי לעצור וזה לא עזר גם הפעלתי את הראוטר מחדש וכאלה וכלום. עדיין איטי.. יש איזו הגדרה בראוטר שמתייחסת להעברת קבצים באותה רשת? אולי זה התאפס...? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בבחירת מודם ראוטר שאפשר יהיה להתחבר אליו מכל הדירה , הוא צריך להתחבר ל4 מחשבים ולטלפונים בבית.. רציתי לשאול מה אתם אומרים על הראוטר הזה Edimax nMAX AR-7266WNA Wireless 802.11n ADSL2/2 + Modem Router 300Mbps. תקציב : 350 ש"ח. עדיף מksp, תודה.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אני מגדיר בWIN 7 שהוא יהיה הברירת מחדל בחיפוש WIFI ולא תוכנה של NETGEAR ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש 2 מחשבים (אחד נייד ואחד נייח) המחוברים לראוטר אלחוטי. הנייח מחובר באמצעות כבל והנייד אלחוטי. במחשב הנייח יש אינטרנט והכל טוב אבל בנייד, שמחובר בצורה אלחוטית - אין אינטרנט. הראוטר חדש מהקופסה, לא עבר שום הגדרה. מה צריך להגיד ? התקשרות אוטומטית דרך הראוטר ? תדרים ?
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום כולם היום פרמטתי תמחשב לאח שלי ויש בעיה עם האינטרנט (כבלים של ברק עם חיגן l2tp) קיצר הוא לא רוצה להתחבר לי הוא תמיד מביא 678 שזה אומר משהו הגדרות לא נכונות או שיש בעיה עם המודם כלומר החיבורים אבל החיבורים בסדר לאחר שקצת שיחלקים עם ההגדרות שרשמתי כמה פעמים תססימא ותשם משתמש וcable.barak.net.il אז הוא החליט להתחבר לי ואחרי ריסרט שוב אותה בעיה ואז לאחשר משחק של חצי שעה עם ההגדרות החיגן החליט להתחבר שוב מה לעשות????
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
חברה בבקשה תעזרו לי אני מיואש! יום אחד אני חוזר מבית ספר אין אינרנט רשום "כבל רשת מנותק" אני הולך למחשב של אחותי גם שם אותה שגיאה. אני מסתכל על הרוטאר והנורות של הLAN ו10/100M מהבהבהות(בד"ג לא) ניסתי לחבר להדליק הכל, דיברתי עם HOT בזק. עשיתי RESET והצלחתי אחרי סיפור ארוך לחבר מחשב אחד. אם אני מנסה לחבר מחשב שני עוד פעם אותה שגיאה.(אני יכל לחבר כל מחשב בנפרד) ניסתי גם עידכון ל1.61...(לא עזר) מה יכל להיות הבעיה? HELP PLEASE ד"א הראוטר EDIMAX BR-6204Wg
-
- 1 תגובה
- 674 צפיות
-
-
עברתי דירה כמו שכתבתי למעלה, ןראיתי שיש לי המון רשתות באיזור ללא הבטחה.. (כמו בתי קפה וכו..) אבל הקליטה שלי לא טובה בגלל המרחק. רציתי לדעת אם יש אנטנה שאני יכול לחבר למחשב וככה להגדיל את טווך הקליטה. אם מישהו מכיר משהו כזה ויש לו המלצה מסוימת זה ממש יעזור! תודה רבה ! :-)
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אוקי כרגע יש לי שתי מחשבים אני נמצא כרגע בחבילת גלישה של חצי מגה אבל בקרוב אני עובר למגה וחצי עכשיו עם אני יתקין רשת אלחוטית אז זה בלי חוטים זה ברור ומה קורה עם המהירות היא עדיין תצתרך להתפצל חצי חצי לכל מחשב או שכל המהירות כרגע חבילה של חצי מגה תיהיה בכל מחשב בנפרד . וברשת רגילה עם אני יקנה ראוטור ויחבר עם חוטים אז זה יתפצל חצי חצי בין כל מחשב?? וגם שמעתי לא יודע עם הבנתי נכון אבל יענו לקנות רק ראוטר אלחוטי אבל לגבי השאר לא הבנתי איך לחבר מה איך הולך הסיפור הזה אני יהיה חייב גם 2 כרטיסי רשת אלחוטים או שיש גם דרך רק עם ראוטר אלחוטי לסדר משהו יותר נוח תודה
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה שהמודם מחטבר ישר למחשב אני מוריב ב 200 260 KB שהוא מחובר ללראוטר הוא נותן לי להוריד ב 70KB (מדובר על אותו מחשב שמחובר הראוטר ) ואין לי מישתמשים שאני בודק את זה אולי יש למישהו עידכון שאולי יעזור לי לבעיה זה הדגם DI-524 Version: V2.03 Firmware Date: Fri, Dec 09 2005
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
שלום לכולם, אתמול חיברתי שתי יחידות ax3 פרו. הראשית מחוברת למודם של הוט. לראוטר מחובר סוויטש פשוט ואליו קווית מחובר שאר הבית והיחידה השנייה שמחוברת כ-mesh. מה שראיתי זה שחיבור אלחוטי או קווי ישירות לראוטר מציג קצב טוב (מעל 100 מגה ביט). אבל, חיבור קווי לסוויטש ומדידות ממכשירים שמחוברים אליו מניב קצב איטי משמעותית (20-30 מגה ביט). המדידות בוצעו תוך שימוש באותו כבל פעם לראוטר ופעם לסוויטש ע"י מכשירים שונים. בנוסף, ב-GUI של היחידה המשנית (אם אני מבין נכון), מוצג שהחיבור בין שתי היחידות הוא אלחוטי 5G ולא קווי. ההנחה שלי כרגע היא שהסוויטש הוא מקור הבעייה. (אשמח לרעיונות נוספים). במידה ואני צודק, למישהו יש המלצה לסוויטש של 16 פורטים חזק מספיק שיחזיק את הרשת הביתית …
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
איך אפשר להחזיר את השליטה ברשתות האלחוטיות לווינדווז ולהמנע מההודעה הנ"ל ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 674 צפיות
-
-
-
אני רואה דרך המחשב שלי סדרות בצפייה ישירה (הישרדות, סדרות של רשת, קשת), קיצר, דרך כל מיני אתרים.. וזה מקרטע לי בטירוווווף!!! הקטע שאני רואה את אותן סדרות דרך האייפון, ואפילו דרך אותו הספק (ווי-פי), הכל עובד חלק.. מה הקטע? מישהו יכול לענות?
-
- 4 תגובות
- 674 צפיות
-
-
אני מנסה להגיב בפורום הזה: http://www.tevalife.com/forum/topic.asp?FORUM_ID=235&tevalife=yes ומשום מה אני ממשיך לקבל שגיאה! בפיירפוקס השגיאה המופיעה מצורפת, באקספלורר פשוט מופיע לי דף שגיאה "the page cano't be displayed"! איך אני מתקן את הבעיה? אני רואה שאנשים אחרים הצליחו לפרסם בפורום ההוא! [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-