עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by bigbosf,

שלום חברים קניתי נתב לא ממזמן. הוא היה עובד בקצב של 54Mbps.. עכשיו אני רואה שזה עובד על 36Mbps מה קרה ? לא שיניתי או הוספתי מכשירים חשמליים לאיזור.. זה אמור להפריע אם זה 54Mbps או Mbps 36 . מה זה אומר ערוצים? הנתב מוגדר על 6. אם אני ישים על 12 זה ישנה משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  2. Started by jean-paul,

שלום רכשתי את הראוטר האלחוטישל רוטל מחברת בזק שהוא גם מודם יש בו פיירוול מובנה, השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט שהאימיול צריך?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  3. נניח שאני רוצה להוריד קבצים מאתר כלשהו אבל אני מקבל forbidden כשאני מנסה להכנס לדף html איך אני מקבל קישור לכל הקבצים שנמצאים בדף הזה.

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  4. Started by KOBRA CHOPER,

יש INTERNET מהיר מ cable,DSL?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  5. שלום אני מחפש ספק דואר שמאפשר לעלות קבצים יחסית גדולים ולשמור אותם אצלו. כמו אתר שמירת קבצים רק עם דואר. מקווה שיש חיה כזאת

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  6. אהלן, הראוטר שלי, DLINK DI 614+ לא עובד יותר. כנראה היום אני הולך לקנות ראוטר חדש בתקציב של עד 300 ש"ח (עדיף בפחות..) אשמח להמלצות כי אין לי מושג בעניין... (אין צורך שיבוא איתו כ.רשת אלחוטי)

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  7. Started by finish,

אני רוצה לעשות תיקיה כזאת שנגיד אני מכניס משהו לשם ואחותי דרך המחשה שלה יכולה לקחת את זה משם אךי עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  8. Started by beniloew,

אני רוצה ללמוד לMCSA באופן עצמאי. אשמח אם תוכלו להפנות אותי לחומר למידה וכד' תודה מראש

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  9. Started by rhmkr,

היי אנחנו רוצים לחדש את האתר אינטרנט של החברה ואנחנו מחפשים מישהו שיעצב לנו משהו מעניין שיאפשר גם לשנות את האתר בעצמנו וגם חשבנו לעשות חנות קטנה למוצרים יש לנו מעצבת גרפית וגרפיקה למוצרים ואנחנו מחפשים מישהו שישלים את כל זה ויעצב לנו משהו מעניין עיצוב עם פונטים יפים והרבה גרפיקה למשל אם אפשר ליצור קשר דרך כאן ולהמליץ על מעצב אתר שיכול ליצור משהו מעניין יום יפה וביי ביי

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  10. Started by DeadByDawn,

אוקי אני יודע שבבן גוריון (אוניברסיטה) יש חיבור לרשת אלחוטית...עכשיו אם יש לי מחשב נייד וכרטיס רשת אלחוטי..אני יכול לתחבר?? למרות שאני לא מנוי לאף חברת אינטרנט???

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  11. Started by creed111,

הרשת שלי מבוססת כיום על ראוטר 54M וכרטיס רשת אלחוטי 54M. האם שדרוג לראוטר 108M וכרטיס רשת תואם יגביר את קצב העברת הנתונים פי 2 או שהשיפור לא יהיה כזה משמעותי? הבעיה העיקרית שלי כיום היא העברת קבצים גדולים אל המחשב בסלון שאורכת זמן רב (ולא ניתן לחבר אותו חוטית).

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  12. Started by ras81,

שלום הייתה לי פעם תוכנה ששומרת על החיבור לאינטרנט, כלומר אם החיבור מתנתק היא מתקשרת מחדש, הבעיה שאני לא זוכר את שמה אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי תודה

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  13. ה6 חיבורים זה לא כולל חיבורים אחרים של מודם וכו' .. אני צריך ש6 מחשבים יוכלו להתחבר אליו בצורה חוטית מבחינה אלחוטית מצידי שתהיה הגבלה לאחד. כרגע האינטרנט עובד בכבלים דרך IP קבוע (עם פרוטוקול PPE אם אני זוכר נכון) חיפשתי בגוגל \זאפ אבל המפרט של המוצר של הוא זוועה קשה להבין מה יש שם... ככה שאפילו אין לי כיוון. חשוב שתהיה תמיכה בכבלים בפרוטוקול גם ללא IP קבוע ( ובכלל שאני לא אמצא את עצמי עם נתב ללא שימוש כי הוא לא תומך בפרוטוקול ) שיניתי את דעתי קווי בלבד איזה נתב יציב ותומך בפרוטוקולים בכבלים וADSL?

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  14. Started by amitey,

ברשותי 3 מחשבים(2 נייחים ו 1 נייד). ברצוני לחבר את כולם ברשת היות והם מרוחקים אחד מהשני (בשתי קומות נפרדות בבית). מה ההמלצות לגבי נתב וכרטיסים? ראיתי ביום שישי פרסומת של באג בעיתון וזה נראה טוב - מה אתם אומרים? למה כדאי לשים לב כשקונים נתב?איזה מומלצים?מה עובר את קירות הממ"ד? אשמח לתשובות מפורטות.

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  15. Started by composite,

שלום לכולם... אז הבנתי שמה שמונע ממני לפתוח את הפורטים על המחשב שלי זה המודם, ולא הראוטר - שבו כבר פתחתי אותם. מסתבר שהמודם מתפקד גם הוא כראוטר, אך זה לא נחוץ - יש לי כבר אחד. באמת ניסיתי הכל, אבל אני לא מצליח לפתוח את הפורטים. הגעתי למסקנה שצריך לעשות עם המודם משהו. חקרתי וחקרתי, ולפי מה שהבנתי יש לי את האופציה להפוך את הראוטר ל- Pro, אבל זהו תהליך מסוכן. מצד שני, באחד הפורומים אמרו לי שאני יכול לקנפג אותו כ- Bridge ואז הכל יעבוד דרכו בחופשיות. איך אני עושה את זה? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  16. Started by yilya,

שלום יש ברשותי שתי מחשבים נייכים המחוברים בניהם דרך רשת הכוללת שויצ' בין היתר... ומודם הUSB הרגיל של בזק לאחרונה קניתי מחשב נייד ברצוני ליצור רשת אלחותית בבית השאלה מה יותר כדי לעשות לקנות נתב אלחוטי חוטי? (תמליצו איזה בבקשה) או שיש דרך אחרת לחבר רשת אלחוטית.. התקציב לנתב בסביבות 400 שקל תודה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  17. מהבוקר יש לי איטיות מטורפת בגלישה גם בארץ וגם בחו"ל, כמובן שאין מה לדבר על הורדות(3KB מקס'). עוד מישהו חווה את זה או שרק אני?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  18. אני לא מצליח להתחבר לאימול לאחר התקנה של רשת על חוטית , ניסיתי לעשות את המדריך של ה LOWID ועדיין אני לא מצליח להתחבר , מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 714 צפיות
  19. יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 714 צפיות
  20. Started by gabig12,

שלום אני רוצה לחבר שני מחשבים ברשת אלחוטית מה אני צריך לקנות לשם כך? הבנתי שאני צריך ראוטר (יש) וכרטיס רשת (אין) למחשב שלא מחובר לראוטר איזה כרטיס רשת USB אתם ממליצים? ואני ישמח אם תסבירו לי איך אני מחבר הכל אהה ושכחתי להזכיר שתי בעיות: 1. מחשב אחד נמצא בחדר בטחון 2. באותו החדר נמצא טלפון שעובד על תדר 2.4GHZ (יכול לעשות בעיות??)

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  21. שלום, ברשותי נתב אלחוטי שמתאים לרשת בזק. כיום אני מחובר ל-HOT. בבית יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד. חשבתי על התצורה הבאה על מנת לנצל את הנתב להקמת רשת אלחוט. חיבור מחשב לנתב וחיבור הנתב למודם - שניהם בפורטים של LAN - ועי"כ להפוך את הנתב למתג. יצירת ICS במחשב הנייח ושיתוף שלו על גבי רשת אלחוטית שהנתב יצור - וכך אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי. האם תצורה שכזו תעבוד - ואם כן האם צריך להגדיר משהו מיוחד?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. Started by idoaa,

שלום לכולם התקנתי VPN של מקאפי מדוע אני עדיין רואה את כתובת ה IP האמיתית שלי?

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by ballerum,

אז ככה יש לי נתב ומודם שעבדו יחד זמן מה עד אשר ביום בהיר אחד האינטרנט התנתק מאותו הרגע לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז התקשרתי לבזק שאמרו לי שהם לא נותנים תמיכה לנתבים אז ניתקתי את הנתב ובלעדיו האינטרנט עובד ללא בעיות אז יש לכם רעיון מה בנתב יכול לגרום לכך שהוא לא מתחבר לאינטרנט ודרך אגב כשאני מנסה להתחבר עם הנתב הוא כותב לי שהסיסמא שגויה

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  24. המדובר ברשת ביתית עם 2 מחשבים מחוברים פיזית לנתב מסוג LINKSYSWRT54G v5 (מעודכן קושחה אחרון) בנתב ביטלתי את האפשרות לשימוש האלחוטי כאשר מפעיל מחשב אחד נורות הנתב והמודם מהבהבות לאחר דקותיים כאילו אני מוריד ב 150 קב"ש ואז כמובן אני מתקשה לגלוש אפילו כאשר מכבה מחשב זה ונשאר עם המחשב השני הוא עובד בסדר והנורות לא משתוללות ניקיתי את ה REGISTRY עם 2 תוכנות וכנגד סוסים טרויינים עם 3 תוכנות (וכן נמצאו סוסים והוסרו) הסרתי כרטיסי רשת וכבלים והתקנתי והצרחתי ב WINDOWS TASK MANAGER הפסקתי פעולת כל ישום שניתן והכל לשווא תודה

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  25. Started by redead,

חיברתי נתב והגדרתי הבטחה של WPA ושאני בא למחשב הנייד הוא מזהה אותי אני כותב לו את הסיסמה והוא מנסה כל הזמן הלוך ושוב ,ACQUIRING NETWORK ADDRESS " ... שני המחשבים יחסית חדשים.. יכול להיות שאין תמיכה? מה אפשר לנסות? שאני נכנס במחשב הנייד לאפשרויות זה הכן מוגדר שם כWAP..

• 8 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים