עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by Semyon171,

שלום, רציתי לשאול על איזה נתב אתם ממליצים? אני מעוניין לחבר 2 מחשבים בבית,יש לי אינטרנט בכבלים במהירות 3 מגה. חשובה גם מידת ההצפנה של הנתב (שהשכנים לא יפרצו לי). מומלץ לקנות את הנתב מהספק (במקרה שלי נטויז'ן) או שכדאי יותר לקנות בעצמך? מה אתם אומרים על Edimax או 3com ? אני מעוניין במשהו אמין שלא יהיו ניתוקים ובעיות. ועוד שאלה - בעזרת הנתב אפשר להעביר קבצים ממחשב למחשב? לגבי התקציב - בסביבות 300-350 שקל.כמה שפחות יותר. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  2. אני מחפש פתרון להעברת מידע מהירה, אך נתקע בצורך של עבודה מול FTP וכעת הבעיה שלי היא שאינני יודע האם ניתן לפתח קובץ (סרט לדוגמא) משרת הFTP בלי להעבירו קודם אלי למחשב... האם זה אפשרי ובמידה ולא מה הפתרון האחר לבעיה זו? כיוון שהמחשב "שרת" שלי עובד עם XP הוא עובד מול SMB 1 האיטי יותר ולכן מהירות ההעברה נמוכה בהרבה מהFTP - עשרות אחוזים. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  3. שלום, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא קשורה לפורום הספציפי הזה. יש לי ראוטר מודם Siemens sl2-141 שמחובר למחשב חוטית, לאחרונה עשיתי חשבון פרימיום לראפידשייר. אני שם את ההורדות שלי דרך תוכנת Internet Download Manager או דרך Free Download Manager שיתחילו בשעה 03:00 בבוקר, אך תמיד שאני קם בבוקר ומצפה לראות שהם יסתיימו אני רואה שהוא באמצע הפסיק,עכשיו הנורות של המודם בסדר גמור,אני יכול לגלוש אבל לא יכול לעשות Resume להורדות עד שאני מכבה את המודם ומדליק או עושה ריסט,זה די מייאש ניסיתי מנהלי הורדות אחרות דיברתי עם הספקית אינטרנט ובזק שהם התשתית הכל אצלהם בסדר ושאני פותח תוכנה אחרת כאשר אני קם בבוקר ורואה שההורודת לא הסתיימו הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון כדי להפעיל תוכנה זאת בבקשה …

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  4. Started by sharon515,

שלום השאלה שלי היא אני מחובר לתשתית כבלים + חייגן l2tp הגדרתי הכל בראוטר כולל אבטחה בקיצור הכל. הבעיה היא שיש אתרים שבקושי עולי כמו gmail אפילו ההמשק של אדימקס בקושי עולה אני רוצה לציין שלפני הראוטר לא הייתה לי שום בעיה (דרך חייגן) תודה

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  5. באקספי ישנו אשף שמאפשר ליצור רשת חדשה. לא מצאתי את האפשרות הזאת בויסטה. אני מעוניין ליצור רשת אחת לשני המחשבים (כרגע כל אחד יושב ברשת משל עצמו) כדי להפוך את מציאת המחשב השני ליותר מהירה.

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  6. Started by ריקלר,

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  7. התחברתי לא מזמן לכלבים עם חבילה 3/278, אני מחובר דרך ברק, לפני כן הייתי מתחבר ללא שום בעיה לשרתי הFTP הספציפיים האלו בזריזות ובמהירות דרך חיבור ADSL גם דרך ברק, כיום כשאני מחובר לכבלים אני בקושי מצליח להתחבר לאותם שרתים, וכשאני מחובר אין מה לדבר בכלל על מהירות ההורדה הגרועה... יש לציין שיש לי גם MPLS... תודה לכל העוזרים..

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  8. יש הבדלים ביניהם? כי עם האמביט 4 שנים לא הייתה לי בעיה אחת, ופתאום ליפני כמה ימים האינטרנט התחיל להיתנתק לי כל כמה שעות, אז בקשתי מהם להחליף את המודם. טעות או לא? זה מודם בעייתי (חוץ מזה שהוא מכוער)?

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by redead,

יש לי כאן את השאלה הבאה ואני לא כולכך יודע איך לגשת אליה נתונים : MSS=512BYTES CWINDOWS=9MMS SSTHRESHOLD=5120BYTES WINDOW=65535BYTES עתה מבצעים משלוח של מנות הMSS ברצף . מה יהיה ערך השדה CWINDOWS בהנחה שכל המנות תגענה בשלום לפי סדר המשלוח ללא TIME OUT וללא שני ACK-ים זהים ? איך אני ניגש לשאלה כזאת ומה החישוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  10. Started by Runny,

ברצוני לקנות רשת אלחוטית לחיבור מחשב לHub שכבר מחובר לרשת ואין לי שום מושג בנושא, האם מידהו מכיר אתר המסקר את העניין ? בתודה מראש רני

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  11. שלום אנשים אני בונה בית דו משפחתי של שתי קומות כאשר בכל קומה שטח שטח של 80 מטר רבוע. בנוסף ישנה חצר קטנה בחלק האחורי של הבית. הראוטר צפוי להיות ממוקם בקומה הראשונה במרכז הבית סמוך לחלל המדרגות. מבקש המלצה לראוטר איכותי בעל טווח שידור/קליטה טובים אשר יהיה אמין. כמו כן דרוש שיתמוך בחיבור חוטי של עד שני מחשבים, בנוסך למספר מחשבים אלחוטיים. תודה, טל

• 4 תגובות
    • 689 צפיות
  12. Started by idoaa,

שלום לכולם התקנתי VPN של מקאפי מדוע אני עדיין רואה את כתובת ה IP האמיתית שלי?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  13. Started by GPS,

המחשב הישן מחובר לאינטרנט דרך 012 והוט אם זה עוזר במשהו.. קניתי מחשב חדש לפני חודשיים בערך ואני רוצה לחבר אותו לראוטר, אני צריך לקנות בשביל זה כרטיס רשת אלחוטי לכל מחשב בשביל לחבר ראוטר? אם לא מה אני צריך לעשות ובקשה אני לא מבין בזה פשוט כלום ;D

14. בלי קשר לשאלה הקודמת,מי אמין יותר?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  15. תודה רבה רבה מראש, ניר.

• 3 תגובות
    • 689 צפיות
  16. Started by Stingray,

החלפתי את המודם USB שלא היה כמעט נתמך בשום מקום,במודם מובסס רשת (חיבור RJ45),שהוא RTA1320a (שבעצם קיבלתי מחנות בזקסטור) עכשיו תהיתי,למודם USB הייתי צריך דריברים,ולמודם הזה,חוץ מהגדרות ,שום דבר אחר... אז איך בדיוק המחשב מזהה אותו??? (הוא עובד מעולה ד"א)

17. Started by hag911,

קראתי כמה כתבות ואמרו שעדיף נתב חוטי להמנע מקרינה,אין פריצות,פחות בעיות (אם יש) ויותר מהיר?? זה נכון שיש קרינה?!

• 7 תגובות
    • 689 צפיות
  18. Started by kio,

היי, לא מזמן קבלתי מבזק ראוטר אלחוטי ומתאם לרשת. אני רוצה לשפר את האבטחה לwpa2 ( היום האבטחה היא רק wep ) ולא מוצא מתאם מתאים. מישהו יכול להמליץ לי על מתאם כזה?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  19. Started by yuvalma,

אני רוצה לקנות ראוטר, עכשיו השאלה לאן ואיך הוא מתחבר המודם שלי (בטריפל של הוט) מחובר בממ"ד, אבל יש לי כבל רשת שעובר דרך הקיר לחדר אחר בבית, האם החיבור הזה מספיק לראוטר כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד בכל הבית? ואם כבר נכנסתם אני אודה אם תמליצו לי על ראוטר מומלץ משהו פשוט באזור ה120 שקל תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  20. Started by razoli,

איך מתחברים לרשת עם ויסטה? ואיך משתפים קבצים?

• 0 תגובות
    • 689 צפיות
  21. Started by arie2006,

שלום, לאחר שהצלחתי לפתור את בעיית ההתחברות לאינטרנט , יש לי בעיה חדשה- כאשר אני מנסה להוריד קבצים - התהליך נעצר בפקודת ההורדה ואינו מתחיל את ההורדה בפועל. המחשב לא "נתקע" אלא פשוט לא ממשיך בתהליך. (בעיית ההתחברות נפתרה ע"י ביצוע שיחזור מערכת מאחר ואיפוס winsock לא פתר את הבעיה.). כיצד ניתן לפתור הבעיה. בתודה מראש arie2006

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  22. הצלחתי לעשות רשת חוטית בין מחשב שיש בו win 98 עם win XP (המחשב המארח הוא האקס פי) הקטע זה ששיתוף הקבצים לא הושלם. ה 98 יכול לראות את הקבצים של ה XP וה XP לא יכול לראות של ה-98 מה לעשות כדי שה XP כן תהייה לו גישה? תודה!

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  23. חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט? כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?

• 8 תגובות
    • 688 צפיות
  24. שלום לכם הנה הבעייה: יש לי שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד אחד אני אקרא להם 1, 2 ונייד. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר משולב (קוי+אלחוטי) וגולשים בהרמוניה. עד כאן הכל טוב. מחשב 1 מחובר לראוטר בצורה קווית (עם כבל) הנייד מחובר אלחוטית והשניים מתקשרים בניהם נפלא כולל שיתוף קבצים. הבעייה מתחילה עם מחשב 2! לא משנה מה ניסיתי, אני לא מצליח לשתף איתו קבצים ניסיתי להחליף בין שני כרטיסי רשת קויים ואפילו קניתי לו כרטיס אלחוטי!!! הוא מקבל אינטרנט הוא מקבל פינג משני המחשבים האחרים אבל הוא לא מקבל פינג מעצמו :s05: במשך יותר מ-6 שעות ישבתי לנסות להגדיר אותו!!! הגדרתי את כל מה שצריך מבחינת כתובות IP. אפילו התקנתי לכבודו חלונות SP2 מה גם שבשני המחשבים האחרים, מחשב 2 מ…

• 1 תגובה
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים