עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tzolerguy,

שורה תחתונה בלי להגיד שיש תקלות אין תקלות עובד רק בבוקר או רק בערב אם אני מעלה DD-WRT אני יכול להתחבר לברק או לא?? הוט --> ברק --> L2TP --> הDD-WRT יעבוד לי או לא??

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  2. חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט? כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?

• 8 תגובות
    • 660 צפיות
  3. Started by israelolcha,

שלום, רכשתי netplug של חברת LEA מרשת באג. הכל עובד מצויין טפו טפו. אני רוצה להוסיף עוד נקודה אבל ברשת באג מוכרים אותם רק בזוגות.... חיפשתי ב ebay ולא מצאתי... שאלותי הן: 1. האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש יחידה נוספת של אותה חברה. 2. במידה ולא אצליח למצוא, האם ניתן לחבר יחידה של חברה אחרת ? מה בדבר האבטחה ? 3. איזו חברה נחשבת לטובה? סתם בשביל הידע הכללי. במקרה הכי גרוע ארכוש עוד זוג אבל סתם מבאס לזרוק כסף :) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  4. שלום לכם הנה הבעייה: יש לי שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד אחד אני אקרא להם 1, 2 ונייד. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר משולב (קוי+אלחוטי) וגולשים בהרמוניה. עד כאן הכל טוב. מחשב 1 מחובר לראוטר בצורה קווית (עם כבל) הנייד מחובר אלחוטית והשניים מתקשרים בניהם נפלא כולל שיתוף קבצים. הבעייה מתחילה עם מחשב 2! לא משנה מה ניסיתי, אני לא מצליח לשתף איתו קבצים ניסיתי להחליף בין שני כרטיסי רשת קויים ואפילו קניתי לו כרטיס אלחוטי!!! הוא מקבל אינטרנט הוא מקבל פינג משני המחשבים האחרים אבל הוא לא מקבל פינג מעצמו :s05: במשך יותר מ-6 שעות ישבתי לנסות להגדיר אותו!!! הגדרתי את כל מה שצריך מבחינת כתובות IP. אפילו התקנתי לכבודו חלונות SP2 מה גם שבשני המחשבים האחרים, מחשב 2 מ…

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  5. Started by kobbyc,

שלום לכל המומחים, אני דיי נואש ואני מבקש עזרה. חבר שלי שיחק לי בטבלאות ניתוב של הראוטר (מודם שהפכתי לראוטר לפני מספר שנים) של אלקטל ומאז אני לא מצליח להתחבר לאנטרנט. מישהו יודע מה עליי לעשות? איזה ניתובים עליי להוסיף\להוריד או אוליי לרסט את המודם? אני ממש חסר אונים, צרפתי תמונה של הניתובים הקיימים, תודה לכל העונים... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  6. אני אנסה לפרט על הבעיה... לפני כמה שבועות נכנסתי ל-GMAIL שלי דרך הדפדפן FIREFOX גירסה 2.0.0.9, ופתאום גיליתי שה-GMAIL במצב basic HTML view, והוא מפנה אותי לעמוד הזה לפיתרון הבעיה: https://mail.google.com/support/bin/answer.py?ctx=%67mail&answer=15046 שום דבר שכתוב שם לא עוזר. המצב הזה די מציק, ומפריע לשימוש ב-GMAIL... מישהו מכיר אולי פיתרון לבעיה ואיך להחזיר את החשבון שלי ב-GMAIL ל-standard Gmail view? תודה לעוזרים מראש נ"ב נכנסתי לחשבון שלי דרך IE 7 ושם אין את הבעיה...

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  7. בס"ד שלום רב יש לי מחשב פנטי'ום 3 שמוחבר לאינטרנט ואני רוצה להפוך אותו לשרת רדי'ו אני מעונין שאנשים אחרים י'וכלו לשדר (לא מהבית שלי) אני לא מבין בזה אני י'ודע שצריך ויאמנפ ועוד תוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני שאמח מאוד תודה רבה לכולם (גם לאלה שלא הגיבו)

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  8. Started by The-Sun,

היי ... אני השתמשתי ב"המדריך המלא לשיתוף אינטרנט (ICS) עם מחשב שרת ומחשב/ים לקוח/ות בווינדוס XP" בדיוק לפי מה שכתוב ... וזה לא עובד לי ... יש לי 3 מחשבים בבית ... אחד (ה"שרת") ושני קליינטים ... כל השלושה עבדו בהרמוניה עד לפני מספר ימים כשה"שרת" חטף וירוס ונעלצתי לפרמטו ... מאז הפירמוט התקנתי את האינטרנט מחדש על השרת וזה עובד יופי (אחרת לא הייתי פה) אבל אני לא מצליח לשתף עכשיו את שני המחשבים האחרים ... (כולם על בסיס XP) ... ??? ניסיתי גם לבטל את הפיירוול ... ניסיתי עם האיי פי השונים ... עם הדי אן אסים .... !!! HELP !!!

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  9. Started by xtrauser,

שלום אני מנסה להגדיר מודם AZTECH 600 E שקיבלתי מבזק כדי שישמש גם כנתב. המודם מחובר למתג Edimax 8 Port Fast Ethernet Switch With Auto-MDI/MDI-X - ES-3108P ולמתג מחוברים שני כרטיסי רשת של המחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט. ניסיתי לפעול לפי ההוראות במדריך הזה http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar לא ראיתי אצלי CONNECTION 0 כמו שכתוב במדריך, אבל הגדרתי NEW CONNECTION. אחרי שהגדרתי חיבור כמו שכתוב, הוא לא מצליח להתחבר. מה יכולה להיות הבעיה?

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  10. Started by dol222,

שלום אני מתכנן לקנות ראוטר חדש אלחוטי וגם שאפשר לחבר אליו מחשבים עם כבל רשת... רציתי לדעת איזה ראוטר הכי כדאי לקנות ומה הכי איכותי ולא עושה בעיות.

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  11. Started by yosserian22,

קניתי ראוטר אלחוטי של D-Link DI-524. מכיוון שאני משתמש באימיול וביטורנט ניסיתי לפתוח את הפורטים המתאימים. ההוראות באתר הפנו אותי לבדוק את ה-IP שלי דרך cmd--ipconfig ואחר כך להכניס כתובת זו בדפדפן ולשנות את ההגדרות. הבעיה היא שה-ipconfig מראה לי כתובת אחת (192.168.0.131) שאני לא מצליח להתחבר איתה. עם הכתובת default של הראוטר (192.168.0.1) אני דווקא כן מצליח להתחבר. אז מה ה-IP שלי? אני צריך לציין שלמרות שלכאורה "פתחתי" את הפורטים הביטונט שלי די מקרטע עדיין (ולא, זה לא מחוסר מקורות) אודה מאוד לכל מי שיכול לסייע

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by Dunul,

שלום, כבר הרבה הרבה זמן שיש לי בין שני מחשבים רשת בשיטת ICS. עשיתי זאת בעזרת הWIZARD שמגדיר לי אוטומתית הכל, עד שלפני שבוע מחשב הCLIENT החליט לא להתחבר. בדקתי את הIPCONFIG בCMD, וראיתי שההגדרות ממש לא מוגדרות כראוי, אז החלטתי להגדיר ידני. ip address: 192.168.0.2 subnet: 255.255.255.0 gateaway: 192.268.0.1 הכל טוב ויפה, אבל עדיין אין לי תקשורת למחשב המארח (עשיתי פינג). בדקתי את ההגדרות במחשב המארח, הכל טוב. הIP הוא 192.168.0.1 והSUBNET בהתאם. בחייגן מוגדרת ההגדרה של שיתוף (דרך הכ. רשת המתאים כמובן). עשיתי PING, עדיין אין תקשורת. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  13. אוטלוק 2003 מותקן בשני מחשבים, נייח ונייד. האם ניתן לסנכרן בעיקר את הודעות הדואר האלקטרוני באופן שבשני המחשבים יהיה עותק זהה שלהם ? בתודה !

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by amitaiz,

אחת המדפסות ברשת (מחוברת בUSB לשרת)כל כמה ימים מפסיקה לעבוד ממחשבים אחרים, רואים אותה ברשימת המדפסות אבל אי אפשר להדפיס אליה עד שמוסיפים אותה מחדש. אני רוצה ליצור SCRIPT שיריץ את הnet use כל כמה ימים. למיפוי כונן אני יודע מה הפקודה, למיפוי מדפסת לא. משהו יכול לעזור? תודה (קצת דחוף)

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  15. שלום לכולם, יש לי בבית 2 מחשבים. אחד נמצא בקומה למטה בחדר ממ"ד, ויש לו קולט USB. השני נמצא בקומה למעלה, ויש לו ראוטר והוא מחובר אליו בכבל. הבעיה היא כזאת: המחשב שלמטה לא קולט את הראוטר שנמצא למעלה. מה אפשר לעשות כדי ששני המחשבים יהיו מחוברים בלי הרבה כבלים ובלאגן, ובלי להעביר את הראוטר למקום אחר. תודה.

16. Started by saar guttmann,

מישהו שמע? אומרים שהוא מישתמש בטוכנולוגיית קיבוץ חדשה שמאפשרת לא יותר ולא פחות להכפיל את מהירות העברת הנתונים ב 802.11 G מ- 54 mbps ל- 108 mbps! דרך אגב הדרייבר שוחרר לחומרות מסדרת Xtreme G בלבד.. בנוסף הדרייבר הוא בחינם.

17. Started by Ran B,

שלום לכולם. אז לא ממזמן קניתי כבל רשת וכרטייס רשת לאחותי. על מנת ליצור רשת (ללא ראוטר, כפי שמוסבר בסטיקי) ולשתף אותה באינטרנט. מכיוון שעשיתי זאת פעם עם אח שלי, ידעתי איך לעשות זאת. הלכתי על הדרך הפשוטה והשתמשתי באשף (WIZARD) של הווינדוס ליצירת רשת ושיתוף אינטרנט. תוך דקות היה לנו רשת עובדת ואינטרנט משותף. יום אחד אחותי אמרה שהמחשב שלה עשה איזו הודעת שגיאה ולאחר מכן ריסט למחשב. ככה היא אמרה לי. מאותו יום היה לנו רשת, אך משום מה אין שיתוף אינטרנט. ניסתי לשבת על זה שעות ולתקן את זה, וליצור ולמחוק וליצור ולמחוק מחדש את הרשת. ולהגדיר מחדש ע"י האשף או "מנואלי". ושום כלום עזר. אז קרה משו ובכלל לא הייתה רשת. במחשב שלי (מחשב השרת) היה רשום לי שLOCAL CONNECTION בין המחשב…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by TALKATZ,

שלום אני מחובר מחדרי למחשב שנמצא בחדר אחר ע"י כבל מוצלב שהמחשב שאליו אני מחובר מחובר למודם אך יש בעיה איני מצליח לפתור את בעיית הLOW ID באימיול איך אני פותר זאת?

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by HaJ-B,

או שמא עלי לומר "משוייך"? שלום! תחת הגדרות הראוטר, הבחנתי שכתובת האייפי מתחילה ב-100, בעוד שבאתר whatismyip היא מתחילה ב-77. המסקנה, כולם כבר בטח יודעים - שיוך ל-NAT. אז פניתי לספק. לא הייתה בעיה לקבל מהם אישור להסיר את השיוך. מה שקרה אח"כ זה שהאייפי אכן שונה מ-100 ל-213 (תחת הגדרות הראוטר), אך ב-whatismyip נותרה עדיין הכתובת שמתחילה ב-77! אז האם אני עדיין משויך ל-NAT? יותר מהאכזבה שאני עדיין משויך, אהיה מאוכזב יותר ששיקרו לי במצח נחושה. אזדקק לתשובה חד משמעית על מנת שאוכל לחזור אליהם ולטפל בנושא. תודה.

20. שלום לכל החברים יש לי בבית מחשב שולחני מחובר עם חייגן לראוטר חוטי עם ספק אינטרנט "בזק". כרגע נוסף אלינו הביתה מחשב נייד, שהצורך בו הוא חיבור לאינטרנט מכל מקום בבית. השאלה שלי היא מה הדבר הכי טוב לעשות בשביל לחבר אותו גם דרך בזק. כלומר כיצד מבצעים את פעולת החיבור הכי יעילה? (לקנות נתב ולחבר אותו) אני פשוט לא מכיר את האלטרנטיבות הטובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות
  21. שלום לכם. בלי קשר לקנייה של מחשב חדש שאני מתכנן (חשבתי על לוח אם עם Wi-Fi מובנה, אבל המחירים של אלו יקרים יחסית) אני מעוניין להיפטר מכבל הADSL שרץ לאורך הקיר אצלי. לכן אני צריך כרטיב רשת אלחוטי - ראוטר אלחוטי כבר יש בשביל הלפטופ. ישנן מסםר אופציות: 1. כרטיס רשת בחיבור USB (אני מתכוון לאלו שיושבים על השולחן, הגדולים והיקרים יותר. לא הכרטיסונים הקטנים) 2. כרטיס PCI עם אנטנה מובנית 3. כרטיס PCI עם אנטנה חוטית שאותה צריך למקם רחוק יותר מהמארז. ברגע שאקנה כרטיס כזה, הראוטר יעבור לעמוד ליד נקודת הטלפון שנמצאת בחדר אחר (כשני קירות מפרידים באלכסון) 1. איזה מהכרטיסים יספק קליטה מיטבית? 2. האם כרטיס בחיבור USB איטי יותר מחיבור PCI? 3. האם כרטיסי הPCI עם האנטנה המובנית מחלקם האחורי …

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by Spirox,
    • 0 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by mrraz,

לפעמים חיבור האינטרנט שלי נתקע ומשתחרר רק לאחר מספר דקות (ראוטר דילינק 624) כשאני בודק את התעבורה ל WAN אני רואה שהוא פעיל ובבדיקה בלוג אני מקבל את סיבת ההשהיה, הרבה עמודים עם שורות כמו, Drop TCP packet from WAN src:217.157.141.5:4662 dst:212.235.123.111:62191 Rule: Default deny Drop TCP packet from WAN src:213.252.201.242:1181 dst:212.235.123.111:62178 Rule: Default deny אבל בעיקר שורות עם פורט 4662 שזה כידוע EMULE ואצלי הפורט פתוח אבל בכתובת 192.168.0.100 שהיא פנימית ואילו היעד שהוסר זה 212.235.123.111 שלדעתי זה IP של נטויז'ן שאיתו אני מזוהה חיצונית. מישהו מבין מה קורה כאן ?

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. יש לי רשת בייתית בין שני מחשבים ... הרשת פועלת וכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הרשת נופלת כלומר יש רשת אבל היא לא פועלת ואז אני צריך להוריד את השיתוף מהחייגן ולהחזיר אותו חזרה ואז היא פועלת. כאילו שכל פעם שהמחשב מתחיל מחדש הוא לא יודע שהחייגן משותף למרות שהוא מראה במל של שיתוף על החייגן. תיהיו גברים ותעזרו !!

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. עשיתי רשת ביתית בצורה כזו: שמתי שני נתבי linksys אחד בכל קומה ( סה"כ 2) וקישרתי אותם ב WDS כדי לקבל קליטה במחשב הנייד שלי בכל הבית. מה שקורה זה ככה: כשאני בקומה העליונה הנייד מקבל כתובת IP מהנתב מהקומה העליונה וכשאני יורד למטה הוא מקבל כתובת IP מהנתב בקומה התחתונה. שתי הכתובות שונות ביניהן אך קבועות. הדבר הזה עושה לי בעיה בפתיחת פורטים באי מיול כי אז אני צריך לפתוח את אותו הפורט עבור שתי כתובות איי פי. איך אני יכול לגרום לני הנתבים לחלק את אותה כתובת עבור הנייד? תודה! הבעיה נפתרה, ניתן למחוק את הנושא, תודה.

• 0 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.