עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by the_saint,

כנראה ביום ראשון מתקינים לי אינטרנט בכבלים של תבל יש למישהו עצות או דברים שאני צריך לדעת לפני שעושים לי את זה??

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  2. היי! יש לי מודם-ראווטר 7084ga של אדימקס. בעבר הייתי משתמש בסינון לפי כתובות MAC ,והכל היה טוב . כשהבנתי שאפשר להשתמש באבטחה טובה (הרבה) יותר ,אז הגדרתי סיסמה עם WPA2 PSK , ומאז יש לי תקלות : כשאני מפעיל את המחשב שמחובר בכבל רשת LAN לראווטר ,אני מקבל הודעה "ללא גישה לרשת" ,ורק כשאני הופך ללא זמין את LOCAL AREA CONNECTION והופך שוב לזמין, זה מקבל כתובת מהראווטר ויש חיבור לאינטרנט . דבר נוסף , ה- PS3 שמחובר גם בכבל רשת לראווטר מציג לי כל פעם שגיאת DNS ולא מתחבר לאינטרנט, רק אם אני מנתק את הכבל רשת ממנו ומחבר בחזרה . כל הבעיות הנ"ל מפסיקות ברגע שאני מבטל אם השימוש באבטחה WPA2 PSK , אז זה במאה אחוז הבעיה. רציתי לדעת: יכול להיות שהראווטר תקול? ממה נובעת התופעה הזאת? אני עשית…

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  3. Started by Pandiani,

יש לי Windows 7 והתקנתי את הדרייבר של כרטיס רשת של חברת TP-LINK באמצע ההתקנה זה אומר לי: Windows Can't Verify the Publisher of This Software לחצתי להמשיך בכל מקרה.. אחרי שזה סיים זה לא נותן לי להשתמש בתוכנה בטענה שהדרייבר: Not digitally signed חיפשתי במלא אתרים ולא מצאתי פתרון שעוזר... מה עושים?

• 10 תגובות
    • 3.1k צפיות
  4. Started by Eviljelly,

שלום, עברתי דירה והזמנתי תשתית 40 של בזק וקיבלתי את ה Dlink 6850u מאז עברו איזה שבועיים ואחת לכמה ימים (קרה כבר 3 פעמים) הראוטר מפסיק לתקשר עם העולם. אלחוטי: לפטופ וטלפונים מזהים את הרשת אבל לא מצליחים להתחבר אליה חוטי: אין אינטרנט ואין תשובה מהכתובת של המודם (http://10.0.0.138) הדרך היחידה לפתור את הבעיה היא לנתק ולחבר את המודם מהחשמל .. ממש מציק.. בעיה מוכרת? להחליף ראוטר? להעביר למצב מודם ולהשתמש בראוטר משלי? משהו אחר?

• 2 תגובות
    • 3.1k צפיות
  5. Started by Zeev86,

היי. היה לי עד היום חיבור עם חייגן מבזק בינלאומי. חבילת גיימר. היום הביאו לי מודם חדש (דגם F@ST TM 3184 של היצרן Sagemcom) של הוט, בגלל חבילת 30 מגה. טכנאי טען שחיבור לאינטרנט מתבצע אך ורק עם חיבור ישיר עם מודם זה. הדבר גרוע ממספר סיבות: 1. חיבור ישיר לHOT עמוס ביותר, ולא משנה באיזו שעה ביום, אני מוריד מאתרי חול על מהירות שקטנה מ100 KB לשניה. אבל כשאני גולש מחיבור עם חייגן, לא משנה באיזו שעה ביום, אני מקבל את המהירות המקסימלית - תמיד. 2. אין תעדוף לחבילת גיימר בגלל שאני לא מחובר עם חייגן (תקנו אותי אם אני טועה) ברגע שאני מדליק את המחשב, אני מחובר ישירות לHOT. אני מקבל IP שמתחיל ב84 אבל, אם אני מתחבר למשתמש עם חייגן, הIP משתנה ל82, ומורגש ההבדל (אם זה הורדה מהירה יותר או ח…

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  6. אהלן, אני מנוי להוט אינטרנט 5MB באנדל עם בזק (הוט תשתית ובזק בין-לאומי ספק). יש לי את המודם הטלפוני הזה Terayon TA-102/202 ובנוסף יש לי את המודם אינטרנט שלי Thomson 425. השאלות שלי הם: 1.מה כל אחד מהם עושה? 2.האם אני באמת צריך את שניהם? 3.אני מתכוון לשדרג בקרוב ל-UFI 12/10 MB. אשמח לקבל המלצה למודם טוב שיש להוט. תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  7. שלום לכולם, לאחרונה הישתדרגנו ל40MB אינטרנט ולכן נאלצנו גם להישתדרג בנתב שקבלנו. לצורך העיניין- dsl 6850U. האינטרנט עד שהחלפנו עבד כמו שצריך (היה 10MB) ואחותי יכלה להנות עם המחשב הנייד שלה ממנו דרך הwifi. מאז שהחלפנו המחשב שלה לא מצליח לקבל את האנטרנט כמו שצריך והאנטרנט שהיא קולטת איטי מאוד ולא מאפשר גלישה. המחשב שלי מחובר עם כבל אל הנתב ולכן עובד כמו שצריך, הפלאפון שלי מחובר לwifi והאנטרנט עובד כמו שצריך וגם הטאבלט. רק המחשב שלה לא קולט. זה מה שהוא מראה כשאני עושה אצלה"פתור בעיות": '>http://jpg.co.il/view/551d038911751.jpg/"]"]http:// התשתית שלי בזק האנטרנט מנטוויג'ן- שניהם נמצאים על 40MB. אשמח לעזרה. תודה

• 17 תגובות
    • 3.1k צפיות
  8. Started by Cheif,

בזק החליטה לא לוותר והגישה בג"צ כנגד החלטתו של שר התקשורת לשעבר - גלעד ארדן - שדקה לפני שעזב את המשרד, ביצע מחטף ואישר את תוכנית השוק הסיטונאי. הבג"צ הזה עתיד לתקוע לעוד חודשים ארוכים את הסיכוי היחידי שהיה כאן להורדה כלשהי במחירי התשתית. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000996712

• 16 תגובות
    • 3.1k צפיות
  9. שלום לכולם, נתונים ראשוניים : 1. ספק בזק בין לאומי 2. תשתית בזק 3. מהירות גלישה עד 40 מגה 4. ציוד dlink 6850u 5. חיבורים קיימים : חיבור מהקו טלפון לראוטר ---> כבל מהראוטר למחשבים ----------------------------------------------------------------------------------------- אני מעוניין לרכוש מודם חדש שיחליף את הנוכחי מכמה סיבות העיקרית היא תמיכה ב - asustor AS5004T שיש לי. שאלות: 1.אני מעוניין לרכוש את ה -asus RT-AC68U אבל השאלה האם הוא תומך בכלל באינטרנט שיש לי כרגע ? 2.לאסוס יש גם את דגם ה - DSL -AC68U האם זה מה שאני צריך ? 3. מהו השילוב האולטימטיבי קניה של שניהם ? דגם ה - RT מאחורה : דגם ה - DSL מאחורה:

• 6 תגובות
    • 3.1k צפיות
  10. ראיתי שיש ל-HOTBOX שני חיבורי USB בצד. האם ניתן לחבר דרכם אנטנה אלחוטית? בגלל שה-HOTBOX מגביל אותי בתווך.

• 1 תגובה
    • 3.1k צפיות
  11. יש ברשותי נתב של חברת EDIMAX מדגם BR-6204Wg ואני מעוניין לפתוח פורטים לאימיול בכדי שאני לא אקבל מזהה. יש פה למישהו מושג כיצד אני עושה זאת? התקשרתי לתמיכה ש לחברה אך אני ממתין דקות ארוכות על הקו ולא עונים לי. בזק מספקת לי את התשתית ואני עובד עם חלונות WINDOWS 7 ULTIMETE תודה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 3.1k צפיות
  12. זה בכל אזור ירושלים? או רק בגילה?

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  13. Started by Cheif,

מתאמי HomePlug הם מוצר שקשה מאוד להשיג אותו בארץ, במיוחד במחיר אטרקטיבי. על הרקע הזה יש לברך את חברת בנדא על כך שהחלה להפיץ בארץ, בצורה מסודרת, את הקיט TL-PA7020. הקיט, התומך במהירות של 1000Mbps, כולל שני מתאמים בעלי שני פורטים של 1G התומכים בחשמל תלת-פאזי. המחיר הנוח - סביב 330 שקל לזוג מתאמים - הופך אותם לרכישה מומלצת מאוד. https://translate.google.com/translate?hl=en&sl=de&tl=en&u=http%3A%2F%2Fwww.tp-link.de%2Fproducts%2Fdetails%2FTL-PA7020-KIT.html

14. Started by bSky,

שלום, אני לא מצליח לגרום למגדיל הטווח הזה לעבוד. קישור למכשיר: https://ksp.co.il/?uin=41690&select=.263..1318. יש לי תשתית וספק של הוט 200mb, וקופסה HotBox1 שצמודה לנייח בחדר אחד, והבעיה שבגללה רכשתי מגדיל טווח זה שחוזק ה-WiFi מאוד נמוך בסלון, ופשוט לא קיים בחלק הרחוק של החדר. אני צריך שה-WiFi יהיה חזק שם כי אני מזרים סרטים דרך סטרימר שמחובר לטלוויזיה. ניסיתי לחבר ולהגדיר את DAP-1325 צמוד להוטבוקס גם דרך כבל Ethernet, וגם דרך ה-WiFi, ועדיין לא הצלחתי לגשת לכתובת IP שרשומה לי בספרון התקנה של המכשיר. מה אני עושה לא נכון, מה פספסתי, ומה אפשר לעשות כדי להגדיל את כיסוי ה-WiFi בכל הבית מבלי להזיז את ההוטבוקס מהנייח?

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  15. Started by צפיד,

צריך עזרה מהמקצוענים שכאן בעזרה בהקמת רשת עסקית . (האמת זה לבית אבל יש הרבה צרכנים) תיאור: בחדר נפרד ישב NAS ראוטר סוויץ ומשם יוצאים כבלי CAT7 לכל הצרכנים. צרכנים: 8-10 צרכנים קויים 4-5 צרכנים אלחוטיים צריך עזרה בבחירת הציוד. לגבי ה NAS - כמות DATA - אין צורך מעבר ל 12 TB 1.QNAP-420 2.QNAP TS-451 3.SYNOLGY DS414 לגבי הסוייץ (אני מבין שצריך סוויץ שיפצל מה NAS לכל הצרכנים נכון?) אני משער שעדיף לקחת ספייר אז משהו כזה: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=7006 אני מבין בגדול שהמודום/ראוטר מחובר לסוויץ וגם הNAS? וכל הצרכנים לסוויץ? אודה להמלצות וגם על מקום לרכוש את הציוד - אשמח גם לפניות ישירות מעוסקים בתחום

• 12 תגובות
    • 3.1k צפיות
  16. שלום . ברשותי ראוטר\מודם מדגם SIMENS SL2-141 שמשמש ארבע מחשבים בקו נייח ועוד מחשב נייד ברשת האלחוטית . הבעיה שלי היא שהראוטר נמצא בממ"ד וכאשר הדלת אצלי סגורה ( בממ"ד ) אין קליטה ברחבי הבית , הקליטה צריכה להיות מהגינה האחורית עד למרפסת שבחוץ כולל הסלון החדרים וכל הבית . הבנתי שיש אפשרות לקנות מגבר \ אקסס פוינט שאני לא מבין ממש מה זה ועד כמה זה יעיל , יש לי את ה400-500 שקל להשקיע ואפשר לחרוג אם זה באמת ייתן שיפור משמעותי , בכל מקרה יש המלצות למה לעשות ומהו הפתרון ? דבר נוסף הבנתי שהראוטר\מודם שלי על הפנים , אתמול שדרגתי את החבילה ל5 מגה , אם אני יבקש את הראוטר של אסוס אני ירגיש בהדל כלשהו ? מה ההבדלים בכלל ? תאכלס אין לי שום בעיה עם הסימנס עד היום ... חוץ מזה שאני פותח…

• 20 תגובות
    • 3.1k צפיות
  17. הי חברים, האם מישהו מכם משתמש בשרותי VPN על מנת לקבל IP בארה"ב ולראות טלויזיה בחינם? אם כן, האם יש המלצות לספקים טובים? תודה, פשה.

• 8 תגובות
    • 3.1k צפיות
  18. Started by roncohe4,

היי. הבעיה בקצרה, גלישה מאוד איטית בחיבור לאינטרנט אלחוטי. כשהמחשב מחובר ישירות, גולש קצת מעל המהירות שאני אמור לקבל (31 מגה). כשהמחשב מחובר ב-WiFi אני מקבל גלישה של 0.3 מגה (שלפי חישוב שלי זה יוצא 38 קילו בית). דרך האייפאד לא הצלחתי לקבוע בבירור אם המהירות אכן גבוהה או לא. ניסיתי לעשות בדיקת מהירות אבל הוא דורש פלאש (אפל...). מישהו מכיר אולי אתר, שאפשר לברר בו מהירות גלישה, שאינו דורש פלאש? במידה ואכן הבעיה במחשב, מה יכול לגרום לבעיה הזו? עשיתי ריסטארט ודאגתי לסגור את כל התוכנות שדורשות אינטרנט כלשהו. המחשב חדש יחסית. תודה מראש!

• 7 תגובות
    • 3.1k צפיות
  19. רוצה להבין משהו לגבי תקשורת חוץ דרך אותו ספק אינטרנט - HOT. ספק אינטרנט ותשתית שלי זה HOT. לפעמים יש אתרים שלא נטענים ובדפדפן כרום אני רואה הגלגל טעינה מסתובב ללא סוף. לפעמים אתר מספיק לטעון ויש שגיעה בכרום שמציינת על זמן טעינה ארוך. נסיתי גם בסמארטפון ואותו סיפור. אבל כשאני מנסה להתחבר דרך HOT MOBILE הכל נטען יפה. מה יכול לגרום לזה שדרך HOT אתרים לפעמים לא נטענים? הרי אותו ספק, לא? תודה

20. מישהו יכול להמליץ? אני חשבתי על הAirport extreme base station. יש אחרים? תודה מראש לעוזרים.

• 22 תגובות
    • 3.1k צפיות
  21. Started by Cheif,

מי רוצה לנחש כמה עולה בישראל חיבור סימטרי של 60M/60M?

• 25 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by Guarding angel,

היי ידידה שלי רכשה מחשב נייד,והיא רוצה לחבר אותו באלחוט,יש לה בנייח מודם USB של מוטורולה. האם ישנה דרך לחבר מודם של הוט (המחובר בUSB למחשב) לנתב? או שצריך לרכוש מודם\נתב יעודי לכך?

• 5 תגובות
    • 3.1k צפיות
  23. יש לי בבית את הראוטר שבזק מחלקים ROTAL RTA 1025W שאליו מחוברים שני מחשבים בחיבור קווי ושני לפטופים באלחוטי. כולם גולשים איתו בכיף והכל עובד סבבה, רק בעיה אחת קטנה... אין לי מושג איך אני עושה SHARING לרשת ככה שיהיה אפשר להכנס ממחשב אחד לשני ולשלוח להדפסה ממחשב אחד לשני. אני עובד עם WIN 7, וכל שאר המחשבים עם XP SP3. הIP מוגדר סטטי 10.0.0.1 (על המחשב שלי וכל השאר בסדר עולה). תודה רבה רבה מראש וחג שמח !

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  24. Started by idanshapira,

מישהו הצליח להעביר את הראוטר סיבים של סלקום למצב Bridge ? ראוטר מדגם Sagecom F@st 5657 הקליטת וויפי בחדרים הרחוקים לא מדהימה ורציתי לשים רשת MESH אני מנסה להפוך את הראוטר לרק מודם (Bridge Mode) ואני לא מוצא את ההגדרה. תודה

• 0 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. שלום לכולם , אני מנסה כמה שפחות להפחית את הלאגים שיש לי במשחקי רשת על ידי כל מיני דרכים . משהו שנראה לי מאוד משפיע על הלאגים שיש לי זה הכמות הענקית של הerrors בTraffic Statistics , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/5709/10944006fe8.jpg. כמו שאתם רואים יש שם 6442 erros ב Wan Received וגם 117 erros בWireless Transmitted זה כמות עצומה של erros מה עושים עם זה? כל מה שאני יודע שצריך לעשות זה לשנות את הערוץ (אני על ערוץ 11 ) . איזה עוד דרכים אפשר לטפל בerros האלה חוץ משינוי הערוץ ? גם בDsl line לא חסרות erros , תמונה- http://img383.imageshack.us/img383/212/sdsdhi1.jpg . תשתית ADSL , בזק בינלאומי 5 מגה ביט , ראוטר Rotal RTA 1025W .

• 15 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.