עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by WaRez.,

אוקיי היום אני בבעיה. יש לי 4 מחשבים בבית, שמחוברים לROUTER של LEVEL ONE.. עכשיו הROUTER חוסם המון המון דברים, כמו פורטים של אימיול, משחקים והמון תוכנות. עכשיו אפשר לפתוח את הדרך הROUTER, אבל זה פשוט לא משפיע, ואני עדיין לא יכול לשחק. חשבתי שאני יעשה עוד מודם, אבל כל ספקי האינטרנט + הוט רוצים עוד המון כסף מעבר למה שיש לנו עכשיו אז חשבתי פשוט לקנות ROUTER אחר, עם FIREWALL, אבל ניתן לביטול, שלא יחסום פורטים ודברים כאלו ושיהיה פשוט לשימוש. העלויות של מודמים לפי הוט - 29 שקל ל750 מגה ו39 ל1.5 מגה. זה לא כולל את ה50 שקל של אינטרנט זהב לכל מודם... זה יוצא יקרר ולא ממש בא לי לשלם. אז תמליצו לי על פתרונות או פשוט ROUTERS .. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 669 צפיות
  2. השאלה בכותרת אני מוחק את הווינדוס ואני רוצה להעביר את המועדפים של FIREFOX לא של EXPLORE

3. שלום. אני חייב הסבר מפורט איך אני פותח פורטים בשביל האימיול. יש לי ראוטר Edimax 6104Wg אני כמעט בטוח שזה הדגם.. האימיול אז הוא עם סרט שחור על העיניים ואמרו לי שזה אומר שמשהו חוסם אותו. אז אם אפשר בבקשה עסבר אני ישמח. תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  4. היי אני רוצה לגבות את המחשב שלי ויש לי תקיית שיתוף עם המחשב השני אצלנו בבית ותמיד הייתי מעביר שם קבצים בשיא מהירות עכשיו שאני מעביר משהו זה לוקח ממש המון זמן כאילו אני מעביר באינטרנט קבצים... למה זה קורה? אין לי תוכנות פיירוואל פעילות במחשב גם את הפיירוואל של הווינדוס ניסיתי לעצור וזה לא עזר גם הפעלתי את הראוטר מחדש וכאלה וכלום. עדיין איטי.. יש איזו הגדרה בראוטר שמתייחסת להעברת קבצים באותה רשת? אולי זה התאפס...? תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  5. איך אני מגדיר בWIN 7 שהוא יהיה הברירת מחדל בחיפוש WIFI ולא תוכנה של NETGEAR ?

6. Started by TapUdi,

שלום אני לקראת מעבר דירה וכרגע יש ברשותי 2 מחשבים מחוברים באמצעות חיבור Peer 2 Peer אנלוגי(כלומר לא אלחוטי), חיבור ADSL. עכשיו אני מעוניין להסיב את הרשת לאלחוטית רציתי לדעת איזה מרכיבים אני צריך מה מומלץ וגם את מידת הקושי של הגדרת רשת אלחוטית, אני יודע להגדיר אנלוגית. אם אפשר להוסיף הערכה של סכום הכסף שאמור להיות כל העסק. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  7. הכוונה היא לפיירוול בשנמצא במחשב באחד המחשבים שברשת.. כי משום מה נראה לי שהוא לא עובד כשורה..יש בפיירוול מן גרף כזה שמראה כל מיני סריקות ודברים כאלו שנעשים באינטרנט והוא תמיד ריק כאילו הפיירוול לא עובד =\ תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  8. Started by alex28,

אך אני בודק את הצפנה??

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  9. יש 2 מחשבים (אחד נייד ואחד נייח) המחוברים לראוטר אלחוטי. הנייח מחובר באמצעות כבל והנייד אלחוטי. במחשב הנייח יש אינטרנט והכל טוב אבל בנייד, שמחובר בצורה אלחוטית - אין אינטרנט. הראוטר חדש מהקופסה, לא עבר שום הגדרה. מה צריך להגיד ? התקשרות אוטומטית דרך הראוטר ? תדרים ?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  10. שלום כולם היום פרמטתי תמחשב לאח שלי ויש בעיה עם האינטרנט (כבלים של ברק עם חיגן l2tp) קיצר הוא לא רוצה להתחבר לי הוא תמיד מביא 678 שזה אומר משהו הגדרות לא נכונות או שיש בעיה עם המודם כלומר החיבורים אבל החיבורים בסדר לאחר שקצת שיחלקים עם ההגדרות שרשמתי כמה פעמים תססימא ותשם משתמש וcable.barak.net.il אז הוא החליט להתחבר לי ואחרי ריסרט שוב אותה בעיה ואז לאחשר משחק של חצי שעה עם ההגדרות החיגן החליט להתחבר שוב מה לעשות????

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  11. בס"ד שלום רב יש לי מחשב פנטי'ום 3 שמוחבר לאינטרנט ואני רוצה להפוך אותו לשרת רדי'ו אני מעונין שאנשים אחרים י'וכלו לשדר (לא מהבית שלי) אני לא מבין בזה אני י'ודע שצריך ויאמנפ ועוד תוכנה אם מישהו יכול לעזור לי אני שאמח מאוד תודה רבה לכולם (גם לאלה שלא הגיבו)

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  12. Started by dr computer,

מזה עושה?למה צריך את זה?

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  13. רשת ביתית בן מחשבים של XP. אני מצליח להיכנס ברשת לכונן במחשב השני, אך לא ל- DOCUMENTS AND SETTINGS שלו, זה רושם לי שאין הרשאה או משהו כזה. תודה מראש, יונתן

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  14. רשמתי בערך כל מה שאני צריך בנושא אבל בכל מקרה... הראוטר כנראה יונח בתוך חדר ממ"ד. אני מבין שזאת בעיה אבל אודה לכם אם תעזרו לי... אין לי המון מחשבים בבית (רק 2) ככה שאם המחיר יהיה גבוה מדי אנחנו פשוט נחליט להעביר כבלים. לממ"ד חלון מזכוכית ממוגנת ודלת ברזל לא עבה במיוחד (שגם לא סגורה רב הזמן) המרחק בין הראוטר למחשב המיועד הוא איזה 7-8 מטרים

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  15. Started by crik,

היי, יש לי 3 שרתים שכל אחד נמצא במקום אחר. אני רוצה לבצע סנכרון בניהם אך החיבור מחובר על ידי אינטרנט NGN 10MB מה שאומר UPLOAD של 100KB אני מתלבט כל כמה זמן יתבצע הסינכרון מה אתם אומרים? משה

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  16. Started by Imtheman,

איך אפשר להחזיר את השליטה ברשתות האלחוטיות לווינדווז ולהמנע מההודעה הנ"ל ? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  17. Started by Lirux,

התבקשתי להשים חסימה של תוכן פורנוגרפי במחשב של אחותי.. מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  18. Started by rbu,

עשיתי רשת בין 2 מחשבים , הרשת עובדת ! עשיתי את כל הפעולות שהסבירו פה על שיתוף ספריות וקבצים.... הבעיה היא - שרק דרך המחשב השרת אני יכול להכנס למחשב השני . אינני יכול להכנס מהמחשב השני למחשב השרת.... כאשר אני לוחץ במחשב השני על my network place ואח"כ על weiv workgroup computers ואז על המחשב השרת אז נפתח לי חלון של שגיאה ובו רשום roi is not accessible. you migth not have permission to use this network resource......access is denied מה אני עושה בנידון??? בבקשה צריך עזרה.......... רועי

• 4 תגובות
    • 668 צפיות
  19. Started by noamd,

האם יש אפשרות להתנות את פתיחת האינטנרט בהקשת סיסמא?

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  20. Started by jack77,

לפני שבוע וקצת פתאום ההורדות הישירות שלי התחילו לעבוד לאט וגם טעינת סרטונים בYOUTUBE הפכה להיות איטית(עד 5 קב"ש). יצאתי לטיול של שבוע ועכשיו כשחזרתי ראיתי שזה עדיין לא הסתתדר.

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  21. יש לי רשת מחשבים של כ-4 מחשבים, אני משתמש ב-WIN SERVER 2003 וב-MICROSOFT EXCHANGE SERVER. איך אני מגדיר את ה-OUTLOOK לקבל מייל מכל אחד, לא רק מי שברשת שלי... כלומר אם מישהו שולח לי מייל מארה"ב איך אני מגדיר שזה יגיע אליי ל-OUTLOOK וגם אני יהיה בתוך הרשת הפנימית שלי, כלומר, גם כל אחד מה-CLIENTS שלי יוכל לשלוח מייל אליי או לכל חבר ברשת ה-LAN שלי...? (ל-CLIENTS שלי אין אינטרנט, רק לי יש). תודה,

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  22. Started by star010101,

לילה טוב למומחי הפורום, אני מחפש מודם שהוא גם ראוטר בנתיים למחשב אחד עם אופציה לחיבור ישיר (קווי) + אופציות לאלחוטי בעתיד. כל זאת בתקווה שיפתרו הבעיות עם הAZTECH הגרוטאה שקבלתי מבזק. האם זהו מודם איכותי? טוב משמעותית מהAZTECH? (אם אפשר להשוותו לאלקטל 510) http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3CRWDR101A75&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=325&aff=Zap# מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל איכות. אודה למגיבים בנושא המשך לילה טוב

• 2 תגובות
    • 668 צפיות
  23. שלום לכל החברים יש לי בבית מחשב שולחני מחובר עם חייגן לראוטר חוטי עם ספק אינטרנט "בזק". כרגע נוסף אלינו הביתה מחשב נייד, שהצורך בו הוא חיבור לאינטרנט מכל מקום בבית. השאלה שלי היא מה הדבר הכי טוב לעשות בשביל לחבר אותו גם דרך בזק. כלומר כיצד מבצעים את פעולת החיבור הכי יעילה? (לקנות נתב ולחבר אותו) אני פשוט לא מכיר את האלטרנטיבות הטובות. תודה.

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  24. Started by redead,

יש לי כאן את השאלה הבאה ואני לא כולכך יודע איך לגשת אליה נתונים : MSS=512BYTES CWINDOWS=9MMS SSTHRESHOLD=5120BYTES WINDOW=65535BYTES עתה מבצעים משלוח של מנות הMSS ברצף . מה יהיה ערך השדה CWINDOWS בהנחה שכל המנות תגענה בשלום לפי סדר המשלוח ללא TIME OUT וללא שני ACK-ים זהים ? איך אני ניגש לשאלה כזאת ומה החישוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 668 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.