עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by dol222,

שלום אני מתכנן לקנות ראוטר חדש אלחוטי וגם שאפשר לחבר אליו מחשבים עם כבל רשת... רציתי לדעת איזה ראוטר הכי כדאי לקנות ומה הכי איכותי ולא עושה בעיות.

• 6 תגובות
    • 675 צפיות
  2. שלום חבריי. ברשותי מחשב אחד שמחובר לרשת באמצעות "מודם נתב לרשת אלחוטית" שקיבלתי מבזק מסוג : TNM - SIEMENS SL2-141 בקרוב ימוקם עוד מחשב במרחק של כ 11 מטר (קו אווירי) מהמחשב הנוכחי . בתוך ה 11 מטר האלה יש שני קירות כל אחד מהקירות 10 ס"מ. אני רוצה לחבר למחשב החדש כרטיס רשת שיוכל לקלוט את המודם נתב שיש לי בקליטה מלאה. אין העדפה מסוימת בין USB ל PCI או כל דבר אחר. בנוגע לתקציב, אין לי מושג מה הסדר גודל לדברים האלה אבל ברגע שתפקחו את עיניי קצת אני אשנה כותרת ואכניס תקציב. נכון לעכשיו תקציב פתוח. תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. Started by Iko89,

שלום אני כבר הרבה זמן מוריד מהאתר isohunt (טורנטים) במהירות גבוה ולאחרונה שמתי לב שחלה ירידה משמעותית בקצב הההורדה .. יש אפשרות שנטויזן חסמה את האתר ? או בזק?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  4. Started by coloreye,

היי לכולם וחג שמח! לפני מספר ימים שדרגתי את הקשוחה של הנתב / ראוטר ופתאום לא הצלחתי לגלוש באייפון לאחר הרצה של חיפוש בגוגל התברר לי שהקשוחה החדשה עושה בעיות חיבור עם האייפון שאני מנסה להעלות את הקובץ הישן של הקשוחה לנתב - הוא בעצם לא מעדכן ומשאיר את העדכון הכי חדש שביצעתי לפני יומיים רציתי לדעת האם יש לי אפשרות להיכנס קבצים של הנתב, זאת אומרת איפה שהקבצים האלה יושבים. ואז משם אולי אני אמחוק את הקובץ החדש ויעלה את הישן. אשמח לעזרה, חג שמח!

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  5. שלום אני צריך המלצה על כרטיס רשת + ראוטר אלחוטיים אם אפשר אז גם המלצה למדפסת ושהכל ביחד יצא 900 שקל משהו כזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  6. אני יודע שיש ארגונים התנדבותיים שמקדמים הקמה של נקודות חמות לאינטרנט מהיר בחינם בעיירות פיתוח. אני גר בקיבוץ, בעבר דיברו על הקמת רשת רגילה ומחווטת והנושא נדחה בגלל עלויות גבוהות של התשתיות. היום כשיש אופציה לתשתית אלחוטית יתכן והדבר יוזל עלויות ויתאפשר. 1. מה התשתית הנדרשת ע"מ לספק אינטרנט מהיר לכ-60-80 בתים? 2. האם אני יכול להקים דבר כזה בעצמי? במה זה כרוך? עלויות? 3. האם תשתית קיימת של ADSL עוזרת ומספקת תשתית למה שאני רוצה או שאני צריך להזמין פריים ריליי במהירות מטורפת ואז פשוט למקם משדרים בכל מיני מקומות אסטרטגיים בקיבוץ? תשובות או הכוונות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by crik,

היי, יש לי 3 שרתים שכל אחד נמצא במקום אחר. אני רוצה לבצע סנכרון בניהם אך החיבור מחובר על ידי אינטרנט NGN 10MB מה שאומר UPLOAD של 100KB אני מתלבט כל כמה זמן יתבצע הסינכרון מה אתם אומרים? משה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  8. Started by rbu,

עשיתי רשת בין 2 מחשבים , הרשת עובדת ! עשיתי את כל הפעולות שהסבירו פה על שיתוף ספריות וקבצים.... הבעיה היא - שרק דרך המחשב השרת אני יכול להכנס למחשב השני . אינני יכול להכנס מהמחשב השני למחשב השרת.... כאשר אני לוחץ במחשב השני על my network place ואח"כ על weiv workgroup computers ואז על המחשב השרת אז נפתח לי חלון של שגיאה ובו רשום roi is not accessible. you migth not have permission to use this network resource......access is denied מה אני עושה בנידון??? בבקשה צריך עזרה.......... רועי

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  9. Started by iyehuda,

הוא תקוע על התחברות והוא לא מראה לי high id או low id [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  10. אהלן, העלתי קטע לרשת ביוטוב וניסיתי לפרסם בפייסבוק כדי לעשות שמיעה ישירה ישירות מהפייסבוק, אבל בכל פעם שאני מעלה את הקטע הוא רק נותן לינק ישירות לאתר, לא משנה מה אני מנסה לעשות, העלתי כבר כמה פעמים. מדוע זה? כל קטע אחר שאני עושה עם איזה שיר אחר זה כן עובד, רק עם הקטע הזה ספציפית לא. אגב העלתי כ"ציבורי" וגם בחיפוש הוא לא עולה. לעומת קטעים אחרים שכן העלתי. אולי בגלל שהקטע חדש ויצא רק ב 4 ליולי? תודה! נ.ב מדובר בקטע הנ"ל Protoculture Feat. Shannon Hurley - Sun Gone Down (Alex M.O.R.P.H and Chriss Ortega Remix)

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  11. Started by tal249,

שלום, היה לי עד אתמול ראוטר של pheenet עם 4 יציאות, הראוטר הפסיק לתפקד משם מה לאחר כמה שנים של עבודה. מלבד התנתקויות לעיתים רחוקות הייתי די מרוצה ממנו ואני רוצה לשמוע המלצות לגבי ראוטר חדש, חשוב לי שיהיה בו firewall מובנה (אני לא יודע אם זה משהו סטנדרטי או לא), ורצוי גם יציאת USB למדפסת משותפת. יש לי גם מודם של ALCATEL שקיבלתי בהשאלה מבזק וחשבתי אולי לקחת ראוטר משולב עם מודם כדי לחסוך בכבלים ושקעי חשמל. בקשר לתקציב, 200-400 ש"ח. בתודה מראש לכל משיב.

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  12. Started by gigo40,

שלום, יש לי ADSL 10MB ברשת NGN, שני מחשבים מחוברים בקו, ועוד אחד בחדר מרוחק שכרגע לא קולט את הרשת הנוכחית (וזו הסיבה שאני רוצה להחליף ראוטר), ורוצה לחבר מדפסת לראוטר בקו USB. איזה דגם ראוטר-מודם אלחוטי מומלץ לקחת מבזק? (אין טעם לקנות ראוטר פרטי, כי הם נותנים בחינם, בהנחה שאשאר בבזק ADSL עוד שנתיים.) תודה

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  13. זה רק אני או שגם אחרים שוב לא יכולים להיכנס ל TB ? איזה מרגיז

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  14. Started by Joni93,

היי, האם ניתן להעביר אינטרנט מהנתב אל החדר? יש לי קו טלפון בקיר בשני הקצוות (bt431a) האם ניתן לחבר ממד אחד את הנתב ומהצד השני אם המחשב ולכבל אינטרנט קווי? האם קיים מתאם BT431A ל rj45?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  15. שלום, יש לי ראוטר של TP-LINK WR541G והכל עובד כמו שצריך. הבעיה נוצרת כאשר אני מפעיל את האימיול. הכל לא זז. פשוט זוחל.... לוקח לי להכנס ל HWZONE דקה שלמה! יש לי NETLIMITER והוא קבוע על 2KB UPLOAD כך שה UPLOAD לא חונק אותי. פתחתי 2 פורטים (של האימיול) בראוטר ואיפשרתי בו FIREWALL... כמו-כן איפשרתי FIREWALL של החלונות. יש לציין כל כל התוכנות שדורשות חיבור לרשת עובדות מעולה ורק האימיול חונק אותי. אני מוריד ממש טוב באימיול אבל עוד לפני שהאימיול מספיק להוריד אני כבל זוחל... יש למישהו עיצה או פתרון? תודה מראש לעונים.

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  16. מהבוקר יש לי איטיות מטורפת בגלישה גם בארץ וגם בחו"ל, כמובן שאין מה לדבר על הורדות(3KB מקס'). עוד מישהו חווה את זה או שרק אני?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  17. Started by Shasoosh,

אני רוצה להוסיף לאתר שלי פורום מוכן, מבלי שהאורח יצטרך להירשם..פעם היה אתר שנתן שירות כזה היום אני לא הצלחתי למצוא...מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  18. Started by korn666,

יש לי רשת בין שני מחשבים בבית אני זה בעל האינטרנט ואחותי היא מתחברת דרכי לאינטרנט הבעיה היא שאני התקנתי SP2 ופתאום הופיע לי בעיה של Limited oror no connectivity מה אני עושה כדיי להחזיר את החיבור

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  19. שלום! אני יודע שבטח ישנם דיונים רבים לגבי השאלה כבלים מול ADSL אני רוצה להתנתק מבזק כי אני לא מעוניין להמשיך לשלם עבור קו טלפון האם ישנם הבדלים מהותיים בין אינטרנט כבלים מול אינטרנט ADSL ?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  20. Started by redead,

יש לי כאן את השאלה הבאה ואני לא כולכך יודע איך לגשת אליה נתונים : MSS=512BYTES CWINDOWS=9MMS SSTHRESHOLD=5120BYTES WINDOW=65535BYTES עתה מבצעים משלוח של מנות הMSS ברצף . מה יהיה ערך השדה CWINDOWS בהנחה שכל המנות תגענה בשלום לפי סדר המשלוח ללא TIME OUT וללא שני ACK-ים זהים ? איך אני ניגש לשאלה כזאת ומה החישוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  21. Started by xlSnaK,

יש לי 2 מגה ורציתי לדעת איך אני מגדיר אותו נכון... כאילו ב upload וב-download תודה

• 3 תגובות
    • 675 צפיות
  22. שלום, יש לי שני מכשירים שיש להם חיבור רשת שאני צריך לחבר לרשת אחת. בגלל הדרישות (ניידות, 20-50 מטר מרחק ביניהם ושליטה מ50-70 מטר) החלטתי לבנות מערך שכולל שני ראוטרים EDIMAX 6524N, אחד לכל מכשיר וכמובן שאחד מהם יהיה REPEATER של השני. התוכנית הייתה כזאת: ראוטר "ראשי": X.X.1.254 מחובר קווית למכשיר 1: X.X.1.1 ראוטר ריפיטר: X.X.1.253 מחובר קווית למכשיר 2: X.X.1.2 שני הראוטרים מחוברים אל-חוטית ושניהם עם קושחה 1.58 מהאתר של פיקוק. באתר של EDIMAX יש 1.55 אז נשארתי עם 1.58. אבטחה :MAC address filtering, WPA2(AES) מה שחשבתי שיהיה פשוט הסתבר כלא פשוט בכלל. אחרי שהגדרתי את הראוטר הראשי כ- AP עברתי להגדיר את הריפיטר ושם חיכתה לי הפתעה. לא משנה מה עשיתי וניסיתי לא הצלחתי לגר…

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  23. Started by naor56,

אני יודע שיש הגבלה ברפידשייר ל2.60 ג'יגה ליום , ובגלל זה אני לא רוצה לקנות פרמיום שם. חשבתי על NETLOAD.IL שזה אחלה שרתים אבל השאלה אם יש שם הגבלה....?

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  24. יש לי מחשב ניד .ושאני מתחבר לצט של נענע הוא נכנס לי אומר לי "נותקת מהשרת"למה זה? אני מחובר דרך כבל רשת

25. הי. יש לנו בחברה כמאה מחשבים ברשת, ומדי פעם יש צורך לעשות עידכוני תוכנה לג'אוה. בדרך כלל אנחנו עושים את זה ידנית לכל מחשב בנפרד. מישהו יודע אם יש איזו דרך קיצור שתאפשר לעדכן את כל המחשבים בבת אחת?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות

דיונים חדשים בפורומים