רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם לאחרונה התעוררה בעיה ברשת הביתי שלי בשליחת דואר מתוכנת האאוטלוק הדואר נשאר בתיבת הדואר היוצא ואין שום תנועה ב-UpLoad , הבדיקה הראשונה שביצעתי היתה לחבר את החייגן ישירות למודם ואכן הדואר יצא בשניות. ולכן החלטתי לבצע חיפוש אחר פתרון לבעיה הנ"ל וכמובן נתקלתי בהמלצות חמות להשתמש בגרסאת DD-WRT, אכן ביצעתי את העדכון קושחה לגרסא V23 Sp1 אני מחובר לבזק בינ"ל דרך הכבלים עם חייגן L2TP וכמו שקראתי כאן לא פעם בפורום שהגרסא הנ"ל אינה תומכת בחייגנים מסוג זה אני פונה לחברי הפורום כאן ע"מ לקבל המלצה חמה ועזרה בהגדרת הראוטר, אני אכן מעוניין לבצע שידרוג שכזה היות ואני בטוח בהחלט שהם הרבה יותר טובות וחזקות וכמובן משפרות את הקליטה של WireLess אז אנא , אם מישהו מכם משתמש בנתב כזה ו…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי מחשב נייח שאליו מחובר ראוטר אלחוטי של D-link דגם 524 ורסיבר ביתי בחדר מרוחק שיש לו חיבור לרשת וכרגע אני מחבר בין המחשב לרסיבר בעזרת כבל . הייתי רוצה לדעת מה אני צריך להוסיף כדי לחסוך את הכבל כך שהרסיבר יתקשר עם מחשב בצורה אלחוטית ? תודה
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהצלחתי לפתור את בעיית ההתחברות לאינטרנט , יש לי בעיה חדשה- כאשר אני מנסה להוריד קבצים - התהליך נעצר בפקודת ההורדה ואינו מתחיל את ההורדה בפועל. המחשב לא "נתקע" אלא פשוט לא ממשיך בתהליך. (בעיית ההתחברות נפתרה ע"י ביצוע שיחזור מערכת מאחר ואיפוס winsock לא פתר את הבעיה.). כיצד ניתן לפתור הבעיה. בתודה מראש arie2006
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות רשת חוטית בין מחשב שיש בו win 98 עם win XP (המחשב המארח הוא האקס פי) הקטע זה ששיתוף הקבצים לא הושלם. ה 98 יכול לראות את הקבצים של ה XP וה XP לא יכול לראות של ה-98 מה לעשות כדי שה XP כן תהייה לו גישה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
-
התחיל לי לפני כמה ימים כל כמה דקות האנטרנט מפסיק לעבוד וכדי להחזיר אותו לעבודה צריך לנתק תראוטר 3COM מהחשמל ולהחזיר ואז זה עובד לעוד כמה דקות אין לי מושג אולי זה בהגדרות מישהו (אני לא זוכר איזה קוד (IP צריך לרשום כדי לבדוק (168. או מ192 ...) מישהו אולי יודע או שיש משהו לעשות או שהראוטר פשוט בדרך למות
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
חובה להדליק את המחשב המחובר למודם ע"מ שמחשבים אחרים יתחברו לאנטרנט? כיצד ניתן להתקין את הרשת שלא יהיה צריך להפעיל שני מחשבים יחד?
-
- 8 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכם הנה הבעייה: יש לי שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד אחד אני אקרא להם 1, 2 ונייד. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר משולב (קוי+אלחוטי) וגולשים בהרמוניה. עד כאן הכל טוב. מחשב 1 מחובר לראוטר בצורה קווית (עם כבל) הנייד מחובר אלחוטית והשניים מתקשרים בניהם נפלא כולל שיתוף קבצים. הבעייה מתחילה עם מחשב 2! לא משנה מה ניסיתי, אני לא מצליח לשתף איתו קבצים ניסיתי להחליף בין שני כרטיסי רשת קויים ואפילו קניתי לו כרטיס אלחוטי!!! הוא מקבל אינטרנט הוא מקבל פינג משני המחשבים האחרים אבל הוא לא מקבל פינג מעצמו :s05: במשך יותר מ-6 שעות ישבתי לנסות להגדיר אותו!!! הגדרתי את כל מה שצריך מבחינת כתובות IP. אפילו התקנתי לכבודו חלונות SP2 מה גם שבשני המחשבים האחרים, מחשב 2 מ…
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום אני מחובר לבזק ויש לי את המודם B150-FOCuS USB יש למטה חץ שאמור להיות ירוק ורק אז אפשר להתחבר.. במקרה שלי הוא כל דקה חוזר להיות צהוב\אדום ולפעמים נעלם.. תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום תקופה ארוכה אני מחובר לכבלים דרך נתב ואני רוצה לנסות לגלוש רק דרך המודם terayon שלי ללא הנתב האם זה אפשרי ואיך? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
התקנתי שרת apache ע"ג מחשב עם מעבד AMD ומע. הפעלה win2000. בסוף ההתקנה קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: the system cannot find the file specified: no installed service named "Apache2 והשרת לא עובד. למישהו יש פיתרון לזה או אולי מכיר תכנית התקנה ל apache המתאימה למפרט שלי ואשר אינה מסתיימת בהודעת שגיאה? אודה על העזרה.
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אהלן, הגדרתי על המחשב שלי שני משתמשים (ואפשרתי את האופציה של Fast Switching בינהם). הבעייה היא שברגע שאני מתחבר עם משתמש אחד, המשתמש השני מתנתק מהאינטרנט. ניסיתי לשחק עם הגדרות החיבור, אבל כל כשאני מנסה להיכנס ל-Propeties של החיבור Barak013_L2TP, הוא רק פותח לי את החייגן שוב ואין שם יותר מדי אופציות לשחק איתם. אני יודע שאני צריך לחפש אופצייה של לאפשר גישה עבור כל המשתמשים שבמחשב, אבל אני לא מוצא את זה. מישהו כאן שמחובר ע"י ברק נתקל פעם בבעיה כזו? מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום. עשיתי כמה שינויים ברשת הביתית שלי לא מזמן. היה לי שני מחשבים: אחד השרת, שהיה מחובר אליו מודם והשני היה מחובר אליו והיה מקבל ממנו את האינטרנט. אבל המחשב שהיה מחובר לשרת היה צריך שהשרת יהיה דלוק בשביל לקבל את האינטרנט (אגב השרת מתחבר לאינטנט דרך חייגן). חוץ' מאינטרנט הייתה גם גישה לתיקיית שיטוף שיש בכל מחשב (ז"א הייתי יכול להעביר קבצים ממחשב אחד לשני). בעקבות כל זה קניתי סוויץ'. עכשיו המודם ושני המחשבים מחוברים לסוויץ', ואני יכול להתחבר דרך חייגן בכל מחשב, כלומר אני מחייג בו זמנית בשני המחשבים ואז יש לי גישה לאינטרנט. אבל עם כל זה אין לי גישה לתיקיית שיתוף, ז"א אני מקבל הודעת שגיעה שהוא לא מצא את תקיית השיתוף ברשת (גם ממחשב ראשון וגם ממחשב שני)(הדרך היחידה לראות את ת…
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של 3COM, ואני מנסה להגביר את אות השידור שלו או לחילופין להגביר את איכות הקליטה במחשב שבחדר אחר. איך אני יכול לעשות את זה בצורה פשוטה ויעילה? יש הצעות? תודה שחר.
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום אני מנסה להגדיר מודם AZTECH 600 E שקיבלתי מבזק כדי שישמש גם כנתב. המודם מחובר למתג Edimax 8 Port Fast Ethernet Switch With Auto-MDI/MDI-X - ES-3108P ולמתג מחוברים שני כרטיסי רשת של המחשבים שאני רוצה לחבר לאינטרנט. ניסיתי לפעול לפי ההוראות במדריך הזה http://uploaded.fresh.co.il/2005/07/14/16911849.rar לא ראיתי אצלי CONNECTION 0 כמו שכתוב במדריך, אבל הגדרתי NEW CONNECTION. אחרי שהגדרתי חיבור כמו שכתוב, הוא לא מצליח להתחבר. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 696 צפיות
-
-
שלום. לאחרונה התחדשתי בנייד חדש ורציתי לדעת את האופציות שלי להתקשרות לאינטרנט הבנתי שיש כול מיני דרכים חלקם אלחוטיות גם.. אשמח לשמוע על כול דרך התחברות בפרט תוך כדי התיחסות ליתרונות וחסרונות שלה על פני האחרת שיקולים כלכליים, שיקולים של נוחות וכו' תודה מראש, יוני!
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני לא יכול להתחבר לרשת מחשבים בעזרת HUB ... אמרו לי שחסר לי משהו בחיברוי רשת .. ובכלל אצל כולם זה מופיע כלוקל אראה קונקשין ולי לא.. ככה זה אצלי. http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532343.JPG וככה זה אמור להיות בעיקרון.(ה4 הראשונים) http://www.fps.co.il/picture.php?id=1160532376.JPG איך אני מסדר את זה שיה לי כמו לכולם\רוב? תודדדדדדדדדדדדדדדדדדה לללכםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםםם !
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
כרגע אני גולש בחבילה של 12 מגה. האם זה מציין מהירות או רוחב פס ומה ההבדל ביניהם? הרי בפועל אני לא מקבל מהירות הורדה של 12 מגה בייט לשניה... יש מצב שזה מגה ביט? אם כן, מה המהירות האידיאלית שאקבל? ובמה זה תלוי? עוד עניין: ברגע שכבר הבנתי מה מהירות ההורדה שאני צריך לקבל. האם זה אומר שמהירות ההורדה תתחלק שווה בשווה בין מספר קבצים שמורידים וסה"כ תסתכם במהירות המקסימלית או שפשוט כולם ירדו באותו קצב מקסימלי במקביל? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני מחפש ספק דואר שמאפשר לעלות קבצים יחסית גדולים ולשמור אותם אצלו. כמו אתר שמירת קבצים רק עם דואר. מקווה שיש חיה כזאת
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אני רוצה להגדיר נתב אלחוטי נוסף בתור AP על מנת להגביר את אות השידור לקומה מעל בדירה שלי הנתב הראשי הוא של בזק ASUS והא AP הוא של TP LINK איך עושים זאת ? חיפשתי במדריכים ולא מצאתי ...
-
- 2 תגובות
- 696 צפיות
-
-
אוקי כרגע יש לי שתי מחשבים אני נמצא כרגע בחבילת גלישה של חצי מגה אבל בקרוב אני עובר למגה וחצי עכשיו עם אני יתקין רשת אלחוטית אז זה בלי חוטים זה ברור ומה קורה עם המהירות היא עדיין תצתרך להתפצל חצי חצי לכל מחשב או שכל המהירות כרגע חבילה של חצי מגה תיהיה בכל מחשב בנפרד . וברשת רגילה עם אני יקנה ראוטור ויחבר עם חוטים אז זה יתפצל חצי חצי בין כל מחשב?? וגם שמעתי לא יודע עם הבנתי נכון אבל יענו לקנות רק ראוטר אלחוטי אבל לגבי השאר לא הבנתי איך לחבר מה איך הולך הסיפור הזה אני יהיה חייב גם 2 כרטיסי רשת אלחוטים או שיש גם דרך רק עם ראוטר אלחוטי לסדר משהו יותר נוח תודה
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס רשת + ראוטר אלחוטיים אם אפשר אז גם המלצה למדפסת ושהכל ביחד יצא 900 שקל משהו כזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
האם אני יכול לבטל את כל האפשרויות של הראוטר באלקטל (DHCP וכו') ולהשאיר אותו כמודם בלבד, אבל בלי לשנות את הגרסה לישנה יותר (אני עם 510 עכשיו)?
-
- 3 תגובות
- 696 צפיות
-
-
רשמתי בערך כל מה שאני צריך בנושא אבל בכל מקרה... הראוטר כנראה יונח בתוך חדר ממ"ד. אני מבין שזאת בעיה אבל אודה לכם אם תעזרו לי... אין לי המון מחשבים בבית (רק 2) ככה שאם המחיר יהיה גבוה מדי אנחנו פשוט נחליט להעביר כבלים. לממ"ד חלון מזכוכית ממוגנת ודלת ברזל לא עבה במיוחד (שגם לא סגורה רב הזמן) המרחק בין הראוטר למחשב המיועד הוא איזה 7-8 מטרים
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שלום לכל העוזרים!!! ברשותי שני מחשבים המרוחקים זה מזה משהו כמו 12 מ' (אחד עם XP והשני עם 98SE). אין באפשרותי לבצע חיבור חוטי בין המחשבים היות והם מרוחקים. ברצוני לדעת איך אוכל לבצע רשת הזולה ביותר (רשת ICS, הבנתי שתהיה הזולה ביותר), שלא ע"י חיבור חוטי. האם ע"י חיבור אלחוטי או חיבור באמצעות קוי הטלפון? מה שאני צריך זה את הצעה הזולה ביותר (הכוונה, לא לרכוש משדר ב-600 ש"ח וכרטיסים בעוד 400 ש"ח). התקציב הוא כ-500 ש"ח. במידה ומדובר ברשת אלחוטית איזה מפרט טכני אני אמור לקנות? במידה ומדובר ברשת דרך קוי הטלפון כנ"ל? האם יש למישהו רעיון היכן ניתן לקנות את ציוד זה וכמובן המלצות לחברות אשר מייצרות את המפרט? דרך אגב, ברשותי אינטרנט בכבלים אם זה משנה..... ושוב תודה מראש לכל העו…
-
- 0 תגובות
- 696 צפיות
-