עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. יש לי רשת מחשבים של כ-4 מחשבים, אני משתמש ב-WIN SERVER 2003 וב-MICROSOFT EXCHANGE SERVER. איך אני מגדיר את ה-OUTLOOK לקבל מייל מכל אחד, לא רק מי שברשת שלי... כלומר אם מישהו שולח לי מייל מארה"ב איך אני מגדיר שזה יגיע אליי ל-OUTLOOK וגם אני יהיה בתוך הרשת הפנימית שלי, כלומר, גם כל אחד מה-CLIENTS שלי יוכל לשלוח מייל אליי או לכל חבר ברשת ה-LAN שלי...? (ל-CLIENTS שלי אין אינטרנט, רק לי יש). תודה,

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  2. Started by jbgood,

שלום לכולם, יש לי 2 מחשבים מחוברים דרך ראוטר אדימקס 6114 ומודם ECS BFOCUS מבזק בהתחלה מחשב אחד הצליח לקבל אינטרנט והשני לא(חוץ מאימיול) עכשיו בשניהם אין אינטרנט ורק אימיול במחשב השני עובד... מה לנסות לעשות כדי לפתור את הבעיה? כל עזרה תתקבל בברכה

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  3. Started by tkcg2k,

בכבל רשת יש 8 גידים, צריך רק 4 כדי שהרשת תעבוד. בשביל מה השער אם אפשר לפרט.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  4. Started by elior021,

שלום לכולם האינטרנט שלי איטי מאוד מה הבעיה מה אני צריך לעשות כדי שהוא יחזור לעצמו?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  5. Started by blackorder,

שלום אני צריך שמישהו יעזור לי בהקמת רשת אלחוטית כבר קראתי את המאמרים באתר של netchife אבל הנסיונות שלי כשלו אז הנה איך הרשת הולכת מחשב 1 כרטיס רשת אלחוטי מערכת הפעלה WINDOWS 7 מחשב 2 נתב שמחובר אליו מערכת הפעלה windows xp במחשב 1 עם WINDOWS 7 הצלחתי להגדיר בלי בעיה וגם לראות את הקבצים שבמחשב 2 וגם להעביר במחשב 2 עם windows xp לא הצלחתי לראות את הקבצים צריך בבקשה עזרה ???

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  6. Started by mrraz,

לפעמים חיבור האינטרנט שלי נתקע ומשתחרר רק לאחר מספר דקות (ראוטר דילינק 624) כשאני בודק את התעבורה ל WAN אני רואה שהוא פעיל ובבדיקה בלוג אני מקבל את סיבת ההשהיה, הרבה עמודים עם שורות כמו, Drop TCP packet from WAN src:217.157.141.5:4662 dst:212.235.123.111:62191 Rule: Default deny Drop TCP packet from WAN src:213.252.201.242:1181 dst:212.235.123.111:62178 Rule: Default deny אבל בעיקר שורות עם פורט 4662 שזה כידוע EMULE ואצלי הפורט פתוח אבל בכתובת 192.168.0.100 שהיא פנימית ואילו היעד שהוסר זה 212.235.123.111 שלדעתי זה IP של נטויז'ן שאיתו אני מזוהה חיצונית. מישהו מבין מה קורה כאן ?

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  7. Started by 11moshiko11,

לאחרונה יש לי בעייה באימיול: לא מתחבר, או מתחבר ומתנתק, וכשהוא מחובר, כשאני מחפש משהו, הוא לא מוצא כלום. ניסיתי לחפש בשביל הבדיקה אופיס, WINZIP אביב גפן והוא לא מוצא כלום. יש לי ראוטר וסוויטש, וחומת אש של ה- XP. פתחתי את שניהם, כמו שהייתי עושה תמיד, אבל זה כבר לא עוזר. ניסיתי להחליף IP וכן גם פורטים וזה לא עוזר. הראוטר הוא של רוטל 1320A. עדכנתי לו תוכנה לפני כחצי שנה לפחות לגירסא 2.22 שגרמה לשינויים פלאים בהורדות. כמן כן, ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את החלונות מחדש וזה לא עזר. במחשב האחר הכל היה תקין עד אתמול שהתקנתי חלונות מחדש. גם שם ניסיתי המון אופציות וזה לא כ"כ עזר. יש למשהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? תודה ושבת שלום, מושיקו

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  8. אם כן, מבקש לפרט תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  9. היי אצלי בבית הרשת במהירות 12 מגה של 012 ראוטר בקומה התחתונה מחובר למודם ומשדר למגדיל טווח שאני מתחבר דרכו הבעיה היא שאני לא גולש על 12 מגה אלא על 6-8 מגה במקרה הטוב דיברתי עם 012 והם אמרו שזה בגלל המגדיל טווח בדקתי במחשב שבו מחובר המודם ומהירות שם היא 12 מגה אם אני מחבר את המחשב שלי בצורה חוטית אני אנצל את מלוא מהירות הרשת שלי?

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  10. שלום אנשים אני בונה בית דו משפחתי של שתי קומות כאשר בכל קומה שטח שטח של 80 מטר רבוע. בנוסף ישנה חצר קטנה בחלק האחורי של הבית. הראוטר צפוי להיות ממוקם בקומה הראשונה במרכז הבית סמוך לחלל המדרגות. מבקש המלצה לראוטר איכותי בעל טווח שידור/קליטה טובים אשר יהיה אמין. כמו כן דרוש שיתמוך בחיבור חוטי של עד שני מחשבים, בנוסך למספר מחשבים אלחוטיים. תודה, טל

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  11. Started by matizami,

יש לי מודם DSL 600E וראוטר NETGEAR WGR614. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאימיול כי אני מקבל LOW ID. ביוטורנט, למטה, איפה שכתוב אם החיבור טוב, אז הוא לא מופיע ירוק וכתוב לי לבדוק את ההגדרות. לא נגעתי בהגדרות בשום תוכנה, לא בראוטר.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  12. יש לי אסוס EEE חדש עם XP שמחובר אלחוטית לרשת הביתית. במחשב הראשי עם הויסטה, ה-EEE מופיע אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום עד הודעה שוינדוס לא הצליח להיכנס למחשב בלה בלה... שמופיעה אחרי 2 דק'. מה-EEE אני מסוגל לדפדף במחשב עם הויסטה בלי הבעיה, הבעיה היא רק לגשת ל-XP מויסטה. PING עובד בשני המחשבים אז זו לא בעית פיירוול. של המחשבים הוגדרו ב-Trust Control של NIS. שני המחשבים תחת אותה Workgroup. המחשב עם הויסטה מסוגל לגשת למחשבים אחרים ברשת (שהם גם עם ויסטה). בקיצור, הכל מוגדר והכל תקין אך עדיין, ויסטה מסרבת לגשת למחשב עם ה-XP ואני תולש פה שיערות. אנא מכם, עיזרו לי.

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  13. הי אני מחפש שרת חינמי שתומך ב php לפתיחת פורום (לא מתחרה אלא לכיתה שלי) שיעבוד עם התוכנה phpbb או ipb וכו' תודה!!!

• 0 תגובות
    • 715 צפיות
  14. Started by nanus,

שלום יש לי בבית שני מחשבים עכשיו יש לי מודם קוי של בזק די לינק. ואליו מחובר סוויץ ולסוויץ מחוברים שני המחשבים באמצעות כבלים. וזה תיאור המצב הקיים מה שאני רוצה לדעת אם קיים איזה שהוא התקן שאני אוכל לחבר אותו לסוויץ והוא ישדר לי וייפי וכמובן שאני אוכל להגדיר לו סיסמה תודה

• 3 תגובות
    • 715 צפיות
  15. Started by D84500,

שלום חברים, יש לי איטרנט במהירות 10 MB, ההורדות שאני מוריד דרך טורנט פעולות מעולה ויורד מהר לפי קצב השיתוף. עכשיו שאני מוריד סרט או פרק בסדרה דרך שרתים כמו מגהאפלוד פילפלייר וכ'... ההורדות יורדות באיטיות ואז מרוב שהורדה איטית ההורדה לא הולשמה ונוצרת שגיאת התחברות, מה יכול להיות הבעיה והאם יש דרך לתקנה, תודה רבה. ד"א אני חדש פה בפורום אז אם השאלה שלי לא אמורה להיות פה, אנא תעבירו למקום המתאים.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  16. Started by kronin,

אחרי תוכנות השיתוף למיניהן הגיע תורו של youtube. בשלושה ימים האחרונים ישנה איטיות ממשית בגישה לאתר הוידאו המוביל youtebe. נסיון בגלישה לכל אתר אחר בישראל ובחו"ל מעלה תוצאה רגילה וטובה, אולם בגישה ליוטוב הכל זוחל עד צולע. אולי זה כרגע נסיון שמתחיל מכמה גולשים ואולי זה כבר אצל כולם, מה שברור הוא שאם יש אמת בדבר יש פה הפרת חוזה ומקום לתביעה יצוגית גדולה מאוד. הבעיה היא להשיג הוכחות שאפשר יהיה להסתמך עליהם בבית משפט ושהשופט לא יזרוק אותנו מכל המדרגות ללא הוכחות. זה דבר אחד לחסום משתפי קבצים וזה דבר אחר לחסום אתרי וידאו לגיטימיים.

• 4 תגובות
    • 715 צפיות
  17. כלומר כאכנס ל 192.168.1.1 אכנס ישר לתפריטים ולא אצטרך להקיש סיסמה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  18. Started by yuvalma,

אני רוצה לקנות ראוטר, עכשיו השאלה לאן ואיך הוא מתחבר המודם שלי (בטריפל של הוט) מחובר בממ"ד, אבל יש לי כבל רשת שעובר דרך הקיר לחדר אחר בבית, האם החיבור הזה מספיק לראוטר כדי שאני אוכל לגלוש עם הנייד בכל הבית? ואם כבר נכנסתם אני אודה אם תמליצו לי על ראוטר מומלץ משהו פשוט באזור ה120 שקל תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 715 צפיות
  19. Started by Norm4nde,

איך אני מסדר את זה !@?# זה לפעמים אתרים שאני פותח קופאים LOL מה לעשות . תמונת מצב: http://img377.imageshack.us/my.php?image=flycz3.jpg

• 1 תגובה
    • 715 צפיות
  20. Started by SweeT_EviL,

אז ככה יש לי ZA 7 ויש לי מודם רגיל שמחובר אלי ומחשב אחר שמחובר אלי כשאני מנסה לגשת דרך המחשב השני לאינטרנט אני לא מצליח(אין פינג), אבל כשאני סוגר תZA כן יש לי זה עובד ככה הכרטיס רשת שלי(שמחובר למודם) והאיפי שאני מקבל נמצאים בINTERNET הכרטיס רשת שאליו מחובר המחשב השני והDHCP SERVER נמצאים בTRUSTED הSHARING שאני מבצע נמצא על החיבור לאינטרנט.(ניסיתי לעשות SHARING לכרטיס רשת שלי או לשני וזה לא עזר). קיצר ברור מאוד מה גורם לבעיה, השאלה איך פותרים את זה. ולהחליף את ZA זאת לא אופציה. תודה מראש..

• 0 תגובות
    • 714 צפיות
  21. Started by amig2,

יש לי חיבור adsl של נטוויז'ן ואני סובל מלאגים בלתי נסבלים שמונאים ממני לשחק משחקי רשת. אין לי ררשת אלחוטית או משהו כזה שיכול לשבש את החיבור. האם הלאגים זה כי הרוחב פס של נטוויז'ן דפוק (בהרבה פורומים רצות שמועות שבנטוויז'ן יש הכי הרבה לאגים), או בעיקר בעיקר בגלל המהירות הנמוכה שלי (750 kb/s)

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  22. אז ככה היום קניתי מבזק את הראוטר D-LINK וגם מתאם רשת של בזק,אככה במחשב שאליו מחובר הראוטר אין ניתוקים ביכלל!! ובמחשב שאליו מחובר המתאם רשת אלחוטית קורה שפעם בחצי שעה שעה האינטרנט מיתנתק ומיתחבר אחרי 5 שניות,וזה בעיה כי עם מורידים משהוא ומפסיקים אז נידפקת ההורדה,מישהוא יודע למה זה קורה?

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  23. Started by tom123,

היי... יש לי שתי כרטיסי רשת אלחוטיים ישיר ממחשב למחשב.. עכשיו פירמטתי תמחשב התקנתי תדרייברים והכל אבל הוא לא רוצה להיתחבר... הוא אומר התקשורת האלחוטית אינה זמינה בשתי המחשבים.... הייתי רוצה להגיד לכם תחברה.. אבל זה בלי חברה חח... זה IEEE 802.11 דרך אגב..

• 3 תגובות
    • 714 צפיות
  24. שלום עידכון: שמתי לב שהבעיה קורה רק כאשר אני מסמן בlogin שיזכור את השם משתמש וסיסמא. כשזה מבוטל אז אני יכול להתחבר. דרך אגב שחזרתי גם את כונן מערכת ההפעלה מלפני הפירמוט בעזרת נורטון גוסט ועכשיו גם שם הבעיה קורה למרות שעד היום לא הייתה לי שום בעיה. עידכון 2: פירמטתי את המחשב עוד פעמיים נוספות עם נסיונות קונפיגורציה שונות sp1,sp2 עם אנטיוירוס ובלי והבעיה לא נפתרה. קשה להסביר את המצב אבל מה שקורה זה שיש לי את המחשב הראשי שממנו אני לא יכול להתחבר כמו שצריך לאתרים מסוימים ולא משנה באיזו קונפיגורציה (עד לפני יום יומיים זה כן עבד) ויש לי מחשב נוסף שממנו זה כן מתחבר בכל פעם שאני מנסה. עידכון 3: הרגע התקנתי firefox ואיתו אני מתחבר בלי בעיות. העניין הוא שתמיד התחברתי עם internet ex…

• 2 תגובות
    • 714 צפיות
  25. שלום! יש לי שני מחשבים בבית, כרטיסי רשת יש, וכבל רשת מוצלב יש. לפני שהתקנתי את ה- SP2 (לא על ידי עידכון אלא על ידי דיסק של חבר שלי), אני מנסה לשתף את האינטרנט שוב כמו שהיה פעם לפני הפירמוט אבל אני ניתקל בבעיה. עשיתי לפי המדריך, אני תמיד הייתי עושה לפיו והוא עבד מצויין!!! הבעיה החלה כשהתקנתי את ה- SP 2 כשאני משנה את ה- TCP/IP IP ADDRESSבחייגן שלי ל- 192.168.0.1 (במחשב שלי) הוא רושם לי 735 TCP/IP ERROR והוא רושם לי שנזרקתי על ידי השרת... מה אני יכול לעשות? כשאני מוריד את הכתובת 192.168.0.1 אז הוא מתחבר... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 714 צפיות

דיונים חדשים בפורומים