רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
מחפש ראוטר אלחוטי להתקנה במסעדה כאשר מתחברים לרשת האלחוטית יופיע אתר הבית של המסעדה שלי תודה על העזרה
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שציינתי בהודעתיי הקודמות, אחותי קיבלה את המחשב החדשה שהובטח לה ואיתו כמובן גם קנינו ציוד רשת אלחוטית! הכל טוב ויפה ובין הנתב ובין כרטיס הרשת PCIMIA יש תקשורת מצויינת ומהירות מצויינת, הבעייה היא שעם כרטיס ה-PCI אין לו תיקשורת, יותר מזה, כרטיס ה-PCI קולט רשתות שלא נמצאות בבית שלנו (ואין לי מושג גם אם באיזור שלנו בכלל) ורק את שלנו לא! ניסיתי להעביר את הנתב ס"מ בלבד מהמחשב ועדיין... כלום.. הוא לא קולט! למישהו יש רעיון מה לעשות? ???
-
- 4 תגובות
- 682 צפיות
-
-
היי. אני מתחבר לאינטרנט באמצעות חייגן, ובספק לא מוכנים לי לשנות לחיבור אוטומטי. התוכחתי איתם שעות, שום דבר לא עוזר. החלטתי ללכת על ראוטר שיעשה את העבודה. השאלה, איזה לקנות? אני צריך אחד שיתחבר אוטומטית לאינטרנט ובנוסף לזה שלא יחסום לי כל דבר שזז (הבנתי שראוטרים אוהבים לחסום פורטים וזה) תודה רבה מראש לכל מי שיעזור לי!
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת מ-ROUTER 3COM. כל המחשבים גולשים ברשת ואף כולם שייכים לאותה WORKGROUP, אני לא מצליח להכנס ממחשב אחד לשני, אף ע"פ שעשיתי שיתוף ואני רואה את כל המחשבים ב-MY NETWORK PLACES תחת View Workgroup computer. שאני מנסה להכנס או מודע לי שאי אפשר עקב הרשאות. יש שיתוף שמאפשר לכולם לראות את כולם וה-USER בכל מחשב הוא ADMIN. יש פתרונות למישהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
התחיל לי לפני כמה ימים כל כמה דקות האנטרנט מפסיק לעבוד וכדי להחזיר אותו לעבודה צריך לנתק תראוטר 3COM מהחשמל ולהחזיר ואז זה עובד לעוד כמה דקות אין לי מושג אולי זה בהגדרות מישהו (אני לא זוכר איזה קוד (IP צריך לרשום כדי לבדוק (168. או מ192 ...) מישהו אולי יודע או שיש משהו לעשות או שהראוטר פשוט בדרך למות
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני שאתם מנפנפים אותי למדריך שיש בפורום, אז קראתי אותו ועבדתי לפיו. יש לי שני מחשבים, מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב. אין נתב/ראוטר. המחשב המארח יש אינטרנט בכבלים בעזרת חייגן. הגדרתי הכל לפי המדריך. במחשב האורח רואים את החיבור המשותף שהגדרתי, ברגע שאני לוחץ עליו אני רואה שהמחשב המארח מתחבר לאינטרנט. אבל במחשב האורח אי אפשר לגלוש. רואים את האייקון שהאינטרנט מחובר, ליד השעון, אבל אני לא מצליח להיכנס לאתרים. ניסיתי לבדוק אולי הבעיה היא ב DNS של 012, אז נכנסתי לאתר שלהם וזה עדיין מעודכן לפי מה שיש במדריך. יש למישהו עצות? זה די חשוב לי, עד היום השתמשתי בפרוקסי לשתף את האינטרנט. אבל יש לזה חסרונות רבים. אה, ועשיתי RESTART בשני המחשבים, זה לא עוזר. וביטלתי את הפרוקסי שהיה מוגדר במ…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי במחשב כרטיס רשת אלחוטי המתקשר לראוטר הנמצא בחדר אחר. יש לי בעיה שהאינטרנט בקושי זז,התקנתי את הראוטר ואת הכרטיס האלחוטי לפני יומיים והמהירות של האינטרנט ירדה משמעותיתאין ספיווארים ווירוסיים כי לפני הכול עבד במהירות. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל משחקים או את ה winamp אחרי כמה דקות האינטרנט מתנתק מעצמו ניסיתי בהתחלה תוכנות מוזיקה אחרות אבל גם בהם ובכול המשחקים שלי האינטרנט מתנתק עזרו בבקשה!!!!
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב במקום הנכון אם לא סליחה... טוב אז ככה.. יש לי תוכנה שקוראים לה ventrilo וזאת תוכנה שאתה מתחבר אליה עם עוד כמה חברים או אנשים ומדברים פשוט... אני רציתי לפתוח שרת קבוע על המחשב שלי לי ולחברים שלי כדי שנהיה תמיד מחוברים ואני לא מבין משהו אחד. הפעלתי את התוכנה של הסרבר שלפני האלקטל פרו עבדה, אבל הבעיה עכשיו שהוא מוכן לקבל חיבורים רק מ 10.0.0.138 או מ 127.0.0.1 ואני לא יודע איך אני גורם לו לזהות את האי פי שלי ולאשר חיבורים ממנו... כאשר נכנסתי לתוכנה (לא לשרת), ניסיתי להתחבר לאי פי שלי והוא הראה לי בשרת שמישהו מנסה להתחבר אבל הוא לא מאשר לו כי זה לא מהאי פי שהוא מכיר .... אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני ניסיתי לפתוח פורטים באלקטל שלי אבל... בחלק מהתוכנות זה עבד כמו שצריך ובחלק לא למשל בקאונטר אני יכול ליצור שרטים אבל הפורט החיצוני נורא מוזר שונה ממה שאמרתי לו nat create tcp inside add:10.0.0.1 insideport:27015 outsideadd:0.0.0.0 outsideport:27015 save exit טוב אבל בכל זאת הפורט החיצנוי הוא שונה לגמרי כי אם מנסים להכנס ב27015 אז לא מוצאים את השרת ואם אני מחפש בlist ז אני מוצא את הפורט המוזר הזה ואז זה עובד... וזה גם קרה לי בapache אני לא יודע מה הבעיה אבל למשל ב פייל שר פרו זה לא קרה לי אנשים נכנסים לאתר שלי בפורט שאמרתי זה מאוד מוזר
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היי חברים יש לי 2 נתבים בבית, נתב 1 של בזק (BCYBER שאני מקנפג ללא חיבור DSL) ונתב של HOTBOX4. שניהם בבית 1 לצד השני ומספקים לי גיבוי למקרה ותשתית 1 נופלת. אני מעוניין להעביר ביניהם מידע ללא חיבור חיצוני במהירות ה LAN, האם זה אפשרי, ואם כן מה דרוש מבחינת קונפיגורציה או ציוד קצה אודה לעזרה
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
שלום אני כבר הרבה זמן מוריד מהאתר isohunt (טורנטים) במהירות גבוה ולאחרונה שמתי לב שחלה ירידה משמעותית בקצב הההורדה .. יש אפשרות שנטויזן חסמה את האתר ? או בזק?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
-
אוקי כרגע יש לי שתי מחשבים אני נמצא כרגע בחבילת גלישה של חצי מגה אבל בקרוב אני עובר למגה וחצי עכשיו עם אני יתקין רשת אלחוטית אז זה בלי חוטים זה ברור ומה קורה עם המהירות היא עדיין תצתרך להתפצל חצי חצי לכל מחשב או שכל המהירות כרגע חבילה של חצי מגה תיהיה בכל מחשב בנפרד . וברשת רגילה עם אני יקנה ראוטור ויחבר עם חוטים אז זה יתפצל חצי חצי בין כל מחשב?? וגם שמעתי לא יודע עם הבנתי נכון אבל יענו לקנות רק ראוטר אלחוטי אבל לגבי השאר לא הבנתי איך לחבר מה איך הולך הסיפור הזה אני יהיה חייב גם 2 כרטיסי רשת אלחוטים או שיש גם דרך רק עם ראוטר אלחוטי לסדר משהו יותר נוח תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי בעיה שהמודם מחטבר ישר למחשב אני מוריב ב 200 260 KB שהוא מחובר ללראוטר הוא נותן לי להוריד ב 70KB (מדובר על אותו מחשב שמחובר הראוטר ) ואין לי מישתמשים שאני בודק את זה אולי יש למישהו עידכון שאולי יעזור לי לבעיה זה הדגם DI-524 Version: V2.03 Firmware Date: Fri, Dec 09 2005
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני צריך המלצה על כרטיס רשת + ראוטר אלחוטיים אם אפשר אז גם המלצה למדפסת ושהכל ביחד יצא 900 שקל משהו כזה תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מעניין אותי לעומת הארץ שלנו. לא מזמן ראיתי באיזה פורום שמישהו העלה איזה משחק אז היה צילום מסך של הביטורנט שלו והייתה לו מהירות העלאה של 400kb/s !!
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
איזה סוג חיבור זה? אנטנת הגברה TP-LINK WIFI זה מה שאני רוצה לקנות כמה מטרים זה קולט?? ואיך אני מחבר את ל USB שלי? החיבור שונה שם תודה לעוזרים ואני מתכוון לזה http://www.zulashops.co.il/product.asp?productid=2494&CatCode=
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום אני צריך להעביר מחשב קיים למקום שבו אין לי תשתית קווית בבית. קיים נתב D-Link DI524 (תומך בתקן G) המחשב יימצא בקומה מעל לנתב, יפריד ביניהם קיר אחד וריצפה, ויש מרחק אווירי של כ-7 מטר קראתי כאן שהכרטיס הזה: Edimax EW7128G נחשב לכרטיס טוב האם יעמוד בנתונים שלי? תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הוא תקוע על התחברות והוא לא מראה לי high id או low id [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
היי,אבא שלי התעניין בלהקים רשת אלחוטית בשביל הלפטופ שלו,הוא התקשר לבזק ונתנו לו הצעה ל10 שקלים בחודש למשך שנתיים. יש למישהו דעה על העיסקה איתם? המודמים הללו פועלים על WIFI או על משו אחר? יש אפשרות לחבר למוד כזה חיבור של כבל רשת למחשב אחד ואלחוטי לשני? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הוא לא רושם HIGH ID וגם לא LOW ID זה מה שרואים בתמונה [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
קראתי בחיפוש על אימיול והבנתי שזו תוכנה לשיתוף קבצים אך למה בדיוק הכוונה?? האם זוהי מתחרה של קאזה שמורידים ממנה סרטים ושירים וכדומה ??? ומה זה בדיוק הפורטים שמדברים עליהם כל הזמן??.. תודה...
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
נכון שמתחברים לאנטרנט מופיע למטה חלון ורשום מהירות החיבור בין המחשב למודם אני מחובר ל1.5 מגה ורשום לי 1.8 חבר שלי מחובר ב750 ורשום לו 100 רציתי לדעת כמה זה משנה ובמה המהירות הזאת קשורה ואם אפשר לשפר אותה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-