עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by star010101,

לילה טוב למומחי הפורום, אני מחפש מודם שהוא גם ראוטר בנתיים למחשב אחד עם אופציה לחיבור ישיר (קווי) + אופציות לאלחוטי בעתיד. כל זאת בתקווה שיפתרו הבעיות עם הAZTECH הגרוטאה שקבלתי מבזק. האם זהו מודם איכותי? טוב משמעותית מהAZTECH? (אם אפשר להשוותו לאלקטל 510) http://com4u.co.il/Product.asp?Pid=3CRWDR101A75&Cat2Cat1ID=24&Cat2ID=325&aff=Zap# מוכן להשקיע כמה שצריך בשביל איכות. אודה למגיבים בנושא המשך לילה טוב

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  2. קודם כל שלום אני חדש מקווה להשתלב! :hi:1 עכשיו לעניין יש לי שתי מחשבים בבית שולחני ונייד ואני רוצה לעשות רשת ביתית אצלי. יש לי ראוטר B-Focus 312+ WoW וסוויצצ' עכשיו מה שעשתיתי זה חיברתי את המודם/ראוטר לפורט הראשון של הסוויצ' ואז מחשב א' מהכרטיס רשת לפורט השני של הסויצ' ומחשב ב' מהכרטיס רשת אל הפורט השלישי. עכשיו אמרו לי שאני צריך להגדיר משהו בראוטר שלי. מה בדיוק ואיפה????בview all conections איפהב מהגדרים את הראוטר? עוד דבר ראיתי על הסוויצ' שלי שיש לו שתי אפשרויות לשים או normal או uplink מה זה כל אלה ועל מה לשים? ניסיתי מיליון מדריכים ולא הצלחתי אז תודה מראש לכל העוזרים!!

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  3. נגיד יש לי 2 מחשבים + נייד אחד + פלאפון עם תמיכה לWIFI. עכשיו, המטרה היא לרשת את כולם, אז מה אני צריך לעשות? לקנות ראוטר אלחוטי (נגיד GL של לינקסיס אשר כולל תמיכה בכבלים) לחבר את המודם לראוטר, מחשב 1 או 2 לחבר באופן חוטי לראוטר והאחרים באלחוטי? זה אפשרי לחבר חוטי לראוטר אלחוטי? (good enough? )

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by Sweet_Tooth,

אני מחפש לקנות נתב חדש שיכסה טווח די גדול, מקור האינטרנט בקצה בקומה תחתונה והמטרה בקצה השני בקומה העליונה וכמובן כל מה שביניהם אז אני פתוח להצעות למשהו במחיר דיסביר ושיהיה תומך N תודה

5. אני צריך לרכוש חבילת vps מבוססת linux, ויש לי כמה שאלות - דבר ראשון, clubvps.com - מבחינתי הייתרונות הם שיש להם שרתים בישראל, משום מה הם נראים הכי אמינים בעיני מבין האפשרויות שנתקלתי בהן עד כה - ומציעים חבילה נחמדה מבחינת העלות מול החבילה והתועלת. רציתי לדעת, האם באמת החברה איכותית מבחינת שירות לקוחות גם במידה ואני לא עסק "רווחי" מבחינת הכנסה חודשית בעינייהם מכיוון שיש לי "בסך הכל" חשבון אחד? שירות לקוחות זה הדבר החשוב לי ביותר, אם למישהו יש כאן עסקים איתם והוא יכול לספר מנסיונו האישי אני יותר מאשמח! דבר שני, מבחינה טכנית, האם השרתים שלהם מהירים ונגישים באותה מידה גם כשניגשים אליהם מחוץ לארץ? תעבורה - מה עדיף, לקחת חבילת תעבורה של 1…

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  6. שלום יש לי שאלה אליכם. כרגע אני מוריד איזה טרילר של סרט בביטכומט, ומהירות ההורדה עומדת על 20-30 קילובייט. לעומת זאת מהירות העלאה שלי יותר גבוה ועומדת על 50 קילובייט. כאשר נכנסתי לפרטי הטורנט בביטכומט, ראיתי שהעלתי יותר ממה שהורדתי. איך הדבר אפשרי? הרי אני צריך קודם להוריד אלי את הקובץ ואז רק להעלות, לא כך הדבר? אשמח להסבר, הדבר מסקרן אותי. תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  7. Started by blackorder,

שלום אני צריך שמישהו יעזור לי בהקמת רשת אלחוטית כבר קראתי את המאמרים באתר של netchife אבל הנסיונות שלי כשלו אז הנה איך הרשת הולכת מחשב 1 כרטיס רשת אלחוטי מערכת הפעלה WINDOWS 7 מחשב 2 נתב שמחובר אליו מערכת הפעלה windows xp במחשב 1 עם WINDOWS 7 הצלחתי להגדיר בלי בעיה וגם לראות את הקבצים שבמחשב 2 וגם להעביר במחשב 2 עם windows xp לא הצלחתי לראות את הקבצים צריך בבקשה עזרה ???

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. יש לי 2 מחשבים שמחוברים ישירות אחד לשני ע"י כבל רשת מוצלב. הצלחתי לשתף את האינטרנט וגם ולהפעיל את השיתוף קבצים, אבל כשאני ניגש לתיקייה עם קבצי EXE אז התיקייה נתקעת בגלל שיש מלא סמלים שונים ולוקח לו מלא מלא זמן לגשת אל הקבצים האלה ולבקש מכל אחד את הסמל שלו. בתיקיות שמכילות רק סוג אחד של קבצים (כמו ZIP) אין את הבעיה הזאת... האינטרנט עובד פסדר. מחשב "שרת" - XP PRO מחשב "אורח" - 98SE תודה

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  9. שלום! אני יודע שבטח ישנם דיונים רבים לגבי השאלה כבלים מול ADSL אני רוצה להתנתק מבזק כי אני לא מעוניין להמשיך לשלם עבור קו טלפון האם ישנם הבדלים מהותיים בין אינטרנט כבלים מול אינטרנט ADSL ?? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  10. Started by Pease Brother,

כאשר אני מפעיל battlefield 2 ברשת בסרבר טוב לא ישראלי הפינג שךי הוא הין 75-100 ואז פתאום הוא קופץ ל 230 ומעלה ואני צריך להתנתק מהאינטאנט ולהכנס שוב ואז באותו הסרבר הפינגים כבר 100-120 ואז אני צריך להפעיל את המחשב מחדש כדי שזה יהיה כמו בהתחלה :'( ??? אה יש לי 012 NET

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by redead,

יש לי כאן את השאלה הבאה ואני לא כולכך יודע איך לגשת אליה נתונים : MSS=512BYTES CWINDOWS=9MMS SSTHRESHOLD=5120BYTES WINDOW=65535BYTES עתה מבצעים משלוח של מנות הMSS ברצף . מה יהיה ערך השדה CWINDOWS בהנחה שכל המנות תגענה בשלום לפי סדר המשלוח ללא TIME OUT וללא שני ACK-ים זהים ? איך אני ניגש לשאלה כזאת ומה החישוב? תודה.

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  12. Started by xlSnaK,

יש לי 2 מגה ורציתי לדעת איך אני מגדיר אותו נכון... כאילו ב upload וב-download תודה

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  13. שלום, ברשותי נתב אלחוטי שמתאים לרשת בזק. כיום אני מחובר ל-HOT. בבית יש מחשב ראשי שמחובר ישירות לאינטרנט ומחשב נייד. חשבתי על התצורה הבאה על מנת לנצל את הנתב להקמת רשת אלחוט. חיבור מחשב לנתב וחיבור הנתב למודם - שניהם בפורטים של LAN - ועי"כ להפוך את הנתב למתג. יצירת ICS במחשב הנייח ושיתוף שלו על גבי רשת אלחוטית שהנתב יצור - וכך אוכל לחבר את המחשב הנייד שלי. האם תצורה שכזו תעבוד - ואם כן האם צריך להגדיר משהו מיוחד?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  14. Started by essam,

שלום חברים, מי יכול להמליץ על נתב מסויים שיעבוד בטווח של 400 מטר (OUTDOOR)? (אבל שיהיה בדוק לא לפי הפרסומים שמפרסמים היצרנים) תודה

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  15. יש לי אסוס EEE חדש עם XP שמחובר אלחוטית לרשת הביתית. במחשב הראשי עם הויסטה, ה-EEE מופיע אבל כשאני לוחץ עליו לא קורה כלום עד הודעה שוינדוס לא הצליח להיכנס למחשב בלה בלה... שמופיעה אחרי 2 דק'. מה-EEE אני מסוגל לדפדף במחשב עם הויסטה בלי הבעיה, הבעיה היא רק לגשת ל-XP מויסטה. PING עובד בשני המחשבים אז זו לא בעית פיירוול. של המחשבים הוגדרו ב-Trust Control של NIS. שני המחשבים תחת אותה Workgroup. המחשב עם הויסטה מסוגל לגשת למחשבים אחרים ברשת (שהם גם עם ויסטה). בקיצור, הכל מוגדר והכל תקין אך עדיין, ויסטה מסרבת לגשת למחשב עם ה-XP ואני תולש פה שיערות. אנא מכם, עיזרו לי.

• 3 תגובות
    • 661 צפיות
  16. Started by sherlock1212,

כדי לשחק משחק ברשת בין שתי מחשבים צריך להמשחק יהיה מותקן על שתי המחשבים?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  17. Started by Zeev86,

מדי פעם יש לי port scan אגרסיבי (כל כמה שניות מ-IP שונים) מכתובות שכולן באות מרוסיה. יש לי ממה לחשוש? העניין שאני דואג למחשבים וdevices אחרים אצלי בבית שלא מוגנים באנטיוירוס שממנו אני מקבל את ההתראה במחשב הספציפי. תודה.

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  18. Started by kisin,

שלום לכולם, אני נכנס לדירה החדשה שלי עוד 3 חודשים ואני רוצה לבנות רשת אלחוטית בבית החדש. המפרט שלי הוא: 1. מחשב פנטיום 4 עם גיגה זכרון 2. מחשב פנטיום 3 עם 300 מגה זכרון 3. מודם כבלים רשת (לא USB) אני רוצה לבנות את הרשת בצורה כזאת: מחשב מספר 1 יהיה בממ"ד (חדר עבודה) ומחשב מספר 2 יהיה בסלון, מרחק של בערך 15 מטר מהממ"ד. (את מחשב מספר 2 אני מתכנן לחבר לטלויזיה ולהתקין עליו תוכנת MEDIA CENTER ולשלוח אליו את כל מה שאני מוריד בחדר עבודה) החוסר ידע שלי בתחום הוא אפסי עד שקראתי פה חלק ממה שכתבתם והבנתי שאני צריך נתב (ראוטר) אלחוטי ושני כרטיסי רשת אלחוטיים, אחד לכל מחשב. חשבתי ללכת בכיוון של WRT54GL Linksys כי ראיתי שמאוד המלצתם עליו. מחשב 2 יהיה מספיק חזק כדי לעבוד עם הרשת האלחוטי…

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  19. Started by NoSbOy2k4,

שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.

20. Started by hellyeahmofo,

יש לי מודם/נתב ECI 270 שדרגתי אותו לנתב כדי שיהיה לי NAT וחייגן pppoe אוטומטי אני רוצה עכשיו לשחזר את ההגדרות הראשוניות ולחזור לחייגן איך עושים את זה?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  21. Started by asafbar,

שלום לכולם לאחרונה התעוררה בעיה ברשת הביתי שלי בשליחת דואר מתוכנת האאוטלוק הדואר נשאר בתיבת הדואר היוצא ואין שום תנועה ב-UpLoad , הבדיקה הראשונה שביצעתי היתה לחבר את החייגן ישירות למודם ואכן הדואר יצא בשניות. ולכן החלטתי לבצע חיפוש אחר פתרון לבעיה הנ"ל וכמובן נתקלתי בהמלצות חמות להשתמש בגרסאת DD-WRT, אכן ביצעתי את העדכון קושחה לגרסא V23 Sp1 אני מחובר לבזק בינ"ל דרך הכבלים עם חייגן L2TP וכמו שקראתי כאן לא פעם בפורום שהגרסא הנ"ל אינה תומכת בחייגנים מסוג זה אני פונה לחברי הפורום כאן ע"מ לקבל המלצה חמה ועזרה בהגדרת הראוטר, אני אכן מעוניין לבצע שידרוג שכזה היות ואני בטוח בהחלט שהם הרבה יותר טובות וחזקות וכמובן משפרות את הקליטה של WireLess אז אנא , אם מישהו מכם משתמש בנתב כזה ו…

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  22. Started by vali13,

שלום לכולם יש לי רשת ביתית עם 2 מחשבים(נייד ושולחני), אני מעוניין ליצור תיקיה שתתעדכן בכל פעם שאני יבצע בא שינוי באחד המחשבים זאת אומרת, בכל פעם שאני עובד עם הנייד מחוץ לבית ומעדכן קבצים, אני רוצה שברגע שאני מחבר את הנייד לרשת המחשבים יסתכרנו והתיקיה תתעדכן לבד!! לצורך הבהרה! אני לא מתכוון לשיתוף תיקיות רגיל! עם זה אין לי בעיה! תודה מראש לירון

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by Phezex,

אני מנסה לפתוח את הפורט 6112 ואני לא מצליח ניסיתי בכל דרך אפשרית גם דרך האשף של הראוטר שעושה את זה לבד וגם ידנית.. גם אין לי שום פיירוול במחשב חוץ משל הוינדוס וכיביתי אותו גם. הינה תמונה: http://img139.imageshack.us/img139/1669/31560942tm9.jpg עשיתי מאפיינים על ה local area connection ורשום שם או 10.0.0.138 או 10.0.0.2 או 255.0.0.0 ניסיתי את שלושתם וגם לא עובד

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by arie2006,

שלום, לאחר שהצלחתי לפתור את בעיית ההתחברות לאינטרנט , יש לי בעיה חדשה- כאשר אני מנסה להוריד קבצים - התהליך נעצר בפקודת ההורדה ואינו מתחיל את ההורדה בפועל. המחשב לא "נתקע" אלא פשוט לא ממשיך בתהליך. (בעיית ההתחברות נפתרה ע"י ביצוע שיחזור מערכת מאחר ואיפוס winsock לא פתר את הבעיה.). כיצד ניתן לפתור הבעיה. בתודה מראש arie2006

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  25. Started by bezangeloo,

יש איזה מדריך להגדרה ראשונית או איך לרסט להגדרות ברירת מחדל? כל הסבר יתקבל בברכה, תודה, בז'נגלו.

• 1 תגובה
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.