עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tzolerguy,

אני לא יודע מה לעשות אני משתגע אני מחובר לברק בכבלים L2TP ואני חייב IP סטטי למחשבים ברשת הפנימית מה אני עושה דחוף דחוף דחוף

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  2. Started by hck,

היי! יש לי שאלה: האים ניתן לשתף מחשבים ברשת לגלישת אינטרנט בלבד (ראוטר אלחוטי של D-LINK 624) ללא שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת? אני מעוניין שלכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט אבל לא יוכלו לגשת אחד לשני. אגב, אני לא מדבר על הגדרת הרשאות בווינדוס XP בכל מחשב אלא שבכלל לא יהיה ניתן לגשת מראש.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  3. שלום רב. יש לי מחשב ביתי שנמצא מאחורי router של d-link. ברצוני לאפשר גישה דרך ה remote access של windowsXP למחשב הזה. האם מישהו יודע כיצד ניתן לבצע את הדבר? האם זה עניין של פורטים ותו לא? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  4. שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  5. ה6 חיבורים זה לא כולל חיבורים אחרים של מודם וכו' .. אני צריך ש6 מחשבים יוכלו להתחבר אליו בצורה חוטית מבחינה אלחוטית מצידי שתהיה הגבלה לאחד. כרגע האינטרנט עובד בכבלים דרך IP קבוע (עם פרוטוקול PPE אם אני זוכר נכון) חיפשתי בגוגל \זאפ אבל המפרט של המוצר של הוא זוועה קשה להבין מה יש שם... ככה שאפילו אין לי כיוון. חשוב שתהיה תמיכה בכבלים בפרוטוקול גם ללא IP קבוע ( ובכלל שאני לא אמצא את עצמי עם נתב ללא שימוש כי הוא לא תומך בפרוטוקול ) שיניתי את דעתי קווי בלבד איזה נתב יציב ותומך בפרוטוקולים בכבלים וADSL?

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  6. כרגע יש לי 3com שמאפשר גלישה של 2 מגה כשבפועל החבילה על 3 מגה . הנתב הוגדר מחדש והנורות בו עובדות כמו שצריך. ככל הנראה משהו נדפק בו ואי אפשר להפיק ממנו את מירב התועלת. איזה נתב כדאי לקנות שיוכל לעבוד הרבה שעות ללא התחממות, שמאפשר הגדרות בקלות עם ממשק משתמש ברור ויעבוד כמו חמור עבודה נ.ב. צריך אלחוטי מאובטח שמתאים לרשת הכבלים של הוט תודה לכל הממליצים

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  7. שלום יש לי שני מחשבים בבית.. פעם הם היו מחוברים ברשת אלחוטית אבל עכשיו כשעברנו דירה המרחק יותר מדי גדול. הייתי רוצה לדעת איך לפתור את זה עם מינימום תשלום בלי להעביר חוט באורך של איזה 30 מטר.. עם מקסימום הוצאות של 400-500 ש"ח תודה מראש. המטרה שלי היא ששני המחשבים יוכלו לגלוש באינטרנט בו זמנית. עריכה: ברשותי ראוטר: EDIMAX Wireless broadband router ומודם של ADSL : B-FOCuS Router 270pr לא יודע אם זה עוזר P: יש גם דבר כזה שנקרא bluetooth שמחברים אותו למחשב אחד ואז הוא מתחבר לראוטר בטווח של עד 100 מטר?! או שסתם אני מדמיין? http://wex.co.il/product_info.php?products_id=1236 עכשיו גם ראיתי עוד כרטיס רשת לטווח של 30-100 מטר עם דלתות אם יהיה לי את זה אז אני יוכל לקלוט? http://www…

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  8. Started by com555,

אינני רואה במחשב אחד את המחשב השני וגם לא מצליח להתחבר לאינטרנט מהמחשב המרוחק. יש לי ווינדוס 2000 פרו בשניהם. יש לי שני כרטיסי רשת בסרבר ואחד בקליינט וניסיתי לעבוד לפי המדריך עם ההתקנה של ה ics. תודה מראש לעוזרים.

9. Started by elior021,

שלום לכולם האינטרנט שלי איטי מאוד מה הבעיה מה אני צריך לעשות כדי שהוא יחזור לעצמו?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  10. Started by Tabasco,

קנו לי כבל רשת, וניסיתי לחבר אותו בין שני המחשבים, עכשיו במחשב החדש זה התחבר בלי בעיות אבל במחשב השני זה לא התחבר, החור במארז קטן מידי ואין לי אינטרנט בשני המחשבים כבר כמה שבועות. אממ יכול להיות שזאת בעיה במארז? אולי הוא ישן מידי ואז היו חיבורים שונים? לפי מה שאני יודע יש לי כבל רשת מוצלב, אולי יש סוג אחר עם ראש יותק קטן שיתאים? תודה

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  11. Started by domiel,

אהלן, אני מחווט את כל הבית שלי בבערך 17-18 פורטים של ethernet, כשהראוטר הישן הופך להיות AP בשביל הקומה העליונה. אני צריך ראוטר חדש תקן N כדי שיהיה הבסיס לכל הרשת, אליו יתחבר הסוויצ' והראוטר הישן. מה מומלץ היום? (מבחינתי כל הפיצ'רים לא רלוונטים חוץ מביצועים- לא מתכוון לחבר/לעשות איתו שום דבר מיוחד חוץ מלתת רשת) ואני צריך סוויצ' 16 פורטים לא מנוהל שתומך עד ג'יגהביט (אם אפשר מנוהל במחיר נורמלי אז מה רע) כדי תכלס לספק חיווט לכל הבית, המצב בארץ בתחום הסוויצ'ים הביתיים לא נראה מזהיר והדבר היחיד שמצאתי זה DLINK לא מנוהל שעולה בערך 750 שקל, יש משהו יותר זול/טוב? תודה רבה!

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  12. כאשר אני רוצה לראות את המחשב השני אני פעם מצליח ופעם לא.. למה זה? במחשב השני יש שיתוף ...

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  13. אם כן, מבקש לפרט תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  14. Started by zeroone,

כשאני מנסה לעשות resume לקובץ שהורדתי במירק אני מקבל את ההודעה You have a DCC pending, Set your client to receive the transfer אם אני מוחק את הקובץ שירד (ללא resume) הוא יורד ללא ההודעההזו איף פותרים את הבעיה. הורדתי קובץ 698 מגה מתוך 701

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  15. Started by xlSnaK,

יש לי 2 מגה ורציתי לדעת איך אני מגדיר אותו נכון... כאילו ב upload וב-download תודה

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  16. האם יש ראוטר אלחוטי משולב עם חוטי? במחיר של 300-400ש"ח? מרחק הגלישה יהיה מקסימום 25 מטר(ללא ממד)

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  17. Started by choochoo,

שלום, עד לא מזמן הרשת הביתית שלי עבדה מצוין. המחשב הראשי שימש כנתב, עם חיבור אחד למודם Eth וחיבור שני ל-LAN. אל ה-LAN התחבר בכבל ישירות המחשב הנייד. לפני כיומיים שדרגתי את החייגן של ברק (L2TP) ומאז אני לא מצליח לגלוש מהנייד. יש לציין שכל הפינגים מהנייד אל המחשב הראשי (לכתובת 192.168.0.1) עובדים (וגם אל כתובות ה-Eth modem שהיא 172.13.12.1).... לזכרוני היה ניתן להגדיר את השיתוף על החייגן (L2TP) אבל כעת כל פעם שאני פותח properties של החייגן - אני מקבל את הלוח בקרה שלו ללא יכולת להגדיר שיתוף. הגדרתי שיתוף על חיבור ה-eth modem אבל זה לא ממש עוזר ..... אשמח לעזרתכם.

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  18. Started by matizami,

יש לי מודם DSL 600E וראוטר NETGEAR WGR614. בימים האחרונים אני לא מצליח להתחבר לאימיול כי אני מקבל LOW ID. ביוטורנט, למטה, איפה שכתוב אם החיבור טוב, אז הוא לא מופיע ירוק וכתוב לי לבדוק את ההגדרות. לא נגעתי בהגדרות בשום תוכנה, לא בראוטר.

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  19. Started by Rocket_Pool,

איך הנתב Compex NP27G ? אם יש אחרים שתואמים לתכונות של הנתב הזה אני אשמח לשמוע.

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  20. החיבור יהיה דרך כרטיס רשת. עדיף שיהיה כמה שיותר יציב וכמובן שלא יאט לי את קצב ההורדה/גלישה P: עריכה: לאחר דפדוף בפורום ראיתי שיש המלצות למודם של אזטק 600E. 1. האם על זה צריך ללכת? 2. מה אתם אומרים על ה eci b-focus 312+? 3. ובכלל, האם המודמים האלו עדיפים על ה eci 270pr שהלך לעולמו?

• 1 תגובה
    • 706 צפיות
  21. היי, יש לי מחשב בבית שמחובר לרשת עם כרטיס רשת USB. היה לי כרטיס של edimax, הוא נהרס (המחשב לא זהה אותו כמו שצריך) אחרי שנה +/- והוחלף במסגרת האחריות, הכרטיס השני גם החזיק אותה תקופה בערך והוחלף לכרטיס של TP-LINK, שנהרס אחרי יום האם יכולה להיות בעיה בחיבור USB במחשב שגורם נזק לכרטיס או שפשוט התוחלת חיים של הכרטיסים האלה היא קצרה?

• 0 תגובות
    • 706 צפיות
  22. Started by Ac-Boy,

שלום =] אני גיימר לא קטן של MMORPG מי שלא יודע זה משחקי רשת. עכשיו מאז שעשיתי אינטרנט אל חוטי וקיבלתי את הראוטר המבחיל הזה אני לא נהנה כלל! יש לי לאגים דילי מטורף לפעמים לא מתחבר לסרברים וכו'! יש לי מהירות 1.5 אני בכבלים של הוט ואינטרנט 013 ברק. הראוטר הוא של חברת AIR LIVE והדגם הוא WT-2000R יש דרך שאני אוכל לתקן את זה? תודה ענקית מראש!

• 4 תגובות
    • 706 צפיות
  23. Started by b127,

השאלה בכותרת. כמובן שעדיף תמיכה בכל הפיצ'רים הנפוצים, כמו התאמה לכבל ישר ומוצלב וכו'. ואין צורך באלחוטי. תנו המלצה למשהו טוב, בשביל עסק שמעביר הרבה חומר ממחשב למחשב..

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  24. Started by bigbosf,

שלום חברים קניתי נתב לא ממזמן. הוא היה עובד בקצב של 54Mbps.. עכשיו אני רואה שזה עובד על 36Mbps מה קרה ? לא שיניתי או הוספתי מכשירים חשמליים לאיזור.. זה אמור להפריע אם זה 54Mbps או Mbps 36 . מה זה אומר ערוצים? הנתב מוגדר על 6. אם אני ישים על 12 זה ישנה משהו? תודה

• 1 תגובה
    • 705 צפיות
  25. Started by chen-z,

שלום ... רציתי לדעת איך אני מגידר רשת ביתית בין שתי המחשבים בבית האינטרנט עובד כרטיסי הרשת גם הכבל מחובר הכל .... רק קציתי לדעת איך אני מגדיר זאת בכרטיסי הרשת תודה לעוזרים :

• 1 תגובה
    • 705 צפיות

דיונים חדשים בפורומים