רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
טוב, אז כמו שציינתי בהודעתיי הקודמות, אחותי קיבלה את המחשב החדשה שהובטח לה ואיתו כמובן גם קנינו ציוד רשת אלחוטית! הכל טוב ויפה ובין הנתב ובין כרטיס הרשת PCIMIA יש תקשורת מצויינת ומהירות מצויינת, הבעייה היא שעם כרטיס ה-PCI אין לו תיקשורת, יותר מזה, כרטיס ה-PCI קולט רשתות שלא נמצאות בבית שלנו (ואין לי מושג גם אם באיזור שלנו בכלל) ורק את שלנו לא! ניסיתי להעביר את הנתב ס"מ בלבד מהמחשב ועדיין... כלום.. הוא לא קולט! למישהו יש רעיון מה לעשות? ???
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
יש לי כזה נתב ואני הסתבכתי בהגדרות שלו אופפפפ יש לי חיבור לחבלים ומודם של terayon הנתב תומך בפרוטוקול pptp זה מתאים, נכון ?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, לאחר שהצלחתי לפתור את בעיית ההתחברות לאינטרנט , יש לי בעיה חדשה- כאשר אני מנסה להוריד קבצים - התהליך נעצר בפקודת ההורדה ואינו מתחיל את ההורדה בפועל. המחשב לא "נתקע" אלא פשוט לא ממשיך בתהליך. (בעיית ההתחברות נפתרה ע"י ביצוע שיחזור מערכת מאחר ואיפוס winsock לא פתר את הבעיה.). כיצד ניתן לפתור הבעיה. בתודה מראש arie2006
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום, רכשתי netplug של חברת LEA מרשת באג. הכל עובד מצויין טפו טפו. אני רוצה להוסיף עוד נקודה אבל ברשת באג מוכרים אותם רק בזוגות.... חיפשתי ב ebay ולא מצאתי... שאלותי הן: 1. האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש יחידה נוספת של אותה חברה. 2. במידה ולא אצליח למצוא, האם ניתן לחבר יחידה של חברה אחרת ? מה בדבר האבטחה ? 3. איזו חברה נחשבת לטובה? סתם בשביל הידע הכללי. במקרה הכי גרוע ארכוש עוד זוג אבל סתם מבאס לזרוק כסף :) תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום יש לי שני מחשבים שאני רוצה לחבר לרשת.. עכשיו אני רוצה לדעת אם יש הבדל בין המדריך באתר לבין האשף בווינדוס {XP} ??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
יש לי משרד שמתעסק בהנהלת חשבונות וראיית חשבון. במשרד שישה מחשבים שמחוברים לרשת ללא שרת (תשתית קווית שמחוברת לרכזת ולראוטר) שמשתפים קבצים ביניהם לאחרונה הוחלט לעשות שינוי במשרד לעבור לתוכנות יותר חדשות שיעבדו ברשת להוציא את כל הניירת מהמשרד ולהפוך הכל למדיה דיגיטלים( לקנות סורקים גדולים וכ"ו) הדרישות הם שרת חיצוני שיוכל לתת לי שיתוף תוכנות ודטה בייס וגישה מרחוק לנתונים -ממחשב נייד או מהמחשב בבית(התשתית כבר קיימת) שאלתי היא איזה חומרה אני צריך כדי לבצע את זה. איזה שרת? איזה תוכנה? ומה העלויות.
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום וחג שמח! לאחרונה לקחתי על עצמי כפרויקט לבנות ולהתקין מחשב מדיה בבית (HTPC). אני מעוניין שהוא יוכל לבצע סטרימינג, אבל ביתי בעייתי: הראוטר בחדר העבודה, ואילו הסלון נמצא בקומה למעלה. בעקרון יש שם קליטה, אבל כנראה לא מספיק בשביל להזרים מדיה (למטה עובד, למעלה לא*). מהירות החיבור היא 10MB של בזק (תשתית+ספק), והמודם הוא של D-LINK, דגם DSL-2650U. ההזרמה תתבצע מהמחשב למטה למחשב בסלון (ומשם לטלוויזיה! או, יום שמח בו זה יקרה!) שאלתי היא: מה כדאי לי לעשות? לשדרג לראוטר בתקן n? איכשהו להעצים\להקפיץ את הסיגנל? (אם כן - אשמח למדריך\לינק\פירוט בנושא) או אולי בכלל לוותר על הרעיון, להבין שהמחשבים רחוקים מדי ובאים מתרבויות שונות מדי, שהזרמת מדיה אלחוטית לא תעבוד ושאני צריך להשקיע בדיסק…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אהלן. טוב אני יודע שזה לא נושא חדש ובכל זאת.. אני גולש במהירות 2.5 של בזק בינ"ל ולאחרונה החלפתי לראוטר של רוטל דגם 1025 הגדרתי אותו עם נציג השירות ובהתחלה הכל היה סבבה הורדתי במהירות גבוהה ולא היו בעיות. בימים האחרונים אני חווה פשוט הורדה שלא זזה. אני משתמש ביוטורנט וכמו שאמרתי עברתי עם הנציג על הגדרות לפתיחת הפורטים וכ"ו אבל מהירות ההורדה שלי נעה בין 0.1 ל 1.6 ק"ב שזה פשוט לא יאומן. אני נותן לתוכנה לעבוד כל היום והיא פשוט לא זזה. בהגדרות הכל ניראה תקין לא יודע כרגע מה לעשות האם ליצור קשר עם בזק שיטפלו בבעיה ? אשמח לעזרה. תודה וחג שמח.
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בתוכנת שיתוף הקבצים אימיול, לכל שרת שאליו אני מנסה להתחבר הסרבר "מת" ככה שאני בכלל לא יכול להתחבר לתוכנה הורדתי שרתים ושום דבר לא עזר אני מחובר לאינטרנט דרך מחשב שני בבית בחיבור של רכזת FSW 0810 מלבד זה לא צוין שם חברה על הרכזת ונאמר לי שזה הגורם לתקלה יש אפשרות לפתור איכשהו את הבעיה? תודה מראש..
-
- 6 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכולם... טוב, אז מלפני כמעת חודש חזרתי לארץ משליחות של שנתיים בהולנד. המכולה עם המחשב וBATTLEFIELD 2 עדיין לא יצאה מהמכס ועוד דברים שאני לא מבין (טוב נו... אני עדיין בן 14) אז לעניין, בהולנד, עם שרתים אירופיים ואמריקיים RANKED היה לי פינג ממוצא של לא יותר מ40. עכשיו, אני הבנתי שבארץ הקצב העלאה לא כזה גבוהה. ואני שואל את עצמי "אויי לא! מקווה שזה לא ישפיע על המשחק!" אזזז.... חשבתי לשאול אתכם, שחקני BATTLEFIELD 2 שבארץ, מה הפינג הממוצע שלכם? בשרתים ישראליים (בכלל יש כאלו RANKED ישראליים?) ובעולם? תודה מראש, תמיר נ. AKA REGMAN
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני מקווה שאני כותב במקום הנכון אם לא סליחה... טוב אז ככה.. יש לי תוכנה שקוראים לה ventrilo וזאת תוכנה שאתה מתחבר אליה עם עוד כמה חברים או אנשים ומדברים פשוט... אני רציתי לפתוח שרת קבוע על המחשב שלי לי ולחברים שלי כדי שנהיה תמיד מחוברים ואני לא מבין משהו אחד. הפעלתי את התוכנה של הסרבר שלפני האלקטל פרו עבדה, אבל הבעיה עכשיו שהוא מוכן לקבל חיבורים רק מ 10.0.0.138 או מ 127.0.0.1 ואני לא יודע איך אני גורם לו לזהות את האי פי שלי ולאשר חיבורים ממנו... כאשר נכנסתי לתוכנה (לא לשרת), ניסיתי להתחבר לאי פי שלי והוא הראה לי בשרת שמישהו מנסה להתחבר אבל הוא לא מאשר לו כי זה לא מהאי פי שהוא מכיר .... אז מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום לכל הקוראים. אז ככה, בגדול יש לי נתב של Edimax ואני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט דרך 012 (עם משתמש של בזקנט או ברק אני כן מתחבר). כמה שנוית לאחר שאני מתחבר דרך 012 (ויכול לגלוש) אני מקבל את ההודעה הבאה ב- system log של הנתב: Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Session 741 terminated -- received PADT from peer Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Sent PADT ואז החיבור ניתק (הנתב מראה שהחיבור קיים אך לא ניתן לגלוש). 012 אינם מסכימים לעזור או לגעת בנידון מכיוון שאין לי יותר אחריות על הנתב דרכם. חיפשתי באינטרנט אחר בעיות דומות אך מצאתי רק אנשים שטוענים שזה קורה עקב אינטרנט במצב "idle" למשך כמה שעות וכדי למנוע יש להעלות את ה- MTU למצב הגבוהה ביותר. לא עזר ולא ממש הבעיה (אצלי הניתוק הוא …
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
^ כל זאת ועוד שדלת הממד תהיה פתוחה, אבל הקליטה שלו צריכה להיות חזקה במיוחד. אשמח להצעות. אם אפשר אפילו עדיפויות 1,2,3,4, מכוון שהאפשרויות הן או באג או אופיס דיפו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
קניתי נתב BELKIN עם ה 3אנטנות PRE-N מדובר על טווח קליטה של 400 מטר. התקנתי אותו בבית מול מחשב נייד של DELL וכ.רשת אלחוטי פנימי לא הגיע יותק מ 50 מטר (בקושי) אות נמוך מאוד האם מישהו הצליח להגיע לטווח יותר גדול עם הנתב הזה? האם אני חייב לקנות כרטיס רשת גם של BELKIN PRE-N? תודה והמשך יום טוב
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
לא ידעתי אם זה מתאים לפה או לא אז אם לא מתאים סליחה... יש לי 2 מחשבים אני רוצה לשתף תיקייה מסויימת שתהיה נגישה במחשב השני... אבל דרך תוכנה לא דרך הווינדוס יש לי תכונה אחת אבל יש לי וויסטא ויש קצת בעיות, ב xp זה עבד אבל זה לא ממש עוזר לי לתוכנה הזאת קוראים network magic אם אפשר תביאו לי שם או קישור לתוכנה שמתאימה לוויסטא... תודה מראש לכל העוזרים..
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אם יש לי מודם כבלים וראווטר אבל יש לי את החיבור המוזר הזה של הכבלים שחייב לבצע חיבור דרך VPN יהיה אפשר להשתמש בראווטר כדיי שיהיה לי חיבור קבוע בכל זאת?
-
- 4 תגובות
- 717 צפיות
-
-
הייה לפני שאני רוצה להתקין את VISTA אני רוצה לשאול שאלה .. תגידו יש איזה שהיא בעיה באינטרנט ??? כי חבר שלי התקין והוא אמר שיש איזה שהיא בעיה בספקיות ושצריך לפתוח שם איזה משהו ... אז הייתי רוצה לדעת יש בעייה אין בעייה ? תעזרו בבקשה .. תודה רבה ..
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שלום. עד היום השתמשתי במודם הנוראי (להחריד) ALE 130 שמתחבר דרך USB. ברצוני להחליף למודם שיתחבר דרך כרטיס רשת ויתמוך גם בלינוקס וגם בXP64BIT. הספקית שלי היא נטויז'ן וראיתי באתרם שהם לא מספקים מודמים שמתחברים לכרטיס רשת. (מה הסיבה). א.אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מודמים ב.אשמח לדעת האם אני יכול לקנות מודם מבזק/מבזק סטור או משהו בסגנון.
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
היי, אני מחובר ב 100 מגה הוט + 014 החלטתי בסופו של דבר למרות הכל להתחבר עם חייגן בשל חבילת הגיימר. האם יש משמעות לחיבור על גבי mpls עם חייגן כאשר האיפי הוא 84 וכו? או שאני צריך לעבור לאיפי של הוט 172 בכדי לקבל ניתוב של גיימר? תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
אני מחפש פתרון להעברת מידע מהירה, אך נתקע בצורך של עבודה מול FTP וכעת הבעיה שלי היא שאינני יודע האם ניתן לפתח קובץ (סרט לדוגמא) משרת הFTP בלי להעבירו קודם אלי למחשב... האם זה אפשרי ובמידה ולא מה הפתרון האחר לבעיה זו? כיוון שהמחשב "שרת" שלי עובד עם XP הוא עובד מול SMB 1 האיטי יותר ולכן מהירות ההעברה נמוכה בהרבה מהFTP - עשרות אחוזים. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 717 צפיות
-
-
שמתי תאמייל שלי באתר alljobs.ואח"כ הבנתי שלקבל הצעות זה בתשלום.איך אני מפסיק שישלחו לי אמיילים,זה כבר מטרד תודה
-
- 1 תגובה
- 717 צפיות
-
-
שלשום קניתי נתב של EDIMAX דגם 6204. בכללי הוא עובד בסדר אבל מדי פעם המחשב שמחובר אלחוטית מתחבר ומתנתק לסירוגין בטענה שהוא לא מצליח לעשות RENEW ל-IP עוד שאלה: האם אפשר להגביל את רוחב הפס שמועבר למחשב ההוא כך שלא יהיו לי קפיצות PING במחשב שמחובר חוטית לנתב?(או שזה בכלל לא קשור לזה?) תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 717 צפיות
-
-
אני גר במרכז ת"א dand4@walla.co.il
-
- 0 תגובות
- 717 צפיות
-
-
האם קיים דבר כזה? במחיר שפוי? תודה רבה.