רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון לי, כמו לעוד הרבה אנשים לפי הפורום, יש בעיות במהירות ההורדה דרך הביטורנט. לפי מה שנראה, ספק האינטרנט (נטוויז'ן) פשוט חוסם אותי. ניסיתי הצפנה דרך היוטורנט אבל זה לא עבד. מישהו יודע על דרך אחרת להצפין שאולי תעבוד ותפתור את הבעיה? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט של בזק ובזק בינלאומי במהירות של 4 מגה. המהירות מעולה והאינטרנט טס. הבעיה היא..שכאשר אני מסיים להוריד קבצים גדולים(מעל 3 ג'יגה שמחולקים למלא וינרארים)בעיקר בטורנטים(utorrent) אני מקבל שגיאות של חוסר קובץ ולא מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) או ליפעמים אני כן מצליח לפתוח את הקבצים(וינרארים) אך במהלך ההתקנה אני מקבל שגיאה(שקוראת רק לי) וההתקנה מתבטלת. כניראה בזמן הורדה מהירה מאוד 450kbp's אני מאבד כמה קבצים...האם זה הגיוני, ומה אני עושה כדי לפתור את זה? תודדדה!!
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אני עושה שיפוץ בדירה. האם העברת כבל רשת לכל חדר בו אני רוצה טלוויזיה זה מספק את כל החברות כגון הוט? או אני חייב כבל טלוויזיה?
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אהלן, הגדרתי על המחשב שלי שני משתמשים (ואפשרתי את האופציה של Fast Switching בינהם). הבעייה היא שברגע שאני מתחבר עם משתמש אחד, המשתמש השני מתנתק מהאינטרנט. ניסיתי לשחק עם הגדרות החיבור, אבל כל כשאני מנסה להיכנס ל-Propeties של החיבור Barak013_L2TP, הוא רק פותח לי את החייגן שוב ואין שם יותר מדי אופציות לשחק איתם. אני יודע שאני צריך לחפש אופצייה של לאפשר גישה עבור כל המשתמשים שבמחשב, אבל אני לא מוצא את זה. מישהו כאן שמחובר ע"י ברק נתקל פעם בבעיה כזו? מישהו יודע איך אפשר לפתור את זה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי הראוטר שלי של 3 com לאחר שנתיים נדפק הוא פשוט חוסם את הפורטים עכשיו אני מתלבט בין נתב 3CRWER10075 של 3COM ל BR6204WGו Edimax ראיתי ששניהם מומלצים הבעיה שאני מחובר דרך 012 ב l2pt והבנתי ש 3com בעיתי בקשר לזה מה עדיף מבינהם או שיש משהו אחר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של 3COM, ואני מנסה להגביר את אות השידור שלו או לחילופין להגביר את איכות הקליטה במחשב שבחדר אחר. איך אני יכול לעשות את זה בצורה פשוטה ויעילה? יש הצעות? תודה שחר.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
היי ... אני השתמשתי ב"המדריך המלא לשיתוף אינטרנט (ICS) עם מחשב שרת ומחשב/ים לקוח/ות בווינדוס XP" בדיוק לפי מה שכתוב ... וזה לא עובד לי ... יש לי 3 מחשבים בבית ... אחד (ה"שרת") ושני קליינטים ... כל השלושה עבדו בהרמוניה עד לפני מספר ימים כשה"שרת" חטף וירוס ונעלצתי לפרמטו ... מאז הפירמוט התקנתי את האינטרנט מחדש על השרת וזה עובד יופי (אחרת לא הייתי פה) אבל אני לא מצליח לשתף עכשיו את שני המחשבים האחרים ... (כולם על בסיס XP) ... ??? ניסיתי גם לבטל את הפיירוול ... ניסיתי עם האיי פי השונים ... עם הדי אן אסים .... !!! HELP !!!
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי נתב של D-LINK DI-524 חיפשתי באתר עדכון Firmware מצאתי אבל אז יש דבר כזה: http://www.dlink.com/products/support.asp?pid=316&sec=0#firmware אצלי זה B2 באתר הישראלי אין בכלל עדכון של firmware אמממ חוץ מזה רציתי לאבטח את הרשת הבנתי ש WPA טוב יותר מ wep אוקיי מצאתי איפה מגדירים את זה מה עכשיו ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כרגע אני גולש בחבילה של 12 מגה. האם זה מציין מהירות או רוחב פס ומה ההבדל ביניהם? הרי בפועל אני לא מקבל מהירות הורדה של 12 מגה בייט לשניה... יש מצב שזה מגה ביט? אם כן, מה המהירות האידיאלית שאקבל? ובמה זה תלוי? עוד עניין: ברגע שכבר הבנתי מה מהירות ההורדה שאני צריך לקבל. האם זה אומר שמהירות ההורדה תתחלק שווה בשווה בין מספר קבצים שמורידים וסה"כ תסתכם במהירות המקסימלית או שפשוט כולם ירדו באותו קצב מקסימלי במקביל? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם אני יכול לבטל את כל האפשרויות של הראוטר באלקטל (DHCP וכו') ולהשאיר אותו כמודם בלבד, אבל בלי לשנות את הגרסה לישנה יותר (אני עם 510 עכשיו)?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לטורנטבייטס לצורך דיבורים שם בפורום ( ) אז אני מקבל את ההודעה הבאה- אמרו לי שאני יכול לשנות משהו בהגדרות פרוקסי של האינטרנט אקספלורר נישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך? - וגם אם מישהו יודע איך בפיירפוקס אז גם סבבה... תודה =)
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי שלום לכולם ובוקר טוב, שלשום נשרף לי הראוטר 2wire, ולכן רכשתי ראוטר הבא http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=22&category_id=30&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 למחשב השני קניתי את זה http://www.intellinet.co.il/index.php?page=shop.product_details&flypage=shop.flypage&product_id=33&category_id=27&manufacturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=1 מתאם שיחפש רשת למחשב הנייח. והכל עובד טוב. עכשיו יש לי שאלה ה מתחמם דווקא מהר לאחר 30 דקות הוא ממש חם. יש לי לדאוג מזה ? או שזה ככה רגיל. תודה
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום רב. יש לי מחשב ביתי שנמצא מאחורי router של d-link. ברצוני לאפשר גישה דרך ה remote access של windowsXP למחשב הזה. האם מישהו יודע כיצד ניתן לבצע את הדבר? האם זה עניין של פורטים ותו לא? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
מי שרוצה יש מבצע חדש של בזק באינטרנט שעוד לא פורסם...מדובר בחודשיים חינם עבור מצטרפים חדשים ומחירים ממש אטרקטיבים. אני מדבר על הספק תשתית ולא על בזק בינלאומי... מי שלקוח של הכבלים ורוצה פרטים על המבצע נא להשאיר לי מייל ואחזור אליו עם פרטים מדוייקים... כדאי ושווה לפחות לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
יש לי עכשיו חבילה של 3MB ואני בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי.... יש חבילת אינטרטנט של5MB בכבלים? אם כן מה המחיר בערך?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט שלי איטי מאוד מה הבעיה מה אני צריך לעשות כדי שהוא יחזור לעצמו?
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב חיבור vpn שעובד! עכשיו יש לי רק את השם משתמש, וכרגע הסיסמה עצמה אוטומטית כך שאני לא יודע מה הסיסמה (ויש סיסמה) השאלה שלי 1: אם יש דרך לדעת מה הסיסמה? 2 אם יש אפשרות להעתיק את התקשרות איך שהיא כרגע דרך קבצים תודה[br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 16:04:36 מי שעוזר לי הוא מלך!!!
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
האם יש סיכון כלשהוא למודם עצמו (אימוץ) איך ניתן לעשות זאת ואיך ניתן להפוך זאת בחזרה למודם רגיל?
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כרגע אני מחובר לADSL, ועם החבילות החדשות בכבלים (1.5\256 ב95 שקל אם אני לא טועה כשאני משלם בערך 80 על 750K כרגע) זה נראה משתלם לעבור. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בכבלים בעוד שיש לי חיבור טלוויזיה של YES בבית?(ולא, אני לא רוצה שיבואו וישברו לי את כל הקירות ויתחילו להתעסק עם כל החיווט בתוכם) עוד משהו שעלול לגרום לבעיות זה שיש לי בבית רשת אלחוטית ואני מתחבר דרך הראוטר, אז אם יש צורך בחייגן אני לא אתחבר אליהם. הראוטר(COMPEX 27G) תומך ב Static IP Address Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP ואני חושב שיצא לו עדכון שתומך בL2TP או משהו כזה, אבל אני לא סגור על זה כרגע.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-
-
יש לי רשת בייתית בין שני מחשבים ... הרשת פועלת וכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב הרשת נופלת כלומר יש רשת אבל היא לא פועלת ואז אני צריך להוריד את השיתוף מהחייגן ולהחזיר אותו חזרה ואז היא פועלת. כאילו שכל פעם שהמחשב מתחיל מחדש הוא לא יודע שהחייגן משותף למרות שהוא מראה במל של שיתוף על החייגן. תיהיו גברים ותעזרו !!
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
-
שלום יש לי פיסי P4 עם כרטיס רשת, חיבור 5 מגה ל-012 ומודם טרייון. נוסף בבית מקבוק פרו. אני מעוניין בראוטר שיאפשר חיבור קבוע של הפיסי (בעיקר לצורכי העלאת קבצים לאתר שלי), וחיבור אלחוטי למקבוק. אם יש אופציה לקבל גם חיבור של שניהם אחד לשני לצרכי שיתוף קבצים בינהם - יהיה מעולה, אבל לא קריטי. מה צריך לקנות? כמה מסובך יהיה להתקין את הכל לבד בהנחה שאני לא מבין כלום כרגע, אבל מסוגל ללמוד (אני מעריך)? מעוניין "להשקיע" עד 300 ש"ח, האם זה מספיק? תודה, תודה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אז ככה יש לי נתב ומודם שעבדו יחד זמן מה עד אשר ביום בהיר אחד האינטרנט התנתק מאותו הרגע לא הצלחתי להתחבר לאינטרנט אז התקשרתי לבזק שאמרו לי שהם לא נותנים תמיכה לנתבים אז ניתקתי את הנתב ובלעדיו האינטרנט עובד ללא בעיות אז יש לכם רעיון מה בנתב יכול לגרום לכך שהוא לא מתחבר לאינטרנט ודרך אגב כשאני מנסה להתחבר עם הנתב הוא כותב לי שהסיסמא שגויה
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-
-
אנחנו עוברים דירה.... ואני רוצה לחבר 5-3 מחשבים... לאינטרנט ה1.5 שלי... אז מה אני צריך לקנות? ראוטר? סוויצ'? מה ההבדלים? ואפשרי לעשות שתמיד יהיה מחובר... (יש לי איידיאסאל) עריכה: שנעבור דירה אני יעשה 2.5 לא יודע אם זה ממש חשוב אבל סתם פרט לדעת....
-
- 2 תגובות
- 691 צפיות
-
-
כאשר אני נכנס לאיזשהו אתר מסויים הexplorer ושה לי הודעת שגיאה ויוצא מהאתר וזה אתר חשוב מאוד תודה אם תוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 691 צפיות
-