רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם. אני חייב עזרה דחופה. אני בסוף השבוע הבא הולך לקנות את המחשב הנייד הזה של ASUS: Asus N53SN-SX103V עכשיו, בתכונות של המחשב יש את הכרטיס רשת הזה: Integrated 802.11 b/g/n אני עובד עם אינטרנט אלחוטי יום יום. אני יודע שזה תלוי איפה אני נמצא והכל. אבל כשאני בבית. אני רוצה שהאינטרנט האלחוטי יעבוד לי על הצורה הטובה ביותר. (עזבו את הקטע של המרחק וכל זה, אני אסתדר. אני שואל בשביל להבין באופן כללי) חשבתי בהתחלה לקנות בנוסף למחשב את הכרטיס רשת אלחוטי USB, את הדגם הזה: Linksys WUSB600N ואז חשבתי לקנות את הראוטר הזה: Linksys E3000 עכשיו, מה אני צריך באמת? גם את הראוטר וגם את הUSB? אני לא מבין בזה בכלל. אני צריך את עזרתכם. אני רוצה שיהיה לי את הביצועים הכי טוב…
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לי יש ראווטר מודם (LEVEL ONE-WBR-3407A) ורציתי לשאול עד כמה יש הבדל במהירות בין ראווטר מודם לראווטר ומודם בנפרד
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
יש משהו אחר מומלץ בטווח מחירים עד 400 ש"ח?
-
- 7 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שבת שלום,יש לי 2 שאלות אשמח לתשובות. אוטוטו אני מסיים את ההתחייבות שלי עם הוט ואני אעזוב לבזק ככל הנראה,ל5 מגה שלהם.(אין לי לא NGN ולא UFI באזור) השאלה שלי היא על איזה ראוטר מדובר שהם מספקים?,ואיך הוא בכלליות? בנוסף לזה בקרוב יהיה לי ממיר(לווין שמחובר לשיתוף),איך אני אמור לקשר בינהם?(זה הולך על חיבור קווי לפי מה שהבנתי) תודה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום כולם היום פרמטתי תמחשב לאח שלי ויש בעיה עם האינטרנט (כבלים של ברק עם חיגן l2tp) קיצר הוא לא רוצה להתחבר לי הוא תמיד מביא 678 שזה אומר משהו הגדרות לא נכונות או שיש בעיה עם המודם כלומר החיבורים אבל החיבורים בסדר לאחר שקצת שיחלקים עם ההגדרות שרשמתי כמה פעמים תססימא ותשם משתמש וcable.barak.net.il אז הוא החליט להתחבר לי ואחרי ריסרט שוב אותה בעיה ואז לאחשר משחק של חצי שעה עם ההגדרות החיגן החליט להתחבר שוב מה לעשות????
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום אני רוצה להתקין כעת מתאם voip ,המתאם הוא handytone-486 שכולל נתב בסיסי בתוכו, אבל אני רוצה שלמרות שהוא יהיה מחובר למודם ואז אני יוכל לחבר איליו טלפון, אבל שלא יוכלו להתחבר לאינטרנט מהמחשב אלא עם סיסמא [לפחות שמשמש מסוים בwindows לא יוכל להתחבר {עם סיסמא אין לי בעיה שהוא יוכל}]אצין שיש לי שני מחשבים 1 עם xp והשיני עם 98 אך אני לא מחבר אף פעם את שניהם ביחד לאינטרנט אלא פעם את זה ופעם את השיני ולכן אני צריך את ההגנה הזו בשנהם, מטרתי היא שהילדים שלי לא יוכלו לגלוש באינטרנט ולכן חשוב לי שלא יוכלו לפרוץ את ההגנה אך ילדי הם לא מומחים מאוד גדולים למחשבים וגם אין להם חברים מומחים לכן צריך הגנה סבירה אבל במידה מספקת
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רכשתי לפני שבוע מחשב נייד ואני רוצה לחבר בבית שלי רשת אלחוטית כי העברתי את הנייח למיקום אחר בבית ואני מעוניין לגלוש בנייד בצורה אלחוטית. אז ככה כרגע אני מחובר למודם של חברת הכבלים מסוג טריון ואני משתמש בחיבור קבוע ללא חייגן שאלותיי הן:איזה סוג של נתב אלחוטי מתאים למודם של הכבלים והאם יש נתב שיוכל לשמש אותי אולי בעתיד לחיבור ADSL ? 2: האם זה מסובך להתקין את אותו נתב שצריך בעל מקצוע או שזה פשוט יחסית? 3: מהו הטווח מחירים אני מעוניין להשקיע עד 300 ש"ח פלוס מינוס
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני ניסיתי לפתוח פורטים באלקטל שלי אבל... בחלק מהתוכנות זה עבד כמו שצריך ובחלק לא למשל בקאונטר אני יכול ליצור שרטים אבל הפורט החיצוני נורא מוזר שונה ממה שאמרתי לו nat create tcp inside add:10.0.0.1 insideport:27015 outsideadd:0.0.0.0 outsideport:27015 save exit טוב אבל בכל זאת הפורט החיצנוי הוא שונה לגמרי כי אם מנסים להכנס ב27015 אז לא מוצאים את השרת ואם אני מחפש בlist ז אני מוצא את הפורט המוזר הזה ואז זה עובד... וזה גם קרה לי בapache אני לא יודע מה הבעיה אבל למשל ב פייל שר פרו זה לא קרה לי אנשים נכנסים לאתר שלי בפורט שאמרתי זה מאוד מוזר
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, לאחר שכל הפורטים של בתוכנות השונות היו פתוחים, עשיתי עוד פעם בדיקה לראות אם הם פתוחים(דרך התוכנה PF) וכולם היו סגורים, ניסיתי לפתוח אותם שוב, לפתוח פורטים אחרים, וכלום לא עוזר. אני עם הקושחה המקורית 1.02.8 מה עושים? אריאל
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
1 אני יודע שאפשר אם תוכנה כלשהיא אם תביאו לי את התוכנה[לינק] אני אשמח למדריך 2 זה יהיה אפשרי גם פשוט להגביל בכל מחשב את הרוחב פס זה גם יהיה טוב
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
יש לי אינטרנט בכבלים ומודם שמחובר לכרטיס רשת הוא יתאים לכל נתב אלחוטי? ועוד משהו איזה נתב אלחוטי הכי כדאי לקנות?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כשאני פותח אתרים אז לפעמים יש לי מין X במקום תמונות מה הבעיה יכולה להיות ?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אני צריך עזרה בשיתוף 2 מחשבים בוינדוס סרבר 2003 אני מנסה כבר כמה חודשים ועדיין לא הצלחתי רואים את שני המחשבים ברשת אבל אין גישה למחשבים (נדמה לי צריך להדליק משהו בוינדוס) מי שיודע איך שיעזור בבקשה.
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
כשאני מנסה להיכנס לטורנטבייטס לצורך דיבורים שם בפורום ( ) אז אני מקבל את ההודעה הבאה- אמרו לי שאני יכול לשנות משהו בהגדרות פרוקסי של האינטרנט אקספלורר נישהו יכול לעזור לי ולהגיד לי איך? - וגם אם מישהו יודע איך בפיירפוקס אז גם סבבה... תודה =)
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
היי! יש לי שאלה: האים ניתן לשתף מחשבים ברשת לגלישת אינטרנט בלבד (ראוטר אלחוטי של D-LINK 624) ללא שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת? אני מעוניין שלכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט אבל לא יוכלו לגשת אחד לשני. אגב, אני לא מדבר על הגדרת הרשאות בווינדוס XP בכל מחשב אלא שבכלל לא יהיה ניתן לגשת מראש.
-
- 2 תגובות
- 698 צפיות
-
-
לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
נכון שמתחברים לאנטרנט מופיע למטה חלון ורשום מהירות החיבור בין המחשב למודם אני מחובר ל1.5 מגה ורשום לי 1.8 חבר שלי מחובר ב750 ורשום לו 100 רציתי לדעת כמה זה משנה ובמה המהירות הזאת קשורה ואם אפשר לשפר אותה תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…
-
- 4 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מחפש להגביר את הטווח של הרשת שלי. אשמח אם המחיר יהיה עד 300 ש"ח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום לכולם! אמול הרכבתי רשת ביתית בעזרת נתב מסוג siemens sl2-141 אין לי מושג ברשתות ועשיתי את זה לפי מדריכים הבעיות מתחילות כשהאימיול לא עובד בגלל LOWID מדריכים לזה לא עזרו לי,ניסיתי לקדם פורטים אבל אני לא בטוח מה ואיך אז אם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להבהיר לי קצת את עולם הרשתות אני אשמח כי זה ממש ממש מסובך בשביל בנאדם שרק רוצה לגלוש בשקט דרך אגב יש לי אימיול extreme v.048a תודה רבה וצום קל!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
אוקיי, אני חושב עכשיו להזמין רשת אלחוטית מחברת בזק בינלאומי אבא שלי אומר שהרשת לא תעשה באגים ותתקלקל מהר אני אמרתי שהרשת יציבה בדיוק כמו רשת עם כבל ושבזק בינלאומי יתנו לנו משהו איכותי. עכשיו השאלה, מי לפי הנסיון שצברתם עם צודק? מחכה ומצפה לתשובה דניאל
-
- 5 תגובות
- 698 צפיות
-
-
מהבוקר יש לי איטיות מטורפת בגלישה גם בארץ וגם בחו"ל, כמובן שאין מה לדבר על הורדות(3KB מקס'). עוד מישהו חווה את זה או שרק אני?
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום, יש לי במחשב חיבור vpn שעובד! עכשיו יש לי רק את השם משתמש, וכרגע הסיסמה עצמה אוטומטית כך שאני לא יודע מה הסיסמה (ויש סיסמה) השאלה שלי 1: אם יש דרך לדעת מה הסיסמה? 2 אם יש אפשרות להעתיק את התקשרות איך שהיא כרגע דרך קבצים תודה[br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 16:04:36 מי שעוזר לי הוא מלך!!!
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
האם יש סיכון כלשהוא למודם עצמו (אימוץ) איך ניתן לעשות זאת ואיך ניתן להפוך זאת בחזרה למודם רגיל?
-
- 3 תגובות
- 698 צפיות
-
-
התקציב הוא עד 300 דולר בארה"ב ככה שאתם יכולים להציע דברים יקרים. בשביל לשתף אינטרנט אני צריך עם ראוטר? אני צריך משהו שיהיה עם טווחי קליטה כמה שיותר ארוכים. תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 698 צפיות
-