עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tiptipon,

אני רוצה להגדיר נתב אלחוטי נוסף בתור AP על מנת להגביר את אות השידור לקומה מעל בדירה שלי הנתב הראשי הוא של בזק ASUS והא AP הוא של TP LINK איך עושים זאת ? חיפשתי במדריכים ולא מצאתי ...

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  2. שלום אני צריך המלצה על כרטיס רשת + ראוטר אלחוטיים אם אפשר אז גם המלצה למדפסת ושהכל ביחד יצא 900 שקל משהו כזה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. 1. כשהשתמשתי בנתב האלחוטי +D-Link 614 הבנתי שעדיף לתת לאלקטל שלי לבצע את הניתוב, לכן ה D-Link שימש רק כ Access Point. האם כדאי להשאיר את המצב כך גם אם מחליפים לנתב אלחוטי Edimax BR6114wg, או לתת לנתב האדימקס לבצע את הניתוב ? 2. מחשב נייח המתחבר לנתב האדימקס ע"י כבל רשת (הוא נמצא ממש לידו), האם צריך להתקין משהו על המחשב, או פשוט לחבר כבל רשת וזהו ? 3. מחשב נייד המתחבר לנתב האדימקס ע"י כרטיס רשת אלחוטי של אדימקס EW-7108PCg PCMCIA שלפני כן היה בו כרטיס רשת אלחוטי של DLink, האם עלי להסיר את תוכנת ה AirPlus שהגיעה עם ה Dlink לטובת התקשורת האלחוטית ? 4. לגבי כרטיס רשת אלחוטי למחשב נייד, וכרטיס רשת אלחוטי למחשב נייח (שניהם של אדימקס), האם יש צורך קודם להתקין את…

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  4. יש לי אינטרנט בכבלים ומודם שמחובר לכרטיס רשת הוא יתאים לכל נתב אלחוטי? ועוד משהו איזה נתב אלחוטי הכי כדאי לקנות?

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by roey1,

יש לי 2 מחשבים עם רשת אלחוטית ביניהם ורק האינטרנט עובד בשניהם. אני לא מצליח לשתף ביניהם קבצים. במחשב שאין בו את הראוטר מופיע לי למטה בשורת המשימות כל הזמן אייקון שכבל הרשת לא מחובר יכול להיות זה הבעיה אני לא יודע ממש.. ניסיתי גם אם איזה מדריך לעשות קבוצה או משהוא כזה אבל אני לא מצליח עדיין לשץ ביניהם.. בבקשה עזרה אנשים זה דחוף לי תודה רבה רבה למי שעוזר

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  6. היי,אבא שלי התעניין בלהקים רשת אלחוטית בשביל הלפטופ שלו,הוא התקשר לבזק ונתנו לו הצעה ל10 שקלים בחודש למשך שנתיים. יש למישהו דעה על העיסקה איתם? המודמים הללו פועלים על WIFI או על משו אחר? יש אפשרות לחבר למוד כזה חיבור של כבל רשת למחשב אחד ואלחוטי לשני? תודה רבה

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  7. Started by gigo40,

שלום, יש לי ADSL 10MB ברשת NGN, שני מחשבים מחוברים בקו, ועוד אחד בחדר מרוחק שכרגע לא קולט את הרשת הנוכחית (וזו הסיבה שאני רוצה להחליף ראוטר), ורוצה לחבר מדפסת לראוטר בקו USB. איזה דגם ראוטר-מודם אלחוטי מומלץ לקחת מבזק? (אין טעם לקנות ראוטר פרטי, כי הם נותנים בחינם, בהנחה שאשאר בבזק ADSL עוד שנתיים.) תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  8. Started by ROTEM114,

שלום לכולם! אמול הרכבתי רשת ביתית בעזרת נתב מסוג siemens sl2-141 אין לי מושג ברשתות ועשיתי את זה לפי מדריכים הבעיות מתחילות כשהאימיול לא עובד בגלל LOWID מדריכים לזה לא עזרו לי,ניסיתי לקדם פורטים אבל אני לא בטוח מה ואיך אז אם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להבהיר לי קצת את עולם הרשתות אני אשמח כי זה ממש ממש מסובך בשביל בנאדם שרק רוצה לגלוש בשקט דרך אגב יש לי אימיול extreme v.048a תודה רבה וצום קל!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by GENERAL,

שלום רציתי להתייעץ קיום יש לי רשת ביתית המורכבת בצורה כזאת מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם פנימי יש בו כרטיס רשת שמחובר למחשב אחר האם כדאי לקפוץ ל בזק להשאיל מהם מודם חיצוני ולחבר בעזרת רווטר את שני המחשבים או להשאר אם הרשת הקיימת הנוכחית

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  10. זה רק אני או שגם אחרים שוב לא יכולים להיכנס ל TB ? איזה מרגיז

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  11. Started by moshebaba,

בעיית גימייל היה לי חשבון הגוגל חשבון ותיק מאוד מסתבר שבימים האחרונים אני לא מצליח להיכנס למייל שלי ההודעה שאני מקבל היא שהחשבון חסום לא רק שסגרו את החשבון שלי אלא סגרו גם את מי אני הזמנתי את כולם הם לא השאירו מייל לבירורים ולא מקום לשאלות יש לי חומר קריטי שאני חייב להוציא משם ומהר אם משהו יכול לעזור לי עם זה אני אשמח

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by Armageddon1,

http://img93.imageshack.us/my.php?image=1234560og.jpg האם י ש בעיה פה? מה הX האלה בצד ימין אומרים?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  13. Started by Home Boy,

יש לי adsl 750kb ולאחרונה התקנתי את ה- NORTON personal firewall... עכשיו כל פעם שאני מנסה לגלוש לוקח לו שעות עד שהוא מתחיל לקבל נתונים מהאתרים ולכן הוא מעלה אותם לאט יותר (אתר כמו גוגל שלוקח לו לעלות כרגיל שנייה עולה בעשרים שניות)...כאשר אני עושה disable ל- firewall הכל פועל חלק... מה לעשות???? תודה רבה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  14. Started by kinduv,

שלום, יש לי במחשב חיבור vpn שעובד! עכשיו יש לי רק את השם משתמש, וכרגע הסיסמה עצמה אוטומטית כך שאני לא יודע מה הסיסמה (ויש סיסמה) השאלה שלי 1: אם יש דרך לדעת מה הסיסמה? 2 אם יש אפשרות להעתיק את התקשרות איך שהיא כרגע דרך קבצים תודה[br]פורסם בתאריך: 29.12.2008 בשעה 16:04:36 מי שעוזר לי הוא מלך!!!

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  15. Started by ריקלר,

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. אני רוצה בבקשה עזרה בשיתוף , שאני משתף במחשב של אח שלי , זה לא עוזר , הוא לא מראה לי אצלי , ואני גם לא יכול להיכנס למחשב שלו , אני רוצה שתתנו לי תוכנה שעושה את זה , לא רוצה להתעסק יותר עם הוינדוס , או שתעזרו לי לפתוח FTP על אחד המחשבים , כי בחיים לא התנסיתי בזה וגם זה לא הצליח לי פעם אחרונה שניסיתי...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by Runny,

ברצוני לקנות רשת אלחוטית לחיבור מחשב לHub שכבר מחובר לרשת ואין לי שום מושג בנושא, האם מידהו מכיר אתר המסקר את העניין ? בתודה מראש רני

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by JohnClark,

שלום יש לי שני מחשבים: אחד, עם שני כרטיסי רשת שרק אחד מהם משומש: 3com Gigabit LAN, ועוד איזה Realtek אחד שבו אני לא משתמש (הכרטיס הראשון הוא אונבורד והשני PCI) למחשב הזה מחובר מודם \terayon (ספקית אינטרנט ברק) המודם מחובר לUSB. המחשב השני הוא מחשב נייד עם כרטיס PCMIA של edimax שגם פועל על realtek. הרשת תמיד פעלה פחות או יותר כמו שצריך לפני כמה זמן התחילה בעיה: הרשת פשוט לא עובדת. אין לי מושג מה שיניתי שזה קרה. עכשיו, ניסיתי לפעול על פי המדריך שבסטיקי. קודם כל יש משהו מאד מוזר בחיבורי הרשת שלי. המודם שלי גם מוגדר כdialer וגם כרשת! ניסיתי בכל זאת לפעול על פי המדריך ועדיין לא הלך לי... ד"א גם שיתוף הקבצים תמיד עבד ועכשיו הוא לא עובד. ניסיתי הרבה פעמים לעשות setup לרשת וליצו…

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  19. שלום, יש לי רשת ביתית בת שלושה מחשבים המחוברים להאב שמחובר לאלקטל פרו. באחד המחשבים לצורך העניין "מחשב 2" ישנה בעיה מוזרה. את "מחשב 1" הוא זיהה ישר בלי בעיות, אך את "מחשב 3" הוא לא הצליח לזהות. הוספתי את "מחשב 3" ידנית, וכעת מופיע לי שמחשב 2 נמצא בלוקל וישנה מחיצה בינו לבין מחשב 3 שנחשב תחת אינטרנט. למה זה? תודה מראש, יונתן

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  20. Started by Rafimr,

כמו שאמרתי אני צריך הצעה לנתב טוב עדיף שיהיה ללא גישה אלחוטית (אבל לא מחייב - יש לי כבר תשתית קווית בכול הבית). וכמו שהבנתם אין לי בעיה להשקיע אם המוצר שווה את השקעה. כרגע אני מתלבט בין DI824VUP D-Link לבין WRT54GS LinkSys או LinkSys BEFSX41. אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הצעה טובה יותר.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by naor56,

אני יודע שיש הגבלה ברפידשייר ל2.60 ג'יגה ליום , ובגלל זה אני לא רוצה לקנות פרמיום שם. חשבתי על NETLOAD.IL שזה אחלה שרתים אבל השאלה אם יש שם הגבלה....?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  22. אוקי יש לי מודם ADSL קטן כחול כזה לא זוכר איזה דגם הוא מחובר לטלפון ויציאה שנייה לUSB עכשיו אני מחבר את הכבל לכרטיס רשת שלי ולכרטיס רשת למחשב השני פשוט לא עובר האינטרנט אמרו לי שצריך להגדיר משו אבל אני לא ידוע איך בבקשה עזרה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by pure perfection,

מה קורה??? קניתי דומין חדש , וכנראה בזמן הרכישה לא רשמתי WWW לפני שם האתר , עכשיו האתר מוצג בגוגל בלי WWW חוץ מזה בבדיקת דומיניים פנויים שם האתר שלי עם WWW מראה כפנוי .. איך אפשר לסדר את זה?? תודה

24. Started by jeyjey,

יש לי פינגים מטורפים בET כמובן שבזמן המשחק שום תוכנה שמנצלת את האינטרנט לא פועלת ניסיתי גם ריסט לא עזר אני מחובר לADSL 1.5 מגה

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  25. Started by NoSbOy2k4,

שיכול לתת לי יותר מ50 מגה (לא 50...אלא יותר מזה) בחינם. תודה מראש.

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.