עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by razoli,

איך מתחברים לרשת עם ויסטה? ואיך משתפים קבצים?

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  2. Started by KoM,

שלום אני מחפש תוכנה שתנטר לי תעבורת מידע ברשת מסוימת (התקנה בשרת), כולל איזשהו גראף מינימאלי לכל יום כדי לראות שעות האטה וכדוטמה, אשמח להמלצה מהירה וכדאי על משהו חינמי. 8)

3. שלום לכם הנה הבעייה: יש לי שני מחשבים שולחניים ומחשב נייד אחד אני אקרא להם 1, 2 ונייד. כולם מחוברים לאינטרנט דרך ראוטר משולב (קוי+אלחוטי) וגולשים בהרמוניה. עד כאן הכל טוב. מחשב 1 מחובר לראוטר בצורה קווית (עם כבל) הנייד מחובר אלחוטית והשניים מתקשרים בניהם נפלא כולל שיתוף קבצים. הבעייה מתחילה עם מחשב 2! לא משנה מה ניסיתי, אני לא מצליח לשתף איתו קבצים ניסיתי להחליף בין שני כרטיסי רשת קויים ואפילו קניתי לו כרטיס אלחוטי!!! הוא מקבל אינטרנט הוא מקבל פינג משני המחשבים האחרים אבל הוא לא מקבל פינג מעצמו :s05: במשך יותר מ-6 שעות ישבתי לנסות להגדיר אותו!!! הגדרתי את כל מה שצריך מבחינת כתובות IP. אפילו התקנתי לכבודו חלונות SP2 מה גם שבשני המחשבים האחרים, מחשב 2 מ…

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  4. נניח שאני רוצה להוריד קבצים מאתר כלשהו אבל אני מקבל forbidden כשאני מנסה להכנס לדף html איך אני מקבל קישור לכל הקבצים שנמצאים בדף הזה.

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  5. שתי מחשבים שמחוברים ברשת, האיקונים מופיעים, והכל עובד, עד שזה מגיע לשלב הגדרת האיפי במחשב הראשי הכל עובד כמו שצריך במחשב המשני שאמור להתחבר לראשון, כל פעם שאני מגדיר לו אי פי, ואז מנסה ליצור רשת דרך האשף של הווינדוס האיפי מתאפס ל 0.0.0.0 ??? יש למשהוא מושג מה אני עושה.??? אחרי כל התהליך הוא חוזר לאיפי 169.254.94.169 subnet : 255.255.0.0

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  6. Started by KOBRA CHOPER,

יש INTERNET מהיר מ cable,DSL?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  7. Started by Biatch,

אממ קודם כל קיבלתי את ה"מודם נתב אלחוטי ASUS AM 604g" מבזק + כרגע מחובר אצלי מודם B-FOCuS Router 312+ עם נתב של D-LINK DI 524 השאלה זה האם כדאי לחבר את האסוס במקום ה D-LINK ? או להישאר רק עם המודם B-FOCuS ? ד"א אין צורך ברשת (היה עוד מחשב בבית ז"ל)

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  8. אוקי כולם לפני כמה חודשים פתחתי פה את אותו תראד קיבלתי תשובה "תריץ חיפוש" הרצתי חיפוש מה קיבלתי ? הסבר צולע ומקוטע אז בוא אני יתאר תבעייה יש לי מודם כבלים שמחובר ל ראוטר של אקימס 6104k עכשיו לפי ההודעה שמצאתי בחיפוש צריך לעשות static ip יענו ip קבוע ניסתי אבל זה לא עובד ולא בטיח אם מישהו פה יכול לתת הסבר או מדריך (רצויי עברית) איך לפתוח תפורטים + הגדרת static ip אני יודה לו מאוד!

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  9. Started by Maor_Splinter,

שלום, יש לי נתב של Level One דגם WBR-3406TX ואני מחובר דרך בזק בינלאומי בחבילת Gamer במהירות של 3M דרך תשתית של HOT כבלים. בזמן האחרון הרגשתי שהמהירות נמוכה מדיי ל3M אז בדקתי את זה לבד וגם עם נציג של בזק. חיברנו את המחשב ישירות למודם והגענו למסקנה שהבעיה בראווטר, הוא פשוט מספק לי מהירות הורדה של 1.5M במקום 3M. היום קרה לי איתו משהו מוזר. הוא מתחבר ואז שאני מנסה לגלוש האתר הראשון עולה ואחר כך אני לא יכול לגלוש כאילו אין חיבור למרות שבראווטר אני בודק ואני עדיין מחובר, אז כנראה שהראווטר התקלקל ואני צריך חדש, פה אתם נכנסים (: אני צריך בבקשה שתמליצו לי על ראווטר אלחוטי ואיכותי שיתאים לחיבור בתשתית כבלים ולא תהייה בעיה עם בזק גם כן. התקציב הוא עד 400 ש"ח (עדיף לנצל את כל ה…

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  10. Started by avihneo,

הייה לפני שאני רוצה להתקין את VISTA אני רוצה לשאול שאלה .. תגידו יש איזה שהיא בעיה באינטרנט ??? כי חבר שלי התקין והוא אמר שיש איזה שהיא בעיה בספקיות ושצריך לפתוח שם איזה משהו ... אז הייתי רוצה לדעת יש בעייה אין בעייה ? תעזרו בבקשה .. תודה רבה ..

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  11. Started by ranyr,

אני מניח שזה נושא חבוט אבל לא מצאתי כלום בחיפוש... אז... אני כרגע בכבלים+012 שוקל לעבור לADSL מה אתם אומרים???

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  12. שלום. עד היום השתמשתי במודם הנוראי (להחריד) ALE 130 שמתחבר דרך USB. ברצוני להחליף למודם שיתחבר דרך כרטיס רשת ויתמוך גם בלינוקס וגם בXP64BIT. הספקית שלי היא נטויז'ן וראיתי באתרם שהם לא מספקים מודמים שמתחברים לכרטיס רשת. (מה הסיבה). א.אתם יכולים בבקשה להמליץ לי על מודמים ב.אשמח לדעת האם אני יכול לקנות מודם מבזק/מבזק סטור או משהו בסגנון.

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  13. שלום לכולם! אני חדש פה וכבר קפצה לי שאלה לראש .. יש בביתי הקט שלושה מחשבים וברצוני לחבר את שלושתם ברשת . וגם שאני אוכל לחבר את שלושתם לאינטרנט דרך המודם שלי כמו ילד טמבל עם איי קיו של אפגני ממוצע התקשרתי לבזק .. הם רצו על החיבור 1200 שקל!!!!! אחרי התייעצות קלה עם אנשי מקצוע וקריאת המדריך שפורסם פה..החלטתי שאני צריך לקנות ראוטר סביר בשביל רשת ביתית קטנה . עכשיו אחרי כל הסיפור המרתק הזה .. איזה ראוטר אני יכול לקנות בתקציב של פחות מ 300 שקל (אני מוזיקאי עני..תתחשבו!) תודה רבה! אדון החבובות.

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  14. שלום אשמח אם משיהו יוכל לעזור יש לי ראוטר שעבד ולאחרונה הנתב נותן IP ומראה לי שאני מחובר אבל אין חיבור לאינטרנט (אני לא מצליח לגלוש בכלל)

• 2 תגובות
    • 708 צפיות
  15. Started by david26,

שלום לכולם יש לי בית עם 2 קומות בקומה העליונה יש לי מחשב נייח אם מודם קווי (לא אלחוטי) השבוע אני קונה מחשב נייד Dell Studio 1537 P8400 4500MHD שהוא יוצב בקומה התחתונה והרחוקה מהמחשב הנייח במחשב הנייד יש חיבור Wireless : Dell Wireless 1397 (802.11 b/g) Mini Card European http://www.gamaoffice.co.il/products/119510 רציתי לדעת איזה נתב אני צריך לקנות כדי שהמחשב הנייד יעבוד בצורה טובה ?(מעניין רב באלחוטי) (עד מחיר 500 ש"ח, אם צריך שפורים במחשב שאני הולך לקנות אז תציעו , ואם צריך עזרים נוספים גם תציעו) האם אני יכול לחבר לו נתב מדגם 802.11n ???

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  16. אוקיי, אני חושב עכשיו להזמין רשת אלחוטית מחברת בזק בינלאומי אבא שלי אומר שהרשת לא תעשה באגים ותתקלקל מהר אני אמרתי שהרשת יציבה בדיוק כמו רשת עם כבל ושבזק בינלאומי יתנו לנו משהו איכותי. עכשיו השאלה, מי לפי הנסיון שצברתם עם צודק? מחכה ומצפה לתשובה דניאל

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  17. אני לא מצליח להתחבר לאימול לאחר התקנה של רשת על חוטית , ניסיתי לעשות את המדריך של ה LOWID ועדיין אני לא מצליח להתחבר , מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 708 צפיות
  18. Started by blueeye,

שלום רב, הזמנתי למחר בצהריים תכנאי הביתה מנטוויז'ן כדי לעשות רשת בבית הראוטר שהם מביאים איתם הוא: LEVEL ONE WBR 3406 רציתי שתעזרו לי להתאים כרטיס רשת אלחוטי לראוטר הזה ואשמח מאוד אם זה יהיה כרטיס שאוכל לקנות ברשת באג כי היא הכי קרובה לבית

• 0 תגובות
    • 708 צפיות
  19. Started by מור,

כל העסק הזה עם רשתות עושה לי אז שיהיה קצת יותר פשוט איזה רשת עדיפה למשרד שיש בו תקשורת קבועה בין מחשבים אבל אני רוצה ליצור חיבור אינטרנט לכול המחשבים, בנוסף תשתית החשמל גרועה (2 פאזות) עם הפסקות חשמל מה עדיף לי שאלה אחרת האם אפשר ליצור רשת על תשתית הטלפון בבית?

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  20. Started by Yehuda7,

האם המהירות של רשת אלחוטית תיהיה אותה מהירות כמו שאני יחבר את המחשב שלי בחיבור חוטי עם כבלים? ועל איזה ראוטר אלחוטי אתם ממליצים? יש לי אינטרנט כבלים 1.5 ומחשב נייד של לנובו

• 1 תגובה
    • 708 צפיות
  21. יש לי אינטרנט במהירות של 5M - כאשר אני מורד קבצים או עדכוני למחשב הוא מוריד לי במהירות אסטרונומית. הבעיה שלי היא בגלישה.-כאשר אני גולש יש לי המתנה של כמה שניות בין דף לדף ולפעימם גם יותר מ 10 שניות. חשבתי שזה בא מאיזו רוגלה או תוכנת ריגול אז פירמטתי את המחשב - עכשיו יותר טוב אבל עדיין הגלישה איטית . מה אפשר לעשות ? תודה על העזרה...

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  22. ישנם משחקים שאני לא יודע את הפורטים שלהם ואני רוצה לארח על המחשב שלי.. (מנג'ר למשל).. הבנתי שאופציית הDMZ מורידה את הפיירוול כליל.. כשאני עושה Enable ושם את האיפי הנכון של המחשב שעליו אני רוצה לארח , האינטרנט לא מתחבר.. מה אפשר לעשות ? HELP..

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  23. Started by Shbd,

אני לא מצליח לשנות אי פי עם הפקודה הזאת renew יש לי מודם ראוטר ואני מתכוון לאי פי חיצוני, לא של הראוטר תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 708 צפיות
  24. יש לי בעיה באימיול - יש לי Low Id. אמרו לי שהבעיה היא שיש לי פיירוול, גם מובנה של windows וגם בראוטר , או אולי בגלל שיש לי רשת. פרטים על המחשב שלי: יש לי winodws xp ו norton 2003 . יש לי רשת של 2 מחשבים בבית, אני המחשב המשני. אני מחובר לראוטר והוא למודם. בקיצור, אמרו לי שאני צריך לנתב פורטים של אימיול בראוטר וככה תיפתר הבעיה של ה low id. רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה מסוכן לנתב פורטים, האם זה פותח את המחשב לפורצים? 2) אם התשובה ל 1 היא לא, אז איך מנתבים את הפורטים מהראוטר? נ.ב. אין לי את הדיסק של הראוטר, הטכנאי שלי התקין לי את הראוטר ואם הדיסק נחוץ או משהו אני לא חושב שיש מצב שאני משיג אותו כי הטכנאי לא חזר אלי מלא זמן. תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  25. מה יהיה יותר מהיר או כל דבר אחר שעדיף? האל חוט זה עם כרטיס רשת USB של 3COM

• 6 תגובות
    • 708 צפיות

דיונים חדשים בפורומים