עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by chenrp,

שלום, האם יש למשהו כרטיס רשת WIMAX? האם אתם קולטים משהו? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  2. היי! השאלה בכותרת... אני מעוניין לעבוד עם ראוטר אלחוטי שאני עוד צריך לקנות...או לינקסיס או 3COM... תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 701 צפיות
  3. Started by Golden Fish,

היי אז ככה יש לי שני חבילות גלישה זהות בבזק+כבלים + 2מודמים. האם אני יכול לחבר ב WINDOWS (ב linux אולי יותר קל אבל לא רלוונטי) את שניהם (אחד USB וכרט' רשת) ולמרות שיהיו 2 כתובות IP (שוב, מאותו ספק) אני אגלוש ברוחב פס כפול (שילוב) אני מצליח כבר להשתמש ביחד אבל בכל IP אני מנצל ע"י תוכנה אחרת (זה טוב אם יש הורדות מפוצלות). זה גם עובד מצויין עם רשת אלחוטית ( Aircrack :-) ) לוח asus p5k-e/wifi. תודה, נ.ב אחח אני מתגעגע לימים שהיה לי SB4100 ובקלות היה אפשר לפרוץ את מגבלת המהירות ה#%@% שלחו טכנאי להחליף לי את המודם חחח נוסטלגיה.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  4. Started by stav_r,

אהלן, במהלך לימודים לעומק של רשתות עלו לי כמה שאלות. 1. הנושא של ה SYN\ACK בפאקט של TCP , מתי בעצם המידע נשלח ? יש על ההתחלה עם בקשת ה SYN ? או רק בסוף בבקשת ה ACK ? או שבכלל מדובר בתהליך נפרד ורק אחרי ששולחים לידע את ה ACK , מתחילה ההתקשרות האמיתית ? או שזה קורה כל רגע? 2. NAT\PAT , הבנתי שיש כיום שתי סוגים , מה הוא הסוג שנפוץ היום בראטורים ? בנוסף אם מגיעה תשדורת מבחוץ והרי כתובת היעד היא בעצם ה IP החיצוני של הנתב , איך הוא קובע לאיזה מחשב(ברשת הפנימית) לנתב אותה ? 3.מחפש המלצה לאתר\ספר שעוסק בכל הקטע של אבטחה ורשתות , התקפות כמו ARP POSINING האדם שבאמצע וכדומה... תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  5. Started by STRENGTH,

יש לי רשת ושמעתי שאפשר להשתמש בקבצים שבמחשב האחר השאלה איך עושים את זה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  6. אני יודע שיש ארגונים התנדבותיים שמקדמים הקמה של נקודות חמות לאינטרנט מהיר בחינם בעיירות פיתוח. אני גר בקיבוץ, בעבר דיברו על הקמת רשת רגילה ומחווטת והנושא נדחה בגלל עלויות גבוהות של התשתיות. היום כשיש אופציה לתשתית אלחוטית יתכן והדבר יוזל עלויות ויתאפשר. 1. מה התשתית הנדרשת ע"מ לספק אינטרנט מהיר לכ-60-80 בתים? 2. האם אני יכול להקים דבר כזה בעצמי? במה זה כרוך? עלויות? 3. האם תשתית קיימת של ADSL עוזרת ומספקת תשתית למה שאני רוצה או שאני צריך להזמין פריים ריליי במהירות מטורפת ואז פשוט למקם משדרים בכל מיני מקומות אסטרטגיים בקיבוץ? תשובות או הכוונות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  7. אמרו שאפשר ליראות את הסרט שיורד בזמן שהוא יורדד - מערכת Preview מקצועית ומהירה אשר מולבשת על האימיול ומאפשרת צפייה מהירה ונוחה בקטע מקובץ הוידאו בזמן ההורדה. איך אני עושה את זה? ומה הדפדפן הכי טוב שיש?

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  8. שלום . הצלחנו לחבר בעזרת כבל מוצלב לשני הכרטיסי רשתשל שני המחשבים ה מחבר את המחשבים ונותן העברת קבצים דרךהמחשבים אך ללא אינטרנט. המודם שמחובר הוא מחובר ישירות לכרטיסרשת. יש ליעוד מודם שמחברים ל- usb עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה שהמחשב מאסטר ישתף את האינטרנט עם המחשב השני בבית. תעזרו בבקשה זה דחוף ואני לא יכול לחבר את השני עם המוד השני בנפרד זה מנק במאסטר את האינטנט תודה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 4.06.2007 בשעה 18:55:11[h טעות שלי בשניהם יש אקספי

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  9. Started by tom57,

יש לי תשתית של הוט וספק נטויז'ן אני מחפש נתב אלחוטי בסביבות 100-200 שח

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  10. Started by ldmajor,

שלום יש לי רשת ביתית לא נראה לי זה משנה אבל אני משתמש בנייד (אלחוט) ועוד 2 מחשבים נייחים באחד מהם יש מצלמת USB של לוג'יטק נתב: סימנס SL2-141 הייתי רוצה לדעת האם קיימת אפשרות להוסיף את המצלמה ההיא ל"רשת" שאני יכול לצפות במה שהיא רואה אולי להשתמש בה מפה מהמחשב הזה בדברים הקשורים לפלאש וכו' כמו שהוספתי מדפסת המחוברת גם במחשב ההוא תודה לעוזרים דן.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  11. Started by SmurFin,

מה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://www.brinkster.com/Hosting/Personal.aspx אני מחפש משהו כזה ^ רק בGO DADDY כי אני משלם רק בPAYPALL צריך המלצות כי לא מצאתי בעצמי משהו דומה. לא יודע אם זה הפורום המתאים כי לא מצאתי משהו פה באתר על בניית אתרים.. מדגיש מראש

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  12. נניח שיש לנו רוחב פס של 10Mb אני רוצה לעביר 80MEG בבלוקים של 20Mb ויש שני מחשבים ובינהם יש לי 2 ראוטורים כאשר הם במצב S&H כאשר אני מחלק את בלוק הנתונים של 20 MEG התשובה במקרה כאן היא 12 שנייות עד שזה מגיע למחשב השניה ...שאלתי עם יש נוסחא שעושה את זה ואני לא צריך לעשות ידני ... כמו מפגר כמו : 20 MEG הראשונים עוברים לראוטר הראשון שזה הקצב של 10MEG ולכן לוקח לו 2 שניות ...ורחרכך עובר לראוטר השני .וכך עד הסוף

• 0 תגובות
    • 701 צפיות
  13. Started by stav_r,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לספר על רשתות , כעיקרון אין לי בעיה באנגלית. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  14. ללא תוכנות מיוחדות, רק הגדרות ב-IE או המחשב .

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  15. גם אחרי הנזיפה של מבקר המדינה במשרד התקשורת העינינים לא זזים. מה לדעתכם אפשר לעשות חוץ מלפנות לבג"ץ בנושא השהיית משרד התקשורת את חלוקת תדרי ה WIMAX ? הטכנולוגיה קיימת. אנחנו מדברים על אינטרנט איכותי הרבה יותר מסלולרי ויותר חשוב מזה נטול קרינה מסרטנת אי אפשר להשוות את כמות הקרינה שנפלטת ממודם סלולרי לזו הנפלטת מכרטיס רשת ווימקס מה שקיבלנו עד עכשיו זה מריחה של הזמן על בסיס אישורים לניסויים מקומיים ... איך אפשר לנער את משרד התקשורת לדעתכם?

16. Started by alon3241,

הגדרתי את הנתב הכול מחובר אבל אין גישה לאינטרנט

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  17. Started by Tabasco,

קנו לי כבל רשת, וניסיתי לחבר אותו בין שני המחשבים, עכשיו במחשב החדש זה התחבר בלי בעיות אבל במחשב השני זה לא התחבר, החור במארז קטן מידי ואין לי אינטרנט בשני המחשבים כבר כמה שבועות. אממ יכול להיות שזאת בעיה במארז? אולי הוא ישן מידי ואז היו חיבורים שונים? לפי מה שאני יודע יש לי כבל רשת מוצלב, אולי יש סוג אחר עם ראש יותק קטן שיתאים? תודה

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  18. Started by ROI5001,

יש לי ראוטר אלחוטי של חברת Dlink חיברתי את כל החיבורים כמו שרשום עכשיו כאשר הוא מחובר דרך הראוטאר הוא רושם שלא ניתן לקבל כתובת IP וכאשר אני מנסה להיכנס להגדרות של הראוטר דרך הכתובת בדפדפן זה רושם לא ניתן להציג דף זה למה זה? ובלי הרואטר הוא עובד מצויין

• 2 תגובות
    • 701 צפיות
  19. Started by tavor21,

יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים אני יכול לגלוש מכל מחשב אך אני לחאיכול להעביר קבצים מאחד לשני אני לא יודע מה הבעיה פעם יכלתי ואני לא זוכר איך לעשות את זה שוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 701 צפיות
  20. Started by xlSnaK,

יש לי 2 מגה ורציתי לדעת איך אני מגדיר אותו נכון... כאילו ב upload וב-download תודה

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  21. האם יש ראוטר אלחוטי משולב עם חוטי? במחיר של 300-400ש"ח? מרחק הגלישה יהיה מקסימום 25 מטר(ללא ממד)

• 3 תגובות
    • 701 צפיות
  22. החיבור יהיה דרך כרטיס רשת. עדיף שיהיה כמה שיותר יציב וכמובן שלא יאט לי את קצב ההורדה/גלישה P: עריכה: לאחר דפדוף בפורום ראיתי שיש המלצות למודם של אזטק 600E. 1. האם על זה צריך ללכת? 2. מה אתם אומרים על ה eci b-focus 312+? 3. ובכלל, האם המודמים האלו עדיפים על ה eci 270pr שהלך לעולמו?

• 1 תגובה
    • 701 צפיות
  23. Started by rbik,

שלום, אני רוצה לקבל גישה לקבצים שעל המחשב שלי , מתוך טלויזיה שיש בה כניסת USB עבור דיסק חיצוני. האם יש ציוד/מתאם כלשהו שיתחבר ל-USB בטלויזיה ומצד שני לרשת הביתית ויתן לטלויזיה גישה לקבצי המחשב ? אני יודע שסטרימר יכול לעשות את זה. אבל בטלויזיה יש סטרימר מובנה (לצערי ללא כניסת רשת) ואין בכוונתי לקנות סטרימר. מעל לכל אני מעוניין לדעת האם בכלל יש פריט חומרה כמו שאני מתאר . תודה מראש

24. יש לי נתב (אלחוטי) משולב עם מודם של EDIMAX (לא זוכר דגם מדוייק אבל 6024 אני חושב) השאלה היא האם אני יכול לחבר אותו למודם כבלים ושהוא ישמש בנתב בלבד? אני מחובר בכבלים דרך נטויז'ן עם חייגן, אם אני אבקש חיבור קבוע ללא חייגן יש סיכוי שזה יעזור?

• 5 תגובות
    • 701 צפיות
  25. Started by shiri_cmm,

היי, יש לי ראוטר ולאחרונה שידרגתי את מהירות הגלישה ל-10MB. למרות זאת מהירות הגלישה במחשב הנייח נמוכה מאוד, כמו כן גם זמני הורדות. יש לי לפטופ שגם מחובר לרשת ושם מהירות הגלישה וההורדה בסדר גמור. מה לא בסדר במחשב שלי ואיך אני מסדרת את זה?

• 2 תגובות
    • 701 צפיות

דיונים חדשים בפורומים