עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by galz,

אוקי הבעיה היא כזאת: השגתי מודם אלקטל, במקום ה itex הלא משהו שהיה לי עד עכשיו. המודם עובד טוב יציב מאד והכל טוב ויפה, אבל, גרסת התוכנה שמותקנת בו ישנה מאד מאד זה אומר: KHDSAA.132 כשאני מנסה לעדכן אותה הוא עושה הכל חלק עד לשלב האחרון, שם לאחר העדכון הגרסה הזאת נשארת active והחדשה שאני מנסה לשים נשארת passive. מישהו יכול לעזור לי? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  2. Started by hellyeahmofo,

אני מנסה להכנס ל http://192.168.1.1/ ומקבל The page cannot be displayed מה קרה?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  3. היי לכולם. אני בחבילה של ה2.5 מגה ולכן יש לי 250 ק"ביט אפלוד. כלומר, כ31 ק"בייט לשנייה. בהתחלה חשבתי שאיני מצליח לגלוש בביטקומט בגלל שהוא שואב לי את כל האפלוד. אך ניסיתי להגביל את מהירות ההעלאה עד לכדי 5 ק"ב לשנייה! דבר שמשאיר לי 26 ק"ב לגלישה. כלום לא עזר ובזמן שהביטקומט פועל אין לי אפשרות לגלוש בכלל. למישהו יש הסבר? חשבתי אולי בגלל כמות הקישורים, אבל זאת סתם השערה. עריכה: אם אתם צריכים עוד פרטים תבקשו. ברמת העיקרון אני מאחוריי רשת ביתית ומשתמש באלקטל השחור הישן(speedtouch home) משודרג לפרו כנתב.

• 8 תגובות
    • 720 צפיות
  4. אני יודע שיש ארגונים התנדבותיים שמקדמים הקמה של נקודות חמות לאינטרנט מהיר בחינם בעיירות פיתוח. אני גר בקיבוץ, בעבר דיברו על הקמת רשת רגילה ומחווטת והנושא נדחה בגלל עלויות גבוהות של התשתיות. היום כשיש אופציה לתשתית אלחוטית יתכן והדבר יוזל עלויות ויתאפשר. 1. מה התשתית הנדרשת ע"מ לספק אינטרנט מהיר לכ-60-80 בתים? 2. האם אני יכול להקים דבר כזה בעצמי? במה זה כרוך? עלויות? 3. האם תשתית קיימת של ADSL עוזרת ומספקת תשתית למה שאני רוצה או שאני צריך להזמין פריים ריליי במהירות מטורפת ואז פשוט למקם משדרים בכל מיני מקומות אסטרטגיים בקיבוץ? תשובות או הכוונות יתקבלו בברכה...

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  5. Started by Devil Servant,

התקנתי על הנייד את הדרייברים של המודם,ועכשיו אני לא יודע איך להתחבר לרשת WIRELESS... או לפחות ליצור מן חייגן.. טוב אני לא ממש יודע איך זה הולך... מישהו?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  6. הייתי ב012, ועברתי לNETVISION.. עכשיו, כרגע אני משחק משחק רשת שנקרא GUNZ, משחק SHOOTER כזה... ב012 היו לי פינגים מעולים, ובNETVISION הם הרבה יותר גבוהים, ומדי פעם גם קופצים למעל 1000... אני לא בטוח עם זה המשחק או אני שמהווים את הבעייה.. מישהו יודע לאיזה חברה יש פינגים טובים ? או שזאת שאלה כללית מדי...?

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by amitgal1,

שלום, ברשותי מודם adsl של סמסונג שהוסב לראוטר. לפעמים קורה לי שהמודם מתחמם ומתנתק מהרשת ואז אני צריך לכבות אותו ולחכות איזה דקה שתיים עד שהוא מתקרר רציתי לדעת אם יש איזשהי דרך לסדר את זה, או שאני צריך לחיות אם זה עמית

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by Thug Love,

נכון שמתחברים לאנטרנט מופיע למטה חלון ורשום מהירות החיבור בין המחשב למודם אני מחובר ל1.5 מגה ורשום לי 1.8 חבר שלי מחובר ב750 ורשום לו 100 רציתי לדעת כמה זה משנה ובמה המהירות הזאת קשורה ואם אפשר לשפר אותה תודה מראש לעוזרים

9. Started by GENERAL,

שלום רציתי להתייעץ קיום יש לי רשת ביתית המורכבת בצורה כזאת מחשב אחד מחובר לאינטרנט עם מודם פנימי יש בו כרטיס רשת שמחובר למחשב אחר האם כדאי לקפוץ ל בזק להשאיל מהם מודם חיצוני ולחבר בעזרת רווטר את שני המחשבים או להשאר אם הרשת הקיימת הנוכחית

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  10. Started by Oranili,

שלום לכולם כל פעם שאני מדליק תמחשב האינטרנט מתחבר מחדש... כאילו אני רואה את 2 המחשבים למטה מתחברים מחדש... כלפ עם שאני מדליק למה זה?

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  11. שלום לכולם אני חדש פה אני הייתי רותה שתעזרו לי לשלב את מצלמת האינטרנט שלי באתר שאני בונה ואיך אני עושה שיראו באתר שלי מה שמצלמת הטינטרנט שלי רואה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  12. Started by Dubek,

שלום אני מחובר לאינטרנט דרך ראוטר של אדימקס (תקן N 150MB ׂ) המחשב שלי הוא המחשב היחיד שמחובר קווית ויתר המחשבים מחוברים אלחוטית. לפני כמה שבועות שמתי לב כי אין לי אפשרות להיכנס להגדרות של הראוטר דרך המחשב שלי, למרות שממחשב אחר לא היתה בעיה כזו. בגלל שהאינטנט המשיך לעבוד, לא התייחסתי לבעיה. אבל היום הבעיה החריפה. פתאום אני לא מצליח לגלוש באינטרנט. בדתי את החיבו הקווי עם מחשב אחר, והכל עבד מצוין. ניסיתי גם לחבר כרטיס רשת אלחוטי למחשב שלי (USB) וגם זה לא עבד. מישהו יודע אולי מה יכול לגרום לבעיה הזו? האם זו תקלת חומרה או תוכנה? עריכה - שכחתי לציין כי נראה שתוכנות כמו סקייפ ו-sugarsync (למי שמכיר), שאינן דורשות דפדפן, עובדות. הבעיה היא שאני לא מצליח לגלוש.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  13. Started by rach75,

הי לכולם צהרים טובים יש לי מחשב נייד לנובו קניתי לא מזמן בבית אני לא גולשת אלא יותר בחוץ בתי קפה וכו ואז אני לא צריכה ראוטר מתחברת לאינטנרט במקום. אני רוצה לקנות ראוטר לבית כדי לגלוש גם בבית. כיום אני גולשת בבית במחשב הרגיל שלנו לא מחשב נייד. היה לי ראוטר של 3COM שלא עובד כל כך טוב ונגמרה האחריות אני רוצה לקנות ראוטר חדש אני מח וברת לקוי זהב ותשתית הוט שאלה האם כדאי לקנות ראוטר דרך קוי זהב או הוט ? האם זה יתן לי יתרון כלשהוא מאשר אם אני קונה פרטי ראוטר ומחברת ? מאיפה מומלץ לקנות ראוטר ולמה צריך לשים לב בקניית ראוטר? האם לצורך חיבור הראוטר צריך טכנאי ? האם זה נכון שראוטר מאט את פעולת המחשב הנייח בבית ? תודה מראש לכולם ויום מקסים

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  14. Started by ElvisC,

מחפש Switch, רצוי שלא יעבור את ה-100 ש"ח... זה מה שמצאתי בינתיים: ב-KSP: 79 ש"ח - Edimax http://www.edimax.com/en/produce_detail ... ;pl2_id=23 60 ש"ח -דיינמוד http://www.dynamode.net/details.asp?id=10 אייבורי: 60 ש"ח -TP Link http://www.tplink.com/products/product_spe.asp?id=80# יש למישהו דעה, המלצה אחרת? תודה רבה

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  15. Started by zZOROo,

אני הולך לכבל מחשב חדש ואני שם את המחשב החדש ליד הישן ואני רוצה לחבר את שתיהם לרשת כדי שיהיה בשתיהם אינטרנט איך אני מגדיר את זה בwindows xp שיהיה שיתוף מדפסות והכל תודה רבה למי שיעזור ןד"א לא מצאתי מדריך שיכול לעעזור לי כולל בחיפוש)

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  16. Started by tavor21,

יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים אני יכול לגלוש מכל מחשב אך אני לחאיכול להעביר קבצים מאחד לשני אני לא יודע מה הבעיה פעם יכלתי ואני לא זוכר איך לעשות את זה שוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 720 צפיות
  17. Started by Jenia24,

שלום! יש לי 2 מחשבים אחד שמחובר לראוטר עם המודם והכל (כאילו חיבור מהשקע) ועוד אחד שמקושר לראוטר עם כרטיס רשת. עכשיו איפו שעומד המחשב עם הראוטר , אמא שלי רוצה להעיף אותו משם בקיצור להעיף את הריהוט והכל , עכשיו זה אומר שגם במחשב שלי עם הכרטיס רשת לא יהיה אינטרנט ככה אני מבין. יש איזה דרך , שאני אוכל לקבל אינטרנט חוץ מלהעביר את המחשב למקום עם החיבור בקיר? כי אמא שלי לא צריכה ת'מחשב הוא סתם עומד שם בשביל שיהיה לי רשת.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  18. Started by Ron1999,

שלום מישהו יכול להעריך שווי AP שך סיסקו דגם 350? רון.

• 0 תגובות
    • 720 צפיות
  19. Started by Lioriiii,

שלום רב! ברשותי סרבר 2003 ENT ואני מנסה לקנפג ב-DHCP לעשות BOOT P, ומשום מה אחרי הקינפוג אף כרטיס רשת שיש לי לא מצליח לקבל IP כשאני עושה BOOT מהכרטיס רשת. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם זה? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  20. יש לי בעיה באימיול - יש לי Low Id. אמרו לי שהבעיה היא שיש לי פיירוול, גם מובנה של windows וגם בראוטר , או אולי בגלל שיש לי רשת. פרטים על המחשב שלי: יש לי winodws xp ו norton 2003 . יש לי רשת של 2 מחשבים בבית, אני המחשב המשני. אני מחובר לראוטר והוא למודם. בקיצור, אמרו לי שאני צריך לנתב פורטים של אימיול בראוטר וככה תיפתר הבעיה של ה low id. רציתי לדעת שני דברים: 1) האם זה מסוכן לנתב פורטים, האם זה פותח את המחשב לפורצים? 2) אם התשובה ל 1 היא לא, אז איך מנתבים את הפורטים מהראוטר? נ.ב. אין לי את הדיסק של הראוטר, הטכנאי שלי התקין לי את הראוטר ואם הדיסק נחוץ או משהו אני לא חושב שיש מצב שאני משיג אותו כי הטכנאי לא חזר אלי מלא זמן. תודה מראש על העזרה.

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  21. התקנתי במחשב שני בבית נטלימיטר כי שכהעלו הפינג שלי עלה מן הסתם השאלה שלי כמה לכוון בתוכנה במחשב השני את ההעלאה ? מכמה קיי זה כבר ישפיע ויקפיץ לי את הפינג במשחקי הרשת ? 3..4...5...K ? תודה

• 6 תגובות
    • 720 צפיות
  22. אז ככה, עידכנתי בנתב שלי 3COM 3CRWER10075 שני עידכונים מהאתר הרשמי של החברה. עכשיו אני רוצה למחוק אותם ולהחזיר את הנתב למצב שהיה ללא שום עידכון - כמו שהיגע ממפעל. יש דרך לעשות זאת? אשמח לכל עזרה.

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  23. שלום יש לי מחשב נייח עם וינדוס xp , ומחשב נייד עם וינדוס 7. למחשב הנייח מחובר מודם כבלים ונתב אלחוטי לינקסיס WRT54GL , שמחובר למודם ולמחשב , כאשר בנתב צרובה התוכנה של tomato גרסה אחרונה אם זה משנה משהו. את וינדוס 7 התקנתי לפני כמה שבועות על הלפטופ , האינטרנט עבד בסדר גמור בלפטופ (אלחוטי) עד היום , מאיזו שהיא סיבה הפסיק להתחבר לרשת שעשיתי . לרשתות אחרות , הוא כאילו מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. הוא רואה את הרשת שלי ופשוט לא מצליח להתחבר נותן הודעה שלא מצליח , ניסיתי ללכת לפי הפתרונות של וינדוס 7 , ללא הצלחה , כל פעם נותן שגיאה מסיבה אחרת , פעם אומר לכבות נתב ולהדליק מחדש (ניסיתי לא הלך) , פעם בעיה ב access point ועוד. חיברתי את הלפטופ עם כבל לנתב , והופ אין בעיה , הוא מתחבר ל…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  24. אחד עם XP והשני עם 2000? ניסיתי ולא הצלחתי. תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 720 צפיות
  25. היי! רציתי לדעת אם ההצעות שהוצעו לבנאדם מהאשכול הזה יהיו תקפות גם לגביי: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=191710.0 אני מתחבר בקרוב לכבלים והם רוצים להביא לי את המודם הזה: http://www.cables.org.il/modems/modem-gadline.htm איך הוא? אני צריך לחבר את המודם לראוטר ולחבר לשני המחשבים שלי כרטיסי רשת אלחוטיים. אני צריךך ראוטר ממש אמין שיוכל להתמודד עם המון חיבורים פתוחים של תוכנות כמו אימיול ואזוראוס. ות'אמת צריך שהכל יהיה כמה שיותר זול.... גם טווח של 15 מטר מספיק... תודה...!

• 2 תגובות
    • 720 צפיות

דיונים חדשים בפורומים