עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by israelolcha,

שלום, רכשתי netplug של חברת LEA מרשת באג. הכל עובד מצויין טפו טפו. אני רוצה להוסיף עוד נקודה אבל ברשת באג מוכרים אותם רק בזוגות.... חיפשתי ב ebay ולא מצאתי... שאלותי הן: 1. האם מישהו יודע היכן ניתן לרכוש יחידה נוספת של אותה חברה. 2. במידה ולא אצליח למצוא, האם ניתן לחבר יחידה של חברה אחרת ? מה בדבר האבטחה ? 3. איזו חברה נחשבת לטובה? סתם בשביל הידע הכללי. במקרה הכי גרוע ארכוש עוד זוג אבל סתם מבאס לזרוק כסף :) תודה רבה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  2. Started by Ac-Boy,

יש לי ראוטר של חברת AIR LIVE דגם הראוטאר WT-2000R לא נכנס לאתר שלו שזה האייפי: 192.168.1.254 בשביל להיכנס צריך לכתוב: admin וססמא: airlive פשוט לא נכנס.. =| מה אני צריך לעשות?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  3. Started by jean-paul,

שלום רכשתי את הראוטר האלחוטישל רוטל מחברת בזק שהוא גם מודם יש בו פיירוול מובנה, השאלה שלי האם מישהו יודע איך אני יכול לפתוח את הפורט שהאימיול צריך?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  4. Started by wooper,

היי הראוטר שלי של 3 com לאחר שנתיים נדפק הוא פשוט חוסם את הפורטים עכשיו אני מתלבט בין נתב 3CRWER10075 של 3COM ל BR6204WGו Edimax ראיתי ששניהם מומלצים הבעיה שאני מחובר דרך 012 ב l2pt והבנתי ש 3com בעיתי בקשר לזה מה עדיף מבינהם או שיש משהו אחר מומלץ?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  5. Started by itzik_y21,

שלום לכולם, כבר הרבה זמן שיש לי בעיה בתוכנת שיתוף הקבצים אימיול, לכל שרת שאליו אני מנסה להתחבר הסרבר "מת" ככה שאני בכלל לא יכול להתחבר לתוכנה הורדתי שרתים ושום דבר לא עזר אני מחובר לאינטרנט דרך מחשב שני בבית בחיבור של רכזת FSW 0810 מלבד זה לא צוין שם חברה על הרכזת ונאמר לי שזה הגורם לתקלה יש אפשרות לפתור איכשהו את הבעיה? תודה מראש..

• 6 תגובות
    • 711 צפיות
  6. כאשר אני מנסה בexplorer לפנות לאחד המחשבים שלי או כשאני סתם רוצה לדפדף ברשת הפנימית הכל כאילו נתקע. אני יודע בוודאות שרק מחשב אחד עושה את הבעיה, כי רק כשפונים אליו זה נתקע, ואם מדפדפים בכל הרשת אז נתקע רק כשהוא דלוק. יש למשיהו רעיון? ד"א מערכת ההפעלה היא XP Pro SP2

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  7. קניתי ראוטר רגיל של EDIMAX הבעיה היא שלאחר זמן מה שהביטורנט פתוח כל הגלישה באינטרנט נהיית ממש איטית.... לפני הראוטר זה לא היה... מה לא עשיתי פתחתי פורטים, בטלתי FIREWALL, עדכנתי קשוחה לראוטר... אבל כלום... ההורדה בביטורנט היא רגילה (לפעמים הורדה איטית ולפעמים אני מוריד במקסימום... שזה בסדר) אבל כמעט ואי אפשר לגלוש לאתרים... ניסיתי גם להגדיר QOS בראוטר אבל משום מה הוא פשוט מנתק לי את כל החיבורים (אפילו להיכנס לדף הגדרות של הראוטר אני לא יכול) ואז אני פשוט נאלצתי לאפס את כל הראוטר מחדש (ונסיתי להגדיר מספר פעמים בעזרת מספר מדריכים שראיתי באינטרנט). אם סתם אני סוגר ופותח את הראוטר אז אני שוב יכול לגלוש בצורה נורמלית.... אבל לאט לאט מאבד את המהירות (כשהביטורנט פתוח)

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  8. Started by Mesatla,

אני לא יודע.. מישהו מוכן להסביר לי מה לא בסדר עם האינטרנט שלי? אני על 5Mbit בזק עם 014 ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם אני מוריד במהירויות יוצאות מן הרגיל מה לעזאזל קורה כאן? קודם האינטרנט שלי לא זז ועכשיו הוא טס קודם הפינגים שלי לחול היו 400-1000 ועכשיו זה חזר לנורמה(נורמה? 160PING TO THE US) אני כנראה עובד לHOT אין לי כוח לבולשיט הזה עם בזק עברו כמה דקות ועשיתי עוד בדיקה, אני עדיין מקבל הורדה 6MB/s עכשיו בוקר מהירות ההורדה חזרה למהירות הרגילה

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  9. Started by Burned,

קיבלנו היום ראוטר מודם מבזק כמתנה על הצטרפות ל-4 מגה (לפני כמה חודשים). השאלה שלי היא מה יותר טוב, הנוכחי - Linksys WR54TG או החדש - ASUS AM 604g היתרון בחדש הוא שזה גם מודם.

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  10. Started by Lmagus,

יש לי עכשיו 1418TX שעד עכשיו עושה לי רק בעיות, אז אני צריך ראוטר טוב ופשוט להגדרה שיחסוך ממני את כאבי הראש

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  11. היי! יש לי WINDOWS VISTA, ורציתי לדעת איך , לאחר שאני מתחבר לרשת אלחוטית, אני יכול לדעת מהו פרוטוקול החיבור בין המחשב שלי לרשת (A,G וכו' ). תודה

• 3 תגובות
    • 711 צפיות
  12. חודשים שאני מנסה לפתו תקלות שיש לי והם מורחים אותי פתאום אני בא להתנתק כולם באים לעזור ורוצים להביא לי חבילת גיימר חינם והכל.... מה שהלקוח לא רוצה להתנתק אז אפשר למרוח אותו?! איזה עצבים המניאקים לא נותנים לך להתנתק משגעים תשכל

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  13. יש לי ראוטר אלחוטי CNet CWR-854, שמחובר למודם ADSL עם PPTP. האינטרנט עובד, אבל ה- Wireless בכלל לא עובד. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בקונפיגורציה של ה- Wireless, הראוטר עף. (עושה reboot בלי לשנות את ההגדרות). מישהו נתקל בבעיה כזו, או מכיר את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  14. שלום לכולם אני חדש פה ומנסה להגדיר לעצמי רשת בין שני מחשבים בעזרת ראוטר מסוג Zonet ZSR0104CP ומודם של אלקטל (שאינו כולל נתב). המדריך הבא http://www.hwzone.co.il/guides.php?file=ICS.php מפרט כיצד לחבר רשת דומה שבה אחד המחשבים משמש שרת ולכן עליו להיות פועל תמיד. במדריך מפורטים שלוש קונפיגורציות אפשריות. הקונפיגורציה הראשונה מתארת למעשה את מה שאני רוצה להשיג. האם מישהו יכול להתיחס למדריך ולציין מהם השינויים שיש לבצע על-מנת שהחיבור לאינטרנט יבוצע מתוך הראוטר ולא יהיה תלוי באחד המחשבים כלומר ללא תלות במחשב-שרת. אני מחובר לבזקבנלאומי בחיבור ADSL עם חלונות XP PRO. אשמח לכל תגובה.

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  15. שיתפתי את הינטרנט בין שתי המחשבים שלי בבית לפי המדריך שנמצא בראש הפורום עכשיו אני מעוניין לדעת איך אוכל לשתף את המדפסת שלי ולשנות את האייפי בין שני המחשבים כלומר אני מעוניין שהמחשב הראשי אשר מחובר לאיננטרנט ישירות ישתמש בכתובת 10.0.0.1 והמחשב השני 10.0.0.2 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  16. Started by korn666,

יש לי רשת בין שני מחשבים בבית אני זה בעל האינטרנט ואחותי היא מתחברת דרכי לאינטרנט הבעיה היא שאני התקנתי SP2 ופתאום הופיע לי בעיה של Limited oror no connectivity מה אני עושה כדיי להחזיר את החיבור

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  17. Started by eitangabay,

שלום יש לי בבית ראוטר של אדימקס תקן N. אני קונה HTPC ורציתי לשים בו כרטיס רשת אלחוטי, תקן N. אני לא מחפש משהו מיוחד, פשוט שיעשה את העבודה. אשמח לשמוע המלצות.

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  18. המדובר ברשת ביתית עם 2 מחשבים מחוברים פיזית לנתב מסוג LINKSYSWRT54G v5 (מעודכן קושחה אחרון) בנתב ביטלתי את האפשרות לשימוש האלחוטי כאשר מפעיל מחשב אחד נורות הנתב והמודם מהבהבות לאחר דקותיים כאילו אני מוריד ב 150 קב"ש ואז כמובן אני מתקשה לגלוש אפילו כאשר מכבה מחשב זה ונשאר עם המחשב השני הוא עובד בסדר והנורות לא משתוללות ניקיתי את ה REGISTRY עם 2 תוכנות וכנגד סוסים טרויינים עם 3 תוכנות (וכן נמצאו סוסים והוסרו) הסרתי כרטיסי רשת וכבלים והתקנתי והצרחתי ב WINDOWS TASK MANAGER הפסקתי פעולת כל ישום שניתן והכל לשווא תודה

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  19. Started by Kill4u,

ככה יש לי רשת ביתית שנראה לי שזה ראוטר זה מתחבר למחשב שלי ושל אחותי משם למחשיר (אני חושב ראוטר) ומשם לממיר של האינטרנט ... קיצר אני לא יכול לשלוח קבצים דרך האיסיקיו ואמרו שלי שזה בפייר וואל ואצלי במחשב הוא לא דלוק אז אמרו לי שזה בראוטר אז רציתי לדעת מה לעשות כדי לחבות אותו .... בבקשה זה מאוד דחוף לי אני ממש שמח לקבל עזרה ... בתודה רום .

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  20. Started by miky,

חברה יש לי בעיה ב internet conection משום מה כתוב שם שהוא פועל במהירות של 1 mpbs ועל האיכון יש מנעול תוכלו לעזור לי?

• 0 תגובות
    • 711 צפיות
  21. Started by gigabot,

אז ככה יש לי רשת בין שני מחשבים ביינתיים, ואני לא מצליח לגרום למחשב השני (בלי חיבורי ישיר לאינטרנט) לזהות את המחשב הראשון (עם החיבור הישיר לאינטרנט) ו"לקחת" אינטרנט אותו דבר המחשב הראשון לזהות את השני ולתת לו אינטרנט הבעיה היא: במחשב הראשון זה רושם שהכל מחובר , משתף אינטרנט והכל טוב ויפה - במחשב השני רשום "the connection is limited" מה לעשות אני משתגע עם זה! :s07: :s07: תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 711 צפיות
  22. ברשותי שני מחשבי עם מערכת XP מחוברים ע"י מודם-נתב אלקטל פרו ו HUB. רשת ביתית שנוצרה ע"י המערכת ההפעלה עם מספר 10.0.0.0. כמובן שלכל מחשב IP שונה. מחוברים לאינטרנט קבוע. מוגנים ע"י נורטון חומת אש שמכירה את הרשת. הכל עבד טוב ויפה עד לפני מספר ימים בעקבות התקפת וירוס קורגו הורדתי מספר טלאים נגד וירוס זה ווירוס ססאסר . מאז ההתקפה לא ניתן להכנס ממחשב למחשב ולשתף קבצים כקודם. מופיעה הודע שאין הרשאה להשתמש בריסורסס. עלי לציין שהאינטרנט עובד, פינג בין מחשב למחשב עובד והכל נראה בסדר פרט לשיתוף קבצים. נ.ב. לפעמים מתחבר לרשת לפטופ שגם הואר לא מסוגל לקרוא את שני המחשבים הנל אך הם מסוגלים לקרוא את הקבצים שלו !!!! הצ י ל ו elital

• 2 תגובות
    • 711 צפיות
  23. Started by MiGHTyDuCK,

שלום רב יש לי שני מחשבים, אחד מחשב עבודה שמחובר לרשת ועליו מתבצעות ההורדות והעבודה הראשית שלי והוא פתוח רוב הזמן ולכן ממנו מתבצעות ההורדות ומחשב שני HTPC שמחובר לטלויזיה והוא בסלון אני רוצה לשים קבצים ברשימת המתנה ברשת שמתי שהמחשב השני נפתח ומתחבר לאינטרנט יועתקו הקבצים למיקום קבוע במחשב HTPC האם זה אפשרי ? תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  24. Started by Your-AsSaSsiN,

טוב, אז כמו שציינתי בהודעתיי הקודמות, אחותי קיבלה את המחשב החדשה שהובטח לה ואיתו כמובן גם קנינו ציוד רשת אלחוטית! הכל טוב ויפה ובין הנתב ובין כרטיס הרשת PCIMIA יש תקשורת מצויינת ומהירות מצויינת, הבעייה היא שעם כרטיס ה-PCI אין לו תיקשורת, יותר מזה, כרטיס ה-PCI קולט רשתות שלא נמצאות בבית שלנו (ואין לי מושג גם אם באיזור שלנו בכלל) ורק את שלנו לא! ניסיתי להעביר את הנתב ס"מ בלבד מהמחשב ועדיין... כלום.. הוא לא קולט! למישהו יש רעיון מה לעשות? ???

25. Started by idodi10,

עבדתי לפי המדריך: http://www.netcheif.com/Articles/HomeNet/HomeNet.htm במחשב האלחוטי זה נותן את הודעת השגיאה כשלוחצים על: view workgroup computer ובמחשב שמחובר לראוטר זה נותן הודעה דומה כשנכנסים כבר לשם של המחשב האלחוטי תודה מראש, עידו. [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 711 צפיות

דיונים חדשים בפורומים