רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
כאשר אני נכנס לאיזשהו אתר מסויים הexplorer ושה לי הודעת שגיאה ויוצא מהאתר וזה אתר חשוב מאוד תודה אם תוכלו לעזור
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אני מישתמש בוינדוס 7 עכשיו אני מתחבר לאינטרנט דרך השכנים כשאני מיתחבר יש לי 4 פסים של קליטה בזמן הגלישה באינטרנט הפסים יוריד בהדרגה לאחד ואז שוב עולים בלי שאני זז מהמקום עם זה דרייור בבקשה תשאירו לינק למה לא מצאתי באתר את הדרייבר שאני צריך תודה
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכניסה לאתרים מחול. נראה לי שזה בגלל שאני באינטרנט זהב. אנא בידקו אם אתם יכולים להתחבר.
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, אני רוצה לקבל גישה לקבצים שעל המחשב שלי , מתוך טלויזיה שיש בה כניסת USB עבור דיסק חיצוני. האם יש ציוד/מתאם כלשהו שיתחבר ל-USB בטלויזיה ומצד שני לרשת הביתית ויתן לטלויזיה גישה לקבצי המחשב ? אני יודע שסטרימר יכול לעשות את זה. אבל בטלויזיה יש סטרימר מובנה (לצערי ללא כניסת רשת) ואין בכוונתי לקנות סטרימר. מעל לכל אני מעוניין לדעת האם בכלל יש פריט חומרה כמו שאני מתאר . תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה: CPU B CPU A MODEM מהמודם יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU A(מודם כבלים)... מCPU A יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU B(לCPU A יש שתי כרטיסי רשת אבל אמרו לי שזה בסדר...) אחרי שאני מחבר הכל אז הווינדוס XP מוצא את הרשת בין שתי המחשבים ופותח WIZARD ואחרי שאני מסיים זה אמור להיות בסדר נכון?(כשאני שואל אם זה יהייה בסדר אז אני מתכוון לקטע של הרשת בין שתי המחשבים לא לשיתוף אינטרנט...)... או שאני צריך לעשות עוד משהו כדי …
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
כמו שאמרתי בדיון הקודם שלי פה, הPS3 שלי מחובר ישירות למודם עם MPLS, הספקית היא בב"ל והספקית תשתית היא הוט. (5Mb/512Kb) בימים האחרונים כשהורדתי דמואים ודברים אחרים מהPSN STORE כל הורדה היתה ממש איטית, כ11-10 שניות לMB אחד (אין אפשרות לראות את קצב ההתקדמות בKBים), ומשחק מסוים ברשת (LBP) איטי בצורה מחרידה, לאגים מכל עבר, לעומת זאת היום בבוקר כשבדקתי את העניין, הכל היה בסדר, הורדתי כ5MB תוך קצת פחות מ8 שניות, משחקי אונליין עבדו מעולה. אז השאלה שלי היא: האם בזק מעצבת את התעבורה בשעות עומס או שפשוט מאוד במשך כל היום יש עומס ורק בבוקר אפשר להשתמש באינטרנט כמו שצריך? עד שבוע שעבר, כשהייתי מחובר לנטוויז'ן כל הורדה שלי מהPSN STORE היתה מורידה בקצב מעולה במשך כל היום, משחקי אונליין …
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מחשבים שמחוברים לאותו מודם, אחד דרך USB והשני דרך כרטיס רשת. היום פתאום נוצרה בעיה, והיא ששני המחשבים לא מתחברים יותר ביחד לאינטרנט אבל כל אחד בנפרד כן. ממה יכולה לנבוע הבעיה? הרי הם תמיד עבדו ביחד ופתאום לא.
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום חברים אתמול התקנתי לידידה שלי רשת אלחוטית: הראוטר linksys wrt54g כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס (2 כרטיסי רשת pcmcia וכרטיס רשת אחד PCI וכרטיס רשת אחד USB (לקחתי את ה USB כי לא היה לו עוד PCI) ויש לה 2 מחשבים נייחים פנטיום 3 שאחד מהם הוא XP והשני 98 ויש לה 2 ניידים שיש עליהם XP עד כאן המצרכים עכשיו לאחר מאמצים רבים הצלחתי שהכל יעבוד עד שרציתי להצפין לה את הרשת האלחוטית שלא כל אחד יוכל להכנס ופה נתקלתי בבעיה כיוון שאם אני שם הצפנה של wpa -psk ה 98 לא מכיר אותו ושניסיתי לשים wep גם לא הצלחתי שהמחשבים יתחברו, ניסיתי לתת לכל אחד מהם סיסמא שונה כיוון שיש 4 keys שאפשר לחלק אבל עדיין אין הצלחה לפעמים הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר ובסוף הוא לא זיהה את הרשתות אשמח לעזרה…
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
אנשים! יש לי בעיה... יש לי מחשב נייד שחיברתי והגדרתי אותו עם המחשב השולחני שלי לשיתוף אינטרנט וקבצים. כאשר במחשב השולחני לא היה אנטי וירוס כלל (לא רלוונטי כרגע), השיתוף גם של הינטרנט וגם של הקבצים עבד פיקס. הבעיות התחילו כאשר התקנתי את נורטון 2005 על הושלחני וכעת יש לי נורטון 2005 גם על השולחני וגם על הנייד (עליו תמיד היה) והשיתוף לא עובד כלל ... מה עושים ??? תודה אנשים !
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
יש לי ניתוקים באינטרנט מהסוג המוזר: המחשב בלי שולח מידע אבל לא מקבל(אני לא יכול להוריד ואני יכול להעלות) למישהו יש רעיון מה הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
חשבתי לקנות אותו אבל הוא ממש יקר לי :-[ יש מישהו שיש לו אותו, קרא אותו, וחושב שהוא טוב?
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
לפני כמה זמן עשיתי רשת עם ics בין שני מחשבים. עכשיו, השיתוף של האינטרנט הוא בסדר למרות שהוא עושה כמה בעיות אבל בשיתוף קבצים יש בעיות מעצבנות. כשאני מנסה להיכנס לקבצים של המחשב השרת מהמחשב הלקוח אני רק מצליח לראות את התקיות שאני משתף אבל אני לא יכול לפתוח אותם או להעביר מהם דברים אל המחשב הלקוח ומהמחשב השרת אני לא יכול בכלל לראות את התקיות שאני משתף במחשב הלקוח.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
לי יש ראווטר מודם (LEVEL ONE-WBR-3407A) ורציתי לשאול עד כמה יש הבדל במהירות בין ראווטר מודם לראווטר ומודם בנפרד
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
2 מחשבים ראוטר WINXP PRO בשניהם הרשאות שינוי והעברת קבצים לשני המחשבים שאלה- האם אני יכול לאפשר כניסה לתיקיית PROGRAM FILES?
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הצלחתי לעשות רשת חוטית בין מחשב שיש בו win 98 עם win XP (המחשב המארח הוא האקס פי) הקטע זה ששיתוף הקבצים לא הושלם. ה 98 יכול לראות את הקבצים של ה XP וה XP לא יכול לראות של ה-98 מה לעשות כדי שה XP כן תהייה לו גישה? תודה!
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
וההורדה תהיה איטית יותר?
-
- 5 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לכלבים 3/278, ויש לי בעיה מציקה מאוד, אני מוריד מהמחשב שלי במקסימום 280 וזה כולל אתרי בדיקות מהירות ישראליים, וכמה הורדות בו זמנית, ואני אמור לקבל מן הסתם יותר... ~375, במחשב השני ברשת שמחובר אלי בכבל מוצלב אין בעיה והוא מוריד על המהירות המקסימלית ללא שום בעיה, יש לציין שהמודם כבלים גם מחובר למחשב שלי, אין לי שמץ של מושג איך הבעיה הזו צצה פתאום, ושיחזור מערכת לא יעזור לי כי אין לי שיחזור לנקודה מוקדמת יותר מה 7 לנובמבר (וגם אז הייתה הבעיה המדוברת) ולכן זה לא ממש יעזור לי... יש לי במחשב מותקן NOD32 וזון אלרם, ככה שלא נראה לי שספייוור, סוס טרויאני, או וירוס כלשהו חדר למחשב ושיבש לי את הקונפיגורציה, אין לי שמץ של מושג איך לתקן את הבעיה, וממש לא בא לי לפרמט את…
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שבת שלום,יש לי 2 שאלות אשמח לתשובות. אוטוטו אני מסיים את ההתחייבות שלי עם הוט ואני אעזוב לבזק ככל הנראה,ל5 מגה שלהם.(אין לי לא NGN ולא UFI באזור) השאלה שלי היא על איזה ראוטר מדובר שהם מספקים?,ואיך הוא בכלליות? בנוסף לזה בקרוב יהיה לי ממיר(לווין שמחובר לשיתוף),איך אני אמור לקשר בינהם?(זה הולך על חיבור קווי לפי מה שהבנתי) תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
ברצוני לקנות ראוטר חדש שיתאים לכבלים, משהו משתלם ולא יקר מדי. (סביבות 200-300 ש"ח) ורצוי שלא ישרף ושיעבוד נון סטופ כי נשרפו לי כבר 2 ראוטרים. :'( (נראה לי יותר ביש מזל)
-
- 2 תגובות
- 679 צפיות
-
-
אתמו לבערב האינטרנט לא פעל (כנראה קשור לחברה ( NETVISIION ) היום בבוקר האינטרנט חזר .. כשנכנסתי לפיירפוקס ראיתי שהוא לא מגיב .. כאילו אין אינטרנט (אפילו אין א תהמסך שאומר " לא ניתן להציג דף זה " , פשוט מסך אפור . חשוב לציין , כשאני יוצא מהפיירפוקס יש לי הודעה מהויסטה על ה- SULATION ... אחרי זה ניסיתי להתחבר לאייסיקיו .. -- אין תגובה ! לא מתחבר .. מה שמעניין . את ההודעה הזאת אני רושם מ- IE7 ... עובד טוב אין בעיות .. עכשיו ניסיתי להתחבר למשחק רשת ( americas army ) שדורש התחברות של המשתמש שלי לאינטרנט , תתפלאו .. רשום שהאינטרנט שלי נפל .. אבל מעניין .. אני גולש באתרים =/ .. נ.ב עשיתי עידכון לצ'יפסט (NFORCE 550 ) עריכה --- פירוט הבעיה : Problem signature: Problem Event Nam…
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי שלום לכולם רכשתי לפני שבוע מחשב נייד ואני רוצה לחבר בבית שלי רשת אלחוטית כי העברתי את הנייח למיקום אחר בבית ואני מעוניין לגלוש בנייד בצורה אלחוטית. אז ככה כרגע אני מחובר למודם של חברת הכבלים מסוג טריון ואני משתמש בחיבור קבוע ללא חייגן שאלותיי הן:איזה סוג של נתב אלחוטי מתאים למודם של הכבלים והאם יש נתב שיוכל לשמש אותי אולי בעתיד לחיבור ADSL ? 2: האם זה מסובך להתקין את אותו נתב שצריך בעל מקצוע או שזה פשוט יחסית? 3: מהו הטווח מחירים אני מעוניין להשקיע עד 300 ש"ח פלוס מינוס
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
שלום, לאחר שכל הפורטים של בתוכנות השונות היו פתוחים, עשיתי עוד פעם בדיקה לראות אם הם פתוחים(דרך התוכנה PF) וכולם היו סגורים, ניסיתי לפתוח אותם שוב, לפתוח פורטים אחרים, וכלום לא עוזר. אני עם הקושחה המקורית 1.02.8 מה עושים? אריאל
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
היי אז ככה יש לי שני חבילות גלישה זהות בבזק+כבלים + 2מודמים. האם אני יכול לחבר ב WINDOWS (ב linux אולי יותר קל אבל לא רלוונטי) את שניהם (אחד USB וכרט' רשת) ולמרות שיהיו 2 כתובות IP (שוב, מאותו ספק) אני אגלוש ברוחב פס כפול (שילוב) אני מצליח כבר להשתמש ביחד אבל בכל IP אני מנצל ע"י תוכנה אחרת (זה טוב אם יש הורדות מפוצלות). זה גם עובד מצויין עם רשת אלחוטית ( Aircrack :-) ) לוח asus p5k-e/wifi. תודה, נ.ב אחח אני מתגעגע לימים שהיה לי SB4100 ובקלות היה אפשר לפרוץ את מגבלת המהירות ה#%@% שלחו טכנאי להחליף לי את המודם חחח נוסטלגיה.
-
- 1 תגובה
- 679 צפיות
-
-
ברשותי רשת עם שלושה נייחים ולפטופ אחד. עד עכשיו היה ראוטר אדימקס ישן של 012 והחלטתי לשדרג ללינקסיס WRT54GL. מייד איך שחיברתי את הראוטר, הלפטופ התחבר בלי בעיה, שני מחשבים נייחים לא מזהים כלל את הרשת. מבחינת ההגדרות בראוטר- הוא אמור להיות מוצג והוא באמת מוצג, אין בינתיים כל הצפנה והמיקום שלו הוא באותו מקום בו היה הראוטר הקודם כך שמבחינת קליטה לא אמורה להיות בעיה (להיפך, המחשבים קולטים רשת של בי"ס 200 מ' מהבית שלי). מה יכולה להיות הסיבה לתופעה? אשמח לכל עזרה
-
- 3 תגובות
- 679 צפיות
-
-
כרגע אני גולש בחבילה של 12 מגה. האם זה מציין מהירות או רוחב פס ומה ההבדל ביניהם? הרי בפועל אני לא מקבל מהירות הורדה של 12 מגה בייט לשניה... יש מצב שזה מגה ביט? אם כן, מה המהירות האידיאלית שאקבל? ובמה זה תלוי? עוד עניין: ברגע שכבר הבנתי מה מהירות ההורדה שאני צריך לקבל. האם זה אומר שמהירות ההורדה תתחלק שווה בשווה בין מספר קבצים שמורידים וסה"כ תסתכם במהירות המקסימלית או שפשוט כולם ירדו באותו קצב מקסימלי במקביל? תודה רבה!
-
- 4 תגובות
- 679 צפיות
-