רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,509 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מבקש המלצה לנתב אלחוטי. מספר פרטים- -כרגע מיועד למחשב אחד בחיבור חוטי ולפטופ או שניים בחיבור אלחוטי או חוטי. בעתיד זה יכול כמובן להשתנות אבל סביר להניח שזו לא תהיה רשת של יותר מ-4 משתמשים -אני מחובר כרגע לאינטרנט דרך הכבלים (זה עשוי להשתנות מתישהו) -משיקולי בטיחות אני רוצה נתב עם כפתור שמכבה את השידור האלחוטי. עדיף לא דרך התוכנה אלא כפתור פיזי -אמינות, ושלא כל פעם שנופל החשמל צריך יהיה להגדיר אותו מחדש -קליטה טובה (לא דרך 5 קירות של ממ"דים ושתי קומות ) -אני מסתדר עם מחשבים, אבל לא מתכוון לשחק יותר מדי בהגדרות מתוחכמות ו "שימושים על גבול מעטפת הביצועים". רק מה שנדרש לשימוש רגיל -אבטחה כדת וכדין -רצוי שירות סביר של היבואן (בד"כ אין את הפיצ'ר הזה בא…
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי 2 כוננים בויסטה שאני רוצה שלאחי המשתמש ב-XP תהיה גישה. כרגע הצלחתי להגדיר לו גישה רק לכונן אחד, ועשיתי לשניהם אותם הגדרות בידיוק בשיתוף. עברתי על המדריכים ב NET CHIEF וזה לא פתר לי את הבעייה. ניסיתי לשתף גם תיקיות רגילות, ועדיין אצלו זה מודיע שאין לו גישה, חוץ מלכונן הבודד שהזכרתי. מה אני עושה לא נכון?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מנסה להכנס לאתר http://www.only-music.co.il/ וזה לא עובד אצלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. באקספלורר זה אומר This program cannot display the webpage, ובפיירפוקס Address Not Found אצל כל החברים שלי זה עובד, אבל במחשב השני ברשת שלי זה גם לא עובד ניסיתי לאפס הגדרות למחוק קוקיס היסטורי הכל ושום דבר לא עוזר.. ניסיתי לאפס את הראוטר וזה לא עוזר. חוץ מזה,שאני בודק בcmd בעזרת nslookup לאתר הספציפי הזה אני מקבל home.gateway can't find only-music.co.il:server failed., ואם אני כותב כתובת של אתר אחר שלא קיים אז זה כותב non-existent domain, ולאתר שקיים זה עובד בסדר - כותב את הכתובת של הראוטר שלי, ומתחת כיוזר לא מזוהה זה כותב את האייפי של האתר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם יש לי מודם כבלים וראווטר אבל יש לי את החיבור המוזר הזה של הכבלים שחייב לבצע חיבור דרך VPN יהיה אפשר להשתמש בראווטר כדיי שיהיה לי חיבור קבוע בכל זאת?
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי הנתב של LINKSYS WRT54GS ורציתי לדעת עם איזה FIRMWARE עדיף להשתמש?חלק מהאנשים אמרו לי להשתמש בזה של LINKSYS וחלקם אמרו לי להשתמש ב-ALECHEMY מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, יש לי נתב של Level One דגם WBR-3406TX ואני מחובר דרך בזק בינלאומי בחבילת Gamer במהירות של 3M דרך תשתית של HOT כבלים. בזמן האחרון הרגשתי שהמהירות נמוכה מדיי ל3M אז בדקתי את זה לבד וגם עם נציג של בזק. חיברנו את המחשב ישירות למודם והגענו למסקנה שהבעיה בראווטר, הוא פשוט מספק לי מהירות הורדה של 1.5M במקום 3M. היום קרה לי איתו משהו מוזר. הוא מתחבר ואז שאני מנסה לגלוש האתר הראשון עולה ואחר כך אני לא יכול לגלוש כאילו אין חיבור למרות שבראווטר אני בודק ואני עדיין מחובר, אז כנראה שהראווטר התקלקל ואני צריך חדש, פה אתם נכנסים (: אני צריך בבקשה שתמליצו לי על ראווטר אלחוטי ואיכותי שיתאים לחיבור בתשתית כבלים ולא תהייה בעיה עם בזק גם כן. התקציב הוא עד 400 ש"ח (עדיף לנצל את כל ה…
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים שמחוברים דרך SWITCH שמחובר למודם ALCATEL 510. שני המחשבים היו על XP ועבדו טוב לאחר שהגדירו לי את הרשת ביניהם. כאשר מחקתי את ה-XP מאחד המחשבים והתקנתי 98 אני לא מצליח ליצור את ההתחברות לאינטרנט. אני מניח שצריך DRIVER כי אין תגובה במחשב כשאני מכניס את כבל הרשת. במחשב השני יש אינטרנט כרגיל. האם למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעיה? האם למישהו יש מדריך? כל עזרה שהיא תתקבל. אור
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, אבא שלי הקים רשת ע"י 012 באמצעות נתב של אידימקס (משולב חוטי ואלחוטי), המחשב הנייח (WIX XP HOME) שאליו מחוברת המדפסת מחובר לנתב בכבל רשת, והמחשב הנייד (WIN VISTA HOME BASIC) מחובר לנתב גם בכבל רשת וגם בחיבור אלחוטי. כרגע, מה שעובד זה האינטרנט בשני המחשבים, אני מעוניין לשתף את המדפסת בין שני המחשבים (לשלוח קבצים להדפסה גם מהנייד) ושתהיה יכולת להעביר קבצים בין המחשבים. אשמח לקבל הדרכה /הכוונה בנושא. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://www.brinkster.com/Hosting/Personal.aspx אני מחפש משהו כזה ^ רק בGO DADDY כי אני משלם רק בPAYPALL צריך המלצות כי לא מצאתי בעצמי משהו דומה. לא יודע אם זה הפורום המתאים כי לא מצאתי משהו פה באתר על בניית אתרים.. מדגיש מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
מחפש להגביר את הטווח של הרשת שלי. אשמח אם המחיר יהיה עד 300 ש"ח. תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח פורטים בראוטר שלי (Siemens ADSL SL2-141) כדי לשחק minecraft במולטי, אני לא יודע מה לכתוב בסעיף הזה: Forward to Internal Host IP Address: כי כשאני כותב ipconfig בcmd זה אומר לי שהפקודה לא קיימת. מה צריך לכתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי עכשיו חבילה של 3MB ואני בתשתית של הוט וספק בזק בינלאומי.... יש חבילת אינטרטנט של5MB בכבלים? אם כן מה המחיר בערך?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הקמתי רשת בין 2 מחשבים ללא ראוטר ככה שאחד מארח את השני אחרי שהיה לי את הבעיה הזאת:http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=257288.0 ופרמטתי עכשיו הכל עובד אבל אני רוצה לעשות שהם לא יהיו תלויים אחד בשני בשביל הבנתי שאני צריך ראוטר הבעיה שלי היא שהסיסמה שלי משתנה לעיתים תכופות מאוד אז אני שואל אם יש אפשרות להתחבר לאינטרנט עם חייגן יש איזה דרך משהו ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום, קודם כל אני מתנצל אם ההודעה לא קשורה לפורום הספציפי הזה. יש לי ראוטר מודם Siemens sl2-141 שמחובר למחשב חוטית, לאחרונה עשיתי חשבון פרימיום לראפידשייר. אני שם את ההורדות שלי דרך תוכנת Internet Download Manager או דרך Free Download Manager שיתחילו בשעה 03:00 בבוקר, אך תמיד שאני קם בבוקר ומצפה לראות שהם יסתיימו אני רואה שהוא באמצע הפסיק,עכשיו הנורות של המודם בסדר גמור,אני יכול לגלוש אבל לא יכול לעשות Resume להורדות עד שאני מכבה את המודם ומדליק או עושה ריסט,זה די מייאש ניסיתי מנהלי הורדות אחרות דיברתי עם הספקית אינטרנט ובזק שהם התשתית הכל אצלהם בסדר ושאני פותח תוכנה אחרת כאשר אני קם בבוקר ורואה שההורודת לא הסתיימו הוא אומר לי שאין מספיק זיכרון כדי להפעיל תוכנה זאת בבקשה …
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי בעייה באימיול: לא מתחבר, או מתחבר ומתנתק, וכשהוא מחובר, כשאני מחפש משהו, הוא לא מוצא כלום. ניסיתי לחפש בשביל הבדיקה אופיס, WINZIP אביב גפן והוא לא מוצא כלום. יש לי ראוטר וסוויטש, וחומת אש של ה- XP. פתחתי את שניהם, כמו שהייתי עושה תמיד, אבל זה כבר לא עוזר. ניסיתי להחליף IP וכן גם פורטים וזה לא עוזר. הראוטר הוא של רוטל 1320A. עדכנתי לו תוכנה לפני כחצי שנה לפחות לגירסא 2.22 שגרמה לשינויים פלאים בהורדות. כמן כן, ניסיתי כבר כמה פעמים להתקין את החלונות מחדש וזה לא עזר. במחשב האחר הכל היה תקין עד אתמול שהתקנתי חלונות מחדש. גם שם ניסיתי המון אופציות וזה לא כ"כ עזר. יש למשהו רעיון מה עוד אפשר לעשות? תודה ושבת שלום, מושיקו
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מחובר לADSL במהירות 2.5Mbs, במחשב הנייח - מחובר דרך כבל רשת למודם אני מוריד במהירות איטית, מקסימום 150kbs בבדיקת המהירות גם של בזק בינ"ל וגם של בזק (1@1). עשיתי בדיקה גם עם המחשב הנייד שמחובר דרך הרשת האלחוטית ושם המהירות היא כמו שצריך כלומר 350kbs כך שהבעיה אינה בקו. אני מנסה לפתור את התקלה במחשב הנייח אך ללא הצלחה, סרקתי וירוסים עם Avira ועם Nod32 Online Scan ולא מצא כלום. במחשב גם מותקן Zone Alarm Firewall (ניסיתי לנתק אותו גם בזמן ההורדה ולא השתנה משהו) מותקן גם Windows Defender ו Ad Aware שגם לא מצאו משהו חריג במחשב. ביצעתי איפוס להגדרות של האקספלורר וגם ללא שינוי. חשדתי שאולי הבעיה היא בכרטיס רשת, אז התחברתי דרך מתאם רשת אלחוטי - עדיין ללא שינוי. אין לי אפשרות ל…
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
Bogus PPPoE length field (1502) תראו יש לי בעיה שבהמלך משחקי רשת המשחק נתקע ל10 שניות וזה התחיל כבר יותר מעל שנה ואף פעם לא מצאית איזה הודעה על זה ועכשיו שיש לי ראוטר בדרתי את הsystem log וראיתי בזמן שזה נתקע לי כתבו לי השגיאה הבאה Bogus PPPoE length field (1502) יש ברשותי מודם של alcatel SpeedTouch 510 וראוטר של EDIMAX אלחוטי!(את הרוטר קיבלתי רק היום אז אין לזה שום קשר!!) חיפשתי בגוגל ולא ממש מצאתי תשבוות אפילו אם אתם לא יודעים מה בדיוק אולי תנו לי כיוון משהו !
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות אי פי עם הפקודה הזאת renew יש לי מודם ראוטר ואני מתכוון לאי פי חיצוני, לא של הראוטר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום: יש לי רשת ביתית בין 2 מחשבים ע"י 2 כרטיסי רשת וכבל רשת... המחשב שלי הוא המחובר לאינטרנט והמחשב של אחותי מתחבר דרכי לאינטרנט (גם מדפיס ממני והכול) האם רשת כזו (ששני המחשבים פועלים) יכולה לגרום להאטת המחשב שלי? או לגרום לו להוציא ביצועים פחות טובים שהרשת לא פועלת (שהמחשב השני -של אחותי לא דולק)? (יש מצב שזה מעלה לי את הטמפ' של המעבד או של שאר הדברים)? תודה לכולם ביי
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש ברשותי מחשב נייד ונייח הייתי רוצה לקבל עזרה אייך אני מקים רשת בין השניים ?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי רשת בת שתי מחשבים על האחד XP ועל השני ויסטה 64bit. יצרתי את הרשת ע"י קביעת כתובת IP - 10.0.0.x בשני המחשבים והפעלת ה file sharing בשני המחשבים. כמו כן, ב-sharing center בויסטה הפעלתי את ה- file sharing ואת ה-public folder sharing. הבעיה היא שמהמחשב עם הויסטה אני יכול לספריות המשותפות במחשב עם ה-XP, אך מהמחשב עם ה-XP אני יכול לגשת רק ל-Public folders במחשב של הויסטה. כאשר אני לוחץ על ספריה אחרת היא ממאנת להיפתח. למישהו יש רעיון כיצד לפתור זאת?
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כשקיבלתי את הראוטר ופתחתי לו פורטים הכל היה בסדר האימיול רץ על high id ויכלתי גם לארח בפיפא ופתאום יום אחד האימיול על low id וגם לא יכלתי לארח בפיפא וכשניכנסתי להגדרות של הראוטר ראיתי שהפורטים עדיין מוגדרים והכל אמור להיות בסדר... אז חשבתי אולי זה בעיה עם הפיירוול של ה SP2 אבל כשכיביתי אותו הבעיה עדיין נשארה ניסיתי גם לשנות את הפורטים של האימיול ולשים אותם גם בראוטר אבל גם לא עבד וגם ניסיתי לנתק את הראוטר מהחשמל בתקווה שיעזור ולא ממש עזר.... מקווה שיש למישהו פתרון ותודה רבה לעוזרים !!! (תמיד אני והבעיות המוזרות האלה חח)
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבי עם מערכת XP מחוברים ע"י מודם-נתב אלקטל פרו ו HUB. רשת ביתית שנוצרה ע"י המערכת ההפעלה עם מספר 10.0.0.0. כמובן שלכל מחשב IP שונה. מחוברים לאינטרנט קבוע. מוגנים ע"י נורטון חומת אש שמכירה את הרשת. הכל עבד טוב ויפה עד לפני מספר ימים בעקבות התקפת וירוס קורגו הורדתי מספר טלאים נגד וירוס זה ווירוס ססאסר . מאז ההתקפה לא ניתן להכנס ממחשב למחשב ולשתף קבצים כקודם. מופיעה הודע שאין הרשאה להשתמש בריסורסס. עלי לציין שהאינטרנט עובד, פינג בין מחשב למחשב עובד והכל נראה בסדר פרט לשיתוף קבצים. נ.ב. לפעמים מתחבר לרשת לפטופ שגם הואר לא מסוגל לקרוא את שני המחשבים הנל אך הם מסוגלים לקרוא את הקבצים שלו !!!! הצ י ל ו elital
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-