עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by elad_jacoby,

טוב שמעתי שיש כמה דרכים לחבר לאינטרנט את שני המחשבים. עם ראוטר (חוטי \ אל חוטי) שמעתי שאל חוטי מוציא קרינה. או שמעתי שיש דרך לחבר דרך כבל את שני המחשבים ויהיה מחשב אחד מארח והשני לא יוכל להתבחר בלעדיו.. אבל האמת שהמחשבים דיי רחוקים אחד מהשני וצריך לעבור 3 חדרים כדי להגיע לשם וסלון.. אז זה קצת מסובך.. ואם אני לוקח את אחד מהם, אני צריך כרטיס רשת מה בדיוק אני צריך. מה אתם ממליצים?

2. Started by bbbbbb,

אני מוריד מ RS מדי פעם ההורדות איטיות להחריד בתחילת וסוף ההורדה, באמצע ההורדה הכל טס במלא קיטור הפס, האם זה קשור לתעדוף רוחב פס של בזק , או שזה מסמן על בעיה אחרת?? בתודה!!!

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  3. איך אני יכול לגרום לשיפור בקליטה, בלי קניית דברים יקרים..? אולי לבנות איזה משהו? אני לא רוצה להגדיל את תווח הראוטר רק את הקולט.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  4. שלום לכולם כבר פתחתי נושא לפני יותר מחודש וחצי..אך קצת פחות מפורט והיה לי קצת פחות ניסיון מה שיכול לעזור לכם שתעזרו לי :\ (ניסוח גרוע). - יש ברשותי כרגע רשת קווית בין 2 מחשבים בלבד. - מהירות החיבור לאינטרנט: 2MB, הספק: Netvision. -- הבעייה: פינגים גבוהים בזמן ששניי המחשבים "משחקים" (אח שלי ואני) באותו משחק הרשת וגם כאשר מחשב אחד בסה"כ גולש באינטרנט. - הפיתרון: מחכה למושיע. - איור של התשתית אצלי בבית: http://img383.imageshack.us/img383/1821/sirtut8ft.jpg (* כדיי שיהיה מספיק ברור - תדמיינו את הכבל הירוק המקווקוו מאחורי מחשב א' (הוא לא עובד דרכו). הכבל הירוק שמתחבר מהמודם לשקע ב' הוא כבל ADSL). **** אני יודע שהבעייה היא לא בראוט…

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. Started by gabrielf,

כנראה שלא תיקנה את תקלות ה L2TP , למרות שמייד אחרי שדרוג הגירסה הוא כן הצליח להתחבר אבל הפעלה מחדש של הנתב הוא לא הצליח

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  6. Started by roei88,

שלום עוד מעט אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לעשות רשת בשתי המחשבים אמרו לי שזה לא יעבוד וצריך hub או משהו כזה מישהו יכול להסיר לי מה צריך לעשות? תודה רבה מראש!

• 4 תגובות
    • 713 צפיות
  7. כלומר כאכנס ל 192.168.1.1 אכנס ישר לתפריטים ולא אצטרך להקיש סיסמה? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  8. Started by nadav275,

שלום. ברשותי מודם של netgear wgr614 שנקנה מארה"ב בהמלצתכם. אל המחשב מחובר המחשב שלי (חוטי) והמחשב של המשפחה (אלחוטי) אני מעוניין לאבטח את הרשת (הבנתי שאבטחה באמצעות mac adress היא הבטוחה ביותר כל עוד אני מעוניין שרק שני מחשבים אלה יהיו מחוברים...) מישהו יכול להסביר לי איך לעשות זאת? וכמו כן לעיתים עוצמת הקליטה של האלחוטי נמוכה. האם יש אפשרות להגדיל את עוצמת השידור של הראוטר?! תודות לעוזרים נדב

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  9. שלום חברים אתמול התקנתי לידידה שלי רשת אלחוטית: הראוטר linksys wrt54g כרטיסי רשת אלחוטיים של אדימקס (2 כרטיסי רשת pcmcia וכרטיס רשת אחד PCI וכרטיס רשת אחד USB (לקחתי את ה USB כי לא היה לו עוד PCI) ויש לה 2 מחשבים נייחים פנטיום 3 שאחד מהם הוא XP והשני 98 ויש לה 2 ניידים שיש עליהם XP עד כאן המצרכים עכשיו לאחר מאמצים רבים הצלחתי שהכל יעבוד עד שרציתי להצפין לה את הרשת האלחוטית שלא כל אחד יוכל להכנס ופה נתקלתי בבעיה כיוון שאם אני שם הצפנה של wpa -psk ה 98 לא מכיר אותו ושניסיתי לשים wep גם לא הצלחתי שהמחשבים יתחברו, ניסיתי לתת לכל אחד מהם סיסמא שונה כיוון שיש 4 keys שאפשר לחלק אבל עדיין אין הצלחה לפעמים הוא מזהה את הרשת אבל לא מצליח להתחבר ובסוף הוא לא זיהה את הרשתות אשמח לעזרה…

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  10. Started by gbguy,

שלום לכם, יש ברשותי נתב Linksys http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=472971. אני משתמש בו כבר שנה בממ"ד. היום חברת הכבלים צריכה לחבר לי את הנתב בחדר האישי שלי (מכל מיני סיבות שאין צורך לפירוט). השאלה היא: האם עוצמת הקרינה תשפיע עלי בזמן שאשן בחדר? תודה לעונים, גיא.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  11. Started by ronzilca,

לפני כשבוע הראוטר השתבש.. האינטרנט עובד רק דרך הwireless אבל בחיבור עם כבל אין אינטרנט.. המחשב כן מזהה את הרשת אבל יש אייקון אזהרה ורשום שאין גישה לאינטרנט.. הפכתי את ההגדרות של הראוטר, שום דבר לא עוזר.. ייתכן והפורטים של הראוטר נשרפו ? ואם כן איך אפשר לבדוק את זה ? הערה: זהו ראוטר WRT120N של LINKSYS

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  12. Started by nirber,

שלום, אני מעוניין לחבר רשת ביתית בין שני מחשבים. האחד - WIN XP ,שרת. השני - WIN 98 SE , לקוח. יש לי מודם של בזק(ADSL) של "רוטל" בחיבור USB. אני מעוניין להשאר עם המודם הזה ולהוסיף לו את הציוד הדרוש. ברצוני ליצור רשת שבה מחשב אחד לא יהיה צריך להיות מופעל כדי שהמחשב השני יוכל לגלוש באינטרנט. מה אני צריך לקנות?(תנו לי דברים ספציפיים- שם הרכיב, שם החברה, דגם, מחיר). תודה מראש, ניר.

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  13. Started by shirNoshe,

האם מהירות הגלישה באינטרנט תלויה אך ורק במהירות שאנו קובעים עם ספק האינטרנט,(וכמובן לרוחב פס הגלישה).או שיש חשיבות גם לכרטיס המסך שיעמוד בעומס המקוון?הכוונה שהאם כרטיס חזק יותר יתן לי גלישה מהנה יותר? והאם נפח האיחסון וקבצי ההחלפה משפיעים על הגלישה יותר מכרטיס המסך? מה חשיבות כמון זיכרון ה-RAM בגלישה?

14. אני מנוי של 012 ב ADSL ומשתמש במודם הישן של אלקטל, זה השחור (פועל 24 שעות ביממה). הוא קיים אצלי כבר מספר שנים והוא אף הוחלף פעם אחת בחדש. ביומיים האחרונים שמתי לב שזמני התגובה (אפילו לשרת הראשי של 012) גבוהים מאוד, בסביבות ה-600 מילישניות. זה קרה לעוד מנויי 012 או שזה המודם שלי שזקוק להשתלת כלייה?

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  15. כל פעם שאני מפעיל את המחשב מחדש אני צריך לעשות REPAIR בשביל שאני אוכל להתחבר לאינטרנט ז"א כל פעם שאני מפעיל מחדש הוא כותה לי למטה בסמל של החיבור NOT CONNECTED אין דרך להגדיר לווינדוס לקחת את הנתונים מהראוטר כל פעם מחדש חוץ מ REPAIR ?? אגב ה IP שלי מושג באופן אוטומטי מהראוטר בדקתי את זה כבר..

• 4 תגובות
    • 712 צפיות
  16. Started by dbx22,

תגידו, אם יש לי שני מחשבים מחוברים לראוטר והם משתפים אינטרנט אז כשבמחשב אחד אני מוריד באימיול, במחשב השני ירגישו שאני מוריד או שזה יהיה כאילו ערוץ אחר וזה יהיה נקי? תודה

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  17. Started by ran1809,

התקנתי לדוד שלי במחשב הנייד כרטיס רשת אלחוטי, התקנתי לו את הדרייבר הוא מזוהה במנהל ההתקנים הכל בסדר..הבעיה היא שאין לי שום אפשרות לחיפוש רשתות אלחוטיות מדובר ב XP ואני יודע איפה הכח שמחפש רשתות והוא פשוט לא מופיע אין לו זכר וניסיתי להגיע אליו בכל מיני דרכים, מה יכולה להיות הבעיה? תודה רן

• 6 תגובות
    • 712 צפיות
  18. Started by idoleff,

שלום, ברשותי שני מחשבים ביתיים שהיו מחוברים ביניהם בעזרת כבל רשת. השיתוף ביניהם עבד רוב הזמן בצורה סבירה אך פעמים רבות הפסיק לעבוד. לפני מספר ימים רכשתי נתב אלחוטי של 3COM על מנת שאוכל לשתף ברשת גם את המחשב הנייד שלי. חיברתי את הנתב והגדרתי אותו לפי ההוראות ושיתוף האינטרנט עובד בצורה מעולה. הבעיה היא שיתוף הקבצים והמדפסת, מהמחשב שהיה המחשב הראשי אין לי בעיה לגשת למחשב המשני ולהעביר אליו קבצים/לקחת ממנו קבצים אך בצורה ההפוכה אני מקבל הודעת שגיאה שאין לי הרשאה על מנת לגשת למחשב הראשי. כאשר אני משתמש במחשב הנייד הבעיה אינה קיימת לפי דעתי (הצלחתי להדפיס, לא בדקתי לגבי שיתוף קבצים). מישהו יודע מה אפשר לעשות? (יכול להיות שזה קשור לכך שבמחשב הראשי כרטיס הרשת מופיע במצב "מחובר" ו…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  19. הבעיה שלי הוא שיש לי שתי מחשבים ויש במחשב אחד מערכת הפעלה XP ואחד של ME ובמחשב של ה-ME חיברתי 2 כרטיסי רשת של GF100TXR III , ושתי הם אותו הדבר .........הבעיה שלי היא שאני יכול להגיד את אחד הכרטיסים כדאי לחבר אותו למחשב השני אגב זה המחשבים שלי ME == P3 550 128MB 20GIGA GF100TXR III X 2 XP == P4 2.6 1024MB 120GIGA וכרטיס רשת מובנה על הלוח אגב המחשב ME מחובר לאחד מהכרטיסים והוא כן פועל היטב ,לאינטרנט של הכבלים וניסיתי לחבר דרכו למחשב השני וזה כן פועל אבל אני רוצה את שתי הכרטיסים שיפעלו....... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי......

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  20. התקנתי שרת apache ע"ג מחשב עם מעבד AMD ומע. הפעלה win2000. בסוף ההתקנה קיבלתי את הודעת השגיאה הבאה: the system cannot find the file specified: no installed service named "Apache2 והשרת לא עובד. למישהו יש פיתרון לזה או אולי מכיר תכנית התקנה ל apache המתאימה למפרט שלי ואשר אינה מסתיימת בהודעת שגיאה? אודה על העזרה.

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  21. אני צריך הסבר בעברית, או הסבר קצרים וכולאים באנגלית. המונחים הם: high level protocol representation encoding dialog control

• 2 תגובות
    • 712 צפיות
  22. Started by nim901,

אני מנסה להקים רשת של 2 מחשבים עם מודם LAN עכשיו אני עושה אתזה דרך האשף של אקס פי. יש קטע שהוא שואל אותי אם אני המחשב הראשי אז סימנתי כן. אחר כך הוא מבקש שאני אסמן את החיבור לאינטרנט שלי ואני לא יודע מה לסמן את הכרטיס רשת או את החיגן ? ואז יש קטע שהוא מזהה שיש לי 2 כרטיסי רשת אז הוא שואל אותי אם לעשות "גשר" ביניהם מה לעשות?

• 3 תגובות
    • 712 צפיות
  23. היי, בימים האלו אני מעלה אתר חדש שאמור לתת למשתמש מידע על המחשב שלו, הרשת שלו(מהירות גלישה ועוד) אני אשמח לרעיונות חדשים, ולהערות.. http://www.WhatIsMySpec.com

• 1 תגובה
    • 712 צפיות
  24. אני מנוי לבזק הספקית שלי היא נטויזן. יש לי ראוטר RTA-300 מחברת אסקי שנקנה ע"י דיל של נטויזן בשיתוף פעולה עם חברת "נטלינק" שבקישורי הפורום. בשמן האחרון, משהו כמו חודש, כל המחשבי בבית (3 במספר) סובלים מניתוקים מעצבנים מהאינרנט כל 5 דקות. הבעיה היא כללית, בכל המחשבים והניתוקים מתבצעים בו זמנית. עוד נתון מעניין הוא שהפעלתי את האימיול אז בסטטיסטיקה ראיתי שתוך כל זמן קצוב וקבוע יש ניתוק. זאת אומרת שהזמן בין ניתוק לניתוק הוא שווה. שהאינטרנט עובד הוא מקרטע מאוד, זה מרגיש כאילו יש לנו חיבור 0.5 למרות שיש לנו 1.5. מורידים בקצבים של 50+- שלפני זה הורדתי באיזה 190. אם למישהו ממכם יש איזה רעיון, קצה חוט שיכול לעזור לי לפתור את הבעיה אשמח שתרשמו אותו... אני אפנה בקרוב לחברת נטלינק לעזר…

• 0 תגובות
    • 712 צפיות
  25. שלום לכל הקוראים. אז ככה, בגדול יש לי נתב של Edimax ואני לא מצליח להתחבר איתו לאינטרנט דרך 012 (עם משתמש של בזקנט או ברק אני כן מתחבר). כמה שנוית לאחר שאני מתחבר דרך 012 (ויכול לגלוש) אני מקבל את ההודעה הבאה ב- system log של הנתב: Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Session 741 terminated -- received PADT from peer Mar 28 23:05:34 pppoe[8981]: Sent PADT ואז החיבור ניתק (הנתב מראה שהחיבור קיים אך לא ניתן לגלוש). 012 אינם מסכימים לעזור או לגעת בנידון מכיוון שאין לי יותר אחריות על הנתב דרכם. חיפשתי באינטרנט אחר בעיות דומות אך מצאתי רק אנשים שטוענים שזה קורה עקב אינטרנט במצב "idle" למשך כמה שעות וכדי למנוע יש להעלות את ה- MTU למצב הגבוהה ביותר. לא עזר ולא ממש הבעיה (אצלי הניתוק הוא …

דיונים חדשים בפורומים