רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,523 דיונים בפורום זה
-
יש לי ראטור שאליו מחוברים שני מחשבים שיש לי במחשב כאשר המחשב היה מחובר למודם עצמו היה אינטרנט מהיר כי יש לי אינטרנט מהיר, גם כאשר לראטור היה מחובר עוד מחשב ועכשיו שחברתי את שני המחשבים לראטור, אז האינטרנט די אדיש, אבל זה רק באתרים חדשים שהוא עוד לא נכנס אליהם, כי כשאני נכנס לאתר שאני רגיל להכנס ונכנס כל יום אז הוא נכנס לי ישר אבל אם אני נכנס לאתר חדש לוקח לו הרבה זמן עד שהוא נכנס יש לי ראטור של edimax אשמח אם תעזרו לי בבעיה הזאת בעיה נוספת היא שאני רוצה לחבר לראטור מדפסת כדי שתעבוד בשני המחשבים, אני יודע שהפונקציה הזאת אפשרית אבל אמרו לי שצריך שתהיה לך מדפסת אלחוטית, זה נכון?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום מצאתי מודם אלקטל בארכיון שלי.אבל עד כמה שאני זוכר בתקופה הראשונית שלו כבר אז שנאתי חייגן והגדרתי אותו כנתב כלומר ממצב HOME למצב PRO. הייתי רוצה לדעת כיצד אפשר להחזיר אותו למצב HOME מה התהליך ואיך מתקינים את הקושחה. (יש לי אותה באיזה מקום..) מה הכתובת IP שצריך להקליד על מנת להכנס לאלקטל?? זכור שיש איזה תהליך שמריצים ב RUN על מנת לעדכן או לשנות את הקושחה שלו. אשמח לעזרה בנושא. נושא נוסף אני מחפש מכשיר שבצד אחד יהיה לו כבל רשת ובצד שני אנטנה אלחוטית.עד כמה שאני יודע זה ניקרא אקסס פויינט אבל אני לא בטוח.מטרתו של המכשיר הוא המחשב שלי שמרוחק מהנתב פיזית ואין לי מקום בתוך המחשב לכרטיסב אלחוטי.אני רוצה לחבר אותו בכבל רשת רגיל והוא ימיר לי את זה לרשת האלחוטית. תוד…
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כרגע יש לי את המודם AZTECH 600E שמחובר למחשב שלי, יש עוד מחשב בחדר שנמצא במפלס ("קומה") מתחת לחדר שלי שאני רוצה לחבר לאינטרנט. אני רוצה שהמחשב שלי ימשיך להיות מחובר חוטית והמחשב השני יחובר אלחוטית. ראיתי בעבר המלצות על ה Linksys WRT54GL, האם הוא עדיין מומלץ או שיש אלטרנטיבות יותר טובות? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי רשת אלחוטית חדשה כשקנינו אותה (ממש לא מזמן) הכל עבד חלק והקליטה הייתה מצויינת. ועכשיו הרבה פעמים הקליטה יורדת מ98% ל-60%. יש לציין שהראוטר נמצא בחדר למעלה והכרטיס רשת נמצא למטה. כל פעם כשזה יורד אז אני מתקין מחדש את הכרטיס רשת ואז הוא חוזר לעבוד כרגיל. ואחרי יום הוא נדפק שוב... מה הבעיה פה? :s05: מה אני צריך לעשות כדי לסדר את הבעיה? :s05: תודה לעוזרים... ;D
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום... כפי שהכותרת אומרת, אני לא מצליח לפתוח (Forward) שום פורט, וזה מוביל לכך שאני לא יכול לארח שום משחק רשת, יש לי מהירויות הורדה גרועות (למרות קו של 5 מגה) ו- LowID באי-מיול. המערכת הפעלה שלי היא WinXP Pro SP2 עם פיירוול של הווינדוס. הראוטר הוא BEFSR41 והמודם הוא Alcatel SpeedTouch Home השחור. הראוטר מחבר 4 מחשבים, והבעיה לא קשורה אליהם. הנה למה הגעתי למסקנה שהמודם הוא האשם: בראוטר פתחתי את הפורטים בלי בעיות, לפי הספר, לתוכנות ולפורטים שאני רוצה, שיחקתי עם כל ההגדרות אלף פעמים ולא היו שום תוצאות. זה גם לא הפיירוול (או האנטיוירוס), כי סידרתי בו את ההתרות לתוכנות שאני צריך, וגם כשהוא כבוי הפורטים עדיין סגורים. לאחר התייעצות עם מכר הבנתי שכנראה שהמודם גורם לבעיה. ואחרי…
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
המודם הזה שוכב אצלי כבר דיי הרבה זמן מאז שעברתי לכבלים. וחלטתי לנסות להפוך אותו לפיירוול אבל אני לא מצליח להתחבר אליו כשאני מנסה הוא רושם לי הודעה שהמכשיר מסרב לתת לי להתחבר אליו למישהו יש רעיון לפיתרון??
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. כאשר גיסתי מתחברת לאינרנט דרך הרשת האלחוטית כתוב ב"בחר רשת אלחוטית" שהרשת האלחוטית הביתית מאופשרת לאחר ההתחברות כתוב שם "לא מחובר" אך כאשר אני לוחץ על הרשת שוב הוא מציע להתנתק (:-S) וניתן לגלוש בדפדפן והמחשב מקבל איי פי אך כאשר אני מנסה לשלוח דואר דרך האאוטלוק הוא לא מצליח לשלוח והאייקון הקטן בצד של הוויירלס נטוורק קונקשנס מנותק אני אשמח אם מישהו יעזור לי לתקן את הבעיה... תודה רבה...
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם! אמול הרכבתי רשת ביתית בעזרת נתב מסוג siemens sl2-141 אין לי מושג ברשתות ועשיתי את זה לפי מדריכים הבעיות מתחילות כשהאימיול לא עובד בגלל LOWID מדריכים לזה לא עזרו לי,ניסיתי לקדם פורטים אבל אני לא בטוח מה ואיך אז אם מישהו מכיר את הנתב הזה ויכול להבהיר לי קצת את עולם הרשתות אני אשמח כי זה ממש ממש מסובך בשביל בנאדם שרק רוצה לגלוש בשקט דרך אגב יש לי אימיול extreme v.048a תודה רבה וצום קל!
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שדרגתי את המהירות אינטרנט שלי ל100MB הכרטיס רשת המובנה של המחשב שלי לא תמך במהירות זו לכן קניתי כרטיס חדש שתומך במהירויות הנ"ל התקנתי אותו כמו שצריך והאינטרנט עובד אך לא במהירות הרצויה על הכרטיס רשת יש שתי נורות: - ירוקה (1000MB) - אדומה (10-100MB) המנורה האדומה דולקת כל הזמן וגם כשאני בודק את מהירות האינטרנט היא לא מצליח להגיע ל100MB אני לא ממש מבין בכרטיסי רשת, אבל בטוח שהכרטיס שקניתי תומך במהירות הרצויה על הקופסה כתוב: Dynamode PCIXGI PCI Express Gigabit Network Card
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
כשאני מנסה לפתוח פורטים בראוטר שלי (Siemens ADSL SL2-141) כדי לשחק minecraft במולטי, אני לא יודע מה לכתוב בסעיף הזה: Forward to Internal Host IP Address: כי כשאני כותב ipconfig בcmd זה אומר לי שהפקודה לא קיימת. מה צריך לכתוב שם?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם... יש ברשותי ראוטר מבית alcatel\THOMSON והדגם הוא speedtouch 570 שפועלים ברשת אלחוטית. היום נפגע הפילטר שמחובר לשקע הטלפון, החלפתי אותו, מאז לא היה אינטרנט. ניסיתי דברים שונים, ביניהם ניסיתי להגדיר מחדש את הראוטר דרך הדף WEB שלו (10.0.0.138). כמו שאתם בוודאי מבינים, לא הצלחתי להגדיר אותו והאינטרנט לא עובד. כאשר אני בודק בלשונית connection אז הLINK אומנם connected אבל הSTATE תמיד DOWN. האם מישהו יודע ויוכל לעזור לי? כבר התייאשתי לגמרי ד"א אם דרושים לכם פרטים מסויימים כל הראוטר עצמו רק תגידו אני אעלה לכאן.. שוב תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שיתפתי את הינטרנט בין שתי המחשבים שלי בבית לפי המדריך שנמצא בראש הפורום עכשיו אני מעוניין לדעת איך אוכל לשתף את המדפסת שלי ולשנות את האייפי בין שני המחשבים כלומר אני מעוניין שהמחשב הראשי אשר מחובר לאיננטרנט ישירות ישתמש בכתובת 10.0.0.1 והמחשב השני 10.0.0.2 תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים בבית ואני צריך רוטאר חדש (לי היה D-LINK 604I) לא היו ממש בעיות איתו עד שהוא נשרף החשב אני צריך חדש והשימושים עם בעיקר הורדות מ BITORRENT ולפעמים משחקי רשת וגלישה והמחשב השני של אחי בעיקר ל גלישה ... יש איזשהו רוטאר מומלץ למטרות אלו בעיקר הורדות(רצוי חוטי) ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 722 צפיות
-
-
יש לי שני מחשבים מחוברים אחד לשיני ברשת,זה הראשי והשיני של אחותי. עכשיו הרשת אצלה מתנתקת כל כמה זמן ולפעמים כמה פעמים ב5 דקות. מישהו חושב שהוא יודע מה הבעייה?
-
- 5 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום, יש לי ראוטר מסוג W5823IL וחבילת גלישה 100MB של סלקום. המכשירים שמחוברים קווית לראוטר - 2 טלוויזיות ומחשב נייח. המכשירים שמחוברים אלחוטית בחלק מהזמן - לפטופ ושני פלאפונים. בחלק מהחדרים בבית אין קליטה טובה של WIFI ורציתי לדעת האם המכשירים מגדילי הטווח הם יעילים. במידה וכן, איזה סוג מומלץ ומה זה דורש ממני (רק קנייה של המכשיר / הכנות נוספות אחרות). במידה ולא, האם יש פתרון אחר שאוכל לעשות? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
- 1 follower
-
-
אני מחוברת דרך נתב (6204 של EDIMAX). המחשב שלי נייד ואני מתחברת באופן אלחוטי. קצב ההורדות הישירות נראה לי מתאים לקצב הורדה שלי (1.5MB), אבל דרך תוכנות זה פשוט לא זה. קצב ההורדה נע בין 3KB ל7. שזה פשוט בדיחה. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
שלום לכולם...יש לי מחשב נייד עם WIFI וכרטיס רשת עכשיו יש איזו דרך לגלוש בנייד שלי ממקום העבודה...אין לי דרך לחבר אותו לADSL או כבלים איך אפשר לחבר אותו לרשת אלחוטית?או שרק דרך מכשיר פלאפון אפשר?
-
- 3 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני מנסה לברר מה כתובת האיפי של שרת מסויים במשחק WOW, כדי לבדוק עם הספק מה מצב הפינג, אבל התמיכה של WOW לא מוכנים להביא לי את האיפי בטענה שזה אסור מבחינת החוקים שלהם! הבנתי שיש תוכנות שאני מתקין אותן במחשב שלי, שסורקות את התעבורה של האינטרנט, ומציגות לי כתובות איפי של מידע שנמצא כרגע בתעבורה מהמחשב שלי לייעד וכו'. מישהו יכול לציין אחת כזו? מנוסח יותר טוב, בציטוט: .
-
- 4 תגובות
- 722 צפיות
-
-
טוב זה הראוטר הראשון שלי ,אז אני חווה קצת בעיות. 1. אני גולש על תשתית כבלים , דרך נטויז'ן. 2. הראוטר מחובר עם כבל רשת לשני מחשבים. 3. הבעייה היא שכאשר אני לוחץ על קישור או עובר מדף לדף ,החייגן הקודם שאיתו עבדתי (לפני הראוטר) של נטויז'ן שואל אותי ,אם אני רוצה להתחבר או לעבוד 'לא מקוון'. 4. על מנת להפטר מזה אני לוחץ על לא מקוון מספר פעמים וזה נעלם. בחלק מהמקרים הדף נפתח טוב ובחלק מהמקרים - לא נפתח. 5. אם אני מנסה ללחוץ התחבר ההתקשרות לא מצליחה . גם הגלישה הפכה להיות איטית מאוד בהשוואה למצב שללא הראוטר (גם שדלוק רק מחשב אחד) [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
מישהו צריך לשלוח עשרות GB, איך אפשר לנצל את הupload המקסימלי שיש לו? ניסינו טורנט ומסנג'ר, וזה נורא איטי. יש משהו יותר טוב?
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
אני רוצה להקים רשת בין 2 מחשים אחד נייד WIN2000 והשני XP חיברתי כבל בין שניהם הגדרתי כמו במדריך שיש פה אבל אני לא מצליח להיכנס למחשב השני בשני המקרים גם במחשב הזה וגם בשני הוא מראה שהוא מחובר נכנסתי גם במיקומי הרשת שלי ואין שם.. מה לעשות בבקשהה זה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 722 צפיות
-
-
שלום. עד עכשיו הייה לי ראוטר בזק סימנס שלא ממש סיפק אותי ועכשיו אני רוצה להחליף אותו למשהו חזק. הבעייה היא שהקולט usb שיש לי במחשב השני הוא בתקן g. לכן השאלה היא אם הקליטה אצלו תהיה יותר חזקה אם אני אקח את ה6504n מאשר 6216. חוץ מזה ההבדל הוא 45 שקל, לכן אני שואל אם ההפרש שווה את זה כי אולי אני אחליף בעתיד את המתאם לכזה בתקן n
-
- 2 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום רציתי לברר אם יש לי שני מחשבים אז שמעתי שאני יכול דרך האי פי של מחשב אחד מהם להכנס לכל אחד מן המחשבים ואז להוריד דברים למחשב השני (1) איך אני הופך את שני המחשבים להיות שיתופיים?? (2) איך אני קובע מה לשתף במחשב איך אני יכול להחליט מה אני משאיר רק לעצמי ומה אני משתף עם המחשב השני?? (יש לי ווינדוס 98 בעיברית) בתודה מראש לכל העוניםמצפה לתגובות ברבר
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חדש בפורום! רציתי לשאול שאלה: בביהס שלנו יש אינטרנט אלחוטי והוא פעל, אבל אחרי שראו שכולם משחקים בו,העבירו אותו למצב הרדמה(אני לא יודע את המונח המדויק). כשאני מנסה להתחבר עם המחשב הנייד שלי האינטרנט מראה שהוא פועל והכל(יש קווים של קליטה), אבל כשאתה מנסה להתחבר אז האינטרנט לא פועל. יש דרך לעקוף את זה או שלא? תודה לעונים.
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
היי... אני לא מצליח להכנס לICQ, MSN, משחקים באונליין... ניסיתי דרך מסנג'ר אונליין בדפדן והא הצלליח, אז באתר התמיכה של וונודס אמרו שזה קשור לפייר וול שחוסם. איך אני מבטל את זה? תודה!
-
- 3 תגובות
- 721 צפיות
-