עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by tavor21,

יש לי רשת ביתית בין שתי מחשבים אני יכול לגלוש מכל מחשב אך אני לחאיכול להעביר קבצים מאחד לשני אני לא יודע מה הבעיה פעם יכלתי ואני לא זוכר איך לעשות את זה שוב תודה מראש

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  2. האם קיים דבר כזה? במחיר שפוי? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. שלום לכולם האם מישהו יודע כמה מחשבים יכולים לקבל כתובת IP (אמיתית באינטרנט) דרך מודם כבלים בחיבור ללא חייגן? היום חיברתי סוויץ' למודם וראיתי ששני מחשבים שלי קיבלו IP והתחברו ללא בעיה כאשר המהירות של הקו (1.5 מב"ש) מתחלקת בין שני המחשבים. ניסיתי לחפש בפוורם את התשובה אך לא מצאתי... תודה, חגי

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  4. Started by demonshlomo,

אז זה הולך ככה: CPU B CPU A MODEM מהמודם יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU A(מודם כבלים)... מCPU A יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU B(לCPU A יש שתי כרטיסי רשת אבל אמרו לי שזה בסדר...) אחרי שאני מחבר הכל אז הווינדוס XP מוצא את הרשת בין שתי המחשבים ופותח WIZARD ואחרי שאני מסיים זה אמור להיות בסדר נכון?(כשאני שואל אם זה יהייה בסדר אז אני מתכוון לקטע של הרשת בין שתי המחשבים לא לשיתוף אינטרנט...)... או שאני צריך לעשות עוד משהו כדי …

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  5. Started by susu,

ראשית עליי לשבח את מקיימי האתר ואת כל שאר החבר'ה שעושים עבודת קודש ממש כל הכבוד ותודה רבה . השאלה שלי היא מה מסמנת הכתובת בתהליך מיפוי פורטים הנה ציטוט מהמדריך " עליכם להיכנס למודם ב- TELNET (ראו שלב ראשון), ובמקום לכתוב EXPERT, כתבו "nat". כעת, יותר ממשל ונמשל וציפייה שתבינו לבד, אני לא יכול לעשות הרבה. יש להקליד את הפקודות הבאות: create <enter> TCP <enter> 10.0.0.1 <enter> 80 <enter> 0.0.0.0 <enter> < ---- מה זה מסמן האם אני מגדיר את זה בדיוק ככה ומשאיר 0.0.0.0או שאני חייב לשים כתובת IP מסויימת 80 <enter> create<enter> TCP <enter> 10.0.0.2 <enter> 21 <enter> 0.0.0.0 <enter> 21 <enter> create&…

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by Fighter,

יש לי צורך בהקמת AP ללא סיסמה או לפחות WEP כי יש מכשירים שלא תומכים בWPA כמו למשל הנינטנדו DS LITE הבעיה שבוינדוס 7 הוא נותן לעשות את זה רק עם סיסמה של WPA2 אני מקים את הAP בדרך כלל עם התוכנה של ralink יש לי פתרון וזה פשוט מאוד לפתוח את הXP MODE ושם לעשות את הAP וככה אפשר גם בלי סיסמה או WEP אבל שמתי לב שכאילו האינטרנט לא אחיד אפילו שזה ב100% קליטה כי זה איזה חצי מטר מרחק מהסטיק, יש מצב שמשהו בXP MODE גורם לחיבור לקרטע?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  7. Started by demonshlomo,

יש לי שתי מחשבים אחד יותר טוב השני פחות בשתיהם משתמשים ואחד יכול להישאר פתוח כל הזמן! יש לי אינטרנט בכבלים שמחובר כל הזמן והוא מחובר למחשב דרך כרטיס רשת אבל יש לי מקום לעוד אחד(כרטיס רשת) וגם במחשב השני יש כרטיס רשת בשניהם יש ווינדוס XP PRO! מה לעשות כדי שיהייה רשת בין שני המחשבים ושבשתיהם יפעל האינטרנט כל הזמן(זה בסדר שאחד יצתרך לעבוד כדי שלשני יהייה אינטרנט!) תודה על העזרה! מתן

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  8. ניסיתי לעשות את הICS שאף פעם לא השתמשתי(אני תמיד משתמש בSYGATE HOMENETWORK) והגעתי למצב כזה יש שיתוף קבצים ויש זיהוי של מחשבים עכשיו אני נכנס דרך הלקוח לאינטרנט ואין... מה לעשות אני משתמש בשני כרטיסי רשת אחד לאינטרנט ואחד לרשת חשוב להזכיר יש לי במחשב שרת ויסטה ובלקוח XP עשיתי גם שהכל יהיה על אוטומאטי אבל לא עובד... ממתין לעוזרים

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  10. אהלן. טוב אני יודע שזה לא נושא חדש ובכל זאת.. אני גולש במהירות 2.5 של בזק בינ"ל ולאחרונה החלפתי לראוטר של רוטל דגם 1025 הגדרתי אותו עם נציג השירות ובהתחלה הכל היה סבבה הורדתי במהירות גבוהה ולא היו בעיות. בימים האחרונים אני חווה פשוט הורדה שלא זזה. אני משתמש ביוטורנט וכמו שאמרתי עברתי עם הנציג על הגדרות לפתיחת הפורטים וכ"ו אבל מהירות ההורדה שלי נעה בין 0.1 ל 1.6 ק"ב שזה פשוט לא יאומן. אני נותן לתוכנה לעבוד כל היום והיא פשוט לא זזה. בהגדרות הכל ניראה תקין לא יודע כרגע מה לעשות האם ליצור קשר עם בזק שיטפלו בבעיה ? אשמח לעזרה. תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  11. סבבה יש לי סווי'ט של 20 אנשים ואני רוצה לחבר 10 מחשבים עליו ושהם יהיו ברשת איך אני עושה את זה יש לי כבלים של רשת אמרו לי שאני פשוט מחבר ו xp מזהה את זה לבד?

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  12. אתמו לבערב האינטרנט לא פעל (כנראה קשור לחברה ( NETVISIION ) היום בבוקר האינטרנט חזר .. כשנכנסתי לפיירפוקס ראיתי שהוא לא מגיב .. כאילו אין אינטרנט (אפילו אין א תהמסך שאומר " לא ניתן להציג דף זה " , פשוט מסך אפור . חשוב לציין , כשאני יוצא מהפיירפוקס יש לי הודעה מהויסטה על ה- SULATION ... אחרי זה ניסיתי להתחבר לאייסיקיו .. -- אין תגובה ! לא מתחבר .. מה שמעניין . את ההודעה הזאת אני רושם מ- IE7 ... עובד טוב אין בעיות .. עכשיו ניסיתי להתחבר למשחק רשת ( americas army ) שדורש התחברות של המשתמש שלי לאינטרנט , תתפלאו .. רשום שהאינטרנט שלי נפל .. אבל מעניין .. אני גולש באתרים =/ .. נ.ב עשיתי עידכון לצ'יפסט (NFORCE 550 ) עריכה --- פירוט הבעיה : Problem signature: Problem Event Nam…

13. יש לי מחשב נייח עם XP, ונייד עם VISTA שמחובר לראוטר אני רוצה לחבר את הXP לויסטה עם כבל מוצלב, ולשתף דרכו אינטרנט וקבצים. אבל לא הצלחתי לעשות את זה. דרך הXP עשיתי את הWizard ליצירת רשת, ובויסטה הפכתי את הכרטיס רשת החוטי לשיתופי, אבל זה עדיין לא עובד. מה אפשר לעשות? תודה :] הצלחתי לשתף תיקיות, אבל האינטרנט עדיין לא עובד

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  14. היי! השאלה בכותרת... אני מעוניין לעבוד עם ראוטר אלחוטי שאני עוד צריך לקנות...או לינקסיס או 3COM... תודה מראש לעונים

• 6 תגובות
    • 687 צפיות
  15. קניתי ראוטר רגיל של EDIMAX הבעיה היא שלאחר זמן מה שהביטורנט פתוח כל הגלישה באינטרנט נהיית ממש איטית.... לפני הראוטר זה לא היה... מה לא עשיתי פתחתי פורטים, בטלתי FIREWALL, עדכנתי קשוחה לראוטר... אבל כלום... ההורדה בביטורנט היא רגילה (לפעמים הורדה איטית ולפעמים אני מוריד במקסימום... שזה בסדר) אבל כמעט ואי אפשר לגלוש לאתרים... ניסיתי גם להגדיר QOS בראוטר אבל משום מה הוא פשוט מנתק לי את כל החיבורים (אפילו להיכנס לדף הגדרות של הראוטר אני לא יכול) ואז אני פשוט נאלצתי לאפס את כל הראוטר מחדש (ונסיתי להגדיר מספר פעמים בעזרת מספר מדריכים שראיתי באינטרנט). אם סתם אני סוגר ופותח את הראוטר אז אני שוב יכול לגלוש בצורה נורמלית.... אבל לאט לאט מאבד את המהירות (כשהביטורנט פתוח)

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  16. Started by STRENGTH,

יש לי רשת ושמעתי שאפשר להשתמש בקבצים שבמחשב האחר השאלה איך עושים את זה בדיוק?

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  17. 1 אני יודע שאפשר אם תוכנה כלשהיא אם תביאו לי את התוכנה[לינק] אני אשמח למדריך 2 זה יהיה אפשרי גם פשוט להגביל בכל מחשב את הרוחב פס זה גם יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 687 צפיות
  18. Started by RonCohen,

כל פעם שאני מוריד משהו זה מספסיק את ההורדה אם אני מוריד את זה הרבה זמן משהו כמו שלוש שעות

19. שלום חברים, ברשותי הנתב של LINKSYS WRT54GS ורציתי לדעת עם איזה FIRMWARE עדיף להשתמש?חלק מהאנשים אמרו לי להשתמש בזה של LINKSYS וחלקם אמרו לי להשתמש ב-ALECHEMY מה אתם ממליצים? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  20. יש לי ראוטר אלחוטי CNet CWR-854, שמחובר למודם ADSL עם PPTP. האינטרנט עובד, אבל ה- Wireless בכלל לא עובד. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בקונפיגורציה של ה- Wireless, הראוטר עף. (עושה reboot בלי לשנות את ההגדרות). מישהו נתקל בבעיה כזו, או מכיר את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  21. Started by com555,

יש לי ראוטר אלחוטי של אדאפטק וכן כרטיס pcmcia לנייד . ואני רוצה להתקין רשת אלחוטית ביניהם.

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  22. המערכת היא וינדוס עם מודםADSL מחובר ל בברק 013 עסקי . בחיבור עם חייגן מהמחשב הכל עובד כמו שצריך ללא בעיות. בחיבור עם ראוטר 3comcwer100-75 החיבור מקבל IP מקבל DNS אבל חלק מהאתרים עולים וחלק לא . למשל ICQ עולה MSN לא עולה . במשך שבוע העבירו אותי מבזק לספקית וחזרה. עד שהחלטתי לפרסם פה תגובה בפורום. ומישהו זרק לי שיש סיכוי קלוש אבל קיים שהבעיה היא בתשתית של בזק כי אני על JB. בשיחות הראשונות עם בזק הם לא הסכימו אותי ולא היו מוכנים להעביר אותו תשתית. עד שנפלתי על תומכת טכנית חמודה שפשוט הסכימה איתי שזאת הבעיה הכי מוזרה שהיא נתקלה בה הרבה זמן. וטענה ואם לדעתי זה יפתור משהו היא מוכנה להעביר אותי תשתית. וכך ברגע שהיא שינתה לי את התשתית הכל פתאום באופן מסתורי הסתדר. אז חב…

• 3 תגובות
    • 687 צפיות
  23. קבצים לאיזו תוכנה אני זקוק (לא PC ANYWHER ??) תוכנה קלה או שמא יש כבר במערכת ההפעלה שני המחשבים WIN XP PRO תודה

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  24. שלום חברים ! אני די חדש בלינוקס אתמול התקנתי את אובנטו והכל עבד יפה (לפני כמה שנים היה לי מנדרייק 9) אז אני יודע +- דברים בלינוקס הוא הוריד כל מיני עדכונים מהאינטרנט והתקנתי שם ACTIVE DIRECTORY עכשיו משום מה לא עובד לי כלום אני משתמש עם התוכנה VMWARE כאשר אני לוקח את SERVER 2003 ואת אובנטו ועושה אותם TEAM ומגדיר את ה IP 192.168.1.10 ב SERVER 2003 SUBNET MASK : 255.255.255.0 וב אובנטו 192.168.1.11 ורושם שם את ה DNS של 2003 עכשיו באובנטו בתוך ה MY NETWORK הוא מזהה את ה WINDOWS ואת השם של המחשב אבל לא רואה בפנים שום SHARE שעשיתי ב 2003 ומשום מה כשאני נכנס ל ACTIVE DIRECTORY ורושם לו להתחבר לדומיין שיצרתי הוא לא מסכים הוא כותב לי Unable to Resolve DC name הוא כותב שיש ל…

• 4 תגובות
    • 687 צפיות

דיונים חדשים בפורומים