רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,517 דיונים בפורום זה
-
חברה יש לי בעיה ב internet conection משום מה כתוב שם שהוא פועל במהירות של 1 mpbs ועל האיכון יש מנעול תוכלו לעזור לי?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום, לא מזמן הסתיים לי ההתחייבות של עם בזק , רציתי לשאול כמה עכשיו עולה 2.5-3 מגה , ואם יש פה אנשים שמנויים לבזק ומה דעתם על השרות ועל האינטרנט. אני אישית לא ממש רוצה לעבור מבזק כי אין לי כוח להתעסק עם כל התשתיות והכאבי ראש. אבל אם יש דילים טובים בלי התחייבויות או התחייבות של שנה וחצי אני אשמח לשמוע. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
אז ככה, עידכנתי בנתב שלי 3COM 3CRWER10075 שני עידכונים מהאתר הרשמי של החברה. עכשיו אני רוצה למחוק אותם ולהחזיר את הנתב למצב שהיה ללא שום עידכון - כמו שהיגע ממפעל. יש דרך לעשות זאת? אשמח לכל עזרה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אז ככה יש לי רשת בין שני מחשבים ביינתיים, ואני לא מצליח לגרום למחשב השני (בלי חיבורי ישיר לאינטרנט) לזהות את המחשב הראשון (עם החיבור הישיר לאינטרנט) ו"לקחת" אינטרנט אותו דבר המחשב הראשון לזהות את השני ולתת לו אינטרנט הבעיה היא: במחשב הראשון זה רושם שהכל מחובר , משתף אינטרנט והכל טוב ויפה - במחשב השני רשום "the connection is limited" מה לעשות אני משתגע עם זה! :s07: :s07: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי בעיה בכניסה לאתרים מחול. נראה לי שזה בגלל שאני באינטרנט זהב. אנא בידקו אם אתם יכולים להתחבר.
-
- 3 תגובות
- 703 צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב בבית שמחובר לרשת עם כרטיס רשת USB. היה לי כרטיס של edimax, הוא נהרס (המחשב לא זהה אותו כמו שצריך) אחרי שנה +/- והוחלף במסגרת האחריות, הכרטיס השני גם החזיק אותה תקופה בערך והוחלף לכרטיס של TP-LINK, שנהרס אחרי יום האם יכולה להיות בעיה בחיבור USB במחשב שגורם נזק לכרטיס או שפשוט התוחלת חיים של הכרטיסים האלה היא קצרה?
-
- 0 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייח עם וינדוס xp , ומחשב נייד עם וינדוס 7. למחשב הנייח מחובר מודם כבלים ונתב אלחוטי לינקסיס WRT54GL , שמחובר למודם ולמחשב , כאשר בנתב צרובה התוכנה של tomato גרסה אחרונה אם זה משנה משהו. את וינדוס 7 התקנתי לפני כמה שבועות על הלפטופ , האינטרנט עבד בסדר גמור בלפטופ (אלחוטי) עד היום , מאיזו שהיא סיבה הפסיק להתחבר לרשת שעשיתי . לרשתות אחרות , הוא כאילו מתחבר אבל לא מצליח לגלוש. הוא רואה את הרשת שלי ופשוט לא מצליח להתחבר נותן הודעה שלא מצליח , ניסיתי ללכת לפי הפתרונות של וינדוס 7 , ללא הצלחה , כל פעם נותן שגיאה מסיבה אחרת , פעם אומר לכבות נתב ולהדליק מחדש (ניסיתי לא הלך) , פעם בעיה ב access point ועוד. חיברתי את הלפטופ עם כבל לנתב , והופ אין בעיה , הוא מתחבר ל…
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
מדי פעם יש לי port scan אגרסיבי (כל כמה שניות מ-IP שונים) מכתובות שכולן באות מרוסיה. יש לי ממה לחשוש? העניין שאני דואג למחשבים וdevices אחרים אצלי בבית שלא מוגנים באנטיוירוס שממנו אני מקבל את ההתראה במחשב הספציפי. תודה.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
שלום יש לי אינטרנט אחד וחצי עכשיו אני בחברה קטנה בעיר מגורים שלי ויש לי ירידות רציניות במהירות האינטרנט (בדקתי בזולו יש משהו מיוחד שבודקים בו) http://www.zooloo.co.il/calc/internet_connection_speed.asp עכשיו אני רוצה לדעת האם זה הגיוני שזה עולה ל 180 ויוריד ל 20 בשניה? האם הבעיה בחברת אינטרנט שלי? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אז זה הולך ככה: CPU B CPU A MODEM מהמודם יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU A(מודם כבלים)... מCPU A יוצא כבל רשת שמתחבר לCPU B(לCPU A יש שתי כרטיסי רשת אבל אמרו לי שזה בסדר...) אחרי שאני מחבר הכל אז הווינדוס XP מוצא את הרשת בין שתי המחשבים ופותח WIZARD ואחרי שאני מסיים זה אמור להיות בסדר נכון?(כשאני שואל אם זה יהייה בסדר אז אני מתכוון לקטע של הרשת בין שתי המחשבים לא לשיתוף אינטרנט...)... או שאני צריך לעשות עוד משהו כדי …
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
יש לי ראוטר דיי חדש (פחות מחודש וחצי), לאחרונה כאשר אני פותח את המחשב אז האינטרנט לא מתחבר (כבלים,חייגן+ברק 013). כאשר אני מנתק מהחשמל את הראוטר, ממתין מעט זמן ומחזיר אותו שוב לחשמל-אז התקשורת לאינטרנט מתחדשת, והכל תקין. התופעה לא חוזרת על עצמה מידי יום אלא פעם בכמה ימים. מה ניתן לעשות?
-
- 6 תגובות
- 703 צפיות
-
-
האם מספיק לפתוח את הפורטים בנתס האלחוטי או שצריך לפתוח את הפורטים גם במודם<? תודה רבה.
-
- 2 תגובות
- 703 צפיות
-
-
שלום לכולם! בכל שבוע מתפרסם בעיתון "ידיעות אחרונות" במוסף כלכלה מרכז שבועי והשבוע יש במרכז נתב אלחוטי של חברת SWEEX. http://www.sweex.co.il/data/Wireless/WirelessView.asp?mCatID=1429&mCatPID=1401&tpMID=706 http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 אני רוצה לקנות אותו רק קודם אני רוצה לקבל המלצות עליו אם שווה לקנות אותו??? אנשים תעזרו לי בבקשה.....
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אני רוצה לחבר מודם אחד בקומה למעלה ואחד לקומה למטה, איך אני עושה זאת מבלי לשלם תוספת לספק? איזה מודם אני צריך לקנות? יש לי תשתית של בזק וספק בזק בינלאומי.
-
- 1 תגובה
- 703 צפיות
-
-
אז זאת הבעיה בעצם פרצתי את האייפון ועברתי מסע תלאות עם זה.. שיניתי הרבה פעמים את הHOSTS FILE ובסוף השתמשתי גם בתוכנה בשם HOSTS MAN עכשיו ישלי אינטרנט במחשב (זה שהראוטר מחובר אליו) ובהגדרות הכל מופעל כמו שצריך (גם לא נגעתי שם והיה WIRELESS מקודם) , ואני אפילו מזהה את הרשת באייפון אבל כשאני מתחבר אליה (וזה מצליח להתחבר) עם האייפון אי אפשר לגלוש לשום מקום או לבצע אף פעולה שקושרה באינטרנט , האייפון מתחבר לרשת השניה שיש בבית ועובד בצורה חלקה... ההנחה שלי היא שדפתי משהו עם הHOSTS FILE , אבל גיביתי אותו ועדכנתי מחדש ושום דבר לא פועל... מה לעשות? תודה רבה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. לאחרונה, פתאום הנורית LAN של המחשב שלי התחילה להיות דלוקה גם כשהמחשב כבוי. אני מפחד שאולי פתאום הוגדר שהWakeOnLan יעבוד. כרטיס הרשת שלי הוא מובנה על לוח האם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ולפי מה שאני רואה כאן הוא תומך WoL. חיפשתי בBIOS אבל לא הצלחתי למצוא איפה אני מגדיר את הWoL. 1. האם נראה לכם שזו הסיבה לכך שהנורית דולקת? 2. אם כן, איפה אני משנה את ההגדרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש Cable Modem של חברת: 3Com דגם: HomeConnect מי שיודע איפה ניתן לקנות אותו בארץ שיגיד לי ???
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני מנוי של 012 ב ADSL ומשתמש במודם הישן של אלקטל, זה השחור (פועל 24 שעות ביממה). הוא קיים אצלי כבר מספר שנים והוא אף הוחלף פעם אחת בחדש. ביומיים האחרונים שמתי לב שזמני התגובה (אפילו לשרת הראשי של 012) גבוהים מאוד, בסביבות ה-600 מילישניות. זה קרה לעוד מנויי 012 או שזה המודם שלי שזקוק להשתלת כלייה?
-
- 4 תגובות
- 702 צפיות
-
-
ניסיתי לעשות את הICS שאף פעם לא השתמשתי(אני תמיד משתמש בSYGATE HOMENETWORK) והגעתי למצב כזה יש שיתוף קבצים ויש זיהוי של מחשבים עכשיו אני נכנס דרך הלקוח לאינטרנט ואין... מה לעשות אני משתמש בשני כרטיסי רשת אחד לאינטרנט ואחד לרשת חשוב להזכיר יש לי במחשב שרת ויסטה ובלקוח XP עשיתי גם שהכל יהיה על אוטומאטי אבל לא עובד... ממתין לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, אני מחובר לכלבים 3/278, ויש לי בעיה מציקה מאוד, אני מוריד מהמחשב שלי במקסימום 280 וזה כולל אתרי בדיקות מהירות ישראליים, וכמה הורדות בו זמנית, ואני אמור לקבל מן הסתם יותר... ~375, במחשב השני ברשת שמחובר אלי בכבל מוצלב אין בעיה והוא מוריד על המהירות המקסימלית ללא שום בעיה, יש לציין שהמודם כבלים גם מחובר למחשב שלי, אין לי שמץ של מושג איך הבעיה הזו צצה פתאום, ושיחזור מערכת לא יעזור לי כי אין לי שיחזור לנקודה מוקדמת יותר מה 7 לנובמבר (וגם אז הייתה הבעיה המדוברת) ולכן זה לא ממש יעזור לי... יש לי במחשב מותקן NOD32 וזון אלרם, ככה שלא נראה לי שספייוור, סוס טרויאני, או וירוס כלשהו חדר למחשב ושיבש לי את הקונפיגורציה, אין לי שמץ של מושג איך לתקן את הבעיה, וממש לא בא לי לפרמט את…
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי... יש לי שתי כרטיסי רשת אלחוטיים ישיר ממחשב למחשב.. עכשיו פירמטתי תמחשב התקנתי תדרייברים והכל אבל הוא לא רוצה להיתחבר... הוא אומר התקשורת האלחוטית אינה זמינה בשתי המחשבים.... הייתי רוצה להגיד לכם תחברה.. אבל זה בלי חברה חח... זה IEEE 802.11 דרך אגב..
-
- 3 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום, קניתי מגדיל טווח של TP-link דגם WA830RE. לאחר ההתקנה שלו שבוצעה לפי ההוראות והעברתו לחדר אחר בו לא נמצא הראוטר, רק הלפטופ והסלולרי קלטו את הרשת האלחוטית. מסיבה שלא הצלחתי להבין הטאבלט לא קלט את הרשת המוגברת. בתמיכה הטכנית של המוצר לא ידעו לעזור לי. הטכנאי השתלט מרחוק על הלפטופ כדי לבדוק את ההגדרות של מגדיל הטווח ולא מצא בעיה. מדובר בטאבלט לילדים QUE TBQ7101 - כולל 5 ספרים של QUE בעל מסך 7 אינטש, מעבד Cortex A8 1Ghz, זכרון RAM בנפח 1GB, אחסון בנפח 4GB, חיבור Mini HDMI ומצלמה קדמית יש לציין שבדקתי גם עם טבלט אחר - דגם שונה לגמרי (מיני מחשב נייד / טאבלט עם מסך מגע "7 ומקלדת מובנת כולל מערכת הפעלה Android 4.0 מבית Champion דגם POCKET PC) וגם הוא לא קלט את הרשת המוגברת…
-
- 1 תגובה
- 702 צפיות
-
-
שלום לכולם, בחודשים האחרונים יש לי בעיית איטיות חמורה ברגע שאני מחובר עם הנתב. אני מחובר דרך HOT + בזק בינלאומי ללא חייגן. ראשית כל אני מחובר דרך כבל לחייגן אז בטוח לא מדובר בבעיות קליטה. איך אני חווה את האיטיות? קודם כל בהרגשה בגלישה (אבל פה אני לא יודע את מי להאשים, את הראוטר או החברות), ואז בעצם רציתי לראות אם יש הבדל במהירויות ההורדה למשל, ואז שמתי לב לדבר הבא: כשאני מחובר ישירות עם הכבל למחשב ואני עושה בדיקת מהירות של בזק בינלאומי - אני מוריד יציב על 312KBps כמו שצריך. ברגע שאני מחובר דרך הנתב (כל שאר המחשבים מכובים) ואני מוריד את אותו קובץ בדיקה - המהירות שלי נעה על 280~ מטפסת ל-300 ונופלת שוב.. אני כבר משתגע. כשהבלאגן התחיל חשבתי שזו הגרסה, הורדתי את החדשה ביותר - …
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-
-
אני צריך הסבר בעברית, או הסבר קצרים וכולאים באנגלית. המונחים הם: high level protocol representation encoding dialog control
-
- 2 תגובות
- 702 צפיות
-
-
היי הראוטר שלי של 3 com לאחר שנתיים נדפק הוא פשוט חוסם את הפורטים עכשיו אני מתלבט בין נתב 3CRWER10075 של 3COM ל BR6204WGו Edimax ראיתי ששניהם מומלצים הבעיה שאני מחובר דרך 012 ב l2pt והבנתי ש 3com בעיתי בקשר לזה מה עדיף מבינהם או שיש משהו אחר מומלץ?
-
- 0 תגובות
- 702 צפיות
-