רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,490 דיונים בפורום זה
-
מסיים מסלול 74 שח עם תשתית הוט 200 מגה מודם 12 שח לחודש ,האם מישהו מכיר דיל טוב? לצערי אין חיבור לסיבים.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
הי חברים שלום התקנתי לפני חודש OpenWRT לראוטר שלי אני לא מבין למה יש בעיות עם ה WIFI גם ב 2.4Ghz וגם ב 5Ghz יש נתוקים וזה לא יציב הראוטר מחובר למודם של הוט ובצעתי למודם של הוט Bridg שלא יהיה הפרעות מה אפשרי לעשות? אולי התדרים ההגדרות צריך לשנות אותם? השמות שהגדרתי לנקודות WIFI שונים אחד מהשני user2.4Ghz והשני user5Ghz
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום. חברתי ראוטר אלחוטי ל3 מחשבים 2 חוטיים ואחד אל חוטי נייד.. עכשיו האינטרנט מחובר לרואטר ישירות, אך הוא מתנתק כל כמה דקות(מסנג'ר אייסיקיו).. הראוטר: TRENDnet מדגם:TEW-431BRP מודם ADSL מה עליי לעשות? אשמח אם תעזרו.. תודה.
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
לפני הכל, אני רוצה לדעת כמה דברים.. אני נכנס למשתמש בנטויז'ן, ואני רואה שאני משלם על 2MB/96K כ159 ש"ח לחודש!, אני אומר לעצמי מה לעאזאזל.. מישהו מוכן להסביר את ההגיון הזה? אני חושב שאני משלם להם ככה משהו כמו שנה, ואני אפילו לא יודע על זה, שב40 ש"ח פחות אני יכול להתחבר ל5MB. בקיצור, אני אתקשר לנטויז'ן יום ראשון ואברר איתם, אני הולך להכנס בהם חזק, פשוט מעצבן. עכשיו, אם אני לא אסתדר עם נטויז'ן, ונניח שאני אלך לחברה אחרת - לאיזה חברה מומלץ ללכת? בלי בעיות פינגים, גלישה חלקה - אני חושב שאני אלך על החבילה של 5MB, יכול להיות - אם לא אני אעבור ל2.5MB. בקיצור, מה החבילה הכי מומלצת כיום? תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 649 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. לאחרונה, פתאום הנורית LAN של המחשב שלי התחילה להיות דלוקה גם כשהמחשב כבוי. אני מפחד שאולי פתאום הוגדר שהWakeOnLan יעבוד. כרטיס הרשת שלי הוא מובנה על לוח האם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ולפי מה שאני רואה כאן הוא תומך WoL. חיפשתי בBIOS אבל לא הצלחתי למצוא איפה אני מגדיר את הWoL. 1. האם נראה לכם שזו הסיבה לכך שהנורית דולקת? 2. אם כן, איפה אני משנה את ההגדרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, יש לי רשת בבית שמורכבת מ-ROUTER 3COM. כל המחשבים גולשים ברשת ואף כולם שייכים לאותה WORKGROUP, אני לא מצליח להכנס ממחשב אחד לשני, אף ע"פ שעשיתי שיתוף ואני רואה את כל המחשבים ב-MY NETWORK PLACES תחת View Workgroup computer. שאני מנסה להכנס או מודע לי שאי אפשר עקב הרשאות. יש שיתוף שמאפשר לכולם לראות את כולם וה-USER בכל מחשב הוא ADMIN. יש פתרונות למישהו? תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש ברשותי שני מחשבים אחד נייד ואחד נייח. חיברתי את שניהם בכבל רשת מוצלב ואני רואה מכל מחשב את המחשב השני אבל לא מצליח במשחקים למצוא את המחשבים. שמתי לב שבפרוטוקול של המחשב הנייד בתוך "LOCAL AREA CONECTION" ישנה עמודה Authentication שהינה מכובה במחשב הנייד ופתוחה במחשב השני. מישהו מכיר מה זה נותן ? כתוב שם Enable IEEE 802.1X. מישהו מכיר את ההתקן הזה ? אולי זה מה שגורם לבעיה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הזמנתי מכשיר כלשהו שמתחבר לאינטרנט דרך ראוטר אלחוטי הבעיה שאין לי ראוטר אלחוטי ואני מחפש פיתרון זול ופשוט איזה בחור אחד בפורום המליץ לי על המכשיר הזה: http://www.3com.com/products/en_US/detail.jsp?tab=features&pathtype=purchase&sku=3CRUSB10075 שאתה אמור כביכול לחבר אותו למחשב שמחובר לאינטרנט, דרך USB, והוא משדר WiFi לסביבה הקרובה והמכשיר שלי יקלוט את זה לפי מידע שחיפשתי עליו באינטרנט וביקורות, הבנתי שהוא עושה דווקא הפוך - מתחבר לרשת אינטרנט אלחוטית קיימת [כמו כרטיס רשת אלחוטי חיצוני] אני מחפש את הבחור הזה עכשיו בפורום והוא לא עונה לי O_ם אז רציתי לשאול אתכם, כי אני כבר מבולבל ואין לי מושג הוא טוען שזה עובד לו עם ה-PSP אבל כל מה שקראתי עליו באינטרנט סותר את זה אז מ…
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום . הצלחנו לחבר בעזרת כבל מוצלב לשני הכרטיסי רשתשל שני המחשבים ה מחבר את המחשבים ונותן העברת קבצים דרךהמחשבים אך ללא אינטרנט. המודם שמחובר הוא מחובר ישירות לכרטיסרשת. יש ליעוד מודם שמחברים ל- usb עכשיו השאלה שלי היא איך אני עושה שהמחשב מאסטר ישתף את האינטרנט עם המחשב השני בבית. תעזרו בבקשה זה דחוף ואני לא יכול לחבר את השני עם המוד השני בנפרד זה מנק במאסטר את האינטנט תודה מראש לעוזרים[br]פורסם בתאריך: 4.06.2007 בשעה 18:55:11[h טעות שלי בשניהם יש אקספי
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
יש לי נתב של D-LINK DI-524 חיפשתי באתר עדכון Firmware מצאתי אבל אז יש דבר כזה: http://www.dlink.com/products/support.asp?pid=316&sec=0#firmware אצלי זה B2 באתר הישראלי אין בכלל עדכון של firmware אמממ חוץ מזה רציתי לאבטח את הרשת הבנתי ש WPA טוב יותר מ wep אוקיי מצאתי איפה מגדירים את זה מה עכשיו ?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אני רוצה לעשות רשת בבית ודי בור בעניין הנ"ל.. יש לי 3 מחשבים בבית, ואני צריך נתב וכרטיס רשת אלחוטי. הציעו לי כרטיס רשת (H) במחיר של 185 שקלים, וראוטר במחיר של 312 שקלים מחברת Level One. אני לא מבין גדול בנושא ואשמח אם מישהו ישפוך קצת אור בקשר לעניין, מה ההבדל בין נתבים, מה אני צריך בדיוק, על מה להסתכל שקונים נתב, ואיזה נתב וכרטיס רשת הכי מומלץ שיתאים לדרישות שלי ? אגב התקציב הוא די זהה למחירים שהציעו לי. אני מחובר בתשתית כבלים, והמרחק בין המחשבים (שלושתם נייחים) הוא כ15-20 מטר (מחשב 1 קומה ראשונה והשני קומה 3), אחד החדרים עם קירות בטון ככה שהבנתי שזה גם בעייתי.
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
השאלה בכותרת אני מוחק את הווינדוס ואני רוצה להעביר את המועדפים של FIREFOX לא של EXPLORE
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
שלום! יש לי שני מחשבים בבית, כרטיסי רשת יש, וכבל רשת מוצלב יש. לפני שהתקנתי את ה- SP2 (לא על ידי עידכון אלא על ידי דיסק של חבר שלי), אני מנסה לשתף את האינטרנט שוב כמו שהיה פעם לפני הפירמוט אבל אני ניתקל בבעיה. עשיתי לפי המדריך, אני תמיד הייתי עושה לפיו והוא עבד מצויין!!! הבעיה החלה כשהתקנתי את ה- SP 2 כשאני משנה את ה- TCP/IP IP ADDRESSבחייגן שלי ל- 192.168.0.1 (במחשב שלי) הוא רושם לי 735 TCP/IP ERROR והוא רושם לי שנזרקתי על ידי השרת... מה אני יכול לעשות? כשאני מוריד את הכתובת 192.168.0.1 אז הוא מתחבר... תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 649 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה כל פעם שאני לוחץ על כפתורים באינטרנט יש אפקט קול של "קליק" מעצבן ביותר שלא היה לי עד עכשיו... אני לא יודע מה גרם לזה ואני מת להשתיק את זה... למישהו יש רעיון??? דרך אגב, ערכת הצלילים שלי היא "no sounds" ככה שזאת לא הבעיה!
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
אוקיי היום אני בבעיה. יש לי 4 מחשבים בבית, שמחוברים לROUTER של LEVEL ONE.. עכשיו הROUTER חוסם המון המון דברים, כמו פורטים של אימיול, משחקים והמון תוכנות. עכשיו אפשר לפתוח את הדרך הROUTER, אבל זה פשוט לא משפיע, ואני עדיין לא יכול לשחק. חשבתי שאני יעשה עוד מודם, אבל כל ספקי האינטרנט + הוט רוצים עוד המון כסף מעבר למה שיש לנו עכשיו אז חשבתי פשוט לקנות ROUTER אחר, עם FIREWALL, אבל ניתן לביטול, שלא יחסום פורטים ודברים כאלו ושיהיה פשוט לשימוש. העלויות של מודמים לפי הוט - 29 שקל ל750 מגה ו39 ל1.5 מגה. זה לא כולל את ה50 שקל של אינטרנט זהב לכל מודם... זה יוצא יקרר ולא ממש בא לי לשלם. אז תמליצו לי על פתרונות או פשוט ROUTERS .. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 649 צפיות
-
-
הי, כשאני גולש ב-YNET, כמעט תמיד המחשב שלי נתקע. יש לי חיבור מהיר, זיכרון 1G, אבל בכל זאת לוקח לו הרבה זמן עד שאפשר למשל להשתמש בסרגל הגלילה. מה עושים? או שבעצם YNET הוא סוג של אתר "זולל זיכרון"?
-
- 0 תגובות
- 649 צפיות
-
-
התבקשתי להשים חסימה של תוכן פורנוגרפי במחשב של אחותי.. מה הדרך הכי טובה לעשות זאת?
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
איך אפשר להחזיר את השליטה ברשתות האלחוטיות לווינדווז ולהמנע מההודעה הנ"ל ? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 649 צפיות
-
-
מה קורה חבר'ה? אני מתחיל ללמוד עם שותף בקרוב, ואנחנו מחפשים ראוטר אלחוטי שיהיה טוב גם למשחקים וגם לאינטרנט חברים שלי המליצו על 3COM - יש הצעות אחרות? או איזה דגמים לקחת? בעקרון הראוטר יהיה במטבח או בסלון, ואנחנו צריכים שהוא יגיע גם לחדרים באיכות טובה. יש הצעות?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
כל כמה דקות האקספלורר מפסיק לפעול לי אין לי מושג למה זה קורה אני נמצא באתר מסוים ושאני בא להכנס לאתר אחר פתאום האקספלורר לא נכנס לשום אתר ומציג לי את השגיאה של PAGE CANNOT BE FOUND כל השאר עובד רגיל MSN וכו.... מישהו יודע מה הבעיה? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
MPLS לפי מה שהבנתי זה חיבור ללא חייגן לא הבנתי מה כ"כ מיוחד בו שכולם רוצים אותו הרי אם רוצים אינטרנט שמחובר כל הזמן ומתחבר עם עליית הוינדוס אפשר לסדר את זה גם אם יש חייגן בMPLS יש עדיפות כלשהי?
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך מקבלים או שולחים דואר דרך TELNET בCMD למישהו יש מושג והוראות איך בדיוק לעשות את זה? או מדריך שמפורסם באינטרנט? אשמח לעזרה תודה לעוזרים מראש
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לפני שאתם מנפנפים אותי למדריך שיש בפורום, אז קראתי אותו ועבדתי לפיו. יש לי שני מחשבים, מחוברים בעזרת כבל רשת מוצלב. אין נתב/ראוטר. המחשב המארח יש אינטרנט בכבלים בעזרת חייגן. הגדרתי הכל לפי המדריך. במחשב האורח רואים את החיבור המשותף שהגדרתי, ברגע שאני לוחץ עליו אני רואה שהמחשב המארח מתחבר לאינטרנט. אבל במחשב האורח אי אפשר לגלוש. רואים את האייקון שהאינטרנט מחובר, ליד השעון, אבל אני לא מצליח להיכנס לאתרים. ניסיתי לבדוק אולי הבעיה היא ב DNS של 012, אז נכנסתי לאתר שלהם וזה עדיין מעודכן לפי מה שיש במדריך. יש למישהו עצות? זה די חשוב לי, עד היום השתמשתי בפרוקסי לשתף את האינטרנט. אבל יש לזה חסרונות רבים. אה, ועשיתי RESTART בשני המחשבים, זה לא עוזר. וביטלתי את הפרוקסי שהיה מוגדר במ…
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-