עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. שלום לכולם האם מישהו יודע כמה מחשבים יכולים לקבל כתובת IP (אמיתית באינטרנט) דרך מודם כבלים בחיבור ללא חייגן? היום חיברתי סוויץ' למודם וראיתי ששני מחשבים שלי קיבלו IP והתחברו ללא בעיה כאשר המהירות של הקו (1.5 מב"ש) מתחלקת בין שני המחשבים. ניסיתי לחפש בפוורם את התשובה אך לא מצאתי... תודה, חגי

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  2. יש לי אתר שבניתי לפרויקט יחידה אחת במחשבים (הים קיבלתי עליו 100 בבגרות!). אני רוצה לאחסן את האתר באינטרנט, איך ואיפה עושים את זה (בחינם)?

• 1 תגובה
    • 675 צפיות
  3. Started by Kremer,

אחרי חודש שעברתי לנטווז'ן מברק בגלל שהיו בעיות בברק גם נטווז'ן לא מצליחים לפתור את ה"בעיות" (חסימה של האינטרנט לחול) אני מחפש ספק שלא יחסום אותי כמו החברה המאוחד ששיחררה אותי היום מההתחייבות על מי אתם ממליצים..?? מהירות 5מגה שיהיה באמת 5 ולא רק בבדיקה של הספק

• 4 תגובות
    • 675 צפיות
  4. Started by pC gUy,

קניתי מחשב חדש ו אני לא מצליח להוריד את החיגן של 012 NET :-\ בכל מקרה מישהו יודע מהו האתר של HOT? כי אני מחובר ב CABLE דרך HOT ;D

• 5 תגובות
    • 675 צפיות
  5. Started by Watchdogger,

שלום לכולם! בכל שבוע מתפרסם בעיתון "ידיעות אחרונות" במוסף כלכלה מרכז שבועי והשבוע יש במרכז נתב אלחוטי של חברת SWEEX. http://www.sweex.co.il/data/Wireless/WirelessView.asp?mCatID=1429&mCatPID=1401&tpMID=706 http://www.sweex.co.il/data/categdoc1450/categdoc1450.asp?mCatID=1450 אני רוצה לקנות אותו רק קודם אני רוצה לקבל המלצות עליו אם שווה לקנות אותו??? אנשים תעזרו לי בבקשה.....

6. אהלן, אני הולך לקנות מחר את הLinkSys WRT54GL, ואני כמובן רוצה ליצור רשת אלחוטית אז אני רוצה גם לקנות 2 כרטיסי רשת USB אלחוטיים. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס רשת USB אלחוטי? יש לי דיי ניסיון רע אם D-LINK שקניתי באופיס דיפו ( היה זול ).. אז אשמח להמלצות.

• 0 תגובות
    • 675 צפיות
  7. Started by gabi21,

שלום לכולם... יש ברשותי רשת שיש עליה שני DHCP האחד מותקן על ה DC הראשי והשני מותקן על ה DC הגיבוי (שני שרתים שונים בעלי מערכת הפעלה SERVER 2008) נתתי ל שני ה DHCP טווח כתובות שונה. הבעיה שלי היא שמחשב שמתחבר מקבל מדר"כ IP מה DHCP השני ולא מהראשי האם יש דרך להכניס עדיפות ?

• 2 תגובות
    • 675 צפיות
  8. שלום. עד עכשיו הייה לי ראוטר בזק סימנס שלא ממש סיפק אותי ועכשיו אני רוצה להחליף אותו למשהו חזק. הבעייה היא שהקולט usb שיש לי במחשב השני הוא בתקן g. לכן השאלה היא אם הקליטה אצלו תהיה יותר חזקה אם אני אקח את ה6504n מאשר 6216. חוץ מזה ההבדל הוא 45 שקל, לכן אני שואל אם ההפרש שווה את זה כי אולי אני אחליף בעתיד את המתאם לכזה בתקן n

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by cateye,

חשבתי לקנות אותו אבל הוא ממש יקר לי :-[ יש מישהו שיש לו אותו, קרא אותו, וחושב שהוא טוב?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  10. Started by daniel123,

לי יש ראווטר מודם (LEVEL ONE-WBR-3407A) ורציתי לשאול עד כמה יש הבדל במהירות בין ראווטר מודם לראווטר ומודם בנפרד

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  11. הצלחתי לעשות רשת חוטית בין מחשב שיש בו win 98 עם win XP (המחשב המארח הוא האקס פי) הקטע זה ששיתוף הקבצים לא הושלם. ה 98 יכול לראות את הקבצים של ה XP וה XP לא יכול לראות של ה-98 מה לעשות כדי שה XP כן תהייה לו גישה? תודה!

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  12. Started by tom123,

היי... יש לי שתי כרטיסי רשת אלחוטיים ישיר ממחשב למחשב.. עכשיו פירמטתי תמחשב התקנתי תדרייברים והכל אבל הוא לא רוצה להיתחבר... הוא אומר התקשורת האלחוטית אינה זמינה בשתי המחשבים.... הייתי רוצה להגיד לכם תחברה.. אבל זה בלי חברה חח... זה IEEE 802.11 דרך אגב..

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  13. הבעיה שלי הוא שיש לי שתי מחשבים ויש במחשב אחד מערכת הפעלה XP ואחד של ME ובמחשב של ה-ME חיברתי 2 כרטיסי רשת של GF100TXR III , ושתי הם אותו הדבר .........הבעיה שלי היא שאני יכול להגיד את אחד הכרטיסים כדאי לחבר אותו למחשב השני אגב זה המחשבים שלי ME == P3 550 128MB 20GIGA GF100TXR III X 2 XP == P4 2.6 1024MB 120GIGA וכרטיס רשת מובנה על הלוח אגב המחשב ME מחובר לאחד מהכרטיסים והוא כן פועל היטב ,לאינטרנט של הכבלים וניסיתי לחבר דרכו למחשב השני וזה כן פועל אבל אני רוצה את שתי הכרטיסים שיפעלו....... אודה מאוד אם תוכלו לעזור לי......

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  14. אהלן. טוב אני יודע שזה לא נושא חדש ובכל זאת.. אני גולש במהירות 2.5 של בזק בינ"ל ולאחרונה החלפתי לראוטר של רוטל דגם 1025 הגדרתי אותו עם נציג השירות ובהתחלה הכל היה סבבה הורדתי במהירות גבוהה ולא היו בעיות. בימים האחרונים אני חווה פשוט הורדה שלא זזה. אני משתמש ביוטורנט וכמו שאמרתי עברתי עם הנציג על הגדרות לפתיחת הפורטים וכ"ו אבל מהירות ההורדה שלי נעה בין 0.1 ל 1.6 ק"ב שזה פשוט לא יאומן. אני נותן לתוכנה לעבוד כל היום והיא פשוט לא זזה. בהגדרות הכל ניראה תקין לא יודע כרגע מה לעשות האם ליצור קשר עם בזק שיטפלו בבעיה ? אשמח לעזרה. תודה וחג שמח.

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  15. Started by horacio,

האים יש מדריך בבקשה? ואים לא אפשר הסבר בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  16. אז ככה אני גר בבניין בקומה ראשונה וחבר שלי גר בקומה שלישית הוא חיבר לעצמו עוד ראוטר אלחוטי שיוכל לגלוש בpsp אז הוא בא אלי לבדוק אם מקומה ראשונה אפשר לגלוש והצלחנו לגלוש בקליטה של 60 אחוז אז עלה בראשי רעיון לחבר שלי יש אינטרנט 10 מגה רציתי לקנות כרטיס רשת אלחוטי טיפה איכותי עם אנטנה בחיבור pci ושאני יוכל לקלוט אותו האם זה הגיוניי שזה יקלוט אותו? האם יש הבדל בין הקליטה של הרשת לקליטה של wifi ? ואם זה אפשרי בכלל איזה כרטיס רשת עדיף לקנות?

• 2 תגובות
    • 674 צפיות
  17. 1 אני יודע שאפשר אם תוכנה כלשהיא אם תביאו לי את התוכנה[לינק] אני אשמח למדריך 2 זה יהיה אפשרי גם פשוט להגביל בכל מחשב את הרוחב פס זה גם יהיה טוב

• 1 תגובה
    • 674 צפיות
  18. Started by kolokito,

היי יש לי שני מחשבים, PC ולפטופ. עם ראוטר אלחוטי DLINK הבעיה היא שכאשר אני מנסה להקים רשת בניהם, הPC רואה את הלפטופ, ומצליח לקרוא ממנו קבצים אבל הלפטופ לא מצליח להיכנס לPC כל הכונן עליו משותף, ושניהם על אותה WORKGROUP מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 674 צפיות
  19. האם אני יכול לבטל את כל האפשרויות של הראוטר באלקטל (DHCP וכו') ולהשאיר אותו כמודם בלבד, אבל בלי לשנות את הגרסה לישנה יותר (אני עם 510 עכשיו)?

• 3 תגובות
    • 674 צפיות
  20. Started by yaras,

היי, יש לי מודם USB, כשניסיתי להתקין חלונות ויסטה המודם לא זוהה ע"י המערכת וכך לא היתה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט. די מבאס. השאלה שלי, מה אני צריך על מנת לרכוש נתב? (ראוטר). האם אני יכול להתחבר לאינטרנט עם נתב למרות שיש לי מודם USB? ואם אני קונה נתב שהוא לא אלחוטי, האם כרטיס רשת רגיל 10/100 בכל מחשב מספיק? חוצמיזה אם בטעות מישהו מצא פיתרון למודם USB של DYNAMODE שלא מזוהה בויסטה זה יעזור. תודה מראש, ירון.

• 4 תגובות
    • 674 צפיות
  21. Started by niv0us,

לאחר חיפוש מקיף, כי פה לא קיבלתי כל כך תשובות, מצאתי קישור מצויין באתר של מיקרוסופט על סוגי רשתות: http://www.microsoft.com/israel/windowsxp/home/using/howto/homenet/buildit.asp עכשיו למי שמבין בנושא זה, האם אני יכול לקנות את הציוד באופן אישי לרשת דרך קוי הטלפון(HPNA)כלומר את המתאמים. והאם יש לה חסרונות ביחס לרשת דרך חשמל, כי כנראה תהייה לי בעיה לעשות חשמל מכיוון שיש לי 3 פאזות. נ.ב. אין אפשרות לרשת חוטית

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  22. יש לי ראוטר אלחוטי CNet CWR-854, שמחובר למודם ADSL עם PPTP. האינטרנט עובד, אבל ה- Wireless בכלל לא עובד. בכל פעם שאני מנסה לשנות משהו בקונפיגורציה של ה- Wireless, הראוטר עף. (עושה reboot בלי לשנות את ההגדרות). מישהו נתקל בבעיה כזו, או מכיר את הראוטר הזה?

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  23. לאחר איתחול של מחשב שמשתף ספריה (מערכת ווינדוס 7 ), לוקח כ 30-50 שניות להיכנס לספריה ממחשב אחר . בנסיון שני (אחרי האיתחול) זה מגיב רגיל. הבעיה הזו מוכרת? (מקווה שהצלחתי להסביר את עצמי )

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  24. Started by stav_r,

שלום לכולם, אני מחפש המלצה לספר על רשתות , כעיקרון אין לי בעיה באנגלית. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 674 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.