רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,497 דיונים בפורום זה
-
האם אני יכול לבטל את כל האפשרויות של הראוטר באלקטל (DHCP וכו') ולהשאיר אותו כמודם בלבד, אבל בלי לשנות את הגרסה לישנה יותר (אני עם 510 עכשיו)?
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום חברים, ברשותי הנתב של LINKSYS WRT54GS ורציתי לדעת עם איזה FIRMWARE עדיף להשתמש?חלק מהאנשים אמרו לי להשתמש בזה של LINKSYS וחלקם אמרו לי להשתמש ב-ALECHEMY מה אתם ממליצים? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
היי, יש לי מודם USB, כשניסיתי להתקין חלונות ויסטה המודם לא זוהה ע"י המערכת וכך לא היתה לי אפשרות להתחבר לאינטרנט. די מבאס. השאלה שלי, מה אני צריך על מנת לרכוש נתב? (ראוטר). האם אני יכול להתחבר לאינטרנט עם נתב למרות שיש לי מודם USB? ואם אני קונה נתב שהוא לא אלחוטי, האם כרטיס רשת רגיל 10/100 בכל מחשב מספיק? חוצמיזה אם בטעות מישהו מצא פיתרון למודם USB של DYNAMODE שלא מזוהה בויסטה זה יעזור. תודה מראש, ירון.
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
האם הם מהירים ? איך השירות ? לא משנה מחיר . אני מעוניין בחבילת 1.5 ... הם מהירים ?! תודה !
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איך אני מעלה תמונה לאינטרנט ותת את הכותבת תודה
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ראיתי לאחרונה מתאמי רשת אלחוטית דגמים שכתוב עליהם 108MBPS ץ, 256MBPS למה אצלי זה רק 11 מגה איך מעלים את זה? והאם זה משפיע על המהירות של האינטרנט? אשמח למידע בנושא [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
מה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://www.brinkster.com/Hosting/Personal.aspx אני מחפש משהו כזה ^ רק בGO DADDY כי אני משלם רק בPAYPALL צריך המלצות כי לא מצאתי בעצמי משהו דומה. לא יודע אם זה הפורום המתאים כי לא מצאתי משהו פה באתר על בניית אתרים.. מדגיש מראש
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום לכולם האינטרנט שלי איטי מאוד מה הבעיה מה אני צריך לעשות כדי שהוא יחזור לעצמו?
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום יש לי ראוטר של ASKEY RTA 300W ואני מקבל LOW ID תמיד באמיול ביטלתי את הפירוול של הווינדוס ואת הפירוול של הראוטר ואני מקבל בכל זאת LOW ID יש פיתרון ? בבקשה עזרה אני חייב עזרה.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
כרגע אני מחובר לADSL, ועם החבילות החדשות בכבלים (1.5\256 ב95 שקל אם אני לא טועה כשאני משלם בערך 80 על 750K כרגע) זה נראה משתלם לעבור. האם אני יכול להתחבר לאינטרנט בכבלים בעוד שיש לי חיבור טלוויזיה של YES בבית?(ולא, אני לא רוצה שיבואו וישברו לי את כל הקירות ויתחילו להתעסק עם כל החיווט בתוכם) עוד משהו שעלול לגרום לבעיות זה שיש לי בבית רשת אלחוטית ואני מתחבר דרך הראוטר, אז אם יש צורך בחייגן אני לא אתחבר אליהם. הראוטר(COMPEX 27G) תומך ב Static IP Address Dynamic IP Address PPP over Ethernet PPTP ואני חושב שיצא לו עדכון שתומך בL2TP או משהו כזה, אבל אני לא סגור על זה כרגע.
-
- 5 תגובות
- 667 צפיות
-
-
יש לי רשת ביתית, ותמיד הייתי מדפיס דרך מדפסת שמחוברת למחשב אחר ברשת. אחרי שפירמטתי את המחשב שאליו מחוברת המדפסת, אני לא מצליח להדפיס דרך המחשב שלי. הרשת עובדת בסדר(זה מזהה את שני המחשבים והמדפסות) אבל כשאני מנסה להדפיס אני מקבל הודעת שגיאה שה- spooler subsystem app הפסיקה לעבוד ונסגרה. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
שלום אנשים אני בונה בית דו משפחתי של שתי קומות כאשר בכל קומה שטח שטח של 80 מטר רבוע. בנוסף ישנה חצר קטנה בחלק האחורי של הבית. הראוטר צפוי להיות ממוקם בקומה הראשונה במרכז הבית סמוך לחלל המדרגות. מבקש המלצה לראוטר איכותי בעל טווח שידור/קליטה טובים אשר יהיה אמין. כמו כן דרוש שיתמוך בחיבור חוטי של עד שני מחשבים, בנוסך למספר מחשבים אלחוטיים. תודה, טל
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני לא מצליח לשנות אי פי עם הפקודה הזאת renew יש לי מודם ראוטר ואני מתכוון לאי פי חיצוני, לא של הראוטר תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
הכרטיס תומך 10/100 מגה ביט או מגה בייט ?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
- 2 followers
-
-
אז ככה יש לי רשת בין שני מחשבים ביינתיים, ואני לא מצליח לגרום למחשב השני (בלי חיבורי ישיר לאינטרנט) לזהות את המחשב הראשון (עם החיבור הישיר לאינטרנט) ו"לקחת" אינטרנט אותו דבר המחשב הראשון לזהות את השני ולתת לו אינטרנט הבעיה היא: במחשב הראשון זה רושם שהכל מחובר , משתף אינטרנט והכל טוב ויפה - במחשב השני רשום "the connection is limited" מה לעשות אני משתגע עם זה! :s07: :s07: תודה מראש לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מישתמש בוינדוס 7 עכשיו אני מתחבר לאינטרנט דרך השכנים כשאני מיתחבר יש לי 4 פסים של קליטה בזמן הגלישה באינטרנט הפסים יוריד בהדרגה לאחד ואז שוב עולים בלי שאני זז מהמקום עם זה דרייור בבקשה תשאירו לינק למה לא מצאתי באתר את הדרייבר שאני צריך תודה
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
ברשותי שני מחשבי עם מערכת XP מחוברים ע"י מודם-נתב אלקטל פרו ו HUB. רשת ביתית שנוצרה ע"י המערכת ההפעלה עם מספר 10.0.0.0. כמובן שלכל מחשב IP שונה. מחוברים לאינטרנט קבוע. מוגנים ע"י נורטון חומת אש שמכירה את הרשת. הכל עבד טוב ויפה עד לפני מספר ימים בעקבות התקפת וירוס קורגו הורדתי מספר טלאים נגד וירוס זה ווירוס ססאסר . מאז ההתקפה לא ניתן להכנס ממחשב למחשב ולשתף קבצים כקודם. מופיעה הודע שאין הרשאה להשתמש בריסורסס. עלי לציין שהאינטרנט עובד, פינג בין מחשב למחשב עובד והכל נראה בסדר פרט לשיתוף קבצים. נ.ב. לפעמים מתחבר לרשת לפטופ שגם הואר לא מסוגל לקרוא את שני המחשבים הנל אך הם מסוגלים לקרוא את הקבצים שלו !!!! הצ י ל ו elital
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות כמה מכשירים שעובדים באלחוט ואיני יודע בדיוק באיזה תדר הם עובדים אבל סביר להניח שכמה יעבדו על אותו תדר, זה יפריע לפעולה תקינה שלהם? המכשירים הם עכבר לוגיק רבולושין ומיקלדת Logitech V250 ואולי גם אוזניות של חברה אחרת מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
אז ככה....נכון יש את האתר הזה : http://imageshack.us .....שבאתר הזה אפשר לכחת תמונה מהמחשב שלי ואז אני לוחץ על "host it" ואחרי דקה או שתיים אני מקבל את כתובת האינטרנט לתמונה שלי....אז רציתי לדעץ עם אתם מכירים כזה אתר רק נבימקום תמונות אפשר ליבחור מהמחשב קובץ מוזיקה ולקבל את כתובת האינטרנט של קובץ המוזיקה שבחרתי....בבקשה תיזרו...עם אתם מקירים כזה אתר תביאו אותו לפה בבקשה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
טוב, יש לי את המודם של Aztech (ADSL) ורשת אלחוטית. גם בלי הרשת אלחוטית וחיבור ישיר למודם אותו הדבר קורה. אני לא יכול לשחק משחקי רשת כתוצאה מכך, או לגלוש כראוי ! יש לי חבילה של 750KB בזק בין לאומי. הצעות ? רעיונות ? אני נואש.
-
- 7 תגובות
- 666 צפיות
-
-
נניח שהראוטר נמצא במרחק 200 מטר מהלפטופ אבל הסיגנל נקלט בעוצמה גבוהה. האם המרחק ישפיע על מהירות הגלישה ?
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי רשת ביתית עם Linksys WRT54GL עם קושחת Tomato. לאחרונה, פתאום הנורית LAN של המחשב שלי התחילה להיות דלוקה גם כשהמחשב כבוי. אני מפחד שאולי פתאום הוגדר שהWakeOnLan יעבוד. כרטיס הרשת שלי הוא מובנה על לוח האם: http://www.asrock.com/mb/overview.asp?Model=P4I65G ולפי מה שאני רואה כאן הוא תומך WoL. חיפשתי בBIOS אבל לא הצלחתי למצוא איפה אני מגדיר את הWoL. 1. האם נראה לכם שזו הסיבה לכך שהנורית דולקת? 2. אם כן, איפה אני משנה את ההגדרות? תודה!
-
- 4 תגובות
- 666 צפיות
-
-
יש לי מודם eci bfocus 270 ראוטר edimax cr6104k חיברתי את המודם לראוטר את המחשב הראשון ל port הראשון בראוטר ואת המחשב השני לport השני בראוטר עכשיו עשיתי חיפוש ומצאתי מדריך שמסביר איך לעשות שיתוף קבצים עשיתי אותו והשיתוף פועל טוב מאוד אבל האינטרנט לא ניסיתי את המדריך במדור מדריכים ועשיתי חיפוש ניסיתי עשרות פעמים ולא הצלחתי כרגע כדי שאני יצליח להתחבר לאינטרנט הוצאתי את הכבל של המודם וחיברתי למחשב רגיל תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 666 צפיות
-
-
אני רוצה לדעת איזה מוצרים יש בשוק שהם במחירים נורמליים.... חשבתי על ראוטר של אדימקס Edimax 802.11g Wireless LAN AP Router BR-6114Wg ועל כרטיס רשת גם של אדימקס EDIMAX 802.11g 54Mbps Wireless PCI Card- EW-7128G אז למי שיש תמוצרים הנ"ל או שיכול להמליץ על אחרים במחיר סביר אז שימליץ לי או שימליץ לי למה לא לקנות אותם....
-
- 0 תגובות
- 666 צפיות
-