עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אני צריך הסבר בעברית, או הסבר קצרים וכולאים באנגלית. המונחים הם: high level protocol representation encoding dialog control

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  2. היי, בימים האלו אני מעלה אתר חדש שאמור לתת למשתמש מידע על המחשב שלו, הרשת שלו(מהירות גלישה ועוד) אני אשמח לרעיונות חדשים, ולהערות.. http://www.WhatIsMySpec.com

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  3. שלום אני רוצה להתקין כעת מתאם voip ,המתאם הוא handytone-486 שכולל נתב בסיסי בתוכו, אבל אני רוצה שלמרות שהוא יהיה מחובר למודם ואז אני יוכל לחבר איליו טלפון, אבל שלא יוכלו להתחבר לאינטרנט מהמחשב אלא עם סיסמא [לפחות שמשמש מסוים בwindows לא יוכל להתחבר {עם סיסמא אין לי בעיה שהוא יוכל}]אצין שיש לי שני מחשבים 1 עם xp והשיני עם 98 אך אני לא מחבר אף פעם את שניהם ביחד לאינטרנט אלא פעם את זה ופעם את השיני ולכן אני צריך את ההגנה הזו בשנהם, מטרתי היא שהילדים שלי לא יוכלו לגלוש באינטרנט ולכן חשוב לי שלא יוכלו לפרוץ את ההגנה אך ילדי הם לא מומחים מאוד גדולים למחשבים וגם אין להם חברים מומחים לכן צריך הגנה סבירה אבל במידה מספקת

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  4. Started by miki2481,

צריך עזרה יש לי מחשב נייד ואני מחובר לאינטרנט דרך כרטיס וויירלס (ווי פיי) אנ גר בארה"ב ואני מתחבר דרך רשת שהכי קרובה אליי כמעט בכל שכונה כאן יש כמה בתים עם ווירלס שאני יכול להתחבר אליהם הבעייה היא שאני מקבל LOW ID באימיול ביטלתי את הפיירוול של ווינדוס ואין לי עוד פיירוול בכל תוכנת הורדות רשום לי שאני חסום ע"י פיירוול או ראוטר בדיקת הטיסיפי שלי נכשלת האם ישנה דרך לדעת אם אני חסום ע"י ראוטר ואם כן איך אני מבטל אותו והאם יש קשר לזה שאני מחובר בוויירלס לנקודות שונות האם יש אפשרות לדעת מה הפורטים שפתוחים אצלי?

5. כאשר אני מנסה בexplorer לפנות לאחד המחשבים שלי או כשאני סתם רוצה לדפדף ברשת הפנימית הכל כאילו נתקע. אני יודע בוודאות שרק מחשב אחד עושה את הבעיה, כי רק כשפונים אליו זה נתקע, ואם מדפדפים בכל הרשת אז נתקע רק כשהוא דלוק. יש למשיהו רעיון? ד"א מערכת ההפעלה היא XP Pro SP2

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  6. Started by קרול,

עשיתי רשת עם כבל מוצלב בין 2 מחשבים בבית, עם שיתוף קבצים פשוט, ללא ססמאות וכ"ו. בדיסק ההצלה של norton ghost 9 יש אפשרות להפעיל תכונות רשת. המחשב מאותחל דרך דיסק ההצלה. ping מהדיסק לא מגיע למחשב השני, למה?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  7. Started by yakir8,

שלום יש לי רשת אלחוטית בבית עכשיו בסלון לא קולטים טוב או שאין קליטה או שהגלישה מקוטעת עכשיו בגלל שלקרב את הראוטר לא בא בחשבון(2 מחשבים מחוברים אליו קווית) חשבתי לקנות AP כדי להגביר את אות השידור. עכשיו אני לא ממש מבין בזה אז אני צריך המלצה לAP טוב במחיר סביר משהו כמו עד 150 שקל. הראוטר שיש לי עכשיו זה של בזק מדגם SL2-141 חשבתי בהתחלה להחליף אותו אבל זה לא מבטיח לי שתהיה קליטה(המרחק הוא משהו כמו 20 מטר עם 2 קירות בלוקים) אז אני רוצה ללכת על בטוח. ועוד שאלה אם הבנתי נכון בהתחלה מגדירים את הAP דרך כבר רשת במחשב לאיזה רשת להתחבר ואז מצבים אותה במקום שרוצים כשהיא מחוברת רק לחשמל נכון? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  8. Started by Tal14,

אני מנסה להכנס לאתר http://www.only-music.co.il/ וזה לא עובד אצלי גם באקספלורר וגם בפיירפוקס. באקספלורר זה אומר This program cannot display the webpage, ובפיירפוקס Address Not Found אצל כל החברים שלי זה עובד, אבל במחשב השני ברשת שלי זה גם לא עובד ניסיתי לאפס הגדרות למחוק קוקיס היסטורי הכל ושום דבר לא עוזר.. ניסיתי לאפס את הראוטר וזה לא עוזר. חוץ מזה,שאני בודק בcmd בעזרת nslookup לאתר הספציפי הזה אני מקבל home.gateway can't find only-music.co.il:server failed., ואם אני כותב כתובת של אתר אחר שלא קיים אז זה כותב non-existent domain, ולאתר שקיים זה עובד בסדר - כותב את הכתובת של הראוטר שלי, ומתחת כיוזר לא מזוהה זה כותב את האייפי של האתר. מה אפשר לעשות? תודה

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  9. אם יש לי מודם כבלים וראווטר אבל יש לי את החיבור המוזר הזה של הכבלים שחייב לבצע חיבור דרך VPN יהיה אפשר להשתמש בראווטר כדיי שיהיה לי חיבור קבוע בכל זאת?

• 4 תגובות
    • 688 צפיות
  10. Started by Mesatla,

אני לא יודע.. מישהו מוכן להסביר לי מה לא בסדר עם האינטרנט שלי? אני על 5Mbit בזק עם 014 ניסיתי כמה פעמים ובכל פעם אני מוריד במהירויות יוצאות מן הרגיל מה לעזאזל קורה כאן? קודם האינטרנט שלי לא זז ועכשיו הוא טס קודם הפינגים שלי לחול היו 400-1000 ועכשיו זה חזר לנורמה(נורמה? 160PING TO THE US) אני כנראה עובד לHOT אין לי כוח לבולשיט הזה עם בזק עברו כמה דקות ועשיתי עוד בדיקה, אני עדיין מקבל הורדה 6MB/s עכשיו בוקר מהירות ההורדה חזרה למהירות הרגילה

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  11. Started by dudik007,

שלום לכל חברי הפורום, יש לי בעיה עם הראוטר כאשר אני נכנס לממשק שלו דרך דפדפן כלשהו הוא נכנס לכמה שניות אני מצליח להעביר כמה חלוניות ואז הוא כותב לי "Navigation to the webpage was canceled" אני לא מצליח לשנות הגדרות כלום.. כמה שניות נותן ואז מפסיק.. אני עובד עם win7, מחובר אליו 2 מחשבים, חוץ מזה האינטרנט עובד מצוין. מה יכול להיות מקור הבעיה? ועוד שאלה.. בראוטר הזה אפשר לפצל את הרוחב פס בין המחשבים?

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  12. Started by Lmagus,

יש לי עכשיו 1418TX שעד עכשיו עושה לי רק בעיות, אז אני צריך ראוטר טוב ופשוט להגדרה שיחסוך ממני את כאבי הראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  13. Started by Devil Servant,

התקנתי על הנייד את הדרייברים של המודם,ועכשיו אני לא יודע איך להתחבר לרשת WIRELESS... או לפחות ליצור מן חייגן.. טוב אני לא ממש יודע איך זה הולך... מישהו?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  14. Started by SensatioN,

חיברתי כבל רשת למחשב השני ומה אני עושה עכשיו ?? עשיתי לפי המדריך וזה לא הביא לי הודעה כזאת מה עושים אני משתגע פה :bash: :bash: אני עם כבלים 012 עם חייגן מודם motorola sb4200 ומחובר למחשב שלי עם USB ========== זה מה שיש לי ואחרי שאני עושה OK בADVANCED זה מה שזה רושם לי שני מנסה להיתחבר

15. Started by hck,

היי! יש לי שאלה: האים ניתן לשתף מחשבים ברשת לגלישת אינטרנט בלבד (ראוטר אלחוטי של D-LINK 624) ללא שיתוף קבצים בין המחשבים ברשת? אני מעוניין שלכל המחשבים תהיה גישה לאינטרנט אבל לא יוכלו לגשת אחד לשני. אגב, אני לא מדבר על הגדרת הרשאות בווינדוס XP בכל מחשב אלא שבכלל לא יהיה ניתן לגשת מראש.

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  16. שלום אשמח אם משיהו יוכל לעזור יש לי ראוטר שעבד ולאחרונה הנתב נותן IP ומראה לי שאני מחובר אבל אין חיבור לאינטרנט (אני לא מצליח לגלוש בכלל)

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  17. Started by SmurFin,

מה אתם אומרים על החבילה הזאת ? http://www.brinkster.com/Hosting/Personal.aspx אני מחפש משהו כזה ^ רק בGO DADDY כי אני משלם רק בPAYPALL צריך המלצות כי לא מצאתי בעצמי משהו דומה. לא יודע אם זה הפורום המתאים כי לא מצאתי משהו פה באתר על בניית אתרים.. מדגיש מראש

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  18. ללא תוכנות מיוחדות, רק הגדרות ב-IE או המחשב .

• 2 תגובות
    • 688 צפיות
  19. Started by ofer1928,

אני משתמש בדפדפן של" אקספלורר" אני לא אוהב את "פיירפוקס". האם יש דרך ב"אקספלורר" שאני יעשה קיצורים של אתרים? נגיד במקום לרשום את כל הכתובת של אתר מסויים אז רק לכתוב מילה ואנטר?

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  20. Started by GanJaval,

בקיצור ככה יש לי אינטרנט 1.5 מגה ואני משלם גם לבזק וגם לנטווזין . האמת אני לא יודע כמה ... בקיצור חשבתי לשדרג לא בגלל שאני לא מרוצה מהמהירות עכשיו זה דיי מספק אותי פשוט הקטע שיש בבזק עכשיו מבצע משהו עם מסך . אז בקיצור איך זה עובד ? שווה לשדרג? מה יענטו למה זה שאני משלם גם לבזק וגם לנטויזן ויענטו מה צריך לשדרג רק אצל בזק או גם אצל נטוויזן ? וגם אם מישהו יודע בערך מחירים נגיד חבילה של 3 מגה כמה יעלה לי ? וכמה החבילה שיש לי עכשיו עולה ? יענטו בערך בכמה אני יצטרך לשלם יותר ?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  21. שיתפתי את הינטרנט בין שתי המחשבים שלי בבית לפי המדריך שנמצא בראש הפורום עכשיו אני מעוניין לדעת איך אוכל לשתף את המדפסת שלי ולשנות את האייפי בין שני המחשבים כלומר אני מעוניין שהמחשב הראשי אשר מחובר לאיננטרנט ישירות ישתמש בכתובת 10.0.0.1 והמחשב השני 10.0.0.2 תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 688 צפיות
  22. Started by blueeye,

שלום רב, הזמנתי למחר בצהריים תכנאי הביתה מנטוויז'ן כדי לעשות רשת בבית הראוטר שהם מביאים איתם הוא: LEVEL ONE WBR 3406 רציתי שתעזרו לי להתאים כרטיס רשת אלחוטי לראוטר הזה ואשמח מאוד אם זה יהיה כרטיס שאוכל לקנות ברשת באג כי היא הכי קרובה לבית

• 0 תגובות
    • 688 צפיות
  23. Started by ceyal,

שלום לכם וערב טוב. חבר,עו"ד במקצועו,בעל משרד בירושלים הכולל תחנות עבודה ו שרת 2003 עם חיבור לאינטרנט,פתח משרד חדש בת"א. הוא רוצה לקשר בין 2 המשרדים. גם במשרד החדש יש לו תחנות ושרת 2003 - עם חיבור לאינטרנט. איך הוא מבצע את החיבור הזה (בהנחה שהוא רוצה לראות קבצים וגם להפעיל תוכנות שמותקנות על השרת המרוחק) תודה רבה אייל

24. Started by warrior-,

תראו! יש לי אינטרנט של כבלים ויש ברשותי HUB, הקיצור ל HUB אני מחבר את המודם של הכבלים (MOTOROLA), ואת שלושת המחשבים שלי בבית בשניים מהם יש אינטרנט באחד אין הוא לא קולט את האינטרנט והוא לא נותן איי פי של מתב! מה יכולה להיות הבעיה? שמעתי שיש כזאת פקודה ששמים ב CMD שמשחזרת את כל ההגדרות של הכרטיס רשת לברירת מחדל אולי זה יכול לעזור , אם למשהו יש תפקודה תודה מראש

• 1 תגובה
    • 688 צפיות

דיונים חדשים בפורומים