עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by ranranran,

שלום. יש לי מחשב נייח בבית שמחובר באמצעות ראוטר של TP-LINK, TL-WR340G. המחשב האישי מחובר בכבל רשת ואילו המכשירים האחרים, (טאבלט, נייד, פלאפונים) מחוברים דרך הראוטר בצורה אלחוטית. לאחרונה עברתי צפונה ורכשתי לפטופ http://www.pc365.co.il/product.aspx?p_id=22412&cf=zap כשהרשת האלחוטית שלו לפי הגדרות יצרן היא:Intel Centrino Wireless-N 2230 & Bluetooth 4.0 (2x2 BGN & BT4). האינטרנט שיש לי בבית הוא של HOT/נטוויז'ן 12 מגה. אני רוצה לקחת את הכבל רשת שיש בראשותי פה, סדר גודל של 14 מטר אורך, לצפון מכיוון שכנראה לא אצליח לקלוט בצורה אלחוטית את הרשת שם ולשים לנייח מתאם אלחוטי. אצטרך להחליף ראוטר?איזה כרטיס לשים לנייח? לנסות במקום הכבל מגדיל טווח? הצעות המלצות וכו' התקבלו …

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. יש לי ראוטר/חייגן 3com OfficeConnect 11g, מחובר לאקטקום בכבלים עם L2TP. מוגדר כמו בתמונה הראשונה. משום מה, כל כמה זמן, לא הצלחתי למצוא חוקיות כלשהי - בערך יום-יומיים, הוא מאבד את הכתובת של ה isp gateway (בתמונה השניה, הופך ל0.0.0.0) ואני צריך לעשות release/renew (תמונה 1) לא מצליח להבין מה הבעיה ובאקטקום לא הצליחו ממש לעזור לי (או שאולי לא הסברתי את עצמי כמו שצריך...)

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  3. Started by TGA,

שלום, יש לי בעיה עם הראוטר הנ"ל, המחשב הנייד שלי מוצא את השם של הראוטר שלי ואני מנסה להתחבר עליו ובעת החיבור הוא מוציא לי הודעה שיש איזשהי בעיה והוא לא מצליח להתחבר . הסבר קטן איך זה התחיל: בהתחלה אני שילבתי בין 2200V2 לDIR300. שיניתי בהגדרות של ה2200V2 והפכתי אותו למודם רגיל והDIR300 פעל אך ורק ראוטר.. הכל טוב ושמח עד לפה. יום אחד לא היה לי אינטרנט והתקשרתי לתמיכה טכנית, ניתקתי את הראוטר DIR300 והחזרתי את ה2200V2 לפעולה הרגילה שלו כראוטר/מודם והכל פעל כמו שעון. ניסיתי להחזיר את הDIR300 משום מה זה לא עבד וויתרתי אז אני כרגע עובד אך ורק עם ה2200V2 ומשום מה המחשב הנייד קולט את הראוטר ולא מתחבר עליו. מה אפשר לעשות בשביל שהמחשב הנייד יחזור להתחבר לראוטר 2200V2 ? תוד…

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. מתוך סקרנות. עשיתי חיפוש בגוגל, אבל הגעתי לאתרים שמסבירים בצורה מסובכת על שכבות אינטרנט וכו', ואני סך הכל מעוניין בהסבר הקצר.

• 2 תגובות
    • 912 צפיות
  5. שלום לכולם. חבר בעל מסעדה מעוניין לחבר 12 מחשבים לאינטרנט. האם הראוטרים של בזק מספיק "חזקים" - הכוונה יעמדו בעומס בהנחה שמחברים לראוטר SWICH ? או שצריך לקנות משהו יעודי. אם כן - איך ה נתב AR7024 EDIMAX שכולל בתוכו כבר מודם? או אם יש רעיונות אחרים חשוב לציין המחשבים ישמשו לאינטרנט בלבד ללא תעבורת רשת והראוטר צריך להיות חוטי בלבד. תודה

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  6. Started by avid,

שלום, ברשותי ראוטר של Kasda KW5212 חיבור של 100 מ"ב דרך ספק 018 + תשתית בזק ויש לי הרבה ניתוקים ובעיות ב-WIFI גם לאחר עדכון קושחה. אודה לכם על המלצה על ראוטר תומך VDSL2 כולל מודם לבית קומה אחת ללא ממד WIFI בשימוש ע"י 3 סלולריים, טלוויזיה, מחשב נייד ומדפסת. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by Spider1,

שלום רב אני צריך המלצה לראוטר משולב מודם לתשתית 100MBit של בזק הוא הולך לעבוד 24 שעות רצוף גם בגלישה וגם בתעבורה של עד 1 גיה ברשת ביתית אני צריך המלצה לציוד איכותי ויציב מאוד תודה

• 0 תגובות
    • 945 צפיות
  8. Started by ^DaRk-MiNd^,

היי, יש לי ב2 דירות שונות ראוטרים של TP LINK : באחד את ה WR541G ובאחר את ה841ND (לשניהם ממשק כמעט זהה) כעקרון מטרת העל שלי היא לאפשר גישה לRASPBERRY PI מבחוץ ויצא לי להתעסק בזה ב2 המקומות ולהתקל ב2 בעיות: בשניהם כאשר אני מנסה לקבע IP פנימי למחשבים דרך IP & MAC Binding Setting כולל לעשות ENABLE וכו' שום דבר לא קורה. אני בוחר בכוונה כתובות עם מספרים גבוהים יחסית כמו 192.168.1.112 אבל שום דבר לא משתנה. באותו אופן, גם כשאני מנסה לפתוח את פורט 22 או לדוגמא 9093 כאשר הניתוב בVirtual Servers פעיל ומנותב לIP פנימי נכון אני לא מצליח לגשת מבחוץ, גם כשאני בודק באתרים כמו canyouseeme.org הוא מזהה את הפורטים כסגורים. זה מרגיש כאילו רק דברים נפתחים אך ורק דרך uPNP האם זו תקלה יד…

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. Started by realmagic,

אהלן, למישהו יש מושג אם יש בארץ ראוטרים אלחוטיים (מתקן 802.11) ואם כן, מה המחיר שלהם? מה דעתכם על כרטיסים אלחוטיים בכלל? תודה, זהר.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  10. האם יש הבדלים מהותיים או מגבלות כלשהן בראוטרים שמשווקים בחו"ל בלבד לעומת כאלו שגם בארץ? אני לגמרי חסר ידע בנושא וכרגע אני מחפש להחליף את הראוטר שלי במשהו חדש שיכלול מודם VDSL. נכון לעכשיו חיפשתי בעיקר ראוטרים מחו"ל מכיוון שהם מציעים עדכניות דרך ענן, הגדרות QoS גמישות, ועוד כל מיני חידושים שאמורים לעזור לנצל את מהירות האינטרנט בצורה הטובה ביותר. אני מחפש משהו מנקודת מבט של אונליין גיימר, לכן קרץ לי הדגם הזה של D-Link: http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16833127516&nm_mc=OTC-pr1c3grabb3r&cm_mmc=OTC-pr1c3grabb3r-_-Electronics-_-D+Link-_-N82E16833127516&scpid=7&scid=scsho5456871 בנוסף לכך הייתי רוצה לדעת מאלו מכם שהתעסקו עם חבילות הגיימרים ש…

• 3 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. http://www.netgear.com/products/details/WNR854T.php סופסוף ג'יגהביט על ראוטרים ביתיים.

• 3 תגובות
    • 767 צפיות
  12. Started by yaniv55,

שלום רציתי לדעת מהם הראוטרים המומלצים/ משתלמים ביותר לקניה כיום ? לא ראיתי בסטיקי רשימת ראוטרים מומלצים לכן אני מעלה את השאלה . (לפני בערך 3 שנים LinkSys WRT54GL נחשב כאחד הטובים , ומבדיקה בזאפ אני רואה שהוא מככב גם היום . האם הוא עדיין אחד הטובים/מומלצים ע"י המומחים , או שיש טובים ממנו / עדיפים עליו ? ( לא ברור לי למה יש עליו אחריות רק לשנה כשעל אדימקס יש אחריות ל 3 שנים ) מחינת דברים שחשובים ( אני מניח שלכל אחד , אבל אני רוצה לסגור את השאלה מכל הכיוונים ) : אמינות , טווח טוב וכמות ניתוקים מינימלית , ממשק ידידותי עד סביר+ , וכמובן המחיר (אני בודק בשביל ידידה , כך שאני צריך להיות יותר בררן מאשר כשקניתי לעצמי ) תודה על עזרתכם , יניב

• 15 תגובות
    • 5.3k צפיות
  13. שלום, אילו ראוטרים עובדים הכי טוב עם אינטרנט HOT + מודם THOMPSON (של HOT)? יש לי LEVEL1 WBR-6001, אבל אני חושד שהוא לא אופטימלי....

• 7 תגובות
    • 3k צפיות
  14. Started by oren74,

לאחרונה שדרגתי את חיבור האינטרנט באמצעות הכבלים ונטויזן של לקו של 5 מגה. המהירות שאני אמר לקבל בהורדה היא כ 630 ק"ב. את המהירות הזו אני מקבל רק אם המחשב מחובר למודם הכבלים (מוטורולה לבן) באמצעות חיבור ישיר לכרטיס הרשת. הבעיה מתחילה כאשר אני מחובר דרך ראוטר. יש לי שני ראוטרים של אדימקס: ראוטר מדגם B16104K (ראוטר חוטי) וכמו כן ראוטר BR6124WG (ראוטר אלחוטי שהתחברתי אליו חוטית והרשת האלחוטית שלו מבוטלת) שהבאתי לצורך הניסוי ובשניהם המהירות המקסימלית שאני מצליח לקבל היא 580 ק"ב בממוצע. האם מישהו נתקל בתופעה זו? כלומר האם ראוטר אמור להאיט לי את הגלישה בצורה כזו? חשוב להדגיש שהמחשב שלי מחובר לבדו לרשת ואין איתו עוד מחשבים כרגע שמחוברים לרשת. וכמו כן אין בעיה של רוגלות, תוכנות שרצ…

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  15. Started by dyn,

שלום, אני לא יודע אם זה רק אני, אבל לפני כמה זמן השתדרגתי ל 5 MB (בזק ובזק בינלאומי),מאותו יום יש לי בעיות עם האינטרנט כל הזמן גלישה איטית... ניסיתי לברר עם הספקית ועם התשתית והכל בסדר גמור אצליהם, אין לי בעיה של התנתקויות וכדומה (ביטלתי את שירות ה SAFE NET שככל הנראה גם גורם להפרעה בגלישה). כמובן שקיבלתי ראוטר של SIEMENSE ולפי מה שהבנתי הוא די גרוע ביחס למה שהיה לי לפני שאיתו לא היו בעיות.. לכן אני שואל האם כנראה הראוטר הזה דפוק ולכן יש לי בעיות בגלישה, אם כן יש אפשרות לבקש מבזק ראוטר אחר מהדגמים שיש להם שהוא יותר טוב ממה שיש לי? ואם בכלל לבזק יש ראוטרים אלחוטיים גרועיים אז כבר עדיף להשקיע ולקנות ראוטר אלחוטי איכותי? תודה על העזרה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by dyn,

שלום, יש לי ראוטר SIEMENS של בזק והוא עושה ים של בעיות... אמרו לי שאני יכול להגיע לחנות ויחליפו לי אותו לדגם אחר.. יש איזשהו דגם טוב שכדאי לקחת פרט ל DLINK? אני יודע שהראוטרים של בזק לא הכי טובים, אבל עדיין אני רוצה לנסות עוד דגם שלהם...

• 11 תגובות
    • 4.1k צפיות
  17. שלום, מחר אני הולך לקחת ראוטר מבזק, רציתי לדעת מניסיון של אנשים, איזה ראוטר לקחת? מה שמעניין אותי בעיקר זה ראוטר שיהיה בעל הטווח הכי גדול.. תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אלו הראוטרים שהם מציאים: http://www.bezeq.co.il/serviceandsupport/support_services/drivers/ (תחת תקן N VDSL) איזה מהם נראה העדיף? אני צריך להחליף את הDLINK225 שכרגע ברשותי וחשבתי לבקש אחד ספציפי.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  19. יש לי ראוטר פרטי בן שנתיים. TPLINK עד הבוקר הגלישה היתה בסדר. לפני שעתיים בעיות בגלישה בכל המחשבים - מחוברים בקווי. לא WIFI. בזק בינלאומי תשתית בזק. אתחול כמה פעמים של הראוטר לא עזר. אתחול מחשבים לא עזר. מאתחל ראוטר - הגלישה למשך 5 דקות עובדת בסדר PING 7-8. אחרי זה PING קופץ ל 400 ומעלה..... תמיכה טכנית בזק בינלאומי בדקו אצלהם הכל בסדר. הפילו את קן בזק בזק מאצלהם בארון התקשורת - הראוטר התנתק והתחבר....ושוב אותה בעיה חוזרת. האם שווה לעשות RESET לראוטר ולהגדיר הכל מחדש? או שזה משהו אחר? אשמח לתובנות/עצות מה לנסות לעשות. לפני RESET והגדרות מחדש. תודה לכל המגיבים

20. Started by pc student,

חברה האם שווה לי לעשות ראותר ומה הטועלת שלו? ???

• 2 תגובות
    • 771 צפיות
  21. Started by dannygnh,

האם ראותר מכל סוג שהוא שמיועד לשיתוף אינטרנט קוי או אלחוטי מתאים גם להקמת רשת ביתית או משרדית כדי לשתף קבצים?

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  22. Started by סער,

שלום . לאחרונה נתקלתי בבעיות קליטה בבית עם נתב מסוג tl-941 של tplink , אחרי החלפה של פעמיים ע"י החברה מסתבר שהבעיה לא בנתב אלא בטווח בבית .. הלכתי וקניתי "מגדיל טווח" של D-link , הוא עבד בסדר עד שהראוטר חסם אותו באפשרות Wierless < Wireless Statics הייתה אפשרות כיביכול לפתוח אותו ב "ALLOW" וזה היה מסדר את הבעיה זה עבד כמה פעמים ואחרי זה הפסיק לעבוד, חשבתי שהבעיה בראוטר, החברה החליפה אותו שוב . התייאשתי וקניתי מגדיל טווח חדש .. Edimax n300 קיימת את אותה הבעיה . עכשיו אני לא מצליח לגלוש דרך המגדילי טווח כלל .. למרות שהם מראים שהם מחוברים לרשת הביתית .. יש למישהו המלצות ? / רעיונות ? ניסיתי כול דבר אפשרי בערך, החברה לא יודעת לדעת פתרון לזה לצערי .

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  23. Started by alex alex,

.לא מבין גדול בתחום , אשמח לקבל המלצה לראוטר עד 200 שקל +- .מהירות האינטרנט כרגע היא 15 מגה .אני מתכוון לשדרג בתקופה קרובה עד 100 מגה. הכי חשוב לי זה הטווח קליטה , חייב שיגיע עד לפחות 12 מטר הקליטה שלו.

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by madror,

שלום , מבקש לדעת מה הראוטר תקן N הבסיסי שניתן לרכוש היום סביב ה 200-300 שקל. רגיל ל EDIMAN ומעדיף מכשיר של חברה זו. תודה מראש, על ההמלצה , דרור .

• 0 תגובות
    • 781 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.