עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. אין לי מה לעשות עם 50 מטר. אני רוצה להשחיל בתעלה כבל כדי שאוכל להשתמש לסטרימר. הכבל בגלילים הוא יקר. ואין לי מה לעשות עם יותר מ 5-6 מטר. אפשרי לקחת כבל לחתוך אותו משני הקצוות ולהשחיל? בנוסף, אפשרי להשחיל גם כבל כבלים של יס וכבל רשת cat5e ביחד? אביב.

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  2. רכשתי נתב אלחוטי מסוג (NetGear WGT624 (v2, ניסיתי לחברו לאינטרנט באמצעות המודם שלי (Alcatel SpeedTouch@Home). בחנתי את ממשק ה-Web, הנתב מאפשר PPTP, אך לא הצלחתי לתפעל אותו כך שיתחבר לאלקטל! בשדה ה-Server ניתן להקיש כתובת IP בלבד, אז הקשתי: 10.0.0.138 לאחר מכן בא שדה ה-Name/ID, שם הקשתי: RELAY_PPP1 את שדה ה-IP שלי ניסיתי למלא כ-10.0.0.1, 10.200.0.1, וסתם ריק (שישאר דינאמי). הכל טוב ויפה, אבל הוא לא מצליח להתחבר לאלקטל. התוכלו לסייע? האם למישהו יש נסיון עם נתבים של NetGear?

• 0 תגובות
    • 788 צפיות
  3. Started by 3d7,

פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי כרטיס רשת מסוג SiS 900-Based PCI Fast Ethernet Adapter. בהתחלה הרשת זוהתה בלי בעיות, והוא אפילו הוריד והתקין עדכונים כמה פעמים. אבל, פתאום (נדמה לי שאולי אחרי שעשיתי הסרה לכרטיס קול שהוא לא זיהה) הוא רושם על האייקון של האינטרנט Limited or no connectivity עם סימן קריאה צהוב, ואין לי גישה לאינטרנט מהמחשב הזה. מה אני צריך לעשות?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. שלום, שדרגתי עכשיו את האינטרנט ל-100Mbps בהוט, עלה לי 100 ש"ח. כחלק מהשדרוג החליפו לי את המודם ב-hotbox. כשחיברתי את ה-hotbox, הבנתי שהוא מוגדר כמודם ולא כמודם-נתב. בשיחה עם הוט מתברר שהחצופים האלה דורשים ממני עוד 10 ש"ח בחודש רק כדי לפתוח לי את האפשרות שה-hotbox יהיה נתב! כמובן שלא נאמר לי דבר על כך כאשר שדרגתי. יש לי בבית נתב של TP Link WR841N, אז בינתיים אני מחבר אותו ישירות ל-hotbox. השאלה שלי היא האם ה-wireless של ה-hotbox טוב יותר מאשר ה-wireless של ה-TP link? האם כדאי להתעקש (ולשלם במידת הצורך) על הפיכת ה-hotbox לנתב? למי מהם יש קליטה אלחוטית טובה יותר? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. ראוטר LINKSYS WRT54GL הפורטים הנכונים פתוחים לכתובת IP הפנימים הנכונה, האימיול מקבל LOW ID ושאני מחבר את המחשב רק עם מודם הכל עובד ואין לי LOW ID , ניסיתי לשנות כמה פעמים פורטים וזה לא עוזר. אגב אין קשר לפיירוואל כי גם כשהוא מבוטל זה לא משנה כלום. יכול להיות שהראוטר משהו לא טוב בו ? תודה.

• 3 תגובות
    • 814 צפיות
  6. Started by bdbd,

אני לא מצליח לנתב איפי למחשב השני שלי יש לי 3 מחשבים בראוטר הקודם הצלחתי להפעיל ת DMZ בשביל שאני יוכל להתחבר למחשב שלי מחברים ... ויש עוד בעיה האיימול לא מתחבר לשרתים גם אחרי הפנייה של הפורטים סעמק איזה רואטר מעצבן זה היה עדיף להישאר עם ה RTA1320

• 9 תגובות
    • 2.6k צפיות
  7. Started by Idan-h,

יש לי כרטיס רשת Asound שבמוסס על צ'יפ Raeltek RTL8139. כשאני בוחר להתקין את הדרייבר של הAsound, המחשב לא מזהה לא את המודם ויש בעיות לעומת זאת שאני בוחר את הדרייבר של REALTEK מהדיסקט, כתוב לי שהוא לא חתום דיגיטלית ע"י הלוגו של וינדוס. מישהו יכול להביא לי דרייבר טוב לכרטיס רשת? וינדוס XP PRO. תודה רבה לכל העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by elad_jacoby,

לי ולחבר שלי יש שנינו 2 MB -של ADSL של בזק בינלאומי. אני מעלה על 12kb/s והוא מעלה על 28.8kb/s מאותו FTP (012) מה אפשר לעשות ? אני והוא גרים בניין ליד בניין ד"א..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by tiktoka,

שלום חברים , אני כברי ימים ולילות לא מצליח לשנות את הכתובת IP שלי. ברשותי ראוטר של EDMIMAX וינדוס 7. ניסיתי להוציא את הראוטר / מודם מהחשמל , הוצאתי את כול החיבורים מהמחמשל ועדיין זה מביא לי את אותו IP! אשמח לעזרה בפתרון הבעיה!

10. Started by Yoni Levi,

שלום, ברשותי ראוטר pt-link td-w9970 שהפכתי אותו לנקודת גישה AP והכל עובד מצויין. עבדתי לפי המדריך המצ"ב (מדריך מצויין) https://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm יש לי צורך ביציאת LAN אחת נוספת מהראוטר ותהיתי האם ניתן להשתמש בכניסת WAN לצורך כך. במידה וכן, האם יש צורך בהגדרות מיוחדות? אודה לתשובות

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. שלום, אני מחובר דרך כבלים בחיוג ללא חייגן. כשאני מעלה את האימיול שלי אני מקבל LOW-ID. מישהו יודע למה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. wtf??? מה זה אומר לגבינו, האנשים שנגיד הולכים להזמין עוד שבוע כבלים מתבל?? מה יקרה?? אני לא הבנתי כלום כי רק עכשיו הם מתחילות עם האינטרנט כל אחת ומה הם ישר מתאחדות?

• 11 תגובות
    • 1.9k צפיות
  13. Started by dotcom1,

מישהו מכיר מוצר כזה? יש את זה http://cradlepoint.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router אבל בארץ הוא נמכר ביותר מ3000 ש"ח ואין לי צורך בwireless

• 7 תגובות
    • 958 צפיות
  14. Started by liran125,

1.נתון: פרוטוקול S\S עם STOP-1 (P (parity זוגי 7 ביט DATA קצב 9600 BPS א. כמה זמן יקח לשלוח את המידע של השם MIKI? (ב-ASCII) ב.מה רצף הסיביות על קו התקשורת שהוא שולח MIKI? ג. מהי נצילות התקשורת המינימלית והמקסימלית בפרוטוקול S\S? ד.מהו זמן המסגרת? (עשיתי את הסעיף הנ"ל פשוט אני רוצה לדעת שהוא נכון) 2. נתון פרוטוקול sdls עם 5 בתי flags 1500 בתי DATA 20 בתי CONTROLS א. אם קצב התיקשורת הוא 1000 סיביות לשנייה כמה זמן לוקח להעביר את המידע? אודה מאוד לעזרה!!!

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by nadavya,

יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75 שלפני כמה ימים החלט שהוא מפסיק להתחבר לרשת. לאחר שיחה של שעה עם תמיכה של בזק בנילאומי שנותנים גם תמיכה בנתבים שזה יפה מאד הבנתי שהוא כנראה הלך. משום מה הוא לא מצליח לקבל IP מהוט שהם התשתית שלי ומבזק בינלאומי שהם הספק. לא משנה באיזה חיבור אני משתמש (PPTP, L2TP או ללא חייגן בכלל). רק בחיבור ישיר למודם עם חייגן בWINDOWS 7 אני מצליח להתחבר (מהירות 5MB דרך אגב). עידכנתי כבר לקושחה האחרונה שהיא 1.3 למיטב ידיעתי. אם יש למישהו משהו שיעזור לי להחיות אותו אני אשמח לשמוע. במידה ואני לא אצליח לגרום לנוכחי לעבוד אני אקנה אחד חדש, הדרישות שלי למרות שלא את כולן אני צריך כרגע הן, שיתמוך בתקן אלחוטי n ,שיהיה מתג של 1GBIT, MIMO ו3 אנטנות אהה…

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. טוב אז ככה.. אחרי עשרות שיחות טלפון מיותרות עם בזק ובזק בינלאומי ולפני כן עם הוט אני כבר נמצא על סף ייאוש ופותח את הדיון הזה.. יש לי בעיה מפגרת עם האינטרנט ב-3 השנים האחרונות שאני בטוח ב-100% אחוז שקשורה לתשתית אבל עדיין לא יכול להסביר אותה. הבעיה מתבטאת בעיקר במשחקי רשת/הורדות/סטרימינג אבל מבחינת בדיקות המהירות אני מקבל מהירות תקינה לגמרי כנ"ל לגבי עוצמות ב-ADSL STATISTICS. הכל התחיל שעברתי להוט לפני 3 שנים ללא ידיעתי. לפני כן יש לציין שהיה לי תשתית של בזק כשב-3 השנים הראשונות היו לי איתם בעיות דומות למה שיש לי היום אך במשך שאר הזמן ( הייתי איתם משהו כמו 6-7 שנים ) עבד פיקס מבחינת הכל עד שעברתי להוט. מהרגע שעברתי להוט נהייתה לי בעיית פינגים + PL קבועה וחמורה שאף אחד לא …

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  17. יש לנו במשרד ראוטר של draytek דגם vigor 2750n, שעד עכשיו עבד יופי, אבל לפני כשבועיים עברנו משרד למקום אחר ומאז הראוטר פשוט מסרב להסתנכרן. בדקנו מול בזק ובזק בינלאומי כבר כמה פעמים, אבל מבחינתם כל ההגדרות שלנו זהות למה שהיה לנו בכתובת הקודמת ככה שמחינתם הכל צריך ליהיות תקין. בדקנו עם התמיכה של היבואן, אבל מהם קיבלנו תשובה שצריך לבדוק מול בזק ניסינו לאפס את הראוטר וגם משם אין ישועה. אנחנו פה כבר אובדים עצות, אולי יש משהו שאנחנו מפספסים בהגדרות של הראוטר? מישהו כאן אולי יוכל להציל אותנו ולעזור לנו להגדיר את הראוטר? אולי איזה הגדרה שצריך לבדוק אצל בזק/בינלאומי?

• 7 תגובות
    • 2.4k צפיות
  18. Started by shlosi,

שלום לכולם, מישהו יודע להסביר איך אני מגדיר שהwifi שיצא מהראוטר יהיה 5Ghz ולא 2.4?

• 2 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by kipi25,

שלום, איך אני יכול לבדוק מהו ה MTU אצלי?

• 17 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. שלום..קניתי את הנתב ואני לא מצליח להיתחבר....עברתי על כול המדריך בדיקדוק וביצעתי את כול מה שרשום שלב אחרי שלב...אני מחובר בכבלים בחיבור ללא חייגן והראוטר מחובר בכבל רשת שנימשך מהמודם למרחק של 20 מטר...אני מחבר את הכבל רשת לחיבור הראשי של הראוטר "'WLAN" בנתב וכבל רשת רגיל קטן למחשב ואחותי צריכה לעבוד על החיבור האלחוטי.. אני עובר את כול השלבים עד שאני מגיע לשלב של הI.P צירפתי תמונה..רשום במדריך לכבות את המודם ולכבות את הנתב מהחשמל ולחבר את המודם ואחרי כן את הנתב וביצעתי את זה וזה לא עובד לי...פשוט שיגע אותי... אני צריך לפתור את זה כמה שיותר בדחיפות...אשמח לעזרה. [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2k צפיות
  21. Started by dudyd1,

אני מחפש נתב אלחוטי אמין וזול יחסית. עשיתי הרבה חיפושים בזאפ ובאינטרנט וקיימים מאות נתבים ואני טובע בכמות מידע הזאת. אני מאוד מבקש אם מישהו יוכל להמליץ על הנתב המתפשר בין איכות (ללא ניתוקים, מערכות אבטחה, QOS וכו' וכו') לבין מחיר זול. אם אפשר אולי לתת שני נתבים או יותר לבחירה. בתודה מקרב לב. דודי

• 1 תגובה
    • 648 צפיות
  22. Started by dorpas,

שלום לכולם, מנסה להוסיף Guest Network בנוסף לרשת הביתית על מנת שכל הגאדג'טים שאני פחות סומך על האבטחה שלהם (שואב רובוטי, מצלמת אינטנרט וכו') לא יוכלו לשמש לפריצה לרשת הביתית. הקונפיגורציה היא כזו: ראוטר ראשי - TP Link VR600 ראוטר שני - TP Link AC1750 (ראוטר שני משמש כנקודת גישה בממ"ד בשל בעיות קליטה) הראוטרים מחוברים קווית דרך סוויטץ' על מנת שהראוטר השני יפעל, ביטלתי DHCP והעתקתי את הרשתות כמו במדריך של TP Link: https://www.tp-link.com/us/support/faq/417/ נתקעתי ב: 1. הGuest Network לא עובדת באזור הראוטר המשני (יש חיבור, מופיע "No internet connection), מניח שזה בגלל ביטול DHCP? 2. האם יש למישהו הצעה איך להשמיש את הראו…

• 1 תגובה
    • 868 צפיות
  23. עוד מעט נגמרים לי החודשיים עם נטויזיון ואני צריך לעבור לספקית אחרת למשהו יש המלצות על ספקית אחרת ושזה יהייה דיל לא התחייבות ארוכת טווח

• 0 תגובות
    • 987 צפיות
  24. Started by huber,

שלום חברים. אצל לקוחה שלי יש קליינט VPN של CISCO. הבעיה היא שכל פעם שהיא מנסה להתחבר הוא רושם CONNECTING TO XXX.XXX.XXX.XXX ושניה אח"כ עוצר. מה שמוזר הוא שזה קורה במחשב הנייד, אך במחשב נייח שיש אצלה בבית החיבור עובד כהלכה (מה ששולל בעייה ברשת המקומית שלה). הפיירוול של הווינדוס בנייד מכובה. דברים שכבר ניסיתי: 1. הסרה והתקנה מחדש של הקליינט. 2. יצירת חיבור ה VPN מחדש. 3. הפסקת ה SERVICE של ה CISCO, הפסקה של ה SERVICE ICS והפעלתם מחדש. רעיונות?

25. היי. אני גר בברזיל והולך לקנות נתב מאיביי. האם יש פרמטר מסוים, חוץ מהפרוטוקול בו רץ כרטיס הרשת שלי, שעלי לשים אליו לב? או שפשוט נתב זה נתב בכל מקום אליו הוא מגיע? דבר שני, אני גם הייתי שמח לשמוע את דעתכם על שלושת הנתבים הבאים: Belkin N+ Linksys160N D-Link Dir615 בלקין לקח את מקום ראשון לפרוטוקול N בCNet. והוא מממש יפה ומרשים. הבעיה שאין יבוא מסודר של החברה הזו לברזיל. ל2 האחרים כן. כמה זה אמור להשפיע עלי בעת קניית נתב? האם אלו מוצרים הדורשים תשומת לב ומועדים לבעיות? כי אם כן השניים האחרים מיובאים סדיר לכאן. אשמח מאוד לשמוע דעתכם בנושא. שלומי.

• 0 תגובות
    • 678 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.