רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,508 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברים, בקיצור ולעניין אני נמצא כרגע במצב הזה : Switch ("טיפש") של אדימקס מסוגל לתת אינטרנט רק ל3 מחשבים עקב ההגבלה של המודם. תשתית : הוט 2.5 מגה ספקית 012 2.5 מגה ללא חייגן וללא חבילות מיוחדות וכדומה. אני מחפש ראוטר אמין וטוב כי כבר נמאס לי מאדימקס (2 ראוטרים דפוקים שלא עובדים כמו שצריך) עם WIFI ועם 5 חיבורים לרשת כבלים שכבר קיימת בבית. מה שאני מחפש זה מינימום פעמים לרדת מתחת לשולחן שלי ולעשות איפוס לכול הרשת כדי ששוב יהיה אינטרנט לכולם כי כבר נמאס לי! תקציב עד 400 שקל ומומלץ מתחת. תודה.
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אז מתברר שחברת הוט החליטה להתחיל לגבות תשלום על המודם\ראוטר הדיי מעפן שלהם. האם יש איזשהו מודם שניתן לרכוש שיהיה עדיף על ההוטבוקס שלהם או שאין ברירה אלא לשלם את ה210 שח שהם דורשים עליו? תודה
-
- 8 תגובות
- 12.3k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי בעיה עם מחשב נייד התקנתי עליו מערכת הפעלה משום מה הוא לא מזהה את הרשת אני חושב שהבעיה היתה כבר מקודם, הרשת בצבע כאשר היא מאופשרת וכאשר היא לא מאושרת שחור ולבן הבעיה שלי שהיא מופיעה בצבע אבל עם איקס בצד. השאלה שלי האם מישהו מכיר יודע איך מטפלים בבעיה, תודה שחכתי לציין שפירמטתי פעמיים את המחשב עם דיסק שונה של ווינדוס 7. - - - תגובה אוחדה: - - - אך שלא שמים לב לדברים הפשוטים בסך הכל הלחצן של הפעלת הרשת האלחוטית בנייד היה כבוי
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
יש לי נתב (אלחוטי) משולב עם מודם של EDIMAX (לא זוכר דגם מדוייק אבל 6024 אני חושב) השאלה היא האם אני יכול לחבר אותו למודם כבלים ושהוא ישמש בנתב בלבד? אני מחובר בכבלים דרך נטויז'ן עם חייגן, אם אני אבקש חיבור קבוע ללא חייגן יש סיכוי שזה יעזור?
-
- 5 תגובות
- 678 צפיות
-
-
יש לי ראוטר של TP-LINK עם הצפנה של wpa2 psk עד עכשיו כשניסיתי להתחבר אליו ממחשב נייד/טאבלט/פלאפון הצלחתי להתחבר בלי שום בעיה. אבל משום מה בזמן האחרון אני מצליח להתחבר אליו רק ממכשירים שהיו מחוברים לפני זה וכבר לא צריכים לשים סיסמא עוד פעם, אבל ממכשירים חדשים אני לא מצליח להתחבר (הוא כותב שיש בעיות אימות) בדקתי שלא שינו את הסיסמא, ולכאורה אין שום סיבה הגיונית שזה לא יעבוד מה לעשות? תודה.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר EDIMAX BR-6104K אליו מחוברים שני מחשבים. לפני חיבור הראוטר האינטרנט טס והכל היה סבבה. כשחיברתי הורגשה איטיות בגלישה: כשמנסים להוריד קובץ אין בעיה ומגיעים לקצבים יפים (180k/s כי זה חיבור 1.5 מגה), אבל נראה כאילו לוקח הרבה זמן לעשות דברים פשוטים כמו להעלות דפים בגלישה בכל מיני אתרים. יכול להיות שהראוטר גורם לשיהוי הזה? זה נראה לי משהו לא סביר כי הניתוב עצמו לא אמור להאט בצורה מורגשת. זה משהו מוכר? יכול להיות שזו בעיה אחרת? יש לכם רעיונות איך פותרים את הבעיה הזו? תודה מראש.
-
- 17 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי בעיה במחשב ואני מקווה שתוכלו לעזור לי אחי הקטן מנסה להכנס לצאט של נענע החדש והוא משום מה לא עובד לו הוא עושה כאלו הוא טוען ואז רושם ERROR ולמעלה בצד ימין יש איקס אדום קטן וכל הדף שנפתח לבן לעומת הזאת הצאט הישן כן עובד....... מישהו יכול לעזור לי מה הבעיה כאן? איזה תוכנה להוריד ומה לעשות? תודה לכולם.
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קיבלתי את הנתב הנ"ל ממישהו (חינם) אני מחובר לאינטרנט דרך הכבלים (ללא חייגן), יש לי דרך להשתמש בו? בכלל, למה הוא כזה יקר? מה מיוחד בו? http://www.cisco.com/en/US/products/hw/routers/ps380/products_data_sheet0900aecd8028a9a9.html http://www.datech.co.il/product_info.php?products_id=6642
-
- 1 תגובה
- 819 צפיות
-
-
שלום עד אכשיו הישתמשתי באימיול וכשהאימיול הוריד ב20KPS אני קפצתי משמחה אז החלטתי לעבור לביטרונט ושמעתי שuTorrent הוא קליינט טוב ויש לי כמה שאלות: איפה הקבצים שאני מוריד נישמרים? מהי מהירות ההורדה הנורמלית ל768K? מאיזה אתרים אני מוצא טורנטים טובים? יש הגדרות מסוימות שיעלו לי את המהירות? תודה על העזרה בשאלות הנוביות שלי
-
- 4 תגובות
- 874 צפיות
-
-
טוב יש לי שני מחשבים בבית ומודם אחד אני לא מצליח להתחבר עם אחד המחשבים וכשאני עושה IPCONFIG הו רושם לי media diconected לשני הכרטיסים...... גם המנורה הקטנה ליד הכבל לא דולקת........ מה אני עושה כדי שהאינטרנט יעבוד?? ??? ??? ואם אפשר מהר כי אבא שלי כבר רוצה להזמין תכנאי... :'(!
-
- 1 תגובה
- 613 צפיות
-
-
אין לי מה לעשות עם 50 מטר. אני רוצה להשחיל בתעלה כבל כדי שאוכל להשתמש לסטרימר. הכבל בגלילים הוא יקר. ואין לי מה לעשות עם יותר מ 5-6 מטר. אפשרי לקחת כבל לחתוך אותו משני הקצוות ולהשחיל? בנוסף, אפשרי להשחיל גם כבל כבלים של יס וכבל רשת cat5e ביחד? אביב.
-
- 5 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
רכשתי נתב אלחוטי מסוג (NetGear WGT624 (v2, ניסיתי לחברו לאינטרנט באמצעות המודם שלי (Alcatel SpeedTouch@Home). בחנתי את ממשק ה-Web, הנתב מאפשר PPTP, אך לא הצלחתי לתפעל אותו כך שיתחבר לאלקטל! בשדה ה-Server ניתן להקיש כתובת IP בלבד, אז הקשתי: 10.0.0.138 לאחר מכן בא שדה ה-Name/ID, שם הקשתי: RELAY_PPP1 את שדה ה-IP שלי ניסיתי למלא כ-10.0.0.1, 10.200.0.1, וסתם ריק (שישאר דינאמי). הכל טוב ויפה, אבל הוא לא מצליח להתחבר לאלקטל. התוכלו לסייע? האם למישהו יש נסיון עם נתבים של NetGear?
-
- 0 תגובות
- 801 צפיות
-
-
פירמטתי והתקנתי Windows XP SP3 על מחשב עם פנטיום 4 ו-256MB זיכרון. אין לי דרייברים של שום דבר במחשב. אבל, ההתקנה של Windows זיהתה והתקינה באופן אוטומאטי כרטיס רשת מסוג SiS 900-Based PCI Fast Ethernet Adapter. בהתחלה הרשת זוהתה בלי בעיות, והוא אפילו הוריד והתקין עדכונים כמה פעמים. אבל, פתאום (נדמה לי שאולי אחרי שעשיתי הסרה לכרטיס קול שהוא לא זיהה) הוא רושם על האייקון של האינטרנט Limited or no connectivity עם סימן קריאה צהוב, ואין לי גישה לאינטרנט מהמחשב הזה. מה אני צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, שדרגתי עכשיו את האינטרנט ל-100Mbps בהוט, עלה לי 100 ש"ח. כחלק מהשדרוג החליפו לי את המודם ב-hotbox. כשחיברתי את ה-hotbox, הבנתי שהוא מוגדר כמודם ולא כמודם-נתב. בשיחה עם הוט מתברר שהחצופים האלה דורשים ממני עוד 10 ש"ח בחודש רק כדי לפתוח לי את האפשרות שה-hotbox יהיה נתב! כמובן שלא נאמר לי דבר על כך כאשר שדרגתי. יש לי בבית נתב של TP Link WR841N, אז בינתיים אני מחבר אותו ישירות ל-hotbox. השאלה שלי היא האם ה-wireless של ה-hotbox טוב יותר מאשר ה-wireless של ה-TP link? האם כדאי להתעקש (ולשלם במידת הצורך) על הפיכת ה-hotbox לנתב? למי מהם יש קליטה אלחוטית טובה יותר? תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ראוטר LINKSYS WRT54GL הפורטים הנכונים פתוחים לכתובת IP הפנימים הנכונה, האימיול מקבל LOW ID ושאני מחבר את המחשב רק עם מודם הכל עובד ואין לי LOW ID , ניסיתי לשנות כמה פעמים פורטים וזה לא עוזר. אגב אין קשר לפיירוואל כי גם כשהוא מבוטל זה לא משנה כלום. יכול להיות שהראוטר משהו לא טוב בו ? תודה.
-
- 3 תגובות
- 824 צפיות
-
-
אני לא מצליח לנתב איפי למחשב השני שלי יש לי 3 מחשבים בראוטר הקודם הצלחתי להפעיל ת DMZ בשביל שאני יוכל להתחבר למחשב שלי מחברים ... ויש עוד בעיה האיימול לא מתחבר לשרתים גם אחרי הפנייה של הפורטים סעמק איזה רואטר מעצבן זה היה עדיף להישאר עם ה RTA1320
-
- 9 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
יש לי כרטיס רשת Asound שבמוסס על צ'יפ Raeltek RTL8139. כשאני בוחר להתקין את הדרייבר של הAsound, המחשב לא מזהה לא את המודם ויש בעיות לעומת זאת שאני בוחר את הדרייבר של REALTEK מהדיסקט, כתוב לי שהוא לא חתום דיגיטלית ע"י הלוגו של וינדוס. מישהו יכול להביא לי דרייבר טוב לכרטיס רשת? וינדוס XP PRO. תודה רבה לכל העוזרים.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לי ולחבר שלי יש שנינו 2 MB -של ADSL של בזק בינלאומי. אני מעלה על 12kb/s והוא מעלה על 28.8kb/s מאותו FTP (012) מה אפשר לעשות ? אני והוא גרים בניין ליד בניין ד"א..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים , אני כברי ימים ולילות לא מצליח לשנות את הכתובת IP שלי. ברשותי ראוטר של EDMIMAX וינדוס 7. ניסיתי להוציא את הראוטר / מודם מהחשמל , הוצאתי את כול החיבורים מהמחמשל ועדיין זה מביא לי את אותו IP! אשמח לעזרה בפתרון הבעיה!
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום, ברשותי ראוטר pt-link td-w9970 שהפכתי אותו לנקודת גישה AP והכל עובד מצויין. עבדתי לפי המדריך המצ"ב (מדריך מצויין) https://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm יש לי צורך ביציאת LAN אחת נוספת מהראוטר ותהיתי האם ניתן להשתמש בכניסת WAN לצורך כך. במידה וכן, האם יש צורך בהגדרות מיוחדות? אודה לתשובות
-
- 5 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
שלום, אני מחובר דרך כבלים בחיוג ללא חייגן. כשאני מעלה את האימיול שלי אני מקבל LOW-ID. מישהו יודע למה ואיך אני יכול לפתור את הבעיה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
wtf??? מה זה אומר לגבינו, האנשים שנגיד הולכים להזמין עוד שבוע כבלים מתבל?? מה יקרה?? אני לא הבנתי כלום כי רק עכשיו הם מתחילות עם האינטרנט כל אחת ומה הם ישר מתאחדות?
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
מישהו מכיר מוצר כזה? יש את זה http://cradlepoint.com/products/mbr1000-mobile-broadband-039n039-router-3g4g-wireless-router אבל בארץ הוא נמכר ביותר מ3000 ש"ח ואין לי צורך בwireless
-
- 7 תגובות
- 971 צפיות
-
-
1.נתון: פרוטוקול S\S עם STOP-1 (P (parity זוגי 7 ביט DATA קצב 9600 BPS א. כמה זמן יקח לשלוח את המידע של השם MIKI? (ב-ASCII) ב.מה רצף הסיביות על קו התקשורת שהוא שולח MIKI? ג. מהי נצילות התקשורת המינימלית והמקסימלית בפרוטוקול S\S? ד.מהו זמן המסגרת? (עשיתי את הסעיף הנ"ל פשוט אני רוצה לדעת שהוא נכון) 2. נתון פרוטוקול sdls עם 5 בתי flags 1500 בתי DATA 20 בתי CONTROLS א. אם קצב התיקשורת הוא 1000 סיביות לשנייה כמה זמן לוקח להעביר את המידע? אודה מאוד לעזרה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי נתב אלחוטי של 3COM דגם 3CRWER100-75 שלפני כמה ימים החלט שהוא מפסיק להתחבר לרשת. לאחר שיחה של שעה עם תמיכה של בזק בנילאומי שנותנים גם תמיכה בנתבים שזה יפה מאד הבנתי שהוא כנראה הלך. משום מה הוא לא מצליח לקבל IP מהוט שהם התשתית שלי ומבזק בינלאומי שהם הספק. לא משנה באיזה חיבור אני משתמש (PPTP, L2TP או ללא חייגן בכלל). רק בחיבור ישיר למודם עם חייגן בWINDOWS 7 אני מצליח להתחבר (מהירות 5MB דרך אגב). עידכנתי כבר לקושחה האחרונה שהיא 1.3 למיטב ידיעתי. אם יש למישהו משהו שיעזור לי להחיות אותו אני אשמח לשמוע. במידה ואני לא אצליח לגרום לנוכחי לעבוד אני אקנה אחד חדש, הדרישות שלי למרות שלא את כולן אני צריך כרגע הן, שיתמוך בתקן אלחוטי n ,שיהיה מתג של 1GBIT, MIMO ו3 אנטנות אהה…
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-