רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,496 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בדיון קודם שפתחתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477657.0 (למה כל כך קשה לעשות פה קישור?) דיברתי על הצורך שלי להעביר קבצים ענקיים במהירות בין מחשבים ברשת האלחוטית שלי, ועל זה שהקצב נורא איטי (העברת קבצים בין שני מחשבים בקצב של 1.3MB/Sec). עזרו לי והמליצו (בעיקר Art Tatum) לעבור לרשת קווית Gbit. הלכתי עכשיו לפנדה לחפש כבלים, וראיתי שם כבל מוצלב, ונזכרתי שפעם, עוד לפני שהיו רשתות אלחוטיות ורשתות בכלל, היינו מחברים סתם מחשב למחשב ישירות עם כבל מוצלב (ואפילו, אם אני זוכר נכון, עם RS-232 ) עכשיו הפתרון של רשת קווית הוא נכון, ואני אגיע אליו אבל הוא עושה לי בלגאן בגלל הכבלים - אני צריך להעביר כבלים בצורה שלא תחרב לי את הבית. הייתה לי כבר רשת קוו…
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז נתחיל מכך שאני בתשתית של הוט 100 MB עם ספק בזק בינלאומי. אני גיימר. כל המחשבים מחוברים בכבלים. לאחר מס' חודשים שהחלפתי ספק מהוטנט לבזק בינלאומי, התחילה לי בעיה הזויה - האינטרנט היה מתנתק כל 3 שעות וכמה דקות. הייתי ממש יכול לתזמן מתי יגיע הניתוק הבא. פניתי לבזק, הם טענו שאני מחובר ללא חייגן והפנו אותי להוט, התשתית. הוט טענו שהם רואים ניתוקים אבל "כרגע הכל בסדר" (מת על התשובה הזאת). לאחר זמן מה שחזרתי אליהם, הם טענו שיתכן וקיימת רטיבות בתשתית של בזק מחוץ לבית, ושלחו טכנאים של בזק שהחליפו מה שהיה צריך להחליף. הבעיה המשיכה כחודש, עד שלפתע נפתרה מעצמה. מאז, הניתוקים נעלמו, אבל עכשיו יש לי תופעה חדשה - Lag spikes מעצבנים מאוד. אני על 60-70 ms רוב הזמן, ואז מגיעים ספייקים…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני עובר דירה חודש הבא ורציתי לדעת איך האינטרנט של הוט? אני רוצה משהו חסכוני אז אני הייתי רוצה לעשות טריפל הוט, איך האינטרנט שלהם? אני משחק הרבה במולטיפלייר בps4 אז חשוב לי שהכל יעבוד חלק בלי לאגים וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, על מנת להימנע מפתיחת 2 דיונים שונים בפורום הנ"ל, ארכז אותם בהודעה אחת. 1. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט עם ספקית האינטרנט 018 אקספון. 2. יש לחבר שלי בעיה מאוד מוזרה ברשת הביתית שלו. אנסה להסביר את זה בצורה הכי פשוטה. יש לו ראוטר, שמחובר לאינטרנט כמובן (בזק), ומהראוטר הזה יש חיבור למחשב שלו (מחשב 1) ומאותו ראוטר יש חיבור בכבל לראוטר אחר שמשמש "גשר". מאותו ראוטר יש חיבור למחשב (מחשב 2). מהראוטר הראשי (שמקבל את האינטרנט מבזק) יש חיבור לעוד ראוטר שמשמש "גשר" וממנו יש חיבור למחשב (מחשב 3) וסטרימר. הבעיה היא שמחשב1 ומחשב2 מתקשרים היטב ברשת. יכולים לגשת אחד לשני בתיקיות המשותפות. אבל מחשב3 לא יכול לגשת למחשב1 בכלל, אבל כן יכול לגשת למחשב2. כנ"ל לגבי …
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
[היה לי קשה למצוא כותרת מתאימה!] אך אני חושב שעליי להביא את המקרה שקרה לי לידיעתכם! לפני חודשיים בערך האח הקטן שלי [23] והחברה שלו ישבו לי על המחשב (אני כמובן הייתי מחוץ לבית!) וגלשו לאתרי סקס. אני מחובר לאינטרנט דרך שרת עם מודם כבלים דרך ערוצי זהב, חוץ מזה מחובר לשרת מודם אנלוגי שמשמש לשליחת פקסים (WinFax Pro) כפי הנראה אחד מהאתרים שהפ גלשו אליהם הוריד חייגן אל תוך המחשב וברוב חוצפתו חייג לליכטנשטיין במשך 40 דקות!!! היום בבוקר קיבלתי חיוב ע"ס 50 ש"ח מ012 קווי זהב! יש למישהו רעיון איך אפשר למנוע דברים כאלה בעתיד?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום. האם יש חסרונות כלשהם בקביעות Static IP? הכוונה שלי עבור קביעת IP קבוע היא בעיקר מטעמי אבטחה. השאלה היא - וזאת מכיוון שאיני מבין גדול בענייני אבטחה - האם יש חסרונות כלשהן בדרך זאת? על פניו קביעת IP קבועה (וכך - הרשאת כניסה לאתרים מסוימים מ IP ספציפי), נשמעת כמו עצה טובה. אשמח לשמוע את דעתכם. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
דיברתי כרגע עם שירות הלקוחות של אינטרנט זהב... הם מציעים רכישת מודם חיצוני ADSL של ROTAL ב-150 ש"ח.. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה פעם עם המודם שלהם, ואם כן מה המהירויות שהוא השיג ? (אם זה אפשרי אז ביחס לALCATAL שרוב המשתמשים היום משתמשים בו) (המודם מסופק ע"י תקשורת ישירה) אני מתלבט אם לקנות אותו ב-150, או להכפיל את סכום ההוצאה ולקנות ב-480 ש"ח את האלקטל השחור.
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בעבר אני יודע שזה היה נכון. כרגע הם הכי זולים - אז כשירות לציבור @Cheif
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בתשתית של "בזק". ביום שישי בערב האינטרנט שלי הפסיק לעבוד. בתמיכה הטכנית אמרו שזו תקלה באיזור שלי, ושהיא תתוקן כמה שיותר מהר. בפועל, התקלה לא תוקנה עד 12 בצהריים של יום ראשון - יומיים אחרי התקלה. ניהלתי אינסוף שיחות עם נציגים שונים בתמיכה הטכנית, אבל כמובן שזה לא עזר. מצד שני, אני חושב שזכיתי להבין את אופן המחשבה של חברת "בזק" - באחת השיחות הם אמרו לי "בינתיים רק 30 משתמשים נפגעו". בכל מקרה, כמה שיותר מהר יהיו אופציות נוספות לתשתית אינטרנט - כך יותר טוב. וכמה שיותר מהר חברת "בזק" תתפרק ועצם השם "בזק" יזרק לפח ההסטוריה - כך יוטב לכולם.
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני בטוח שזה כבר נשאל 1000 פעמים, אבל ניסיתי לחפש חומר באתר וטבעתי בכל מקרה, יש לי מחשב נייח שמחובר חוטית לראוטר של אדימקס, ומחשב נייד שמחובר אלחוטית לאותו ראוטר. הנייד עם VISTA והנייח ב XP אני מעוניין לאפשר שיתוף קבצים בין השניים ניסיתי לבד אבל לא ממש הצלחתי , אשמח להסבר / הכוונה בנושא. תודה רבה :yelclap: אריאל
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
1. גולן טלקום בוחנת את האפשרות להיכנס לתחום התקשורת הקווית, האינטרנט והטלוויזיה. הבחירה בתשתית של בזק יכולה לתת לה יתרונות מוספים רבים. במידה והניסוי יצליח, האם יש סיכוי שגולן טלקום תעשה בתחום הקווי את מה שעשתה בתחום הסלולר? http://www.themarker.com/technation/1.2065677 2. אמיתי זיו, כתב התקשורת של THE MARKER מסקר את פרויקט הסיבים האופטיים בסטוקהולם. הפריסה של הסיבים בעיר הבירה של שוודיה מכסה 90% מהבנינים ועושה שימוש במודלים עיסקיים מורכבים. אני עדיין סקפטי לגבי סיכויי ההצלחה של הפרויקט הזה בישראל. http://www.themarker.com/technation/1.2064998
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת אלחוטית בבית הבנויה מנתב של EDIMAX. התקנתי בין הנייד שלי למחשב הנייח רשת להעברת קבצים ,ובנוסף שמתי רדמין לשליטה מרחוק על המחשבים. הרדמין עובד מצויין רק כאשר אני מחובר לרשת הביתית ונותן את האייפי שהראוטר נותן (10.0.0.19), כאשר אני עובר לרשת אחרת אינני יכול להתחבר למחשב מרחוק גם כאשר אני נותן את כתובת הנתב וגם כאשר אני נותן את כתובת האייפי הכללית שנכנסת לראוטר -אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות שבכל זאת אני יוכל להתחבר???? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
http://www.infomir.eu/eng/press/news/ MAG-275 http://www.infomir.eu/eng/products/hybrid/mag275/ יש למישהו מושג איך עובד הדבר הזה ללא כבלים או אנטנה רק דרך הנתב לפי מה שאני מבין יש הרבה תחנות כולל ישראל בתדה מראש
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
מבקש חוות דעת על פרנטר פייבר? הבניין שלי חובר, ואני מתלבט אם לעבור. חשוב לי מאוד מאוד הנושא של פינגים ולייטנסי, כמה שיותר נמוך.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
חיבור 10 מגה, בזק + בין-לאומי. DSL לאחרונה יש לי האטה רצינית בהורדה מטורנטים, בהורדה ישירה הוא בסדר גמור. אני משתמש ביוטורנט גרסה 2.0.4 אני עם ראוטר של TP-LINK דגם: TL-WR641G מודם: AZTECH 600E מערכת הפעלה: WIN764bit פתחתי את הפורט בראוטר. המהירות שאני מגיעה אליה בטורנטים היא בסביבות 400-600 KBs במקום 1.2MB. התקשרתי אל אתמיכה של בזק לשאול "יש לי האטה בהורדות..." איש התמיכה כצפוי שלח אותי לכל מיני אתרים לבדיקת מהירות הורדה, וכמובן שהכל יצא תקין. אמרתי לו שההאטה היא בטורנטים ואז הוא אמר ל משהו דומה לזה: "אנחנו לא אחריאים להורדה מחו"ל, אין לנו שליטה על שרתים מחו"ל..." ואמר שאין דבר שהוא יכול לעשות בעניין.
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, יש לי ראוטר על חוטי ואני רוצה להתחבר אליו עם המחשב הנייח. הבעיה היא שהראוטר בקומה הראשונה והמחשב בשנייה. יש איזה סטיק USB שאוכל להתחבר באמצעותו לראוטר.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי כבר כמה שנים את האינרטנט של בזק בינלאומי במהירות 1.5 מגה . במחשב הקודם שהיה לי עם מעבד E2140 ווינדוס XP הגלישה הייתה רצה . עכשיו במחשב חדש I5 760 ווינדוס 7 אולטימה 64 ביט האינטרנט זוחל . אני מדגיש שזה אותו מודם ואותה מהירות רק המחשב זה מה ששונה . הייתי בטוח שאולי מחשב חדש יאיץ את מהירות הגלישה ודווקא ההפך זה מה שקרה . מהירות ההורדה היא בסדר גמור רק המהירות גלישה בעייתית . אשמח לפתרון .
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הניסיון של חברות הסלולר לתקוע את מהלך הורדת דמי הקישוריות על ידי קבלת צו מניעה נגד משרד התקשורת, נכשל. בג"צ דחה את בקשת צו המניעה של שלושת חברות הסלולר וקבע את הדיון לעוד מספר חודשים. המשמעות היא שהורדת דמי הקישוריות אכן תצא לפועל בעוד שבועיים וחצי, אבל כפי שכתבתי כאן (http://www.netcheif.com/blog/?p=808) המשמעות שלה לרוב הלקוחות קטנה. בנוסף על כך, כל החברות הסלולרית דאגו לגבות את שורת הרווח שלהן והעלו את המחירים ב-4%.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם וחג שמח, אני רוצה לקנות מפיץ WiFi (אני קורא לו ככה בהעדר הגדרה נכונה ומקצועית) שיחובר אליו כבל רשת שיוצא מראוטר בחדר רחוק בבית, כך שהוא ישדר אות איכותי וחזק בצד השני של הבית. אשמח להמלצות, מחירים, הכוונה וכו'. תודה רבה, נעם
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למי שמהירות של 200M כבר לא מספיקה, החל מהשבוע הבא HOT תציע ללקוחותיה מהירות של 500M. עוד לא ברור מה תהיה מהירות העלאה אבל חצי גיג'ה בהורדה זה כבר סיפור אחר לחלוטין. השאלה הגדולה - מה היכולת של הנתבים הבייתים להתמודד עם מהירות זו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000998066
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
(מיועד לבעלי חיבור של 10Mbps/12Mbps ומעלה) אצלי וידאו בביט רייט של 8000Kbps (ולפעמים גם של הרבה פחות) כל הזמן ניתקע למרות שאני על 12Mbps. כנסו לאתר: http://www.filestube.com/ וחפשו: 8000 mp4 furk (ייתכן ותמצאו פורנו רך בחיפוש) נסו לצפות 3 דקות ודווחו האם הווידאו מקרטע ובאיזה ספקית ועל איזה מסלול אתם.
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שדרגתי את האלקטל לפרו. ;D יש לי IP. אני רואה אותו בשורת ה MXS. או ב www.whatismyip.com. אבל זה נראה כאילו אף תוכנה לא מזהה אותו ואי אפשר לעשות שרת על המחשב. אני יודע שזה קשור לפיירוול הפנימי, נכון? מה לעשות כדי לקבל IP אמיתי? בבקשה לתת לי את כל השלבים בדיוק כי אני לא ממש מבין בדברים של רשת מסובכים. תודה, מיכאל.
-
- 25 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה אני רואה שמשומה יש לי ניתוקים מהאינטרנט (בעיקר בעת הורדות של נפחים גדולים). בבדיקה מול התשתית (בזק) והספק (בזק בינלאומי) הם אומרים שהם לא רואים ניתוקים. אבל אני לא ממש משוכנע שזה נכון. כשאני מוריד מאימיול, ביט-קומט, הורדה ישירה או כשאני משחק WOW אני רואה מידי פעם שקצב ההורדה מתאפס (כאילו מתחיל מהתחלה) וב- WOW אני מתנתק באופן תדיר. אני לא יודע אם הבעיה קשורה לתשתית/ ספק, לתוכנות או למחשב שלי. האם יש תוכנה שתוכל לנטר את הפעילות כך שאראה באמת אם יש ניתוקים ומהיכן הם. רק אציין שעברתי לפני שבועיים ל- 30 מגה ובלית ברירה התקינו לי את האוטר של בזק של חברת נטגיר (לדבריהם, הראוטר היחידי שיש בו חייגן למהירויות הללו). יש לי חשד עמוק שמקור הבעיה בראוטר. אודה לעזרתכם ב…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אם ברצוני להזמין ראוטר AC מחו"ל (לא משנה מאיפה.. ebay, amazon, etc.) האם אני יכול להזמין כל ראוטר שנראה סטנדרטי? או שתמיד יש סיכוי שיעצרו את זה במכס בגלל הגבלות של משרד התקשורת או משהו? ניסיתי למצוא מידע ברשת ובאתר משרד התקשורת אך לא מצאתי משהו חד משמעי.. לדוג' ראוטר שאני שוקל: https://www.amazon.com/D-Link-AC1200-Wi-Fi-Router-DIR-842/dp/B00PVDVYIS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479598686&sr=8-1&keywords=DIR-842 אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע צילמתי בפלאפון סרטון שיצא לי "הפוך" מתי שמציגים אותו כסרטון במחשב..הפעלתי את התוכנית: Windows Live Movie Maker והפכתי את הסרטון לכיוון הישר והנוח לעיין.. הבעיה היא שעכשיו הסרטון לא מוצג בגדול על כל המסך, אלה עם שתיי עמודות שחורות מהצדדים (ראה בקובץ התמונה שצירפתי למטה) מה ניתן לעשות כדי שהסרטון הזה יוצג באופן קבוע על כל המסך ללא העמודות השחורות האלה? הודה מאוד עם מישהו יוכל לעזור לי.זה למען העסק שלי.
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-