רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,515 דיונים בפורום זה
-
נתונים על הקו : הוט+ בזק בינלאומי 5/500 שלום חברים.קניתי לא מזמן את הנתב הזה. br6524n edimax נתב עבד נחמד כמה ימים ואז שמתי לב שיוטיוב הפסיק להטען מהר,דפים נפתחים לאט וכדומה. לאחר שניסיתי כל דבר אפשרי כולל איפוס שינוי קושחה , שיחזור הגדרות יצרן.(באמת כל דבר אפשרי) הגעתי למסקנה שרק כאשר נתב מחובר הקו שלי לא יציב,טראפיק קופץ ...יש ניתוקים בחיבור.לא עובד כלום. מהירות נופלת לאיזה 100 קביט וזהו,לפעמים פחות מזה. כאשר נכנסים לנתב הוא מגיב לאט מאוד ונתקע. בקיצר זה קרה לי לפני החג ואני פה בבאסה רצינית. רק מחשב אחד בבית מחובר ישירות למודם.הכל סבבה והשאלה היא איזה נתב לקנות כדי שלא יהיו בעיות. אני משתמש די כבד בטורנט ומשחק בטלפילד. חשבתי על linksys wrt54gl . שמעתי שהוא די טוב ולא יק…
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, קניתי את הראוטר הנ''ל. התקתני והתקשרתי לנטויז'ן לבקש אייפי קבוע הם אמרו שזה יטופל תוך 24 שעות. עכשיו בהגדרה של הראוטר אני מחובר דרך PPTT וצריך להכניס Subnet mark ו Gateway. מה אני צריך להכניס פה? תודה
-
- 14 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לאחר הכתבות האחרונות שמסעירות את הנט, על התוסף שפתחו ומגלה פרצות אבטחה באתרים שלא מוצפנים (HTTPS). אשמח אם מישהו יוכל להסביר ככה תמציתי מהו חיבור VPN? ומהי הצפנת SSL? האם קיימים שירותי VPN חינמים? רק על מנת להתחבר באלחוטי לאתרים לא מאובטחים? ואיך אפשר להצפין בעצם את הגלישה וההורדות ב-SSL? תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום. אני טכנאי מחשבים.יש לי לקוחה בעלת בית גדול מאוד -וילה חד קומתית והיא מעוניינת שתהיה לה רשת אלחוטית שתתפרס על כל הבית כולל החצר. התשתית שלה כרגע היא מודם כבלים L2TP בלבד ושני מחשבים נייחים ליד המודם.בעתיד יהיה לה מחשב נייד . מחברת הוט הציעו לה התקנת ראוטר בארון התקשורת . עדיין אינני יודע מאיזה דגם, אבל הבטיחו לה בלי למצמץ ובלי לשאול לגבי גודל הבית שיש לו עוצמה חזקה מאוד ולא יהיו בעיות קליטה אפילו אצל השכנים. העלות של ההתקנה שהציעו לה לראוטר היא 100 ש"ח ועלות הראוטר בפריסת תשלומים היא 250 ש"ח. המחיר הזה נשמע לי חשוד כי אני יודע שראוטר חזק וטוב עולה מעל 400 ש"ח ואני לא רוצה שיהיו לה בעיות קליטה בטווחים הרחוקים מהראוטר. אשמח אם תסבירו לי איזה ראוטר מומלץ להציע לה האם …
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בשביל 20 עמדות מחשבים ניידים. החיבור צריך להיות אלחוטי. אז אני צריך יכולות אלחוט חזקות. המחשבים משתמשים באינטרנט בעיקר בתוכנת סליקה של כרטיסי אשראי. אני קונה באמזון ארה"ב ללא מיסים ודמי משלוח. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום. עד היום הייתי מחובר בתשתית של בזק במהירות 2 מגה (200 קילו העלאה) בתשלום של 60 ש"ח לחודש, והייתי מאוד מרוצה היום באו אלי עובדי הוט והמליצו לי לעבור אליהם, והם יתנו לי 3 מגה (אין לי מושג כמה העלאה), בתמורה ל-70 ש"ח בחודש. עכשיו, מה שדוחף אותי לעבור להוט זה לא האינטרנט, זה הטלפון. בבזק אנחנו משלמים בערך 300 ש"ח בחודש על שיחות, והוא יתן לי 2000 דקות חינם בחודש בתמורה ל-60 ש"ח של שירות. הספק ישאר אותו דבר (בזק בינלאומי). אני מאוד מרוצה מהשירות של בזק, ועוד לא נתקלתי בבעיה, ולכן ההכרעה מאוד קשה. יש לי כמה שאלות לגבי הוט. איזה מודם אני צריך לבקש מהם (תנו לי דגם ספציפי, חייב להיות רשת!)? האם הם איך שהוא מגבילים בהורדה? כי אני מוריד הרבה מתוכנות P2P (אימיול, ביטורנט וכו'...)…
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אהלן אני גר מעל בית קפה וכשאני מנסה להתחבר לראוטר שלהם שפתוח בלי הגנה הכרטיס מזהה אותו ויש קליטה אבל הוא כל הזמן" מייבא כתובת רשת ." בפעילות או שהוא לא שולח ולא מקבל כלום או שהוא רק שולח. עם הפלאפון הצלחתי להתחבר כך שאין שום חסימה. פתרתי את זה ע"י מישהו שהתחבר בלפטופ לידי ורשמתי את האיפי שלו והDNS וכולי אבל ההגדרות אצלו היו אוטומטיות והוא מצליח וכשאני על אוטומטי הוא לא מקבל כלום . רק כשאני מגדיר לו בדיוק. אפילו קניתי כרטיס רשת חדש יותר חשבתי אולי זה עניין של קליטה. עכשיו יש ראוטר חזק יותר בסביבה וזה אותו סיפור רק "מייבא כתובת רשת" כשאני על הגדרות אוטומטיות. שאלתי את טובי המוחות ואף אחד לא הצליח להבין מה הבעייה , חלק אמרו לי שזה יעבור , לילה שלם זה לא עבר חלק אמרו שהראוטר …
-
- 30 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שדרגתי את האלקטל לפרו. ;D יש לי IP. אני רואה אותו בשורת ה MXS. או ב www.whatismyip.com. אבל זה נראה כאילו אף תוכנה לא מזהה אותו ואי אפשר לעשות שרת על המחשב. אני יודע שזה קשור לפיירוול הפנימי, נכון? מה לעשות כדי לקבל IP אמיתי? בבקשה לתת לי את כל השלבים בדיוק כי אני לא ממש מבין בדברים של רשת מסובכים. תודה, מיכאל.
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, אתמול קיבלתי מבזק ראוטר Netgear N600, שבלילה נראה כמו מגדלור קטן בחדר מרוב נורות שמטילות פס של אור על הקיר. האם אפשרי איכשהו לכבות את הנורות האלו או להחליש את עוצמתן מבלי לכבות את הראוטר בלילה?
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני שבוע צילמתי בפלאפון סרטון שיצא לי "הפוך" מתי שמציגים אותו כסרטון במחשב..הפעלתי את התוכנית: Windows Live Movie Maker והפכתי את הסרטון לכיוון הישר והנוח לעיין.. הבעיה היא שעכשיו הסרטון לא מוצג בגדול על כל המסך, אלה עם שתיי עמודות שחורות מהצדדים (ראה בקובץ התמונה שצירפתי למטה) מה ניתן לעשות כדי שהסרטון הזה יוצג באופן קבוע על כל המסך ללא העמודות השחורות האלה? הודה מאוד עם מישהו יוכל לעזור לי.זה למען העסק שלי.
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
טוב בקצרה, הבעיה שלי היא שאיני יכול להתחבר דרך וינדוס 7 למודם שלי שמחובר בUSB למחשב, לXP או ויסטה יש לי דרייברים ול7 פשוט לא מצאתי אני יודע שזה עוד לא וינדוס סופי אבל אולי בכל זאת ישנו פתרון, ניסיתי עם דרייבר של ויסטה - לא עזר. האת'רנט במודם מחובר למחשב אחר בעזרת כבל ארוך. האם חיבור מפצל את'רנט למודם יהיה ראוי ויביא לי רוחב פס מלא?
-
- 1 תגובה
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכם, ראיתי את הכתבה: http://www.netcheif.com/Reviews/7438RPn/7438RPn.htm ואשמח לדעת מה קורה עם קרינה שמה? אני רוצה כזה מוצר להכניס בחדר ילדים (הוא קרוב מאוד לחדר העבודה שהוא ממ"ד), השאלה שלי האם זה מוציא קרינה מסוכנת או שזה בסדר לגמרי? - - - תגובה אוחדה: - - - ואם כבר אנחנו בדיון הזה: ראיתי בבזק דגם כאן: http://www.bezeqstore.co.il/homenet_bezeq/ew7238il.html הדגם שמה נקרא: EW-7238iL, והוא עולה שמה פי 2 (300 שקל לעומת 160). השאלה שלי האם הדגם של בזק ממש טוב ששווה את ההשקעה? או מה ההבדלים ביניהם?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
109-119 שח לחודש. מעניין אם צריך לשלם בנוסף לספק אינטרנט... ההודעה על המחירים
-
- 16 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
לפני כ 5 דקות התנתק לי ה HOTBOX במהלך גלישה ולפתע אני רואה במיקומי רשת ("מחשב שלי") HOTBOX שרת מדיה התחברתי ל HOTBOX וראיתי שהקושחה התעדכנה ל HOT_2.1.11 יש למישהו מושג איך משתמשים בשרת מדיה הזה ?
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה קצת ארוך. אבל אני מיואש! טוב יש לי שני מחשבים, כרטיס רשת בכל מחשב וכבל מוצלב. לכל מחשב נתתי ip שונה ולשניהם את אותו הsubnet ו workgroup לפני כמה חודשים קניתי מחשב חדש amd 1400 ו gigabyte ga-7dxr התקנתי את הכרטיס רשת והרשת עבדה כמו שצריך לאחר שהתקנתי את הדרייברים של ה asus v7700 ו הכרטיס קול התחילו הצרות. בשני המחשבים יש win98se במחשב אחד הייתי רואה את המחשב השני בשכנים ברשת אבל לא יכולתי להיכנס אליו וגם עם ping הייתי מקבל time out. במחשב השני לא הייתי רואה את המחשב הראשון בשכנים ברשת אבל ping כן הייתי מקבל. בנוסף למרות זאת יכולתי לשחק hearts ברשת עם שני המחשבים. התקנתי כמה פעמים את המערכת מחדש וראיתי שהתופעה חוזרת כאשר אני מתקין את הדרייברים של הכרטיס קול והמסך. אמר…
-
- 12 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, בדיון קודם שפתחתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477657.0 (למה כל כך קשה לעשות פה קישור?) דיברתי על הצורך שלי להעביר קבצים ענקיים במהירות בין מחשבים ברשת האלחוטית שלי, ועל זה שהקצב נורא איטי (העברת קבצים בין שני מחשבים בקצב של 1.3MB/Sec). עזרו לי והמליצו (בעיקר Art Tatum) לעבור לרשת קווית Gbit. הלכתי עכשיו לפנדה לחפש כבלים, וראיתי שם כבל מוצלב, ונזכרתי שפעם, עוד לפני שהיו רשתות אלחוטיות ורשתות בכלל, היינו מחברים סתם מחשב למחשב ישירות עם כבל מוצלב (ואפילו, אם אני זוכר נכון, עם RS-232 ) עכשיו הפתרון של רשת קווית הוא נכון, ואני אגיע אליו אבל הוא עושה לי בלגאן בגלל הכבלים - אני צריך להעביר כבלים בצורה שלא תחרב לי את הבית. הייתה לי כבר רשת קוו…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת אלחוטית בבית הבנויה מנתב של EDIMAX. התקנתי בין הנייד שלי למחשב הנייח רשת להעברת קבצים ,ובנוסף שמתי רדמין לשליטה מרחוק על המחשבים. הרדמין עובד מצויין רק כאשר אני מחובר לרשת הביתית ונותן את האייפי שהראוטר נותן (10.0.0.19), כאשר אני עובר לרשת אחרת אינני יכול להתחבר למחשב מרחוק גם כאשר אני נותן את כתובת הנתב וגם כאשר אני נותן את כתובת האייפי הכללית שנכנסת לראוטר -אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות שבכל זאת אני יוכל להתחבר???? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי לכולם, לפני מספר חודשים שאלתי על חיבור ראוטר נוסף למודם באמצעות כבל. הפנו אותי למדריך המצויין הזה : http://www.netcheif.com/Articles/RouterAsAP/RouterAsAP.htm בעקבות הקליטה הגרועה במודם המשולב ראוטר של הוט החלטתי לבצע את המדריך וליצור נקודת גישה נוספת. אכן עקבתי אחרי המדריך. חיברתי את הראוטר החדש של Edimax למודם של הוט (הגרוע מאוד יש לציין!) והגדרתי לו אייפי חדש 192.168.1.99. ביטלתי את הDHCP ואת ההגדרות אבטחה שלו. לבסוף אכן קיבלתי חיבור למחשב דרך כבל שמחובר. כאשר הגעתי לחלק שבו אני מחפש רשת אלחוטית קיבלתי 2 רשתות נפרדות. אחת עם ההצפנה (של המודם המקורי) ואחת בלי (של הראוטר החדש). http://srv2.jpg.co.il/9/52e54ea2b8903.jpg השאלה שלי היא - האם עשיתי משהו לא נכו…
-
- 7 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
בשבועות האחרונים החלה חברת "פיקוק", היבואנית הרשמית של מוצרי EDIMAX, לשווק בישרל נתב חדש המכונה BR-6478Gn. זהו נתב בעל שתי אנטנות, התומך בתקן N באופן מלא וכולל 4 יציאות LAN במהירות של 1G. בנוסף לכך הוא כולל מפסק פיזי לכיבוי והדלקת הרכיב האלחוטי ויכולת להשתמש בו ככרטיס רשת אלחוטי. הנתב מבוסס על רכיב ותיק של חברת REALTEK המכונה RTL8198 שניתן למצוא אותו הן בנתבים (כמו ה-TL-WR1042ND של TP-LINK) והן נקודות גישה (כמו ה-EW-7438RPn של EDIMAX). הנתב אינו כולל כניסת USB ובניגוד למרבית המוצרים של EDIMAX הוא מגיע בצבע שחור. עלותו בארץ נעה סביב 210 שקלים. http://www.edimax.com/edimax/merchandise/merchandise_detail/data/edimax/global/wireless_routers_n300/br-6478gn/
-
- 9 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, על מנת להימנע מפתיחת 2 דיונים שונים בפורום הנ"ל, ארכז אותם בהודעה אחת. 1. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט עם ספקית האינטרנט 018 אקספון. 2. יש לחבר שלי בעיה מאוד מוזרה ברשת הביתית שלו. אנסה להסביר את זה בצורה הכי פשוטה. יש לו ראוטר, שמחובר לאינטרנט כמובן (בזק), ומהראוטר הזה יש חיבור למחשב שלו (מחשב 1) ומאותו ראוטר יש חיבור בכבל לראוטר אחר שמשמש "גשר". מאותו ראוטר יש חיבור למחשב (מחשב 2). מהראוטר הראשי (שמקבל את האינטרנט מבזק) יש חיבור לעוד ראוטר שמשמש "גשר" וממנו יש חיבור למחשב (מחשב 3) וסטרימר. הבעיה היא שמחשב1 ומחשב2 מתקשרים היטב ברשת. יכולים לגשת אחד לשני בתיקיות המשותפות. אבל מחשב3 לא יכול לגשת למחשב1 בכלל, אבל כן יכול לגשת למחשב2. כנ"ל לגבי …
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה למצוא פתרון להגן על הסיסמה של הWIFI שלי יש לי נתב netgear vvg2000 שרכשתי דרך בזק העניין הוא שיש לי מדפסת אלחוטית ואני חייב שיהיה לי WPS אני ניסתי לפרוץ לעצמי וזה לא יאמן כמה שניות קיבלתי את הסיסמה לwifi בינתיים עשיתי הגדרה בנתב שיהיה לי Wireless Station Access List רק משתמשים שאני מכיר ע"פ כתובת ה MAC או שם המוצר מורשים להכנס לWIFI אבל העבודה אם זה מסורבלת כשאני רוצה לשתף מוצר חדש לרשימה אני צריך לבטל את האופציה הזו ואז להתחבר לWIFI ורק אז אני אוכל להוסיף את המוצר החדש לרשימת מוצרים מורשים. יש דרך חזקה להגן על זה? מקווה שהייתי ברור, תודה
-
- 13 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום, ביומים שלושה האחרונים הראוטר הנ"ל מראה סימנים של אי יציבות. כמו גם ניתוקים מהאינטרנט. בנוסף שמתי לב כי כשאני נכנס להגדרות הוא הרבה יותר איטי מבעבר , ומהירות התגובה של הראוטר זהה למהירות של אתה מחו"ל בימים של האינטרנט בתשלום פר דקה. נכנסתי שוב להגדרות בכדי לראות מה שונה. הדברים שמצאתי : 1. איכשהו עודכנה לי גרסה בראוטר ( אני לא עידכנתי ) - הגרסה : BN_1.27-CCOD_OpenWifi , [table][tr][td]Release Date:[/td] [td]Mar. 20, 2013[/td][/tr][/table] כמו שאמרתי אני לא עידכנתי את הראוטר 2. רשת אלחוטית בשם 1 GUEST פשוט נעלמה ומופיע לי Bezeq FREE ... אציין שלא ביקשתי ולא אבקש להתחבר לבזק פריי ויפי האם יש סיכוי שחברת בזק ביצעה עידכון קושחה מרחוק לראוטר ? האם יש לי דרך כלש…
-
- 5 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
זה בכל אזור ירושלים? או רק בגילה?
-
- 0 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום לכולם. ברשותי מודם thomson tcm425 : אני מחובר עם כבלים,ספק ברק 013 , 4 מגה. מאחורה יש לי שני יציאות אחת usb והשניה כבל רשת. אני מתחבר למחשב עם כבל רשת,בעבר התחברתי עם היציאת usb,אבל כרגע עם כבל רשת. לא מזמן קניתי עוד מחשב,השאלה אם אני יכול לחבר את המחשב הנוכחי שלי עם usb, ואת המחשב החדש עם כבל רשת. כלומר מהמודם יצאו שני כבלים אחד רשת למחשב החדש והשני usb למחשב הנוכחי. הכבל רשת צריך להיות באורך של כ- 25- 30 מטר,האם שני המחשבים יחוברו לאינטרנט?? אם כן 25 מטר זה הרבה ואני לא יקבל מהירות גלישה טובה במחשב החדש??? אנא ממכם לא להמליץ לי על ראוטר,אלחוטי,ודברים כאלה. (סיבות שמורות למערכת ) תודה רבה מראש!
-
- 27 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
דיברתי כרגע עם שירות הלקוחות של אינטרנט זהב... הם מציעים רכישת מודם חיצוני ADSL של ROTAL ב-150 ש"ח.. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה פעם עם המודם שלהם, ואם כן מה המהירויות שהוא השיג ? (אם זה אפשרי אז ביחס לALCATAL שרוב המשתמשים היום משתמשים בו) (המודם מסופק ע"י תקשורת ישירה) אני מתלבט אם לקנות אותו ב-150, או להכפיל את סכום ההוצאה ולקנות ב-480 ש"ח את האלקטל השחור.
-
- 29 תגובות
- 3.3k צפיות
-