רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,504 דיונים בפורום זה
-
אהלן. עד לפני שבוע השתמשתי בראוטר מסוג edimax BR6424n. בהורדות טורנטים מ Vuze הייתי יכול להגיע למהירויות הורדה דיי גדולות, לפעמים באיזור ה 5Mbps. המהירות הייתה עולה לערך המקסימאלי שלה בצורה דיי מיידית, הביעיה הייתה שהאינטרנט היה קורס לעיתים תכופות. קניתץי ראוטר אחר, TP Link WDR4300. כבר אין לי ניתוקים, הבעיה היא שהמהירויות כבר לא כמו פעם. המקסימום שאני מצליח להגיע זה 1Mbps וזה לעיתים נדירות, אחרי הרבה זמן, גם עבור טורנטים עם כמות גדולה מאוד של משתפים ביחס למורידים. פתחתי את הפורטים המתאימים בראוטר. יש לי אינטרנט של 100 מגהביט של בזק בינלאומי עם תשתית של הוט. באתר הזה אני גם כן מקבל תוצאה נמוכה ממה שאני אמור לקבל http://testmy.net/download יש משהו ספציפי בראוטר הזה שאולי …
-
- 11 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה אני רואה שמשומה יש לי ניתוקים מהאינטרנט (בעיקר בעת הורדות של נפחים גדולים). בבדיקה מול התשתית (בזק) והספק (בזק בינלאומי) הם אומרים שהם לא רואים ניתוקים. אבל אני לא ממש משוכנע שזה נכון. כשאני מוריד מאימיול, ביט-קומט, הורדה ישירה או כשאני משחק WOW אני רואה מידי פעם שקצב ההורדה מתאפס (כאילו מתחיל מהתחלה) וב- WOW אני מתנתק באופן תדיר. אני לא יודע אם הבעיה קשורה לתשתית/ ספק, לתוכנות או למחשב שלי. האם יש תוכנה שתוכל לנטר את הפעילות כך שאראה באמת אם יש ניתוקים ומהיכן הם. רק אציין שעברתי לפני שבועיים ל- 30 מגה ובלית ברירה התקינו לי את האוטר של בזק של חברת נטגיר (לדבריהם, הראוטר היחידי שיש בו חייגן למהירויות הללו). יש לי חשד עמוק שמקור הבעיה בראוטר. אודה לעזרתכם ב…
-
- 8 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם, בדיון קודם שפתחתי פה http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=477657.0 (למה כל כך קשה לעשות פה קישור?) דיברתי על הצורך שלי להעביר קבצים ענקיים במהירות בין מחשבים ברשת האלחוטית שלי, ועל זה שהקצב נורא איטי (העברת קבצים בין שני מחשבים בקצב של 1.3MB/Sec). עזרו לי והמליצו (בעיקר Art Tatum) לעבור לרשת קווית Gbit. הלכתי עכשיו לפנדה לחפש כבלים, וראיתי שם כבל מוצלב, ונזכרתי שפעם, עוד לפני שהיו רשתות אלחוטיות ורשתות בכלל, היינו מחברים סתם מחשב למחשב ישירות עם כבל מוצלב (ואפילו, אם אני זוכר נכון, עם RS-232 ) עכשיו הפתרון של רשת קווית הוא נכון, ואני אגיע אליו אבל הוא עושה לי בלגאן בגלל הכבלים - אני צריך להעביר כבלים בצורה שלא תחרב לי את הבית. הייתה לי כבר רשת קוו…
-
- 15 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
שדרגתי את האלקטל לפרו. ;D יש לי IP. אני רואה אותו בשורת ה MXS. או ב www.whatismyip.com. אבל זה נראה כאילו אף תוכנה לא מזהה אותו ואי אפשר לעשות שרת על המחשב. אני יודע שזה קשור לפיירוול הפנימי, נכון? מה לעשות כדי לקבל IP אמיתי? בבקשה לתת לי את כל השלבים בדיוק כי אני לא ממש מבין בדברים של רשת מסובכים. תודה, מיכאל.
-
- 25 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה מאד מוזרה... :s05: יש לי כמה מחשבים שמחוברים ברשת חלקם עם כבל וחלק אלחוטי.. הרשת הביתית שלי עובדת בצורה כזו: מודם=>ראוטר=>סוויץ כך שהראוטר אלחוטי... (יש ברשותי מהירות גלישה של 7 מב אים זה משנה) ברשת מוחברים כ 4~5 מחשבים שאחד מהם בעל נפח מאד גדול של 4T שבוא נמצא כל התכנים המשותפים כמו סרטים מוזיקה תמונות ועוד... הכל עובד יפה עד כאשר אני מנסה להפעיל תוכנות שיתוף כבדות כמו אימיול או ביטורנט וכדומה ואז הכל נופל!!.. הכרטיסי רשת מראים שאין חיבור והם מנסים לייבא כתובת. האלחוטי מציג רשת אבל לא יכול להתחבר! זה ראטור מסוג D-LINK DI524 ו סוויץ פשוט ביותר של DYNAMODE. יש לכם מושג מדוע זה כך?? אולי זה הגדרה? אולי זה חלק דפוק פשוט?? אמור להיות קשר מסוים לתוכנות …
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי חלק בבית שבו אני לא מצליח לקבל כיסוי טוב של WIFI. קיבלתי לא מזמן מבזק את VDSL 600Mbps VEGN2610 מה ששיפר את הקליטה אבל היא עדין לא מספיק טובה בשביל סטרימינג למשל. חשבתי על HOMEPLUG בתור פיתרון. רשת החשמל שלי היא חד פזי. מחיפוש שעשיתי נראה שה TP-Link AV600 TL-PA6010 600Mbps שמוכרים ב KSP הוא הכי משתלם שניתן לקנות בארץ, אבל זה יוצא די יקר 400 שקל לשתיים. http://ksp.co.il/?uin=22169 בדקתי אפשרות להזמין מחול אבל לרוב זה יוצא אותו דבר כמו לקנות בארץ עד שניתקלתי באיבי במכירה של קיט TENDA 1000MBPS במחיר של 250 שקל http://www.ebay.com/itm/Tenda-1000Mbps-HD-Gigabit-Powerline-Adapter-Starter-KIT-Home-Plug-Adapter-x2Pcs-/281370278976?pt=UK_Computing_Powerline_Networking&…
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי ראוטר של siemens, כזה שמקבלים מבזקסטור... יש לי גם טלפון אלחוטי דיגיטלי של Uniden. הבעיה היא שבכל פעם שמתקשרים אליי לבית האינטרנט מתנתק... יש למישהו מושג למה זה קורה? אולי משהו בהגדרות? Aviko
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב אני רוצה להחזיר את הראוטר של בזק ולהביא ראוטר משלי (בעקבות כניסת חברות חדשות כתשתית וירטואלית) האם מישהו מכיר את הראוטר של ZTE? האם הוא יעבוד היטב עם תשתית של בזק? האם אוכל להשתמש בו בעתיד גם ל 100 MB וגם עם תשתית של הוט? http://www.ebay.com/itm/151665472653
-
- 1 תגובה
- 3.2k צפיות
-
-
[היה לי קשה למצוא כותרת מתאימה!] אך אני חושב שעליי להביא את המקרה שקרה לי לידיעתכם! לפני חודשיים בערך האח הקטן שלי [23] והחברה שלו ישבו לי על המחשב (אני כמובן הייתי מחוץ לבית!) וגלשו לאתרי סקס. אני מחובר לאינטרנט דרך שרת עם מודם כבלים דרך ערוצי זהב, חוץ מזה מחובר לשרת מודם אנלוגי שמשמש לשליחת פקסים (WinFax Pro) כפי הנראה אחד מהאתרים שהפ גלשו אליהם הוריד חייגן אל תוך המחשב וברוב חוצפתו חייג לליכטנשטיין במשך 40 דקות!!! היום בבוקר קיבלתי חיוב ע"ס 50 ש"ח מ012 קווי זהב! יש למישהו רעיון איך אפשר למנוע דברים כאלה בעתיד?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, על מנת להימנע מפתיחת 2 דיונים שונים בפורום הנ"ל, ארכז אותם בהודעה אחת. 1. אשמח לקבל חוות דעת מאנשים שמחוברים לאינטרנט עם ספקית האינטרנט 018 אקספון. 2. יש לחבר שלי בעיה מאוד מוזרה ברשת הביתית שלו. אנסה להסביר את זה בצורה הכי פשוטה. יש לו ראוטר, שמחובר לאינטרנט כמובן (בזק), ומהראוטר הזה יש חיבור למחשב שלו (מחשב 1) ומאותו ראוטר יש חיבור בכבל לראוטר אחר שמשמש "גשר". מאותו ראוטר יש חיבור למחשב (מחשב 2). מהראוטר הראשי (שמקבל את האינטרנט מבזק) יש חיבור לעוד ראוטר שמשמש "גשר" וממנו יש חיבור למחשב (מחשב 3) וסטרימר. הבעיה היא שמחשב1 ומחשב2 מתקשרים היטב ברשת. יכולים לגשת אחד לשני בתיקיות המשותפות. אבל מחשב3 לא יכול לגשת למחשב1 בכלל, אבל כן יכול לגשת למחשב2. כנ"ל לגבי …
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בעבר אני יודע שזה היה נכון. כרגע הם הכי זולים - אז כשירות לציבור @Cheif
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
דיברתי כרגע עם שירות הלקוחות של אינטרנט זהב... הם מציעים רכישת מודם חיצוני ADSL של ROTAL ב-150 ש"ח.. השאלה שלי היא אם מישהו פה התנסה פעם עם המודם שלהם, ואם כן מה המהירויות שהוא השיג ? (אם זה אפשרי אז ביחס לALCATAL שרוב המשתמשים היום משתמשים בו) (המודם מסופק ע"י תקשורת ישירה) אני מתלבט אם לקנות אותו ב-150, או להכפיל את סכום ההוצאה ולקנות ב-480 ש"ח את האלקטל השחור.
-
- 29 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הכרטיס רשת יחובר למחשב שנמצא בחדר ממ"ד ובמרחק של כ6 מטרים מהנתב BR-6424n (אשמח לתגובות על בחירת הנתב, תקציב עבורו נופל על איזור ה200 ש"ח). הנתב נמצא בחדר אחר באותה הקומה.. הכרטיסים העומדים על פרק הרכישה: EW-7727 EW-7717 usb במידה וזה משנה- גב המחשב נמצא הפוך לפתח הדלת. מבחינת מחיר שניהם באותו המחיר כך שהמחיר במקרה הזה הוא לא פונקציה מבחינתי. עקב הימצאות המחשב בחדר ממ"ד איזה מבין המתאמים הנ"ל יתן תמורה הכי מספקת? ומה ההבדלים ביכולת הקליטה שלהם? שאלה נוספת היא האם השקעה של 50 ש"ח נוספים על מנת לרכוש את EW-7728 באמת יעשו הבדל במרחק שעליו אני מדבר? שבוע טוב
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי רשת אלחוטית בבית הבנויה מנתב של EDIMAX. התקנתי בין הנייד שלי למחשב הנייח רשת להעברת קבצים ,ובנוסף שמתי רדמין לשליטה מרחוק על המחשבים. הרדמין עובד מצויין רק כאשר אני מחובר לרשת הביתית ונותן את האייפי שהראוטר נותן (10.0.0.19), כאשר אני עובר לרשת אחרת אינני יכול להתחבר למחשב מרחוק גם כאשר אני נותן את כתובת הנתב וגם כאשר אני נותן את כתובת האייפי הכללית שנכנסת לראוטר -אני ישמח אם מישהו יוכל לעזור לי איך לעשות שבכל זאת אני יוכל להתחבר???? תודה לעוזרים!
-
- 3 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, קראתי חומר רב בנושא וגם עשיתי חיפוש אינטנסיבי כאן, אך לא מצאתי פתרון לבעיה. אשמח לטיפים / הכוונה... אני לקוח חדש בהוט אינטרנט (200 מגה, ספק ותשתית). הצלחתי לחבר להוט בוקס ראוטר ישן של tp-link, שאליו אני מחבר מדפסת usb ועובד איתה כמדפסת רשת. ההוט בוקס לא מוגדר כ bridge ואני גם מעדיף שזה ישאר כך. ברשותי גם tp-link archer vr600. הוא שונה לגמרי בהגדרות שלו מהראוטר הישן ואיני מצליח לחבר אותו כלל להוטבוקס. חיבור פיזי: ניסיתי גם מה wan/lan ב vr600 לכל חיבור אפשרי בהוטבוקס (4 חיבורים) וגם מחיבור lan רגיל, אך לשווא. ניסיתי לעשות כל מה שאני יודע וקראתי.. כולל disable/enable ל dhcp, כולל העברת ה vr600 למצב wireless.. כל דבר לא מביא…
-
- 5 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מחובר לאינטרנט בתשתית של "בזק". ביום שישי בערב האינטרנט שלי הפסיק לעבוד. בתמיכה הטכנית אמרו שזו תקלה באיזור שלי, ושהיא תתוקן כמה שיותר מהר. בפועל, התקלה לא תוקנה עד 12 בצהריים של יום ראשון - יומיים אחרי התקלה. ניהלתי אינסוף שיחות עם נציגים שונים בתמיכה הטכנית, אבל כמובן שזה לא עזר. מצד שני, אני חושב שזכיתי להבין את אופן המחשבה של חברת "בזק" - באחת השיחות הם אמרו לי "בינתיים רק 30 משתמשים נפגעו". בכל מקרה, כמה שיותר מהר יהיו אופציות נוספות לתשתית אינטרנט - כך יותר טוב. וכמה שיותר מהר חברת "בזק" תתפרק ועצם השם "בזק" יזרק לפח ההסטוריה - כך יוטב לכולם.
-
- 26 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז נתחיל מכך שאני בתשתית של הוט 100 MB עם ספק בזק בינלאומי. אני גיימר. כל המחשבים מחוברים בכבלים. לאחר מס' חודשים שהחלפתי ספק מהוטנט לבזק בינלאומי, התחילה לי בעיה הזויה - האינטרנט היה מתנתק כל 3 שעות וכמה דקות. הייתי ממש יכול לתזמן מתי יגיע הניתוק הבא. פניתי לבזק, הם טענו שאני מחובר ללא חייגן והפנו אותי להוט, התשתית. הוט טענו שהם רואים ניתוקים אבל "כרגע הכל בסדר" (מת על התשובה הזאת). לאחר זמן מה שחזרתי אליהם, הם טענו שיתכן וקיימת רטיבות בתשתית של בזק מחוץ לבית, ושלחו טכנאים של בזק שהחליפו מה שהיה צריך להחליף. הבעיה המשיכה כחודש, עד שלפתע נפתרה מעצמה. מאז, הניתוקים נעלמו, אבל עכשיו יש לי תופעה חדשה - Lag spikes מעצבנים מאוד. אני על 60-70 ms רוב הזמן, ואז מגיעים ספייקים…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום, אני משחק במשחק רשת שנקרא call of duty modern warfare 3 בקונסולת הps3 ולמרותשלפי הדירוג של המשחק (המשחק מדרג את הפינג מ4בארים-פינג נמוך לבאר אחד-פינג גבוה) אני בדרך כלל עוד על אותו מספר בארים כמו שאר הישראלים שאיתי בלובי אני מרגיש כאילו הפינג שלי גבוה (לאחר שנתיים שאני משחק בזה אז אני כבר מרגיש מתי אני צריך לירות (זה משחק יריות) יותר מידי בשחקנים עד שהם מתים). בקיצור יש לי כמה שאלות בנושא 1.האם זה הגיוני שלמרות שדירוש של הפינג שלי הוא בדיוק כמו של שאר הישראלים הפינג שלי הוא יותר גבוה? 2.איך אני יכול לדעת אם זה בגלל התשתית או בגלל הספק? 3.אני כרגע מחובר להוט ולבזק בינלאומי האם אחד מהחברות האלא ידועה בתור חברה בעיתית למשחקי רשת? (אני יודע שבזק בינלאומי ידוע כחברה טובה …
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
עם תחילת השיווק של מהירות DOWNLOAD של 200M על ידי הוט נשאלת השאלה לגבי היכולת של נתבים נפוצים לתמוך במהירות זו. בסקירות הנתבים שבצעתי ושניתן למצוא ב-LINK בקישור בחתימה יש מידע לגבי נתון זה. בנוסף, חלק מהחברות מפרסמות נתונים אלה באתר האינטרנט שלהם. כך למשל ב-LINK המצב תוכלו למצוא את המהירות המקסימאלית של נתבי TP-LINK בפרוטוקולים השונים. כדאי לשים לב שרק נתבים שיצאו בשנה האחרונה תומכים ב-200M. http://www.tp-link.com/en/article/?faqid=465
-
- 12 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
(מיועד לבעלי חיבור של 10Mbps/12Mbps ומעלה) אצלי וידאו בביט רייט של 8000Kbps (ולפעמים גם של הרבה פחות) כל הזמן ניתקע למרות שאני על 12Mbps. כנסו לאתר: http://www.filestube.com/ וחפשו: 8000 mp4 furk (ייתכן ותמצאו פורנו רך בחיפוש) נסו לצפות 3 דקות ודווחו האם הווידאו מקרטע ובאיזה ספקית ועל איזה מסלול אתם.
-
- 20 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
לפעמים האינטרנט מתנהג מאוד מוזר במהירויות העלאה(תקוע). אם יש לי נתב אלחוטי באופן עקרוני אפשר לגלוש לי עליו?
-
- 10 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
למי שמהירות של 200M כבר לא מספיקה, החל מהשבוע הבא HOT תציע ללקוחותיה מהירות של 500M. עוד לא ברור מה תהיה מהירות העלאה אבל חצי גיג'ה בהורדה זה כבר סיפור אחר לחלוטין. השאלה הגדולה - מה היכולת של הנתבים הבייתים להתמודד עם מהירות זו. http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000998066
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בשביל 20 עמדות מחשבים ניידים. החיבור צריך להיות אלחוטי. אז אני צריך יכולות אלחוט חזקות. המחשבים משתמשים באינטרנט בעיקר בתוכנת סליקה של כרטיסי אשראי. אני קונה באמזון ארה"ב ללא מיסים ודמי משלוח. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, אני עובר דירה חודש הבא ורציתי לדעת איך האינטרנט של הוט? אני רוצה משהו חסכוני אז אני הייתי רוצה לעשות טריפל הוט, איך האינטרנט שלהם? אני משחק הרבה במולטיפלייר בps4 אז חשוב לי שהכל יעבוד חלק בלי לאגים וכו. תודה
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-