רשתות ואינטרנט
שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...
31,491 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לפתוח פורט בנתב שקיבלתי מבזק. יש לי כבר פורט אחר שפתחתי עבור מצלמת IP שעובד כמצופה ואני מצליח להגיע אל המצלמה מרשתות חיצוניות. כעת אחרי שהגדרתי את הפורט הנוסף באופן זהה, אין אליו גישה מבחוץ. בדקתי באמצעות: http://www.yougetsignal.com/tools/open-ports/ ומתקבלת תשובה שהפורט סגור. ההגדרות שעשיתי בנתב: 1. תחת SECURITY ==> FIREWALL RULES הוספתי CUSTOM SERVICE בשם HomeDJ מסוג TCP ופורט 17829. 2. תחת Inbound Firewall Rules הוספתי הגדרה של Port Forwarding עבור HomeDJ אל כתובת הLAN הפנימית של המחשב שלי (כתובת מקובעת) עם הרשאה ALLOW_ALWAYS עבור כל שרת WAN (לא שרת ספציפי) לחצתי APPLY. (צרפתי צילום מסך) ההגדרה כעת קיימת אבל אין גישה לפורט 17829 מבחוץ. מה הבעיי…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום רב, לאחרונה אני רואה שמשומה יש לי ניתוקים מהאינטרנט (בעיקר בעת הורדות של נפחים גדולים). בבדיקה מול התשתית (בזק) והספק (בזק בינלאומי) הם אומרים שהם לא רואים ניתוקים. אבל אני לא ממש משוכנע שזה נכון. כשאני מוריד מאימיול, ביט-קומט, הורדה ישירה או כשאני משחק WOW אני רואה מידי פעם שקצב ההורדה מתאפס (כאילו מתחיל מהתחלה) וב- WOW אני מתנתק באופן תדיר. אני לא יודע אם הבעיה קשורה לתשתית/ ספק, לתוכנות או למחשב שלי. האם יש תוכנה שתוכל לנטר את הפעילות כך שאראה באמת אם יש ניתוקים ומהיכן הם. רק אציין שעברתי לפני שבועיים ל- 30 מגה ובלית ברירה התקינו לי את האוטר של בזק של חברת נטגיר (לדבריהם, הראוטר היחידי שיש בו חייגן למהירויות הללו). יש לי חשד עמוק שמקור הבעיה בראוטר. אודה לעזרתכם ב…
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בהורדת סדרות יש פתרון לזה כרגע זה על 6.4KB/S
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
היי, אם ברצוני להזמין ראוטר AC מחו"ל (לא משנה מאיפה.. ebay, amazon, etc.) האם אני יכול להזמין כל ראוטר שנראה סטנדרטי? או שתמיד יש סיכוי שיעצרו את זה במכס בגלל הגבלות של משרד התקשורת או משהו? ניסיתי למצוא מידע ברשת ובאתר משרד התקשורת אך לא מצאתי משהו חד משמעי.. לדוג' ראוטר שאני שוקל: https://www.amazon.com/D-Link-AC1200-Wi-Fi-Router-DIR-842/dp/B00PVDVYIS/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1479598686&sr=8-1&keywords=DIR-842 אשמח לעזרה
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
1. גולן טלקום בוחנת את האפשרות להיכנס לתחום התקשורת הקווית, האינטרנט והטלוויזיה. הבחירה בתשתית של בזק יכולה לתת לה יתרונות מוספים רבים. במידה והניסוי יצליח, האם יש סיכוי שגולן טלקום תעשה בתחום הקווי את מה שעשתה בתחום הסלולר? http://www.themarker.com/technation/1.2065677 2. אמיתי זיו, כתב התקשורת של THE MARKER מסקר את פרויקט הסיבים האופטיים בסטוקהולם. הפריסה של הסיבים בעיר הבירה של שוודיה מכסה 90% מהבנינים ועושה שימוש במודלים עיסקיים מורכבים. אני עדיין סקפטי לגבי סיכויי ההצלחה של הפרויקט הזה בישראל. http://www.themarker.com/technation/1.2064998
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום חברים אני זקוק לתוכנה שתאפשר גישה למחשב בעבודה. העניין הוא, שאני מחפש תוכנה שלא יהיה צורך לאשר את ההתחברות שלה בצד השני, כך שבכל זמן שאני ארצה אני פשוט אתחבר למחשב המרוחק (כמובן כל עוד הוא דולק ומחובר לאינטרנט). החיבור יעשה בין שני מחשבים בעלי XP. עד עכשיו עבדתי עם PCAnywhere, שדורשת להיכנס למצב המתנה בצד השני לפני החיבור. האם יש לכם תוכנה מומלצת? והאם מישהו יודע מה שווה החיבור המרוחק שמציע ווינדוס XP?
-
- 27 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם רכשתי מתאם HPNA 3200 מבזק על מנת לייצר נקודת LAN נוספת בקומה נפרדת (הבית בין שתי קומות) לטובת חיבור YES VOD בהתחלה הראוטר (DLINK 26 ) לא עבד עם המתאם , לאחר שהחלפתי בין המתאמים (יש שניים) התחיל לעבוד. חיברתי את המתאם הנוסף לנקודת טלפון בחדר סמוך וחיברתי אליו מחשב נייד בLAN וגלש כמו גדול! עברתי לקומה השנייה , חיברתי את המתאם לנקודת טלפון , וכלום! עברתי לעוד נקודה בקומה השנייה ! גם שם כלום! האם יש לכם רעיונות למה בקומה השנייה המתאם לא עובד? משהו שאפשר לבדוק? האם יש קשר לזה שהבית בתלת פאזי?... הרי מדובר בקו הטלפון. בזק כרגע לא ממש עוזרים לי. (166) מבקשים שאעשה תמיכה בתשלום.
-
- 2 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אני מבין את הרעיון של שימור לקוחות וחושב שצריך שיהיה מוקד כזה בחברות שמשמש בעיקר לנסיון שמירה על לקוחות, ומכאן על רווחי החברה. מה שמוזר כאן זה שהיום אחרי שעה בטלפון עם נטוויז'ן, לצורך ביטול התחייבות, לא רק שבוטלה התחייבות מתוך ה 14 יום ממועד ביצוע העסקה, אלא נטוויז'ן הפסידו לקוח לעתיד, גם אם הם יהיו הספקית היחידה בארץ. לעומת זאת, אם היו מבטלים זריז (לא שעה וחצי), הייתי מעריך ועוד חושב, אבל אחרי שהייתי צריך לחזור על עצמי למוקדנית 10 פעם לפחות(כי כנראה לא הרמתי את הקול): " לא, אני לא רוצה 3 חודשים בחינם ללא התחייבות, אני מעוניין לבטל", זה היה סופי מבחינתי. המנהל בשיחה הסופית הציע חצי שנה בחינם, הסברתי לו כי אם מהסיבה שהמתנתי זמן כה רב אני לא מעוניין ושהם הפסידו לקוח לטווח א…
-
- 18 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
טוב אז נתחיל מכך שאני בתשתית של הוט 100 MB עם ספק בזק בינלאומי. אני גיימר. כל המחשבים מחוברים בכבלים. לאחר מס' חודשים שהחלפתי ספק מהוטנט לבזק בינלאומי, התחילה לי בעיה הזויה - האינטרנט היה מתנתק כל 3 שעות וכמה דקות. הייתי ממש יכול לתזמן מתי יגיע הניתוק הבא. פניתי לבזק, הם טענו שאני מחובר ללא חייגן והפנו אותי להוט, התשתית. הוט טענו שהם רואים ניתוקים אבל "כרגע הכל בסדר" (מת על התשובה הזאת). לאחר זמן מה שחזרתי אליהם, הם טענו שיתכן וקיימת רטיבות בתשתית של בזק מחוץ לבית, ושלחו טכנאים של בזק שהחליפו מה שהיה צריך להחליף. הבעיה המשיכה כחודש, עד שלפתע נפתרה מעצמה. מאז, הניתוקים נעלמו, אבל עכשיו יש לי תופעה חדשה - Lag spikes מעצבנים מאוד. אני על 60-70 ms רוב הזמן, ואז מגיעים ספייקים…
-
- 6 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
-
חשבתי בעבר שזה בטעות, אבל Zone Alarm מראה לי את התמונה שצילמתי. מה מהם ה IP שלי, ומה זה השני ??? תודה !!
-
- 28 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הניסיון של חברות הסלולר לתקוע את מהלך הורדת דמי הקישוריות על ידי קבלת צו מניעה נגד משרד התקשורת, נכשל. בג"צ דחה את בקשת צו המניעה של שלושת חברות הסלולר וקבע את הדיון לעוד מספר חודשים. המשמעות היא שהורדת דמי הקישוריות אכן תצא לפועל בעוד שבועיים וחצי, אבל כפי שכתבתי כאן (http://www.netcheif.com/blog/?p=808) המשמעות שלה לרוב הלקוחות קטנה. בנוסף על כך, כל החברות הסלולרית דאגו לגבות את שורת הרווח שלהן והעלו את המחירים ב-4%.
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
הי יש ברשותי מודם SIEMENS C2-010 שמשרת אותי נאמנה כבר 7 שנים ללא תקלה אחת מחובר לנתב NETGEAR WGR614v9 מעודכן. אני משלם על מהירות 5M\500 תשתית כנל צד ספק באותה המהירות (אין NGN ) בימים האחרונים אני מקבל מהירויות הורדה לא תקינות של 1.78~2.80 ומשתנה מדי פעם באתר הבדיקה של בזק. מה שמצחיק זה שמהירות ה-UPLOAD תקינה לחלוטין ומקבל בה 530Kb. בדיקה באתר הספק נטוויז'ן מתקבל 5.3Mb . חברתי את המודם ישירות למחשב ללא הנתב חיבור @1 לא מצליח לבצע בדיקת מהירות גם אחרי שינוי כתובת ה-IP ידנית בכרטיס הרשת (DGW 10.0.0.138 כנל הוגדר גם DNS 10.0.0.138)> בנוסף נבדק עם מחשב נייד ואותה התוצאה. בחיבור לספק עם היוזר המקורי מתקבלת אותו טווח המהירות 1.78~2.80Mb. אפסתי את המודם והחזרתי ל…
-
- 13 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
ברשותי יש נתב Siemens ADSL SL2-141 (מהאלה הגרועים שבזק מחלקת והוא בעצם של dynalink בכלל) שלפעמים מחליט שהספיק לו ואז האינטרנט מפסיק לעבוד בדר"כ מספיק לכבות אותו למספר שניות ואז להדליק ואז הוא שוב עובד, אבל גם זה מעצבן בכל אופן, זכור לי שקראתי איפשהו שעדכון קושחה יכול לפתור כמה מהבעיות שלו, ורציתי לדעת האם מישהו עדכן את הקושחה של הנתב שלו, והאם הוא יכול לשלוח לי את הקובץ? וכן האם מישהו נתקל בבעיות דומות עם הנתב הזה והאם עדכון קושחה עזר לו? הגירסא של הקושחה הנוכחית שיש לי היא: 3.02.02.08b_A2pB020a.d17f תודה...
-
- 14 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בקשר לשרתי משחק, ברור ששרתים בישראל יהיו הכי מהירים אבל אם אני רוצה לשחק בחו"ל, באיזה יבשת כדאי לי לבחור? וכנ"ל לגבי בטלנט, יש שם כמה אפשרויות, אסיה, אירופה, ארה"ב מערב, ארה"ב מזרח.. תודה
-
- 16 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
בשביל 20 עמדות מחשבים ניידים. החיבור צריך להיות אלחוטי. אז אני צריך יכולות אלחוט חזקות. המחשבים משתמשים באינטרנט בעיקר בתוכנת סליקה של כרטיסי אשראי. אני קונה באמזון ארה"ב ללא מיסים ודמי משלוח. תודה מראש.
-
- 15 תגובות
- 3.2k צפיות
- 1 follower
-
-
הצטרפנו לyes לפני כמה חודשים ומאז אנחנו חווים ניתוקים מהאינטרנט, עד כמה שאני יודע זה דיי רנדומלי וזה ממשיך במשך כמות זמן מסויימת... גם כשאנחנו משתמשים בVOD או בmultiroom אנחנו חווים בעיות של ניתוקים או כל מיני הודעות שגיאה למיניהן. שמעתי כל מיני דברים שאומרים שזה משפיע על זה אז אני פשוט אתן פה קצת יותר מידע, אולי זה סתם שטויות אבל עדיין... אז ככה יש כמה קומות בבית, ו4 ממירים (ממיר אחד נמצא בקומה נפרדת משאר הממירים והנתב האינטרנט), הנתב מחובר ישירות למחשב, הוא מדגם D-LINK 2760U, נורת הDSL תמיד דולקת (לא מהבהבת). את הנתב קנינו כשעברנו לes כי אמרו לנו שמה שיש לנו יעשה בעיות כי הוא ישן. בכל מקרה זה כבר נהפך לבלתי נסבל, אי אפשר להנות מהממיר כמו שצריך וגם לא מהמחשב בגלל כל הנית…
-
- 7 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. העברתי את המחשב שעליו מותקנת תוכנית האימיול לחלונות 7, אני מאחורי נתב הגדרתי בו את הפורטים שצריך לפתוח, וגם הגדרתי אותם בתוכנת הפיירוול המובנית של חלונות 7 וזה עדיין לא עוזר, אני ממשיך לקבל LOW ID לא משנה מה ניסיתי. מה הפיתרון? גרסת האימיול היא חדשה יחסית, הנתב הוא של לינקסיס מדגם BEFSR41.
-
- 8 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום לכולם , לאחרונה אמא שלי קנתה ראוטר בלי להתייעץ איתי (פשוט מה שהמוכר נתן לה.. ) ... בכל מקרה זה מה שיש כרגע . הראוטר מתפקד רגיל לכמה שעות ואז מתנתק ורק אחרי אתחול הוא מתחבר שוב ושוב מתנתק . עוד בעיה שהמחשבים האחרים בבית מתחברים אל הראוטר אבל לא מצליחים לגלוש (זמן תגובה).... למישהו יש רעיון ? להחליף את הראוטר הזה ?
-
- 9 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
יש לי אינטרנט מהיר adsl 0.5 ואני משלם 200 שקל בערך לחודש (גם לבזק וגם לספק) זה זול או יקר? תודה למי שעוזר
-
אני מיתכוון לערוצי חדשות זרים וחינמיים כמו BBC CNN NBC ABC . שמעתי כבר שאפילו youtube מאפשרים צפייה בתכנים באיכות גבוהה 720P -כך שיתכן וכבר בזמן הקרוב יהיה ניתן לראות את הערוצים שהזכרתי קודם באיכות סבירה. http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1385550 מצד שני,אני יודע שתשתית האינטרנט בארץ מפגרת בשנים רבות אחרי מדינות המערב,כך שיש לי ספק רב אם זה יתאפשר בארץ בעתיד הקרוב ולכן אני מתלבט אם כדאי לי להתקין צלחת לווין פרטית בעלות של 1350 שקל. האם יש דרכים\אתרים שאפשר לראות את הערוצים שהזכרתי למעלה ב-LIVE ובאיכות סבירה של לפחות רזולוצייה של 800 על 600 ? תודה
-
- 11 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
נתנו לי היום מודם בחיבור לכרטיס רשת בחינם. כמו כן, מחר אני קונה את החלקים האלו: 3COM Wireless 11g Cable/DSL Router - 3CRWE554G72T EDIMAX EW-7128G PCI 54Mbps הראוטר לא מגיע עם מודם מובנה. סה''כ מה יש לנו? מודם ADSL המתחבר לכרטיס רשת ראוטר ללא מודם ADSL מובנה כרטיס רשת אלחוטי את הכרטיס הבנתי שמחברים בתוך המחשב, על הלוח אם ככל הנראה, ואת האנטנה מחברים אליו מבחוץ. איך מחברים את שאר הדברים? במודם: 1 ספק כוח 1 ETHERNET שזה החיבור לכרטית רשת 1 חיבור לקו טלפון מה מחברים למה? בבקשה תסבירו לי במונחים של "כבל של קו טלפון" , "כבל של רשת".. כי אני נוב בזה תודה רבה למי שיעזור לי. מצטער שלא הסברתי את עצמי: אני רוצה לעשות רשת אלחוטית בין 2 מחשבים הנמצאים במפלסים שונים…
-
- 4 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
שלום.. יש לי מדפסת בבית של HP סידרה 1310. עכשיו המחשבים שלנו מחוברים עם ראוטר של ST LAB, ואני לא מצליח לשתף בין המדפסות המדפסת נמצאת על מחשב עם XP והמחשב לשי עם ויסטה.. המדפסת מותקנת על המחשב עם הXP ואני לפעמים צריך להדפיס ואני רוצה ישר להדפיס מהמחשב שלי.. מה אני עושה כדי לשתף בינהם ? תודה !
-
- 30 תגובות
- 3.2k צפיות
-