עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

רשתות ואינטרנט

שיתוף אינטרנט, הקמת רשתות, נתבים, רכזות, הכל פה...

1. Started by pain_killer12,

שלום חברים, חבר שלי פירמט ועכשיו אין לו אינטרנט. לפי מה שהבנתי הוא כנראה לא התקין את הדרייבר של הכרטיס רשת. הבעיה היא שאין דרך לזהות איזה כרטיס רשת יש לו, הוא לא יודע. הרצתי אצלו אברסט ובלשונית של הnetwork מופיע לי nvidia nforce 430 lan controller זה הגיוני? בלשונית של הDMI בתוכנה מופיע לו ACER בתור הלוח אם, Aspire t160 בתור הדגם. ב summary בלוח-אם name רשום Acer sc51gm ובצ'יפסט מתחת רשום nvidia geforce 6100 amd hammer. הגעתי לדף הזה: http://support.acer-euro.com/drivers/downloads_gd.html ויש שם כל מיני דרייברים של הלוח אם, כדאי להוריד אותם? הוא לא התקין דרייברים של הלוח אם אחרי הפירמוט, אבל העניין הוא שהמודם מחובר לכרטיס רשת חיצוני. איך אפשר לברר ולהוריד דרייבר מתאים?…

• 3 תגובות
    • 3.4k צפיות
  2. Started by DXT,

שדרגתי את האלקטל לפרו. ;D יש לי IP. אני רואה אותו בשורת ה MXS. או ב www.whatismyip.com. אבל זה נראה כאילו אף תוכנה לא מזהה אותו ואי אפשר לעשות שרת על המחשב. אני יודע שזה קשור לפיירוול הפנימי, נכון? מה לעשות כדי לקבל IP אמיתי? בבקשה לתת לי את כל השלבים בדיוק כי אני לא ממש מבין בדברים של רשת מסובכים. תודה, מיכאל.

• 25 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by Cheif,

ה-BR-6478AC של חברת Edimax, עליו פרסמתי סקירה לפני מספר שבועות, זמין עתה לרכישה בארץ במגוון חנויות במחיר של כ-480 שקל. http://www.netcheif.com/Reviews/BR-6478AC/BR-6478AC.htm. את פרוט החנויות בו הוא זמין ניתן למצוא על ידי חיפוש ב-GOOGLE עם סיומת site:co.il. כמו כן ניתן למצוא השוואת מחירים שלו ב-http://www.zap.co.il/search.aspx?keyword=BR-6478AC.

4. אני לא יודע אם לגולשים בפורום זה זה חדש או לאו (לפחות לי זה חדש): אני יודע שיש אתר של netvision בו מורידים קובץ גדול לבדיקת המהירות. היום גיליתי שיש גם לבזק בינ"ל אתר כזה: http://speed.bezeqint.net/ אז לכל מי שצריך לבדוק מהירות. אני אשמח אם לקוחות של בזק בינ"ל שביניכם (בעיקר עם מהירות של 750K יכתבו בכמה הם מורידים משם) וזאת בכדי להשוות ולראות אם החיבור שלי (750 ממש חדש) בסדר.

• 4 תגובות
    • 3.4k צפיות
  5. Started by arkadur,

אני מעוניין לרשת את כל הבית, ולצערי הראוטר שברשותי לא משדר מספיק חזק האם יש דרך זולה יותר כדי להתגבר על הבעיה? האם אתם ממליצים על רשת דרך חשמל? (מהירות, יציבות) התוכנית שלי היא לחבר AP בקומה למטה וכך להנות מרשת אלחוטית גם בקומה זו תודה

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  6. שלום לכולכם, השאלה שלי היא האם יהיה אפשר באיזושהיא צורה לשלוח פקסים דרך אינטרנט כבלים ? ושאלה שנייה מתי מת"ב מתחילים לספק את האינטרנט (אם ידוע לכם) ? תודה

• 6 תגובות
    • 3.4k צפיות
  7. Started by b007,

שלום רב. הציעו לי בבזק ADSL (אני לקוח קיים) - 79 שקל עבור 4MB. ובבזק בינלאומי 30 שקל עבור 4MB. האם החבילה משתלמת? תודה. איך הגלישה דרך בזק בינלאומי? (כרגע אני בנטוויז'ן - אבל הם לא מוכים להשוות מחרי...)

• 19 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. אני לא מצליח להגיע לקצב גבוה יותר מ9 מגה בייט לשנייה. ניסיתי בFTP ובהעברת קצבים של ULTRA VNC. בדיקה בIPREF הצליחה להגיע למהירות של: 92 - 212 Mbits/s (תלוי בפרמטרים) אשמח לדעת מה אפשר לעשות על מנת להגיע לתוצאה טובה יותר כמו כן, אלו פרמטרים להכניס בIPREF בצד השרת ובצד הקליינט? (לא כל כך הבנתי מה הפרמטרים המומלצים לבדיקת רשת גיגה קוית) המצב אצלי הוא כך: בזק --> ראוטר סימנס(אורנג) --> סוויץ אדימקס (גיגה, 8 פורטים) --> שני מחשבים ראוטר מחובר מיציאה LAN 1 לעבר כניסת LAN1 בסוויץ כבלים CAT 7 של טלדור שני המחשבים מראים חיבור של 1Gbps בתוך הנתב של אורנג כתוב ששניהם מחוברים ב100 מגה ביט (כנראה שזה בסדר כי זה מתכוון לחיבור לאינטרנט, נכון?) הבנתי שאני צריך להגדיר JUMBO FRAME,…

9. Started by חיים37,

שלום לכולם ערכתי חיפוש בנושא ולא מצאתי תשובות שמתאימות אליי אז אני מבקש סליחה אם זה לא הפורום המתאים או שכבר יש תשובה לשאלה הזאת יש לי ראוטר של בזק של סימנס ויש לי 2 מחשבים בבית והאימיול עובד לי עם low id כל הזמן איך אני מסדר את הבעיה הזאת? אני אמור לפתוח את הפורטים של האימיול? ואם כן איך? תודה

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  10. חברת צ'רלטון תובעת ב-10 מיליון שקל את ספקיות האינטרנט שלטענתה לא חסמו את הגישה לאתרי צפיה "פיראטיים". היא גם רוצה לקבל את הפרטים של הגולשים באתרים אלה. הידיעה הזו פורסמה היום במגזין ממון של "ידיעות אחרונות".

11. התחלתי ללמוד קצת את הנושא, ואני אשמח לקבל מידע ממשהו שמבין. נושא הטלפוניה בפס רחב (VOB) התחיל לתפוס תאוצה חזקה מאוד בשוק בשנה האחרונה. הבנתי שהשירות ניתן על בסיס פרוטוקול SIP, ולכן ניתן לשימוש בטלפונים אלחוטיים תומכי wifi בעזרת תוכנה מתאימה. האם ניתן להגדיר ולאפשר שימוש בקו ה-SIP , בתוכנה מתאימה בטלפון סלולרי? האם יש הבדל בשימוש על בסיס wifi לבין שימוש על בסיס גלישת 3G בדיבור כזה?

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  12. Started by dids22,

כל כמה זמן החיבור לאינטרנט מתנתק ובד"כ מתקבלת שגיאה אחרי: "L2TP authentication fail" ורק אחרי מספר נסיונות הוא מצליח להתחבר. קצת פרטים linksis wrt54gl (קשוחה מקורית) terayon tj715 bezeqint account קודם כל, למה יש בכלל התנתקויות? הבנתי שבקשוחה הדיפולטית הl2tp אמור לעבוד טוב איך אפשר לבדוק מי הגורם לבעיה? תודה!!

• 42 תגובות
    • 3.4k צפיות
  13. Started by jetman,

מה המצב חברים? טוב אמרתי לעצמי, יש לי ראש על הכתפיים וידיים טובות, ינסה לרשת את הבית לבד, קניתי לוחץ קרונה וחותך כבלים מסיבי, שקעים וכבל, מדובר ב TEL FTP CAT5E PATCH CORD 26AWG, קודם כל האם כבל FTP טוב לעסק? חשבתי האמת שחוטים בכבל FTP מורכבים מחוט אחד, אבל הם בנויים והרבה חוטים קטנים, לא יודע אם ככה זה צריך להיות ודבר שני, יש לו חוט כסוף נוסף שאני לא יודע לאן לחבר ומה תפקידו, בחיבור של השקע יש 10 מקומות, 2 לא צבועים בשום צבע, חיברתי בשיטת B כי כך גם הכבל עצמו (קניתי כבל של 20 מטר וחתחתי את הראשים, אבל הסדר ב ראש עצמו הוא B, השאלה האם יש עדיפות ל A או B? וזה הכל בעצם, אה והנה מספר תמונות..בהתחלה היה מסובך אבל למדתי את העסק אחרי כמה דקות, והלוחץ קרונה הוא מיוחד, הוא חות…

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  14. https://ksp.co.il/?ref=mobileToDesktop&uin=95490 רכשתי את הנתב של D-Link מדגם DSL-245GR ונורית ה DSL מסרבת להידלק. לפניו היה לי נתב DSL-225 שעבד, לא שיניתי כלום מלבד הנתב. הכול מחובר תקין עם פילטרים וכו'. יש רעיונות?

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  15. היי, ראיתי ש 018 מציעים 100 מגה ספק+תשתית דרך בזק לשנה, רק שצריך לרכוש מודם. נתב יש לי (1043 של TP-Link) ואני מרוצה ממנו. ראיתי את הרשימה הזו: http://www.netcheif.com/Articles/VDSL_Router/VDSL_Router.htm האם למישהו יש נסיון? המלצה? כמו כן, במידה ויש לי מוצר משולב (נתב+מודם) ואני מעוניין להשתמש במודם בלבד, האם זה אפשרי? תודה לעונים.

• 7 תגובות
    • 3.4k צפיות
  16. Started by behagai,

שלום רב, לאחרונה אני רואה שמשומה יש לי ניתוקים מהאינטרנט (בעיקר בעת הורדות של נפחים גדולים). בבדיקה מול התשתית (בזק) והספק (בזק בינלאומי) הם אומרים שהם לא רואים ניתוקים. אבל אני לא ממש משוכנע שזה נכון. כשאני מוריד מאימיול, ביט-קומט, הורדה ישירה או כשאני משחק WOW אני רואה מידי פעם שקצב ההורדה מתאפס (כאילו מתחיל מהתחלה) וב- WOW אני מתנתק באופן תדיר. אני לא יודע אם הבעיה קשורה לתשתית/ ספק, לתוכנות או למחשב שלי. האם יש תוכנה שתוכל לנטר את הפעילות כך שאראה באמת אם יש ניתוקים ומהיכן הם. רק אציין שעברתי לפני שבועיים ל- 30 מגה ובלית ברירה התקינו לי את האוטר של בזק של חברת נטגיר (לדבריהם, הראוטר היחידי שיש בו חייגן למהירויות הללו). יש לי חשד עמוק שמקור הבעיה בראוטר. אודה לעזרתכם ב…

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  17. מדי פעם יש אצלי איטיות בכניסה לאתרים. בכרום כתוב Waiting for website... וזה יכול לקחת 15-30 שניות ויותר עד שאני לוחצת על רענון, לרוב האתר עולה אחרי רענון אבל לא תמיד. לא הצלחתי למצוא עקביות בעניין. לצורך העניין הרבה פעמים אני חווה איטיות גם באתר של תפוז אבל לא רק. בדיקת מהירות תקינה. בזק טוענים שהתשתית תקינה. בזק בינלאומי השתלטו על המחשב שלי, עשו בדיקות ואמרו שהבעיה במחשב כי ב-Safe mode זה היה בסדר. אמרו לי להסיר תוכנות מה-Startup. עשיתי את זה ועדיין הבעיה קורית. תשתית בזק, ספק בזק בינלאומי, מהירות Top 100 (בפועל 55-60 Mbps), ראוטר של D-Link 6740U במצב Bridge (מוגדר כמודם) עם ראוטר של D-Link DIR-880L עם הקושחה העדכנית ביותר משירות הלקוחות של D-Link. …

• 8 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. אני עכשיו בבזק בילאומי שהיו לא רעים תקופה (אני מחבר בכבלים ללא חייגן) אבל בזמן האחרון אני נתקל באיטיות דיי רצינית לחול... ממשחקים שלא עובדים בגלל מידע שאובד (League of Legends( חשבתי להחליף ספק והייתי שמח לשמוע איזה ספק נחשב למהיר ואמין לשירות לחול ולא יתן לי משפטים בזמן תמיכה כמו "אנחנו לא מתחייבים לספקים לחול ואם אתה רוצה אתה יכול לעבור לשירות גיימר שלנו" כי זה לא באמת היחס שאני רוצה לקבל... -___- כעקרון אני לא מחפש אינטרנט מהיר והמחיר כן חשוב גם מגה וחצי זה מספיק בשביל הורדה פעם ב.. משחקי רשת וסטרימניג... השאלה היא איזה ספק יתן לי בעצם את השירות המהיר באמת (והלא יקר ) תודה מראש!

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  19. חיבור הוט + בזק בין לאומי, קו 12 מגה ללא חיגן. טורנטים יורדים בקצבים של מקסימום 100 קב"ש (בד"כ 10-20) ועולים בקצב של אפס נקודה חבל על הזמן. (טראקר פרטי, סידרים למכביר, בעבר הלא רחוק מדי כל טורנט ממנו ירד ועלה בשיא המהירות האפשרית) בשעות הלילה הקטנות מאוד, למשך זמן קצוב מאוד של שעתיים שלוש מקסימום ארבע- הקצב מקסימלי כמו שתמיד היה בעבר - 1.4 בנוסף, סרטוני יוטיוב עושים טובה שהם נטענים בקצב של מילימטר פס התקדמות לשעה ברזולוציה של מעל 360 (ועוד יוטיוב משנה ל 480 על דעת עצמו כשמגדילים למסך מלא, מי לעזזל נתן להם רשות לזה?) האם אני היחיד שתופעות האיטיות הנ"ל מתרחשות אצלו בתקופה האחרונה? האם נשארה ספקית אינטרנט אחת נורמלית בימים טרופים אלו? מה הפתרון שלכם למצב?

• 21 תגובות
    • 3.4k צפיות
  20. Started by Bashash,

אני כרגע נמצא בספקית נטוויזין ומאוד מאוכזב... היו לי חסימות פורטים(שהתלחתי לפתור בעזרת צעקות ותלונות ממושכות של חודש שלם... באמת חודש שלם..), פינגים מטורפים במשחקי רשת עם שרתים בחו"ל... אני מתכוון לעבור ספקית אינטרנט כבר ב-1 ליוני ואני רוצה לדעת למי הכי כדאי? אני ישמח אם תוכלו לבסס את החירתכם, במה היא טובה, במה לא... וביחוד איך הפינג במשחקי רשת (בעיקר בשרתים בחו"ל). תודה רבה לעונים!!

• 10 תגובות
    • 3.4k צפיות
  21. Started by vit123,

יש לי בעיה קניתי נתב אלחוטי וחיברתי אליו 2 מחשבים מחשב אחד דרך חיבור קווי ומחשב שני דרך כרטיס רשת אלחוטי יש לי אינטרנט דרך כבלים של ברק ואני רגיל להתחבר אליו דרך החייגן שלהם הבעיה שלי זה איך להגדיר את הנתב שיתחבר ללא החייגן הזה כלומר שהנתב יחייג ישירות לברק הנתב שלי זה TP-LINK WR542G אשמח מאוד אם תעזרו לי

• 2 תגובות
    • 3.4k צפיות
  22. לאיזו מהירות אני אמור לצפות עם חיבור 200 מגה הוט + הוט נט בטורנטים? אני לא עובר את ה3-4 מגה בטורנט של אובונטו. בהוט ספוט מהטלפון אני מגיע לאזור ה5... אבל בספיד טסט אני מגיע קרוב מאוד ל200. גם בהורדות http אני לא מתרשם שהמהירות גבוהה במיוחד היה אצלי הבוקר טכנאי של הוט, אמר שהתשתית תקינה

• 22 תגובות
    • 3.4k צפיות
  23. 109-119 שח לחודש. מעניין אם צריך לשלם בנוסף לספק אינטרנט... ההודעה על המחירים

• 16 תגובות
    • 3.4k צפיות
  24. Started by Oranili,

שלום לכולם בקושי פייסבוק נטען לי הכל עולה שם לאט גם לכם יש איטיות באתר?

• 9 תגובות
    • 3.4k צפיות
  25. Started by adlanm,

משום מה אני חסום ממנוע החיפוש של גוגל. החלפתי דפדפנים, ניסיתי מחשבים שונים ברשת. מחובר דרך הוט ניסיתי לנתק ולחבר את המודם. ל-Gmail כן מצליח להיכנס. דרך VPN כן מצליח להיכנס לגוגל. מוזר לי מאוד. לא עושה שום דבר חריג במחשב... למישהו יש רעיון? תודה

דיונים חדשים בפורומים